Tausiga

5 sili 'oti lelei mo lauulu manifinifi

Ae paga lea, e le o tagata uma e avatua mafiafia ma matagofie lauulu i le natura. Ae o lenei o se mafuaaga e teena ai laei matagofie? E leai! Matou te ofoina atu ia te oe le 6 sili sele mo lauulu manifinifio le a fesoasoani ie manifinifi foliga foliga ofoofogia.

Afai o lau lauulu e vaivai ma manifinifi, ona tasi lea o nei oti oti e ono fetaui ma oe:

Oti mo lauulu manifinifi: galu pi

Matou te mafaufauina pea bob o se tasi o sili ona lautele ma matagofie ituaiga o lauulu mo soʻo se ituaiga o lauulu. O manoa manifinifi i le faʻasolosolo o le pi e tatau ona faʻataʻititiina faʻapipiʻi ma fufuluina ma se lauulu fulufulu - o lenei mea o le a faʻatupuina se lelei aoga ma natia le leai o le lauulu maualuga.

Mo sitaili, faʻaaoga laʻau fulufulu, lea o le a faʻatagaina ai oe e faʻalelei saʻo le lauulu, ae aunoa ma le taofia mai ai o feʻaveaʻi ma malosi. Aloese mai soʻo se mamafa sui o le a "taumafaina" le malie o le lauulu.

Ina ia faia lou galugalu matagofie ma matagofie, faʻaalia le ata o le pito i luga faʻataʻitaʻiga Rosie Huntington-Whiteley i lau fulufulu ulu.

Laititi faalilolilo: ia sili atu le lapopoa ma iloga lauulu lauulu, fai i lau stylist e tipi le lauulu i le pito i tua o le ulu sina puupuu nai lo foliga.

Fai saisai bob mo lauulu manifinifi

O lenei tipi puʻupuʻu o lona uiga o le tei o le pi pi. O le aoga sili o se ragged hairstyle o le faigofie ona fesuiai i ni ituaiga manaia - o le lauulu e mafai ona lamolemole ma teuteu lelei, pe mafai ona e fausiaina mimiti, laititi lausled curls.

Laititi fautuaga: ina ia teuteuina o se laʻei fulufulu e masani faigofie ma vave, toe faʻatumu lau oloa o styling oloa i se texturing spray. O le a ia fesoasoani e fausiaina se laulu manaia i ni nai minute!

Fulufulu uumi umi ma se laei lamolemole

O se lauulu lauulu pei o Sandra Bullock o se sili lelei filifiliga mo na teineiti ma laulu laulu e le manaʻo e vaeluaina ma le uumi. O le fai pisinisi e masani lava ona lulu lauulu, ae le matua mafiafia, ae faafetai i le lautele o le uumi i tauau ma vavae ese, o Sandra Bullock o le lauulu e masani ona foliga ofoofogia. E taua i i se fulufulu 'ailoga foliga foliga maʻai, ae manaia - a leai, se isi itu, o le laulu o le a foliga leai ola.

Laititi fautuaga: e mafai ona e faʻafouina se laʻei lauulu ma le loloto le itu faamavae. E vave faia lauulu vaʻaia sili tele ma mafiafia.