Lauiloa

Faʻafefea ona lalagaina se taulima eleni - Farani fili

  • O fea e faʻatau ai fusi paʻu? E fia lo latou tau?

I fale faʻataʻitaʻi fulufulu, ole paʻu mo le lalagaina o le a le aoga, e sili atu lo latou leaga i le tulaga lelei, faapea foi i luga o aliexpress. Le tau e tusa ma le $ 1.5 mo le 350 pcs, ae o le tau o le a maua lalo i Aliexpress. Ole tau ile faleoloa e ono eseese, ae e taua le faʻamanino poʻo a latou mea mo fulufulu.

Afai ua pa ma pa lou paʻu ua faʻaaoga, ona faʻaaoga loa lea o le 2 pcs i le taimi e tasi.

Faʻafefea ona fana?

O le mea pito sili ona lelei o le tipi pe saeia o le tagi, o le mea lea o le lauulu e le saeia ma e leai ni lagona le fiafia.

Soso lemu se tasi fesuiaiga o le paʻu paʻu ma saeia pe tipi, ona aveese lemu ai lea o toega.

Faʻafefea ona leiloa?

Tuʻu ia i luga o se lauulu lauulu poʻo se antennae, o lea o le a latou teuina faʻatasi ma oe seʻia e aveese. Latou o le a le fememeaʻi pe nutimomoia, pei o se ato poʻo se atigipusa.

Faʻafefea ona lalagaina ina ia le le mautonu lou lauulu?

Faʻaaoga vai e faʻamamago atili ai i lou laulu poʻo le paʻu laʻau, ina ia latou faʻaitiitia “fluff” ma faigofie ona vavaeʻese. Faʻaaogā le vilivili poʻo se faʻamau e uu ai le tulimanu.

Taofi le ponytail ia lava mai le tele o lauulu, tulei ese ma ou lima.

I le filifilia o le talafeagai filifiliga, matou te saunia le mea e maua ai: pulu 3-10, o le selu, moisturiser pe solo i le pulu, pe a fai o le lauulu e sili ona faʻamalosi ma pipii i le selu poʻo lima.

E le pine, taimi faʻauʻu i aʻoga ma vasega faʻataʻitaʻi, ma afai e te mafaufau i lauulu ulu, o le a fesoasoani la matou '' upega tafaʻilagi.

Ole a le mea e filifilia lauulu mo le faauuga ile togalaʻau, se aʻoga mo teine? Nei o le tele o aitia ma ata ma vitio tutorials.

Aoao pe faapefea ona togiina se sipika i se tamaititi auiliiliga ma filifiliga uma mo le lalagaina o lenei tala.

O le faia o se laʻei uiga ese ma i le taimi lava e tasi matagofie lauulu, lalagaina ma se ufiufi ma fatu mai le laulu o le a fesoasoani ia te oe e te masani ai ia i latou iinei.

Ae le i lalagaina

Tuu lelei ia curls ina ia aloese mai nodules poʻo tangles. Afai ua e masani i le lalagaina o lauulu ma togafitia i le fulu poʻo isi mea teuteu gaosi, fai.

Matou te fuafuaina pe faʻafefea ona tuʻuina a matou braid:

  • i luga o le siʻu (solofanua maualuga pe maualalo i luga o le occipital area),
  • taumatau i le ulu i le ogatotonu
  • alualu mai le malumalu i le isi itu o le nape,
  • 2 fili i itu uma,
  • faataamilo i le ulu.

O fea e amata lalagaina taulima?

O le sitepu muamua i le faʻatinoina o se mea e fiafia ai o le mauaina lea o mea talafeagai: faʻamau, masini meafaigaluega, faʻamau faʻailo ma vaega faʻapipiʻi i lanu eseese. O le mea taua i le lisi o le paʻu. E mafai ona e faia e aunoa ma se isi mea. O lenei filifiliga o le a fai i le tamaoaiga, ae le faigofie.

Vaʻai i se faʻataʻitaʻiga ofoofogia o le malosi o mafaufauga o tagata! O ata o loʻo sosoʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le faiga o le faia o se taulima. E mautinoa e faia e le matai se matagofie lanumoana oloa.

E le tatau i tagata amataina ona faʻatau se masini lalagaina tele. O se tagata ua iai le tomai ma le fia manaʻo e manaʻomia se mea faigaluega faapena. Le masini e tatau mo le fausiaina o lavelave fusi, tele pe le masani ai galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fausiaina se alofilima malie.

E leai se aoga e te faʻatumuina i luga ma le faanaunauga naunautaʻi ma le onosaʻi. Galue i taulima e mafai ona oʻo i le oti e oʻo lava i tomai faʻataʻitaʻi fafine. O le mea autu i le faiga o mea teuteu o le malamalama lea i le faʻavae o lalagaina, ma le le taulotoina fua. Ma o le tuʻufaʻatasiga o soʻo se lanu i totonu o le galuega o le a avea ma faigofie ma faigofie galuega.

O le a le lalagaina e tatau ona filifilia e se tagata amata?

O le faigofie aoga o le taulima lalagaina o se lalaga ua faia i fulufulu fili i le "French braid". Mo se faʻafaigofie, oe manaʻomia le faʻatau se tamaʻi masini poʻo le faʻapoto.

Aisea ua faia ai le taulima mai fusi faʻaigoaina ua taʻua o le "French scythe"? Aua e pei o laei lauiloa. E tatau ona maitauina o le lalagaina o "iʻa iʻa" o se ituaiga o lalagaina "French braid".

O le taulima e faia i paʻu e faʻamau ai fusi "French braid" pei o le tele. Le oloa sili ona aoga foliga ile lua-leo gaioiga. O tauleleʻa fishtail e sili ona faigofie ona faia.

Ata o le taulima e faia i fusipaʻu faʻailoga "Farani braid"

E tatau i tagata amata ona faʻatau atu i ulugaliʻi faigofie na faigofie. E faigofie ona malamalama pe faʻafefea ona lalagaina Farani fulufulu pulou lulu nai lo le suʻesuʻeina lavelave masani Kaleidoscope taulima. O le taualumaga o le a iloiloina i luga o le faʻataʻitaʻiga o le lalagaina o se taulima e faia i le paʻu 'ie farani "Farani Farani" i luga o se maata.

Laasaga 1. Faataatia mea uma e te manaʻomia e galue ai i luga o le laulau. Igoa:

I le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga, o lanu sili ona feʻeseʻesea na filifilia: moli ma uliuli. O le mea moni, e tatau ona faʻaalu se taimi e filifili ai le sologa lelei o lanu o oloa.

Laasaga 2. I luga o le kataka tuu le paʻu muamua i le foliga o se faʻatusa valu. I le lumanaʻi, o le a avea ma se "matasele" mo le faʻamauina o le fusiua.

Laasaga 3. O mama nei e tuu i luga o le apefai e aunoa ma le mimilo. I le taimi o faʻagaioiga, tatau uma ona faʻapipiʻi fusi faʻaoso i le faʻasologa o le suiina o lanu.

Laasaga 4. E manaʻomia le faia o se "matasele" mo le fastener. Ina ia faia lea mea, o le "valu" ma le matau ua pouns i le isi gum lua e tasi mai le tasi ma le koluma lona lua o le faʻamau.

Laasaga 6. E manaʻomia le tuʻu i luga o le isi laupepa eleni. Oe manaʻo e faʻapipiʻi ma togi le ogatotonu gum i le itu tauagavale i luga o le pito i luga. Malilie iai, o nei mea e matua faigata.

Ona tatau lea o le isi paʻu paʻu pito i lalo taumatau ma toe togi i luga ole paʻu pito i luga. E moni, o lenei galuega faigata, ae i le iuga oe maua se mea e le masani ai teuteuga.

Fai se ofu fou fou ole lanu uliuli. I le maeʻa galuega, o le afa o le taulima o le a lanu moli ma o le afa o le a uliuli. Ae ui i lea, o le oloa o le a o gatasi ma lavalava o soʻo se lanu.

Laasaga 7. Mulimuli i sitepu ile laʻa 6 mai le taumatau i le agavale. E faia pea le lalagaina seia oʻo atu le taulima i le umi manaʻomia.

E sili atu le faigofie le iloaina pe faʻafefea ona lalagaina tootoo mai le French Braid gum nai lo le manatuaina o le lalagaina mamanu. Mulimuli i le polokalame, e mafai ona e masani ona faalavelave ma le mautonu i le faʻasologa o le suia o lanu o le paʻu 'au ma le itu o le lalagaina.

Tolu paʻu paʻu e masani lava ona ofuina i le slingshot. E tatau ona e amata mai le itu o loʻo sui ai lanu o ofu manifinifi. Afai i le amataga o le Laasaga 6 o le faʻasologa moli - uliuli - moli sa tutusa mo itu uma e lua o le slingshot, o lona uiga i le faaiuga o le laasaga le faʻasologa i le itu tauagavale o le: moli - moli - uliuli, ma i le itu taumatau: uliuli - moli - uliuli. O le mea lea, laasaga 7 e tatau ona amata i le itu taumatau o le slingshot ma le moli tutotonu moli ma faʻamaeʻa le moli pito i lalo i le itu tauagavale.

Le laasaga mulimuli. Ua vavaeina le taulima ma le lona lua “mata” mo le faʻamauina o le fusiua. Ina ia faia lea mea, o le pito sili na tatau ona togi i le tasi itu o le maata.

O le loka ua faʻaofi i totonu o "loops" uma ma faʻamaeʻa le taulima. O ni mea faʻaoga, e mafai ona e faʻaogaina e le gata i matau palasitika, ae faʻapea foʻi ona faia i uʻamea uʻamea.

Le faʻamatalaina le lauiloa o taʻuga

E taua le maitauina o le taʻaloga o loʻo tatou mafaufauina ua sosolo ma le saoasaoa tele i le lalolagi atoa. O tausaga o tagata e fiafia i le Raindow loom, e amata mai le 6 i le 99 tausaga.

Tama ma teine ​​o soʻo se tausaga o loʻo fiafia i le lalagaina o taulima. E pei ona iai, latou matua e fiafia i le lesona lenei. O a mea valea mea matutua e le fausia mai i pulu! Mo se faʻataʻitaʻiga, paʻu suauʻu i totonu o se ulo.

O isi e fatuina ni seevae toso, o se uati matamata, ma e oʻo foi i se moemiti e puʻeina mai mama lanu. Tagata e fatufatu mafaufauga faia uma ata e fetaui lelei i totonu o soʻo se fale.

Ae o Jimmy Kimmel na sao ai le manumalo i le siamupini i le tulaga faʻauiga o le faʻaaogaina o paʻu paʻu! O ai lenei tagata? Aisea na tosina atu ai ia te ia tagata fiafia o lenei fiafia uiga ese ia te ia?

Jimmy Kimmel o se lauiloa lauiloa o se maliega ata. Na sau o ia i luga o le ea i se suti mai Rainbow Loom, na mafua ai le faʻateleina o le fiafia o le aofia. O le ofu "Suit of the Loom" na faia e tamaiti mai le salafa o le lalolagi.

Lalagaina farani Farani

Muamua tapena lau Rainbow toatu. Aveese le itu tauagavale o pou ina ia aua neʻi afaina ai oe, ona o le faia o se Farani braid e te manaʻomia naʻo le lua koluma.

Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te lalagaina se taulima e faia i paʻu taʻavale o lanu e lua (i loʻu manatu, pito sili ona matagofie o le taulima) - moli ma lanumeamata.

Tuʻu le kulimi muamua (moli) i luga o koluma muamua e lua, faʻamimilo le faʻatusa valu. Ona tosoina ai lea o se ofu manifinifi o se isi lanu (i laʻu mataupu lanu meamata), toso i luga o koluma tutusa i le masani auala, e aunoa ma le valu (uma fusi vaega, i le lumanaʻi, o le a matou tuʻuina ia koluma tutusa i le masani auala). Toe fai, ave le ofuvae o le lanu tutusa ma muamua (moli) ma togi i luga o pou.

Ia, i le itu tauagavale, nonoa le paʻu muamua (faʻalautele i le ata valu), ma lafo ese mai le pito i fafo o le koluma i le ogatotonu. Ona lafoʻesea lea leiloa mai le koluma taumatau i le auala tutusa. O le tali e tatau ona pei o lenei:

Togi se paʻu lanu meamata i luga o pou.

Ina ia lalagaina i totonu o se taulima, aveʻese le totonugalemu uʻamea mai le itu taumatau, ona sosoo ai lea ma le muamua (pito i lalo) ofu faʻamalosi mai le itu tauagavale.

Falani lalagaina lalaga mamanu

Ona sosoʻo mai lea ma le moli lanu moli - toso i luga o pou. O lenei i le itu taumatau o loʻo i ai ni fusi lua uumi o le tutusa lanu (lanumeamata) mai lalo, o lona uiga e tatau ona tatou tuʻu i lalo ifo o le ofuvae fusi mai le itu taumatau.

I le itu tauagavale, o lanu o fulufulu uila e sui ai, o lea o le a tatou aveeseina le totonugalemu o le paʻu mai ia (e tutusa lava le lanu e pei na aveese mai le itu taumatau, o lona uiga, lanumeamata).

Le taimi mulimuli, matou faʻaopopo ai se moli lanu moli moli, o lea togi a lanu meamata lanumeamata i luga o pou. O lenei i luga o le itu tauagavale e lua fusi lua o le tutusa lanu, o lona uiga, mulimuli i le faʻatonuga mai le parakalafa muamua, tatou te manaʻomia le aveeseina o le eleni maualalo mai ai.

I le isi itu, i le itu taumatau, o lanu o ofu uʻamea e sui, o le mea lea matou te aveese le ogatotonu mai ia.

Suiina lanu, faaopoopo ofu faʻapipiʻi i pou. Fusi i latou i le faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻua i luga. Tatou faʻasaʻo:

  1. lua fusi faʻamalosi o le lanu e tasi i luga o se koluma - aveese le pito maualalo eli mai ai,
  2. o lanu o ofu manifinifi i luga o le koluma sui - aveese le totini tutotonu mai ia.

Lea lalagaina farani Farani seʻia oʻo le taulima avea ma umi e te manaʻomia. O le a foliga faʻapena:

Ma faamaeaina le taulima

Ua oʻo i le taimi e aveʻese ai le pulu mai le masini. E i ai ni paʻu taʻutaʻua ua totoe i vaega taʻitasi. Muamua aveese le paʻu pito i lalo mai pou.

Ona aveʻese lea o le kuluma mulimuli mai le tasi koluma ma togi i le isi. Togi se kilipa i luga o matasele e maua mai.

I le isi itu o le taulima, o loʻo ia i matou se paʻu faʻaʻau faʻaloaloa e le ata valu. Toe togi le kilipa tutusa i luga. Faia!

O loʻo ia te oe se taulima matagofie ma lautele. Tuu lau fili fili French fulufulu i totonu o faamatalaga ma manuia ia te oe =)

O le a le mea e te manaʻomia mo se lalaga ua faia i fulufulu faʻailoga Farani fili?

O le faia o le ofutino mai fusi paʻu o le fulufulu Farani o loʻo manaʻomia ni fulufulu uamea suauʻu e lua lanu eseese, o le lalaga masini, lalaga faʻapipiʻi, ma se tasi s-foliga-kilipa mo le faʻafesoʻotaʻi le taulima. Faʻamoemoe e faʻaalu sina mea itiiti o lou taimi i le lalagaina o lenei taulima, pe sili atu 15-20 minute.

Ua lalaga ile ie fulufulu mai le paʻu ua vavaeina le amana Farani i lenei vasega tele i koluma e lua o le masini mo lalagaina. A faʻafuaseʻi ona leai sau masini, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea e faʻaleleia atili, mo se faʻataʻitaʻiga, ou lava tamatamaʻilima, tui mo le meaai pe naʻo ni penitala se lua na faʻafesoʻotaʻi i le foliga o se maata (ma le faʻamoe lava e mafai foi ona faʻaaoga, pe afai e le o lautele tele, e le i loimata). I le avea ai o se matau meafaigaluega, lea e faigofie ona suia i tamatamailima, e mafai foi ona faʻaogaina se laupepa masani matau o se lapoʻa talafeagai (masalo e te manaʻomia le tele o le 3 i le 4).

Faʻafefea ona lalagaina tootoo mai fulufulu faʻailoga Farani fili?

I lenei vasega matāʻupu, mo le fili o farani Farani, samasama ma lanumeamata fusi vaega faʻaaoga.

Tuu le masini lalagaina agai ia te oe i le itu i le mea e alu pou ma le notch. O koluma mo lenei metotia e tatau ona tu i laina sao, o lona uiga, i le tulaga tutusa (e le i le siaki laupapa, pei foi i nisi lalagaina). Faaaoga le lua koluma mai soʻo se itu talafeagai, oe mafai foi ona aveese le tasi laina ina ia aua le faʻalavelave.

meafaigaluega mata ma mea taulima

O lea, ave se lanu uila lanumeamata ma tuu le fuainumera valu i luga o koluma muamua lua.

Laasaga 1: O Le Valu

O le isi ofuvae e lanu samasama ma ofu e aunoa ma le mimilo. Le isi, tuu i luga o se lanu paʻu lanu meamata i le auala tutusa. Mulimuli ane, fai ofu uma sui.

laasaga 2: lua fusipaʻu fusi e aunoa ma le mimilo

O le isi sitepu o le faʻaaogaina lea o le matau e toso mai lalo le au fusifusi muamua i le tasi itu ma faʻamatuʻu, ona faʻasolo ai lea i le isi itu. O le mea la ua tupu, ua tatau ona tautau le pito i lalo i le pito i luga lua, ma maua ai se matasele.

Tuu i luga le isi lanu samasama.

O lenei i le itu taumatau, aveese ma pasi atu i le koluma le lanu uila eli, lea e tu i le ogatotonu i le va o samasama. Ma i le itu tauagavale, aveese le pito i lalo samasama fiti ma pasi atu i le koluma. E tatau ona galue faʻapena:

Le isi, mafaufau lelei i le faʻatusa lenei. I le tasi itu, e tatau ona aveese le ogatotonu fusipaʻu (mai le tasi o loʻo iai se lanu eseʻesega), ma i le isi itu le pito i lalo le (i le mea pito i lalo ma ogatotonu e tutusa lanu).

O le mea lea, o sitepu nei mo le lalagaina o se taulima o le a foliga faʻapena:

I le itu tauagavale, o le samasama ogatotonu ua 'aveʻesea ma faʻateleina, ma i le taumatau o le samasama pito i lalo.

Ma o lenei, i le isi itu, o le lanumeamata ogatotonu ua aveese i le itu taumatau, ma le lanumeamata pito i lalo i le itu tauagavale.

Toe fai seia e mauaina se taulima o le umi manaomia.

E tatau ona faʻaaʻoaʻo se soʻotaga Farani i le faʻailoaina o se S-foliga. Ina ia faia lea mea, ona e ave ese le pulu i lalo ifo o itu uma e lua, e pei ona faʻaalia i le ata.

Toe togi le fasi moli samasama i luga o le tasi koluma ma tuu le tasi pito o le kilipa i luga.

Tago le isi pito o le kilipa i luga o le amataga o au.

maea taulima Farani fili i luga o le masini

Fai se fulufulu fulufulu fulufulu fulufulu-fiafia ma le fiafia ma moni Farani chic!

Taulima DIY

E faigofie ona faia ni taulima faigofie mai se maea faʻamalosi masani ma le faʻaopopoga o uamea laiti ma faʻaopoopoga o mea laiti! Ma o le laititi taimi ma mea tau o gaosiga e mafai foi ona fatuina se pisinisi fale i luga o latou!

DIY tail mamanu

O lenei la ua filifilia le nofoaga o le fili ma ua manino le polokalame ia te oe, o loʻo tumau pea ona alu i le vaega aoga. Toe vaʻai ia e saunia uma mea mo le lalagaina ma faʻasolo.

Weave se fili o gum i luga o le siʻusiʻe ma o matou lava lima:

  • nonoa o le iʻu solofanua maualuga pe maualalo ma se paʻauli paʻu,
  • vaevae i lua tutusa tutusa (loka i lalo o loka),
  • nonoa uma i latou i le paʻu
  • pasi le pito i lalo i le pito i luga,
  • faʻamau le paʻu uaea.

Ua fai le pito i lalo ole pito i luga, ona toe fai mai lea: nonoa ma le fusipaʻu, filo le pito i lalo ole pito i luga, ma toe fai ile pito ole iʻu.

Faaloaloa atu le fili i le tosoina o manoa teisi i itu.

Ua sauni le fili o 'au.

O le vitio o le a fesoasoani ia te oe e faʻatusa ai pe faʻafefea ona faia se lalaga ma fusi paʻu laʻasaga i lea laasaga (ata i luga):

Vitio i luga o le fausiaina o lauulu lalagaina mai o loi:

Fili i lona lauulu

Saunia au oe lava curls po o ou curl salu faʻaeteete latou ma faʻamalieina latou pe a tatau ai.

  1. Vavaeese le lauulu i se afa lapotopoto i le pito i luga o le pale, mo le fusi o le malvinki. Matou te le fusifusi seisi siusiu.
  2. Ma, faapena foi i se lio, matou te filifilia le lauulu ma nonoa i le lona lua ofu fusifusi. Pe a uma lena, matou te vaevaeina le pito i luga i le afa ma tuu i lalo faataamilo i le pito i lalo. Ua au i luga le pito i lalo ma tuu i le musika.
  3. Matou te faia se iʻa ma se selu ma se pito puʻupuʻu, tuuese le manoa. Matou te selu le lauulu faaopoopo ma gagau ma i latou e ese mai le filo muamua.
  4. Matou te nonoa faʻatasi ma le suauʻu suauʻu ma faʻamama atili.
  5. Matou te toe fai ia taualumaga: tutu, vavae ese maea, faaopoopo i le malologa, nonoa ma se vaega paʻepaʻe, tuʻu i lalo le iʻu tipi ma toe vaeluaina i le 2 fasi.

O le togafiti faʻatautaia ma le togafiti e aoga foi mo se mea faʻataʻamilomilo i luga o le ulu.

Vitio auiliili ma laʻasaga ma lea laasaga faʻamatalaga:

Ole isi filifiliga mo lalagaina i autafa:

O le a lenei

O le masani Farani togi ua iloa e tagata uma. O le isi igoa o spikelet. O le tele o filifiliga e faʻatagaina oe e lalagaina se lalaga faʻataʻamilo i luga o le ulu, fai ni lalaga se lua. Ae toaitiiti tagata iloa le metotia o lalagaina faʻaaogaina paʻu fusi. I lenei tulaga, o le lalagaina alafua matagofie, tatalaina ma matagofie. E le mafai ona tofa faʻapitoa e aunoa ma le fesoasoani a paʻu faʻailoga.

Mo le faia o na laʻua lauulu, e tatau ona e faʻaofuina oe lava i le selu ma nifo laiti ma ni faʻaʻaiʻauli laiti e faʻafetaui i lauulu. Afai e mama mama ia manoa, e mafai ona e faʻaaogaina le paʻu o uamea paʻu. E fetaui lelei Brunettes. Ua maeʻa ona motusia faʻataʻamilomilo mama le mama ma faʻaloaloa atu pito o tagata ile itu. Faafetai i le lē masani ai mamanu, ia mafai ona faia sitaili mo le faaipoipoga.

Metotia lalagaina

O le faiga e foliga faigata ma umi, e ui lava e leai se mea faigata i ai. Mai le taimi muamua, e ono le aoga se mea, ae i le aluga o taimi, o le a oʻo mai le poto masani. O le isi itu lelei o se laulu, e te le manaʻomia e faʻaaoga se fulufulu laʻitiiti, curling iron, ironing, tongs.

Na ona fufuluina ma selu lou lauulu ia lelei. Ona e mafai lea ona lalagaina.

  1. E mafai ona e faia le vavaeina, selu i ina le tua, pe naʻo le selu sinaisi. E leai ni fautuaga mautu.
  2. Filifili mai le itu taumatau ma le itu tauagavale i luga o le laufanua laititi e tasi o lauulu.
  3. I le ogatotonu, faailoga le loka tutusa.
  4. Faʻamau uma vaega e tolu i le paʻu ua saunia.
  5. Vaelua le afa ogatotonu i le afa ma liliu ese le i ai o iai fusi i le pu e mafua mai.
  6. O le vaega o le feliuliua o le a faʻaoso i se taamilosaga.
  7. O fulufulu i le itu e i ai sina laʻasaga mafolafola, lea o le a avatua ia i latou le mama ma sili atu ea ea.
  8. Ave ese isi manoa mai le itu tauagavale ma itu taumatau. Faʻamau i se ofu mafiafia ma le tasi i le ogatotonu.
  9. Tatala ma vaevae le ogatotonu tutotonu i vavae ese, fluff ma sae i tamatamailima.
  10. O le mea lea, lalagaina se fili i le umi atoa o le lauulu. I le iuga, toe nonoa faʻatasi ma se fusi eli. Toso mai lauulu tagata taitoatasi.

Faatonuga:

  • Lelei e selu uma lauulu. Filifili ni laina taʻitasi i malumalu,
  • Faʻapipiʻi vaega filifilia ma se vaega faʻamalieina.
  • Vavaeese lauulu mai itu e lua, toe nonoa.
  • Toso le pito i lalo mai lalo o le muamua lua.
  • Faʻamau vaega e lua i se fusi uaea. E lalagaina atoa lava.
  • O itu i luga aʻe o fusi o loʻo manaʻomia ona faʻamalosiʻauʻai ina ia lauulu le laulu.
  • Malie faataoto ia iko.
  • Faʻamau le pito i lalo o pole i se 'auvae lelei.

Faʻamatalaga auiliili i lea laasaga:

  1. Fulu lou lauulu, faailoga se manoa i le ogatotonu.
  2. O le lalagaina o loʻo faigofie, malupuipuia le nofoaga filifilia ma se lauulu pe selu tua.
  3. Ave ni vaega se lua o lauulu i itu o le itu, nonoa i latou i se fusi uaua, pei o filifiliga muamua.
  4. Vaelua le pito i luga vaega i le afa. I le ogatotonu, tuu le pito i lalo fusiua. I lenei tulaga, o pito o le pito i luga o le pito i lalo e pa'ū i lalo. Ole vaega pito i lalo e tatau ona siitiʻe i luga ma malupuipuia ma se lauulu.
  5. Toe fai, ave vaega o lauulu i itu. Faʻafesoʻotaʻi latou i le vaega muamua ma puipui faʻatasi ai ma se vaega faʻamalositino.
  6. Vaelua pito o le iʻuga e maua i le afa. Lalo le ea agaʻi i luga.
  7. I lenei auala, lalagaina e oo lava i le pito ma faʻamautu le fili i le atoatoa.

O lenei filifiliga e faigofie ona faʻatino. O le lalagaina e le faigata, e mafai lava ona e taulimaina oe. Lenei manaia tele sitaili mo aso uma. E mafai ona faʻataʻitaʻiina ma paʻu fusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, pikiina oloa i faʻafoliga o ata. Ina ia faia le laulu foliga foliga matagofie, e tatau ona e teisi selea pito ma fulufulu lauulu taʻitoʻatasi.

E i ai se filifiliga e sili atu le faigofie. Selu le lauulu, tuu i se maualuga maualuga, ona togi lea i paʻu fusi i le umi atoa. E le o le lalagaina lea o se fulufulu Farani, ae o lenei laulu foliga foliga foliga sili foi ona manaia.

Ua maeʻa pulea le lalagaina, oe mafai faʻataʻitaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se lalaga i lona itu. A faʻapea e mafai ona tuʻufaʻatasia, e mafai ona fili faʻapipiʻi faʻatasi. O le lalagaina e mafai ona amata i le pale poʻo le nape. E mafai ona e alu ma se laʻei lauulu i soo se mea: e galue ai, i se pati, i le matafaga. Mo se tulaga mamalu, e aoga ona saeia lelei le faʻaʻauluina ma teuteu ia i laʻau fulufulu poʻo fugalaʻau. Ma mo aso uma olaga tuʻu le filifiliga masani.

Fautuaga

  1. O le tele suʻisuʻi filo, o le tele foi o le aofaʻi o le atoa sitaili. Afai e te manaʻo e mauaina se laʻasaga sili ona matagofie, e tatau ona e faʻapipiʻi le tele o laulu i le tele e mafai ai ma ni paʻu. I lenei mataupu, o le "matasele" e tatau ona taʻimua ma faʻataʻavale. Maua volumetric styling. I le taimi lava e tasi, e leai se tasi e na te taumateina na faia i paʻu paʻu masani.
  2. O le umi o le laulu, o le sili foi lea o le lalagaina o le ai ai. Ae o laina uumi e tele ina le mautonu, e vaevaeina. O le mea lea, aʻo leʻi faia le faʻatulagaina, e fautuaina e faʻatonuina le soʻona faʻaofuʻaga ia latou. E mafai ona mousse, foam pe varnise.
  3. Malosi gofie manoa e le talafeagai mo lenei fulufulu. O vaevaega o le a le mautonu ma faʻalavelave i le sitaili. O le mea lea, e sili atu pe a tuʻai atoa le lalagaina, poʻo le faʻamalosia muamua ma faʻaleleia atili o laina.
  4. I taimi o lalagaina, naʻo le laina muamua e tatau ona liliu. E te le tau paʻi i le malologa, a leai e leai se mea e aoga.
  5. E mafai ona e ufiufi le pulu i curls o loʻo i le ogatotonu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e taʻu lelei i latou.
  6. E matagofie lona lalagaina. Le tele o taimi e le manaʻomia ai se isi mea teuteu. Ae a manaʻo i ai, e mafai ona teuteuina le lalaga i fugalaʻau laiti, fugalaʻau, fulufulu. Lenei filifiliga talafeagai mo se mea na tupu.
  7. Leai se mea e tatau ona faʻaalu ai le tele o polesi - e pipii faatasi laulu. Ma e sili le fofoina o latou e le mai luga, ae mai lalo i luga o manoa taʻitasi. Ma o le sitaili o le a sili ona matagofie, ae masani.

O le Farani tootoo mai masani paʻu fusi o se sili lelei filifiliga mo uma i aso uma ma mo se faʻamanatuina. E le faigata le lalagaina, ae faʻapea e manaia.

Faʻafefea ona lalagaina se 'ie faʻapipiʻi Farani' ': o le vasega vasega

Ole auala pito sili ona faigofie e lalagaina ai lenei taulima ole luga ole slingshot. Ae peitai, mo le leai o se mea, e mafai ona e faʻaaogaina ou oe lava tamatamailima, lua penitala poʻo se laulau masani o le tui.

Talu ai Ou maua lua lanu, lanumoana ma samasama, mo le faigofie, o le a ou faaigoaina gum - e ala i le lanu. Ma, tatou oofu i luga o le mumu o se lanumoana lanumoana fusi vaega valu.

Ona matou oofu samasama ma le tasi sili lanumoana tonu, e aunoa ma satauro-lauulu. Lenei ma sili atu, o le a matou faʻaauau pea le suiina o fulufulu paʻu - samasama ma lanumoana - matua i le taimi.

Matou te aveese uma vaega o le pito i lalo i le ogatotonu.

Talu ai o le taimi mulimuli na matou tuʻuina i le lanu moana eli, o lenei ua matou tuʻuina atu i le samasama - e aunoa foʻi ma le vaeluaina. O moli uma e fai mulimuli ane e ofa i le faiga e tasi.

I le tauagavale matou te tuʻuina le paʻu laʻau pito i lalo ole samasama ma gagau ile ogatotonu.


I le itu taumatau, matou te tuʻuina se lanumoana eli lanumoana - ma matou lafo foʻi i le ogatotonu.


O le amataga lava lea, ma ua amata nei le lalagaina autu, o le a faʻaauau e aunoa ma suiga seʻia e te lalagaina le umi manaʻomia o le fili "Farani faʻapipiʻi".

Matou te togiina le isi lanu lanumoana.

Matou te vaʻavaʻai i le koluma sa lua gutu a tutusa lanu. I la matou mataupu - i le taumatau sa 2 samasama fulufulu fusi. Sa matou tuʻuina le pito i lalo o le ofuvae lanu samasama i le matau ma gagau i le ogatotonu.


Mai le itu tauagavale matou te aveeseina foi le samasama paʻu fusi i le ogatotonu - o loʻo tu i le va o lanumoana paʻu fusi.


Na matou togiina le isi samasama - ma matou vaʻaia o loʻo i le itu tauagavale e 2 lanumoana gum.

Sa matou tuʻuina le pito i lalo lanumoana gum ma gagau i le ogatotonu.


Matou te faia tutusa ile lanumoana lanumoana i le itu taumatau.


Tatou te faaauauina e tala faatusa: o le samasama samasama na avea ma pito i luga, matou te ofuina le lanumoana ma togi i le ogatotonu, muamua le samasama pito i lalo i le itu taumatau, sosoo ai ma le ogatotonu samasama i le itu tauagavale.

Lalaga seia oo ina taunuu le umi taulima manaomia. I le iuga, tatou te faʻamautuina le lalagaina ma se faʻaputuga-valu, ma i le pito lona lua o le valu tatou te pikiina uluaʻi mama lanumoana i luga o le itu fua o le taulima.

Lenei o le tali i le fesili pe faʻafefea ona lalagaina se 'ie faʻapipiʻi Farani' 'mai fulufulu paʻu i luga o le maata. Afai ei ai ni au fesili, matou te fiafia e tali ia i latou i faʻamatalaga.




Eva Kashio faapitoa mo le nofoaga Handicraft vasega vasega

Taulima faʻailoga Farani fili

O le lalagaina o mea teuteu na faia i le silikon paʻu, e matua lauiloa lava i teineiti talavou ma tamaʻitaʻi matutua. Faatasi ai ma le fesoasoani a fusi eleni, o loʻo faʻatau atu i fale tusi o mea totino poʻo mea e fai i lauulu, e mafai ona e faia le tele o mea mananaia teuga tino teu tino:

  • pupula taulima
  • asoa lelei
  • uluai fusi,
  • mama vaivai.

E sili atu le aʻoaʻoina o le lalagaina tekonolosi mai taulima: e le faʻapipiʻi soʻosoʻo, i le tasi itu, ma i le isi itu, o le iʻuga e mafai ona fuafuaina lata mai vave. O le masani masani lalaga lalagaina e manatu o se Farani braid. Na faia le igoa i se tala faatusa i se lauulu, lea na faʻaaʻea ai i latou manoa o loʻo fili i le matagofie.

O a mea faigaluega o le a manaʻomia?

O le lalagaina o se ofe Farani toʻa o le a aveina oe naʻo le 15-20 minute ma manaʻomia se laʻititi o mea faigaluega. O lenei:

  • fulufulu siliva vaega o lanu - e tusa o le 100 fasi
  • crochet hook (Nu 3 poʻo Nu 4),
  • se mea faʻapitoa mo le tisoina o fagu - se tamai masini, se tui masani, se maata (e mafai ona e faia e aunoa ma i latou, o ou lava tamatamailima o le a lava),
  • mataitusi s.

O lenei ituaiga o nila e faʻatauaina ma le mea moni o oloa e muamua, susulu, ma faʻapitoa masini, i le ma, tele, e le manaʻomia.

Faiga sitaili Farani ma faʻamanatu taofi

O le ata "Farani fili" o le sili ona manuia lea mo le lalagaina i luga o le ata faʻataʻoto, aua i lona tulaga e le mafai ona fefe i faʻalavelave poʻo le mimilo o paʻu uʻamea. Afai e te faʻatauina se seti o fusi uʻamea i le faleoloa, o lona uiga laʻititi se matau ma se maata mo lalagaina. Ae i le mataupu pe a e le manaʻomia se seti atoa, oe mafai ona faia se maata lava oe lava, ma ave masani, lalaga, Nu.3 poʻo Nu 4 e pei o se matau: latou te sili ona talafeagai mo le mafiafia ma lapotopoto o le ulu. Ina ia faia se slingshot, oe manaʻomia:

  1. Ave ni penitala se lua o le tutusa mafiafia ma le umi.
  2. Nonoa i latou i le faʻailoga o se ata faʻapapa, tuʻu i le va o penitala se solo poʻo seisi lava mea laititi (o le "sitepu" o le maata e le tatau ona lapoʻa).
  3. Sue le faʻatulagaina fausaga ma le mea faʻapipiʻi ina ia aua neʻi mimilo penitala ma pa'ū i le taimi o le faʻagaioiga.

Faia o se maata taulima

O le ata "Farani fusi" foliga sili ona matagofie pe a fai e faia tele saoloto ma aunoa ma le le faʻamatalaina le mimilo i le paʻu. O le mea lea, e sili atu pe a ave se faʻapapa - fale pe mai le seti.

Ona matou mulimuli lea i faʻatonuga.

  1. Tatou mimiloina le tasi paʻu paʻu (lanumoana lanumoana) ma se tamai-valu, tuu i luga o le maata.
  2. Mai luga tatou toso ai le lanumoana lanumoana ma le isi pupula. Tatou te le faia ni loops ia i latou.
  3. Crochet taofi le matau taumatau o le valu ma aumai i le ogatotonu.
  4. Tatou te faia tutusa ma le agavale tauagavale.
  5. Matou te tuʻuina se tasi laupepa i luga o le masini (filifili le fesuiaiga o lanu i lau tofo).
  6. Sa matou uuina le lona lua (sesega lanumoana) pito i luga o le itu tauagavale, lea ua avea nei ma pito i lalo, ma lafo i le ogatotonu, ma i le taumatau matou te tosoina le ogatotonu paʻu i le ogatotonu.
  7. Toe tuu i luga o le mea faigaluega. O lenei, i le itu taumatau, tatou te fufusi i le ogatotonu matasele i le ogatotonu, ma i le itu tauagavale - le maualalo matasele.
  8. Matou te sui laina i lenei auala.
  9. Ina ua uma ona nonoa le taulima o le umi manaʻomia, e aunoa ma le faʻapipiʻi i le vaega lona tolu o le paʻu, tatou te gagau se tasi matasele i le ogatotonu, ma le lona lua tatou te nonoa i luga o le faʻatusa s-foliga. Ua saunia se fili faʻapipiʻi o fusi faʻapipiʻi i se slingshot Farani.

Faʻafefea ona fai tofa 2 fili mai ni fusipaʻu

  1. Vavaeese lauulu e oo lava i le vaeluaina. Faʻamau faʻamau poʻo le nonoa o le lona lua o le lauulu i se fulufulu paʻu.
  2. Matou te galulue faʻatasi ma le tasi 'afa, tuʻu se tasi se manoa ma fusiua ma se paʻu manoa. Ua oʻo le pito i luma.

Se ata toleniga ma faʻamatalaga auiliili i luga o le lalagaina o se 'ie faʻataʻitaʻi mai ni paʻu:

Lua metotia

E fetaui lelei mo i latou e vaivai lima i le vave pe a lalagaina faʻataʻavaleina.

  1. Vaevae le lauulu i le ogatotonu. E faʻasaʻo pe tuʻu 1 le vaega tatou te le galulue nei.
  2. Vavae atoa le aofaiga o curls i vaega tutusa ma nonoa ponytails, e mafai ona latou maua 6 fasi i le ulu atoa. I le faia o le 1 sulu, e mafai ona e faʻalelei ia i se togafiti ma faia lenei mea ma taʻitasi ina ia aua neʻi faʻalavelave i le vaega o totoe. Matou te faia lenei mea seia oo i tua o le ulu.
  3. Fai solofanua i le lua itu.

Seisi lomiga o le vitio faʻataʻitaʻiga mo le fatuina o lauulu mo tagata amata:

Vitio i le lalagaina i luga o se tamaititi:

Vitio i lalagaina i luga o le faʻataʻitaʻiga:

Afi le ulu


Afi lou lauulu ma togafiti ile wax poʻo sina vai ina ia le pulu. Kuka kuka ma kupe.

  1. Matou te vaevaeina le lauulu i se vaeluaga, ma amata ona nonoa le atigi solofanua i luga o le filo muamua vavaeese. Ona matou nonoa lea o le lona lua ma vaeluaina le 1st i 2 vaega.
  2. I le va oi latou, ma le vaega 1, matou te taoto le lona 2, pe a uma ona matou nonoa le faʻasolo i se faʻamalieina ma toe fai le gaioiga.

O le vitio o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama i le laasaga ma lea laasaga faʻatinoga ma suʻesuʻe atili i le auiliiliga pe faʻafefea ona faia e le matai le lauulu:

3D sulu

Matou te selu uumi lauulu ma saunia i latou mo le teuteuina.
Saunia: fusi paʻu ma se selu.

  • Vavaeese le pito i luga o le lauulu ma nonoa ma se vaega lelei. Matou te sifi atu i le pito i luga.
  • Vavaeese le pito lua, faʻapena foʻi i le muamua ma le nonoa ma le siliketi paʻu taʻavale, tuʻu faʻapipiʻi i lalo ole pito i tua.
  • Matou te vaevaeina le tulimanu pito i luga i 3 tutusa vaega, siitia le ogatotonu tasi i luga, ma tuu i lalo toega e lua i lalo o le itu maualalo.
  • Ou te vaevaeina le tulimanu pito i lalo i 2 tutusa vaega ma tuʻu le ogatotonu o le pito i luga i totonu i le va oi latou. Ou faʻamau 2 manoa o le lona lua i le pito i luga.
  • Ou te fesoʻotaʻi manoa e tolu o le ulutala i lalo o le solofanua i le faʻaopopoina o pikiapu (mai i le fulufulu paʻu i itu uma e lua) ma fusifusi ma le suauʻu silika.

  • Matou te vaevaeina le siʻusiʻu o loʻo i lalo i se faʻapena, vaevae i ai i ni vaega se 3, ma 3 o se fesoʻotaʻiga o 2 manoa i itu uma e lua. Ona matou tutuʻi ai lea i le faataʻamilomilo pito o lenei siʻusiʻu, ma tuʻu ai i le ogatotonu ma tuʻu ai i le va o 2 manoa o le pito i lalo o le siʻusiʻu.
  • Ona ou faapipiiina lea o nei 2 manoa, ma tuu ifo i luga ae o le 3, ua tatau ona nonofo pea filo saoloto. Ua faʻaopopo se uʻamea ia i latou ma nonoa i se ie lelei i lalo o le siʻi. O lea foi e fai le tua o le ulu.
  • Matou te toe fai ia taotoga, e aunoa ma le pikiina, pe afai o le lauulu malulu ua uma ona uma.
  • Ole avanoa mulimuli, matou te fesoʻotaʻi uma mea o totoe pe a uma ona taatia atigi atutusi ma se paʻu paʻu.
  • Faasaʻo ia manoa, foa i le aofaʻi ma iloilo lou fili mai itu uma, ina ia maitauina le aafiaga 3D.
  • Aoga vitio i luga o le fatuina o le fili i foliga 3d:

    Faʻateleina toafua


    Ia selu ma le faʻaeteete le lauulu o le teine, muaʻi matagi pito i luga o fusi poʻo curlers po curling iron ina ia fulufulu lauulu i pito. E manaʻomia lenei mea ina ia talafeagai lelei le laulu ma oe i le ata.

    1. Vaelua le lauulu i 2 vaega, pei o le malvinki.
    2. Ona tatou vaevaeina lea o le vaega pito i luga i vaega e 3 e pei ona taua i lalo: i le itu i le tino tatou te faʻaaluina le 2 fasi pepa 2-3 cm lautele - o mea ia o le a pu.

    Tatou te toso le pito i luga o lauulu totoe ina ia tatou le faʻalavelaveina, tatou aveʻesea vaega o le lauulu latalata i taliga i itu eseese.

  • Tuʻu 2 pito masani masani ma piki i luga o fugalaʻau, lalagaina i se vaega e leai ni piki, lalaga lalaga masani. Matou te nonoa pito i se vaega ole ie.
  • Lafo ese le lauulu filifilia i le pito i luga o le ulu ma nonoa se malvinka i se fusi faʻatasi ai ma pigtails. Toso mai le tamai siʻusiʻu luga ina ia foliga sili atu le matagofie ma siʻitia.
  • Ona tatou faia lea o mea uma e pei ona iai i le ata i luga. Matou te vavaeeseina le lauulu ma sisila ma le faaeteete i totonu o le pito i luga o le pito, nonoa i se fusi uaea. Matou te aoina mai le pito i lalo o le itu i tafatafa o pito i tafatafa o pu. Matou te ui atu i le pu i le pito i luga o filo ma autafa o itu.
  • Ole mea la e toe fai ile faaiuga o pito, pe a fai e umi se umi.

    Vaʻai totoʻa i le ata, e aliali mai le suia o fusi i le fili ma leai, lea e faʻatagaina oe e vaʻai lelei i se laʻua fulufulu lelei ma le faʻaalia.

    Fasimili ma varnish e sili faaleleia le lauulu atoa.

    1. Matou te vaevaeina le vaega pito i luga o le lauulu i ni vaega se 4.
    2. 2 manifinifi i luga o le vavaeeseina 3-4 cm lautele. Na matou nonoa le vavaeeseina 1 vaega ma le paʻu ole pa ina ia le faʻalavelave ai i le lalagaina.
    3. I luga o le filo o loʻo totoe ua lalagaina se fili o faʻamaʻi e 3 o loʻo i lalo o le piki i lalo, ua taʻua foʻi o le faasee poʻo fafo atu o le pito i luga o le ulu, tatou te faia ni pikiapu, ona lalagaina lea o le masani. Matou te nonoa pito i se vaega ole ie.
      Toe fai le faʻasologa ma le vaega lona lua.
    4. I luga o itu matou te vavaeeseina le lauulu totoe. Matou te aoina itu taʻitasi ma nonoa se fusi i le itu faʻaletino mai le vaega 1.
    5. Ona tatou faia lea o se fili ma piki mai fusi vaega, i.e. i le filo lona lua faʻaopopo le vaega o le lauulu o loʻo totoe i le itu, nonoa ma se fusi uaua ma filo i le pito i luga o le ponytail.
      Ia o le pito i luga ole ulu. Toe fai ma le lua itu.
    6. Matou te aoina uma puie 4 i luga o le pale ma teuteu i le aufana.

    2 pusi i luga ae o le solofanua

    Matou te vaevaeina le vaega pito i luga o le lauulu i ni vaega se 4 e pei ona taua i lalo: i luga o le 2 itu o le valavala, matou te filifilia ni pito lautele o lauulu o le 5-8 cm.

    E tusa ai ma se polokalame faʻapena, o se vavae mai ni paʻu ma ni pikiapu, i.e. aʻo matou agaʻi atu i le solofanua solofanua, faaopoopo le totoe lauulu.
    Ua oʻo i le tumutumu o le ulu, tatou te nonoa taʻitasi i 'aʻai ma se vaega paʻepaʻe.
    Matou te aoina uma lauulu i se fulufulu maualalo ma teuteuina i se fulufulu lauulu.

    O le fusifusi, o le ato ma se fulufulu i le pito i tua o le ulu ma le muaulu

    Mo e fiafia i afiafi lalelei o laʻei, fai lenei lomiga o le utupoto. Ua maeʻa pulea le lalagaina, o loʻo e mauaina se faʻafaigofie o le fulufulu, ma pe faʻafefea ona fai lea ituaiga lauulu i auiliiliga ma laʻasaga i lea laasaga ma lea laʻasaga uma o ata, vitiō vitio iinei.

    Ma ni lopa

    Matou te fautua e teuteu soʻo se eseʻesega o lalaga faʻapipiʻi, ia o le a avea ai lava o le faʻasolosolo o aso uma o le laulu e faʻamanatu.

    1. Matou te pasiina le silicone rubber band i totonu o se lopa. Toso pito i luga teisi.
    2. Ia faʻamau loa le tasi matasele i le isi e fai se matasele, ma le pulu na ia pipiimau i le lopa.
    3. O lenei e fatuina lauulu ua uma ona matou faʻaaogaina fusipaʻu faʻailoga ma lopa. Na matou faʻamalosia ia mama uma ma se lopa, matou te faʻamauina le paʻu pei ona i ai i le faʻamau.
    4. Faapena foʻi ma soʻo se sulu. I luga o le fulufulu laueila, matou te mautinoa o lopa i le ogatotonu ma e le gaoioi.

    O le vitio o le a aʻoaʻo mai oe i lea laasaga ma lea laasaga faʻafefea ona faia se teuteuga matagofie mai masani masani suauʻu paʻu ma lopa:

    O lenei e mafai ona faʻafiafiaina lau tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi aso uma ma se faʻailo vave o fusi ofuvae pe faʻaoga ia faʻaopopoina i le filifilia o lauulu laei.