Lauiloa

Haircuts cascade ma apefai - na o 2, ae taua eseesega

O le lauulu lauulu na manumalo i le lauiloa lauiloa ma le alofa o fashionistas i le lalolagi atoa talu mai le tuai o 80s. Talu mai lena taimi, o lenei laʻei lauulu ua avea ma masani, ona o lona tulaga ese ma talafeagai mo taimi uma. O le kasascade e tele fesuiaiga ma e talafeagai mo toetoe o fafine uma i soʻo se ituaiga, fausaga ma le umi o lauulu.

O lauulu laupepa e mafai ona faʻaitiitia ai foliga o foliga, faʻaopopo le tele o laulu. Ma i latou e ona le mafiafia o lauulu lauulu e mafai ona faia manifinifi, lea o le a laveaʻiina ai i latou mai le faaleagaina uʻamea motusia, vaevae pito, faʻamalamalamaina o latou lauulu ma avatu ia i latou se foliga manaia e faigofie ona faʻaʻofuina. Lenei o le a avea ma faʻaolataga moni mo teineiti ua masani i mafatiaga ma le masani i aso uma.

Ole a le eseesega ile va ole apefai ma le apefai

O nisi taimi o se lauulu lauulu laʻasaga e taʻua o le apefai. O le mea e faapea o le faʻavae o lenei tamaitai lauulu lauulu o se laʻasaga suiga mai le puʻupuʻu lauulu i luga o le pale o le ulu i le umi i le pito.
Mo ia ituaiga laʻei, e leai se mea e manaʻomia mo le lalagaina o laʻau ma le faʻaaogaina o le tele o numera o mea teuteu.

O se faasologa pe faʻaigoa o le apefai e fetaui i ituaiga uma o lauulu. O le laulu i lenei laulu e foliga laupepa tele, malamalama ma moni ea ea. O lenei fulufulu lauulu e matua soofaatasi tuʻufaʻatasia ma soʻo se lanu faʻataʻitaʻiga pei o le faʻailoga maualuga poʻo valivali.

O se lauulu lauulu cascade o le a fesoasoani vaaia vaʻaia faʻasaʻoina se foliga le tutusa lelei. O le mea lea, mo teineiti ma se foliga tafatolu ma le auvae laʻititi, o le apefai puʻupuʻu i luga o le sikuea e lelei.
Mo se foliga umi, le puʻupuʻu lele o faasitepu mo le averesi umi o lauulu, lea o le a faʻalauteleina o foliga, e talafeagai. Mo teineiti ma foliga lapotopoto, o se uumi umi e aunoa ma ni pu o le a avea ma filifiliga lelei.

E le gata i lea, o le apefai faʻasolosolo e alu lelei ma paʻu o soo se ituaiga, ae o iinei foʻi e te manaʻomia le faʻaeteete i le filifiliga faʻalelei, taulai atu ile ituaiga o ou foliga.

Faapipiiina se faasologa i le apefai

E le manaʻomia le faʻapitoa sitaili o le apefai. E tatau lava ona e faʻamalulu lou lauulu i soʻo se faʻamalosi. E mafai ona fai ma faʻaʻamafa, fafaga maʻumia, mousse poʻo faʻapaʻepaʻe foi. Le isi, e tatau ona faʻapipiʻi lou ulu ma i lenei tulaga, faʻamago lou laulu ma se laulu vavae. Ole iʻuga e mafai ona faʻasaʻo i le varnish.

A teisi faigata tele sitaili filifiliga o le faʻaogaina o se uʻamea e faʻasaʻo ai manoa poʻo le faʻaogaina o se uʻamea curling mo lauulu lauulu. Nei sili ma faigofie sitaili filifiliga mo se pati. Afai e taofi se pa i le lauulu, ona mafai foi ona suia lona sitaili faalagolago i luga o le taimi o lomia faasalalau. Ae foliga mai o le tagata sili ona lelei i se uila umi, faʻataʻatia ai pe faʻataʻamilomilo i totonu o se curl tele.

Eseesega i lauulu 'ulu cascade ma apefai: o le eseesega i metotia

O le faʻasologa o se faʻataʻitaʻiga faigata. Pe a faapuupuʻuina ia nonoa, e taua le matauina o vaega o le umi ina ia foliga lauulu foliga masani.

E lua ituaiga o tipi:

Afai o le lauulu e tipi ese mai i le pito i luga o le ulu i pito, o lona uiga o pito pito i luga e tuu puʻupuʻu, ae o le pito i lalo e tumau le umi. O le suiga mai le puʻupuʻu i le umi e le faʻafaigofie, ae e faʻamamafa ina ia mafai ona iloa manino mai sitepu. Tumau i fafo o faʻaopoopoga faʻaopoʻopo i le manaia.

O le puupuu lele o faasitepu o se sili-lauulu lauulu ma paʻepaʻe foliga. O le mea lea o le igoa o laulu.

E tipiina e le 'au' oti 'auʻaiga taʻitasi ina ia umi atu nai lo le mea muamua. O le iʻuga o le lauulu laʻau tutusa, naʻo le umi i le fau e ese.

Mo le laulu e fetaui lelei le apefai: umi pe feololo, ma pe aunoa foi ma ni 'auvae

O le faʻataʻitaʻiga foliga lelei i luga o lauulu uumi ma pupuu.

Stylists fautuaina i teineiti o latou foliga:

  • sikuea - faʻafaigofie tapulaʻa tuaoi, faʻalelei le oval,
  • faataamilo - autafa itu faataamilosaga ma pito masaesae ufiufi i alafau, uumi faalelei ai le mata,
  • tafatolu - ni sasaʻo faʻataʻamilomilo ma mea ua saeia o le a toe faʻatumauina le fealofani.

O lenei faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo fafine e iai le laʻititi manifinifi pe manifinifi, aua e faʻaopopoina le tele. E sili ona foliga lelei pe a fai e tuuina i luga o le curus mousse ma faʻataʻoto ia ma se fulufulu faʻapipiʻi ma ni mea faʻapitoa.

O le lelei o lauulu "Ladder"

Le puʻupuʻu lele o faasitepu lelei ese mai le lata ina ia mafai ona faʻatautaia tutoatasi. Mo le faia o lenei mea, aoina o manoa i le pito i luga o le ulu i le siusiu, ma oti ese pito. O le "siusiu" mafai ona faia i le itu pe latalata atu i le muaulu, o lea o le a suia ai foi le foliga o le lauulu. Mo fafine e puʻupuʻu lauulu, na te avatua le talavou ma le malosi. O le hairstyle e talafeagai mo tamaiti.

Styling filifiliga

O le eseʻesega i le va o lauulu laupepa ma se puʻupuʻu lele o faasitepu e taoto foi i le teuteuina. E tele se taimi e alu ai le tagata. Taitasi curl e tatau ona faʻataʻitaʻi sao ona faʻaali uma lo latou matagofie.

E tele filifiliga faʻaputuina, i totonu o latou autu ia:

  • ma pito sao
  • fesoasoani i totonu poʻo fafo
  • loka moana.

Ina ia faigofie ona tuʻuina mai le foliga manaʻo, faʻaoga busa ma se laulu vavae. Ioe, filifili se sitaili, e tatau ona e mafaufauina le oval o ou foliga. A faʻataʻamilomilo pito i totonu - o le a amata ona vaʻai vaʻai, pe a fai i fafo, ona, aʻo le isi itu, lautele.

O le faʻatupuina o se ata i le afiafi, e lava ma totoe le sulu i luga o curlers ma selu i le selu ma manifinifi manifinifi.

O filifiliga e teuteu ai lauulu e faʻalagolago i le mafaufau o lauulu.

Oti lauulu:

lauiloa mo se taimi umi ma e oʻo mai i lenei aso e matua talafeagai ma manaʻoga. O se sitepu ma fale e tele-laʻasaga, lea e tali tutusa ai laina i sitepu (ole igoa lea).

Oti lauulu

O le faiga o le tipiina e pei ona taua i lalo: vaeluaina le lauulu i ni manoa ma tipi latou ina ia soʻo se isi taʻitasi e umi teisi atu nai lo le mea muamua. O tuaoi tuaoi e fusia faʻatasi ma tasi le isi, fausia se homogenous, lamolemole luga, tasi atoa. O le umi o le lauulu e suia na o se auala. Lauulu laʻasaga foliga toetoe o itu uma o le foliga foliga oval. E le tatau ona i ai ni tuaoi vaaia. Curls malie faaauau pea le tasi ma le isi.

E oʻo lava i se tagata luluʻulu ulu lavalava o le a feagai ma se laʻei lauulu.

Mo lauulu laulu pe mo le laulu o tamaititi, e mafai ona e faia lenei: fai se solofanua i luga o le pito i luga ma faapuʻupu ia tasi le tipi. E mafai foʻi ona fai le siʻusiʻu i luma - o le 'oti laʻititi o le a aliali mai teisi laʻasaga i foliga. O lenei metotia e matua taliaina ma lava.

O le a le faʻasologa?

O le cascade lava ia e sili atu faigata. O le tagata poto faʻapitoa e tatau ona faapuupuʻuina manoa, aʻo matau lelei atu vaega o le umi. E talafeagai lea e faia ai le lauulu foliga foliga masani. Lua ituaiga tipi e mafai ona iloga ia e faia faʻataʻitaʻi:

I le mea e tupu pe a tipi le laulu i le umi atoa, ona tumau ai lea o le pito i luga pito uumi, ma le pito i lalo e umi. O le fesuiaiga i le va o latou e le faʻalelei, ae tumau pea le malamalama. I lenei tulaga, o sitepu o le a manino manino.

Vala o le apefai

O le puʻupuʻu lele o faasitepu o se fulufulu mimilo foʻi vaega e foliga pei o sitepu. Ona o uiga faʻapenei na ala ai le igoa. Ole tagata tomai faapitoa e tatau ona tipiina le loka ina ia umi atu nai lo le muamua.

E toatele tagata e manatu o se lelei lea fofo mo teine ​​ma:

  • O le matafafa foliga, e pei ona faʻataʻapeina tuaoi tuaoi.
  • Mata lapotopoto: o uumi itu o ufiufi o le a ufiufi alafau, o le uumi o foliga
  • Foliga foliga tafatolu: foliga saʻo ma loka o le a foliga tutusa lelei.

O lenei fofo e atoatoa mo teineiti e iai le laulu manifinifi, aua o le apefai tuuina atu le tele. Afai e tatau ai, e mafai ona e faia ni sitaili mousse ma se laulu vavae.

O a eseesega?

E taua le mafaufauina i le eseesega autu i le va o nei lauulu:

  1. Foliga Vaaia Curls i se cascade ei ai eseese umi, o lenei tulaga e faʻamamafaina faʻapitoa. O le vavao o se asymmetric variant, e le i ai ni lamolemole mama laina.
  2. Lauulu ituaiga. O le cascade filifiliga o le a foliga sili atu ile lulu lauulu. Ma o le apefai i lenei tulaga, e leai ni tapulaa. O le a ia alu i le pule o le ulu sao ma le laulu.
  3. Fai togafiti. A o mo aso uma tausiga, tele fafine filifilia le lauulu e le manaʻomia le tausiga faapitoa. A filifilia se apefai, e folasia ai na o sina taimi. Ae o le cascade manaʻomia se faʻapolofesa auala, o lea e tatau ona e aʻoaʻo e fai le sitaili saʻo.
  4. Le masani ma faiga masani. O le apefai e manatu o se fofo masani, o lenei filifiliga o le a foliga foliga mai pea foliga lelei. Cascade ua manatu o se lauiloa lauiloa fofo na tele i totonu o le manaoga mo le tele o vaitau. O le filifiliga i le va o le taimi le masani i tusitusiga ma faiga masani e a oe!

O le a le fulufulu e filifili ai?

O i latou e leʻi feagai ma se fulufulu fulufulu faʻapitoa e filifili le apefai masani, aua, pe a talafeagai ai, o le a mafai ona tupu lauulu e aunoa ma ni aʻafiaga ogaoga. Ae oa latou popolega e le aoga! Sei tatou fai atu ni nai upu e puipuia ai le lata:

  1. A sili atu le lelei laʻau nai lo le apefai e mautinoa le tele mo lau lauulu. Lenei talafeagai mo i latou e le masani ona i ai o latou lauulu mafiafia.
  2. E sili atu ona faigata ma manaia le gase nai lo le apefai. Afai ua e sauni e faʻaavanoa ni minute 10 minute i aso uma i le sitaili, ona lelei lea o le taʻamilosaga mo oe!
  3. O le cascade o le a foliga sili atu i tagata o loʻo lanumoana-uliuli, platinum lauulu lauulu poʻo mumu lauulu mumu. O loʻo iai nei lanu e mafai ai ona matala atoa le laulu.

O le filifiliga o fulufulu lauulu o se galuega faʻamaoni, o le mea lea e aoga ai le oʻo atu i ai ma le faʻamaoni atoatoa. Iloa le auala o lauulu ese ese mai le tasi i le isi, e mafai ona e ave le faamuamua i le tasi o le a atoatoa mo oe. O le fetoso ma le apefai o se mea manaia fofo mo feusuaʻiga lelei. I le taimi lava e tasi, e tofu i latou ma foliga uiga ese. O le fea e te filifilia e mo oe!

Le eseesega i le va o lauulu ulu mai se apefai

A filifilia, e tatau ona iloa e se teine ​​le mea tonu na te manaʻo e faʻatino. Eseesega faʻaalia foliga ma le tele. Ina ia mafai ona lagona le matagofie matagofie o laina, aemaise lava ua uma ona faʻataʻatia latou, e talafeagai se lata (mulimuli ane filifiliga 1). O le manai i le "apefai" (faʻaopoopo 2 filifiliga) e maua ai se lemu, lamolemole suiga i le va o laina. Ua latou fetaui lelei foliga. E le faʻateleina le voluma.

O le filifiliga muamua e sili atu talafeagai mo tagata e ofaina mafiafia. A uma mea uma, o le faiga o le a puupuu i luga o le ulu, uumi i lalo i laina. Tekonolosi, o se faigata faigata. O le faʻataʻitaʻia e le faigofie foʻi. I le vaega lona lua, o eseesega umi e matauina i totonu o foliga. O aupega i tua e laiti, lamolemole agai i pito. Faʻatusatusa fesuiaiga 2 ma le 1, o le lona lua e sili atu le lelei pe a uma le sitaili, o le muamua e talafeagai mo teine ​​o soʻo se tele o manoa. Filifiliga 2 ma lamepa lamolemole; filifiliga 1 e mafai ona saeia mo dynamism.

Mafaufau atili faʻaopoopo latalata, fuafua i le faʻatinoga metotia, filifiliga 1:

  1. Ua maeʻa ona mulumulu ma mago ia fasi maea.
  2. Matou te iloagofie sone o le pale o le ulu, malumalu, nape, faʻamautuina curls ma clamps.
  3. Matou te filifilia le manoa autu, lea matou te tipiina ai le occipital lauulu, i luga o le ulu o le ulu.
  4. Matou te selu i le pito o le itu tauagavale, tipi pipi o le itu tauagavale.
  5. E tutusa foi ma manoa i le itu taumatau.
  6. Ua maeʻa ona vavaeina se vavaega, lea e pasi le pale.
  7. Matou te selina ese maea i le pito i luma. Ona vavaeʻesea ai lea e tasi taʻitasi, pe atoa ile taimi.
  8. Filtration, aveeseina o faʻafitauli e ono sese.

Faʻafefea ona tasi le filifiliga mafai ona iloa saʻo? E eseʻese le uumi o curls, lea e i ai puʻupuʻu loka i le pito i luga o le ulu, ma umi uumi i le pito i lalo o le ulu. Faatasi ai ma lenei lauulu, o laʻau faʻaletino e puʻupuʻu, o latou e maualuga e umi atu.

Mo le faasinomaga!

Ae e tele ituaiga, o lea e le manaʻomia e sui faʻafuaseʻi. Laʻasaga e mafai ona sui mai le pale, pe amata maualalo ifo. I nisi o faʻaupuga, o le suiga o le umi e na o pito. E aofia ai se faʻataʻamilomilo o mea faʻataʻamilomilo.

O lenei e uiga i le metotia o le faia o se sitepu apefai i ni nai laasaga:

  1. Sa matou tipiina curls mai le pito i tua: o sulugatiti faʻapipiʻi ua faʻamamaʻi, faʻasolosolo ona sosolo i luma o le ulu.
  2. Mo le matagofie, hairstyles curls luga luga faapuupuuina sili atu nai lo lalo.
  3. Otiina o lauulu, o latou nofoaga e tatau ona matua tutusa i le ulu. O le mea lea, oi latou, o le a alu i lalo, o le a liliu mai i se taimi umi.

Ae o foliga vaaia, matou te matauina o le lauulu lauulu e lautele, talafeagai mo toetoe o tagata uma. Afai o oe o se teine ​​ma le manifinifi curls, filifiliga 2 o le a faʻaaliga vaʻaia faʻateleina. Afai e mafiafia le fausaga, o le a aveese le sili atu mo le faigofie. O nisi tagata tomai faapitoa e le fautuaina faia le faia o se fesuiaiga mo 2 curly curls, aua curls mafai ona nana le aulelei lauulu laina laina.

O tamaitai talavou na mafai ona faafitia lenei alofa, foliga lalelei o lauulu, o se vaega le faʻaletonu le tusiata. Varieti 2 o le a faʻasaʻo lelei le laina oval o le mata. Afai ei ai sau tafatolu, faataamilo le palapala, sikuea foliga, o se lauulu 'ulu o le a vaʻaia umi.

Lauulu styling eseesega

Ua matou fuafuaina le eseesega, nei sei o matou vaʻai pe faʻafefea ona fausia se sitaili ma filifiliga 2. Mo curl-umi curls, faʻaputu faʻatasi ma se fulufulu laʻei, styling mousse, pulumu. Fufulu curls, mamago, mai lea taimi i lea taimi, mimilo lima. Matou te mago lemu, e aunoa ma manuʻa mai le ea vevela. Matagofie le sitaili ma laina uumi e aunoa ma 'ie.

O le ogatotonu, faapuupuuina lauulu o le a alu "pito i fafo". Faʻamago le laulu, matou te faʻataʻapeina ona pito i luga o se selu. Ole faasinoala ole faafeagai ole foliga. O le sitaili foliga lelei galugalu uila. E mafai ona faʻataʻatia faʻatasi. Matou te uʻuina maʻa faʻamalosi, apalai i mama, mimiti mimiti, ma ausia ai le faʻamoemoe o foliga. Faʻamago le fulufulu lauʻele luga i lalo. Ole mea e mafai ona e foloina le varnish luga o lou ulu.

O a eseesega ma le filifiliga 1 i le taimi e taʻoto ai? O le mea autu o le maua ai le matagofie. Styling faia vave. Fufulu curls. Ma lou ulu i lalo, mago mai aʻa i pito. Fetuʻu i ou tamaʻilima i nisi taimi. A maeʻa ona faʻaaoga apo ole gel poʻo le paʻu.

Afai oe auai i se mea na tupu, matou te fautuaina lenei mea. Faaaoga mousse, mago, selu ese nonoa i le itu o 90 tikeri. Faʻasino le lauulu solo mai aʻa i pito. Lenei o le a maua ai le tele. Faʻaaoga se pulumu lapotopoto e teuteu ai lau lauulu i totonu pe fafo atu. Ole itu vaega, e mafai ona faaluaina faatasi ai ma solo i paʻu. A maeʻa, faʻauma ile varnish.

O le ea mafanafana e mafai ona faia tele. Matou te faaaogaina se puipuiga, faʻaalu le uʻamea mo uʻamea i se vaega vevela (vaʻai faʻatonuga), faʻaalu 1 le taimi i luga o le filifili filifilia. A maeʻa ona faʻataʻitaʻia ia curls i lenei auala, o le a e avatua ia i latou susulu, matagofie le faamamafaina o foliga o le lauulu.

Ata puʻe o ata

O lenei ua matou ofoina atu e iloilo le aoga faʻataʻitaʻiga tuʻuina atu i ata nei:

Ata o le lauulu

Mo le manino ma le faʻavae o lauulu, mafaufau lelei i ata nei:

O le a e filifili?

Afai e leʻi faia sau sitaili faʻapitoa, ma e le o mautinoa le mea tonu e te manaʻomia, fai le "apefai".

Lenei aoga pe a na o le taimi pe a le mafai ona e fiafia i le laulu. O le uumi uumi e tupu e aunoa ma le faʻaleagaina. Muamua ua fautuaina e fai:

  1. Afai o le faʻataʻitaʻiga o le ituaiga 1 e faigofie tele mo lau ata, e i ai le manaʻo e faʻaleleia atili i taimi uma.
  2. A manaʻomia, faʻaopopoga vaʻai. O le puupuu lele o faasitepu e maua ai foi le matagofie. Peitaʻi, i luga o le folaina o le filifiliga 1, o le voluma e sili atu ona matauina. Stylists fautuaina fafine o lo latou lauulu e manifinifi.
  3. O oe o le pule o se lanu susulu o filo: lanumoana-uliuli, mumu mumu, lauulu lauulu. Afai o lou lauulu e fetaui i luga o le paʻo o nei tone, lagona le saoloto e fai se tasi o filifiliga.

Tausiga ma manaia

O lenei, le au faitau pele, oe iloa le eseesega autu i le va o lauulu lauulu e lua oi ai nei. Ma ia lava faʻamatalaga i le faʻatulagaina o nei laei. Vaʻavaʻai i ata o talavou lalelei, liliu atu i se polofesa i mea tau foliga, e mafai ona faigofie ona tuuina atu se lalelei, manaia mane. Matou te moomoo ia te oe se malamalama ma talafeagai olaga.

Lauulu Cascade:

tekinolosi e matua faigata. O se laulu tutusa sa iai i Soviet taimi. Na taʻua o le luko fafine, ma sa taʻutaʻua ma tautaua. I le cascade, e taua tele le matauina o vaega o le umi ina ia aua neʻi faʻaleagaina le faʻaiuga mulimuli. O manoa pito i luga e tipi puʻupuʻu, o le pito i lalo e tumau le umi.E mafai ona puʻupuʻu le pale - i lalo o le pulou. O le mea ua tupu, o manoa o eseʻese uumi o le a pipiʻi solo i luga o le foliga.

O se tasi o itu iloga o curls o eseʻese uumi, a o le eseʻesega i le va oi latou e faʻamamafaina faʻamoemoeina. O le suiga mai le puʻupuʻu i le pito i luga i le umi e leʻo faʻaleleia (o sitepu o le laulu e iloa gofie).

Lauulu paʻu

O le fulufulu lava ia e faia e le o le 'auivi, ae i le umi atoa o le laulu. O pipii o fasi o 'eseʻese uumi o se faʻapitoa faʻapitoa o le lauulu' ulu.

Ma le apefai, ma le cascade mafai ona faataatia ina ia mafai tele le mafai ona suia atoa foliga o le laulu ma foliga vaaia o le fafine atoa. O iinei e mafai ona e faʻaalia ma lokonic saʻo, ma fiafia faʻafiafia.


Ae o le faʻatuluina laʻau e eseʻese mo latou. Ole tele o taimi e faʻaalu i le ana, ona e tatau ona e faʻaalia le matagofie o uʻamea o eseʻesega, e matua ese lava. Ae o le sitaili o le apefai ua i ai se isi mafuaʻaga, o le: faʻaali uma saʻo o le lauulu, o le loka i le loka, e tuʻufaʻatasia uma vilivae faʻatasi, ma e manaʻomia lea se tulaga le mautonu ma le poto masani.

O nei lauulu uma e lua e matua manaia lava. Seisi mea e tutusa, ae i se isi mea e matua ese lava. E tofu lava le mea ia ma ona faʻailoga tulaga ese. O le fea e te filifilia e tu ia te oe, ae e mafai ona e vave fai mai o le a foliga mai ia e atoatoa.

Lauulu "apefai"

O le "Ladder" o se faigofie faigofie faatekinolosi ma lauiloa lauulu:

  • E tatau ona filifilia ni lauulu mo teineiti e manaʻomia le tausia o latou uumi, ae ia faʻafouina laʻititi le ata: na o itu e fusia ai foliga o le a afaina ai,
  • O le "puʻupuʻu lele o faasitepu" e faia na o luga o le lauulu uumi: ma ni pipiʻi lauulu sa le mafai ona faia se vaʻaiga vaʻaia i le va o le maualuga. E tatau ona i ai le laulu i lalo ifo o tauau,
  • O lenei filifiliga ulu 'ulu e vaʻai malie le foliga o foliga, e maua ai se fafine,
  • "Faigamalaga lele o faasitepu" e matua talafeagai lelei i tagata e ona le uumi lauulu lauulu: loka foliga sili manino. I luga o le lauulu lauulu, o le auga o le apefai o le a faaitiitia malie.

E mafai ona e faia le "apefai" i auala eseese:

  • O le lemu o le tino o le a faʻatupuina ai se lauulu i se laulu e faʻatosina i totonu,
  • O le tali ua faʻataʻitaʻia o le a avea ai le laulu e sili ona faʻaletonu, sili ona fiafia i tamaitai talavou,
  • O le saʻilia o pito uʻumi o le a faʻateleina ai le lauulu.

Lui lauulu

"Cascade" manaʻomia sili tomai mai le pulu tino nai lo "apefai":

  • Mo lenei lauulu lauulu, o lauulu e puʻupuʻu i luga o le aofaʻiga atoa o le ulu. E mafai ona e faia ni lauulu pupuʻu, amata mai le pale, pe amata se faʻasolosolo mai le laina o le auvae (mo le umi lauulu),
  • "Cascade" foliga lelei i luga o le pupuʻu lulu lauulu: e fesoasoani e faia ai foliga sili matagofie ma vaʻaia faʻateleina le voluma,
  • "Cascade" o se laei sili ona lelei mo lauulu lauulu o soʻo se umi. O lenei lauulu 'ulu e faʻataʻamilomilo manoa, puipuia i latou mai le fememeaʻi, faʻaleleia le foliga ma aveʻesea le soʻona tele (tuʻituʻi manoa) ma ulavale leaga. Tagata e ona lauulu lauulu ma se laʻei lauulu o le a mafai ona faaalu se itiiti taimi o le styling,
  • E tatau ona maitauina o lenei laulu foliga foliga sili ona le manuia i luga o le laulu manifinifi umi: o fusi foliga foliga sili ona manifinifi ma manifinifi.

O le sitaili o le "galu" e faʻamoemoe i le umi o le laulu:

  • O se pulu puʻupuʻu mafai ona faʻataʻitaʻiina e ala i le faʻatonutonuina o pito i totonu faʻaaogaina ai se pulumu lapoʻa ma lauulu fulufulu. Maua se matagofie ofoofogia foliga
  • E mafai ona faʻamamago lou lauulu i le fufuluina ma le faʻamalieina i le faʻaʻalu ma faʻasalalau atu i ou tamatamaʻilima - oe maua se laei, masani o lauulu
  • I luga o le lauulu uumi, le pito i luga, puʻupuʻu faaputuga mafai ona faʻasino atu i totonu, ma umi umi i fafo. Ona o le lauulu lauulu o le a matagofie ma ma le matagofie le faataapeapeina o filifili,
  • E faʻatagaina le faia o fesuiaiga i se mea malu pe faʻaopopo faʻaalia manatu taʻitoʻatasi: faʻatasi ma se laʻulu lauulu, e mafai ona e suia tele le ata.

O le a le eseesega o le faʻasologa mai le apefai?

Teine talitonu e faapea afai o le lauulu 'ulu e faia i se tele-sitaili foliga, ona avea lea ma apefai. Ae o le mea moni, e le o le mea lenei. Stylists ma hairdressers manino manino i le va o nei hairstyles. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le auala e ese ai le vaipanoa mai le apefai.

  • O le filifiliga muamua e foliga lelei i lauulu pupuu, feololo, umi. O le puʻupuʻu lele o faasitepu e faia na o luga o lauulu i lalo ifo o tauau.
  • O le uluaʻi filifiliga e fetaui lelei mo curl curls ma taʻalo "curls". O le puʻupuʻu lele o faasitepu e manaʻomia naʻo laina saʻo, ia sao, a leai, o le laulu e vaʻaia atoa.
  • E sili atu le vaʻai ile lauulu mafiafia, lalelei, o le apefai ma lauulu manifinifi e sili atu le filifilia o se apefai.
  • O le cascade tuuina atu i le lauulu se voluma matagofie, a o le lona lua filifiliga toetoe a leai.

E le naʻo le pau lea o le eseesega i le auala mai le apefai. O le eseesega autu o le apefai, o laʻasaga taitasi ua tipiina i le pito i luma, i le tulaga o se taʻaloga, o le lauulu i luga o le ulu atoa e tipi ese. Oe mafai foi ona faʻalauiloaina eseesega nei: o le apefai e mafai ona faia i soʻo se mea i totonu o lauulu, ae o le kaskade o se holistic, tutoʻatasi lauulu.

E te iloa le eseʻesega mai le apefai mai le apefai, ae e le mafai lava ona faia se filifiliga i le fiafia i se tasi o le filifiliga? Sei o tatou vaʻai poʻo ai tonu nei lauulu e talafeagai mo.

Apefai ma foliga foliga

  • Foliga foliga "liʻo". O sea laulu 'sulu o le a vaʻaia vaʻaia ou foliga, nana ou alafau. O sitepu e tatau ona amata tonu lava i lalo ifo o le auvae.
  • O le foliga o se sikuea. O le fulufulu lauulu o le a faʻalelei le uu laina o mata, lapotopoto.
  • Le foliga o se tafatolu. Faatasi ai ma le sasaʻo - o se fofo lelei mo teineiti ma foliga o lenei pepa.
  • Lulu foliga foliga. Afai e te amata le apefai mai le ogatotonu o alafau, o ou foliga o le a foliga foliga lapotopoto.

Cascade ma foliga foliga

  • Oval foliga foliga. O le mata sili lea mo le fulufulu. Soʻo se lauulu 'oti filifili e talafeagai.
  • Le foliga o se tafatolu. Ina ia vaʻaia vaʻaiga o mea sese, taumafai faʻapipiʻi ma faaputuga ma faʻapipiʻi manatu fesoasoani.
  • Foliga foliga "liʻo". Faʻasolosolo atu i se pale tolu foliga i le pito i tua, ma oe o le a natia ai ou faataamilomilo alafau.
  • O mata i foliga foliga o se sikuea poʻo le tafatafa. O le agamalu o laina e mafai ona avatua sina laʻasaga faʻataʻalilitia ma motusia motugaafa.

Styling lauulu oti

O lea la, o lea ua e iloa le eseʻesega mai le apefai mai le apefai, ua oʻo i le taimi e alu ai e faʻataʻitaʻi. Faʻafefea ona faʻataʻuina tagata e ana le apefai lauulu manaia?

Afai ei ai lau lauulu uumi, o le ae manaʻomia se lauulu lauulu, pulumu ma styling mousse. Fufulu lou lauulu, ona faʻamamago lea, ma faʻasolo i taimi uma fai faʻasolosolo gaioiga i ou lima. Aua le faʻamaʻi lou lauulu i le ea vevela, faʻamamago lemu. O lauulu laʻei e atoatoa mo lauulu saʻo e aunoa ma ni faʻailoga.

Mo lauulu ma pupuu lauulu, o le "faaiu fafo" filifiliga e talafeagai. A o faʻamamago o le lauulu, matagi pito i luga o le selu i le isi itu i foliga. O le teuteuga e fetaui lelei mo teineiti ma ni afa faʻaletonu.

Tagata e ona se puʻupuʻu lele o faasitepu e mafai ona ausia le faʻailoaina ma faigata fautuaga. O le lauulu lauulu e fetaui lelei mo se papa koneseti poʻo pati ma uo. Saunia se ili lelei tui vali po o mousse. Faaaoga i mama mama, laititi susu susu, avatu ia i latou le foliga manaomia. Sulu le laulu lauulu mai luga i le pito i lalo.

E mafai ona e taʻoto i le apefai e aunoa ma le faʻaogaina o se masini faʻaulu. Faasalalau le varnasi i lou lauulu. O lona iʻuga, o le a teuteuina matagofie i latou ma aunoa ma pisa.

Styling lauulu ulu cascade

O le a le eseesega i le va o lauulu ulu mai se apefai i le taimi o le teuteuina? O le mataupu faavae o le cascade tuuina atu i le lauulu se aulelei matagofie. O le lelei o ia ituaiga lauulu o le vave lea o sitaili, e te le manaʻomia le tele o le taimi e aoina.

A maeʻa ona fufuluina le lauulu, tuʻu i lalo lou ulu, faʻamago mai i aʻa ma pito, faʻasolo i taimi uma i latou i ou tamatamailima. Ona togafitia lea o le mea ile laulu lauulu poʻo le paʻu.

Afai o loʻo e fuafuaina se aso malolo, ia mautinoa e faʻaaoga le filifiliga mulimuli. Faʻaaoga sitaili mousse i lauulu uma, feula le mago ma se laulu, selu toso uila i le tulimanu o 90 tikeri. Faʻasaʻo le tafe o le ea mai aʻa i pito, o le a faʻaopopoina le tele o lauulu. Faatasi ai ma se pulumu lapotopoto, faataatia pito e te manao ai - fafo pe totonu. O nisi manoa e mafai ona faʻamalieina. A maeʻa taualumaga uma, faʻalelei le lauulu i le varnish.

Cascade tusi mafai ona faʻaopopoina i le faʻaogaina o le ea mafanafana. Faʻaaoga se sui faʻapitoa fulufulu, faʻamafanafana lauulu faʻasaʻo i le vevela manaʻomia (faitau faʻatonuga), faia tasi loka tasi faʻatasi. A maeʻa lenei faiga, o le lauulu o le a susulu malamalama, ma o foliga o le lauulu sulu o le a matua faʻamamafaina.

O lea la, o lea ua e iloa le eseesega i le va o lauulu laʻau o se apefai ma se cascade, ma e mafai ona e filifilia se lauulu ma le teuteuina filifiliga e talafeagai mo lau foliga foliga. Aua le fefe e sui: filifili se sitaili, faʻataʻitaʻi ma lauulu, fiafia!