Valivali

Valivali lauulu pixel: ata, metotia

Ole faigofie e sui ai foliga - vali lou laulu

Le tulafono faavae: i le filifilia o se paolo o lauulu, amata mai le paʻu paʻu. Fuafua pe o le malamalama pe pogisa, malulu pe mafanafana lanu, e mafai ona e filifilia se lauulu lanu e faʻamamafa atoatoa ou foliga ma nana nisi o mea le atoatoa.

Mo paʻu mafanafana leo:

Filifili lanu mafanafana mo valivali: auro blond pe malamalama chestnut, faapea foi ma le pogisa chestnut, pe a fai e faʻaopopo i le mafanafana ata.

Mo paʻu malulu tone:

O lanu malulu o le a faia: pe a fai o le blond o le platinum, pe a fai e uliuli le uliuli. Afai e te manaʻo e taʻalo i le laupepa malamalama ma le mafanafana, taumafai e filifili le lanu sili ona suamalie i le palet - o le a fesoasoani ia faʻaleleia ia le talafeagai o lauulu ma lanu o foliga.

- O le valiina i le tasi paolo e faigofie lava, peitaʻi, i le le lava poʻo le le saʻo o moli moli, e foliga matua mafolafola. O se mea talafeagai le aveeseina o lenei mea i le valivali o ni manoa i se ese paolo. O le a faʻaopopoina i le ata o le faʻaalia ma natura. Ae i le filifilia o se lanu mo fasi tagata taʻitoʻatasi, manatua le tulafono auro: o lanu eseʻese fatuina le saʻo o le eseʻese: paʻu malulu i luga o mafanafana poʻo mafanafana kiliva luga malulu.
- A filifilia le pupula, faalagolago ile natura ole lanu. Manatua o lanu pogisa e fesoasoani e faʻamamafaina ai le loloto o mata ma o latou faʻaalia o mea, vaʻai totoʻa i foliga foliga. O moli malamalama e faʻamamaina ai laina, faʻaoso le ata lemu, sili atu o fafine ma fou.
- Afai na e filifili ma te faʻamavae atu i le pogisa ua tuanaʻi ma avea ma lauulu enaena, ona faʻalagolago lea i le paolo o lou paʻu: i le malamalama o le, pupula le lanu e mafai ona e tofo. Peitai, aua le soona fai: o le soʻona lauulu lauulu e mafai ona taʻitaʻia ai i le mea moni o oe lava na leiloa, ma o lau foliga o le a foliga mai e pei o le ata a se teine ​​mamai.
- 'Iffai' ua e paʻepaʻe lou paʻu, 'aua neʻi' e faʻasauā i se laʻau paʻu - latou te faʻaalia atili lenei faʻafitauli.
- Filifili lanu uliuli, aua neʻi e alu mamao mai lau lanu masani - filifili ata 3-4 tone e sili atu le pogisa nai lo lau oe lava lauulu lanu. A le o lea, e le gata o suiga i lauulu o le a vaaia, ae o totoga lava i lalo o mata ma paʻu o faʻafitauli. Ma le faʻaopopoga, o le a togi se isi 5 tausaga ma fai lou lauulu foliga foliga pei o se wig.

Tusa lava pe suiga faʻavave, e tatau lava ona e tausisi i tulafono faʻavae.

Faiga masani o le lalolagi o lauulu

Tamaitai lalelei 21st seneturi maua le lototele ma le manaʻo mo le amataga. Stylists, manaʻo e faʻamalieina uma manaʻoga o fashionistas, o loʻo atiaʻe ni auala fou e tausia ai curls. O le mea lea, aliali mai o lavelave foliga masani ma lalagaina o laulu foliga. Le sili ona lauiloa o:

  • O le Shatush o se metotia e mafua ai le faʻataʻitaʻiina o lauulu mu.
  • Bronding o se lamolemole sologa lelei mai le pogisa ata o curls i mama.
  • Zonal dyeing - valiina atoa vaega o lauulu, vaevaeina faʻataʻamilomilo pe faʻataʻotoʻo, i eseʻesega - madu, pogisa uliuli, mumu.
  • Ata vali - lauulu valiina se stensil pe a faaaoga i le lauulu. Ole foliga ole cliche e faʻalagolago ile manaʻo ma le faʻatagana ole kalani. E faʻaaoga e le matai le vali eseʻese i ala o stensil, e aunoa ma le tago atu i le totoe o le curls. O le maitauina o pupuni lau e le talafeagai mo tamaʻitaʻi ma le lauulu laʻulu. I luga o se lauulu lauulu, o le a foliga foliga fufulu.
  • O faʻataʻitaʻiga o se metotia faʻapitoa o fulufulu o lauulu e faʻaalia e Hollywood colorist Ross Michaels. Ole fefiloi o lanu pupula - lanumeamata, mumu, lanumoana, violet ua faʻaaogaina i laina faʻamalamalamaga. O le iʻuga, o se faʻataʻitaʻina o le hologram. O le auala e lautele e ala ile tele o lanu filifiliga.
  • O le penina vali fuafuaina e Kevin Murphy e tai tutusa lelei ma le auala holographic. O le uiga ese o loo i le autu autu o filo. I penina peni, o le faavae pito i lalo o platinum. O le fefiloi o vali paʻepaʻe sesega, lanu efuefu, samasama paʻepaʻe ma lanu enaena ua faʻaaoga i lauulu. O le iʻuga e tutusa ma penina - o le mea lea o le igoa o le metotia.
  • Neon loka e maua e ala i le faʻaaogaina o se paluga faʻapitoa ma susulu vaega i le faʻavae. O le fulufulu foliga foliga sili atu ona ofoofogia i le faʻaulu ma o le pogisa.

Vaitau fou

E le o le nofoaga mulimuli i le numera o lanu lanu o pixelated lauulu lanu. O lenei auala e lelei mo curls o eseese umi. O le igoa o le metotia e sau mai le upu "pixel" - o se tamai fasi o le ata. O le faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina uma luga o le umi atoa ma i luga o vaega taʻitasi o le lauulu - faʻailoga, pito, parietal poʻo le vaega o le ulu.

O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua le asymmetrically pe i ai ni foliga tutusa tutusa. O lanu e filifilia i le talosaga a le kalani. Faatasi ai ma le pixel painting, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi pe sili atu leo.

Le aano o le taualumaga

Ole auala valivaliina ole laulu ole Pixel e faigata tele ma e aofia ai le tele o laasaga.

  • Muamua e tatau ona e saunia le laulu e ala i le fufuluina ma faʻamamago i se fulufulu. I le taimi lava e tasi, o curls e tatau ona faataatitia i la latou masani masani.

  • O se stensil mo pixel valivali ua tusia i luga o mafiafia pepa ma se faʻailoga. Le mamanu e mafai ona fesuisuiai. Ae peitai, aua le aveina ese ma le sili atu lavelave ata: pixel atavali o le a foliga mai muamua ma ma le sili faigofie filifiliga.
  • Faatasi ai ma pixel staining, o le vali e faʻaaogaina na o pito i luga, e aunoa ma le afaina ai o lauulu uma. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi le pepa alumini i lalo ole pito i luga ma faʻalelei ia fulufulu tagata e aloese ai mai le sele. O se fua faʻamanino e faʻaaogaina i lauulu lauulu ma e ufiufi lelei i le pipiʻi ata. O le mea lea, ina ia maua le aʻafiaga o pixel loloto, tele vaega o manoa o lanu. E filifilia e le taulaitu se tasi loka i taimi uma. A maeʻa le taimi talafeagai e faʻalelei ai le vali, o le lauulu ua vavaeina ma faʻamago.
  • Le pisia ia lava e tupu i luga o vaega manino o filo, amata mai le pito sili ona maualalo. Vali faia i eseese leo e faaleleia ai le pixel aafiaga. Ina ua mavae sina taimi, ua amata ona fufuluina curls i le faʻamalama ma fufulu i le conditioner.

O le metotia mo le faʻatinoina o laupepa lanu e faigata ma faʻaalu. Ae o le aʻafiaga o se aʻoga o faʻapipiʻi e aoga tele.

Mea e manaʻomia: vali ma mea faigaluega

I le faaopoopo atu i le tomai ma le onosaʻi o se stylist mo pixel valiina, oe o le a manaʻomia soʻo se maualuga-lelei lauulu vali ma se mea faigaluega e faʻamalamalamaina ai uila.

I le faaopoopo atu i vali, o se seti mo pixel lauulu vali e tatau ona aofia ai:

  • Pepa mo le vavaeeseina o vaega o filo ma faʻapipiʻi vali i lauulu.
  • Pepa o le pipii ata tifaga mo le faaleleia o le valivali sui.
  • Maopoopo.
  • Barrettes mo faapipiiina curls le aoga.
  • Pixel hair coloring photo (mo musumusuga ma atiaʻe ou oe lava manatu).

O le a le tamaʻitaʻi e talafeagai mo lenei ituaiga staining

Valivali lauulu Pixel e talafeagai mo teineiti ma ni laina uumi o eseese uumi. Lenei metotia mafai ai ona suia le ata, e aunoa ma le filifili e vali atoa lauulu. O pixels foliga atoatoa lelei ma muamua i luga o se fulufulu asymmetric.

Peitai, e i ai vaega o fafine e le tatau ona aʻafia i le pixel painting.

  • Teine ma 'aulelei curls ma lauulu pe a maeʻa. E le faʻatatau i latou ona faʻaaoga lenei metotia. I luga o sea ituaiga laulu, o pixels ua leiloa ma ua leiloa.
  • Tamaitai e le masani ona auai i se lulu. Pixel atavali manaomia mo faʻasaʻo faʻavasega, a leai o le ata leiloa le manino ma le muamua faiga.
  • Tamaitai e, i le natura o a latou galuega, faamalosia e faaalu se taimi tele i fafo ma o latou ulu e le ufitia. I lalo o le la ma pe a fegalegaleai ma le susu (timu, kiona), o le a vave ona fufulu pe pala i fafo pixels.

Pixel dyeing o lauulu o se aulelei matua le aoga ma faʻateia metotia. O lona iʻuga, o tamaʻitaʻi fai pisinisi e tatau ona aloese mai le vali lea.

E lelei ma leaga o aso nei laulu lauulu gaosi

E pei o isi lauulu valiina metotia, pixel lauulu valiina e tele avanoa. O le aoga lelei o le auala o Originality ma modernity. I le faiga o le valiina, o curls e le mafai ona faʻaleagaina, talu ai na o sina vaega o le laulu lauulu e aafia. O le metotia faʻaavanoaina mafaufau loloto. O se teineititi na filifili i luga o se metotia faʻapena e le lamatia le feiloaʻi ma lana uo ma se laulu e tasi i se pati. Talu ai nei, pixel dyeing o lauulu amata ona faaaogaina e le toa alii. O i latou e fiafia ia 'ava e taumafai e faʻamamaina lo latou mitamita i lenei metotia.

Ae peitai, o le metotia e iai ni faaletonu.

  • O lenei togafiti e toetoe a le mafai ona faia i le fale.
  • O lenei metotia e fetaui lelei mo fetaui lelei ma teuteuina lelei.
  • I sina vaega itiiti o le matagi, o pixels i luga o le curls ua leiloa. I se faʻaopopoga, latou te manaʻomia le faʻasaʻo masani, ona o le vali ua fufuluina ile aluga o le taimi ma le faʻasologa paʻepaʻe.

Faʻafefea ona tausia lauulu pe a uma ona vali

Ae e te leʻi faia pixel lauulu lauulu, e tatau ona e masani oe i tulafono mo lauulu tausiga:

  • Taulimaina manoa i lanu lanu e 'aloese mai lauulu malulu.
  • Vaitaimi i taimi uma pixels i le fale.
  • Sulu lemu lau lauulu i le faʻaogaina o mea teuteu mo lanu lanu.
  • Faʻatasi i le 2-3 vaiaso, faʻaaoga se mata ma faʻaaoga conditioners mo lauulu lanu.

O le a le pixel valivali?

O lenei metotia e aofia ai i luga o lauulu lauulu lanu. E faʻataʻitaʻiina lava i se auala e faʻapipiʻi ai le soʻo o le tasi i le isi, o se faʻatulagi faʻataʻamilomilo e faia e foliga tutusa ma faʻailoga mai le Tetris poʻo le Space Invaders taʻaloga.

O se mea taua ua fai e le gata ile le manino ma le saʻo ole ata. Valivali le laulu o Pixel faʻaalia le i ai o le pupula faʻapitoa lanu-lanu, o lea o vaega saunia o le curls e tatau ona faʻamalamalamaina muamua.

Auala Valivali Pixel Hair

E faigata tele le faia o se atikili tele i le pixel art i le fale, ae maise i le leai o se poto masani ma tomai. Ae afai e te manaʻo moni e taumafai, e sili atu le amata i se tamai ma faigofie mo galuega nofoaga - 'auupega.

O le auala e fai ai pixel hair dye:

  1. Ia sisina ma le faaeteete ia faasaʻo. Vavaeese pito i luga lautele o ni faʻamau ma puipui i se fulufulu ulu.
  2. Vavaeese se isi manifinifi lautele lautele mai le vaega o totoe o le lauulu, tuu ni ata lanu faapitoa i lalo ifo o le, pe na o se fasi selofana mafiafia. Vavae le filo i ni vaega se lua tutusa, apalai se pixel foliga-pupula i latou uma ia tasi le sikuea e maualuga atu ma le lona lua pito i lalo.
  3. Ufiufi lauulu togafiti i se manifinifi cellophane po o pipiʻi ata. E taua ia mautinoa e leai se faʻaituau e tupu. Mai le 'auvae faʻamautuina i se lauulu, ave afa afa, selu ma le selu soʻo ma vaeluaina foʻi lua, pei ona taua i le parakalafa i luga.
  4. Faʻaaoga faʻamanino ina ia iai tonu sikuea i luga aʻe poʻo lalo ifo o ata na tusia i le laasaga muamua.
  5. Toe fai le ata taupulepulega, fai le vaega mulimuli o totoe o le bangs. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamalamalamaina le lauulu i le mea lava e tasi e pei o luga o le unta muamua.
  6. Faʻatali seʻia vavaeʻese vaega o loʻo valiina ma vali faapena latou lanu ua filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, mumu.
  7. Fufulu le lauulu, mago ma faʻasaʻo, faʻaalu le vali i luga o 'apaʻau.

O le a le pixel lauulu valiina?

E leai se faʻavasegaina manino o le valiina auala fuafuaina, talu ai matai uma taumafai e faʻaleleia e faʻaaoga ai lona mafaufau faʻalemafaufau. O ituaiga eseese nei e iloa tele:

  • pixelated bangs,
  • valiina lanu
  • faavaa vaega i le itu po o tua,
  • atutamai pixel ata o le aofaʻi atoa o filo.

Faigofie ona mate o le mea muamua, na o paʻu e valiina. Mo foliga lelei, e tatau ona mafiafia ma umi le umi, e le sili atu le maualuga nai lo le laina o laulu mata.

O le lona lua ituaiga o pixel lauulu valiina o se tasi o sili ona faigata, talu ai ona e manaʻomia le faiga o se tele tele numera o unta, amata mai aʻa. E taua ma e eseʻese le sitaili ma le valavala au, ua faasao le ata ata.

Ole lanu e vaeluaina foliga pei o se mea lolomi, foliga le masani ai male aoga tele, aemaise lava ile lauulu uliuli.

Valivali pixel atoa e leai se faigofie galuega. I lenei tulaga, e te manaʻomia e ausia sili atu manino tuaoi i le va o sikuea lanu ma le lamolemole foliga o le ata.

E taua le maitauina i pixel valivali, e mafai ona tuʻufaʻatasia ni paolo, e lua latalata i le leo ma e matua eseese.

E ui lava i le lalelei ma le le masani ai o le faamatalaina auala o le valivali, stylists e le masalosalo. Fai mai Masters e lelei tele pixel art mo ata faʻaaliga ma foliga vaʻaia, ae pei o ni mea masani e fai i lauulu, e le aoga. O le mea moni o na vali foliga foliga faapitoa i lauulu lamolemole atoatoa. O le manava itiiti o le matagi poʻo foliga mai o galugalu faʻavae ona o le ea o le susu mafai ona faʻaleagaina loa le lauulu ma avatu le lagona e na o ni lanu lanu i luga o curls. I se faʻaopopoga, o lauulu e tupu vave i tua, lea e solia ai foʻi ata.

Ole e talafeagai iai lenei lanu

Afai e te manaʻo e vave suia le lelava ata pe faʻafouina sina ata o loʻo iai, e leai se mea e manaʻomia e toe vali atoa lau lauulu. E tatau lava ona e suia le leo o tagata taʻitoʻatasi ma faia se fou laupepa asymmetric. Ae, e tusa ai ma le tele o faʻataʻitaʻia stylists, pixel dyeing e mamao mai talafeagai mo uma ituaiga o lauulu.

O ai e le tatau ona faʻaogaina lenei auala faʻatino e fatu ai se laei fou:

  1. Tagata e ana le curly curls ma teineiti ina ua uma le chem. talotalo. O le pixel art foliga lelei tele i luga o lulu, lamolemole ma lelei faʻavae. E le faʻatagaina le faʻatulagaina o laʻititi ma le faʻaua o le foliga laʻititi.
  2. Teine e le masani ona asiasi atu i le stylist. Pixel staining manaomia le tausia o le faia ata, pe a apalaiina, e fautuaina e asiasi i le teine ​​fulufulu laititi ia tasi i le masina, a leai, le mamanu o le a leiloa simetry ma suia ese le uluai foliga.
  3. I le faʻafeusuaiga, o e ua faamalosia e faaalu le tele o le taimi ma o latou ulu e le ufitia i le auala i taimi leaga ma matagi malolosi. E tusa lava pe laiti suiga i le tulaga o le lauulu, o le aafiaga o pixel dyeing mafai ona leiloa.

A o le fulufulu laʻau o se teine ​​e manaʻo e taumafai se metotia fou e fatu ai se laei e le masani ai, e leai ni mea e fiafia ai iinei. Pixel valivali mafai ona toe faʻafouina lelei le faʻatusa o le la e faʻamafanafana brunette, ma le lefulefu-uliuli lauulu poʻo se pupula mumu laulu lauulu.

Le manuia ma le leaga o staining

Le manino lelei o le auala fou o faʻaalia i lauulu e aofia ai o le mea moni o le tele o taimi ua le mafai ona lafoia manoa i le umi atoa, ina ia puipuia atoatoa lo latou natura fausaga. I le suiina o le ata, o nisi taimi e lava e fai ai le moli pixel lanu o paʻu poʻo le pito i tua o le lauulu, o le mea lea, o le tele o lauulu o le a le afaina pe a faʻailoaina i le vali.

Pixel valivali faatagaina oe e faamamafaina le faia ata ma le itiiti taumafaiga ma i le taimi lava e tasi ia mautinoa i totonu o le tele o sui o le feusuaʻi faʻalelei o le a le i ai se teine ​​se toʻatasi ma le tutusa laulu.

Filifiliina o lenei ituaiga o staining, e mafai ona faʻaogaina le sili ona lotoa paʻu ma soʻo se ituaiga o ata tusi e faʻaoga ai ni ie fou i luga o le ulu.Ma o le ono mafai ona latou toe tu e matua itiiti lava.

I le faʻaopopo atu i le manino lelei o le tekonolosi fou tagata atamamai ua faailoa mai ai nisi o faʻaletonu o le vavaeina o ni manoa. E aofia ai:

  • o le faigata o le faʻatupuina o le matagofie pixeleliga i le fale ma le manaʻoga e asia fale lalelei,
  • O le mama malamalama e iloagofie na o mea mama mama,
  • O le tumau i le matagi malosi e vave mafai ona faʻaleagaina ai le lalelei e afua mai i totonu o le fale,
  • pixel dyeing e faigata ona taofi i luga o lou lauulu mo se taimi umi, soʻo se vali e faasolosolo malie ona fufulu ese ma masani ona fufuluina lauulu.

Lapataiga! A filifilia pixel valivali, e aoga le mafaufauina o lisiina mea le lelei. A leai, o le faia lauulu e le maua i isi aafiaga lelei.

Tau ile fale ma faʻaaoga ile fale

Tau mo pixel art faalagolago i le maualuga o le salonina o lenei ituaiga o tautua, ma le nofoaga filifilia o vali. O le pixel valivali o le pa e mafai ona taugofie - e le sili atu ma le 800 rubles.

Valivali o manoa pupuu ma lenei metotia tau tusa o le 2 afe rubles, o le averesi o le umi, e fuafua i le vali sone, o le a tau e uiga i 2800 rubles. Ma mo le valiina lauulu umi o le ae manaʻomia le totogi e uiga i 3 afe rubles.

I le fale, o le tau e faʻalagolago i le tau o vali ma isi mea e manaʻomia mo le valivali.

Vaega mo 'eseʻese lauulu

O se fatuga aoga i luga o manoa e mafai ona faia i luga o soʻo se umi o le laulu. I luga o lauulu puʻupuʻu, faʻamamaina o asymmetric strands poʻo se faʻailoga faʻataʻavale foliga i luga o le vaega o le ulu e foliga mataina. Mo le umi poʻo le uumi o uʻamea, o le stylists faʻaaoga se mamanu i luga o le lulu lauulu i tauau poʻo tauau.

E leai ni tapulaʻa pe a faʻaaogaina le tekonolosi: o ni manatu faʻamalosi ma manaʻoga e mafai ona iloa.

O a mea e manaʻomia

I le fale, o le faia maualuga-lelei pixel art e le faigofie, ae afai ei ai sau tomai faʻapitoa, e mafai ona faʻatino. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia mea nei:

  • tali e manino
  • lauulu lauulu mo manoa e le talafeagai,
  • vali lanu ma le paolo manaʻo,
  • pulumu vali
  • se tamai palasitika selu
  • ata tioata manino mo le afifiina o le ulu pe a uma ona vali le vali,
  • pepa faapitoa mo lauulu lanu.

Taua! Le stain resistant ma matagofie, aua le faʻaolaina mea e faʻaaoga. O nei mea uma e mafai ona faʻatauina i faleʻoloa mo lauulu 'aulelei.

Le togafiti togafiti

Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi le ata tusi pixel i le fale, e le tatau ona e amata amata vali se vaega tele i luga o lou ulu. E mafai ona e amata i se tamai vaega o lo o i luma o ou mata: ma se fatu.

O mea faigaluega faʻapitoa e aofia ai sitepu nei:

  1. Faʻasaʻo ma le faaeteete ia manoa ma ia vavaeʻese luga pito i luga o apaau o le a faʻaalia. Faamautu le vaega lea o le bangs ma se tamai fulufulu ulu.
  2. I lalo o le vaega filifilia o le lauulu, lea o lo o i lalo ifo o le vaega o le au tautauvae, sipela ma se fulufulu ulu, tuu se ata ma vaevae le manoa i vaega e lua.
  3. Le faʻaaogaina o se moli, o le faʻatulagi foliga e faʻaaogaina i soʻo se tasi ina ia maualuga teisi foliga nai lo le isi.
  4. O se fasi ata o loʻo tuʻuina i luga o laina o loʻo togafitia ma le faʻamalamalamaina ina ia aua neʻi suia le faʻaputuga.
  5. Faʻaaoga foliga faʻanatura i le vaega o 'aʻai na uluaʻi feoaʻi ma se fulufulu. A o le i faʻapipiʻia ata tusi, vaeluaina lenei vaega o le lauulu i ni vaega se lua. O sikuea sa faʻaaogaina e le faʻamalamalamaga i lenei laasaga ua tatau ona i lalo ifo poʻo luga o sikuea na faʻaaoga muamua.
  6. A valivali foliga faʻatusa, e manaʻomia le vali ma valivaliina i le lanu na te manaʻo.
  7. A maeʻa le vali galue, e tatau ona fufulu faʻalelei, e tatau ona mago le lauulu ma teuteuina ma se laulu vavae.

O le pixel aafiaga i luga o le lauulu na manumalo i le tele o fafine fafine, o e ona e talisapaia se uiga susulu ma mafai ona tu i fafo mai le motu o tagata, faʻafetai i se faʻatusa fausiaina ata.

Le masani ai lanu valea e tosina mai ai le mafaufau, ua saʻo na mafaufau mo ni nai tausaga e avea o se moni geometric vavega e mafai ona avanoa i ai tagata uma, na o le manaʻo e faʻaaoga lenei metotia fatuga o lauulu valiina ia oe lava.