Lauiloa

Goatee Beard: Faʻafefea ona avea atili sili atu ogaoga ma matagofie?

Goatee Beard o se pupuʻu puʻupuʻu i lalo o le laugutu pito i lalo i foliga o se tina. E masani lava ona o faatasi ma le musi lelei, ae o nisi taimi e aunoa ma latou.

Faʻataʻitaʻi ma ituaiga eseese ma sitaili e filifili ai le ituaiga goatee e sili ona talafeagai mo ou foliga.

Na amata ona ofuina e le 'ava o le au Spaniard i le taimi o le Crusades, o le lauiloa taʻutaʻua i le faiga o le Tupu Henry IV.

O le 'ava na manatu lava o se faatusa o le matua o le matua, sa faʻatuaʻia o ia ma le aitu. Ma o nei aso, o se kapoti lalelei e manatu o se uiga manaia ma lototele.

O ai e mafai ona ofuina

Goatee alu i toetoe o tagata uma, o le tuʻusaunoaga o chubby tane. I le mea mulimuli, o le lautele o le pito i lalo o laʻau i lalo o le laugutu pito i lalo ma faʻamamafaina le lapoʻa o foliga, ma faʻamaʻimauina o le tama tane.

Foliga foliga mama pei o foliga o ni tamaiti manifinifi, laulu e foliga mai. I le taimi lava e tasi, latou te foliga mai o ni feʻau masani. O se 'ava puʻupuʻu lalelei ma lona laulu ulu. I ai ma ia, latou te foliga faʻataʻavalevale ma le talitonuina ia lava, e pei o se tagata macho.

O tagata lauiloa na matauina i totonu o le au fiafia o le ofuina o se 'oti: Johnny Depp, Orlando Bloom, Tony Stark, Sylvester Stallone, George Clooney. Leitioa a taʻua le igoa lea "Hollywood beard."

Ole teuteuga matagofie ile laʻau e masani ona aulelei ile foliga o se tamaloa. O le goatee e lalelei i lona foliga manino ma masani masani.

Ituaiga o goatee

I totonu o le 'oti e tolu vaega autu:

  1. Tuʻufaʻatasia - o se fulufulu manino i lalo o le auvae, leai se moge. O le tina lea e tu i luga o le auvae.
  2. Goatee Van Dyke, faaigoa i le 17th senituri Flemish tusiata o lea lava igoa. Chekhov ofuina le tutusa 'ava. O se teuteu manaia lea e le fesoʻotaʻi ma se mimiti manifinifi.
  3. Lapotopoto - beard lapotopoto, fesoʻotaʻi ma se manifinifi manifinifi. O laʻau e va i lalo o le laugutu pito i lalo ua faia i le faʻavae o se lautele faʻavae.

O Goatee e taʻua i nisi taimi ole 'oti. Peitai, e le o le tutusa mea lea. O le mea mulimuli o se tamai motu i le auvae. Ua sili le lautele o le 'ava, ua nana ai le auvae ma le auvae.

Faʻafefea ona toto ma tusi le goatee

Mo le faʻatupulaia o se 'oti goatee, e tatau ona e onosaʻi, aua e te sala mo sina taimi, aua le faʻatu le laʻau.

E mafai ona e faia le faʻatulagaina o le 'ava pe a tupu i le tasi senitimita. I nisi tagata, o le lauulu i lalo o le laugutu le tuputupu ae: ua faataatitia lelei. I lenei tulaga, e aoga le sailia o se isi ituaiga o 'ava.

O le isi laasaga o le filifilia o foliga o le 'goatee ma le' ava, o le a fetaui ma foliga ma laulu. Masalo o le ai ai le manaʻo e nofo e aunoa ma le faʻamoe, tuʻu le vao i luga o le auvae.

A maeʻa tapenaga uma, e mafai ona e amata amataina le 'ava. E faia i ni vaega tele:

  • Ua amata ona fai se 'ava i pito, o lea e teuteu ai laau. Fai ma le faʻaeteete ina ia mafai ai ona faʻaaoga le ata.
  • O le auivi o loʻo otootoina ma faʻafefeteina i le maamao mafolafola, pe sili atu foi ma se trimmer, faʻasolo atu i le itu o lauulu tuputupu ae.

Mo le tausiga o se 'ava, e tatau ona faʻatau se seti o mea faigaluega. O lenei, muamua lava, o le tamaʻi selu ma salu uila, manogi faʻapipiʻi.

Oe manaʻomia ni faʻata se lua: tasi masani, o le isi ma se faʻalauteleina o lona aoga.

Mai mea teuteu - kulimi kulimi ma pe a uma ona tipi. E faʻapipiʻi lauulu ma avatu ia i latou le foliga manaʻomia, e mafai ona e faʻatauina se faʻapipiʻi faapitoa le suka.

Afai e leai se talitonuina oe i le faʻatulagaina o se 'ava, e tatau ona e faʻatau mai se faʻapitoa mamanu ua mamanuina ina ia mafai ona faʻafetaui i ou foliga foliga.

Mo lenei mea, o le faʻatusa ua faʻaogaina i se fofoga niniʻi: ua matua faʻamau i nifo.

Ona fetuunai lea o le masini ma o se tafi ua aveese ese lauulu.

Faʻafefea ona tausi le goatee

I le lumanaʻi, e tatau ona vaʻavaʻai totoʻa i laʻau, ma e leai se aoga - o ia te oe se 'oti' oti poʻo se Hollywood.

Ina ia faia lea mea, tafi ese le soona lauulu, fufulu le fulufulu vai ile vai pe a uma ona 'ai ina ia aua neʻi pipiʻi fasi meaʻai i lauulu.

O le mea lea e maua ai se le gaogao faʻalialiavale foliga i le taeao ma le afiafi, a uma ona fufulu ou nifo, fufulu lauulu. Lenei ua tatau ona faia ina ia le papala foliga mai.

Faʻatasi i le vaiaso, pe a fufuluina le 'ava, e aoga le faʻaaogaina o le fulufulu e avatu ai le malu o lauulu. E le gata i lea, e sili atu le fufuluina o le 'ava i le fasimoli, nai lo le faʻamalulu ai.

Afai e seasea fulufulu le auvae, e mafai ona e faʻaaogaina ni fulufulu faʻapoleni oloa tuputupu ae. I le aluga o taimi, o foliga o le 'ava o le a alualu i luma.

O lauulu sinasina e aoga ona valiina. O le lanu o le vali ua filifilia ni ata se lua mama nai lo latou lauulu. O nisi taimi e le mananaʻo tamaloloa e valiina se lanu efuefu, o nisi e avatua lava foliga mataina.

Ina ia mafai e le 'oti le maua se foliga teuteuina lelei, e tatau ona selu faasolo taimi.

Tausia le foliga i taimi uma, a leai o le 'ava o le a foliga matamومe. I se aotelega, o le tausiga pito sili o le mama ma le mama.

Leai se mea e te fefe ai e faʻataʻitaʻi ma ou foliga vaaia, e tatau ona e iloa lau miti e aunoa ma le faatuai.

Goatee

E oʻo lava i aso anamua, o le toʻatele o tamaloloa sa latou ufiufi ituaiga 'ava eseese, e oʻo i le tasi taimi na saʻo ai le sapalai o Henry IV, ma sa fiafia uma iai fafine uma. O nei aso, o le beatee beard e matua manaia ma i le taimi lava e tasi e teuteu lelei, ma e faigofie ona fai. E lava lona fiafia, faʻatasi ai ma tagata lauiloa, mo se faʻataʻitaʻiga, Brad Pete.

O se tuʻufaʻatasiga e le masani ai se mogeiti ma se tamaʻi 'ava e maua ai e le tamaloa le mautu ma lona talitonu ia te ia lava. E le fautuaina i latou e ona ni foliga faataamilo e lafoai se foliga o le 'ava, talu ai o le lautele o le pito i lalo o le' oti na o le faʻaleagaina o foliga o se tamaloa.

Tatou talanoa e uiga i le 'oti' oti. O le igoa lea o le vaega o lauulu i lalo ole laugutu pito i lalo i le ogatotonu o le auvae, lea e pa'ū.



O ai e sili ona fetaui iai lea manatu?

Goatee e talafeagai mo toetoe lava o soo se ituaiga foliga. E sili ona manaia ile antennae pupu, o loʻo i luga aʻe o le laugutu pito i luga. O alii manifinifi ma lenei ituaiga o 'ava e foliga o ni romantics, ma tamaititi e uliuli latou lauulu lanu o le a avea ma machos moni. E masani lava, o se 'ava e mafai ona vaʻaia ma au tagata e fiafia i ai ma tagata taʻutaʻua i le faʻaaliga pisinisi.




E faigofie ona faʻatuputeleina le 'ava manaʻomia

Ua e fiu i lau ata, ma e te manaʻo e suia se mea i ou foliga? E taua le manatua o le mea e tupu ai le beatee beard ma tausi lelei ai, e manaʻomia le tele o lou onosaʻi, faʻataʻitaʻi ma, o le mea moni, oe lava-talitonu.

E i ai 3 ituaiga o goatees:

  • masani - lauulu e tuu i lalo o le auvae,
  • Van Dyke's beard - o se tina fulufulu foliga foliga e fesoʻotaʻi i se mimiti manifinifi,
  • lapotopoto beard - ei ai se lapotopoto foliga ma e fesoʻotaʻi ma se tamai antennae,

Po o le a le ituaiga e te filifilia, o le a maua ai pea le mautinoa ma le tane core.

Ma o lea, o le a le auala sili ona lelei e tupu ai lenei 'oti e manaʻomia e tagata uma? Sei o tatou suesueina laʻasaga autu i se vave faʻaiuga:

  1. Oe tatau ona taofi le sulu ina ia vaʻai uma i foliga o lauulu ma auiliili pe mafai ona fai le 'ava lelei.
  2. A maeʻa, asiasi ane i itulau Initaneti pe suʻe ni mekasini e filifili ai le ituaiga goatee e te fiafia iai ma o le a sili ona galue.
    • Afai e te mamanuina lau 'ava, mulimuli i nei taʻiala:
    • teuteu lemu pito i lalo a o faia se auivi,
    • Ia iloilo ma le faaeteete o foliga uma e tutusa foliga,
    • faia se tutusa tutusa ma se fou lau lau poʻo se tafi ola,
    • faasolo le lau i itu eseese, aua e le tutusa uma laulu o tupu i le tasi itu,
    • foa i le mogeo se foliga, pe a tatau ai, sulu le vao i le va o le isu ma le musika.
    • foa i lau 'ava.
  3. E taua le mataituina pea o foliga ile ava, tafi ese le laulu o loʻo ile foliga.
  4. A maeʻa taumafataga taʻitasi, fufulu le 'oti ile vai e aveʻese ai isi mea otaota e ono faʻaleagaina ai ou foliga.

Faʻafefea ona tipi ma faia se ofoofogia sikola foliga?

O tamaloloa faʻaaloalo uma e mananaʻo e fai se 'oti, ae le o tagata taʻitoʻatasi latou te iloa ma le a ma le auala e faʻalelei atili ai.

  1. Ina ia amata, ave se trimmer ma teu uma lauulu o le tino ile 3 mm.
  2. Faʻaaoga naʻo mea lelei e mafai ai ona fai se foliga lapotopoto.
  3. Le faʻaaogaina o se trimmer maualuga, faʻamama lelei pito o le moge ina ia latou paʻu ai i fusi sili.

Vitio pe faʻafefea ona fai se 'oti ma se trimmer.

Ma le isi mea, aua nei galo e tipi le mimigi ina ia latou oʻo i le na o le sela o laugutu. E tatau ona manatua o le 'otiʻi e le tatau ona goto ifo i lalo o le auvae.

I le masani ai, tausiga mo le 'oti e tatau ona tutusa ma le lauulu o le ulu. A leai se tausiga tumau, ia oe e malamalama i le tulaga ole igoa o oe.

Faʻamasinoga faavae

  • e le manaʻomia ona fufulu lau 'ava i aso uma,
  • faaaoga conditioner lauulu tasi i le aso, leai lava
  • selu lau 'ava i le tele e mafai ai ina ia foliga lelei,
  • fufulu lau 'ava sili ona lelei faia i le fasimoli, ae le o le faʻamapu,
  • a vaʻai o lau fualaʻau e "ulavale", e sili loa le sui o le ituaiga 'ava.

Aua e te fefe i suiga, faʻataʻitaʻi i ou foliga vaaia ma e le gata o le a mautu ma mautinoa, ae ia e maua ai foʻi se taunuʻuga manuia. Gauai atu i lauulu lauulu muamua, le ava i luga ma ia o le a foliga sili matagofie.

O le a le foliga 'goatee

E faigata ona fenumiai le 'oti ma isi ituaiga' ava. O lenei tamaʻi taʻamilosaga faataamilo i luga o le auvae o loʻo ofuina e le toʻatele o tagata taʻutaʻua ma tamaloloa naʻo le vaʻavaʻaia.

Goatee o se uʻai faataamilo o lauulu e feosofi i luga o le auvae atoa. O lena 'ava e mafai ona faʻaopopo i se moli mama ma e oʻo lava ile tui. O se tasi e fiafia e ofuina naʻo le foliga o se manifinifi manifinifi i lalo ole pito i lalo ole laugutu, ae sili ai ona tuʻufaʻatasia ma le aulelei matagofie.

O ai e fetaui i le Sipaniolo 'ava

O lenei sitaili fulufulu foliga foliga le masani ai ma o le a fetaui ma le tele o tamaloloa. E le fautuaina le ofuina o le Sepania 'ava mo i latou ma foliga lapotopoto. I se tasi taimi, ma e oʻo foi i le taimi nei e le o se mea e masani ai, sa i ai se pito sili ona lelei mo goatee i totonu o tagata faʻatino, faatonu, televise tagata faʻapitoa poʻo ni tagata lauiloa ala o faasalalauga.

O le goatee foliga sili ona matagofie i foliga o le siisii, fai le tagata aulelei, lototele ma sexy. By the way, tagata manifinifi e mafai ona faʻaopopo le alofa i o latou foliga ma le fesoasoani a se Sipaniolo 'ava. O se tamaloa ma le 'aulelei' leiloa faʻaalia le faʻaalia o se tagata o faʻatonu tulaga ma ua i ai le pule, e faʻapea e afaina ai le tuputupu aʻe o galuega i se tulaga matuia.

O le ava faapena o le a fesoasoani e nana ni sese i foliga i luga, faamamafa malosi o auvae, o alafau.

Vailaau

Ua teuteu lelei, tusitusi le 'ava, ufi atoa le auvae, misai ua misi.

O le tina uʻamea foliga e fesoʻotaʻi e faapipii i se manifinifi manifinifi e le taamilosaga lapotopoto i le ogatotonu o le auvae. O migi i luga ole laugutu e tele naua, ae leai ni lauulu i autafa. Ina ia faia se lapotopoto goatee, o itu avanoa ua vavaeina ma le faaeteete.

Vandaikovskaya

E faʻaigoaina le igoa o le tusiata mai Flemish - Anthony Van Dyck, o ia lava na masani ona ofuina lenei laei o lauulu o foliga. E pei o le goatee e pei o se motu foliga i luga o le auvae i le auvae ma ni mea manaia matagofie e le fesoʻotaʻi faʻatasi.

Faʻafefea ona toto goatee

Na matou filifili e tupu le alu-lole - faʻagalo le rasa. Tuu le laulu e tupu na o ia ma i lona itu. A o tuputupu ae le 'ava Sipaniolo, matamata e vaʻai pe na te ufiufi itu taumatau o foliga. O le a faia ni nai aso. O le taimi sili lea e sili ona faigata pe a tupu se 'ava - o foliga vaaia e tele mea e manaʻomia, o mea uma e foliga le mautonu ma le eleelea. Ia e onosai!

O lauulu e ufiufi manaʻoga tau i mata o le tino - ona faʻalauteleina lea o lo tatou ola pea. Afai e leai se fulufulu pe a manaʻomia, ona tatau lea ona e mafaufau i se isi ituaiga o 'ava.

O le umi o le 'ava e filifilia na o oe, mafaufau laitiiti ma mafaufau ia te oe lava ma se' ava ua uma. O lenei e mafai ona e filifili i luga o foliga ma le umi, pikiina o ni mekasini ata po o se isumu mo surfing le Initaneti. I se faʻaopopoga, e mafai ona e pikiina se goatee ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a polokalame komipiuta e fesoasoani ia oe e faʻataʻitaʻia oe lava se foliga talafeagai.

Auala e tipiʻoti goatee: vitio

Le vasega sili ona talafeagai matai mo le faia goatee, o le mea moni, vitio faʻataʻitaʻiga.

Vaʻai faʻapefea ona tipi se Hollywood beard (o le ituaiga lea o le goatee):

E faʻafefea ona tafi

E mafai ona faʻamamalu e le tagata teu le ava. E i ai ni paso faapitoa, latou faʻaaoga.

Muamua, a aunoa ma le auvae - sulu vaega tetele o mata, ona faʻaaoga lea o le mea nini mulimuli ane e tafi vaega vaiti i le Sipaniolo 'ava. Ole mea mulimuli, ave le matala 1-3 mm ma faʻamimigi ai antena ma le 'ava. Toe, aua e te leiloa simetry.

Matamata i se vitio e uiga i le X-TRIM trimmer mo 'ava, moge ma isi tele vao:

FAUTUAINA!
X-TRIM uaealesi puʻupuʻu puʻeleʻele ma fulufulu faapitoa ma moge motugaafa.
“Na ou mauaina le tafi e fai ma meaalofa, ou te leʻi manatu lava e faʻatau muamua. Ua ou faʻaaogaina e faʻataʻitaʻia ai le 'ava ma le' ava, faapea foi ma lauulu sipela.
fetaui lelei ma nei mea uma. E mafai foi ona latou faʻafefe le pusi)))) Ou faʻaaogaina mo le tusa o le 3 masina, a o fou, o nosalo e masani foi. O lenei ou te faʻaaogaina le lao i taimi uma, o se meaalofa matua aoga! ”
Sergey, 39 tausaga, Volgograd
Saili sili atu >>>

Faʻafefea ona seleia le goatee: vitio

E i ai le tele o vasega vasega i ata faʻatulagaina ata i le tafi 'oti, ia mautinoa e matamata i ni nai vitio:

Mamanu (stencil) mo goatee: faʻafefea ona faʻaaoga

Matagofie tekinolosi e le tutū, mo alii ma latou 'ava e iai foi se mea - templates mo goatee. Afai o loʻo e faia ia oe lava se fulufulu manaia mo le taimi muamua ma e te le o mautinoa tonu pe faʻapefea ona tupu nei mea, ona faʻafaigofie lea o lau galuega ma faʻatau se auʻaʻai mo le goatee.

Lautele stensils mo se Sipaniolo 'ava o le a fetaui i tagata uma, soʻo se foliga foliga. O le ata e faʻaavanoa mo le fetuunaiga o lapoʻa ma e tolu tulaga.

Le faʻatulagaina o sea mea faigofie e faigofie ona fetuunai i foliga o foliga, faia le iafi ma le maeʻa faʻavaeina tagata taʻitoʻatasi. A maeʻa ona fetuʻunai le faʻataʻitaʻi, taofi mau i ou foliga ma taofi le gaoioi i le lima e tasi, ma seʻi atu le sili atu ma le isi lima.

Mo faʻatuatuaina faʻatuatuaina, o le faʻatulagaina saunia faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i le gutu. Ina ia faia le pepa fetaui lelei i ou foliga, e tatau ona e mimuina se fofoga faapitoa. A fufusi lelei o le a fesoasoani e faatumauina le saʻo o 'ava.

A faʻatuina le faʻatusa, ia mautinoa e mafaufau i foliga o le auvae ma le foliga atoa. Filifili le ituaiga goatee i luga o le faʻavae ma mausali faʻalelei i luga o foliga. Faʻaoga se laʻulu e aveese ai le soʻona faʻaalu i le auivi - ia o lena! Ua sauni le 'ava Sipaniolo!

O le a le foliga ole 'oti

Goatee Beard o se tasi o sili ona matagofie ma sili ona matagofie. E masani lava ona teuteu i tama tane foliga. Mo le toatele, o lenei 'ava e fesoʻotaʻi ma musketeers. Tagata onapo nei pei o le goatee foi ona e maua ai le ata foliga atamamai foliga ma aristocracy. O le mafuaaga lena o le masani mo ia e tumau le suia i le aso.

O Goatee e iloga i le i ai o se tamaʻi vao o laʻau o loʻo i luga ole foliga, o loʻo tu i lalo ole laugutu pito i lalo ile ogatotonu ole auvae.O lenei 'ava ei ai foliga fulufulu, o lea e masani lava ona fenumiai ma le' oti. Peitaʻi, e eseʻese ituaiga ia, talu ai o le 'aluʻele e iai le tele o faʻataʻamilomilo ma se lautele foʻi. Goatee mafai ona faʻaopopoina i le mogeʻo poʻo le misisiki, e ui lava e masani ona ofuina e aunoa ma nei elemene. E masani lava, o tamaloloa ma le 'goatee tuputupu aʻe se laei mimiti puupuu. I lenei tulaga, o le 'ava e tatau ona nofoia na o sina tamai fasi laulaʻau i lalo o le laugutu pito i lalo.

Mamanu mo le goatee: o fea e faʻatau ai

O ia faʻatusa e faʻatau atu i fale lalaga faʻapitoa o laʻei, faʻapea foi luga ole Initaneti. E faia i le palasitika anagata, e faigofie ona fufulu, ma e mafai ona faʻaaogaina ma le kulimi kulimi.

I se faʻaopopoga i le palasitika mamanu, o loʻo i ai laupapa ma uʻamea e tafi ai, o latou foliga e pei o se pule ese ma se selu i le isi pito, o loʻo faʻaoga ile mata ma o loʻo faʻataʻotoʻoina ai tapulaʻa o le aveeseina ole bristles.

Mamanu mo goatee: pe faʻafefea ona e faia e oe lava

Templates mo le fausiaina o se Sipaniolo beard mafai ona faia e oe na o oe.

Nai lo le faʻatauina gadget, tagata atamamai ave se fagu palasitika ma tipi ese le sili ona taua mea mai ai - le lalo. E taua tele le faia o se tipi manu ina ia aua neʻi faʻapopoleina le ata atoa i lau 'ava ma e le afaina ai oe i le itu maai.

Ua tapena le faʻataʻitaʻiga mo le Sipaniolo, ae e matua faigata lava le uuina o lenei masini. O le mea lea, e mafai ona e faia se pu i le ogatotonu o le mamanu ma faʻaopopo sina mea e tutusa ma se fofoga nini poʻo le suasusu o se pepe i totonu e uu ai le mamanu ma ou nifo.

I se faʻaopopoga, o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai ituaiga uma o "bearded templates" mo le lolomiga, lea e tipiina ma faʻapipiʻi i ou foliga. Le umi o ia masini, o le mea moni, e laʻititi.

Motugaafa 'ava

O le ava manaia ma le teuteuina lelei tosina le mafaufau, ma o le palapala ma faʻataʻamilomilo tasi ua matauina i se taimi vave. E tatau i se tamaloa ona mataituina lauulu i luga o ona foliga, e le tatau ona tatou faʻagaloina o le ono mafai lea e teu ai microbes ma crumbs.

  • Fufulu lau 'ava i nisi taimi o le vaiaso i le shampoo. Faʻaaoga ea malulu i taimi uma. Le faʻaaogaina o se tele o fulufulu teuteu e aoga, ae aua le ovaatu i ai.
  • Ole tausiga ole pulu i aso uma ose foliga masani faʻatasi ai ma foliga. Togafitiga vai ile taeao ma le afiafi o le a fesoasoani e taofia le faia o papala ma papala i lalo o le bristles. Afai ua aliali mai se mea, vave aveina antiseptics i se taimi vave e mafai faʻamamaina e le aunoa le taulaiga o siama.
  • A maeʻa ona 'ai, ia mautinoa o meaʻai o meaʻai (lapisi, mataua, suauʻu, fasi fasi sipika) aua le paʻu i se mea i lauulu o le' ava. Le faia o lenei mea, o se tamai faata i lau taga e le afaina.
  • Ui i lau 'ava, o le a avatua ia te aʻu le mama. Afai o lau goatee ea i se vaega faʻapipiʻi, ona tatau lea ona faia le combing taualuga i uma 2 itula.

Vaega ma ituaiga

O se faʻailoga iloga o le 'otiʻese o se laʻititi laʻititi nofoaga e faʻalava i lauulu. Stylists vaevaeina lenei 'ava i ni tolu ituaiga:

  • Le masani. Ua aveese uma fulufulu o foliga, vagana ai se tamai vaega uʻamea i lalo o le auvae. A umi le 'ava, e masani ona taʻua o le' oti. Ole lautele e ono fesuisuiai, ae o le nofoaga e siosiomia faataamilo e le suia. O le mea lea, o le tino i lalo ole laugutu e le o natia atoa e le lauulu.
  • Vandaikovskaya. Na maua lona igoa mai le tusiata Dutch Anthony van Dyck. O lenei ituaiga 'oti e mafai ona vaaia i luga o ata o le tele o tamalii tamalii ma taʻitaʻi i na vaitaimi. E vaʻaia se 'ava puʻupuʻu o le' ava e faʻatino e se manifinifi manifinifi, latou te le fesoʻotaʻi faʻatasi.

Vaʻaiga o se tamaʻi 'oti goatee

  • Lapotopoto. O lenei filifiliga, e le pei o isi muamua e lua, e le o iai se faʻailoga foliga. O le auivi o le 'ava e sili atu lemu, e fesoʻotaʻi ma se tamai moge. I lalo ole laugutu pito i lalo ma luga ole pito i lalo ole auvae, o le tele o laʻau totogo e tele. I le taimi lava e tasi, i le ogatotonu o le auvae, e vaapiapi le laulu, ma i itu uma e lua o loʻo i ai motu o paʻu lamolemole. Ole mea lea e mafai ai ona e faʻaauauina le poto o le ata, tusa lava pe o le a le tele o le itu e ufiufi i lauulu.

O ai e alu i le goatee

Goatee manuia faʻaalu masei o le pito i lalo o foliga ma i le taimi e tasi faʻamamafaina lelei. O alafau ma auvae e sili atu ona faʻaalia. O le puʻupuʻu uumi o le 'ava e faʻaavanoaina ai le tamaloa e teuteu lelei ma teuteu lelei. I le taimi lava e tasi, o fulufulu mata e faʻaopopoina le tele o foliga i foliga o lē e ona. O le mea lea, toetoe o tamaloloa uma e mafai ona tupu olaola lelei le goatee, e tusa lava poʻo a foliga o foliga ma lauulu lauulu. Faʻalagolago ia latou filifiliga, foliga foliga ma lautele lautele ituaiga, e mafai ona latou filifilia le filifiliga e sili ona fetaui ma latou.

O le a

O le a le goatee ma e faʻapefea ona foliga? Goatee o se ituaiga o 'ava e lautele, e mafai ona ofuina e alii o ituaiga eseese o foliga: mai oval i trapezoid.

O le tagata Spaniard e lamolemole aristocratic otootoga, lapotopoto foliga, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma faʻaopopoga mea totino o vaomatua: misai po o le moge, ae tusa lava pe a aunoa ma i latou e foliga mai taimi lelei.

O le mama malamalama lomiga o goatee ua faia i foliga o se tamai fasi laulaʻau i le vaega i lalo ifo o le laugutu pito i lalo. O lenei ituaiga ua manatu o vao o le ufiufi auvae ma alu ifo malie i le ua. O le fafine Sipaniolo o loʻo faia ma ma leai se moge, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi vao, ma mafai ona ola ese mai ia a.

Vaʻaiga o se fafine Sipaniolo e le liliu i le 'ava.

Goatee, e fesoʻotaʻi ma le moge - o lenei vaʻaiga e faʻaosofia se auiliiliga i laugutu, faʻaosofia le tele o aafiaga, o lenei vaʻaiga fesoasoani e nana ai le le atoatoa o le auvae o foliga.

O le vala o lenei ituaiga o 'ava o le mafai lea e nana le le atoatoa o le pito i lalo o le foliga, o le tagata Spaniard e faia se faamamafa lelei i le auvae, ma faʻamamafa ai i oʻu pipi ma laugutu. E le manaʻomia le lauulu uumi lauulu, e faʻafetai i lea mea e le vaʻaia, e masani lava ona fetaui i foliga o se tamaloa.

O le a le ituaiga foliga e talafeagai ai lenei faiga?

O le goatee na fausia lelei e sili ona agavaʻa ma foliga aristocratic i luga o soʻo se tane foliga, vagana ai mo le faataamilo tasi, i luga o se mafiafia goatee faamamafaina lapotopoto, le maua ai o le ata o maskulin ma le lotogatasi. O le 'ava e pei lava ona uumi le umi, ma atili vaʻai ai nai lo le mea moni.

Goatee Goatee foliga matagofie i foliga o alii manifinifi. E le afaina le lanu o fulufulu. O se 'ava e fetaui lelei uma i ona brunettes ma blondes. I nisi alii, o lauulu i lalo ifo o le laugutu pito i lalo e le olaola. I lenei tulaga, o se sitaili e le fetaui ma latou.

I totonu ole tolu ituaiga sitaili, e tele isi sitaili. E taua le filifilia o le sili ona talafeagai mo se tagata faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 'ava e mafai ona ufiufi paʻu o paʻu vae, tatai ese mai le auvae lona lua. O Van Dyck's beard e le fetaui i alii ma le uumi foliga ma le auvae uumi, aua e atili ai ona umi le foliga, ma o le ata o le a liliu i se caricature. I se aotelega, o le 'ava e tatau ona o gatasi ma ofu, male olaga.

Faʻafefea ona fai se 'oti?

O i latou e fia faʻatupuina lea sitaili e tatau ona nana se manava mo sina taimi ma faʻatali seʻia lulu le laʻau i le umi manaʻomia. E masani ona i ai 3-4 vaiaso, seiloga e tupu le lauulu 1 cm. E matua faigata lava ona fai sau lava goatee, ma ou lima ile fale. E le o se mea tupu faafuasei i totonu o Europa sa i ai ni tagata fulufulu faapitoa na iloa le auala e fausiaina ai le atoatoa foliga o le 'ava. Afai o loʻo e filifili pea e fai ia oe le goatee, ona e manaʻomia lea ona faʻatau se ata mo le saʻo pito o lauulu. O le ata o se mea-tulaga tolu masini ma se tagata e taofia-gutu, o loʻo taofi i totonu o le gutu. E mafai ona faʻatau i faleoloa faʻapitoa poʻo le okaina le initaneti. O le masini fetuutuunai i uiga taʻitasi o foliga. Ma e aunoa ma se gaoioi i luga o le foliga ma le fesoasoani o se palasitika gutu ma le lima e tasi, ma le lona lua e luluina laau ma vao i fafo atu o le auivi o le mamanu.

O le ata e mafai ona faia tutoʻatasi mai le mafiafia pepa malo i le puʻeina o se mamanu mai le Initaneti. O le lelei o lenei 'auivi o le ai ai se faʻapitoa, faʻapitoa pepa.

O le ata o loʻo mamanuina i se auala e faʻaalu ai vaega e le tafi ma faʻaalia vaega o foliga i fafo atu o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona tipi faʻaeteete. Ina ua mavae lena, o teuteu uma lauulu ma seleulu i le umi manaomia. Oe mafai ona avatua i le '' goatee 'se foliga' eseʻese pe a tupu le laulu i le 1 cm.

A o leʻi tipi, e tatau ona e filifili i le foliga o le musika ma le goatee. Latou amata amata fausia se 'ava mai i pito, fausiaina o loʻo manaʻomia. O le fuainumera e mafai ona faʻatulagaina ma se teuga, faʻamautinoa o pito o le 'ava e tutusa lelei. Afai o loʻo i ai le moge, o lona uiga la o loʻo tipiina foʻi ile foliga faʻatau. A leai, o lauulu i luga o le laugutu pito i luga e teuteu atoa. O le 'ava e foliga pei o se tina uʻamea, e faʻamaai ai tulimanu.

Tausiga ma faʻasaʻoina o le pepa

Ina ia avea le 'ava i se mea moni ma mea teuteu a se tamaloa, e tatau ona vaʻaia totoʻa. Lenei ua faapitoa lava mo le togafiti ituaiga o le 'oti. Afai e te le teʻena le lauulu tuputupu aʻe, aua le faʻaoga i le faʻamamago 2-3 taimi i le vaiaso e fufulu ai, aua le avatua le ava i le 'ava, ona vave lea ona mou uma atu le matagofie ma le lalelei. O le fufuluina o se vaega talafeagai ma le taua. Ua i ai mo le lauulu ma le lauulu lauulu ia latou agamalu, faʻalelei atili ai le teuteuina. Se gel faʻapitoa e mafai ai ona e faʻatumauina foliga i se tulaga lelei. Afai o le lauulu o le 'ava e seasea, ona e faʻaaogaina lea o mea e faʻalauteleina ai lauulu tuputupu ae. I le aluga o taimi, o le 'ava o le a atili mafiafia. Fautuaina le i ai o se mea masani mo le ulu ile seli ma le 'ava i taimi uma ole 2-3. O sea maso o le a faia ai le lauulu silky, faʻaosofia lo latou tuputupu ae. E mafai ona valiina le lauulu sinasina i le teineulu pe na o oe. E sili le filifilia o se lanu pupula nai lo lou lauulu i le lua tone.

Meafaigaluega manaʻomia e fausiaina ai le goatee faiga:

  • Manua i fulufulu po o le seleulu seleulu.
  • Lua faʻata - tasi masani, o le isi - faʻatele.
  • Tuu lou ulu nifo.
  • Trime ma ni auo.
  • Manua
  • Talu le kulimi ma a uma na tipi.

Mo sitaili, e tatau ona e faʻatauina se faʻapipiʻi faʻapitoa.

E faigofie e faasaʻo le auivi ma le fesoasoani a se tualuga mo le fausiaina o se sitaili. Afai e te le paie, tausia se 'oti, o lona uiga faamemelo i lau tulaga ese foliga e mautinoa ia te oe.

Amataga ituaiga

I le taimi nei, o le 'oti bearde ua faatusa i tolu ituaiga autu:

  1. O le faʻamatalaga masani o se teuteuga teuteu lelei ma se pito maʻamaʻai, e aofia uma ai itu o le auvae. I le taimi lava e tasi, o le masani faʻasalalau e le tuʻuina atu mo soʻo se moge.
  2. Vandaikovskaya beard ua faaigoaina i le lauiloa Flemish tusiata na valiina ata i le lona sefulu ma le fitu senituri. Lenei faʻaaliga o le goatee foliga mai o se motu o laʻau toto i foliga o se tina e leai se fesoʻotaʻiga ma se lalelei manifinifi.
  3. E le iai se foliga masani-faʻataʻamilomilo foliga lapotopoto. E aofia ai se faʻafiafiaga matagofie o le motu o laʻau toto ma taamilosaga lapisi i luga o le auvae ma se mimiti manifinifi. I lenei tulaga, i lalo ole laugutu pito i lalo e tatau ona i ai se sili tele faaputuputu o lauulu. E i ai avanoa i itu e tatau ona tipiina masani.

Faʻafefea ona tupu se goatee goatee

Ina ia toto lau 'ava o lenei ituaiga, e tatau ona e amata mai le sauniuni vaega. Ina ia faia lea mea, taofi le faʻaaogaina o se tafi ma vaʻai pe faʻafefea ona tutupu lauulu. I totonu o ni nai aso, o le a outou malamalama pe o le bristles foliga mai i na vaega o foliga e tatau mo le tuputupu ae o le 'oti. Afai e tupu aʻe masani, ona e manaʻo e faʻatali mālie le laulu e umi. A leai, i le leai o le lauulu i luga o le auvae, e sili atu le mafaufau i se isi ituaiga o 'ava.

Fesoasoani aoga:

  • Afai e le ola le 'ava e pei foi ona tatou mananaʻo, e tele auala e mafai ona faʻaogaina e faʻatelevave ai le tuputupu ae o lauulu.
  • Ina ia filifilia le sili ona talafeagai foliga o lau 'ava mo ou foliga, aua le fefe e faataitai.
  • A faʻatupuina lau 'ava, faʻaaoga se trimer ma ni isu niniʻi mimiti e sulu ai pito i lalo i lalo ole laugutu.
  • Ina ia avatu le 'oti i se foliga manaia ma masani, e sili ona lelei le faʻaogaina o se trimmer ma ni mea faʻapipiʻi,
  • A amata ona liu efuefu lau 'ava, e mafai ona e valiina.
  • Goatee o le a foliga lelei i whiskers e le uumi luga o tautaliga.

O ai le 'oti

Talu ai o le 'otiʻee iai se foliga uʻamea, e le fautuaina e tupu ia mo alii ma foliga lapotopoto. O le tele o laʻau i lalo o le laugutu pito i lalo i tua atu o se foliga lapotopoto o le a faʻaleagaina uma foliga. I isi sui uma o le itupa malosi, o lenei lomiga o le 'ava e fetaui lelei. Goatee foliga sili ona lelei i tagata manifinifi, aua e maua ai le ata o se alofa. I le taimi lava lea e tasi, afai e i ai lou lauulu uliuli, ona faʻapena foi lea ma lauulu foliga tutusa, e mafai ona e fai iai le matafaioi o le macho.

Amoni Uiga

Tulaga masani, goatee uiga o se tagata o se lototele atamai. I le taimi lava e tasi, e masani ona maua o ia i tagata taʻutaʻua, aemaise lava, e alofagia o ia e faʻalauiloa pisinisi pisinisi. Nei o tagata lauiloa e sili ona fiafia i 'ava.

  • Orlando Bloom,
  • Robert Patinson
  • Brad Pitt
  • Ropati Downey
  • Dima Bilan.

Le mea e faʻaoga mo le 'goatee goatee care

Ina ia mafai e lau 'oti bearde foliga foliga i taimi uma, e tatau ona e tausia e le aunoa. Aemaise lava, lauulu foliga e tatau ona fufuluina ile faʻamama vai mama pe a ma le 2 taimi ile aso, lea e alofia ai le filogia o pori ma le faʻavaeina o pustules. I se faʻaopopoga, o le 'ava e manaʻomia taimi e faʻamama ai, e tatau ona faia pe a ma le 2 taimi i le vaiaso. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻaaogaina le ea malulu i isi taimi uma. A o ese, o le tele o selu e matua taua tele, lea e tatau ona faia i le 2-3 itula uma ina ia leai ni tangles ua faia. A maeʻa taumafataga taʻitasi, e fautuaina le tilotilo atu ile faʻata ma ia faʻamamaina ma le faʻaeteete meaʻai uma na totoe pe a uma ona 'ai. A amata ona liu efuefu lau 'ava, e fautuaina e stylists le valiina, o se sili taliaina taliaina filifiliga. O lenei togafiti e sili atu ona tuʻuina atu ile polofesa e mafai ona fetaui lelei le leo. E tatau ona tutusa ma le lanu o lou lauulu pe laititi ni leo le mama.

O le mea lea, 'goatee o se lalelei ma teuteu' ava. I lenei tusitusiga, na mafai ona e faitauina uma itu autu i luga o le tuputupu ae ma tausia o ia, lea o le a fesoasoani ia te oe e tuputupu aʻe se lalelei ma lalelei teisi.

Lapotopoto 'ava

E le maua se tina uʻamea foliga ma e aofia ai le uluai tuʻufaʻatasiga: o le manifinifi manifinifi e fesoʻotaʻi lelei ma motu lapotopoto i le ogatotonu o le auvae. I luga o le laugutu pito i lalo o loʻo i ai le tele o antena, i itu o lea e leai ni lauulu.

Na faʻapefea ona aliali mai?

O le Spaniards na avea ma muamua na aumaia le 'oti goatee i foliga lelei. I le vaitaimi o le Crusades, o lenei ituaiga 'ava e matua lauiloa i fitafita.

Sa latou tafi ma le faaeteete, ma tuu lauulu i luga o laugutu ma lalo o le laugutu pito i lalo e le mafaamatalaina i foliga. Mai le 16th seneturi toatele tamalii tamalii o Europa na amata ona latou faaaogaina se 'oti ma le fiafia, ma faʻamamafaina ai lo latou tulaga i sosaiete.

O nisi taimi e faʻaalu ai se taimi e tasi tagata faigaluega ulu e faʻamautinoa ai o loʻo lalelei tele ma manaia le uʻamea.

O le aliʻi o Henry o ia o se pule o le 'ava, na aumaia i le masani le mea taua o le teuteuina. O le mea lea, tatou mafai saogalemu fai atu sa i ai mai nei taimi na avea le 'oti bearde avea avea ma mananaia ma e leʻi leiloa lauiloa seia o tatou taimi.

I le aluga o seneturi, ua suia lona igoa, ae o le faʻa Peretania tala o le malo o lo o manatu e sili ona matagofie, talu mai ile faaliliuga o lona uiga - mamalu.

Foliga foliga

Le talaʻaga o le goatee ei ai aʻa Sipaniolo. Sa masani lava ona ofuina e fitafita o Sepania lenei ituaiga 'ava, latou te fufuluina ma le totoina laʻau, ma tuʻu ai i luga le laugutu le laugutu. I Europa, o le ituaiga laʻau lenei i le 16 senituri na alofa i taʻutaʻua taʻutaʻua, o tu ma aga masani o le ofuina o le ava, na taʻitaʻia ai i lona tulaga. O le tagata faʻasolopito, o le lona fa, e alofa tele i lenei ituaiga o laulu i tino, e oʻo lava i taumafai e toe teuteu, talu mai lena taimi e leʻi leiloa le lauiloa o lenei 'ava i totonu o le tagata oti ulu.

O le mea moni, i le amanaia o le taimi, o le fusipau na feagai ma ni suiga, ae o le faʻavae o mataupu tumau na le suia.

Ata o le 'oti' ava





E mo ai?

Goatee o se lautele ituaiga o 'ava e talafeagai mo tagata uma, vagana ai i latou ma foliga lapotopoto oval. O se 'ava e foliga manifinifi nai lo le tino manifinifi.

I lenei tulaga, o le ata atoa mauaina se tusi o le aristocracy. Leitioa a lauiloa lava i tagata lauiloa o fai pisinisi.

Goatee e lelei mo susunuina brunettes. Na te avatua ia i latou se faʻaaliga faapitoa ma apili. A aunoa ma se masalosalo, e mafai ona finauina se alii faapea o le a faigofie ona manumalo i le fatu o le itupa feusuai, e le mafai ona tetee i le moni macho.

Faʻafefea ona fai oe lava?

O le mea muamua e fai o le faʻagalo e uiga i le tafi mo sina taimi ma faʻatali ia lauulu ola i le umi e manaʻomia. Ma le isi o mea nei polokalame, lea o le a fesoasoani ia tutoʻatasi le faia o se 'oti i le fale.

  1. Ina ia maua le faʻamoemoe e manaʻomia, ua fautuaina e faʻatau mamanu faapitoa.
  2. O le mamanu o gutu, le mea e faʻaalu e nifo i se auala e faʻamalieina ai le paʻu. O le a ia faia tonu le anatomical fausaga o foliga o le mata.
  3. Ma le isi, ina ua maeʻa suʻesuʻeina faʻatonuga, e tatau faatuina o se ata e faʻapea e toe fai aʻi le 'auivi o le' ava.
  4. Aua le fefe i mea sese. O le ata o loʻo mamanuina i le mea o le a fetaui lelei o le 'ava, teuina vaega talafeagai o lauulu i luga o le foliga atoa atoatoa.
  5. Faʻaaoga se 'ave e aveʻese uma ai vao o loʻo maua i fafo atu o le vaega mamanu.
  6. O lenei, faatasi ai ma le fesoasoani a seleulu, teuteu lemu le lauulu, tuu atu ia i latou le umi manaomia.

Faʻafefea ona tupu se 'ava?

Ioe, o se mea taua i le fuafuaina o le 'ava o le tuputupu aʻe o bristles. Muamua, o se tamaloa i le amataga tulaga o le a malamalama pe o se 'ava e talafeagai mo ia.

Lona lua, o le a mafai ona ia vaai lava pe o le aofaʻi o lauulu e tupu ile sone o loʻo manaʻomia mo le faʻavaeina ole togafiti.

Afai e le lava bristle i le itu taumatau o foliga, e tatau ona e mafaufau e uiga i se isi ituaiga o 'ava.

O i latou ua masani e sulu lelei le lulu ono lagona lagona le manaia i foliga o fulufulu. Ma luga o foliga, uma lauulu e tupu i se isi itu.

E tofu lava le sone ma lona lava tuputupu aʻe taimi. O le mea lea, o le 'ava e mafai ona foliga matamuli. Ma tusa lava pe afai e le faʻaopopo lea apili, e aoga lava le onosaʻi, aua i le lumanaʻi o le a alu moni lava le 'oti teuteuga faatusa o se tamaloa.

O lauulu e tatau ona ola aʻe i le umi manaomia. A e fia aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai e mafiafia lau 'ava, mulimuli i le soʻotaga.

I lenei vaitau, e le mafai ona teuina le lauulu pe fetuʻunaʻi lo latou tuputupu aʻe i se tafi. Mo le tele o tamaloloa, o le 'ava i se lauulu umi e oʻo atu i le 2 cm le lelei.

Faiaoga

  1. Le faʻaaogaina o se mea e tape aunoa ma se pamu, tafi ese faʻalelei uma lauulu lea o loʻo i tua o laina o le pipi.
  2. Ua lapotopoto le 'ava i le fulufulu lauulu lalo o le auvae.
  3. Ave se aufaʻi ma se lau o 1-3 mm ma teuteu ia vete ma le ava.
  4. Ia avatua foliga ma se auʻiliʻili auiliili, lulu ai mo faʻamalosi.
  5. Nei ma mimigi laeiulu faasoa, o le 'ava e pei o le tina uʻamea e faʻaaogaina e nana lona ninii, e aveese ai lauulu mai le isu. I le va o le isu ma antennae tuua se mama mama i le paʻu.
  6. Aveese uma vaega sili atu mai i alafau.

Foliga o se 'ava, mataala ia te ia manino simetry.

Tausiga Tulafono

  1. Ua fautuaina le taeao ma le afiafi fufulu le ava i le vai. O le a fesoasoani lea e faʻamama pori o le paʻu i le faʻateleina o faʻaaliga o paʻu paʻu.
  2. 2 taimi i le vaiaso fufulu le 'ava i le faʻamalama. E mafai ona faʻaoga tasi le vaiaso ile fulufulu lauulu.
  3. Oe mafai faʻaleleia le tosina o se 'ava i le faʻaaogaina suauu taua poʻo le faʻapipiʻi fualaʻau.
  4. Beard fautuaina selu mo le tele o taimi i le aso. Lenei e le gata o le a faʻaosofia ai le lelei vaʻaia, ae o le a faʻaleleia atili ai le tuputupu ae o lauulu ona o le tele o le toto.

Se tamaloa, e tusa lava po o le a le matua, e tatau ona foliga lalelei. E leai se maasiasi i le mea moni e na te mataituina foliga.
Faaaoga uma auala e tausi ai le 'ava - fasimoli, pulu, solo ma isi.
Ma o le 'ava o se tasi o auala e faʻaalia ai oe ma tosina mai. O le mea taua o le faʻatoʻatoʻaga o le goatee e mulimuli mai vaai lelei i taimi uma.

Mataupu 'Tuputupu Ae Polokalama

Taimi. A o leʻi tafi, e tatau ona e faʻatali taimi e tupu ai le umi manaʻomia, aʻo le taofiofi le manaʻo e ave se tafi.

Aveesea o faaletonu i le taimi o tuputupu ae. Afai o le 'ava e tupu ma foci, oe manaʻomia le agavaa togafitiga, o le faʻaogaina o faʻapitoa faʻapitoa e faʻamalosi ai le tuputupu ae.

Lea. I le taimi o tupu, e mafai ona faʻaosofia le tuputupu ae o lauulu i soʻo se auala ma faʻaleleia ai lo latou tulaga. Lenei mafai ona faia e faʻaaogaina faʻapitoa masks e faʻavae i luga o suauu taua.

Faaiuga

Goatee o se lautele lautele ituaiga o 'ava, e aumaia ai le paʻi mai o aristocracy ma atamai i le ata, o le lauulu lauulu e le faʻamatalaina i le tuua, e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. O le mea lea, aua le fefe e taumafai i lenei foliga lelei.

Afai e leai sau paʻu mafiafia, e leai se lauulu i ou alafau, ua manifinifi le laulu ma seisi,
TO iai se fofo e tumau mo le 2 vaiaso! Lenei faʻapitoa o oloa e aofia ai faʻapitoa a mea faʻalenatura. O le iʻuga o le mafiafia ma matagofie le 'ava!