Galue ma lauulu

Fiafia elongated bob: o le sili ona lauiloa masani 2018-2019 - ata, ata

Soʻo se fafine, tusa lava poʻo le a le matua ma le tulaga lautele, o miti o le foliga talavou ma aulelei, faia tele taumafaiga mo lenei. Le manatu sa i ai muamua, o lea ua mafai ona faia na o le uumi lauulu ua leva ona le toe aoga lona aoga, ma le alofilima ua siitia i se laulu lauulu ua taʻua o se pulu puupuu.

Faiga, matagofie ma matagofie tamaʻitaʻi - o lenei puʻupuʻu, ae i le taimi lava e tasi o le sili ona uiga masani o se puʻupuʻu puʻupuʻu.

O le mea autu ma sili ona taua pe a filifilia se lauulu o lona tutoatasi atoa. E lelei tele mo teineiti laiti uma, ufitia i le uila o feusuaiga, ma pisinisi, fafine malosi. Peitaʻi, tamaʻitaʻi ua leva tausaga, ua leva ona fai uo ma lenei uluaʻi laulu foliga nana le matua moni lava.

Ata puʻupuʻu Bob Hairstyle

I se faʻaopopoga, o le puʻupuʻu 'ava puʻupuʻu sa fiafia foi i ai o le feusuaʻi talafeagai mo le mafuaʻaga e tasi, taua foliga: e fetaui lelei i soʻo se mea pupuʻu lauulu. Ia sao, galugalu, pe sasi foi.

Lauulu laʻasaga "pupuʻu pipi" faʻamamafa atoatoa foliga vaaia foliga ma maofa faʻaeteete nana ona sese. I le taimi lava e tasi, o le tele o lauulu e faʻateleina, ma e ui lava ua naʻo se vaʻaiga vaaia, ae ui i lea, e foliga sili matagofie ma matagofie. Faʻamaoniga o lenei o le filifiliga o le "pi" e le tele o tagata lauiloa o loʻo auai i le lalolagi o faʻaaliga pisinisi ma sili atu "toʻafilemu" faʻatonuga.

E leai se masalosalo o le lauiloa o le "pupuʻu puʻupuʻu" na sau foi aua o le faʻavae o le tele o fausaga laʻei. Po o le a lava latou: asymmetric, lapotopoto, saeia pe i pupuni, uma nei o se pi puupuu.

O le tele lava o sitaili e maua ai e le fafine le avanoa e filifili tonu ai le fulufulu e fetaui ma ia. Faʻaaogaina le "pi" e mafai ona suia le foliga o foliga, vaʻai faʻa vaʻaia ia vaʻaia pe faʻapea foʻi faʻalautele le faʻalauteleina. Afai e manaʻo i ai, e le faigata ona taulaʻi atu i mata ma avatu ia i latou le faʻaalia sili, ma se ua e leiloa, o loʻo faʻamamafaina e se laina lauulu lelei, o le a avatua i ou foliga foliga faʻaaliga atili o le aulelei ma feusuaʻiga.

Ae ui i lea, e ui lava i le tutoatasi faʻatinoga ma le tosina o le laulu o fafine, o le pupuʻu puʻupuʻu, e mafai foi ona atili faʻalauteleina lona aʻafiaga, mo lenei, na o le valiina o lou lauulu i se felanulanuaʻi ata pe faia se valivali.

Long bob ma bangs 2018-2019

O se laʻei fulufulu foliga foliga foliga o se pulu faʻaʻumiʻau ma ni mea faʻataʻavale, ae o mea faʻataʻatitia e mafai ona faʻasaʻo pe faʻaʻoleʻole lelei ile vaega autu ole lauulu.

Ole lava faʻaʻupuina ole bob poʻo le bob umi ole faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi foliga foliga, ma faʻafaigofie faʻailoga e faia ai lenei galuega.

I le feusuaʻi lalelei ma lauulu manifinifi, faapea foi ma le maʻoti nila ma isu, o se pi uumi ma le faʻataʻimua au o se sili lelei filifiliga mo se laei 'aina e mafai ona e "lamolemole" ma "faʻaletonu" foliga foliga.

O le sasa sao i totonu o se lauulu, o se uila umi e faʻaalia e le sasa saʻo poʻo le mea e saeia, ma e faʻatagaina ai foʻi oe e fatuina ni mea eseʻese, lea e faʻatagaina oe e suia uma teine ​​ma fafine.

Lauiloa elongated bob ma galu ma masaesae pito 2018-2019

O aulelei matagofie ma uluaʻi uʻumi ua tuʻufaʻatasi ma curls ma lauulu laʻei, sitaili faʻaata foliga ma faʻataʻamilomilo e faʻaalia le ata o coquetry ma taʻalo.

E mafai foi oe fesili i le matai ona fai se fulufulu fulufulu uumi umi ma autafa mata, lea o le a faʻafaigofie ma faigofie ai i le fulufulu lava ia lava ma le ata atoa.

Le aufana e sili ona lauiloa ma sili ona le masani ai ma le umi fulufulu bob o le 2018-2019 mafai ona fausiaina i luga o vali fulufulu i ituaiga eseese - pixel dyeing, ombre, pepe tioata ma isi.

O le tuʻufaʻatasiga o se bob-taʻavale ma ni laʻei manaia le valiina e mafai ai ona e mauaina se mea uiga ese ma sili ona matagofie le laulu, e fausiaina ai le sili atu aufana ma le 'ulu ma se pulu faʻapipiʻi mo tamaʻitaʻi lalelei.

O le tamaʻitaʻi fulufulu o le bob ma le faʻafefea e tutusa ma le bob

O nei lauluʻaiga e matua ese lava, talu ai o le kapeti e faʻataʻitaʻiina i le foliga o se sikuea, o le pi e faia i luga o le faʻavae o le kapeti, naʻo le voluma e faia tele i luga o le pale. Mai malumalu, o le matuia o le lauulu ua aveese, o nei lauulu uma e le i ai se mea malosi. O fetuʻu i le umi e mafai ona amata mai le kapeti, ma agai atu i le ogatotonu o le taliga, ua faapuupuuina le laulu. O le pulu lauulu o le pulu i le fafine foliga e teuteu ma e le gata na faia i luga o le sikuea, ae o loʻo iloga uma i le averesi lauulu umi ma pupuu. O uiga iloga o se lapoa tele mai i tua o le ulu. Ua i ai pea le ua ile mea tatala, tusa lava pe o le a le fulufulu mata bob. I nisi tulaga, o le pito i tua o le ulu e mafai ona fetuunai.


O le sikuea e faia i le vaeluaina, aʻo le Bob fulufulu e aunoa ma ni 'aʻai ma aunoa ma le vaeluaina. E leai se pala o lauulu, mai le tumutumu o le ulu latou te salalau tutusa i luga o le ulu. Pe a fai le laʻei lauulu faapolofesa, e leai ni faigata ma le teuteuina. A maeʻa ona fufuluina lau lauulu, sulu lauulu ile laulu fulufulu. O le tele o fulufulu foliga e mafai ai e tamaitai taʻitoʻatasi ona o mai ma lana lava faʻailoga ata. O laina uumi e oʻo i tauau foliga aoga mo sui ma foliga lapotopoto foliga. Afai o le fomu e faʻapena, e mafai ona nana uma sese ma faʻamamafaina i uiga mama.

O le tamaʻitaʻi fulufulu bob mo le puʻeina o le laulu - ata

Fiafia tele fafine i lenei lauulu ona e aoga ma tosina, lona lauiloa na amata i 1920s. O se maitau i aso nei, pe a i ai le tele o aulelei manaia ma tisiki lauulu pipi. Faatasi ai ma le tutusa lauulu, e mafai ona e faia ni sitaili i manaia auala, a o le ata o le a fou. Tamaitai talavou ma tamaʻitaʻi i le matutua e mafai ona avea ma tagata e ona se laʻei manaia lauulu, o se ata o luma ma tua manatu o lea i lona mamalu uma o loʻo faʻaalia i lalo.


O tagata lauiloa e taumafai e fai lenei laei puʻupuʻu puʻupuʻu; i tausaga uma, e sau ai le au faʻataʻitaʻi i le faiga e te faʻailoaina ai, ina ia le faigofie ma le masani, ae avea ma mea muamua ma e ese.

O 'oti mo ni laulu pupuu ma' auʻau, o le ata o loʻo foliga ofoofogia, faʻalelei le tagata e ona. O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata o loʻo fou ma fiafia e faʻataʻitaʻi. O lauulu o le a pei o alii, o lea o le ata o le a matagofie. Ua amata foi ona lauiloa foliga masani o laei ile laulu, ma foliga foliga lalelei ma feusuaʻiga. O le pulu puʻupuʻu o le bob ma ni mea faʻapipiʻi o se fulufulu atoa foliga, e mafai ona taʻua Hollywood, e talafeagai i fetu mai fafo. Ua matala malosi le ie, ma ua uumi o paʻu o luma, ua faia le faʻateleina o le pu, aemaise i totonu o le pu. E tutusa lava le kapeti ma le kopa, e lavea i vaitau o le lumanaʻi.

Bob Hairstyle mo Fulufulu Laitiiti - Ata

O le bob hairstyle mo lauulu feololo ma mea faʻapipiʻi o se filifiliga matagofie, lea e tuʻufaʻatasia ai le sitaili ma le faigofie o le ata. I le faʻaogaina o oloa, o loʻo mafai ona e faia se ata ofoofogia e mafai ai ona e fili lalagaina, faʻataʻamilomilo ma taʻimua poʻo le lauulu ua tapunia i se lugā.

O le fulufulu fulufulu mata ma le uumi umi mo fulufulu uumi umi - talafeagai mo fulufulu ma faʻaʻumiʻulu lauulu, le lauulu lauulu lautele ma o le a fetaui lelei ma se foliga lapotopoto, ma se sikuea foliga ma oval foliga mo fafine. A faʻaalia, e atili umi le ua.

Bob, o se ata o lauulu ma ni mea e mafai ona vaʻaia i lalo, - se foliga lautele, talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu. Soʻo se fafine e le oʻo i se foliga sili ona aulelei o le a foliga lototetele, femouma ma seksi.

Afai e te filifili e galo le lauulu umi mo se taimi umi, ma e te le manaʻo e leiloa le umi, e mafai ona tu i luga le ulu, vavae ese le palealii ma o le taunuuga o le a matagofie.

Bob foliga 'oti i uiga faauigaina

O le masani a tamaitai fugalaʻau bob o loʻo faʻaalia ai ma ni pu ma e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi, o le foliga e masani ona filifilia saʻo. Afai e te vaʻavaʻai i le foliga o le bob hairstyle i luga o lauulu laulu, o loʻo ofo mai i lea ata se faʻamatalaga auiliili. A manaʻomia, o le ausia o se pisinisi faʻailoga o se filifiliga lelei. Afai o le lauulu lauulu ei ai se faʻasolosolo lomiga, ona avea lea o se tasi o sili ona lauiloa i totonu o uma.

Ua vavaeeseina le pito o le ulu, o loʻo faʻaofuina foliga i ni uumi uumi. O fulufulu e avea e pei o se fusi, o le faʻasolosolo mai o faʻataʻavale i pito pito i luma e lamolemole, ma laina e sa tipi e matua lemu.

Afai o le laulu lauulu e fai si puupuu, ona lapopoʻa lea o le ulu lapotopoto. I le maeʻa ai o soʻo se lauulu 'ulu, e vaʻai mai ai se fafine i le pito i luma ma tua itu ina ia faʻamalieina atoatoa ile faʻaiuga.

O se lauulu i aso nei o pulu pupuʻu ma faʻailoga, o se ata o ia mea e mafai ona i ai ma se puʻupuʻu poʻo se mea saʻo, o le mea taua o le vaʻai sologa lelei. A faʻamalosia laʻei le lauulu, e mafai ona faʻasolosolo ona faia ni faʻataʻamilosaga, ia le saʻo pe saeia.

Afai e leai se pulu le lauulu, ona faʻatumuina lea o le fafine i le alofa faʻamatua ma feusuaiga. O uumi laina e nana ai le alafau pe a fai o latou taʻavale agai i luma. Teine uumi foliga ma le fesoasoani o fulufulu foliga taumafai e iloga latou foliga manaia foliga.

O se fulufulu mo le bob mo lauulu laʻitiiti poʻo le paʻepaʻe o lauulu mo tamaʻitaʻi mai le 40 tausaga le matua ua tipi faʻapipiʻi ma uumi. O le umi averesi o le a faatosina isi.

Afai e te vaʻavaʻai i le ata o le bob fugalaʻau mo le manifinifi o lauulu i fafine matutua, ona manino ai lea o a latou foliga manaia ma matagofie. Lenei, o mea faamuamua o le a mama lanu o lauulu.

Filifiliga filifiliga mo tamaitai 40 tausaga ma matutua

O le fesuisuiai o le pi o le a avea ma mea muamua, o le laulu lauulu, pei o le faʻauʻu faʻauʻuina, e mafai ona suia atoa le ata faʻataʻitaʻi i se taimi puʻupuʻu. O se vaega taua e faia e lona foliga. Asymmetric bean e leʻi leva ona avea ma le masani ai ma manaʻoga. Asymmetry mafai ai ona e nana mea sese, fai le ata fou ma malie. Ole matai e tatau ona galue ma le faʻaeteete, faʻaali manino laina taʻitasi.

O nisi sui o le aulelei matagofie afa o tagata talitonu e le manaia le savali ma lauulu puupuu, ma o ata e monotonous. E matua leai lava! O le sitaili sitaili o le a filifilia mo fulufulu ma lauulu manifinifi. O se vaaiga vaʻaia e ausia i le faʻalelei lamolemole. O lauulu e tufatufa e se fulufulu laʻau, ma faʻasaʻo ma se uʻamea, ae i le taimi lava e tasi e tatau ona faʻataua le pito i totonu. E i ai faʻapitoa oloa faʻapolofesa e fausia faʻateleina voluma i luga o susu susu.


O le faia o le sitaili, se lauulu fulufulu ma se selu i le foliga o se pulumu e faʻaaogaina i se faiga talafeagai, o le laulu e faasolosolo ona ogatasi, ma o manoa o loʻo faʻasino i le itu faʻafeagai. Ole casul bob rack e le o se filifiliga leaga ma e mafai ona e faia lau fulufulu maseʻe i le foam ma faʻamago lou lauulu. O le ofoofogia o le aofaʻi ua faia ma se fulufulu ulu, o se faʻataʻitaʻiga lauulu foliga ma foliga le talafeagai e le mafaatusalia. Afai e tatau ai, toe lafo mai ufi i tua, e taua le faʻamalieina o latou i le susu ma le faʻapipiʻi, faʻaaoga se pulumu e faʻamago. Faʻapipiʻi bob hairstyles e sili ona faia i varnishes ma le vaʻaia faʻamalosi.

I tausaga talu ai, a bob lauulu laʻititi o le umi uumi ituaiga fulufulu mafai ona faʻataʻitaʻiina e ala i le faʻataʻitaʻiina paʻu e galu.

Ole mea e fai e faigofie lava, e manaʻomia le faʻataua ole curls ma nonoa ile fusi, ona sii aʻe lea i luga ma faʻalelei. I tafatafa o le vaeluaina, e tatau ona fai le faʻailoaina ma le fesoasoani a mea e le o vaaia, ma nonoa se sikafu i luga. Laʻasaga faʻataʻitaʻi e mafai ona faia e ala ile aveina o lauulu i totonu o se talo, ae tumau pea 'au, o se fusi ua tuu i luga o le ulu.

Faiga mo le tele o tausaga

O fulufulu moni bob ma bob na faia mo lauulu laititi pe puʻupuʻu, e ui lava e iai lo latou eseʻese, o taʻitasi fulufulu tagata e galue faʻataʻitaʻi o loʻo mafai ona iloga le va oi latou. O le bob lauulu oti ei ai le tele tele ma ese oscillating umi. E eseʻese ituaiga sitaili, aulelei, manaia le laʻei, ma le laʻei matagofie o loʻo mauaina; e mafai ona faia mo fafine e eseʻese galuega ma tausaga. Mo aso uma o le olaga, o lenei hairstyle o se tasi sili ona lelei. E fautuaina e fai ni selu laiti, ma teuteu le laulu i se pulou. Ma le aoga ole lauulu susu, e sili ona manaia le laulu. I se siosiomaga galuega, e leai se mea e sili atu nai lo le lamolemole, teuteuina lelei o lauulu. A maeʻa curlers e te maua playful curls lea e mafai ona e alu i le kalapu. A maeʻa le selu o lou lauulu i le itu pe a maeʻa ona fufuluina, e tatau ona faʻamagoina faʻamalosi tino e aunoa ma le faʻaogaina o se mea e teu ai lauulu, ina ia e maua ai le filifiliga masani teuteu.

Vaʻai le lauiloa laʻupulu bob mo le laulu umi iinei.

Uluaʻi bob haircuts 2019-2020: pupuʻu bob

O le sili ona lauiloa ituaiga o lauulu bob o le vaega masani o lau 'oti - o se pulu pupuʻu, lea sa lauiloa tele i vaitau ua mavae ma e leʻo talia lava lona tulaga i totonu o tamaʻitaʻi.

O le sili tulafono o bob haircuts i lana lomiga masani o Victoria Beckham, faʻafetai i lea na afua ai ona alofa fafine i le faʻataʻitaʻia ma lautele lautele bob 'oti i se puʻupuʻu.

O fulufulu e sili ona puʻupuʻu o le bob haircuts o le 2018-2019 e mafai ona i ai pe leai foi ma ni pulu, faʻapea foi ma le faʻailoa atu i luma o ni uʻamea umi pe, i se isi itu, o se pupuni toʻafilemu e aunoa ma se eseesega tele i le umi o le lauulu pito i luma ma luma.

O laʻasaga pupuʻu puʻupuʻu e ese lava mo se isi ituaiga foliga, fesoasoani e nana mea sese pe faʻamamafaina foliga o tagata taʻitoʻatasi.

Fiafia faʻaau bob: umi bob 'otiina 2019-2020

Matagofie pupula ma tagata lauiloa o lo tatou taimi, ina ua uma ona taumafai e oti, ma le manaʻo e vaeluaina ma latou, suia a bob masani i se sili ona manaia bob, lea e iai foi le igoa "umi bob" po o le "lob".

O le uumi o le fulufulu fulufulu bob foliga foliga sili ona lelei ma faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma fetuʻutuʻai lauulu i aso uma, o le a apili i teine ​​ma teine ​​fou o aso nei ma e manaʻo e foliga sili atu ma i se ala fou i aso uma.

O se pi uumi mafai ona fai i luga o le lulu lauulu, lea e sili ona manaia i lenei lauulu tipi, faʻapea foi galugalu ma eseese valiina metotia, o le a faʻaalia ai le matagofie ma le amataga o se lauulu 'ulu pi.

O le isi taua aoga o le tipiina o se bob elongated o le mafai lea ona faʻatino lauulu i le lalagaina ma isi sitaili, aua o le umi o le laulu e faʻatagaina oe e faia lenei mea ma le faigofie ma aunoa ma le tele o taumafaiga.

Fiafia i luga o le lauulu bob i luga o le laulu ulu 2018-2019: lauulu 'ulu "wob"

O le lauiloa lauiloa aʻo tagata lauiloa o le wavy bob poʻo le "wob" lauulu laʻau, lea e foliga fiafia ma agamalu. O le lalelei teuteu a Hollywood talaʻaga ma aulelei o loʻo faʻaogaina e ulufale ai i le kapeta mumu faʻatasi ma le tele o ofu manaia, faʻaalia ata ofoofogia.

Mo teineiti ma lauulu laulu, o loʻo tipi laʻau lauʻeleʻele o se mea faʻalelei lea ma lalelei laʻititi. Faafetai i le auala o le tipiina, galugalu pi i le tele o tulaga, o laina e fetaui lelei, fausiaina matagofie curls.

Stylish asymmetric bob 2019-2020

O le le masani ai ituaiga o bob fugalaʻau i lenei vaitau o le asymmetric bob, o le umi uumi o lauulu i le tasi itu o le lauulu. O le muamua asymmetric bean foliga sili i luga o le lulu lauulu, lea e faʻamamafaina ai le matagofie o le lauulu.

Le tele o taimi, o le asymmetric pi e faʻaopopoina i le pa, lea e faia i le itu, e mafai ai ona e faʻamalulu le lauulu ma le ata atoa. O teine ​​totoa ma le malamalama e faʻatupuina le malosi, e mautinoa lava o le a filifilia se asimetric pi i le vaitau 2018-2019, lea e sili ona faʻaavanoaina ai oe e faʻaalia se uiga uiga ese.

O ai e fetaui i pixy bob

O le igoa lava "pixie" - "pixie" - o le Igilisi amataga ma ua faaliliuina o se tala. O se fafine ma lona lauulu e pei o se manulele ma maaleale meaola.

Ona o le mea moni o le pixie-bob o se pupuʻu puʻupuʻu, ma le laulu e faʻaʻumiʻau i le pale ma faʻapuʻupuʻu i le ua ma malumalu, ua masani na talia o lenei faʻataʻitaʻiga e fetaui mo na o teineiti ninii foliga vaʻaia. Ae o lenei lauulu 'ulu, faʻaopopo atu i le faʻavae, o loʻo i ai foʻi ni faʻaopoopoga fesuiaiga o gaioiga o le a faʻaopopoina foliga ma foliga i le tagata e ona soʻo se ituaiga tagata.

O le Pixy-bob e faʻamamafaina uma i foliga o lē e ona. O mata lapoʻa o lē e ana lenei lauulu lauulu tulaga ese o le a foliga mai e sili atu le susulu, sili faʻaali foliga ma lapopoa, puʻeina laugutu - e sili atu ona faʻataʻitaʻia, e sili atu ona faʻaalia ma sili atu lona mafaufau. O se tamaʻitaʻi ma le laʻititi foliga ma le faʻaalia o foliga e tatau ona mautinoa faʻataʻitaʻi i lenei manaia lauulu.

O le autu aoga o le pixie-bob o le sili foliga i luga o le lauulu o soʻo se tino ma soʻo se uiga. O le tuusaunoaga na o laititi curls. E le pei o le tele o pupuʻu, ia e mafai ona faʻaopopo le tele ma le mamafa i le laulu e laʻititi ma faʻaitiitia ai, ma vaʻai ia avea ma mafiafia ma sili atu le paʻu.

Pupu pupuʻu - auala 'oti, luma ma tua vaaiga: ata

O le lauulu 'ulu e faʻatinoina i le aʻoga masani e aofia ai le faʻatinoina o galuega uma i le naʻo le lua meafaigaluega: selu ma seleulu.

O le averesi tikeri o lavelave faʻamatalaina ai o loʻo iai se poto masani ma le tomai faʻapitoa.

Faʻamatalaga faʻapitoa i le faiga masani:

  • Lulu susu susu, faʻaaoga vaega vavaeina tūsaʻo ma faʻataʻamilomilo, e tatau ona vaevaeina i ni vaega galue fa.
  • E tatau ona amata galuega mai le pito i lalo o le ua, vavae eseina manoa e faʻaaoga ai lona vaeluaina.
  • O lauulu e tatau ona tipiina i luga ole laina tutusa i lauulu tuputupu ae.
  • Ua filo ia maea ma tamatamailima e lua ma tipi i se laina sao.
  • E faʻapena foʻi ona manaʻomia le faʻagaioia o le pito i lalo o le ala i luga o le vaeluaina. O laina faʻaalia e tatau ona aliali mai: o se tuaoi i le pito i luga pito i luga (o le amataga o le "pulou" e naʻo luga aʻe o tautaliga) ma se tuaoi i luga o le tuaoi pito i lalo.
  • I le vaega o pale, e tatau ona faʻaauau le laʻuina fulufulu e ala i le "loka ia loka" auala, taulaʻi i le filifili filifilia o le "pulou" laina.
  • I tafaʻilagi vaega, o le laulu e teuteu faʻapena. I le occipital region, lelei, e tatau ona e maua se laulu lamolemole laulu laina.
  • O le vaega pito i luma e gaosia e tusa ma le fuafuaga lenei: o le lauulu selu i le itu o lo latou tuputupu aʻe masani, ma o 'ie e veleina e tusa ma le "loka i le loka" auala.
  • O tulimanu na fausia i vaega fesuiaʻi ua aveese, ma o le pito faʻasaʻo faʻataʻamilomilo i luga o le lautele atoa. O le 'oti ulu ua aumaia i le atoatoa atoatoa.

Faʻavae i luga o le masani masani o lauulu, e tofu lava le matai ma le aia tatau e faʻalauiloaina ai lana lava metotia, e faʻafaigofie ai ona faʻaleleia onapo le lauulu, faʻaaogaina metotia lauiloa o le faʻamalu, fufuluina ma sala.

Faatasi ai ma le uumi o laina

O lenei faʻataʻitaʻiga o se mea manaia tuʻufaʻatasiga o lau pulu eseese e lua. O le ofoofogia o faʻataʻitaʻiga o le puʻupuʻu ua ufiufi (le fuainumera e mafai ona manino pe le mautonu) i luga o laina i luma o le ulu na fausia ai se mea fou foliga manino ma le masani ai.

O le fesuiaʻiga mai tua o le ulu i malumalu e mafai ona mamanuina lelei, pe mafai ona tuʻusaʻo, e tuʻuina i luma o laina o le feololo pe le maua se iʻuga, ma maua ai i latou foliga tutusa. O nei nuʻu uma e mafai ona suia le ata faia.

Pulu puʻupuʻu

Bob mo lauulu puʻupuʻu (ata o faʻataʻitaʻiga i lalo) o se tasi o sili ona lauiloa lauuluʻulu i tagata e ona le mafiafia paʻepaʻe ma laʻei vave. E faʻamamafa lelei le natura matagofie o lauulu, e le manaʻomia le soʻo faʻasaʻo e pei o isi faʻataʻitaʻiga. O lona le maua ai o le faigofie o le tausiga ma le faʻailoaina ua lauiloa ai foi.

E mafai ona iai suiga i le fuafuaina o le umi o le lauulu ma le faʻavae o le pito i lalo, o le iai poʻo le leai o ni uʻumi o le pito i totonu o le malumalu poʻo ni faʻailoga. Taʻitasi filifiliga e aumai lona lava mimilo i le ata masani ma faia faʻapitoa.

Faauu pi

O se mea e faʻaofo ai lelei ile faʻasologa o pi ise faʻauʻuga, o lona uiga, ole ata ole pito i lalo ole laulu e fesuiaʻi pe suia.

O le lauulu faʻapipiʻi o le la lea o le a fesoasoani e faʻaopopo le poto i se foliga lapotopoto pe sikuea foliga, ma o le a faʻaseeseina ese le mafaufau le tatau mai le mamafa o le auvae po o le maualalo o le muaulu.

E atoatoa e le gata mo tagata e ona le laʻititi lauulu poʻo le paʻu ma lona laʻititi masani, ae o le a faʻatupuina ai foʻi se vaʻaiga vaʻaia i luma o lelea.

Lelei manaia ile tuʻufaʻatasiga ma milo milo. O le teuteuina o sea laʻulu sa le manaʻomia le tele o le taimi ma taumafaiga mai i lona faletua. Ua lava le faʻasusu o sina tamaʻi musi i ou alofilima, apalai i luga o manoa ma fai se tamaʻi tusi i ou tamatamailima.

Ituaiga o bob fugafulu mo pupuu ma feololo lauulu ma faʻailoga i le 2017

Afai e te manaʻo e fai se bob masani mo pulu pupuʻu, ona tatau lea ona e mafaufauina o se laʻei lauulu, e oʻo lava i mafiafia pito, e talafeagai mo le mafiafia o laulu lauulu, e faʻamamafaina ai la latou fausaga. Faiga vavae ma pi pi kapeti foliga matagofie matagofie.

Fulufulua pi ma bob

  • Oti laʻititi se pulu puʻupuʻu ma ni faʻamaʻi uumi. Na ia faia le faʻaaliga foliga maoaʻe ma faʻagaeʻetia. O laina uumi e mafai ona tutusa le umi, pe e te mafaia faʻaopopoina se "mimilo" i le ata, faia i latou e le tutusa. Ina ia avatua le faʻailoga mama ma le faigofie, e mafai ona e ruffle lou lauulu, aumaia i totonu o se "fatufatu gaogao."
  • Fisimani pi ma umi faasee bangs. A iloga lauulu lauulu e faʻamamafa ai le manaia o foliga. Faia le au faʻapipiʻi poʻo le lamolemole lelei, faʻateleina i le auvae ina ia foaʻai le laulu le laulu.
  • E aunoa ma se pa. Tuuina atu o le i ai o se pa e tatau mo le masani vaega o lauulu, o le pona e aunoa ma le pa o se tulaga taua i ese mai tulafono.

Tausiga ma sitaili tulafono ma luma ma tua manatu

E ui lava e faigofie ona tausia, e tatau ona e le faʻatamala i latou pe a pupuʻu lauulu bob haircuts, a e le tatau ona e tuulafoaia pe a e manaʻo i lau lauulu e foliga soifua maloloina pea ma susulu.

Fai se fulufulu ulu i se laei manaia e faigofie

Mulimuli i faʻatonuga e faia ai se sitaili faigofie ae manaia.

  1. Fufulu lau lauulu, mago sina miti ma apalai mousse.
  2. Faaaoga se fulufulu lauulu ma fufulu, faʻamago ia curl.
  3. O lenei ave le uʻamea ma avatu lau lauulu sili ona lamolemole.

Tofotofo i le suia o le vaeluaina, faia ni moli uila poʻo le faʻaopopoina le tele o mea ile laina.

Lauulu manifinifi, leai se aofaʻi, sitaili faʻaaoga curlers. Faʻaaoga na mea e faʻatinoina le maualuga i luga o aʻa. Ua ausia. A e matagi i luga le ulu ia curlers.

Oe manaʻomia e faʻamama le sikaili agai i le ulu

Faufautua! Ina ia foaʻi lauulu laʻititi, faʻaaoga faʻapipiʻi laupepa, faʻapipiʻi, conditioners. Lea o le a fesoasoani i lou lauulu lauulu ia tumau matagofie mo le umi. Ma musses, sprays ma isi mea teuteu oloa, filifili se malamalama tutusa.

Mea faalilolilo e faaopoopo voluma i lauulu manifinifi

  1. Faʻaaoga le sitaili soʻotaga i sulugatiti ma sosolo i luga o le lauulu ma se selu.
  2. Matagi i luga o curlers ma tuua seia matua mago.
  3. A matutu le lauulu, aveese le curlers ma, e aunoa ma le selu, fausaga le laulu.

Le teuteuina o pulu lauulu

Foliga foliga ma pi: faʻafefea ona filifili se fou lauulu?

Ae e te leʻi alu i le teine ​​fulufulu, filifili pe o le a lau lauulu fou e tatau ona i ai. Tusa lava pe e te filifilia o se pupuʻu puupuu lauulu lauulu, e le naʻo le mea lena. E i ai le tele o lauulu filifiliga, ma e taua le iloa poʻo fea e saʻo mo oe.

  • Mata lapotopoto. Filifili se lauulu 'ulu ma maitau faʻamaninoina itu. O lenei fomu o le a faʻalautele foliga ma nana le le mafaamatalaina voluma. O le uumi o filifili e latalata i le mata e le tatau ona maualalo ifo nai lo le auvae.

E fautuaina le filifilia o se foliga ina ia o le uumi o manoa i luga o le pale e puʻupuʻu nai lo latou uumi i luga o foliga

  • Le tutusa foliga - se puʻupuʻu nape i le faʻatasiga ma loka umi i luga o le foliga - o le a avatua se sikuea foliga foliga lapotopoto.
  • Mo se vaapiapi foliga, o le fofo sili o le pulu ma ni manoa o le uumi o le umi, ma laina vaivai e maua ai le foliga lemu ma faʻalelei maliega.
  • Mo se foliga umi, filifili se fulufulu ulu ma ni manoa mai le umi o le auvae ma luga atu. O lenei umi o le a fesoasoani e fetuunai ia vaega.
  • O i latou e ona o le mata foliga e laki: e mafai ona latou filifilia soʻo se filifiliga, aua e fetaui lelei mea uma ma a latou foliga.

O Bob o se fulufulu mata e foliga laulelei ma matagofie. Filifili le filifiliga e fetaui ma oe ma oe o le a le alu e le silafia.

Faamanuiaga o se bob lauulu

O le lauiloa o lenei teuga ulu, o nisi taimi, e tele teine ​​e maofa. O le mea moni, o mea uma e matua faigofie lava, ma o le mea lilo e nate lava i lona lautele. A uma mea uma, na o le bob-taʻavale e mafai ona filifilia e ni tagata uma, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o foliga.

O se aoga taua o lenei lauulu 'ulu o le mafai e fetuunai foliga foliga. Ona o le tele o filifiliga mo lenei fulufulu lauulu, e mafai ona e taulai atu i mata pe vaʻaia vaʻaia se foliga lapotopoto e sili atu le umi.

I se faʻaopopoga, o le a le tele se taimi e fai ai se laʻei matagofie o lenei lauulu. E lelei i le taimi nei o le olaga. Pau a mea e te manaʻomia o se fulufulu 'oti, se lapisi selu ma se ie vali. Faʻaogaina nei mea e mafai ona e fauina se faigofie, i aso uma sitaili. O le mea moni, mo le teuteuga o fulufulu oe manaʻomia isi mea: se uʻamea, curlers po curling uʻamea. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e fatuina ni romantis curls poʻo se laʻasaga mimita.

Pulu pulu ogalaau

Mo se taimi umi, toetoe o teineiti uma na moemiti i le uumi lauulu. E moni, e foliga manaia tele, ae naʻo le tulaga o loʻo i ai i se tulaga lelei. Ae paga lea, o le saoasaoa o le olaga o nisi taimi e taofia ai lenei mea tele. Ole mea lea, tele teineiti e leai se taimi e faʻaeteete ai ile laulu. E i ai se auala i fafo - o se aso nei bob-haircut.

Aloese mai le tipiina tutusa lauulu; nai lo lena, sili fiafia i le laititi malosolo, leai le mafaufau. Eseese fofo fofo mo le 2018 e talia foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se malumalu na tafi pe tapuaʻi. Afai e te faigaluega i le ofisa, ae miti o na lauulu laʻau, ona faigofie lea ona iloa lenei mea. O le tufuga tomai faʻapitoa o le a faia se laʻei talafeagai, lea o le a faigofie ona liua i se mausali sitaili mo galuega. Lenei lelei fofo mo i latou e fia maua masani.

Feololo umi bob

E toʻatele o loʻo talitonu pea e mafai naʻo le puʻeina o ia lauulu laʻititi. O le mea moni, e leʻo le mea lea, ma o matai uma ma sili atu le poto masani o le a faʻamaonia lea mea ia te oe. Ma le isi, i le 2018, o lenei lauulu faʻapipiʻi o le a sili ona lauiloa. O le mea lea, matou te fautua atu ia e vaʻai totoʻa, ma atonu e te manaʻo e faataʻitaʻi sina taimi.

Le uiga ese o le lauulu laʻei e talafeagai mo uma ituaiga o lauulu. O le mafiafia o laulu ma ia e mafai ona faia mama ma sili atu valiina. I le taimi lava e tasi, o ia ituaiga lauulu lauulu o le a faʻaopopo le tele o laupepa i lauulu manifinifi.

Tulaga eseese, e taua le matauina o le tuʻufaʻatasia ma le faʻataʻuina atu o paʻu lauulu o le a sili ona talafeagai. Ae matou te fautua atu le filifilia o se asymmetric, faʻalauteleina pe 'ua saeia filifiliga.

Umi umi bob

O le mea moni, masani lauulu lauulu foliga foliga matagofie. Ae masani teineiti talavou feagai ma le mea moni e latou te manaʻo e faʻaopopo le paʻi o le lototele ia i latou. I lenei tulaga, o se faʻalaʻauʻau filifiliga o le a sili fofo. O lea lauulu 'ulu o le a tumau ai foʻi le tamaʻitaʻi, ae i le taimi lava e tasi, sina leotele. O le mafuaaga lena na masani ona filifilia e fetu o faʻasalalau pisinisi.

Ia manatua o le umi e mafai foi ona ese. Seisi e pei o se lalaga lemu, toetoe lava a tipi. O isi e fiafia i filifiliga faʻamalosi. E talitonuina o le tulimanu lea tatou te toe faia ai le laina o le pipiʻi o le a lelei. Ae e te lei teuina lau lauulu, talanoa i se sitaili. I ai, o le a liliu atu e piki se mea matua talafeagai mo lau ituaiga foliga.

Tausiga faauuga

Ioe, vave pe tuai, teine ​​uma teine ​​manao suiga. Ma i le tulaga o le bob-haircut, o lenei foi e le mafai ona alofia. Ae aua e te mafaufau i filifiliga taua. Faʻauʻuga o se mea o le a faʻamalieina teisi le masani ai foliga ma faia le lauulu fulufulua sili tele. I le taimi lava e tasi, o le lauulu lauulu o le a le suia tele, ma e mafai ona e aveesea ni vaeluaina pito.

Ae mo foliga o le faʻauʻuga, e tele lava ina faia i luga o le laualuga pito i luga o lauulu, lea e faʻatagaina oe e faia se manaʻomia tele. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo i ai, e mafai ona e faʻalauteleina pito i luma. E masani lava, o nei filo ua valiina nisi leo mama e fai ai le laulu foliga foliga sili atu faaalia.

Bob ma ni pu

E pei ona taʻua i luga, o bangs i le 2018 e faʻapitoa atu i ai. O le a foliga vaʻaia o ia ma soʻo se lauulu. O le mea lea, matou te fautuaina se faʻataʻitaʻiga ma le masani auala.

Ua fautuaina e le au Stylists le lafoaia o le mafiafia. E le manaia pei o isi filifiliga. Ma le isi, o le faʻapipiʻi gaioiga ma e faigata. Loimata, asymmetric, miring ma elongated o le a fou i 2018. O nei filifiliga o loʻo faʻamamafaina atoatoa ai le bob-haircut.

Lauulu atiae

Tasi o le sili ona faʻamalieina masani o le tausaga a sau o le foafoa lauulu 'ulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, tagata e faʻataʻuluʻuluʻuluʻuluʻuluʻulu e faʻataʻitaʻia le faʻataʻitaʻiga e faʻaopopo le faʻataʻitaʻiga o le bob faʻatasi ma se malumalu toso poʻo se nape. E le gata i lea, o le tele o tagata latou te faia ni ata mananaia ma mananaia i nei nofoaga, ma e masani foʻi o latou tuʻufaʻatasia ma lanu.

I nisi, atonu o na tofotofoga e foliga malosi mai. Ae ua tatou faanatinati e mautinoa ia te oe, o le mea moni e le o lea. O lenei lauulu 'ulu e mafai ai ona e faia se tele o ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te aoina lauulu, o le ae mauaina se taʻutaʻua faʻamalosi o lau lauulu. I le taimi lava e tasi, afai e maeʻa ona faʻatulagaina, e fetaui lelei se lauulu e oʻo lava mo galuega ile ofisa. Le faʻaaogaina o se uʻamea uila, oe mafai ona fatuina ni moli mama ma fiafia.

O Bob-bob e mautinoa lava o se aoga le oti 'oti filifiliga mo aso nei fashionistas. Faʻafetai i lenei faʻaiuga, o teine ​​uma o le a foliga mai fou, fou, ma o isi taimi e lototetele. E faʻalagolago uma i le sitaili ma, o le mea moni, lou lagona.

O le a sou lagona e uiga i aga i le lalolagi o laulu?

Fulu manifinifi

Stylists fautuaina multilayer bob mo lauulu puʻupuʻu i teineiti ma lauulu vaivai pe paʻepaʻe. O lenei togafiti o le a faʻatagaina oe e faʻaopopo tele le faʻateleina o le tele ma le tele, aumai le fou ma le femininioa i le ata o lau faletua, ma le tele o ata o faʻataʻitaʻiga e sili ona filifili lenei filifiliga mo lauulu sapasapaia faʻamaonia lenei.

O se multilayer bean e mafai ona tuʻuina atu le tele o le talafeagai i le puʻeina o le laulu lauulu, e pei ona manino vaaia i le ata. O le taulaiga e i luga o le pito i luga o lauulu.

A faia lenei lauulu lauulu lautele, o pito o ni manoa ua saeia, fofoina, o lona uiga o le vaevae pito lea e faʻafuaseʻi ona foliga mai o le a le mafai ona faʻaleagaina.

O se lauulu 'ulu e lelei tele mo lauulu malulu poʻo le paʻu e oso ai se ulu. Multilayer thinning mafai ona latou sili atu le usitaʻi.

Asymmetric pi

Asymmetric bob na faia mo i latou ua sauni e luʻiina le faʻaolaina o mea masani a le vasega ma ona olaga i aso uma. O se lauulu 'ulu e faʻaalia ai se luʻi, faʻapitoa ma le lototele. Asymmetry masani aʻafia ai le au, ia umi atu i le tasi itu ma leisi selu. Ae o faʻataʻitaʻiga ma le umi o ni manoa i totonu o malumalu e mafai foi: e faapuupuuina i le tasi itu ae o le itu agavale o le umi pito i luga o le isi.

O le pito i lalo o le lauulu e mafai ona avea ma se lamolemole laina pe faʻataʻimataʻi. Asymmetric bean foliga sili ona manaia i le tuʻufaʻatasia ma susulu lanu.

Stylists fautuaina lenei lauulu tipi na o tagata e ona le matua maloloina, lamolemole ma susulu lauulu.

Faatasi ai ma malu lemu

O le fulufulu mata o le pulu ma le malu o lona mata, e lelei mo tamaʻitaʻi ua matutua, ona e leai ni foliga talavou ma e faʻaosofia le lototele. O le agamalu ma le lamolemole o laina pe a masiʻi mai ni pu i le laina autu o le pulou e maua ai le foliga o se mea lilo femininina ma sili ona lelei. O le uʻumi foliga, tuʻufaʻatasiga ma foliga lemu o se lauulu pipiʻi foliga, foliga matagofie ma matagofie.

Faatasi ai ma faʻailoga faʻaoso

Fola lapoʻa poʻo slinging o se mea lautele meafaigaluega e mafai ai e oe faʻataʻitaʻi foliga foliga o le foliga. O le sitaili, umi ma le tulimanu o lilo o le tuaoi e filifilia e le matai i tulaga taʻitasi. O se faʻataʻitaʻiga, e taua tele pe a filifilia se lauulu mo le tagata e maualuga tele lona muaulu.

Pa saʻo

O lauulu e teuteuina le laulu ma pulu e le sili atu nai lo isi lauulu i le taimi nei. O le au faʻataʻavale na avea ma faʻataʻitaʻiga masani lauiloa, ufiufi muaulu i mata o mata lava ia, sasaʻo ma le mafiafia.

Talu ai o le manaia uma ma foliga matagofie o loʻo taoto i le faamamafa i luga o le mafiafia mafiafia bangs, o lenei filifiliga i leai se auala e aoga i galugalu ma curly loka.

Faatasi ai ma se uumi umi

O Bob ma se uumi uumi e sili atu lona umi, faʻateleina foliga lapotopoto, faʻaseesea le mafaufau mai i isi sese. Lelei tele, o sea oso e tuʻufaʻatasia ma le masani masani ma faʻafiafiaga.

Tagata e ona lauulu laʻau e sili atu le aua le faʻaaogaina, talu ai o le fulufulu i le mafuaʻaga o le a avea ma faʻataʻamilomilo ma faʻalavelaveina.

O le mata matala atoa, saoloto mai soʻo se mea e pa ai le pa, o lona uiga o le saʻolotoga i totonu ma le lototele ma fai mai e latalata i le fausaga sili o foliga. A bang aunoa bangs foliga sili atu i soʻo se fesuiaiga - mai le le tutusa i le masani. I se faʻaopopoga, ona o le le lava o ni pu, e mafai ona e sefe taimi i luga o le teuteuina o sitaili.

Pupuʻu pulu i luga ole migimigi o lauulu

I malu, olaola curls, o se fulufulu foliga foliga sili aoga. Faʻafetai i galu masani, ua faʻaosofia le maoaʻe o le voluma ma le malamalama e mafai ona teuteu ai.

Fai mai Stylists o le pi mo le pupuu lauulu o le a fetaui ma i latou e matua soʻo se foliga o foliga, ma o ata o loʻo faʻaalia i lalo faʻamaonia manuia lenei. Faʻafetai i ana mea lautele, o le 'oti ulu sa i le tofo o tagata uma e fiafia i se faiga pisinisi malosi, ma tagata fiafia o alofa faʻaalia ma mea le lelei.

Bob i luga o le puupuu lauulu manifinifi

Tagata e iai lauulu manifinifi o loʻo feagai ma le tele o faʻafitauli: o la latou le mautonu le iʻu, ma le leai o le aofaʻi e tatau ai, ma lo latou vave faʻamamaina, ma le laititi lava olaola o soʻo se laʻei. O ia lauulu e faigofie ona faʻaleagaina ma le maua ai le malosi.

A lelei-faia fugalaʻau bob lauulu o le a faia vaʻaia faʻatulaga se sili sili ona lelei ma faʻaopopo ola matagofie, faʻatagaina le teine ​​talimalo e faʻaaloʻalo faʻaititia i le le masani ai sitaili faʻaaogaina le ea vevela ma eseese faʻapipiʻi mamafa sui.

Faʻafefea ona tuʻu le pi

A maeʻa lelei ona 'otiina e laʻititi le taimi o le tagata ma le tagata lava ia. Ae ui i lea, le puʻupuʻu o le muamua lauulu, o le faʻateleina fetuunaiga e manaʻomia. A manaʻomia se ultra puʻupuʻu pi, e manaʻomia faasaʻoga pe a uma le tolu vaiaso.

Mo le tao puʻupuʻu puʻe, faʻaaoga se pulumu pulumu, selu iila ma lauulu mago. Faiga faʻataʻoto: loka o lauulu tulaʻi i aʻa ma faʻataʻoto ai ma faʻapipiʻi i totonu. O se sili atu talavou, totoa ata mafai ona fausia i luga o le faavae o se multilayer pi. Mo lenei, a maeʻa ona faʻatinoina le faʻapipiʻiina soʻo, e lava ma totoe le vavaeina atoa le lauulu i ou lima mai ou aʻa.

Afai e te faʻaaogaina se laʻititi faʻataʻitaʻiga i luga o le umi atoa ma faʻataʻitaʻi faʻalelei ia, e mafai ona e maʻimauina sitaili. O le auvae e faataatia i le itu pe selu i tua.

Faiga lanu talafeagai

Ava tomai faʻapipiʻi lanu mafai ona suia se laʻei fulufulu ma matua faʻamamafa lona matagofie. O se meaola e masani ai le ituaiga faʻasao pe a filifilia se ata lanu mo le tago mulimuli. E tatau ona loloto, tumu i lanu: sukalati, chestnut, blond.

Outrageous, asymmetrical, graded bold bob haircuts mo lauulu pupuu aofia ai le faʻaaogaina o le tele poʻo le tasi, ae pupula, paolo fatufatu. O ata o loʻo faʻaalia ai se mea e le masani ai ona faʻaalia, o le a le tuʻulafoaʻiina le toʻatele o tagata talavou ma faʻateia ai. O se le masani ai le voluma ma le manaia i ie e mafai ona fausia ai ni auala o le balayazh ma ombre.

Fulufulu lauulu e faʻaaogaina nei metotia e maua olaola ma tele. Faʻafetai i le faʻaaogaina o Kalefonia faʻailoilo metotia ma fulufulu laʻau, ua maua mai le aafiaga o manoa ua susunuina i le la.

O Bob o se lauulu 'eseʻese ma lalelei, lea na ia manumalo i loto o le tele o faʻaonaponei uiga faʻavae, faʻafetai i le le faʻatapulaʻaina o fesuisuiai.

Soʻo se sui o le lalelei feusuaʻi o le a mafai ona filifili le saʻo bob haircut style mo ia.

Vaʻavaʻai lauulu bob i luga o le puʻupuʻu ma feololo lauulu. Ata o oloa fou 2018

Ogatotonu ia bob luga o le laititi ma le pulu laulu:

Pulu puʻupuʻu ma feololo Bob 2018: