Lauiloa

Faaputuga fata ma le faalauteleina

O le manaia ma le atamai e sili atu le faigofie nai lo le ono foliga mai. Ae i le taimi lava e tasi, o sina vaega o taumafaiga e fatu lau oe lava sitaili e le afaina. Ma o lenei ua uma ona e filifili i le muamua lauulu, aemaise lava pe a uma le aao o le matai faʻatuina se sikuea ma faʻalautele foliga sili atu leai se mea! Ma o sina taimi puʻupuʻu ma a uma leisi suamalie le lauulu e foliga mai e leʻo toe maʻaleʻeina ... Aisea?

Ole taamilo ile ulu

O le a le o se mea e sili ai le toe faia o se Bob fugalaʻau ma le faʻalautele e lautele ma e le masani ai. E fetaui i le tele o ituaiga foliga, e tusa lava po o le a le umi pe o le iai o le pa. Mo le taimi umi, o lenei lauulu lauulu i le pito i luga o lauiloa, lea e le alu ese ai ma o lenei ua naʻo nai faʻaopopo faaopoopo. E le o se mea e maofa ai le faʻalauteleina o fetu ma faʻataʻitaʻiga e foliga lelei atoatoa - o lima o le polofesa latou iloa la latou galuega. E faʻanoanoa pe a oʻo i aso uma o le olaga e le faigofie tele le alu i le teine ​​fulufulu soʻo.

E talitonuina o le 80% o le laulu e laeiina, ma na o le 20% o le laulu. Ma i faʻataʻitaʻiga, ua faʻaalia pea e le au polofesa faʻapitoa i se laʻei lauulu e mafai ona e faia ni sitaili saʻo, ae e oʻo lava i le sili ona manuia lea o le 'otiina, o le a le faʻasaoina se laʻei leaga. O lea la, a o le i suia le sitaili, e fautuaina e mafaufau pe faʻafefea ona fai le tausiga. I se tulaga faʻapitoa, manatu o le faʻatulagaina o se sikuea faʻatasi ma se faʻaopoopoga ua manatu, lea, ia mautinoa, e talafeagai tele i olaga i aso uma.

Sese faʻatamala

Masalo o se tasi o sili sili ona manaia auala o le teuteuina o laulu umi lauulu. E sili ona lelei pe a latalata le taimi mo toleniga, ma luga o le ulu bedlam. Muamua, o pupuni e gaosia ma le malosi faʻamalosi varnish ma faʻasaʻo. I le taimi lea pe a maeʻa - ua vaevaeina i ni vaega, ma - tousled i tamatamai lima. Le tele a i le tua o le ulu, ma luma, i itu. Mo se saʻo sili vavaeʻese (po o mo musumusuga) o loʻo i ai se faaputuga o se kapeti o vitio lea mea uma faigofie ma manino faʻamatalaina.

Pisinisi pisinisi

Ole faʻatumauina ole ata ole fafine fai pisinisi o le filifiliga lea a nisi o tamaʻitaʻi i aso nei. Ae o le mamanu o se teine ​​fai pisinisi atamai e tele na te le tausia mo i latou lava o se mea tuai ma hackneyed stereotype, o le teuteuina o se sikuea ata faʻamaonia lea. Ina ia fausia se ata taofiofia, ae aulelei, e manaʻomia ona faʻafetaui ufi mo le fesoasoani i se uʻamea, ma afifi pito i le auvae. Fofoʻai lauʻeleʻele ma faʻaaogaina faigofie o tamatamailima o le a fesoasoani e fai se tamai pulu tele. O le itu faʻafeagai e mafai ona taunuʻu pe a fai e te faʻataʻapeina le pito mai le auvae. Ona talafeagai lea e selu le au i tua (oe manaʻomia e faʻalelei ia ma se mea le vaaia, paa poʻo isi lauulu.) O le mea lea, e aliali mai o se filifiliga sili mo le savaliga, o se fonotaga faʻauo.

O se laulu lamolemole i le laulu o Hollywood fetu e le tatau ona mafua ai ni faigata, aua o le sitaili o sikuea i le fale e matua faigofie lava. E manaʻomia ona faʻapipiʻi varnish ma le malosi faʻamalosi i luga o vilivae ma toso i le curling iron. Ae e le pei o filifiliga muamua, o manoa e tatau ona fetaui tutusa i luga o le tasi ma le isi, pe a manaʻomia, ia faʻamautuina ma le le vaaia.

E manatua le faʻamanatuina aʻo leʻi faʻaoga le aina, faʻamau poʻo le uila uila, e manaʻomia le togafitia o le lauulu i le vevela-puipuia sui (fana, musi - e le afaina). Ona styling o le a tatau ona faia masani lava, ma curls mai le aofaʻi o gaosi mafai mafai mamago. I le faʻasaoina ma le faʻamamaina o lauulu, ufimata ma conditioners o se fesoasoani faʻatuatuaina.

O a ituaiga kapeti ma le faʻateleina o loʻo i ai

I totonu o le numera tele o le faʻatele o ituaiga kapeti, e iai:

  • lauulu masani
  • sikuea faʻapitoa,
  • sikuea ma le faʻaili poʻo le pa,
  • tatala sikuea.

O le sikuea masani e faʻamatalaina i laina faʻamalosi, laʻitiiti mimilo pe saʻoloto ia taamilosaga. E tatau ona faʻataʻamilomilo ia uʻamea, ae e le manaʻomia le faʻataʻamilomilo i totonu o uila, talu ai e leiloa le lauulu i ona foliga matagofie, e leiloa uma ona aotelega. Faʻalagolago i le ituaiga o foliga o le fafine, o le kapeti mo le faʻaumiumi umi mafai ai mo nisi faʻaopopoga e faʻamamafa ai le lelei o foliga vaaia ma nana ona faʻafitauli masani.

E mafai ona e filifilia le umi talafeagai o manoa i luma ma tua, fai latou toetoe lava tutusa pe fatufatuina le tutusa o le fesuiaiga i luga o le maualuga o manoa, tapuni le muaulu ma le mea moni paʻu pe tatala atoa le muaulu, fuafua pe o le a le vaeluaina o le a foliga sili atu, ma isi. O le a faia e le wizard ni faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona teuteu lou laulu, alu i le ofisa i le taeao pe alu i se aso faʻamasaniga, o le a le vali e tatau ona faʻaaogaina mo le valivali, ma isi.

Mo le tele o fafine, o le masani ituaiga o lauulu foliga foliga sooa lava. O teineiti e masani ona faʻaalia o latou lava ala i foliga vaaia, o le mea lea o le laulu filifilia ua masani ona faʻaalia uiga o foliga o le fafine. Teine lelei ma le lototetele latou te le fefefe e faʻataʻitaʻiina o latou foliga o le a fiafia i le le tipiina lauulu, faʻatasi ai ma faʻamalosi filifiliga. O le igoa lava tautala e uiga i le foliga o lenei lauulu foliga. O manoa ua tipiina faʻapei ina ia faʻapupula ai ni foliga foliga ma lalafi foi isi. O se lauulu 'otiʻau e iai ona lava manaʻoga:

  1. O le asymmetric square o le a le aoga pe a fai o le teineitiiti e puupuu lona lauulu.
  2. O lenei laʻei fugalaʻau e le talafeagai mo fafine e masani ona faʻaaloalogia ma le ulu malie o laulu.
  3. Afai e te fefe e tipi lauulu lauulu lauulu, aua e te taumafai e faia se motusia o le fulufulu faʻataʻimua mai i lauulu uumi - o le a foliga vaʻaia faʻaletonu.

Eseese lauulu - eseʻese kapeta

O ituaiga uma o lauulu e fuafua lona ituaiga kapeti:

  1. Lauulu lauulu. Teine e masani lava ona fai fesili pe faʻapefea ona teu se kapeta pe a le fulufulu le laulu i faʻataʻitaʻiga eseese ma le manaʻo e usitaʻi i le teineitiiti. Tina e tatau ona malamalama o le tele o tagata ma le le mautonu matamuli foliga i ia lauulu, taumafai e maua le tutusa aafiaga, na o auala o le le alofa lemu curls ma po moe i curlers. O le mea lea, lou lauulu lauulu e tatau ona taulimaina o se meaalofa taua o le natura. Ae o le faʻataʻapeina o le lautele o sikuea o nei fafine o le a le faʻasaoina: o pea o le a le aveina faʻamalosi foliga geometric. I ia tulaga, o le sili ona lelei filifiliga o lauulu o le a avea ma masani masani ma fusi o le tutusa umi.
  2. Lauulu sao. O le faiga o le faʻailoaina o se sikuea ma le laulu lalelei o le a faʻafiafiaina a latou tagata e iai, talu ai ma ia laulu e faigofie ona faia ni laʻei manaia ma sili ona matagofie: uma masani ma faʻapena. O le filifiliga o fulufulu lauulu e faʻalagolago i foliga o foliga ma le amio a le teine.
  3. Mafiafia lauulu. E le tatau ona popole tama teine ​​i le auala e tuʻu ai se kapeta, ona o lauulu laulu faʻaavanoaina oe e faʻamamafaina le natura masani ma le tele o lauulu, e mafai ona vaʻaia faʻateleina e ala i le valivali poʻo le faʻailogaina.
  4. Lauulu manifinifi. O se sikuea sikoa foliga o le a sili pe a fai o suiga i le va o manoa ua faia, faigofie e siitiaina i latou mai aʻa. Faafetai i nei togafiti, manifinifi laulu o le a foliga lemu ma matagofie.

Aisea bangs ma vaeluaina?

Teine mafai ona filifili saogalemu mai le fuafuaina o fulufulu ma le pa, pe afai latou te faʻaʻumi foliga foliga. O laina lalafi i luga o foliga o le a puʻupuʻu, ae o mata faʻaalia ma se foliga manaia o le a matua faʻamamafaina lelei. Le isi taimi: fafine o lona muaulu o lautele ma mafanafana ma maanuminumi o le a nana ma le poto nei vaega o foliga i lalo o se pu manaia.

Uma le saʻo ma le miring vaevaega e talafeagai mo tagata e ona se foliga foliga lelei, ae mo teineiti e i ai se foliga-pir foliga, e sili atu le teena o le vaeluaina tuusaʻo. I lenei tulaga, e sili atu le faʻaogaina o se vaeluaina i le itu.

Asymmetric bangs e mafai ona vaʻaia ese le mafaufau mai se lapoa tele, se foliga atoa, cvex auvae, o lea teineiti ma nei foliga foliga tatau ona mafaufau i lenei filifiliga. Ma pe faʻafefea ona tuʻu saʻo le kapeta ma vaʻavaʻai lelei au laulu sulu o le a taʻu atu ai i se tagata puluʻai agavaa.

O le leotard ma se faʻaopoopoga tuʻuina i teineiti le tele o avanoa, talu ai ma lenei lauulu oti e mafai lava ona e foliga aulelei ma lalelei, tuʻufaʻatasia ma ofu ese.

Faʻafefea ona faʻataʻatitia se kapeta ma se fatu

O filifiliga teuteuga e fuafua ile ituaiga o faʻailoga:

  • faigofie volumetric bangs faigofie e teuteuina ma se laulu fulufulu ma se pulumu lapotopoto,
  • asymmetry poʻo ni faʻailoga tauʻau e tatau ona tosoina i fafo ma uʻamea,
  • o le a faʻataʻitaʻi foliga o le a faʻatupuina ai se foliga manaia pe a fai o sitaili faʻataʻitaʻiina ma le uʻamea uʻamea, o le laulu e iai i le pito fafo e sili ona faʻaalia,
  • O loimata, puʻupuʻu poʻo vaitau vintage e faigofie tele ona fai i ou lima, pe a fai e te faʻaaogaina ni mea teuteu - gaʻo, fondant poʻo kulimi.

Taulai lau vaai i le sikoa pe a fatuina se sitaili. Mo galuega pe o se pisinisi fonotaga, talafeagai se filifiliga ofisa.

Afai o le faʻamoemoe o se tafaoga faamasani alofa, ona fatu lea o le ata sili ona manaia.


Faaalo kapeta

O lenei filifiliga oti lauulu o se faʻataʻitaʻiga ma se pito i lalo o laina i tauau. E i ai ni nai fesuiaiga o le uʻumi umi kapeti, e filifili e tusa ma foliga o foliga poʻo mea e manaʻo ai le tagata.

O ai e tatau ona faʻalogo i lenei lauulu 'ulu ma taumafai e faʻumiʻumi le lauulu:

  • o manoa pa'ū i luga o foliga paleni le vaevaega o se lio foliga, ma o foliga mamafa faʻafaigofie ai sili atu,
  • se vaapiapi foliga i se maualuga mua e mafai ona faigofie ona faʻafetaui i le faʻauʻuga i le umi atoa ma le matau,
  • tagata e ona foliga sikuea foliga o le a alu ma se kapeti paʻu - o le pito i luga faapuupuuina vaega o le a faia le voluma manaʻomia, ma o le faʻasologa pito i lalo ma le faʻateleina o le a faia foliga foliga faʻaleleia ma sili atu fememeaʻi,
  • mo se foliga i se foliga o se "fatu", o le sili filifiliga o le oti o le laulu ma se puʻupuʻu le auivi o le pito i lalo o le occipital vaega ma le sili loka loka i le foliga,
  • faaumiumi asymmetry o le a faamamaina ai le le atoatoa o se tafatolu foliga ma se auvae.

E tatau ona manatua i le mafaufau o se faaumiumiina fata o se lauulu masani tuga lauulu. Afai e te fuafua e fai lavalava lalelei lauulu lauulu, e tatau ona foliga lelei lau lauulu teuteuina lelei.

Ole ae tatau ona e tausia faʻaititia laina faafaʻatagitagi ma faʻaopopo atili tausiga mo curls. Aua le avea le lauulu e pei o se lapoʻa sikuea. A leai, o le aano, o le aulelei matagofie o le a leiloa ma o le faʻailoga o le soona faʻateleina lauulu o le a mou atu.

Faʻalautelega ma faʻauʻuga poʻo faʻaoga galu e sili atu le faigofie le ofuina.

O afiafi afiafi i luga o le sikuea

O le isi mafuaʻaga mo se lauiloa o lauulu laʻititi e taʻoto i lona faʻaaogaina. Caret fetaui lelei i totonu o le 'ofu o se tamaʻitaʻi pisinisi, le sitaili o se lavalava le masani ai, pisinisi i aso uma olaga, masani lavalava poʻo se ofu i le afiafi.

O le fulufulu ua fatuina matagofie ma vave i se laʻititi o mea teuteu meafaigaluega ma taumafaiga. Ua lava naʻo le faʻaliliina o le mafaufauga ma manatunatu i luga o lau faʻatusa.

Le taimi o le le mautonu ma le lelei ofisa ofisa foliga mai ua vave ona suia i se matagofie lauulu lauulu.

Le sili filifiliga mo lauulu lauulu e fausiaina se tulaga ese:

  • kapeta - faʻamago i le fufuluina (pulumu lapotopoto), amata tuʻu mai i tua o le ulu ma aua nei galo e selu loka i le itu o le ulu o le ulu,
  • Hollywood wave - sitaili sitaili o le a mautinoa pe a fai e te faʻaoga i le curlers poʻo tongs,
  • lauulu i le itu - o se lalelei o laulu e talafeagai i soʻo se mea na tupu, foliga sili atu ma le laʻei afiafi.

Foliga matagofie i le sikuea

Pe a filifilia lauulu mo se aso malolo, faʻaipoipoga poʻo se isi mea pupula, e tatau ona e iloiloina ma mafaufau i auiliiliga uma - vali, ofu ma mea faʻapitoa.


Lelei foliga mo le faamanatuina:

  • sikuea ma le lalagaina - loka faʻavilivili i le tasi itu o tui i le fulufulu manaia, ma i le isi - lalagaina ma se lautele lautele,
  • vintage - uma curls ua manuʻa i le itu faʻafeagai, a o le aofaʻi atoa ua faia i le pito i luma,
  • retro - o galugalu faʻataʻitaʻi na fausia e tamatamailima foliga le masani ai ma soona faʻateleina.

Faʻatutu se kapeta i le fale

I luga o le faavae o le sikuea, e mafai ona fausiaina le tele o ata mataina. Ae e te manaʻomia meafaigaluega faapitoa ma mea e faʻaaogaina:

  1. Fulufulu lauulu ma diffuser (auvai mo le tele).
  2. Masani + tolu faʻamoe uʻamea.
  3. Se uʻamea mo le faasaʻoina (po o le afifi).
  4. Se pulumu lauulu i le siʻusiʻu + fufulu (faataamilo pulumu) o eseʻesega lapoa + pomu (mafolafola fufulu).
  5. Faigofie ma vevela curlers.
  6. Togafiti.
  7. Styling oloa (foam, mousse, gel, solo, fudge, vaivai ma malosi malosi varnish).
  8. Ufiufi, fulufulu lauulu, lauulu, mama, e le o vaaia.

Ia mautinoa e mulimuli i tulafono saogalemu:

  • aua neʻi e mauaina ni mea teuteu i ou mata,
  • aua le teuina ni mea vevela i luga o lou lauulu mo se taimi umi,
  • Aua le faʻafesuiaʻi masini i lima susu
  • taofia le uʻamea faʻaalu (poʻo le uʻamea) mamao mai le papala.

Auala o le folaina o se sikuea e aunoa ma se pa

O le mea e faʻamuamua i le faʻataʻitaʻiga e manatu e vaeluaina, e mafai ona tuʻusaʻo, faʻafuaseʻi pe puʻupuʻu.

Faʻaputu metotia mo vaeluaina:

  • saʻo - curls ua vaevaeina i ni vaega tutusa lua, talafeagai mo se oval foliga ma le sao vaega,
  • miring - i le tasi itu e laʻititi le lauulu, i le isi sili atu, lelei mo toetoe o tagata uma,
  • curly - masani ona faia i foliga o se zigzag, lea e mafai ona lamolemole pe matua faanatura i ai, ma le papaʻu pe loloto le uu, o le elemene fatuina manaia fou, aemaise lava fautuaina i le manifinifi, vaivai vaivai.

Faaputu i luga o se sikuea ma le voluma

E tele filifiliga, ae o le saoasaoa, faʻataga ai oe e faia se laʻau sili ona taua i le teuteuga o lauulu, o se faaputuga ma paʻu.

Ole Bouffant e faia ile vaega ale ole selu ile tele o ufiufi e ala i le tuu eseeseina o loka ma le faʻaogaina ole varnis.

Corrugation (aufana mo se curling uʻamea), fausia fausia curls o eseese ituaiga.

I ni nai minute e mafai ona e ausia le tele o le aofaʻi ma se masani le ata masani.

5 filifiliga mo matagofie kapeti

E faigofie lava le teuteuina o se lauulu, fesuiai le faʻataʻitaʻiga i lauulu laei. E mafai ona e faia e oe lava ile fale, e lava lou manaʻo.

Faʻataʻitaʻiga faʻaupuga i 5 minute, o mea uma e faia i luga o lauulu fou fufulu:

  1. Folafola faʻataʻitaʻi - fealu solo le paʻu ma se laulu ma fulufulu faʻapipiʻi lou ulu i lalo. Oe manaʻomia le faʻataʻitaʻiga o lauulu i ou lima, fausiaina se laʻasaga faʻalenatura. Faauʻu loka ma varnish. Aua neʻi faʻaogaina se selu e tausinio ai le aʻafiaga o le "Creative mess."
  2. Lauiloa tulaga ese - faʻaaoga mousse, faʻamamaina ma le faʻamau loka i luga o le curlers ma feula mago. Alu mo ni nai minute. Saunoa saoloto mai i le afifiina, gagau ma tamatamailima, faʻamautuina ma varnish.
  3. Volumetric fantasy - faʻaaoga le oloa mo le voluma, togi uma manoa i le tasi itu ma faʻamago, ona togi ese lea o fasi mamago uma i le isi itu. Lulu le curls ma le malosi gaoioi o le ulu ma varnish.
  4. Vanguard - o loka taʻitasi e faʻapipiʻi i se mama ma malupuipuia ma le faʻamau mafolafola. Uma curls ua togafitia atoa i se malosi taofi varnish. Faataga e mago, ona aveese lea o le pipi e aunoa ma le gagau o mama. Lelei mo le kapeti puʻupuʻu.
  5. Laʻasaga faʻavae - loka o le mamafa mafiafia ua faʻamautuina ma faʻapipiʻi i aʻa ma faʻamautu ma varnish. Alu mo ni nai minute. Ona aveʻesea lea o mea ninii, gagau sina teteʻe i le siʻo o se selu poʻo se mafuʻe faʻapipiʻi ma nifo e seasea.


SAʻILIʻILI LELEI AUALA FAATASI MAUA

O le faʻasolosolo o le "sikuea" o lena ituaiga o lauulu e fiafia i ai le tele o fafine. Lenei e mafua mai i le mea moni o le laulu foliga foliga sili atu le masani ai ma lelei, ma ona o le tulimanu ma le lautele o le faalauteleina, o tamaitai e oʻo lava i le laulu e tasi foliga foliga tulaga ese ma leai se mea.O le lalelei sili ona lamatia faia le eseesega i le va o lauulu i tua o le ulu ma loka latalata i foliga foliga mataina mafai, lea e maua ai o latou foliga se fefe.

O le sili ona faigofie mo le teuteuina o fale i totonu o loʻo manatu o se "sikuea" ma faʻafoliga feololo, pe a faʻataʻamilomilo pito pito i luma e faʻaali le auivi o le auvae i lalo. O lenei lauulu 'ulu o le a fetaui ma tuʻaiga masani o sitaili.


O lea la, e teuteu lau laulu i se auala faigofie, mulimuli i laʻasaga nei:

  • Fufulu le lauulu pe, afai e mama le lauulu, na ona faʻamama,
  • Afai ua susu tele curls, ona faʻamalosiʻititi lea i se solo,
  • Ave se faʻataʻitaʻiga mea e pei o le mousse. Oomi i luga o alofilima i sina vaega ma tufatufa atu i le umi atoa o le lauulu,
  • Fuafua poʻo le a le vaeluaina e te manaʻo ai: saʻo pe faʻataʻitaʻi ma faia,
  • O lenei faʻaauau lou lima ma se fulufulu laulu ma feula lou lauulu. E tatau ona e amata i le loka uʻumi, mimilo i latou i luga o se lapisi pulumu. Soso lemu lemu, taʻitaʻi mai luga i le pito i lalo,
  • A paʻu lauulu pito i luma, e mafai ona e alu i le pito i tua o le ulu. O iina e te manaʻomia ai le faʻamamaina o uʻu ala, ma 'aveʻese mai aʻa,
  • O le vaega mulimuli o finafinau. Faapulou lauulu ma varnish.

Seisi filifiliga faapipiiina: faʻafefea ona vave tuʻuina se "sikuea" i le fale.

Ina ia faia se ata, fai mea nei:

  • Ina ia amata, fufulu ma faʻamago lou lauulu i le solo. I lenei tulaga, e mafai ona tumau le susu ia curls,
  • Ave se laʻititi o le pulu mo le faʻamamaina ma togafitia lona lauulu mai aʻa i pito.
  • Uuina se selu, selu ia filo i le tasi itu ma feula i latou i se fulufulu faʻatonu i le itu o lauulu tuputupu ae,
  • Ona togi lea o le laulu i le isi itu ma solo faʻamago ma se la fulufulu,
  • Ia faʻamau lou ulu i luma ina ia pupuni lauulu ou mata ma selu ia laʻasaga i le tasi itu,
  • Faatasi ai ma le saʻo le gaoioi, gagau le lauulu i tua, pe a talafeagai ai, fetuutuunai lauulu taitoatasi ma ou lima,
  • Filifili i se nofoaga mo le vaeluaina ma faia,
  • Faʻasaʻo le aliʻi na aʻafia ma le varnis.

O auala e lua o loʻo taʻua i luga, e faigofie ma taugofie. O sitaili faapena e faigofie ma talafeagai mo aso uma, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le alu e faigaluega pe aʻoga, ae mo se pati oe manaʻomia se mea sili atu ona manaia. O le mea lea, o le a tatou talanoa e uiga i le sili sili ona lelei e faʻavasega ai se "sikuea" lautele mo se faʻapitoa aso.

Afai e te alu i se aso malolo, e taua le tuu o se "sikuea" i se auala faʻapitoa.


E mafai ona e taumafai e faia lenei i le auala lea:

  • A mama lou lauulu, susu loa lou lauulu pe a palapala laʻau, ona e tatau ona fufulu ai,
  • Faʻaauupegaina ma le solo, patipati le tele o le susu,
  • I luga o se susu susu, ia e faʻaaogaina se soʻotaga fai ma auala e ufiufi tutusa ai lauulu mai aʻa e oʻo i pito,
  • Ave se selu ma selu manoa i tua ina ia umi le i luga o le lauulu atoa,
  • Faʻapipiʻi sina ulu i lou ulu ma, faʻaaoga se fulufulu ulu, amata ona faʻamago lou lauulu, faʻatonu se vaitafe o le ea mafanafana agai i tua o le ulu. Ina ia faigofie, ave se selu,
  • Ina ia faia le lauulu laʻei fiafia mo oe mo se taimi umi, faʻalelei ia i le varnish.

O sea laʻei lauulu o le a foliga sili atu ma se laʻei afiafi. Mafaufau i se isi sitaili filifiliga, e sili ona lelei mo tamaʻitaʻi e iai lauulu manifinifi.




Le faasologa o lauulu o mea nei:

  • Ae e te leʻi amata taoto lauulu, curls e tatau ona fufulu pe faʻamamaina lelei. Ona aveʻesea lea ova faasusuina ile solo
  • Vavaeese lauulu susu ile ogatotonu. Asymmetric i lenei faapipiiina filifiliga o le a le foliga atoatoa talafeagai,
  • Taumafai e vaeluaina lauulu o loʻo taatia i itu uma o lou ulu i ni tutusa tutusa. Tuu le tasi fasi mo le galuega, ma pipii le isi i le togafiti,
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea poʻo ni toso (filifili se mea faigaluega mo le galueaʻi, faʻalagolago i le lautele o le faʻaiʻuga) matagi matala lauulu,
  • A saunia le tasi vela, pipi le lua,
  • Aua le selu le mea e fai ai iko, naʻo le mimilo lemu le ulu i itu eseese, ina ia amata ai ona foliga iko,
  • Aua nei galo e lalagaina lauulu i se varnish e teuina ai lauulu ile umi.

I lenei auala, o le ae foliga sili atu agamalu ma matagofie.


"IA OO" MA LE TUPE: E FAAPEFEA ONA MALOSI?

Ae e te le i amataina le sitaili, e aoga le filifilia o le umi o le 'au, o le a afaina ai le laulu lauulu.

O le mea lea, mo tagata e ona le puʻupuʻu poʻo se pu feololo, e mafai ona e mafaufau i filifiliga e lua mo le fausiaina o se lauulu laei: fai lauulu lurus pe faia ni matagofie matagofie.

Ma e le afaina pe a e manaʻo i curls poʻo loka lamolemole, o le au faʻailoga i tulaga uma e lua e tatau ona, aua o lenei e tatau ona e toso mai i se uʻamea.

Afai o le fringe e umi ma e le matua ese mai i le vaega o totoe o le lauulu, ona selu toe. Lenei o le a faʻaalia foliga sili atu le matala ma vaʻai umi ile va. O tamaitai na e fiafia i laupepa laʻei tele, ua fautuaina ina ia faʻaititia la latou curls, amata galuega mai lava aʻa.


Tagata e ua faʻauʻu 'au peʻa poʻo le "tauaso" faʻatasi ai ma le itu selu e mafai ona faʻataʻitaʻia ma ituaiga eseese. O filifiliga sili ona manumalo, e tusa ai ma lauulu ulu, o laʻei lauulu faatasi ai ma le ufiufi lapoʻa, agamalu galu pe faʻatonu lelei faʻavae.

Ae ui i lea, mo tamaʻitaʻi e le iloa faʻapipiʻi se "sikuea" e aunoa ma se fulufulu male ma faʻamaʻamoe, ou te manaʻo e fai sina fautuaga. E mafai ona e faia ni lalelei matagofie i luga o lau lauulu i le masani o lipine e faia i se tino tumau. Ina ia fatuina se lauulu lauulu, fufulu lou lauulu, faʻamago mago i se solo ma faʻapipiʻi i totonu loka eseese, fufulu ma le faʻaeteete faʻatasi ma se mea faʻapipiʻi.


Faʻaauupegaina ma fasi mea o le faʻaletonu le umi ma le mafiafia, amata matagi laulu ia i latou, e pei o luga o curlers. I aʻa, faʻasaʻo le iʻuga e maua mai ai. Tuu le fausaga i luga o lou ulu seia malulu atoa lauulu. Itiiti taimi 3 itula. Ona tatala faʻapitoa lea o le fusipaʻu, ma toso mai fafo le lipine. Ole a e vaʻai mai o lauulu na amata lemu i galu matagofie. A manaʻomia, e mafai ona e selu le lauulu pe naʻo le faʻanusina i se varnish. O sea laulu e foliga masani ma agamalu.

Ina ia faia se matagofie lalelei ma se "sikuea" e mafai, e te manaʻomia na o sina onosai ma naunau. Aua le fefe i faʻataʻitaʻiga, latou te masani ona latou maua ni taunuʻuga sili. Malie lelei leaga.

Tausiga foliga

O le igoa o le lauulu lalagaina faaliliuga o se sikuea ona o le tulimanu foliga o pito ma laina faʻamatalaina manino. E i ai 2 ituaiga o le faʻavaeina faʻaʻafa umi:

  1. O fasi fasi ua faʻasino atu i totonu,
  2. Faʻauʻuga i fafo.

E mafai ona e faʻatinoina faʻailo ile umi eseese. Faatasi ai ma le lautele sikuea, loka i luga o foliga e sili mamao atu nai lo mama i tua o le ulu. O lea faʻatusatusaga ua faʻataga ai oe i le taimi e tasi e avea ma se tagata e puʻupuʻu lauulu pipi ma lelea curls.

O le vaʻaiga lautele i totonu o lauulu e fesoasoani e fetuunai foliga ma foliga foliga, ia avea oe talavou ma faʻalelei.

Vaeluaina Manatu

O le faʻapipiʻiina o se fata ma se faʻaopopoga e mafai ai ona e suia tele le ata. E faigofie ona tutoʻatasi le saienisi o suiga e ala i le suʻesuʻeina ma le totoʻa o faʻamaumauga mai fafo. E le gata ile itu ole tuputupu aʻe e taua, ae o le vaega filifilia foi.

Faʻapipiʻi filifiliga ma le tele o ituaiga o le valavala ia lava ono foliga faʻapena:

  • valavala - o se filifiliga masani, faʻamamafaina saʻo foliga foliga, e pei o faʻatusa foliga e faʻapipiʻi, e manaʻomia le atoatoa faʻamatalaga i fafo, oval foliga foliga, lapisi pulumu fufulu ua faʻaaogaina mo le sitaili, uiga eseʻese o le aofaʻi faʻavae ma vaega ua lalagaina i totonu, filifili se oso ma serum mo faʻasaʻo ma susulu ,

Ata: faʻalauteleina le sikuea ma le vaevaega sao e aunoa

Ata: Umi faʻapipiʻi ma le valavala ma 'ie

Tuuina o se sikuea ma se zigzag vavaeeseina

E faigofie lava le fausiaina se laei sulu lelei i le 5 minute. Afai e leai se taimi mo le fufuluina atoa lauulu i le pasama ma conditioner, ua lava lena e selu ai uaea i le malumalu ma le muaulu toe, na togafitia muamua i le gel ma faʻataʻitaʻiga omea. O lauulu i le occipital eria e mafai ona 'aveʻesea i le tasi itu pe faʻataʻoto faʻatasi i le pito i totonu.

Ata: malamalama mama sitaili o se paʻu faʻatele

Hollywood curls, matagofie 'ie ulaula - e leai ni tapulaa i le fatufatuina i lauulu. E mafai ona e faia ni pupula faʻalelei lelei e pei o ata o tifaga o vaitausaga o le 40, pe faʻataʻavaleina e pei ua na o le alu ese mai le moega.

Faʻapipiʻi i luga o le sikuea faʻatasi ma 'auʻau:

  • tuu mousse po o le fulu i luga o susu susu, fili i fusi mafiafia po o spikelets, vaevaeina i 3 vaega - faaletino ma pale, faʻamago i se fulufulu fulufulu, tuu pulu sasaʻo,
  • afai e te manaʻo e faʻateleina le aofaʻi, fili ma selu, faʻasolosolo lou ulu i tua, faʻalelei ma se laʻau fulufulu,
  • afai e te manaʻo e faʻatino ni laʻititi laiti, o le a tatau ona e toʻamalie faʻamaʻi 8-12.
  • Ina ia faʻatumauina le galu, muamua se varnisisi, ona alu loa lea ma malolo ma le faʻaeteete i le vaeluaina o laina.

Tuʻu kapeta ma galu ma 'ie

Faapipii i luga o le sikuea ma le faʻaopopoina e aunoa bangs:

  • foliga manaia foliga, mo lenei mea, o loʻo faʻaoga i luga o moli mama ma faʻaoga lelei, faʻaoga lelei i pauta mimiti mama, o le faʻaaogaina o ni mama lē faʻamamaina o le a faʻatupuina ai se foliga mataga,
  • vaevae laina o loʻo i luga o le laina o le laina toso poʻo le zigzag, ia faʻataʻutaʻu taʻitasi i le fesoasoani a se uʻamea,
  • o le tele o utupoto puʻeina, o le tele foi o le galu,
  • na o le ogatotonu o vaega o manoa e mafai ona manua, o lenei ituaiga o sitaili i luga o se uila foliga foliga foliga, ae mo le atoatoa, o fasi e tatau ona ogatusa.

Avea sikuea leai ni pu, galu

Tagata e ofaina lauulu manifinifi, le maua o le tele ma le tele, ua fautuaina e fausia ni curls o eseese ituaiga, sui tele lapoa ma laʻititi i se laupapa siaki. Vavaeese curls ma se faapipii mo lauulu, faʻaopopo le lapoʻa i le faaputuga autu ma ou lima, faʻalelei ma varnish.

Fusi ma lalagaina

Styling i luga o se sikuea elongated aunoa bangs, pei o bangs, mafai ai ona e faia le aafiaga o le lauulu umi. E mafai foi ona faia tutoʻatasi fulufulu afiafi i le fale, faaauupegaina ma fulufulu ma ofu manifinifi. E sili atu le fausiaina o ia filifiliga ile aso pe a uma ona fufuluina, curls e usitaʻi, latou faigofie ona ave se faʻatonuga.

  1. Fusi lou lauulu i tua, malupuipuia ma se fulufulu fulufulu. Vavaeese le siusiu i le ogatotonu e pei o se fugalaʻau, nonoa se isi paʻu fasi pamu i luga. E mafai ona faʻamau loka faʻapitoa i lapoa ma se gel. Pe faʻaalu se faʻapipiʻi ma ni mea laiti i se liʻo.
  2. Vavaeese le lauulu i se vaeluaga tuʻusaʻo, afifi le pito saʻoloto i se fusi faʻamau. A maeʻa ona faʻataʻamilo i se lio, ia fusi mai i le pito i tua o le ulu ma ni lauulu, toso mai ni manoa e faʻatupu ai le faʻatamala. Faʻaopopo ma varnish.
  3. Vavaeese le lauulu i se vaega, amata lalagaina ma le tele vaega i tua o le ulu ma faʻalelei i se kilipa. Fusi se vaega laititi, faʻamau. Tuʻu ia faʻamalama maua fua pe vaevae i latou i ni vaega se lua, punou i totonu pei o le aufana. Faʻamautū i faʻamau ma le uila i le peila.

uumi lauulu

Mo teine ​​mimiti, e sili atu le muai mimilo o mata i le vaʻai vaʻaia faʻalelei vaʻaiga lelei. Faatasi ai ma se faataʻamilosaga lelei, e mafai ona e faia lamolemole, susulu susulu e faʻamamafa ai uiga lelei masani.

Auala e faʻataʻoto ai se fata uumi, faʻatonuga

  1. Muamua lava, e tatau ona e saunia le lauulu, fufulu curls ma shampoo o se matata faʻapitoa, mulimuli i le fasimoli faʻafoe 2 taimi. A leai se taimi, e mafai ona e faʻamuina atoa le curls i le vai mafanafana. Faʻamama lelei ia manoa i le solo, ae aua le faʻamamaina, o le fausaga e faigofie ona tupu, o ia gaioiga e mafua ai le faʻaleagaina.
  2. Faaaoga mea teuteu gaosi: foam, mousse, wax poʻo le gel.
  3. Vavae uma lauulu i ni manoa, faasolosolo malie matutu, amata mai le itu faaletino, agai i faasologa agai i tua o le ulu. E fautuaina le faʻaogaina o se malulu ea auala e puipui ai le susulu masani o le lauulu.

Tufatufa atu le faʻapipiʻi oloa i luga o le umi atoa pe na o le fesoasoani. E le manaʻomia le togafitia o le ulu, a le o le isi, e ono faʻaletonu le tuputupu ae o faʻafitauli, e faʻaitiitia ai laulu.

Moni i lenei vaitau lauulu lauulu elongated sikuea mafai ai ona e iloaina le tele o manatu. E le faigata ona fausiaina se sitaili sitaili, faaauupegaina ma potu ma mafaufauga. O ata fou o le a faʻatagaina oe e filifili le filifiliga sili mo se pisinisi pisinisi poʻo se aso faʻamasaniga.

Matamata se vitio pe faʻafefea ona taʻoto i luga o le fata ma galu. Tuu manatu poo fesili, matou te fiafia e taliina i latou.

O ai e talafeagai mo le bob 'oti

O le tele o ituaiga o lauulu oti mafai ai e faʻapipiʻi faʻalelei talafeagai i soʻo se foliga fafine. I le taimi lava e tasi, o le fuainumera mo le filifilia o le mea sili lauulu e matua faigofie lava: i le amanaia ai o le fausaga o lauulu + maitauina le vaega o foliga vaaia ma le fausaga + sologa lelei o le tulaga i totonu ma lauulu 'oti.

O laulu manifinifi e matua talafeagai mo le faʻauʻuga ma le faapipiiina, mafiafia o filo o le a foliga sili atu i filifiliga masani bob, e oʻo lava i le tipi pe faʻamaloloina, o curly curls e tatau ona faʻataʻitaʻia i le leiloa tipiina ma ia le faia ia soona puupuu. Ole filifiliga ole paʻu e faʻalagolago foʻi ile fausaga ole lauulu. E saʻo mai faʻasologa o saʻo ia mea e faigofie ma faigofie nai lo le ulavale ma le mimita. Curly curls fetaui i na o mea uumi pe beveled, isi suiga e mafai ona faʻaleagaina ai le lauulu.

Galulue ma pito i luma, malumalu ma faʻailoga e mafai ona e fetuʻutuʻunaʻi foliga o foliga. I tulaga taʻitasi, o le tagata teuteu filifili se ituaiga foliga o le kapeti, tuʻufaʻatasia ma faʻalavelave i sitaili: faia itu itu uumi, faʻalautele le pito i luma, fatuina le laei, nana le muaulu ma ni mea, fausiaina faʻataʻamilomilo pito, ma isi - o lea e fausia ai se foliga foliga matagofie, aveese pipi iloga , alafau lapoa, muaulu poʻo le auvae e lua, faʻapea foi ma isi le atoatoa i foliga.

Ma le mea mulimuli, o le filifiliga o le kapeti lelei e tatau ona faia le amanaia o le tulaga i totonu o le fafine, o lona matua, ituaiga olaga ma ona faʻamoemoega. A aunoa ma nei taimi, e oo lava i le sili ona lalelei lauulu lauulu e le mafai ona foliga sologa lelei i luga o le ulu.

I lauulu laulu, o le upu "kapeti" e faasino i se laulu-umi lauulu e ufiufi taliga. E le pei o isi ituaiga o lauulu, le toa o la tatou tala ei ai se iloga faʻaalia foliga - manino faʻatulagaina laina. Manatua: soʻo se laulu e teuteuina ia faiga e tatau ona faia i luga o curls mama. O le mea lea, fufulu ma faʻamamago curls aʻo le i amataina le fausiaina o lauulu.

Lauulu ulu

E iloa uma e tagata le sikuea masani. O le uiga ese o le fulufulu laupepa o ni fasi vavaeina i se laʻau mafolafola laina. Muamua, e ave le pule faʻagaeʻetia i luga o le isu (faatasi ai ma le umi na setiina), ona tipi lea o le vaega o totoe o le laulu. O le matai e ave loka taʻitasi, toso mai ile tulimanu ole 45º, tipiina. 'Oti i le pito i tua o le ulu. O le mea ua tupu, ua iʻu ina o laina sosoʻo taʻitasi e 1.5 cm le umi nai lo le isi muamua.

E mafai ona fai se lauulu mimilo faʻataʻavaleina bob pe a aunoa ma ni patini. E le gata i lea, o 'ie e mafai ona lamolemole, mafiafia, le mafaufau, umi, puʻupuʻu. Ma afai e leai sau mea lelei, ona e faʻaofuina lea ose laulu i laʻau e faʻasaʻo, vaeluaina pe toe faʻatuina ni pito i tua ma pine.

  • TAUA! Ina ia filifilia le teuteuga filifiliga, mafaufau i le ituaiga o lauulu. E le gata i lea, o sea laʻei fulufulu e talafeagai mo soʻo se umi o ni manoa.

Faiga masani o le tautotogo-taumafanafana 2018 vaitau

O oe o se fiafia fiafia e masani foliga? Ona mafai lea ona matou ofoina atu se vaeluaina tuusaʻo i luga o lau sikuea. Soʻo se le atoatoa pe leai se faʻamatala e faʻalaeetia, ia faʻagalo loa le masaniga masani. Matou te fautuaina e aua le aveʻesea ma le tele o tusi: i le tulaga lea o lau ata o le a pei-puppet-pei. Ae ui i lea, lauulu tautau pei o toso o le a le avea foi ma teuteuga o sitaili. Faaputu au curls i se fulufulu laʻau ma fufulu. O sea laʻau lauulu o le a tumau lava seia oʻo i le faaiuga o le aso pe a fai e te faʻalelei faʻalelei ia i le varnish.

Luluvaeina o se lautele sitaili metotia o le a fetaui i tagata uma. E mafai ona e faʻatulagaina lau sikuea masani i se faʻatusatusaina tuʻueseʻese pe aveʻesea le soʻona faʻaalugofie o laʻau. Curls o le a avatua e curls o loʻo tuu i tua o le taliga. Aua le fefe e fai se faʻataʻitaʻiga: o le faʻatonuga o pito o le laulu e mafai ona i totonu pe fafo.

E le faʻamolemole lou curls ole voluma? Ina ia ausia le aʻafia o le tele, o tagata stylists na o mai ma sina togafiti - vaeluaina i le foliga o se zigzag. Ae a, ituaiga sitaili o le a manaʻomia sina taimi sili atu nai lo filifiliga ma a slanting poʻo le vaeluaina, ae o le taunuuga e aoga le taumafaiga. Ina ia faʻatumauina le taunuʻuga e te manaʻomia mousse ma varnish faʻailoga "Volume". Peitai, aua e te faʻasua i latou: o le tele o vailaʻau o le fale i luga o le lauulu o le a latou faia foliga mataga.

E talitonuina o pupu sili ona matagofie e mafai ona faia i luga o lauulu umi. Matou te faanatinati e faateʻia oe: curls o ituaiga eseese eseese curl i luga o so o se ituaiga o sikuea. E faʻalagolago lava i le polofesa o le matai. O se tasi o filifiliga e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma faʻafitauli i le fale o le aoga lea o natura curls. I luga o faiga catwalk, o ia sitaili o le pito mulimuli lea o le vaitau ma ua faʻaalia i le toetoe lava aoina.

Corrugation o se faʻapitoa faʻapitoa mo uʻamea curling, lea e mafai ai ona e faʻataʻutaʻuina faʻatulagaina toso curls luga o lou lauulu. I ni nai minute o le ae faia se sitaili foliga i luga o lau sikuea poʻo ni ou laina. Manatua: soʻo se lauulu laei e vevela e faʻaleagaina le lauulu laʻau. Ole mea lea, ia mautinoa e faʻaaoga vailaʻau puipuia.

Malamalama uila

Romantic curls o se fulufulu lauulu lea o le a faʻaitiitia ai le kapeta maʻoti, faʻaopopo le moemiti ma faʻafiafiaina. O ia sitaili o le a aoga mo le tofi ma le pati. O le faʻaopopo, o lauulu e aunoa ma se voluma maua le manaʻo manaʻo. Curlers faaaoga mo le fausiaina o ia ituaiga lauulu: ua lava lava lea e faʻamalosi ai i latou mo sina taimi puʻupuʻu ma o se sitaili lelei sitaili o le a saunia.

I le auala, o le lanu ma susulu curls foliga lelei i luga o se sikuea. Afai e te manaʻomia se ata manino mo se faʻamanatuga mea mata, ona ituaiga sitaili o le a maua moni maua. Aua le manatu e fausia se laʻei lauulu e le faigata. O le lelei ma le fausaga o curls o le a faʻalagolago i le polofesa o le matai.

Aoina o lauulu

Afai ua e le lava i le fulufulu o lauulu laʻau, ona e vaʻai totoʻa ai lea i luga o buns. Afai o le umi e faʻatagaina, ona e oʻo lava i le sili ona aulelei o le a foliga sili ona aulelei.

Mo se faʻamanatuga, e faʻaaogaina se faʻafiafiaga tele, e faia mai i le laʻititi o faʻataʻitaʻi ma faʻapipiʻi ma:

  • pulu
  • lē o vaʻaia
  • teuteu lauulu lauulu.

O laʻei felanulanuaʻi mo le laulu umi o le tautotogo-taumafanafana 2018 mo aso uma o le a e vaai ai iinei http://modnaya-nataly.ru/obrazy/modnye-pricheski-na-dlinnye-volosy-vesna-leto-foto/

E te fiafia e taoto "malvina"? Afai o le umi e faʻatagaina, taumafai e fai lenei mea i lou lauulu. O le mea moni, o le a le foliga mataina pei o uumi uumi, ae e fesuisuiai le ata ma mea fou.

O se uila umi faʻatagaina ai oe e fausia nisi lavelave lauulu sili ona talafeagai mo uma galuega ma taimi paganoa. O se tamai faaputuga ma nisi laʻau fulufulu o le a faʻatagaina oe e taʻoto mai lau lauulu:

  • o se atigi
  • papeti
  • lalaga.

Iti lima

Afai e faʻatagaina le umi o le lauulu, taumafai e fai se solofanua. E tusa lava pe laʻititi, o le a foliga lelei ma agamalu. Faaputuputu le laulu i se fusi manifusi, faapipii i se fulufulu paʻu. Faʻasili faʻaiʻu ia pito o ni manoa i se mea teuteu susu poʻo le varnisini, selu sina laititi. Faʻaaoga se selu ma soo ni ula lapotopoto i pito.

Ufiufi le lauulu tasi mai le tasi i le tasi i le isi i tafatafa o le pito o le fusi. Faʻamamago e tofu ma le laʻititi pulou lauulu ma pipi o lauulu, e mafai ona maua i fale lalaga. Ina ia puipuia lauulu mai le alu ese mai o le laulu, teuteu muamua i le solo mago, ma teuteu le laulu i le varnish.

I lenei pepa, e mafai ona e alu i se aso muamua: o le ata e matua malu ma agaalofa.

Volumetric faataatitia o se sikuea e talafeagai mo i latou o le natura e leʻi faʻaaluina i se laulu mafiafia ma laufanua. O laʻei o laei e foliga lelei i luga o lauulu o pulou, ona o latou laulu e masani lava e le lava le tele. Ina ia fausia se volumetric sitaili, e te le manaʻomia tomai faʻapitoa ma mea faigaluega. Fai se fulu, lauulu mago ma se selu lapotopoto.

O le aʻoaʻoga e aofia ai tulaga nei:

  • fufuluina o lou lauulu i le laupepa, soʻo se pasama pasama,
  • muamua mago lauulu i se solo,
  • faaaogaina busa, tele mausse,
  • vavaeeseina o loka taʻitasi, latou faʻamamago ma vevela ea mai i aʻa lava,
  • faasaʻoina o lauulu i tamatamailima, faʻalelei i le varnish.

O lenei vaitau, stylists e pei o taupulepule e faʻasaʻoloto faʻataʻitaʻiga i luga o le catwalk ma laʻei sili matagofie. O nisi tagata tisaini na taulaʻi atu i le 40-60 tausaga, faʻaopopoina se sitaili faʻaola i le masani a lenei vaitau. O nisi o tagata atamamai na filifili e na ona moemiti ae le o le autu o le tele, fatuina fulufulu lauulu e faia i luga o le lauulu i le ponytail. O faʻataʻitaʻiga a Badgley Mischka na faateia ai tagata uma i latou lauulu, o latou faʻataʻamilomilo foliga pei o se vevesi i fale gaosi pasta.

Atoatoa lamolemole

O pulou laulu e fetaui ma teineititi ma foliga saʻo, foliga atoa foliga. O le maualuga maualuga o le ulu e mafai ona ufiufi i se tutusa pe o le itu foi. O le mafiafia o le laulu, o le sili foi lea o le manaia o lauulu o le a foliga mai. Ma le leai o se voluma, o le lauulu o le a foliga vaivai.

Le mea e fai:

  • fufulu filo, faʻamamago atoa, togafiti ma se mea e puipuia ai le vevela,
  • ogatasi nonoa i se uʻamea
  • A manaʻomia, mimilo pito o le laulu i totonu.

Fiafia faauu sikuea

O lea la, pe afai na e ofuina muamua se afu, e fautuaina le taumafai i luga o se sikuea faʻauʻu o loʻo lauiloa i lenei vaitau. O le tuʻufaʻatasia le lalaga faʻalelei masani mai le sikuea ma le laʻasaga o le tele-layer haircut.

Faufautua! Aua neʻi e alu mamao tele i le filifiliga pupuʻu, a leai, o le sitaili o le a faʻatupu ai lou afu, ma faʻafetaui ai le faʻavae faʻamalosi.

O faʻaopopoga o lauulu e aofia ai le "olaola" ma le manaia foliga vaaia. O isi taimi o teineiti ma se laulu laulu e faʻamanatu matala oe na o le alu ese mai le moega. E ui lava, tele tane e ono fiafia i ai.

O le sikuea e manatu o le sili ona faigofie 'otiina mo teuga. Lelei, le faiga o le 2018 saofaga sili atu i lenei. I lenei tausaga, le lauulu e le mafai ona faʻataʻotoʻaina uma, ae i luga o le faʻamoemoe ia sili atu tousled lauulu. Ia faʻataʻitaʻi lou sitaili i itu eseese, e aoga tele lava.

Faailoga taufaasese

Mo lenei vaitaimi, o le mea faʻatau e le o le upu faʻataua, ae o le le atoatoa. E i ai se tasi e ono mafaufauina o le faʻaofuina o ata i luga o catwalk o Marios Schwab, Marchesa, Dries van Noten ma Proenza Schouler na lafoaia i le ogatotonu o le gaioiga. O ufiufi na pipii i fafo i itu eseese, o paʻepaʻe paʻu saʻo i luga o foliga ma mata, na foliga mai o teineiti na o mai i fafo mai le taʻele, sau i lalo o le vaitafe o le ea vevela ma o atu loa i fafo i le podium. Lenei tasi e sili lava fautuaina ai o le tuʻuina i lalo manaʻomia ma maua ai le avanoa e malolo teisi.

Mo se fulufulu faapena, o le ae manaʻomia ni mea e faʻaaoga ai mea faigaluega ma se faʻamaʻi masani o le a fesoasoani fesoasoani i lau faʻataʻamilomilo foliga matamuli.

Bob e faʻaʻumiʻumi pe lamolemole foliga

Mo lauulu lamolemole atoatoa, e mafai ona e faia le laʻei sao ma le auivi sili. Se tali faapena o le a faalataina ai le ata o se vaʻaia saʻo ma matagofie. Faaaoga le smoothing gel ma le uʻamea. Mo e fiafia i foliga le mautonu, e mafai ona faʻataʻitaʻia lemu ma vaivai sitaili ma le faʻatamala laititi. O lenei sitaili metotia e sili mo le tele o fafine. Faʻaaoga mea teuteu susu i lauulu susu ma faʻamamago lauulu lauulu i se pulumu lapotopoto, ma faʻalelei le iʻuga ma varnish.

Ole mea na iloa ai foliga ile laulu e faʻaata manino ole auivi uma. E mafai ona puʻupuʻu, pe paʻu i lalo ifo o le taliga. Mo le taimi muamua, filifiliga lauulu 'oti masani faaali mai i aso anamua. Fashionistas e masani ona fiafia i lenei sitaili, aua e aoga tele mo i latou e fiafia i puupuu ma feololo lauulu. O aso nei e eseʻese ituaiga sikuea e iloa: faʻapitoa, faʻasaʻo, ma faʻaʻumiʻumi pe faʻataʻamilomilo manoa. Tele fafine faʻataʻitaʻi, e fesuiaʻi i le va o tuʻaiga 'eseʻese o sitaili, ma tuʻuina atu ni faʻamatalaga i le ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia i luga o le sikuea.

Faaputuga - vave ma faigofie

O le ki i le lelei o sitaili o laʻei saʻo. O le a suamalie lauulu sulu, tusa lava pe o le a sili ona laulu ona laʻei I le isi itu, mama ma teuteuina lelei lauulu o le a fesoasoani e fausia se laei sili ona lelei ma "faʻanofoaina" mea sese laiti i le taimi teuteu.

Lauulu sauniuniga mo teuga:

  • Fufulu lau lauulu mama ile vai mafanafana. Taumafai e fufulu ese toega o le faʻamoe, conditioner, balm poʻo le ufiulu mata e sili ona lelei. O toega o vailaʻau e le gata e afaina ai le soifua maloloina o lauulu, ae ia sili atu ai le mamafa o latou tino faʻapea.
  • A maeʻa ona fufulu, e tatau ona e faʻapipiʻi lau lauulu i se solo mo 5-10 minute. Pe faʻamama lemu lau lauulu susu, faʻamamaina le tele o susu.
  • Ia selu ma le faaeteete le lauulu, tuu atu ia i latou se muaʻi foliga. Faʻaaoga se sitaili faʻalelei e fetaui lelei i lau laulu.

Mea faigaluega

Talu mai aso anamua, sa taumafai fafine e teuteu le lauulu, e faʻaaogaina ai le tele o mea teuteu masini. Talu mai lena taimi, tele tausaga ua mavae, ma o nei aso ua tele mea manaia e mafai ona e faia se tulaga ese.

Leai se taimi e fai ai lauulu, ae e te manaʻomia e foliga foliga ese i aso uma? Ma ia mautinoa ia maua le luasefulu teuteu laupepa foliga. O lenei vaitau, fugalaʻau, fusi ma tapuni e talafeagai.

O nei aso, ua naʻo le tele o faʻaogaina o mea teuteu ma teuteuga ulu ua teuteuina i penina, fugalaʻau fugalaʻau ma rhinestones. O i ai rims faia o uamea ma palasitika. O le faʻaaogaina o ia rims e maua ai foliga o le mamalu, peitaʻi latou te fetaui lelei mo le faʻaaoga i aso uma, o le mea e sili ona taua o le mafai lea ona tuʻufaʻatasiga ofu, laʻei ma teuga.

Eseese laʻasaga o fugalaʻau e fetaui lelei i soʻo se foliga. E fautuaina e piki fugalaʻau e le vave pala - e mafai foi ona e faʻaogaina ni mea teuteu tino. O se fulufulu laʻau ma fugalaʻau e atoatoa mo se pati faʻafiafiaga poʻo se savaliga faʻatasi ma uo.

Toeitiiti lava o na mea uma e mafai ona faʻaopoopo i se matagofie elemene. O le mea sili ona taua o le aua le soona fai - ia mautinoa o le fulufulu lauulu e ogatasi ma tautaliga ma ma lau ata atoa. Aua e te fefe i mea faʻataʻitaʻi, aua o loʻo faʻafetai ia latou, o le a mafai ona e atiaʻeina oe lava ma fiafia i le manuia i le faia o faʻaaliga iloga.

Lea, na matou iloiloina le lauiloa filifiliga mo le auala e mafai ai ona e faia ni sitaili talafeagai i luga o le sikuea o le 2018 lea ata na saunia. O sina laititi mafaufauga ma soʻo se lauulu e fesuiaʻi i totonu o se uluaʻi mea laulu lauulu. Peitai, o le a tumau pea le aoga pe a fai o lau laulu e teu faalelei. Aua neʻi galo e toe faʻafou le kapeta ina ia aua neʻi mamulu foliga.

Fulufulu o le Tausaga Fou mo kapeti

Ina ia fatuina se mea le taua O le Tausaga Fou, mea faʻapitoa mea e mafai ona faʻatauina, pe sili atu faia i ou lava lima, e aoga.

I le masani, teuteuga e foliga mai i se auala faʻapitoa e muamua, aoga, faʻalelei, ae i le taimi lava e tasi e matagofie:

  • lautele 'ie, meleʻau poʻo se' au ma se laʻau lolomi,
  • tetele lauulu teuteuina ua teuteuina i maʻa poʻo teuteuga,
  • penina multilayer upega po o fulufulu lauulu,
  • le vaaia, teuteuina i brosches i le tulaga o fugalaʻau, manu poʻo lopa,
  • Gagana Eleni i mea faʻaoga,
  • faʻapea foi ma mascara lanu, sequins mo lauulu o eseese faʻaputuga, varnish i eseese lanu.

Curls i luga o le sikuea

Faatasi ai ma le fesoasoani a curls, e mafai ona e fausiaina tulaga sili ona matagofie, faaeeina le ata i le alofa ma fealofani pe, i se isi itu, tuuina atu le le mafaufau ma le fouvale uiga.

Lelei - o auala eseese e faimamago, faʻaavanoaina oe i taimi uma e te ofo ai, ma o nisi taimi e te teʻi ai, i latou o loʻo siomia oe ma a latou suiga tele.

Le tele o filifiliga, filifili curls mo tofo uma:

  • ofuvae eli poʻo galu o le matafaga,
  • ma vailaau talotalo aafiaga,
  • asymmetric curls,
  • lapoʻa pe laititi o Aferika
  • alalaga pe vevesi,
  • ma le aoga o lauulu laʻau paʻu pe susu,
  • Hollywood (teuteu Marilyn Monroe), ma isi.

Ua umi naua

O le teuteuina mo taimi uʻamea poʻo le vaneina o se sili sili lea i le perm, aʻo le afaina ile fausaga lauulu e faʻaititia.

Lelei - o le mafai ona ofuina i se masani masani, taofi sitaili mo se taimi umi, o le mafai ona faʻatino i soʻo se umi, ua fufuluina tutoʻatasi.

Ina ia maua le faʻaiuga sili ona lelei, vaneina sili faia i le faleoloa e se tagata poto faʻapitoa. Tamaitai toʻa mafai ona faigofie ona taulimaina faʻasologa i le fale.

O le faasologa o gaioiga:

  1. Fufulu lau lauulu lelei e aveese ai mea teuteu mai curls.
  2. Faʻamago i le natura e ala i le faʻamamaina i se solo.
  3. Faaaoga se mea puipuia ie lauulu lanu e puipuia ai le lanu.
  4. Afifi i luga o unta - o le metotia, foliga ma le tele o curlers pei ona manao ai.
  5. Tufatufa le faʻaiuga i vaega uma.
  6. Faʻamamago lou ulu i se palasitika ato po o le pulou.
  7. O taimi faʻaalia e faʻaalia i faʻatonuga.
  8. Fufulu mae'ʻa vaega o le manua, faʻapipiʻi se faʻamau, taofi mo le 3 minute.
  9. Mago i le natura.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga o loʻo aofia ai ma le afifi.

Curling

Faatasi ai ma le fesoasoani a se curling iron, e mafai ona e mauaina ni filifiliga eseese o curls - lapoa, laʻititi laʻau laiti, spiral, lapotopoto, ma isi.

O le foliga o le curl faalagolago i le lapoa o le mea faigaluega ma le mafiafia o le filo - o le laititi latou, o le sili atu ona fetuʻunaʻi o le curl o le a liliu mai ma faʻafeagai.

Afai e te manaʻo e ausia se faʻaiuga talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, Hollywood curls, ona e tatau ona mafaufau loloto. metotia ma metotia o afifi.

O le faʻavae o gaioiga o le auala e faʻataʻamilo ai i luga o le uʻamea uila pe a tipiina se sikuea:

  • vaevaeina le lauulu i sone, nonoa ma kilipa,
  • amata le faʻagasologa mai le pito i lalo vaega,
  • vavae ese nonoa, mimilo teisi, aua le aapa i aʻa e aloese ai mai mu,
  • pe a afifi i itu uma, gagau teisi ia lima ma ou tamatamailima poʻo se selu seisi,
  • faaleleia le faaputuina ma varnish.

Lauulu i luga o le sikuea sitepu i le sitepu

I ni nai minute, o se sikuea mo so o se umi mafai ona faigofie ona liua i totonu o laei foliga matagofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i se tasi o filifiliga talafeagai.


Trending bob-lauulu oti ma faʻaopoopoga laʻasaga i lea laasaga mo le amataina:

  1. Fufulu lau lauulu.
  2. Faʻamamago ma se laulu fulufulu, toso '' ia faʻamalosi ma le tagata faʻamalosi.
  3. Filifili le sikuea luga, vaevae i le 4 vaega.
  4. Fai se faaputuga aʻa o filo taitasi ma faʻamau i varnish.
  5. Salu lemu lauulu i le faʻaaogaina o se pomu, sosoʻo ma le fasi fulufulu.
  6. Toso pito pito i luma ma uʻamea, teisi liliuina pito i lalo.
  7. Ua sauni le sitaili.

I luga o le sikuea o eseese uumi, e mafai ona e faia le tele o aso uma poʻo le afiafi matagofie lauulu:

  1. Malvina.
  2. Tamai nau
  3. A faaputuga.
  4. Fulufulu siʻusiʻu.
  5. Vaipuna
  6. Foliga.
  7. Farani ma le tele o isi.

Tumau i luga o tauau

O le faʻataʻitaʻiga e matua mafolafola pe sosolo. O le faʻavae o le lauulu lauulu o le puipuiina lea o le umi 'umi, faʻatagaina oe e maua lou tagata moni.



Lenei laʻei o lauulu e masani ona talafeagai, fetaui lelei i tagata uma, nana mea le atoatoa o se puʻupuʻu ua ma le mamafa o le auvae.
O le mea taua e faʻamamaina o le faʻataʻoto i luga o le sulu o se sikuea i tauau o le fatuina o ata eseese, faigofie le ofuina ma faigofie le faʻatinoina.

Bob-car: teuteu filifiliga

O le bob-car is a trendy faʻasolosolo e tuʻufaʻatasia ni ata se lua o lauulu i le taimi e tasi. I le pito i luma, o le lauulu e pei o se sikuea, ma i le itu ma i tua o le ulu e pei o se pi.

  • sili malie lamolemole masani
  • ituaiga pulu asimetris mo 'eseʻese uumi,
  • lauulu pupuu pe umi,
  • fausiaina se maualuga maualuga volumetric pale
  • faʻataʻitaʻiga ma vaega lata,
  • curling
  • faasiʻenaʻena enaena ua teuteuina i motusia motugaafa,
  • avano-garde.

Faʻataotoina mo le kapeti galu

I le taimi nei, retro tisaina o ultra ultra hype, ave lona tulaga tatau i le pito i luga o trendy trend. O le talaʻaga o le foafoaga toe foʻi i tua i le amataga o le seneturi mulimuli, aso o le NEP.

O auala e faʻatino ai e fesuisuiai - ma le fesoasoani a togafiti ma se fulufulu mafolafola, uʻamea, pepa alumini ma tali, e mafai ona fai ou tamatamaʻilima i luga o se faʻapitoa faʻapitoa.

E faapitoa le lauiloa o le sitaili a Dita Von Teese (tagata pese pese).

O le ata mataga o se tagata lauiloa Hollywood e mafai ona vaaia i luga e le mafaagaloina ata o se fafine na fausia ia lava.

Fulufulu

E manatu o le saoasaoa ma sili ona faigofie o filifiliga uma faʻatulagaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaalia foliga, lea e faʻamatalaina i luga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a isi masini (eseese togafiti, se diffuser, curlers o foliga eseese pe na o lau peni auro), e mafai ona faia le tele o le le mafaatusalia lauulu mo taimi uma.

E taua le manatuaina o le mea e te manaʻomia ai se fulufulu tagata, ia mautinoa e faʻaaoga le vevela puipuiga mo le lauulu ma seti le averesi auala o le ea vevela ina ia aua neʻi mago le lauulu.

Fugalaʻau i luga o le kapeti - ata

E faigata tele mo fafine le filifili saʻo mo le bob 'oti mai le lautele o ituaiga o fafine. O nei stylists tausia lenei. O aso uma lava e tele ma sili atu le manaia ituaiga o teuina.

Faasologa

Asymmetric sikuea

Masaesae faatafafa

Lauulu ulu

Cascade ma se uumi umi

Oti i lalo o le kapeta. O ai e alu iai lenei laulu?

O le fulufulu lenei e feagai ma tamaitai uma. E pei ona taʻua muamua, o lenei lauulu 'ulu e tele eseʻese eseʻesega, ina soʻo se teineitiiti lava e mafai ona filifilia le ituaiga o lauulu.

Mo tagata e ona le umi, tafatolu, foliga trapezoidal, lauulu lauulu o le a alu. Ia, afai o se fafine e masani lava ona ufiufi uʻu pupuni, ona lava lea mo ia e asia le faleoloa, ma tipi lona lauulu i lalo o le kapeta. Afai e le masani ona avatua e le natura ia se meaalofa, ona mafai lea ona e faia se curl i luga o le sikuea. I lenei tulaga, o le faʻatulagaina o le a ave le itiiti ifo o le taimi.

Matagofie ma se ituaiga oval o foliga o le a alu mo soʻo se lauulu i lalo o le kapeti, e aofia ai ma masani, pe a pe leai ni mea faʻapipiʻi.

O teine ​​mimiti e tatau ona faia ni uila i luga o laina ogatotonu, umi saʻo pe tauʻavea. E fautuaina e fausia se voluma i le pito i luga, ae leai se mea i le pito i lalo. O le sikuea ma le maualuga pale ma e oʻo foi i curls o le a foliga vaʻaia sili ona matagofie.

O le sikuea ma le uila umi o le a alu i le pule o se trapezoidal foliga. O fulufulu e tatau ona faʻataʻamilo malie i le oval o mata e nana ai le lautele o alafau.

Kare oti filifiliga

E tele fesuiaiga o se lauulu mo lauulu puupuu, uumi, feololo. Le isi, vaʻai faʻataʻitaʻiga o ia sai oti i le ata.

Agamalu sikuea ma 'ie

Feololo le umi o lauulu

Faʻauʻuga fata ma faʻailoga lautele

Faauuina bob lauulu oti ma lamolemole lamolemole

Volumetric fata - ata

Ina ia mafai ai ona matagofie lauulu, o lauulu e tatau ona faia. E oʻo i lauulu manifinifi, e mafai ona e fauina volumetric caret. Le faia o lenei:

  1. Fufulu lau lauulu. Faaaoga mousse i filo e leʻi mago. Faʻamago ou curls.
  2. Vavaeese le 'au mai isi lauulu uma, fai ma se fulufulu ulu i luga o le pale.
  3. Tuu fasi mea totoe i se uʻamea.
  4. Faataamilo pito i totonu.
  5. Ona fai lea o le mea o iai.
  6. Fofo vilivili ma se malosi poʻo le faʻaletonu varnish.
  • TAUA! Tiloloa fai lauulu lauulu. E tele filifiliga mo aitia o ia ituaiga. E mafai ona faamaamulu ia manoa i tamai curlers tetele. Lelei atili, fai se sitaili ma se styler.

E fa o le ituaiga i luga o le uliuli lauulu

Le lanu uliuli ua lauiloa nei i teineiti. Se sikuea eseese o le uumi foliga foliga lelei i brunettes. O le matagofie o le susulu o lauulu e faamamafaina ai se ata susulu. O loka uliuli e manino le teuteuga o foliga, ma faamamafa mata o se fafine. O mea teuteu talafeagai e fai ai le pule o se fulufulu laʻititi foliga, tulaga ese.

Lauulu i luga o le sikuea ma se faʻaopopo - ata

Faʻafetai i mafaufauga o tagata tomai faʻapitoa, e tele ituaiga o ituaiga i luga o le fata ma le umi. O le mea lea e faʻaalu i le foliga o se galu, ma saea gofie faʻatasi ma se ilaila. O laʻei lauulu ma ni lamolemole lamolemole ma faʻaliliʻuga foliga e foliga lelei foi. Ma mo se matau mea na tupu, e mafai ona e faia ni lauulu laulu ma se lalagaina tulaga lalagaina, pei o ata i lalo.

Faauuina quads i le vae

O lenei sitaili laʻasaga e lauiloa i teine ​​talavou. O foliga la, o siisiu laulu lea ua iʻu teisi, ae o loʻo faʻaalia ai nisi o nota o le alofa faʻatatau i le fulu. I se faʻaopopoga, latou te tuʻuina atu foi i foliga foliga oval o le saʻo foliga, nana faʻanofo. O pito uumi o taʻavale o le kapeti ua taua o loʻo feagai ma, ma o le vaega o vaega ua tipi faʻatasi. Ma le isi, vaʻai i galuega taulima na faia e le lima lima lelei o mea taulima.

A o lei filifilia se lauulu faapitoa, talanoa i se fomaʻi faʻapitoa. O le a ia faʻailoa ia te oe le ituaiga sikuea e te filifilia, e faʻamamafaina ai mea lelei uma o ou foliga ma nana ai le sese.