Mo alii

10 aitia mo tagata oti fugalaʻau fusuʻaga - lauulu laʻasaga

O tamaʻitaʻi fusuʻaga fulufulu, e aofia ai i le ituaiga o ultrashort, o se taʻaloga lauulu lauulu. E tumau le manaʻoga i totonu o le malosi o le afa o tagata mo le toeitiiti atoa le seneturi. O lona tumau lauiloa na molimauina foi i le mea moni o ia na filifilia e le tele o Europa ma Amerika lauiloa. Talu ai o le fusuʻaga o le fusuʻaga e le taua tele i sitaili, tausiga, ma e le faʻapea foi ona leiloa foliga mo se taimi umi, o le mea lea e matua talisapaia tele e le itupa o alii. I totonu o fetu, Jesse Metcalfe, Brad Pitt, Zac Efron, Colin Farrell, David Beckham, Justin Timberlake sa ma o lo o faaauau pea ona avea ma tagata fiafia ia te ia i vaitaimi eseese o lona olaga.

Faitau pe faʻafefea ona fai se lauulu koleni o Kanata.

Uiga o lauulu: foliga ma mea lelei

O se laei faigofie, manaia, ma le fusuʻaga, ona o lona faigofie, versatility ma tau maualalo, o se faʻagasologa aoga, sologa lelei mo aso uma. E sili ona fiafia i tamaloloa latou te faʻatauaina lo latou taimi. E faʻapea se umi o le laulu e oʻo atu i le 2 cm i le palealii, oʻo atu i le 0.3 cm pe na sala foi - i le malumalu ma le tua o le ulu. O lenei faʻatatau o le uumi e taunuʻu i le faʻaaogaina o se masini faʻa eletise faʻapitoa ua fuafuaina mo le tipiina o lauulu e faʻaogaina ai ni namu o lapisi eseese. Ole mea na fai ile sitaili o sitaili ole faigofie lea ole sitaili, ole faʻaaogaina ole laititi o mea teuteu teuteu. E faʻafefea ona i ai nei vaʻaiga eseese o laʻau i luga o le "pusa", e mafai ona e mauaina e ala i le matamata i le vitio.

Ituaiga o fusuʻaga o fugalaʻau

E le itiiti le lauiloa i tamaloa onapo o le isi laei masani - "afa pusa". "Bocop "ma" semi-fusuaga "ei ai eseesega eseese. Le eseesega i le umi. O le afa-pusa ei ai sone o lauulu faʻapipiʻi i le pito i luga o le ulu. O le tuaoi tuaoi i luga atu o le itulagi okipitila pe faʻaitiiti ifo ma ua faʻaopopoina e maluelue malumalu toetoe i lalo o le leai. Ole mea lea e mafai ai ona selu le laulu pe faʻaili lelei ile auala eseese. O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai tulaga teuteu mo le "afa pusa".

O ai e tatau ona filifilia le fusuʻaga

O se lauulu 'oti i lalo o le "pusa" o se sili tatala avanoa o le lauulu, ae o le a fetaui i soʻo se tamaloa taʻitaʻia se olaga galue, e tusa lava po o le a le ituaiga o lona ulu, lauulu fausaga, po o foliga foliga. I se lauulu tutusa, o se tamaloa i soo se matua o le a foliga talavou, sauā. Lea faʻaalia foliga foliga ma se ulu foliga matala, o lenei fulufulu mata e mafai ona tuʻufaʻatasia lelei uma lelei o foliga o se tamaloa - o le tama tane ma natia feusuaiga. Ona o lona le faʻaaogaina i le tausiga, e talafeagai foi mo tagata e ona o le lauulu ituaiga nei:

O laʻei o lauulu "i lalo ole pusa" e le fautuaina lea mo naʻo tamaʻi tino. Na ia faamamafaina lo latou manifinifi ma vaivai, ma e faʻailoaina foi maʻilaʻila, patupatu poʻo isi mea faaletonu i luga o le ulu. I se faʻaopopoga, o le laʻitiiti puʻupuʻu taʻalo foliga foliga sili ona lalelei i luga o laʻei vave. chestnut, lanu enaena, mumu, faapea foi ma le paolo malamalama.

Faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga

O ulu o fusuʻaga a le aliʻi ua manatu e laititi-puʻupuʻu, ona o le umi e laʻititi, ma le wiski ma le tamai ua seʻi. O le laina pito i luga, e le pei o le afa-pusa, e tamoʻe i luga ae o le nape, ma o le laulu i luga o le pale e le mafai ona sili atu i le 2-3 cm.

E fenumiai ma le semi-pusa, lea e umi ai le paʻepaʻe.

Ua sui fusuaga, ua avea ma se uiga ese. Saili poo a faʻaopoopoga ma fesuiaiga o le a lauiloa i le 2017.

  1. Vailaau O se filifiliga matagofie o le a filifilia e alii. Filifili le itu itu. Ua fautuaina e Stylists le teuina o laina vavaeina mo le manino.
  2. Lalaga lalo. O le fesuiaʻiga o fusuʻaga ma le laulu uumi i le pale ma oʻo ua tafiʻese ia malumalu. E foliga matagofie, fatufatu, amataga ma mafai ona faʻaopopo i ata i le pito i tua o le ulu. O le ata o le a fesoasoani e fausia se ata foliga mai.
  3. Ma se tafi mimilo i tua o le ulu. Faiga faʻatonu tulafono ma le mamanu i tua o le ulu o se uiga talafeagai o le sitaili ma matagofie. O le ata e faʻamaonia le mea moni.
  4. Tenisi O le lauiloa lauiloa e faʻafaigofie ona fesuiaʻi mai e puʻupuʻu i uʻumi umi. Tasi le faʻaletonu, alu faʻafuasei sina suiga - tenisi o le a liua i le afa-pusa. Faʻamalosi se lauulu i se polofesa.

Foliga Vaaia

O pulou e fusu ai le lauulu laʻititi lona laʻititi puʻeu le umi - e uiga ile 3-4 senitimita. E maitauina e uumi lo latou umi mai le tua o le ulu ma malumalu i le temechka. E ui lava i le teisi faigofie auala, o le fulufulu foliga foliga laei ma masani.

E lauiloa o ia i le tele o tagata masani, ae faʻapea foi ma tagata tifaga, tagata lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata lauiloa Brad Pitt o se tagata fiafia i lenei lauulu.

E mo ai?

Tatala lauulu laʻititi e le tatau ona ofuina e tamaloloa mimiti, aua latou te taumafai e faateteleina le tulaga. E aoga foi le aloese mai nei faʻataʻitaʻiga i tagata e ona le faʻafitauli o taliga. E sili atu lo latou filifilia o se lauulu lauulu e nana ai lenei sese.

O lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei mo tamaloloa ma foliga ova pe faʻatafafa foliga foliga. I lenei tulaga, o le fulufulu lauulu o le a faia le ata sili maskulin, atoatoa. Afai e leai ni maʻila ma manuʻaga i luga o le ulu, e mafai ona e fuafua ma le saogalemu se malaga i le teineulu.

Lauulu pusa fusu e masani ona fenumiai ma le afa-pusa, lea na maua ai le tufatufaina atu i le iva sefulu tausaga. O, pei o se faʻasologa masani, e taatele i tagata lauiloa. O se faʻataʻitaʻiga o le soka taʻalo Cristiano Ronaldo.

E ui lava i le tele o mea tutusa, o nei 'eseʻese lauulu e tipiina ma eseese metotia. O le a le eseesega i le va o le afa pusa ma se lauulu lauulu masani?

  • O le umi o le lauulu e amata mai le 5 (wiski ma le pito i tua o le ulu) i le 8 centimita (pale).
  • O le afa pusa e foliga talavou, ae i le taimi lava e tasi e fetaui lelei ma toeaiina.

E pei foi o le 'afa-pusa, e lelei mo tamaloloa e maʻaʻa foliga, faʻapea foi ma foliga sikuea pe oval foliga. E tatau ona 'aloʻese mai tagata e iai a latou paekae faʻaalia mimilo.

O laʻei lauulu e matua le masani ai. Ona o le laʻititi le umi o le lauulu, e mafai e le pule o fulufulu pusa ma semi-boxing ona fufulu lona lauulu e le masani ona. O lenei mea o le a faʻafaigofieina le ola o aliʻi ma le laulu uʻumi. Styling e le taua uma, ae afai e i ai se manaʻoga, ona styling oloa e pei o solo ma uʻamea o le a avea ma fesoasoani faamaoni.

Pau le mea e manaʻomia o le faʻapipiʻi lea o se mea e faʻapipiʻi ai le lauulu, ona tuʻuina atu ai lea o filo foliga manaʻo i le fesoasoani o lima ma selu. Fuafua i le faʻapipiʻiina, o le atigipusa ma le semi-pusa e ono foliga vaʻavaʻaia pe faʻatamala.

Eseesega i le va o se lauulu tipi pusa ma se afa pusa

I le faia o le afa-pusa 'oti, e tipi ese e le matai na o le pito i lalo o le ulu, i luga o le nape o le ulu, ma e tumau pea le lauulu i luga o le pito i luga, 2-3 cm pe sili atu i le uumi. O lenei iloga faʻailoaina mafai ai ona faʻataʻitaʻi ma se lauulu lauulu, e teuteu ai ma teuteu lauulu e fua ile foliga o foliga. O se vala o le tekonolosi mo le fatuina o se laulu lauulu e lua laina vavaeina. O le muamua pasia i le tuaoi o lauulu ulu, ma o le lona lua o lo o tu i luga o le pito i luga o lauulu i le pito i tua o le ulu ma malumalu. Afai e te faʻateleina lona maualuga, e te maua se laʻei manaia le laʻua fusuʻaga a le au fusuʻaga.

Ulufaleina o fugalaʻau - o le pupuʻu lea lauulu, faʻapea foʻi ma le teuteuina saʻo a le wiski ma le tua o le ulu. Le eseʻesega i le va o lauulu e lua o loʻo faamatalaina i luga o le umi o le lauulu o loʻo i le parietal ma le taimi o le itulagi. Pusa masani e fetaui mo le pisinisi male ata. O le afa-atigipusa e le faigata tele, e foliga sili ile lulu lauulu ma curls.

Seleulu lauulu tekonolosi - polokalame

O pulu puʻupuʻu ma le laʻei lelei ole laulu e le gata aulelei mai le matagofie i le vaʻai, ae faʻalelei foʻi. E le manaʻomia le laulu ile laulu ile teuteu soo, ma le mamafa. O le faiga o lauulu e faigofie tele, lea e mafai ai ona e faʻatumauina lona foliga tutoʻatasi. Ina ia fausia se fulufulu lauulu e te manaʻomia mea nei:

  • Sipigiina mo manifinifi ma faʻamaninoina.
  • Selu.
  • Manua
  • Le masini.

Pusa o se filifiliga lautele e fetaui lelei mo toetoe o sui uma o le malosi feusuaʻiga, e tusa lava po o a foliga foliga ma lauulu lanu. Lauulu sulu fetaui lelei ma soʻo se sitaili, foliga masani lelei. Lenei o se sili e tipi laʻei mo tagata e lelava i le fufulu ma le lalagaina o aso uma. Lalo o se auiliiliga laasaga-i-laasaga faatonuga mo le fatuina o lenei laei laei.

  1. I le faʻaogaina o le seleulu faigofie, otooto le tuaoi o le lauulu fesuiaʻi mai le umi i le puʻupuʻu. Afai e iai malumalu ua goto, tusi se laina tuaoi i lalo ifo. Faʻatasi ai ma se tuaoi i se tulaga maualuga. A faʻapea e iai se tamaloa i luga o le nifo, e sili le tosina mai ose lane i lalo o ia.
  2. Faapuʻupuʻu lauulu aʻo leʻi oʻo ile suiga ma se lauulu ulu.
  3. A maeʻa ona tipi lou ulu atoa, agai atu i le vaega i luga o le parietal, laa i lea sitepu ma le tipiina o le faʻasologa ina ua maeʻa, e pei ona faʻaalia i le ata lona lua.
  4. Le isi, e manaʻomia le faʻaʻautuina o lauulu ina ia faʻafaigofie ai le alu ese atu o le tuaoi tuaoi. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga selea faaseʻe poʻo se ave faʻalava ma se faʻapitoa. O alii ma le paʻu mafiafia o lauulu o le a fiafia i le lautele o le paolo o ata. Le e ona le laʻau lauulu e sili atu ona faʻalelei e fai ai le paʻu manifinifi.
  5. Faaaogaina se aveina, galue i le laina tuaoi o foliga. O le kiliva tipi o le a foliga mataina.
  6. Faʻaleagaina i le ituaiga o tuʻituʻi luga lauulu e tatau ona aveeseina ma le pito o seleulu.

Mo le tuuina atu o le ata o le tama tane ma le matagofie, e le manaʻomia le sailia o le fesoasoani a tagata faʻapitoa. O le isi le mafai ona masalomia lelei o lenei lauulu e faigofie le faʻatinoina. Ma le tomai faʻaaogaina se lauulu lauulu, e faigofie lava ona fai se laulu i lau oe lava ile fale. Ina ia faia lenei mea, ia e saunia mea nei:

  • Se seleulu saʻo.
  • O le masini tusi.
  • Nozel i le masini mai le 1 i le 4 cm.

O le tipiina o lauulu e aofia ai le laʻititi le umi o lauulu ona o lo latou le mautonu ma foliga vaʻaia lelei. O le faʻamatalaina o foliga, le lalelei o le laulu foliga lelei ma le aulelei o loʻo faʻamamaina foliga, fai le ata e aulelei ma foliga sekini. Lenei o se faʻamatalaga auiliili e faʻaalia ai le mea lilo o le tagata lava ia-faia se lautele male lauulu lauulu:

  1. I le faapipiiina o se auvae i le uumi o taimi, tipi uma lauulu mai le laina o malumalu, alu ese mai le amataga o latou tuputupu ae i le tuaoi o le itu faaletino.
  2. Faʻapipiʻi le auvae i le umi laʻititi, tipi le pito i lalo o le ulu.
  3. Oti lauulu o lo o tu i le ogatotonu o le parietal zona, faʻapea foi i vaega o occipital, i luga o tamatamailima: vavae ese vaega taitasi i le avanoa ma taofi i le va o tamatamailima.
  4. Faʻamatala le laititi o le suiga.
  5. Filifili se pito lelei o malumalu.
  6. Faʻaogaina seleulu, fetuʻutuʻunaʻi le umi o apaʻau. Afai e te filifili e tuu ia le umi, aua nei galo e manifinifi eseʻese.

Pusa puʻupuʻu fusuʻaga mo tama

Tamaiti laʻititi lauulu faʻaauia ia lava i mea fou, ae o loʻo teuina lava le tele o manaʻoga, o le nofoaga autu lea e aofia ai le aoga. O fulufulu mata uʻumi taimi uma, manaʻomia le fufuluina soo, paʻu i luga o le muaulu, puipuia le tamaititi mai le ola i se olaga masani. O lauulu laʻititi foliga e tatau ona manaia, faigofie le tausiga. O se pulu puʻupuʻu o le sili lea filifiliga mo se alii talavou.

Lauulu mo se tama e tusa ai ma le tekonolosi o le faʻatinoina e leai lava ese mai le paʻu o se tagata matua. Ole filifiliga lautele lea, e talafeagai mo soo se matua. O se lauulu 'ulu faʻamamafa faʻamamafa foliga foliga, o se faʻailoga o le a tulaga moni male tama. Faʻatau i le alu ese, e le manaʻomia masani masani ma masani ona asiasi atu i le stylist. O le tulaga lautele faia e fetaui lelei mo soʻo se taimi.

Lauulu Vitio Tutotonu

Ina ia malamalama lelei i le tekonolosi o le galue ma lauulu, e tatau ona e suesue totoʻa le faʻamatalaga vitio e faʻaalia uma nuances. I le ata faʻaalia na faʻailoa e le stylist Alexander Baydalenko le faʻataʻitaʻiga atoa o le faiga faʻapolofesa o le fausiaina o laʻau fulufululele o tagata o se faʻataʻitaʻiga o lona tomai. O faʻamatalaga vaaia o le a fesoasoani e le gata i le matagofie o laʻei o le tamaʻitaʻi, ae ia maua foʻi le aʻafia o le sela lauulu.

O le faʻatusa o se tagata manuia ma mautinoa e aofia ai le tele o faʻatonuga laititi. Laʻasaga saʻo i luga o le pulu puʻupuʻu o se faʻailoga o le tama tane, sili le tofo ma le faʻaaloalo.

Haircut Talafaasolopito

Mo mafuaʻaga lelei, o le pusa fulufulua o loʻo i ai se tala faʻailoa, aua e tusa ai ma faʻamatalaga faʻasolopito o tamaloloa o le taʻaloga lava lea e tasi na laeiina o latou laulu. Na avea i latou ma tagata na faʻavaeina le pulou laʻau fusu, o le umi o lona laʻau e le sili atu i le 3-4 cm. O le umi lea na faʻatagaina ai e tamaloloa ona toleni, auai i taua e aunoa ma se mea le mautonu.

O le pulupulu o fusuʻaga a le aliʻi na faʻaali mai i luga o tuʻutuʻuga o se ofu o le lalelei i ofu ma le i ai o foliga foliga manaia ma foliga le lelei. O aso nei, o tamaʻitaʻi fusuʻaga o le laʻua ua ova ona aliali mai i luga o televise TV, o loʻo ofuina e Brad Pitt, Justin Timberlake, tagata pese Eminem ma tagata fai tupua o le talavou aso nei Tom Hardy. I le olaga masani, o fusuʻaga e ofuina e tagata gaioi ma faʻamalosiʻau o loʻo auai i gaioiga eseese.

Le eseesega i le va o le lauulu tipi pusa mai se afa pusa?

I se aotelega, o tamaʻaiga fusuʻaga a le au fai fusuʻaga e mafai ona eseese sitaili ma sitaili, ae o le tele o taimi tatou te talanoa ai e uiga i le lua fesuiaʻiga - fusuaga ma le semi-fusuʻaga. O pulupulu fusuʻaga ua puʻupuʻu ma, e tusa, e foliga sili mama ma sili taofiofia nai lo le afa-pusa. Mo fusuʻaga, o le tagata luluʻau poʻo se fulufulu tagata e faia le pito i luga teisi aʻe nai lo le tauau o le ua, o le lauulu i le pito i luga o le ulu ua tuua 3 cm le umi, ma le ua o le vaega o le ua tatala sili.

O le afa-atigi fulufulu e faʻaalia foʻi le kala, ae laititi teisi atu i lesi mea o le fusuʻaga. E le gata i lea, o le wizard e fatuina se lemu ma sili atu tele-tulaga suiga i le va o uumi. O lauulu i luga o le pito i luga e mafai ona tuua o so o se umi, lea e maua ai e le tamaloa le tele avanoa mo le filifilia o sitaili ma lauulu. Fusuʻaga foliga mataga ma le toa, e sili ona fiafia i ai le malolosi faʻaaloalo tane.

Foliga foliga ma lauulu

Talu mai le fusifusia o lauʻeleʻele ua faʻaalia ai le sapasapaia suiga o lauulu ma o latou puʻupuʻu puʻupuʻu uumi, faʻatulagaina, ua sili ona fetaui lelei fusuʻaga mo tamaloloa ma foliga lapopoa ma gaoa o foliga, lototetele ma saua. Ae i le aotelega, stylists fautuaina le taumafai i lenei ata mo alii uma, tusa lava pe o le a le foliga o le mata, tengko, tausaga ma lauulu lauulu. Boxing o se lauulu e leai se faʻatapulaʻaina o lauulu e leai se faʻatapulaʻa o tausaga. Pusa i luga o lauulu lauulu, lea e le susulu atu i totonu o le ulu i le malamalama, foliga atoatoa.

I le taimi lava e tasi, o fusuʻaga e le masani ona foliga manuia i latou e ana ia lauulu migimigi, aemaise pe a fai o le pito i luga o le laulu e umi atu nai lo le 3 cm O se mea e iloa ai le lauulu, o lona foliga manaia, lea e le masani ona galue i luga o le curly curly curls. O le puʻeina lauulu lauulu o le a le natia ai le le atoatoa o foliga vaaia, mo se faʻataʻitaʻiga, maʻilaʻulu i le ulu poʻo le susu susu, faʻapea foʻi ma le le mafaufau vaʻaia i foliga foliga. E le manaʻomia le lauʻeleʻele faʻapitoa i le vaʻai faʻalemafaufau ma le sitaili ma e talafeagai mo tamaloloa ma le malulu ma ulaula laulu.

Isi lauiloa lauulu mo pulu pupuu:

Lelei ma lē lelei o 'oti ulu "fusuaga"

O le lelei o fusuʻaga o fugalaʻau ua muai faʻaalia i le faʻaaliga i foliga vaaia o se tamaloa o lona saua ma amio a tama. E faʻatagaina oe ona tatala ou mata i le tele e mafai ai, faʻaalia foliga atoatoa ma laina. Le laititi o le umi o le lauulu, o le a faʻatagaina ai oe e le maumau le taimi i teuga faʻaʻupuga ma styling, e le manaʻomia le laulu e faʻataʻitaʻia, ma faʻasaʻo i se selu.

O le faaletonu o se lauulu lauulu o le mea moni lea e le fetaui i alii ma galugalu ma curly curls. O le 'oti ulu o le a le natia ai le le atoatoa o le ulu, ma afai ei ai se faʻalauiloaina foliga i foliga, o le a na ona faʻamamafa ai nei mea sese. Ina ia mafai e le pusa foliga foliga lelei ma lelei, le lauulu lauulu e tatau ona fetuunai e masani lava, tipi ese le lauulu lauulu umi ma se masini ma eseʻesea.

E mafai ona faʻatino i le fale?

O le isi taua tele o fusi 'oti o le fufuluina lea e mafai ona faia na o oe ile fale e aunoa ma tomai, pe'āfai e iai sau masini e leai ni mea.O le pamu laʻau e tatau ona 1 cm, ona faia lea o le oti laʻau i le auala lea:

  1. Muamua, o tapulaa i le va o le uumi ma le puʻupuʻu lauulu tagata e fuafua, e tatau ona i luga aʻe o le pito i tua o le ulu. Afai o se tamaloa ei ai se mataʻu o malumalu, o lo o tuʻu i lalo tuaoi ia pito i lalo ifo o malumalu, ma se foliga faʻata - i luga.
  2. O le masini o le 1 cm e tipiina le lauulu i le ua ma le malumalu.
  3. Ole mea lea e tatau ona e tusia ai le vaega faʻasoasoa ole ulu. Sosoo ai, faʻapipiʻi a le masini o le umi e manaʻomia (3-5 cm) i le masini, pe a uma ona tipi tutusa vaega o le pale.
  4. Afai e le fiafia se tamaloa i le maʻai o fesuiaiga, e mafai ona e savali ma faʻamalu seleulu i le tuaoi.
  5. O 'auvae e tipi i le pito o le umi lava e tasi i luga o le ulu pe puʻupuʻu e pei ona manaʻo ai le tamaloa.

O le mea lea, e manino lava o se fugalaʻau atigi pusa e faigofie tele mamanuina i le fale faʻaaogaina na o se kilipita ma eseese tulaga ma nozzles. E tusa ai ma le tutusa mataupu faavae, e fesuiaʻi le lauulu a o tupu lauulu.

Vaega ma Tausiga

O le pulupulu lauulu o loʻo iai le tele o mea ma mea iloga - lauulu puʻupuʻu i luga o le pale mai le 3 i le 5 cm, faʻapea foi ma le musumusu musumusu ma nape e oʻo i le 1 cm le umi.

I le tausiga, o se lauulu 'oti e faigofie, o le faʻavae manaʻomia o le tatau ona teuteu lelei ma taofiofia. Ua lava le faʻamamaina o lou lauulu i le solo mo le laulu, e le manaʻomia e le laulu se laʻei. Talu ai o le umi o le laulu e le sili atu i le 3-5 cm, latou te le manaʻomia le selu, vaeluaina ma le faʻaogaina o mea teuteu faaopoopo.

Faʻafanua ata

Ina ia iloa le eseʻesega i le va o tamaʻaiga fusuʻaga fulufulu i laei fusuʻaga, naʻo le vaʻai i ata o tamaloloa taʻutaʻua o loʻo laʻuina lenei lauulu.


O le tino o le lauulu 'oti i lalo o fusuʻaga, o le a faʻamamafaina ai pea i foliga o se tamaloa lona malosi, alafua, lototele foliga foliga ma malosi-fiafia uiga. E faigofie ona faʻatino se lauulu i le fale ma le fesoasoani a le tasi masini, e le o le manaʻomia i le tausiga ma le lalelei. Le tele o taimi, o fusuʻaga e laʻei e pisinisi tagata o e, ona o a latou galuega faʻapolofesa ma e le maua se taimi mo le tausiga o lauulu ma le lalagaina o laʻau lauulu. Pusa e fetaui lelei mo fulufulu-ulu alii ma le saʻo o foliga o le ulu ma faʻailoa foliga foliga.

Se mea e uiga i le Boxing Haircut History

I le igoa o le lauulu, e mafai lava ona mate faʻapea o se faiga lea sa sili ona lauiloa i tagata taʻalo, aemaise lava, o tagata fusu. Ma e le o se mea e maofa ai - o le sili lea filifiliga i le tulaga o le faigofie ma faʻataʻitaʻiga, faʻatusatusa i na o le atoatoa lulu o le ulu. E le tau manaʻomia ni lapisi i aso uma e faʻamalosi tino ai i teuga ma teuga lelei, o lona uiga o fusuaga e lelei tele mo tagata taʻalo. O lenei lauulu 'ulu e taofiofi lelei lava e tusa lava pe o le a faʻalavelaveina toleniga ma tauvaga malosi. E le manaʻomia le faʻaaogaina o mea faʻaopoʻopo styling. Se tamaloa teuteu mo fusuʻaga o le a foliga vaʻaia lelei ma fetaui lelei e aunoa ma se taumafaiga faʻaopoopo ma tumau faʻalelei. Pau lava le mea e te manaʻo ai o le tipi soʻo lau lauulu ma faʻafou lau 'oti i le taimi.

O le a lona foliga?

Vaai faalemafaufau i se tagata afeleti ma le malosi malosi taʻitaʻia se olaga galue. Tuuina atu? Masalo maua, o le a teuteuina faʻapitoa mo fusuʻaga, pe mo se semi-pusa. O le fusuʻaga o se lauulu puʻupuʻu puʻupuʻu ma malamalama lelei, lea e aveʻesea ai le lauulu laʻitiiti mai itu ma le tua o le ulu. Ui i lea, le nape laina o le mea e iloga ese faapena boxing ma semi-boxing haircuts. I le mea muamua, o le laulu laina e gata i luga aʻe o le pito i tua o le ulu, ma i le semi-box version, o le pito e alu i le pito i tua o le ulu pe teisi teisi, aʻo le laulu i le pito i luga o le fulufulu e ono laʻititi umi. O le mea lea, o fusuʻaga e sili atu le puʻupuʻu, puʻupuʻu, manino, sili atu ata, e ui lava o nei lauulu uma e tutusa lava, ma o loʻo faia i luga o faʻavae tutusa ma i le faiga lava e tasi.

E faʻapefea ona fai le lauʻeleʻele fugalaʻau?

E faigofie tele le faʻagaioiga o le teuina o lauulu i tekinolosi. O se lauulu ulu e faia i le faʻaaogaina o seleulu saʻo masani, i le laʻulu ma le kilipa. I le faʻaaogaina o meafaigaluega, seleulu mo manifinifi ua faʻaaogaina foi.

Muamua, o le matai e selu le laulu, otootoina le tuaoi o le fesuiaiga mai le umi teisi i le puupuu lauulu - faailoga le laina tuaoi. O le laina pito i tua e mafai ona alu teisi laititi ifo pe sili atu teisi, e faʻalagolago lava i le fausaga o le ulu, o le laina o le malumalu, o foliga o foliga, i le iʻuga, o le 'oti ulu e faʻalagolago foi i le manaʻo o le tagata o tausia. A faailogaina le laina tuaoi, e mafai ona tipi ese uma lauulu i lalo ole laina lea e faʻaaoga ai le masini i se taimi puʻupuʻu.

Ma, o se tulafono faʻavae, o le matai e alu atu e mamanuina le laina nape ma le itu faʻaletino. O lenei vaega o fulufulu ua fuafuaina i se auala o manoa e latalata i le pito o le pito itiiti umi. O le puʻupuʻu sili lena. O lenei e faʻamaʻimau le laina pito, faʻasolosolo malie mai le ultrashort pito i lalo i le pito i luga, teisi umi. Ole vaega ole parietal e faʻapipiʻiina foʻi i se auala e mafai ai ona faʻasolosolo mai le tasi soʻotaga i le isi e faigofie ma le mafai ona vaʻaia. Le faaiʻuga faaiu o le fesuiaiga ua faia i se tafi poʻo sele faʻapitoa mo le faʻamaloloina. I le avea ai o se tulafono, e puleaina e le matai le laina o lauulu i foliga o le otaota. A maeʻa le lauulu, e mafai ona e faʻasaʻo ni manoa taʻitasi poʻo le lauulu malepelepe, faʻatinoina le lauulu mulimuli i se tafi - ma o le mea lena, ua saunia le pusa.

I le talosaga faʻapitoa a le kalani, e mafai foi e le matai ona tuʻuina se tisiki faʻataʻimilo seʻia oʻo i le ogatotonu o le muaulu, ae o loʻo tumau pea fusuʻaga masani o se fulufulu laʻititi lava le laulu puʻupuʻu lea e le maua ai ni faʻailoga tulaga ese. O le mea lea, mo i latou e manaʻo e tapunia moni o latou muaulu, e sili atu le filifilia o se isi ituaiga o lauulu, lea o le a foliga foliga faʻaopopo ai sili atu ma le tino.

O le faiga fugalaʻau tipi o le pusa e faʻapea e te manaʻo ai, e mafai foi ona faia e lenei tagata se tagata oti, aua o le sili lea ona lauiloa lauulu e tipi i ai, ina ia tautala, fale-faia. Ae, o le mea moni, o le taunuuga atonu e fai sina ese mai le mea e mafai e se fulufulu faʻapitoa ona ofoina atu. I le mataupu faavae, soʻo se tasi e mafai ona tipiina le lauulu ma tuʻuina i ai le foliga o loʻo manaʻomia, ae faia ma le poto ia suiga uma, avatu le lamolemole i laina ma le manino o le faʻatulagaga atoa o le lauulu 'oti, masalo naʻo se tagata tomai faʻapitoa e mafai ona faia. Ma o le iʻuga ii atonu e matua ese lava.

O se lauulu 'ulu mo fusuʻaga e mafai ona fai i le fale, ae naʻo se matai moni e mafai ona tuʻuina atu se lauulu' ulu i se foliga sili.

O ai e manaʻomia le fusipau o le otiina?

E talitonu lautele e faʻapitoa tagata fusuʻaga fusuʻaga. O le mea lea e le o lea. O lenei lauulu 'ulu e le talafeagai mo tagata uma, ae mo le toʻatele o tagata - o le mea mautinoa. O se lauulu 'ulu e talafeagai mo aliʻi o soʻo se matua, uiga, tino ma galuega. E fetaui lelei mo toetoe lava o soʻo se foliga o foliga, faʻaopoopo i soʻo se fausaga o le tengko ma faʻaalia foliga o le tamaloa, faʻaalia ona foliga, sili matala ona foliga, ma foliga atoa sili atu toned ma aoina.

Ae i ai taimi e le avea ai le fusuʻaga ma se filifiliga sili ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, aulelei foi lauulu. Le pule o le lauulu lauulu e le faigofie e tausia se fugalaʻau lauulu 'ulu - e vave ona leiloa foliga. E ao foi ona e manatua e faʻapea o loʻo faʻamamafaina e fusuaga ni foliga - uma tulaga lelei ma mea le atoatoa. O le mea lea, afai o le sini o le nana se mea pe tosina ese mai le mea mai se mea, o lona uiga, o fusuaga, o le mea moni, o le a contraindicated, ma e sili ona lelei le faia lea mo isi, sili atu faigata filifiliga.

I se isi faaupuga, o le fufuluina o lauulu 'oti o se tasi lea o mea sili ona aulelei ma lautele filifiliga mo lauulu' oti tagata. Le o mautinoa pe faapefea ona maua se lauulu tipi? Filifili se pusa, ma i le 99.9% o mataupu lea o le a saʻo filifiliga. Ia, afai e te le mafai ona filifilia, ona mafai lea i taimi uma ona e sailia se fautuaga mai se matai o le a fesoasoani e iloiloina le lauulu, o latou fausaga ma foliga foliga, ma fesoasoani ia te oe e filifili le ituaiga atoatoa o lauulu e sili ona talafeagai mo oe.

Lalo fesuiaiga

O pulupulu o aliʻi ma lona fesuisuiai o le undercat e lauiloa ma foliga lelei atoatoa i latou e ana ia foliga oval foliga foliga ma malamalama po o le chestnut strands. Mata faataamilo, sikuea pe tafatolu - aua le faatopetopeina e fai atu leai i lou lauulu.

Faatasi ai ma le saʻo o foliga o le ulu, o le leai o maʻila, moleses ma faaletonu o le tengkorak, e mafai ona e filifilia fusuaga mo tamaloloa, ua avea ma faʻavae o sitaili.

DIY foafoaga

Faigofie o faapipiiina oe mafai ona faigofie ona e faia oe lava ia i le fale. Ia fausiaina, faʻamau ma oe i se typewriter, faigofie seleulu ma seleulu mo faʻamalu. Siaki le runtime tekonolosi.

  1. Fufulu ma faʻamago lou ulu.
  2. Filifili le umi le umi o 3-4 cm, oti uma manoa i luga o le ulu i le itu o lauulu tuputupu ae.
  3. O seleulu e otootoina le laina pito: e pasi i luga aʻe o le itu i le tino ma le tua o le ulu.
  4. Suia le tumutumu o le masini ile laʻititi laititi o 0.3-0.5 cm, sulu le laulu i lalo ole laina.
  5. Sifi faataamilo auricles.
  6. Faapuʻupuʻu pe tipi 'au.
  7. Faʻamatala le laina fesuiaʻi.

E mafai ona e faʻamasani oe lava i auala faʻapitoa galuega e faia pe a fatuina lauulu i vitio tutorials mo amataina.

Lelei ituaiga o filo

Pusa e fetaui lelei mo ituaiga uma o lauulu, mafiafia loka o le a sili ona usitaʻi, manifinifi o le a avea atili matauina, tausiga mo suauu curls o le a faigofie.

O le mea e le faʻatapulaʻaina o laʻau mataga, i se ultrashort version o le a foliga vaʻaia lava i latou. O le ata e faʻaalia ai luga o laʻau lauulu e foliga sili ai le laulu.

Lelei faʻataotoina faʻataʻitaʻiga fusuʻaga feteʻenaʻi i luga o se sili-puʻupuʻu umi le faʻatagaina oe e faia eseese sitaili, ae o loka o le a le faʻalavelave i le galuega. Faʻalelei foliga ile afiafi gala.

Faasaoina taimi fiafia alii. O se ata o le a fesoasoani e teuteu ai lou lauulu.

Tausaga vaega

O lauulu laʻei e talafeagai mo soo se matua ma e le afaina foʻi le kenera. Mo tama, o le fulufulu fulufulu o le a aoga, aua e te le manaʻomia ona fufulu e le aunoa, le lauulu e aoga. Le ata e faʻamaonia ai lenei mea moni.

Tagata matutua ma alii talavou ma le laulu o se tamaloa foliga foliga, aoga ma lelei. E le aʻe le au paʻu i le muaulu, alu ese mai le galuega, e le tosoina e tamaiti laiti loka ma e le faalavelave le lauulu i le gaosiga. O le ata e mafai ai ona e le masalosalo i ai.

O fusuʻaga o le laʻua o tamaititi e aoga ma fetaui lelei, aemaise lava peʻa iai se taimi o iai le galuega, toleniga ma pisinisi faʻaiuga.

Fai lau filifiliga, faʻafetai i le faʻataʻitaʻi: o se lauulu 'ulu e fetaui lelei mo soʻo se galuega, i tafaoga, mo tagata o tausaga' eseʻese, itupa ma galuega.

Mo ai o ia?

O se tasi o mea taua mo le filifilia o se lauulu lauulu o le ituaiga lea o lauulu. O lea la, ua fautuaina e lau tama fusifusia o lou lauulu e ala ile laulu laʻititi. O se pulupulu lulu mo lauulu puʻupuʻu o le a faasaʻoloto se tamaloa mai le masani ona fufulu. Faigata o le lauulu, faigata ona teuteuina o se mafuaʻaga foi e faʻalogo totoʻa i lenei lava tipi 'ulu, sili i lona fausaga ata tuai. Mo tamaloloa ma lauulu lauulu, e le fautuaina le filifilia o lauulu ulu.

O le lanu o lauulu e taua foi. O lea la, o moli moli mo se laulu e sapasapaia e le talafeagai, ae o le fulufulu laulu i le laina mai le enaena enaena e uliuli e sili.

Atoatoa mo i latou uma e fiafia e ola malosi tele: tagata taʻalo o vasega uma. I lenei tulaga, afu i le taimi o toleniga o le a le faʻaleagaina le lauulu. O le filifiliga pito sili mo i latou e ofuina pulou ma le tuutuuga e manaʻomia e ofuina. I totonu oi latou, tufuga, fomai, kuka, masini meafaigaluega, ma isi e mafai ona matauina. Ina ua uma ona aveese o latou ofu, o le a latou le i ai se maanuminumi hairstyle.

I le fiafia i le filifilia o se lauulu 'ulu, ua faʻaalia foʻi fusuaga faʻapitoa e pei o le galuega e fesoʻotaʻi ma le i ai i fafo, malaga faifai pea, vaʻalele mamao, masani ona asiasi i le vaitaʻele po o le aau i vai sami.

Vaega o lauulu filifilia

  • mai itu ma i tua o le ulu, o le lauulu umi e le sili atu i le 2 cm. O le umi e ono itiiti - e faʻalagolago i le filifiliga a le tamaloa lava ia. Moni, o loʻo i ai filifiliga mo le umi lauulu. Ae mafaufau i lalo
  • i le vaega o le ulu, o lauulu e lua senitimita umi,
  • ua faatagaina ni mea laiti e oʻo i le 4 cm.
  • i le tamaloa, luma, uaʻi le ulu o le ulu tumau matala. Ua avanoa taliga. E le pupuni loʻu ulu i loʻu muaulu
  • mafai ona faʻataunuʻuina ma toetoe a fulufulu lauulu ma lanu,
  • o lauulu e toeitiiti lava a leiloa lona foliga, e ui i tulaga eseese,
  • lautele - fusuʻaga alualu i luma lelei ma taʻaloga ma ofu masani. Aua le faʻaleaga foliga tama i totonu o le ofisa tolu,

Mai i luga, e mafai ona tatou tusia le faʻaiuga o loʻo mulimuli mai - o le a le uma se mea i fafo o fusuaga. Lea, o le filifiliga o lauulu foliga lava o le a le afaina ai oe mo se taimi umi lava.
O fua lea i penefiti. Ae o loʻo iai ni tulaga le lelei:

  • afai e iai faʻafitauli ma le maʻilaʻulu, o lona uiga la e sili pe a filifili muamua. A leai, a uma se lauulu, o le a mafai ona vaʻaia i tagata uma,
  • o lea lava e alu mo faʻailoga tetele i luga o le ulu,

  • lauulu laʻititi le faʻaalia foliga o le ulo, e le natia se mea. O le mea lea, afai e te le o atoatoa faamalieina ma i latou. E sili le musu o fusuʻaga.

Lauulu lauulu: o se metotia mo le faatinoina i luga o le ulu o le tagata

Afai tatou te talanoa e uiga i le faigofie faigofie vaega o le lauulu, boxing o se filifiliga faapuupuuina, ona matua avanoa lea mo lauulu i le fale e faaaoga ai se masini masani.

Ina ia tipiina se fale i se puʻupuʻu lomiga, e tatau ona e saunia le seti o nei meafaigaluega:

  1. Nofoa Teine Fulufulu Lelei
  2. O le faʻata o le laʻititi i le tele.
  3. Masini ma auvae i le 1-4cm.
  4. Talieleele ma ofu talaloa.
  5. Seleulu, omea faʻaletupe mo tupe.

Faigamalaga lele o faasitepu i luga o lauulu laulu: tulaga o le fausiaina ma le teuteuina metotia

Vaʻai sili atu faʻataʻitaʻiga o laʻei matagofie o laʻei mo teineiti iinei.

Lauulu e tatau ona saunia mo le tipiina: fufulu ma faʻamago lelei. E sili le le faʻaaogaina o gels ma varnish, e le fautuaina foi e pamu faʻapipiʻi ma vai.

  1. Oti lauulu uma luga o le ulu ma se masini ma ni au o 4 cm.
  2. Faaaoga seleulu, oti le laina vaeluaina o se puʻupuʻu vaega o le lauulu mai le tasi e fai sina umi. Mo se faʻafaigofie ma maua se laina vaeluaina poʻo se tuaoi, e mafai ona faʻailogaina i se faʻapipiʻi uila mo tupe. O le laina o le mafuli e tatau ona pasi i luga o le itu faaletino o le ulu, ma afai o le wiski ua goto ifo, e mafai ona tuʻu i lalo ifo teisi. Ma le saʻo o foliga o le ulu, o le pito e faʻataʻamilo tonu i le pito o le nape, pe afai o le vaega occipital malosi toso, o le laina pito e tatau ona toso i lalo o lalo.
  3. Toe sui le 'ie i luga o se masini taifau i le puʻupuʻu uumi, e sili atu le muamua ave le 2cm ma tipi le laina pito. Ma le mafiafia o le lauulu, o le pito pito i luga e tatau ona toe tipiina ma se masini, sui le auvae i se puupuu le umi pe faia ma seleulu.
  4. O le laina laʻau e tatau ona faʻafetaui ma se tafi, aveese faʻafuaseʻi lauulu mai le tino faaletino ma le ua.
  5. Le vaega mulimuli - galue ma faʻailoga. Tui tipi le au i le umi manaʻomia, ae manifinifi laʻititi. I lenei faʻataʻitaʻiga, e sili atu le faʻaaogaina o seleulu faʻalilolilo.

O le umi o le lauulu e faʻatonutonuina e ni pulu o le masini, pe a manaʻo i ai, o le pito i lalo o le ulu e mafai ona tipi i le ova, ma le pito i luga, i le itu, i le isi itu, mafai ona umi. E sili le aua le faʻataʻitaʻi ma ni pulu i le fale, ua fautuaina e faʻatulaga lona umi i le ogatotonu o le muaulu pe teisi atu i luga o mata o mata. I se faʻaopopoga, e le o iai se avanoa mo fusuʻaga masani.

Filifiliga oti lauulu o iai fusuʻaga

I tulaga masani, e mafai ona vaevaeina fugalaʻau lauʻeleʻele i vaega e fa:

  • faapuupuuina
  • ma se lauulu laʻititi lauulu,
  • faaʻulu atu i le pito i luga,
  • tuʻufaʻatasiga filifiliga.

O fusuʻaga 'ua tipi puʻupuʻu o se ituaiga masani lea o lauulu o tamaloloa ua tatou masani ai i le va o tagata taʻalo. I lenei tulaga, o le faaletino-occipital itulagi tipi i lalo o 1 cm. pe i lalo foi o le "zero", ma o le pito i luga o le ulu e le sili atu nai lo le 2 cm. Mo se faʻataʻitaʻiga o lauulu, vaʻai i le ata.

O le aulelei lauulu laʻasaga o tagata, o se filifiliga sili atu ona laʻei le oti, e sili ona fiafia i ai tagata fai pisinisi. I lenei tulaga, o le lauulu umi i le pito i luga o le ulu e mai le 3 i le 5 cm, i le itu faaletino ma occipital itu 2.5 cm.

O le fusuʻaga ma le pito i luga o se vaega o se fatuga, teuteu filifiliga filifiliga oti. I lenei tulaga, o le lauulu o le pito i luga o le umi e mafai ona oʻo i le 10 cm le umi, ma le itupa o le okoral-1-2-cm.

Faʻavae i luga o le tolu filifiliga autu, tuʻufaʻatasia fugalaʻau ata o loʻo faia:

  • faʻatasi ai ma se vaega puʻupuʻu le pito i luga ma toetoe a fufuluina o loʻo tipiina faʻavaomalo i vaega ole tino ma teuteu ile 0.5 cm ole vaega ole occipital, pe tipiina foi,
  • mafai ni tuʻufaʻatasiga ma se tamai nape ma malumalu, ae o se vaega pito i luga,
  • Faʻapea foi i totonu o le tuʻufaʻatasiga filifiliga, faʻataʻitaʻiga ma pe leai ni 'au e mafai foi ona iloa eseʻese; filifiliga ma faʻataʻamilomilo auvae poʻo mea masani e mafai foi - seʻia oʻo i le ogatotonu o le muaulu.

I le faaiuga, e fautuaina e mafaufau i le tele o mataupu faavae mo le filifilia o se fusuʻaga fulufulu filifiliga filifiliga. O lea la, e faʻaopopo atu i le lautele filifiliga filifilia, pei o foliga foliga, lauulu ituaiga, e taua le amanaia o tulaga faʻapitoa pei o le mafanafana. Soo se lauulu lauulu e tatau ona fetaui lelei mo le ata mai fafo ma lagona i totonu. Faitau foi pe faʻapefea ona teuteu lauulu o se tamaloa.

Avea o se tagata fai pisinisi, faaalu le tele o le taimi i mea aloaʻia aloaia, i ai o ofisa lavalava i le pusa tu, e tatau ona e gauai atu i le lalelei laei model. Latou sili talafeagai o le a ofi atu i totonu o le pisinisi faiga, ma o le e ona lagona o le a sili atu le mautinoa.

O le isi mea sese o le toetoe lava o le pusa fulufulu filifiliga filifiliga o le matua faigata lava e piki tioata mo ia. E mafua mai i le mea moni o loʻo faʻaalia mo sitaili taʻaloga, o lona uiga e tatau ona faʻaoga mea faʻaofi

I nisi auiliiliga o le metotia o le faʻatinoina o lauulu tipi o fusuʻaga o loʻo faʻaalia i le ata i lalo

Faaiuga

O le mea lea, e aunoa ma le manaʻomia faʻapitoa e fatufatu le fusu i luga o le ulu e le fautuaina. Afai o taʻaloga o loʻo nofoia se nofoaga taua i le olaga o se tamaloa, o lona uiga, o le filifiliga e tatau ona faia e fiafia ai i le tipiina o se pusa i luga o le uumi laulu lauulu. O le taʻaloga natura o le lauulu i lenei mataupu e le o soona taʻuina, lea e avea ai e lautele.

Lauulu pusa

O sui o le itupa malosi, o se tulafono, e taofi. O le mea lea, o le natura ma le faʻafaigofie o mea autu ia i totonu o laei o laulu o tagata. O le pulupulu fusuʻaga a aliʻi o se masani mo soʻo se ituaiga o laei puʻupuʻu. O se lauulu mo le fusuʻaga e lautele ma e fetaui i alii ma soʻo se lauulu laʻau. Ae e tatau ona maitauina e faapea e le manaʻomia se lauulu laʻititi pe afai e iai ni faʻaletonu o le ulu o le tamaloa, aua o se lauulu laʻititi lava lea. E le fautuaina e faia faguʻuga lauulu mo lauulu lauulu e ona.

Ata puʻupuʻu puʻupuʻu faamatalaga

E mafai ona fai tutoatasi fugalaʻau fagu, faʻaaogaina se masini faʻapipiʻi ma se mea e faʻapipiʻi i le 1-4 cm. Faatasi ai ma se masini ma se tamai auvae, o lauulu ua aveese i lalo ifo o lenei laina. O manifinifi manifinifi ma seleulu e mafai ona tuʻua seʻia oʻo i le ogatotonu o le muaulu, ae tele lava ina aveese.