Fautuaga Aoga

Lauulu taupulepulega e faia mafiafia ma matagofie

O isi taimi e tupu faapea o le lauulu e paʻu'ū ma tuputupu ae lemu. O laupepa e sili ona lelei, talita ma vailaʻau faʻa masani e le masani ona aoga i le foia ai o lenei faʻafitauli. Ma, i le taumafai o le tele o metotia eseese, o teine ​​e liliu atu i faamaneta.

O loo i ai le tele o sauniga ma tatalo mo le lalelei o le tino, soifua maloloina ma le talavou.

Taupulepulega mai le lauulu lauulu e aofia ai i se isi vaega o togafiti faataulaitu ma fesoasoani toe faʻafoi le malosi, lea i le sili auala lelei o le a afaina ai le matagofie ma le soifua maloloina o girlish curls.

O afea e tatau ai ona e liliu i togafiti?

I le avea ai o se tulafono, lauulu e manatu o se tasi o sili sili ona lelei ma sili ona masani teuga o soʻo se tagata. O le mafuaʻaga lena ua tele ai le taimi latou te tausia ai. Ma pe a fai o le aouliuli, magaugau, faaleagaina ma amata ona paʻu i fafo, e tele na o le popole.

Ma e tele mafuaaga mo lenei faʻafitauli. Muamua, faʻafitauli tau le soifua maloloina e masani ona atagia mai io latou tulaga. O le mea lea, o se asiasiga i se faʻapitoa ma se suʻega o le a le o se mea e sili atu. Ae tupu mai foi, o se tagata e soifua maloloina atoatoa, ma e le mafai ona mitamita i ni fulufulu matagofie.

I lenei tulaga, o le mafuaʻaga o lauulu leiloa e mafai ona avea o se tagata matauʻa ma leaga mata. Lauulu taupulepulega e masani ona fesoasoani e foia lenei faʻafitauli. O sauniga faʻataulaitu e mafai ona faʻaaogaina i tulaga nei:

  • faasaga i le faitama ma le le malie,
  • faasaga i lauulu leiloa
  • e maua ai le malosi ma le matagofie,
  • mo le saoasaoa tuputupu ae
  • mai le tulaʻi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, faʻaaoga togafiti o le a fesoasoani e fofo toetoe o soʻo se faʻafitauli i lou lauulu. O le masani a, faia se taupulepulega leaga i luga o le lauulu, e taua tele le talitonuina i lona aoga ae aua le masalosalo i le malosi o le aitu faʻamaneta.

Tulaga o le fuaitau mo le umi

Afai e te moemiti i se lalelei ulu o lauulu ma uumi uumi, ona o se taupulepulega mo vave lauulu tuputupu ae o le a sili atu aoga nai lo se isi taimi. O lenei sauniga e televave tele ma mafai ai ona e mauaina le manaʻomia iʻuga i le puʻupuʻu puʻupuʻu taimi.

E masani ai, i le masina o le a le galue e tupu ai curls i le puimanava, ae ia matua faaleleia atili o latou tuputupu ae ma tulaga o se galuega atoatoa galuega.

O lenei sauniga e sili ona faʻatino i le vaitau o le faʻatoʻateleina. Lenei mea o le a faʻaosofia i le sili tuputupu aʻe ma atinaʻeina o mea uma ma, o le mea moni, o le a faʻaopopoina le malosi faʻaopoopo i le faʻamasinoga. Ina ia faʻamaeʻaina se taupulepulega mo lauulu ulu, oe manaʻomia se tamai pesini vai ma le faʻata. I le pito i lalo o le pelvis tatau ona tuʻu se faʻata, pe a maeʻa, vaʻai i lau ata lafoia ai, faitau upu o le fouvalega:

“Pei o se fatu i le fanua, tupu ma ola lauulu.
Aua neʻi malepe mai le matutu, maua le malosi mai le vai.
I loʻu ulu, le aofaʻi e leai!

E tatau ona e toe faia le fauga i lou lauulu faatolu, ma ao faitauina, oe tatau ona tuʻuina atu ma aulelei matagofie o le umi manaʻomia. E fautuaina e taupulepule e sui lauulu i vaiaso uma mo le masina. Lenei o le a faʻateleina atili le tali.

Tuʻu ma lau laulaau

O lenei sauniga e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le tulaga masani o lauulu, faʻateleina le tuputupu ae ma faʻaleleia ia iko ma soifua maloloina. Mo le sauniga oe manaʻomia ni iva laʻau o le birch ma se apa o vaipuna.

I tulaga ogaoga, e mafai ona e faʻaaogaina vai masani, e tatau ona tui aʻo leʻi faia le masani mo le fitu aso. Ina ia faia se malosi malosi mai le lauulu, e tatau ona e faitauina le faʻataulaitu upu luga o le vai ma le birch lau mo aso e fitu:

“E faʻafefeteina birch ma laulaau lanumeamata,
Ma o aʻu o le auauna a le Atua (suafa) O le a ou faʻailoa atu ma lauulu.
Le malosi o lala, le malosi o ogalaau, le malosi o lau - mea uma mo aʻu!
O le a ou mauoa ma curls ma le uumi ma le aulelei o lauulu! ”

A pasia le vaiaso, o afiafi uma e tatau ona e faʻasusuina ia curl i vai manaia. I le avea ai o se tulafono, o le fuafuaga o le a galue i luga o le lauulu toetoe a vave. O le lauulu o le a avea mafiafia, luluina matagofie ma maloloina ma o latou tuputupu aʻe o le a faaleleia tele.

Taupulepulega mai le lagona le pala

O nisi taimi i faʻanoanoa poʻo se faʻamaʻi o le atulaulau latou te amata ona vave alu ese mai o tatou ulu. O lenei taupulepulega e faasaga i lauulu leiloa e aoga pe a amata ona manifinifi. Faatali mo le masina atoa po o le masina tupu, o se aso lelei mo le sauniga o le Aso Gafua. Muamua e tatau ona aveese uma teuteuga ma fai le taʻele. Tu i le faitotoa o le fale, tapuni ou lima, sii i luga ae o lou ulu. Toe fai upu 3 taimi:

E pei ona fanau mai le masina, o lea la o lauulu o le pologa (lou igoa) atonu fanau mai ma sau. Pei ona leai se tasi na ia faitauina fetu i le lagi, ia faʻapea la le laulu o le pologa (lou igoa) faʻateleina ma mafiafia e aunoa ma le faitauina. I le suafa o le Tamā ma le Alo, ma le Agaga Paʻia. Amene.


Mo le isi sauniga, e tatau ona e aoina nisi o lauulu na paʻu ese. Faatali mo le masina masina, ave i latou i le vaeluapo, tu i luma o le faamalama. Vaʻai i fetu ma le masina, fai faʻa tolu taimi:

A o tuputupu aʻe le masina ma faʻamalosia atili, faʻapena foi ona tupu ma faʻamalosi loʻu laulu! A faʻateleina fetu i le lagi, e faʻapea foi ona faʻateleina oʻu lauulu, ma aua neʻi paʻuʻu! Amene.

Sapu le lauulu ile matagi ma faamoemoe ile vave maua.

Fai ma se suamalie o le burdock. Talu mai aso anamua, ua faʻaaoga agrimony i vailaʻau a tagata, talu ai o loʻo iai le anoanoai o tanin, taua suauʻu, eseese vitamini ma minerale. Faʻaopopo sina mea suamalie i luga o le kalama. Faapipii le oloa i le ulu, fai mai:

Lua auala o loʻo avanoa, tasi le lanumeamata, tumu i vao, seisi sini ma ua tuʻufua. I le auala muamua e alu - aua le sau i se mea. I luga o le lona lua alu - ia faʻalatalata Latyr-maa. O le a ou alu i luga o le auala saʻo, ia Latyr-Kamen, ma i luga o lena Latyr-Kamen teine ​​e toatolu o nonofo: tasi Rus o le Lilein fili, o le lona lua o le Black o se streamer, o se uo o se mumu mumu. A o le laulu o na teineiti e masani ai ma malolosi, e le solia, e le i leiloa, ae na ona tupu i le tuputupu aʻe, o lea o le a ou manaʻo ai i le auauna a loʻu Atua faapena ma e faapena foi le motusia, le motusia.

Taupulega i soo se vailaʻau e tetee atu i le pala. Ave mea e sili ona e manaʻomia iai le tausiga o curl (e fai ma filifiliga, faia se tui o iva iva laulaau laʻau ma le tele o nettles). Vai latou ma aʻa, toe fai 3 taimi:

A o oe, nettles ma birch, flaunt lanumeamata lau, faʻapea foi ia te aʻu, le auauna a le Atua (o lou igoa), aumai le malosi mai lala, mai aʻa, mai lalo o aʻa, ina ia avea le auauna a le Atua (lou igoa) avea ma mauoa ma lauulu lauulu. Poʻo le au faʻataulaitu, ma le au faataulaitu, poʻo le au amio leaga, poʻo le lelei, o le a faʻapuʻupuʻuina loʻu lauulu. Ia o i ai. Amene.

Taumafola Tuputupu Ae lauulu

Ina ia taupulepulega mo lauulu ulu, saunia se ipu vai, tuu se faʻata i totonu. Matamata oe lava i le manatunatuga, faitau le tusitusiga:

Lau laulu, lauulu, ola pei o se taliga o sana, sasaa le malosi, aua le malepe mai le matutu, nofo i le faamoega, fulufulua i le faamoega, ma o aʻu, o pologa a le Atua (lou igoa), ua papatisoina, aua le lavea, ia malosi e pei o se taga. I totonu o oe, lauulu, uma loʻu mana faamaneta, pe faigata le vai, po o se ulu tiga, po o se duma manatu o le a faaleagaina oe. Tuputupu aʻe, lauulu, pa'ū mai i ou tauau, faʻamalosi ma le la, faʻamama oe i le savili fou. Ou te puipuia le auauna a le Atua (igoa), o le laulu, pei o se matuuila, e le mo tagata, ae mo aʻu lava ia, e le mo sina taimi, e le mo le itula, mo le seneturi. Faʻamanuia le taupou Mary, liʻo ma loʻu agaga, oʻu laʻau siliʻesea mai le fuā, mai mata mumū, mai le mata leaga, vaʻai i tua. O upu na malilie i ai, feutagai, aua e fai le auauna a le Atua (lou igoa). Amene.

Vaʻai faalemafaufau i lau ata i manoa umi. Fufulu lau lauulu i le vai matagofie. E manaʻomia ona toe fai le faʻasologa masani mo le faʻaalia o le aafiaga.

A o le i e moeao selu:

Tago se fusi i le puimanava, aua neʻi leiloa se lauulu. Tuputupu aʻe, ulu faʻapipiʻi, e oʻo i tamaivae, i fulufulu uma o se laina. Tuputupu aʻe, toea (lou igoa), aua le fenumiai, usitaʻi ile Alii le Atua.


Faitau le taupulepulega i lauulu tuputupu ae pe afai o le a e fufuluina ato moa. E tatau ona tuueseese le palotini, ona e faigata ona fufuluina.

O Virgin Mary na alu - i le vaitafe. Na faʻateʻaina e Scythe, fufulu lona ulu. E fuamoa fesoasoani i le faamamaluina o le Eseta, ia faʻamalosia fuamoa ma aʻu lusi. Amene.

Fiafia le Tatalo

Afai e amata ona e matauina kiona i luga o ou tauau - e le afaina, o le isi sauniga o le a fesoasoani e fai tofa i le susu faʻamoe e faʻavavau. Faʻaaoga vai e te fuafua e faʻaoga e fufulu ai lou lauulu. E sili le faia o lenei mea i le Aso Toʻonaʻi, i le vaivai o le masina:

O le vai e taʻele, ou te fufuluina oe, oute tausia oe. Maria, Marianna, Mariuliana ma le agaga o Ulyana, faʻamama ese loʻu ulu o maua ai le susu. I le suafa o le Tamā ma le Alo, ma le Agaga Paʻia. Amene.

Lauiloa lauulu tino

O se mea faʻatasi i le sauniga, e lelei kuka decoctions o vailaau vailaau e faasaga i lauulu leiloa ma lauulu tuputupu ae (mint, nettle, plantain) Mo chamomile, e te manaʻomia 50 kalama o fugalaʻau mamago. E tatau ona liligi ifo ile 1 lita o vai mafiafia, teuina mo le itula, ona fefiloi lea ma le mafanafana vai ile potu o le vevela. Faʻamamaina le kalama i le taeao ma le afiafi o aso taʻitasi i le papala fai mai:

Oe, daisy, le la na aumaia le matagofie, malosi. Aumai ia te aʻu lauulu, aulelei, malosi, soifua maloloina, malosi ma susulu. Ou te mafaufau faatasi ma le vai, ua ou faʻasaʻo ma le la. Amene !.

A uma ona fufulu ma se vaifofo o curls.

Faʻapipiʻi mo fulufulu mafiafia i luga o le moli poʻo le vai. Ave le oloa poʻo le vai o le a e faʻamamaina ai lou lauulu, fai faʻatolu taimi:

O le a ou faia loʻu lauulu maloloina, mafiafia, pei o le leona leona! O le a latou tutusa matagofie ma matagofie! O le a ou ave mo i latou le mana o mauga, le soifua maloloina o vaomatua, le matagofie o vaitafe! Ou te talanoa ma le la, ou te faʻasaʻo i le lalolagi. E pei ona ia fai mai, o le a faapena!


I lenei auala e maua ai le mafiafia o lauulu toe faʻaaoga burdock decoction. Faitau masani le tusitusiga i luga o le masina oso:

A o ulufale atu uma le malosi faʻalelalolagi i aʻa o le avega mamafa, o lea ia faʻamatuʻu atu i totonu o loʻu laulu ma o latou aʻa! Talosia ia fafagaina i latou i le malosi, ola maloloina, matagofie! Tuu i latou e ola ma uumi, mafiafia ma pipi! Amene!

Taupulepulega faʻavaʻavaʻaiga ma faʻailoga i le lauulu sinasina

Faatasi ai ma le matua, curls amata ona leiloa lanu lanu ma faasolosolo malie manifinifi, o nisi taimi e tupu lenei mea pe a uma aafiaga malosi lagona. Afai o le efuefu lauulu e leʻi mafai ona faʻalauiloa atoatoa ia lava, togafiti mafai ona fesoasoani ia te oe.

  • Fai se taupulepulega leaga mai le laulu sinasina i luga o le pupula o le masina, aua e fesoasoani e vaeluaina ma se mea. Aumai i le ulu (ulu, malumalu) se naifi mo le faʻailoaina o le taufaʻafefe o lauulu sinasina. Tolu taimi:

Nofo aua le nofo, aua le aʻafia le tasi. Grey, efuefu, alu ese mai ia te aʻu! Ia o lea! Amene.

  • Seisi faigofie masani o le aveeseina o lauulu sinasina. Liligi vai i totonu o se pesini, fai atu:

E o mai tuagane e toalua, matutua matutua e lua-uluulu, o e manaʻomia lau faʻafitauli, enaena paʻu, efuefu lauulu? Ave lou lauulu sinasina i lou ulu. Amene.

Tuʻu i le tulimanu lata ane mai le faitotoʻa faʻasolosolo, fufulu lou lauulu.

E le mafai, i le auala, toso ese lauulu sinasina. Nai lo le tasi, le tele o fou fou o le a aliali mai, i tua o le taimi e mafai ona e faʻaaogaina le taupulepulega faʻaipoipo.

E i ai le tele o fautuaga, mulimulitaʻi i ai o le a e faʻatumauina lau curls maloloina mo se taimi umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai se aʻoga tuai a le tagata Amerika mo le tutupu aʻe o lauulu. E manaʻomia le fufulu o laʻau fao o pulumu ile tasi ma le isi, e 10 minute le aso ua lava. E tatau ona selu ma faʻafefete lou ulu i aso uma. Tuu le selu i le po i lalo o le malamalama o le tuputupu aʻe masina, o lea ua tumu i le malosi faʻafouina. Fufulu lou ulu i le vai mafanafana mafanafana, ma a maeʻa le togafiti e aoga e fufulu ma malulu. Aua nei galo e vaai faalemafaufau i le ata o lou lauulu lelei atoatoa: aunoa ma se sese ma atoa le mana faataulaitu.

Lelei togafiti faataulaitu e faasaga i lauulu leiloa ma e faʻavaveina o latou tuputupu ae

I le tauiviga mo le lalelei ma le soifua maloloina, o auala uma e lelei. Aemaise pe a fai e leʻo iai se aʻafiaga e faʻatino ai metotia masani ma mea teuteu tino. I ia tulaga, e ono aoga le togafiti malamalama. I ai, e mafai ona e aveesea nisi o faʻafitauli tau le soifua maloloina. Aemaise lava, o lenei aso o le a matou taʻuina atu pe faʻafefea faufauga mo lauulu galuega. E te aʻoaʻo faʻafefea ona e vave maua se tuputupu aʻe o curls ma faʻaoga togafiti sipela e puipuia ai mai le paʻu i fafo.

Teine liliu i togafiti pe a masani taliaina metotia leai se faamoemoe. Faiga faʻapitoa ole faʻataua ma tatalo e fesoasoani i tagata e aveeseina faʻafitauli masani ile paʻu o le ulu.

Faiga mo i latou e i ai ni faafitauli ma lauulu lauulu

Faatasi ai ma le tele o togafiti faʻataulaitu mo le vave faʻatupulaia o curls, o loʻo i ai foi ni taupulepulega leaga mai lauulu leiloa. E aoga ia i latou e maua le faafitauli o le pulu. I le avea ai o se tulafono, oi latou e le manuia mai mea teuteu ma lauiloa tagata metotia faʻaogaina lenei auala le masani ai.

Ina ia mafai ai ona faia le taupulepulega mai lauulu leiloa galue, e tatau ona faia le isi sauniga. Ave nisi lauulu e totoe i luga ole selu. Ma i le po o le masina tuputupu aʻe, tatala le faamalama, tuu i latou i lima matala ma faitau i le aitu tusitusiga mai lo latou leiloa. O upu o le tusitusiga e faasaga i le leiloa o manoa e pei ona taua i lalo:

“Aʻo fanau mai i le masina se masina talavou, e faʻapea foi ona malosi ma matagofie loʻu laulu. E pei ona tele fetu pupula i le lagi, o lea foi atonu e tele lauulu na i luga o loʻu ulu. Ia latou tutupu malolosi, uumi, soifua maloloina ma aua le paʻu i fafo. Amene. "

A maeʻa ona fofogaina le anotusi o le tatalo faʻamaloloina, faʻapa le mea i ou alofilima i le faʻamalama matala. Ona tapuni lea o le faʻamalama, pupuni ma alu e moe. O le faʻaleleia atili o le tulaga o viliga o le a maitauina i aso o lumanaʻi. A maeʻa ona e faʻalauiloaina lenei mea malosi na fai mo lauulu, o le a amata ona faʻamalosiʻau lau laulu, sili ona matagofie, ma sili ona taua, latou te le toe paʻu i fafo.

Nite mo i latou e manaʻo i uumi uumi

O lenei sauniga ua matou ofoina atu e matua malosi. I totonu o le vaega o faiga faʻataulaitu o fesoasoani i le vave tuputupu ae o manoa. O i latou e miti i chic long curls tatau ona gauai atu i ai.

Afai e te manaʻo ia vave ona tupu lau faʻataʻitaʻi, fai le sauniga lea. Muamua, fuafua le sili ona talafeagai aso. E masani lava, o se taupulepulega mo lauulu ulu faitau atu i le tuputupu aʻe masina. I se tasi o nei aso, ia saunia:

  • se tamai pesini (pesini),
  • se faʻata e ofi i totonu o se koneteina.

I le po, tuu se pesini i luga o le nofoa ma tuu se faʻata i totonu. Ona tuu lea o lou ulu ina ia paʻu le paʻu i lalo o le fagu. Vaʻai i lau oe lava manatunatuga, faitau le sipela:

“Tuputupu aʻe loʻu laulu e pei o se fatu auro i se fanua. Rummage i luga o loʻu ulu, aua le tipiina, aua le motusia. Amene. "

A e taʻuina faʻatolu upu o le sipela, mafaufau ia oe lava i le manatunatuga ma se laei manaia. Ona e mafai ona fufulu ese aitema ma alu e moe. O le aafiaga atonu e le vave aliali mai.

Faʻaletonu ma laʻau birch mo ni mama maloloina

E le pei o le auala o loʻo faamatalaina i luga, e faʻailoa vave mai ai le tuputupu aʻe o curls, o lenei taupulepulega i luga o le lauulu fesoasoani fesoasoani i le lauulu, e faʻaleleia atili ai o latou tulaga atoa. Le taimi sili mo le sauniga mo le alualu i luma tuputupu ae o matagofie ma maloloina 'ie o le tautotogo ma le taumafanafana. Lenei ua mafua ona o le mea moni o le sipela e aofia ai le faʻaaogaina o laulaau mai birch. E pei lava o le togafiti faʻaitu muamua, o lenei e i ai le malosi malosi peʻa faʻataunuʻuina ma le tuputupu aʻe masina.

7 aso aʻo leʻi fuafuaina le aso o le sauniga, ave ia:

  • 9 pcs. lau birch lau
  • tapunia lelei tapuni pusa tumu i vai vaipuna.

Faʻatofala lau lala i le vai, tapuni le koneteina. Ona tuu lea o mea uma i se mea pogisa e tauanau.

Ma le isi, mo le 7 aso sosoo, e tatau ona e faia mea nei. I le afiafi, ave se koneteina vai ma laulaau, faitau i se togafiti faʻamaneta i lona lauulu tuputupu ae luga o le. O lenei togafiti e faʻapea:

“A o se laʻau matagofie birch mafai ona mitamita i lau o lau, o lea e faʻapea foʻi aʻu, le auauna a le Atua (taʻu mai lou igoa), faʻaali mai loʻu ulu. Ou te unaʻia le malosiaga o le birch i oʻu curls ina ia tupu vave, ina ia latou soifua maloloina, matagofie ma uumi. Amene. "

I le maeʻa o le vaiaso, amata susu le paʻo o ou manoa ma sina vaega o le vai suamalie. Afai e te faia saʻo mea uma, o lenei poloketi o le a amata ona "galue" i le taimi nei. O le ae matauina o curl ua avea atili maloloina ma matagofie.A o latou tuputupu aʻe, o lenei aʻafiaga o le a maitauina pe a maeʻa ni nai vaiaso. I le avea ai o se tulafono, faia faufauga i luga o le lauulu (e faasaga i le leiloa, vave tuputupu ae), maitauina uma fautuaga, o le taunuuga e le umi i le sau.

Pau lava ole mea e sili ona lauiloa ile lauulu e taupulepule e fesoasoani e aveese ese faʻafitauli sili ona masani ai (faasaga ile leiloa, mo le tuputupu ae). Le faʻaaogaina o togafiti faʻataulaitu, e mafai ona e vaʻaia mo oe lava le aoga ma le lelei o nei metotia.

Lauulu taupulepulega poʻo se faʻataulaitu e pei o le tagata lava ia

Mai aso anamua, o fafine sa taupulepulega ile lauulu na mafai ona tumau le malosi ma le soifua maloloina seia latou matutua. I le olaga i aso uma, sa iai se manatu o loʻo manaʻomia uma le malosi i o tatou lauulu ma o le mafuaʻaga o lenei malosi o le cosmic energy, o le mafuaaga lea o lauulu i Rusia na taʻua o cosmas. E le gata i lea, ole malosi le lelei e faaputuputu ile laulu ma ile taimi ole gasegase e faʻaititia ai ole mafaufau e aoga e tui ai, tipi pito.

Matou te faitauina faufauga mo lauulu tuputupu ae ma o latou faʻamalosia

Laulelei ma mafiafia lauulu mo se fafine o se miti moni, o le faʻaata o ona mafaufauga ma lagona. Talu mai aso anamua, o sui o le matagofie afa o tagata soifua na taumafai e faaleleia le fausaga ma susulu o lauulu. I le tele o itu, taumafai mo le fesoasoani a paʻepaʻe faamaneta.

Aulelei lauulu o se punavai o le faaleagaga

O le lauulu o se malosi, togafiti meafaigaluega. E tatau ona puipuia i latou mai lima sese, aua o mea e fai e pei o loʻo faʻaaogaina i le tele o sauniga ma taupulepulega faʻasamoa, ma i le tele o taimi, o sipela, faʻaosofia faiga piʻopiʻo ma aga e fesoʻotaʻi ma le oti.

Afai o le lauulu e le ola, mou atu, vaeluaina pe paʻu i fafo, ona tutupu faʻafuaseʻi tiga tiga e tupu i le tino. Ae o le a le mea e fai pe a le mafai e vailaʻau le fesoasoani i lenei tulaga ma le curls le toe maua o latou foliga muamua? Masalo e tatau ona e liliu i fesoʻotaʻiga aoga o le a taofia ai le paʻu lauulu?

Mana faamaneta o lauulu

Na talitonu o tatou tuaa o laʻau e tele lona mana faataulaitu. Latou te le faigofie e teuteu se fafine. Chic hair o se punavai o le faʻaleagaga e faʻafesoʻotaʻi le avanoa i fafo ma tagata. O le lauulu lea e togafitia uma e fai togafiti faataulaitu ma faʻataulaitu ma faʻataʻitaʻiga ma le faʻataʻavaleina. Na latou mautinoa e ala i le tipiina o 'auvae poʻo le suia o latou laulu, e mafai ona e faia fetuunaiga i le iʻuga.

O tagata ola i taimi mamao, ma le fefe ma le fefe, na togafitiina teineiti ma lauulu puupuu. Ae ui i lea, o le nofo ai e aunoa ma ni uumi ma mafiafia curls i aso ua mavae na matua faigofie lava. O fafine ua vavae ese ona o le le usitaʻi i lo latou tama. O se tagata tauva poʻo se tagata lotoleaga e mafai ona taofia mai ona faʻailoga. Mai lea e mafai ai ona tatou faʻaiʻuina atu o le fuafuaga mo lauulu tuputupu sa talafeagai i taimi uma. Matagofie talitonu i faʻataulaitu, sauniga ma sauniga, lea e faʻateleina le matagofie o uila. O le talitonu i faiga faʻataulaitu e mafai ona faia vavega.

E ui i le mea moni o le taimi nei, o fafine uma i le auupega o loʻo i ai le tele o mea teuteu e mafai ona faʻavaveina le tuputupu aʻe o lauulu ma faʻamalosia ai, e ui i lea, toetoe lava o sui tamaitai uma liliu atu i mea lilo matagofie o tatou tuaa.

White Magic e mafai ona foia lauulu tuputupu aʻe faafitauli

Tulaga talafeagai mo le tupu ulu

White magic e mafai ona foʻia se faʻafitauli o lauulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a o taupulepulega ma sauniga, o afu ua tumu i le malosi, tupu vave, aua le pa'ū, avea ma laufanua ma susulu. E tele naua le fouvale. Faʻafefea ona ou faʻaaogaina lou loto iloa. O le a se mea e tatau ona e iloa pe a faia ni masani i luga o le laulu? Faʻafefea ona ausia na upu matutu faiʻai malosi tele, ma o le iʻuga e aoga?

  • Faitau faufauga fou i le masina tupu. O le pouliuli o le la o se punavai malosi o le malosi. E manatua le faʻatinoina ole sauniga ile masina fou. Le fafine, a o faitau i le togafiti, e tatau ona malolo ma tumu i le faʻatuatua i togafiti faʻataulaitu.
  • Aua le inu ava malosi ae leʻi faia le togafiti faataulaitu.
  • A e manaʻomia se selu mo le togafiti, e sili le faʻatauina ole selu laupapa poʻo le maʻa.
  • E faasa ona e i totonu o fale, faapea foi tatalo i le vaitaimi o le taamilosaga.
  • Manatua ia upu faamaneta. Faatuatua o se tasi o tulafono autu o se lelei faʻaiuga.

O le pito sili ona malosi ina ia tupu ai lauulu pei o le fefete

E manaʻomia le faʻatinoina o lenei aga pe a goto le la, ina ua o aʻe le masina talavou i le vanimonimo. Liligi vai i totonu o se lautele lautele. A iai se avanoa e maua ai se suavai suamalie pe mai se tautotogo, faʻaaoga. A maeʻa ona tusia le vodica, tuʻu i lalo le faʻata i totonu, nofo i luga o le nofoa ma faʻamemelo ia te oe lava, mafaufau loloto mafaufau i uumi, maʻa mafiafia. Ona amata faitau lea o upu faamaneta, taʻuina manino ma mafaufau loloto:

“Tuputupu aʻe loʻu laʻau e pei o se tamaʻi saito i le fanua. Talosia ia Tina Lalolagi ia lauulu lauulu soifua maloloina, o le matagi o le a faamamaina i latou, ma ave o le la o le a faamalosia i latou. Mai loʻu ulu na pa'ū i luga o oʻu tauau ma se mataga manaia, ma faʻafiafiaina tagata uma i lona lalelei. Amene. "

E manaʻomia le faʻatinoina o le aga peʻa alu aʻe i le lagi le masina talavou

A maeʻa ona faitauina le faʻasalalau, tuʻu le vai suamalie i totonu o se fagu poʻo se fagu, ave i fafo i le auala, maua le aluga ma fofola i itu uma. E taua tele le i ai o lou tua i le masina fou. Aveʻese le faʻata ina ia le tilotilo atu iai se isi, seʻi vagana le ua auai i le sauniga.

Lauiloa lauulu lauulu

A faitau i soo se taupulepulega leaga, aua nei galo e talitonu i upu tatalo. Ole atu i le Alii mo le fesoasoani. O le mana faamaneta o faufauga leaga e taoto i le faʻamaoni moni, ona faatoa tupu ai lea o vavega. O le masani ai, leai se uiga o upu o le a le faʻaopopoina le maualuga i le lauulu, o le a le faʻamalosia ia aʻa i luga o le ulu, o le a le avatua le umi ma le susulu o lauulu. Faia se sauniga o le teteʻe atu i le laulu, mafaufau ma le faʻamaoni i le mana o le Atua ma o lenei faʻafitauli o le a mou ese atu.

O lenei ata e matua faigofie lava, pe a mavae le sefululua po, a oso mai le masina talavou i fafo o le faʻamalama, ave se selu laupapa, selu lou lauulu, faitau i se musumusu:

“O le mana faʻamanuiaina o le natura e faʻaeʻeina ai le faʻailoga i se mana faamaneta. Tuu lenei mana e paʻi atu i loʻu lauulu ma fesoasoani ia tupu malosi, maua le malosi ma susulu. Talosia o mea faʻataulaitu a le Lalolagi atoa e fai ma sao i le faʻaopopoina o aʻu pulu, o fulufulu uma o le a ola maloloina ma malosi. Amene. "

Faia le sauniga mo le fitu aso sosoo. E matua tetele lava upu faamaneta, i le sefululima aso o le ae maitauina ai se suiga. O le a mafiafia le papala, leiloa leiloa, ma le malamalama ma le filemu o le mafaufau o le a lagonaina.

Mo se ritus faasaga i lauulu lauulu, e tatau ona e faʻaaoga se selu laupapa

Faʻafefea ona aveʻese le pala e faʻaaogaina ai se taupulepulega leaga: e le faigata le faitau

Afai o se tagata e vave ona leiloa curls, e aoga le faʻaaogaina o se faufauga e faasaga i le pala:

  1. I le taimi muamua o le leiloa, e taua le tu i luga o le faitotoʻa, ma vaʻavaʻai i le laʻau tuputupu aʻe ma, ma ou lima i luga aʻe o lou ulu, toe fai le faʻataʻamilosaga tolu taimi.
  2. Taupulepulega e faasaga i le lauulu leiloa e faʻaogaina faapitoa i le masina tuputupu aʻe vaega. E fulufulu ula ma fai upu faamaneta.
  3. Piki i luga lauulu ma tu i le faamalama i le 12 a.m. Matamata i le masina fai mai upu faapitoa e tolu. Ona feula lea o lauulu i fafo atu o le faamalama.

O taualumaga faʻapenei e fesoasoani e faʻafetaiaʻia ni tulaga le lelei i le olaga ma atili faʻalelei.

O le mea e manaʻomia mo le faitauina o le taupulepulega o le tuputupu aʻe o le masina. E toatele tagata atamamai i lenei matata latou te fautuaina le faia o lea i le Aso Gafua.

I lenei metotia faigofie, o le dropout faagasologa o le a taofi.

Ae le i amataina le faiga, e fautuaina le aveeseina o mama, taulima poʻo uati - o ia mea uma ua aveese mai lima. Ma le isi, e tatau ona fufuluina ile malulu vai ile tulilima.

Leai se mea taua mo le manuia o lenei sauniga o le faʻatuatua i ana lava gaioiga. Aua le manatu faʻaalu le togafiti. E mautu le upu uma a upu.

Ma le isi, ua fautuaina e te mulimuli i ni nai tulafono faigofie:

  • i aso uma e selu ai curls ma faʻafefete le ulu,
  • i le po, o le selu e tuʻu i lalo o le malamalama o le tuputupu aʻe masina e faʻatumu i le faʻafouina malosi,
  • Ina ia fufulu lau lauulu, faʻaaoga le vai mafanafana mafanafana, fufulu loka ma malulu pe a uma le faʻagaioiga.

Ia mautinoa e mafaufau pea i lauulu fou e tumu i le malosi ma le malosi.

Tatalo malosi mo le tuputupu aʻe o curl

O se meafaigaluega aoga tele lea mo e talitonu. O le mea taua o le i ai o le faʻatuatua i le mana o lenei metotia. Tusa pe e te le iloa upu, e mafai ona e ole atu i le Atua ina ia fesoasoani i le leiloa atu.

Afai e faigata ona e maua ia upu, taʻu i le patele lou faʻafitauli. E mautinoa na ia avatu i fautuaga talafeagai. Afai na maua ni upu taua, liliu i le Amio Mamoe a Maria mo se fesoasoani. O le a ia faʻafofogaina lau tatalo.

Faʻafefea ona fai ia mama mafiafia ma faʻatoʻilaloina le pulu

Ina ia tuuina atu le filo mafiafia, e fautuaina e faia eseese decoctions o vailaau vailaʻau. O meafaigaluega e pei ole plantain poʻo le nettle e sili lena ile tulaga lea. E taʻua foi le suamalie o se oloa sili.

Ina ia maua se manava lelei, sasaa 50 g o mago chamomile fugalaau ma faʻamama vai i le aofaiga o 1 lita ma tuʻu mo se itula. Tuufaatasi ma vai mafanafana.

Faʻafefete i totonu o le maʻilaʻu faalua i le aso. I le faia o lea, faitau le laufanua mo lauulu leiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se tamaʻi lagona, e mafai ona e faʻaogaina ni upu faʻapitoa. Ona faʻaaoga lea o le vaifofo e fufulu ai mama.

O lauulu e taupulepule e faʻaaogaina mo vai poʻo mea totino. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona ave se fofo ma faʻalauiloa se taupulepulega 3 taimi.

E ala i le faʻaaogaina o se decoction o burdock, e mafai ona faʻateleina faʻateleina le tele o manoa. Mo lenei faʻamoemoe, ua fautuaina e faʻaogaina faʻaaoga lelei lenei mea faigaluega ma faitau se taupulepulega faʻasaga i lauulu leiloa.

Faʻafefea ona feagai ma lauulu sinasina?

A o latou matutua, sa faʻaleaʻimauina manoa o la latou vaega lanu ma faasolosolo malie mai. E tele taimi e avea ai lea faʻafitauli o se mea e tupu mai i le matua ogaoga Afai o le lauulu sinasina e le soona taʻuina, e mafai ona e faʻaaogaina le auala o togafiti faataulaitu.

E tatau ona e taupulepule i le taimi o le vaivai o le masina - i le taimi lea e mafai ona e vaeluaina ma mea uma e le tatau ai. Ina ia taufaafefe lauulu lauulu, e tatau ona e aumaia se naifi i laina ma fai atu upu faʻapitoa taimi e tolu.

Manatua o lauulu sinasina e le mafai ona aveeseina, talu ai e fou e ono foliga mai i le latou nofoaga.

Mo le aulelei o lau lauulu, aʻo e faitau i le taupulepulega faʻapea tatalo, ia saʻo lelei faʻaaoga ma lauulu oloa tausi

Taupulepulega ma le tatalo mo le leiloa lauulu fesoasoani e feagai ai ma lenei faʻafitauli, tuʻuina atu loka le malosi ma le malosi.

Peitai, e le tatau ona e faʻalagolago tasi i nei tupe. Tuʻuina atu au curls ma le faʻaeteete atoatoa, ma o le ae vaʻai i suiga ogaoga.

Tu mo le ola maloloina

Ole tala lea e tatau ona faʻaogaina e teteʻe i fafo. Mo le faʻataunuʻuina o lea mea, e te manaʻomia ni lauulu e toʻulu ua paʻu, lea o lau tatalo e faitauina i le vaeluapo i le la lea masina.

“Na faʻafefea ona fanau mai se masina talavou,
Lea la ua tupu le ulu i loʻu ulu.
Malosi lauulu, malosi ma matagofie!
E fia fetu i le lagi, o le a foʻi le ulu o loʻu laulu!
E faatoʻateleina ae latou te le o ifo!
Amene! "

A uma ona faitau i le togafiti faʻataulaitu, lauulu mai le alofilima e tatau ona togi ese i le faʻamalama. O lenei aganuu e malosi tele ma o le a amata lana gaioiga i le taimi lava e maeʻa ai.

Fai ma vai

Ole mana faamalolo ole vai na fesoasoani i tagata ile tele o tulaga. Ma o lauulu leiloa e leai se tuusaunoaga. Ina ia faia lenei masani, e te manaʻomia se pesini vai. I le vaveao, faitauga fouvale i le vai:

“Vai-voditsa, fesoasoani!
Fesoasoani mai ia te aʻu i loʻu faʻafitauli!
Faia gaioiga e faasaga i loʻu lauulu ua leiloa!
Faasoa lou malosi, fai latou soifua maloloina.
Ia tuu i luga o lou ulu, pei o ni mataua i totonu ia te oe! ”

E tatau ona fufulu curlle ma le vai matagofie. E fautuaina e fai lenei fuafuaga ile lauulu tele taimi ile masina ina ia mafai ona faʻasaʻo le iuga.

I se faʻaopopoga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a sauniga faʻapitoa, e mafai ai foʻi ona e faʻatinoina lauulu ulu ma faʻaola ma maloloina ai. O se tulaga taua mo le manuia o le ritus o le faʻatuatua i le faʻaiuga ma le mana o togafiti faʻataulaitu. O le mea lea, faʻatasi ai ma le laititi o taumafaiga, e mafai ona e foia uma faʻafitauli ma lau curls.

Lauulu taupulepulega ma tatalo: 9 fofo lelei mo faʻafitauli masani

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

Tele teineiti o loʻo feagai ma se tulaga e i ai lemu le laulu pe paʻuʻu i luga tele. O le faʻaaogaina o matapulepule ma isi mea teuteu teuteu e le masani ona fofo ai lenei faʻafitauli.

I aso nei, o loʻo i ai se aofaʻi o faufauga e fesoasoani e toe faʻalelei le lalelei o lou lauulu.

  • Faʻafefea ona aveʻese le pala e faʻaaogaina ai se taupulepulega leaga: e le faigata le faitau
  • Tatalo malosi mo le tuputupu aʻe o curl
  • Faʻafefea ona faʻamaloloina le māfanafana?
  • Faʻafefea ona fai ia mama mafiafia ma faʻatoʻilaloina le pulu
  • Faʻafefea ona feagai ma lauulu sinasina?

I ia tulaga, o teineiti e faʻamalosia e faʻaaogaina taupulepulega faʻatonu poʻo le tatalo.

Ole aso nei, e tele lava tu ma aga e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le tuputupu aʻe o curl ma toe faʻatino lona malosi. Ole togafiti e faasagatau ai ile lauulu e mafai ai ona e tausisia le malosi ma le tele o lou lauulu mo le tele o tausaga.

Faʻafefea ona filifili se faʻapipiʻi mo ituaiga gaʻoa?

A filifilia shampoos mo lenei ituaiga, e tatau ona e faitauina ma le faaeteete le igoa. I tulaga maualuga ma, i le ala, ae le o le taugofie auala, oe mafai ona maua vaega nei:

  • Fualaʻau mai vaega o le vailaau - tina ma tina, nettle, sage, chamomile, faapea foi ma taligalu,
  • Vitamini - C, A, K,
  • Faasologa mea - sulfur ma zinc,
  • Tar.

Ae o le silicone ma le vailaʻau faʻaopoopo o loʻo i fafo atu o le tulaga iinei.

Sei o tatou vaʻai ile sili ona lauiloa ituaiga o fale talavai fale mo suauʻu ituaiga:

  1. Vichy Dercos Technique - faʻaleleia le kelace ma e aloese mai le fufuluina i aso uma (faʻaaoga masani). O loʻo i ai se vitamini complex e tausia le lauulu ma tausia se masani masani acid-base paleni.
  2. Carita Haute Beaute Cheveu - o le sili mea faigaluega lelei mo fulufulu manoa e agaʻi ile gaʻo maualuga. E fufuluina lelei lauulu ma maua ai le malamalama muamua. E iai le togafitiina ole faʻamaʻio le ulu, faʻafilemu ai le susu.
  3. Shiseido extra agamalu - o loʻo iai ni silikini suauʻu, lecithin, amino acids, faʻapea foi ma vitamini A ma C. O lenei tuʻufaʻatasia e puipuia le lanu ma fufulu lemu le paʻu, ua sili ona lelei mo le laulu ole uʻu lanu.
  4. Loreal Pure Punaoa - aveese le suauu, aveese le susu, puipuia lauulu mai le limescale ma malosi vai, toe fuatai le paleni o le epidermis.
  5. Mirrolla (burdock ma vitamini) - faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le laulu o loʻo paʻu. Faamamaina, faʻamalosia folau o lauulu, puipuia le pito mai le tipiina ma faʻalelei smoothes lauulu.

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona faʻaalia faʻapitoa ile shampoo ma balms e te faʻaogaina. Se taufaafefe foliga - i le 96% o shampoos o lauiloa ituaiga o vaega e oona o tatou tino. O vailaʻau autu na mafua ai faʻalavelave uma i luga o faʻailoga ua faʻaigoaina o le sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vailaʻau vaega faʻaleagaina le faʻatulagaina o curls, lauulu avea malepelepe, leiloa eli ma le malosi, o le lanu mou. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e oso i totonu o le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa. Matou te fautua ia oe, ia e musu e faʻaaoga le auala lea e iai lenei kemisi.

Talu ai nei, sa faia ai se auiliiliga a le matou faatonu faatonu se faʻamatalaga o le shampoos-leai se sulfate, lea na ave muamua ai e le tupe mai le kamupani Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama. Matou te fautua atu e asiasi i le ofisa faleoloa i luga ole laiga mulsan.ru Afai e te masalosalo i le natura o au teuga teuteu, siaki le aso muta, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

O le a se isi mea e fufulu ai suauu lauulu ituaiga? 10 fautuaga

Folk cosmetology ofoina atu tele eseʻese o fua o mea, lea e mafai ai ona e foia lenei faʻafitauli.

1. Faʻaopopo ni mataua laʻau lauti laulaau, lavender, sage poʻo moli laʻau taua gaosi ile lau lauulu. A fufuluina lau lauulu, tuu le busa mo le 2-3 minute, ona fufulu lea ile vai mama.

2. Sui le laupepa i le fuamoa.E tuʻu faʻatasi ma vai, e malosi tele le faʻamamaina Faafefiloi lua amo ma le 100 gr. vai mafanafana, ona faʻaopopo lea o nai mataua o le suauu olive ma le sua o le tipolo. Faasolo le paluga ma le uila ma faʻaaoga ae le o le uila (e sili atu le suia i se faleoloa).

E aoga mo oe le faitau lea:

  • 15 sili atu talo fuamoa
  • Faʻafefea ona faʻateleina le aoga o se fuamoa-meli mata?

3. Fufulu lau lauulu i le fasimoli vai, e lauiloa mai le taimi o o matou tinamatua ma tina. Ole mea lelei, ole fasimoli mo na vai e tatau ile fale.

4. Faʻaaoga le kulimi mago, lea o le a faʻamatalaina atu ai i luga o fasi ie filo. Mustard, talcum efuefu, oatmeal ma starch o le a avea ma se auiliiliga e faʻatau ai le mamago sampo. Faʻamamafa soʻo se tasi o nei oloa ile epidermis o le ulu ma aveese mea na totoe i se solo matutu ma mama.

5. Afai e manaʻo i ai, tapena le sinapi laupepa: sasaa 5 sipuni tele o le sinapi ma le lua lita o le vai ma fufulu lou lauulu i lenei fofo. I se masina o le ae matauina suiga lelei.

6. Ma o le mea lea mo le laupepa vailaʻau: palu 200 ml pia ma chamomile, calendula ma oak bark (na o le 1 le sipuni taitasi). Tuʻu i lalo le faʻamama mo le afa itula, vaimama faʻamama se lamepa ma faʻaoga e fufulu ai lou lauulu.

7. Tele pule o le suauʻu gaʻoa faʻaaogaina faʻaaogaina ma le manuia paʻepaʻe paʻu. E le gata faʻaititia le gaʻo o mea e maua mai i manoa, ae e fesoasoani foi e faʻamalolo le seborrhea ma le susu, ma faʻamalamalamaina foi le laulu. Faavaivaia paʻu paʻu papaʻe ma vai mafanafana ile kulimi mafiafia sapalai, faʻapipiʻi le maso i luga o manoa, faʻafefete ma fufulu.

8. Ua faʻapea foi ona lelei le faʻaiuga o le suamalie mai le areto rai. Alami le pulu i vai mafanafana ma tuu i se nofoaga mafanafana. E mafai ona faʻaaogaina le paluga i nai aso - fufuluina i le epidermis, massage, faʻatali mo ni nai minute ma fufulu faʻalelei.

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

9. Ole masani ole soda ole sili atu lea o loʻo suia i faʻapipiʻi ua uma ona fai. E te manaʻomia naʻo le 200 ml vai ma le sipuni tele o le soda. O le faʻapulaʻaina o le fofo e sili ona filifilia filifilia i se tulaga faʻavae, o nei faʻailoga e naʻo se faʻataʻitaʻiga. I le tapenaina o le suamalie mai le soda, susu le lauulu i ai, faʻafefete ma fufulu.

E te iloa fai faʻamalama i le fale? 25 faʻamatalaga auiliili.

10. Taumafai se isi laupepa lelei e faia i le fale. Liligi 1 sipuni tele o le fefete i le vai - o le tulaga e tatau ona mago. Tuu le paluga i se mafanafana nofoaga mo le 30 minute, ona faʻaopopo lea o le porotini sasaina. Faafefiloi le lauulu i totonu o se mama pesini, apalai ile paʻu, massage ma fufulu.

Lions ma infusions mo fufuluina o gaosia lauulu

I le taua e faʻateleina le gaʻo o mea e maua mai i manoa, e le gata i laʻititi faʻapipiʻi, ae o loʻo fesoasoani tele ai i kulimi, vaimama ma kulimi. Nei o aoga aoga.

  • Vodka poʻo le ava malosi - 100 ml,
  • Le sua o le kulimi - 2 kulimi. sipuni.

  1. Faafefiloi uma vaega.
  2. Faʻalumaina i le nofoaga autu.
  3. E te le tau fuaina.

  • Chamomile - 1 kulimi. l.,.
  • Vai - 0.5 ml
  • Sage - 1 kulimi. se sipuni.

  1. Faatumu vailaʻau ma vai faʻafefeteina.
  2. Tuu le faʻamama malulu ma faʻamama e ala i se faamama.
  3. Faʻalumaina i le nofoaga autu.
  4. E le mafai ona fufulu ese le kulimi.

  • Ava - 1 vaega,
  • Suauu afi - 1 vaega.

  1. Faafefiloi uma vaega.
  2. Faʻalumaina i le nofoaga autu.
  3. Fufulu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi.

  • Paʻu o Oak - 1 kulimi. l.,.
  • Vai - 500 ml.

  1. Liligi vai inu i luga o le paʻuo.
  2. Tomim i luga o le afi mo 15-20 minute.
  3. Tuu le faʻafefete malulu.
  4. Faʻamamaina e ala i se faamama.
  5. Faʻamalolosi i totonu o le aʻa.
  6. E le mafai ona fufulu ese le kulimi.

  • Laau birch - 1 kulimi. l.,.
  • Vai - 500 ml.

  1. Faʻatumu laʻau i le vai faʻapuna.
  2. Matou te tausisi lava 30 minute.
  3. Faʻamamaina e ala i se faamama.
  4. Faʻamalolosi i totonu o le aʻa.
  5. E le mafai ona fufulu ese le kulimi.

Nai lo le laupepa laulaau, e mafai ona e faʻaogaina le piseni, St.John's wort, linden blossom ma yarrow.

  1. Liligi tansy ma vai faʻapuna.
  2. Matou te tausisi i ni nai itula i lalo o le tapuni.
  3. Faʻamamaina e ala i se faamama.
  4. Faʻamalolosi i totonu o le aʻa.
  5. E le mafai ona fufulu ese le kulimi.

Apple vinegar (0.5 l o le vai 1 tsp), apu natura, kapeti poʻo le sua o le lemon, faapea foi ma le aloe vera sua e atoatoa mo le fufuluina o manoa fasi.

O i ai ni lauulu 'eleʻele i aʻa ma mago i pito? O lenei super mask o le a fesoasoani:

Faʻafefea ona faʻavasega lelei le sebaceous glands?

E tele teineiti ua mautinoa o lauulu suauʻu faʻateleina o latou koluse olaga atoa. I le mea moni, o outou taʻitoʻatasi mafai ona tutoʻatasi faʻaititia le aofaʻi o sebum. Ina ia faia lea mea, e lava e mulimuli i ni nai taua fautuaga.

Fautuaga 1. Fufulu lau laulu tasi i le 7 aso, fufulu faʻalua. O aso uma e totoe, togafitia le vaega o le basal i le herbal lotion poʻo le infusion.

Fautuaga 2. Faʻaaoga na o vai malulu pe mafanafana. E sili le musu i le vevela - e faʻaosofia ai le sebaceous glands.

Fautuaga 3. Tuu lou lauulu i se selu e matua mama lava. Ia masani ona faʻatofu selu ma pulumu i le vai vai o le amonia (8 vaega vai ma 2 vaega amonia). A maeʻa ona teu i le vai mo le 10-20 minute, fufulu oloa i le vai tafe ma solo i le solo. Manatua, o le amonia e faʻaleaga faʻaletonu lima e fai i laupapa ma uʻamea, o lea e le mafai ona e tuʻuina i lalo i ia vai.

Fautuaga 4. Fai pulou i soo se taimi o le tausaga.

Fautuaga 5. Tausia lelei o meaʻai lelei. Aofia meaai masima, gaʻo, suamalie ma vave meaʻai. I luga o lau laulau e tatau ona iai taumafa o loʻo iai vitamini (E.A, C ma le B). O fuamoa ia, bran, ate, o fualaʻau fou ma fualaau 'aina, laupepa, faʻapea foʻi ma oloa susu.

E uiga i mea vitamini e manaʻomia mo le lalelei ma le soifua maloloina lauulu, faitau lenei tusitusiga!

Motugaafa 6. Iloilo lau amio i le olaga ma taofi le popole i mea le taua.

Fautuaga 7. Filifili se laina o mea teuteu mo ituaiga gaʻoa. Faaaoga balm ma ufimata na o matutu pito.

Fautuaga 8. Ina ia faʻaititia le aofaʻi o mea teuteu oloa (stylers, mousses, varnishes ma le foam).

Fautuaga 9. Faʻaaoga le fulufulu laʻititi pe a mafai. Filifili le malu auala.

Fautuaga 10. Afai o le sebum o manoa ua faatupulaia tele i le maea ai o fualaau inu hormonal, talanoaina lenei mataupu ma lau fomai.

Ma le mea mulimuli, matou te matauina o le tausiga mo gaʻo lauulu e tatau ona faʻaogaina lelei. Ua naʻo lenei mea tatou te faʻamoemoe mo se iʻuga lelei.

Taupulepulega mai le lauulu e leiloa - o le malosi o upu e fesoasoani ia oe

Soʻo se fafine e manaʻo ia maua ni lauulu aulelei, malosi, malosi ma maloloina, ma o lea ua sauni mo lenei mea moni mo soo se mea. I se faʻaopopoga i le faʻaaogaina o mea eseese o mea teuteu faʻalenatura ma faʻapitoa mafuaʻaga, o le aulelei matagofie afa o tagata e tele na faʻaaogaina se ituaiga tagata metotia o se taupulepulega faʻasaga i lauulu leiloa.

O le faʻaaogaina o le upu mana e mafua mai i le mea moni e faapea o faafitauli i lauulu e mafai ona tupu ona o le lotoleaga o isi tagata, le lelei le malosi faʻatatau i tagata ma isi faʻafitauli.

Afai e paʻu lauulu, taumafai le mana o le togafiti

Leai se taupulepulega faʻatasi

E taua tele le faʻamoemoe e le gata i le mana o le upu, ae ia maua ai foʻi ma le sili ona maualuga le tausiga o lauulu e faʻaaoga ai metotia masani.

I le ala, e leai ni taupulepulega e fesoasoani ia i latou oe:

  • ulaula tele,
  • nofo i luga o taumafa faigata,
  • e le 'ai le faʻatau manaʻomia o oloa faʻalenaturamafai ona maua ni vitamini i le tino,
  • masani ona valiina le lauulu, aemaise le faʻaaogaina o oloa e aofia ai le hydrogen peroxide, amonia, ma isi,
  • e faʻaalu sina taimi itiiti i fafo,
  • faaaoga ai laupepa ita i aso uma,
  • savali i le vevela vevela e leai se pulou.

Ina ia puipuia lauulu o le paʻu ese, mataitu lou soifua maloloina

Gauai atu. Ina ia mautinoa le soifua maloloina o le lauulu, ua fautuaina e tuu ia i latou ia le itiiti ifo i le lima i le fitu minute i aso uma, selu latou ma se selu laupapa, lea o le a aveesea le le lelei malosi aoina i le ao.

Faʻafefea ona taupulupule

E le o se mea faʻalilolilo na faʻaaoga e o tatou tuaa e le gata o vailaʻau aoga, ae o le malosi ole upu e faʻaleleia ai le tino. Peitai, e toʻatele e le o iloa pe galo ia te ia, ma o lea la e ave vailaʻau vailaʻau, ae le iloa faitau le taupulepulega. O le mea la ua tupu, ua le aoga aoga togafitiga. (Tagaʻi foʻi i tala ole Sea Buckthorn mo lauulu: pe faʻafefea ona apalai.)

O lenei vaega o loʻo tuʻuina mai se ituaiga o faʻatonuga pe faʻafefea ona faʻatino ni faufauga e mautinoa le soifua maloloina, malosi ma susulu o uila.

Faʻafefea ona faʻatino le taupulega

Muamua lava, e tatau ona e filifilia le aso saʻo.

O le filifiliga sili o le vaitau o le masina pe a tupu le masina, aua i lenei tulaga e faʻatusa:

  • tuputupu aʻe
  • manuia
  • atinae.

Ata o le tuputupu aʻe o le masina

Mo se taupulepulega, oe tatau ona faʻaogaina infusions poʻo decoctions:

  • vailaau vailaau
  • faamaloloina laʻau
  • rooting, ma isi.

O na laau e mafai ona aoina tutoʻatasi pe faʻatau i se fale talavai, talu ai o lo latou tau maualalo - e mafai ona:

O le a fusifusia vai o le a manaʻomia e fufulu ai lou lauulu.

Mo vailaau faʻaaoga vailaau vailaau

Gauai atu. O meatotino o vai e faʻasao i le aso atoa, ina ia e fufuluina lau lauulu faʻatolu i lenei vaitau ina ia faʻateleina ai le aafiaga.

O le a le mea e iloa ai le aoga o le taualumaga

E oʻo lava i se malosi faʻatosina e teteʻe atu i le paʻu o le a le aoga pe a e le talitonu i ai.

O le mea lea, i le faʻatinoina o taualumaga, e tatau ona e:

  • talitonu ia te ia
  • tuuina mai le mea lelei ma le iuga o loʻo e faʻamoemoeina.

Gauai atu. Afai oe masalosalo, e te ono le mafaia se faʻamoemoe mo se iʻuga lelei, talu ai o le meatotino autu o le taupulepulega o se malosi malosi mafaufau mafaufau.

O nai faufauga leaga mo le soifua maloloina o ou curls

O loʻo i ai ni auga maliega faufauga e fesoasoani ia te oe e foʻia lau lauulu faʻafitauli. (Vaai foi Jojoba Lauulu ufimata: Uiga.)

Faitau ma le faaeteete ma toe fai mea uma e pei ona faʻaalia i faʻatonuga.

  1. Afai e te fiafia i se taupulepulega leaga: ina ia aua neʻi paʻu le laulu, ona e faʻalogo lea i le mea lea:
  • faatali mo le masina fou
  • tu i luga o le faitotoa o lou fale
  • pipiʻi ou lima i le loka
  • siitia i latou maualuluga i luga atu o lou ulu
  • vaai i le masina.

O le i ai i lenei tulaga e taua ai le toe taʻu maia o le faamatalaga lenei faʻatolu: "E pei lava o se masina faʻaali mai i le lagi, o lea ia aua lou laʻititi faʻaitiitia, ae o taimi uma atiaʻe ma fananau mai. Amene. "

  1. Afai o iai sau lauulu leaga i mea uma, o lona uiga, e le gata e paʻu i fafo, ae faapea foi vaivai, tiga, e le susulu, ae o lenei taupulepulega o le a fesoasoani ia te oe.
    Muamua lava, ia faia le sauniga e te manaʻomia:
  • faatali mo le masina talavou
  • toe fai le mau i lalo ifo i ni nai taimi,
  • i le taimi lava e tasi - lemu ma lemu sisina lou lauulu, loka i le loka, taimi uma ma se selu laupapa,
  • e manaʻo ia avea le pito sili ona fou.

Faaaoga selu laupapa

Gauai atu. Afai o le selu e le o se mea fou, ona tatau lea na o oe - e le gata e le mama, ae o le a faʻatumuina foi le selu ma le malosi le lelei o le isi tagata, lea o le a afaina ai lou curls.

O le tusitusiga o le taupulepulega e pei ona taua i lalo: “E fia fuainumera o loʻo i totonu o ana, o le a le tele o oneone i lalo o le sami, e fia fetu i le lagi, e tusa lava pe tutusa oʻu lauulu. Amene. "

  1. E i ai se isi aoga aoga e manaʻomia e saunia se foa o vailaʻau vailaʻau ma ou lima:
  • upega
  • pisiva
  • pepesi.

E maua i le ulu le pata i le ulu i le goto aʻo leʻi oso aʻe ma pe a goto le la. A faʻataunuʻuina le faʻatulagaina, e tatau lava ona faaleoina le mau o loʻo faʻaalia i le ata i lalo.

Tusitusiga Lelei Faigamau

Vaʻai lou soifua maloloina

E tatau ona e sailia le fesoasoani a fomaʻi pe afai, mo se taimi umi, e le mafai ona suia le tulaga o lou lava lauulu e ala i le talosaga:

Talu mai lenei tulaga e mafai ona tatou talanoa i le tele o faʻamaʻi faʻatupu mai e:

  • siama
  • taliga
  • siama ma isi siama lilo.

Afai ua le manuia uma mea, talanoa i se fomaʻi.

E mafai ona ola e le gata i luga o le laulu ma e le gata i luga o le ulu, ae o totonu foi o le tino, i le gastrointestinal tract.

O mafuaʻaga mo le faʻaalia o siama ma siama e mafai ona matua ese ese lava, peitaʻi naʻo le trichologist o loʻo mafai ona latou iloaina, ma faʻamautu foʻi le togafiti. (Vaʻai foi i le tala Paʻele burdock: faʻafefea ona talosaga.)

Gauai atu. Tuufaatasi le togafitiga faatonuina e se fomai ma le taupulepulega e leai se tasi e faasa.
O le mea taua o le aua nei galo e uiga i fautuaga a fomaʻi ma talitonu i le mana o le upu.

I le faaiuga

Taupulepulega malo e iai se mana. Tautala ma le mautinoa, manino, ae aua nei galo e uiga i le faigofie, masani metotia metotia o lauulu tausiga.

Naʻo le faʻaopoopoina o mea teuteu tino, ma i nisi tulaga vailaʻau, ma le mana o upu, mafai ona taunuʻu se taunuʻuga aoga.

O le vitio faʻalauiloa i lenei mataupu, o le a fesoasoani ia te oe e foia faʻafitauli ma curls ala i le tuʻuina atu manaia ma faʻamatala faʻamatalaga i lenei autu.

Tatalo ma taupulepulega mo lauulu

Taupulepulega faʻapea o se auala tuai e aveʻese ai le leaga pe, i se isi itu, aumaia se mea lelei ma susulu i lou olaga.

Tagata uma, tusa o le faʻatasi i lona olaga, na oʻo i se togafiti faigofie - mai le karite, lea e iloa e tina matutua uma. Latou musumusu atu se mea ma na ia pasi vave, aoe mafai ona e aveesea mai le vailaʻau i le vaiaso.

I se tulaga tutusa, o taupulepulega e mafai ona i ai e faʻatatau i le faʻafitauli o lauulu: latou te taofia le lauulu leiloa, faʻamalosi, faʻavaveina o latou tuputupu ae ma faʻamama aveʻese.

Lalo o ni faigofie faigofie ma tatalo mo lauulu.
Mai le lauulu leiloa ma le pauna

Auai lima ma se loka, malo lelei. Uu i luga o lou ulu ma faitau faatolu:

“E pei ona fanau mai o le masina, o lea la o le lauulu o le pologa (igoa) atonu e fanau mai ma sau. E pei ona le faitauina e se tasi fetu i le lagi, ia faapena ona faaluaina ma mafiafia le lauulu o le pologa (igoa) ma le mafiafia. I le suafa o le Tamā ma le Alo, ma le Agaga Paʻia. Amene. " O le taupulepulega e faia i totonu o lo latou fale, ma le tonu i le masina fou.

Ina ia faʻatelevaveina lauulu ulu

- Tautala i luma ole moe, selu lou laulu:

“Tofi se fusi i le puimanava, aua neʻi e leiloa se lauulu. Tumbu pupula i tamatamai vae, uma lauulu i le laina.

Tupetua se lalaga (igoa) aua le fenumiai, usitai i le Alii le Atua. ”

- Faitau mo le masina talavou, nofo i le faamalama ma selu lou lauulu, ma i taimi uma Aso Gafua:

“O le fanua i le saito, o le malamalama i le la, o le pale o le ulu i le selu, ma le sulu i le laulu. Amene. "

Ia faamalosia lauulu

Tuu le faʻata i le vai, o le tagata tausi i totonu, sasaa lauulu mai luga i le pito i lalo ma vai ma faitau lenei taupulepulega:

“Loʻu lauulu e, ma laulu na, tupu olaola pei o taliga o saga, sasaa le malosi, aua le motusia mai le matutu, nofo i le faamoega, fulufulua i le faamoega, ma o ia te au auauna a le Atua (igoa), papatiso aua le oti, ia malosi e pei o se taga. I totonu o oe, lauulu, uma loʻu mana faamaneta, pe faigata le vai, po o se ulu tiga, po o se duma manatu o le a faaleagaina oe. Tuputupu aʻe lauulu, pa'ū lauulu mai ou tauau, faʻamalosi oe lava i le la, fufulu oe lava i se matagi fou, ou te puipuia le auauna a le Atua (igoa), lauulu pei o se taliga matua, e le mo tagata, ae mo aʻu lava ia, e le mo sina taimi, e le mo le itula, mo le seneturi . Faʻamanuia le taupou Mary, liʻo ma loʻu agaga, oʻu laʻau siliʻesea mai le fuā, mai mata mumū, mai le mata leaga, vaʻai i tua. O upu na malilie i ai, feutagai, mo le auauna a le Atua (igoa) na lauina. Amene. "

Ia aloese mai le susu

Ave se apa o vaipuna pe na o le mama, i totonu o le siliva e taoto ai mo le aso. Tuu o ia i le tulimanu pito sili ona pogisa o le fale ma faitau upu nei ia te ia i le afiafi:

“O le vai o le faʻamama, o le vai o le faʻamama, o le ulu o le auauna a le Atua (igoa) o le a fufuluina ese mai le leaga uma, mai uma faʻaletonu, ina ia pupula o ou mata ma lauulu lauulu. Faʻasusu ma faʻafefete ma scab, ave ese latou ma vai. I le suafa o le Tamā ma le Alo, ma le Agaga Paʻia. Amene. "

Tuu le vai iina seia oo i le isi afiafi. A e fufuluina lau lauulu, fufulu lau lauulu i lenei vai. Amata lenei aganuu e tatau ona faia i luga o le masina vaivai, pe a uma le masina atoa, ma faia i aso uma seia faʻaititia.

Tatalo mo le faʻamalosia o lauulu

(tagata faamalolo o Galina Shlenova)

“O le faaaliga mai le lagi o mana o le ola alofa, O au u o uunaiga a le Alii, le mana alofa o le lalolagi, ulufale atu i totonu o pori uma o loʻu paʻu i le vai paia ma mai faatosinaga faalelagi o loʻu laulu o le a faamalosia ma maua ai le malosi ma susulu ai. Na ou fesoʻotaʻi ma mea lelei na maua mai ai, ma o le vavega o le toe faʻafouina ma le malosi, e maua mai ia i latou, ma o le a ou maua se faavae mautu, ma o loʻu lauulu uma lava o le a maua se lagona matagofie mai le mana sili o le Atua. Amene. "

E faitauina luga o le vai mo le fufuluina o lauulu.

Tulafono manaʻomia e tatau ona matauina:

- E tatau ona e talanoa naʻo oe pe a lagona le lelei, leai se mea e afaina, e te le inu ava malosi, ma i le taimi nei e leai ni taimi

- leai se tasi e tatau ona iloa o oe na amata ona togafitia e le taupulepulega leaga, aua o latou masalosalo mafai ona faaleaogaina le taunuuga

- faʻatino sauniga faʻatino ile aso talafeagai mo lenei: alu ese mai soʻo se mea (pei o faʻamafu) i luga o le masina vaivai, faʻamalosi ma faʻamalosi - i luga o le tuputupu aʻe

Afai e te manatu o lou malosi e le lava mo le tutoʻatasi togafitiga, ona sili ai lea ona liliu i tagata tomai faapitoa. Ia mautinoa ua e faia muamua se faʻamaoniga o lenei tagata e leʻo se tagata faʻapolopolo, ua leva ona fai togafitiga i le tagata ma e leʻo se pisinisi mo ia, ae o se galuega. Aua e te saili mo se tasi e tautala fua - o se tagata ua i ai le poto masani o le a le faia lenei mea, a le o lea na te aveeseina lou maʻi ma faafitauli.

Ma aua neʻi galo o taupulepulega e faʻataulaitu, tusa lava pe paʻepaʻe. Malie lelei leaga

O lea faatoa ou aʻoaʻo mai i mea faatuatuaina lelei au mea mo lou lelei, oe manaʻomia e kopi le laufanua oe te fiafia ia te oe lava i luga o se fasi pepa, ma faitau mai ai.

Lauulu. Lulu. Recipes ma se faʻataʻitaʻiga

FUA MAUA FUA FAʻAIʻU FAʻAFAIVAI

Fufulu le ulu i le vai mafanafana e leai se fasimoli, ona faʻalemu lemu lea o le ulu, maanui le laʻau masima mo le 10-15 minute. Fufulu lauulu. Toe fai lenei faiga 6 taimi. Na fai mai le au faamalolo, o lenei vaifofo na sefe mai le pala ma le paʻu o le tino.

Faafefiloi 1 vaega brendy, 4 vaega sua susu o aniani, 6 vaega o se decoction o aʻa o burdock. Faʻafefete le paluga ile ulu o le ulu. Ufiufi lou ulu i se solo mafanafana mo 2 itula, ona fufulu lea. Toe fai ile vaiaso.

I le amataga o le pala, o le decoction o hop hoping ua leva ona faʻaaoga e faʻamalosia ai lauulu laʻau. E tatau ona e aoina cones ia Setema-Aukuso, seʻia latou matua atoatoa, 1 kulimi. sasaa se sipuni o le hop ma le ipu o le vai faʻamama vai ma rebus mo le 30 minute. A maeʻa le maʻimau, palu i totonu o le ulu.

I le tulaga o lauulu leiloa, o loʻo fautuaina e faʻaulu kulimi afu pe a fufulu le lauulu e fufulu. 1 kulimi. sasaa le sipuni mamago laumei laupepa ma se ipu vai fofo ma tuu mo le 1 itula.Filifili le malu malulu ma olo i le ulu i le 1-2 taimi i le vaiaso. Saunia se paluga o paʻu burdock aʻa ma calamus rhizomes i tutusa tutusa, 6 kulimi. sipuni tele o le paluga tui 1 lita vai ma puaa mo 15-20 minute. Faʻaavanoa ma faʻamalulu i se nofoaga mafanafana. Faʻapipiʻi i le maʻi i le 2-3 taimi i le vaiaso. E faʻamalosia ma faʻamaloloina lauulu.

Oomi le sua mai se fugalaʻau fou ole alfalfa ma le carrot root sayuran. Ave le faʻafefiloi o vai (50 ml o le alfalfa juice ma le 150 ml o le carrot juice) 2 taimi i le aso afa itula ae leʻi faia taumafataga. O lenei mea faigaluega e faʻatupuina ai le tuputupu aʻe o lauulu ma puipuia ai le paʻu o lauulu.

30 g o le mamago tipi chamomile liligi 100 g o le vai mafanafana, tu mo le 15 minute i totonu o le vai vai taele, ona tuu lea e malulu mo 30-40 minute, faamama ma faaopoopo se meaai suamalie o le meli i le ua aveina. Fufulu lauulu, solo solo lemu ma se solo ma solo malie ma le fofo ua saunia, ma fufulu ile vai mafanafana pe a maeʻa le afa itula pe ile itula.

Ma le laulu mago, fai lenei faiga tasi uma 10-12 aso, ma faʻamalosia laulu - tasi uma 6-7 aso. Faafefiloi 50 g o nutipalaina mamago calamus ma burdock. 3 kulimi. sipuni tele o le paluga sasaa 0.5 l o le vai pamu, pala mo 15-20 minute, tumau i se mafanafana nofoaga mo le 3-4 itula ma sapasapaia le ofe i le ulu i le 2-3 taimi i le vaiaso (teu i totonu o le pusaaisa) e faamalosia ai lauulu.

Oli salalau aniani i luga o le kelei lelei, palu ma le meli i se fua faatatau o le 4: 1, milimili i le paʻu o le papala, pe a uma le 30-40 minute fufulu ma vai mafanafana. O lenei fofo vailaau faamalosia le lauulu. 100 g o laʻau tipi moli faʻasusu sasaa 0.5 lita o vai ma 0.5 lita o le vineta. Suaʻu mo 30 minute, ona vili ai lea. Fulufulu fufulu o latou lauulu e aunoa ma se fasimoliʻo leʻi alu e moe.

Faʻapipiʻi le sua fou o le sukalati i totonu o le ulu i le mea nei. Mafiafia le aʻa o aʻa o le burdock, faʻaititia le tele i le taimi o kuka e afa. Faafefiloi ma puaa i totonu gaʻo, mafanafana. O le paluga ua tuu i totonu o le ogaumu mo ni nai itula seʻia oʻo ina liu le vai. O le faʻatusatusaina o le uu e faʻaligiina i totonu o le ulu. Faʻapapa se fufui o laulaau (1 sipuni. Sipuni mamago i le 300 ml vai faʻamama) i totonu o le ulu pe a maeʻa ona fufuluina e lauulu.

Mo faʻamama i totonu o le tumutumu faʻaaoga se falaoa o fua o Iapani Sophora (1 sipuni ti i le afa ipu vai vela) poʻo le lanu (12 fua i le 90 g o le vodka). Ina ia faʻaleleia atili le tuputupu aʻe o lauulu, suauʻu latou ae leʻi fufuluina i le castor suauu ma afifi i se solo na solo i le vai vevela, fufulu lau lauulu i se itula.

Faʻapipiina laʻau mamago laulaʻau (2 sipuni ti i totonu o le ipu vai faʻamama) salu i totonu o le ulu ma le lauulu. 1 kulimi. o le sipuni laupepa lapisi ivy sasaa liligi 0.5 lita o vai. Suaʻu mo 30 minute. O se pulufana e faʻamamaina e faʻamalulu ai le ulu ma lauulu i afiafi uma mo le 1 masina e faʻaosofia ai le tuputupu ae o lauulu.

Aoina Burdock lapoa, aa 30g Nettle, laula 70g Faʻaaoga e pei o se tui mo le fufuluina o lou lauulu. Piki Burdock lapoa, aʻa 15g St. John's wort perforated, mutia 15g Three-part sequence, grass 15g Sandy immortelle, fugalaau 10g Chamomile, fugalaau 10g Corn kolom ma stigmas 10g Common tansy, fugalaau 10g Aralia manchurian, root 15g Talosaga 1 / 3-1 / 2 ipu infusion 30 minute ao leʻi faia taumafataga 3 taimi i le aso.

Faaputuputu Plantain lapoa, laʻau 15g Burdock lapoa, aʻa 15g Calendula officinalis, fugalaʻau 10g Peppermint, vao 10g St.John's wort perforated, vao 15g Corn koluma ma stigmas 10g Sandy immortelle, fugalaau 10g Nettle, vao 15g ave 1 / 3-1 / 2 ipu tui 30 minute aʻo leʻi 'aʻai 3 taimi i le aso. Sauniuniga o tui: 1-2 kulimi. sipuni tele o le paluga tuu i totonu o le pesini enamel, liligi 1 ipu vai vevela vevela, ufiufi, vevela i le vai mafanafana (i totonu o le vai taele) mo 15 minute ona malulu ai lea ile potu vevela. Oomi mea uma o lo o totoe, faʻaopopo vai pipiʻu i le aofaʻi o 200 ml.

Fuaitau mai le au faitau:

Olo se ipu vai paʻu ma se ipu o uolanoina mata i le falaoamata. Teu i totonu o le pusaaisa, aua o le masima e masamoa i le vevela. Ia mautinoa e vavaeina le lauulu pulu, ma i aso uma, sili atu i le po, palu 1-2 sipuni o uu, sosoo ai ma le suauʻu, ie vavae i luga o luga - ma faapena ai lava seia oʻo i le taeao. I le taeao, fufulu lou lauulu i le pepe poo le tar fasimoli, ae le o le faʻamalama. Togafitiga mafai ona avea i le 4 tausaga

Faʻaise Tauna

"O lenei aʻafiaga i se toʻatele o fafine, aemaise i totonu o taulaga tetele. E amata faafuasei, i le taimi lava. I le afiafi sa leai, ma i le taeao ua i ai, le tele o se ki tele. Na faatonuina e le fomaʻi le vailaau mo aʻu - e soli le mea paʻu, ma le kaposi suauʻu - ina ia fufuluina i le pepa lanu, ma faʻamafanafana vitamini. Fautuaina lelei taumafa. Na ou faia uma nei ma le faaeteete. Ina ua mavae sina taimi, na amata ona tupu aʻe lauulu masani ile pa pulu, ma sa ou toʻafilemu. Ae e leʻi i ai se taimi e oso ai le pulu i le mea gaogao, ina ua faʻaalia se lata mai lata mai. Na ou toe alu ai foi i le faiga lava lea e tasi, ae ina ua mavae sina taimi sa toe paʻu loʻu lauulu, ma avea ai se taamilosaga. Ma na ou filifili loa e togafitia le ulu atoa i le taimi e tasi. Sa ou tuʻuina le pepa lanu i totonu o le paʻu o le paʻu o le ulu, ina ua uma le 5-10 minute na ou suʻeina loʻu nifo i totonu o le suauu castor ma, i le faia o le vaevaega, na ou fufuluina i le paʻu. Ona ia afifiina ai lea o lona ulu i le solo, o loʻo saisai nei i le solosolo ma uu lenei mea mo le 4-5 itula. Sa ou fufuluina loʻu lauulu e pei ona masani ai ma le kulimi. O lenei faiga na faia tasi i le vaiaso (2 taimi) mo le tausaga. Ma o lenei mo le 8 tausaga sa ou ola ai e aunoa ma lenei miti leaga, ma e ui lava ma lauulu mafiafia mafiafia, o le umi na oʻo atu i le 95 cm. Ma e matua leai lava se susu! E naʻo le pau lava le mea ou te faia naʻo le kometi suauʻu mo le suʻesuʻeina uma i le tausaga, mo masina e tolu. ”

* “I le tama a le tama i le 8 tausaga, na amata ona aliali mai nei faamoega. Na togafitia i latou, inu uʻamea-e aofia ai tapenaga, ma fulufulua na faʻaauau pea ona paʻu'ū. Ona ou manatuaina lea o le fua faatatau i le pala lea na ou tuuina atu i Tbilisi. Sa tatau ona togafitia i gruel mai le garlic ma le uolanati, ae ou faʻaopopoina foi burdock root, talu ai burdock o le sili sili ona lelei auala e ola ai lauulu. Sa ou aveina le 3 sipuni o burdock aʻa, palapala i falaoamata, i totonu o se ipu vai paʻu ma se ipu o uolavaina. Teu i totonu o le pusaaisa, aua o le masima e masamoa i le vevela. Ia mautinoa e tipiʻese lou lauulu paʻepaʻe, ma i aso uma, sili atu i le po, palu 1-2 sipuni o le uu, sosoo ai ma le suauʻu, ie vavae i luga - ma isi lava seia oʻo i le taeao. I le taeao, fufulu lou lauulu i le pepe poo le tar fasimoli, ae le o le faʻamalama. Na matou togafitia le tama a le tama mo le 4 tausaga. Ma i le vasega fitu, sa mafuli uma ona pupuga, ma sa tau lalelei tele lona laulu. "

Filifili luga o le ulu “Sa ou maua ni tamaʻi papala i loʻu tamaitiiti - tele-focal allopecia. Ina ua uma le tausaga aʻoga, sa ou le mautonu. Na amata ona matou o i fomaʻi seʻi vagana ua fautuaina e se tasi oi latou se talavai: 2 polosi o mumu vevela mumu e tatau ona tauanau ai i se kuata o vodka mo le vaiaso, ona tatau lea ona tui lenei tui i se pulumu nifo fou i le po i nofoaga gaoa, ulu e tatau ona nonoa ma se sikafu ina ia mafanafana. I totonu o le masina, na tupu aʻe loʻu lauulu i nei nofoaga. ”I le gaogao i luga o le ulu, o le sua fou o le lobisi o le palapala i le ulu, ma le aofaʻi o alopecia sa faaaoga i le po po o le isi aso fai apalai ua faia mai le tasi ipu o le falaoamata rye ma le 4 sipuni tele o pulupini i aʻa, masima. ua ave le susu poo le kefir ina ia palu ai se paluga manaia. Faaopopo lua sipuni o soʻo se suauu fualaʻau. Taʻu se keke mafolafola, ufiufi i le ma scila, faʻaaoga le faʻapipiʻi pepa ma ieie o ie lino. Aua le sili atu i le lua itula, ma e tatau ona e manatua pea le eseese o le paʻu. Aua le mafua ai mu. Ole togafitiga e umi, ae aumai ni faʻaiuga lelei. Ma e faʻatinoina e ave se sipuni ti o vodka horseradish infusion ao le i faia taumafataga taʻitasi, ma i le taimi o taumafataga taʻitasi - 2 laulau o methionine (o loʻo maua i totonu o fale talavai uma) ma 2 kapsula o le folic acid. Talosaga e mafai ona faia i isi aso uma.

Tauvaga

Afai o le lauulu na amata ona "nutimomoia", e tatau ona e tautala i luga o le masina fou, a leai e leiloa lou laulu. E talanoa i le latou fale, o le nofoaga lea e nofo ai le tagata maʻi. Auai lima ma se loka, malo lelei. Taofi ia i luga aʻe o le ulu o le tagata ma faitau faatolu: “A o faagasolo le masina na fanau ai, ia tupu pea le laulu o le pologa (igoa). Ia pei o le leai o fetu e faitauina fetu i le vanimonimo, ia faaluaina le laulu (igoa) le pologa ma mafiafia e aunoa ma se fua faatatau. suafa o le Tama ma le Alo ma le Agaga Paia. Amene "

O le taupulepulega e faasaga i le pala e faitauina i luga o le masina fou, tamoe lona lima taumatau i luga o le puaa, i luga o lona ogalu. Sa latou faitauina faapenei: Tina-puaa susu, faʻataʻavaleina lana toʻotoʻo, Na tu aʻe i luga, na pa'ū i luga o le ulu ulu o se pologa (igoa). Le ulu ulu o le pologa a le Atua, Na muaʻi ufiufi Bristle, Ona tuʻu lea ose curl. Amene.

Taupulepulega ma le tatalo mo le leiloa atu o lauulu

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

E tupu lena mea i tua atu o le soifua maloloina atoatoa, lauulu e pa'ū ma ua mafua le mafuaʻaga e faigata ona fuafuaina. I le tauiviga mo se taugata "mane", o se tagata amata ona taumafai uma auala talafeagai o togafitiga, ae leai se mea e fesoasoani. Ona e lagona ai le gauai atu i se isi mea i togafitiga masani.

Mai le vaʻaiga o le malosiʻaga o le tagata, lauulu e taua o se feʻaveaʻi o faʻamatalaga e uiga i tagata soifua ma aura. Faatasi ai ma le afaina o le tino i totonu o le tino, o le manifinifi o le laulu e amata, "pu" e fausia i le biofield. O malosi malosi e mafai ona mafua mai i le lotoleaga o le isi pe o le mata leaga.

Faʻafefea ona puipuia oe lava ma lou lauulu mai faʻalavelave a isi taua?

I le mago, le mautonu, lauulu e leiloa ma isi faalavelave, togafiti faataulaitu, faufauga, tatalo mafai fesoasoani. O le taupulepulega e tetee i le pauna e mafai ona foia le faʻafitauli e le gata i le faʻamaloloina o tino, ae ia faʻamalamalamaina foʻi le laulu ma faʻamalosia le foliga o le lauulu. O le mea taua ma nei sauniga o le talitonu faʻamaoni i le aoga o auga o togafiti faʻataulaitu.

Faʻafefea ona fai togafiti

O le taupulepulega e faasaga i le leiloa o lauulu ua fautuaina e faia i le vaitaimi pe a e lagona le lelei, aua le maʻi, aua le inu ava malosi ma e leai sau menstruasi.

Sili atu o mea uma, taupulepulega mo le tuputupu aʻe ma le faʻamalosia o lauulu e galue i luga o le tuputupu aʻe masina, faʻailoga o le tuputupu aʻe ma le tuputupu aʻe.

Afai e te manaʻo e aveʻesea se mea (aluʻe, sili atu le lauulu i luga o le foliga ma le tino, ona tatau lea ona faia ni togafiti faʻataulaitu i luga o le masina vaivai. I le mea lea, o loʻo faʻaaogaina le vai, decoctions o laulaʻau ma laupepa. O le enchant vai ua faʻaaoga o se fufuluina pe a uma ona fufuluina lauulu.

Ina ia maua se iʻuga tumau, fufuluina i le vai poʻo le decoctions o laulaau faia mo le tolu aso. Fufulu ou lima aʻo le i faia le sauniga ma aveese uma asoa, e aofia ai ma uati, vagana ai le koluse o le tino. O se tasi o manaʻoga mo le taupulepulega o le le faʻatuatuaina faʻatuatua i lona malosi.

Afai e te le o mautinoa le aoga ma le aoga o togafiti faataulaitu, ona latou lea o le a le manuia. Afai i le taimi o le taupulepulega e iai tagata masalosalo i ou tafatafa, e sili atu le faia o se sauniga e aunoa ma latou.

Tatalo Faasaga i Fulufulu Lauulu

Ole tatalo e fesoasoani tele ai ie talitonu, aua a tuʻu faatasi le mana ole Faʻatuatua ile malosi ole Upu, e tutupu vavega moni. O le masani ai faitauga o upu i le mafaufau, e le faia uʻamea mafiafia ma sili ona matagofie, o le mea sili ona taua o le faʻatuatuaina atoatoa i le mana o le tatalo. Tusa pe e te le iloa upu o le tatalo, e mafai ona e liliu i le Atua i au oe lava upu ma ole atu mo se fesoasoani e fofo ai le paʻu o lauulu poʻo isi maʻi.

Tatalo mo le leiloa lauulu

“Oi, malosiaga faalenatura agaalofa, ulufale mai i totonu o loʻu vai paʻia i loʻu paʻu ma tuu atu i ai oʻu ikuga malosi ma maua le malosi ma le susulu. Ou te paʻi i le matagofie o mea e maua ai, ma tuu atu ia latou maua se vavega o le tuputupu aʻe ma le tuputupu aʻe o lauulu, ma o fulufulu uma o le a sili atu le malosi. Amene. "

O lenei ua e iloa pe faʻapefea, faatasi ai ma le fesoasoani a itiiti faʻatauga ma taumafaiga, e saili ai mafiafia ma maloloina curls ma taofi lo latou leiloa. O faiga faʻataulaitu e le mafai ona faʻamaloloina ai le pala, aua o loʻo iai nei tagata faʻapitoa. Ae o togafiti e mafai ona faʻaaogaina o se ausilali metotia, tuʻufaʻatasia ma le togafitiga autu. Talitonu i le mana o taupulepulega leaga ma tatalo mo le leiloa lauulu, ma e te manuia!

Tusitala - Maria Denisenko

Tusitala - Maria Denisenko

Taupulepulega Faasaga i lauulu lauulu

Lauulu leiloa o se masani masani faʻasolosolo gaioiga, o se tagata leiloa i le selau o lauulu i le aso - lauulu e tatau ona faafouina, o lenei le masani.

Ae afai e te mauaina se vaʻaiga vaʻaia o lauulu i luga o le aluga i le taeao - e ono o oe o le balding ma e te manaomia togafitiga. E mafai ona tele mafuaʻaga, ma e le o mea uma o ni mea masani.

Mafaufau i lauulu pa'ū i totonu o le malamalama - e le tatau ona i ai se pouliuli ato (matauila) i le pito. Afai o iai le taga, aua le fufuluina lau lauulu mo le tolu aso, ona e teuina lea o oe lava e le fulufulu o le lauulu i le pito i luga o le ulu. E sili atu nai lo le lima lauulu i tamatamailima? Vaavaai mo le mafuaʻaga o lauulu leiloa mea, o le mea e tupu ia te oe e le o se masani faʻafouga faʻasologa. Atonu e te manaʻomia togafitiga.

Siaki manatu, ma le faʻaeteete, e i ai nisi o mea nei e aʻafia ai le paʻu o lauulu?

Muamua, e te le o lusi lau tui, e te le o faʻamalolosi i le taimi nei? Foaʻi le toto mo le aofaʻi o le uʻamea (leiloa o le toto mai le pa'ū, le paleni taumafa - o le mafuaʻaga o le uʻamea le lava). O e inu vailaʻau e togafitia ai le non-follicular faʻafitauli o loʻo i ai le paʻu o se aʻafiaga? Asiasi i le endocrinologist - hormonal le paleni e mafai ona mafua ai lauulu leiloa.

Le lava vitamini i le meaʻai, o auga o le maualuga ma le maualalo o le vevela - e mafai ona i ai le tele o mafuaʻaga, oe manaʻomia le sailia o i latou ina ia mafai ai ona e teteʻe atu i le paʻu le paʻu, taofi ma faʻamalolo le afaina o aʻafiaga le lelei i le tino (aua e te mumusu e faʻaaoga le le masani ai, faiga a tagata, meafaigaluega ma vailaʻau)

Oe manaʻomia le vaʻaia lelei o lou lauulu, faitau, faʻalogo ma mulimuli i fautuaga a fomaʻi faʻapitoa, vaʻai lelei lou lauulu ma le tino atoa i le aotelega, tau le faʻamamafa, aʻai lelei.

Afai e te naunau e toe maua le laulu matagofie ma maloloina, o le a aoga e toe manatua ai le tele talitonuga ma togafiti faʻamanatu e fesoʻotaʻi ma lauulu, ma faʻaaoga fofo tagata e togafitia ai lauulu.

Mai le itu o manatu o le malosiʻaga o le tagata, lauulu o se mea e teu ai mea. Faʻataʻamilomilo o le lauulu - solia o le meaola. Ma o na soligatulafono e mafai ona oʻo i ai aʻoaʻoga faʻalavelave. E taua le manatuaina o le togafitia o lauulu i tagata fofo togafitiga ma le faʻaaogaina o se taupulepulega faʻasaga i lauulu leiloa.

Faʻafefea ona tautala lauulu?

O le tulaga taua ma le taua mo le lelei o le taupulepulega leaga i le lauulu e leiloa (faapea foi ma le aoga o le togafitia ma fofo tagata i le lautele) o le talitonuga o le taupulepulega o le a aoga. E manaʻomia lou faitau i le poloka ma le mautinoa ma le leotele, i taimi uma i luga o le masina tuputupu aʻe, o le faʻailoga lea o le faʻamalosia ma le atiaʻe.

E te manaʻo e faitau upu o le taupulepulega i se tulaga talafeagai - e leai sau menstruasi, e te le maʻi, aua e te inu ava malosi.

E le tatau ona i ai tagata masalosalo i ou tafatafa; se masani e sili ona faia e aunoa ma latou. Oe oe foi e tatau ona talitonu ma le le faʻatagaina ma le le faʻatuatua i le mana o upu pe a e faitauina.

Aveese uma mea teuteu (satauro e mafai ona tuua). Tapē le TV, telefoni feaveaʻi, telefoni ma isi auala o fesoʻotaʻiga - togafitiga ma fofo tagata e manaʻomia le filemu ma le nofo toʻatasi.

O le faigofie, ae malosi lava taupulepulega mai le leiloa o lauulu o le tu i luga o le faitotoa o le fale, tilotilo i le tuputupu ae o le masina, ma, pipiʻi ou lima i luga aʻe o lou ulu i le maota, fesili mo le tuputupu ae ma faʻateleina o lauulu i luga o lou ulu, e ala i le tala faatusa i le oso mai ma tuputupu aʻe masina.

Ae e te leʻi alu e moe, selu lou lauulu ile masina tuputupu aʻe, sau ma leo tetele le tele o faʻatusatusaga (ma fetu ile lagi, oneone ile sami, etc.). E tatau ona e faitauina seia e selu lou lauulu - ona e moe lea e aunoa ma le faia o se upu seia oʻo i le taeao.

I le masina talavou, ave lauulu pa'ū, faalagolago i fafo o le faamalama, ma feula le lauulu mai lou alofilima o lou lima agai i le masina talavou ma fetu.

O upu o le taupulepulega e le tatau ona faitauina, ae ia leo tele. Afai e te le alaga, o le a avea ma se soli o le ritus, lea e le gata e le avea o se fofo, ae mafai foi ona aumaia leaga taunuuga. O le saʻo le faitauina (alaga) o upu o lenei taupulepulega o se vave ma aoga togafitiga, o le taunuuga o le faʻaogaina o ia mea faigaluega o le a vave tele.

Afai e te faʻaalu se faʻata i le vai ma soʻona faʻaalu lou lauulu i le vai matagofie (e mautinoa lava mai i lalo i luga) - e mafai ona vave ma faigofie e toe faʻafoʻi lau lauulu na leiloa ma amata faʻatupuina fou, le oloa ua uma ona faʻataʻitaʻia.

E mafai foi ona tautala o se manua o laʻau - o le sili lea ona lelei fofo tagata. Lua laulau o le mint, nettle, plantain, sasaa le vai faʻapuna, malulu ma palu i le ulu i le taimi aʻo e moe, faitau le laupepa.

A fesoasoani manulele o le birch lau ma nettles (iva laupepa taitasi) fesoasoani foi. O upu o le taupulepulega e eseese mo tuʻufaʻatasiga eseese o laulaau, e mafai foi ona e tatalo i au oe lava upu, ole atu mo le faʻamalologa faamaoni mai le Atua - o le togafitiga sili e mafai ona fai faʻaiuga masani ma tagata.

Faʻamatalaga - 2,

E lelei loʻu mafiafia o loʻu lauulu talu mai loʻu laitiiti. Sa fiafia uma tagata i ai. Faʻafefea ona jinx? I se tasi taeao lelei, sa ou maua ai i luga o loʻu aluga ma se tamai faaputuga o loʻu lauulu - na amata ona taufaafefe. Ma mo se vaiaso. Na vave ona ou alu i le falemaʻi, ma siaki. E leʻi maua e fomaʻi se mea - na latou fai mai o loʻo tupu lelei le soifua maloloina, ma e paʻu lava i le paʻu. Sa ou malamalama o se mea e masani ai, ae e le tutusa le aofaiga! Na 'ou matuaʻi sau i le fale - ou te leʻi iloa poʻo le a le mea e fai. Sa ou telefoni i loʻu tinamatua - sa ia talitonuina aʻu o se ituaiga o togafiti faataulaitu. Na matou filifili o le a ou faia fouvalega. Na ma filifilia ma loʻu tinamatua le faigofie - "i le tupu aʻe o le masina." Ia, na fesoasoani, a leai e tatau ona ou savali i luga o lau wig.

Talofa Faʻamolemole taʻu mai ia te aʻu ni mea fouvale na faitauina? A leai le faia .. fesoasoani fesoasoani faasoa? ((((