Faʻasologa kalena

Faʻafefea ona suia lou iʻuga ma le tipiina o lauulu?

O lauulu e iai sona sao taua i le soifuaga o le tagata. Ua leva ona talitonuina e le gata i le aulelei, ae o se maopopoga o le malosi e faʻafesoʻotaʻi ai le tagata ma le va i fafo. O lauulu e teuina faʻamatalaga e uiga i le soifua maloloina, soifua lelei ma le malosi o le tagata e ona i ai. Suia o matou laulu laʻau, matou te faia ni suiga i o matou olaga, o lea e faʻamatala mai ai le mafuaʻaga e le mafai ai ona tipi lou lauulu.

O aga masani e fesoʻotaʻi ma le tipiina o lauulu ua leva ona iloa. Seia oo mai i le taimi nei, e talitonu tagata e le tatau ona paʻi latou lauulu lava latou, ae maise o le suia o latou uumi. O faʻailoga na omai mai le loloto o le afe tausaga e auiliili faʻamatalaga auiliili e uiga i lenei mea.

Lotu ma Talafatu

I aganuu a le lalolagi, o lauulu e manatu o le malosi lea e teuina ai le malosi o le tagata. O le mea lea, tamaiti e le tatau ona tipiina o latou lauulu seia latou malolosi, a leai e le mafai ona latou aloese mai le oti. Tulaga tuai Slavic aganuu, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatagaina e tiaʻi pe a oʻo le fanau i le 3-5 tausaga.

O tala faʻalelotu e talanoa foi e uiga i le mana o lauulu. O lea, o le tala ia Samasoni o loʻo faʻamatalaina ai le tala i se tauleʻaleʻa na leiloa lona lauulu i le miti, faʻatasi ai ma lona malosi. Ma na o le latou tuputupu aʻe, na amata ona toe taʻalo le olaga ia te ia.

O le lauulu e taua tele mo fafine, e matuaʻi lava i taimi uma ma na teuina lava e oʻo mai i lenei aso. O le uumi lauulu o se faʻailoga o le soifua maloloina. Fai mai faifeau o laulu o fafine e faʻatumauina le malosi faʻataʻoto ma le poto maoaʻe. E le gata i lea, o sauniga faʻataulaitu uma e faia i mea mama. Sa talitonuina i taimi uma, o le tipiina o lou lauulu o lona uiga o le faʻaititia o lou laumata ma faia ni suiga taua i lou taunuuga.

Faailoga o mea o le a tupu

E i ai le tele o talitonuga e uiga i mea o le a tupu pe a e tipi lou lauulu lava oe:

  • A oʻo e se tamaloa lona lauulu i le afiafi, na te vaʻaia lana biofield, faʻasino atu i le itu le saʻo. O le leaga le faʻamalosi e matua malosi lava e leai se tasi e mafai ona toe malosi.
  • O le leiloa o manuia e faʻamataʻu ai i latou na filifili e tipiina o latou lauulu.
  • O se tagata e tipi lona lauulu i le Aso Sa e iai ona faʻafitauli tau le soifua maloloina.
  • Ole taimi lava e tipi ese ai le curl muamua, ole a leiloa se tagata malosi, ma lona malosi o le a alu ese. Le aluga o taimi, o lenei lagona o le a pasi, ae o le a suia e se totonu leai se aoga.
  • Otiina oe lava o lona uiga o le faʻaleagaina lou lalelei. E talitonuina e ala i le tipiina o ia lava, se tagata faʻaleagaina uma lona lalelei i totonu ma fafo atu.

O lenei ua e iloa le tele o talitonuga o loʻo iai nei e uiga ia oe lava-seleulu lauulu. O lea ae e leʻi tipiina au uʻamea, mafaufau e ono iʻu aiaiga. E leai se mea latou te fai mai ai: "Aua le talitonuina lauulu tipi" i soʻo se tasi lauulu ", ae sili atu ia te oe lava."

O nisi mea faʻaopoopo

Afai e te le o se faʻaulaitu, ona e mafai lea ona tofo i mea lelei uma o le oe lava-vavaeina lauulu.

A leai se tasi e i ai, e mafai ona faʻaaoga le seleulu e fatu ai se foliga fou. I lenei tulaga, e mafai ona e fatuina se ituaiga laulu e te manaʻo ai. O lou manatu o le a malamalama lelei i ai, ma i le iuga o le ae le maua se maofa. O le mea taua o le naʻo le mautinoa i mea o loʻo e faia, e le tatau ona luluina lou lima.

Afai e te tipi lou lauulu ia te oe lava, ona e te le tipiʻesea lea o lau sili atu o manoa. E mafua mai i le mea moni o le tagata e tipiina le laʻei tele e pei ona ia manatu e tatau ona ia aveese, o lona uiga, tusa lava pe e te fai atu e aveese 2 cm, e faigofie ona ia aveese 10 ma ia mautinoa e saʻo o ia.

Ae atonu o le autu aoga o se tutoʻatasi tutulu o oe e te le tau faʻaaluina le taimi e alu ai i le salon ma faʻaalu tupe. Ae o isi taimi e alu ai le faitau sefulu afe o tausaga i le tausaga ile tagata lulu.

O le a le mea taua e iloa?

Ina ia tipi lou lauulu lava ia, muamua o oe moni lava e te manaʻo i ai. O le mea moni, talitonu i se tasi malosi malosi galue moni vavega. Lenei o nisi fesoasoani i le auala e saunia mo se lauulu oe lava ia:

  1. Oloa i luga i se lelei lagona. A leai, atonu e te lagona le le fiafia ona o se laititi.
  2. Faʻatau seleulu sili ona lelei fuafuaina mo lauulu. E mafai ona faʻatauina i se faleoloa faapolofesa. E te le manaʻomia le okaina o se mea i luga ole Initaneti, e sili atu le filifili o le mea faigaluega e te fiafia iai.
  3. Aua nei galo e uiga i tulafono o lauulu 'ulu, soʻo se mea e tatau ona amata mai le pito i tua o le ulu ma faʻaiʻu i ni mea. Ma aua nei galo e uiga i le sone.
  4. E tatau ona i ai ni faʻata, i se tasi o ona itu e mafai ai ona iloa le vaega. E mafai foi ona e tuu faʻata faʻata.
  5. Ia, ioe, o le vaega sili ona faigata. E tatau ona e aʻoaʻo e galue i faʻata faʻata. Muamua, taumafai e togi pe faia se tetea, ona faʻasolo lea i le tipi.

O lenei ua e iloa uma faavae o le tagata-vavaeina. Ma ia tauia lau taumafaiga.

O le sao saʻo lauulu o le a aumaia le manumalo

O lauulu e le mo naʻo le matagofie. O antena uiga faʻapitoa lea o lo tatou tino, o loʻo faʻatautaia le malosi le vaaia o le ola-avanoa i le tino. Lauulu e togafitia ma le faʻaeteete. Totoina o lauulu o lona uiga suia lou olaga, sa lauiloa i aso anamua. E leai se mea o faʻasaoina le tele o tu ma aga e fesoʻotaʻi ma lenei faiga.

i le laulu ma faʻafitauli uma e oʻo i ai, e matua faigofie. Talu ai o lauulu o le punavai o la tatou Malosiaga mea uma, o mea uma e tupu ia i latou e suia le auala o le vaitafe le vaaia, lea e fufuluina i tatou i lona bioenergetic galu. O le mea lea, soʻo se afaina o le laulu e mafai ona suia i le tasi itu pe o le isi foi, e le gata o tatou foliga vaaia, ae o lo tatou olaga atoa.

Ma o lea, ina ia aua le pala vave ma leiloa lau afa faalelagi i le foliga o se Guardian Angel, e tatau ona e mulimuli i ni tulaga saogalemu pe a vavaeina, iloa le taimi ma pe aisea e te faia ai.

TULAFONO E tasi fai mai: E le mafai ona e talitonuina lau lauulu i se tasi. E tatau ona manatua, o le tagata na te tosoina oe suia lou biofield. O le mea lea, o mai i le tagata fai fulufulu, filifili se pule malosi ma fiafia, ona e suia ai lea o lou olaga pe a uma le lauulu mo le sili atu. O le matua o le tagata fai fulufulu, o le malosi foi lona aafiaga i lou olaga. Afai o oe o se tagata tutoatasi, ua masani oe e fofo ou faʻafitauli ma e te le manaʻo i ai pe a se mea e taofia oe mai le iloaina, filifili se matai poʻo se tasi o ou tausaga, pe laʻititi atu nai lo oe. Afai e le lelei oe i taimi faʻapitoa mo nisi mafuaʻaga, e talafeagai le filifilia o se matua matua ma lauiloa, tusa lava pe o le laulu na ia faia, e taugata tele mo oe. Ae a uma ona e asiasi i le teine ​​fulufulu, o lou olaga o le a suia tele. Afai foʻi e te fuafua saʻo le taimi o le asiasiga, e le gata e suia, ae ia faʻaleleia.

TULAFONO LUA: E sili atu le aua le oti o lou lava lauulu. Tusa lava pe e te iloa lelei le teuteuina o laulu, e le tatau ona tuulafoaia lenei faailoga. O aʻa o lenei "talitonuga faanuupo" o loʻo taoto i se faʻafitauli taua tele: e faigata tele i le tagata ona faʻamalolo ia lava. Soʻo se tasi, e sili ona malosi le mafaufau e iloa lenei mea. Tusa lava poo le a le malosi ma le manaʻo tele ose tagata, e faigata tele mo ia le faʻasaʻoina o mea leaga o lona lava biofield, talu ai na ia toe fauina latou i se malosi le lelei.

TULAFONO TOLU: E talitonuina e sili atu pe a o oe e tipi e se tagata o le itupa lava e tasi. O le mea moni o le tele o alofa sapalai, e fesoʻotaʻi ma lauulu, ae o le faʻafitauli e le gata o le mama faʻataulaitu. I le taimi o le lauulu lauulu, oe suia le etheric, astral ma mental biofields, ma o se taunuuga o lenei, tatou faigofie lolo atu i faʻamalosi a isi. O le mea lea, afai e te fiafia i se matai o se isi itupa ma oe, o lenei mea e mafai ona oʻo ai i faʻafitauli i lona lava olaga. Leitioa a fai tala i le Tusi Paia a Samasoni le fafine na tipi lona lauulu na fasi. Ole faʻailoga tutusa e faʻamaoni i tamaʻitaʻi, pau lava le mea tatou te talanoa ai e uiga i aliʻi lauulu lulu.

TULAFONO FUA: A maeʻa ona tipi, aua le togiina lauulu i le vai. Mulimuli lelei i lenei mea i le tagata fai fulufulu, ona, seia matua, tausia lau laulu ia sili atu ona susulu ma maloloina.

TULAFONO FIVE: afai e te manaʻo i lou lauulu e tupu vave pe a uma ona tipi, e tatau ona fai lou lauulu ma le masina atoa. Afai e te manaʻo i le fulufulu laititi e suia ana meatotino - mo se faʻataʻitaʻiga, e te le o laʻua le mautonu, ulavale - e tatau ona e alu i le teine ​​fulufulu mea i luga o le masina ua mou atu. Ae ia manatua pe a uma ona oti, o le lauulu o le a tupu tele lava le umi. I luga o le vaivai o le masina, e lelei foi le tipiina o lou lauulu pe a e manaʻo e faʻamalosia lauulu lauulu ma tuai ai lo latou vave leiloa.

TULAFONO E SILI: O lauulu e le mafai ona tipiina i le mea ua taʻua o satanic lunar days (9, 15, 23 ma 29 aso e tusa ai ma le masina kalena), faʻapea foi i aso o la ma le masina. A maeʻa ia faʻatonuga, e mafai ona e maʻi pe, faʻapei ona fai mai latou anamua, "tipi ese lou mafaufau ma lou mafaufau".

TULAFONO TUPE: o le a suia lou olaga pe a uma se lauulu, o le a faʻaalia ai le aso o le vaiaso i le taimi na e asiasi ai i le teine ​​fulufulu.

Tulafono Sili E valu fai mai e le lava le filifilia o se aso lelei mo se lauulu, e taua foi e ogatasi ma lou lava aso fanau, a leai o le a suia uma tulaga lelei o le aso o le a avea ma mea le lelei.

Aso Gafua Malosiʻaga faʻamalosi Aso Tofi, Aso Faraile, Aso Toʻonaʻi. O le Aso Gafua a le Aso Gafua o le Aso Sa.

Afai na e fanau i le Aso Lua, oe e faatatau i le malosi o le Aso Tofi, Aso Toʻonaʻi, Aso Sa. Ma o le malosi o le Aso Gafua ma le Aso Faraile e le faʻamalieina ai oe. Aso Faraile o le tetee i le Aso Lua.

Aso Lulu sologa lelei o le Aso Sa. O lona fili o le Aso Tofi.

Aso Tofi e fesoʻotaʻi ma le malosi o le Aso Gafua, Aso Lua, Aso Faraile, Aso Sa. O lona fili o le siosiomaga.

Aso Faraile latalata i le malosi o le Aso Gafua, Aso Tofi, Aso Toʻonaʻi, Aso Sa. O lona fili o le Aso Lua.

Aso Toʻonaʻi e fesoʻotaʻi ma le malosi ole Aso Faraile. O lona fili o le Aso Sa.

I le Aso Sa, o malosiaga o le Aso Lua ma le Aso Tofi e loto gatasi. O lona fili o le Aso Gafua.

I aso teteʻe, e selea le lauulu pe a faʻaalia oe i mea uma o le olaga i lau amio leaga. E masani lava, a uma ona tipiina le lauulu, mo sina taimi, taofi le ola, e pei ona sa i ai, ina ia mafai ai ona vave alu, lea o le a taitaia oe i le manumalo.

O TULAFONO NINE fai mai, pei o laʻau, o le saoasaoa ma le lelei o le tuputupu aʻe o la tatou lauulu e usitaʻi i le tulaga o le masina i le lagi. O le mea lea, e le lava le filifilia o se lelei masina masina ma le aso o le vaiaso mo lauulu lauulu, oe tatau foi ona ave se taimi lelei mo le tuputupu ae lauulu, o le tulaga o le masina i le zodiac faailoga. O le tulaga o le masina e masani ona faʻaalia i kalena masina mo le tausaga.

O le masina i Aries ua manatu e le talafeagai mo le tipiina o lauulu i se tulaga lautele, e ui lava e le o afaina ai le tulaga o le laulu ma lauulu laulu. O le mea moni o se faʻataʻitaʻiga, e faʻateteleina le puipuia o le tino o le tino, ma faʻateleina ai le maʻi.

Le tulaga o le masina i Taurus, Virgo, Capricorn ua manatu e sili ona fiafia i ai mo le asia o se fulufulu laʻau. Lauulu ola lelei, sasaa malosi, itiiti vaevaeina pe a uma se lauulu.

O le masina i Gemini ma Libra fesoasoani e fai ea lauulu lauulu, faʻalauiloaina vave le tupu o lauulu, ae o latou tulaga lelei ma tulaga e le afaina.

O le masina i Kanesa ma Pisces e faʻagesegese le saoasaoa o lauulu tuputupu ae, ae faʻamalieina latou ma le malosi.

Le masina i Leo ua manatu o se taimi le lelei mo se lauulu, pe a fai o au mea o loʻo sologa lelei, ma manuia pe a e manaʻomia e suia le ata poʻo le faʻasologa o le olaga o le tagata.

O le masina i Scorpio e matua leaga lava ma e mafai ona faʻaleleia ma faʻaleagaina lou lava olaga ma fegalegaleaiga ma paaga o le isi itupa.

Le masina i Sagittarius o fiafia i suiga i galuega, galuega, fegalegaleaiga ma uo ma paaga pisinisi, fesoasoani e ausia le amanaiaina ma agafesootai manuia.

O le masina i Aquarius ua manatu e matua le talafeagai lava mo lauulu.

Lauulu tipiina i aso malolo:

1st fetuunai aso lauulu lauulu e mafua ai le faaitiitia o le olaga.

2nd lunar day - lauulu tipi o le a tosina mai ai ia te oe feeseeseaiga ma finauga.

Aso tolu o le masina - tipiina o lauulu o le a taitai atu ai i afaina i le tino ma ono tosina ai otaota ia te oe.

4th lunar day - o le 'oti ulu o le a aumaia le le fiafia, faʻatosina loto faʻanoanoa ma le fefe i le maliu o e pele. Faʻatupuʻia le faʻaʻi ma faʻamaʻi.

5th lunar day - o le tipiina o lauulu o le a faʻateleina meatotino, o le a avea oe ma tamaoaiga atili.


6th lunar day - tipiina lauulu e le manaʻomia - tosina a malulu, o lou lagona o manogi o le a faʻateleina, oe o le a foliga mai o se tagata maʻi ma amata amata ona tiga.

7th lunar day - lauulu tipi o le a tosina mai ai oe feteʻenaʻiga ma faamasinoga, oe mafai ona feteʻenaʻi ma lou pule. E iai le lamatiaga o feteʻenaiga ma le pele. O se aso mumu i luga o le kalena Tibet, o le aso pe a tipiina lauulu o le a matua afaina ai lou soifua maloloina.

Le 8th lunar day - o le fulufulu le a aumaia ia oe le umi, soifua maloloina ma avea lou olaga ma mea taua i le vaai a isi (e ui e le o taimi vave, ae i masina o lumanaʻi).

9th lunar day - lauulu sasaina e tosina mai faʻamaʻi.

Ole aso 10 o le lunar o se aso mumu tusa ai ma uputuu a Tibet, ua fautuaina e aloese mai le tipiina, aua o lenei mea o le a tosina mai ai maʻi ia te oe.

11th lunar day - o se lauulu lauulu o le a aumaia le faʻaaliga o lagona, faʻateleina ai lou iloa mamao ma malamalamaaga o le mafaufau.

12th lunar day - e le mafai ona e tipiina lauulu - manuia, o manua e tosina ma ua faateleina le avanoa e lamatia ai i le ola.

13th lunar day - ua fautuaina e fai se lauulu, aua o le 'otiina o le a aumaia le fiafia ma aoga, a matagofie foliga.

14th lunar day - o se lauulu lauulu o le a tosina ai se faʻaleleia o gaioiga, tulaga faʻaletupe, o le faʻaopoopoina o meatotino ma le manuia o tagata maualuluga. Mo le manuia o lou soifua manuia, a e sili atu tamoe i lou lauulu.

15th lunar day - e sili atu le saogalemu le aloese mai le tipi, aua o faʻalavelave o le mafaufau e mafua mai i le tipi e mafai ona tupu, o le tele o le mamafa, tiga o le ulu ma foliga o le lagona o le fefe. Afai e te le manaʻo i se falemaʻi, nofo ese mai ia pulu laʻau.

16th lunar day - e sili atu le taofi mai le tipiina - mea leaga, o mea e tutupu mai. O amioga le lelei ma amioga leaga o le a faʻaalia atoatoa i latou lava, o le naunau mo le ava malosi o le a faʻateleina, ma le mafai ona pulea lagona, o le a faʻaititia. O fulufulu e mafai ona faʻataʻitaʻiina le faʻalata, ona o oe o lou soifua maloloina o le a matua faʻaitiitia lava.

17th lunar day - o le faʻaiuga o le 'ulu, o le ai ai faʻalavelave i pisinisi, o faʻalavelave e tupu. Ole avanoa ole manuʻa ile lumanaʻi e maualuga. O le psysy o le a mafatia. Tusa ai ma talitonuga i Sasaʻe, se lauulu laei i lenei aso o le a tosina mai ai agaga leaga ia oe.

18th lunar day - le tipiina o lauulu o le a mafua ai le leiloa o meatotino, gaoi, o au fagafao e mafai ona maʻi (latou te lagona le tulaga lamatia taufaamatau ia oe ma popole mo oe). E le gata i lea, e tusa ai ma le uputuu a Tibet, o le aso lea e mu ai ma tipi lou lauulu o le a aumaia ia te oe se matua faʻaletonu i lou soifua maloloina.

19th lunar aso - e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le teine ​​fulufulu - tipiina o lauulu faʻalautele le ola.

20th lunar day - mo le tipiina o lauulu e le manaʻomia, o le ai ai le "inosia" i le olaga.

21st lunar aso - e fautuaina e tipiina lauulu - tosina matagofie ma lelei.

22nd lunar day - o le 'oti ulu o le a tosina mai ai oe le avanoa e maua ai meatotino, ae oe mafai ona sili atu le lelei, maua mamafa mamafa.

23rd lunar day - o le 'oti ulu o le a aumaia se foliga matagofie, faʻalelei lou soifua manuia.

24th lunar day - o se aso sili ona leaga mo le tipiina o lauulu - e mafai ona aliali mai faʻamaʻi. Afai e te manaʻo e ola maloloina, aloese mai le tipiina.

25th lunar day - tipiina le laulu o le a faʻateleina ai le mata o le mata ma mafua ai le leaga o le vaʻai. O le iʻuga o lauulu 'ulu, o mata o mata o le a faʻateleina, susulu, foliga o le karite e ono.

26th lunar day - o se faʻaiuga o le tipiina o lauulu poʻo le faia o se laʻau fulufulu, o le a e tosina ai le fiafia ma le fiafia.

Ole 27th lunar day e tutusa lelei lava aʻafiaga: e ala i se lauulu pe faʻatagata laulu e mafai ona e tosina mai ai le fiafia ma le fiafia.

28th lunar day - o le faʻaiuga o lauulu sasaina, o le matagofie o foliga vaaia o le a faʻateleina, tagata o le a fiafia ia te oe.

30th lunar day - le tipiina o lauulu e mafai ona aumaia i se tagata le faʻamataʻu o le feiloaʻiga ma le le fiafia, le fili ma mafai foʻi ona tosina ai le oti. E i ai foi le avanoa o se taʻavale e tupu ai.


O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ua faʻamaonia e sili atu ma le tasi auga tupulaga, lea e faʻamoemoe i ai le laulu pe pa'ū foi. O le mea moni, e tatau ona e filifilia se matai lelei, ae e tatau foi ona e iloa pe o le a le tulaga o le masina e aoga le tipiina o lauulu, ma o le a foi le mea.

6 mafuaaga e lafoai ai le manatu o le tipiina o lou lava lauulu

Mai le taimi anamua, e talitonu o le mafuaʻaga o lauulu o le faʻaputuputuina o le malosi o le malosi, ae le o se teuteuga o foliga, e pei ona mafaufau i ai le toʻatele o tatou. E mafai ona vavaeina le lauulu lava ia, o a tala faʻasolopito anamua e faatatau i le faiga o lauulu na o mai i fanau ma o le a lo latou uiga?

E fesili teine ​​uma pe mafai e ia ona tipiina lona lava lauulu.

Talitonuga anamua: e mafai pe le mafai ona tipiina oe

Ole mea moni e maua e tagata le malosi faʻaolaina e ala ile latou laulu e le teteʻeina e oʻo lava i sui o saienisi faaonapo nei. O le mea lea, ae e te leʻi alu i lou moega, e aoga e selu ma le faaeteete lou lauulu, unangling uma taunuuga nodules. O lenei sauniga e faʻamamaina ai laina e faʻatumu ai le tino o le tagata i le malosi e faʻaalu i le ao. Le manatu o lauulu teuina lava ia faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le soifua maloloina o se tagata, lona poto, ua leva mo le tele o seneturi. O se faʻataʻitaʻiga manino o le talaʻaga a le aliʻi malosi Samasoni, o ia o le e ana fulufulu uʻamea 'ulu i lalagaina. Na o lona paoa na mafai ai le manumaloina o le tolu sefulu tamaloloa. Ina ua ia iloaina le mea lilo o tomai faʻamalosi, na oti ai Samson i se miti loka, ina ua maeʻa na iloga le faʻaitiitia o le mana.

Ole mea lea na ala ai ona iai le talitonuga a tagata ole Old Slavic aganuu e faigata ona tipi se tamaititi seʻia oʻo ina malosi. Naʻo le tolu i le lima tausaga na faʻataga ai ona tipi le pepe. Seisi masani faʻailoga - e le mafai ona e tuʻua le tipiina o lauulu, togi i latou i luga o le auala. A oso mai se faamoega i fafo mai o se fasi selesele, o le ulu o le sa i ai muamua e masani lava ona afaina ai. O le mea lea, otaota pe a uma le veleina ua fautuaina e lafo i le afi. O talitonuga faʻapolopolo e uiga i le faʻasaina o le tipiina o lauulu i se maʻitaga fafine e sili ona lauiloa. Faapea, o le a afaina ai le soifua maloloina o lana pepe e leʻi fanau. O vailaau e le talitonuina ia faailoga. O le mea taua o se fafine e filifili e faapuupuuina lona laulu ae leʻi fanauina o ia lava ma ua mautu lona talitonuga i le leai o ni mea leaga. Ma afai e i ai masalosaloga ma o le tina maʻitaga o se lagona faʻaalia lagona, e sili ai le faia o le faʻagasologa pe a uma ona fanau mai le pepe ua leva na faʻatalitali.

E talitonuina o le fetuʻunaʻi o le laulu, tatou te faʻatonutonu la tatou ala o le olaga i se isi itu. O le mafuaaga lena ma le afio mai o le tautotogo, o fafine e manaʻomia suiga i o latou lava olaga, o loʻo taumafai e suia tele lo latou foliga, liua mai le susunuina brunette i totonu o le afi leona poʻo le filifilia o isi auala o fulufulu e suia i latou lava.


Faailoga e faasa ai le tipiina o lauulu i luga o le ulu o oe lava

Taitasi teine ​​teine ​​fesili taimi ia lava: e mafai e tipi lona lava lauulu? Ae maise o loʻo iai le faʻamoemoe o loʻo i ai oe lava, ma e faapuʻupuʻu ai le laʻau ulu e ala i le tuʻituʻi i le sao o foliga o 'oti, o nisi taimi e te manaʻo ai.

O le a le mea e le mafai ai ona tipi lou lauulu ia te oe lava, o loʻo mulimuli mai faʻailoga faʻalauiloa a tagata:

  1. O le faʻaseseina o lou lava tagata i le afiafi e ono suia ai le biofield, suia lona faʻatonuga ma faʻaleagaina ai le tulaga faʻamalositino o se tagata mo se taimi umi.
  2. Ole faapuupuuina o lou lauulu ia te oe lava, oe tipi lou lava lelei.
  3. O se teine ​​na filifili e tipiina lona lauulu o ia lava na te taofia ai ia lava mai se fiafia fafine faʻasoa.
  4. Aemaise ai le afaina ai le soifua maloloina pe a sulu le seleulu latou lava laulu i le Aso Sa.
  5. Ole tipiina o se tasi o lona uiga o le aveeseina o se tasi ma faʻaumatia ai le tagata lava ia o le lalelei, o fafo ma totonu.
  6. Oti ese ae oo lava i se vaega laititi o lona lauulu, e amata ona leiloa le malosi o se tagata, faapuupuuina lona ola ala.

I le suʻesuʻeina o faʻailoga a tagata, e tutoatasi lava tagata pe na te mafai ona lavea lona lauulu.

Faʻafefea ona saunia mo se tutoʻatasi tipi 'oti ma o a ona lelei

A leai ni faʻailoga tagata, o le teuga faʻasolosolo ona mafai ona fai e tutoatasi, e aunoa ma le fefe e faʻaleaga ai se tasi ma lona soifua maloloina.

O a ni itu lelei o lenei filifiliga? E le o taimi uma le matai e tipi lou lauulu e mafai ona malamalama saʻo i le sini autu o le asiasiga. O isi taimi e sili atu le faigofie le tuʻuina atu o le laulu i foliga manaʻomia ma le umi nai lo le faʻamatalaina i le tagata fulufulu mo se taimi umi, ma o le faʻaiuga maua ai lana vaʻai o se lauulu e matua ese lava mai lona lava manatu. Le taua o le vaega o le sefeina le taimi ma atotupe. O sauniuniga maeʻaeʻa e mautinoa ai le manuia i le faʻagasologa sa amataina.

O vaega uma o sauniuniga

O le a le mea e manaʻomia mo lenei:

  • O le lagona lelei o le laʻasaga muamua lea i se mea lelei. A faʻapea e te ono ita i se mea, faʻaliliu atu le galuega i se isi aso, a leai o le laititi o le lisiti e mafua ai le faʻatupuina o le ita.
  • Maua seleulu faʻatekinoa, tuʻu Initaneti ofo atu i se isi itu, e sili atu le faʻamaonia e oe lava ia le lelei o le mea faigaluega e te galue ai.
  • Aʻo le aʻoaʻoga o meaʻai i lauulu 'ulu: o se laʻuluʻulu e masani ona vaevaeina i sone, o se lauulu laʻititi e amata mai le pito i tua o le ulu ma faʻaiʻu i se pa.
  • Galulue ma le itu ua tapunia i mata o le a fesoasoani i faʻata i le pito i tua ma itu.
  • O le tulafono taua o le mafai lea ona tipi i totonu o le faʻaata ata. I le amataga, faʻataʻitaʻio le valavala, togi se puaʻa, ma naʻo le mauaina o tomai, piki ma seleulu.

Fai mea uma i le lelei ma o le a lelei mea uma

O loʻo fautuaina e faʻataʻitaʻi se mea e tupu i luga o le masina tuputupu aʻe, pe a fai o le le maua o le ae maua se avanoa e faʻatupulaia vave ai curls. Afai e le lava le poto masani, ae e te le fia alu i le faleoloa, fesili mo se fesoasoani mai aiga poʻo se uo teine, masalo o le ae mauaina ni taleni natia ia i latou.

O le a le mea e le mafai ai ona tipi lou lava lauulu: aganuu a tagata ma o se auala faʻaonapo nei

E i ai le manatu e le mafai ona faia se oe oti lava oe. Ae ui i lea, e tele teineiti latou te le mauaina se faʻamatalaga talafeagai mo lenei mea. Aisea la e te le tipiina ai lou lauulu oe lava? I aso tuai, sa talitonu lautele i lauulu e le naʻo se teuteuga. O latou ia o faatautaia malosiaga faʻapitoa e fesoʻotaʻi ai le tagata ma le atulaulau.

Talaʻaga ma tala faʻapitoa e uiga i lauulu fafine

I aso anamua, o lauulu sala na matua le lelei. Sa faamalosia alii e tipiina o latou lauulu. Na latou tau, tietie solofanua, ma faia afi afi. O fulufulu uumi e le gata na faʻalavelave ia latou, ae ua faʻapea foi ona lamatia ai le ola ma le saʻolotoga.

O fafine sa tele i le fale. Na latou kuka ma tausia tamaiti, fai a latou manu paʻu ma lalagaina ofu. O le mea lea, o lauulu puʻupuʻu e leʻo se mea taua mo latou.

Faʻafefea ona tipi lauulu i aso tuai

I aso tuai, o le faʻagasologa o le 'otiina o lauulu e manaʻomia le tele o taumafaiga ma le agavaʻa. E leʻi faia se seleulu, ma le laulu na selefaʻatasi ma se naifi. O se tulaga faigata tele, faigata ma e lamatia foi. E le o se mea e ofo ai, tagata anamua na taumafai e faia lenei faiga i se taimi itiiti.

Afai e tatau ona tipiina le lauulu, o tatou tuaa mamao na liliu atu i o latou atua mo se fesoasoani, e faʻaavanoaina lenei faʻasologa i ni tuʻaiga faʻapitoa ma sauniga. Ma afai e faʻafesoʻotaʻi le sosaiete ma le paʻu o tamaloloa i le aluga o taimi, o lona uiga, o le oti fulufulu o fafine e mafua ai le le talitonuina o le toatele matua matutua.

Lulu laulu e avea o se faʻailoga o le fafine le faʻamaoni

E le o se mea tupu faafuasei i Rusia i aso anamua na o teine ​​ma lalagaina o latou fili, ma o tamaitai faaipoipo na te ofuina se pulou ulu. O lauulu malulu i nofoaga faitele na avea o se faʻailoga o le le aoga.

I le 19 senituri, i Rusia, na faaleagaina le alofa piopio, ma o lona lauulu saʻo na mafaufauina o le faʻailoga o se fafine lautele. O fafine talitane anamua sa latou le ofuina ni pulou e oo ile malulu mamafa. Na faia lenei mea ina ia mafai ai e le au faʻaaogaina ona iloa i latou ae le o se faʻalavelaveina ai se tamaʻitaʻi faʻaaloalo.

Talotomalo ma Modernity

O le mea lea, o talitonuga faanuupo, ma ua faʻataʻamilo nei i lauulu lauulu, e fesoʻotaʻi ma laʻei o fafine. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se matua faʻasa i lauulu 'oti e fesoʻotaʻi ma faʻamanatuga anamua lea na afifi e fafine matua le lauulu o se tamaititi. O aso nei, e le taitai ona tupu i se tasi e faʻamafanafana tamaiti i lenei auala, peitaʻi o loʻo manatua pea lenei mea.

O le mea autu o manatu faʻaaliga i aso nei o le tagi anamua - e le mafai e se fafine ona tipiina lona lauulu! Ma afai e mafai, ona seasea mafai. O le mea lea, e le mafai ona tipi lou lauulu ia oe lava - e i ai le faʻailoga faʻailoga lea.

O le lauulu e faʻafesoʻotaʻi le tagata ma le avanoa

Ole taimi nei ole bioenergotherapists fai mai ose tagata o loʻo faʻaputuputuina ile biofield. Ma o le mea tonu a le biofield e faʻateʻa e le tagata le sala ia te ia i seleulu.

Ae a le fulufulu i se ulu ulu? Lauulu sipi ei ai se itu lelei. E talitonuina o le leaga le malosi faʻaputuputu i luga o le umi o le taimi o loʻo 'eseʻese mai le lauulu o le tagata. Ma afai e faʻau e le fafine ia te ia lava, ona toe faʻafoʻiina atu lea o le malosi ia te ia. O lenei faasaina e faatatau i tagata vavalalata aiga. Afai o se isi tagata na tipi ese le lauulu, o se tagata ese, ona avea lea o le malosi o le malosi ma le aiga.

Faʻasaienisi saienisi e ioe i togafiti anamua

Faʻasaienisi saienisi fai mai toetoe lava tutusa ma anamua togafiti. E le talafeagai le tipiina o lauulu ia te oe lava. E mafua ona e le talafeagai! Ma o le iʻuga e masani lava ona leaga. E naʻo oe e tipiina le auʻau pe a fai na umi. Ae afai o oe o tipiina le au mo le taimi muamua, ia e oʻo lava i lenei faʻagasologa faigofie e sili ona totoe i se tagata tomai faapitoa.

Ma tipiina o le laulu mai tua e matua le mafai. E tusa lava pe e te faʻaogaina se faʻaata, tutusa uma, o le lauulu e le tutusa. E moni lava lenei mea mo lavelave tino oti, mo se faʻataʻitaʻiga. Ma e matua le mafaufauina le vavaeina o se pulu puʻupuʻu mai tua.

O le mea lea, tamaitai pele, aua le faʻasauaina oe lava. Alu i le salon, latou te vave faia ai oe matagofie. Ioe e taugata. Ae o le ae lagona e pei o se masiofo.

Vitio i luga o le autu o le tusitusiga

Le taimi e tipi ai lauulu: aoga aoga fesoasoani

O se lauulu lauulu o se tasi lea o ituaiga uma o male ma tamaitai hairstyles. E i ai se numera tele o ituaiga ma foliga o lauulu, ma o la latou galuega o le faia o tatou sili aulelei, talavou, sili atu le manaia. Ae ui i lea, o loʻo i ai tulaga e le mafai ai e tagata oti ona faʻaaloalo i mea faʻafiafia, ae o se manaʻoga faʻapopoleina.

Faailoga mo faʻaaoga

1. Lea, o afea e tatau ai ona tipi lauulu? Muamua lava, afai o lau fanau iai latou e seasea ona tupu. Ui i lea, Tagata Caucasian ma Sasaʻe o loʻo iai pea se tu masani: teine ​​laiti tipi toetoe lava a le lavalava, ona tupu ai lea o latou lauulu matagofie. E faia lea mea e faʻamalosia ai le folo o le lauulu, ina ia tupu pea le laulu ma mafiafia. E faʻapena foʻi ona faʻataʻitaʻi mo tama. I se tulaga lautele, mo pepe pe a mavae le tausaga, ua fautuaina e lauulu ulu e faia “fusuaga” i luga o latou ulu, talu ai o uluaʻi pepe pepe e mafai ona masani i nofoaga, ma botd spot muncul i na nofoaga.

2. O le isi filifiliga, pe a manaʻomia le tipiina o lauulu, o le afai e le gata e seasea, ae e matua manifinifi. Tagata e iai lenei ituaiga o lauulu e faigata tele, aemaise lava fafine. O latou pulou e manifinifi ma leai ni foliga. O aga masani a le "nonoa" ma le "ghouls" faʻapea foi ma le siʻusiʻu, e le sefe mai le faʻaolaina: o le paʻu e manino lava e ala i loka. Ma na o le pupuʻu lauulu oti ma sitaili talafeagai faʻaavanoa le lauulu o loʻo leiloa le aofaʻi.

3. E le gata i lea, pe a tipiina lauulu, pe a fai ua e faʻavaivaia pe a uma le curling, toe valiina, vaeluaina o pito ma toilalo toesea ina ua mavae le taumalulu vaitaimi, ogaoga gasegase poʻo isi tulaga faigata. O le tino o le laulu e malepe, e leʻo gofie ma e leai se ola, "aʻe" pe a selu, pe tusa foi pe a seʻi toso ia manoa - o nei faʻailoga ua faʻaalia ai latou te le manaʻomia se mea faaopoopo i le tino o le uumi o le uumi. Ae o le lauulu lauulu o le a le gata faafouina lau foliga, ae o manino foi lelei afaina ai le tulaga o le lauulu. Ma le isi, o le mea lea pe a tipi lelei lauulu i le seleulu vevela. Ole a mafai e tuʻufaʻatasia le fausiaina o lau ata fou ma le togafitia o faʻafitauli vaega. Moni, faʻaopopo atu i se lauulu 'ulu, ina ia' aumaia le ulu i foliga talafeagai, o le lauulu e manaʻomia ni tausiga faʻapitoa ma meaʻai. O nei vailaʻau fofo, soifua maloloina, faʻamamaina o ufimata, pulu ma conditioners, ma i se tulaga lautele, o se faʻamalu lemu pulega.

4. Ia, o le mea moni, a manaʻomia le tipiina o lou lauulu - afai ua leiloa lau laulu foliga, e foliga e pala lou ulu. E masani ona faia lea mea i le masina ma le afa, fuafua i le saoasaoa o le tuputupu ae ma mo tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi.

O le a matou talanoa ma le masina

Peitai, o mea uma e le faigofie pei ona foliga mai. E le lava le faia o se filifiliga ma alu i le teine ​​fulufulu. E tatau foi ona e iloa lelei ile aso e sili ai le faia o lea mea e fesoasoani ai ia te oe lava, ae aua le faʻaleaga ma e le tumau ai lou tino. I mea uma, o tatou tua'ā na matauina ile taimi e tupu ai lauulu e sili atu ile taimi e maua ai le malosi, ma a, a faʻafeagai, e malolo pe faʻavaivaia. E le gata i lea, e talitonuina o se lauulu fesuiaʻi e suia ai le tagata o le biofield, ma ua leva ona matua ogaoga lava. O le mea lea, pe a fai e tatau ona tipi lou lauulu, mafaufau lelei i:

  • vaega o le masina. Tuu atu ile matai e tausi oe ile masina atoa. Ona tupu vave lea o le laulu. Afai o le masina ua mou, o le tuputupu ae o le a faifai malie tele, ae o le lauulu o le a sili ona usitaʻi ma o le a fetaui lelei i le lauulu. Ioe, ma o le a paʻu'ū tele i lalo. Ae i aso Satani masina, aua e te faia mea lamatia, e te le maua ni taunuʻuga lelei,
  • aso o le vaiaso. Aso Sa e leiloa vave. Ae o le Aso Gafua ma le Aso Lua e toeititi lava atoatoa. E le gata o le a faʻafouina oe, ae o lou malosi, maua le malosi e foia ai faʻafitauli taua. Aso Tofi i lenei itu e fetaui lelei foi, o le a fesoasoani e tosina mai le manuia.

E mafai ona ou vavaeina aʻu?

Teine, o lou manatu e manaia - Na ou manaʻo e vavae loʻu ulu, na ou fai atu i aʻu uo e uiga i latou - latou faʻapea latou faʻapea e le mafai ona e faia lenei mea, aua "e faapuupuuina lou olaga," etc. Ou te fia iloa po o ai e mafaufau e uiga i lenei)

Madame Solofanua

E mafai. Ae e le taumate o le a tulaʻi mai ma le matagofie i foliga vaaia.

Tagata asiasi

Le aoga. E le ona o nisi o talitonuga faanuupo, ae ona e mautinoa e te vavaeeseina oe lava i soʻo. O iinei o le teine ​​fulufulu e sau mai fafo, ma o nisi taimi e mafai ona ia aveesea ia i soo se mea, ma aunoa ma le vaai i ai o ia lava - sili atu.

Tagata asiasi

Ma e mafai ona fufuluina se fetu oe lava ?! Po ua puʻupuʻu le ola? Ma ua uma ona ou tino.

Tagata asiasi

blah, oe i le nuʻu mafiafia nofo, o lo o iai pea na tala faʻapea o iina?
e manino o le a outou le faia se faataitaiga 'otiʻoti oe lava, ae mafai ona e aina se mea

Tagata asiasi

Na ou tipiina laʻu ata. Na tupu lelei. filemu tutusa bangs. ma 'oti loʻu lauulu saʻo. o lea ia e alu atu. ae ou te le talitonu i ia talitonuga masalosalo. Ou te talitonu o le mea e tatau ona talitonuina e moni.

Tagata asiasi

blah, oe i le nuʻu mafiafia nofo, o lo o iai pea na tala faʻapea o iina?
e manino o le a outou le faia se faataitaiga 'otiʻoti oe lava, ae mafai ona e aina se mea


Malosi. E talitonu moni i ai tagata! Na ou otiina au patupatu, mafaufau lelei, ma na sau ai le iʻu (o lea ua ou vaai mai le ata tuai). O le taimi nei ou te le ofuina se patupatu, pe a iai le lauulu i luga o tauau, na ia tipi foi ia te ia lava. Nei, o le fa o le ituaiga, ou te valaauliaina le matai i le fale, mo le penny, i le mea o i ai se vavaeʻeseina. Ae ou te matua faʻanoanoa tele i lenei mea, ou te manaʻo e tupu vave ma vavae aʻu

Tagata asiasi

Ioe, e faapuʻupu pe a e tipi oe lava, le biofield ua faʻaletonu, ua sese seti le faʻatonutonuina, ma o le leaga le aʻafiaga e matua malosi lava, e i ai le faʻaputuputu o aʻafiaga. O lauulu e aoga, i le lona lua nofoaga, pe a uma le toto, o lea e te teʻena le pule faʻaputuputu, e toetoe lava a le mafai ona teteʻe atu lau oe lava bio-fanua, e sili atu pe a vavaeina oe e le isi tagata. SAUIGA - tipi oe lava. E le faʻapopoleina ai o tatou tuaʻa mo se mafuaʻaga, pe a aofia ai le manatua o gafa ona faʻatonuga e tipi ese le tagata lava ia - ina ia motusia ai foi le fiafia o le toʻatele o isi, o lona uiga, o latou i le tatou faʻaiuga, pe tatou te manatua pe leai, e le afaina.O le a ou taʻu atu ia te oe, i le tele o faʻanuuga, o loʻo iai faʻamatalaga tonu mai le itu o le malosi, o tatou tuaa e le o ni tagata valea, na ona leiloa le poto ma e le mafai ona faʻamatala tele, pei o lenei faʻailoga, ae o nei faʻailoga e iʻa ma na o le taimi nei na amata ona ou malamalama ai, na mafai ona ou maua Sa le mafai ona ia faʻamatala le faʻamatalaga o mea na ia lagona mai lona tinamatua, na ona ia talia ma e naʻo lena, ae na ou iloa le mea o loʻo tupu ma tele mea ua uma ona faʻataʻitaʻi i le faʻataʻitaʻi. O le toega o le vaomatua i luga o le tino, e i ai lona lava tala, ma o le aveesea foʻi o laulu mai le va o le sone, e le afaina ai le fesuiaiga i lona lava biofield.

Tagata asiasi

O patupatu i salonani na masani ona taofi le tipiina pe aveʻesea ma le musua tele. Faaiuga - tipi oe lava, e faigofie. O le isi faaiuga o le, faʻalogo i au pese e uiga i lau malosiʻaga fanua.

Tagata asiasi

Ioe, e faapuʻupu pe a e tipi oe lava, le biofield ua faʻaletonu, ua sese seti le faʻatonutonuina, ma o le leaga le aʻafiaga e matua malosi lava, e i ai le faʻaputuputu o aʻafiaga. O lauulu e aoga, i le lona lua nofoaga, pe a uma le toto, o lea e te teʻena le pule faʻaputuputu, e toetoe lava a le mafai ona teteʻe atu lau oe lava bio-fanua, e sili atu pe a vavaeina oe e le isi tagata. SAUIGA - tipi oe lava. E le faʻapopoleina ai o tatou tuaʻa mo se mafuaʻaga, pe a aofia ai le manatua o gafa ona faʻatonuga e tipi ese le tagata lava ia - ina ia motusia ai foi le fiafia o le toʻatele o isi, o lona uiga, o latou i le tatou faʻaiuga, pe tatou te manatua pe leai, e le afaina. O le a ou taʻu atu ia te oe, i le tele o faʻanuuga, o loʻo iai faʻamatalaga tonu mai le itu o le malosi, o tatou tuaa e le o ni tagata valea, na ona leiloa le poto ma e le mafai ona faʻamatala tele, pei o lenei faʻailoga, ae o nei faʻailoga e iʻa ma na o le taimi nei na amata ona ou malamalama ai, na mafai ona ou maua Sa le mafai ona ia faʻamatala le faʻamatalaga o mea na ia lagona mai lona tinamatua, na ona ia talia ma e naʻo lena, ae na ou iloa le mea o loʻo tupu ma tele mea ua uma ona faʻataʻitaʻi i le faʻataʻitaʻi. O le toega o le vaomatua i luga o le tino, e i ai lona lava tala, ma o le aveesea foʻi o laulu mai le va o le sone, e le afaina ai le fesuiaiga i lona lava biofield.


Aisea e le afaina ai? Aisea tonu le ulu?
O leisi fesili o le a le mea i lou ulu. Tinamatua na faia ona e leai se faʻamatalaga mo tele. Sa iai lava na manatu o le uila, o le toʻasa lea o atua.

Tagata asiasi

E uiga i malosiaga faʻamalosi.
Sa ou nofo i le tina a tagata mo le lisi o tina mo le afa o loʻu olaga. Na ia olopalaina manaoga ia te ia lava, aofia ai le feusuaiga, o mea uma faataamilo o se agasala ma o se leaga leaga.
Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e tuiina se selu ile laulau, ma se fusi eleni.
Ua iai lana faʻailoga ile faʻaipoipoga ole pusi! Ou te le uluaʻi mea!
Ma ua ou mauaina se miliona faʻafitauli, o le mafaufau ma le tino.
Aveese loʻu iʻuga, loʻu onana, maʻi. Sa ou taumafai e sola ese mai lenei i soo se auala.
Na mafai foi ona ia tuu le ulu i tatou. Afai ou te valaʻaulia malo i le aso 7 Ianuari, ou te manatu, ono leai se aoga? O lona talitonuga o fafine o le fale o le a maʻi pe a fai o se fafine 7.01 e valaʻaulia i totonu o le fale.
Ma e le mafai ona inu vai / ti ile Eseta ile taeao ma seʻia faʻatagaina.
O lenei matou te nonofo ma loʻu toʻalua ma oʻu oʻotia tiga toe vaega o nei mea uma ia te aʻu.
Leai ma se tasi! Leai lava! Aua le faalogo! O le valea
Na ou usitai, a lea? Na faʻasaoina aʻu, fesoasoani i le olaga?
Tusitala, faʻanoanoa mo le tagi a le agaga.

Tagata asiasi

E uiga i malosiaga faʻamalosi.
Sa ou nofo i le tina a tagata mo le lisi o tina mo le afa o loʻu olaga. Na ia olopalaina manaoga ia te ia lava, aofia ai le feusuaiga, o mea uma faataamilo o se agasala ma o se leaga leaga.
Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e tuiina se selu ile laulau, ma se fusi eleni.
Ua iai lana faʻailoga ile faʻaipoipoga ole pusi! Ou te le uluaʻi mea!
Ma ua ou mauaina se miliona faʻafitauli, o le mafaufau ma le tino.
Aveese loʻu iʻuga, loʻu onana, maʻi. Sa ou taumafai e sola ese mai lenei i soo se auala.
Na mafai foi ona ia tuu le ulu i tatou. Afai ou te valaʻaulia malo i le aso 7 Ianuari, ou te manatu, ono leai se aoga? O lona talitonuga o fafine o le fale o le a maʻi pe a fai o se fafine 7.01 e valaʻaulia i totonu o le fale.
Ma e le mafai ona inu vai / ti ile Eseta ile taeao ma seʻia faʻatagaina.
O lenei matou te nonofo ma loʻu toʻalua ma oʻu oʻotia tiga toe vaega o nei mea uma ia te aʻu.
Leai ma se tasi! Leai lava! Aua le faalogo! O le valea
Na ou usitai, a lea? Na faʻasaoina aʻu, fesoasoani i le olaga?
Tusitala, faʻanoanoa mo le tagi a le agaga.


Ae ua latou faaipoipo). O le a fiafia Tinamatua). Aua le popole tele.

Tagata asiasi

Faʻapipiʻi 11. Faailoga ma talitonuga faʻanuupō e matua le mafaatusalia manatu. Talatuu e uiga i le laulau, lotu, e na o le tasi faamalamalamaina, muamua le laulau, na taua o le nofoalii o le Atua, na latou taua o le alofilima o le Atua, ua na o se faaaloalo mo le Atua, e le afaina ai se mea iinei pe afai e le o se tagata i lenei lotu lotu. Ae o nisi masalosalo ua maeʻa faʻatulaga latou faʻasologa, o le tele o tagata talitonu ma faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, tupe siliva i luga o se filo mumu i la latou atotupe. E i ai lana lava faʻasologa, o lea talitonu i lenei, e aoga. Peitai o lenei e mama o talitonuga faanuupo. e mafai ona patino i latou, pei o le faʻamaloloina o le pusi) Ae o loʻo iai faʻailoga, o le fesoʻotaʻiga i le va o faʻalagolagoina gaioiga ma mea faʻatinoina uiga ma se tagata e le mafai ona faʻatosinaina la latou suiga. Naʻo le poto mai lea augatupulaga i le isi augatupulaga na leiloa ma sa faʻatasia mea uma i se faaputuga ma faanuupo ma faʻailoga, uma uma. Peitai e le tuusaunoa le valea)

Tagata asiasi

O le a ou le tipi tulimataʻi aʻu, e aliali tutusa, tusa lava po o le a le tele o lou taumafai. O laʻu vaai atu, e oʻo i faafitauli tau tupe. Sefe se lauulu, ma e le alu le tupe ia oe, aua e te le manaʻomia se tupe.

Tagata asiasi

Aisea e le afaina ai? Aisea tonu le ulu?
O leisi fesili o le a le mea i lou ulu. Tinamatua na faia ona e leai se faʻamatalaga mo tele. Sa iai lava na manatu o le uila, o le toʻasa lea o atua.


Fulufulu lauulu, mo se mafuaaga, o lauulu uma e tu i totonu o le chakras, o le pubis o le chakra o Swadhistan, e tusa ai ma le faigofie Zarod. O lauulu i le mafanafana sone o se fesoʻotaʻiga ma le genus, e aveʻesea auala e faʻalavelaveina ai le soʻotaga lea, e leai se mea sese, vagana ai e leai se fesoasoani ma punaoa mai le genus. E le gata i lea, e ala i le lauulu i le mafanafana sone, o se tagata faʻaputuputu ma faʻamatuʻu le malosi o le lalolagi, o se tasi lea o le fa malosi a se fafine, lelei, o lenei malosi o le a le matua pamuina, o le a leai se mautu faʻamaʻi, leiloa le fiafia i le olaga, le mautonu (eleele alu i lalo o le vae) i totonu mea uma, le le mafai ona iloa se mea, o le lelava mai mama fafine tiute, o lea la i mea laiti, o le tele sili malosi fegalegaleaiga tupu i le va o tagata uma, oe mafai ona le maitauina ita.
I tatou uma, e faʻapipiʻiina le mafaufau faʻapitoa. I le taimi nei, e toʻatele o loʻo aʻoaʻoina pe faʻapefea ona aafia tamaʻitaʻi i mea ese fafine, ma aisea latou te le faʻamatalaina ai. Tele tagata faʻaaogaina latou le iloa lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, mimiloina se loka o lauulu i luga o le tamatamai lima i le taimi o talanoaga i se tafaoga faamasani, o se mama mama fusifusi i luga o le laulu, ma e ono faʻapea e le iloa e faiaʻoga i toleniga, latou na o latou iloa e tosina alii. I teine ​​e saʻo. e., malamalamaaga saʻo e aofia ai kenera manatua latou te le manaʻomia le aʻoaʻoina lenei, latou te le iloaina faʻaaogaina mea faapena)
O le a ou tuua le talitonuga faalelotu e aunoa ma se faamatalaga, o latou aia tatau e mafaufau ai a latou aoaoga faavae e tau atu ia i latou. O ai na te iloa le talaʻaga o tapuaiga, ona leai se le manaʻomia ona faamatala pe aisea ua latou mafaufau ai i lena mea)

Tagata asiasi

Ma e mafai ona fufuluina se fetu oe lava ?! Po ua puʻupuʻu le ola? Ma ua uma ona ou tino.


O le a lau masani e tafi ai?

Tagata asiasi

Ma e tafi e tagata aso uma, ma mo nisi mafuaʻaga faaauau le ola ..
se tupua.

Tagata asiasi

O le a lau masani e tafi ai?


Ou te seleina i aso uma

Tagata asiasi

tagata asiasi 8, na e sau mai ai le paneta, lele ia oe lava, ***** aua le feaveaʻi

Meleana

Ma e tafi e tagata aso uma, ma mo nisi mafuaʻaga faaauau le ola ..
se tupua.

Ua manino nei mea uma ile mafuaʻaga ua ala ai ona lē feololo tamaloloa nai lo fafine. Ma afai faʻafuaseʻi seʻi umi - i soo se tulaga, 10 tausaga savali ma se 'ava. O le mea lea, o le chypki e manatu o ni umu umi - e utiuti uma i latou!

Le mea moni e uiga pe mafai ona tipi lauulu i le taimi o maitaga

I le taimi o maitaga, tamaitai uma feagai ma se fefe tele o ese talitonuga faanuupo. Ma e moni lava le tele o na faʻasa. Ma e le mafai ona e faia, ma le mafai ona e alu ai iina, e le mafai ona vaai i se tagata. I se tulaga lautele, na o se ituaiga mataga. O nei mea uma e faʻateteleina le soifua o tina maitaga, aua ile taimi nei latou te fefefe e le gata mo latou, ae o le tamaʻi le fanau. O le tele o fafine maitaga e fiafia i: e mafai ona tipiina lauulu i le taimi o maitaga? A e talitonu i faailoga, o lona uiga e matua faasaina lea, talu ai o le pepe e mafai ona fanau mai muamua pe maua e maʻi.

O lenei talitonuga faasaua na aliali mai i aso anamua i aso anamua. Ona tuu ai lea e tagata le umi o le laulu ina ia aua neʻie 'aisa, ina ia mafai ai ona puipuia i latou mai le malulu. O lo latou talitonuga o lauulu tauaveina le taua ia te ia lava na mafua ai ona latou tupu tele lauulu lauulu. Ma o le tele o le tele eseʻesega faʻasaina sa fesoʻotaʻi ma lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, selu lauulu, aua le togiina i latou. E le gata i lea, fufuluina, selu ma vavaeina o laulu na faʻatagaina i na ole aso. E iai le talitonuga o le le saʻo le tipiina o lauulu, e mafai ona fai lou olaga puʻupuʻu. Ma o le mea lea, afai o se fafine maʻitaga na tipiina lona lauulu i lenei vaitaimi, ona talitonu lea o ia, maʻi, o le a maua e ia se tamaʻi le maloloina.

Ae o le mea moni, pe e mafai ona vavaeina lauulu i le taimi o maitaga pe afai o tuulafonoina uma lafoaia? Ioe, e mafai. E leai se faʻamaoniga e oʻo mai e le mafai ona fai. Maitaga mai lenei le a faagasolo i se isi auala, le mafai mo se tamaititi ona afaina lenei mea i soʻo se auala. I se tulaga lautele, lau pele maʻitaga, ia maua sau soifua maloloina! I le lalolagi faaonapo nei, pe a iai se ofu e faʻaogaina ile tele o galuega, o le tulaga e manaʻomia ai i tatou e vaʻai pea i le selau pasene. O lea, o le lauulu e tatau ona teuteuina lelei. Ma o se laʻei lauulu e leʻi afaina ai se tasi maʻitaga. Ma o le a se mea e mafai ona tatou fai atu ai, o se laʻei fulufulua e mafai ona aoga na vavega: e siitia ai le lagona o se tina i le lumanai, o lona uiga o le tamaititi i lona maʻitaga ua lagona le lelei.

Afai o le a avea oe ma tina vave, ona aua le popole pe o oe e mafai ona tipi lou lauulu i le taimi o maʻitaga. Lagona le saoloto e alu i se faletalimalo lalelei, lea i le fesoasoani o se tagata poto masani tomai oe o le a avea atili matagofie. Faʻaosoina lou ula, aua le faʻalogo i ituaiga uma faʻailoga ma talitonuga faʻafoliga. E faigofie atu le ola e pei.

Manatua o le tali i le fesili: "E mafai ona tipiina lauulu i le taimi o maitaga" lelei. E talitonuina o le taimi saʻo ma le aso mo se lauulu e mafai ona tosina le laki lelei ma suia foi lou olaga. O le mea lea, le toʻatele o tagata latou te faia se vavaeʻaiga i ni aso. Lea aso o le a sili atu le maua o se lauulu? Muamua lava, o se mea taua tele o le fuafuaina lea o le masina vaega. Afai e te manaʻo i lau lauulu e tupu vave ma ola lelei, e tatau ona e tipi i le taimi o le tuputupu aʻe o le masina. I le masina atoa, haircuts e le mafaatusalia.

A pa'ū lou lauulu, ona tipi la lea o lou lauulu i le pupula o le masina, o le a fesoasoani lea e taofi ai le leiloa, e ui lava latou te le ola vave.

Ma le isi, afai e te talitonu i ituaiga uma faʻailoga, lea e le tatau ona tipi lou lauulu i le iva, sefululima, luasefulu tolu ma le luasefulu iva, e le gata i lea, e le tatau ona e alu i le teine ​​lulu i aso o le la.

Mo le manaia lagona ma faʻateʻaina le faʻamalolo, alu i le teine ​​fulufulu i le Aso Gafua. Ina ia puipuia oe mai faigata, o le aso sili mo se lauulu o le Aso Lua. O se fulufulu laulu i le Aso Lulu o le a faʻaleleia lou lagona ma faʻamama ou mafaufauga. O le tauaveina o soʻo se gaioiga ma lauulu i le Aso Tofi, o le ae siitia lou talitonuina, ma o se lauulu i lea aso o le a faʻamalosia ai lou tagata faʻamaualuga ma faʻaopopo le talitonuina ia oe lava Aso Faraile o se aso le lelei mo se lauulu, ona o loʻo sele le laulu i lea aso ua tupu laʻititi lemu. Maʻai lau 'ulu i le Aso Toʻonaʻi, ma oe o le a tuʻua le ova. Ina ia aua neʻi e misia lou laki, e sili atu le aua le teuina o lou ulu i le Aso Sa. Lenei foʻi aso le lelei mo lenei faʻagaioiga. Ou te faamoemoe ina ua uma ona faitauina lenei tusitusiga, e te le toe masalosalo pe mafai ona seleʻulu lauulu i le taimi o maʻitaga.

Oti lauulu ia te oe lava - se faʻailoga?

Ekaterina Tekina

Oti o lou lauulu o se leaga leaga
O le tipiina o fao o se mea leaga.
O le 'ai na o oe o se mea leaga.
O se faʻailoga leaga tele e fufulu ai oe lava
Ma fesili fesili. lelei e masani. e faʻailoga uiga i lea faʻailoga!

T. Mara

E MAFAI ONA FAʻAOPOOPO I LENEI: lauulu, ave le taʻele (fufulu ese le fiafia), aveʻese o lapisi (leiloa tupe),
fufuluina fola, foi, ua e leiloa se mea. manatu e manaʻomia le tele, e aoga ai le faʻatupuina o lou olaga. )

Natalya Enskaya

Oi talofa! Aua e te fai mai ia te oe o oe talafatu tagata vavae l وڌڻ ... Mai taimi anamua, tagata lava latou tipiina o latou lauulu, ma o le mea moni, na latou faia mea na faia o uo teine ​​- pe aisea e sau ai - na ia totogia se ulu ulu .... ma o oe le sili atu ...
alu le meaai ia te aʻu lava ... fufulu ipu ... folafola - UTB faoa oe lava ... o le fiafia ia fufulu ese

Nikolai Sokolov

O le inoino, tuuaia ia te oe lava ma tagata, faitioga, lotoleaga, inoino o tagata, tauimasui ma e masani o le olaga e aunoa ma le salamo e faapuupuuina ai le tagata. O galuega lelei uma e aoga mo le tagata ma faaumiumi le ola.
I se miti, o le tipiina o lauulu o se mea leaga tele, ae lelei i le olaga.

O le a le mea e le mafai ai ona tipi lou lauulu ia te oe lava

Talofa lava, uo! O aso nei o le a e iloaina ai le mea na sau ai le talitonuga, e le mafai ona tipiina oe. A uma mea uma, tusa lava pe faʻataʻitaʻuluʻulu faʻapolofesa e te faʻalogo iai: o fafine maʻitaga e le mafai ona tipiina o latou lauulu, tipi a latou lava auvae - o se leaga leaga, ma isi. Aisea e le mafai ai ona tipi lauulu ia te oe lava? O lenei mea, o mea sese uma. Ma pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma i latou o se mataupu patino mo tagata uma. Ae o fea la na aumai ai uma nei faʻailoga tagata? Seʻi o tatou fuafuaina.

Faailoga e fesootaʻi ma le tipiina oe lava

Masalo, o tagata uma na faʻapea e tasi na faʻalogo e pa'ū "curls" le mafai ona salalau, o latou masani ona faia i togafiti faataulaitu, oe manaʻomia le tipiina o lou lauulu e tusa ai ma vaega o le masina, ma o le matai ia tutusa o feusuaiga ma oe. Na iloa foi e o matou tinamatua o le tipiina o oe lava e ono oo atu ai i ituaiga uma o faalavelave.

  • E talitonuina e le mafai ona tipi lou lauulu, o lea, e tusa ai ma le tala, latou te fusifusia se tagata i le lagi. O lenei gaioiga, e mafai ai e se tagata ona puʻeina lona olaga.
  • O le tipiina o ona lava loka na o ia, e suia e le tagata lona iʻuga, ae le mo le lelei.
  • O se teine ​​e leʻi faʻaipoipo, o le tipiina o ia lava, e lamatia le nofo toatasi e faʻavavau.

Se tala o le talafaasolopito

O lauulu mo le aulelei o le 'afa o tagata o taimi uma e avea ma mataupu o le mimita. Ua togafitia i latou ma le maofa. O le tipiina o 'au faʻamau (lilo suia le lauulu) o lona uiga ia fai ni suiga i lou olaga, ma na iloa lelei e o tatou tua'ā. Ole tele o tu ma aga e fesoʻotaʻi ma lenei faiga na ola pea e oʻo mai i lenei aso.

E maloloina, mafiafia, uumi lauulu na manatu o se faʻailoga o le soifua maloloina ma matagofie. Fai mai i latou, e oʻo lava i tamaloloa na filifili filifili ava mo latou lava.

I totonu o le laulu o le fafine o loo natia lona malosi faamaneta ma faataulaitu. E foliga mai, o lenei, sa faia uma togafiti faataulaitu i se lauluese lelea.

Anamua Aikupito

Lenei, tamaiti sa leʻi tipi lavalava. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa tuua tama i le mea e taʻu o le "loka o le autalavou" - o se loka i luga o malumalu po o le pale o le ulu.

I Saina, latou te lei tipi foi e latou e le lavalava. Na toe 'aʻai ia tama i ni pulu, ae o teineiti na saisai i fa' curls ma se filo mumu.

Orthodoxy ei ai le tele o tu ma aga e fesoʻotaʻi ma lauulu, mo se faʻataʻitaʻiga, amataina i monks (tone). Sa fai ma sui o sui o le aufailotu Katoliko le tonus.

E tusa ai ma le tala, o lona malosi uma o le Samson e le mafaamatalaina sa natia i lona lauulu. I le taimi e moe ai, na tipiina ma loka uumi, o le iʻuga o le taimi na le maua ai e Samasoni lona malosi ma avea ai ma itu vaivai o fili. E na ona ia maua lona malosi na o le taimi na ola ai lona lauulu.

I le lava ia, o se lauulu fulufulu o se ituaiga o masani masani. A uma mea uma, o le a sou lagona ma lou talitonu ia te oe lava pe a uma ona e suia lou laulu lauulu! Ma o le a le faʻanoanoa, e mafai ona e paʻu i ai pe a fai o oe lava tipiina lou lauulu ma teisi vevesi lau lauulu - le aso, ae o le a le mea i ai, ma sili atu ma le tasi aso ua vetea. Ma na o oe lava e matua faigata ma le talafeagai le tipiina o lou lauulu, o lea e te ono le maua se lalelei lauulu.

Le talitonuina o talitonuga faanuupo e le mafai faʻamaonia. Ae ou te manatu e te manaʻomia e maua se lauulu 'ulu mai se tagata faʻapitoa, aua o oe lava e le faia se lelei lauulu. I se faʻaopopoga, o le ae maua pea le malologa, maua le tele o lagona lelei ma se faʻatonuga ole ola - ma lenei uiga o le a e taamilomilo ai mauga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te tauʻaveina le faʻamamaʻi o aʻu mea i taimi uma, i isi tulaga ou te alu i loʻu pulu laʻau. Ua e lavea oe lava lou ulu i luga o lou ulu? Ia, le itiiti ifo o le pa? O le a sou lagona e uiga i lenei faʻailoga ole atunuʻu? Faasoa atu i manatu!

E te fiafia i le tusitusiga? Faasoa atu i uo

Faʻamolemole fua le aoga o le mea.

Faʻatulagaina: 4.9 mai le 5 (16 palota)

Aisea e le mafai ai ona tipi lou lava lauulu. Faailoga ma fesoasoani

Ou te fia taʻu atu pe mafai ona e tipi lou lauulu? I taimi uma i atunuʻu 'eseʻese ma talitonuga sa i ai tala faʻapea e uiga i lauulu. O tamaitai e masani lava ona uumi lauulu. Mai le vaʻaiga vaʻaia, o lauulu e tuʻuina atu e le gata mo le tosina, ae o le malosi lea e fesoʻotaʻi ai i tatou i le lalolagi. I le tele o aganuu, e oʻo mai i le aso, e talitonu o le laulu - le malosi o se tagata, malosi mai le natura (avanoa), e puipuia ma puipuia le tagata. O totonu o le lauulu e iai ni faʻamatalaga e uiga i mea e ono faia i le soifua maloloina, o le manaʻo o se tagata, lona ola lelei, ma faʻailoga o le atamai e teuina.

E toatele faifeau ua latou ofuina ni laulu uumi, ae o tagata Mosalemi latou teuina faapitoa o latou laulu e asiasi i Mekisila ina ia mafai ona latou o atu i le na faia mea uma.

Pe a maʻua le manaʻo e suia o matou olaga, matou te suia o matou lauulu, ona mafaufau lea e uiga i le suia o le ata, ma isi. lauulu.

Faailoga mafuaaga e le mafai ai ona tipiina lauulu i tamaiti laiti

O tagata na puipuia le tele o faailoga e uiga i lauulu sasaina talu mai tausaga anamua:

  • mai le fanau mai, tamaiti laiti e le mafai ona tipiina le lauulu muamua seʻia o latou malolosi, latou te talitonu a leai o le a latou leiloa lo latou soifua maloloina ma o le sili ona leaga mafai ona tupu,
  • I le Old Slavic taimi na faʻatagaina ai ona teuina le tamaititi pe a uma le 3-5 tausaga,
  • I Aikupito anamua, na tuu tamaiti i se manoa umi i lo latou malumalu seia oo ina matutua.

Fautuaga mo i latou e le talitonu i talitonuga faanuupo

Afai e leai se tasi o i ai, ma e te manaʻo e vave suia le ata. E mafai ona e faʻaaogaina ni seleulu e suia ai soʻo lau lauulu.

Lava Oti Motugaafa

  1. E tatau ona tatou talitonu ia i tatou lava, 'oti le lauulu i agaga maualuga. A leai, ma se tamai sese, oso le ita.
  2. Manaʻomia se lelei seleulu, faʻapitoa mo le tipiina o lauulu. Aua le faʻatauina i latou i luga ole Initaneti, aua le soona paie e te alu ai i se faleoloa faʻapolofesa ma filifili oe lava le mea faigaluega e te manaʻo ai.
  3. Aʻoaʻo tulafono, o 'oti ulu e amata mai le pito i tua o le ulu ma alu i lalo i le au. Zones tatau foi ona le galo.
  4. Saunia ni nai faʻata e vaʻai i lou ua. E lelei le i ai o se trellis ma tolu faʻata e mafai ona e viliina ma vaʻai oe mai le itu.
  5. O le mea sili ona faigata o le aʻoaʻo pe faʻapefea ona tipiina oe i le faʻaata.

I le amataga, ua fautuaina e toso ese lauulu, vaeluaina. Ina ua mavae lena, tipi lauulu zonally. E sili atu fetuʻunaʻi le lauulu e tusa ma le kalena o le masina, ae o le aso o le masina e mafai ai ona e aʻoaʻo le tipiina o lou lauulu i le fai atu o se fesili maua fua i se psychic.

Nei laasaga o le tutoatasi lauulu. Mafaufau i fautuaga uma ma mafai ona e amata fausia se fou foliga.

Motugaafa Astrologer

Ina ia mafai e le lauulu e aumai ai e le gata o le fiafia, ae mo se taimi umi e taofi ai le foliga, o le lauulu na matagofie ma matagofie, e tatau ona fuafua le lauulu ina ia i ai le masina i faʻailoga o le Taupou poʻo Leo. Filifili se taimi mo le oti i le masina tuputupu aʻe, sili atu le aso 6 ma le 7 masina masina. E i ai ni eseese kalena kalena, lea e faʻamatala auiliili i aso lelei ma le lelei aso mo le tipiina o lauulu

  • Oti i le Aso Gafua o le a laveaʻiina ai oe mai mafaufauga le lelei.
  • O se lauulu 'ulu na faia i le Aso Lua o le a fesoasoani ma le atuatuvale.
  • Ina ia faia tagata fou tosina ese mai le "efuefu" aso, vavaeina lauulu e fautuaina i le Aso Lulu.
  • Aso Tofi o le aso sili ona talafeagai mo se laei fou o lauulu, o se ata fou o le a mautinoa lava aumaia ai le manuia.
  • E le fautuaina e alu i le lalelei i le Aso Faraile. Ae afai e i ai se manaʻo mo fesuiaiga suiga, ia o le aso saʻo lea.
  • O lauulu sa tipi i le Aso Toʻonaʻi - mo le siʻitia o le malosi faʻamalosi ma le malosi.
  • I le Aso Sa, e sili atu pe a le paʻi i le lauulu, ina ia aua neʻi misia se laki.
  • Taumafai ia aua le oti oe, ae ui i lea, e mafai ona suia ai fuafuaga ma sili atu.
  • faaeteete ia aua neʻi e faia se laulu ma se matai alii pe afai o oe o se fafine. Latou fai mai o lenei mea o le a aumaia ai le feeseeseaiga ma se pele.

O le a le lauulu talanoa e uiga i ai pe leai foi?

Ole umi ole laulu e faʻalagolago ile aofaʻi o le teuina o le malosi. O le Baldness foi ei ai ana mea. Afai e alu le tagata e le paʻu, o lona uiga o lona naunau o ia mo le mana. Ae a, ua taitaiina o ia. O le mea lea, lauulu, pei o antennas, e tuua ai le ulu. Afai, i luga o la latou lava fuafuaga, tagata selea latou laulu e puʻupuʻu puʻeʻulu, tafi o latou ulu, e masani lava o lenei manaʻo e vave motusia le malosi fesoʻotaʻiga ma le taimi ua tuanai ma amata se olaga fou, mai le amataga.

A o tagata lava latou e aveʻesea o latou lauulu i luga o latou ulu pe o latou tipiina foi o latou lauulu i se taimi vave, o le sailia lea o le malamalama ma manao e latalata atu i le Cosmos, pe o lona manaʻo e nana faʻamatalaga e uiga i lona olaga lea sa ia te ia ni faʻafitauli tele.

I le va o le lauulu o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma le lalolagi i totonu o se tagata, o lona uiga o le latou fesoasoani e mafai foi ona aʻafia ai lou oe lava olaga.

Ae paga lea, o teine ​​i nei ona po, o fafine e le tausia lelei o latou lauulu, e pei ona latou faia mo le tele o seneturi ... Faiga faʻamalosia faʻataʻitaʻiga: vali, lalagaina, faʻasaʻo, ma isi. E faatasi ona sau ma le iʻuga faʻaleagaina, faʻamaʻi. Tagata lava latou faʻaumatia avanoa avanoa. O vete sili ona lelei e sao, umi, lamolemole lauulu.

Le tulafono autu mo tamaʻitaʻi: le faʻasaoina, faʻaputu ma taofia le malosi. O le mea lena i luga o fafine uma ua faatonuina e ofuina lauulu umi. Ina ia mafai ai e le laulu ona aumai ai le lelei ma le fiafia, oe manaʻomia le tausia lelei o lou lauulu.

Talatuu e uiga i lauulu

E i ai le tala i le Tusi Paia e uiga ia Samasoni, lea e tautala i lauulu, lona malosi ma lona mana. Na ia miti faapea ua leiloa lona lauulu, ma faatasi ai ma lona malosi ma malosi. Ina ua amata ona toe tutupu i tua le lauulu, ola toe amata, na tuputupu ae malosi ma ola maloloina.

I Rusia, o fafine uma lava latou te faia ni fusi, o fulufulu uumi uumi na faia ai ni mea ofoofogia e faʻatosina ai tamaloloa. O fafine ua faʻaipoipo sa tatau ona ufiufi la latou lauulu i le solosolo ina ia leai se isi ae naʻo lona toʻalua e mafai ona faʻatosinaina la latou malosiʻaga fanua. E filifili e alii a latou ava mo o latou fulufulu mafiafia, mafiafia mafiafia, o lona uiga o le ava o le a aulelei ma i se amio lelei.

Le taua o lauulu o lea ua le mafai ona sili atu. O le lalelei o le fafine e tele lava ile lauulu ma foliga. Na ona faʻalatalata mai, e mafai ona vaʻaia foliga. Ua leva ona avea ma fili o aso anamua mai tamaitai mo le soifua maloloina.

I aso anamua, sa talitonuina o fulufulu o fafine na teuina le manatua o latou tuaa e uiga i le malosi faʻataulaitu ma le atamai i tausaga ua leva. Mo le tele o seneturi, soo se togafiti faʻataulaitu ua faia i le lauulu manifinifi. Na latou fai mai a “a e tipiina lou lauulu, e faapuupuuina lou olaga pe suia tele” ...

E mafai ona e talitonu i ai pe leai, ae o fautuaga, ou te faʻamoemoe o le a fesoasoani i fafine uma ina ia fiafia ma alofagia. Ia maua se laki

Faʻatulagaina / Faʻamatalaga (65) E le o le initaneti Tusi 2.91 € / min

O e le mautonu ma masalosalo i lagona, mafaufauga ma fuafuaga o lou taimi nei? O le a ou taʻuina atu sina tala, O le a ou talanoa e uiga i le lumanaʻi, o le a ou taumafai e fesoasoani i laʻu pele pele ina ia toe faʻatasia. Aoao e uiga i lagona ma faanaunauga o se pele. Na amata ona ou talitonu o le faamaneta o le alofa e lelei pe a sau mai le alofa ma le mama loto.

I iloiloga uma o loʻo tusia iinei, ua naʻo loʻu faʻaopopo na amata ona ou talitonu ile Miracle ma e moni vavega. I le aotelega, e leai lava ni upu e faʻaalia ai le agaga faʻafetai, faʻafiafiaina, ma le ofo i le faʻafoeina e Maria le tulaga, e aunoa ma se faʻalavelave, e aunoa ma le vevesi, i le onosaʻi ma le mautinoa. O se faʻamanuiaga lava le iai o tagata faʻapenei. Outou uma manuia faale-lalolagi, Mashenka, fiafia ma le olioli. - Oksana, 51 tausaga le matua e faitau ai.

Aisea e le mafai ai ona tipi lauulu ia te oe lava?

Fesili: e mafai ona tipi ese le lauulu o se tasi, e masani ona faʻalavelavea i tamaʻitaʻi aulelei. E leai se tasi faʻailoga o le a fautuaina oe e tipi lou lauulu, e ui i lea, o a mafuaʻaga mo ia faasa?

Talu mai aso anamua, o le malosi o le tagata na fesoʻotaʻi ma lona lauulu. O le mea lea, o le tipiina o lauulu e le o se galuega faigofie. Naʻo se tagata faʻapitoa ma i ai ni mafaufauga lelei na faʻatagaina ia te ia, e leai se mea e afaina ai pe a galue ma le laulu a leisi. E talitonuina e le mafai ona tipiina lou lauulu, aua o lenei e faʻaleagaina o le ua maeʻa faʻatuina tagata biofield.

Aisea e le mafai ai ona tipi lauulu ia te oe lava? O se fesili manaia lea ma tuaa pe faʻafefea na fefe le afi e fai lenei mea, talitonuina o latou laulu i isi. Sa talitonu tagata, o le auala lea e mafai ai ona faʻapuʻupuʻu lou senituri, aemaise pe a fai o le masani. O aliʻi, e le gata i lea, na lamatia le leiloa o lo latou malosi male, ma teine ​​na filifili e tipiina o latou lava laulu e mafai ona tuua na o latou mo le ola. O lea, mai lea seneturi i le seneturi, tina aoaoina a latou fanau teine ​​e ala i le tipiina o latou lauulu i luga o latou lava, e mafai e le teine ​​ona leiloa lana tama faaipoipo.

Ae paga lea, e tusa ai ma tuaa, e le naʻo aʻafiaga ia. Afai e te tipiina oe lava, ona mafai lea ona faʻaosofia faafitauli tau tupe ma e oo lava i le atuatuvale. Ma o nei mea uma o taunuʻuga o le faʻalavelave i le biofield. Sa faasaina foi ona tipitipi fua ona e mafai ona tatala faitotoʻa mo soo se maʻi.

O le uumi o laulu ile fafine ua leva na faʻatauaina ma faʻaaloalo, ua avea o se faʻailoga o le atamai tamaʻitaʻi ma ose tagata talimalo lelei mai le mata leaga. Ae a pe a fai o le tipiʻau tutoʻatasi ua uma ona fai, ma le teine ​​iloa e uiga i lenei faʻailoga na o sina taimi? O le laʻititi le laugatasia o mea le lelei ma ono foliga mai e toe faʻafoʻiina le biofield o le a fesoasoani pe a fai o se tagata latalata e tipi faʻaitiiti pito o le lauulu laititi.

O lea la, toe savali i le fulufulu ulu ae le o ona lava lima, o le a mafai e le teine ​​ona toe faʻatumu le paleni ma toe faafoi le paleni ua leiloa. Tau lava ia mautinoa e mafaufau o se lauulu faʻaolaina lauulu e sili ona faia i luga o le tuputupu aʻe o le masina. E toe faʻatumuina le malosi ma tausi le galuega taua.

I le mauaina o le mafuaʻaga e le mafai ai ona tipiina lona lava lauulu, o le isi fesili e tulaʻi mai - e mafai ea e se ava ona tipi lona toʻalua?

E pei ona aliali mai i tuaa, e leʻi faʻatagaina e tuaa se filifiliga faapea. Sa faasa ona oti lana tane ma o taunuuga o lenei sauniga e tele. Muamua, leai se afaina, o se misa. Ma o le mea moni, e aoga le faia o se lauulu e le pei o le manaʻo o lou toʻalua, ma na o le pau lava lena, o le mea mataga ua mautinoa. O le isi faʻaiuga na taʻua o le faʻalata. E talitonuina e paʻu le alofa o lana tane ma lona toʻalua, e sele lelea. Ia o le a se mea e mafai ona ou fai atu, pe a fai e talitonu se fafine o le a alu ese le alofa ona o se lauulu, ma, masalo, e sili atu le le faʻaosooso le malaia.

E le gata i lea, o faʻafitauli leaga na tupu e pei o le kiona. Vavalo ma maliu ma maʻi ma tuʻua le aiga. E masani lava, i na tulaga, toaitiiti e toa e faia lenei gaioiga. Masalo o le mea lea, e mafua mai i le mea moni o le ava, e pei ona masani ai, e le malamalama i nei mataupu ma e faigofie ona faʻaleagaina e le gata i le lauulu, ae o mafutaga i totonu o le aiga. O le mea lea, lauulu sulu na faʻatuatuaina i le fafine matua ma sili ona poto masani, na ia iloa ona faʻatautaia lauulu ma faʻalogo i vaega o masina, e taua foi mo le tipiina o lauulu.

O le a le mea na le tatau ai ona tipi ese e le ava lona toalua, e tusa ma talitonuga anamua, na manino, ae a le mea ua fai ma tamaitai o lo tatou taimi, ua masani ona koleni i le vaalele lea ma ia faataitai ma le manuia. Tasi o le mea, e ese mai le mea moni e sefe ai le taimi ma le paketi a aiga, o lou lava 'oti lauulu mo tane o le a faʻatagaina oe e aua le tuʻuina i lima o se isi fafine. I lenei tulaga, e leai se mea e fefe ai, aemaise pe a fai o le ulugalii uma ua faia se faʻaiuga. Tusa lava po, na faasaina e vavae ese a latou ava muamua aua e mafai ona afaina ai latou le iloa. I le taimi nei, i le vaitau o faʻamatalaga ma le teteʻe i faʻailoga tagata, o lenei filifiliga e foliga sili ona talafeagai mo i latou uma, ma le faletua, tipiina lona lava toʻalua, ua le toe i ai se isi e teʻi ai.

E iai ni faʻailoga e faʻasa ai tina mai le tipiina o le la pepe? Ioe, faʻapea foʻi ma le la tama, o la ataliʻi, latou te le fautuaina foʻi ni faʻailoga o le tipiina. E iai le talitonuga o auala ia e mafai ai e le tina ona aveʻese lona malosi, aemaise pe a o iai i se laititi, ona o le malosi lea e sili ona aoga ia te ia mo le tuputupu aʻe ma le atiaʻe.

O le aveʻese, o se fafine faʻatupu ai ni mea sese i le tasi itu poʻo le isi ma, i lona le iloa e uiga i lenei faʻailoga, atonu e ono mafaufau pe o fea le tamaititi mai. Afai e na o sina vaega e talitonuina ai le tina i faʻailoga, ma e manaʻomia le tipiina o le pepe ia lava, aua e masani ona tupu, e le tuuina atu o ia i lima o tagata ese, e mafai naʻo lou mulimuli i le faʻailoga masani e faʻasaina e oti tamaiti i lalo o le tasi le tausaga le matua.

O le manaʻo fafine e tipi lona lava lauulu e le mafai ona taofia. O le mea lea, ina ua uma ona faitauina, e malulu teine ​​mo sina taimi i lenei mataupu, aemaise pe a latou maitauina moni le suiga folafolaina e latou tuaa. Ae ui i lea, o na tamaʻitaʻi e masani ona faʻaoso muamua.

Afai e mafai lava ona e tau ma le manaʻo e tipi atoa le lauulu i ni finauga talafeagai, pei o le le mafai ona tipiina lelei pito i tua o le ulu, faʻasaʻo ia mama ma faia mea uma ma le faʻaeteete, ona i le tulaga o patupatu, o mea uma e sili atu le manaia. Ua vaʻaia mea uma, leai ni faʻaata faaopoopo e tipi ai, leai ni tomai faʻapitoa e manaʻomia.

O le mea lea, teine ​​masani e fesiligia se fesili faapena: e mafai e tipi na o se pulu, e mafai ona faia se leaga, pe aumaia ai foi faʻafitauli tutusa e pei o se laulu masani masani? Faʻailoga, paga lea, e faʻapitoa i lenei mataupu. I le mea uma, o paʻu lauulu o le laulu tutusa e uiga i faʻailoga na faia, ma e ono le mafai ona faʻaalia.