Lauiloa

12 mafuaʻaga e te tipi ai lou lauulu ma ou manuia

Talu ai nei, sa leai se fesoʻotaʻiga o se fafine ma se tagata ma tagata solitulafono. Ae, o taimi ua suia ma o aso nei o se fulufulu fulufulu tino - o se uluaʻi faʻaalia lea o lana foliga. O le ulu ulu, e mafai ona faʻaigoaina, e leʻo se lauulu laʻititi, ae oʻo foi i le sele e te oti ai, talu ai o lenei faʻagaioioiga e mafai ona faʻalatalata i ai se mea fou.

E mafai foi e se fafine oso le lalelei foliga fafine.

Aoga o le "zero" lauulu

O aliʻi ma tamaʻitaʻi ua ao e laʻua le paʻu, tusa lava pe afai e te silasila loloto i le mataupu, e mafai ona e oʻo i le faʻaiuga o le itupa o loʻo iai lava le taua i le mataupu "ulu tula". Afai mo le malosi feusuaʻiga, o le ulu pulu o se mea masani, ma soʻo se tamaloa e oʻo mai i lenei tulaga i ni auala masani, ona 'oti lea mo fafine, i le manatu o le tele o tagata masani, o se lototele, ese ma le masani ai gaioiga. E ui lava o tagata lauiloa a Hollywood pei o Demi Moore, Natalie Portman ma Amber Rose na matua le malilie i lenei fesili. O nei tamaʻitaʻi ua latou tipiina ma le loto i ai o latou lauulu ma e le salamo lava.

O le le masalosalo manuia o se lauulu o mea nei. Muamua, aua le maimauina le taimi, neura, malosi ma taimi i luga o laei. Lona lua, e te le manaʻomia e faʻatau balms, fai fofo ma afifi tino. Mafaufau pe o le a le tele o le taimi e maua e se fafine pe a taofi le soloia o lona lauulu, tosoina lona lauulu i le uʻamea, curling i ai ma le curling iron, togafiti ma balms, faia massage, ma isi.

O se tamaloa ma le suʻi lavalava

O le le lava o lauulu e mafai ai ona e maitauina le televave lauulu tupu, lea e faʻafitauli e maitauina pe a umi lau lauulu.

Le a le ituaiga o tamaloloa e ofuina se lauulu?

E iai le talitonuga, o lauulu saiʻulu tagata o se faʻailoga masani ma e leai se mea fou e mafai ona faia iai. Ae peitai, o se mea sese lenei. O tagata taʻutaʻua o sitaili o le lalolagi na mafai ona faʻamaonia e oo lava i laupepa o tamaʻitaʻi taʻutaʻua e mafai ona foliga lelei ma manaia.

O le oti o lauulu na paʻu fetaui lelei toetoe o alii uma ma mo ituaiga uma o lauulu. Ae, e lua tapulaʻa: o se faʻaletonu i le paʻu po o le ulu. O le mea lea, ina ia aua le faʻaleaga tagata mama, e sili atu i tamaloloa ma ia faʻafitauli e le o le sulu lavalava.

Fulufulu o fafine

O soʻo se fafine e iloa afai e te suia le lanu o lou lauulu pe suia foi lou laulu, e mafai ona faʻalauiloa mea tutupu i le 180 tikeri. Mo teineiti, oʻo lava i le faʻavaea tipiina o le pito i luga e toetoe lava o se faʻamaneta ma faʻataʻitaʻiga faʻasologa, ae leʻo se lauulu 'aina. E le o tamaʻitaʻi uma o le a filifili i se tulaga tulaga ese. Ae o le a lava le mea e tuleia teine ​​i ia tele suiga i lauulu.

Tamaitai ma lona lauulu

O se tasi o mafuaaga taua o le cardinal suiga i foliga vaaia, ma o se taunuuga i le olaga. Tele tane ma teine ​​talitonu o le fafine fugalaʻau lavalava - o le faʻailoga o le feusuaʻiga ma matagofie.

E masani lava, teineiti e faʻamamaina uma lauulu ina ia:

  1. Fausia se fou, mea e leʻi tusia
  2. Faʻaali lou amataga
  3. Faʻailoa lou auai i seisi vaega,
  4. Saili se auala e alu ese ai mai le atuatuvale.

E i ai le isi mafuaʻaga e ala ai ona fulufulu teine ​​teine. O lenei hairstyle o se auala e "toe aʻoaʻo" ulavale ulavale.

O se fulufulu laʻititi taimi e vaʻaia o se auala e toe aʻoaʻoina ai lauulu.

Faapea a manaʻo le fafine maua lauulu lalelei e "le faʻatagaina" faʻalogo ia te ia, ae o le lauulu lea ua "ola ai lona lava ola".

O se lauulu lauulu fafine o le a mafai ai oe e suia le itu o le tuputupu aʻe o lauulu fou. Ma e ui lava e manatu nisi fomaʻi o lenei faamatalaga e le saʻo, o stylists ua faʻamaonia pea le faʻafeagai i le masani.

Afai o se tamaʻitaʻi e iai le manaʻo e faʻataʻitaʻia se ata e le masani ai ma mataga, ona paʻu lea o se tasi o filifiliga sili ona talafeagai. I nai tausaga talu ai, o se matua maʻaleʻale foliga na toetoe lava leai se taimi na maua ai i taulaga. E le gata i lea, e oʻo lava i ni sikaili sili ona susulu i mekasini na aloese ma le lototetele e faʻaalia lo latou fiafia i laʻei o fafine. I le ituaiga sa o se tamaitai masani. E ese le manaia, ae o le poto masani muamua mo le tafi o ulu fafine na mafua mai i manaʻoga. O uluai tagata lauiloa na filifili i luga o se poto masani o tamaʻitaʻi tama, o latou matafaioi e manaʻomia ituaiga laei. Mo se faʻataʻitaʻiga, "Soldier Jane." Ae o nei aso e tele ma sili atu fafine e maua mo e le o se mea e tatau ai ona tipiina se lauulu fafine.

Ole masani a sili lea ona iai ma manaʻo e faatoilaloina isi i se uiga ese.

O le hairstyle e mafai ai ona e tosina mai i lou mafaufau

Faamanuiaga o lauulu

  • Ole pipiina o lauulu o se vave gaioiga.
  • O le ulu uloula e le vevela.
  • O le faʻagasologa o le tipiina o le ulu e mafai ona mafaufauina o se teuteuga faʻalelei ma le soifua maloloina. Faafetai ia te ia, ua leiloa sela ua aveeseina mai le ulu.
  • O 'oti ulu e mafai ona manatu e tele le tamaoaiga uma i le taimi ma faʻatauga tau tupe mo le faʻatauina o shampoos ma balms.
  • Le o le taimi ma tupe e le faʻaumatia i le fufuluina o laulu mo le faʻatauina o le faʻamalama.

O le ulu e leai se lauulu e faigofie ona tausia mama, o lona uiga o le tagata le lavalava o le a le oʻo i le ulu ulu, peeling, ma seborrhea. E masani ai, e le o tamaitai uma o le a teuteuina i se lauulu. O ia laʻei lauulu o le a foliga vaʻaia foliga ma manaia i teineiti ma se foliga foliga: umi ma maaleale tino. Mo fafine o loʻo i ai foliga faʻatamaʻitele, o se lauulu 'ulu e ono le mafai ona tuʻufaʻatasia le ata.

E taua tele le foliga o le ulupoo. Soo se stylist o le a mafai ona taʻu atu pe o le lauulu 'ulu e fetaui ma foliga o lou ulu.

O lauulu 'oti e fetaui lelei mo le ulu lelei atoatoa

O faʻataʻitaʻiga manino o lenei fetusiaiga o Natalie Portman, Demi Moore ma Dasha Astafieva.

6 mafuaga mafuaaga aisea e sala ai e tagata o latou lauulu

  1. I le taua, e leai se tasi na te mauaina oe i lauulu,
  2. O le ulu goto faʻafefe mai se mea e le manaʻomia,
  3. E leai ni fulufulu faʻafitauli i uma
  4. O le ulu goto o se mea faigofie pe a faia taʻaloga. A e asiasi i le vaitaʻele, o lona pulega e le mafai ona faʻatonu oe e ofuina se pulou. I se faʻaopopoga, o le ulu vaʻa pe a aau e tuʻuina i se tagata le faʻaogaina o le hydrodynamics, ma pe a tiʻetiʻe uila uila - aerodynamics.
  5. I le taeao e leai ni faʻafitauli i le selu lou laulu,
  6. O le tagata baldha e otometi avea ma sauā ma lototele. Manino molimau o lenei: Gosha Kutsenko, Jason Stackham, Dmitry Nagiyev, Fedor Bondarchuk.

Lauulu tekonolosi ma se masini tusi lesona

E mafai ona tipi lou lauulu i le fale

O lauulu tekinolosi e fai lava si māmā ma avanoa e oʻo lava ile fale.

O se lauulu e le lavalava ma se masini tusi lesona o se tasi o filifiliga mo le fausiaina o se laulu fou. E mafai ona e faia lenei gaioiga ma le fesoasoani a se masini eletise, ae i soʻo se mea, o lauulu e tatau ona mago. I le taimi lava lea e tasi, e matua le manaʻomia le faʻaaogaina o ni mea.

Ina ia iai se lauulu i le fale, oe manaʻomia le i ai: se selu, se masini poʻo se trimmer ma seleulu. Muamua, o le umi o le lauulu e tatau ona aveeseina ma seleulu, ona tatau ai lea ona faʻaofi se masini puʻe poʻo le masini. Faʻalu lou lauulu na faʻamamaina, ae mamago ma vaelua ia sone o loʻo tupu aʻe. E tatau ona e amata i le parietal sone. A maeʻa ona selu le loka i le muaulu, uʻu ma le selu, aveese ma le fesoasoani a se masini. E tatau ona e teteʻe i lauulu tuputupu ae. O le vaega faaletino-lateral sone e tipi mai lalo ma i le pale, ma o le occipital vaega e tipi i le tutusa auala. Ina ia faʻaitiitia le tele o le faʻaipoipoga ma sese, e tatau ona e toe alu i le masini.

Faʻafefea ona tausia le "paʻu ulu"

O le tekinolosi tausiga tekinolosi e faigofie ma faigofie. Pau lava le mea e tatau ona e popole mai lea taimi i lea taimi o le alu lea i le pulu faʻataʻoto.

Ole fulufulu lauulu o le a avea ai lou foliga mimiti ma teuga

E ui lava i le mea moni o le tipiina o lauulu e le faigata, oe manaʻomia lava e liliu atu i se polofesa faʻataʻitaʻiina mea. O le a ia faia vave se lauulu lauulu, lelei ma faʻaopopo foi fautuaga aoga i le tausiga o se fou lauulu.

O lauulu e i ai le tele o uiga lelei ma le tele o tagata e filifili i luga o se faʻataʻitaʻiga e foliga foliga foliga lelei, uluaʻi ma leai se mea.

O nei faatekinolosi ua mafai ai e tusa lava a o leʻi asia le pulu faʻataʻitaʻi e iloa ai pe o le a iai sou lauulu i ou foliga. E lava le faʻataʻitaʻi o au ata i luga o komepiuta. Afai, pe a uma na faʻataʻitaʻiga, o lou manaʻo e asiasi i se stylist e le mou ese, ona e lagona ai le saoloto e alu i le teine ​​fulufulu ma aumai lou manaʻo i le ola!

O ulu o alii talavou mo le tautotogo-taumafanafana 2017 vaitau

I le oʻo mai vaitau, o le a avea ma taʻutaʻua ma le malosi o le mafaufau o le a avea ma faiga, ma ina ia mafai ai ona e masani ai, e tatau ona e tuʻua mea uma "metroseksual". O lona uiga o le taofiofi i laʻau lauulu: umi faʻatulagaina, sitaili ma isi uiga o le tausaga talu ai ona tatau ona lafoʻesea ma le le faʻaaloalo.

O le felanulanuaʻi laʻei o le 2017 o se pupuʻu puʻupuʻu leai se faʻailo o tamaʻitaʻi, ae o le fatufatu ma le sitaili e talia. O le faʻavae faʻavae e mafai ona avea ma se laʻei 'oti masani faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga, faʻapea foi ma ituaiga uma o' autau 'oti i le sitaili a le militeli.

Taʻaloga lauulu e iai le selu i tua, o pulou o loʻo i ai foi i foliga.

Lauulu e aulelei i alii

Masculinity ma sauaga, ina sili ona matagofie i lenei vaitau, e sili manino faaalia i nei nei a oti.

O le lauulu a le Tomboy ua manatu o se lavea moni o le 2017 vaitau. O Tomboy o se laititi teisi ma lauiloa laupepa puupuu bob.

Lauulu laei foliga foliga matagofie, aemaise lava pe a fai e fetaui ma le aotelega o le laei ma mea e faʻaaoga ai. E faigata ona fai e aunoa ma le fesoasoani a se stylist, ae afai e te manaʻo e foliga foliga manaia, e aoga.

  • O lauulu ma mousse e faʻaputuputu i le selu i tua ma le vaeluaina.
  • Ole faia ole laulu e manaʻomia ai le selu manifinifi.

Lauulu oti "fusuaga" ma "semi-fusuaga"

Lauulu Potu, "afa fusuʻaga" - o le "masani" a tagata fai laʻau fulufulu. O 'oti ua faia e le masini, o le umi o le laulu mai itu o loo i luga e 3 mm, ma mai luga - 20-50 mm ("pusa") ma 40-80 mm ("afa pusa").

Masini tipitipi tagata

I le tele o tulaga, o aso nei o lauulu laei e faia e masini. O le faia o ia laʻei lauulu e faigofie ma vave, ma e sili ona taua, e taugofie. E faigofie le lauulu tipitipi. O le fulufulu foliga foliga lalelei ma manaia, e le manaʻomia le tausiga i aso uma, e tatau ona faʻafouina na o aso uma 10-15 aso.

Tele lava, masini e faʻaogaina mo ia ituaiga lauulu e pei o fusuʻaga, semi-fusuaga ma isi ituaiga. Ole masini foʻi e faʻaogaina mo le tipiina o lauulu.

Tamaiti oti lauulu

O puʻupuʻu 'oti tagata mo tagata na amata ona manatunatu i le afa seneturi talu ai ona o lo latou faʻataʻitaʻia ma faigofie. Mo tagata taʻalo o loʻo taʻatele, o lauulu uumi e mafua ai ona vevesi, ma sa faʻamalosia ai latou e selea le laulu i luga. Mulimuli ane, o faʻamanuiaga o lauulu puʻupuʻu sa talisapaia e le toʻatele o tamaloloa.

Taaloga lauulu i o latou foliga foliga tutusa i le militeli-sitaili laei. O ituaiga ituaiga mea e aofia ai fusuaga, semi-pusa, hedgehog ma Kanata. "Hedgehog" - tipi tutusa le lauulu i le 40 mm maualuga. "Pusa" - o lauulu i luga o malumalu ma i autafa e sala puʻupuʻu, ma i le pale o latou umi e oʻo atu i le 40 mm. "Semibox" - o lauulu i luga o le malumalu ma i autafa ua tipi puʻupuʻu, i le pale o latou umi e oʻo atu 60-80 mm.

O fulufulu mo tama o Kanata e 'eseʻese mai le “fusuʻaga” ma le “afa-fusuaga” ona o le umi o le laulu i' au e amata mai i le 50 i le 100 mm, o 'auvae ei ai le foliga o se faaseʻe. Mo sitaili ituaiga oe o le a manaʻomia se gel. "Kanata" foliga sili atu ile laulu malulu. O lenei filifiliga e talafeagai foi mo lauulu lauulu.

Lisi o lauʻeleʻele e teuteuina i lenei vaitau

Lauulu oti tagata "tula"

O le ulu e mamanuina ma teuteuina teuteu mamao mai tagata uma - e le o tagata uma ei ai le ulu foliga e latalata i le atoatoa. E le gata i lea, o le leai o lauulu e sili atu ai ona iloga faʻaletonu foliga. Ae o lenei lauulu lauulu ei ai ona lava malosi - e matua le manaʻomia se tausiga, i le tau mafanafana o le lauulu e le "lele". Oti 'ulu "o se paʻu - o se filifiliga faʻamalosia mo le fulufulu o tamaloloa (vaʻai ata i lalo).

  • O 'oti o loʻo faia lea i lauulu mago. Afai e umi naua, ona muamua faʻapuʻosaʻo ai lea ma seleulu poʻo se masini.
  • Le isi, o le lauulu 'oti e faia ma se masini, amata mai tua o le ulu ma agaʻi i le muaulu.
  • Ina ia tipi lauulu tutusa, oe manaʻomia le tipiina i le "ova faʻaluʻalu" (laina faʻatasi).
  • O le maualuga o le naifi mo le tipiina "botak" - mai le 3 i le 1 mm.
  • O isi ulu paʻu e tasi o loʻo tipi ma seleulu, ma le fulufulu lauulu ma le sefulifolima saogalemu.

Oti puʻupuʻu "uliuli"

O le lauulu laʻau "hedgehog" e sili atu talafeagai mo tamaloloa ma le maloa lauulu laʻau ma foliga oval. Afai e vaivai le lauulu, o le gel po o mousse o le a mamanuina le lauulu. O le faiga o fulufulu e pei ona taua i lalo: i itu ma i tua o le ulu, e puʻupuʻu le lauulu, ma i le pito i luga, o fulufulu na oʻo i le faʻamaluina o foliga o se ituaiga o fausaga. O manoa ua faʻasino atu i itu eseʻese, ma e foaʻiina ai le laʻei o le laʻua ulu ma le faʻatamala.

O lenei fulufulu foliga tutusa le hedgehog lauulu i le tele - o le lauulu sulu i itu o, ma le lauulu o le pito i luga o le ulu ei ai lona umi 40 mm pe sili atu. O le eseesega autu o le “beaver” o le tulaga o le nofoaga e le oi luga o le vaega pito i luga luga o le ulu, ae na o lata i le tumutumu o le ulu.

O 'oti ulu o le "malae taʻalo" ma le "tenisi"

O le lauulu o le tenisi na faʻaali mai mo le taimi muamua i tagata taʻalo o le tenisi o e, sa le manaʻo e vaeluaina ma latou laulu, nana i lalo o se pulou. I luga o itu, o le lauulu e matua puupuu lava, ma o le lauulu umi i le pito i luga o le ulu o 50 mm. Ole umi faʻatagaina e faʻatagaina, peitaʻi ile tulaga lea, e tatau ona e faʻaaoga le mousse poʻo le gel e mamanuina ai le laulu.

O le "Taʻalo Taʻalo" e faʻasino i lavelave ituaiga o laei - o le luluina o lauulu i le fola o le latou fanua e le faigofie. O 'oti ua amata i le selu o le lauulu i luga, ona' autafa lea o le lauulu i le itu pito i lalo "lalo o le leai". O le lauulu pito i luga e tatau ona tipiina, ina ia amata mai i le muaulu ma i tua o le ulu, o lauulu e fai ma mafolafola.

Afai e avea oe ma pala, oe sefe taimi

Le faʻamatalaga, toe, e moni mo itupa uma. Mo fafine - aemaise. Manatua, ae leʻi avea oe ma pala, e tatau ona e ala i luga vave e faʻatulaga ai lou foliga faʻaalu, faʻaalu se taimi e tatau ai e faʻatulaga ai lou lauulu. E manaʻomia le alu i le taʻele ma maua le taimi e faʻamago ai lou ulu aʻo le i alu ese atu mai le fale. Hoa! E te le tau faia lenei mea. Oe tuʻua le taʻele - soloi lou ulu pulu, ma ua e sauni mo soʻo se ulufafo. Ae totoe na o le fai ofu.

Oe mafai, i le ala, sefe i le fufuluina ma faamago lou lauulu, maua se isi afa itula itula moe, lea e taua tele ma le pisi o taimi faigaluega. E le sili lena?

O lea e te foliga sili atu matua

A e tipi lou lauulu, e sui ou foliga

Mafaufau pe aisea e ala ai e masani ona tipiina o latou lauulu e ala i tagata fausiaina, fagatuaga, fitafita sikola fiafia e pei o le M1? E faigofie le tali: e vaʻaia le ulu o le tamaloa ma ona tauau e lapoʻa. Lenei ituaiga lapataʻiga i tauvaga - aua e te tago mai ia te aʻu, oute malu. Ma le isi, o loʻo i ai le faʻaaoga tatau o se lauulu: e le mafai e le fili ona tago i le lauulu. Oe atonu e le auai i le martial art, ae afai le teine ​​o le a le pologa, leai se rapist mafai ona uu lona lauulu, immobilization ma mafua ai le tiga. Mafaufau i ai i lou taimi paganoa.

Ua leva ona talisapaia e alii le aoga o se lauulu

Ole a e le toe lagona le mautonu pe a vaʻai i au ata

E fia taimi na oʻo mai ai le taimi e sili ona le lelei i le taimi na e vaʻavaʻai ai i au ata tuai ma foliga le migao ma lena laei valea? Ma pe a na vaʻai ma seisi i nei ata? Afai e te tipi lou lauulu, e te le tau popole pe faʻapefea ona foliga lau lauulu i ata. Oe o le a le faalagolago i luga i le suiga faiga, ina e tusa ma le luasefulu tausaga e mafai ona faʻaalia saogalemu au ata ia i latou e te manatu e tatau ai.

Aisea e tuua ai e tamaloloa 'ava?

Muamua, o se 'ava' ava o se aga masani i aso nei. Lona lua, o lauulu foliga mo e manaʻomia le tausiga, faitau - taimi. O le leai o lauulu i luga o le ulu na mafai ai ona e maua le leiloa taimi e tausi ai lauulu foliga. Ma le isi, o le leaga taʻutaʻua lava lea: e manaia le pei o se tamaloa fulufulua. Pe e te le mafaufau i ai?

Avea oe e pala, o le a e le popole i le sese tan

Manatua le aso na e moe ai i luga o le matafaga, ma ina ua e ala i luga, na e maua se teteʻeuli leaga lata ane i le laulu? E mafai foi ona tupu lenei mea pe a e ofuina se fusi mimili, ma le la e faʻaʻoleʻole o laʻau faʻailoga uiga ese i luga o lou paʻu. O le leai o lauulu i luga o le ulu vae tutusa tutusa le tanu i luga atoa luga. Ma o se isi laʻasaga lenei ia avea ai ma pauna, ma aua le faʻalavelavea i lauulu ma laʻulu lauulu.

O 'oti ulu e iloga ou mata

O mata, e pei ona e iloa, o faʻata o le agaga, ma le fiafia tele se laulu e faʻalavelaveina le mafaufau mai ia i latou. Aemaise pe a fai e te le laki ma mata o lanu. Ae o le taimi lava e avea oe botd, leai se mea e faalavelaveina oe mai lou matagofie mata.

Oe o le a tu matilatila i fafo ma sea laulu sulu

O le 'oti lauulu o le a faatagaina oe e tu i fafo

E mafai ona maua e tama tane le tele naua, ae afai o le teine ​​na paopao, e masani ona matauina. I le taimi lava lea e tasi, pe a seleina lou lauulu, e toatele e iloa se gaioiga e pei o aga faʻataʻitaʻiga, ma i totonu oe amata ona vaʻaia se fitafita ma tauaofiaga ma agaga fouvale.

O le mea moni, atonu o le a e fetaiaʻi ma le teena mai nisi, ona o "fafine e le tatau ona le gaoa," ae o le toatele o le a foliga mai, pe a le o le faamemelo, ia ma le faʻaaloalo, aua e le o fafine uma e mafai ona talepeina tulaga puipuia. Lenei o le tasi sili avanoa o le ae talisapaia e ala i le i ai o lau lauulu manaia.

Fugalaʻau lauulu teine

E te ofuina pulou

A o oe o le pule o se laei matagofie, na e taumafai e aloese mai pulou, pulou, pulou ma isi. O lenei o le a e vaʻavaʻai i pulou i se auala fou. E te iloa, o le tau i Rusia e fesoasoani e faʻamafanafana lou ulu, ma o le ae maua filifiliga e filifili ai ni pulou laei o sili lauiloa taʻutaʻua pe e faʻalautele lau laupepa i pulou ma koleni.

Irina Milovidova, Finemagazin Online Magazine

Faatatau mataupu

talofa tagata uma! Sa ou faʻalogologo i le tele o tala e uiga i teineiti ma lona laulu saʻo na lulu paʻu pe i lalo ole kilipa, ona ou matauina lea ua amata ona migimigi o latou laulu! taʻu mai po o ai lea?

Teine, e masani ona le tafi gofie, Na te oti lona laulu e tasi le taimi. Oute manao i le taimi nei, ae ou te fefe o le a fai e tusa ma le 10 tausaga e tupu ai lou lauulu i le taimi nei. I se mea 0.5 mm. i le masina. E oo lava i le centimita e le tupu mai. I se tulaga lautele, ou te toe fia mauaina foi na lagona. I le taimi nei ua 24 ou tausaga, ou te le manaʻo e alu i le 30 tausaga ma le laʻititi tama lauulu e aunoa ma ni manai. O le a sau fautuaga?

Teine, e masani ona le tafi gofie, Na te oti lona laulu e tasi le taimi. Oute manao i le taimi nei, ae ou te fefe o le a fai e tusa ma le 10 tausaga e tupu ai lou lauulu i le taimi nei. I se mea 0.5 mm. i le masina. E oo lava i le centimita e le tupu mai. I se tulaga lautele, ou te toe fia mauaina foi na lagona. I le taimi nei ua 24 ou tausaga, ou te le manaʻo e alu i le 30 tausaga ma le laʻititi tama lauulu e aunoa ma ni manai. O le a sau fautuaga?

Alesana
O fea e te nofo ai? O fea e mafai ona tatou feiloai ai? Ou te nofo nei i le taulaga o Klin, Moscow Region. Ma i se tulaga lautele ou te manatu e maua se vavaeʻeseina le laulu e le o vave nai lo Me.

Teine, e masani ona le tafi gofie, Na te oti lona laulu e tasi le taimi. Oute manao i le taimi nei, ae ou te fefe o le a fai e tusa ma le 10 tausaga e tupu ai lou lauulu i le taimi nei. I se mea 0.5 mm. i le masina. E oo lava i le centimita e le tupu mai. I se tulaga lautele, ou te toe fia mauaina foi na lagona. I le taimi nei ua 24 ou tausaga, ou te le manaʻo e alu i le 30 tausaga ma le laʻititi tama lauulu e aunoa ma ni manai. O le a sau fautuaga?

Seryozha
E tatau ona e tuua lau meli ma o le a ou tusi atu pe a ou sauni ma faia se taimi.

Alesana
O fea e te nofo ai? O fea e mafai ona tatou feiloai ai? Ou te nofo nei i le taulaga o Klin, Moscow Region. Ma i se tulaga lautele ou te manatu e maua se vavaeʻeseina le laulu e le o vave nai lo Me.

Lyalya Sirotkina: D,
E te manaʻo e tafi?) E mafai ona ou fesoasoani atu ia te oe?)

Seryozhalyalya Sirotkina: D,
E te manaʻo e tafi?) E mafai ona ou fesoasoani atu ia te oe?)
Ou te leʻi filifili e sele, ua 19 oʻu tausaga ma ou te manatu o le a seisi itu malulu))) i le 14-15 oe mafai lava, ae ou te manatu mulimuli ane e le saʻo) e ui ou te manaʻo i ai. )

Seryozha
E tatau ona e tuua lau meli ma o le a ou tusi atu pe a ou sauni ma faia se taimi.

Seryozha
Mafai ona e tipi lou sulu ina ia mafai ona e faʻatau atu mulimuli ane? Pe e te manaʻo e faʻatau atu ia te oe? Ae pei ona ou fai atu e leʻi muamua le masina o Me. Sei ou imeli ia oe ia Aperila. O lea taulaʻi i luga o Me 1 ma sauniuni e oʻo atu i luga o le nofoaga metro filifilia. Fa

Seryozha
Mafai ona e tipi lou sulu ina ia mafai ona e faʻatau atu mulimuli ane? Pe e te manaʻo e faʻatau atu ia te oe? Ae pei ona ou fai atu e leʻi muamua le masina o Me. Sei ou imeli ia oe ia Aperila. O lea taulaʻi i luga o Me 1 ma sauniuni e oʻo atu i luga o le nofoaga metro filifilia. Fa

Seryozha
Mafai ona e tipi lou sulu ina ia mafai ona e faʻatau atu mulimuli ane? Pe e te manaʻo e faʻatau atu ia te oe? Ae pei ona ou fai atu e leʻi muamua le masina o Me. Sei ou imeli ia oe ia Aperila. O lea taulaʻi i luga o Me 1 ma sauniuni e oʻo atu i luga o le nofoaga metro filifilia. Fa

Talofa tagata uma. Ou te manaʻo e tipi loʻu laulu, ae ou te leʻi manaʻo pe faʻafefea ma faʻafefea. Uo teineiti e le mananao e taofia. O laʻu uo mamae o Svetka na ia fai mai na te le faia le mea lea, e leʻi lavea foi e lana uo tama lana autau faʻapea, i le lagona o le laee ua i lalo o le aʻa. Ma ou te manao tele. Ma o loʻo iai le avanoa e le faigaluega ai (pisinisi ma le tama). I se fale lalelei e valea ia maua se lauulu. Ou te le iloa le mea e fai. Ae ou te iloa mautinoa o le a ou faia le mea lea, talu ai loʻu laulu ua faʻaleagaina i le lanu, pei o se vaomago. I se lautele, e foliga mai ia te aʻu a uma le 'ulu, o le a latou tuputupu ae fou, ese. O le a ou le toe faia se mea ma latou, o le a ou ola 40 centimita ma
e tutusa ma le centimita i le masina. E leai saʻu sela mo se tama mo le ola
lalelei. Ae o le mea e tatau ona ou faia nei, mafai ona e fautuaina le mea?

Talofa tagata uma. Ou te manaʻo e tipi loʻu laulu, ae ou te leʻi manaʻo pe faʻafefea ma faʻafefea. Uo teineiti e le mananao e taofia. O laʻu uo mamae o Svetka na ia fai mai na te le faia le mea lea, e leʻi lavea foi e lana uo tama lana autau faʻapea, i le lagona o le laee ua i lalo o le aʻa. Ma ou te manao tele. Ma o loʻo iai le avanoa e le faigaluega ai (pisinisi ma le tama). I se fale lalelei e valea ia maua se lauulu. Ou te le iloa le mea e fai. Ae ou te iloa mautinoa o le a ou faia le mea lea, talu ai loʻu laulu ua faʻaleagaina i le lanu, pei o se vaomago. I se lautele, e foliga mai ia te aʻu a uma le 'ulu, o le a latou tuputupu ae fou, ese. Ou te le toe faia se mea ma i latou, o le a ou tuputupu aʻe 40 centimita ma tutusa le centimeter i le masina. O le mimiloina o se tama mo le olaga e le manaia ia te aʻu. Ae o le mea e tatau ona ou faia nei, mafai ona e fautuaina le mea?

Talofa tagata uma. Ou te manaʻo e tipi loʻu laulu, ae ou te leʻi manaʻo pe faʻafefea ma faʻafefea. Uo teineiti e le mananao e taofia. O laʻu uo mamae o Svetka na ia fai mai na te le faia le mea lea, e leʻi lavea foi e lana uo tama lana autau faʻapea, i le lagona o le laee ua i lalo o le aʻa. Ma ou te manao tele. Ma o loʻo iai le avanoa e le faigaluega ai (pisinisi ma le tama). I se fale lalelei e valea ia maua se lauulu. Ou te le iloa le mea e fai. Ae ou te iloa mautinoa o le a ou faia le mea lea, talu ai loʻu laulu ua faʻaleagaina i le lanu, pei o se vaomago. I se lautele, e foliga mai ia te aʻu a uma le 'ulu, o le a latou tuputupu ae fou, ese. O le a ou le toe faia se mea ma latou, o le a ou ola 40 centimita ma
e tutusa ma le centimita i le masina. E leai saʻu sela mo se tama mo le ola
lalelei. Ae o le mea e tatau ona ou faia nei, mafai ona e fautuaina le mea?

O le a ou tipi uma tagata e manaʻo ai. Ae ou te leʻi alu i se auala ou te alu atu ai i se fautuaga e aveʻese le tootoo i le aʻa. Le mafai ona ou fai atu o loʻu laulu e sao le umi, toeitiiti lava i oʻu tauau. I le taumafanafana ou te faaaogaina ai iina, o lea ua 4 mm, Se mea. Ma sa ou faia le teine ​​i loʻu vae i luga o le vae, e pei ona malilie i ai. Na aliali mai o le uaʻi ua tipiina ma le "velvet" o le sili ona matagofie auiliiliga o le lauulu. Ia, e matua fiafia lava, e le mafai ona ou faia se mea e uiga i ai. Aua le na o le manatu o aʻu o se tagata valea. E naʻo loʻu faʻamalieina ole aulelei ole tamaʻitaʻi Pe a paʻu i lalo i lalo ole paʻuga o le alu atu mai le muaulu i le masini tylku, humming ma le faatagaga e oo lava i "gazonchik", o teine ​​krasivo.A foi taumafai atu i ai, o se mataupu o le faaaloalo.

Le a le mafai ona ou maua le tipiina o le ulu

Le a le mafai ona ou maua le tipiina o le ulu

Vavilona
Pe atonu o aʻu? Ou te le fia alu ma le patlas. Ou te iai se mea e oʻo atu i le siusiu. Lelei lauulu lauulu mafiafia. Ou te manaʻo e tafi lopa. Ou te le o toe fia vaʻai i se lalelei. Na o le gase.

Ale o aʻu i le sooupu i le aso 5th o loʻo faʻatali mo oe!

Teine, mafaufau i selau taimi a o leʻi tipi lou lauulu! O loʻu toʻalua na tipiina aʻu se masini tusitusi ananafi. Na ou moemiti mo se taimi umi. Ou mai le matagofie e le malamalama po o ai. Ma e oʻo i se taugata fulufulu fulufulu e fesuiaʻi maua maua faʻamolemole. Aʻo nisi tagata e naʻo le 30 afe. Aua le amio valea.

Seryozhalyalya Sirotkina: D,
E te manaʻo e tafi?) E mafai ona ou fesoasoani atu ia te oe?)
Ou te leʻi filifili e sele, ua 19 oʻu tausaga ma ou te manatu o le a seisi itu malulu))) i le 14-15 oe mafai lava, ae ou te manatu mulimuli ane e le saʻo) e ui ou te manaʻo i ai. )

Teine, mafaufau i selau taimi a o leʻi tipi lou lauulu! O loʻu toʻalua na tipiina aʻu se masini tusitusi ananafi. Na ou moemiti mo se taimi umi. Ou mai le matagofie e le malamalama po o ai. Ma e oʻo i se taugata fulufulu fulufulu e fesuiaʻi maua maua faʻamolemole. Aʻo nisi tagata e naʻo le 30 afe. Aua le amio valea.

Ioe sa ou fiafia i ai, i le mauaina o se fafine o lauulu e foliga mai o se mea e faʻaosofia nisi alii. Ou te leʻi tau tuputupu ai nei, sa ou folafola atu i loʻu toʻalua se vaaiga mo se tausaga. E moni, ou te manatu na o aʻu na fiafia. Ua tatau ona sui loʻu toʻalua ((((.

Talofa tagata uma. Ou te manaʻo e tipi loʻu laulu, ae ou te leʻi manaʻo pe faʻafefea ma faʻafefea. Uo teineiti e le mananao e taofia. O laʻu uo mamae o Svetka na ia fai mai na te le faia le mea lea, e leʻi lavea foi e lana uo tama lana autau faʻapea, i le lagona o le laee ua i lalo o le aʻa. Ma ou te manao tele. Ma o loʻo iai le avanoa e le faigaluega ai (pisinisi ma le tama). I se fale lalelei e valea ia maua se lauulu. Ou te le iloa le mea e fai. Ae ou te iloa mautinoa o le a ou faia le mea lea, talu ai loʻu laulu ua faʻaleagaina i le lanu, pei o se vaomago. I se lautele, e foliga mai ia te aʻu a uma le 'ulu, o le a latou tuputupu ae fou, ese. O le a ou le toe faia se mea ma latou, o le a ou ola 40 centimita ma
e tutusa ma le centimita i le masina. E leai saʻu sela mo se tama mo le ola
lalelei. Ae o le mea e tatau ona ou faia nei, mafai ona e fautuaina le mea?

E mataga tele loʻu mataga. O lenei la ua vaʻaia loʻu laulu i lalo o oʻu suʻega, ua manaʻomia vave ona ou lulu atoa, ou te tagi, mataʻutia, o le a se mea e tatau ona ou faia? E le mafai ona ou tuʻuina atu lenei mea i se tasi, ou te aulelei tele, faʻafefea ona tuʻu lou lauulu, e taugofie lava ona i ai seisi?

Nika // E leai se mea e te fefe ai i lou lalelei. O se ulu lamolemole o le a avea oe ma sili atu aulelei ma faʻafiafiaina. O fafine uma e aulelei i lana lava ala. Ua oʻu lelei toe ova ma le tausaga ma ou te le manaʻo e tupu lou laulu. Ou te matua fiafia e avea lou susulu.

Teine, fafine. Aua le fefe e vaeluaina ma lau lauulu!
Mo le taimi muamua, ua ou matua faʻanoanoa lava e tipi loʻu laʻau lelei ma le soifua maloloina i tauau, na i ai foʻi ma le pulu faʻamalosi ao leʻi faia le taotoga, ae ina ua uma ona tipi le masini, na vave lava ona ou manaʻo e tafi aʻu! Ma na ou fufuluina! Sa matua maoae le lagona! E le mafai e upu ona feʻaveaʻi.Ua matua faigofie tele, ma lelei.O loʻu toʻalua e fiafia lava i taimi e fetuleni mai ai loʻu ulu lamolemole, fai mai ua oso le tino ua avea aʻu ma tamaʻitaʻi ma feusuaʻi! E ui o le taimi muamua na ou maasiasi ma na ou alu foi i le fale i se wig, Ae sa vave ona ia toe faamautinoa mai ia te aʻu, ma fai mai ua amata ona sili atu loʻu fiafia ia te aʻu. Ma na matua faʻafiafiaina o ia.Ou ua silia ma le 40, ma o loʻu toʻalua e talisua aʻu e le aunoa.E ui i lea, e liliu ane le tele o tamaloloa, e ui lava latou te fefefe e taʻu atu. Sa ou taumafai e ola, ae e le toe aoga, ou te manaʻo e ta loʻu ulu lamolemole. Ou te alu e galue i se fulufulu.
'Ou te alu i le fale pei o le mea lena. Ma o lauulu e le o nifo, o le a tuputupu ae i tua.
Ae ou te le manaʻo e tuputupu aʻe. Aua le fefe! Manuia i tagata uma

Sa tipiina loʻu lauulu. Vaʻai se uo teine ​​- o se sa avea muamua ma paeulu. E eseese uma lagona. I le amataga, laititi loa le fefe, sosoo ai ma le le mafaamatalaina o le malamalama.O laʻu MCH na faateʻia ile amataga, ua filifili nei e tafi aʻu i aso uma. Ma na ia fai mai na te faʻatagaina lona lauulu e fai ma mea malie e faʻateia ai tagata - Ou te paʻula, o ia e laulu. O le mea moni, i nofoaga na ou aliali uma i ai teine ​​teine ​​o fulufulu lalelei teine ​​ma i totonu ia i latou ou te foliga pei o se tagata na sau mai le falepuipui pe o maʻi. Ou faalogo i le tele o faifai ma ula i loʻu tua. Ae leai se mea sa ou masani ai. Na nofo loʻu lauulu i le fale. O aso uma ou te vaʻai atu iai ma iloa o aʻu na iai, ma afai ou te manaʻo iai, o le a ou toe tuputupu foʻi faʻapena, ae mo le taimi nei ua ou fiafia i lenei lagona o le saʻolotoga. Ou te manaʻo e nofo toʻa.

Irina Stasenko, e faʻafefea ona e vaʻai i au ata i le mea e te lalelei ma leai se lauulu.

Ma e toʻafia teine ​​ua sauni e o mai i le latou lava faʻaipoipoga ma o latou ulu ua tutulu o latou paʻu ma i le taimi lava e tasi toso a latou faʻaipoipo ma le laulu tutusa e tasi, le paʻu.

Teine ma fafine! Aua le faavalevalea! Afai na o oe na faamalosia le vaeluaina ma lou lauulu, ma le pulu, pe i ai foi ma le maʻi, pe i luma o le taotoga, ona na o lou tipiina lou lauulu ma tafi ai, Ma talu ai sa i ai se manao, ia e le tatau ona, aua e le matagofie, pe sili atu, le talafeagai mo tagata uma sea ​​faatusa. Mafaufau 100 taimi e uiga i lou manaʻo, ona faia lea o lau filifiliga! Manuia i tagata uma

Sergey-71 // "O teine ​​uma lava e tatau ona latou filifili pe fai se pulou i mulivae pe sili atu i le tipi tipi. E pei o alii uma. Pei o tagata uma, i le mataupu, e tatau ona i ai le aia tatau e filifili ai."
Ou te lamolemole ma ou susulu. Ou te aumaia le ulu i le faʻata e masani lava, ua ou masani i le matua lamolemole mata. Ou te fiafia i loʻu ata, loʻu toʻalua ma loʻu afafine pei o ia. Ioe, ma le luluina faiga lava maua tele fiafia, aemaise lava pe a oʻu pele pele. Na ia fiafia foi. [/ upusii
______________________________________________
Teineitiiti, ua suamalie teine, fai mai, oe faigaluega? O le fesili, e le faʻaleaogaina - e faʻafefea ona, pe a e galue, e sau e te galue ma lou ulu leloa? O le super lenei ma erotic i taimi e tasi!

Talofa i teine ​​uma! Talitonu mai ia te au, o se lauulu 'ulu e sili atu nai lo le leai o laulu. Oute oti loʻu laulu mo le 7 tausaga. Na o loʻu laulu sa iai i le auala muamua, aʻe i mea uma, masani ona fufuluina, vali, ma masani ona vaʻaia. Lauulu oso i meaai, e vevela ma i latou i le taumafanafana. Masalo e teteʻe mai e le talafeagai le laulu i se teine, ae talitonu mai aʻu, e leʻo lea. A e fesoʻotaʻi lelei i le olaga ma aua le fefe, o lona uiga o le a malamalama oe i galuega ma i le fale .. Ae o le faigofie ma le saʻolotoga mai lauulu e te lagona e le mafaatusalia i soo se mea. O lea tafi ma le lototele. I se tulaga lautele, ou te manatu e umi le taimi e tatau ai ona faʻatulaga mea e fai ma tipi tagata i luga o auala ma isi faʻalapotopotoga, e pei o iunivesete, pei ona faia i atunuʻu atinaʻe. O i latou e alofa i teine ​​taupou e feololo ia alii ma tamaitai, o lea mo se taimi umi e mafai ona e auai i vaega, e le gata i luga ole Initaneti, ae o le ola moni: e feiloai, e faatulaga tagata lauulu tagata lautele. A manao se tasi o teine ​​e fia maua sana poto tisiki, e mafai ona ou lafoa laʻu imeli. Tofa tagata uma.

FifaSerezha
Mafai ona e tipi lou sulu ina ia mafai ona e faʻatau atu mulimuli ane? Pe e te manaʻo e faʻatau atu ia te oe? Ae pei ona ou fai atu e leʻi muamua le masina o Me. Sei ou imeli ia oe ia Aperila. O lea taulaʻi i luga o Me 1 ma sauniuni e oʻo atu i luga o le nofoaga metro filifilia. Bye Fifa, tusi aʻu i le latalata atu foʻi i le tulaga. O le a tatou tipi le iʻu e pei ona tatau ai, ma o laʻu masani faʻatasi i le fausiaina ma le fiafia o le a faʻatau ai, pe afai o le mea moni o le saʻo umi ..

Fono: Matagofie

Fou mo le aso

Lauiloa mo aso nei

O le tagata e faaaogaina le Woman.ru 'upega tafaʻilagi malamalama ma talia o ia e atoatoa ona nafa mo mea uma vaega pe faʻasalalau atoa e ia e faʻaaogaina le auaunaga Woman.ru.
O le tagata e faʻaaogaina le upega tafaʻilagi a le Woman.ru e faʻamautu mai le tuʻuina atu o mea na auina mai e ia e le solia ai aia a isi vaega (e aofia ai, ae le gata i le puletaofia), e le afaina ai lo latou mamalu ma le mamalu.
O le tagata e faʻaaogaina Woman.ru, o loʻo lafoina mea, ua naunau ina ia faʻasalalauina i latou i luga o le tulaga ma faʻaalia lona maliega i la latou faʻaaogaina atili e le faʻatonu o le Woman.ru.

Ole faʻaaogaina ma le toe lolomiina o mea lolomi mai le woman.ru e mafai naʻo le fesoʻotaʻiga malosi ile punaoa
Ole faʻaogaina o mea puʻeata e faʻatagaina naʻo le maliega tusitusia a le pulega o le nofoaga

Faʻapipiʻiina o mea totino (ata, ata vitio, tusiga tusi, faʻailoga taualoa, ma isi)
luga o le fafine.ru, naʻo tagata e i ai aia tatau uma mo ia tulaga e faʻatagaina.

Pule Tau Fatuga (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Lomiga

Faʻasalalauga faʻasalalauga "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Mass Media Registration Certificate EL No. FS77-65950, na tuʻuina mai e le Federal Service mo Supervision of Communications,
faamatalaga tekonolosi ma fesootaiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Faavae: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Fesili i tamaʻitaʻi - e mafai ona fai sou lauulu?

Sa faia le matou talanoaga i luga o le fonotaga e uiga i auala o tamaʻitaʻi e ofuina le laulu uumi o lo o feagai ma le tiga i le laʻua, ae maise lava pe a "faafuasei" ona tipi 10 cm le umi.

O le leiloa o nei 10 cm, o se tulafono, faʻamataʻu le oti ulu ma le leiloa o le tagata maʻi, o se faʻanoanoa a e le o tagata uma malamalama i lenei.

Ae o le manatu e le o le tagata oti ulu, ae i tamaʻitaʻi e moemiti o loʻo i ai se fili i le puimanava. O aʻu o se tasi o na. Ina ua fesili loʻu tuʻua:
“Masalo na fai mo oe le puʻeina o lauulu mo se taimi umi, pe afai o lea ua e tausia le umi.”
"I le isi itu, ua umi oʻu lauulu i loʻu olaga atoa ma ua ou ola aʻe i loʻu olaga atoa."

Ae talu ai nei, ina ua ou iloaina na ou matamuli ou selu, na ou alu atu ia te ia ma fai atu i ai: - Sau, tipi uma mea na e manatu e tatau ai. - Sa ia teʻi, ae tipi ese se mea iina.

Ona ou nofo lea ma ou faapea: - Aua le lavea loʻu laulu e le lavalava, masalo o loʻu laulu e tupu le laʻau faʻaʻofu?

Ole taimi muamua na ia tilotilo mai ai ia te aʻu mo se taimi umi, e emo i ona mata ma taumafai ona malamalama - na o le kiki pe leai? Ina ua ou iloaina ou te leʻi ula, na ou fai atu: "Ioe, leai. E mafai ona suia le fausaga o lauulu ao talavou, ae o lenei ua leai." Na latou filifili i lena mea.

Pe a o se uo lelei e tatau ona tafi lona ulu mo mafuaʻaga faʻafomaʻi, ou te faʻamalosi ia te ia, latou fai mai, ua lelei, o se faʻanoanoa, ae o le a latou matutua. Ona mafaufau ai lea ia te ia lava - pe faʻapefea aʻu ona tali atu? I lena taimi (tolu pe fa tausaga talu ai sa lelei). ioe O le a ou nutipalaina, ae e le tele. Ma o lenei, i le tulaga lautele, e foliga mai ia te aʻu aua le fai mati e fai - i le zero ma o le mea lena.

Lauiloa oti ulu

Vaʻaiga faʻataʻotoʻulu - o se fulufulu na faia e se tagata atamai ulu e faʻataʻitaʻia le mafaufau tagata taʻitoʻatasi foliga o le fausaga o le ulu ma foliga, faʻapea foi ma manaʻoga o le tagata o tausia. Soʻo se laʻulu lauulu e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga - mai se mea matagofie aulelei e oʻo i se tagata sili ona tipiina le lauulu "mohawk" O le matai taʻi laʻasaga i lea laasaga ma faʻaeteete faʻatino lana fuafuaga, a o le mea lea, o lenei faʻataʻitaʻiliga e 'aina e avea ma mea e fiafia iai le tagata o tausia, ma o le a ia ofuina mo le tele o tausaga, pe o lona olaga atoa.

Ole mea e fai ile lauulu e fai ma auala e masani ai, ole laulu e masani ai mo lauulu pupuu, na ole matai e na te aumaia se tasi pe sili atu foi o ana elemene ile lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 'otiʻulu ma faʻatusa - o luga o le pito i luga e foliga tutusa ma le "afa pusa" masani, ma mai itu ma i tua o le ulu, o loʻo tafi e le matai le ata. O isi taimi e tuʻua e le matai se loka i tua o lona ulu, ona sau ai lea o lona laulu ma se solofanua.

Tele avanoa mo mafaufauga e maua ai le metotia o "lalagaina lauulu 'ulu." O le matai na te tipiina le lauulu i se tafi laʻititi ina ia foliga mai e pei ua saeia le lauulu. Lauulu "apefai" o le a tuuina atu le lauulu lauulu. Fuafuaga o lona faʻatinoina: o le matai tipiina le lauulu ina ia faʻasolosolo manoa mai le tua o le ulu ma lalo lalo umi nai lo le tasi. O le "kaskade" eseʻese mai le "apefai" i le o le faʻaleleia o manoa e le lamolemole, ae maʻai.

O tagata e oti o latou ulu ma na tafi o latou malumalu

O na lauulu na avea lata mai o se faʻailoga o le punk style musika fiafia. Ae ua suia faiga masani, ma o le tele o taimi o tamaloloa ma atulafoia malumalu foliga mai i luga o auala. Le laʻasaga mo le fulufulu o soʻo se taimi tipi lauulu - oe manaʻomia lava le tafiina le wiski, ma ua maua ai se malosi malosi foafoaga.

Saili pe oa ni 'oti pupuu mo teine ​​foliga foliga oval.

Stylist Fautuaga

  • O 'ofuvae pupuu e talafeagai mo tamaloloa-malolosi, malolosi ma malosi, o latou tausaga e le afaina.
  • E sili ona manaʻo i latou mo tamaloloa ma foliga lapotopoto, ma e masani ona faʻataʻuina e laʻasaga le teuteu o lauulu i le puʻeina o lauulu i itu ma faʻapipiʻi i le pale. Afai o ona foliga e faʻasolosolo pe oval, e sili atu le faia o se isi laulu lauulu. O faʻailoga e le masani ona talafeagai mo tamaloloa ma ni foliga faʻapipiʻi.
  • Afai e taua mo se talavou le tu i fafo ma saili lona lava ata tifaga faʻaata ma se mailei 'otiʻoti ma le asimetri, ona mo tagata matutua lenei filifiliga atonu e le aoga. O le mea iloga o talavou laei e laititi lava foliga le faaeteete foliga, catchiness ma e oo lava le le fiafia.
  • Lagona le saoloto e ave faʻatonuga i tagata lulu - i le tele o tulaga latou te fesoʻotaʻi ma a latou galuega "ala mai i lima". O ou foliga mai i ou lima!

Afai oe, lau aufaitau pele, mafai ona faʻasoa atu isi lauulu pipi mo tamaloloa, tuʻua au manatu ma lou manatu. Matamata foi se vitiō aʻoaʻoga lea e talanoa ai se tagata e masani 'ulu' ulu e uiga i le fatuina o se tagata puʻupuʻu 'oti tagata.

Ufiufi ulu mo se teine

na oo mai se ituaiga suiga i loʻu olaga, e pei e solofa ane le lalolagi i oʻu tafatafa. O se lagona le mafaamatalaina o le moomoo ma le popole i le taimi e tasi ma fafo lelei. Na o le tasi le laʻasaga ese mai le lauulu laʻititi, ae fai si ou fefe. Ou te fia iloa le manatu o tagata masani, o le a sou manatu pe a feiloaʻi ma se teine ​​ma le tipi ua tafi? Atonu oi latou oe tipiina faapena? O le a ou fiafia e faʻalogo ia te oe :) na latou lagona, o le a le mea na musuia ai aʻu e suia tele naua ma isi.
A ou tali atu, ou te fai atu ia e faʻaaloalo i uiga faʻaaloalo, ae aua le faʻaaloalo pe faʻaalia lou tagata.

Tagata asiasi

Ou te le malamalama e faʻapefea ona mafua. tasi mea ona o gasegase. ma le valea e suia tele, e mafai ona e tipi lou lauulu, vali pe sui le sitaili. ma i le aotelega o le teine ​​taupulea mafua ai se lagona o le alofa.

Tagata asiasi

Sa ou tafi faalua, ae mo se isi mafuaaga.
NA SILI ATU MA TOFUA LEA. Ma o le tafi na fautuaina se lauulu ulu. Faʻaleleia lauulu tele. Ou te le salamo.
Na ou alu i le bandana) O masina muamua e tolu).

Urosjfi

Faʻafefea Britney Spears?


E pei ona susulu ile, Connor)

Tagata asiasi

E te manatu. Lenei lalolagi ua faʻaseʻe, naunau tele ma isi mea uma, ma o taeao, pe a uma le vaiaso, masina, Faʻafuaseʻi, ma ua toe lelei mea uma. Ma ua e Botd.
Ma o anafea na tulai mai ai sea filifiliga? Ae e te leʻi tipiina se mea, tipi ese, tipi i lalo, vavae ese, e tatau ona e faʻatalitali pe a ma le masina. Ua sui le lagona, faafuaseʻi ona suia lou mafaufau, ma o le a fai si tuai. Ua ou laveaʻi ia te aʻu mai mea valea. O taimi uma lava ou te faʻailoa ai ia te aʻu lava o le a ou toe foʻi i le mataupu lea i le vaiaso. Toetoe o taimi uma pe a uma le vaiaso, a foliga ese atoa)

Tagata asiasi

Ou te iloa se tasi mataupu, na tau atu e le tamaloa i le teine, afai na te seleina lona lauulu, o le a ia faaipoipo ia te ia, na ia faaosofia
- le tatau i tagata uma ona manaʻomia le malosi
- o foliga ua "le lavalava" - moni aulelei (pe le matagofie)
O loʻo ia te aʻu se uiga masani, o le mea taua lava o le le pisa lea i patsanstvo, fai ofu e le masani ai, ona tutupu ai lea, ae le o nifo.

Tagata asiasi

Ma afai e te suia le lauulu? Suia o lauulu lanu? Se mea e faʻatau ai oe matagofie? E le manaʻomia le lalagaina o lauulu (seivagana ua leaga)

Tagata asiasi

Ou te palota foi mo ni mumu pupula pe pupula (tipolo poo le piniki) fesoasoani, mo le amataga)

Tagata asiasi

Aua le faia lenei mea, e toʻaitiiti tagata e o, mo ia lauulu 'ulu e manaʻomia e i ai ni foliga foliga atoatoa

Tagata asiasi

na oo mai se ituaiga suiga i loʻu olaga, e pei e solofa ane le lalolagi i oʻu tafatafa. O se lagona le mafaamatalaina o le moomoo ma le popole i le taimi e tasi ma fafo lelei. Na o le tasi le laʻasaga ese mai le lauulu laʻititi, ae fai si ou fefe. Ou te fia iloa le manatu o tagata masani, o le a sou manatu pe a feiloaʻi ma se teine ​​ma le tipi ua tafi? Atonu oi latou oe tipiina faapena? O le a ou fiafia e faʻalogo ia te oe :) na latou lagona, o le a le mea na musuia ai aʻu e suia tele naua ma isi. A ou tali atu, ou te fai atu ia e faʻaaloalo i uiga faʻaaloalo, ae aua le faʻaaloalo pe faʻaalia lou tagata.


I se mea na ou faitau ai o le lauulu e iai le meatotino o le "magnetize" le leaga o le olaga lava. Ma pe ae faʻamavae atu ia i latou, o le a sili atu faigofie (ma e te lagonaina toetoe lava faaletino).
E pei o se faʻatofa i le olaga tuai ma le amataga o se mea fou. Mai se mama mama.

Tagata asiasi

Ma sa ou manaʻo e tafi ese lenei tautotogo, ae i le taimi mulimuli na sui loʻu mafaufau, ua pupuʻu i lalo. E fesoasoani foi, ae e le foliga faʻaeteete i ai. Ma le isi, e tatau ona e mautinoa o lau kopa e atoatoa ma matagofie :)

Suauu

Sa 'oti loʻu lauulu i aso o loʻu mafatiaga tele; sa ou 24. na fesoasoani ia te aʻu, ae na aoga tele mo aʻu. Na ou tuua e uiga ile 1 cm. Muamua ia mautinoa e matagofie lau foliga toso ona tafi ai lea. I na aso, na amata ona ou ofuina ni ofu faʻapipiʻi ma ofu pupuʻu e taui ai le leiloa fafine. ae i le aotelega o lenei fofo e sau i le tasi le minute, e foliga mai o le fofo lea i faʻafitauli uma, e aunoa ma le fesili i se tasi ma aua le fautuaina oe e te alu ma maua se lauulu.

Tagata asiasi

Mo se lauulu 'ulu, o le atoatoa foliga o le ulupoo e tatau. Ia, i se tulaga lautele, o se foliga manaia.

Tagata asiasi

Ou te leʻo lagona se mea mataga pe a oʻu feiloai, i le taimi na maʻi ai, na ou manaʻo foi e sele, o loʻu laulu e tusi faʻamatalaga, ma a ou manaʻo e faʻafou, ou te manaʻo e tipi, e le gata mo oe, mo le toʻatele

Tagata asiasi

Ou te iloa se tasi mataupu, na tau atu e le tamaloa i le teine, afai na te seleina lona lauulu, o le a ia faaipoipo ia te ia, na ia faaosofia
- le tatau i tagata uma ona manaʻomia le malosi
- o foliga ua "le lavalava" - moni aulelei (pe le matagofie)
O loʻo ia te aʻu se uiga masani, o le mea taua lava o le le pisa lea i patsanstvo, fai ofu e le masani ai, ona tutupu ai lea, ae le o nifo.


ma o le a le mea latou te le ofi ai i patsanstvo, e iai oʻu taimi, ua ou lavea, ma ou fai foi ofu taupou

Tagata asiasi

E te manatu. Lenei lalolagi ua faʻaseʻe, naunau tele ma isi mea uma, ma o taeao, pe a uma le vaiaso, masina, Faʻafuaseʻi, ma ua toe lelei mea uma. Ma ua e Botd.
Ma o anafea na tulai mai ai sea filifiliga? Ae e te leʻi tipiina se mea, tipi ese, tipi i lalo, vavae ese, e tatau ona e faʻatalitali pe a ma le masina. Ua sui le lagona, faafuaseʻi ona suia lou mafaufau, ma o le a fai si tuai. Ua ou laveaʻi ia te aʻu mai mea valea. O taimi uma lava ou te faʻailoa ai ia te aʻu lava o le a ou toe foʻi i le mataupu lea i le vaiaso. Toetoe o taimi uma pe a uma le vaiaso, a foliga ese atoa)


o lea i le masina e tupu ai se mea

Le tusitala

Sa ou tafi faalua, ae mo se isi mafuaaga.
NA SILI ATU MA TOFUA LEA. Ma o le tafi na fautuaina se lauulu ulu. Faʻaleleia lauulu tele. Ou te le salamo.
Na ou alu i le bandana) O masina muamua e tolu).


Faafetai mo fetufaaiga! :) Ou te matua manao lava e faʻalogo i le manatu "muamua") O loʻu laulu e le o se mea sili ona lelei, pe sili atu foi pe le mafiafia ma lelei pei o ou talavou.
I se tasi itu, ou te manaʻo e tipi uma mea faʻaoso tetele ma faʻaleleia atili mo le lotoifale / mafaufau / mafuaʻaga. ae afai o lenei faʻafouga e aʻafia ai foi le faʻatulagaina o lauulu fou, ona ou te le o tasi i le sitepu (pei ona ou tusia i le amataga), ae i le afa-sitepu,))
Pau a le mea, ou te le o tagata lautele ma fai si ou matamuli i le taimi muamua, foi, o le a manaʻomia le o mai ma se mea pei o se pulou poʻo le bandana)

Le tusitala

Faʻafefea Britney Spears?


ioe, ua matuaʻi afaina lava (lelei, atonu o le tuua 0,3-0,5 mm), na o le tagata pese e leai se mea e faia ia te aʻu, ma o lenei ua ou le ma sa le o ia lava o lona fiafia fiafia :)) ma ou te le iloa tele e uiga ia te ia.
E eseʻese aʻu musika e fiafia iai,)

Le tusitala

E te manatu. Lenei lalolagi ua faʻaseʻe, naunau tele ma isi mea uma, ma o taeao, pe a uma le vaiaso, masina, Faʻafuaseʻi, ma ua toe lelei mea uma. Ma ua e Botd.
Ma o anafea na tulai mai ai sea filifiliga? Ae e te leʻi tipiina se mea, tipi ese, tipi i lalo, vavae ese, e tatau ona e faʻatalitali pe a ma le masina. Ua sui le lagona, faafuaseʻi ona suia lou mafaufau, ma o le a fai si tuai. Ua ou laveaʻi ia te aʻu mai mea valea. O taimi uma lava ou te faʻailoa ai ia te aʻu lava o le a ou toe foʻi i le mataupu lea i le vaiaso. Toetoe o taimi uma pe a uma le vaiaso, a foliga ese atoa)


Faʻafetai lava mo lau manatu, e te le faʻaeteete ma e le faʻaeteete foʻi le poto masani a isi ia te oe, ou te fiafia na o tagata i totonu ae le feiloai mai ia te aʻu i nei aso :))
Na amata ona ou mafaufau e uiga i le suiga lata mai talu ai nei, masalo o le masina pe a. O lenei ua iai saʻu lauulu puʻupuʻu puʻupuʻu (pei o tama mai le Terminator i le faasologa lona lua), ae ou te manaʻo e "amata mai le amataga" i le malosi malosi. E faapea o le lauulu faaputuputu faamatalaga, uma lelei ma leaga. I se tulaga lautele, o le tele o mea lilo ma tala faʻamaumau e fesoʻotaʻi ma lauulu))) Ou te manaʻo i le aotelega o faʻafouga, e ono oʻo foi i ai e suia ai loʻu matata :)

Le tusitala

Ou te iloa se tasi mataupu, na tau atu e le tamaloa i le teine, afai na te seleina lona lauulu, o le a ia faaipoipo ia te ia, na ia faaosofia
- le tatau i tagata uma ona manaʻomia le malosi
- o foliga ua "le lavalava" - moni aulelei (pe le matagofie)
O loʻo ia te aʻu se uiga masani, o le mea taua lava o le le pisa lea i patsanstvo, fai ofu e le masani ai, ona tutupu ai lea, ae le o nifo.


Faʻafetai) Ou te le o mautinoa "i lalo o le faʻamalosi a Prince Miloslavsky." :) Ua leva na ou faaipoipo. )))
mai le talavou sa ou tuua foi i se taimi ua leva ma sa faigata ona toe foi atu i lena ituaiga lavalava ma le olaga, e ui lava i lena "lauulu" ou te manatu o le jeans o eseʻesega) o le a avea ma se tele o lou ofu. ma o le aso faamanatu atonu o se "ofu uliuli laiti" o le a le foliga leaga. Ou te le umi, paʻeʻe, ae le paʻeʻe, ae sili afeleti (Sa ou faia skating foliga mo le tele o tausaga) ma e masani lava taʻitaʻia o se ola galue malosi i lenei tulaga.
Sa ou mafaufau e uiga i le suiga faifai malie i le seleina o loʻu ulu ma se tipi lauulu puupuu. pei o Marie Frederickson (Ou te faʻamoemoe ou te manatuaina tonu le pese pese a Roxette)

Le tusitala

Ou te leʻo lagona se mea mataga pe a oʻu feiloai, i le taimi na maʻi ai, na ou manaʻo foi e sele, o loʻu laulu e tusi faʻamatalaga, ma a ou manaʻo e faʻafou, ou te manaʻo e tipi, e le gata mo oe, mo le toʻatele


Faʻafetai! Na latou malamalama ia te aʻu saʻo)) Faʻafefea ona e alu ese mai lena tulaga? Na e maua se lauulu i le iuga, pe na e mafaia ona ola i le "taimi faʻamaʻi" e aunoa ma suiga tele i lau ata? )

Le tusitala

Ma afai e te suia le lauulu? Suia o lauulu lanu? Se mea e faʻatau ai oe matagofie? E le manaʻomia le lalagaina o lauulu (seivagana ua leaga)


faʻafetai :) oe iloa, loʻu toʻalua vaʻaia loʻu tulaga ma o loʻo taumafai e fesoasoani tele ia te aʻu - na ia amata le "fofo" o le numera ina ia faʻamalieina ai aʻu) Ou te fiafia, o le mea moni, ae le o sau loto i totonu. aoao faʻanoanoa-gnawing nibbles ma le malosi tutusa e tasi. i loʻu mataupu, ou te manaʻomia se tetele-faʻafetaui, masalo ?! Akin e toe siitia i se isi atunuu ma le amataga o se olaga fou fou. poo le 'oti (mo le faʻaletonu o le palakalafa muamua)

Le tusitala

Ma sa ou manaʻo e tafi ese lenei tautotogo, ae i le taimi mulimuli na sui loʻu mafaufau, ua pupuʻu i lalo. E fesoasoani foi, ae e le foliga faʻaeteete i ai. Ma le isi, e tatau ona e mautinoa o lau kopa e atoatoa ma matagofie :)


Oi, ou te leʻo toʻatasi) faʻafetai mo le tu mai! O le a le umi e te i ai? O le tele o mea i luga ua fautuaina ai aʻu mo na o sina puʻupuʻu, ae o se lauulu laʻau. Afai e aoga tele, ona ou te fiafia lea Ua naʻo aʻu o le aso, e le umi le umi o loʻu laulu, pe o le a ou lagonaina se paʻu "lulu" mai le lauulu?)
E leai se mea a le fagu, e foliga mai)) e leai ni maʻila, leai ni mol, po o ni isi manuaga. Lelei foliga ma ua maualuga. ma o taliga e laiti tapunia lelei)

Sonia

Ma e te taumafai e alu i se mea e malolo ai, pe a fai o le tupe e le faʻatagaina mamao, e mafai foʻi ona e alu i se mea i Rusia, ae e le gata i lea mo le natura mo le vaiaso, o se suiga o laufanua, ia e talanoa. Ou te talitonu afai e te manaʻo i se mea e te manaʻomia! Ou te le fiafia i ai, o lea o le a latou tuputupu ae mulimuli ane. Aua le popole, e le mafai ona suia le tulaga, suia le amio ia te ia. Faitau Amar Khayyam, o ia te ia ni fuaiupu sili ona atamai :)

Le tusitala

Aua le faia lenei mea, e toʻaitiiti tagata e o, mo ia lauulu 'ulu e manaʻomia e i ai ni foliga foliga atoatoa


e le mautonu teisi. foliga foliga masani masani matagofie, aunoa ma le atoatoa sese, ae, moni, le atoatoa.

Le tusitala

Ou te palota foi mo ni mumu pupula pe pupula (tipolo poo le piniki) fesoasoani, mo le amataga)


se leo manaia, ae o lanu e le aofia ai i fuafuaga. E i ai loʻu lanu malulu manaia, e leai se lauulu sinasina. ina ua uma ona tafi ou te fia vaʻai i loʻu laulu i se tulaga fou)

Le tusitala

Ioe, o lenei o le mafaufau mafaufau, o le tagata lava ia-hypnosis.


Mafaufau e le fesoasoani? ma i loʻu tulaga, ae ui i lea, "fasiotia, e le tatau ona e alofa mutimutivale!" ,))

Le tusitala

I se mea na ou faitau ai o le lauulu e iai le meatotino o le "magnetize" le leaga o le olaga lava. Ma pe ae faʻamavae atu ia i latou, o le a sili atu faigofie (ma e te lagonaina toetoe lava faaletino).
E pei o se faʻatofa i le olaga tuai ma le amataga o se mea fou. Mai se mama mama.


Lenei. O le mea tonu lea o loʻo ou sailia ai se suiga taua o le ata - sulu loʻu ulu! Ou te faamoemoe tele o le a faapena. Ou te manaʻo e lagona le suiga ma le māmā i tulaga uma (amata mai le amataga) e aveese ai le muamua, e pei lava ona faʻafouina le natura mai le faʻaletonu i le tautotogo, o lea o le a ou laa atu i se olaga fou faʻatasi ma ia :)

Tagata asiasi

la e le aoga, o lona uiga e te faʻasauaina e ola ai, o le a e salamo. O au lava na tafi loʻu ulu, ae mo le silia i le tausaga e le mafai ona ou faia se sitaili masani. saʻo lelei le fautuaina oe i se puʻe pipiʻi.

Le tusitala

la e le aoga, o lona uiga e te faʻasauaina e ola ai, o le a e salamo. O au lava na tafi loʻu ulu, ae mo le silia i le tausaga e le mafai ona ou faia se sitaili masani.saʻo lelei le fautuaina oe i se puʻe pipiʻi.


ua tupu lelei loʻu laulu, 1 cm le uʻamea i le masina ua aliali mai, masalo teisi atu (Ou te faʻamuamua i le tuputupu aʻe o le "fringe" lea e amata ona tautau i oʻu taliga. Faʻatasi i le masina ou te fetuunaia le laina ina ia foliga laei lauulu)
O le mea e fenumiaʻi ai aʻu o le auala ou te savali ai i magaala, o le a se tali atu a le aʻoga pe a ou pikiina le tamaititi. i se tulaga lautele, e le o mea uma e faigofie, ou te manatu o lea ou te mamafa atu. Ae toʻatele e sili atu le agaʻi atu i le tipiina oe 'oti nai lo le tafi. Faafetai mo lau faʻamatalaga!

Le tusitala

Ma e te taumafai e alu i se mea e malolo ai, pe a fai o le tupe e le faʻatagaina mamao, e mafai foʻi ona e alu i se mea i Rusia, ae e le gata i lea mo le natura mo le vaiaso, o se suiga o laufanua, ia e talanoa. Ou te talitonu afai e te manaʻo i se mea e te manaʻomia! Ou te le fiafia i ai, o lea o le a latou tuputupu ae mulimuli ane. Aua le popole, e le mafai ona suia le tulaga, suia le amio ia te ia. Faitau Amar Khayyam, o ia te ia ni fuaiupu sili ona atamai :)


Lenei o le sili sili "fofo mo le atuatuvale" mo aʻu, faamaoni! ) E tele naua ma le fiafia o ia e tuʻua le uluaʻi nofoaga sa nofo ai ma malaga atu i se isi atunuʻu)
E le mafai ona ou faʻatulaga se faigamalaga puʻupuʻu i le taimi nei, i se taimi lata mai ou te pipii ai ma le aʻoga. laʻu tama o se aʻoga muamua, o matua matutua e le o iai, e leai se tasi e suia aʻu. Ae e manaia manatu) mafai ona aveina se filo i se mea o tafaoga ?!
Sa ou masani fiafia, fiafia ma le fusiua) sa masani ona matou malaga i luga o matou "uili", o nisi taimi matou te oʻo ai i isi atunuʻu. O lea ua ou matua le toe maua le uiga ole olaga ma suia. Le taimi mulimuli, toe foʻi mai i le fale mai se malaga, na ou lagona lava le momoo ma le faʻalavelave a le toe foʻi i le fale. Na ou manaʻo e nofo ai iina (E leai se mea e fiafia ai aʻu i le fale, ou te ola pei o se masini faakomepiuta. E otometi ona ou faia ou tiute. O aʻu o se talimalo ma talimalo, ae o lenei ua leai se manaʻo e faia se mea. I se aotelega, ou te lagona e pei o se "piki fualaʻau")

Le tusitala

Sa 'oti loʻu lauulu i aso o loʻu mafatiaga tele; sa ou 24. na fesoasoani ia te aʻu, ae na aoga tele mo aʻu. Na ou tuua e uiga ile 1 cm. Muamua ia mautinoa e matagofie lau foliga toso ona tafi ai lea. I na aso, na amata ona ou ofuina ni ofu faʻapipiʻi ma ofu pupuʻu e taui ai le leiloa fafine. ae i le aotelega o lenei fofo e sau i le tasi le minute, e foliga mai o le fofo lea i faʻafitauli uma, e aunoa ma le fesili i se tasi ma aua le fautuaina oe e te alu ma maua se lauulu.


:)) e te malu! Na latou talanoa lelei e uiga i le mafatiaga tele - latou saʻo ona faʻailoaina lelei le tulaga o le mafaufau! ) Ua fai si ou matua teisi atu nai lo le 24 tausaga le matua) ae na ufitia aʻu atoa) ma ua pisa ma le pusi)
E leai! Ou te pepelo! Na ou naunau, ua i ai le matou masini tafi i le fale. Ou te manatua i le po ou te le mafai ona moe. Na ou filifili e tafi au le mea ou te mafaia, i le taeao o le a ou fesili (ua teʻi) loʻu toʻalua e faʻamaeʻa le mea na ou amata ai, ona (na o sina ituaiga o mea faalagona) o le masini na pisa ma taʻe :) ma iinei "bam, suiga lona lua"! ) I le taeao, o le manaʻo e alu i le teine ​​lavalava lele ese. Sa le mafai ona toe tuʻu i lalo le masini, ona o le mea lea ua latou tiaʻiina. O Tesema, ona ou faʻalavelave ai lea. ma talu ai nei, na toe amata ona faapopoleina aʻu i le manatu o se paʻu ulu. ) O le taimi lenei sa ou filifili e sau lelei, mafaufau ma mafaufau loloto i le tulaga. iinei e talanoa ma oe, e pei ona latou fai mai: e lelei le mafaufau, ma e lua e sili atu! )

Le tusitala

Ou te le malamalama e faʻapefea ona mafua. tasi mea ona o gasegase. ma le valea e suia tele, e mafai ona e tipi lou lauulu, vali pe sui le sitaili. ma i le aotelega o le teine ​​taupulea mafua ai se lagona o le alofa.


i loʻu mataupu, na o le i ai o se pupuu puʻupuʻu pe suia le lanu o le a le toe fesoasoani, foi "fofo" mo loloto mafatiaga. Ou manaʻomia se mea "sili atu ona ogaoga" moni lulu) e te iloa le mea ou te uiga
o laʻu tama teine ​​pauna mafua ai lenei uiga:
a) pe'ā uma le chemotherapy - o le manumalo ia se faʻamaʻi mataʻutia, ma le faʻaaloalo i le lototele ma le onosaʻi!
b) le faʻa-aganuʻu masani - ou te le tuuaia ma le faʻamaonia, ou te taumafai e aua le matauina, na o le faʻalua ona ou vaʻaia, ma e leʻo i lo tatou atunuʻu))
c) tutusa lava pe a ou i le atuatuvale - alofa. i le uiga o le agaalofa
d) faʻateʻaina - e masani lava, pe a fai o le ata aofaʻi o se mea saʻo saʻo, ona mafai lea ona ou matua talisapaia le lalelei)
i loʻu siʻosiʻomaga e leai ni mea, o le isi lea ituaiga mea puipuia) e le malosi, ae o loʻo tumau pea

Le tusitala

E pei ona susulu ile, Connor)


pei o Demi Moore i le tifaga "Jane's Soldier")) poʻo Maria Kozhevnikova mo se matafaioi fou (Ou te le o manatuaina le igoa)

Sonia

Oe manaʻomia le faʻatulagaina oe lava, i le taimi nei e faʻatulagaina se taimi mo oe, ina ia leai se tasi e faʻalavelave ma mafaufau pe o le a le mea e mafua ai lou loto faʻanoanoa, pe faʻapefea ona faʻamaʻi ma tiga, vaʻai i lou olaga mai le itu, e pei o oe o se tagata ese. O isi taimi ou te vaai mamao ia aʻu lava mai le Lalolagi, i le vanimonimo, ma foliga mai luga mai luga ma o faʻafitauli uma i le lalolagi e foliga mai e leai se taua pe a faʻatusatusa i le fua o le lalolagi :)

Tagata asiasi

pe afai e iai sau ula atoatoa ma fetaui lelei foliga foliga - aisea e leai? lauulu e le o nifo - o le a tupu i tua.

Le tusitala

pe afai e iai sau ula atoatoa ma fetaui lelei foliga foliga - aisea e leai? lauulu e le o nifo - o le a tupu i tua.


e foliga mai e leai se faʻafitauli i lenei mea, e mafai ona "ola", ou te le fiafia tele pe faʻapefea ona tali atu isi, tagata mai fafo, oe e tatau ona ou fesootaʻi atu i ai (faʻataʻitaʻiga, i le aʻoga i le fonotaga a matua, ma isi.)
O le aso na ou faia ai se ufimata mo le laulu (suauu olive + ni nai mataua o le suauu taua) sulu lelei loʻu ulu i loʻu ulu e vaʻai ia te aʻu i se foliga fou), ua le afaina lena mea) ma ao oʻu saofai ma le maso i luga o loʻu ulu, sa ou suʻea le upega mo se tipi puʻupuʻu i se teine ​​ma aʻu foliga foliga. e iai foi manaia filifiliga - o lenei ua leiloa i mafaufauga sili atu)

Le tusitala

E leai se mea o le a suia, o faʻafitauli uma o le a tumau ia te oe, o loʻo i totonu o le ulu.


Faafetai Kapeteni Molimau! )))
Tagata asiasi

Ia saeia lou ulu.


"Shurik, e leʻo le matou auala lenei!" aisea e te fautuaina ai aʻu i le auala sili e faʻaumatia ai le susu? Na ou faitio e uiga ia te ia? ) Leai, leai, leai! tou te faataʻitaʻi i se isi itu e aunoa ma aʻu) I

Le tusitala

Oe manaʻomia le faʻatulagaina oe lava, i le taimi nei e faʻatulagaina se taimi mo oe, ina ia leai se tasi e faʻalavelave ma mafaufau pe o le a le mea e mafua ai lou loto faʻanoanoa, pe faʻapefea ona faʻamaʻi ma tiga, vaʻai i lou olaga mai le itu, e pei o oe o se tagata ese. O isi taimi ou te vaai mamao ia aʻu lava mai le Lalolagi, i le vanimonimo, ma foliga mai luga mai luga ma o faʻafitauli uma i le lalolagi e foliga mai e leai se taua pe a faʻatusatusa i le fua o le lalolagi :)


Ou te fia asiasi ia te oe i le afiafi. ) inu ti, talatalanoa. ) E i ai soʻu faʻafitauli o le le lava o fesoʻotaʻiga masani (sili atu). Ae ou te le i moe, e masani ona ou taʻoto ma auiliili mo se taimi umi. Ou te mafaufau po o le a le mea. Talu ai nei (pe a ma le lua tausaga i se mea) ua i ai saʻu "groundhog day" ma na ia maʻi lava, ae ua le mafai ona ou suia se mea (pe ou te le iloa le mea e fai ina ia ou alu ese ai mai lenei mea) E foliga mai o se oti i le nol o se faailoaga o loʻu tetee i totonu) o ai e iloa aʻu ?!)
E oʻo lava i le tautoulu, sa ou manaʻo lava e suia le fale mautotogi (naʻo le alu atu i seisi itumalo) - sa lagolagoina aʻu e loʻu toʻalua, fai mai a ia, afai e faigofie ona e nofo ai iina - ae mo le Atua! Sa matou o foi i faaiuga o vaiaso e sue ni nofoaga faapitoa :) Ou te matuia! Ae ina ua faimalaga faapena, na ou iloa ai o loʻu fale e sili ona matagofie) ma o lenei pisinisi na mou atu na o ia. mea faapena)

Le tusitala

O aʻu foʻi o le sui a meafale e le mautonu :) Sa masani ona ou fiafia tele i lenei pisinisi) Ae o lenei "olioli o le olaga" ua le toe avanoa mo aʻu ona o le matua faʻamaoni o lenei totonu - ma e moni lava, leotele, e le mafai ona e aumaia se piano mai le fale mo se savaliga e saili ai se nofoaga fou ) Ioe, ma le moega ma le fata o pusa tuʻi ua matua tiga lava le tulaga lelei ma musu e auai i le faiga o femalagaaʻiga i lalo o laʻu taʻitaʻiga) ma oʻu lima e "mataga") ae le mafai ona ou faia se mea. O lea ou te filifili i le tele o fuataga ma le lauulu) ou te le mafai ona filifilia le mea moni)

Marie

Tui le paʻu i le taimi o le Paʻu Tele. O le mea moni, sa le talafeagai lenei faʻaiuga. I le tolu masina muamua na ia ofuina ai le bandana ona sosoo ai lea ma le sikafu o se tamaitai Mosalemi. Ina ua seleina o ia, sa ia mautinoa o le a tupu vave lona laulu. atonu o loʻo latou tuputupu aʻe faʻavavevave ma aʻu, ae na foliga mai ia te aʻu e faʻavavau. o le mea lea ua matou mauaina: sulu ia Tesema i se pupuʻu puʻeleʻele faʻauma ia Aperila. o le tausaga o le faʻanoanoa e te savali ai ma le le malamalama o lauulu sili ona malamalama. ma Aperila i le tausaga muli- muli ane foliga mai e tutusa pe sili atu foi, ae sa sili pea puʻupuʻu le pito i luma na i lo le tua ma ua 'ou vavae loʻu lauulu i lalo ole kapeta. Nei i le masina o Aperila o le a latou i ai lava i luga tauau tauau. aoga, sa na o le soifua maloloina lauulu ma sa ou maua lava leaga se taimi e tupu ai. atonu o laʻu sini o le tupu o loʻu lauulu ae le o le tipiina i taimi uma ina ia foliga mama. Lea la e sili ai le tusitala e mafaufau selau taimi. E le faigofie e pei ona vaʻai ile tepa muamua .. sili atu naʻo le suia o le ata, toe faʻataʻoto lou lauulu i se lanu e matua ese lava, sui le lauulu. faʻataʻitaʻiga.

Sonia

Manuia le aso malolo, teine ​​pele! Ia avea le ola e faʻataua oe i taimi fiafia ma le faʻataunuʻuina o ou manaʻo mataga, talosia ia avea le olioli o se soa faʻamaoni i le olaga, ma faʻanoanoa ma faʻafitauli e te 'alo ese ai. Alofa alofa, mataala ma malamalama tane, maloloina fanau, uo faamaoni ma uiga lelei! ^ _ ^

Le tusitala

Tui le paʻu i le taimi o le Paʻu Tele. O le mea moni, sa le talafeagai lenei faʻaiuga. I le tolu masina muamua na ia ofuina ai le bandana ona sosoo ai lea ma le sikafu o se tamaitai Mosalemi. Ina ua seleina o ia, sa ia mautinoa o le a tupu vave lona laulu. atonu o loʻo latou tuputupu aʻe faʻavavevave ma aʻu, ae na foliga mai ia te aʻu e faʻavavau. o le mea lea ua matou mauaina: sulu ia Tesema i se pupuʻu puʻeleʻele faʻauma ia Aperila. o le tausaga o le faʻanoanoa e te savali ai ma le le malamalama o lauulu sili ona malamalama. ma Aperila i le tausaga muli- muli ane foliga mai e tutusa pe sili atu foi, ae sa sili pea puʻupuʻu le pito i luma na i lo le tua ma ua 'ou vavae loʻu lauulu i lalo ole kapeta. Nei i le masina o Aperila o le a latou i ai lava i luga tauau tauau. aoga, sa na o le soifua maloloina lauulu ma sa ou maua lava leaga se taimi e tupu ai. atonu o laʻu sini o le tupu o loʻu lauulu ae le o le tipiina i taimi uma ina ia foliga mama. Lea la e sili ai le tusitala e mafaufau selau taimi. E le faigofie e pei ona vaʻai ile tepa muamua .. sili atu naʻo le suia o le ata, toe faʻataʻoto lou lauulu i se lanu e matua ese lava, sui le lauulu. faʻataʻitaʻiga.


Faʻafetai tele mo lau tala auiliili! O le aso na ou filifili ai i se tulaga malosi ma. nei nofonofo ma le tafi fufula :) matua manaia! Malamalama mataina ma se matala "fesoʻotaʻiga ma avanoa" o lagona. Moni, e fai si teisi o le vaʻai i le faʻata mai)

Le tusitala

Le tusitala, ioe, ou te le popole pe a e nofo i Saratov))


Ia, o le amepasa. Aisea, afai e feiloai le tagata lelei, ona tatau lea ona nofo i tele kilomita mai ia te oe. ) aua le chesnaaaa! O lea o le a tatou inu teʻe i o tatou fale ma talatalanoa ii,)

Le tusitala

Manuia le aso malolo, teine ​​pele! Ia avea le ola e faʻataua oe i taimi fiafia ma le faʻataunuʻuina o ou manaʻo mataga, talosia ia avea le olioli o se soa faʻamaoni i le olaga, ma faʻanoanoa ma faʻafitauli e te 'alo ese ai. Alofa alofa, faʻalogologo ma malamalama mo oe, fanau maloloina, uo faʻamaoni ma uiga lelei! ^ _ ^


Sonia, faʻafetai mo au faʻafetai * ^. ^ * Ou te faʻafetai atu ia te oe ma teineiti uma (tina ma tina matutua) i la matou tafaoga tautotogo! Ou te auai i ou moomooga matagofie! Uma le filemu, fealofani alofa, malamalama, fiafia, manuia ma le fealofani i mea uma (ma ia te oe foi)