Lauulu tuputupu ae

Maea Faia Tuputupu Ae Faiga

E masani lava ona manatuina fulufulu lelei ma le mafiafia o le lauulu e iloa ai le lalelei ma le soifua maloloina lelei o se fafine, i le tino ma mafaufau. Ae paga lea, le tele o fafine e mafai ona tupu loka i lalo o tauau, ma sili atu i le puimanava. O lenei atonu e mafua mai ile kenera uiga, ma le le saʻo le tausiga o lauulu, faapea foi ma le leaga ekology, eseese faamai, popolega, ma le faʻaogaina o nisi vailaʻau. Ae ui i lea, i le tele o taimi, o le mafuaʻaga taua mo le faifai malie o tupu ola ae o le le lava o vitamini taua ma minerale i le tino. O nisi o nei mea e nafa ma le totoina ma le okesene metabolism i paʻu sela ma fulufulu mata, o nisi o ia mea e avea ma gaioiga mo gaioiga metabolic ma fesoasoani isi elemene ia faʻaaogaina i le sao vaega. I le taimi lava e tasi, e aoga tele vailaʻau e le mafai ona tuʻuina atu i latou lava pe o loʻo gaosia i na o mea laiti, o le mea lea, o lo latou ulufale i le tino e mafai na o mai i fafo, o lona uiga, faatasi ai ma meaai poʻo i le tulaga o meaʻai faʻaopoopoga ma vitamini-minerale complexes.

Ole aso nei, e tele lava ituaiga uma o fale talavai e faapitoa mo le faʻamalosia ma le tuputupu ae o lauulu, ma o se tasi o le sili ona aoga i totonu o latou o le atoatoa vailaʻau Complivit. O lenei lavelave o faʻatauga i totonu o aiga ua leva ona avea ma taʻutaʻua taʻutaʻua i fafine o tausaga eseese ona o le gafatia, lava maualuga le lelei ma faigofie le faʻaaogaina. Ma ona tatou iloiloina lea o le mea o loʻo faʻaauau, o le a lona faʻatinoga o iai ma pe faʻapefea ona fai lelei ina ia 'ausia ai le taunuʻuga manaʻomia.

Le tuʻufaʻatasiga o le lavelave "Complivit Hair Growth Formula"

Ole maualuga ole faʻatinoina ole vailaʻau e taua ole stimulator o lauulu e mafua mai ile aoga o ana vaega, e aofia ai:

  • Vitamini A (Retinol Acetate). Auai i le tele o faʻafitauli o le metabolic, i le tausia o le toe gaosia o le tino ma le faʻatulagaina o ponaivi ponaivi, mautinoa le faʻamaoni o le epithelial fausaga, puipuia le epidermis mai le ultraviolet radiation. O se malosi faʻa-antioxidant e faʻaitiitia ai le saoloto rads ma faʻagesegese le paʻu matutua. Le lava o lenei mea e mafai ona faʻaalia i le vaʻai faʻaletino, foliga o le maʻi, soʻona faʻamamago o le paʻu.
  • Vitamini C (askorbic acid). O se tasi o tulafono faʻatonutonu o le carbohydrate metabolism ma redox faʻagaioiga. E ave le vaega ile tuufaatasia o le kolagen, porotini ma gaʻo, faʻaosofia le faʻaaogaina o le uʻamea, lagolagoina le faʻagaioia o le tino puipui. O le le lava o vitamini C i le tino e masani ona taitai atu ai i se solia o le permeability o alatoto toto, foliga vaaia o le vave tuai o le paʻu, leaga o foliga, exfoliation ma lauulu leiloa.
  • Vitamini E (alpha-tocopherol acetate). Ua faʻalauiloaina e lenei vailaʻau le faʻaogaina o le antioxidant, maua ai sela ma le puipuiga mai aʻafiaga leaga o le reactive okesene, faʻavavevave le toe faʻafouina, ma puipuia le sela mumu o le hemolysis. O le le lava o vitamini E le lelei afaina ai le tulaga o le tino atoa, ae o le mea sili, mea uma, lauulu mafatia ona o ia, avea ma matutu, mamago ma le palapala.
  • Vitamini B1 (thiamine). E tele lona taua i le metabolic process, ole tuufaatasiga o nisi hormone, collagen ma elastin. Faatasi ai ma le faʻaititia o le sapalai o le tiamin i totonu o le tino, insomnia, vaivai i maso o le lima, faʻalauteleina le puipuia, le lelei o le faʻaogaina o meaʻai, vaivai o le lauulu ma fao fao mafai ona matauina.
  • Vitamini B2 (riboflavin). E aʻafia saʻo lava ile gaosiga ole homone, e nafa ma le masani ona faʻatinoina le gaʻoa o le tiroid, okesene metabolism i aano. O le ogaoga o le riboflavin le lava o le masani ona avea ma mafuaʻaga autu o le atinaʻeina o faʻamaʻi vaskular, faʻaleagaina o le paʻu ma le tele o laulu.
  • Vitamini B5 (pantothenic acid). Faatonutonu metabolism ma le gaʻo, gaʻo faʻavavevave toto, auai i le lafoina o faʻamalosi neura. Le lava o lenei mea mafai ona fesoasoani i foliga o dermatitis, vave lauulu lauulu ma le ulu ulu tuputupu ae.
  • Vitamini B6 (pyridoxine). E faʻasolosolo le faʻatinoina o le faʻatulagaina o totonugalemu ma faʻafitauli o loʻo nafa, tausia le sili atu o le vai-lipid paleni i totonu o le paʻu sela, ma faʻatonutonuina le sapalai o le okesene i lauulu. O faʻailoga taua o le pyridoxine le lava i le tino o le leiloa o le fiaʻai, faʻafuaseʻi, niniva masani, angulitis ("jams") i tulimanu o laugutu, seborrheic dermatitis, diffus alopecia.
  • Vitamini B7 (Biotin). O le autu auai i le vai-gaʻo metabolism i totoga ma aano, faʻamalosia le gaosia o le keratin ma faʻatonutonuina ai le tuufaatasiga o ascorbic oona ma kulukose. A le lava le taumafaina o nei vailaʻau ile tino, e mafai ona matauina le paʻu ole paʻu ma lauulu.
  • Sini E aʻafia saʻo lava i mea e tutupu mai i le biochemical, tausia sela membranes i se tulaga lelei, ma unaia le faʻaaogaina o le retinol. I le le lava o le zinc i le tino, popolega faʻaletonu (leiloa leiloa, gatete o le pito, ma isi), suiga i pigmentation, pupula lauulu gau, pustular ruam i vaega eseese o le tino e mafai ona tupu.
  • Apamemea. Puipuia sela mai le faʻaleagaina e ala i mea e leai se aoga, faia se vaega i totonu o le gaosiga o collagen fibre, puipuia okesene matelaina o tisu ma le atinaʻeina o le anemia. Le lava o lenei elemene i le tino e tau atu i le foliga mai o lauulu lauulu lauulu, vaivai, brittleness ma tetele lauulu lauulu.
  • Manganisini E galue o se faʻamalosi mo gaioiga metabolic, auai i carbohydrate ma lipid metabolism, ma le tuufaatasia o melanin. E i ai se aafiaga tonu i le faʻavaeina, atinaʻe ma faʻagaioioiga tulaga o ponaivi. Ona o le le lava o le manganese i le tino, dyschromia (o se solia o pigmentation) o le paʻu masani ona tupu, tupu olaola lemu lemu ma diffuse po o alopecia fokal tuputupu ae.

I le faʻaopopoga o vaega o loʻo lisiina, o mea ia e taua, o se mea taua lava, o le faʻapitoa o le "Complivit Hair Growth Formula" e aofia ai vitamini pei o inositol (vitamini B8). E le i faʻapupula lava lona tulaga faʻapitoa o lona tino i le tino, ae, e tusa ai ma suʻesuʻega i le mataupu o le trichology, o lenei tulaga faʻapitoa e taua tele mo le soifua maloloina ma le lalelei o le paʻu ma le lauulu: e puipuia ai le tupu mai o le eczema, dermatitis ma isi faʻamaʻi dermatological, puipuia curls mai aafiaga i fafo ma puipuia le pala. Faʻapea foi le tele o meaʻai mo le tuputupu aʻe lauulu o loʻo i ai fua o fua o laʻau popo (o loʻo sosolo atu), e fesoasoani e faʻaititia le gaioiga o androgens (feusuaiga o hormone) i luga o le foliga, e matua faʻaitiitia ai le leiloa o curls.

Anotusi

"Faʻaeteete" mo lauulu tuputupu ae e le o se vailaʻau ma, o se tulafono, na talia lelei e le tino, ae i nisi tulaga e tatau ona e aloese mai le faʻaaogaina o lenei lavelave. O tapulaʻa autu i vitamini togafitiga o:

  • matutua tamaiti (e oʻo i le 12 tausaga).
  • le lelei o fatugaʻo
  • le faapalepale i le tagata,
  • tali atu i mataʻi
  • oona
  • mamapala tuberculosis.

Lapataia e tatau ona faia "Complivit Hair Growth Formula" i le i ai o le cardiovascular faamai, maʻi suka, i le taimi o maitaga ma le susu susu (i nei tulaga, o le tui o le fualaau faasaina e tatau ona faatonuina e le fomai).

E mafai ona e faʻatauina lenei lavelave i fale talavai poʻo faleoloa faʻapitoa i se tau taugofie (mai le 350 i le 500 rubles mo se afifi o 30 capsules).

Afai e te le mauaina Complivit mo lauulu, e mafai ona faʻatau se tasi o ana faʻatusatusaga ma foliga tutusa - Vitrum Beauty, Dragee Merz, Pantovigar, Perfect, Fitoval. O ia vailaʻau e fesoasoani e tau le lauulu o le tino, faʻavaveina lo latou tuputupu ae, faʻalelei foliga vaaia o lauulu ma maua ai se aafiaga lelei i le tino atoa. Faʻapipiʻi lau curls i mea aoga e tumau ai lo latou matagofie ma le malosi, ae ia manatua o mea uma e lelei i le faʻatonutonuina, ma e te manaʻomia se agavaa ma le tali atu auala i mea uma, e oʻo lava i le aveina vitamini.

Tatala le fomu ma le faʻavae

Faiga faʻapipiʻi - atotupe fuaina 596 mg (10 fasi taʻitasi i pusa faʻapipiʻi, i totonu o se pepa malo o 3 pe 6 afifi ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le Complivit Hair Growth Formula).

  • inositol - 150 mg,
  • ascorbic acid (vitamini C) - 35 mg,
  • zinc (i le foliga o le oxide) - 6 mg,
  • alpha-tocopherol acetate (vitamini E) - 5 mg,
  • Kalisiu D-Pantothenate (Vitamini B5) - 2.5 mg
  • pyridoxine hydrochloride (vitamini B6) - 1 mg,
  • 1-aqueous manganese sulfate - 1 mg,
  • apamemea citrate 2.5-suavai 0.5 mg
  • retinol palmitate (vitamini A) - 0,25 mg,
  • Biotin - 0,025 mg
  • mamago selenium o fetolofi fua mai, aofia ai ma le β-sitosterol - 0,0128 mg.

  • mea faʻapipiʻi: calcium phosphate 2-substituted anhydrous (faʻatumu), amorphous silicon dioxide ma le talc (anti-caking agents), feoloolo mamafa moli polyvinylpyrrolidone K-25 (mafiafia), magnesium stearate (gaoioi mea),
  • tuufaatasiga pusa: gelatin (faʻatumu), titanium dioxide (vali).

Ole malosi ole 1 kapsula o le 2 kcal / 3 kJ. Taumafa aoga: porotini - 0.1 g, carbohydrates - 0.1 g, gaʻo - 0 g.

Falemaʻotamai tino

Ole gaioiga ole Complivita Hair tuputupu ole laiga e mafua ile meatotino a vaega e aofia i totonu ole laupepa:

  • Inositol: O se vailaʻau pei o vitamini o loʻo auai ma le malosi i le faʻatulagaina o intracellular fagu ma faʻafaileleina fausaga o sela. I le leai o lenei mea, lauulu leiloa, pa'ū paʻu tulaga, tuʻufaʻatasiga o feʻaveaʻiga, vaʻai mata ma masani o faʻatino galuega mafai.
  • ascorbic acid: auai i le tuufaatasiga o collagen ma faʻaleleia le soʻona maʻea o kapilerari, aua e mafua ai ona ia lagolagoina maloloina toto toto ma paʻu. Faʻaleleia puipuiga, puipuia le teteʻe atu i siama. Auai i le metabolism o porotini, lipids ma uʻamea, i le faʻamama toto ma toe faʻafouina tisu, i le faʻatonutonuina o carbohydrate metabolism ma redox faʻagaioiga,
  • zinc: vaega o le tele o enzymes ma o loʻo aʻafia i le tele o faʻamatalaga o meaola e tutupu i le tino. E i ai se tui puipuia. Faʻalauiloaina le faʻaaogaina o le vitamini A, le faʻamautu o sela membranes, lauulu tuputupu ae ma paʻu faʻafouina,
  • alpha-tocopherol acetate: ei ai le faʻamatalaga antioksidana, e puipuia le tino mai faʻaleaga aafiaga o le reactive okesene ituaiga. E taofia ai le faʻaleagaina o sela mumu, ma afaina ai galuega o feusuaiga, totoga o le tino ma faʻafitauli o le tino,
  • vitamini b5 (pantothenic acid): auai i le faʻaliliuina o lagona o neula, i gaʻo ma gaʻo faʻafuaseʻi metabolism, faʻavaveina le faʻafouina faagasologa. I le le lava o lenei vitamini, o le solia o lauulu tuputupu ae, o le atinaeina o dermatitis, o le vave foliga mai o lauulu sinasina e mafai,
  • pyridoxine hydrochloride: aafia i le metabolism. E manaʻomia le faʻatumauina o le soifua maloloina o le paʻu, lauulu ma fao, mo le faʻaleleia masani o le totonugalemu ma le vaega ole faʻafitauli. Pyridoxine le lava mafai ona taitai atu ai i le atiina ae o mamago seborrheic dermatitis (aofia ai le uluulu), stomatitis ma le fiva, leiloa le fiaai,
  • Manganese: auai i metabolism, carbohydrate ma lipid metabolism, melanin synthesis, ponaivi tuputupu ae, tisu respiratory ma tali tali atu. Taua mo osteogenesis ma masani tuputupu ae faagasologa,
  • apamemea: e iai se antioxidant meatotino, faʻamalosia puipui o alatoto, fesoasoani e faʻaititia le lamatiaga o le osteoporosis. Auai i le tuufaatasia o le kolagen, puipuia le afaina o okesene o aano ma totoga, faapea foi ma le atinaʻeina o le anemia. Ma le leai o 'apamemea, o le vave foliga mai o lauulu sinasina e mafai,
  • retinol (vitamini A): puipuia sela mai saoloto rads ma le paʻu mai ultraviolet leisa. Taua mo masani masani toe gaosia, ponaivi tuputupu, twilight ma lanu lanu. Auai i le fausia o vaaia pigments, mautinoa le faamaoni o le epithelial tisiki. Ole lava ole vitamini A e mafua ai le mamago o le paʻu ma le lauulu, le samoa ma malepelepe fao ma laulu,
  • Biotin: o se sui auai i le carbohydrate ma le gaʻo gaʻo. Taua mo sili ona lelei metabolism i lauulu, fao ma paʻu. Le leai o lenei vitamini tumu i le faʻapipiʻi o le paʻu ma lauulu leiloa,
  • aveeseina o serenia o fetolofi fua (e aofia ai β-sitosterol): faʻaititia le gaioiga o androgen hormones (dihydrotestosterone, e taofia poloka tuputupu ae mea) i luga o mea faapitoa i le lauulu folika, o se taunuuga o le gaioiga o le lauulu leiloa ua matua faʻavaivaia ma o latou tuputupu ae faʻalauteleina.

Ma ia faʻatinoina lauulu tuputupu aʻe:

  • ua i ai se antioxidant aafiaga
  • faaleleia uma ituaiga metabolism i le tino,
  • faatelevave faiga toefaafouina,
  • faʻamalosia lauulu, tausia lona malosi ma le faʻamalosia,
  • puipuia lauulu lauulu
  • faʻalauiloa le tuputupu aʻe fou o lauulu,
  • toefuatai le fausaga o lauulu ma puipuia ai lo latou satauro vaega,
  • faatumauina tulaga masani ma le galueaina o le laulu ma le paʻu.

E sili ona aoga le vitamini mo le fao male fulufulu

Sauniuniga mo lauulu ma fao

O le le lava o vitamini malosi malosi e aafia ai le tulaga o fao ma curls, fai latou mamago ma maʻimau, faʻaletonu foliga ma faʻalavelaveina le tuputupu aʻe. Ina ia aloese mai lenei, e tatau ona e masani ona inu vitamini mo lauulu ma fao - o taugofie ma aoga o le a fesoasoani e faʻafetauiina le le lava o mea taua i le tino ma tausia se foliga manaia. O le lauulu ma fao ei ai se tutusa foliga ma o loʻo i ai ni uila keratins, o lea la latou tulaga e afaina i lea lava vitamini.

Sei o tatou vaʻai ile ti-boginya-detka.ru, o fea vitamini complexes e sili ona aoga?

Vitamini mo lauulu ma fao

Vitamini o se togafiti faʻataulaitu e mafai ona toe faʻaleleia le leaga o le fausaga o lauulu ma fao, latou maua ai le vave tuputupu ae ma sili ona foliga lelei. O le sili ona talafeagai o latou:

  • Vitamini D - fafagaina ma faʻamalosia
  • Vitamini A - toe faʻafoʻisia le fausaga,
  • B vitamini - faʻatupuina le tuputupu aʻe,
  • Vitamini H - puipuia ma sapalai le okesene
  • Vitamini E - faʻapipiʻi ma faʻamalosia.

I se faʻaopopoga, faʻamatalaga taua, pei o le: uʻamea, kalsium, magnesium ma le zinc, e manaʻomia e faʻaleleia atili ai le tulaga o lauulu ma fao.

Polokalama faʻapitoa faʻapitoa mo fulufulu ma fao, taugofie ma lelei, o le a fesoasoani e foia lenei faʻafitauli - le fale talavai o loʻo i ai se tele filifilia o na vailaʻau, tatou te mafaufau i ai sili ona lauiloa o loʻo i lalo.

Ma le isi mea, matou fautua atu le faʻaaogaina o masker mo lauulu leiloa. Ia mautinoa le taumafai fuamoa fuamoa!

E mafai ona faʻaaogaina vitamini mai fafo ma totonu. Mo lauulu, i fafo atu o le faʻaaoga o ufiufi ufimata. E mafai ona e saunia se tuufaatasiga i auala nei:

  • faʻafefiloi le ufimata ua maeʻa faʻatauina na faʻatauina ile fale talavai ma se gaʻo poʻo ni vai vai o vitamini. E taua le mafaufauina o le ogatasi mea, faʻataʻitaʻiga, vitamini A e alu lelei ma vitamini E,
  • fefiloi soo se vitamini ma mea masani ma saunia se fale teu mata lauulu. I le avea ai ma vaega autu e mafai ona e faʻaaogaina: fuamoa, kefir, omea, meli ma isi suauʻu.

Fautuaga mai ti-boginya-detka.ru: Ina ia faʻaleleia atili le tulaga o fao, mafai foi ona e saunia faʻamalosia fagu ma faʻaaoga i aso uma i le kutikili ma fao fao.

I totonu, o vitamini talafeagai e sau ma meaʻai, ae mo lenei e te manaʻomia se filifiliga filifilia.Le fuafuaina o se lisi i se auala e mafai i aso uma mauaina mea uma i le sao aofaiga e faigata tele, vagana ai e le o mea uma oloa e mimiti lelei e le tino.

Vaʻaiga lautele i vailaʻau mai fafo

Afai o loʻo e sailia se mea taugofie ma aoga vailaau, e tatau ona e mafaufau lelei i vitamini mo lauulu ma fao na gaosia i Rusia - taugofie ma aoga (iloiloga o vailaʻau i totonu o le atunuʻu e sili ona lelei, ona latou te ofoina atu i tagata sili atu tau aoga mo tupe).

1. Faletusi mata faʻatau tino

Se faʻaputuga faʻapitoa o tapenaga o loʻo iai uma vitamini talafeagai mo le lalelei o lauulu, paʻu ma fao.

Uiga: vaega uma o le lavelave ua vaeluaina i le tolu tui, lea e mafai ai ona ausia le sili ona fetaui lelei o mea ma faʻateleina le aoga o le vailaʻau.

Auala e ave ai: tasi laupepa faatolu i le aso. O le vasega e lua vaiaso.

Tau: afifi o 60 papa - tusa ma le 390 rubles.

2. Tausisia le susulu

O le tulaga ese o le vailaʻau o loʻo faʻatagaina ai oe e faʻamalosia le toe faʻafouina o sela ma le gaosiga o le gaosia, ma e maua ai foʻi le puipuiga mai le malosi faʻaosialia o aʻafiaga.

Uiga: o le lavelave o vitamini mo lauulu ma fao o loʻo i ai ma minerale talafeagai, faʻapea foi ma le folic acid.

Faʻafefea ona ave: tasi le laupepa faʻatasi i le aso. Le ala o le ulufale o se tasi masina.

Tau: afifi o 60 papa - pe tusa o 450 rubles.

3. Vitasharm

Lelei le taulimaina o lauulu leiloa, maua curls se silky foliga, tusi ma le tele.

Uiga: o le vailaʻau o loʻo iai le nicotinic acid, lea e maua ai le manaia o lauulu tuputupu ae.

Auala e ave ai: tasi laulau, tasi i le aso. Le ala o le ulufale o se tasi masina.

Tau: teuina o 30 papaa - e tusa ma 200 rubles.

Ole vailaʻau e naʻo le lua vitamini A ma E. O nei vailaʻau mo lauulu ma fao e taugofie ma lelei: Aevit fesoasoani e aveese le paʻu ole paʻu, e iai lona aafiaga lelei i luga o le ulu ma faʻamalosia fao.

Uiga: o le mea lilo i le lelei o le vailaʻau i sina vaega o mea, le itiiti vitamini ulufale i le tino i le tasi alu, o le sili sili latou mitiia.

Faʻafefea ona ave: tasi laupepa tasi i le aso. O le ala o le ulufale o 30-40 aso.

Tau: teuina o 30 capsules - pe a ma le 130 rubles.

Naʻo le 10 ia faʻamatalaga.

12/15/2017 i le 23:25 Akim:

Mo alii ma tamaitai. Faapitoa faʻapitoa. Folafola le tuputupu ae o lauulu fou!.

A manaʻo lauulu ma fao e tuua oe - Complivit o le a sau e laveaʻi | Fautuaga mo fao ato ma lauulu faamalosia. Lelei: maualuga-lelei, e le taugata, faaleleia le tulaga o lauulu ma fao, aoga.

O lenei mea faigaluega ua fausia faʻapitoa lava mo se faʻapitoa ma aoga le aʻafiaga i lauulu, i lo latou faʻamalosia ma le tuputupu aʻe o mea fou. Ma le isi, Complivit fesoasoani e faʻamaloloina loʻu tino atoa ma faʻamalosia fao vaivai.

O aso nei i luga o le faʻatau oe mafai ona vaʻaia le tele o eseʻeseʻeseʻese multivitamin complexes faʻamoemoe e faʻamalosia ma faʻaleleia le fausaga o lauulu. Ua mamanuina faapitoa mo vaitausaga vasega.

Taunuuga faʻaalia: faʻamalosia lauulu ma fao, faʻamalosia o latou tuputupu aʻe, faʻalelei le tulaga o le paʻu. Vitamini FAʻAMAITOA "Calcium D3". Ata mai le 'upega tafaʻilagi: rzn-kolodec.ru

Tausisia ma le susulu. Le sili ona lelei. 2. Evalar Mo paʻu, lauulu ma fao. Uma faasologa elemene talafeagai e faamalosia lauulu ma fao o lo o i ai i le foliga o chelating tuufaatasi: o se lavelave vaega ma amino acids o le.

Maua 11 Vitamini 8 Minerale

O loʻo iai:

E tofu lava nei elemene ma aoga aoga i le tino atoa ma, a e maise, e manaʻomia mo lauulu ulu. O le lavelave e lauiloa ona o lona malosi faʻaleagaina o le tino, faʻalelei masani metabolism, tuʻuina atu collagen synthesis, faaleleia le cardiovascular faiga, ma faʻatumu foʻi le le lava o mea taua. Tusa ma iloiloga, Complivit e matua lelei mo lauulu faaaogaina. E mafiafia, malosi ma susulu. Curls tuputupu ae vave ma leiloa taofi.

Faʻafefea ona maua le faʻamanuiaga aupito maualuga mai le Complivit complex mo lauulu, paʻu ma fao? Muamua lava, matauina tulafono mo lona ulufale mai.

E le mafai ona faʻaogaina le faʻamaʻi i le taimi o maʻitaga, lactation ma faʻapitoaga tagata. I nisi o tulaga, ua iloga mataʻi.

E faʻamoemoeina faapea i le aso e tatau ona taliaina 1 laulau fiafia i le taimi o le 'aiga o le taeao . Fautuaina mo le toe faaleleia fua faatatau o 1 le masina . Aua le sili atu i lenei vaitau ma tuʻu faʻatasi le vailaʻau ma isi lavelave, aua o lenei mea e mafai ona mafua ai le hypervitaminosis. Ae e te leʻi amata aveina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Maea Faia Tuputupu Ae Faiga

O le tuufaatasiga o iai i totonu o le seti atoa o vitamini ma minerale, lea e avea ma se ola-elixir mo lauulu.

Pe a faʻatusa ma foliga tutusa, o le eseʻesega o loʻo i ai i le tuufaatasiga inositol lea e taua tele mo le tuputupu ae o lauulu. Loo iai foi fetolofi Serenoy fua maia . O ia lea na te taofia le leaga i le lauulu e tupu ona o le tele o le tatalaina o testosterone - o le mea lea e mafua ai le pulu. I le faaopoopo atu ia i latou, o le aʻoga aofia ai antioxidant vitamini A, E, C, pyridroxine, pantothenic acid, biotin, zinc, manganese ma apamemea .

E manaʻomia le inuina o lenei vailaʻau pe a iai ni faʻafitauli e tutupu ai i lauulu na tutupu mai ona o mafatiaga, faʻamaʻi. E aoga foʻi le faʻaaogaina e avea o se fai ma aga i le tautotogo, tautoulu ma le taumalulu.

O loʻo iai foi i lalo ole 12 tausaga le tele o faʻafitauli, o le i ai o faʻafitauli ole fatu gaʻo, o le le faʻapalepale i se tasi o elemene, o le osteoporosis, o le hypercalcemia, o le mamapala, male maso. E le mafai ona faʻaogaina faʻatasi ma vailaʻau afifi, aua ole kalisiu ma le uʻamea e le faʻatagaina le vailaʻau ona faʻaaogaina i totonu o le puipui puipui. Comivitis e le tatau ona tuʻufaʻatasia ma diuretics.

O nei multivitamin e tatau ona faia tasi tablet i le aso . O loʻo fufulu ile vai e lava. O le vasega 3-4 vaiaso ae mafai e le fomaʻi ona faʻalautele.

Aafiaga ma tala faatatau

O le masani ona faʻaaogaina o nei vailaʻau e matua faʻamalosia ai le tulaga o pulu, o nei fofo sili mo le leiloa lauulu, ona o se pupula maloloina, e faʻaleleia atili lo latou fausaga. Ina ua mavae sina taimi, ua faateteleina le tuputupu aʻe. E le mafai ona faʻamalieina ia manoa, e le o le mafuʻe o le ulu mo le susu, faʻamago ma gaʻo. E le tatau ona faʻatali mo se fulufulu matagofie e aliali i le po, ae o le aafiaga o le a matua matauina.

O ituaiga vailaʻau faʻapena o Alerana, Vitasharm, Merz Beauty, Pantovigar, Alphabet Cosmetics, Vitrum Beauty. E pei o le Complivit Radiance ma Hair Growth Formula, latou te fesoasoani e teteʻe atu i le paʻu o lauulu, faʻateleina lo latou tuputupu aʻe, faʻalelei atili foliga, faʻalelei le totoga mai totonu ma faʻamalolo le tino atoa.

O Faiva a le Tiapolo ma Vitamini

E talitonuina, afai o oe o se vegetarian, o le a leai seisi o meaʻai ma hypovitaminosis, peitai, na o le tolu vitamini ola i fua fualaau aina, herba ma tuba, ma tatou ave le isi sefulu ma aano o manu, cereals ma susu. Latou o le a leai se mea pe afai e te moni ola i tafatafa o le pusaaisa ma chew se mea i taimi uma! Mo se faʻataʻitaʻiga, o aso uma e inu vitamini B1 o se falaoa o rye falaoa.

O se tagata e faʻatatauina i le sili atu vitamini mo lauulu tuputupu ae 2017 faʻaalia ai Alerana vitamini, fuafua e faʻateleina le tuputupu ae fua faatatau, faʻateleina le mafiafia o manoa ma taofi le pauna, o loʻo i le tulaga sili. Na maua e faapea a faʻaaogaina le vailaʻau, faʻaletonu le masima, ua aveʻesea le faʻafitauli ma aliali i se susulu maloloina. Gaosi oloa - RF, kamupani Vertex.

O loʻo iai:

  • Vitamini - B1, B2, B4, B5, B6, B8, B9, B10, B12, D3, N.
  • Minerale - chromium (Cr), calcium (Ca), magnesium (Mg), uʻamea (Fe), selenium (Se), silicon (Si).
  • Amino acid - cysteine ​​(cysteine).

Vita-complex "Alerana" e sili atu galuega aoga paga faʻatasi ma shampoos ma balms o lenei faʻasologa. I le faʻaopopo i le faʻaleleia atili o le tuputupu aʻe ma le toe mauaina, e faʻaaogaina tele mo le pala, atuatuvale, moe fiti ma mo puipuiga puipuiga.

Fautuaga mo faʻaaoga:

Tagata matutua e tatau ona faʻaaogaina Aleran vitamini tasi laupepa faalua i le aso. O le masani masani o le umi o le tolu masina. Le tuʻufaʻatasia faʻaoga ma shampo ma serum o lenei faʻasologa e fautuaina.

O le isi lauiloa ma aoga tele, e tusa ai ma trichologists, o le fualaau faasaina Inneov. O lona iʻuga faʻapitoa e leai ni hormones ma e aoga lelei ile toe fulufulua o lauulu, o se faʻaauau pea ona faʻateleina le tuputupu ae ma puipuia mai faʻafitauli tau le siosiomaga. O nei mea e leʻo ni vitamini, ae o se vailaʻau faʻaopopo e galue faʻafetai i se falaoa paleni na atiaʻe i luga o le faavae o le faʻasiliina o fua mai vine ma le lauti, faʻapea foi ma le phytosterol, zinc ma sulfonic acid. Gaosi oloa - Farani, Inneov ma le lagolago a Nestle ma lʻOreal.

I le tasi laupepa:

  • Minerale - Mg, talc, Ca, zinc gluconate.
  • Fagu vai inu mai vine vine ma laulaau laulaau.

"Inneyov: Mafiafia o laulu", faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau:

E fautuaina le inu o le 2 pills pe a uma ona 'ai, 2 taimi i le aso.

E faʻapea foʻi ona faʻamanatuina e le trichologists le Vitasharm complex. O lenei meaola faʻaauau o loʻo i ai aneti-inflamasi ma antioxidant lelei, na te taofia matusini o le epithelium i se tulaga masani, faaleleia le fausaga o laulu ma fao, puipuia le tino mai leaga siosiomaga tulaga ma le la le la, faʻamalosia le toto, fesoasoani i le toe faʻaleleia o le paʻu, fetuutuunai o le paʻu ma puipuia le matua. Gaosi oloa - Rusia, kamupani Veropharm. O le vailaʻau o loʻo aofia ai vitamini - B1, B2, B5, B6, PP, A. Vitasharm lau sauniuniga laʻititi ua fautuaina e ave i totonu o le masina e tasi, tasi laulau, tasi le aso.

Lapataiga! E iai le talitonuga, e mafai ona faʻaaluina vitamini - e le moni lea mea, aua o nei elemene e aveʻese mai le tino ile lima i le ono itula.

O nisi tagata e manatu afai o tagata gaosi lalafi uma 13 vitamini i le tasi laulau, o lona uiga e sili atu le aoga nai lo isi, ae o loʻo iai se tuʻufaʻatasiga o vitamini, o lona uiga, e tatau ona avea ma vaega o B6, B12, C. Ma afai o vitamini o loʻo i uma i se tasi lavelave, o lona uiga o se meaola e le maʻimau.

E iai le talitonuga o le vitamini A e manaʻomia ni tulaga faʻapitoa. E i ai le tala faʻapea o loʻo manaʻomia ona 'aina ma se mea lololo ma ua amata ona ova tagata o meaʻai gaʻoa. Ae o le mea moni, le ususʻu ua i ai lava gaʻo mo lo latou faʻaaogaina.

Galulue mataupu faavae

Faʻafefea ona e filifilia mo oe se lavelave faʻapitoa e fetaui lelei mo le fofoina o au faʻafitauli? Matou lisiina le tele o faʻailoga, e mafai ona: stunt tuputupu aʻe, le susu, leiloa, amataga foliga mai o lauulu sinasina, tele tele gaʻo poʻo mago.

Afai o faʻafitauli e le o tulaga masani i faʻamaʻi, ma e le o faʻafitauli i se uiga tau kenera, o le a faʻailoaina mai le Complivit aumaia le lauulu i foliga talafeagai.

O loʻo iai uma vaega taua o loʻo fesoasoani i le tino e faʻatuina lana galuega masani, toe faʻatumuina le sapalai o vitamini ma minerale ua taua, e manaʻomia, e aofia ai, mo le lalelei ma le soifua maloloina o le lauulu.

Le isi, mafaufau i le lua sili ona lauiloa lavelave tapenaga mo lauulu ma atigivae tuputupu ae - Complivit Growth Formula ma Complivit Radiance.

Iloiloga e uiga i le Complit Hair Growth Formula

O loʻo fai iai le feteʻenaʻiga o manatu ma faʻamatalaga e uiga i le Hair Growth. I iloiloga lelei, e faʻamatala e tamaʻitaʻi le iʻuga lelei, o le faapalepale lelei, ma le paleni lelei o meaʻai faʻaopoopo, matau le i ai o inositol ma le faʻaopoopoina o fua o serenium fetolofi - o vaega e aoga tele mo le soifua maloloina o laulu. O lipoti le lelei, ua faitio mai le leai o se aʻafiaga mai le aveina o mea taumafa faaopoopo.

O a vitamini e ave mo lauulu tupu?

Lauulu tulaga, soifua maloloina susulu, lauulu eli saʻo faalagolago i le lautele leo o le tino ma le tino manuia. Ma o le vaega sili ona taua o lauulu o le B. E maua i meaʻai pei:

  • aano
  • ate
  • fatugaʻo
  • susu
  • meaola fefete
  • iʻa ma figota,
  • salati lanumeamata.

Vita complexes e mafai ona faʻatauina i le fale talavai o loʻo i ai le talafeagai o paleni aofaiga o minerale ma vitamini o le a fesoasoani e faʻafetaiaʻia le tele o auga le lelei ma aumaia lou lauulu ma fao i foliga foliga manaia.

Afai o le curls e sesega ma mago, o lona uiga e le lava vitamini B1.

O le paʻu lauulu e faʻapipiʻi i aʻa ma mago i pito, pei o le vao, e le lava vitamini B2.

E leai se leo malosi, ma le laulu e sesega, e le susulu atoa ma e le i susulu i le la - B3 e nafa ma pigmentation. Ona o lenei vitamini, vave lauulu lauulu e ono tupu, mo lenei mafuaʻaga, o le taumafa o vitamini B3 e taua.

Ua paʻu lauulu - B5 e nafa ma le faamalosi ma le tuʻuina atu o le okesene.

Lemita mimita ma le le fiafia na aliali mai - B6 e le faʻatagaina le paʻu e mago.

Mo televave tuputupu ae, elemene B ma C poʻo le folic acid e manaʻomia.

A - faʻaavanoa fetuutuunai, agavaʻa, faʻamalosia ma lelei faʻalauiloaina atinaʻe ma meaʻai.

E - mafai ona fesoasoani i le le malie ma faʻateleina le tuputupu aʻe.

C - ei ai lona aoga aoga ile faʻaleleia o le puipuia ma le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga, e aʻafia ai lagona ma lagona.

Vitamini B12

O tagata lalelei e fautuaina le faʻaaogaina o le vitamini B12 i totonu o fagu mo lauulu, lea e faʻatau atu i soʻo se faletalavai i se tau valea. O le vitamini lea e mafua ai le mausali o aʻa, ma maua ai se sili ona lelei ma vave mafuaʻaga, faʻateleina o paʻu, paʻu ma maʻi lautele. O loo avanoa i le ampoules mo tui ma i papa mo tui tuufofoga. Mo se faʻaiuga sili ona aoga, oe manaʻomia e saunia ni mea faigofie masks mai avanoa oloa ma faʻaopopo i le tausiga oloa ma faʻamalama.

Meaʻai paleni 1:

  • oe manaʻomia le faʻatau mai vitamini i ampoules B1, B6, B12 i totonu o se fale talavai,
  • fesootai se tasi ampoule ma fuamoa fuamoa,
  • lipoti atu i le faʻaiʻuga o le Art. o se sipuni o le sami buckthorn suauu po o burdock,
  • apalai i le umi atoa ma ofuina i lalo o se pulou mo 5-10 minute,
  • togafitiga e tatau ona faia faʻalua i le vaiaso seʻia oʻo ina maua le iʻuga.

Faamalologa faʻavae 2:

  • Fugalaʻau Linden ma chamomile, faʻapea foʻi ma laulaʻau laʻau, e tatau ona faʻafefeteina ma vai faʻapuna. Fuafuaga: 1 sipuni tele ai i le ipu vai vai vela.
  • Tu i lalo o le tapuni mo 30 minute.
  • Faaopopo se tasi ampoule A, B6, B12 i le faʻafefiloi faʻatulagaina.
  • Faaaoga le umi atoa ma ofuina i lalo o le vevela pulou mo 20–25 minute.
  • O le paluga e fufulu ese ma le vai mafanafana e aunoa ma fufulu sui.
  • O lenei toe faaleleia auala e faʻaaoga e tasi i le vaiaso.

Togafitiga ufimata 3:

  • i le limasefulu kalama o le meli faaopoopo Art. o se sipuni o almond oil
  • ma le tasi ampoule o vitamini B6, B12, aloe sua,
  • fefiloi lelei mea uma ma apalai ile umi atoa ole lauulu,
  • ia teuina i lalo o le pulou mo le 40-45 minute, ona fufulu ai lea i mea faʻamama.
  • faʻaaoga tasi i le 7 aso.

O ia pulou e faia i totonu o le tolu i le fa masina .. Ma ona togafitia e tatau ona fai se malologa mo le tasi i le lua masina. Ua maeʻa faʻamaonia le aoga tele o nei masikasi togafitiga o tagata, ma e tusa ai ma le tele o fafine, o le B12 o lo o tulaga muamua i le tulaga o le sili atu vitamini mo lauulu ulu.

Faʻafefea ona filifili se vita complex?

Vita complexes fesoasoani fesoasoani faʻatumauina le tatou tino - o mea lelei ia e faʻaleleia ai lo tatou paʻu, lauulu amata ona susulu, fao vave vave, faafaupegaina faʻateleina, oso ai le fiaʻai, lelei moe ma lelei metabolic faagasologa. Ole vitamini vitamini e tuʻufaʻatasia ma porotini ma liliu i se mea gaosi meaola e galue ma maua ai le sao taua gaioiga. E le gata i vitamini (vitamini), e i ai foi minerale (minerale), o loʻo maua i sili ona lauiloa vitamini formulas ma e manaʻomia mo le fausiaina lelei o metabolic faʻagasologa.

O a vitamini e te filifilia? A matou o i le fale talavai ma vaʻai i se lapoʻa ma felanulanuaʻi i luga o fata, matou mata e amata loa ona tafe mata. Ma i le taimi lava e tasi, e tatau ona e uaʻi atu i:

  • tagata gaosi
  • faʻamatalaga e uiga i le mea e maua ai e tagata gaosi mea (Farani ma Siamani o taʻitaʻi iinei),
  • o le a le atigi (jelly, capsules, tablets, etc.),
  • foliga (afai e malamalama tele le atigi, ona i ai lea o le vali),
  • manogi (e masani lava oloa faʻalenatura ei ai se maoti ae le o taimi uma manogi manaia),
  • aofaiga (o se tele lisi o vitamini ma minerale e le faʻaaogaina e le tino ma e le maua ai se aoga),
  • le tuufaatasiga le tatau ona sili atu i aso taitasi fua faatatau, lea e mafai ona maua i totonu o laulau faʻapitoa.

A o le i faʻatau, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoʻa faʻamatalaga ma vaʻai i le sili atu o vitamini sili mo le laulu e tupu, e tusa ai ma tagata faʻatau ma fomaʻi. Ma le isi mea, ae e te leʻi alu i le fale talavai, e tatau ona e filifili: o a vitamini mo ma o le a le mafuaʻaga o latou faʻaaogaina. Ma sili ona taua, pe o le a lava lenei sini (faʻatupuina le malosi, faʻalelei lauulu, faʻamalosia le puipuiga, faʻamama o le atuatuvale, ma isi), e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi fomaʻi. Ma o le ala o le a sili atu le aoga pe a fai e te pasia faʻapitoa suʻesuʻega ma iloa ai poʻo fea vitamini e faapitoa le lava i le tino.

Aisea oute manaʻomia ai le fomaʻi?

Ua talitonu saienitisi Peretania o le vitamini B, i se isi itu, e mafai ona mafua ai le leaga o le soifua maloloina. I le tatou atunuʻu, faʻamaonia, o nei vailaʻau e leʻo se vailaʻau, ma o aso nei ua naʻo fomaʻi a fomaʻi ma fautua ia latou faʻaeteete. Mea muamua lava, o le mea lea e gaosi faʻamalosi ai vailaʻau, ma o le mea lea e sili ai le faʻatulaga o lona faʻatautaia ma le fomai. Ma i ai, e tele isi auala e faʻaleleia ai lou soifua maloloina e le manaʻomia fomaʻi faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga, afai e te tuʻu le ulaula, faʻatapulaʻa le taumafaina o le ava ma amata ona 'ai saʻo, ono manaʻomia le manaʻomia o vitamini i le lautele.

I le talimalo, o le fofo e fai mai o le inu vai i aso uma e leai se aoga. E manaʻomia le aveina ole tui male taimi e manaʻomia e le tino. I se faʻaopopoga, e masani lava e sili atu le aoga o togafitiga pe a fai o ni tapenaga mai fafo e faʻaleleia atili ai lauulu. Ae le o taimi uma, talu ai o le tele e faʻamoemoe i le tulaga lautele o le tino atoa, e aofia ai foliga, o le mea lea, feutagaiga ma suʻega e manaʻomia aʻo leʻi amataina le vasega.

Faʻavae i sailiiliga a tagata atamamai, o se faʻasologa o le sili ona lelei vitamini mo lauulu tuputupu ae sa tuufaatasia:

  • Vitamini B12 i totonu o ampoules
  • Inneov, ma
  • Alerana,
  • Sole
  • Vitasharm
  • Pantovigar,
  • Vitrum matagofie,
  • Maea.

O afea e fesoasoani ai i le tino i vitamini?

Uma 13 vitamini e matua le talafeagai ma e fefefe i le malosi moli ma le umi teuina i le malulu. Ma afai e le maua e le tino se tasi o latou, ona afaina ai lea o maʻi ma faʻamaʻi eseese. O le mea lea, na fausia vitamini vitamini, ae ma i latou foʻi, e le o mea uma e faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, vitamini A, o lona manaʻomia i aso taʻitasi e 500 iunite, ma i totonu o le fale talavai e mafai ona e faʻatauina se lavelave pe a ma le 1500, o lona uiga, e ova i le tulaga masani e 3 taimi, e oʻo atu ai i faʻafitauli matuia o le fatu. Ole le faʻatonutonuina ole vitamini e leaga, ma e masani lava o mea e aliali mai ile soona tui, o le cyst formation ma le bloating, e i ai iʻuga ma e sili atu le leaga. Ae e tusa lava poʻo le a latou tala e uiga i vitamini, e matua faʻamaonia mai, e manaʻomia le fesoasoani i le tino ma le fesoasoani a Vita-complexes i vasega, e pei o le: i le tautotogo ma le tautoulu, ma pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi.

Vitrum Matagofie

Ose auala lelei mo le toe faʻafoʻiina o lauulu ua faʻaletonu i le masani ai vali, curls, masani teuteu ile vevela masini, ma le pupula ile varnish. E seasea lava tuʻufaʻatasiga e maua ai fulufulu ma ulu uma taʻitasi ma le faʻatupuina lelei o aseta, vitamini, ma mea taua e lagolagoina le soifua maloloina o le lauulu. O le faʻapitoa a le vaega galue o le a toe faʻafoʻiina ai i latou susulu, tele ma foliga mataina. O le tagata gaosi oloa - USA, le kamupani "Unipharm". O le faʻapitoa faʻapitoa e aofia ai:

  • Vitamini - B1, B2, B4, B5, B6, B8, B9, B10, B12, cholecalciferol, E, C, H, nicotinic acid, retinol.
  • Minerale - magnesium (Mg), iodine (I), uʻamea (Fe), calcium (Ca), boron (B), manganese (Mn), selenium (Se), zinc (Zn), phosphorus.
  • Amino acid ma enzymes - arginine, lysine, polypeptide (papain), cystine, methionine.
  • Ose mea manogi e maua mai ile laumei, aloe, kelp, rosemary, kinmoni, vine (fatu), solofanua, olive (laupepa), mili, nettle, lauti, lavender fugalaau, anise, ginger, lemon.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina "Vitrum Beauty":

E tatau i tagata matutua ona ave le laupepa e tasi i le aso, pe a maeʻa taumafataga. E fautuaina le mea faigaluega mo:

  • solia o lauulu tino,
  • faateleina le vaivai o fao,
  • i le taimi le toe faʻafouina o gaioiga i totonu o le tino,
  • ma le leai o vitamini,
  • ina ua uma le avega faaletino,
  • e toe faʻaolaina
  • e toe faʻatumu ai le sapalai o minerale,
  • faʻasaʻoina aʻafiaga o meaʻai le paleni,
  • toe faʻafouina pe a uma le chemotherapy.

E le fautuaina le taumafaina mo le le faʻapalepale i le tagata lava ia o faʻavae taua.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina "Vitrum Beauty" i le taimi o maʻitaga ma i le taimi o fafagaina:

O lenei tuʻufaʻatasiga e aofia ai tuʻufaʻatasiga malosi o vitamini ma minerale e mafai ona afaina ai se maʻaleʻale o le tino, ma mo lenei mafuaʻaga e faʻasaina lona faʻaaogaina i le taimi o maitaga ma faʻasusu.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina "Complivit Shine"

Ua faʻamaonia e faapea, i le taimi o gaioiga i totonu o le tino o vailaʻau o loʻo tuʻufaʻatasia, o le galuega o metabolic toe faʻafouina, e aofia ai ma le malosi toe faʻaleleia o le paʻu ma le lauulu. O oloa e le gata faʻafailele, ae faʻamalosia foʻi maʻi mama ma fao fao, maua ai fesoasoani mo lo latou vave toe faʻaleleia ma le tuputupu ae. Gaosi oloa - Rusia Fosi, Pharmstandard-UfaVITA Sosaiete. I le avea ai o se vaega o le vita lavelave:

  • Vitamini - B1, B2, B6, B7, B12, A, E, C, nicotinamide, folic ma lipoic acid.
  • Sapalai ile ava malosi ile laʻau ole lauti meamata.
  • Minerale - calcium, magnesium, uʻamea, silicon, zinc, kopa, selenium, kobalt.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina "Complivit Radiance":

E tatau i tagata matutua ona ave le tasi pulou tasi le aso pe a maeʻa taumafataga. Ole fua e mafai ona faʻaopopo e tusa ma le fautuaga a le fomaʻi.

Pantovigar

E faʻaosofia le mafiafia o manoa, faʻalauteleina le susulu ma le susū o lauulu lauulu, lapataia ma faʻatuai le gaioiga o le lauulu leiloa. O loʻo i ai se tonu sa filifilia, ona o le tuputupu aʻe ua faʻateleina, ma i se faʻaopopoga, o se malosi o le fausaga o curls ma fao fausiaina faia. Gaosi oloa - Siamani, le Merz Pharma Society.

  • Vitamini - B10, B1, H1, B5.
  • Minerale - calcium, magnesium, silicon.
  • O le fibrillar protein o le keratin.
  • Amino acid ma enzymes - cysteine.

Iloilo e uiga i "Pantovigar" mo lauulu tuputupu ae e masani ona lelei, ma i le tele o taimi o le iʻuga e mafai ona vaaia pe a uma le masina muamua o lona faʻaaogaina. Ua fautuaina vitamini e ave le tasi laupepa i le taimi o le taumafataga, 3 taimi i le aso.

Matauina faaitiitia le vaivai o fao, toe fausia le solia o le tino o le lauulu, tolopoina alopecia, saofagā i se sili atu ona lelei togafitiga o dermatological faamaʻi ma faʻaitiitia mamago paʻu. O le tagata gaosi oloa - United Kingdom, le kamupani "Vitabiotics".

O le faigata e aofia ai:

  • Vitamini - B7, B1, B2, B6, B12, B9, D3, E, C, H, Ituaiga.
  • Minerale - calcium, magnesium, uʻamea, silicon, zinc, kopa, selenium, kobalt, chromium, manganese, iodine.
  • Amino acid o le cysteine.
  • Aveese - aumai mai burdock.

Vitamini mo lauulu "Atoatoa" (faʻatonuga mo le faʻaaogaina ma fua):

O le fualaau faasaina inu tasi i le aso pe a uma le taumafataga ma le tele o vai. E taua ia aua nei talepeina le kaputa ma folo atoa.

O a mataupu ua faʻaaoga

Ave le faʻatinoina le tuputupu aʻe o fomaʻi e manaʻomia mo mata vaaia o lauulu, i tulaga o le faʻateleina o le atuatuvale, i le maeʻa ai o faʻamaʻi na faʻavaivaia ai le tino ma atili leaga ai le tulaga o manoa. Ma faʻapea foi mo le puipuia i le tautotogo, taumalulu, tautoulu.

Lapataiga! O lenei mea faigaluega ua fausia faʻapitoa lava mo se faʻapitoa ma aoga le aʻafiaga i lauulu, i lo latou faʻamalosia ma le tuputupu aʻe o mea fou.

O le tau o le vailaʻau e le maualuga tele, e fesuiaʻi faʻalagolago i le fale talavai telefoni i le laina o le 480-630 p. Mo le atoatoa ala oe manaʻomia 2 afifi.

Talosaga tulafono

O faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tatau ona faia pe a uma ona 'ai, tasi i le taimi, faʻalua i le aso, i le vasega o le 3-4 vaiaso. Afai e i ai se manaʻoga, e mafai ona inu vitamini ma sili atu, ae i le tulaga lea e sili atu le talanoa i se fomaʻi. O le laulau e faʻamamaina i lalo i le lava vai, mo lona sili faʻaina.

Taua! I le va o vasega e tatau ona e malolo ile 4-5 masina. Ia mafai e le fomaʻi ona fautuaina se malologa umi. I lenei tulaga, o le lona lua o vailaʻau o le a aofia ai naʻo le tasi laupepa i le aso.

Faailoga mo faʻaaoga

  • alualu i luma o le soifua maloloina
  • masani ona pipisi faʻamaʻi
  • pala o lauulu ma fao,
  • faaopoopoina le le lava o vitamini,
  • mamafa tino ma le mafaufau,
  • o le vaʻa
  • maaleale o fao.

O le tau e faʻamau ai le manaʻoga maualuga i fafine. O le tau o le afifi, ua fuafuaina mo le masina o le ulufale, o le a na o 300-350 rubles.

Aafiaga o le faʻaaogaina

A maeʻa le faʻaaogaina masani o mea lavelave, o le lauulu e matua malosi lava, taofi le paʻu ese, tipiina, faʻalelei le fausaga ma foliga susulu maloloina. Ina ua mavae sina taimi, na amataina se siitaga o le tuputupu ae.

Ua amata ona faʻamalieina ia manoa, ua le toe aoga le mea e paʻu ai le papala o le papala, o le soʻonaʻo ma faʻamago.

Ioe, e le tatau i se tasi ona faʻamoemoeina se lalelei o le laʻau mafiafia o le po, ae o le mea e tupu mai foi e matua matauina.

Tala faatusa o fualaau faasaina

O vailaʻau faʻapena e iai:

Fautuaga. E te manaʻomia le vaʻaia lelei o lou lauulu e le gata mai fafo, ae faʻapea foʻi mai totonu, o lenei aafiaga lavelave o le a maua mai ai se sili atu faʻaiuga lelei. O nisi taimi faigofie tausiga mo manoa e le lava, latou te tumau vaivai ma leai se ola.

I le faʻaaogaina o le Complivit vitamini, e mafai e se tasi ona maua se maitauina faʻaititia i le pa'ū paʻu, faʻateleina o latou tuputupu aʻe, faʻalelei a latou foliga, faʻamamaina, faʻalelei a latou meaʻai mai totonu, ma faʻaleleia le soifua maloloina o le tino atoa.

Vitio aoga

Paketi vitamini mo le tuputupu ae ma lauulu toe.

Vaʻaiga lautele o vitamini complexes.