Tausiga

Cognac ufimata mo agamalu ma susulu

O lauulu malulu ma le susulu e mafai ona liua soʻo se fafine i se teine ​​moni. O le mea lea, o tausiga masani ma le talafeagai o lauulu e taua tele, ma maua ai i latou i meaʻai talafeagai.

O se metotia taugofie le aoga o masima lauulu, a maeʻa ona faʻatumuina le laulu i le malosi, susulu, avea matagofie ma lauulu. O se tasi o na mea o le cognac mask.

Le mana faamalolo o cognac

Mo se taimi umi, cognac ua leva na faʻaaoga o se mea taua i totonu o pulou ulu. Faamalologa aafiaga luga o le ulu ma le lauulu ona o le i ai o le ava lelei:

  • ethyl esters,
  • okeni okeni
  • taninini (taninini).

Ae uma ane, o lenei meainu ua faia mai vine, lea talu mai aso anamua na manatu o meaai e toe faʻaleleia ai le malosi o le tino, lea e i ai se faʻatusalia malosi faʻamalologa.

E iloga e latou te mafaia e faʻafetauia le afaina o faʻafitauli, e iai le siama. O se faʻaiuga o lenei:

  • ua faamamaina le papala
  • malosi lauulu
  • e matagofie le pupula e aliali mai.

E le gata i lea, o cognac e faavaivaia toto toto, faʻateleina le toto, ma i ai ma le faʻaosoina o taumafa, o loʻo i ai se lautele lauulu tulaga faaleleia.

O le iʻuga e maua i luga o le lauulu!

O matapulepule ma le brendi e faigofie ona fauina, e aoga mo le vaivai, le faʻatauva, paʻu leaga. O le a le mea e faia ai le cognac hair? O le a Ia taofia lo latou leiloa, toe faafoi i latou i le taimi muamua na susulu atu, faatumuina i latou i le malosi ma le soifua maloloina.

Ae le o mask uma e maua ai le manaʻoga faʻapitoa. Fuafua i lauulu ituaigafaʻaaoga masker cognac ma le faʻaopoopoina o vaega eseese.

O le ava o loʻo i ai i totonu o lenei meaʻai tupu e faʻamago le paʻu, ona i lona tulaga mama, e mafai ona e faʻaogaina le cognac e faʻaoga ai i le lauulu na o tulaga o lauulu uʻumi.

I le laulu mago, ua saunia le mata faʻatasi ma le faʻaopopo o mea e faʻaleaogaina ai le gaioiga o le ava malosi, aʻo aoga foʻi e aʻafia ai le soifua maloloina o lauulu.

O le iloaina o lou lauulu ituaiga, e mafai ona faigofie ona filifilia le faʻatulagaina talafeagai mo se ufimata ma cognac ma maua se faʻaiuga faapitoa. I soo se tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina se meainu maualuga.

Ole isi pupula ile laulu e faʻaola ma faʻalauteleina ole susulu ole pa o pa. O lenei tala o le a taʻuina atu ia oe pe faʻafefea ma pe o fea tulaga e faʻaaoga ai.

O le tuʻufaʻatasiga o le yolk ma cognac o le a vave fesoasoani i lou lauulu, aumai latou i le atoatoa lelei. E talitonu faapea o le umi o le brandy-yolk mass i luga o le lauulu, o le sili atu lea o le aafiaga i luga o le oloa.

A lava sou taimi, e mafai ona e uuina se ufimata tusa lava mo le aso atoa, ae taimi itiiti - 20 minute. Peitaʻi, o nisi ituaiga o matapulepule e manaʻomia e tausia le taimi fautuaina taimi, ae le sili atu.

Cognac Hair Masini Fua

E i ai se numera tele o laulu pulou lea e faʻaaogaina le pele faʻamalosia, faʻamanuiaina atua - cognac.

E tatau ona e iloa ina ia faʻafou, faʻafailele, faʻamalosi, faʻamalamalamaina lauulu, e manaʻomia le faʻaogaina o masker mo se taimi umi ole taimi, i le lua masina, ma le itiiti ifo tasi i le vaiaso.

O iloiloga sili ona fiafia e mafua mai i le ufimata “meli ma le cognac” ma le “fuamoa moa ma cognac”. Afai e tatau, e mafai ona e faʻaopopo mea faaopoopo i tutusa vaʻaiga, mo se faʻataʻitaʻiga masima masani poʻo sua suauʻu

Ufimata e aveese lauulu uʻumi

O le sili atu le faʻaiʻuga na tuʻuina mai e se matapulepule ua faia mai cognac ma yolks faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o le sua o le tipolo ma le suauu kastor. Mo le lauulu lauulu umi o vaevaega e pei ona taua i lalo:

  • le oka o se fuamoa fou, e tatau ona e tata lelei,
  • se sipuni tele o brendi, faʻaopopo se sipuni ti o le sua o le tipolo ma le suauu o le suauu i le moli matata,
  • fefiloi lelei mea uma.

Uu le ufimata mai i le 20 minute i le tasi le itulaa uma le taimi lea, fufulu le ufimata i le vai.

O le a teuteuina lauulu lauulu sulu o le a pupula ma maua le malosi. O le faʻaaogaina o se ufimata faʻatasi i le vaiaso o le a toe faʻaleleia ai le masani masani o galuega a le sebaceous glands, e faʻamamaina ai oila susua.

Faʻaago mata ufimata

O mago lauulu e manaʻomia le faʻaogaina ma toe faʻafouina o meaʻai. O lenei faʻafitauli o le a foʻia e ala i le faʻaopopo o le olive poʻo isi mea i le cognac mask
suauu fualaʻau:

  • fefiloi cognac ma suauu i va tutusa,
  • faapipii le paluga i le tasi lanu,
  • olo i totonu o lauulu o aa
  • ofuina se pulou ma taofi mo le tasi itula,
  • fufulu ma vai mafanafana e aunoa ma le faʻaʻainu

O le ufitia ei ai se aʻafiaga lelei faʻafouina, fafagaina le lauulu, faʻaleleia ai, iila.

Ufimata mo lauulu vaivai

Faʻaleleia tulaga o le magavai, vaevae pito, toe faʻaleleia o latou fausaga o le a fesoasoani ufimata oi ai vaega nei:

  • 1 sipuni ti cognac
  • 1 fasi
  • 1 sipuni ti o le meli
  • tele o burdock suauu
  • lua paʻu o le suauu taua.

E tuʻufaʻatasia vaega uma, ma o loʻo faʻaalu lelei le paluga ile lauulu. i le le 1.5 itula.

Ile maeʻa ai ole faʻasologa muamua O le taunuuga o le a matauina. O lauulu e pei o ola mai, susulu, silkiness foliga.

Masini mo le faʻamalosia ma le laulu o tuputupu aʻe

E faʻamalosia lelei le lauulu, fai i latou ia mafiafia, lalagaina, cognac masks i le eleele faʻamumuina papala vevela ma aniani sua.

Kuka:

  • 25 ml o cognac ua fefiloi ma se sipuni ti o mumu mumu,
  • 1 sipuni ti aniani ma le aofaiga lava e tasi o le suauʻu suauʻu ua faaopoopo,
  • faaopopo le moli o le tasi fuamoa i le fefiloi.

Talosaga:

  • faʻaaoga le tele o matapulepule i lauulu lauulu,
  • fofo lou ulu i ou tamatamai lima
  • susu le lauulu i le paluga totoe,
  • faʻamiga lou ulu i se solo po o se sikafu.

Uu le ufimata i le umi e mafai aisili atu ile itula. Masalo o sina lagona mumu.

Fufulu ma faʻamalu sina laupepa.

Afai e te manaʻo e umi lauulu ma faʻatelevave lo latou tuputupu aʻe, faʻaopopo i le mea faʻapipiʻi faʻapitoa 1 kulimi. se sipuni o le sinapi.

Fufulu faʻalelei ile tele o vai, ona fufuluina lea o lou lauulu ile vaifofo lea e iai se sipuni ti ole apu sipela.

Vave fesoasoani e faamalosia lauulu o le a fufulu i le vai, lea na togi ai ivy mo le afa itula, ma na faʻaʻalu ai se sipuni meaai suamalie o cognac.

Mo tamaiti fofo o lauulu o le lanu o le clover cognac. Tolu o ona aʻa e tatau ona valiina ma le grater, tuu i le 100 kalama o cognac.

I le aso, o le tincture o le a saunia. I le taeao ma le afiafi, sulu i luga o aʻa o le lauulu, pe afai o le nofoaga o leiloa leiloa faʻaalia manino, fufulu i latou i le cotton swab ua susu ma le lanu.

E lelei tele laupepa fuamoa mo le susulu o lauulu - iinei e uiga ia i latou ae le gata, faitau ma filifili lau oe lava.

Oe e aʻoaʻo e uiga i le matagofie o meatotino o peach suauʻu masima mai le tusitusiga faʻapitoa ia i latou http://lokoni.com/uhod/sredstva/masla/persikovoe-maslo-dlya-volos.html, lea e te mautinoa mautinoa foi maua se fua talafeagai.

Masini mo le fafagaina o lauulu

Vaivai vaivai ma faʻaletonu o le a fesoasoani tele. fafagaina meaai manaiafaia mai se fefiloi o:

  • 1 tsp kefir po o le yogurt,
  • 1 tsp meli
  • 1 fuamoa fuamoa
  • 1 kulimi. l sikoa
  • 3-4 mataua o se suauu fofo o vitamini A ma E.

Faʻapipiʻi i le mama le lapisi i le uluulu mama, afifi ma le polyethylene ma faʻaʻeseese ma se sikafu fulufulu.

Ufimata mo le toe faaleleia o le leaga lauulu

Afai ua malepelepe le lauulu pe a uma ona valiina poʻo isi vailaʻau faʻapalapalaina ia i latou, sili auala e toe faʻafoʻi mai ai i latou - saunia se mea mata mai:

  • se sipuni ti o cognac
  • lua fuamoa fuamoa,
  • 1 kulimi. sipuni meli (i le tulaga o le laulu mago, ma lauulu popo, sui le meli i le sinapi),
  • 1 kulimi. sipuni o kiwi gruel.

O sea vitamini afifi o le a feagai ma le galuega o le toe faʻaleleia o le fausaga o lauulu ua faʻaleagaina, e maua ai se susulu manaia ma se lamolemole.

Masini mo lauulu valivali

Afai e manaʻo i ai, e le gata ina faʻamalosia le laulu, ae faʻapea foi sui la latou lanu, e mafai ona e faʻaaogaina se kulimi kulimi e aofia ai le kofe, yolk ma cognac.

Sauniuniga ma faʻaaoga e pei ona taua i lalo:

  • I totonu o se ufimata faia o le lua ato ma 30 ml o cognac inu, faʻaopopo lua sipuni kofe, palu lelei, taumafai e ufiufi uma lauulu i le paluga,
  • Faʻamafanafana latou mo le tasi pe lua itula,
  • Fufulu ile vai mafanafana ile faʻamalama. O se taunuuga, o le lauulu o le ai ai le le mafaamatalaina susulu ma se manaia paolo o lanu.

Lapataiga - contraindications

  • O loʻo faʻamamaina faʻailoga maso i tagata e iai le uluulu maaleale i se mea e faʻaletonu ai i le ava malosi.
  • E tatau foʻi ona faʻaeteete pe a faʻaaogaina le meli.

O le faʻaiuga o le maʻi masani lauulu lauulu e matagofie, matagofie, tumu i le malosi ma le soifua maloloina, o se teuteuga matagofie o lauulu.

Uiga aoga o cognac mo matagofie ma soifua maloloina o lauulu

O le mea inu suamalie ua faʻaogaina faʻaogaina e avatu ai i lou lauulu foliga susulu ma maloloina. E tau fale gaosi oloa e mafai ona tauva ma le cognac i le foia o faʻafitauli e pei:

E iai le aoga o le aoga o le ava malosi Cognac ile pulu ma faʻaopopo le toto toto, ma maua ai le tele o okesene ma meaʻai i aʻa. O se taunuuga, o follicles avea ma sili atu le gaioi, lauulu tele ma tuputupu ae.

I le tulaga muamua na cognac e lelei mo le foia o faʻafitaulie fesoʻotaʻi ma le faʻateleina o gaʻo mea. Tannins faʻaleleia le gaioiga o lapisi sebaceous, aveese seborrhea, ma faʻatagaina le lauulu e tumau le fou.

Ole ava malosi e maua ai se faʻamago atili o le faʻamago. Faatasi ai ma ia faʻailoga, e toʻatele ua iʻu lava le fefe i le faʻaaogaina o le cognac mo lauulu e matutu i le mago. Peitaʻi, e matua taliaina pe a faʻaaogaina le amber meainu i le paluga ma isi oloa, aemaise lava i suauʻu eseese.

I luga o le faʻavae o cognac, vailaʻau faʻafofoa mo lauulu e faia, latou te faʻaaogaina foi i matapulepule ma afifi. Ua matou fuafua e fai se pulou toe faʻafoʻi, faʻafetai foʻi ia i latou tusa ma le paʻu paʻuʻu o le a ola ma matagofie.

Faailoga topel i luga o le cognac

Lelei castor tuai, meli, fuamoa fuamoa ma sina cognac ... O nei oloa taitasi e aoga tele mo lauulu. I lona tuufaatasiga, o lenei ufimata mafai loa ona fai mai e avea ma mea e faʻamalolo ai mo curls ua afaina ona o le tele o le pisia, le paleni, o se neura o le ola, pe uma i le taimi e tasi.

Ina ia saunia lenei mata faʻapitoa oe manaʻomia:

  • Cognac - 1-3 sipuni ti,
  • Moa - e naʻo le samoa ua faʻaaogaina,
  • Madu - 1-2 sipuni ti
  • Castor suauu - 1-2 sipuni.

Ole vaevaega mulimuli ole faʻalagolago i mea e pei ole umi ma le paʻu ole lauulu, e faʻapea foi pe faigofie ona mago ile laʻau. E mafai ona tutoʻatasi tuʻufaʻatasiga o le ufimata, faʻateleina pe faʻaititia nisi mea.

Faiga kuka

Tapena mea uma e te manaʻomia e sauni ai le mata mata.

Vavaeese le kulimi mai le fuamoa, tuu i totonu o se ipu talafeagai.

Faʻaopopo le aofaʻi o meli, brendi ma le suauʻu momoli.

Faafefiloi lelei mea uma seia lamolemole.

Faiga o talosaga

  1. Ufiufi ou tauau i se ie e puipuia ai lavalava.
  2. Palu lelei lou lauulu.
  3. Faatasi ai ma se pulumu, omomi poo isi lava auala faʻaleleia, amata ona faʻapipiʻi le ufimata i aʻa, ona sosolo ai lea i luga atoa o le lauulu.
  4. Afifi le lauulu i le pipiʻi ata, ona fai lea o se pulugulu mai le solo ia fausiaina se mea vevela.
  5. Ufimata e tatau ona teuina mai le 40 i le 60 minute. A fufulu ese, sasa le fasimoli mai le laupepa, faʻapipiʻi ile laulu malulu, faʻamamaina ma le faʻaeteete ile uumi atoa ile vai vevela vevela, ona toe fai lea ole faʻasologa.

E tatau ona e masani ona faʻaogaina lenei matapulepule mo le 3 masina, ina ia malepe mo le uiga ile 7-8 aso. I le faʻaiuga o le vasega, o le laulu o le a avea mafiafia, malosi, susulu, o latou umi o le a matua faʻateleina lava. A i ai le agaga o foliga-satauro, e mou atu.

Le faʻaaogaina o le cognac mo lauulu

Mo le tapenaina o se tamaloa 'ava, faʻapitoa vine eseese ituaiga faʻaaogaina. I se faʻaopopoga, o cognac ua matutua i oak barel. O lenei vai inu e tele mea aoga:

  • askorbic oona
  • B vitamini,
  • sodium, potassium ma isi minerale,
  • tanimini
  • gaʻo meaʻai
  • bioflavonoids ma isi mea faapena.

O vailaʻau o loʻo faʻatinoina le cognac e gaoia i luga o laina i le sela, o lona uiga o mea teuteu faʻavae o loʻo faʻatagaina ai ia le lauulu e suia e le gata mai le itu i fafo, ae faapea foi mai totonu. Ava le alualu i luma ole toto, mafua ai le gaoioi o moe moe. A maeʻa ona faʻaaoga ni mataulu o le cognac, o le laulu e taofia le paʻu i lalo, avea ma mafiafia ma maua ai se soifua maloloina foliga ma susulu.

Cognac ei ai se aafiaga i le epidermis o le ulu ma lauulu:

  • puipuia loka mai le tele o mea leaga (susulu o le la, vevela vevela),
  • fafagaina le paʻu ma lauulu folo,
  • faaosofia le galuega o soo,
  • faamalosia ai aʻa
  • faaleleia le toto toto,
  • ua i ai se antioxidant aoga ma isi.

I le tuʻufaʻatasia ma isi vaega, o le faʻaaogaina o matapulepule ma le cognac ua mafai ai ona toe faʻaleleia le fausaga o lauulu ma toe faʻaleleia lona matagofie matagofie. O le aoga aoga o matapulepule ma se tumutumu mo lauulu e mafai ona lisiina mo se taimi umi.

Faailoga mo faʻaaoga

O le ufimata fulufulu mata ma cognac ma se fuamoa poʻo isi vaega faʻaopopo e avea o se fofo atoa ile fale mo le toe faʻafoʻiina ma faʻamaloloina manoa.

E fautuaina ai le faʻaaogaina o lenei mea e faigofie ona teu laʻititi le gaosiga o meaʻai i ni tulaga:

  • lauulu, e aofia ai le mamafa,
  • manoa poʻo le malie,
  • vaevaega muta
  • ulavale ulavale
  • o le i ai o meaʻai,
  • faateleina galuega o le sebaceous glands,
  • leaga pe a uma le pisia poʻo perming ma isi.

O le masani ona faʻaaogaina o maso-faʻamasaniga ufimata fesoasoani fesoasoani e toe faʻafoʻi le matagofie masani o ou curls. A maeʻa ona faʻaaoga nei fofo i le fale, o le a e matauina o a outou loka ua avea ma mafiafia, vaivai ma silika. O le a galo ia te oe le fefete, lauulu leiloa ma ogatotonu, ma e mafai ona mitamita i le susulu ma matagofie foliga o lou lauulu.

A ava malosi i le tuʻufaʻatasia ma isi aoga aoga mafai faʻatagaina oe e toe faʻafoʻiina le sebaceous glands, o lea o masker e faʻavae i luga o lea ua fautuaina mo fafine e iai laʻau gaʻo. O le faʻaleleia o le toto ma le fafagaina lelei o faʻamalosi e mautinoa ai le tuputupu aʻe ma faʻamalosia o manoa. O le ava malosi e faʻamalosia folika o lauulu, lea e momoe ai, o lea e seasea filo liliu atu i lauulu mafiafia.

Curls maua mea talafeagai vitamini ma minerale, ma maua ai le maloloina foliga. I se faʻaopopoga, o bry masks e puipuia le puipuia o lauulu mai le ultraviolet radi, vevela eseʻesega, ma isi mea, talu ai o le sodium o se vaega o le vai o loʻo fausia ai se ata puipuia e le vaaia i luga o le lauulu.

Anotusi

Ava e mafai ona aoga, ae a faʻapea e faʻaleagaina tele lauulu poʻo le paʻu maaleale, na o le a faʻateleina tulaga. O matapulepule ma le 'ava malosi e tatau ona lafoʻai i tulaga faʻapena:

  • tele matutu loka
  • matuia na faaleagaina ma matua malepelepe,
  • leaga o le ulu (microcracks, afaina, ma isi),
  • manifinifi pe faʻaititia le epidermis i luga o le ulu,
  • tui mataʻi i le cognac.

I tamai aofaiga, cognac o le a le afaina ai, ae o le a afaina lelei le fausaga ma foliga o curls.

Faʻafefea ona kuka mamanuina matapulepule ma cognac?

Sauniaina fale-teu mea teuteu fale e faʻatatau i le 'ava, e le mafua ai faigata. E le umi se taimi ile faiga, ma ole mea e fiafia ai mo se taimi umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masikulu mata faʻatasi ma le cognac ma le meli e le gata o le a faʻamalosia ai aʻa, ae na toe faʻaauau foʻi le fafagaina o pulu. O lona iʻuga, o le lauulu o le a faʻatumuina i le soifua maloloina ma silkiness, avea ma susulu ma usitaʻi.

Faʻamamaina mask ma le cognac

Tele fafine feagai ma le lauulu le mautonu. Afai o oe o se tasi o latou, o le mea lea o le fua o mea mo le fale ufimata o le a fesoasoani e faʻamalosia ia manoa ma galo e uiga i le faʻafitauli. E te manaʻomia:

  • 1 kulimi sikoa
  • 1 fasi
  • 1 tsp vai suamalie

Vavaeese le iota mai le porotini i se 'ava malosi ma beekeeping oloa. E sili le filifilia ole meli fale, e le malie ile vevela togafitiga, aua e iai le tele o mea aoga.

Faʻaitiiti uma vaega ma sulu. Afai e iai ni au mama mago, ona faʻaopopo lea o se sipuni tele o le suauʻu burdock i vaega autu, ae faʻamafanafana loa i totonu o se vai taʻele. Faaaoga le paluga i luga o le ulu ma olo lemu i totonu o le epidermis. Tufa atu le mea e totoe ai o le ufimata i luga o curls. Ufiufi lauulu i se taga ma se pulou mafanafana ma tuu mo le 30-40 minute, ona fufulu lea. Afai na e faʻaaogaina le suauu, faʻaoga moli.

Ma le sinapi

Lelei faasaga i lauulu leiloa ufimata ma cognac ma mustard. Ina ia saunia se fofo i le fale, oe manaʻomia le paluina o le sipuni mamago mago efuefu ma cognac (lua sipuni tele). I le iuga slurry, faʻaopopo le 1 kulimi. sua aloe, lua amo ma le 2 tsp kulimi e lē gaʻo. Faafefiloi vaega ma faaaoga i luga o curls.

O sea mea teuteu faʻamalosia faʻamalosia ia aʻa, ma faʻafailele foʻi ma vitamini ma isi mea aoga, faʻamamaina le pupuga o gaioiga, ma aveʻesea le susu ma le mageso. Na te faʻaseseina le lauulu ma faʻafouina lona fausaga. Tuu le paluga i lalo o le taga i luga o lou ulu mo le 40 minute, ona fufulu lea ile vai mafanafana. E mafai ona e faia se ufimata mo ituaiga uma o lauulu, e aofia ai lauulu mago.

Faatasi ai ma almond butter ma le kofe

O se pulupulu e lelei mo lauulu ulu, o vaega autu o:

O se togafiti ile fale e fafagaina le epidermis ma pulu, faʻamalosia le galuega o folika, faʻaleleia le toto i le toto ma faʻamalosia aʻa. Ia saunia se kulimi teuteu, lafo almond suauu (100 ml) i se vai taele. A faʻamafanafanaina sina laititi, faʻaopopo le kofe eleele (3 kulimi). Soso ma faʻaauau le faʻamafanafana, ma pe a o le vevela e latalata ile 40 ° C, faʻaopopo se meaʻai suamalie lalelei (2 tbsp). Ia mautinoa e le ova atu le paluga, ona o le aofaʻi o meaʻai i lenei tulaga o le a faʻaitiitia tele.

Aveese mai le vevela ma faʻa malulu teisi. Faaopopo lua sipuni sili o brandy. Faʻamafanafana le fefiloi i totonu o le paʻu ma faʻapipiʻi i luga o manoa. Tuʻu i lalo o se ata tifaga ma se solo mo 35-45 minute. A vaimama, faʻaaoga moli. O le ufimata ma cognac ma kofe e lelei talafeagai mo mago ma faaleagaina lauulu. Kofe e fai pei o se lapoʻa, o lea e faʻamamaina le paʻu o keratinized vaega.

Faʻafailele pulou ma cognac ma kofe

O leisi togafiti mo se ufimata ma kofe ma vai inu ua talafeagai lelei mo fafine e fia maua ni lauulu malulu ma mafiafia. Faʻamafanafana se sipuni tele o le suauʻu olive, ona palu faʻatasi lea ma le 5 sipuni tele o le ava malosi ma 3 sipuni o le kofe fou.

Faaaoga le paluga tutusa i luga o laina ma tuu mo le 30 minute, ona fufulu lea.

Lauulu lamination i le fale

E leʻo manaʻoga uma fafine e mafai ona faia le faʻapolofesa lamination taualumaga ile faleoloa, ae mafai foi ona faʻataunuʻuina ma le manuia i le fale. O le masikulu lauulu ma gelatin ma sekete ei ai mea ofoofogia. E le gata faʻafailele ma faʻamalosia manoa, ae o loʻo fausia ai foi se ata le vaaia i luga, o loʻo faʻatinoina se galuega puipui.

E manaʻomia le 1 sipuni o gelatin. Tuu i totonu o le pesini ma sasaa vevela, ae le o le vai mafanafana (3 sipuni). A faʻamago tele au filo, o lona uiga e sili le suia o le vai i le susu. A o salalau gelatin, tapena le lauulu. Fufulu ma faʻamama i se solo. Ua tatau ona susu ese manoa. Aua le faʻaaoga se fulufulu rambut.

Afai e le malepe atoa le gelatin, vevela i totonu o le vai taele, ae aua le faʻafefeteina. Ona faʻaopopo lea o le 1 kulimi ma le 1 sipuni tele o se mea inu malosi. Lemu le paluga ma salalau tutusa i luga o vela.

Tuu se pulou palasitika po o se ato ma afifi lou ulu i se solo. Vevela lau masini mago mo 15-20 minute, ona fufulu ese lea o le ufimata i vai mafanafana. Lamination o lauulu i le fale ma se tumutumu o se faigofie faiga e mafai ai ona e maua ni faʻataʻitaʻiga lelei lelei.

Nisi fautuaga

Afai e te filifili e faʻatautaia le aoga o le brendy masks, mulimuli i tulafono faigofie:

  1. Filifili se 'avaʻau lelei e iai mea maloloina.
  2. Pe a faʻaopopoina isi vaega, totoa i lo latou fou ma masani.
  3. Aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻi mo mea teteʻe ia mautinoa e tali lelei le tino ile sauniuniga na faia.
  4. Afai e te lagona le malosi o lagona, fufulu ese le ufimata muamua. Filifili se isi faʻatonuga i le lumanaʻi.
  5. Aua le faʻaogaina mea mai le pusaaisa e fai ai mea teuteu fale. Vevela i latou ile laititi ile potu vevela.
  6. A o le i faʻamauina le pulou, e fautuaina e fufulu lou ulu. Lelei pe a susu le lauulu.
  7. Ina ia toe maua ni manoa, tauaveina ia le itiiti ifo 6-10 taualumaga. Brandy mask e mafai ona faia 1-2 taimi i le vaiaso, e fuafua i le tuutuuga o curls ma nisi vaega.

O mea fai faleʻaiga e faʻataʻitaʻi i le lauulu e ala ia oe, o le a fesoasoani ia te oe i le feagai ai ma faʻafitauli eseese ma maua ni mafiafia mafiafia mafiafia ma se susulu maloloina.

Cognac mo lauulu - aoga meatotino ma mea lilo o aoga aoga

O le Cognac drink sa talisapaia e tagata talu mai aso anamua. Le tofo tulaga ese - e leʻo mea uma nei e aoga ile cognac

Ua faamaonia lava o se ava malosi o se sili aoga fofo vailaʻau mo lauulu.

O le vaiinu e le masani ona faʻaogaina e avea ma faʻavae i totonu o fale masker.

Na latou faʻamalosia le lauulu i le bryy, toe faʻaleleia curls, fai ia manuia le filo.

Ava, pe a faʻafefiloi lelei ma isi mea, aveʻese le mamago poʻo gaʻo gaʻo, toe faʻafoʻiina manoa o le matagofie matagofie.

Le tala o le a faʻamatala auiliili ai le faʻamaloloina o uiga o cognac ma tulafono faʻaaoga.

O le a le cognac?

O le Cognac o se 'ava malosi malosi e faʻatupu e le faaluaina o le uaina o le uaina paʻepaʻe ma le matua i launi paelo.

Ole faia o se ava e ono faʻatusa ile ata.

O le faagasologa atoa o le fausiaina cognac oloa e mafai ona vaevaeina i ni laasaga:

  1. Pikiina o vine.
  2. Fetaomi vine.
  3. Faʻasafoga.
  4. Matutua.
  5. Faafefiloi.

Afai o mea uma e fai e tusa ai ma tekonolosi, o lona uiga o le a avea ma se taugata, sili ona maualuga le ava.

O le a le mea e aoga mo le lauulu - faʻaalia mea lilo

Le aoga aoga sili e faapea ina ua uma ona palu le fatufatuina i le fale, o le oloa faʻateleina toto toto, mafua ai faʻateleina lauulu ulu.

Ma ona o le mea moni o loʻo i ai le oloa o cognac o loʻo tele vailaʻau ma tannins o loʻo manaʻomia mo curls, o fomaʻi i totonu o aiga ma lona aofia ai o loʻo aʻafia ai le faʻagaioiaina o le sebaceous glands, ma faʻaitiitia ai le tele o sebum.

I le taimi lava e tasi, ina ia mafai ona faateʻa ese le maaleale o curls, e mafai foi ona faʻaogaina se meainu malosi, le mea taua o le tausisi ma le mulimulitaʻi i le fua ma aua le soona inu i le 'ava.

O le aoga o le 'ava malosi-oloa e manino, talu ai oloa ma lenei vaega mafai ai ona faʻamutaina le tele o faʻafitauli ma lauulu.

O se fulufulu mata ma cognac e manaʻomia pe a:

  1. Alualu i luma tuputupu ae (cognac mo lauulu tuputupu ae).
  2. Asiasi asiasiga.
  3. Mafiafia tele pe faʻapipiʻi.
  4. Leai se soifua maloloina susulu.
  5. Le lava o mea matagofie (mo lauulu ulu).
  6. Manatu uaea.
  7. Tamimota

E pei ona manino, o cognac e matua aoga tele mo fafine ma alii lauulu, o lea ua fautuaina tagata atamamai taumafai e faia se fofo aoga i le fale.

Cognac mai le leiloa o lauulu ma isi faʻafitauli o le a avea ma fesoasoani moni i le toe faʻafoʻiina o le soifua maloloina ma le alofa tunoa o le lauulu.

Peitai, ae e te leʻi aʻoaʻo togafiti aoga, e tatau ona e faamasani i tulafono o le apalai o matapulepule.

Faʻafefea ona faʻaoga saʻo le kalama mo lauulu ia saʻo?

Cognac oloa o le a mautinoa lava maua mai ai faʻamanuiaga, ae ina ia mafai ai ona aoga se oloa e aofia ai le ava malosi, e tatau ona e mulimuli i le fautuaga mai cosmetologists:

  • Muamua, e le afaina mea uma o mea, o le a avea ma meli, soʻo se manogi suauʻu poʻo oloa o cognac lava ia, e te manaʻomia e faʻamafanafana i se mafanafana tulaga, ma o lea faʻaaoga meatotino o le a sili atu le malosi.
  • E manaʻomia le smear i le faʻamaeʻaina uma i luga o mama, ae leʻo le mama faʻamamaʻi. Ua lipotia mai e nisi vaega o matapulepule e tatau ona faʻaaogaina i paʻu uaea, e le moni lea i aʻa, talu ai o mea taumafa e le mafai ona faʻaaogaina i ni vaega e leʻi fufuluina.
  • O oloa taʻitasi e tatau ona tuʻufaʻatasia i le paʻu, ma tufatufa atu i le umi atoa. E pipiʻi ma le saʻo le auala e faʻaaoga i alofilima, poʻo se selu ile nifo e seasea lava.
  • Ae o le olo o le tuufaatasiga uma i totonu o le paʻu o le ulu ma massaging gaioiga i se lio, pe a ma le 5 minute.
  • Ina ia faʻaleleia atili le faʻaaogaina o mea ma faʻateleina le aʻafiaga o le tele, e tatau ona tuʻu i luga o se pulou PE ma afifi lou ulu i se solo mafanafana.
  • Fufulu le ufimata faʻatasi ma vai mafanafana, ae a aofia ai le meli poʻo le manogi suauʻu i le aofaiga o mea na kuka, ona faʻaaoga lea o le mea e faʻamama ai pe a fufulu.
  • Tagata faʻapitoa, cosmetologists fai mai a maeʻa ona fufulu ese le vailaʻau, ina ia faʻamalulu ese ai le curls ma fai ai i latou pupula, maloloina, e manaʻomia ona fufulu faʻaaoga vai minerale, suavai vai po o se vailaʻau afu.
  • E lelei le faʻaaogaina o le pharmacy chamomile poʻo le nettle.
  • E tatau ona manatua, o togafitiga ma se 'ava malosi e aofia ai ia le itiiti ifo 10 taualumaga, ma e 6 faʻaaogaina o le a lava mo puipuiga puipuiga.
  • Beautician fautua e faʻaaoga totoa taitasi e le sili atu 2 taimi i 7 aso.

Atonu e te fiafia foi i nei lauulu tausiga mataupu:

Faapitoa ole cognac o se vailaʻau

E i ai le tele o lauulu masks ma cognac ona o eseese mea ma ituaiga o gaioiga.

A o le i avatua mea faʻatau masani, e aoga le vaʻai i mea iloga o nei tuʻufaʻatasiga:

  • cognac o loʻo iai se faʻamafanafana, lea e fesoasoani i le metabolic rate i le lauulu. O le mea lea, o le mafuaʻaga autu o le cognac hair mask o le puipuia lea o le pa'ū lauulu ma faʻateleina lo latou tuputupu aʻe,
  • masima lauulu ma burdock poʻo suauʻu olive e tatau ona i ai ma cognac - e faigofie ai ona fufulu le suauu,

Meli - le nofoaga o matagofie

Le sili atu ona taatele o se pulupulu lauulu: cognac, meli (aoga tele mo lauulu), suauu olive. O le faiga kuka o lenei - ave 2 sipuni ti madu, 2 sipuni ti o le suauu olive ma 2 sipuni ti o brendi.

O ni isi o loʻo fautuaina le aveina o ni vaʻa, ae o le aofaʻi lea e lava mo naʻo le umi. Afai e umi ona loka le tamaʻitaʻi, ona e manaʻomia lea o se aofaʻi o le paluga pe tusa o le afa ipu. E olo faʻafuaseʻi i le maʻilaʻulu ma faʻagaioia gaioiga, ma i le umi atoa. Ua latou aufaasi o latou ulu ile selofane ma se solo ina ia faʻamafanafana ai. Ina ua mavae 20 minute fufulu ma vai mafanafana.

E le mafai ona fufuluina le cognac mask i le shampoo - o le a ono mou ese, ma, ona o le manogi faʻapitoa, e sili atu le faia i le faaiuga o le vaiaso. 5-6 itula pe a uma ona fufulu, shampoos ma balms mafai foi ona faʻaaogaina.

Le aoga o le meli i luga o le lauulu e tau le mafai ona soona maualuga - o nei vitamini ma stimulants mo faʻaaogaina o le tele o ituaiga o vailaʻau. Ua na o ia ua leva ona lelei auala e alu ese ai. Ma e manogi lelei!

Cognac ma maloloina sua

Lenei o se isi manaia ma aoga fua. O mea o loʻo i luga o lenei masikulu mo lauulu o le cognac, yolk, o le olive olive ma sua o le natura. O lona aoga. Oe e manaʻomia: lemon, carrot ma aloe sua - o le 1 sipuni ti, 1 yolk ma le 1 sipuni brendi, e mafai foi ona faaopoopo le 1 sipuni tele o olive, castor, burdock oil. E mafai ona faʻaopopo uma suauu, e mafai ona tasi. O loʻo faʻapea foʻi ona faʻataʻuina mai i latou i le paʻu ma lauulu ma fufuluina pe a maeʻa le 30 minute.

O se masikulu lauulu ma cognac ma sua e lelei i le e le gata siitia ai le tuputupu aʻe ma le faʻapipiʻi, ae o loo fafagaina foi le ulu ma vitamini, e taua tele mai le pito ma leiloa i le mataupu. I se faʻaopopoga, o sua e faʻamalama mai ai moli, susulu ma faʻalelei o latou paolo. Tele shampoos ua i ai nei silicone lea e faʻaleagaina le lanu, ma masks ma sua o le a fesoasoani e aveese lenei aʻafiaga.

Taumafa lelei taeao i luga o lauulu - fuamoa ma kofe

Masini lauulu Brandy ma fuamoa e lauiloa foi - e faigofie ma faigofie fufulu ese. Mo le 1 sipuni masani o cognac, ave 1 fuamoa, olo i le ulu. O le tele o fafine poto masani tusi i ai e sili atu le aua le faʻailoaina se mata faʻapipiʻi i lona umi atoa - o le manogi e umi se taimi umi.

Faʻaopopo le sua aniani i lenei paluga. I se tulaga lautele, o aniani sua o se togafiti ofoofogia. O ia, pei o le meli, e matua faʻamalosia tele, mafanafana aniani, aveese le susu. Ae o le palu o aniani ma cognac o suavai, o lea e faʻamama tele. O le mea aoga mo le "tau" o lenei taamilosaga o le fusi lea o se solo manifinifi i lou ua.

O le taunuʻuga o le faʻaopopoina o le kofe e fiafia foʻi. I le fulufulu mata, cognac ma kofe ua i ai le lanu, fausiaina pogisa, ma mo taumafa, oe manaʻomia le faʻaopopoina o soʻo se vaega o loʻo lisi atu i luga (madu, fuamoa, suauu, sua). Ua vaevaeina vaega nei - 1 vaega o le kofe eleele i le 2 vaega o le meli poʻo le 1 vaega o le kofe i le 1 vaega o pata. E masani lava, 1 kulimi.

O le kofe e tatau ona faʻasaina mai le pi fou ma aua le faʻafefeteina.

O Aafiaga o se Fofo Faʻaletonu

Faatasi ai ma lona mamalu uma, matou "ava malosi" e aofia ai le ava malosi, ona e le mafai ona faʻaaogaina:

  • o se tutoatasi mea ai
  • sili atu 2 taimi i le masina,
  • sili atu 20 minute mo pulu mamago tele. A uma, e mago, ma o le mea lea, afai o le lauulu e matua mago, ona faʻapipiʻi mea e tatau ona faia itiiti masani ma i le faʻavaivaia vai inu vaivai,
  • o le le iloaina o lona uiga lelei - le pulumu lauulu e tatau ona i ai ma moni cognac, ae le o le cognac inu,

A faʻaaogaina soʻo, e paʻu ai le papala. O le iʻuga o lenei mea e mafai o mativa, prolapse ma faʻataʻamilomilo, o le mamao ese mai mea o loʻo tatou taumafai. Cognac - pei o soʻo se ava malosi e tatau ona itiiti le aofaʻi, ona maua ai lea o penefiti. E faʻaaoga foʻi lea i lona auai e le gata i tausamiga, ae faʻapena foi ile tausiga o lauulu.

Faaaogaina cognac mo lauulu tausiga

Farani winemakers tuuina atu i le lalolagi se vai inu e alofagia e le miliona miliona tagata. Naʻo ituaiga paʻepaʻe vine e ave mo lona gaosia, ma sulfates ma suka e le atoa ona i ai i le fausaga. Ole matua sili ona lelei lenei oloa.

Faʻaaogaina le cognac i oak barel ma sili atu i le 30 masina. Grapes, oak bark, taua suauu e maua ai cognac e le gata o le sili atu lona tofo, ae o le tele foi o aoga aoga.

O le faʻaumiumi umi e faʻateleina ai le totoʻa o vailaʻau. E oʻo i fomaʻi latou te manatu e inu lenei vai i le tonic ma togafitiga.

I le faaopoopo atu i ona aoga aoga i le tino, o cognac ua lauiloa foi ona o ana mea faamaneta e toe faʻalelei le matagofie ma le malosi i lauulu. E faʻaola atili ai le toto sapalai i le papala, toe faʻasaʻo ma faʻamalosia le tino laʻititi ma le paʻu, E faʻaosofia foi ma fafagaina le laulu o foliki.

Le masani lelei o cognac

Ona o le anotusi o tanin, mea taua taua, aoga aoga ma isi vaega, o cognac ua maua le lauiloa tele i latou e mananao e maua se ulu matagofie o lauulu. E ui i le mea moni o le mea inu o se 'avaʻona-oloa, ae talafeagai mo ituaiga uma o lauulu, i mataupu taʻitasi, faʻaalia nisi meatotino.

  • Cognac e mago i le lauulu gao faatasi ai ma le fesoasoani a le ava malosi e i ai i totonu ma toe faʻaleleia le sebaceous glands.
  • O le laulu malulu cognac e fafagaina ma faʻamamaina. Naʻo lenei mea o loʻo faʻaogaina i ni suauʻu ma suauʻu ma i ni aofaiga laiti.
  • Foi vine "elixir" faʻaavanoa laupepa ma susulu, fusuʻaga faʻaaliga o fulufulua ma vaevae pito, faʻavavevave lauulu tuputupu aʻe.
  • O le mea e malie ai, ona o mea valivali i le tuufaatasiga o le vai inu,Ina ua uma ona faʻaaogaina soo o matapulepule ma cognac, o le lauulu maua maua se matagofie matagofie chestnut hue. Blondes tatau ona mafaufau i lenei meatotino o cognac pe a faʻaaogaina.

Faʻafefea ona faʻaaoga le cognac i le tausiga o lauulu

  • Masini Brandy e tatau ona faʻaaogaina i lau laititi mago lelei.
  • Uma aoga mea mata uila e tatau ona faʻaaogaina i se foliga mafanafana. Ina ia faia lenei mea, o le paluga e vevela i totonu o le vai taele.
  • Fulufulu muamua faʻapipiʻi i le papala ma olo i aʻa, ona tufatufa lea i lauulu uma.
  • Ia faʻaleleia atili le faʻamaloloina o meatotino ua fautuaina e ufiufi le ulu ma le paluga i se palasitika taga poʻo se taʻele pulou ma faʻamamalu ma se solo poʻo se sikafu.
  • E aoga e fufuluina le lauulu fufuluina pe a uma ona o le ufitia i le acidified lemon juice poʻo le minerale vai poʻo laʻau tapa (nettle, chamomile, burdock poʻo le sage).
  • Ae le i faia le taualumaga ua fautuaina e faʻataʻitaʻia le tuʻufaʻatasiga o le paluga mo allergies. E manaʻomia le faʻaaogaina sina tupe itiiti i le tapulima ma faʻatali pe tusa o le itula. Afai e mumu le mumu poʻo le vevela, e mafai ona e alu saogalemu i le faʻalelei atili o lauulu.
  • Ole togafitiga e aofia ai le 10 i le 15 taualumaga, o nei mea e tasi na faia e le sili atu nai lo le 1 pe 2 taimi i le vaiaso, fuafua i le tulaga o lauulu.
  • O meaʻai ma togafitiga mo lauulu e mafai ona mauaina i le faʻaogaina moni lelei.
  • Ia faaeteete i mea pepelo e le aumaia ai au curls se lelei ma mafai foi ona faia mea leaga.

E i ai contraindications i le faʻaaogaina o maso cognac. Afai ua siʻitia le ulu o le ulu ma ua i ai ni microdamages (afaina, maosiosia poʻo tipi) i luga, ona faʻaleaogaina le faiga.

Lau togafitiga ile fale: pe faʻafefea ona toe faʻaleleia le soifua maloloina i lau laulu ma ufimata, faitau lenei tusitusiga.

Faʻapefea ona saunia ni matapulapulu i matutu lauulu ma faʻaoga saʻo?

I le tulaga o le faʻaletagata lava ia pe tali faʻapalepale, masks ma cognac tatau foi ona lafoai. Ma i le tausiga o le matutu lauulu aua le faʻaaoga soo i latou.

Cognac mo lauulu: lelei ma faaletonu

O lenei 'ava malosi ua avea o se mea sili ona lelei mo le faʻaosofia o le tuputupu ae ma le puipuia o le laulu ona o ona uiga faʻapitoa ma fatuga - vine laupepa ma oka ek oark, o le faʻaaogaina o le ai ai ni aoga aoga, ma o loʻo i ai nei itu lelei:

  • faigofie ona faʻaaoga ma sili atu le faigofie fufulu,
  • ei ai le mafanafana, o le mea lea, faʻaosofia ai aafiaga i luga o le ulu,
  • faʻamalosia le toe faʻaleleia o le malosi ma susulu o lauulu,
  • e maua le mālū i lauulu ma faʻatumauina lona usitai,
  • afaina o taumafa
  • ona o le faʻamamaina aafiaga, e matua fautuaina lava mo le gaʻo ituaiga.

I se faʻaopopoga i le lautele o lisi o aoga aoga e faigata ona faʻafetaia, o loʻo i ai le tele o mea le lelei:

  • sili atu ona talafeagai mo le mamago ituaiga o uluulu, ma tusa lava pe faʻaaoga mo le gaʻo ituaiga, o le taunuuga o le a le sili faʻaalia
  • e le 'alo foʻi le faʻamaʻi papalagi,
  • e mafai ona tumau le manogi 'ava malosi, ma ambra ono le manaia i tagata uma,
  • taugata.

Le aoga o le cognac mask ma lona aoga i le lauulu e leiloa

Mai i aoga aoga i luga, ua manino mai o le faʻaopopo o lenei mea inu ava i le ufimata o le a fafagaina ma faʻamalosia le foliga lauulu, e oʻo lava "tagata le toe aoga". Ole fatuga o cognac e aofia ai le tele o taniti, okeni okeni ma isi mea aoga tele.

Ava o le a lava faʻamamaina le ulu, ma faʻatonutonuina ai le gaosiga o sebum. O lenei tulaga ua faʻailoaina mai le faʻaeteete ma le ono mafai ona teteʻe atu. Mo fafine e toʻulu, paʻu ma faʻaleagaina lauulu, o le aofaʻi o cognac i le lotoa e tatau ona faʻaititia, faʻatapulaʻaina foʻi ona faʻatinoina i lona tikeri. Mo lauulu e masani ona lelea, e tatau ona faʻateleina le tele ma le malosi o le vai inu.

Faailoilo mo faaaoga.

  • tuputupu ae lemu
  • le iai o faʻailoga mamago, magalulu ma faaleagaina le lauulu,
  • paʻu i fafo
  • vaega pito
  • gaʻo mea
  • o le i ai o meaʻai,
  • leiloa o lanu masani, susulu ma le tele o lauulu,
  • le paleni o meaai ma faafitauli uma o loʻo mulimuli mai.

Tulafono mo le faʻaaogaina o se matapulepule e faʻamalosia ai lauulu ma cognac

A o le i faaaogaina se matapulepule ma mea e oso ai le maʻi, e tatau ona e manatua e uiga i contraindications:

  • o le i ai o maʻilaʻaga ma microdamages i luga o le ulu,
  • faateleina le faʻaletonu ma le vaega-vae o le fesoasoani,
  • lagona tele i le ulu,
  • tali a le tagata lava ia ma alergi.

Mo le sili aafiaga ma i le leai o ni contraindications, o le cognac palu e tatau ona mafanafana, tusa lava pe o aofia ai vaega - suauʻu, kefir, yolk, meli, ma isi,. Brand topeng ua faia i luga mama, laititi susu susu, ma pe a aofia ai suauʻu i totonu, fufulu faʻaaoga laupepa, a leai, e mafai ona e faia e aunoa ma latou. Afai e te fufuluina lau lauulu, o le lauulu ua fufuluina i le vai o le minerale, teisi acidified i le acetic acid po o le sua o le tipolo, le faʻaaogaina o laʻau decoctions - burdock, nettle, sage ma e oo lava chamomile.

E manaʻomia le faʻapipiʻi o le paluga ile ulu, a maeʻa ona tufa faʻapitoa i le umi atoa ma le faʻaeteete i manatu. Ina ia faʻagaioia meaʻai, ua fautuaina e ufiufi lou ulu i se ata faʻapea ma se solo ta. A o iai le malosi o lagona, o le paluga fufulu ese ma le vai, ma amata i nei tulaga e le toe faia.

Soʻo se vasega o togafitiga o le 12 i le 15 taualumaga, ae o mea uma o le a faʻalagolago i le ogaoga o le faʻafitauli. O le toe fai o le faʻatulagaina o loʻo fautuaina nisi taimi i le vaiaso.

Fua faatatau mo le cognac masks e faasaga i lauulu leiloa

Le faʻaogaina o tuʻufaʻatasiga o isi mea e ese mai i le mea autu, foliga mai e mafai ona foia atoa lauulu faʻafitauli, mai le tuputupu ae faʻamalosia i le toe faʻaleleia o latou fausaga.

O le faʻaumiumi o le faʻaaogaina o ia masikala na tuʻuina mai ai le tele o fua, faʻatasi ai ma, taʻimua tulaga ua tuʻuina atu i le faʻaaogaina o cognac ma le meli, suauʻu eseese o fualaʻau, o le moli, kofe ma henna, ma ia ituaiga o mea faʻapipiʻi, faʻaopopo atu i le toe faʻafouina o le auga, ua i ai foi se lanu.

  • E faamalosi. Cognac ma le meli ua fefiloi i se fua faatatau o le 3: 1, ua fefiloi lelei, ua palu le paluga i totonu o le vai taele i le vevela o le tino ma ua faʻaogaina i aʻa, faʻasalalau le selu i le umi, fufulu ese pe a uma le 20 - 30 minute. A e maise o nei faʻamau e fautuaina mo tamaʻulu enaena lauulu, aua o le lauulu o le a toe susulu mai ma se fou fou ma maloloina susulu,
  • Manua mo le agamalu. O ni nai sipuni brendi e fefiloi ma le tasi samasama, ma faʻapipiʻi i le ulu ma faʻafefeteina gaioiga. Fufulu ese pe a uma le 20 - 25 minute, e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaau,
  • Valivali Kofe. Mau na o faʻaaogaina mo tamaitai enaena lauulu. I le avea ai o se meaʻai lelei, ua faʻaopoopoina le ie. Kofe ma 2 fuamoa fuamoa ua fefiloi, 4 sipuni brendi ua faaopoopo. E manaʻomia le faʻapipiia o le mata e amata mai le aʻa, faʻasolosolo ona tufatufaina i le umi atoa. Latou te ufiufi i le polyethylene ma afifi o latou ulu i se solo mafanafana. I luga o le ulu o le mata e tatau ona 1 - 2 itula, ma sili atu ma le tasi i le vaiaso le tatau ona faʻaogaina,
  • Ufimata ma brandy ma meli e faasaga i lauulu leiloa. O se sipuni tele o brendi ma le lauti meli e faʻaopopo i le tasi peleue. Palu fefiloi lelei, apalai ile lauulu. Fufulu pe a uma le 20 i le 30 minute e aunoa ma le faʻaaogaina o mea. E tatau ona manatua i le malulu o le lauulu, malosi le inu, tatau ona faʻamalosia le itiiti, ma lona tele i le paluga e tatau foi ona faʻaititia,
  • FuafuaCacac mask e faasaga i le leiloa. Le palu ua fefiloi ma se sipuni ti henna (leai se lanu mo blondes), o le aofaʻi lava e tasi o cognac, burdock suauu (po o soʻo se isi fualaʻau) faʻaopopo ua faʻaopopo, faʻaaogaina i le umi atoa o lauulu susu. Faaputuputu i lou ulu mo le 30 minute i lalo o se ata tifaga ma se solo mafanafana, fufulu ma faʻamama ma fufulu ma se pamu o laulaau,
  • Faafefiloi ma le sinapi, e tetee atu ai i le leiloa ma le tuputupu ae. Faavaivaia le sipuni tele o le sinapi i le 50 ml o le mafanafana vai, ma faʻaopopo le 100 ml o le brendi. O le paluga e faʻaoga e faʻamamaina ai le tumutumu ma olo peʻa ma tuu mo le 10 minute. Fufulu ile vai mafanafana ile tele o taimi.

O ufimata ma le 'ava o se mea lelei lea e faʻaosofia ai le tuputupu ae ma fesoasoani e faʻamalosia oa o le lauulu laupulu.

Ona o le vasodilating meatotino, alu atu le toto tafe i le folika lauulu, talu ai ma i lona taimi nei o le lauulu lau fafagaina i vitamini, minerale, masima, masima ma isi mea uma, e aliali mai o matapulepule ma cognac o le a faʻamalosia ai le tuputupu ae ma avea o se puipuiga o latou leiloa.

Masini-elefane voluma luga brandy

Moisturizing kulimi ufimata-elefane mo le tele ma leo mai le soʻofaʻatasi faʻalelei popolega Galacticos (Farani & Ausetalia). Tau - $ 3.2 (200 ml).

  • tausia lauulu manifinifi ma fulufulu, mago ma faaleagaina,
  • antistatic aafiaga
  • faaopoopo voluma
  • toe faʻafouina
  • tele lapoa aveesea
  • se lagona o le fou ma le malosi,
  • totoina
  • faamamaina
  • soifua maloloina
  • meaai
  • Vaaia masani susulu.

  • sikoa
  • meli
  • masima sami
  • kalisiu
  • mea tau fualaʻau.

  • manogi karamel manaia
  • tamaoaiga afifiina
  • masani faifai pea
  • e i ai le iʻuga: o le laulu e pupula, lemu ma e le toe fulufulua.

  1. Faaaoga i fufuluina, ae leʻo le mago atoa.
  2. Faʻasalalau tutusa mai le amataga i le isi.
  3. Alu mo 6-10 minute.
  4. Fufulu le ulu ile laulu mo le solo.
  5. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga, tuʻu faʻatasi ma shampoo ma conditioner mai ile tutusa faasologa.

Faamafanafana fuamoa fufulu komipiuta ma cognac

Masini mo lauulu ulu mai le kamupani Rusia Floresan. Tau - $ 2.76 (400 ml).

  • tausiga malosi mo le laulu o lauulu
  • faamalosia aʻa ma meaʻai,
  • tuputupu ae activation
  • susulu
  • loloto
  • lipea mea e faʻaleleia,
  • toe faʻafouina o le fausaga i le umi atoa,
  • faateleina microcirculation,
  • leiloa le faʻaitiitia.

  • glycerin
  • Suauʻu popo
  • Cacac mannan,
  • D-panthenol
  • pepa laupepa
  • glycine,
  • lanolin
  • lesitin
  • vitamini A, E,
  • lactic acid.

  • fufulu mama o palapala ma mea e faʻaalu ai,
  • lauulu malulu ma lauulu.

O le minus, tagata faʻaaogaina matauina se laititi aafiaga vevela pe e oo lava i lona atoa le toesea. O lea, e leai se tasi na matauina se faʻatele faʻatele.

  1. Faaaoga i fufuluina, ae leʻo le mago atoa.
  2. Massage malosi.
  3. Alu mo 10-15 minute.
  4. Fufulu le ulu ile laulu mo le solo.
  5. Faʻaaoga 2-3 taimi i le vaiaso.

Uma ituaiga topeng e matua aoga tele, taugofie ma e le manaʻomia le taimi faʻaalu tapenaga. Ae, pe a mauaina, manatua i latou o loʻo i ai le tele o synthetics, e le lava se aafiaga aoga i luga o le tulaga o le lauulu.

Lea meainu e filifilia

Mafaufau e uiga poʻo fea brandy e sili ona lelei e filifili mo le faia o se ufimata, tele faia se sese faʻamagaloina: latou maua se oloa taugofie. O ona eseʻesega mai le taugata, faʻamanuiaina meainu o le a mulimuli ane faʻaalia i latou lava: o le oloa saunia i lona tulaga o le a le aoga, ma o lea e malamalama.

Real cognac e faia mai i ituaiga sili ona lelei o paepae vine: Montil, White flame, Folle Blanche. Ona o lenei, ua tele o loʻo faʻatupuina le gaʻo, taninini ma minerale e taʻalo le vaiolini muamua i le tausiga o lauulu. Surrogate o se masani vodka agaalofa ma le agalelei i lagona ma lanu. E leai se mea aoga i sea vai inu. Nai lo lena, e mafua ai afaina ogaoga afaina ona o le lanu ma manogi. Ma o le maualuga o le 'ava oona i totonu e mafai ona afaina ai le faʻagaioiga o le sebaceous glands.

O le mea lea, aua le faʻatauva i filifiliga sili atu taugata. Ma le isi, mo le sauniuniga o ufimata e ono faʻatauvaaina le aofaʻi, ma o le tasi fagu e lava mo se taimi umi lava.

  • matua le umi - le itiiti ifo ile 5 tausaga,
  • lauiloa ituaiga
  • maualuga tau
  • fafie, ae le o palasitika momono,
  • pusa manino
  • tutusa lavalava, e le pupuni suavai e aunoa ma eleelea ma timuga.

  • Ararat, Noa, Dvin (Armenia),
  • Tbilisi, Askaneli Extra XO (Georgia),
  • Chisinau, White Stork (Moldova),
  • Metaxa, Attikus (Eleni),
  • Camus, Rémy Matini (Farani).

E mafai ona e siakiina le lelei o le vai inu pe a uma ona faʻamafanafana: o le a faʻamalieina sina manogi - le manogi manino o le ava malosi o le a mou atu.

Sauniuniga

Cognac mask e sili ona aoga ile laulu malulu o lauulu, o lea e te le manaʻomia e fufuluina lau lauulu faapitoa mo ia. Faʻaaoga i luma o le taʻele poʻo se taʻele. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le tulaga o mea fesoasoani, lea e ono faʻaleagaina e le gaioiga o le ava, fufui i latou i le mafanafana suauu (soʻo) i luma o le faʻagasologa.

Filifili ma le faʻamaoni lau fua faatatau. A faʻaaogaina le cognac ma soʻo se isi lava vaega oona (sinapi, pepa) i se tasi mata, e tatau ona e matua faʻaeteete, a leai e le mafai ona 'alo ese le ita ma le soona faʻaalu.

Mea kuka

Cognac e faʻamafanafana i totonu o le vai taele i se mafanafana lelei o 30-35 ° C. Lenei sili ona lelei faia ese mai le faʻamafanafana o isi mea (suauʻu, meli). Aua le faʻaaogaina se meainu malulu. I pulou mo lauulu mago, o lona aofaiga e le tatau ona sili atu i le 50 ml, mo suauu - 100 ml.

Mo le fefiloi, ave ni mea e leai ni uʻamea, faʻaaoga se submersible blender e aveese ai lumps.

Le tuufaatasiga sili ona lelei mai le vaʻai o cosmetologists o le cognac, meli, ma se fuamoa. O vaega mulimuli e lua e faʻamaulaloina le faʻamalosiina o le muamua ma faʻamalosia lona faʻamamaina ma le togafitia. Afai e te filifilia se matapulepule, lea e aofia uma ai lenei tolutasi, o le taunuuga o le a sili atu uma faʻamoemoega.

Le vaega autu, pe a talafeagai ai, mafai ona suia tutusa ma brendi.

Suʻega alergi

A maeʻa ona kuka, faʻapipiʻi se ie manifinifi o le ufimata i se tasi o vaega sili ona maaleale o le tino:

  • loloto i lalo o le taliga,
  • fossa i totonu o le tulilima i totonu
  • le tapulima.

A maeʻa le kuata o le itula, faʻaaogā le palu pamu susu e aveese ai le paluga sala. Matamata lagona. Afai i le ao e le tupu se aʻafiaga teteʻe, lagona le saoloto e faʻaaogaina le ufimata mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe. Peitai, ia e manatua o se suʻega faʻataʻitaʻi e le maua ai se 100% faʻamaonia e faʻapea, i le aluga o taimi, o le itu e le aʻafia e le tupu mai ona o le faʻaopoopoga aʻafiaga.

Talu ai o le mafuaʻaga autu o le cognac mask o le faʻavaveina o le toto, e tele lava ona faʻaosoina i totonu o le ulu. O le sili atu le malosi o le fofo, o le lelei sili le iuga. Tufatufa atu le umukuka kuka i le umi atoa o le laulu pe leai - e filifili tagata taʻitoʻatasi. A e manaʻomia le faʻasusu i latou pe faʻamalamalamaina - e tatau ona faia lenei mea. Afai o le faʻafitauli autu o le leiloa poʻo le faʻaletonu tuputupu ae, lava a lava togafitiga o le aʻafia.

Mo le mafuaaga lava lea e tasi, faʻamalosia i le faʻavae o lenei taualumaga e tatau. Le vaega muamua (lagona gaogao) - mai le palasitika ato poʻo le pulou pulou. O le mea lona lua (mo mea e aoga ai le vevela) - mai le solo, pulou poʻo se sikafu.

O le umi o se gaioiga e faʻalagolago sao i le tuʻufaʻatasiga. Masks ma suauu, fuamoa ma meli (pe afai e sili atu nai lo cognac) mafai ona tuu mo le itula. Afai o loʻo i ai ni nai emollients, o le 15-20 minute o le a lava. I luma o isi vaega ita (sinapi, kinamoni), o le umi e faaitiitia i le 10 minute.

Fautuaga faaopoopo

Ia fufulu lelei ile faʻamalama i lalo ole vai mafanafana.

E le o tagata uma e fiafia i le manogi o le astringent cognac o totoe i luga o le lauulu pe a uma na pulupulu. Ina ia faʻaumatia, e te manaʻomia e faʻaopopo mea manogi masani i le fufulu vai:

  • soʻo se suauu taua (5-10 matau i le 1 lita o vai),
  • sua oona tipolo (50 ml),
  • apu kulimi (50 ml).

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e fautuaina e faʻamamago lou lauulu i se masani masani, e aunoa ma se lauulu.

Uiga masani o le faʻaaogaina - fuafua i le faʻatamala o le faʻafitauli, le tele - faalua i le vaiaso, laititi - tasi i le 10 aso.

E galue i se auala lavelave: ona o le vevela vevela, e faʻavaveina subcutaneous toto, faʻalauteleina le tuputupu aʻe, puipuia le leiloa, faʻamamaina o le susulu gaʻo. Tele ona faʻaogaina e faʻasaʻo ai lauulu. Cognac i le aofaʻiga manaʻomia lemu lemu i luga o le ulu. Fofoina le paʻu. Fai se pulou lele. Ave i lenei pepa vai vevela vevela mo le kuata o le itula. A aunoa ma le faʻamamaina ma le faʻamalama, vaimama muamua i le na o vai mafanafana, ona sosoʻo lea ile potu faʻaopopo ile faʻaopopoina o le sua o le tipolo poʻo le apu kulimi.

  • Ma le cognac, fuamoa ma le meli

O se tasi o sili sili bry mask. E faamaluluina le lauulu, faʻatali lona usitai, faʻamalamalamaina, aveese le gaʻo. Faafefiloi 1 fuamoa atoa, 50 ml meli meli ma cognac. Alu mo le afa itula.

  • Faatasi ai ma cognac ma burdock suauu

E pei o se faʻatupuina o le tuputupu aʻe. Faafefiloi 30 ml brendy ma 70 ml burdock suauu. Taimi o le afa itula.

  • Ma le cognac ma le kofe

E i ai le valivali aafiaga. Fautuaina mo brunettes, ona e maua ai le laulu o se paolo uliuli. Faafefiloi 50 ml brendy, 20 g o kofe ua faʻaaogaina, 1 fuamoa atoa. E faʻaogaina e le pulumu mo valivali i le umi atoa. Taimi - 1 itula. Fufulu e aunoa ma le faʻamalama. Ia fufulu, faʻaopopo le sua laʻau le vai i le vai e faʻasaʻo le paolo.

  • Ma cognac ma meli ma masima

Afai o mea e tolu e pei o le cognac, meli, masima o loʻo tuʻufaʻatasia i le tasi maso, e galue o se scrub pe exfoliant. I lona aoga, e toe faaluaina le aʻoga luga o le Mask-Elephant Volume Up Brandy mai le Galacticos. Faailoilo: seborrhea, fefete ma le susulu ituaiga o laulu. Mo tapenaga, 50 ml o le meli, 30 ml o cognac ma 10 g o le masima masima ua fefiloi (sili atu masima sami, ae o meaai e talafeagai foi). Faaaoga na o oe i le valavala. Mo le 3 minute, faʻamalosiʻau pamu le ulu, ma faʻapipiʻi i totonu o le taʻele ile taamilosaga. Alu mo le 5-7 minute, leai le sili atu. Afai e amata le mu, fufulu.

  • Ma cognac ma yolk

Afai ua uma ona e faʻataʻitaʻia le cognac mask, ae a maeʻa ona malulu le lauulu, na o le fefiloi o le mea inu (e le sili atu i le 30 ml) ma 2-3 matala fuamoa. Latou i ai se sili-moisturizing aafiaga ma puipuia dehydration.

  • Ma le cognac ma le mustard

Se mea mataʻutia ae e aoga tele. Contraindicated mo mago ma faaleagaina lauulu. E faʻaogaina faʻapitoa o se tuputupu aʻe. E faʻapena naʻo le papala. O pito e faʻaʻofuina ma tele le suauu. Faasolosolo 20 g le sinapi efuefu ma vai e fai ai se kulimi kulimi. Faafefiloi ma 50 ml burdock suauu, faaopoopo 20-30 ml o cognac.

Faia pupula, faʻasaoina mai le faʻamamaina, lipea leaga, faʻamamaina. Faafefiloi 100 g o cognac, 20 g o le meli, 2 mata fuamoa. Taimi o le kuata o le itula.

  • Mai le malulu o lauulu

Faafefiloi le 100 ml o burdock (po o castor) suauʻu ma cognac. Faʻaopopo le 1 fuamoa fuamoa fuamoa, 20 g meli, 30 g sinapi kulimi (efuefu, faʻaiʻuina i le manaʻo tumau i le vai). E faʻatoa fetaui i aʻa. Taimi - e le sili atu nai lo le 10 minute. Le sili atu ile 1 le taimi ile vaiaso.

Sili atu matapogia mo lauulu leiloa, vaʻaia le soʻotaga.

Faapipiiina le 20 g o le henna e le lanu ma vai e fai ai se kulimi kulimi. Faafefiloi ma cognac ma olive (mafai ona suia i le burdock) suauu (50 ml taitasi), 1 mata fuamoa mata. Taimi - 20 minute.

  • Mo le toe faaleleia

E mafai ona faʻaogaina e toe faʻatonutonu ai lauulu pe a maeʻa ona pipiʻi (ae le o le vave le 2 vaiaso a maeʻa le taotoga) Faafefiloi 30 g o gaʻo masamoa kulimi, 10 ml o castor ma le linseed suauʻu, 30 ml o burdock suauu. Tuu le paluga i totonu o le pusa 'aisa mo 1 itula. Tuu ia e liusuavai faʻalenatura. Faaopopo le 50 ml o le mafanafana cognac. Taimi o le afa itula.

Faafefiloi 100 ml o yogurt (sili ona lelei faia ile fale), 50 ml o le suauu olive ma 30 ml o cognac. Vevela le paluga i totonu o se vai taele i le tasi tane. Tausi ia le itiiti ifo ile itula. Fufulu ma faʻamalama laʻititi ifo 2 taimi.

  • Mo pisia

Faasaoina lanu, pupula susulu ma susulu. Fai 2 aso talu ona uma le sala (pe a fai le supra e leʻi faʻaaogaina). Faafefiloi 2 mata fuamoa mata ma 50 ml apu cider cuka, faaopoopo 50 ml o cognac mafanafana ia i latou. Tuu le itula i lou ulu. A fufulu, liligi le apu i le vai i le vai (30 ml i le lita).

Faafefiloi le 50 ml o le sami buckthorn suauu ma 15 g o le henna e leai se lanu. Palu lelei, faʻaopopo le mafanafana cognac (30 g) ia i latou. Taimi o le kuata o le itula.

Fale poʻo le brand cognac lauulu mata - o se mautinoa o le lelei tausiga. A faʻaaogaina saʻo, e mafai ona foʻia le tele o faʻafitauli. I lenei tulaga, aua nei galo e uiga i mea lamatia ma togafitia lenei mea faigaluega sili atu le tali atu nai lo isi mea teuteu faapena.