Meafaigaluega ma mea faigaluega

Corrugation curling iron - pe faʻafefea ona filifili le sili ona lelei

I le meleniuma fou, e le toe faʻafesoʻotaʻia le laʻau paʻu ma na o ofu i se laʻititi puʻe, ma e le gata i mea laiti mai le 90s. Aisea i aso nei tatou te manaʻomia se curling iron, pe faʻafefea ona faʻaaoga ma o a vavega e aoga ai, e te aʻoaʻo mai lenei tusitusiga.

Vaega ma Aoga

Nippers, uʻamea, lauulu curlers - mo nisi o lona uiga o le mea lava e tasi - ni masini vevela e mafai ai ona tatou ausia lenei pe o lena aafiaga i o tatou lauulu. Ae afai o se masani uila curling fausia le curls masani, ona a corugation curling uamea o se sili atu multifunctional masini. Nei e pei e le gata mo polofesa, ae mo le faʻaaogaina fale.

O filifiliga e mafai ona ese: e mafai ona e faʻatau mai se curling iron na faʻatulaga e faia ai naʻo le faʻaosiga o le paʻu i luga o le lauulu, pe mafai foi ona avea ma se multifungsi curling iron ma eseese nozzles (i le tulaga o le tele o corugation-corrugation ma na o le masani curls).

Eseese

Sei o tatou mafaufau i auiliili ituaiga o nei ituaiga vaalele o iai:

  • Tele corrugation faapitoa talafeagai mo sitaili luga o lauulu mafiafia umi. I ai, e mafai ona e faia nei lauiloa Hollywood ala. Nei e le naʻo pologa volumetric, o le laulu e peiseai o se lapoʻa lapopoa ma galugalu.
  • Feololo Corrugation - le sili ona lelei o le lipine corugations; ma lana fesoasoani, e mafai ona faigofie ma vave faia volumetric curls pe na o le taulaʻi i luga o le basal volume.
  • Paʻu paʻu - O le mea lea na matou aʻoaʻoina uma e uiga i mea e ono faia i totonu o ituaiga mea. Naʻo le ituaiga o curling iron e mafai ona e faia ai se ofoofogia o le basal volume. Aemaise lava, e aliali mai e fausiaina se lalelei lauulu mai le laʻititi-curls luga manifinifi faʻapea foi ma lauulu faʻaleagaina.

Faʻapitoa, e sili atu ona faigofie ona ave se curling iron ma nozzles - o ia mea taugata tele taugata penny, ae sili atu ona faigofie faʻaaoga nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, a 3-in-1 curling iron (hair iron + corrugation + curls).

Ae o papatusi e leai ni pamu, latou te o mai foʻi faʻapitoa ituaiga:

  • Fulufulu lauulu - e faʻaopopo le tele i le lauulu,
  • Lauulu straightener
  • Lauulu curler (lea e aofia ai le 1, 2 po o le 3 nozzles e fatu ai ituaiga eseese o gutu fusi).

E mafai ona fai mea uma i le taimi e tasi ma le uila e tasi - oe fesili, o le tali o le ioe. Mea sili ona manaia na aliali mai i luga o le maketi - tele-stylers mo lauulu. O nei tulagaese ma, ioe, taugata meafaigaluega e aofia ai:

  • Fufulu - o se pulumu faʻapitoa e faʻaopopo le voluma,
  • Toe Faasaʻo
  • Corrugation (tasi ituaiga poʻo le tolu ni faʻamalosi tino e fai ai ni laʻititi laiti, feololo ma lapoa),
  • Se pulumu mo faigofie teuteuina mo aso uma pe a uma ona vavaeina i lauulu lulu,
  • Lauulu curlers

O le afifiina faʻaʻofu uʻamea e oʻo mai i lapoʻa eseese ma tautua eseʻese mafuaʻaga: e mafai ona faʻatau mai nai laʻititi laʻitiiti faʻataʻavaleina foliga e teuteu lelei i soʻo se malaga poʻo malaga pisinisi, pe mafai foi ona e ave se uʻamea curling ma faʻafanua lautele mafanafana - ina ia mafai ona ufiufi se vaega tele o lauulu i le taimi ma le faiga teuteu o le a tele itiiti taimi.

Tautala e uiga i papatusi. E i ai foi nuʻu iinei. Ua latou omai i ofu eseese:

  • uʻamea - E masani lava, e sili ona matuia mo lauulu. O se filo e mafai moni ona mumu i se uʻamea uʻumiʻu, o le lauulu o le a matutu, ma malulu. Na pau lava le fiafia mai le faʻatauina o sea masini o le tau. E mafai ona e avea mo le taimi muamua, pe a fai e te le manaʻo e ova tupe. Ma aua nei galo e faʻaaoga spray-puipui vevela. Ma oe tatau ona faʻatauina i na taimi ma ua leva ona iloa pe e te manumalo tele i le tau.
  • teflefoni - e le gata uamea mafai ona i ai ma se ufiufi, ua mamanuina foi e puipuia lauulu mai le "pipii" i se vevela curling iron, e faʻafaigofie foʻi faʻapena le faiga curling (lulu e le faʻapipiʻi ma mimilo tutusa). O le tulaga le lelei o lea faʻavaʻa o lona lalaʻia. I le tusa o le tausaga (e fuafua i le faʻaaogaina o le curling iron), e amata ona malepe i luga i se uʻamea luga.

O le a le mea e tupu ai le paʻu o paleni?

Ina ia fausia se aufana foliga i le fale, e te manaʻomia le faʻatauina o se faʻaputuga curler. O le talaʻaga o le muamua curling iron ave i tatou i Falani i le ogatotonu o le 20th seneturi. I le 1961, BaByliss faʻalauiloa le muamua masini - o le tala faʻatusa o se lauulu fulufulu o ona po nei. I Pale, o le igoa o le kamupani ma le upu curling iron ua leva na tutusa. O se faʻailoga iloga o le curling iron mo corrugating lauulu i se faʻapitoa vaega.

Nozzles mo curling corrugation.

O Nozzles o se fausiaina o ni keramika poʻo ni uʻamea taʻitasi ma se galugalu poʻo luga ole lipine. O le laualuga e mafai ai ona e faia ni laʻititi laiti, feololo pe lapopoa. Faafetai i le fetuunaiga, o le a mafai teineiti e fausiaina le toomaga o tagata taʻitoʻatasi ma maua se tele o lauulu mai aʻa lava. Ina ia faʻasaʻosaʻo ni faʻamatalaga, ua faʻaaogaina le uʻamea masoa.

Ituaiga o masini mo corrugation

I aso nei, faleoloa fata ofoina fashionistas tolu autu ituaiga o pads, fuafua i le ituaiga o au:

  • laupepa laʻitiiti
  • auala eletise eletise
  • maua ai malosiaga i luga o galu tetele.

Filifiliga oloa tatau ona taulai atu i le iloga foliga o le lauulu.

Mo fulufulu uumi ma mafiafia, o le filifiliga ma nozzles i foliga o galu tetele e sili atu talafeagai. E sili atu le lelei o mea ilaila ile laulu e manifinifi ma le manifinifi. Feololo galu - o le filifiliga o teineiti ma soʻo se lauulu ulu, o se filifiliga lautele. O se mea iloga vaega o le masini o le faigofie i le fausiaina o se basal voluma.

O le uʻamea uʻamea (faʻamau) o se paʻu e vaevaeina i ni faʻavae se lua e tusa ma le maualuga:

  • Tagata faigaluega lauulu atamai. E manaʻomia ni tomai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma le poto masani galue ma masini o lenei ituaiga. I se laina faapolofesa, o le titanium-tourmaline ufiufi e masani ona faʻaaogaina. I ai, o fulufulu laʻau e le faʻaleagaina i le taimi e faʻaalu ai le vevela.
  • Mea e le faʻapitoa. Lelei tele ma faigofie le faʻaoga faʻataga le faʻaaogaina o forceps i le fale.

I le maketi o le matagofie pisinisi, masini ma se faʻapipiʻi faʻatolu poʻo le faʻalu faʻalua mo le fatuina o se galu ua salalau. Faaaogaina se masini tekonolosi, stylists fatuina lavelave, sili ona manaia lauulu.

Tulafono mo le faʻaaogaina o se uʻamea curling

Faʻafefea ona faia se paʻu faʻamalosi uʻamea? O le uʻamea uʻamea fesoasoani e fatufatu ai le manaia iʻuga ona o le aafiaga o le vevela i luga o le lauulu. Afai e le faʻatonutonuina, ua afaina foʻi lou laulu. I le matauina o tulafono faigofie o taunuuga le fiafia, e mafai ona e aloese:

  • Ae le i faʻaaogaina le masini, faʻaaoga se pulu faʻapitoa e puipuia ai le vevela i le lauulu,
  • fufulu ma faʻamamago lou lauulu aʻo leʻi pipiʻi,
  • amata taoto i le basal zona ma alu i lalo ma le faʻatonuga,

e le fautuaina le laʻau faʻaʻalu faʻaalu mo le faʻaaogaina i aso uma, a leai e iai se faʻalavelave o lauulu e faʻaleagaina.
Pei foi o se mea e alu i le eletise, e le tatau ona faʻamaloloina le moli moli luga.

Faʻafefea ona faʻaaoga se paʻu o faʻamalosiʻau e fai ai se aʻa o le lauulu

O le curling iron e faʻaoga e le gata mo “galu”, ae faʻapena foi ma le faʻaaga ala faʻaʻalu mo le paʻu. O le faʻasologa o lauulu laʻei ma faʻamaʻi taofi e matua faigofie lava:

  1. Faaaoga le puipuiga vevela (maualuga puipuiga vevela) e fufulu lauulu.
  2. Faʻamago lau laumei poʻo solo.
  3. Vevela le tongs i le vevela manaomia.
  4. Vaevae le lauulu i ni manoa.
  5. Ave le loka ma faʻasino i le va o le fagu, i aʻa lava o le laulu.
  6. Ma o lea toe fai le tasi filo pe a maeʻa.
  7. Aua le faʻamamaina le fusi i le tasi soʻotaga mo le sili atu i le 15 minute, o le taimi sili ona lelei o le 10-13 minute.
  8. E mafai ona e faʻataunuʻuina le tali i soʻo se auala mo le faʻaleleiina o lauulu (varnish, mousse, gel).

Faʻafefea ona filifili le sili curling iron?

I aso nei, o le faʻatauina o se oloa e le faigata. Mai le tele o filifiliga, o mata o le tasi na o le lautele lautele. Ina ia filifilia le sili malosi, e tatau ona mafaufauina se numera o mea:

  • Ole mafanafana. E tolu filifiliga e filifili mai ai - titanium spraying, tourmaline ma ceramics. I le tulaga o tau ma uiga, e sili atu le faʻamuamua ile turmaline. Ma le faʻateleina vevela, o le mea e faʻasaʻolotoina ion. Ona o lenei meatotino, o le lauulu e le faʻaʻamilosia eletise, na te mauaina le susulu ma susulu.
  • Lautele Corrugate. O le filifiliga lautele o se laualuga lea e masani ona galugalu. Faafetai i lenei fausaga, soo se teineitiiti e mafai ona feagai ma le sitaili poʻo le lauulu, tusa lava pe o le a le tomai faʻapitoa.
  • Maea. Ua fautuaina e tagata atamamai e faʻatau mea i se uaea tele. O lenei filifiliga o le a alofia creases ma faateleina ai le ola o curling uʻamea.
  • Le iai o se vevela faʻatonutonu. O lenei mea e manaʻomia faʻaopoopo o le masini o le a puipuia ai le lauulu faʻaleagaina.

A faʻatau, e tatau ona faʻamuamua i ituaiga lauiloa. O se kamupani lauiloa ua uma ona faʻataʻitaʻia i le tele o tausaga e maua faʻamautu i le lelei o oloa gaosia.

Le sili ona lauiloa ituaiga - gaosi o le mafolafola corugations

I totonu o kamupani sili ona lauiloa ma faʻatuatuaina mo le gaosiga o oloa, e fitu ituaiga sili ona lauiloa.

O le muamua i totonu o igoa lauiloa o le kamupani Farani Babyliss. O ia lea na avea ma tuaa o ona po nei. O se tulaga lelei e le afaina ai le lauulu. Avanoa mo faʻatau atu o puʻupuʻu laupama-lapoa faʻataʻitaʻiga lelei mo malaga masani. Uma stylers ei ai se fausia-i vevela pule.

Suetena ituaiga Valera ua alualu i luma manuia i le pisinisi ituaiga maketi i sili atu nai lo 50 tausaga. O le faʻailoga e lauiloa mo lona faʻaaloalo i lauulu. E aunoa ma se mafuaʻaga trichologists aofia i le atinaʻeina o stylers faigaluega i le pisinisi.

Bosch ma Rowenta

I totonu o le lauiloa ituaiga e gaosia maualuga-lelei corugation curling uamea aofia ai: Bosch ma Rowenta. Bosch - Siamani uiga e sili atu nai viiga. Tele filifili Bosch, ua i ai le averesi o tau ma lelei lelei. Bosch corugates lelei ma fiafia i le tatau-lauiloa lauiloa i tagata e faʻatau. Rowenta o le au Falani. O le Rowenta curling uons e lauiloa foi, ae le pei Bosch.

Siamani uiga lelei ua lauiloa i le lalolagi atoa. O le ituaiga Dewal ua leva ona galue mo le sili atu nai lo le 10 tausaga ma ua mafai ona faʻamautu lelei ia lava. O lenei ituaiga e masani ona ofoina atu e tagata faʻatau o se isi mea i le Babyliss curling irons. O le oloa e fetaui lelei mo le faʻaaogaina e tagata uma e manaʻo e fai se fatu basal ma maua galu matagofie.

Brand lelei ile lelei luga. Mo le fausiaina o le faʻaaoga keramika turmaline ufiufi. O le mea faʻamama aveʻese faʻaletonu ogaoga mai le lauulu, mafua ai se susulu masani ma susulu.

O le faʻailoga faʻataʻitaʻiga taua i le saogalemu. A ova le vevela, e otometi le tape le masini. I le faʻatauina ole masini ile pusa e te maua se faʻapipiʻi matala faʻapitoa. Faʻafetai i lea vaega ma mea faʻaopopo mea faigaluega, o lou lauulu o le a le faʻaleagaina e le maualuga le vevela, ma le fale mautotogi o le a puipuia mai le faʻafefe o afi. O se isi itu aoga o le tau faʻatau o oloa.

Tulaga lelei ma leaga o curling iron

Faʻatau ni fagu pe leai? Ia tali lenei fesili, mafaufau i mea lelei ma faʻaletonu o le masini. O mea taua e aofia ai mea:

  • faigofie, e mafai ona e faʻaaogaina oe lava ia i le fale,
  • faigofie, laiti laʻititi o faʻataʻitaʻiga taʻitasi e mafai ona e ave ma oe i malaga,
  • manaia foliga vaaia
  • faʻaaloalo i lauulu, o le faʻaaoga o curling irons e manatu o se sili le sui mo fulufulu.

E ui lava i mea lelei uma, o loʻo iai foi le leaga:

  1. vevela vevela i luga o le lauulu
  2. mo i latou e umi le lauulu, e tumau le aafiaga e le umi.

Afai e te filifili e mulimuli i faiga masani ma tumau i le lalolagi matagofie, ia mautinoa ia maua se masini. Faatasi ai ma le fesoasoani a a corugation curler, hairstyles le masani ai ma uluai sitaili o le a avanoa ia te oe. O le faʻatauina o lona uiga o le faʻatauina o se oloa 3 i le 1. O le nippers o se laulu vave lea, e faigofie ona faʻaaoga, ma faigofie ona faimalaga. Faʻatau pe leai - e te filifili! Ma se isi fautuaga: o le toʻatele o tagata latou te faʻatauina uʻamea uila i Eldorado, ae o loʻo i ai nei le tele o faleoloa i luga ole laiga e lelei igoa: e sili atu le taugofie o mea tau fale.

O a laupepa crimper lauulu?

O le pulou o se ituaiga faʻapitoa o fulufulu laʻau pe a vavaeʻese galu o le mautu mafiafia ua fausia i luga o laina e faʻaaoga ai se mea faigaluega faapitoa. Togi mo le fausiaina o se sitaili vaʻai foliga tutusa lava le uʻamea masani mo faʻasaʻoina uʻamea, ae e le o saʻo ana papatusi, ae i ai le paʻepaʻe luga. Le tele o taimi, le corugation le faatauina atu o se isi masini, ae o se filifiliga mo se au i luga o le uʻamea - o lenei e matua talafeagai ma aoga.

Le faʻaaogaina o le corugation e tele ona lelei:

  • e le filifilia le lauulu
  • Ona o le faʻatonutonuina gaioiga o mea laiti vevela vevela i le lapoʻa, e le manaʻomia le faʻaaogaina o mea faʻapitoa sitaili e fatuina ai se sitaili, o se tulaga lelei o le a mauaina e aunoa ma lenei
  • faigofie ma faigofie ile faʻaaogaina o le fale,
  • Ole auala vave e faʻatino ai se mea iloga ile aʻa o le laulu, lea e tumau toetoe lava oʻo ileisi laupepa.

Corrugation o se lauiloa lauiloa, e mafai ona faʻaoga faʻatasi mo taimi faʻapitoa ma mo le laulu aso uma. O le masini lea e mafai ai ona e vave liliu le sili masani masani lauulu i se manaia, muamua sitaili o le a tumau mo se taimi umi.

Corrugation fulufulu mo lauulu: auala e filifili ai ma faʻaaoga mo le tele ma le curling

O se tasi o auala sili ona lauiloa styling o le faʻaaogaina o corugation tongs mo lauulu. Latou te tuuina atu i manoa se uiga ese o le galu. Curls mafai ona laiti ma tele, curls ma curls - e faʻalagolago uma lava i mea filifilia filifilia. Shirring o se isi filifiliga i curling. O se tamai masini faʻaliliuina e oo lava i le sili ona ulavale lauulu.

O le a le mea e tupu ai se mea

I foliga vaaia, o le corrugation tongs mo soʻo se laulu e pei o se uʻamea masani, faʻasaʻo loka. E eseese a mea i luga - i le fusi o loʻo tafia. Le tele o taimi, a corrugating masini e le faʻatau atu eseese, ae o se faʻaopoopoga faʻaalu mo le uʻamea - o lenei sili atu talafeagai ma aoga. E tele ituaiga o mea tau eletise i luga o le maketi:

  • Manuia lelei. Faia le tele o lauulu mai lava aʻa. O le masini mafai ona togafitia e oo lava i le manifinifi ma leiloa lauulu. Lelei papaʻe e le fautuaina mo le teuteuina o curls, o le natura ua tauia ma le masani aofaʻi ma matagofie.
  • Feololo e talafeagai mo le galue ma ituaiga uma ma uumi o filo. O teine ​​na e faʻaaogaina le faʻaola ma galu feololo, fai mai o le fesoasoani a lenei mea, ua faia ai ni lalaga lalelei, o lona tele na amata mai aʻa.
  • Ole lapoa lapoʻa e faʻaopopoina ai le aulelei tele ile uumi mafiafia.

Tusa lava pe o le a le mea e alu ai faʻaputuga ma ni moli eseese pe o le faʻaliliuga i luga o le uʻamea, e mafai ona faʻaogaina e fausia ai ni laʻasaga lelei e ala i le teuteuina o laulu ile fale. E le manaʻomia le malamalama male poto masani mo le tutoatasi o gaioiga. E naʻo oe e filifili le mea e te manaʻomia. Malamalama i mea faʻapipiʻi e tatau ona e faʻaogaina e faʻatino ai lou laulu.

Ina ia maua le tele o aa, ua fautuaina e faʻaaoga se styler mo le sone i le aʻa. I le taimi lava e tasi, o le aa o vaega o manoa o loʻo faʻagaioia, lea e mafai ai ona e siʻi teisi i luga o laʻasaga ma vaʻaia vaʻaia le tele o lauulu. O le styler o le a avea ma fesoasoani sili mo i latou e le o le uumi lauulu - o le fusifusia i luga o le lauulu faia le lauulu e masani ona lalelei, mo savaliga afiafi ma mo olaga i aso uma.

Mo curling

A faʻapea e manaʻo le fafine e iloa manino atu le auivi o ana galugalu, e manaʻomia ona e faʻaaogaina le laʻau faʻapipiʻi ma le mea e taʻu o le "susu". Ina ia faia lenei mea, ae leʻi amataina le styling, matou te togafitia le laulu i mousse po ole gel (mo lenei ituaiga o curling, e fautuaina e faʻatau oloa o loʻo i ai vaega e puipuia ai le vevela). Tatou valavala laʻititi loka ma pipiʻi i le va o papatusi taʻitoʻatasi, alu ese mai luga i le pito i lalo.Nozzles fetaui soʻo se tasi - laʻititi ma galu tetele, faʻamoemoe i le manaʻo ma le lagona.

I luga o le lauulu pupuu

O mea faʻapipiʻi i luga o le fagu i le laʻau puʻupuʻu e mafai ona tuʻuina ia - soʻo se laititi, feololo pe lapoʻa galu - poʻo ai lava e manaʻo. Tamaitai ma le lauulu puʻelea faʻaaogaina paʻu e fatu ai se uluaʻi foliga. O ata le masani ai e faʻaopopoina ai le aofaʻi e maua mai i le togafitia o filifili filifilia ma sikuea sone. I foliga vaaia, o le taunuuga e pei o se uʻamea waffle. I lenei tulaga, o mea muamua e manaʻomia o se suiga i le taʻitaʻiga o le nofoaga o le galugalu luga.

I luga o le lauulu uumi

Corrugation umi curls tuuina atu se masani tulaga matagofie aafiaga. Filifiliga ma lauulu e eseese:

  • Faia o ni manoa ma galu tetele i le umi atoa - i lenei tulaga, ua maua a faʻamaumauga matagofie.
  • O le teteʻeina o le au faʻalava ma galu laiti o le a atili ai ona tele le laulu. E mafai ona e fili fili fili - tongs-corugations mo lauulu o le a maua ia latou density.
  • Faʻatautaia ni manoa eseese ma ni sapalai i le taimi e tasi, o fashionista taʻitasi o le a ausia se mea ofoofogia tulaga.

O fea e faʻatau ai ma pe fia

E mafai e tagata taʻitoʻatasi ona fiafia i mea tau lauulu, e mafai ona faʻatau mai ni laei i totonu o le faleoloa i le lugalaina, pe e te alu i faʻatau ma filifili le faʻataʻitaʻiga e te manaʻo ai. Tau mo moli eletise moli eseese e fuafua i le nofoaga na faʻatau ai - oloa na faʻatau atu i le Initaneti e sili atu le taugofie. Crimper tongs mafai ona faʻatauina mo le itiiti ifo ile 1100 r. O le tapulaa maualuga tapulaʻa mo mea faigaluega faʻapitoa e tusa ma 10,000 p. I totonu o le faleoloa, o le aveina o meafaigaluega e sili atu toʻafilemu - le tuʻuina atu pepa faʻapitoa mo ia.

Faʻafefea ona filifili root rootps ma curls

Ina ia le corugation e le ave tele o le taimi, ma le taunuuga atoatoa ausia faʻamoemoega, e manaʻomia le saʻo fuafuaina o le meafaigaluega. A filifilia le malosi, taulaʻi i le:

  • Le lelei o le ufiufi o le galuega luga. Iloilo le tulaga o uʻamea vaega o le uʻamea faʻataʻavaleina. Ole mea lea e puipuia ai le soifua maloloina o lau lauulu, aemaise pe a fai o le mea masani ia oe e fatuina se ata fou mo oe lava. Afai ei ai ni au masalosalo e uiga i le uiga lelei, e le tatau ona faʻatauina oloa - i lenei tulaga, o auli o le a mou ese atu ma avea ma mataʻutia ina ua na o ni nai lauulu laei.
  • Tasi ma mea teuteu pini. O le filifiliga lelei pe a fai o le keramika e faʻapipiʻi i ario. O le itu le lelei o se masini eletise o lona tau maualuga. E tele isi mea lelei: o le keramika e vave vela i le manaʻo. I ni nai sekone, le masini tapena atoatoa saunia mo le faʻaaogaina. E sili ona fiafia i ai tamaʻitaʻi ia e masani ona latou laulu 'ulu i le taeao aʻo lumanaʻi le galuega poʻo le aʻoga.
  • Le iai o se vevela faʻatonutonu o se taua taua i le filifilia. Ole puipuiga ole vevela ole a sefe ai le lauulu mai le soʻona faʻaalu, ma tuu ai i laʻua uma le pupula, ola maloloina ma susu.
  • O le tele o le masini e fatuina le gaioiga o le lapoʻa poʻo tamai galu i le umi atoa o le laulu. O puʻe puʻupuʻu ma mama e mafai ona aveina faʻatasi ma oe e te galue ai, luga o le auala pe asiasi i sau uo.

Vitio: pe faʻafefea ona fai se corugation i le uumi lauulu

Zalina, 22 tausaga le matua: Talu ai nei na ou faʻatauina paipa laupepa mo basal volume. O le tasi mea na le mautonu ai aʻu o le 'ie luga. Sa ou maua se kulimi faapitoa mo lauulu toe. A o laʻau e toe maua lo latou susulu toe, o le a oʻo mai le faʻatonuga fou. A faʻatau mai ni faʻamau i se faleoloa i luga ole laiga, ou te fautua ia oe ia vave faʻamanino poʻo le a le mea o loʻo faia ai.

Maria, 28 tausaga: Ou te leʻi mafaia lava ona faia se mea sili ona manaia ma lelei lava, i taimi uma ou te fesili ai i loʻu uso e fesoasoani ia te aʻu. Na filifili e aumai ia te aʻu ni fagu polofesa, e mafai ona e aʻoaʻoina, e oʻo i se tamaititi e faʻaaoga. O vaimama nini keramika e vevela faafuasei, ma e leai se mea na tupu i loʻu lauulu i le tausaga. Aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai le maofa tele i galugalu.

Ksyusha, 16 tausaga le matua: I le faauuga, o se lalelei lava lalelei laulu na faia i le tagata fai fulufulu. O le siʻusiʻe na siʻi aʻe, ma o le vaega pito i luga o manoa o le sa alalaga. Sa ou i ai ma le sili ona lalelei lauulu, o tamaiti uma lava le vasega sa matauʻa aʻu. Ua ou faitau e mafai ona e faʻaogaina nisi fosi i taimi uma. O le a ou siiina laʻu curls i aso uma, ona e le afaina loʻu lauulu, pe a ou vaʻaia lelei.

E te fiafia i le tusitusiga? Taʻu i au uo:

6 filifiliga mo curling hair

Corrugation curling uamea ua mauaina lauiloa. Ma lana fesoasoani, teuteuga ma sili atu lauulu lauulu e faia. O lenei masini e iloga i se mamanu laʻau e tumau pea i luga o le faʻavae. Corrugated curling iron e talafeagai mo le teuteuina o soʻo se ituaiga o lauulu.

Corrugation tongs e matua lauiloa, peʻa latou faʻaofuina lau laulu lauulu

O fusi i le ie e faʻaola mai se laupepa sili ona matagofie, o lea ua fautuaina ai se faʻapipiʻi uʻamea faʻapipiʻi mo lauulu manifinifi. O lenei voluma 'umi mo se taimi umi.

Auala e filifili ai taugofie crimpers mo lauulu: iloiloga ma le tau

E i ai ni mea 'eseʻese mo lauulu. E ofoina uma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma oloa mo le faʻaaogaina o fale.

O le tomai faʻapipiʻi faʻamalosi uʻamea mo aʻa lapisi e ese mai i le lapoa tele ma mamafa. Ae o loʻo faʻailoaina e isi meatotino lelei:

  1. Filifiliga o au.
  2. Fetuunaiga o vevela vevela.
  3. Teflon poʻo pupuni sima.
  4. Ufiufi i ni faʻaputuga.

Pe a filifilia le crimper tongs, ua gauai atu le mafaufau i le maea. A faʻapea ona tatalaina, ona faigofie lea ona faʻataʻoto.

Fautuaga e tatau ona unheated. O le a puipuia le paʻu mai mu. A i ai se otometi tapunia, le masini o le a umi umi.

O le corugation uʻamea ua filifilia se vaega tele. E tatau ona lautele le inisiua mo mafiafia o vaega.

A faʻatau, e tatau ona e silasila totoa i le iai o se thermostat. Ina ia faʻaititia le afaina i lauulu, e aoga le gaosia o lauulu i se malu malulu.

O mea e gaosia o le vevela vaega e taua. Tele fagu corrugation mo basal voluma ua faia ma sima ufiufi papatusi.

O oloa a le kamupani Farani Babilis e lauiloa. O na oloa ua faʻaalia i faʻateleina sili atu. E filifilia i latou e faʻataʻitaʻi le faʻavae o loʻo i ai le vaivai.

O se fagu faʻaola paʻu e mafai ai ona e faia ni lauulu lalelei mai ni manifinifi.

Vala o le faʻaaogaina o curling uʻamea

Ina ia faia le corugation sao, e tatau ona e mulimuli i nisi tulafono. Tina ma le paʻepaʻe e oo lava i filifili e tatau ona filifili e taoto i galu laiti. E fautuaina e faʻatulaga le ulavale ma faʻalili curls aʻo leʻi taʻoto.

Ina ia faia se feololo feololo ma se faʻavae maualuga, oe manaʻomia se laulu o lauulu straightener ma averesi lautele lautele.

O mea tetele zigzags e mafai ona faia e faʻaaogaina se mea faigaluega ma se lautele ufiufi o le galulue luga.

E i ai ni tulafono mo le fausiaina o se corugation mo pupuu lauulu. I lenei tulaga, o masini faʻaʻumiʻumi ma puʻupuʻu fesoasoani e faʻaaogaina.

Mo le puipuia o le laulu, ua fautuaina e faʻaaoga ni puipuiga malu. Faaaoga le mea faigaluega i mama ma mago curls.

Faia le corugation i luga o le lauulu e pei ona taua i lalo:

  • vaeluaina ua faia,
  • ua filogia i vaega ma nonoa faʻapipiʻi,
  • ua faʻaofi le curl i le masini ma faʻamau i papatusi,
  • umiaina e uiga ile 6-9 sekone.

Fuafua i le ituaiga o lauulu, o loʻo faʻagaioia ia curls i le umi atoa pe naʻo vaega taʻitasi.

E le faamanualia mama i luga o le uʻamea uʻulu mo lauulu paʻu. Ina ia taofia le umi o galu, e tatau ona sapalaiina i le varnish ao leʻi taʻoto. Ole pusa e faʻaalu i ai e leai ni mea e fai ai ni foliga se tolu. Meafaigaluega eseese i lapoa tele.

Ole lautele ia fesoasoani e faʻataʻitaʻi ia curls ile umi atoa. Fausiaina o se fagu basal faʻaaogaina le a faʻafefeteina o le a fesoasoani e fausia se vaapiapi totoga. Mo faʻataʻitaʻiga mamanu, e talafeagai le foliga masani o le masini.

E iloa i lalo le lapoʻa o lapoʻa.

  • tele corugations i luga o le lauulu iloga i le foliga o lapotopoto foliga,
  • o le auala feololo ua faʻamatalaina e versatility,
  • O le galu uʻumi e faʻaogaina mo soʻo o soʻo se ituaiga, aemaise lava mo lauulu-umi laʻei.

Radial tusi uʻamea

Soʻo se curling iron mo le tele o lauulu i aʻa o le a faʻatagaina oe e fai se lulu mane mai le seasea lauulu. I lenei tulaga, e te manaʻomia ni laʻititi tomai.

Ole faʻapipiʻiina e aofia ai tulaga nei:

  1. Na fufuluina le ulu.
  2. O manoa o loʻo togafitia i se vailaʻau e puipuia ai le vevela poʻo se faʻapipiʻi faʻapitoa mai le soona vevela.
  3. Corrugation tongs e faamafanafanaina.
  4. Ua vaevaeina curls i vaega eseese. I lenei tulaga, e taua le manatuaina o laupepa pito i luga e le fetaui ma le masini.

Tau mo le folaina masini e faʻalagolago i le lelei o le mea ma le gaioiga e faia.

Corrugation Metotia

Se uʻamea mo le faʻaola o le lauulu o le a faʻatagaina oe e faia ni fulufulu manaia mo brunettes ma blondes. O le galu i luga o lanu mumu foliga matagofie.

Glamorous foliga lanu ulaula na faia i se foliga tutusa.

Manoa o loʻo aoina i le siʻusiʻu ma se faʻaopoopoga mo le tele i aʻa foliga foliga lelei. Faatasi ai ma le fesoasoani a curly curling manaia foliga o lalagaina ua faia.

O le masini mo le faʻaola o lauulu e mafai ai ona e faia ia sili ona lalelei lauulu. E mafai ona e faʻataʻitaʻia e le gata o le amio tuusaʻo, ae o le fusi pe faaseʻe.

Mo hairstyles ma se susu susu, faʻaʻalu faʻapipiʻi i luga o le umi atoa o le lauulu. Manaia foliga foliga zigzag i luga o fulufulu poʻo le bob. Fiafia laei foliga mai e faia i le fale.

Corrugation fagu: mafuaʻaga ma le faʻavae o gaioiga

A tapunia, e le mafai ona iloga le faʻamau mo le fatuina o faʻaalu paʻu mai le uʻamea masani, faʻatasi ai ma faʻasologa ia saʻo: faʻatasi ia tutusa laina tutusa e lua i le va o le uila ua pasia, o ia lava mea e tasi o le mafanafana i le 'au, o le tutusa on-off faʻamau ma le vevela filifiliga filifilia togia. Ae nai lo le masani o lamolemole lamolemole, o le corrugation uʻamea ua faatotogaina i embossed nozzles pei o se laupepa pepa faʻapipiʻi i faʻatonu.

Faatasi ai ma a latou fesoasoani, malie sikaili sikuea ua fausia - laititi, lapoa pe feololo, e fuafua ile fua ole a.

Le lelei ma mea e le atoatoa

O paʻepaʻe uʻamea e tele ona alualu i luma.

  1. Faʻaauupegaina ma se mea faʻapipiʻi, e mafai ona e fatuina ni loli e aunoa ma le sopoia o le pito o le fale.
  2. Nozzles o lapoa eseese faʻatagaina oe e saoloto e faʻataʻitaʻi ma le foliga o curls, ae le 'aisa i le tasi ata.
  3. Fiafia le mamanu, umi le ma ua fai si laititi o auala e mafai ai ona tagofia le fagu.
  4. Le iai o isi faʻatinoga - o se vevela vevela, fulufulu tagata, vaʻaia - liliu le masini i se moni vavega o faʻatekinolosi, e mafai ona le gata o le faʻataʻamilomilo manoa, ae ia foaʻi atu foi i le curls foliga sili ona teuteuina lelei.
  5. O le galuega luga o aso nei masini, e le pei o uʻamea tuai, e masani ona i ai se ufiufi e faʻaititia ai le leaga aafiaga o le maualuga o le vevela i luga o le lauulu:
    • Teflon, na maua e le gata i pito i lalo o falai, ae i luga o paʻu o moli eletise, togafiti faʻamanuiaina manoa, ae ina ua mavae le tausaga o gaioiga faʻagaioia amata ona mou ese, faʻaalia le tutusa agamalu uamea,
    • o le sima sima e puipuia le curls mai le soʻona faʻamamaina ma tapunia le maʻuluʻulu o lauulu, sefe le susu i totonu, ae a mavae sina taimi ua amata ona manifinifi,
    • taamilomilo turmaline umi ona faʻaitiitia ai aʻafiaga o le vevela i curls, faʻaʻafeaina ioniti leaga e saofaga i le tapunia o faʻafitauli, ma aveʻese mai le eletise eletise, ae taugata tele tupe,
    • Titanium e toetoe lava o mea uma lelei o le turmaline, ae le i ai le maualuga malosi - e faigofie ona veleina ma le faʻatamala le tagofiaina.

E iai ni mea sese i le faʻapipiʻi o faʻamaʻi? Ioe. E tutusa lelei ma isi masini o lenei ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, a le o se ie faʻapipiʻi, pe faʻapea i le puipuiga malu o mafai ona faʻaitiitia atoatoa le leaga o le vevela i luga o le lauulu, o lea e tatau ona e faʻaogaina faʻaeteete faʻapipiʻi ma le faʻaeteete. A maise pe a fai e le tuʻuina mai e lau masini le agavaʻa e faʻatulaga ai le maualuga o le vevela - i le mea lea, o le laupepa e mafai ona mumu e ala i vaivai ma manifinifi lauulu ma le mafai ona taulimaina mafiafia ma malo.

Lauulu teuteu filifiliga mo eseese umi le faaaogaina corugation

E leai se lauulu 'otiina lea e le maua ai le taimi o le corugation e faʻailo ai lava ia ile nai tausaga ua mavae. E ala i taumafaiga a le au tusiata, ua i ai nei i tamaitai uma le avanoa e faigofie ai ona filifili lana lava ituaiga o sitaili ua toe lauiloa, e tusa lava poʻo le fea sitaili latalata ia te ia: o se tamaʻitaʻi tamaʻi vaivai ma le uumi i le puimanava, o se "teineitiiti lototetele" ma se pipiʻulu lauulu poʻo se tamaitai aulelei ma se uumi umi sikuea po o le gavrosh.

I luga o ulu tipi, o le laʻititi "Aferika" fagota foliga manaia ma manino teteʻe-lipola maalili ufiufi taitasi fasi.

Afrogofre foliga mai e tele naua ia te oe? Faʻaititia le taimi faʻaalia o papatusi vevela i le lauulu ma tuu loka i le le faʻaalia, e pei o laʻititi "salu" galu. O se manatu lelei mo le leiloa lauulu.

Vavaeese "fulu" eseʻesega i luga o le laulu sa uʻuina muamua i se uʻamea masani ina ia faʻalelei atoatoa foliga vaʻaia lelei.

Na e mauaina le faʻaaliga muamua manaia? Aumai le manatu i le maualuga e ala i le tuʻufaʻatasia lelei lamolemole vaega ma fala i lou lauulu laei, ma mata uma o le a toe vili atu ia te oe. O nisi e mafai ona fatuina ni folasaga moni luga o latou laulu!

Ia, o le corugation ma le faailoaina o mea (faapea foi ma valivali, ombre ma isi valivali filifiliga e aofia ai le tafeina o lanu ma ata) na ona fausiaina mo le tasi ma le isi.

Umi o le umi

O manoa e aʻe i tauau, o le mea moni, latou te le iloa tapulaa. E tutusa lava lo latou lelei e pei ona ufiufi uma i ni palapala laiti, ma ua teuteuina faʻapitoa ma i latou.

Tele lapisi tulimanu ma se laʻau lapopoa laititi le pa'ū i luga o na lauulu. Ma laiti mafai ona e maua se ofoofogia fatuga.

E faigofie ona aoina lauulu uumi-umi i fusi solofanua, fusi ma 'aufana, ina ua maeʻa faʻagaioia loka ma se uʻamea-faʻapipiʻi. O le fulufulu maua ai faʻafiafiaga sili ma le matagofie.

O le "vaega" paʻu o le a talafeagai foʻi ...

... Ma o le mea moni, faʻafefea ona le taʻalo ma fugalaʻau ma curls?

Afai o lau 'auupega o le lalelei' i ai ma le tele a sili corugation, togafiti ia ma lou lauulu i le atoa le umi ma maua curls matagofie mo alu ese atu po o se tafaoga faamasaniga fiafia.

E te manaʻo i seisi mea fou ma fou? Teuteu ia manoa ma le faʻaalu faʻalua - manino i le pito ma faʻasolosolo lemu pe a e alu aʻe i luga o aʻa pe alu uʻamea i luga o vaega taʻitasi o lauulu.

Faʻaogaina ma le lotoa le lalagaina, lalelei faʻalelei ma le valiina. O le solofanua ua uma ona taua i luga, o se ofe matagofie poʻo le nonoa, ua uma ona feiloaʻi ma papatusi uaea uʻamea.

Faʻaaogaina se pa uʻamea mo aa lapisi

E le o fafine uma o loʻo faʻatauina se uʻamea faʻamalosiʻau faʻamoemoe e teuteu la latou laulu i uliuli galu. Mo le tele, avea ma se faʻauo aoga o le foaʻiina o le aofaʻi i laulu e laʻititi ma vaivai.

E faigofie le tekonolosi: na pau le mea e manaʻomia o le oso i le va o papatusi ae le o le atoa atoa, ae na o se vaega o le i lalo. O lauulu o loʻo tuʻuina i zigzags laiti, oʻo atu i luga aʻe o le ulu, o le laulu e matua tetele, ma vulu, tusa ai ma nisi o loʻo lagolagoina le metotia, ia tumau mama mama, aua o le faʻafesoʻotaʻi o lauulu ma paʻu paʻu ua faʻaititia.

Laititi mea lilo: afai e te uʻamea toetoe o uma uma, ae vagana ai mo le pito i luga o loʻo i luga o le pale, e leai se tasi e maitauina lou poto leaga ma le alalaga. O curls tumau pea lamolemole o le a nana lalagaina styling mai prying mata, tuuina atu ai se foliga masani o lauulu matagofie mai le natura.

Faʻafefea ona tapena lauulu mo teuga

Soʻo se teine ​​e masani ona faʻaaogaina se uʻamea uʻamea, faʻaʻamalu poʻo se faʻamalama iloa le "alafua o sitaili talafeagai", faʻafetai i ai o curls manaʻomia e maua ai e le gata lamolemole ma faʻamalosi, ae faʻapea foi ma umi ona tumau. Ae i le tulaga lava, o le a tatou toe faia lana autu autu:

  • e tatau ona mama le ulu ao leʻi taʻoto, gaʻo pe faʻamoe le loka e le umi se taimi i se mea faʻataʻamilomilo,
  • le mafai ona avea le vevela faʻapea seia mago le lauulu - susu, e sili ona afaina i latou,
  • a uma ona e fufuluina ma faʻamago ia curl, aua nei galo e selu lelei, a leai, o le a maua curls foliga mataga,
  • le faʻaaogaina o styling oloa ma vevela puipuiga tumau pea se tulaga faʻapitoa o le polokalame, e tusa lava poʻo le a le ufiufi uʻamea lau.

Tekonolosi Corrugated Lauulu

O le mea lea, o le lauulu e fufuluina faʻamamago, faʻamago (sili atu e aunoa ma le fesoasoani a se fulufulua lauulu), toese i loka ma mautu puipuia mai le vevela o fagu i se mea talafeagai puipuiga puipuiga. Ua oʻo i le taimi mo le gaioiga autu. Faʻaputu i luga o ni nai kilipa, se pulumu lauulu, se varnish ma aofia ai ma le uʻamea corugation i se upega tafailagi.

  1. Vavae atoa le ulu o lauulu i ni vaega, siitia ma malupuipuia ma faʻapipiʻi uma ae tasi - e sili atu nai lo le occipital, e sili le talafeagai amata amata teuteu ma ia.
  2. Vavaeʻese le vaega o totoe o le lauulu i ni loka laiti. E le tatau ona matua mafiafia.
  3. Ave se tasi o taunuʻuga loka ma uu le faʻamaumauga o faʻamau i aʻa mo le 5-7 sekone e tuʻuina atu le tele i le lumanaʻi curl.
  4. Afifi le loka faataamilo i le uʻamea - o le a avatua ia te ia se lapotopoto foliga - ma savali i luga o le faʻapipiʻi laupepa i luga o le umi atoa o le curl i le pito, faʻapolopolo mo ni nai sekone i taimi uma pe a uma le suiga o le tulaga.
  5. Fai tutusa ma vaega o totoe o le occipital.
  6. Toe fai le algorithm atoa mo le lauulu o le itu faaletino ma parietal sone.

Taua! Ina ia mautinoa o fou sitaili, faʻaopopoina i le lelei lagona ma le faʻatuatuaina o oe i lau tosina atu, e le aumaia ai oe faʻafitauli, mulimuli i tulafono faigofie:

  1. Aʻoaʻo pe faʻafefea ona filifili le saʻo le vevela. O le soifua maloloina ma mafiafia lauulu e mafai ona faigofie ona tatalia le 200-230 °, manifinifi ma faʻavaivaia - e le sili atu ma le 180 °.
  2. Tusa lava pe e te matua le lelei le laulu, aua le taofia le loka i le va o papatusi mo le sili atu 15 sekone, ma sili atu - le sili atu nai lo 10.
  3. Aua le faʻamamaina le mea faigaluega ile lima susu!
  4. Tautuana faʻaeteete ina neʻi faʻafesoʻotaʻi ni paʻu vevela i le ulu ma ou tamatamaʻilima. E maua e tagata lelei atoatoa totigilima faapitoa e galulue ai ma masini faapea.
  5. I taimi o malologa, tuu le fagu i se tulaga faʻapitoa.
  6. Aua le faaputuputu sili atu ile 2 taimi ile vaiaso.

Faʻafefea ona fai se faaiuga

Tusa lava poʻo le a le poto e te faʻaaogaina ai le laupepa, taumafaiga uma o le a mafai ona faʻaumatia pe a fai e te le o vaʻaia faʻamalosi muamua e faʻafou le foufound curls. Mo fafine e paʻu lauulu usiusitaʻi, o le a lava lava se varnish, lea e faʻapipiʻi i luga o curl uma i le taimi o le faʻailoaina, o loʻo taofi le fagu pulou i le mamao o 12-15 cm mai le ulu. Afai e le ausia lea tulaga, o lauulu e maua ai se fua tele o mea e faʻailo ai foliga o le a foliga malulu ma malulu.

Curls, o loʻo iloga e faʻateleina faigata, e tatau ona amata amata ona faʻamaua i le faʻamamaina gaioiga. Ina ia faia lenei mea, latou te togafitia i mousse po o le busa, ona faʻamago lea i se fulufulu fulufulu, avatu le foliga e manaʻo ma faaputuga.

E fesoasoani foi i le solo le maua o maʻa faifai pea - e masani lava ona nonoa ia manoa e aunoa ma ni faʻafitauli e le gata i le iʻuga o le aso, ae faʻapea foi ma le isi suamalie.

Ina ia le fouvale galugalu faʻaola le paʻu, pe a uma le itula pe lua, muamua faʻatali mo le malulu ia maeʻa, ma naʻo le oʻo i totonu o latou ma le selu, avatu le lauulu sili atu.

O tala lelei ole tausiga o lauulu e aliali mai ile maualuga le vevela

Faʻafefea ona fesoasoani i fusi, o lea taimi ma lea taimi e faʻatutu ma le faʻataʻitaʻiina zigzags i totonu o papatusi o le uʻamea faʻasa, e faʻatumauina ai le soifua maloloina, susulu ma malosi? Mulimuli i tulafono faigofie mo le tausiga o lauulu vaivai e ala i le vevela maualuga:

  1. Faʻaaoga se fulufulu laʻititi pe a mafai, faʻatagaina lau lauulu e faʻamamago masani. Ma afai e te filifili e le mafai ona e faia e aunoa ma le vave faʻamago, ia mautinoa o le mamao le mamao ese mai le alofilima o lou lima. Ma o se vaitafe o le ea vevela o le a faia itiiti afaina.
  2. Aloese mai fusi uumi ma lauulu maualuga e faʻaosofia ai le faʻaitete i lauulu. Tuu i au loka ia sili atu le saʻolotoga.
  3. Mafaufau e suia le lanu o lou lauulu, vaʻavaʻai se vali e le o iai le amonia, ma mulimulitaʻi i le valiina le taimi o loʻo faʻailoa mai i faʻatonuga.
  4. Ave le filifiliga i le faʻamalosiʻau mo le mea e sili ona taua: e le tatau ona aofia ai sulfates e faʻamago ai lauulu.
  5. Maua se microfiber solo ma se aluga e faia i le siliki poʻo se satin - o ia ie e i ai le aoga aoga i le tulaga o lauulu.
  6. Aua le faʻamalo foi lauulu susu ile fusipaʻu, lenei fesoasoani e faʻaopopoina ai le maʻaleʻale.

Agree, leai se mea faigata? O le mea taua o le mataituina ma le totoʻa au gaioiga mo le uluaʻi vaiaso, ona avea lea o latou ma masani ma a uma le masina pe lua e te le toe manatuaina na e vaʻaia muamua lou lauulu e ese.

Fautuaga a tagata tomai faapitoa

O le aʻoaʻoina le faʻaaogaina o le faʻaʻai uʻamea e le faigata tele, ae tatau ona faʻaalia e le o usitaʻi muamua i tagata uma. A le mafai ona e galue e fau ni mea moemiti, piki i luga le telefoni ma saini i le matai i le lalelei. O le fomaʻi faʻapitoa o le a filifilia le sili ona lelei tulaga faʻatonutonu mo lau lauulu, faʻaali atu ia oe mea sese ma, atonu, avatu ni nai faʻataʻitaʻiga aoga faʻalelei. Ia, i se faʻaopopoga, oe mafai ona maua se tamai improvisise vasega vasega e ala i le matauina i le faʻata o gaioiga poto a se tagata faʻapitoa.

Polofesa curling fusi: Babyliss ma nozzles

O le fulufulu gutu faʻasaʻo mai Babyliss e manaʻomia ma lauiloa. O le laualuga tulaga ese e le mago lauulu ma e talafeagai tusa lava ma lauulu manifinifi.

O faʻataʻitaʻiga uma e iai le masini mo le faʻatonutonuina o le vevela.

Galu tele

E faʻatinoina galu o le tino, faʻaaogaina le tele o faʻamalosiʻau paʻu. Ina ia mauaina se aʻafiaga, o le masini o loʻo teuina i luga o laina mo le tele sekone. O pia tetele e faʻatagaina oe e faia galugalu lemu o le aofaʻi tutusa.

O le averesi o tau mo se corrugation curling uamea ese mai 500 rubles i 2500.

Ituaiga o lauulu crimping nozel

O pulu i luga o le faʻaola toso e ese mai le tasi i le isi i le tele o galu latou te faia i luga o le lauulu. O lea, e tolu ituaiga autu o papatusi:

  1. malosi, maʻaleʻale galu ua faʻaogaina e faʻaaogaina paʻu papaʻu - e lelei mo le faʻavae laʻau,
  2. lautele
  3. o se faʻaputuga tele faʻataga e mafai ai ona fai ni galu tetele, e masani ona tele faʻaaogaina mo sitaili
  4. i le umi atoa o le lauulu.

Oe mafai foi ona iloa iloga nozzles i le ituaiga o mea o loʻo faʻaaogaina e pei o se ufiufi i luga o le galuega. E mafai ona keramika, uamea po o le titanium.

Faʻafefea ona fai tusi basal faʻaaogaina paʻu

Corrugation tongs mafai ai ona e maua se aafiaga matagofie, naʻo le faʻamautinoaina ua maua ma le saogalemu, e manaʻomia le faʻatinoina lelei le faʻasologa. O lea, ina ia fatuina se basal volum, e tatau ona e faia mea nei:

  • e tatau ona mama ma solo taimi uma. E le taliaina le faʻaaogaina o mea vevela i luga o laʻau susu - e faʻaleagaina ai lenei mea,
  • A o le i faʻaaogaina le mea faigaluega, faʻaaoga se puipuiga e puipuia ai le lauulu,
  • oe manaʻomia le amata mai le pito i lalo o le lauulu. O le tele o loʻo vaevaeina i ni tamaʻi loka, ma e tofu i latou e latalata i le aʻa, e tatau ona faʻapipiiina ma le sili ifo o faʻaputuga - togafiti i le va o le fagu mo 5-6 sekone,
  • faasolosolo malie ona gaosia le lauulu i se auala tutusa, ae ua fautuaina e tuu le pito pito i luga matala - latou ufiufi i le galulue maea ma le mea lilo o le lush volume tumau pea le faailoaina atu i isi.

Ina ia maua le sili styling tumau, laina uma e mafai ona togafitia i hairspray, ae tusa lava pe a aunoa ma lenei, o le corugation o le a taofia lelei mo le umi taimi.

Vitio: fai ni voluma i aʻa i le fale

Faʻafefea ona maua se lelei lelei e aunoa ma le alu i le salon? Faʻafefea ona faʻaaoga le paʻu o faʻamaʻi ma o a mea o lilo ia maua ai le taunuʻuga atoatoa? Afai e te manaʻo i tali i nei ma le tele o isi fesili e faatatau i le fausiaina o se root volume, matou te fautuaina oe e matamata lenei vitio.

Fulufulu mo le uumi, ogatotonu ma pupuu laulu

Styling faaaogaina corugation tongs e matua ese lava, ma e mafai ona faʻaaoga lea meafaigaluega i luga o soʻo se umi o le lauulu. Mafaufau i filifiliga faigofie mo lauulu:

  • mo lauulu umi, e mafai ona e faia le tele o faʻaola i le umi atoa o le lauulu, ma mauaina ai se matagofie matagofie lalelei,
  • i le galueaina o le umi atoa o le lauulu ma se tamai auvae, e mafai ona e fili toese le tasi pe lua pulou - faʻafetai i le fala o le a latou foliga tino mafiafia ma lapoa,
  • o le ponytail foliga sili ona lelei i luga o lauulu feololo, lea e tele ni filo galueina i le uila - o lenei fatuina a sili manaia manaia mea teuteu,
  • e masani ona faʻaogaina mea e faʻaalu ai i luga o le lauulu, o le faʻatonutonuina o le itu faʻataʻamilomilo ma ni mea e le masani ai.

Faʻafefea ona fai se paʻu e aunoa ma le faʻataʻavaleina uʻamea

E i ai se faigofie tele auala e maua ai se aafiaga e tutusa lelei ma corugation, e aunoa ma le faʻaaogaina o ni mea vevela. O lea la, o lauulu e tatau ona fufulu ma faʻatali seʻi toeitiiti lava mago - e tatau ona mago susu. O lea ua vaevaeina atoa le laulu i ni manoa laiti, e tatau ona toʻa faʻaseʻe i se puʻei taofi. I le mea e tupu i le taimi o taotoga lauulu ua uma ona mago uma, i le faaiuga o le lalagaina oe mafai ona savali vavae uma pigtail ma se launiu susu. Lenei o lau mea uma e fai o le faʻatali mo le ulu e faʻamamaina atoa. E sili ona faigofie ona fai lea lalagaina ao leʻi moe, aua e te manaʻomia le lalagaina o fili i le taeao ma ona lauulu pei o ni galu laiti.

Vaʻaiga lautele o mea fulufulu lauulu mea teuteu tino

Corrugation tongs o se sili lauiloa ma lauiloa meafaigaluega, o lea e leai se masalosalo o le a tele e filifili mai pe a faʻatau. E gaosia e le au gaosi oloa le tele o filifiliga mo mea faigaluega e ese mai ia latou uiga ma tau, lea e taua foi. Lalo o se lisi o uiga lelei ma faʻamaonia filifiliga o le a avea ma fesoasoani sili i le fausiaina o le sili ona talitonuina lauulu.

BaByliss PRO mini corrugation curler - 2151E / Babiliss

Tomai faʻapolofesa e fatuina se auga i luga o le lauulu e matua laʻititi ma faigofie tele - naʻo le 15 senitimita. O le lautele o le ipu o le 1.3 cm, lea e mafai ai ona maua le maaleale ma le faʻaleagaina galuega. O le masini vevela vave, o le tapulaa maualuga mafai faagaoioia vevela 200 tikeri. O lenei curling iron e sili ona faʻaaogaina e fai ai le tele i aʻa ma saunia le lauulu mo le lalagaina mulimuli. O le teuteu keramika o laupepa e mafai ai ona faʻaititia mea leaga o loʻo i luga o lauulu ma faʻataʻitaʻia gaioiga talafeagai uma vave ma lelei.

Solitulafono forceps h10326

Charisma forceps o se faʻataʻitaʻiga aoga e mafai ai ona e fatuina ni galu matagofie i luga o lauulu faʻafetai i le laititi ma le masani ona punou i luga o le galueaina papatusi. O le galue avanoa mai 80 i le lua selau tikeri, faʻamafanafana e tupu vave. O le talitonuina o le vevela faʻatonutonu e le gata e faʻatagaina oe e puipuia oe lava mai le soona vevela, ae ia mausali foʻi le mautu o le vevela i le taimi atoa o le faʻaaogaina o le masini. O loʻo i ai se faʻapipiʻi fua faʻataʻitaʻiga - 2,4 ile 9 cm. O le tolu mita mita vaivai e faʻafaigofie ai le galuega ma le masini, e sili atu le mafanafana, e faʻauia ma se matasele mo le tautau ma e faʻataʻamilo pe a tatau ai.

O le masini mo le faʻamalosiina o laulu o Dewal PRO-Z mini

E laʻititi le masini mo le faʻaʻautuina o lauulu, e le gata e faʻafaigofie ona teu, ae faʻafaigofie foʻi ona faʻaaoga mo fulufulu lelei. O le canvases galue o keramika coated ma tutusa tufatufaina vevela, ina ia le lauulu overheat, e le electrified ma e le tele manua i le taimi o le taualumaga. O le tapulaa maualuga le maualuga o loʻo faʻavasega mo lenei ituaiga meafaigaluega - 200 tikeri. Vave faʻamafanafana ma se uʻumi uumi feololo (2.5 mita) faʻafaigofie tele le galuega ma faʻamaʻi, faʻataga latou e faʻaaogaina uma mo le fale faʻaaogaina ma mo faʻamoemoega faʻapitoa.

Uʻamea faʻamalosi Moser MaxStyle

O nei faʻaola susulu e lelei atoatoa mo le faʻatupuina o mananaia i totonu o lauulu, faapea foi ma le fauina o se basal volume. Ua faʻaauupegaina le masini i se toetoe tolu mita o le lalagaina uaea ma le matasele e tautau ai. O loʻo ofoina e le tagata gaosi i ni filifiliga lanu: piniki, lanumeamata pe lanumoana. O le mataupu e le vevela i luga i le taimi o le gaioiga, ma le faagaoioia vevela lava ia aapa i na o 30 sekone. O papatusi e iai faʻailoga tetele - 9 e 2.4 cm, sima sima. O le mama mamafa ma le tau talafeagai faia lenei masini na e matua taua lava pe a fatuina lauulu mo soʻo se taimi.

Ata o lauulu e faʻaogaina ai le paʻu

O le corrugation aafiaga e mautinoa iloa e tamaitai uma, talu ai o lenei auala ua faʻaogaina i laʻei i lauulu mo sina taimi. Ae i nisi taimi e faigata tele ona mafaufauina pe fia lauulu e manaʻomia le faʻaaogaina o le tongs mo corugation. Faamaoniga o lenei - ata poto o galuega o laʻei.

Faʻafefea ona fai se corugation i le lauulu ma filifili le saʻo taʻi?

E oo lava i le sili ona faigofie i le tepa muamua lauulu foliga ono manaʻomia le faʻaaogaina o le tele o matata faapolofesa, a aunoa ma lea o le a na o le a mafai ai e le ausia o le manaʻomia iuga. E faʻaalu e lauulu faʻataʻalo ia soʻotaga uila pe a manaʻomia e faʻateleina le umi ma le mamafa o lauulu, faasee ma pulou e fausia ai foliga atoatoa, ma isi. Ae atonu o le tele numera o mea lilo o loʻo faʻataʻamilo i le mataupu o le foaʻi atu o lauulu laupepa tele. Le sili e masani ona faʻaaogaina ma faigofie filifiliga o le corugation o unta, lea i nisi tulaga mafai foi ona faʻaaogaina o se elemene o teuteuga mamanu. Corrugation ua na o le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa, o foliga o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Solitulafono forceps h20326

Charisma forceps o se faʻataʻitaʻiga aoga e mafai ai ona e fatuina ni galu matagofie i luga o lauulu faʻafetai i le laititi ma le masani ona punou i luga o le galueaina papatusi. O le galue avanoa mai 80 i le lua selau tikeri, faʻamafanafana e tupu vave. O le talitonuina o le vevela faʻatonutonu e le gata e faʻatagaina oe e puipuia oe lava mai le soona vevela, ae ia mausali foʻi le mautu o le vevela i le taimi atoa o le faʻaaogaina o le masini. O loʻo i ai se faʻapipiʻi fua faʻataʻitaʻiga - 2,4 ile 9 cm. O le tolu mita mita vaivai e faʻafaigofie ai le galuega ma le masini, e sili atu le mafanafana, e faʻauia ma se matasele mo le tautau ma e faʻataʻamilo pe a tatau ai.

Fausiaina o se ofoofogia mataʻupu ma se faʻamaumauga curler

E leai se mea lilo o teineiti uma e moemiti i mafiafia volumetric curls. Ae peitai, le natura uma faaeeina i lauulu atoatoa. Ole mafuaaga lea e ala ai ona fesoasoani meaʻai a latou e saisaia ave manoa. Ina ia fausia se basal volume, a corugation curling iron e lelei. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i le faʻafefea ona fatu le tele i aʻa ma lenei mea faigaluega.

Le sili ona faʻaʻamau-faʻapipiʻi mo lauulu i le faʻavae 2018

O le toe foʻi i le fiafia i le fusifusia o molimauina e le gata i faʻaaliga foliga, ae o le tele o faʻailoga na maua i le tausaga talu ai masini mo le "lipine" faʻalelei i faleoloa i luga ole laiga. Faʻavae i luga o faʻamaumauga mai uepisaite lauiloa o loʻo faʻatau atu mea faigaluega i totonu o aiga, ua matou saunia mo oe o le Hot Five faʻataʻitaʻiga sili ona sailia e tagata faʻatau i nai masina talu ai.

O le a le paʻu?

Corrugation o se faʻapipiʻi faʻapitoa mo mea vevela (tongs poʻo pe faʻapipiʻi), lea e faʻaaogaina mo le teuteuina o laulu. E pei o le uʻamea curling o loʻo aofia ai i le 2 papatusi ma se galugalu poʻo se paʻu luga.

I lalo o le aafiaga o le vevela maualuga, e vevela uila ma avea ai ma foliga o galu malamalama.

E tele ituaiga o ia masini:

  • Paʻu paʻu faʻaaogaina e oʻo lava i manifinifi (pe faʻaleagaina ni manoa) O lenei filifiliga e lelei mo le fauina o le basal volume. Ae ui i lea, e le tatau ona faʻaaogaina le laʻititi faʻalavelave e fausia ai sitaili i luga o laʻupulu e matagofie matagofie.
  • Lautele mafai ona faʻaaoga pe a galulue ma soʻo se ituaiga ma le umi o le lauulu. O faʻamatalaga a teineiti faʻaalia ai, faatasi ai ma le fesoasoani a seisi faʻapipiʻi e mafai ona e faʻatinoina se lalelei o le aʻa tele ma le manaia curls.
  • Lautele uʻamea curling faʻatagaina oe e fatu ni sikoa volumetric lalelei ma e talafeagai mo le galue ma le uumi mafiafia o lauulu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a ia masini e mafai ona e fatuina ni sitaili manaia ma muamua. E mafai ona teuteuina galu e pei o le ulu atoa o lauulu, ma ni manoa taʻitasi. E le gata i lea, o se curling iron e lelei tele mo le fausiaina o se matagofie basal volume. Ole iʻuga o le faʻaogaina ose styler ma mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaalia i le ata i lalo.

Corrugated fagu BaBylissPRO BAB2512EPCE

O palasi alualuʻu mai BaByliss na faapaleina le pito i luga o le faʻailoga, ina ua maeʻa aoina sili atu o iloiloga lelei. Latou te maua:

  • 5 vevela tulaga mai le 120 i le 200 º, faʻafetai ia e mafai ona latou faigofie faʻafetaui i manaoga o soʻo se ituaiga o lauulu,
  • lautele papatusi ma le titanium-tourmaline ufiufi, agalelei le tausiga o lauulu,
  • zigzag tele, tuuina manino curls,
  • Fuafuaina ergonomic mamanu
  • maea uumi i luga o le mea faʻaalu ai.

Tongs e uiga i 4,200 rubles.

I le faʻaopopoga i le faʻataʻitaʻiga, o le BaBylissPRO BAB2658EPCE ma le BaBylissPRO BAB2310EPCE e maualuga tele le latou mea i totonu o le BaByliss oloa.

Faatasi ai ma BaByliss, o galu e manino, ma e te le manaʻomia le taofiofi o le uila i luga o le curl mo se taimi umi (Ou te uuina 3-5 sekone). O se laiga tele! E le mu le lauulu! Ou te le mafaufau lava i le mea moni e mafai ona latou faʻaleagaina, e ui lava o lea ou te fautua atu le faʻaaogaina o puipuiga malu! Na ia faia uma le tusi faʻavae, ma le fusi iʻu uma, ma faigofie i le umi atoa.

Faʻaalia cheka

Ole faʻagasologa ole fausiaina ole voluma i aʻa

Ina ia fatuina se aofaʻafa lapopo aofaʻi, faʻaopopo atu i le styler, o le ae manaʻomia se faapitoa mousse poʻo faʻailoaina ni spray o le a fausia ai le puipuiga mo le lauulu.

O le faiga o le fausiaina o se sitaili sitaili mafai ona vaeluaina tele tulaga:

  1. Palu lelei lou lauulu.
  2. Vavae lou lauulu vavaeeseina.
  3. Taulima curls i aʻa ma se faʻapitoa faʻapitoa puipuiga-vevela.
  4. Filifili le pito i luga ole pito i luga ma le lautele ole 10-15 mm ma tuʻu i le va o papatusi uʻamea. Taofi le loka aua le sili atu nai lo le 15 sekone. E taua le manatuaina o le umi o le faʻaalia o mea i luga o le vevela e matua leaga lava le aʻafia o le tino o le laulu, e faʻatupu ai le malepelepe ma vaivai.
  5. Ina ia fatuina se aulelei matagofie basal, toe fai le faʻasologa ma pito uma luga.
  6. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish. A maeʻa le faʻapipiʻi, e le fautuaina e selu le laulu.

Afai e te manaʻo e fai se launiua i le umi atoa o le laulu, ona faʻasolo atu lea o le masini i le faʻatonuga mai aʻa i pito. Afai e te manaʻomia e ausia na o le tele basal, ona e le tatau ona fusi i luga o laina atoa le umi.

I le ata o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻaia le iʻuga o le faʻaogaina o se styler ma se faʻapipiʻi o le tino e faia ai le faʻavae o le basal.

DEWAL fagu 03-019M Pro-ZMini

O le tulaga lona lua o le faʻaeaea na agaʻi atu i le faʻataʻitaʻiga mai le kamupani DEWAL. O ana laʻasaga mama e faʻapipiʻi i le keramika-faʻapipiʻi laupepa e lelei mo le fausiaina o se voluma malosi, o le galulue faʻavavevave o 200-230º e taʻitaʻiina ai lava i le gauai atu e oo lava i le pito sili ona faʻataʻamilomilo curls, o se uaea umi e maua ai le saolotoga atoa o gaioiga, puipuiga vevela o le mataupu e puipuia le ulu mai mea mu, ma se tau feololo malie. Naʻo le faʻaitiitia na mafai ona latou oʻo mai i le tulaga muamua i le faʻavae, ae o latou taua: o le le mafaia ona suia le faʻatulagaina o le vevela taimi. Ole tau o le faʻataʻitaʻiga e mai le 1100 rubles.

Vave ma faigofie! O lenei e moʻomia 7-10 minute ou te faʻatuina ai, ae leʻo se taimi toʻatele. Le tusi seia oo i le isi fufulua E faapitoa le laki mo i latou e le masani ai ona fufuluina o latou lauulu - faʻataʻamilo ma galo. Le auala e sili ona taugofie ma aoga e maua ai le aofaʻi - e te le tau lafoa le tele o tupe i ni suamalie / faʻapipiʻi malie ou te folafola atu ia te oe le voluma. Leai se afaina ile lauulu!

Masiasi

Malosiaga EN-851

E foliga mai o nei faʻamau na mauaina tulaga lona tolu i le faʻasologa, mo le tele o vaega, ona o lo latou tau gafatia, talu ai latou te le o iai se ufiufi e sili ona aoga mo curls poʻo le faʻateleina o le malosi. E leai se avanoa o le fetuunaiga o le vevela, o le maea ua faʻamau i le tasi tulaga, lea e mafua ai ni faʻalavelave i le taimi o galuega, ma o le mafiafia o le lauulu mafiafia o ia lava e fufusi ma faigata. Ae ui i lea, e ui lava i mea sese, o le masini e faʻafoeina ma lana galuega ma e masani ona fausia uma le basal volume ma le aulelei - ae o luga manifinifi o le lauulu. I se upu, latou te galueaina lo latou tau o 300-400 rubles i le 100%.

Corrugation forceps faia se galugalu papa, lea e matua talafeagai mo basal tusi. Vave vevela, malamalama mama, faigofie faʻagaioiga. E moni, e leai ni a latou galuega alualu i luma, ae latou faʻatautaia lelei a latou galuega autu. Le voluma umi 2-3 aso, latou te faigofie ona faʻaaoga. Ua avea nei faʻateʻa mo le tusa ma le 2 tausaga.

Olga Kirillova

Corrugated pasese Moser 4415-0050 / 0051/0052

O faʻamau, taʻutaʻua ma le mitamita "polofesa," o loʻo i ai i luga o loʻo i ai ni maʻa lapisi ma se sima malupuipuia, se uʻumi umi ma se mea faʻataʻavaleina ma se faʻamau e tautau ai, ma se uili e fesuiaʻi ai le vevela mai le saoasaoa 150 e oʻo atu i le 230º. Latou i ai se auto-off galuega e puipuia ai fashionistas galo mai faʻalavelave. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia forceps, e mafai ona faigofie faia se basal voluma pe faʻagaioi le laupepa atoa - pei ona e manaʻo ai. Le tau i le itulagi o 2,000-2,400 rubles.

Loʻu fesoasoani, Moser MAXSTYLE 4415 corugating tongs, sa faʻatau mai i le faleʻoloa. Vaʻaia faʻataʻitaʻiga o feololo / loloto galu, ae i luga o le laulu foliga mai i le Afro aafiaga. Latou i ai ma le vevela faʻatonutonu, susulu lanu girlish ma pepelo filemu i lou lima. E le vevela le faʻauʻau tele, ae e faʻamafanafana tele mai papatusi. Tele taimi ou te faʻaaogaina le laupepa i le vevela o 170 tikeri, o le galu puʻe i se sili ona vevela, ae o lenei tagata taʻitoʻatasi.

Darichini

Corrugated forceps Viconte VC-6735

O le aoga sili o le Viconte masini o se lautele filifiliga o vevela tulaga (e i ai e pei o le 9!) Ma faʻapipiʻi papatusi ma se vali uʻamea. Faʻaopopo se faʻataʻitaʻiga iloga, le puʻupuʻu ma le pu, se taʻavale e leai se aoga, se moli faʻamafanafana moli, ma le aulelei lelei le umi, ma o le ae iloa ai e mautinoa lava le taua o tupe. Latou fesili mo i latou, i le auala, mai le 600 i le 900 rubles, fuafua i le tulaga. Leai: se tamaʻi paʻu e le mafai ona aoga i teine ​​uliuli-paʻu-paʻu ua paʻu ma paʻusua paʻu ua paʻepaʻe.

Na latou folafolaina le umi o le maea, iva vevela auala. Ina ua uma ona maua, sa ou siaki vave mea uma. Na sologa lelei mea uma. Ou te manaʻo i Corrugation, ou te setiina ni uila i le mafanafana, latou vevela i totonu i ni nai minute. Lelei tele galu o le faʻaiuga. O le mea lea, ua ou fiafia na ou mauaina ai.

Vaega o galuega

  • Ina ia fatuina se fatu basal, oe tatau ona filifili vaeluaina uʻamea uʻamea.
  • E taua tele le faia o faʻamalolo mea lelei. O iloiloga a teineiti o loʻo faʻailo mai ai o loʻo vaʻaia le stylers ma le ufiufi turmaline o le filifiliga sili lea mo le lalagaina o laulu. Uu kerika uʻameafaaauupegaina ma le ionization galuega tauave, e le gata e fausia ai se aofaʻatasi faʻamama, ae aloese ai foʻi faʻaleagaina le lauulu, e pei ona faʻataʻitaʻiina sitaili i se agamalu auala.

  • Mo sitaili manifinifi, pa'ū vaivai, e tatau ona e filifilia se vevela e le sili atu nai lo 180 tikeri. Ina ia galulue ma mafiafia mafiafia curls, o se vevela o 210 tikeri talafeagai. Iloiloga o lauulu laulau e faailoa ai i lenei vevela, unta e itiiti le lamatiaga o mea leaga.

  • A o leʻi taoto, e tatau ona fufuluina ia curls. E le fautuaina e le au pailate faia le corugation i luga o pulu susulu, talu ai o ia ituaiga lauulu o le a le tumau i se aso.
  • E le fautuaina le teuteuina o laulu malulu. A o e galue i ni mea vaivai, e le gata e mafai ona faʻamamago ai ni manoa, ae e matua faʻaleagaina foi.
  • Ina ua uma ona faataatitia curls, ua fautuaina e faaaoga toe faʻaleleia pasms ma masks. Iloilo a teineiti faʻaalia ai, a aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalolo faʻapitoa puipuiga ma le toe faʻafouina auala, o curls avea ma magaugofie, mago ma leai se ola.
  • A faʻatau mai se faʻapipiʻi uʻamea poʻo uʻamea ma se faʻapipiʻi otaota, e le tatau ona filifilia ni taugofie. Muamua, o ia masini e le mafai ona umi se taimi umi. Lona lua, filifiliga o paketi e masani ona faia mai i mea maualalo-lelei mea e le puipuia ai uila mai le faʻaalia i le maualuga o le vevela.

Vala o le corrugation

E i ai 3 ituaiga o le faaeeina corrugation:

  • Tele - e fetaui lelei ma le uumi lauulu, faʻamamafa lo latou lalelei ma galu manino,
  • Feololo - o le ituaiga sili ona lauiloa, ua manatu lautele, ona e fetaui i ituaiga uma o lauulu,
  • Lulu sinasina o le sili sili filifiliga mo lauulu pupuu.

E mafai ona e filifilia naʻo le tasi ituaiga o corugation, pe e mafai ona e alu i luma ma tuʻufaʻatasia lua filifiliga i lau laulu sitaili i le taimi nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi se laupepa tele i luga o le pale, ae ia faʻamama le laulu i lalo ole paʻu papaʻe. O lenei manaia lalelei o le a faʻaopopoina le tele o lauulu ma avea ai le foliga foliga lelei ma teuteuina lelei. Afai e le lava le taimi e faia ai se aila i le umi atoa, fai curls na o ni nai elemene e faʻafouina ai lou lauulu.

O ai e tatau ona faʻaogaina le paʻu?

O le corugation i luga o le lauulu e talafeagai mo teine ​​faʻavavevaveina faʻalelei ata. A o le lauulu, e tatau ona saʻo. Afai o paʻu lauulu, e tatau ona muamua faʻavae i se uʻamea.

O le corugation foliga sili atu le manaia i luga o se matagofie lauulu. Afai e te selu ma faʻataʻitaʻi i se mousse, ona e mauaina lea o le lapoʻa tele o le ao. O sea laulu e mafai ona faia e le gata o se filifiliga i aso uma, ae e faʻapena foʻi mo afiafi afiafi poʻo le auai i ata puʻe.

Faʻafefea ona taofia le faʻamalosiina ia lava?

Ina ia maeʻa le curl i le fale, faʻaoga le sitepu i lea laasaga faʻataʻitaʻiga.

  • Laasaga 1. Faʻafesoʻotaʻi le tali i le fesoʻotaʻiga ma fetaomi le ki vevela.
  • Laasaga 2. Faʻasusu lauulu manaia.
  • Laasaga 3. Vavaeese le lauulu ma vavae ese.
  • Laasaga 4. Pin le pito i luga pito i luga seia latou faalavelave.
  • Laasaga 5. Ave se loka o lauulu i le pito i lalo ma tuu i le va o le fagu o le forceps.
  • Laasaga 6. Faʻamama latou mo le 10 sekone ma iloilo le iuga. Atonu e te manaʻomia sina taimi sili atu.
  • Laasaga 7. Toe fai le faiga ma le vaega o totoe o le lauulu.

Pe a taʻoto, faʻaavanoa lou taimi ma ia manatua e faʻavave vave ma malosi le peʻa, lea e mafua ai le mu.

Ina ia faia le corugation sao, mafaufau i nei fautuaga:

Motugaafa 1. O lauulu e tatau ona mago ma mama. Ole afaina ole vevela vevela ile lauulu susu ole a afaina ai lona fausaga.

Motugaafa 2. O le matagofie o le tipiina lauulu e faʻalagolago tonu i le mafiafia o laina o manoa. O le manifinifi le nonoa, o le tele foi o le sitaili.

Fautuaga 3. Ia e mautinoa e faʻaaoga se puipuiga malu. O le a puipuia le sulugatiti mai le faaleagaina.

Fautuaga 4. Afai o lau laulu e faigata ona faʻaʻofuina, faʻapipiʻi le bus poʻo le mousse i ai.

Fautuaga 5. Ina ia maua le maualuga maualuga, uu le lauulu i le aisi i aʻa lava.

Fautuaga 6. Matau ma le totoʻa le vevela vevela. Maumaututū manoa e manaʻomia le vevela 200-210 tikeri, faʻavaivaia ma faʻamalosi tino 180.

Faʻapena foi, le corugation mafai ona faia e aunoa ma se faʻapipiʻi uʻamea, vaʻai le faʻaiuga o le tusitusiga mo nisi auiliiliga.

Filifiliga Corrugation Layout

Ina ua uma ona vaʻavaʻai i ata o laʻei lauulu ma le paʻu, atonu e te manaʻo e fai se mea e tutusa ma oe. Faʻamatalaga auiliili e mafai ona fesoasoani ia te oe i lenei.

Pulu aliali i luga o lona lauulu manifinifi

1. Vaevae le lauulu i ni manoa manifinifi ma faʻaaoga ia i luga o le laʻau.

2. Amata lalagaina toatu lalagaina. Ina ia faia lea mea, filifili 2 loka i le itu tauagavale ma amata le muamua i lalo o le lona lua.

3. Tufa le filo muamua i le pu e maua mai.

4. Faʻamau le seʻusiʻu faʻapipiʻi i se mea e le vaʻaia.

5. Vavaeese le loka fou.

6. Faatasi ai ma le pito o le manoa ua mavae, faʻatu se laiga fou.

7. Tufa se loka fou i totonu.

8. Toe faʻafoʻi le laʻau pito i lalo ma le le vaaia.

9. Toe fai le faagasologa atoa seia oo le malumalu sao.

10. Faʻamau ma le faʻaeteete le pito o le fili.

11. Faaloaloa le lalaga i ou tamatamailima.

Corrugated lauulu

O lenei hairstyle e fetaui lelei mo lauulu laulu.

  1. Palu ma faʻaalu le puipuiga vevela ma se tamaʻi conditioner i lou lauulu.
  2. Curl strands ma forceps i luga uma o lou ulu.
  3. Faaputuputu latou i se fusi i tua o le ulu.
  4. Vavaeʻese le manoa manifinifi mai le aofaʻi atoa ma afifi le manoa faʻataʻamilomilo i ona itu. Loka le pito e le mafai ona vaaia.
  5. Vavae le siʻi i vaega e lua.
  6. Mai taʻitasi ma faia se matasele ma tutuʻi latou i le le vaaia. Ua e maua le aufana.
  7. Ufiufi pito o le matasele i le fesoasoani a pine i totonu.

Corrugated paepae

O lenei hairstyle ma corrugation mafai ona faia i luga o le umi lauulu. E talafeagai mo teine ​​talavou uma ma teineiti matutua.

1. Selu ma faʻamau uma lauulu.

2. Nonoa i latou i le solofanua i le pito i tua o le ulu.

3. Vavaeese se tamaʻi manoa mai le pito i luga o le fusi ma nonoa ma le paʻu paʻu fasi (e sili atu ile silicone). Faʻalo le pito na iʻu i ou tamatamailima.

4. Aititi teisi, vavae ese se isi fasi o lauulu ma fusiua foi ma le suauʻu paʻu. Faaloaloa ou tamailima.

5. Faaauau le faiga i le tele fesoasoani.

1. Sulu ma fufulu ma lau tuli i luga o lou ulu.

2. Nonoa se siʻu maualuga.

3. Vavaeese se laina lautele mai ia ma afifi i totonu agai i le pito o le siusiu e faia se matasele. Faʻasaʻo ma faʻamau.

4. Toe fai le faiga ma pito uma.

5. Faʻalo lima "laʻau" i ou lima e faʻaitiiti atoatoa ai avanoa ua va ai.

I corugated curls e mafai ona e faia le tele o isi matagofie lauulu. Ae i luga o le lauulu manifinifi, o le corrugation foliga matagofie! Ae peitai, faamasino mo oe lava.

Faʻafefea ona toe maua lauulu pe a uma le corugation?

O sitepu pe a uma ona faʻaaogaina le forceps e mafai ona matua faʻaleagaina, aemaise pe a fai e te faia se laulu i aso uma. Ina ia toe faʻaleleia le mea ua leaga, faʻaavanoa le tausiga faapitoa ile lauulu.

  • E masani ona faʻasusuina lau lauulu i mea faʻapipiʻi, suauʻu masani, omea ma isi oloa. E moni lava lenei mo fautuaga,
  • Faʻatino maso faʻafailele masani i taimi e mafai ai,
  • Fufulu 'ie faʻamama ma decoctions o vailaʻau vailaʻau,
  • Fufulu lau lauulu ile laupepa mo le valiina poʻo paʻu leaga.
E mafai ea ona fai se paʻu e aunoa ma se faʻaoga faʻaʻau faʻapitoa?

Faʻafefea ona fai se paʻu pe a fai e leai sau faʻapitoa? Corrugated curls mafai ona maua e aunoa ma le faʻaaogaina o forceps. Peitaʻi e manaʻomia ai le tele o le taimi avanoa ma fafo atu le fesoasoani.

  • Laasaga 1. Fufulu lau lauulu ma patipati mago i se solo.
  • Laasaga 2. Afai e talafeagai, faʻapipiʻi se momose faʻamau poʻo se pulu.
  • Laasaga 3. Lotoa manifinifi, puʻupuʻu puʻu o le lava mafiafia.
  • Laʻasaga 4. Faʻamago le laulu ma tatala 'braids.

O lenei metotia e sili atu faʻalenatura ma matua saogalemu, ona e le solia le fausaga o manoa.