Lauiloa

Faia o mea uma i le laulu sese

Matou te le fiafia uma lava i o matou lauulu ma o loʻo taumafai e suia se mea.

Tagata e ona lauulu lauulu miti o uumi uumi, tagata e ona ia curls - e uiga i lauulu lamolemole, oe umiaina le lulu lauulu - e uiga i curls ...

Faʻafefea ona filifili lauulu ulu?

O fulufulu sese, e le pei o fulufulu, e le mafai ona foia le faʻafitauli o le leiloa atoa o lauulu, ae mo le tele o fafine, o ia oloa e matua aoga lava mo aso uma pe mo le fausiaina o foliga foliga fiafia. E mafua lenei ona o foliga o manoa e faafoliga o lauulu ma lona umi, e aunoa ma le faʻaogaina i se tau faʻaopoopoga taualumaga faʻagaioiga.

Le asō, ua avea ma taʻutaʻua o le ulu ua avea ma sui talafeagai mo se tautua, peitaʻi, o loʻo sauni atu e maua se mea aoga, e aoga le faʻalatalata i le filifiliga o oloa. Mea muamua lava, e tatau ona malamalama o le faʻavasegaga o aso nei o laina i luga aʻe o loʻo faʻavasegaina faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasiga o le mea masani o mea mata.

I aso nei, o nei ituaiga ituaiga o laulu sese e mafai ona maua i luga o le faʻatau atu.

Le ituaiga mulimuli e seasea gaosia e tagata gaosi. O oloa mai faalenatura 'oloa mata e mautinoa e sili ona manaʻomia, talu ai e maualuga lona lelei pe a faʻatusatusa i le muamua ituaiga. I se faʻaopopoga, e tele taimi e faigofie ai ona galulue ma i latou e oʻo lava ile fale, aua e sili atu ona faigofie ona filifili ai mafiafia, faʻasaʻo, fufulu ma faʻamago.

A o mea faʻalenatura, o iko maualuga-lelei o le a laititi ifo maualalo i foliga i faʻalenatura faʻasologa masani. E le gata i lea, o oloa o le a sili atu ona taugofie.

O teuteuga o laʻau lauulu e vaevaeina foʻi i ni vaega. Acrylic, nylon ma vinyl filifiliga o loʻo faʻatau atu. O le vaʻaiga vaʻaiga masani mai le laulu moni o le mafiafia o filo, faʻafetai ia e sili atu le faigofie o synthetics. Ae, e ui lava i le manifinifi o le filo, o le mea e sili ona umi ma umi, ae sili ona faʻaeteete i le vevela maualuga. O le agai atu i lea, e le fautuaina e le au tosoina le soloia poʻo le teuteuina o se laulu ile laʻau faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se ea vevela, pe faʻataʻitaʻi ia i latou pe faʻasaʻo i latou i masini e faʻapipiʻi ai mea ia fausaga.

I le amanaia ai o le ituaiga o mea mata faaaoga e fausia le oloa, lauulu tekonolosi o le a eseese foi. Mo curls masani, ua faʻatagaina le faʻaaogaina o laupepa masani ma rinsers, ma a o faʻalava mo le gaosi, latou te manaʻomia le faʻatauina o se oloa faʻapitoa ile tausiga.

E mafai foi ona vaevaeina sese lauulu i vaega e tusa ma o latou mafuaʻaga ma faʻapipiʻi filifiliga.

  • E i ai oloa ua faʻauʻuina i le laulu e faʻaaoga ai lauulu eseese. I le tele o taimi, o laʻau faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i se kilipa poʻo se "paa".
  • O le ituaiga lauiloa lona lua e mafai ona faʻapipiʻi, e faʻapipiʻiina i le faʻaaogaina o lipine poʻo lavalava.
  • E faʻapea foi ona faʻatau atu fulufulu sese i foliga o se siʻusiʻu ma se fulufulu paʻu poʻo se sapalai faʻatasi ma se fusiua.
  • O se lauiloa lauiloa o luga o laina o oloa i le ituaiga o faʻaʻi. I le avea ai o se tulafono, o se laʻititi fusiua o lauulu e faʻapipiʻi i le laulu autu ma se selu e tu i le tasi itu, poʻo le kiliva.

O nei ituaiga o taʻamilosaga o loʻo taʻatele e faʻalauteleina ai a latou galuega. I se faʻaopopoga, mai mea uma o loʻo i luga, e mafai ona e fatuina le ata manaʻomia ma fai-ia-oe lava lauulu.

I totonu o salons, e fatuina ai se sitaili, o le au polofesa latou te mananaʻo e faʻaaoga ituaiga sulu i luga o lipine, talu ai o oloa faapena e mafai ona umi le umi i luga o le lauulu.

E i ai foʻi ituaiga e lua o tresses e faʻavae i luga o le mafiafia:

  • oloa ma manifinifi utupoto,
  • ituaiga ma le lautele ituaiga o mea i luga o le mea.

I le masani ai, o se seti o tresses e aofia ai 4-8 fasi o eseese umi. O le faʻamauina e amata i le oloa tele, ona totoe ai lea o isi i le nofoaga filifilia. O le teuteuina o laulu pe lalagaina ua faia pe a uma ona filiina mai seti e tuu i luga o le ulu, ma ulu uma ulu.

I le faagasologa o le filifilia o se mea faʻapipiʻi ma ni sese sese, o le taimi taua o le filifiliga foi o le paolo ma le lanu o le lauulu, o le a ogatasi ma le lauulu masani i le tele e mafai ai. Ole auala pito sili e saʻo o lou vaai saʻo i ou lava paolo, ae o manoa i luga o fulufulu o le a foliga lelei o se "faʻamamafa" o le ata i le lumanaʻi, ma le eseʻesega ole tone ole 1-2 tulaga ile itu pogisa pe malamalama. Lenei foi popolega i le mataupu o le umi - i luga o le ogatotonu ma lauulu pulu, umi uumi mafai ona faʻaaogaina.

A fuafua lauulu lauulu ma tresses, oe tatau foi ona faʻamasani oe lava ia latou mea taua.

  • Faʻataʻitaʻiga lauulu e faʻaoga ai mea faʻapena e leʻo afaina ai le soifua maloloina. E le pei o mea ua alualu i luga, e le afaina le uluulu aʻo laʻei luga o ni ulu. Ma le isi, o le laulu atoa e tumau pea i le tino.
  • E tu i fafo mo faigofie le faʻaaogaina. I le avea ai o se tulafono, e faia ai se laei faigofie ma le itiiti dexterity, o le oloa e mafai ona faʻasaʻo i nai minute minute, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o fixation.
  • Faʻafetai i lauulu sese, e mafai ona e vave ma sefe le faʻaaogaina o lau ata, ma o le faʻagaioiga o gaioiga o le a matua leai se tiga.
  • O fusiua i luga o manoa e itiiti laʻititi i lapoʻa, o lea o isi laulu ile lauulu ole a natia ma le saogalemu i lalo o isi mama.

Faatasi ai ma lauulu ulu, oe mafai ona faia le tele o sitaili ma lauulu. O le masani ai, o kulupu uma e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua.

I aso uma

O le faʻauʻuina o laina uumi e faʻateleina ai le voluma pe sui le umi o le a fesoasoani i se vave filifiliga e tuʻuina atu i lau ata se paʻi fou. O lenei filifiliga o le a fai e sili ona faigofie, o lea la e fautuaina ai teine ​​e faʻaogaina e aunoa ma le poto masani faʻatautaia i le faʻagaioiga tresses. O se itu lelei o lenei manatu o le mea moni e tusa lava pe faʻaaogaina foliga faʻaolaina o oloa, o loʻo vaʻai faʻaopopo curls e faigata tele ona iloa ese mai mea moni.

O lena manatu o le a sili atu aulelei pe a fai e te nonoa ni fusi i se moli mama pe, faʻapea foi, pogisa uliuli, lea o le a aumaia se mautinoa fou ma fou i le ata.

Matou te filifilia se sitaili manaia

Ata: luga o curls mafai ona i ai so o se paolo

Muamua lava, matou te fia matauina o lauulu faʻalautele i luga o lauulu e eseese ituaiga:

O le mea mulimuli e leai se avanoa i nei aso. Natura i le tulaga e sili ona lelei mea uma - latou mafai ona pipiʻi, toso, ma isi. Ae mafai ona faʻaaogaina lelei mea faʻapipiʻi, aemaise lava talu ai o latou foliga foliga foliga lelei ma laʻau moni.

Faʻaaoga laʻasaga luga mo taimi eseese, faʻaipoipoga ma faʻauʻuga teuteu foliga foliga manaia. Ae ui i lea, o aso uma laulu foliga atonu foi foliga sili atu ona masani.

Faigofie lauulu i le faʻaopopoina o sese pepelo eseese lanu

O le laʻau lauulu ma le faʻaopopoina o filifili e avanoa mo tamaitai uma.

Le aoga sili o tresses:

  • saogalēmū - luga vaʻa, e le pei o faʻalautele, aua le afaina le uluulu poʻo le fausaga o le tamaʻitaʻi lava lauulu,
  • faigofie le taotoga - i le na 20-30 minute le oloa ua faʻamautu ma aveeseina foi e aunoa ma faʻafitauli pe a tatau ai. O le mea lea ua tupu, o lauulu faigofie e iai ni manoa sese e faia vave ma faigofie,
  • tamaoaiga - o le faʻaaogaina o lauulu pepelo e sili atu le taugofie nai lo le faʻaopoopoga taualumaga.

O loʻo ofoina mai se lautele lautele o faʻataʻitaʻiga, e mafai ai ona fausiaina se laulu lalelei e ala i ni manoa sese. O nei ona po o le maketi lauulu laʻau e iai mafuaaga e mitamita ai o le tele o lanu lanu. Teine faʻatau oloa ina ia faʻafetaui le agaga o latou tamaʻi oloa, pe maua loka o eseese, manaia lanu. O laʻei lauulu ma ni lanu lanu masani e fiafia i teine ​​talavou.

Tress - o le a lea

Hairpins i luga o lauulu lauulu o se isi mea mo lauulu uluola. O le togafiti faʻataga e maua ai taunuʻuga lelei e aunoa ma le faʻaleagaina o le fulufulu laʻau. O mama pe o le loka sese i luga o fulufulu e mafai ai ona avea le ata faʻalelei ma teine.

Eseese:

  • lauulu masani. Lava taugata mea, maualuga uiga. Silika, lauulu vaivai e mafai ona fufuluina, mimilo, faʻasaʻo. Filifili loka mo le lanu moni pe faʻatau se seti e fatu ai le maualuga maualuga itu. Le filifiliga e mo tofo uma,
  • loka faafoliga. O lauulu gaosi e sili atu le taugofie ma ia lautele le lanu gamut. Afai e te faʻatusatusaina le tau o loka faʻapipiʻi ma lauulu lauulu, o le tau o taualumaga o le a faʻaitiitia i taimi.

Aoao mea uma e uiga i le penefiti ma le mea lilo o lauulu mafanafana afifi.

Faitau iloiloga i luga o le juniper taua suauʻu mo lauulu i lenei tuatusi.

Fulufulu ma le lanu pupula (lanumoana, paʻepaʻe ma mumu) paʻepaʻe ma a latou ata

O laʻei fulufulu ma uʻamea susulu e fiafia i a latou faʻatelega, popolega. Variegated overhead curls maua se avanoa e maua ai le moni aʻafiaga o le valivali pe faʻamamaina. Vali vave lou lauulu i pigment tumau, ae le o tagata uma e filifili. Ae e leai se tamaitai talavou nofofua o le a mumusu e vaʻai ia te ia lava i se uiga mataga. Ole mea lea e faʻaoga ai le ufiufi o uʻamea lanu eseʻese.

E faʻafefea ona vaʻai mai lauulu i ou lanu lanu, vaʻai i le ata:

O le fulufulu laʻau ma le paʻepaʻe paʻepaʻe o se mea lelei lea mo i latou e manaʻo e "faʻanofoa" ma le blond. Ole auala o le liliuga e tupu e aunoa ma le afaina ai i lou lava lauulu. O lenei filifiliga e talia mo talavou ma teine ​​matutua. O lauulu ma le lanu lanumoana e sili atu ona talafeagai mo talavou fashionistas. I totonu o lenei faʻatusa, e mafai ona e vaʻaia, mo se faʻataʻitaʻiga, i se pati talavou pati. Mo se mea faʻapena, o se fulufulu mata ma lanu paʻepaʻe poʻo se lauulu e iai ni manoa mumu o le a avea ma filifiliga manaia.

Spikelet i totonu i fafo

O le lauulu laʻititi ma le laulu sese e le manaʻomia ai ni pathos ma sili ona atamai. Farani spikelet totonu fafo foliga foliga manaia. O le sitaili foliga mafiafia, tele ma matagofie.

Matagofie farani fua i totonu

Faatonuga mo le fatuina:

  1. Palu lelei le lauulu.
  2. Faapipii lauulu i lauulu ina ia ufiufi i latou paʻepaʻe.
  3. Vavaeeseina ia manoa e tolu mai le muaulu ma amata lalagaina le lala i totonu.
  4. Sopoʻia le agavale tauagavale ma ogatotonu ina ia i lalo ole ogatotonu le itu tauagavale o le laulu.
  5. Tuu le itu taumatau i lalo o le agavale ma le ogatotonu.
  6. Faʻasolo le soʻoga ogatotonu i lalo o le taumatau, lapotopoto ma faʻaopopo se curl mai le leai o se lauulu. O le laina ogatotonu e tatau ona toe totonugalemu.
  7. Ina ua maeʻa, toso i lalo le itu tauagavale i lalo, toe uu le lauulu mai le itu. O lenei vaega e tatau ona iai i le ogatotonu.
  8. Faʻaauau le lalagaina seia oʻo i le iʻuga, o taimi uma e tuʻuina atu curls i itu uma e lua.
  9. Ia mautinoa e leai ni mea iloga o faʻapipiʻiina lauulu sese.
  10. Faʻamau le fili i le pito ma faʻamaʻi i se fusi faʻaoso.
  11. Sulu malieu le fili ma faʻapipiʻi laititi, ina ia mafai ona e ufiufi vaega faʻapipiʻi.
  12. Faʻasaʻo le laʻau faʻaali ma varnis.

Taua! Afai e te faʻaogaina ia manulele faʻapipiʻi, aua le soona faʻaaogaina le teuteuina o au soʻo.

O a tresses?

Tresses o sese sese luga lauulu i luga o lauulu faia o lauulu masani po o faafoliga. Faalenatura tresses e sili atu taugata, ae o le maualuga tulaga. Maea faʻatuina e sili atu ona avanoa ma maua ai le lautele lanu lanu.

Le aoga o False Hair

Tele teine ​​e fiafia e filifili lenei fesoasoani, aua e tele ona taua itu:

  • Tresses sau i eseese uumi, fausaga po o ata, lea o le a faʻatagaina ai tamaitai taʻitasi e filifili lana lava ituaiga. E mafai ona e faʻapipiʻi loka o lanu eseʻesega poʻo lauulu laʻau i le leo,
  • O se saogalemu ma sili ona talafeagai lea e sui ai i lauulu ulu, ona o fulufulu sese e mafai ona faigofie ona tuʻu pe aveeseina i soʻo se taimi. I se faʻaopopoga, o lenei metotia o le suia o foliga vaaia e le afaina ai le lauulu laupepa,
  • Mounting tresses e le sili atu 15-20 minute ma e le manaʻomia ni isi masini,
  • E mafai ona faʻaaogaina le laulu sese i soʻo se umi, vagana ni lauulu e sapasapaia tamaiti.

Lauulu i laulu saʻo e tafe

O se filifiliga faigofie tele i ni nai minute o le a liua lau sikuea i fulufulu umi ma matagofie.

  1. Sulu lou lauulu i le auala atoa. Leai se mea e tatau ona le mautonu.
  2. Vavaeese vaega o le lauulu i le pale ma se laina teteʻe. Faʻamama i se kilipa.
  3. Fofo vavaeese ma feololo faʻamau vali ma selu māmā.
  4. Faʻasalalau le lauulu i luga o le fulufulu ma faʻapipiʻi le tele lautele i le lauulu latalata i le vaeluaina (i luga o le 3 poʻo le 4 ni vaega).
  5. Faʻaauau ona faʻaopoopoina isi soʻotaga totoe ma ia mautinoa o loʻo lelei ona faʻapipiʻi.
  6. I itu faʻaletonu e faʻamau, faʻapipiʻi pito puʻupuʻu (luga o le 1 kilipa).
  7. Tatala le pito i luga ole lauulu ma selu lemu. E mafai ona fai se faaputuga malamalama.

Ina ia faʻataunuʻuina le maualuga le mafai, faʻapipiʻi se isi laina o loka luga. Alu i tua mai le vaeluaina muamua 3-5 cm ma toe tasi. Fofo ia ma varnish ma toe fai le atoa faagasologa. Lalo ma faʻasaʻo le pito i luga ma se pulumu malu.

Faʻafefea ona faia se fesuiaiga o le Spikelet mai i luga o le ulu? E manaʻomia sina taimi, le onosaʻi ma le malosi.

  1. Vavaeese vaega o le lauulu i le pale faʻatasi ma se laina teteʻe ma fusi i se kilipa.
  2. Sulu sina lauulu laititi i aʻa.
  3. Faʻamauina mau i le maʻosi - o se tasi ua lava. O lauulu mo lenei laʻei lauulu e mafai ona avea uma saʻo ma galugalu. Le filifiliga mulimuli foliga sili atu le manaia!
  4. Aveese le togafiti mai le ulu ma lalo le loka i lalo.
  5. I le muaulu, filifili se tamai vaega o le lauulu ma vaevaeina i ni tolu curls.
  6. Amata lalagaina se fatu, tuu le vavae i lalo ole pito i lalo.
  7. Sulu le fatu nei i le umi e mananaʻo i ai ma nonoa i se vaega faʻamalosi.

Ile auala lava lea e tasi, e mafai ona e fili lalagaina lua - Farani poʻo le masani. Faʻafefea ona fai? Vaʻai lenei tala!

Lauulu laei ma laʻau

O sitaili sili ona matagofie o le faʻaipoipoga e faia i luga o le uumi ma mafiafia lauulu. O le a le mea e faia e isi? Aua le saoloto e faʻaaoga tresses!

1. Selu lelei.

2. Ma se laina faalava, tuu ese le vaega i luga o le pale ma malupuipuia i se kilipa.

3. Faʻapipiʻi pito i luga o le galu pei ona e iloaina, ma ufiufi i se vaega o lou lauulu.

4. Toe foʻi i le ogatotonu, togi se ofuvae manifinifi.

5. Faʻapipiʻi se loka o lauulu i lona tumutumu ma mimilo faʻaʻaliʻoto, faʻapipiʻi faʻamamaina togafiti. E tatau ona lalafi fili i le vaʻai sese lauulu.

6. Lafo le iʻuga e mulimuli i le itu tauagavale.

7. I le itu taumatau, tago i le lautele o le soʻona faʻaalu ma pipiʻi ma se uʻamea, faʻasino mai le mata.

8. Faʻapipiʻi le uʻu i le ogatotonu o le ulu i se mea e le o vaʻaia, faʻatonu i totonu faʻasolosolo. E mafai ona e faʻaaogaina ni paga se lua o mea le vaaia - tuʻu faʻataʻamilo i itu uma o le itu mo le faʻamoemoeina sili.

9. Vavae ese se isi manoa mai le itu e tasi, vilivili i le uʻamea ma nonoa latalata.

10. Toe fai lenei faiga ma nisi manoa se lua. E tatau ona faʻaliliuina se atigi o laʻasaga taʻitasi.

11. Alu i luma o le lauulu. Ave se fasi filo ma vavae ese mai mata.

12. Toso le curl i tua ma faʻapipiʻi i le nofoaga o loʻo tu ai le curl mulimuli o le atigi.

13. Fatu mama mai le lauulu na totoe. Aveese ia manoa i le vaega parietal ma vaevaeina i ni vaega se tolu.

14. Curl le itu tauagavale agavale agai i foliga ma afifi lenei curl faataamilo tamatamailima e lua e fai ai se mama.

15. Faʻamau le mama i luga o le atigi ma le fesoasoani o le le vaaia.

16. Tipi ese le vaega ogatotonu mai le mata ma fai se isi mama. Tuu i tafatafa o le muamua ma nonoa.

17 o Le AtuaToe fai le faiga ma le taumatau taumatau.

18. Curl pito o le siusiu.

I le isi vitio o le ae faamasani i fou manaia laei ma lauulu sese:

O laʻei felanulanuaʻi mo le vaitau 2018 e le mafai ona faia e aunoa ma ituaiga uma o fusi. Tresses o le a fesoasoani ia te oe toe tuuina atu ia i latou le matagofie ma le tele. O lenei faigofie ae e matua maoaʻe lauulu e mafai ona faia mo soʻo se mafuaʻaga!

  1. Faʻatau le iʻa uma i luga o le kilipa. O lona umi ma le paolo e tatau ona fetaui ma le lanu masani o lauulu.
  2. Nonoa se maualuga maualuga i le pale poʻo le ua.
  3. Faʻapipiʻi le fata i le pito i luga i le faʻapipiʻi o se lauulu i luga o le ofuvae.
  4. Ina ia nana le nofoaga o faʻapipiʻi, tuʻu ese le ie manifinifi mai le fusi, afifi faʻataʻamilomilo faʻataʻavale le au ma faʻamau le pito i le le vaaia. E mafai foi ona e faʻaaogaina le mea faapipii (vavaeʻese pe tasi le mea e faʻapipiʻi ai le lapisi).

Laʻu pito i lalo

Nei e le o ni mea uʻumi faʻapipiʻi ma lauulu pepelo! Matou te ofoina atu seisi tulaga faʻaosofia uiga lelei, lea e mafai ona e faʻaali mai uma i se tafaoga ma se pati.

  1. Vavaeese vaega o le lauulu i luga o le pale ma se tafailagi vavaeese.
  2. Faapipii ni manoa sese. E mafai ona e tuʻufaʻatasia uʻu o ituaiga eseese. Ma o le laulu lauulu o le a sili atu ona manaia.
  3. Selu lelei le pito i luga ole laulu ma tuʻu i lalo.
  4. Vavaeese se manifinifi manifinifi ma fili i lona lalaga - masani faʻapitoa poʻo iʻa fai iʻa.
  5. Faaputuputu uma lauulu ma se fulufulu paʻu ma fai se faʻasaga i luga.
  6. Afifi lona faavae i se filo.

Tamaitai sola

O e alu i se faleʻaiga poʻo seisi afiafi afiafi? E le manaʻomia le alu i le pulu faʻapipiʻi mo lenei mea, aua e sili ona aulelei sitaili mafai ona faia i le fale. Ma mo mea faapena, selu lauulu e atoatoa, mo le fausiaina o le ae manaʻomia varnish, le vaaia ma se selu.

Faia-e ia-oe lava faʻailoaina o faiga:

  1. Tuu lou ulu ulu ma faʻapipiʻi ia laupepa sese.
  2. Tuʻu loka mai le muaulu ma 'ave i luga.
  3. Faʻaaoga se selu e selu lelei.
  4. Faia lenei faʻaogaina ma lauulu uma i le occipital eria.
  5. Faapau lauulu i le malumalu ma le le vaaia, ma faʻaeteete faʻalelei i varnish.
  6. A mago le laei, aveese le le vaaia.
  7. Toe togi le lauulu i luga ma selu teisi i le selu e nana ai “mea le atoatoa”.
  8. Nana mea faʻapipiʻi ma faʻamau le faʻaiuga ma le varnish.

Ova taugofie ile curling iron

Curls ma sese lauulu foliga foliga mataina

Afai o loʻo e sailia se lauulu e iai ni loka sese mo lauulu pupuʻu, e mafai ona e faia ni sitaili manaia.

Ioe, o mea uma o le a foliga lelei i mafiafia uumi uumi, ae i luga o le puupuu sitaili e foliga lelei foi:

  1. Faʻalu lelei au lava vela.
  2. Faʻapipiʻi le lauulu pepelo ma toe selu.
  3. Vavaeese vaega o le lauulu i tua o le ulu.
  4. Ave se fasi, faʻaaoga le mousse ma matagi i luga o le curling iron.
  5. Galue le tua o lou ulu.
  6. A maeʻa lenei mea, alu i le vaega o totoe o le lauulu, vavaeeseina mai lea vaega i lea vaega.
  7. Lelei taoto curls ma filifili lelei lalaga mea uma i varnish.

Gauai atu! O laei e teuteu tino e le mafai ona teuteuina ile sitaili poʻo le sikola.

Le aoga

O le lauiloa o le tress e faigofie ona faʻamatalaina:

  • maualuga le saoasaoa o le fausiaina o se ata fou: faʻapipiʻi tresses e le sili atu nai lo le afa itula,
  • suia i le umi, voluma e aunoa ma le faʻaumatia o le cuticle. E leai se faʻaalia i luga o le vevela maualuga, vailaʻau vailaʻau, e aofia ai kulimi faʻapipiʻi,
  • loka e faigofie ona faʻapipiʻi i lauulu masani o soʻo se umi,
  • taua tele le sefe o taimi ma tupe. O le taimi lava e te faʻaaluina ai se tupe ile seti tresses, ma e te le tau masani ona e asiasi i le teine ​​lulu. Le mafaufau o se lauulu uluola faalautele le a taofia asiasi ia te oe,
  • i le saosaoa anapogi e leai se afaina, o le lauulu e le fusifusia, le gau,
  • o manoa o le natura poʻo mea faʻalenatura e faigofie foi ona aveʻesea, faʻapea foi ona faʻamau. Galue ma le faaeteete, ona e leai se leaga o "lau" ma "tagata ese" lauulu,
  • Afai e te le manaʻo e tuputupu ae curls i le puimanava, faʻaopopo le voluma i se laei pupuu laei. O isi loka i luga o fulufulu e omai i eseese umi ma lautele,
  • i lugā o loʻo i ai uma aʻo le "fou lauulu" ma le paʻu, e le manaʻomia ni faʻaopopoiga faʻaopoopo,
  • faia faigofie sitaili faigofie i le fale, tusa lava pe leai se fesoasoani. A iai sou tina poʻo se tuafafine lata ane, o le fausiaina o se foliga matagofie o le a sili atu ona faigofie,
  • Fulufulu sese e talafeagai mo le fausiaina o aso uma ma aso malolo hairstyles. Toatele faʻaipoipo faʻaaoga le fale saogalemu i se aso mamalu. O se pulou taugata i sulugatiti poʻo ofuvae manifinifi e masani ona faʻapipiʻi i fulufulu ulu,
  • e faigofie lava ona maua ni faʻaopoopo manoa o le natura lanu pe vali i feteʻenaʻi leo. O manoa e ala i le faʻailoaina e lauiloa.

Fulufulu ma uʻamea sese i itu o le fale

O le faigofie ona iloa o se tasi o faʻamanuiaga taua o tresses. E talafeagai i le toeititi lava le umi ma le maualuga o le lauulu laʻau, fesoasoani e faʻaopopoina le umi ma le tele. Faʻaogaina oloa e faigofie tele, ma o soʻo se ituaiga e mafai ona faʻaalia lauulu lalelei ma sese i le fale.

Afai e le lava le lauulu, ona mafai lea ona faʻaumatia lenei faʻaletonu i se mataupu o minute. Ave ni faʻailoga sese pepelo, ma le fesoasoani a se maso pulumu fai se faaputuga. Ina ua maeʻa, ona faʻamauina lea i lalo o latou lava laulu faʻaaoga ai le le vaaia o lauulu lauulu. Le isi, taoto lauulu e pei ona e te manaʻo.

Ina ia malamalama pe faʻaalia se laʻasaga matagofie o loʻo i ai ma ni manoa faʻapipiʻi foliga, vaʻai i ata o loʻo faʻaalia i lalo:

Afai e te manaʻo e faʻafetauia le uumi, ona masani lea ona faʻaaogaina curls o le paolo lava e tasi e pei o le "pele" ulu. O le metotia e matua talafeagai lelei mo se fiafiaga, foliga faaipoipo. O se lauulu laei e fofoa mai ma ni manoa i itu ma iʻu curls i luga o le occipital eria.

O tagata gaosi oloa e faʻaalia ni ituaiga autu se lua o lauulu sese. Uma o latou maua se susulu maloloina, silkiness, lautele lanu lanu.

I se faʻaopopoga, o ituaiga uma o fafaga e faʻaalia i foliga taʻitoʻatasi:

  • mea moni - e faʻatagaina i latou ona vilivili, faʻasaʻo, toe vali, fufulu ma faʻamago,
  • aloa gaosi - acrylic, vinyl po o nylon. O ia filo e manifinifi nai lo le natura, e mafua ai ona mama ma aoga faʻaaoga. E malolosi, tumau (aua le faʻaseʻe, aua le gagau), faʻalelei lelei la latou foliga. I totonu o mea sese o synthetics, e tatau i se tasi ona faʻaigoaina le maualuga o le faigofie ona malosi malosi vevela. Mo lenei mafuaʻaga, e le fautuaina e faʻaaoga se fulufulu lauulu (vevela feula), curl curls ma curling iron pe faʻasaʻo na mea i le uʻamea faʻamafanafana.

Ina ia mafai ona faʻaavanoaina le tautua mo se taimi umi ma aua le taofia le faʻamalieina o lona e ona, e tatau ona tausia lelei. Aua le tuʻuina tele le styling oloa pe a fatuina o se hairstyle ma sese pepelo faʻasologa. O le mea moni o se mea sili atu ona faigata le fufuluina ese faʻaleleia tino mai laʻau pepelo nai lo le masani paʻepaʻe. A maeʻa le faʻaaogaina, e tatau ona faʻamamaina vilivili mai toega o le fai faʻamalu e ala i le fufuluina, faʻamamago atoa. Teu i le vevela vevela, faʻamamao mai le susū ma faʻatonutonuina le la susulu.

Se tala o le talafaasolopito

  • E oo lava i aso anamua, sa faaaoga e tagata tagata papaʻe.
  • Ovid e talanoa e uiga i tofa pepelo.
  • E le mafai e tagata maualuluga o Europa ona fai e aunoa ma ni wigs ma ni manoa sese e faia ai latou laei matagofie.
  • Masalo, manatua tele o se fulufulu Ovid o taua e uiga i fili sese. , lea sa faia mai le tumutumu o vaega.
  • I le 19 senituri, sa faigofie lava ona fai ni ie lalaga sese i ni fusi i luga o alafau ma nape.

Vave faʻasaga iʻu

O lenei metotia e mafai ona taʻua saogalemu o le saoasaoa ma sili ona faigofie. Ae o le lalelei, ia e le faʻatauvaʻa i isi filifiliga lavelave.

  1. Selu uma lauulu i tua.
  2. Nonoa se fulufulu maualalo.
  3. Suluʻi le mea i lalo.
  4. Fai se pu i lauulu ma toso le siusiu i totonu.
  5. I le mea e saisai ai, faapipii le pepelo sese i luga o le paa.

E te le talitonu i ai, ae ma le fesoasoani a sese lauulu e mafai ona e faia oe lava au! E i ai ni filifiliga se lua iinei. E mafai ona faʻatau sau ie lalaga saunia e fetaui lelei ma foliga o ou foliga, pe faʻaʻele le laʻau ma ave iai le foliga manaʻo.

  1. Tuu i luga ole sasa pe o le vaevaega.
  2. Faapipii ia au i le ulu.
  3. Faʻalo lelei lou lauulu.

O lenei sitaili sitaili faia mo faauuga, faʻaipoipoga poʻo faʻamanatuga. Talitonu mai ia te au, e mafai ona e taulimaina oe lava!

  1. Selu i le itu le vaeluaina.
  2. Vavaeese le vaega o le lauulu i se tafailagi vaeluaina ma tutuʻi ma se kilipa.
  3. Faʻapipiʻi manoa ma le lauulu maualalo mai luga.
  4. Ave se loka manifinifi mai le itu ma amata mimilo le tourniquet, piki i luga fou curls ai. Faʻapaʻi le pito i lalo o le ua ma faʻamau le saogalemu mo le faʻasologa i se togafiti poʻo se mea paa.
  5. Fai le tutusa tutusa i le isi itu.
  6. Nonoa le fusi.
  7. Ufiufi le fusi iʻa ma tipi faʻaeteete le suauʻu.
  8. Faʻaloaloa le lalagaina ma ou lima.

Manaia tele sitaili faia o oe o se moni Hollywood diva. O e sauni mo lenei matafaioi?

  1. Faatasi ai ma le vaeluaina o vae, vavaeese le vaega o le lauulu i lalo ifo o le laina o taliga ma faʻasaʻo i se kilipa.
  2. Tulou le lauulu mai le pito i lalo.
  3. Faʻapipiʻi taʻotoga.
  4. Matagi loka luga.
  5. Fai se isi vaeluaina.
  6. Matua lou lauulu.
  7. Faʻapipiʻi se isi laina i luga ole laina sulu.
  8. Togi foi ia latou.
  9. Taʻu i lalo o le vaega o totoe o le lauulu ma toe fai curl.
  10. Afu latou i ou lima.

Faʻafefea ona filifili loka luga

Faatasi ai ma le fesoasoani mai o lauulu ulu, e mafai ona e fatuina ni laei matagofie o aso malolo. E fetaui lelei mo ofu faifaipea. O manoa i luga o fulufulu fesoasoani fesoasoani matua suia.

Ia filifili lelei i latou, vaʻai lelei i soʻotaga taua.

  • Natura. E le gata i le i mea, ae o latou foliga, lanu. O le mea moni, mo discos, e mafai ona faʻatau mai luga o laina o lanu sili ona faigata, ae mo aso malolo ma aso uma laulu latou te le aoga.
  • O pulou i luga o lauulu fulufulu e mafai ona teuteu tino pe masani.
  1. O aga masani faʻaleagofie foliga sili atu o le natura. E mafai ona fufuluina, faʻaoso, toso ma se uʻamea, valiina.
  2. Faapena tutusa ile mea moni, latou uiga faalagolago ile tau. O le taugofie latou te maua, o le sili atu faʻatagata latou te vaʻaia, ma o latou tautua olaga o le a puʻupuʻu puʻupuʻu. O filo gaosi taugata e toetoe lava leai se ese mai masani masani.
  • E sili le faʻatauina o laina e gaosia e tagata taʻutaʻua lauiloa, oa latou oloa i taimi uma e maualuga uiga.
  • O fulufulu i luga o le mamafa e mafai ona faʻatau eseese. O le tele o taimi e mafai ona e fetaui ma i latou i le tamaʻi pusa.
  1. Tusia seti (120 g) o le a faʻaopopoina lauulu manifinifi lelei.
  2. Ina ia faia i latou sili atu matagofie ma umi, e aoga le gauai atu i se seti mamafa 160 g.
  3. Mo fafine e mafiafia ae puʻupuʻu lauulu, e sili atu le faʻatauina o se seti e fuaina le 220 g ina ia umi ai.

  • O manoa e tatau ona filifilia e tutusa ma le lanu o lou lauulu, ina ia latou foliga sili atu ona masani ai. E mafai ona e faia le aʻafiaga o le faʻamamaina, pe a fai e te filifilia ni manoa o se lanu mama.

Fatufatu mea leaga

O le mama mataʻutia na avea ma foliga mataina faʻapitoa

Lenei laupepa o lauulu mai sese lauulu e manatu o se tasi o faigofie auala. Ae ui i lea, i tulaga o femininity ma elegate, e le maualalo ifo i le luga.

Ina ia fausia se fatufatuga leaga e te manaʻomia le tasi paʻu paʻu:

  1. Selu le lauulu ma faapipii ia sese pepelo.
  2. Faatasi ai ma lauulu moni, lafo le lauulu i le tasi itu.
  3. Lalagaina se moli mama ma le mama.
  4. Toso 'au ese mai le lalaga, ia faʻamamaʻi sina.
  5. Faamau mauu i le fili.
  6. Afai e manaʻo i ai, teuteu le laulu i se laei uʻamea, lea e faʻaoga e fatu ai le laulu o tagata Eleni.
  7. I le tasi itu o le malumalu, faasaoloto le manoa manifinifi ma vilivili ma le uʻamea uʻamea.
  8. Luluina mama mea uma i varnish.

Leiloa masani

Faia o se masani pu e faigofie!

Tele teineiti, ona ua maua aotelega ulu, fia aʻoaʻo pe faʻafefea ona fausia se siʻusiʻu.

  • Muamua luga o le lauulu uumi e foliga matagofie o ia.
  • Lua, o sea laulu e matua aoga, aua e le afaina oe i lelea loka.
  • Tolu, sitaili e talafeagai mo soo se tuʻua mai, e mo le galuega ma mo se pati.

O le faia o se siʻusiʻu faʻataʻavale sese e faigofie tele:

  1. Saʻo lelei lou ulu.
  2. Faaputuputu latou i se fusi ma faʻasaʻo i se fusipaʻu (filifili le nofoaga e te manaʻo ai).
  3. Faʻapipiʻi loka ma lauulu i le pito o le fusi, pei ona faia lea mea i le sini.
  4. Nana i luga le fusiua ma se solosolo aulelei, nonoa i luga o fulufulu.
  5. Ula ile siʻusiʻu.

Aemaise ni mea faʻataʻitaʻiga o loʻo teuteuina ile uʻamea mafanafana mo taimi faʻapitoa.

E pei ona e vaʻaia, o le fatuina o sitaili ma lauulu sese e le faigata e pei ona foliga mai i le taimi muamua. E i ai le tele o laʻau lauulu filifiliga, o lea e mafai ona e pikiina teuteu mo soʻo se mea e tupu.

Ae ina ia mafai ona tautua le laulu sese ia te oe mo se taimi umi, ia e mautinoa e tausia lelei. Manatua o le tausiga mo faʻalenatura ma faʻapipiʻi manoa e ese.

Ia mautinoa e fufuluina lau lauulu - mo mea masani, oe mafai ona faʻaaoga masani laupepa ma faʻaputuga, mo faʻalenatura oe manaʻomia se fofo faʻapitoa. Toto faʻaeteete laumei ma aua le matala. O nei aoga sisitema fesoasoani o le a fesoasoani e faʻasaoina le manaia foliga o loka mo se taimi umi, ma o le lauulu lauulu o le a faigofie matagofie.

O le vitio i lenei tusitusiga talanoa e uiga i nisi auala e fatuina ai le laulu ma le laulu sese.

Faʻafefea ona faʻalelei ia lauulu 'ulu

Tresses o loʻo faʻatau atu ma ni lauulu lauulu faʻapitoa, lea e mafai ai ona e faigofie ma vave faʻapipiʻi lauulu fou i lau mea moni laʻau. Mounting e faia i le pito i lalo o le lauulu, o le pito i luga e ufiufi i lona lava lauulu, lauulu lauulu e le o vaaia.

O kilipa-kilipa e filifilia e faafetaui le lanu o lauulu, e malu puipuia. O se faʻataʻavaleina faʻapipiʻi o manoa e faigata tele.

I le seti - mai le 6 i le 8 fasi fasi lauulu. Mo le mauaina o se faʻamoemoe faʻalenatura, ua filifilia filifili curls o eseese lautele ma uumi.

Ina ia fatuina se ata, e te manaʻomia se selu ma ni nifo e seasea, faʻaopoopo ma le afa itula o le taimi avanoa. Mai le ata e faigofie lava ona malamalama i ai le faʻapipiʻi o isi laupepa e faigofie atu ona maeʻa nai lo le faitauina o faʻatonuga.

Mounting Tekonolosi:

  • selu le lauulu i le umi atoa. Leai se nofoaga e tatau ona tumau le mautonu,
  • i le pito i luga, vavaeese se vaega o manoa, faʻasaʻo ma se togafiti: e le manaʻomia lenei vaega,
  • faʻanenefu vaega le malamalama i le vaivai varnish, selu sina laititi,
  • faʻasaʻo lauulu i luga o isi loka, faʻapipiʻi le muamua, lautele le "fusipaʻu" i luga o le 3 poʻo le 4 auvae i lauulu latalata i le vaeluaina,
  • faaopopo isi tresses i le taimi. I le itu faʻaletino, faʻasaʻosaʻo fasimea i luga o le 1 kilipa,
  • lelei fai faʻamalosi uila i aʻa.
  • mo le maualuga maualuga o le ae manaʻomia se numera o tresses,
  • sii ia loka faʻapipiʻi, faʻalelei ma se kilipa umi,
  • solomuli 3-5 cm mai le muamua faalava le vaeluaina, fai se isi,
  • toe fai le faʻagaioiga o le faʻapipiʻi o le tresses i le auala tutusa
  • selu ma le faaeteete, e sausau ma varnise, maitauina lemu i lalo muamua le laina pito i luga o tresses, ia ma ou lava curls,
  • faasaʻosaʻo lauulu, tuu ese maea. Pule oe pe fai se sitaili faigofie poʻo le afiafi.

Manaia le solofanua solofanua

Se sitaili faigofie ae aoga i aso uma. E afa itula le faʻaalu i le faʻataʻoto, leai lava.

O lau galuega o le faʻatau mai se sese sese o le umi manaʻomia. O le iʻa faʻaiʻu e tatau ona faʻafetaui i le paʻu o lauulu masani.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  • aoina le lauulu i se maualuga maualuga i luga o le pale pe latalata foʻi i le pito i tua o le ulu, mautu saogalemu i se vaega uʻamea,
  • faatasi ai ma le fesoasoani a se fulufulu ulu, faʻapipiʻi le faulaʻi tino i le tagata moni,
  • e le faigata ona nana le mea e faʻapipiʻi ai: vavae ese se tasi o manoa masani, fusi faʻataʻamilo i le paʻu, faʻamautu le pito o le lauulu i se mea e le vaʻaia.

Uluai lalaga

Fuafua i le lalagaina metotia, e faigofie lava ona fatuina se masani poʻo le lalagaina tootoo mai fou curls.

O le pulu moli lamolemole o se filifiliga i aso uma, o le fili o soft curls o se sili sili ona lelei mo se faʻamanatuga.

Vaʻavaʻai i le eseʻesega o le lalagaina ma isi laupepa mafai. Mo faiga faʻaipoipo, o se tasi lea o sili ona lauiloa filifiliga.

Polokalama faʻatele

Curls o eseese ituaiga faamamafa femininity, o le lalelei o lauulu. Pe a filifilia le sili ona lelei unta ma lauulu lauulu ese, leai se tasi o le a mateina o le moni umi e tolu taimi puupuu nai lo lou matagofie curls.

Tuu le faʻamalolo ese, faʻaputu i le tasi itu, fai se itu maualalo. Lush, agamalu teuteuga o se ata sili ona lelei mo le teine ​​faaipoipo. Hairstyles faaipoipo i luga o tresses i le pito i luga o lauiloa.

Atoa atoatoa

O le sitepu mo le fausiaina o se sitaili faʻalelei foliga o loʻo faʻamatalaina i luga. Mo le faʻamanatuga, e mafai ona mafolafola pe faʻataʻamilomilo manoa. Taulai lau tofo, aotelega ata, lelei o lauulu.

E faʻataʻamilomilo sina au mea curls? Fai se pito sili ona matagofie ma tutusa tutusa suamalie ma le maualuga. O le uluaʻi teuteuga o le a faʻaopopoina le ata.

Lauulu laulelei Eleni

Manaia, agamalu teuteuga alu atu i le tele o sui o le talafeagai feusuaʻiga. Ma se laei ulu foliga, o oe o le a le mafai ona teteeina. O le ata a tamaʻitaʻi, moli laʻititi i le sitaili Eleni, laʻei manaia le laulu, maaleale teuteuga mautinoa e tosina maia.

E le faigata ona avea ma se atua Atua:

  • faapipii curls fou i le tele o lauulu e faʻaaogaina tekinolosi masani,
  • fai se ofu manaia ma se fulufulu paʻu,
  • Vavaeese fasi mai curls ma se selu, liliu i le avanoa i lalo o le fesoasoani,
  • ave taʻamilosaga muamua mai itu, faasolosolo agai i le ogatotonu,
  • faʻatu se moli lelei tele, faʻasaʻosaʻo, faʻamalulu lemu ma vali,
  • faʻapipiʻi le teuteuga - fugalaʻau manaia, lauulu i penina poʻo rhinestones i le pito,
  • tuu ni nai curls i le itu faaletino: o lenei auala o le a avea le sili atu fafine ma malie.

Fautuaga Aoga Taumafa

E faigofie tele le faʻatumauina o le lelei o lauulu masani poʻo mea totino. Faatasi ai ma le taulimaina ma le faʻaeteete, o isi faʻasologa o le a tumau mo se taimi umi.

O le sili atu ona faʻaoga, o le faigofie foʻi lea ona faʻatautaia. Slavic ituaiga lauulu ma le mafiafia o le fausaga, lava le agamalu, masani susulu, maualuga maualuga lauulu e taua tele. E i ai taugofie filifiliga, ae avaga, pei ona e iloa, e masani ona ova totogi.

Manatua tulafono mo le tausi soifua:

  • fufuluina ia manoa i le mafanafana vai i se faʻapipiʻi faʻapitoa. Ave ese le faʻapipiʻi i totonu o se pesini vai, tuʻuina i lalo faʻamatalaga o le "lauulu fou", fufulu mo le tolu o le itula,
  • tautau mama curl ina ia latou tafe, mago matala masani,
  • fulufulu lemu mea faʻago-faʻapipiʻi ma se selu ma nifo e seasea, tautau pe faʻapipiʻi i totonu o se pusa tele. Tele o teineiti e teu tresses i luga o se tautau, faia ni matau faapitoa mai le vaivai uaea mo le faʻapipiʻi ona soʻo,
  • Masiulu lauulu curl curly, faasaʻo, vali ma varnish, mimilo i curlers. O le lauulu faʻapipiʻi o na togafiti o le a le tu: faʻataʻitaʻiga vevela e vave faʻaliliu se mea matagofie matagofie i se mea faʻapipii, ma uʻamea.

I le vitio mulimuli mai, e mafai ona e vaʻaia i le tele o isi manatu mo lauulu i le laulu sese.

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

1 FESOASOANI

O se sili talafeagai fofo o lauulu faʻalauteleina. E puʻupuʻu loʻu lauulu, ae o isi taimi ou te manaʻo i le uumi uumi, ma se laʻei manaia o loʻo iai ma 'iva mo aso malolo. Sa ou faʻatau mai mo aʻu se seti o manoa i luga ae o se ulu maualuga. Mo hairstyles, o le sili lea, ona o mea teuteu lauulu e mafai ona lalagaina (o le mea moni, pe a fai e maua thermo-lauulu). Ia fetaui e faʻaaoga ma tausia lelei. E mafai ona faʻataʻitaʻia ma lanu eseese.

Lauulu lauulu laei ma lalelei

O sitaili i le sitaili o foliga ile aulelei e foliga sili ona manaia ma atoatoa mo le asiasi atu i mea lautele.

  • 1. Tuu lou lulu. Vavaeese le vaega o le lauulu i se tafailagi vaeluaina ma tutuʻi ma se kilipa.
  • 2. Faʻapipiʻi fulufulu ma lauulu lauulu mai luga.
  • 3. Aveese le vaega pito i luga, vavae ese le manoa manifinifi mai ia teʻi, faʻanenefu i le varnisini latalata i aʻa ma fufuluina lemu.
  • 4. Uu le filo i se mea sao i luga ma tuʻu i lalo.
  • 5. Toe fai le faiga ma le vaega totoe o le lauulu.
  • 6. Tuʻu ese le itu sone - naʻo le selu i le itu o le nape ma faʻanusisi ma varnish.
  • 7. Fuga malie le vaega pito i luga ma se selu manifinifi. Faʻapipiʻi i le varnish.
  • 8. Curl pito i le uʻamea ma selu curls i ou lima. A manaʻomia, e mafai ona tuʻua saʻo.
  • 9. Teuteu le laulu ole laulu ile laulu e iai ile fugalaʻau, lipine ulu poʻo ofu.

E manaʻomia le tele o le taimi ma taumafaiga i le fatuina o lenei laʻei matagofie, ae e aoga!

  1. Nonoa maualuga
  2. Liligi pito ma se uʻamea.
  3. Tuu tolu tresses i lalo o le siusiu ma faʻapipiʻi lelei i luga o le ulu.
  4. Taavale taʻitasi ulu afa i le afa ma faʻamau i se faʻapipiʻi - oe maua se mama mama.
  5. Native curls taoto faataamilo i le pito o le siusiu.
  6. Ave se mama e tasi i lou lima, aveese le kilipa mai i ai ma mimiloina se moli puipui.
  7. Faalautele atu ma lou lima mai le pito i luga.
  8. Tuu le tusi tusia i le matagofie o au lava siku ma tata.
  9. Toe faia ma isi mea e lua na totoe. Oe tatau ona faia se voluma ave mai i nei tusi.

Vaʻai foi: E tolu laʻei foliga ma faigofie ma lauulu sese (vitio)

E uiga i le tresses

O le mea taua i le saogalemu o le saogalemu. Latou te le spoil le lauulu ma faigofie ai ona suia ata i aso uma.

Tresses o se isi filifiliga i lauulu uluulu. Latou faia le faʻatusa romanina ma faʻatusa. E i ai ituaiga 2:

  • Faanatura - maua se tau maualuga ma lelei lelei. Mafai ona fufuluina,
  • faafoliga - e taugofie ma i ai se lautele lanu lanu.

Ole mea muamua e te manaʻomia o le faʻapipiʻi lea o le ulu ile ulu. O lea laasaga ma lea laasaga faatonuga o le a fesoasoani ia te oe:

  1. Fulufulu le lauulu i le umi atoa.
  2. Vavaeese ni vaega o manoa mai le pale ma faʻapipiʻi i se togafiti - matou te le manaomiaina.
  3. Tulouna le vavaeʻese uila ma se vali laititi e faʻapipiʻi ma selu teisi.
  4. Faʻapipiʻi le lautele lautele utupoto latalata i le vavaeeseina.
  5. Faʻaopopo tulaga fou. Faapipii pito sili ona تنگ i luga o le 1 kilipa i se itu faaletino.
  6. Toe faʻatuina ni mea faʻateʻaina ia aʻa.
  7. Faʻapipiʻi se faasologa o tresses e faʻaopopo ai le tele. Sii i luga manoa o loʻo sosoʻo mai, toe foʻi i tua pe tusa o le 3-5 cm mai le vaeluaina muamua ma toe faʻagaioia taotoga.

O lea ua e mauaina se ulu umi ma le maualuga o lauulu ma e mafai ona e faʻatinoina le teuteu o laulu i laʻau i luga o lauulu, pei ona i ai i le ata.

O seevae uumi umi o se filifiliga lelei mo sitaili. Afai e masani le tresses, ona mafai lea ona e taofiaina. Faatasi ai ma maʻi paʻepaʻe, o le faiga e faʻaletonu. E mafai ona e selu itulagi i lou itu, ma afai e te manaʻo e faʻapupula faʻapitoa, faʻaopopo nisi fasi moli i le laʻau autu.

Ole faigofie ole laulu e iai ile laulu e fusifusia ma fulufulu lau ole ponytail. Mo le fausiaina, oe le manaʻomia le sili atu ma le afa itula, ae e tatau ona e faʻatau se tau i luga atu o le umi manaʻomia:

  1. Faaputuputu lauulu i le pito i tua o le ulu ma malupuipuia ma se fusipaʻu fusi.
  2. Faʻapipiʻi se siata faʻamalosi i lou lauulu e iai se lauulu lauulu.
  3. Ia nana le vaega faʻapipiʻi, tuʻu ese le tasi manoa, afifi faʻataʻamilomilo faʻaʻofu le paʻu ma faʻamautu le pito i se mea e le mafai ona vaʻaia.

O le fulufulu laʻau e talafeagai e le gata mo aso uma. Tagata lauiloa o loʻo aliali mai i le ata ma le faʻaalia i mea masani a pati.

Faigaluega faʻaipoipo

Filifiliga filifiliga mo lauulu lauulu - pulou ma lalaga lalagaina. Latou aulelei foliga ma se ie puipui, ma o nisi lalagaina filifiliga mafai ona faia i le fale.






I tua atu o le ulutala fili mo le faʻaipoipoga, e mafai ona e puʻeina isi ata. Nei o ni lauiloa filifiliga:

  • siku matagofie. Curls o ituaiga eseese faamamafaina le matagofie o le fafine ma le lalelei o le teine ​​faaipoipo. Afai e te faʻatauina ni manoa ma ni lauulu e le vaʻaia, o mea faʻapipiʻi o le a le mafai ona vaʻaia, ma e leai se tasi e taumateina e puʻupuʻu lauulu,
  • tatala faʻataʻamilomilo uumi teuteuina i fugalaʻau poʻo liʻo ma rhinestones,
  • maualalo itu fusi.

O se ata sili ona lelei mo le teine ​​faʻaipoipo o se teuteuga matagofie ma maaleale. E te manaʻo e faia se laʻau matagofie o le faʻaipoipoga - i se laulu uumi uumi i luga o lauulu, o foliga foliga mai. Iloilo ata o teine ​​faʻaipoipo e vaʻaia lenei. O le uluaʻi teuteuga o le a faʻaopopoina le ata.

Talofa mai Eleni

O le faʻa Eleni o le filifiliga o se filifiliga mo faʻapitoa taimi poʻo faʻaipoipoga. O se laei manaia, le aulelei foliga, le fulufulu lauulu ma le teuteuga matagofie o le a avea oe ma Atua atua Eleni.

Vaʻai i le faʻailoaina o ata ma aʻoaʻo le sitepu i lea laasaga faʻatonuga:

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua ma se itu itu.
  2. Sii i luga le pito i luga ma faʻamau. Faʻapipiʻi taʻamilosaga mai lalo.
  3. Afai e te manaʻo e fai se uumi uumi, faʻapipiʻi se isi soʻotaga. Mai le pito i tua, fili i se manifinifi puʻelea, matagi se loka i luga ma faʻamautu ma ni ata.
  4. Vavaeese se tamai fasi i le itu taumatau, curl. Manatua o mea faʻapipiʻi e le fuafuaina mo le vevela vevela, o lea afai e te faʻatauina faʻavae faʻapipiʻi mo sitaili Eleni, filifili curls curles.
  5. Afifi le loka loka i tua ma faapipii i le ulu ma se mea e le o vaaia. Tuu le pito e tautau i lalo.
  6. Fai tutusa i tolu manoa.
  7. Faʻasolosolo ma le mamanuina o le pito i luma o le sitaili. Aveese le vaega masaesae lauulu.
  8. Ave se tasi se manoa, curl, taoto i tua ma nonoa ma le mafai ona vaaia e pei o le mulimuli sui sulu i tua.
  9. Mai isi mea o loʻo totoe, fai ni 3 curls ma faʻasaʻo i luga o le vaega autu ina ia faʻasino atu i itu eseese.
  10. I le pito, faʻamaʻimau le iʻu, faʻapipiʻi curls mai le pito i lalo i luga.

Ina ia faafaigofieina mo oe le faia o se lalelei matagofie laulu i laʻau i luga o lauulu, matamata le vitio ma faʻatonuga.

Fusiua ma lalaga lalagaina

Ole filifiliga lea mo aso uma, ma ia fauina se sitaili laulu faʻaʻofua male sese o lauulu ile laulu. E mafai ona ese le lalagaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fili lalagaina mafiafia tapuni. Faʻapipiʻi le lalaga lalagaina ma le le vaʻaia i luga o lou lava ulu mai le malumalu i le isi malumalu e maua ai le bezel.

E mafai ona e tuua le vaega tele o le ulu malulu, laititi laititi. Ma e mafai ona fai se atigi, fusi pe filifili seisi filifiliga.

Fai faasee luga o vaega o lalagaina o loimata, e pei ona i le ata. Ou faia se spikelet, fishtail poʻo isi lavelave faʻamafanafana.

Filifiliga afiafi

Ina ia e alu i fafo, e mafai ona e faia se maualuga sitaili ina ia tumau ai pea le ua. Ole ae manaʻomia lou fili i lou lauulu pe folo galu matagofie i tua o le ulu.

Matamata se vitio o lauulu lauulu ma lauulu ulu. O le atigi foliga aulelei. E mafai ona fai i le pito i lalo o le ulu pe i le pito i luga o le pale.

O le isi filifiliga e sili ona talafeagai, o le retro sitaili ma velvet "babette" ma ona fesuisuiaiga uma. Ina ia faia lauulu mai lauulu, fai se sulu ma taoto i lalo o lou lauulu, puipuia ma le le vaʻaia. Tuu au curls i luga o le chignon, ma malupuipuia le faʻavae faʻavae ma ni filo.

Tress tausiga Komiti Faatino

Mo loka luga ulu e tumau mo se taimi umi, e tatau ona latou tausia lelei.

  • fufuluina ia manoa i le vai mafanafana faʻaaoga ai se sampo faʻapitoa,
  • tautau lemu curls ina ia sau vai mai ia i latou ma latou mago faalenatura
  • o se lelei tali o le teuina o faʻapipiʻi i luga o se faʻamau tautau, fai ni matau mo soʻo se vaega o uaea vaivai.


Naʻo le faʻaeteete lelei, e mafai ona e faia le tele o taimi ile laulu eseese ile laulu sese. E fia le tau o lauulu ile faleoloa

Matou te faia hairstyles mai tresses ma o matou lava lima

Sese faʻailoga (tresses) faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma ou foliga vaaia. E faigofie ona latou pipii atu i le fale.

  • O kilipa e faapipii ai manoa e le mafai ona iloa atu i le ulu.
  • Tresses e matua manifinifi ma leai se mamafa. E tusa lava pe faʻaaoga i aso uma, latou te faʻafiafiaina oe ma le mautinoa. E mafai ona e faia ni lauulu i ni manoa sese e faʻaaogaina ai mea eseese.

  • Tress mafai ona faʻaaogaina le tele o taimi. Ua nonoa le filo i le pasi o lauulu i totonu o loka, ina ua uma ona loka le kilipa.

O loʻo i ai ni filifiliga faia mo le fatuina o lauulu i luga ole sulu o luga, lea e faigofie ona faia oe oe lava.

Ole filifiliga numera 1. Lauulu laulu faʻa-Eleni

O lenei hairstyle e fetaui lelei mo le teine ​​faʻaipoipo i se laei e suʻeina i le Empire style.

  1. Vavaeina le lauulu i le itu e vaeluaina i sone, sii i luga ma faʻamau i se kilipa.
  2. Faʻapipiʻi taʻoto i le ulu i lalo o le vavaeʻese vaega.
  3. Faʻapipiʻi se isi loka i luga ole lauulu i le pito i lalo. Lenei pe afai e te manaʻo e fai se umi umi. Ina ia faia lea mea, fili i tua o le manifinifi puʻeleʻele, toso faataamilo se manoa i luga ma malupuipuia ma ni ata o loo i luga o le pau.
  4. Vavaeese le loka i le itu taumatau ma ufiufi ia ma se uila vevela vevela. E mafai ona ave loka muʻimata, pei e fulufulu faʻataʻamilosaga e fefefe i mea vevela, ma faʻapipiʻi ma le le vaaia.

Ua sauni le fulufulu.

Faʻafefea ona fai se afiafi (faaipoipoga) Lauulu laulu faa-Eleni ma sese sese - faʻaaliga vitio:

Filifiliga numera 2. I le retro faiga

  1. Fulufulu lauulu ulu i luga o fulufulu e fausia ai se chignon.
  2. Nana i lalo o lou lauulu, tuu ni nai loulu paʻu e teu ai i loka faataamilo i le lauulu.
  3. Ina ia uuina, faamaau loka ma le le vaaia.

Ua saunia se laulu manaia ma le maualuga o fulufulu ma sese manoa.

Filifiliga Nu. 3 lalagaina ma 'fili faʻamau mai loka luga

E tele auala e lalagaina ai lalaga faʻapitoa mai ia noataga.

  • Ua faamau i le ulu o le ulu soʻa se pu mimiti e fai ai le pipi mai ia i latou. Faapipii i luga o lou lauulu i le itu faaletino.
  • E mafai ona e fili lalagaina mai lauʻeleʻele ufi i le faia o lalagaina lavelave. O ia laʻei lauulu e talafeagai mo aso uma.

Lauulu i Farani fili ma loka sese i luga o lauulu - vitio, matai vasega:

Filifiliga Nu.4 Faʻausia uaua-tatala lauulu

Afai e te mitamita i lou matagofie uaua, fai se lalelei lauulu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e teuteu i lauulu sese ma galu faigata, poʻo le lalaga faʻalelei.

  • O le fulufulu "atigi" foliga matagofie tele.
  • E mafai ona e fauina ni laʻei fulufulu afiafi e ala i le faia o se taʻamilosaga o lauulu sese, puʻeina faʻasologa ma se lipine matagofie, fugalaʻau, filo penina.
  • O se fulufulu laulu ma le sulu sese foliga foliga matagofie. O pito o le laulu e mafai ona natia i lalo o se laulu manaia.

Afiafi (po o le faʻaipoipo) lauulu i ni uʻamea sese - vitio, matai vasega:

O ia laʻei lauulu e faigofie ona fatuina i le fale, ae i tulaga faʻapitoa e sili atu le feutagai ma se tagata faʻapitoa.

Faʻafefea ona tausi

Mo manoa ulu, e le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa.

Ina ia latou faʻafiafiaina oe mo se taimi umi, matau mea nei fautuaga:

  • Salu lemu loka i se malu malu.
  • Taofi loka i le pito i lalo ina ia aua neʻi toso i fafo.
  • Aua le pupuni lou lauulu, aua le faʻamigi malosi, e mafai ona vave faʻaleagaina.
  • Aua le fufula masani i luga ole loka. E mafai ona e liligi le laupepa i le vai mafanafana ma tuu lauulu i totonu mo ni nai minute.
  • Filifili lelei oloa tausi mo luga o laina (aemaise ai o le sintetik) faaeteete.
  • I le iuga o le fufuluina, apalai le conditioner i le lauulu gaosi, ona solo faʻamalosi ia o loʻo lalafi ma selu.
  • Aua nei galo e velea pito o le lauulu.
  • Ina ia vave ona mamago loka, e mafai ona e tautau i luga o se lavalava.
  • Faʻailo sese loka aua neʻi galo e fafagaina pea i taimi uma ma auala faʻapitoa ina ia latou foliga vaʻaia lelei.

Afai e te vaʻavaʻaia lelei i luga o laina ma latalata atu i le fausiaina o mea teuteu fatuina, taumafai e fai ma le faʻaeteete, oe o le a foliga mai ai o taimi uma e le mafai ona taofia.

Faauiga ia lauulu o laina mo le maualuga ma le maualalo laulu

Tresses ua faʻatulagaina i faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi o laʻititi laiti. O le mea lilo e manuia ai le fausiaina o se lauulu ma ni loka sese i luga o lauulu nana e nana i le faʻatuatuaina faʻasaʻoina o le mea mulimuli. O ituaiga curls i luga o laʻau fuluʻi e omai i 2 ituaiga - ma ni manifinifi pe lautele. O le tulaga seti o tresses ei ai 6-8 fasi o eseʻese tapulaʻa. Faʻalagolago i le faʻamoemoe e oʻo mai, latou te faʻaaogaina se lautele uumi poʻo ni nai manifinifi.

Ae i soʻo se mea, e tatau lava ona mautu faʻamautu le faiga:

  • O le mea muamua e fai o le selu ma le totoʻa le laulu i luga o lona umi atoa.
  • O se vaega o lauulu o le pale ua vavaeeseina ma faʻapipiʻi i se lauulu lauulu.
  • O le vaelua vaevaega e selu teisi, valiina ma varnesi.
  • Sauniuniga 'auivi o luga o ulu e aofia ai le selu o latou.
  • I le taimi muamua, o ufiufi laina o loʻo faapipiiina, i tua atu o latou - manifinifi. O laina pito sili ona vaapiapi o loʻo fuafua mo le itu i le tino.
  • E le pei o laʻititi lau laʻau, pe a faia ni lauulu maualuga i laulu sese, e sili atu nai lo le tasi le vaega o isi curls e manaʻomia. Latou te tuʻuina i le mamao o le 2-5 cm mai le amataga o le vaeluaina.

A maeʻa uma ona mau ia alualu i luma, agai atu i le faʻataʻitaʻiga o lauulu lauulu po o le tuu ese le laulu. A faia e se tagata amata le laulu ma ona sese i ona lima, na aliaʻe ni faigata. E leai se faʻamaoniga o mea uma o le a manuia i le taimi muamua. Ae o le faʻataʻitaʻia o taumafaiga ma le maelega o le pisinisi, o se ata sili ona matagofie o le a mautinoa lava maua mai.

Fulufulu ma faʻailoga sese mo pulu puʻupuʻu ma feololo (ma ata)

O le sili ona lalelei sitaili fautua mai le i ai o le mafiafia lauulu. Ae le o teine ​​uma e umi ma laufanua manai, aua e le faigofie ona totoina (aemaise lava mo le taimi puʻupuʻu), e le faigofie foi ona tausi ia te ia. O aso nei ua tele mea e manaʻomia ai e feoai mai fafine. O le mea lena e alofagia ai tamaʻitaʻi fai pisinisi ni lauulu.

O lauulu mo le laulu pupuʻu ma ni manoa sese o se tali lelei lea mo aulelei e manaʻo e foliga le talafeagai i se faʻaipoipoga, pati poʻo se isi mea taua. E le mafai na faʻaaogaina ni tresses seʻi vagana lava lau teuga uʻamea saʻo, a e leai lava se mea e faʻapipiʻi ai ni ufi.

Lalo o se laei manaia mo lauulu pupuu ma manoa - vaʻai i le ata:

Ole auala pito sili ona faigofie e fai ai hairstyles mo lauulu laulu ma sese sese. I mea faapena, e lava lau lauulu e faʻafoeina tresses. E le gata i lea, e leai ni faʻafitauli i le fausiaina o node, e mafai ona faʻalavelavea i le tagata e ona le "lauulu" lauulu - umi, ae manifinifi, vaivai.

Fulufulu ma uʻumiʻu ma faʻataʻamilomilo uumi laina pito i luma

Na faia e le 'au-hairdressers-stylists se metotia faʻavae - o se lauulu i le uumi o ona luma i luga o lona laulu malulu. E mafai moni i totonu o ni nai minute suia se sikuea "suavai" i totonu o le lapoʻa mane, pa'ū i lalo i tua o le tauau ma tauau. O a mea e manaʻomia ona fai?

  • E lelei le selu o le laulu i lona umi atoa.
  • Faʻataʻitaʻi se vaega lautele. Faʻamau vaega ma faʻapipiʻi.
  • Faʻasusu se vavaeese ma se varnis, selu.
  • Sulu malie ifo sene i luga o le falelotu - mo lauulu i le uʻumi o laina pe faʻaoso.
  • Faʻapipiʻi le lautele lautele i se ie faʻapitoa.
  • Aʻo le isi itu faʻaopopo ia vaega sa totoe.
  • E vaiti ia vaega i le itu i le tino o le ulu.
  • Ina ia faʻaluaina le ata i le ola lauulu, lea na aoina muamua e se kiliva.

Fulufulu ma faʻamamaʻeseʻesega i luma: itu o le fusi ma fulufulu

Fuafua i le mafiafia o le lauulu laʻititi e tatau ona iai ma faʻamatuʻau ese atu i luma, e tatau ona faʻaaogaina le tasi, lua pe sili atu foi ituaiga laupepa faʻapipiʻi. E tatau ona tuʻuina i latou taʻitasi ile mamao ole 3-5 cm mai le laina talu ai, ma tui ile varnish ile ala.

O le solofanua atigipusa ma manoa e talafeagai mo le soʻona fai i aso uma faapea foi ma faafiafiaga. O le isi matagofie ma le fesuisuiai ile taimi e tasi ole utupoto. Faʻasaʻo tutusa ia soʻotaga i le tumutumu i le faʻaaogaina o oloa gaosi faʻalelei. Faʻaavanoa faʻalelei le lauulu o se selu. Aoina le faaputuga atoa i se fulufulu paʻu-mama (pei o se fulufulu) siʻi i luga. O le iʻuga faʻataʻimua ua faʻataʻapeʻapeina o taimi, faʻamautu i le pito i lalo ma faʻamaʻi.

Vaavaai ile ata lea ole manaia ole laulu e iai i loka sese ile laulu:

Mo le faia o se siʻusiʻu pony matagofie, faʻapipiʻi manifinifi (i luga o malumalu) ma lautele (i tua o le ulu) luga ulu.

Eseese filifiliga mo le siusiu:

  • maualuga maualuga pe maualalo - i lenei tulaga, saunia-gaosia "manes" ma
  • pito i lalo - pe a uma ona faʻamautuina ia manoa, o le mea e tupu tele ai le aoina i le itu taumatau po o le itu tauagavale o le ulu ma le paʻu uila poʻo se mea teuteu o fulufulu ulu,
  • inverted - tresses o loʻo faʻasaʻo i le solo masani, e fesoʻotaʻi faʻatasi ma se lipine i se mamao mamao mai le faʻavae ma o lea ua liliu le siʻusiʻu, ma pasi atu i le pu o le faʻavae na vaeluaina i le ogatotonu,
  • lapoa iʻa - ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi le tresses, e tasi le filo manifinifi ua taʻimua i le ituaiga o se fusipaʻu, faʻafuaseʻi ona pikiina ni uʻamea laiti, ma mulimuli ane faʻapipiʻi i se paa. O se gaioiga tutusa e faʻatinoina mai le itu sese.

Fulufulu mo le uumi lauulu ma paʻu fusi

E masani ona faaaoga fulufulu pepelo e vane ai pulou (tasi pe sili atu), tuʻufaʻatasia ma lou lava peʻa pe lalagaina i lou nofo toʻatasi. E talia lenei pe afai e alu lelei faʻafefete ma mea masani. O le fusi mafiafia e faia i fulufulu lauulu. Ona faʻaaogaina lea o le laʻau puʻeleʻe laʻititi (leai se mea e vaʻaia), o loʻo lalagaina i luga o le ulu e pei o se maʻila. I le iai o se pa, ua faʻasaʻo le fausaga i lona faavae, a le o iai, o ona lava suauʻu e selu i tua e ufiufi ai le vaega faʻau o le fausaga.

Vaai lelei lauulu mo laulu uumi ma ni manoa, faia i le Falani spikelet metotia:

  • I le vaeluaina vavaeina, o lauulu e vaevaeina i le pito o le pale, tutuʻi i le faʻapipiʻi.
  • Faalu le solo i le aʻa.
  • Ave tresses i lou lima - se tutusa ituaiga o lauulu ma fulufulu paʻu foliga sili. Loka loka, siaki le lelei o gaioiga.
  • O le kilipa e aveese mai i le sulu o le lauulu, latou te faataapeina.
  • Amata mai i le sone pito i luma (hairal), e vaeluaina le lauulu i ni skeins e tolu ma vili le taliga. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻataʻamilomilo curls i lalo.
  • I le maeʻa, lalagaina ua lalaga ma se faʻamalosi tino poʻo le paʻu.

Ole taimi lelei lava lea e teuteu ai ia lavalava ile atoa o le umi ma penina penina, satin lipine poʻo fugalaʻau. O filifiliga faapena e lelei alu i ofu o faʻaipoipoga ma 'ofu o afiafi.

Lauulu i mea sese i luga o lauulu: laʻasaga i lea laasaga ata ma vitio

Mo le tautua o tagata lalaga, pei o se tulafono, latou liliu i le afiafi o ituaiga uma o aso faamanatu. Faʻafefea ona fai se laulu ma lauulu sese mo se mea taua lea e manaʻo ai se fafine e avea ma tama teine ​​moni?

O le mea moni, e mafai ona e fatuina se aulelei, faʻalelei foliga i ou lava lima.

Ina ia faia lenei mea, ia e onosaʻi, faʻatau se seti o tresses talafeagai ma faʻataʻitaʻia ma le faʻaeteete faʻatonuga mo le faʻatinoina o laʻau lauulu.

E fautuaina e aʻoaʻo i nai aso aʻo leʻi faia le aso malolo ina ia i le taimi sili ona taua e leai ni faʻafitauli faʻafuaseʻi.

Ole mea lea o se algorithm mo le faia o lauulu ile ulu ole sitepu - laʻasaga ile sitepu mulimuli ile fautuaga:

  1. Fufulu muamua lau lauulu, faʻamamago, selu ma le agaga lelei. E le tatau ona i ai ni faapona poʻo ni mea malo.
  2. Ma le isi, faatasi ai ma le fesoasoani a se selu, fai se vavae tutusa, mama i le laina laʻau. O lona tulaga o le pale.
  3. Faaleleia tresses (tusa ma faʻatonuga lautele - muamua lautele, ona vaapiapi). Faʻaaogā ni sene gaosi, alualu i luga pe lalagaʻe.
  4. Ufiufi lou lauulu i se lava lauulu o varnish.
  5. I tua i le ogatotonu o le ulu, fili i se tamaʻi fili.
  6. I le pito o le puʻeu, faʻapipiʻi le fulufulu ma se lauulu lauulu, mimilo faʻamalama. I le gasologa o le faʻatulagaina o le fusi, faʻamau fusi. Faatulaga le fili ina ia le mafai ona matauina i luga o le lautele o le lauulu.
  7. Lafo le faʻasolo i le itu tauagavale. I le itu taumatau, piki se uʻu e ogatotonu lautele, vilivili ma se curling iron poʻo faʻamau uʻamea.
  8. Faʻapipiʻi se uumi tele i le ogatotonu o le ulu. Ina ia faia lea mea, faʻaaoga se pea pulou e le vaaia, ma faʻapipiʻi i foliga o se koluse.
  9. Le isi, faʻamau se isi lua poʻo le tolu curls, sa mimilo foʻi muamua. E tatau ona avea ma "atigi".
  10. Ave se tasi curl i tua ma faʻapipiʻi i le nofoaga o loʻo i ai le "atigi".
  11. Faia mama mai le lauulu na totoe. I luga o le pale o le ulu, faʻamamaʻese ia manoa ma vaevae i ni vaega se tolu.
  12. Ia mimilo le itu tauagavale (faʻataʻitaʻi le curl agai i foliga). Ufiufi lenei loka mimilo faataamilo i paʻu o tamatamailima e lua, pei o le mama. Faaleleia mea mulimuli i luga o le "atigi" - manino lauulu lauulu o le a fesoasoani i lenei.
  13. Ia milo ole manoa tutotonu faʻapena foʻi i isi na muamua, taoto i ona luma.
  14. Faʻamau pito o le itu taugofie o le siʻu.

E taua le aua le soona faʻataua i mea teuteu gaosi, a leai, o le laulu atoa o le a fesuiai ma mamafa tele. Ae o le le lava o varnish e le manaʻomia - curls tatau ona tausia lelei o latou foliga i le taimi o le aso malolo.

E pei ona latou fai mai, e sili le vaaia tasi nai lo le faitau pe faʻalogo 10 taimi.

Ina ia vave pulea le gaioiga o le fausiaina o se isi faʻataʻitaʻiga o se fulufulu laei matagofie i loka sese i luga o lauulu, matamata se vitio lea o loʻo faʻaalia auiliili le faʻasologa o gaioiga:

Taitasi teine ​​taumafai taumafai e aulelei foliga, pei o isi. O lauulu na manatu i taimi uma o le teuteuga autu a se fafine. O laʻei lauulu ma ni mea faʻaopopo o se auala aoga lea mo oe lava. Latou te avatu i le teine ​​talavou le tosina, lagona mautinoa.