Valivali

Kofe ma le susu: o le a le lelei o lenei paolo?

Uma vaitau, coquette - faiga faʻaalia ia i tatou ma fou lauiloa lanu masani. Mo ni vaitau, o le lanu o le kofe na avea ma taʻimua i lanu o lavalava, meaafale, ma mea fale. Ua aumaia e fetu o le lalolagi ni laei i le kofe paʻepaʻe lauulu, ma o le iʻuga, o le lanu o le kofe ma le susu ua avea ma se tasi o sili ona sailia.

Sili lauiloa o lanu fesoasoani i ona foliga:

  • Eseese o lanu
  • Le lanu e mafai ona taua susulu, ae i le taimi lava e tasi e maaleale.
  • Vaʻai manaia i aso uma le olaga ma i laʻei fulufulu mo mea na fai i afiafi.
  • E leai se faʻatapulaʻa o tausaga.

Faʻafefea kofe lanu o lauulu liliu mai, mo ai e talafeagai, pe faʻapefea ona vali saʻo lauulu - o le a taʻu e a matou fesoasoani.

Manaia Faʻailoilo mo Faʻailoga Taualoa

Lapataiga! O le lanu o le kofe ma le susu o le a fausia se ata matagofie faʻatasi ma lanu talafeagai mo le 'ie. O lavalava ma mea faʻapipiʻi ia peach, 'amu, lanumeamata, enaena, lanu efuefu o loʻo tuʻufaʻatasia ma le kofe lauulu. I le avea ai ma filifiliga i le afiafi, o 'ofu o lanu eseʻese o le mumu ma le piniki e talafeagai.

Fautuaga ae leʻi valiina lauulu ile lanu o le kofe ma le susu

  1. E faigata ona maua le paolo lelei i le fale, e sili atu le mea moni, o le faʻatuina o lauulu lanu i se tagata faʻapitoa. A e filifili pea e fai oe lava ia, apalai le lanu i le tasi manoa - o lenei mea o le a fesoasoani e faʻatinoina ai le manaʻomia o le tulaga o le tino.

Filifiliga vali: Estel ma isi ituaiga

  1. Toning sooupu o le a fesoasoani e faataʻitaʻi ma lanu, e aunoa ma le afaina o le faʻaleagaina o lou lauulu mo se taimi umi.
  2. Estelle. O lenei kamupani e lua lanu mo le kofe leo: 7 7 - o se malulu malulu mo lauulu lauulu, ma 8 0 - o se filifiliga talafeagai mo blondes.
  3. Fans o le Pallet kamupani mafai ona filifilia le lanu 6 6, maitauina o le mea moni o lea e maua ai se tamaʻi redhead.
  4. O valiina o le gaosi oloa Londa 8 7 ma 9 73, faʻaopopo atu i le lanu, faʻaopopo le susulu i le lauulu, faʻaaogaina ai ni vaega mananaia.
  5. Tone 7 1 mai le Garnier faasologa o lanu o le a fesoasoani e faʻamalieina le lanu faalenatura lanu enaena.

O le a le lelei o lenei paolo?

O le paolo o kofe ma le susu e lautele. O lona uiga e fetaui mo teineiti laiti ma teine ​​matutua matua. Ia lava le malamalama, o le lanu e tumau pea maaleale tele. E faigofie ona filifilia se mea e fai ai lana mea, mo aso uma ma mo taimi faʻapitoa. E fesoasoani foi i nana pimples po o maanuminumi. O le mea taua o le filifilia o se paolo. O lea, e tatau i tagata e umiaina ona tipi 'oti, e faʻalatalata atu i foliga mama. Ae mo se pulou umi, o se loloto ma le pogisa leo e atoatoa.

Faʻafefea ona maua se kofe lanu?

O le lanu o le lauulu e faʻalagolago i lona uluaʻi leo. Kofe ma le susu e manatu o se lanu faigata tele, ma e toetoe lava a le mafai ona maua i le fale. E le gata i lea, tusa lava pe o le potu, e le masani ona sau i fafo i le taimi muamua. O le mea lea, ia saunia mo le lona lua faʻasologa. E iʻu lava i se malamalamaʻaga lauulu lauulu, ae e tatau foʻi ona faʻamaninoina ata paʻepaʻe.

Ina ia mauaina se aulelei matagofie lanu o le kofe ma le susu, e masani ona faʻaaoga e le teineulu laʻitiiti 2-3 tone, talu ai saunia-faʻataʻitaʻiga atonu e le tauamiotonuina i latou lava. Valivali i lenei lanu o loʻo faia e faʻaaoga ai le metotia o le faʻailoaina matala. Ona o le taʻaloga o tone e maua ai le faʻafitauli o masani faʻanatura. O le paolo o kofe ma le susu e lelei mo ombre ma valivali i lanu samasama. E pupula manaia ma aʻa uliuli e palasi faʻatasi i se matagofie kofe leo.

Faʻafefea ona filifili le ata saʻo?

O le tele o kamupani taʻutaʻua e gaosia ni lanu o le kofe ma le susu.

O loʻo faʻaalia i ituaiga e lua o vali:

  • Mo felanulanuaʻi valiina - o le tuufaatasiga o vali ia aofia ai vaega e atagia malamalama ai (tuu i latou o malamalama susulu). Fai se faʻataʻitaʻiga e ala i le fefiloi vali Nu 9/73 ma 8/7,
  • Tumau kulimi vali - faʻamaonia se lanu totoʻa mo 8 vaiaso.

E lua foi filifiliga a le Estelle latalata i le kofe ma le susu. O le Numera 8/0 lenei moli uliuli (malulu, faʻapena e pulu).

Faamatuu atu leo ​​masani. Le paolo manaomia ilea natia i lalo ole numera 7.

Loreal ei ai le tele o filifiliga o ata, vaʻai lenei tala mo nisi faʻamatalaga.

Lauulu tausiga ina ua uma ona valiina

Ina ua mavae sina taimi, o le kofe lanu o le lauulu o le a mou ese atu, ma o filifili ai le mauaina o se masani masani auro susulu. Ina ia puipuia lea mea mai le faitau, faitau i nei fesoasoani.

  • Fautuaga 1. Faʻaaoga soʻo se tonic pe valiina sui soʻo.
  • Motugaafa 2. Seʻia maʻimau le leo, vali nau ma vali solo pea (tusa e tasi le masina). Ona e mafai ona sui i se faʻavae e aunoa ma le amonia ma lauulu tonic.
  • Fautuaga 3. Faʻaaoga le laupepa ma le palama / conditioner mo lanu lanu. O loʻo iai ma mea faʻapitoa e faʻamautu ai le lanu ma puipuia le faʻaleagaina o le lanu.
  • Fautuaga 4. I le vaiaso, fai se masikulu mo lauulu. E mafai ona avea ma polofesa ma aiga. O mea teuteu fale ma le chamomile, oka, o le meli ma le kinamoni na faʻaalia lelei i latou lava. Ma ia faatumauina le paolo, tapena lenei faʻafefiloi: 3 kulimi. l lau lauti, 1 kulimi. l koko ma 2 kulimi. l palu le kofe, liligi 200 ml vai ma tuʻu mo le 3 itula. Faʻapipiʻi, e faʻaopopo ai le aoga o mea taumafa, faʻaopopo le burdock suauu poʻo le keke ma le soʻona faʻaalu i se paluga o manoa. Ufiufi lou ulu i se sikafu mafanafana ma savali pe a ma le 2 itula. Fufulu ma tafe vai.

Ma o se isi mea lea: palu ni nai mataua ole ylang-ylang ma 1 kulimi. l kofe kofe ma 30 kalama o chamomile kalapu. Faaaoga le paluga i filo, faʻalautele i le umi atoa. Mo le umi uumi lauulu, o le masani mafai ona faʻateleina. A maeʻa le kuata itula, fufulu ma se palu o vailaau chamomile.

Faatino nei ufimata tasi i le vaiaso.

  • Fautuaga 5. Aua le fufuluina lou lauulu 24 itula aʻo lei valiina - o le pigment o le a tuia loloto i le lauulu ma o le lanu o le a tumau le umi.

Laei ma vali

Mo le lanu o le lauulu o le kofe ma le susu, e tatau ona e faia se fou foliga, o lona uiga, filifili se laei ma mafaufau ile teuga e faʻamamafa ai lau lauulu fou.

I lavalava, e tatau ona e filifilia 'amu, lanumoana, lilac, enaena ma peach. Ua faasa le lolomiina o manu ma aano o aano! Muamua na foliga mai ua leaga tele. Ae mo le lona lua, o foliga o le teineititi o le a mou ese atu, ma lona laulu ma le ofu tino o le a fusia i se tasi nofoaga.

E mafai ona saogalemu faʻaopoopo felanulanuaʻi foliga i le foliga o lanu piniki, lanumoana lanumoana ma mumu. I le pito i tua o foliga, teuteu lou laulu i se mea teuteu teuteu - se lauulu lauulu ma fugalaau gaosi. O le a ia onalua i aso uma ma ofu afiafi.

Foi, saili pe faʻafefea ona filifili le paolo o lauulu e fetaui ma oe:

Fautuaga mo Tatau Tausiga Lelei o Lauulu

  1. Ina ia faʻasaʻo se lanu fou, e tatau ona e faʻamalamalamaina aʻa ia le itiiti ifo ma le tasi i le masina. I se taimi mulimuli ane, o le pigmen e faʻaaogaina i totonu o lauulu laʻau, ma o lenei faʻatinoga e mafai ona faia soʻo.
  2. I aso o le mafanafana o le tau, ufiufi lou lauulu i se pulou - o ave o le la e fai ma sao o le susunuina. E sili ona faʻapitoa lea i taimi o livi latalata i le sami poʻo nofoaga maualuluga.
  3. Faʻaaoga pulou faʻapitoa, balms, masks mo lauulu lanu. O a latou vaega e fuafua e faʻatumauina le pupula ma le tumau o le lanu faʻaogaina.
  4. Mai togafiti i le fale, ufimata mai se sipuni tele o meaʻai faanatura faʻafofoa, 2 kulimi l o se mea leaga o le chamomile ma ni nai mataua o le ylang-ylang suauu. Faʻaoga le faʻasologa lea i vaiaso taʻitasi mo le 15 minute ile lauulu faʻamalulu. Fufulu le ufimata faʻapitoa i le chamomile decoction.

Ia e aulelei ma ola maloloina!

Cappuccino lauulu lanu (35 ata) - o se fou taitai i foliga foliga ma le faamamafaina o le masani

Cappuccino, uliuli sukalati ma koko ma susu ... ma afai e te manatu e uiga i mea inu manogi, ona e matua sese ai oe. O le a matou talanoa e uiga i lauulu lauulu, e uiga i lanu ma ata, e uiga i tagata le fulufulu cappuccino ma pe faʻafefea ona taofia se lalelei, susulu malamalama mo se taimi umi.

O le maualuga o lona lauiloa, o le lanu na aulia i le 60s, na suia i se sulu platinum lauulu ma le uliuli uliuli. Ae pei ona e iloa, o le masani e alu i totonu o taamilosaga, ma o lea foʻi i luga o laupepa o mekasini susulu, na iai tagata lauiloa na aliali mai i lo latou mamalu uma, oe na faʻaolaina le fausaga i se mafanafana, mauoa.

Cappuccino lauulu vali - o se taitai i le fatuina faalenatura ata

O lenei igoa o le vali e le o se mea e tupu ai, o le lanu ei ai le sili ona tutusa foliga i le ituaiga kofe, teisi le susu i le susu poʻo le kulimi.

Mo le toatele, o lenei lanu e fesoʻotaʻi ma se lanu lanu mafanafana, o lenei manatu e moni, ae na o sina vaega. O le sili ona lalelei paolo o le a foliga mai i teineiti o le tautotogo ma le tautoulu lanu lanu. E mafai ona e filifilia lau oe i lenei vaega i le lanu paʻu auro, enaena po o le efuefu-lanumoana mata.

"Kofe ma susu" e mafai ona faʻataʻitaʻi ma sui o le Autumn ituaiga

O le sili lelei lelei tuuina atu paolo o le a i luga o le umi-umi lauulu ma pupuu laʻau.

Long curls i le lanu o le cappuccino foliga teuteu ma mou.

Ole isi vailaʻau e mafai ai ona faʻataʻitaʻi le ata ole ata "kofe" ole diva o se samasama. Lanu mafanafana o le a ave se taʻimuaʻi tulaga i le faʻatusa ma faia le paʻu e paʻepaʻe ma tiga lava.

O le paolo o cappuccino e matua ese ma tele vaega e mafai ona aofia ai i le mafanafana ma le malulu vaega. I lona natura, o lo o nofoia se nofoaga ogatotonu i le va o le lanu auro ma se saturated moli lanu enaena. Le mea mulimuli, pei ona lauiloa, o se sui o le malulu gamut.

Cappuccino ma le aisa - le filifiliga o mea faʻamamaina matagofie

O tagata gaosi oloa vali lauulu ofo atu le matagofie o le afa o tagata eseese fofo o loʻo tuʻufaʻatasia i lalo o le lautele igoa "cappuccino". O malulu malulu ma le paʻu o lefulefu e taua o le "malulu", "malulu" cappuccino poʻo le "malulu foliga".

Lauulu vali: cappuccino lanu mo tofo uma

Afai e te fuafua e sui le lanu o curls i mauoa sukalati, o le vali e le o se fesoasoani ia te oe. Pau lava le mea e te faʻamoemoe iai ose moli lanu enaena.

Po o le a, ae sili ona manaia ae mafanafana ata o lenei lanu. O lapisi ma tele foliga e fai ai tusi lanu moana o enaena, sukalati ma auro. O ia vali e mafai ona iloa i luga o le faleoloa i igoa igoa "vaivai", "mafanafana" cappuccino.

Jennifer Lopez - o se lauiloa fiafia i ata ma se sukalati tusi

O lenei lauulu lanu e foliga sili ona aoga mo i latou e paʻu lona paʻu, enaena ma lanumeamata mata.

Volumetric valivali o curls, lea e iloa e le auvaʻa faʻatasi o le tele o lanu, ua mauaina atili ma sili atu lauiloa. E tusa ai ma cappuccino, stylists fautuaina 3D staining, tuʻufaʻatasia ata o lanu enaena enaena, auro, chestnut.

Ombre ma shuttle e fatu ai le aʻafiaga o ni mu susunuina

O le fulufulu gafa o le a fesoasoani ia te oe ia maua le paolo manaomia, ae o le tausia o le taunuuga pa'ū atoa i luga o ou tauau. Valivali cappuccino manaʻomia se faʻapitoa faʻapitoa i le tausiga.

O le a matou taumafai e faʻailoa mea lilo uma.

  1. E mafai ona e tausia lau laei filifilia i le fale, mulimuli i le fua:
  • lau lauti - 3 sipuni,
  • kofe masani - 2 sipuni,
  • koko - 1 sipuni,
  • vai - 250 ml

Fai se ufimata kofe

Faatasia mea i se pusa aoga, aumai i se mea na tupu ma kuka mo le 20 minute. Tuu le faʻasologa o mea lanu mo itula 3 mo le tui, ona faʻamaeʻa lea ma faʻaaoga atoa le umi o vilivae, ma faʻaeteete galuea i vaega uma. Tuu le mass mo 1.5-2 itula.

Afai e iai lau lauulu mago e manaʻomia le faʻaopoopoina o meaʻai, faʻaopopo ½ sipuni ti o le suauʻu burdock lauulu ma yolk ile fulufulu e tupu mai.

    A maeʻa le pisia, aua le fufuluina lou lauulu mo le 48 itula. Valivali pigmen e tutusa ma efuefu pe pefu, pe a latou paʻi mai i le lauulu, latou fegalegaleai ma okesene ma faasolosolo faateleina i le tele. E fesoasoani lea ia latou maua le faʻamalosi io latou laulu. O le faagasologa atoa ave 48 itula, o lea o le fegalegaleaiga ma vai o le a fufulu ese le lanu.

Suesuega i totonu o le fale suesue o le Joico ituaiga maua ai sili manaia filifiliga: fufuluina o lou lauulu i le muamua aso ina ua uma le gaoia faoa oe 40% o le lanu.

  • I le filifili ai e vali le curls, vaʻai lelei i le suiina o fulufulu oloa foi, nei o latou e tatau ona faaigoaina "mo lanu lauulu" po o le "lanu puipuia".
  • Le tau o le tupe e le faʻalagolago i le maua ai o le sulfate, ua fuafua i isi vaega

    Masani shampoo ei ai se alkaline siosiomaga ona o lona maualuga sulfate anotusi. O i latou na e nafa ma le siiina o fulufulu lauulu ma fufulu ese le lanu.

    Laina mo lanu lanu ua atiae e aunoa sulfates ma ma sili atu acidic siosiomaga talafeagai i le pH o le paʻu. O lenei faʻailoga e tatau ona i lalo o le 5.2 (o faʻamatalaga i le faʻaaogaina ma le tuʻufaʻatasiga o le oloa e taʻu atu ai sili atu ia te oe). I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o laupepa, faʻapipiʻi, i se isi itu, ua faʻaleleia.

    I se faʻaopopoga, faʻaopopo se faʻaopopo, o loʻo faʻapipiʻiina le vaega i mea-lanu lagolago - polimini, porotini, sunscreens. (Vaai foi Faasaoina Lauulu Dye: Uiga.)

    Ata o le fili autu - o le a tumau pea ona e tuʻua fale fale ma suauu

    Afai e taua tele mo oe le faʻaaogaina o isi laina mo le tausiga o lauulu (toe faʻalelei, susu, faʻamalosia ai le susu,) amata le latou apalai pe a uma le lua vaiaso ina ua uma ona vali i le cappuccino.

    E le masalomia, o le cappuccino lauulu lanu o se lautele fofo lea e maua ai se foliga masani ma masani. O le leʻo paʻepaʻe paʻu paʻepaʻe ma le lanu o se uliuli uliuli ua leva ona goto ifo, ua oʻo i le taimi e fai mai ai "Ioe!" malu, mafanafana ma pei o se "manogi" cappuccino, ma o le vitio i lenei tusitusiga o le a faʻaalia uma auiliiliga o le filifiliga o lanu ma tulafono mo le valivali ma ou lava lima.

    Hue 90.35 "Kofe ma le susu." Sa ia ufiufi lelei i lauulu uliuli, tutusa le leo i le va o le faamamafa atu ma aa. + Ata +

    Ou te fia talanoa e uiga i loʻu laulu lata mai o valivali. Na ou filifili e vali, e masani ona ou faia ni mea taua. Na ou manaʻo e faʻavasega tutusa le lanu o aʻa ma faʻailoga malamalama.

    Tue Studio 3D vali paʻepaʻe numera 90.35 "Kofe ma le susu." O loʻo faʻaalia mai i le afifi se lanu paʻepaʻe e matua malamalama lava, ma sa ou fefe neʻi le avea e aʻu oʻu mafuaʻaga uliuli, ae na ou faʻatauina lava. O le faʻamamafa e leʻi faʻamanatuina pe faafia, o le lanu autu ua maeʻa ona māmā, i le mea o loʻo paʻepaʻe ai, ua sili ona lanu enaena, lelei, ou te manatu, o le a vali latou.

    Na amata ona ia valiina lona lauulu mai aa ma toeitiiti lava amata ona latou matauina malamalama, lea na ou fiafia ai. Ina ua mavae le afa itula o mea uma na fufulu ese ma sa ou fiafia i le iʻuga. Na avea le lanu na tutusa lava, moni kofe ma susu)). Ae e foliga mai e le o foliga o le lanu i luga o le afifi, o loʻo iai pea le vali fulufulu enaena, e peiseai e laititi le kofe i le susu).

    Ua faamalieina aʻu! E oʻo mai le taimi).

    • Faailoaina atu o se apamemea lauulu lanu ata
    • Ata lanu o le fulufulu auro auro
    • Lauulu lanu caramel ma maualuga ata
    • Burgundy lauulu lanu ata
    • Pulu uliuli lanu ma se lefulefu ata
    • Le masani ai lauulu lanu ata
    • Laulelei lauulu lanu ata
    • Pogisa chestnut hair hair photo
    • Malulu lauulu lauulu lanu ata
    • Lulu-mumu lauulu lanu ata
    • Lauulu lanu uila ata
    • Tina o le penina fulufulu lauulu laulu ata

    Mauaina lanu e faʻaaoga ai oloa faalenatura

    O le auala muamua e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o mea masani, le lona lua - i luga o le faʻaaogaina o vailaʻau. O le filifiliga muamua e talafeagai pe a fai o le lanu o lou lauulu e 2-3 tone e pogisa nai lo le paolo o “kofe ma susu”. Afai e pogisa le lauulu - mafai ona le faia e fofo masani. I le fale, e faigata ona maua se paolo malulu o "kofe ma susu."

    E mafai ona faʻamalamalamaina lau laulu moli i ufimata ma decoctions. I lenei mea, o ufimata na faia i le meli, lemon, paʻepaʻe paʻepaʻe ma kefir fesoasoani sili. E mafai ona e faʻaopopo isi vaega e le gata faʻamalamalamaina le lauulu, ae ia faʻamalosia foi.O le mata e faʻaaoga i luga o le umi atoa o le lauulu, ina ia faʻateleina le aoga, e tatau ona tausia le laulu mafanafana (afifi le lauulu i le polyethylene ma afifi i se solo) mo se taimi umi (le itiiti ifo i le lua itula, o le umi e te uʻuina - o le tele o laulu o le a mama). O le tulaga le lelei o lenei metotia, e manaʻomia le tele o le taimi e faʻamanino ai. O ia masikolo na faia 1-2 taimi i le vaiaso, o lea e fai ai le itiiti ifo 2-4 vaiaso, fuafua i le tulaga o lou lauulu. I le va o masker, e mafai ona fufulu lou lauulu i se fasi o le chamomile. E le gata o le a sili atu lo latou susulu atu, ae latou te maua ai foi le poto ma le malosi.

    Vailaau lanu

    O le filifiliga lona lua e avatua i lauulu le lanu o le "kofe ma le susu" e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o vailaau vali. Atonu o lenei auala e sili ona aoga ma vave, talu ai o le palaka o paʻepaʻe o vali po nei e matua lautele lava. A vali, e sili atu le faʻaaoga o vali malulu malulu. Afai e te faʻaaogaina le vali faʻapitoa, o le iʻuga o le a sili atu ona vavalo, talu ai o vali mea e fefiloi i nisi vaega, e filifilia faʻatasi.

    Ole suiga i le laulu uliuli i le paolo o “kofe ma susu” (pe a fai o le lanu uliuli o le 2-3 tone e sili atu le pogisa) sili sili ona lelei e ala i le fufuluina. O lenei faiga o le a sefe ai lauulu mai le valivali lanu o le lanu ma toe faʻafoʻi lau lanu masani. A maeʻa ona fufulu, e mafai ona e vali lou lauulu, ma e mafai ona e faʻatumauina se malulu malulu e faʻaaoga ai le toner shampoos. E maua i latou le lanu lilac ma avatu i curls le paʻepaʻe lefulefu, lea e taua tele mo le "kofe ma le susu" lanu lauulu e moni mamalu. O se isi auala o suiga o loʻo faʻapupula, ma lona fesoasoani e mafai ona e faia le lanu sili faʻalenatura ona o le taʻaloga o le malamalama. Ina ia maeʻa le ata pe a valiina lauulu i lenei lanu, aua nei galo e faʻaopopoina peach, brownish, white and pink tone i lau ofu tino.

    Ma, atonu, o le mea e sili ona taua pe a suia le lanu o lou lauulu o le faʻaumea atoa lea o le ata atoa, e tatau ona sui le pale lanu o laei ma le teuga.

    O ai le lanu o le kofe ma le susu?

    O lenei lanu chic fetaui lelei ma teine ​​uma. Pe o le tagata e ona le paʻu o lona paʻu ma enaena mata, poo peach pe sili ona paʻu paʻu ma lanumoana pe lanumeamata mata, o le a ia aulelei pea ma lenei matagofie lauulu lauulu.

    Tele o lanu o le kofe ma le susu faasino i malulu foliga, o le mea lea o lenei lanu e sili lauiloa i latou e fananau mai ma se malulu ituaiga o foliga.

    E taua le manatua o luga o lauulu lauulu lanu o le a le tutusa le valiina pei ona tatou mananaʻo ai, ma i le fale e toetoe lava a le mafai ona maua le lanu manaʻomia. Ina ia mafai ona maua le lelei kofe ma le susu, e tatau ona faamalamalamaina muamua le lauulu, ona vali ai lea. Pe o le lalelei lauulu poʻo le uliuli lauulu, o le faʻamalamalamaga o loʻo manaʻomia lava, ma e fautuaina ina ia auai le matai i lenei.

    Ata o lauulu lanu o le kofe ma susu

    • Malulu paolo o kofe sili ona masani i le susu
    • Ata mafanafana talafeagai mo teine ​​o lanu mafanafana ma pupula ma auro
    • Pogisa kofe ma susu o le a avatua foliga o le faʻafeagai

    E mafai ona tele naua ni kofe ma susu e pei ona iai ni tagata e faʻatinoina le paolo ae matagofie. Lenei ua vaʻaia i le ata.