Lauiloa

Lauulu filifilia

Na te filifilia ni lauulu mo se foliga lapotopoto ma le pa, ua sili ona tele nai lo le vaega autu o lauulu. O afu malu ma teuga faatagaina oe e faasaʻo ma faamamafaina foliga o se lio foliga.

Ui i lea, Natalia Koroleva faʻaaoga le auala lava lea e tasi.

Michelle williams

O se pulu puʻupuʻu ma le paʻu ma le pale ua siitia, faʻasaʻoina le oval o foliga ma faʻaalia atili.

O le lauiloa pese e faia se foliga tulagaese, e ave le faʻamuamua i le tele ma lauulu maualuga.

Toe fai le mea na tupu, Miley Cyrus fiafia i lauulu pupuu, faʻaopopo le ata ma se pa, lea e tumau ai le lapoʻa tele o lauulu.

Faʻavae i luga o tagata lauiloa na faʻaalia, lauulu a fafine mo le lapotopoto foliga fesoasoani e suia pe faʻasaʻo foliga o foliga. O le mea autu, ao le i alu i le tagata fai fulufulu o le fuafuaina lea o le umi o le lauulu.

Faʻauʻuga o fulufulu uumi fesoasoani e taulaʻi i le taua tele i le pito i luga. Maʻea faʻamaeʻaina e le mimigi magoto. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e faʻamamafaina le oval ma faʻapupula le matagofie o ou foliga.

Kare e talafeagai mo tagata e umi le umi lauulu. E taua le faʻamamafaina o lauulu laei vavae i tafatafa poʻo fulufulu vaivai. Ae taua pea le gauai atu i le lauulu lauulu. O lona autu aoga o le lautele, o lona uiga e talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu. E aofia ai i le mea moni o le laulu e tipi ma apefai. Lelei mo i latou e faʻasea le manifinifi ma le ulaula lauulu, aua e maua ai manoa o matagofie ma māmā. O le uumi o curls eseese mai le auvae i tauau.

Afai o oe o le pule o se puʻupuʻu lauulu lauulu, tuu se itiiti le umi i le pito i tua o le ulu ma tuu le tele o lauulu i totonu o 'au. E mafai ona e faia ia le tutusa ma le umi e mafai ai. O le lelei filifiliga o le bob haircut. O foliga e manifinifi ona manifinifi ona o le mea moni o loʻo i ai i luma luma curls, ma o le pale na faʻataʻotoina ina ia maua ai le aʻafiaga o se "lapoa ulu".

O le a le mea e taua ona fiu

E taua le malamalama o lauulu tipi mo se lapotopoto foliga e filifilia taʻitoʻatasi, faʻavae i luga o manaʻoga o le tagata o tausia, ae i ai ni tapulaʻa. Tamaitai ma lenei foliga e le tatau ona faʻataʻitaʻia ma uumi sao lauulu ma se valavala i le ogatotonu. Pe a filifilia le umi o le laulu i le auvae, taumafai e aua le punou o ou foliga e aveese ese le taua mai lou alafau poʻo alafau.

E tatau foi ona malamalama e faʻapea o le a faʻaopopoina isi laupepa i ou foliga. Afai e tatau ona e faia se galu, matou te fautuaina le malamalama, faaalu galu i le tauau. O lenei fulufulu lauulu o le a faia ai vaega o se lapotopoto foliga e sili atu le faʻamaoni ma saʻo.

O fesili e masani ona fesiligia e uiga i le filifilia o se lauulu 'ulu

Faʻafefea ona filifili se laulu? O le a le ituaiga lauulu tipi? E masani lava, tagata liliu mai ia i matou ma se talosaga e filifili se lauulu manaia laei. E masani i le taimi e tasi tuʻuina ata ma faʻataʻitaʻiga a tagata lauiloa. Ae e tatau ona e malamalama o le 'oti lauulu e tatau ona talafeagai muamua i ou foliga mata. I le ma lea, o le lauulu e tatau ona talafeagai ma foliga o se tagata ma le sitaili o ona ofu. O le mea lea, o se faʻasologa o tala ua tusia e fesoasoani ia te oe. Muamua e tatau ona e fuafuaina ou foliga foliga. Ina ia faia lea mea, vaʻai ou foliga i le faʻata i le taimi o le lauulu e sili ona toso i tua. Filifili i le laufanua o mata ma faitau se tusitusiga e talafeagai mo oe.

O auala autu e filifilia ai se lauulu tipi

E tatau ona e manatua i taimi uma le faʻataʻitaʻiga o le lalelei o se foliga mata. Soʻo se sitaili faʻaogaina lea tulaga pe a pikiina se lauulu mo oe. O le faʻalavelave tele mai le oval o le a taʻu atu ai ia te oe le fasi fulufulu e tatau ona e le faia. O 'oti tipi masani e pei o kapeti, e mafai ona fetaui i soo se ituaiga o tagata. O le eseesega o le a na o le mea e punou i ai pito o le lauulu. O le mea lea, o nei 'oti oti e taʻua o le masani. O le a sili atu faigata i le filifiliga o soʻo se lauulu laʻei, paga lea, latou atonu latou te le o mai uma i ou foliga. I le avea ai o se tulafono, o se lauulu lauulu e tatau ona vaʻaia vaʻaia o ou foliga latalata i le oval. Ma e tusa lava pe mulimulitaʻia lenei tulafono mautu, e mafai lava ona e fausiaina se lalelei matagofie faʻanatura poʻo se isi itu, o se ata pisinisi ma le fesoasoani o se laulu. Faafesootai lo matou lalelei, o matou stylists o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

O lea o se faasologa o tusiga ma le tele tele o ata mo le filifilia o lou lauulu e tusa ma le foliga o ou foliga:

ma le gata i lea, mo eseese lauulu fausaga:

Lulu lauulu

Tagata e ona foliga foliga oval e mafai ona faigofie ona filifilia se lauulu, e mafai ona latou laeiina ni laʻei pupuʻu puʻupuʻu ma pe leai ni 'ie. O le sili atu matala le mata, o le tele foi e mafai ona vaʻai i le atoatoa o lona foliga. Sharon Stone o loʻo i ai se foliga foliga lelei e mafai ai e ia ona suia le foliga i le tuputupu aʻe o laʻau umi ma faia ni puʻupuʻu puʻupuʻu, tuʻuina atu le ata o le talavou ma le naunautai.

Fulufulu lauulu

Afai e te ofuina le umi lauulu, ona malulu lea o pulu pei o Melissa George foliga manaia. E mafai ona e aveeseina le lauulu i luga atu, i lalo o le rimasi pe nonoa lou fusi - o filifiliga uma lava e lelei, e le mafai ona e fefe e iloa ai lea matagofie.

I soo se tulaga, e tusa lava po o le a lau lauulu e te filifilia, uma fulufulu puʻupuʻu ma "fulu", tatala ou taliga ma muaulu, ma umi, malu, foliga vaʻai, curls o le a foliga sili.

Lulu faatafafa (sikuea) foliga

O lenei ituaiga mata e iloa ai le mamafa o le auvae ma le faʻasaʻo o le laulu e tupu i luga o le muaulu. E mafai ona e taumafai e faʻalelei se foliga foliga saʻo pe a e filifilia le laulu e saʻo mo se foliga foliga tutusa. E lelei le i ai o lauulu uʻumiʻu, e mafai ona faʻaititia le tele o le auvae. O tagata lauiloa, o lenei ituaiga o tagata e masani ona maua i le: Paris Hilton, Demi Moore, Sandra Bullock, Heidi Klum, Angelina Jolie, Cindy Crawford, Salma Hayek, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman.

Pulu puʻupuʻu ma feololo

Afai e te laeiina se pulu puʻupuʻu, o lona uiga o patini e tatau ona i ai i lau tulaga, ma o le lapoʻa tele o lauulu e tatau ona i le vaega o taliga, ae le o le pipiʻi.

Fulufulu lauulu

Vaʻai faʻafefea na vaʻai lelei le laulu o Sandra Bullock (ata lona lua) na fofogaina e le taʻele fetu: lauulu umi, faʻatasi ai ma le sasa sao, faʻalelei faʻalelei le mata o le tamaʻitaʻi foliga mai o le natura.

Mo i latou e umi le laulu, o faʻailoga o le a faʻasaʻo ai le pito i luga o mata o le a alu ai, ma, faʻaopopo foi, i le itu i tua o lauulu umi, o le auvae e le foliga tele. Agree, i le ata lona lua, foliga foliga o le tamaʻitaʻi foliga sili atu le fealofani.

Afai e te manaʻo i se laulu e aunoa ma se pa, ona sili lea o le fofo o se itu itu. O se filifiliga sili ona lelei o le lauulu mo le uumi ma feololo lauulu, faatasi ai ma ni manoa o 'uumi' uumi e faʻamatalaina le foliga pei o Heidi Klum.

O le a faʻanofoaina laina maai ma aumai ou foliga latalata i le lelei atoatoa mafai. I le ata lona lua, e le foliga tele foliga o le tamaʻitaʻi.

O le saʻo filifiliga i se lauulu ma se foliga foliga foliga tutusa:

  • uumi lauulu o le a faʻataʻamilo le laʻititi pito i lalo o foliga ma faamaluluina le soʻona vaʻai,
  • soʻo se paʻaga o le a alu: saʻo, miring, faʻataʻapeʻape, semicircular,
  • 'aui e tatau ona i ai i le tulaga o se pulu puʻupuʻu,
  • i le fulufulu tagata e aunoa ma ni pulou i luga o le uumi ma le ogatotonu lauulu - le vaeluaina o le a faasaʻoina le pito i luga o foliga,
  • volumetric bean poo cascading haircut, lea o le tele o lauulu e tatau ona i le vaega o taliga,
  • o le laulu o lauulu o ni uʻulu eseʻese i le ituaiga o se apefai faʻauʻu o le a faʻalelei ese le sikuea laina o foliga,
  • pe a faʻataʻatitia se lauulu maualuga, e tatau ona e tuʻua ni nai fulufulu o foliga, latou te faʻamalulu atu le mafiafia o foliga.

Le mea e aloese mai ai:

  • fulufulu le laulu e tatala atoa le muaulu,
  • ma se lauulu puʻupuʻu - le tele o lauulu i le alafau,
  • oti lauulu lauulu flush ma auvae.

Mata lapotopoto

Lenei ituaiga o faʻailoaina i foliga atoa alafau ma foliga malu. Ae afai e te filifilia le lauulu lauulu saʻo, ona sili atu ai lea o le lalelei le laulu i le foliga o le mata tauau-uumi lauulu. O le iʻuga, o le a vaʻaia foliga o le sili atu le umi, ma uumi lauulu o le a ufitia nofoaga cvex. O le lauulu e le tatau ona i ai ni laina manino laina faalava: o le sasa sao poʻo le sasaʻo pito i lalo o le lauulu, ina ia aua nei faʻailoaina faafitauli o iai. O fetu nei e i le lalolagi o tagata lauiloa e foliga lapotopoto: Kelly Osbourne, Jennifer Lawrence, Nicole Richie, Drew Barrymore, Lily Cole.

Pulu puʻupuʻu ma feololo

E te fiafia i ni pupuʻu tipi? Ona e tatau ona mafaufau i lalo:

Afai o le fulufulu e ogatotonu umi, ona o lea o le pi i le itu vavaeeseina, ma tutusa tutusa pi, ae ma se faamamafa i luma pito, e talafeagai mo oe (pe a o vavae i luma o lo o tipi i lalo ifo o le auvae ma umi atu nai lo tua).

Afai o se pulu puʻupuʻu , ona faʻapea lea o le multilayer, pe a tipiʻese faʻapaʻu ma faʻataʻoto tuʻu i lona itu.

O le a latou faia foliga ile laʻititi faʻataʻitaʻiga: faʻataʻimilo bangs - o loʻo vaʻaia ai le vaʻai i luma ma galugalu lamolemole - o le a latou faʻaopopoina le faʻaopopoa o le voluma ma avea le mata e sili atu le umi pei o Jennifer Lawrence. I le ata lona lua, o le mataga tele o alafua o le faia foliga e le matua tele, o curls o le lauulu laulu e lamolemole i latou ma o foliga ua avea i luga o le sili atu oval foliga.

Fulufulu lauulu

O le ai ai lau laulu i se lalelei pito i luga ma se sili atu le matagofie o lalo, pei o Kelly Osbourne. I se vaega tele o lauulu, o alafau ua “leiloa” ma o foliga o le a le foliga mai e lapotopoto. Malilie e faʻapea i totonu o le ata lona lua, e foliga lalelei le fai pese.

O le saʻo filifiliga i se lauulu ma se foliga lapotopoto:

  • e sili lava le ofuina o lauulu uumi ole a faʻalautele le oval o foliga,
  • laina asymmetric i le lauulu: vaeluaina, tiaʻi 'auvae, laʻei laʻau,
  • afai o se pulu puʻupuʻu, ona faʻafiafia lea i le isi itu,
  • mo lauulu uumi lauulu talafeagai: faauu aluga, elongated pi ma asymmetric faamavae,
  • lauulu faatafunaina i galu vaivai i alafau ma lalo ifo.

Le mea e aloese mai ai:

  • laina sao i le lauulu: aemaise i alafau, alafau ma pito i lalo,
  • faʻavae tuʻusaʻo, faʻapipiʻi asymmetric e sili atu,
  • a i ai le pa, ona sili lea i luga, faʻataʻatia i le tasi itu o le mata, e vaʻaia ai le muaulu,
  • tamai curls, o le a latou faʻamamafaina atili ai le lapotopoto o foliga - e sili atu i le malu galu faʻaua ai le mata.

Ata tafatolu

Faailoga o foliga-foliga foliga: o se lautele lautele, mamao ese mata ma o le auvae malulu. O le mea lea, o se tasi o le lua faʻaiuga o le a saʻo: ia faamamafaina o lauulu i luga o le vaeluaina o le pito i luga o foliga pe faʻalautele le pito i lalo. Na vaʻaia i fetu o le lalolagi e pei o Reese Witherspoon, Hayden Paniter, Naombie Campbell.

Fulufulu lauulu

O le galuega muamua e mafai ona foʻia i le faʻapipiʻi o 'ie, o le a natia ai se lautele o le muaulu. Lenei ua vaaia manino mai i ata o le lauiloa a Amerika tifaga fetu ma foliga-foliga foliga.

O le ata muamua na le manuia ai Reese Witherspoon, o le laulu o lo o tatala malosi ai se muaulu tele, ma lulu lauulu e sili atu le mautu faʻaalia le laʻau maualuga. I le ata i le itu taumatau, o le sese atoatoa o foliga o le fetu ua uma ona faasaʻoina: o le pepe o le pepe o loʻo vaseina i lalo o galu lemu, ma le paolo ua ufitia ai le muaulu tele.

O le isi lauulu e mafai ona filifilia mo se foliga tafatolu foliga o se kapeti masani ma se laulu e oʻo i le laina o le auvae poʻo se kapeti i tauau ma curls poʻo galu malamalama faʻataʻotoina i totonu.

O manoa manoa o le umi, pei o Hayden Panettieri, o le a tataʻi ese ai le mafaufau mai se tusi.

Pulu puʻupuʻu ma feololo

O le galuega lona lua (faʻalauteleina o le pito i lalo o foliga) o le a fofo lava e se uumi uumi ma le tele tusi faʻapipiʻi i lalo o taliga.

O le uumi o lauulu sipela e le talafeagai mo fafine ma le fatu-foliga foliga, aua latou fatuina le tele i le pito i luga o foliga. Ae afai e te manaʻo e fai se ofu puʻupuʻu puʻupuʻu, ona atonu o le a e vaʻai ma le alofa i se lauulu laʻititi ma se scythe po o le mea na saeia. O lenei lauulu lauulu o le a le faʻalauteleina le pito i luga o foliga, o lea o le a le faʻaleagaina ai vaega.

O le saʻo filifiliga i se lauulu ma se foliga tafatolu foliga:

  • vaʻai-umi cascading 'ulu fugalaʻau fatuina laei ma apefai i le fulufulu,
  • afai e iai se mea e oso ai, ona mafai lea ona i ai se mea - tipiʻese, lavalava, sao, uumi,
  • o le pito i luga o lauulu e le mafai ona faʻaleleia ina ia aua nei faia se siʻitia faʻapitoa i luga o le pale,
  • E sili le laulu e laʻei uʻumi pe uumi le umi,
  • lauulu i luga o itu, e tuʻuina atu le aofaʻiga talafeagai i le pito i lalo o foliga, e sili atu le taoto i totonu, pe ufiufi i galu tetele.

Le mea e aloese mai ai:

  • lauulu pupuu, pei o pixies poʻo le "fulufulu" ma pe e aunoa ma ni patini,
  • laina sao o lauulu i luga o le mata,
  • lauulu i le tasi le umi o le laulu i luga o le auvae,
  • lauulu maualuga ma lauulu toso i tua
  • maualuga lauulu i luga ole ulu.


Tele tusitusiga i lenei autu:

Afai ei ai lau lauulu puupuu

Uaʻi totoa i le ofu valavala pito i lalo o le tama, pei o Kirsten Dunst. O le voluma i le pale ma le umi i le auvae o loʻo faʻamalamalamaina foliga, ma o le a leai ni faʻafitauli i le lalelei: mousse ma se lapisi lapisi selu o le a fesoasoani e tuʻu lou lauulu lelei. A manaʻomia, faʻasaʻo le lauulu laʻititi i le varnish - o lenei mea o le a faʻatumauina lona telega mo se taimi umi.

Afai o lou lauulu e feololo le umi

O le Chubby Gwyneth Paltrow e fiafia e ofuina se sikuea ma le saʻo poʻo le le tutusa. O lenei elemene lauulu e mafai ai ona ia faigofie suia ata mai pisinisi i alofa. O le a se mea e sili mo se teine?

Christina Ricci ma Reese Witherspoon

Afai e te faia ni mea faʻapipiʻi, matou te fautuaina oe e faʻalogo i mea o loʻo faʻapipiʻi ai i mata o loimata ma ni uʻumi uumi i itu, pei o Christina Ricci. O le vaega lona lua: toso faʻaitiʻiti auulu i le fulufulu mata ma laina lamolemole, pei o Reese Witherspoon. Ae saʻafia tele faʻailoga laʻititi pupu.

Kim Kardashian

Matou te iloa uma Kim Kardashian o le e umi le umi o laʻei lalelei, ae o ona foliga foliga na sili ona faamanuiaina faʻasaʻoina e se lauulu ma le tauau-uumi lauulu, fulufulu vaivai i le tasi itu, vaeluaina ma malamalama le lelei le laei i teuga.

Ksenia Novikova ma Scarlett Johansson

Mo se foliga foliga po o se foliga mai, filifili se foliga palu o laʻau lauulu ma le tele o le aofaʻi i le eria o pipi ma auvae, pei Scarlett Johansson. O le isi filifiliga o se faigofie ae e lelei o le siʻusiʻu poʻo ni puni ile tasi itu ma loka vaivai e ufiufi ai se vaega o muaulu, pei ole Ksenia Novikova's.