Lauiloa

Faʻafefea ona fai lalaga faʻamau i itu: itu fesoasoani

O le Farani tootoo (pe, pei foi ona taʻua foi o spikelet) ua leva ona fiafia i ai ona o lona faigofie i le faatinoga ma foliga matagofie. Afai o ou tamatamailima ua uma ona “manatuaina” le metotia, e mafai ona e taumafai e tofa faʻamaʻi ni nini se lua o lo o laina tutusa pe i le isi itu o le vaeluaina. Aua e te fefe e foliga pei o se teine ​​talavou, aua o loʻo i ai le tele o mea matagofie o fulufulu o laulu ma spikelets.

O le a le mea e fai e faʻafaigofie ai le lalagaina o loʻo galue?

E le o tagata uma e alu e lalagaina mama mama. O le usitaʻia o le tele o tulafono o le a fesoasoani e faʻasaʻoina lenei mea:

  1. O lauulu e tatau ona selu lelei. Ina ia mafai ona latou faʻaititia i le taimi o le lalagaina faiga, muamua-sapalai le spray e faafaigofie ai selu,
  2. I le lamolemole, "friable" lauulu, o le lalagaina e le taofia lelei, e faʻasaʻosaʻoina vave. E fautuaina e faʻamama mumū ia manoa pe faʻaoga se faʻaputuga, o se mea e faʻamautuina ai lauulu paʻu. O nei togafiti o le a fesoasoani e fili sili atu le spikelet, o le a umi le umi,
  3. Faʻasaʻo laʻitiiti fulufulu ma le uʻamea, o le a faʻafaigofie tele lalagaina,
  4. O le vaega sili ona faigata o le amataga. Mo e amataina, e faiʻai manoa, o tamatamailima e le o lava le poto masani. Manifinifi manifinifi paʻu manifinifi, lea e mafai ona faʻamautuina le amataga o lalagaina, o le a fesoasoani faʻaleleia le galuega. A sauni le laulu, ua teuteuina le pulou ma seleulu manicure,
  5. E sili atu ona faigofie le taofi o le taʻoto ma ou lima matua, ma piki isi manoa i autafa o ou tamaʻi lima. Lea e faigofie atu ona lalagaina, o le spikelet o le a liliu manaia.

Faʻafefea ona fai laia o oe i le lua spikelets - vitio fesoasoani

E le faigata, o le mea taua e le o le faataalise. I le tele o taimi na taumafai ai e lalagaina oe ma pulea le metotia, e faigofie lava ona e toe faia, faʻamaonia le sao o le faatinoga.

Le faigata o le faʻatinoina o 2 spikelets ia te oe lava:

  • Lima i luga o le mamafa ua lelava mai masani
  • O le uiga o lalagaina e le mafai ona vaʻaia i tua; e tatau ona e galue "i le paʻi".

E taua le faia o se pose mafanafana ma fatuina le tomai e vaʻai i le lelei o le lalagaina i totonu o le faʻagasologa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le 2 faʻata poʻo se webcam. I aʻoaʻoga i luga o vitio mai luga o le Initaneti, e taua le faʻalogo i le metotia o saʻo tamatamailima tulaga.

Faʻafefea ona tofa o auvae e lua, le faʻasologa o gaioiga:

  1. Vavaeese lauulu ma se vaega sasaʻo, selu lelei,
  2. Filifili le itu taumatau po o le itu tauagavale mo le 1st spikelet, vavae ese mai le vaeluaina latalata i le muaulu se loka o lauulu,
  3. Vavae le filifili filifilia i 3 vaega, mafaufau mafaufau numera i le 1, 2, 3 amata mai le itu tauagavale,
  4. Tatou tuu le unto 1 i le ogatotonu (laina 1 ma 2 ua sui)
  5. 3e tuu i le va o le lona lua ma le muamua,
  6. Toe fai gaoioiga, tutusa lauulu lalagaina i autafa i autafa, fausia se fatu,
  7. Tatala le fili i le pito o le lauulu, toso i se fusi vaega,
  8. E tutusa foi, fai i le vaega o lauulu i le isi itu o le vaeluaina.

O le a liliuina sili atu le matagofie pe a fai o le laulu e toso ese mai le spikelets. Volumetric braids foliga mataina ma e le o toe faʻatasi ma pigtails. O se lelei filifiliga o le faʻamalosi 2 totoa i totonu o le fusi mai tua. Faatasi ai ma se laʻei lauulu, e mafai ona e alu e galue i le ofisa, i le ao ma faʻamautuina i le varnish, o le pepa o le a tumau ai.

Faʻafefea ona lalagaina ni lua se lua i fafo atu?

A galulue faʻatasi le masani (Farani) spikelets, e mafai ona faʻaeseʻese lou sitaili ma purl. O le spikelet i totonu o loo taʻua foi o le "Dutch" braid.

  1. Vavaeeseina le lauulu ua vaevaeina i ni vaega lamolemole 2,
  2. Filifili le itū e amata ai, leai se fulufulu i totonu, ina ia le faʻalavelave ai loka,
  3. Latalata i le muaulu latou puʻeina se manoa o le mafiafia mafiafia, vaevaeina i 3 tutusa tutusa,
  4. O le lalagaina e tutusa ma le masani masani, naʻo iinei e le faʻavaeina ona faʻavae i luga o le malologa, ae sa lalagaina i totonu, agai i lalo o le pito i lalo,
  5. E leai se lauulu e fili i manoa manifinifi, o sipika e foliga sili atu le matagofie,
  6. A maeʻa ona teuteuina le muamua spikelet ma se puaʻa, e mafai ona e alu i le lona lua,
  7. O pupula purlets "solia" teisi mo le aofaʻi, toso lalagaina e faia ina ia foliga πλεoʻatasi fili.

"Eleni" togi mai le 2 taliga o saito

E valavala lenei fili mai isi i le lalagaina o le pito o le laulu, faʻaalia foliga i foliga i le tele e mafai ai. O le lalagaina e pei o se palealii, o le fulufulu e mafua ai le fiafia i isi. Afai o le lauulu o le uumi o le uumi, o le a iʻu i fafo e faia se mea faʻataʻifitia o 2 spikelets.

E i ai filifiliga 2 mo lalagaina:

  • Pue le aofaʻi atoa o lauulu i se fili mai le 2 itu o le valavala,
  • Lua vaiti ninii i luga o itu eseese, faʻavaʻa o le vaega o le lauulu.
  1. Vavaeeseina o lauulu i le vaeluaina (tusa pe beveled),
  2. O le amataga o lalagaina e tutusa ma Farani fili - faʻamamaʻi 3 manoa latalata i le muaulu,
  3. Weave se spikelet, pikiina malulu lauulu. I le tasi itu, e tatau ona latalata i le foliga, foliga e pei o le "faavaa" ia,
  4. Mo le faaalia o le "pale" o filo ua ave mafiafia,
  5. Toso atu i le taliga, pueina atoa le afa o le lauulu seia vaeluaina pe na o se vaega
  6. Ua latou faia tutusa ma le 2nd itu, toe fai uma taga,
  7. I luga o le 2nd spikelet, e taua le aveina le mafiafia o le laulu ma le muamua, a le o lea o le a latou liliu ese.

E mafai ona e filiina ni spikelets tusa lava pe pupuʻu lauulu - Boho braids

E faʻafaigofie e le faʻataʻitaʻi o Boho ona nana faʻafuaseʻi le tutupu o faʻailoaga. O le lalagaina o ia ua faia i luga o le tasi pe i itu eseese o le valavala. E lava ia lavalava faʻapipiʻi i le tautaliga, ma faʻaletonu le vaega o totoe o le laulu.

Faaalia boho spikelets:

  • E leai se fufusi fua
  • A teisi "uneva" foliga, tuuina atu i le ata se paʻi o alofa,
  • E tatau ona faʻamauina ia manoa ina ia maua ai le volumetric,
  • Soʻo se ituaiga spikelet ua avea o se faʻavae - lurus, sese itu poʻo naʻo loka ua taʻimua.

Mo tagata amata, 2 spikelets i le sitaili o Boho e lelei. E faia pei o le masani, ae foliga sili atu le faatamala. O le mea tonu a le mea lea pe a fai o mea laiti faʻaletonu mea sese o le a le faʻaleagaina ai le laulu. Malamalama faʻatamala i le ata e mafai ona faʻailoaina e oʻo lava i luga o cat catks i le faʻaputuga o lauiloa lauiloa.

E tutusa laina

I luga ole Initaneti e masani ona teteʻeina ata o ni auvae se lua, o loʻo tulaga tutusa. O se manatu sili lea mo teineiti e maua lelei lelei lalaga lalaga. E moni, o ia ituaiga lauulu lauulu o le a tele taimi, ae o se avanoa sili lea e faʻateʻi ai uo po o uo i le galuega.

Polokalame tutusa tutusa:

  1. Vavaeeseina o lauulu i le sasa poʻo le laina tipi,
  2. Amata mai le pito i luga, ona sosolo ai lea i lalo.
  3. 3 paʻu manoa ua valavala
  4. Na latou lalagaina e pei o se mimiti masani, ae tatala faʻavae mai ia mai le itu i le mea o le a sosoʻo ai le isi. E talafeagai lea e fesoʻotaʻi ai 2 fatu nei ma le tasi,
  5. O le faʻamaeʻa ua maeʻa o loʻo faʻataʻatitia faʻataʻamilomilo, faʻapipiʻi i se ofu elemene

O le sekone lona lua ua faʻamaufaʻatasi, lalagaina i totonu o loʻo totoe mai le vaega muamua. Lenei le tasi e tatau ona i ai i luga o le mata pe teisi te ono.

Afai le mafiafia o le laulu, e mafai ona e faia tutusa spikelets i autafa, mamanuina o latou pito ma se ofoofogia o fusifusi o lauulu. Mo le le mafiafia o lauulu, e sili atu le filifili i le 2 tutusa i le tasi itu, na o le selu o le itu lona lua, faʻatulaga mea uma ma se fuga poʻo se fusi masani (pigtail).

O le manatu o 2 e tutusa spikelets mafai moni ona faʻatinoina ma le sese, ae o le a avea ma faʻafitauli ia te oe lava. O le teuteuga o le lauulu teuteuina i se lauulu i maʻuluʻulu, lipine, maise lopa, o le a avatua ia te ia se faʻapitoa faʻapitoa.

Faitau foi pe faʻapefea ona faʻanana fili i aufana

E faigofie ona pikiina le manatu o le lalagaina mai le initaneti. E tele ata i luga o ni lua i luga o itu. Le lelei o le galuega e faʻalagolago i le mafaufauina o le tagata faʻatinoina, lona tomai.

Mastering braid lalagaina o le sili filifiliga lea mo le faʻaaluina o le taimi avanoa ma le fiafia ma le penefiti. Mo soʻo se aso malolo, i le aso o le vaiaso, o lau lava lugelu e faia lava e oe lava ia o le a faʻaitiitia ai le taimi ma tupe e faʻaalu ile asiasi atu i le salonona.

Aʻoaʻo e fai ni mea ofoofogia e lua naʻo oe, o ata o galuega mai le Initaneti o le a le toe foliga mai e le mafai ona maua se mea.

faʻamaumauga-poloka2 = faʻamaumauga-poloka3 = faʻamaumauga-poloka4 =>

E faʻafefea ona fili i lavalava ia itu ??

Uma le faʻamatalaga aoga i le mataupu i luga o le autu: "Faʻafefea ona fili luso lua i itu o le a?".Ua matou tuufaatasia se faʻamatalaga atoa o ou faʻafitauli.

O le Farani tootoo (pe, pei foi ona taʻua foi o spikelet) ua leva ona fiafia i ai ona o lona faigofie i le faatinoga ma foliga matagofie. Afai o ou tamatamailima ua uma ona “manatuaina” le metotia, e mafai ona e taumafai e tofa faʻamaʻi ni nini se lua o lo o laina tutusa pe i le isi itu o le vaeluaina. Aua e te fefe e foliga pei o se teine ​​talavou, aua o loʻo i ai le tele o mea matagofie o fulufulu o laulu ma spikelets.

Faʻafefea ona fili lalagaina ni mama se lua ia te oe?

E le faigata, o le mea taua e le o le faataalise. I le tele o taimi na taumafai ai e lalagaina oe ma pulea le metotia, e faigofie lava ona e toe faia, faʻamaonia le sao o le faatinoga.

Le faigata o le faʻatinoina o 2 spikelets ia te oe lava:

  • Lima i luga o le mamafa ua lelava mai masani
  • O le uiga o lalagaina e le mafai ona vaʻaia i tua; e tatau ona e galue "i le paʻi".

E taua le faia o se pose mafanafana ma fatuina le tomai e vaʻai i le lelei o le lalagaina i totonu o le faʻagasologa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le 2 faʻata poʻo se webcam. I aʻoaʻoga i luga o vitio mai luga o le Initaneti, e taua le faʻalogo i le metotia o saʻo tamatamailima tulaga.

Faʻafefea ona tofa o auvae e lua, le faʻasologa o gaioiga:

  1. Vavaeese lauulu ma se vaega sasaʻo, selu lelei,
  2. Filifili le itu taumatau po o le itu tauagavale mo le 1st spikelet, vavae ese mai le vaeluaina latalata i le muaulu se loka o lauulu,
  3. Vavae le filifili filifilia i 3 vaega, mafaufau mafaufau numera i le 1, 2, 3 amata mai le itu tauagavale,
  4. Tatou tuu le unto 1 i le ogatotonu (laina 1 ma 2 ua sui)
  5. 3e tuu i le va o le lona lua ma le muamua,
  6. Toe fai gaoioiga, tutusa lauulu lalagaina i autafa i autafa, fausia se fatu,
  7. Tatala le fili i le pito o le lauulu, toso i se fusi vaega,
  8. E tutusa foi, fai i le vaega o lauulu i le isi itu o le vaeluaina.

O le a liliuina sili atu le matagofie pe a fai o le laulu e toso ese mai le spikelets. Volumetric braids foliga mataina ma e le o toe faʻatasi ma pigtails. O se lelei filifiliga o le faʻamalosi 2 totoa i totonu o le fusi mai tua. Faatasi ai ma se laʻei lauulu, e mafai ona e alu e galue i le ofisa, i le ao ma faʻamautuina i le varnish, o le pepa o le a tumau ai.

Sauniuniga

E saʻo foʻi le maopopo o le soʻoga lelei lona foliga ma foliga lelei mo le umi. Muamua, e tatau ona e saunia mea uma e te manaʻomia ina ia aua neʻi faalavelaveina oe ile gasologa:

  • Sisua, sili lau laupapa. E le eliaina le lauulu, e le faʻaleaga lona fausaga, e le mimilo le papala. E aoga le i ai o ni selu se lua: o le maso pulumu ma le selu ma le au e tusi lelei e vavae ma vavae ese ai manoa.
  • O lona uiga mo le faʻaleleiina o lauulu: gel mo le teuteuina o vaega taʻitasi, varnish e faʻasaʻo le iʻuga, mousse poʻo le paʻu e fatu ai le tele i aʻa, vali e fai ai le lauulu ia usitaʻi.
  • Mea e fai mo lauulu: fulufulu paʻu, fulufulu mata, mea e le o vaaia. E mafai ona e faia se fusi mai le lalagaina, teuteu i le lipine, lipine, fugalaʻau, fugalaʻau, lauulu fulufulua, pe, i le isi itu, ufiufi le ofuvae i se filo o lauulu.

I le leai o se poto masani, e oʻo lava faigofie lalagaina e mafai ona faʻataʻitaʻi i luga o filo poʻo lipine ina ia malamalama ai i le faʻavae. Mo tagata amata, e faigata ona vave lalagaina le ie faʻamamaina o ia lava, e sili atu le taumafai e piki se isi tagata. E tatau ona e amata i le filifiliga faigofie faigofie, faasolosolo lemu i sili atu lavelave filifiliga. Mo tagata amata, e le o mea uma e aoga ile taimi muamua, faʻataʻitaʻi ma finafinau e taua - latou te fesoasoani e aʻoaʻo ma ausia le iʻuga manaʻomia.

  1. O se lalaga lalelei o le a mauaina mai fulufulu mama, muamua e tatau ona e fufuluina i latou, pei ona masani ai.
  2. O le ufiufiina o lauulu ole eletise e leaga, le lelei lalagaina, le mautonu. E manaʻomia le faʻaogaina o se fulufulu faʻafoe i se auala faʻafoe, faʻaoga le moisturising ma le faʻamamaina o sui ina ia sili atu ona usitaʻi le lauulu.
  3. Ae le i faia ni manoa, e manaʻomia ona selu lou lauulu ia lelei ina ia aua neʻi pipii atu.
  4. O le vaivai o le lalagaina o le a mafua ai ona sosolo, i se isi itu, afai e pipiʻi faʻapipiʻi, e afaina ai le tulaga o le lauulu leaga ma mafai ai ona mafua ai le tiga o le ulu. Lau laei laei e tatau ona tausia lelei ma aua le mafua ai le le mautonu.
  5. Oe manaʻomia ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai ni laina tutusa. O lea o le pulutasi e lamolemole ma foliga matagofie. E faigofie ona uia loka ma tamaʻi tamatamailima o lima, ina ia uʻuina e isi tamatamaʻi le toʻa, ma puipuia ai mai le solia.
  6. Afai e te manaʻomia ia lalagaina oe, e sili atu le faia e aunoa ma se faʻata. I le isi itu, e taofia se tasi mai le mafaufau loloto, le mautonu ma ua tatau naʻo le iloiloina o le iʻuga mulimuli.

Faigofie fili

I taimi o tamaiti, o teine ​​uma lava latou te fili i se pailate masani. E oo i lona tama e mafai ona faia mo se tamaititi. I le le mautonu, o ia ituaiga laulu e manaʻomia sina taimi ma e talafeagai mo aso uma. E faigofie tele le faʻatonuga:

  • Tuu le vaevaega ma vaevaeina i ni vaega se tolu tutusa,
  • Lulu le taumatau i le ogatotonu, fufusi sina,

  • Alu le agavale agavale i le ogatotonu, togi foi i luga,
  • Toe fai le gaioiga, toso toʻulu tutusa tutusa ina ia aua neʻi paʻu ese,
  • A faʻatumauina le 5-10 cm i pito, faʻamau le fusi i se vaega oʻo lelei. E mafai ona e faʻaaogaina le lipine, ae e tatau ona e lalagaina i le ogatotonu o le umi. O le mea faapipii ua punou i le afa, lua vaega ua maua. O loʻo fesoʻotaʻi ma laina: tasi i le itu tauagavale, o le isi i le itu taumatau. O loʻo faʻaauau pea le lalagaina e tusa ma le ata lava lea e tasi, ma i le pito o le lipine ua saisai i le nonoa, pe a tatau ai, i le aufana.

E mafai ona e filiina se tamaititi ma ni tamaʻi pusi, pe sili atu. I lenei tulaga, o le vaeluaina e tatau ona tutusa, ma lalaga 'ieʻau o loʻo tu i le maualuga maualuga. E saʻo i le lauulu mafiafia o lua i luga ole laulu. Ole lalagaina o mafai ona amata latalata i le ua poʻo le maualuga atu i tua o le ulu: o foliga o le lalaga o le a ese. O le 'ie vavaeina o le a foliga matagofie, pe a fai e umi le lauulu.

Le sili ona aoga fofo fulufulu, e tusa ai ma a tatou faitau tusi, o le tulagaese Hair MegaSpray spray.Tarichologists ma saienitisi iloa i le lalolagi atoa sa i ai le lima i lona foafoaga. O le vailaʻau masani o le fulufulu e faʻatagaina ona faʻaaogaina mo ituaiga uma o lauulu. O le oloa e faʻamaonia. Faaeteete i mea pepelo.

Faʻafefea ona lalagaina Farani fusi?

O le isi igoa mo lenei lalaga ole "spikelet". E sili atu faigata nai lo le faigofie lalagaina, ae o loʻo vaʻaia faʻalelei foi. E talafeagai tusa foʻi mo lauulu puʻupuʻu seia oʻo ile umi o le auvae. E mafai ona e faʻaʻoleʻole e le gata mo se teineititi, ae mo oe foi: i totonu o filifiliga mo le lalagaina, e mafai ona e filifilia se tasi talafeagai mo le ofisa, pati, gaioiga i fafo.

A e fusi faʻamau (i se faʻamalosiʻau), e mafai ona umi le umi, ae taofi lona foliga i lalo ole pulou. Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  1. Faaaoga mousse i lauulu ia e malepelepe itiiti.
  2. I le tumutumu o le ulu, tuuese le filo, afai e te faia e manifinifi, o le a fili o le a avea mafiafia agai i le ua. Afai e te ave laʻei tele lauulu, o le a tutusa i le umi atoa.
  3. O le iuga faʻaaoga e tatau ona vaevaeina i ni vaega se tolu. Nofoaga sosoo ai faia le tutusa tele.
  4. Faʻatasia pito muamua e tolu e pei o le lalagaina masani: faʻaliliu le taumatau i le ogatotonu, tuu le itu agavale i luga.
  5. Uu le agavale agavale ma le ogatotonu ma lou lima agavale. Ma lou lima saoloto, vavae ese le loka mai le lauulu i le itu taumatau, fesootai i le taumatau lalagaina autu.
  6. Tuʻu i lalo le filo e avea ma se fatu e tusa ai ma le faʻavae o le lalagaina masani.
  7. Uu uma ia manoa e tolu i lou lima taumatau, faaaoga lou agavale agavale e vavae ese ai le mama fou i le itu tauagavale.
  8. Fesootai i le itu tauagavale o spikelet ma sifi i le ogatotonu vaega.
  9. Faʻaauau le lalagaina, uʻu loka mai le tele o lauulu i le itu taumatau ma le itu tauagavale.
  10. A lalagaina uma lauulu i se fili, o le ae mauaina ni filo tolu e mafai ona fili, pei o se puʻeu masani ma mautu i fusi paʻu.

Afai e manino le mataupu faavae, ona le umi loa lea ole laulu ile laulu.

E mafai ona e faʻataʻitaʻia e ala i le faia o fesuiaiga eseese: amata ile pu lava ia pe i le pito i tua o le ulu (o le filifiliga lona lua e sili atu ona fetaui lelei mo se foliga umi - e le fatuina le tele o voluma i luga o le pale).

E le mafai ona lalagaina uma curls, faʻamau le spikelet i le pito i tua o le ulu, ma faʻasaʻoloto le malologa. Mo le uluaʻi mea fulufulu, fili i le faʻafeagai, amata mai le pito i tua o le ulu, ma faʻamautu le fili i le pale. Mo le faʻafaigofie, e manaʻomia ona faʻapipiʻi lou ulu i lalo, o isi vaega o faʻatonuga e tutusa.

O le pito mai le Farani puaʻa foliga sili ona matagofie: o le lalagaina amata amata latalata i le taliga ma alu i se lio. O se teine ​​teine ​​e mafai ona fili i le tele o spikelets poʻo se tamai bezel mafai ona faia. O se faigata filifiliga o se zigzag spikelet.E le faigofie tele le faia mo oe lava, ae e faʻaosio mai i luga o le teine.

  1. Fai se vaeluaina i le pito i luga o le ulu mai le tauagavale tauagavale, toetoe a aumai i le isi, vavae tutusa vaega o le lauulu.
  2. I le itu lava e tasi, amata lalagaina se fatu.
  3. Ua e alu i le taliga taumatau, liliu, ma lalagaina, i se isi itu, agai i le taliga agavale.
  4. Lea toe fai faatele, fuafua lava ile lautele ole spikelet.
  5. E aliali mai se fua pei o le gata.

Tenimaka Tenimaka

O lenei pigtail foliga pei o se fatu i le isi itu. Faatasi ai ma le faʻataʻitaʻiina, e mafai ona e faʻafalagaina oe se Tenimaka puʻe puʻe vave pei o se Farani. O le faʻavaeina o lalagaina e tutusa lava, ae o soʻotaga valalata e le faʻataʻatia i le ogatotonu, ae i lalo ifo o ia, i luga o se eversion. E faigofie tele le faʻatonuga:

  1. Vavaeese le manoa i le pito i luga o le ulu, vaevae ia i ni vaega tutusa e tolu,
  2. Tuu le itu taumatau i lalo o le ogatotonu - o loʻo i le ogatotonu.
  3. Lafo le agavale agavale i lalo o le ogatotonu, faʻamama faʻaeteete le lalagaina.
  4. Vavaeese se filo o lauulu i le itu taumatau, faafesootai i le itu taumatau o le lalagaina autu, faatonu i lalo o le ogatotonu.
  5. Fai tutusa i le itu tauagavale.
  6. Lelei ave lauulu o lauulu i itu, aua nei galo e faʻamalosi uma le lalagaina ina ia tutusa ma matagofie.
  7. Tuufaatasia uma lauulu i se fili, lalagaina ia i le masani auala ma tamau i se paʻu mafiafia.

E mafai ona faʻamau le fili i se mama, nonoa i le pito i tua o le ulu ma pulupulu pe le mafai ona vaaia: e te mauaina se ituaiga atigi. Lua braids foliga matagofie i se eversion i itu uma. E mafai e Denmark ona amata mai le ogatotonu o le muaulu, pe toso mai le malumalu. E mafai foʻi ona e fili lalagaina mai le ua i le pito i tua o le ulu, pe fai foi se pelu faataamilo i le ulu.

Iʻa faiʻa

A manaia auala e lalagaina mo se teine.

Ina ia faʻafaigofie ona lalagaina, e sili atu le faʻagaioi uma uʻu i le tasi tauau - e aliali mai le itu. O le aʻoaʻoina e faigofie tele i le mulimuli i le faʻasalalauga:

  1. Fulufulu lou lauulu ma faʻanusisi teisi ma vai poʻo se faʻapipiʻi faʻapitoa ina ia lamolemole ma le mautu.
  2. Vaelua lauulu i le afa.
  3. Vavaeese se tamai loka mai le taumatau afa ma tuu i lalo o le itu tauagavale.
  4. Ave le loka i le itu ese mai le itu tauagavale ma faʻafesoʻotaʻi i le taumatau, ma tuu latalata i le ogatotonu i lalo.
  5. E tusa ai ma lenei polokalame, fili i luga ole umi atoa ma faʻapipiʻi i se ofu mafanafana. E taua tele le mautinoa e tutusa uma filo - o le a mafua ai ona lalagaina.

E mafai ona fili o le tamaititi, ma amata ona loka i itu o malumalu. Mo lo oe lava faʻafaigofie, e mafai ona e aoina le lauulu i tua o le ulu, nonoa ma se manoa pa ma amata ona lalagaina. Ina ia faia se ofuvae eleni e le vaaia, e mafai ona e afifi faʻatasi ma se tamaʻi loka o laulu ma puipui i le le vaaia poʻo ni pulou.

A e faʻasaʻo loka ma toso i fafo, ona sili atu lea ona matagofie. E mafai ona e faʻaʻosoina faʻamalosiʻau ina ia fulufulu lauulu laʻititi I lenei tulaga, e manaʻomia ona faʻalelei le iʻuga ma le varnish.

Faʻafefea ona fai tofa a isi maʻa mafiafia?

E tele auala e fai ai se vavae ile volumetric. Ina ia faʻaʻupuina le lalagaina mafiafia, e tatau ona e fili lalofoina i luga ma toso lemu loka teisi i le itu, faʻasolo mai le pito i lalo i luga. E mafai ona e lalagaina lipine i lou lauulu ma faia se pito mai ia i latou.

Naʻo le fili toatolu 'aufaʻaiga, faʻaiʻu i le isi ma se lalaga faigofie, ona lalagaina lea o se tasi mai le tolu, ona aliali mai lea o lona lapoʻa. I lenei auala, e tolu togi mafai ona fesoʻotaʻi.

O se lalaga matagofie o filifili e fa e talafeagai tusa lava pe leai se lauulu. E manaʻomia le tomai, e faigata ona e lalagaina oe, ae e mafai ona e aʻoaʻo:

  1. Vaevae i 4 manoa.
  2. Tuu le filo muamua i le lona lua ma fola i lalo o le lona tolu.
  3. 4 tuu i lalo ole 1, sosolo mai luga luga ole 3 ma lalo ole 2, faʻalelei le tulaga ma ou lima.
  4. Toe fai lenei faasologa i le pito o le lauulu, nonoa ma se fusi vaega.

E i ai le isi auala e lalagaina ai i ni manoa se fa:

  1. Ave se fasi filo ma fili i totonu o se fili masani.
  2. Vavaeese le lauulu totoe i ni vaega se tolu: oe maua ni 4 manoa, o le tasi o le pito i lalo, tuu ia ia le 2 pito.
  3. 4 taofi i lalo ole 3 ma tuu ile 2.
  4. 1 faʻaofu luga 4 ma falo i lalo ole 2.
  5. 3 tusi i le va o le 1 ma le 2.
  6. 4 tuu i luga ole 3 ma falo i lalo ole 2.
  7. Faʻaauau le lalagaina e tusa ma lenei faʻasologa, nonoa i le pito.

Afai e te faʻatautaia le metotia i vaega e 4, e faigofie lava ona e iloa faʻafefea ona fai se fili i 5 manoa:

  1. Tuu mai lou ulu laititi ma faʻamama foi le laulu mai le pulou sembi e faʻafaigofie ai.
  2. Afai e te lalagaina oe lava, mo tagata amataina e sili atu ona faigofie le faia o se fusi ma faʻatu i tua o le ulu ma se fusi faʻaoso. Ova taimi, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona fai se braid e aunoa ma ia.
  3. Vaelua le tele o lauulu ile 5 loka saʻo, mai le muamua ile lima mai le agavale i le taumatau.
  4. faaloaloa le lima lona lima i luga ole lona tolu ma lalo ole fa.
  5. faʻamau le filo muamua i luga o le lona tolu ma lalo o le lona lua.
  6. faaloaloa le lima lona lima i luga o le lona fa ma lalo o le lona tolu.
  7. faʻamau le loka muamua i luga o le lona tolu ma lalo o le lona lua.
  8. Toe fai le gaioiga e tusa ai ma le polokalame, i le umi manao, faʻamau ma se vaega faʻamalieina.
  9. Faalautele ia loka ina ia foliga mai le fili ua sili ona tele.

O le "puta duo tail" filifiliga foliga ese:

  1. Salu ia curls, ave i latou i le tasi itu ma vaevae i ni vaega se lua, muamua faaleleia se tasi ia aua neʻi faalavelave.
  2. E le fufusi tele lavalava ia 'fili, faʻamau ma fusi paʻu, ma toso faʻaseʻe tisoa, ina ia foliga ai fili.
  3. Faʻafesoʻotaʻi puʻe i le fesoʻotaʻiga o mea le vaaia i totonu o le tapoleni. O sea laulu ua faia vave i le tino, ma i lona foliga foliga tutusa ma le fusi o se teine.

Tusitala: Yu. Belyaeva

Braid o le sili faigofie ma sili ona taatele ituaiga o lauulu. Faʻafetai i le lautele ituaiga ma metotia o lalagaina, o braids e matua lauiloa lava. O le teuteuina lelei o lauulu o se laei malulu sili ona manaia i aso uma o le olaga, talafeagai i se ofisa ma matagofie i se faʻamanatuga.

Ina ia faʻatumauina le laʻau ma faigofie ona faʻaavanoaina le lalagaina ma le lalagaina, e mafai ona e faʻaogaina auala eseese o loʻo i ai foliga o le busa, gel pe faʻatuina ni fasi le tutusa ma lauulu. E manaʻomia foʻi le selu lelei.

E masani ona lalagaina fili

O le mea e masani ai ma masani ai talu mai lona laititi o se puaʻa masani masani fili mai le tolu fasi lauulu. Vaevaeina le lauulu i ni vaega se tolu ma mulimuli mai i le faʻasologa, matou te taʻimua faʻatasi le lauulu.

Muamua, o le vaega lona tolu e fesoʻotaʻi ma le vavae muamua ma le lua, sosoʻo ai ma le muamua ma le lona lua ma le tolu, ma le lona lua o loʻo sosoʻo ma le lona tolu ma le muamua. E taua le faamautinoa o fusi e fusi mau ma le laulu e le gau. Ua faʻauʻuina mai lea ituaiga lauulu, e mafai ona e faʻaogaina se fusipaʻu masani masani, se laulu lalelei, pe lalagaina se lipine.

Lalagaina lua fili

I le mafiafia o le lauulu mafiafia, e lua fili e foliga foliga manaia ma muamua.

I le ata, hairstyles i lalagaina lua fili

Mo sea ituaiga lauulu, e tatau ona vaeluaina lauulu i ni vaega tutusa se lua. Ile taimi nei, e tatau ona tofu taʻifua ile auala masani, e taua lava le siakiina pe a amata ona lalaga lalaga lua tofu mai le maualuga tutusa.

Braid Spikelet

Faapipiiina o se spikelet o le a fai sina faigata sili atu nai lo masani, ae o le lalagaina metotia tutusa lava, ina ia mafai ona e taulimaina. O le lalagaina e tatau ona amata tutusa le auala e pei o se masani fili, na o le mea e tatau ona ave le lauulu uma, ae na o le pito i luga ma vaevae i latou i ni tutusa tutusa tolu. E taua tele le tufatufa atu o filo ina ia oʻo i le mea faʻaiʻu o le lalagaina o foliga. Ua amata ona matou lalagaina ona manoa, pei o se fili masani lava, ma lemu lemu ona lalaga laʻau fou laʻau mai le itu ole lauulu e totoe. o le mea lea, faʻaauau pea le lalagaina o faʻasologa i le totoa autu seʻia faʻai le lauulu i le ulu.

O fulufulu malulu e mafai ona faʻaputuputu i se solofanua pupuʻu poʻo le fili i le fili masani.

Afai o le "spikelet" na faʻaalia e le lava le lapoʻa, e mafai ona e puʻeina i luga ole selu. O le "Spikelet" o le a umi se taimi umi i se tulaga sili ona lelei, pe a fai o loʻo fili faʻamaʻi e mafai.

Fili lalaga lalagaina

Matou te selu le lauulu i tua ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua. Matou te tago i laina uma o lima. Faatasi ai ma le limatusi lima o lou lima agavale, filifili se fasi manifinifi o lauulu (e tusa ma le 2.5 cm) mai le itu ma lafo i le itu taumatau, puipuia i lou lima taumatau. Ma, ma le limatusi lima o lou lima taumatau, tuu ese le filo tutusa i le itu taumatau ma toso i le itu tauagavale, puipuia i lou lima agavale.

Matou te toe faia ia gaioiga seia matou taunuu i le iuga.Matou te nonoa le pito o le fili i se fusipaʻu pe teuteu i le fulufulu tagata.

Lalagaina farani Farani

Selu le lauulu ma vavaeese vaega o le lauulu mai le pito i luga o le parietal zone. Vavae le filo i ni fasi tutusa se tolu ma amata lalagaina, muamua tuu le agavale i le ogatotonu, ona taumatau lea i le ogatotonu. Ona tuu lea o le filo agavale i le ogatotonu ma faaopoopo le manoa i le itu agavale i le. O lenei tuu le taumatau taumatau i le ogatotonu ma faʻaopopo se manoa o lauulu i luga i le itu taumatau.

I le ata lalagaina se farani Farani i le itu

I lenei auala, faʻaopopo sui lemu i le lalagaina i le taumatau ma le agavale. Faʻamau le auvae saoloto i se fulufulu paʻu poʻo se 'ie faʻataʻavale i le fili masani. I le amataga o le lalagaina o se "Farani" fili, e mafai ona faigofie ona faataʻitaʻi. Lenei Falani lalagaina lalaga mamanu, e talafeagai foi mo 'auvae e lua, itu sisi Farani ma lalaga mai le malumalu.

O lenei laʻei lauulu e matua talafeagai mo le olaga i aso uma, o le aʻoaʻo ia faʻaleaua le "Farani" fili, o le a avea ma e te fiafia tele iai.

Lalagaina Farani lalagaina mai lalo i le pito i luga

O le lalagaina o lenei lalaga o le a tatau ona amata i le vaega o le ulu, agai i luma i le pale. Faaaoga le ata o le lalagaina o Farani masani fili. E mafai ona faʻatumu le lauulu i le aoina o pito i luga o le moʻoi poʻo se pu.

Lalagaina Farani fili fili

Tuu lou lauulu. Vavaeese vaega o le lauulu ma vaevae i ni vaega tutusa se tolu. Tuu i lalo o le ogatotonu, muamua le taumatau, ona sosoo ai lea ma le agavale agavale. Tuu le itu taumatau i lalo o le ogatotonu faʻaopopo ia te ia le vaega o lauulu i le itu taumatau. O lenei tuu le itu tauagavale i lalo o le ogatotonu, faaopoopo i ai le vaega o lauulu i le itu tauagavale.

E mafai ona faʻamau le saʻoloto o le auʻu i se fili faigofie poʻo se solofanua solofanua. Sulu faʻaloaloa le fili, e mafai ona faia ia sili atu le lapoʻa.

Braiding vaipuna

Sulu le lauulu vavae i tafatafa ma amata lalagaina o se masani Farani fusi faataamilo mai le muaulu agai atu i malumalu. Ona tatou tuu le filo pito i luga i le ogatotonu, vavae ese le mama filo mai le saoloto ma tuu i luga o le ogatotonu, a o le a tuu ese le vaega pito i lalo. I tafatafa o le pau pauʻese mai le laina mai le lauulu saoloto, tatou te vavaeeseina se tamai filo ma tuu i le ogatotonu. Matou te toe faia i le auala lea i taimi uma faʻaopopo se laupepa e leai se lauulu i luga o le pito i luga o le pito, tuu i luga o le ogatotonu ma tatala le pito i lalo o le filo, sui i se fou.

Lalaga 'ie o ia ma le 4 ma le 5 manoa

Faaputu faʻapena ole puʻeu manaʻomia manaʻoga faʻapitoa male tomai. I le amataga, o le lauulu e tatau ona selu i tua ma vaevaeina i lima tutusa tutusa. Tatou te kolosiina le mama taumatau ma le pau e latalata i ai.

Ua tatou kolosiina le pito sili ona totonugalemu ma le manoa sa saʻo. Ona matou sopoia le ogatotonu i le itu tauagavale (le o le pito sili ona leaga). O lenei ua matou kolosi le itu tauagavale ma le tuaoi tuaoi i le taumatau. Pe a fili, taumafai e aua le toso soʻo le fusi. Ia to mai le laina lona lua i le mulimulitaʻi ai i lenei taʻaloga. O ia gaioiga e tatau ona faia seia oo ina faʻatasia le fili.

Lalagaina swaid fili

O le "Swiss" 'ie faʻamauina o loʻo faʻamau e faʻapipiʻi e pei o lo tatou masani ona fili i faʻamaʻi e tolu, ae e tatau ona milo taʻitasi ma se fusi. O lenei fulufulu foliga foliga le masani ai ma matagofie, o lea o le a avea ma atua mo galuega ma taimi paganoa.

Lalaga lalaga

Muamua e tatau ona e aoina le lauulu i se fusi, ona vaevae lea i ni vaega tutusa se lua. Ona mimilo ese ai lea o le fasi taumatau o lauulu, i le itu taumatau, pe a ma le 3-4 suiga, ma uu mau i lou lima. Fai tutusa ma le agavale agavale.

Ole mea lea e tatau ona e kolosiina ma le faaeteete ia manoa e lua, ia mautinoa e aua le malolo. O pito, pei ona masani ai, malupuipuia ma se fusi paʻu malo.

E tusa ai ma le fuafuaga o le milimiliina se tasi fili, mafai ai ona fili lalagaina faʻalua. Ina ia faia lenei mea, selu le lauulu i le ogatotonu vaeluaina, mulimuli i le mamanu, mimilo se tasi vaega o le lauulu, ona sosoo ai lea ma le lona lua. O fulufulu manifinifi e mafai ona taʻamilo faʻatasi, lalagaina, ma faʻamatuʻu lelea.

'Fili' ofa

Vavaeese se tamai loka o lauulu mai le malumalu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua. Ona afifi lea o le vaega pito i lalo faataamilo i le pito i luga ma faafesootaʻi ia manoa i le tasi.Ia, mai le paʻu malulu mai le pito i lalo, vavae ese ia manoa laiti ma afifi faʻataʻamilo i le pito i luga lua lua. Ma le isi, faʻaauau ona lalagaina i lenei auala, faʻaopopo ia filo o laʻau malulu mai lalo, fusifusi i luga o le pito i luga ma fesoʻotaʻi faʻatasi. Faapipii le pito o le lauulu i se ofu manifinifi ma lalafi lemu i lalo o le fulufulu.

Lalaga lalaga "Crown"

Lalagaina "Lynno Russo" ma le lipine

I le tumutumu o le ulu, tatou vavaeeseina se tamai filo o le lauulu ma togi le lipine i luga ae o le kolosi. Sosoo ai, filifili le filo i lalo atu o le mea muamua, vaevae i ai i ni vaega se lua ma afifi pito uma o le mea faapipii ina ia o laina i le pito i lalo o le lauulu ma le mea faapipii i luga. Sosoo ai, faʻaopopo ane ia filo o le laʻau fua, vavaeeseina i latou ma se laina faʻavae. O loʻo matou faʻasaʻoina le pulou maua mai i le nonoa o le mea faapipii, e mafai foi ona e aveina lalagaina faʻapolopolo o le voluma e ala i le faʻalaʻosoʻoina atu o laina.

Kosa mai nonoa

O le fili mai knots e matua faigofie lava ona faia, ma o le a foliga matagofie ma manaia. Vavaeese le pito i luga o lauulu ma vaeluaina i ni vaega se lua. Nonoa faatasi ia vaega mai le taumatau i le tauagavale poʻo le faʻafeagai (Ata 1) pei o se nonoa masani. I tafatafa o loʻo totoe pito i luga o le lauulu, faʻaopopo i luga o manoa ma toe nonoa le nonoa, fai lenei mea seʻia uma ona lalagaina uma lauulu. E mafai ona faʻamautu le pito o le fili faʻatasi ma se vaega paʻu ma afifi i le pito i lalo.

Lalagaina fili "Bow"

O lenei lalaga lalaga o se teuteuga o se lalagaina ua uma ona lalagaina, ma faigofie tele. Muamua e te manaʻomia ia fili i le fili, ma tuu ai se manifinifi manifinifi o lauulu tutusa i ai, mai le na i le lumanaʻi o le ae faia aufana. A maeʻa ona fili le taʻapeʻape, ona tatou vavaeʻesea lea oleisi fasi pau mai le laulu paʻu ua tuua mo le aufana ma fufui tele i fulufulu seleni, ona punou lea ile afa e fai ai se fulufulu mata. Faʻamau lelei le mata i le fulufulu lauulu i lalo o le fili, ma uu i lou lima.

Lalaga lalaga "Snake"

Vavaeese le pito i luga lauulu mai le itu ma vaeluaina i ni vaega tutusa e tolu. Amata lalagaina masani masani Farani ma le faʻaopopoina o manoa na o luga. A e togi, e tatau ona e taʻitaʻia le puaʻa i luga o le lilifa, aumai le lalagaina i le malumalu ma fesuiai le lalaga i lona fili, ma faaopopo se manoa e pei ona i ai muamua mai luga, ae le amanaiaina le pito i lalo. Afai e umi lauulu, e mafai ona e liliu ile taamilosaga atoa, faʻalagolago i le manaʻo. E ala i le faʻaʻai pito i lalo o le fili, o le mauaina o lauulu e faia uma lava mai lalo ma lalo mai luga. O pito o le laulu e mafai ona fili faʻatuʻu pe tuʻu saoloto.

Lalagaina 'fili' ulu 'ato

I le pito i luga o le ulu, filifili le vaega o lauulu ma aoina i le maualuga maualuga. Mai le mamafa matou te amata lalagaina masani masani Farani fili, o taimi taʻitasi e faʻaopopo ane ona manoa o lauulu saʻoloto i le itu taumatau, ma mai le siusiu i le itu tauagavale, e tatau ona e aveina i latou le mafiafia o le a lava mo uma le lalagaina. Ma lalagaina i se lio. Ua tatou taunuu i le mea na lalagaina ai, tatou te amata lalagaina lalaga masani. Matou te faʻamauina le pito ma se fusipaʻu ma nana i lalo o le fusi, mo le faʻalelei atili o le laulu, e mafai foi ona e faʻalelei ia ma le le vaaia.

Fausia "Snail"

Vavaeese se tamaʻi manoa mai le ogatotonu o le ulu ma vaevaeina i ni mea tutusa se tolu. Ona amata lea ona tatou lalagaina se masani Farani fusi ae ma tasi uu i le itu taumatau. I le amataga e taua le ave o ni manoa laiti ina ia lava le lauulu mo liʻo sosoʻo. Ona lalagaina lea o se fili i luga o le ulu, ma feʻaveaʻi faataamilomilo. O mea lelei e fai ma fulufulu ua teuteuina i lalo ole laʻau.

Lalaga "Fugalaʻau"

Ina ia fausia se fugalaʻau mai le lauulu, e tatau ona e fili lalagaina masani lavalava, ae naʻo oe e te manaʻomia le sasa ae luga, ae i lalo (tofa faʻapipiʻi), e tatau ona e lalagaina ia fufusi tele.

Sosoʻo mai, faʻaloaloa teisi le fili ma gagau ma pito i totonu. Faasalalau le fugalaʻau ma teuteu i mea e aoga pe a manaʻomia.

Lauulu lalagaina "Pepe"

Lulu o se lauulu foliga manaia mo taimi eseese. Latou i ai i eseese lomiga, ese i le metotia o lalagaina. Mo teineiti uma o loʻo i ai ni togi ia o le a sili ona lelei mo ia. E sili atu ona talafeagai mo lauulu ma le laulu uumi. Afai latou te puʻupuʻu, ona faʻaaoga lea o le faʻaoga ala.

A leai se taimi mo lavelave sitaili, e mafai ona e faʻatinoina ni lalelei matagofie. Ose laasaga ma lea laasaga taʻiala mo lalaga uma: e manaʻomia oe e faʻa masani oe i ni tulafono faigofie pe faʻapefea ona vave ma faigofie ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona fatuina togi. O le a mafai ona e fili i latou uma mo le fanau laiti ma tagata matutua.

Vaega o lalaga o lalaga masani

E mafai ona e aʻoaʻo i lalaga koloa faʻataʻitoʻatasi i lea laasaga i se faigofie vasega vasega. O faʻavae na, a maeʻa ona faʻafaigofie e fatu ni lavelave ituaiga lalagaina. O na matagofie matagofie pigtails na fausia vave. E mafai ona faia e tamaiti ma oe naʻo.

  1. O lauulu e tatau ona matua selu ma vaevaeina ile 3 vaega.
  2. I lou lima tauagavale e tatau ona e uu le agavale tauagavale ma togi i le ogatotonu. O le tutusa gaioiga e faia i le taumatau taumatau.
  3. Na matou lalagaina le siamupini ma faʻamau i se fusipaʻu.

E fili lalelei isi mea i itu. E manaʻomia le fausiaina o se vavaeʻese, ma o se mea le talafeagai i le faia o oe lava. E sili atu le fesoasoani i le faia lea. O lenei filifiliga e talafeagai mo le tamaititi i le aʻoga poʻo le aʻoga amata.

Laʻasaga i lea sitepu e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona lalagaina matagofie pigtails "Little Dragon". E faia mo tamaiti i le aʻoga, aso malolo ma mo aso uma. O loʻo i ai nei lopa i ni ituaiga: i le itu agai i luga, faʻalava, faʻataʻamilomilo. Mo le faʻatinoina, oe manaʻomia le mulimuli i laʻasaga o le galuega:

  1. E manaʻomia e vaʻaia vaʻaia se laina e tutusa ma ona lalagaina o loʻo faia.
  2. Ona tatau lea ona selu le laulu. E alagatatau ona ave le manoa ma vaevaeina i ni 3 vaega.
  3. Ina ia faʻafaigofie ona fili, e tatau ona e faitauina ia manoa: 1 ua tuu i le va o le 2 ma le 3, 3 i le va o le 2 ma le 1, 2 i le va o le 1 ma le 3.
  4. Ona lalagaina lea o le siʻusiʻu i se fusipaʻu, nono mai mai le 1 fasi. O le mea lea ua tupu, o lo lalagaina lalagaina, 'o loʻo aoina mai curls mai itu e lua. E aliali mai se ofe sili.

O galuega e tatau ona mama ma lelei. I le uma, e tatau ona e faʻalelei le laulu i se momosi poʻo se seleni.

E i ai le sitepu ma lea laasaga taʻiala mo le mauaina o le matagofie "French braids". E mafai ona e faʻaʻofuina matagofie "Farani" pigtails i le tele o auala. Talu ai nei, e tele ma sili atu filifiliga foliga mai, ae muamua e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai ni lalagaina masani. Fasi Farani e talafeagai mo se tamaititi ma se teine.

  1. Muamua, o lauulu e tatau ona selu lelei. Ona vavaeina lea o le laina i le muaulu ma malupuipuia i se ofu mafiafia.
  2. I itu uma e lua e tatau ona e ave ni 2 manoa. O le faiga e fai sina faigata, ona e tatau ona e galue ma 4 manoa. E sili atu le fai o le galuega i le master class e maua le iʻuga e te manaʻomia.
  3. E manaʻomia e faʻamalosia lelei ia curls.

Aferika ituaiga o lalagaina

Lauiloa taua Aferika pigtails, lea e mafai foi ona e aoao e lalagaina oe lava. O lenei lauulu lauulu e alofagia i le lalolagi atoa, ae i totonu o tagata nonofo i le toafa konetineta latou te masani ai. Faia o laʻau lauulu e faigata, ma e sili atu i le matai ona faia lenei galuega. Afai e te manaʻo e fai oe lava, e tatau ona e tausisi i tulafono faʻavae o le foafoaga.

  • Talu ai o laulu uma ua faʻaaogaina i le lauulu, e manaʻomia le vaevaeina i latou i tutusa sikoa o 10-15 mm.
  • Mai ia mea uma, fili i lalaga ie e manifinifi.
  • O le faia o le laulu lauulu e oʻo lava, e manaʻomia le faʻatonutonuina o puʻeleʻele ile isi itu i le itu faʻalava.
  • E tatau ona e togi le puaa mai le mata, ona e le tatau ona faia vave le vavaeeseina. E fautuaina e fai se faʻalavaʻau faalava, lea e toe vaeluaina i ni vaega.

Braiding Aferika pigtails mo se taimi umi, ona e tatau ona e faʻataʻitaʻia e uiga i 400 uʻamea. O nisi e faia ni faʻaopoopoga mo lenei, aua o le mea latou te tosoina mai i fafo isi manoa. Faatasi ai ma na puupuu, e mafai ona e aʻoaʻo e fai isi lauulu.

Mo fulufulu uumi, e mafai ona e aʻoaʻo togi lalagaina o puʻupuʻu matagofie ile faʻa Tenimaka. Latou foliga mai o se "spikelet", na o latou na faia i le faʻafeagai.

  1. I luga o le occipital vaega, o lauulu e aoina ma vaevaeina i 3 vaega.
  2. O le filifili tauagavale ua tuu i lalo o le ogatotonu. Faʻapea foʻi, o gaioiga e faia i le itu taumatau.
  3. Aʻo i ai le curls i le itu taumatau, faatasi ai ma le fesoasoani a le lima tauagavale, se tamai laina e fesoʻotaʻi i le itu ma le agavale agavale.
  4. Ina ia mauaina se laʻei manaia, e tatau ona e avea ni manoa o le 3 cm. O le itu tauagavale ua faataatia i lalo o le ogatotonu ma lalagaina ma le itu tauagavale.
  5. A i ai ia curls i le lima agavale, o le aia tatau e fausia, ma tatau ona toso le fili i le isi itu.
  6. I le faiga, e tatau ona sui lima.
  7. A oʻo mai le aga, o le lalagaina o le fasi agavale tau amata amata i le ogatotonu, taumatau ma le ogatotonu. Na avea ia ma fulufulu laʻititi matagofie mo taimi uma. O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata uma, e aofia ai ma le tamaititi.

O lauulu e vaevaeina i 3 vaega. I le taimi muamua, o le masani fili lalagaina, ma mai le 3 lalagaina o le galuega suia. Mai itu, e lua loka e piki i luga, uma na uma ona lalagaina i faʻaliliuga i lo latou itu.

Ae o le isi vaega o lauulu la lea e fili faʻalelei. Ina ia aloese mai mata mataga, e tatau ona e faia se faaputuga ma faʻaaoga se maso pulumu e teuteu ai. Tulaga lauulu lauulu "Spikelet" e fetaui lelei mo se tamaititi.

O lenei hairstyle e sili ona lelei mo lauulu ma le laulu ole laulu. Latou te potopoto, ma lalaga 'ie lalaga mai le malumalu mai le tasi itu i le isi. O lea e mafai ona e faia ni totoa 2 i itu uma e lua, ma nonoa pito i faʻamau. O mea o totoe o loʻo mafai ona i ai i se faʻapeapega faiga poʻo i le tulaga o le "spikelet". E tatau ona e amata amata lalagaina mai se nofoaga latalata i le taliga, ma o le faʻaiuga o le ai ai i le isi itu.

Lauulu mo lauulu puupuu

O le sitaili muamua e maua e le gata i lauulu uumi ma feololo. I le bob ma bean fitu lau laulu "French Falls". E fili lalagaina 2 i le ulu atoa, ma i le ogatotonu o loo teu i se ponytail.

Mo pulu pupuu, "Spikelet" e talafeagai foi, na o manoa e tatau ona sili atu nai lo 15 cm. Afai o le curls e puʻupuʻu, ona i ai lea o ni faʻatuʻuga faʻatu e fatu ai le laulu tutusa. Faʻafetai ia i latou, o le laulu o le a mafiafia, e le gata i lea, e matua faigofie e faia galuega ma i latou. Afai o le lauulu e tusa o le 4 cm, ona faia lea e braids Aferika.

  • Ina ia faia le lauulu foliga mai mafiafia, e tatau ona e fili lalagaina o se fili.
  • E faigofie e galue ma manoa manoa ma le maai vaega o le selu. E sili atu le latou toe faʻaaogaina o moli.
  • Oe mafai faʻaleleia le tusi i le faʻaaogaina o le metotia o le fausiaina o ni mea faʻaleagaina.
  • O se masani braid o le a sili atu ona matagofie pe a fai e te faia i se zigzag ituaiga.
  • Saʻo ma mafiafia curls mafai ona faia i le faiga o le tourniquet. Ma o le a latou foliga sili atu ulaula.
  • E tatau ona aofaʻi manoa i le lalaga o le fili, ona saunia ai lea o fulufulu manaia.

Ina ia faʻamautuina ia fili, varnish, gels ma musses o faʻaaogaina. E sili atu le lelei o le taʻavale pe a mavae atu aso talu ona fufuluina lou lauulu. Ae le i faia le galuega, e selu atoa le laulu. Soʻo se fulufulu mata o le a foliga manaia pe a fai o le laulu e manaia, ma mo lenei mea e te manaʻomia i aso uma tausiga E fautuaina e faʻaaogaina pea masima fulufulu ma faʻapipiʻi. I lenei tulaga, e oo lava i se puaa masani masani o le a foliga manaia.

Spikelet lalagaina i autafa

Faigofie fai lalaga e manaʻomia ai ni taumafaiga lelei, ina ia faʻapea ona teuina mo le taimi le puʻeina ile latou tulaga muamua. O le mea lea, e lua pigtails "spikelet" i autafa e tatau ona lalagaina ma ni sulu lelei.

Laasaga 1. I se seli manifinifi, vaevae le lauulu i ni vaega se lua ma se vaega sao. A o le tasi itu e fili, e tatau ona tui lona lua ma ni faʻapipiʻi ina ia le faʻalavelaveina le lauulu i le galuega.

Laasaga 2. O le itu tauagavale e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua.

Laʻasaga 3. O le lalagaina e amata i ni manoa se lua e taatitia i le tasi ma le satauro, a o le taua o le tausisia o le ogatotonu o lalagaina ma le lima matua. Faʻaauau pea le lalagaina o le spikelet, e tatau ona e puʻeina ni manoa laiti mai vaega taitasi, a o lalagaina o loʻo faia faʻamalosi i totonu o le pu.

Taua! I le taimi o le lalagaina, e tatau ona taumafai e faʻamalosia ia soʻo se pito i le tele e mafai ai ina ia mafai ai ona tuʻuina atu le fatu ia sili atu le matagofie. A lelei teuina puʻeu puaa o le a tumau i luga o le faʻataʻitaʻiga mai le tele o itula i le aso atoa.

Laʻasaga 4. Faʻamau le pulu i ni laʻau laiti poʻo fulufulu manu ina ia le paʻu ese le laulu e latalata i tua o le ulu.

Laasaga 5. Tuʻu atu le matafaga.Taʻitasi manoa, e amata mai le pito i luga, e manaʻomia ona tuʻu teisi i luma, sosola lemu i pito mulimuli lava, aʻo lagolagoina ma le faaeteete le pito o le fatu. Toe fai i le isi itu, ona toe faʻalelei lea i le varnis.

Lauulu le masani ai. 'Aui itu

O lea la, pe faʻapefea ona fili i luga toʻa ia itu ina ia latou foliga tutusa ma matagofie?

Laasaga 1. Vaelua le lauulu ma le vavaeina vaevaeina i ni vaega se lua, ao selu itu uma itu lelei. E tasi le vaega e tatau ona malupuipuia ma le fulufulu ulu, ma i le lona lua, fai le maualuga o le ponytail i lona itu ma faʻamau i se fusifusi uʻu paʻu.

Laʻasaga 2. Ua vaevaeina foi le siʻu i vaega e lua. Tatou mimiloina laupepa mama mai i vaega ina ia fufusi lelei le lauulu, ae e le ula i se tautotogo. Lagolagoina ma le faʻaeteete, o mea e faʻaaoga e tatau ona faʻamaʻapeʻaina, pei o isi mea masani, ma faʻamau i se paʻu.

Laasaga 3. Toe fai i le isi itu. Faʻaopopo ma varnish.

Lua solofanua

Pe a fesili se teineitiiti ia te ia lava: pe faʻapefea ona filiina puaʻa i luga o itu itu tutoʻatasi, o le ata o se ofutino lalagaina Farani e masani ona sau, ae masani lava e le o tagata uma e mafai ona faia lurus, lelei ma tutusa lava lalaga ia latou lava, ina ia mafai ona e faʻaavanoa i filifiliga mama e o le a faʻaopopo ai le alofa ma faʻafiafiaina le ata.

O lea la, matou te lalagaina lua fili i luga o itu e tusa ma le algorithm lea:

Laasaga 1. Fai se vavaeina tutusa, puipui se tasi vaega ma se lauulu. O i latou e manaʻo i mea eseese e mafai ona faia i le oina o le zigzag nai lo le faʻatu a le tasi.

Laasaga 2. Faaputuputele se uumi maualuga. E taua lava le malosi o le siʻusiʻu. A maeʻa, vaevae lea i isi vaega e lua. Amata lalagaina le spikelet ina ia alu ese ai laina mai le pito i lalo i le pito i luga.

Laʻasaga 3. Lagolagoina ma le faʻaeteete le pito o le pole mimiti, amata ona tatalaina teisi vaega o loʻo i ai le siama e maua ai se matagofie matala. Nonoa lemu le puaʻa male fusi paʻu malo poo le fulufulu uila.

Laasaga 4. Toe fai ma le isi itu. Faʻaopopo ma varnish.

Fautuaga mo amataga

I latou e na o le aʻoaʻo e lalagaina lua puʻe i luga o itu, e tatau ona e manatua e le tatau ona o atu i le sitepu muamua o toleniga i metotia lavelave. E manaʻomia le taimi, faʻataʻitaʻiga ma le faʻavasegaina o lima lelei atoatoa e fai ai lavalava tuʻufaʻatasi, mafiafia ma matagofie, ma o nei mea uma e mafai ona faʻatinoina na o le taumafai e lalagaina pea lalaga puʻupuʻu, pei o se spikelet, iʻa iʻa poʻo le fili Rusia.

Fili Rusia - o se filifiliga faigofie mo aso uma lauulu, faapea foi mo amataina

E mafai ona fili i le itu itu e lua:

Laasaga 1. Tulouna lauulu tutusa i ni vaega se lua ma se vavaeina vavaeina. Tuu 'ese le tasi itu ma tui i le fulufulu laei.

Laasaga 2. Vaevae le tasi itu i ni vaega se tolu, aʻo faitau le loka mai le agavale i le taumatau.

Laasaga 3. O le unta Nu.1 pasia i le va o No. 2 ma No. 3, ona mavae atu ai lea o le unta Nu.3 i le va o le leai. 2 ma le numera 1, ona sosoo ai lea ma le maea No. 2 e pasia i le va o le numera 1 ma le numera 3. Faʻaauau le lalagaina i le umi atoa. Toe fai i le isi itu.

Laʻasaga 4. Faʻasaʻo le pito o se tasi fili ma se fulufulu lauulu pe le mafai ona vaʻaia i le pito i lalo o le fili faʻalua ma le isi itu. Faalelei lauulu ma le varnish.

Faiva faifaiva

Lua pigtails i itu mo fulufulu uumi o le a sili filifiliga faaiuga o le vaiaso e oʻo lava i se tagata amataina mafai ona fili. E ui lava o lenei lauulu lauulu e manaʻomia fusi lalagaina, e foliga sili ona matagofie ma ofoofogia. Le ata o le a pei o se Mermaid moni mai tala fai.

O lea la, i le fili lalaga lua puʻeu i le itu umi, e tatau ona e faia e tusa ai ma le fuafuaga lenei:

Laasaga 1. Selu ma le faʻaeteete, o lauulu e tatau ona tufatufa atu lua e faʻaaoga ai se vavaeʻese faʻavae. Ina ia taofia le puaʻa mo se taimi umi, e mafai ona e faʻaleleiina i se manifinifi manifinifi fusi latalata i le faavae. E taua le manatua o le tasi vaega e tatau ona tui i le fulufulu ulu a o le isi itu e fili faʻaʻoleʻole ina ia le faʻalavelavea le lauulu i galuega.

Laʻasaga 2. O le lalagaina e tatau ona faʻavae i luga o ni manulele manifinifi, o le mea lea o le fishtail pigtail e aofia ai i lauluʻulu e manaʻomia ai le umi o le galuega ma le onosaʻi.Sosoo ai, e tatau ona e ave le manoa i le itu taumatau o le fusi ma togi i le itu tauagavale, toe fai le faafeagai: ave le manoa i le itu tauagavale ma togi i le taumatau. Toe fai mo le umi atoa o le lauulu.

Faufautua! Ina ia taofia le fugalaʻau mai le fuga mai i le ao, ua tatau ona faʻamalosia ia fusi i le malosi e mafai ai, ma nonoa le pito i lalo o le puaʻa i se manifinifi ma le fusifusi vaega uumi. Ona mafai lea ona e alu i le isi itu ma faʻasaʻo i le fulufulu 'oti.

O nai tulafono e matauina pe a lalagaina fili

Ia lalagaina matagofie pigtails i itu, e tatau ona e faalogologo i fautuaga nei:

  1. Ae e te leʻi amata lalagaina, oe manaʻo e selu lelei lou lauulu. Afai latou te le mafiafia, o lona uiga o le a leai ni faʻafitauli i le fatuina o se laulu mo se laulu talafeagai, ae mo fulufulu umi e tatau ona selu taʻitasi taʻitasi ese. Faatasi ai ma mafiafia mafiafia, mo le faigofie, e mafai ona faʻalelei fusi uma i lauulu ina ia latou le faʻalavelave ai i le lalagaina.
  2. Aua le fili i lou fili lauulu susu. Muamua, e afaina ai lo latou umi atoa. Lona lua, i le taimi o lalagaina, o le a tupu le le mautonu, e pei ona susu lauulu o le a pipii pea i lou lima.
  3. Oe manaʻo e amata lalagaina ma mamanu mama, ona sui lea i lalelei laʻei. Lelei pigtails manaomia le faamaonia lelei o tamatamailima ma tele le onosai.

Pigtailu vaipuna. 5 minute ma ua e uma

Laasaga 1. Faʻasalalau le lauulu i se faʻataʻamilosaga vavaeina i ni vaega se lua. Usu lelei itu taʻitasi ina ia lamolemole lau lauulu. Afai latou e masani ona mimilo, ona sili ai lea e amata galue o se faʻafitauli.

Faufautua! Pigtailu-matafaga, e ui e le manaʻomia se taimi umi mo le lalagaina, ae, e ui i lea, ia taofiofi le lauulu mo se taimi umi, e tatau ona e lava saunia. Mo se faʻataʻitaʻiga, ae e te leʻi amata lalagaina, e mafai ona e faʻaogaina sina vaega laʻititi o mea e faʻailoaina ai lou laulu, ae le o valiina! O le varnish na o le teuteuina o le lauulu ua uma ona saunia, ma o le sui mea teuteu (spray, mousse) o le a fesoasoani e fai le lauulu lauulu manaia ma tumau mai i le vaega muamua o lalagaina.

Laasaga 2. Faʻasusu le sooga i tafatafa o le malumalu ma vaevaeina i ni vaega se tolu e amata lalagaina ie lalaga masani Rusia. E tatau ona lalaga le lalaga agaʻi i le vaeluaina.

Laasaga 3. I lalagaina toafilemu taʻitasi, o loʻo manaʻomia ona faʻaopopo se manoa manifinifi mai le pito i luga o le ulu ina ia pasia ma tuuina atu se faʻamatalaga o se pa'ū paʻu.

Laʻasaga 4. O le taimi lava e sauni le puaa, oe manaʻomia le faʻalelei ia ma se paʻu paʻu manifinifi latalata i le le valavala ma le vaaia, ona toe fai lea o le laasaga mai le isi itu.

Laasaga 5. Ia faʻalelei se lauulu laʻititi ma se varnish.

Faigofie pigtail poʻo farani? Sili lelei uma faʻatasi

O se sili lelei filifiliga mo lauulu umi mo aso uma, lea e lua ituaiga pulutasi o loʻo fusifusia ma le tasi ma le isi i le tasi atoa.

Laasaga 1. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua. Ma te leʻi toe paʻi i le isi itu, ae naʻo le faʻaleleiina ile fulufulu tagata.

Laasaga 2. Matou te vaevaeina se tamai loka latalata i le foliga i ni vaega se tolu ma amata lalagaina o loʻo toso le puaʻa tulagalua, faʻasolosolo taimi faʻaopopo loka paʻu. Ole taimi lava e sauni ai le puaa, e tatau ona faʻasaʻo ile fusi vaega.

Laasaga 3. Matou te vaevaeina le lauulu totoe i ni vaega se tolu ma faʻaauau pea lalagaina o se lalaga faʻapitoa masani Rusia, ma toe tatau foi ona toe faʻauʻuina ma se ofu tino ma faʻalelei i le varnish.

Faufautua! E mafai ona e faʻatagaina ese ni loka mai le puaʻa soʻofaʻatasi, tuʻuina vevesi ma faʻatamala i le ata.

O le lauulu laʻei "E lua pigtails i autafa" o le a avea ma se filifiliga muamua mo aso uma. O le a ia faatupuina le fiafia ma le lotoleaga i isi!

Tusia o le 10 French Pigtail Hairstyles

I totonu o lenei mataupu, matou fautua atu oe e te faʻamasani oe i laʻau lauulu eseese, o le faʻavae o le o le Farani faʻamau. I le taimi muamua tepa, e ono foliga mai e oʻo lava i se kolisi lalaga faʻataʻitaʻiga e faigata tele ona faʻatinoina, ma e oʻo foʻi i lavalava fili.

Peitai, o se mea sese sese lenei! Filifili ni nai filifiliga na foliga sili ona matagofie ia te oe, ma lagona le saoloto e amata faʻataʻitaʻi! Laititi faataʻitaʻi - ma o le a iʻu i luma e fatuina le lalelei e le mafaamatalaina i lou lauulu! O le lalagaina o ia lava o se filifiliga sili mo aso uma, e le gata i lea, e fetaui lelei ma soʻo se sitaili. Laei i se taofiofia faiga pisinisi, e mafai ona lafoa lelei se fusi o lalagaina i tua o le ulu po o le itu, ma masani masani masani foliga sili pe afai e te filifilia se faʻaali vaega o le Farani fili.

O lau lauulu ituaiga e tatau ona mafaufauina.Mo se faʻataʻitaʻiga, e ona tagata e paʻu ma le mafiafia o laulu, e mafai ona filifili mo fulufulu tetele. Ae le i lalagaina, e te manaʻo e selu sina laulu lou lauulu, ae i le iuga, faʻaaoga le metotia o le tosoina o nonoa - o le a faia ai se lapoʻa tele. Matou te fautua atu ie manifinifi mo teineiti ma le mafiafia lauulu - o le a e mauaina le aafiaga o seisi airiness ma le māmā o lauulu, lea foliga foliga fou ma femininai. Ma le isi, afai e leai sau lauulu umi, ona aua nei lafoa 'au fulufulu. Ogatotonu-umi curls mafai ona fili i luga atu e aunoa ma faʻafitauli i totonu o se matagofie Farani fili. Afai o oe o le pule o lauulu puʻupuʻu, aua le faatopetopeina e te ita. Braiding faʻatagaina le faʻaaogaina o faʻaopoopo faʻapipiʻi poʻo natura sese sese. E le faigofie tele le faia e oe lava, o lea e tatau ai ona e faʻafesoʻotaʻia se tagata tomai faʻapitoa.

O lea la, o le a tatou amata faʻamatala le lalagaina o metotia o se Farani faʻailo masani.

  • Selu uma lauulu i tua. Vavaeʻese se tasi lautele o le pito i luga o le pale, ona vaevaeina lea i ni vaega tutusa se tolu. O le lautele atu o laina, o le a faʻateleina foi le lalafo o lalagaina.
  • Tatou te lafo le taumatau taumatau i le ogatotonu - o le taumatau taumatau o loʻo va i le agavale ma le ogatotonu. O le mea lava e tasi e manaʻomia ona fai i le agavale tauagavale. Tatou te lafoina i luga o le maea na faatoa tatou galulue ai. I se isi faaupuga, na amata ona matou lalagaina se lalaga masani.
  • O loʻo tatou faʻaauau pea i lenei lava mataupu faavae, ae o loʻo lalagaina isi manoa tatou te aveina mai i le malumalu.

Lalo o ata ia o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama i lenei faigofie auala o le lalagaina o se Farani lanu lauulu.

Matou te fautua ia oe e taumafai e lalagaina pei se fili faʻamama, amata lalagaina i le itu ma taʻitaʻi i lalo i le toso. E mafai ona e tuua fua le pito o le puʻeu pe fusiua i se fusi.

I le mauaina o le tomai o le lalagaina o se Farani braid braid, e mafai ona e amata lalagaina lavalava, o le faavae lea o lenei fili.

O le matua laei manaia tele, ae foliga manaia ma matagofie. E mafai ona e ofuina se totoa ma se faʻamalosi suti pisinisi - o lea e te faʻavaivaia ai le taofiofi o le ata, o le a liliu atu e sili atu faigofie ma sili atu ona manaia. O se mea faapena lalofoto o le a vaʻai lelei foi ma se laʻei mafanafana o le taumafanafana pe afai e te faʻaopopo mea faʻapipiʻi i lau lauulu - mo se faʻataʻitaʻiga, manaia lauulu, lauulu i rhinestones ma isi.

Na matou lalagaina se lalaga faʻapipiʻi Farani, o le pito i tua na matou liliu i totonu ma faʻasaʻo i lauulu laʻititi e le vaaia.

O lenei fulufulu foliga foliga lalelei ma matagofie, o lea e mafai ai ona e filifilia pe a e alu i se faʻapitoa taimi. E le mafai ona faʻaogaina mea faʻaoga ina ia aua neʻi ova le fa' ata i luga ole ata.

Peitai, afai e foliga mai e "mago" lauulu ia te oe, e mafai ona e moemiti i luga ma faʻavaivaia le faʻatusa ma lauulu fulufulu poʻo lipine.

O le lalaga togafiti ese mai le lalagaina metotia o se masani Farani fili i le na e tamoe i le isi itu:

  • Tatou selu le lauulu i le itu mai le pito i tua o le ulu i le pito i luga o le ulu. Matou te filifilia se lautele lautele i le pito i tua o le ulu, lea ona matou vaevaeina lea i ni vaega se tolu tutusa ma amata ona lalagaina le masani Farani fili i le tua o le ulu.
  • I le maeʻa ai o lenei sitepu, tuʻu le pito o le fili ma nonoa se fusipaʻu. Ufiufi le vaega totoe o le lauulu i tafatafa o le fusi ma ia malupuipuia ma le faʻaeteete uma ma fulufulu le vaʻaia.
  • Le pito i luma o le lauulu, lea tatou te leʻi faʻaogaina, ua mafai nei ona taoto i le galu i luga o le muaulu ona mimilo solo lea i totonu o le talo. Ae ui i lea, iinei e mafai ona e faʻaalia ou mafaufauga ma taumafai eseese filifiliga mo le folaina o le totoe o le soʻotaga - e faʻamoemoe i le a le aʻafiaga e te manaʻo e ausia.

O lenei ua faʻatulaʻia mea e faʻatino, ae ia mautinoa e leʻo tele naua. Tasi le mama lipine poʻo se manoa o penina o le a lava.

O laei e sili ona faautauta i aso uma o le a avea ma manaia pe a fai e te faia se lalagaina.

I se faʻaopopoga, o le a ia sasaina lelei foʻi le ofu afiafi ma e fetaui lelei mo se mea maualuga na faia. O lenei laʻei lauulu e foliga e le masani ai, ae e matua faigofie ona fai.O le faʻavae o lalagaina e tutusa ma le masani Farani fusi, ae ei ai ona lava nuances.

I le tulaga o le masani farani Farani, o laina e faaputuputu i luga o le tasi ma le isi, ma e faia ai se tolu-tolu itu fili, latou pasi i lalo o le tasi. E mafai ona e faʻaopopoina se lauulu lauulu ile faʻapitoa i se auala faigofie: tosoina lemu ia soʻo o ou fili i le itu mai le pito i le pito i lalo.

E mafai ona e faʻataʻitaʻia e ala i le amata lalagaina o le fili i le itu pe e ala foi i le faia o ni pu se lua, lea e potopoto faʻatasi i le tasi, pe taumafai foi e lalagaina ni filo tutusa!

A lautele lauulu lauulu o le a foliga sili atu tusa lava pe o le a le ituaiga o lauulu.

O le a faʻaopopoina le matagofie ofu i le afiafi ma o le a taʻalo matagofie faʻatasi ma se faigofie foliga i aso uma - e faʻalagolago uma lava i le loloto o le lalagaina o le a lalafi ma luga o mea faigaluega ia o le a faʻavaivaia ai lou lauulu.

E mafai ona e amata lalagaina i le itu poʻo le ogatotonu o le ulu - pei ona e manaʻo ai.

  • Vaevae le lauulu i ni vaega tutusa se lua, ae ui i lea, ia faia ina ia le maua se vaeluaina.
  • Ave se manifinifi manifinifi o lauulu mai lalo mai soʻo se vaega ma momoli atu i le isi itu, e pei o loʻo fusi mai se vaega o lauulu.
  • Fai tutusa ma le isi vaega. Faʻaauau le lalagaina seia faʻamuta le toafilemu. Mo se lapoʻa tele, faʻaaoga le "toso" faʻasologa, o le sili e faia mai i lalo i luga.

O se ituaiga fou o laiga, lea na sau i foliga i nai tausaga talu ai ma ua maeʻa ona mauaina le faʻailoga i totonu o stylists ma na o fashionistas.

Aso o le tautotogo mafanafana poʻo le afiafi fou, vevela taumafanafana poʻo le malulu mafanafana o le tautotogo - o le Farani braid-vaipuna o le a foliga masani matagofie ma talafeagai.

O le fausiaina o ia mea fulufulu e faigofie.

  • O le lalagaina amata i le pu e faʻaaoga ai le metotia o le faʻatinoina o se masani farani Farani. Ua ave le filo o fulufulu, vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu, o loʻo fili faʻamau i se pu Farani i le taliga.
  • Ona tatou faia loa lea i le lalagaina o se vaivai. E iai ou manoa e tolu: taumatau, ogatotonu ma le agavale. Faʻaauau pea lalagaina, oe lalagaina le fasi agavale agavale ma le ogatotonu, oso le laina taumatau i lalo i le va oi latou.

O lenei hairstyle foliga matagofie, agamalu ma matagofie, o lea e tatau ona e galue i luga o le ata ina ia maua ai le fealofani.

O lenei filifiliga lalaga lalaga lalagaina o le a foliga sili ona manaia pe a fai o oe o se moli mama faia o tafe 'ie.

O avanoa matala ma ofuvae tatala foi talafeagai. I lenei tulaga, e tatau ona e faia ia sili atu le laulu i laulu. Ia faia lenei mea, muamua lalagaina le lauulu i luga o le curlers, ona amata loa lea o lalagaina. Afai e te manaʻo e fausia se foliga matagofie e talafeagai mo se mea gala mea na tupu, ona faia lea o mea i luga o mea aoga o le a faʻaopoopo i lou lauulu laei.

E mafai ona avea ma feteʻenaʻiga lipine poʻo lauulu lauulu kilipa. O lauulu o lenei faʻaoga e sili ona lelei i le lamolemole ma e oʻo lava, ae le o se mea leaga ile curlers. E faʻalagolago lava i ou manaʻoga ma mafaufauga lilo.

Faʻavae i luga o le Farani toʻoʻo, e mafai ona e fili lalagaina ni faʻamaʻimana laiti. O le vaʻai atu i se fulufulu mata e tasi, o le tasi e toe manatuaina le talafatai o se atunuʻu ese.

E leai ni togafiti ma faigata ile faiga o lauulu.

Vaevae le lauulu i luga o le ulu o le ulu ma malumalu i mafolafola ala ma fili lalagaina Farani fusi i latou i le tua o le ulu. Manatua i lenei lalagaina, e tatau ona ofi i luga le polu i le ulu - faʻafetai i lenei, ua e maua le avanoa e ave ai i le puʻu le faʻatonuga lelei - mo se faʻataʻitaʻiga, fai le mamanu se zig-zag, galu poʻo Kerisimasi laʻau.

E mafai ona e faʻamauina uma lauulu i se fusi, ma ufiufi le fusi ia lava i se curling iron po o se fulufulu laulu.

O filifiliga na fuafuaina o lauulu lauulu ia e mafai ona faia i luga o le faavae o le Farani braid braid, ae matou te ofoina atu ia te oe nisi filifiliga e faaosofia ai oe e fausia lau oe lava tulaga ese foliga ma aofia ai mafaufauga.

O le lalelei ma sili ona matagofie laʻei o lauulu.E fetaui lelei mo mea maualuluga mea na tutupu, ma mo se tafaoga ma lau tasi filifilia.

  • Vavaeina e faia i le ogatotonu o le ulu. I luga o itu uma, o se vaega itiiti o le lauulu ua vavaeesea, mai ia aufana o le a fausia i se taimi mulimuli ane. O le a lava e vavaeʻesea 2 cm.
  • O le masani Farani fili e fili mai le mea na totoe.
  • Ma, ua aveʻesea lauulu mai fasi vavaeese ua maeʻa ma faʻaloaloa i se matasele e ala i le puaʻa.

O se vaʻaiga saʻo o le fulufulu, ma o le mea lea e sili ona faʻaalia le faʻatusa o se tamaʻitaʻi pisinisi.

  • Vaeluaina ua faia i le itu.
  • E lua taʻusoʻo Farani itu fili lava mai totonu o malumalu, ia na lalaga faʻatasi i le tasi i le pito i tua o le ulu. Ae ui i lea, e lua lalaga lalaga ia fili i auala eseese. E ufiufi ai le tasi puaa i le faaopoopoina o manoa i le itu e tasi, ma le isi puaʻa - e ala i le faaopoopoina o manoa i itu uma e lua. Ua atili ai ona faʻamalosi manoa, ma lalagaina ia lalagaina.
  • Ona faʻaua lea o se fili i totonu o le polo ma nonoa i ni fulufulu ua le vaaia.

Ole isi sitaili lauulu e mafai ona faʻaopopo lelei soʻo se tasi o ou foliga - mai le faigata o pisinisi e oʻo atu i lau pele.

E lua lalaga masani ua lalagaina mai i le siusiu i autafa, ma tasi Farani e faia i le va. Le mafai ona ou talitonu e pei o se laei matagofie, aulelei ma matua maoaʻe na fausiaina i se auala faigofie! O le mea taua o le faʻaaoga saʻo lava ia braids.

Lelei atoatoa faʻaopopo atu i le masani masani. Fetaui mo pisinisi.

E fili lalaga faʻalua, o loʻo tuʻuina loa i se polo ina ia aua neʻi tapunia le vaeluaina, ona o le mafuaʻaga o se galu-faʻataʻitaʻi na faia. O le lauulu lauulu e lautele i totonu e mafai ona faia i luga o lauulu o soʻo se ituaiga ma le umi.

Ia fou i taimi uma ma muamua, fatuina ni ata fou, faʻafiafiaina isi i lou lalelei ma lelei lau amio!

Fusi puʻeina o ata: 6 lauiloa lalagaina metotia mo Oe Lava

Le tusitala Oksana Knopa Aso Me 27, 2016

O fesuiaʻiga masani e mafai ai e teine ​​ona filifili toetoe lava fulufulu. Afai e i ai se manaʻoga e aveese lauulu, ona mafai lea ona faia uma lea i le fesoasoani a se ofuvae eli, ma i le aoina o ufiufi i se lalaga faʻapipiʻi. O a latou eseese tulaga e mafai ai ona e filifilia le laei saʻo mo soʻo se taimi - o se feiloaʻiga fiafia, se talanoaga pisinisi pe o se faʻaipoipoga.

E mafai ona e faʻamauina lau fili, o le mea autu o le iloa o nuances

Ituaiga o fili: Lusia Rusia i luga o le lauulu - lelei mo tagata amata

Lulu matagofie na avea lava ma faatusa o fafine i Lusia. O le lalagaina o taʻavale ia te oe lava o se gaioiga sili. O le auala pito sili ona faigofie e aʻoaʻo ai faʻapitoa o lalaga faʻapipiʻi o Rusia. I le faʻaea o se ofutino lalelei, e tatau ona e faʻatinoina auala nei:

  • selu lemu lou lauulu
  • vaevae i latou i 3 tutusa vaega,
  • taofi le taumatau taumatau ma lou lima taumatau ma le agavale ma lou agavale,
  • i se isi taimi sifi i le agavale agavale ma le taumatau i le ogatotonu o le laina,
  • fai faʻagaioi seʻia uma le lauulu, faʻamau.

Ina ia malamalama atili pe faʻafefea ona lalagaina se fili, vaʻai i le ata faʻapipiʻi.

Matagofie puʻupuʻu: "tarako"

E maofa tele le lalaga '' tarako '' fili, ma e le umi se taimi i lona faʻatinoina. Peitai, e iai tulafono:

  • e tatau ona mama le laulu
  • Faʻaoga faʻapitoa busa poʻo mousse mo sitaili.

O le faʻatinoga o loʻo faʻapea:

  1. O le laulu e selu ma, pe a le lava mea, selu faʻapipiʻi foi ile selu.
  2. O se vaega laititi o le lauulu mai le muaulu ua vaevaeina i ni vaega tutusa se 3, tatou te amata fili i le fatu nei.
  3. Na faasolosolo ona matou faaopoopoina pito i luga, fusi i latou i se fili ma ia mautinoa ia aua le tuua le lauulu tautau matala.
  4. A maeʻa ia nonoa, ona tatou nonoa lea o le fili i se fusifa.
  5. Ina ia foaʻiina le isi voluma, ia toʻulu malie mai manoa.
  6. Matou te faʻasaʻo ma se mea e fai ai mea e faaaoga (varnish).

Aʻo le aʻoaʻoga pe faʻafefea ona fai se "tarako", vaʻai le ata i lalo.

Ituaiga o fili: Farani fili (o ia foi o se fili fili.), Pe faʻafefea ona lalagaina o iʻa fili.

Ia aʻoaʻo pe faʻapipiʻi, ia mulimuli i tulafono faigofie. Ui i lea, iʻa, farani ma spikelet e tutusa lava metotia.Ole mea lea, o le lalagaina o iʻa ia ma lava lo latou malamalama, e le sili atu ile 5-10 minute.

A o le i faia le lauulu, e tatau ona selu ma faasusuina ia manoa, mo se faʻataʻitaʻiga i le busa poʻo le mousse.

Afai o le laulu i totonu o le auvae e puʻupuʻu, ae o le a lalagaina, o se faʻaopoopoga manifinifi manifinifi o le le mautonu lanu e ave.

Filifiliga Farani fili lalagaina:

  1. Sosoʻo mai luga i le pito i lalo, matou te aveʻesea manoa mai le agavale, ona mai lea o le itu taumatau ma togi i luga o le siusiu.
  2. Matou te aoina uma le leai se lauulu i se lulu.
  3. A le lava le mafiafia, tini pei o se puaʻa masani.
  4. Matou te nonoa lauulu, pe a manaʻomia, e mafai foi ona e faʻapipiʻiina sina varnish.

O nisi faʻamatalaga e mafai ona puʻeina mai le ata.

Ituaiga faigofie o fili: vaipuna

Naʻo le tepa muamua, e iloa ai e faigata le puʻeina ole afu. A manaʻomia, e oʻo lava i se tamaititi aʻoga mafai ona aʻoaʻo e fai. Le aoga sili o lenei hairstyle e mafai ona faʻaogaina i luga o lauulu o eseese uumi (e oʻo i le kapeti) ma soʻo se voluma. I le tulaga o le le lava tusi, e sili atu le lelei e selu le lauulu muamua.

O Scythe vaipuna e mafai ona faia i se tasi o filifiliga nei:

  • mai le tasi malumalu i le isi
  • liliu i se masani fili,
  • mai uma tua ma fesoʻotaʻi i le ogatotonu,
  • 2 tutusa braids (tasi i lalo ole isi).

Ae le i amataina, e tatau ona e selu lou lauulu lelei ma aveese soʻo se nodules. O lenei togafiti e pei ona taua i lalo:

  1. Ave tolu curls i le malumalu.
  2. Amata lalagaina fai puaʻa masani (fai 2-3 atoa fusiua).
  3. Ave le pito i luga vavae ma tuʻu i le ogatotonu, ina ua uma ona sui ai le pito i lalo ifo agai i le ogatotonu.
  4. Ma le isi, o le manoa sa i lalo ifo, e tumau pea ma e le pa'ū i totonu o le fili. Ae, e tatau ona e ave se tamai loka o lauulu i lalo o le fili.
  5. I le pito i luga folo faʻaopopo nisi laei malulu sa i luga.
  6. Matou te faia gaioiga lava ia seia matou maua i matou i le isi itu.
  7. Matou te faʻaleleiina le laulu ma se laʻititi fulufulu poʻo fulufulu.
  8. Faʻaopopo iai ma varnish.

O faʻamatalaga faʻaopopo e mafai lava ona puʻeina mai se ata poʻo se vitio i luga ole Initaneti.

Faʻafefea ona lalagaina tootoʻo malamalama mai le 4 laina

O le tilotilo i le ata o le fausiaina o se puʻeu e 4 manoa mo le taimi muamua, e mafai ona e le mautonu ma filifili e faigata tele ona faʻamaeʻaina. Peitai, e i ai le laʻitiiti togafiti e mafai ona fesoasoani e iloa faigofie lenei faamatalaga.

E aliali mai ina ia mafai ona lalagaina lauulu, e te manaʻomia ona lalagaina tootoo masani (pei o 3 curls), ma 4 e taoto i lalo o le taumatau unta.

A o le i faia se lauulu lauulu, e tatau ona fufuluina le lauulu, mago ma faʻaopoʻopo lelei ma mousse poʻo le foam.

O se faʻamatalaga auiliili e faʻapea:

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega 4, mafaufau mafaufau filifili mo numera tasi numera.
  2. Na matou tuʻuina le loka Nu.3 i le Numera 2, ma taofi i lalo o le Numera 1.
  3. Curl numera 2 tuu i luga o le numera 4.
  4. Loka numera 4 e tatau ona i le va o le numera 2 ma le numera 3, mo lenei matou te tuʻuina i le numera 1.
  5. Loka Nu.2 i lalo o le Numera 1, tuu i luga o le Nu.3.
  6. O le isi, tatou faʻaauau pea e tusa ma le faʻamatalaga fuafuaina i le iʻuga.

Mo se masani faʻamasani i le faiga o lalagaina o 'aufaʻa mai fusi e 4, e sili atu ona faʻamasani oe lava i vitio ma matai vasega i luga o le Initaneti.

Aferika afifi - lauulu foliga ese ma foliga matagofie

I le sefulu tausaga talu ai, o puʻeina Aferika na foliga mai e le taliaina: faʻamalosi, tetee. O aso nei ua suia le tulaga, ma ua taugata ma taʻutaʻua le alu faʻatasi ma ia lavalava, talu ai o ia ituaiga tautua i totonu o le lalelei e taugata tele tupe.

Ae ui i lea, ua e masani ai i ituaiga ma metotia o mea na fausia ai, e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma ou foliga vaaia ma faia lea ituaiga lauulu e oʻo lava ile fale.

E tatau ona e manatua e faʻaopopo i mea masani, e aoga le vaʻaia lelei o le muamua faʻatauina o filo faʻapipiʻi filo, ua faʻapipiʻi i le lauulu, avatu le tele o voluma ma sau i lanu eseese.

O le sisi o Aferika e le faigofie ona fili, ae e mafai ona e aʻoaʻoina

  • masani o 3 curls,
  • laiti-fili-fili (faʻatinoina e faʻaaoga ai le spikelet metotia), faʻapipiʻi i le uluulu,
  • poni tulimanu o se ituaiga o masani ai, ae i lalo ifo o uila umi,
  • dreadlocks - 'fili lalagaina o mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le natura,
  • Harnesses - mafiafia totoga maua mai i le 2 fasi ona o le mimilo.

Le tekonolosi o le mauaina o afrocos i le fale:

  1. Palu lelei lou lauulu. E sili le leaga o le fufuluina o le ulu mo le 2 aso pe faʻaopopo lelei foʻi ile gel poʻo le mousse.
  2. Vaevae lauulu i vaevaeina.
  3. I le occipital region, ave se laititi o laulu, selu i latou, faapipii se filo filo latalata i le aʻa, fili i le fusifusi maʻimau o 3 vaega.
  4. Faapipii le pito i paʻu poʻo se kulimi faʻapitoa.

O mea uma e tuʻuina atu mo lau faʻamatalaga. Ae le i faʻaogaina fautuaga e faatatau i le soifua maloloina o lou lauulu, matou te fautua atu ia oe faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa. Faʻaaoga naʻo mea e faʻatagaina e naʻo le mea e iai le hyperlink i le tulaga.

Faʻafefea ona lalagaina se iʻa iʻa, lua puʻelea, lalagaina o laʻei fugalaʻau ma se vaega paʻepaʻe i lea laasaga ma lea laasaga, o le siʻusiʻu i le isi itu, ata, vitio

Faʻafefea ona lalagaina se iʻa faga, tele fashionistas iloa. Lelei lauulu lauulu e lauiloa ona o le tupuaga ma aso fiafia o le tele o teine ​​talavou.

E lalelei o ia, e le lavea lona lauulu ma e taofiofi lelei ona foliga, e tele filifiliga mo le faʻatinoina, e talafeagai mo soʻo se taimi: mo aso uma, ma mo faʻamanatuga.

Tusa pe o se mea faʻaʻoleʻole e tau faʻalavelaveina, o se laʻititi faʻatalale e le afaina ai o ia.

O le a le eseʻesega i le va o lalagaina o se Farani fulufulu mo ia lava ma le isi tagata

E faigofie ona faʻailo laia i le Falani se isi tagata nai lo le faia e oe lava: o le lalagaina o loʻo aliali mai e vaʻaia, mea sese e mafai ona faʻasaʻoina pe a manaʻomia, lima i se tulaga lelei ma aua le vaivai. O le faia o se fulufulu lauulu mai lalagaina o oe lava e le o se mea faigofie. O le a manaʻomia mataala ma nisi faʻataʻitaʻi.

Lalagaina totoga

E lalagaina faʻapipiʻi fulufulu o le lalagaina o se ie Farani.

  • selu ma nifo laiti ma le au tusi lelei mo faigofie vavaeeseina o laina,
  • fulufulu pulumu mo selu,
  • togafiti, faʻapipiʻi, fusi faʻaʻupuʻu,
  • pulou, ua le vaaia mo le teuteuina o fili,
  • fulufulu lauulu ma solo e faʻamau lelei le lauulu lauulu.

Faʻafefea ona lalagaina Farani fusi?

Fautuaga mo faigofie faigofie braiding:

  • ua fautuaina le lalagaina o fili i le lalagaina o laulu mama, faʻamamaina tele,
  • uliuli malulu moisturise ma faʻaaogaina faʻapipiʻi sui,
  • ua saunia uma meafaigaluega ma mea uma i le leva ma e tu latalata i le,
  • e selu atoa le laulu,
  • filifili filifili tatau e tutusa i le mafiafia,
  • i le gasologa o galuega, e manaʻomia ona matauina le sooga faʻatasi o fusi.

Mamanu o le lalagaina o se kolisi Farani masani

O le Farani braid (pe faʻafefea ona lalagaina i totonu o le masani vaega o le a talanoaina i lenei vaega) faʻavae i luga o le faʻatinoga o le masani fili.

Laasaga ma lea laasaga toe fausia o le lalagaina mamanu o se masani fili.

  1. Fulufulu lauulu ma vaevae i totonu 3 tutusa mafiafia loka. Ua auiʻeina pito ogaoga, o le ogatotonu e leai se totogi.
  2. O le fasi taumatau e fetaui ma le ogatotonu. O le vaeluagalemu o lauulu ua avea nei matuia ma o loʻo uʻu e le lima tauagavale.
  3. O le loka tauagavale o loʻo tu i le ogatotonu ma uʻu e le lima taumatau. Na i ai le atoa sopoia o laina.
  4. Ona toe fai atu lea o mea na amata mai ile amataga: o loka autafa e faaputuputu taʻitoʻatasi ile tutotonu.
  5. I le maeʻa o le fili i le umi e mananaʻo i ai, toso i se vaega faʻamalieina. E le lalagaina selu lauulu.

O le Farani lalaga ma le taofi e lalagaina e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻailo se taua o le lauulu o luga o le parietal vaega. Vaelua tutusa ma soda.
  2. Fai 2 lalaga pei ona faʻaalia i le faʻamatalaga muamua.
  3. Le isi, amata ona lalagaina loka itu i le isi mai pito uma ma le tasi mo lalagaina taitasi.
  4. Faaauau lenei rotation seia uma lauulu i le fulufulu.
  5. Ole taimi nei e mafai ona e faʻamamaina le vavae faʻatasi ole fusipaʻu poʻo le lalagaina pea i pito o le laulu e faʻaaoga ai le metotia masani.

Fai-e oe lava le fili

Ae a le lalagaina o se Farani Farani, o le a manaʻomia:

Auala o le faʻatinoina:

  1. Fa selu lou lauulu ma faasusu laititi ma le vai.
  2. I le vaega parietal o le ulu, filifili se tamai seevae ma vaevae e 3.

Faʻafefea ona lalagaina Farani ia i latou, i le isi itu, o loʻo faʻaalia i lenei polokalame.

  • O se fasi fulufulu o le itu taumatau o lo o taoto i lalo o le taamilosaga.
  • O le agavale agavale o loʻo tu i lalo o le taumatau ma e ogatotonu.
  • I lalo o le ogatotonu, ua tuu le filo tauagavale, faʻaopopo le laupepa e leai se mea i luga o le itu tauagavale o le ulu.
  • Toe fai le faiga lava e tasi ma le taumatau taumatau.
  • Faʻaauau pea le mimilo o le fili i le pito o le ua.
  • O le lalagaina e faʻamaeʻaina e le faʻatinoina o se lalaga masani, naʻo le pau lava le eseesega, o loka itu e le pa'ū i luga o le o loʻo i le ogatotonu, ae o loʻo pasia i lalo atu.
  • O pito o le lauulu e faʻamausali ma se fulufulu paʻu.
  • Autafa itu

    O le fili i le itu o se sili lauulu lauulu mo i latou e fiafia e aoina lauulu.

    Talafeagai mo tagata e umi le laulu ma le umi le umi o lauulu.

    Poloaiga faʻatinoina:

    1. Fa selu lou lauulu, sulu maliega ile vai pe faʻaaoga mea teuteu (mousse, gel).
    2. Tuu le lauulu i lona itu.
    3. Aoina le lauulu mai le vaega tutusa o le ulu i totonu o se manoa lapoa ma vaevae i 3 vaega.
    4. Pe a lalagaina, latou te pikiina le vaega totoe o le lauulu.
    5. A sauni le tootoʻo, faʻamama ese ia manoa, o le a faʻapea ona faʻaopopo le lautele ile laulu.
    6. Faapipiiina ma varnish.

    Farani fili-afu - o se uluai afiafi lauulu e tele filifiliga.

    E faapitoa talafeagai mo le manifinifi, le mautonu o lauulu.

    Fausiaina o se fili i le tasi itu:

    1. Fulufulu lauulu, faailoga le vaeluaina.
    2. Vavaeese se loka o le lauulu mai le pito i luma o le ulu, amata lalagaina se lalagaina faigofie, ae i sopoia taitasi, tatala le loka pito i lalo ma sui i se fou, aveina mai luga.
    3. Ia mimilo le tofa o le umi manaomia.

    O le a-vaipuna mai le 2 itu lalagaina pei o lenei:

    1. Ua selu le ulu, vavaeese.
    2. E tusa ai ma le faʻamatalaga muamua, o le togi muamua e faia, i tua o le ulu e tosoina faʻatasi ma se faʻamalosi tino.
    3. O le totoa lona lua e faʻaʻai faʻapipiʻi e le muamua mai le isi itu o le ulu.
    4. E faʻamaʻimau foloa ma le tasi ofu paʻu i tua o le ulu.

    Liliu

    O le fili alualu i luma e foliga sili atu matagofie nai lo se lane faigofie.

    I le avea ai o se laulu laulu, lelei mo le manifinifi o lauulu, lalagaina e tusa ma le polokalame:

    1. O se laʻititi loka ua tufatufaina atu, vaevaeina e 3.
    2. Ua fili le fili faʻamasanaina e tusa ai ma le metotia masani fili, na o pito uumi e le soʻona ufitia i le ogatotonu, ae o loʻo i ai i lalo ifo.
    3. Lauulu lauulu faasolosolo lalagaina lalagaina i le lauulu.
    4. A aofia uma lauulu, faʻaauau lalagaina lalagaina tootoo.
    5. Fai ofu eleni i pito tatala.

    Openwork fili ua faia i fusi eleni

    E filiina lalagaina o 'aʻai ma fusi vaega e faigofie ona faatino. O le mea lilo e faapea, o ituaiga o lalaga o lo o faʻasaʻoina ma se fusi vaega. O se 'ie puipui faʻauʻuina lona foliga mo se taimi umi.

    O se fili tatala matala faia o fusi eleni foliga ofoofogia i lauulu umi.

    Galuega poloaiga:

    1. O le ulu selu e fesoʻotaʻi i le siusiu.
    2. O filo pito sosolo ua nonoa faatasi ma manoa malo, sina faaloloa.
    3. Toe faʻafesoʻotaʻi le pito sili ona leaga ma faʻamaʻi.
    4. E fai pea le gaioiga seia oo ile iuga o le lalagaina.

    O le Farani tovine (pe faʻafefea ona lalagaina i se volumenous lomiga, o le a auiliiliina atili) e mafai ona tu i le ogatotonu, i le itu pe faʻaʻaliʻoliʻo. E lalagaina ie lalagaina o loʻo faʻaaogaina le metotia fita.

    Laasaga i lea laasaga faatinoga:

    1. O le muamua loka faigaluega e iloga ma vaevae tutusa i vasega e lua.
    2. O se fili vavaeina lalagaina o loʻo lalagaina ma le iʻa o sisi faʻamalama. O loka uʻumi e paʻu i lalo o le ogatotonu. Ole le mautonu o lauulu, e piki ma lalagaina i totonu o se fulufulu laulu.
    3. A fili le fili i le faʻaiuga, sefe i se ofu mafanafana.
    4. Sulu lemu pito o nonoa o loʻo filiina.

    Farani fusi ma lipine - o se uluai fiafia ma aso uma lauulu. Ole mea e tatau ai ona faʻamama se vaega ole kolenisi ile faʻapipiʻiina ole lipine, e tatau ona e vavaeʻeseina le vaega ole galue ile vaega ole laina. Faʻapipiʻi le lipine i le 'afa i le itu o le vaʻaia. O loʻo vaevaeina le soʻotaga galue i le 3. Alu i le lalagaina o ie vilivili.

    O le lipine e tu i le va o manoa. O le manoa latalata i le ogatotonu e taoto i lalo o le mea faapipii. O le pito filo e alu i lalo o le pito i lalo, e leai se lauulu e faʻaopopo iai.O le lipine e alu i lalo ifo. Toe fai le gaioiga algorithm i le isi itu. Ole mea taua ole 2 pito i tua ua fili i le taimi e tasi. I le faʻasologa lava lea e tasi, o loʻo lalaga faʻatasi ma le lalagaina o laina.

    O le Farani tootoo (pe faʻafefea ona lalagaina se zigzag i se fantasy version, o le a faʻamatalaina i lenei parakalafa) e tele matata eseese. Muamua, o le laulu e selu ma maka le vaeluaina o le itu. O le lalagaina e amata mai i le malumalu ma e alu i se itu saʻo. O le ulutala o manoa ua vaevaeina i 3. I le faiga, e leai se lauulu e maua faʻapitoa mai i luga.

    Aumai le galuega i le isi itu o le ulu, ua faʻaeʻe le totoa ma faʻaauau pea lalagaina i le isi itu. Faʻaauau ona lalagaina i le auala tutusa lava seia oʻo i le iʻuga. Faʻamamago ufiʻai le pito o le laulu ma se pulou. O le umi o le lauulu, o le tele foi o zigzags e maua.

    Ufiufi lauulu ua fili i se Farani faʻanana-pito, o le vaega o totoe o le lauulu tumau le faʻaaogaina.

    O le fulufulu foliga foliga lalelei ma maulalo i le foafoaga.

    O le filo galue e vavaeʻese mai le itu o le muaulu, o le totoe o le laulu e potopoto i se fusi. O le filifili filifilia o lauulu e fili i le masani Farani fili. Faʻaosoʻo atu pea i le isi taliga. O le faʻaiʻuga o le fili faʻailo e faʻaumatia e le le vaaia ma lalafi i lalo o lona lauulu manifinifi.

    O le fatu i le faiga o le lalagaina o se Farani braid e faia faapenei:

    1. O le lauulu selu e selu ma le 'afaʻafa ma le vavaeeseina faʻavae.
    2. Faʻaavanoa ni loka manifinifi 2 i le ogatotonu tutotonu o le muaulu, satauro (o le loka tauagavale o loʻo tu i lalo o le itu taumatau).
    3. I le itu tauagavale, e tuu ai le isi filo ma sopoia ma le pito i luga o le fili, fai tutusa i le itu taumatau.
    4. Toe fai lenei faiga seia uma le lalagaina o lauulu uma.
    5. I le mauaina o le ua, faʻaauau le lalagaina o le spikelet: o le lauulu ua vaevaeina i 2 tutusa vaega, mai fafo atu o 'afa taʻitasi, o manoa pito e togiina ma faʻapipiʻi i le lauulu o le isi itu mai le totonu. Mautinoa o lalaga uma e tutusa i le mafiafia.

    O le Farani toafilemu i le Spikelet sui e fetaui ma tamaitai o soo se matua, e aoga i le lalagaina.

    Laasaga ma lea laasaga faʻatusa: pe faʻafefea ona lalagaina se iʻa masani aʻa

    E lua auala faʻapitoa mo le lalagaina o se iʻa poʻo se mea e piki ai. O le mea muamua e masani ona amata i le pale, o le lona lua e latalata ile tua o le ulu. O le lalagaina ma le piki luga e fai sina faigata tele, ae o loʻo taofia ai le laulu e taofi mau ai.

    Lautele tulafono mo le fatuina o se lauulu laei:

    1. A o leʻi lalagaina se iʻa fulufulu, e tatau ona selu maeʻaeʻe le laulu.
    2. Pe a lalagaina, o uati e oomi i luga o le ulu, o nisi taimi e toso i lalo.
    3. O manoa e tatau ona tutusa mafiafia.
    4. O le manifinifi o le loka, o le malosi foi le lalagaina o loʻo taofia.

    Faʻafefea ona lalagaina se iʻama le piki luga:

    1. E tolu manoa o loʻo valavala i luga o le vaega tutusa o le ulu ma sopoia tasi le isi 1 taimi, pei o le lalagaina o se lalaga masani.
    2. O lea, o le a maua manoa e lua: o le pito i luga ma lalo o le tolu faia se tasi vaega o le fili i le lumanai, ma o le filo ua misia i le va oi latou avea le lona lua.
    3. Mai le pito i fafo o lena loka, lea na aliali mai i lalo, se manifinifi loka ua valavala, lea o se vaega o le lauulu saoloto maua se mea mai le itu lava. O le fausia lautele loka e lafo mai i luga i le isi itu ma fesoʻotaʻi i le isi loka o lauulu. I lea tulaga, e aveina o ia i totonu ma lalo.
    4. O lenei, i le isi itu, ua vaea foi loka e lua - tasi mai le ua uma ona fausia ma le lona lua mai le leai ose lauulu - ma i le auala lava lea e tasi latou te sopoia ai ma loka oi ai nei.
    5. A toso uma lauulu fulufulu i tua i se fili, e mafai ona e faʻalelei lauulu lauulu pe faʻaauau ona lalagaina. Ina ia faia lea mea, o manoa manifinifi ua vavae ese mai le pito i fafo o le fili ma faʻafuaseʻi ona togi i le isi itu.

    Spikelet lalagaina e aunoa piki:

    1. O lauulu e vaevaeina i ni vaega tutusa se lua. Afai e manaʻomia le teuteuina lelei, e tatau ona faia se vaega manino. Mo se faʻataʻavale le faasee, tau lava o afa i ou lima.
    2. A maeʻa, ona aveeseina lea o se mama manifinifi mai le pito i luga pito i luga i le malumalu, e tatau ona toso aʻe i luga o le afa vavaeeseina ma aumai i lalo o le isi.
    3. Ma togi mai le isi itu fili faʻanana i le tutusa auala.
    4. O le mea lea, o loka e faʻasolosolo faasolosolo i le umi manaʻo, ina ua maeʻa ona faʻamautu le pito o le fili faʻatasi ma se vaega faʻamalosi.

    Ponytail fishtail mai le solofanua vae, lalagaina mamanu

    O le iʻa o le iʻa e mafai ona fili faʻaoleole e le gata ile laulu e paʻu, ae faʻapea foʻi pe a maeʻa ona aoina o laulu ile lulu

    O lenei filifiliga e tele ona tulaga lelei:

    • Afai e manaʻomia ona faʻapipiʻiina pale i luga ole pale, e faigofie la ona ausia,
    • e faigofie ona fili i lona fili, aemaise lava ile umi ma le mafiafia o lauulu.
    • o lenei auala e faaitiitia ai le umi o le fili, lea e taua i mataupu e tatau ai ona tatala le ua ma tauau.

    O le lalagaina o se spikelet mai le ponytail e talitutusa ma le faiga o lalagaina o lalagaina e aunoa ma le pikiina:

    1. lauulu ua vaevaeina i ni vaega se lua,
    2. mai fafo, manifinifi manoa ua faʻaesea eseese ma faʻasolosolo lafoaʻi i le isi itu,
    3. o le pito o le fili faʻamauina ua faʻapipiʻi i se fusi faʻaoso manoa.

    Filifiliga fili faifaiva ma lona lauulu, ata faʻatonuga

    Afai e te le manaʻo e aveese atoa le lauulu i le laulu, e mafai ona e filiina se iʻa i luga o le afa-ola lauulu. I lenei tulaga, naʻo vaega o le lauulu e ave i totonu o le fili - pe naʻo taamilosaga mai itu e tatala ai foliga, pe mai i le palealii.

    I le lomiga muamua, o le fili faʻaʻavea o le a avea ma se ituaiga o rim, i lalo o le a matala lauulu o le a natia. O lea laulu lauulu e faʻatagaina oe e tausisia le faigofie o le lalagaina o lauulu ma i le taimi lava e tasi o le a le faʻatagaina latou e faʻalavelave.

    I le mataupu lona lua, o le fili o le a taoto i luga ae naʻo le lauulu o loʻo i totonu o le malumalu e faʻamautuina. I le mea lona lua, mo le faʻafaigofie o sitaili, e mafai foi ona aoina lauulu i se fusi ma nonoa i se fusi faʻaoso.

    Afai e lalagaina e le fili faʻailo la latou maea e lua mai totonu o malumalu, ona suʻi lea o na mea i se maea malo. Ua nonoa uma fusi i le ua i le tasi fasi, ina ua amata ona latou lalagaina se iʻa iʻa i le masani. Mo le faigofie, o lauulu i le vaeluaga mafai ona puʻeina faʻatasi mo se fulufulu paʻu.

    A tapena le laulu lauulu, ave ese ma le faaeteete. Seisi lomiga o lauulu - ua tofu manoa i se “fatu nei”, ona fili ai lea o ia ma le totoa i tua o le ulu, ina ua maeʻa ona tuʻufaʻatasi lea. O lenei fulufulu lauulu o se tuʻufaʻatasiga o le "fishtail" ma "malvinka".

    A maeʻa ona faʻatasia ia mea tauau, o le a leai ni selu o pito o le lauulu. Afai e te manaʻo e nana le faʻamalositino i le soʻoga, latou afifi i se loka o laulu ma faʻasaʻoloto le pito o le loka ma le le vaʻaia.

    Faʻafefea ona fai tofa i se au itu e faʻaaoga i le auala o le fishtail

    Ia fili i lou fili i le tasi itu, e tatau ona vaeluaina lauulu sulu lelei ile lua fasi ma togi i le tasi itu. I lenei tulaga, ua amata ona lalagaina lalaga 'ie mai lalo, i le itulagi o taliga. Mo se faʻafaigofie, e mafai ona faʻapipiʻi le laulu i le siusiu, faʻaaoga se fulufulu manifinifi pito.

    A maeʻa ona faʻaʻoleʻole le amo, ua tipi 'oti le kulimi ma faʻasaʻo lemu le vaega o fulufulu. O le itu o loʻo faʻanana faʻananaʻi e masani lava faʻalagolago i le taʻimua lima: mo taumatau, taumatau, mo le itu tauagavale, faʻasaga, tauagavale.

    Mo se faiga sili ona faigata ma manaia, o loʻo faʻaaogaina le lalagaina mai le malumalu:

    1. E lua loka manifinifi ua valavala i luga o le muaulu ma ua fili faʻaliliʻi, alu i autafa, agai atu i le ogatotonu o le taliga. O manoa e tatau ona manifinifi.
    2. O le pito i luga o mea fili mauaina faʻamautuina mo se taimi puʻupuʻu ma se fulufulu paʻu.
    3. O le itu fua o lauulu e vaevaeina i le afa.
    4. Mai le lalaga fili, toese le sulugatiti, ma faʻapipiʻi le faʻasologa o le lalaga faʻapipiʻi i le filifili saoloto o lauulu.
    5. Ua faʻaliliina le ie faʻailo i le metotia masani i le umi e manaʻomia, o le iʻuga e faʻamautu ma se fusipaʻu.

    Faʻafefea ona fai se iʻa fagota i le itu ese (faasiʻisiana lalaga fili)

    Ina ia sili atu le manaia i le lauulu, e mafai ona e fili i le fili ile faʻasologa i tua:

    1. I le pito i luga o le ulu, e tolu manoa o lauulu e valavala ma sopoia, e pei o se lalaga masani masani lalagaina, ae e le tatau ona pasi le filo tasi i luga o le isi, ae taofi i latou mai le pito i lalo.E lava le faia o lenei mea ina ia lua manoa o eseʻese mafiafia avea i lima.
    2. Matou te avea se mama vaʻaia mai le itu o se manifinifi manifinifi, tusi i lalo o le manoa autu ma faʻapipiʻi i le vaega lona lua o le lauulu. I le taimi lava e tasi, o le vaapiapiʻai o le laulu malulu e ave mai le itu lava e tasi.
    3. Toe fai le taotoga i le isi itu.
    4. O le mea lea, skipping mafiafia o laina i itu uma, tasi i lalo o le isi, lalagaina o se fili.
    5. Pe a muta le lauulu fua mo faʻaoso atili, lalagaina faaauau pea i luga o se ua uma ona faia. O le faʻaiʻuga o le fili faʻamau ua faʻamautu i soʻo se auala talafeagai

    O se mea toafilemu e foliga mai o loʻo taoto i luga o le lauulu.

    E faʻafefea ona lalagaina se iʻa i luga o le ulu i le foliga o se fulufulu, se laasaga ma lea laasaga lesona

    E mafai ona folo iʻa le ulu. Mo lenei, o lalaga lulu amata i le malumalu ma taʻitaʻi i le itu i luga aʻe o le muaulu. I lenei auala, e le mafai e le gata i lou laulu i le palanikeke, ae ia fatuina foi ni lavelave mamanu: zigzags, snails, etc.

    A faigofie atu e faʻataʻoto ai se fulufulu i le foliga o se fulufulu:

    1. Faʻamanuiaina le "iʻa o le iʻa" i le itu, amata mai le taliga, e pei o lalagaina lalaga faʻapipiʻi i le tasi itu.
    2. Sii le fili ma faʻataoto i lou muaulu i foliga o se fulufulu, ma puipui i faʻamau.

    E mafai ona e faʻaʻataʻalia le laulu e ala i le lalagaina o fili i le lua: o le tasi e faataatitia i se semimitila i luga aʻe o le muaulu, o le lona lua i le tutusa sikuea i le pito i tua o le ulu. O kulupu e faʻamautuina i faʻapipiʻi pe le mafai ona vaaia. O le mea lea, o fusi faʻailoga e fai ai se mama i le ulu.

    Ata faʻapitoa: faʻafefea ona tofa o le lua puaʻa fishtail

    E i ai filifiliga e lua mo se laulu ma siama pigtailtailu lua:

    1. Lua faʻapipiʻi fili i itu uma e lua o le mata. I lenei tulaga, o le lauulu e vaevaeina i ni vaega tutusa se lua, o loʻo taʻitasi ma vaʻai faʻaʻeleʻele faʻaaogaina le faʻaaogaina o le faiga fishtail. E mafai ona e amata amata lalagaina mai le malumalu pe mai le pito i lalo o le taliga.
    2. E lalaga faʻamau lalagaina mai malumalu. I le itulagi o le pito i tua o le ulu latou faʻatasia faʻatasi ma se fusipaʻu paʻu, ma o le iʻuga uʻamea e selu.

    O lenei laʻei lauulu e sili ona fetaui lelei i sitaili masani ma sitaili o le "atunuʻu".

    O le tolu fagota

    O le faiga o le lalagaina o se 'ie vavae ese mai le masani "iʻa iʻa":

    1. Ua vaeluaina ma le faaeteete lauulu e vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu.
    2. E tofu taʻitasi ma fili i se masani masani faʻalava o tolu manoa. I le taimi lava e tasi, o le ogatotonu braid amata ona lalagaina teisi i lalo ifo o le itu e lua.
    3. A sauni toʻa o ia mea, e filiina e tasi i le tasi ile masani masani. Ona o le mea moni o le amataga o le itu braids i luga aʻe o le averesi, o le faʻavae o le masani fili i foliga o le semicircle. O sea laulu foliga foliga sili ona matagofie ile lauulu mafiafia o lauulu.

    O lenei lalaga lalagaina faʻaaogaina lipine foliga sili atu matagofie.

    Tuʻufaʻatasia fishtail ma faʻalavelave, ata

    Se uluai lomiga o le fulufulu ono mafai o le faʻaopopoina o faʻalavelave i le taimi o lalagaina faiga. I lenei tulaga, o le lalaga amata amata ona amata mai le pale.

    Naʻo lauulu tutotonu e lalagaina i totonu, ma mea e totoe mai itu o loʻo i ai i le fusi ma faʻaopopo i le fili i nisi taimi. Ole numera o faʻamalosia e fuafua ile umi ole lauulu, e masani lava 3-4.

    Faʻafefea ona fai lau falaʻaiga fulufulua ma matalatala

    O le laulu fulufulu o le iʻa fagota e le afaina i le malamalama faʻaletonu ma faʻatamala. Ma le isi, faatasi ai ma lana fesoasoani oe mafai faʻaalia vaʻaia le tele ma le matagofie e oʻo lava i manifinifi ma le lauulu lauulu. Ina ia faia lenei mea, o le lauulu i le faagasologa o le fausiaina o hairstyles lalagaina saoloto. A sauni le vavao, o taimoa ua toso teisi. E tatau ona e amata faia lenei mai luga.

    Afai e manaʻomia se mea o le tele, o le sosola e tatau ona toso mai atoa. A toso se laititi o laulu mai i le pito o le soʻotaga, o le a faʻaliliina e le fili.

    Uluaʻi ata puʻupuʻu faiʻaʻau ma penivali lanu mo lauulu

    I lenei laʻei lauulu, o mea taua e iloa lelei ai. Afai o le lauulu e le lanu pe vali i le leo tutusa, tutusa aafiaga e mafai ona ausia le faʻaaogaina o le le tumau valiina, mo se faʻataʻitaʻiga, ma penivali.

    I le iloaina o le lalagaina o se iʻa iʻa, e mafai ona e valivali ia filo uma eseese ma ina ua uma ona lalagaina

    E mafai ona e valivali tagata taʻitoʻatasi ae le i faia se lauulu lauulu, pe o atu penivali luga o le pito i luga pe a fai o le fili.

    O a mea faʻaoga e talafeagai mo le fishtail hairstyles, ata

    Mo le filifiliga i aso uma, o le a lava gusi. Ae ui i lea, talu ai e mafai ona e lalagaina se iʻa iʻa i le tele o auala, ma o taimi uma lava o le a foliga ese mai ai, e mafai ona e filifilia le anoanoaʻi o mea faʻaoga e teuteu ai lou laulu.

    Fuafua i lenei, o le ata o le a sili sili romantis, olaola pe sili atu le le masani ai. Mo teuteuga, e mafai ona e faʻaogaina fulufulu uila, lopa, lauulu, fugalaʻau, lipine, fulu - i le mamao e mafai e le mafaufau. O le mea taua o mea teuteu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se ata masani.

    Faʻafefea ona faʻafefeina se iʻa ia te oe lava

    Ina ia faia lenei mea, e sili atu le muamua faʻataʻitaʻi i luga o se isi tagata poʻo luga o se pepe. O le filifiliga fulufulu ua filifilia e fua i luga o le manaʻo ma le tomai tapulaʻa. Mo le faigofie, e tatau ona e mulimuli i tulafono faigofie:

    1. I le amataga, o fulufulu e selu lelei.
    2. Ina ia puipuia fulufulu le mautonu ma usitaʻi, latou te manaʻomia ona teisi luluina i le vai.
    3. Seia atiaʻe se tomai, e manaʻomia e mautinoa le ono mafai ona vaʻaia vaʻaia faʻagaioiga. Mo lenei, o se tricuspid mirror poʻo faʻata e lua faʻapipiʻi i le tasi ma le isi e sili ona talafeagai.
    4. Ina ia mafai ona uʻuina se lauulu i le taimi o le lalagaina faiga, pe afai e tatau ona e faʻalavelavea e se telefoni faafuaseʻi valaʻau pe afai o ou lima na o le vaivai, e tatau ona e saunia se paa pipi vave.

    Lusia o le au Rusia i itu

    O lenei tu masani masani o lalaga lalagaina ua iloa ia tatou mai le laitiititi. Ae ui i lea, i le avea ma tagata matua, ua talafeagai pea.

    1. Tuu le lauulu i ni vaega se lua.

    2. Vavae ia manoa i le tasi itu i ni vaega se tolu.

    3. fili faʻamau le mimiti pe tatala.

    4. Faʻamau le pito i luga o le suauʻu.

    5. Fausia le tutusa braid i le isi itu.

    6. Tuʻu atu ia i latou se matala, faʻalautele pito i ou lima.


    Farani braids ma le isi

    O lenei hairstyle e fetaui lelei mo teineiti aʻoga ma teineiti matutua ma le laulu umi. Lua Farani braids foliga matua fiafia ma faatagaina oe e aveese unta ina ia le faalavelave.

    1. Saʻo lelei lou ulu.
    2. Vaelua i latou i le afa.
    3. I le itu tauagavale o le vaeluaina, uu se tamai loka latalata i le muaulu.
    4. Vaevae i ni vaega tutusa se tolu
    5. Amata ona fili lalaga masani se tolu filo fili, faaee vavae i lalo ole pito i lalo.
    6. I luga o le lona lua poʻo le tolu folasaga, faʻaopopo fua curls i itu uma e lua. Aua le soona uʻuina sulugatiti ma ia mautinoa o loʻo faʻataʻamilo lemu le lalagaina.
    7. Ua oʻo i le maualuga o le ua, maeʻa le lalagaina i le masani auala.
    8. Nonoa le pito o le fili i se paʻu.
    9. I le itu taumatau, ave se loka o lauulu o le lautele tutusa.
    10. Vaevae i ni vaega se tolu ma amata le fili lalaga masani o vaega e tolu ona fili.
    11. I luga o le lona lua poʻo le tolu folasaga, faʻaopopo fua curls i itu uma e lua. Ia mataala ia togi uma togi e tutusa le maualuga.
    12. Ua oʻo i le maualuga o le ua, maeʻa le lalagaina i le masani auala.
    13. Nonoa le pito i luga o se fasi fusipaʻu.
    14. Faaloaloa pito vaega i le lima e tuu ai le voluma.

    Ina ia faʻafaigofie ona faia lenei laʻei foliga matagofie, mafaufau i ata nei.

    Mo nisi faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona fai sea ituaiga o lauulu, vaʻai le vitio i le faʻaiuga o le tusitusiga.

    2 fili i itu, faia i le faiga fishtail, o le a avea oe ma femitai ma agamalu. E faʻatinoina vave ma faigofie.

    1. Saʻo lelei lou ulu.
    2. Faʻasusu i vai, mousse, spray poʻo le conditioner. Ole mea lea ole a taofia ai ia manoa mai le fememeaʻi male eletise.
    3. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua.
    4. I le tasi itu o le vaeluaga, filifili ni laina manifinifi se lua (oʻo atu i le 2.5 cm). O le lalagaina e mafai ona amata pe latalata i taliga, pe mai i malumalu - e faʻalagolago lava i lou manaʻo ma le poto masani.
    5. Sopo uma ia vaega.
    6. Uu i latou ma lou lima, filifili i le itu tauagavale se isi fasi o le tutusa. Sopoia le itu taumatau ma ia taofi mau.
    7. I le itu taumatau, ave se isi fasi o lauulu ma kolosi i le itu tauagavale.
    8. Sosoʻo faʻamamafa loka i le tasi itu poʻo le isi itu, faʻamau le tofa i le iʻuga. Nonoa ma se paʻu manifinifi.
    9. I le isi itu o le vaega, fili i le tutusa braid. Ia mautinoa e tutusa i le tasi.
    10. Faalo le lalagaina ma ou lima e faʻaopopo le voluma.


    Lua fale o filo

    E mafai ona fausia togi i naʻo 5 minute, e aunoa ma le iai o ni poto faʻapitoa. Ua lava le faʻatinoina o ofu se lua masani - ma lau fulufulu ua saunia!

    1. Fufulu lau lauulu ma ili e faʻamago i se fulufulu.
    2. Usu lelei ma faasusu le lauulu i le vai pe faʻaaoga mousse.
    3. Fai se vaega sao ma le tumutumu o le selu.
    4. Vaelua le lauulu i le itu tauagavale o le vaeluaina i le afa.
    5. Felelei i le va o le tasi ma le isi itu uma vaega.
    6. Nonoa maeʻa le fusi ile fusi lelei.
    7. Vaelua afa i le isi itu ma fai le tutusa tutusa.
    8. Ina ia taofia laulu, e vali lea i le varnesi.

    Harnesses fili e le gata mai le maualuga o le ua, ae faapea foi i le ulu atoa. Ua faia lenei faigofie:

    1. Vaevae le lauulu i se vaeluaina. Pin le itu taumatau ma se kiliva ina ia le faʻalavelave ai.
    2. I le itu tauagavale o le muaulu, vavae ese tasi le filo 1 cm lautele.
    3. Ave le tutusa fasi i lalo ifo.
    4. Milo taitasi uati faasolosolo.
    5. Ia milo faatasi (1-2 lili), faʻasolosolo agai i le itu.
    6. Ave se isi manoa i lalo ma toe taʻamilomilo toe.
    7. Ia mimilo ma le isi foaʻi muamua - 1-2 noatia faʻapitoa.
    8. Mulimuli i lenei mamanu, alu i le ua maualuga.
    9. Faʻamaeʻaina lalagaina ma se faʻasologa faigofie. Nonoa le pito i luga o se fasi fusipaʻu.
    10. Tatala le itu taumatau o le ulu o le lauulu mai le togafiti ma fili faʻapena faʻapena la faʻasologa. Nonoa le pito i luga o se fasi fusipaʻu.

    O lenei laei lauulu lauulu o le a avea ma sili filifiliga lelei mo le umi ma umi fusi. E fetaui lelei ma auala uma ma auala pisinisi.