Galue ma lauulu

3 faigofie auala e fai de dreadlocks i le fale: filifili se sitaili - agafesootai, teine ​​teine ​​leaga pe faʻaititia lele i le po

E manuia faʻaogaina e le au faitau le Minoxidil mo lauulu toe. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

O le manaia o laʻei fulufulu ma le fesoasoani a dreadlocks e mafai ona matua suia ma teuteuina le foliga na tupu tele matagofie i tausaga uma. Tusa lava pe e te iloa na o le lua filifiliga, pe faʻafefea ona fai de dreadlocks i le fale, e mafai ona maua tonu le ata e te manaʻo.

Dreadlocks o se sili masani ma faigata auala o le faʻaalia o latou lava.

  • Filifilia o le Artificial Dreadlocks
  • Lalagaina metotia
  • Faʻafefea ona lalagaina deadlocks oe mai kanekolon luga o lauulu umi
    • Artificial dreadlocks (lamolemole tufuga): pe faʻafefea ona lalagaina latou lava
    • E masani ona faʻaleleia le lalagaina i le fale: faʻafefea ona lalaga
    • E sefe mai le lalagaina mai ou taʻavale
  • Faʻafefea ona tausia se laei manaia: tausi ile mulumulu ma isi vaega

I lou maofa ma faamemelo mo uo oe iloa, pe a mavae se taimi puupuu mai se pulou lima manifinifi o lauulu, o lou lauulu o le a liua e avea ma se sili atu mane matagofie matagofie fegalegaleaiga o soona fiafia tele.

O se mea mataʻutia e faʻaalu mai ai le ata ma le susulu o lau tama, o le a fuga ai lou fili, faʻaliliuga, laʻau, maʻila, ma faʻaliliuina ai oe i le teine ​​le lelei.

O moa uliuli-lanu mimilo ua mimilo i plaits o le a tuuina atu le faatusa o se maa lilo - le fetu o le pa po.

O le manatu o tagata e le faʻatapulaʻaina. Faatasi ai ma le fesoasoani a 'autilo-sinasina kiona mo 2 - 3 masina, e mafai ona e suia i se Snow Snow Maiden. Ma, faʻatasi ai ma manoa uila o lanu susulu, avea ma Goldilocks, ma ina ua maeʻa na - o le emerald Little Mermaid.

E le faigata i le lalagaina de dreadlocks faʻaletagata. E faigofie ona latou aveese, aua le faʻaleaga lauulu masani, aua le pala. Ae mo se sitaili sitaili manaia, e sili atu le faia o le dreadlocks ma se fulufulu faʻataʻitaʻi mea ese, a le o lea, o le a vave faʻatupulaia ma le sao sikuea faʻapipiʻi i fafo i itu eseese.

Filifilia o le Artificial Dreadlocks

Dreadlocks, tutusa ma le lalagaina mafiafia, muamua tangled pigtails, ese i le mea gaosiga, o le ituaiga o lalagaina.

De-dreadlocks e saogalemu lima-faia dreadlocks. O le foliga o lalaga faʻapipiʻi ua faʻataʻamilomilo taamilomilo, faʻapipii pito i luga o fusi, ae o le lauulu laʻasaga e tele lava, ona o le mea moni o mea 2 o loʻo aumaia mai le tasi itu. Mai i le 50 o aʻu 'ie toga, o le selau' au o le a liliu mai.

O lenei vaega e aofia ai isi faiga:

O le mea o loʻo gaosia ai nei ituaiga o synthetic kanekalon (lauulu), lea e faʻaofi i totonu o le tagata faʻatau masani loka ma faʻapitoa ituaiga lalagaina.

O le vaitaimi o le ofuina o le fulufulu mata o 1.5 -3 masina, ina ua maeʻa ona faigofie ona fili.

Afai ei ai le 6-8 cm o lauulu i luga o le ulu, e mafai ona e faʻaaogaina tootoo e fausiaina se lauulu laʻititi lava soʻo se umi ma tele.

O le tele lanu lanu o Kanekalon mafai ai ona e filifilia soʻo se manaʻo.

O lo o maofa le mataʻu ile faʻamanatuina ole dreadlocks ile matagofie o lalafi i lalo ole moli ultraviolet, e fulufulua, pefua ole laulu, ae le foliga pei o lauulu masani ma e taugata tele.

Alamanuia dreadlocks o loʻo faʻailoaina e fulufulu fulufulu lelei ma matagofie - o se uaea faʻafeiloaʻi i totonu o le fili, lea e faʻalavelave tele i le moe malie i le po.

E mafai ona faʻatau saʻo-faʻamanuiaina dreadlocks: wig, lauulu ulu, vavaeʻese taʻitasi e faigofie ona faʻanaia i totonu o latou lava galugalu.

Lalagaina metotia

E le mafaitaulia ituaiga o lalagaina o lalagaina toafinasina. O le manatu autu: 25 - 50 - 60 fili ua lalagaina faʻamalosi, mimilo, o nisi taimi selu, milo pei o seevae seevae, poʻo fiti ua suia i ni manifinifi mimiti e sosolo i luga o tauau, pe fatuina se sili atu lavelave felanulanuaʻi lauulu. E mafai ona e ofuina ia lamatia dreadlocks (o se isi igoa mo tagata masani) lou olaga atoa, o nisi taimi lalagaina lauulu toe tuputupu ae, ma selu e oe lava e toetoe a le mafai.

O le metotia faʻaaogaina e matai mo le fausiaina o mea faʻalenatura ma faʻafuaseʻi dreadlocks:

Lalagaina dreadlocks mo itula, pe oʻo lava i le 2 i le 3 aso, ona tofu taʻitasi e tatau ona faʻataʻotoina ina ia le matagofie le faʻatulagaina o lauulu e le paʻu i lalo mo se taimi umi, o loʻo faʻasolosolo, o ni solofanua le vavaeina e le sioa solo.

E sili le faʻatuatuaina o le galuega i le pulu faʻapipiʻi, ae afai e i ai ni faʻafitauli i tupe, ona faigofie lea ona fai
dreadlocks i le fale.

Faʻafefea ona tausia se laei manaia: tausi ile mulumulu ma isi vaega

O mea teuteu e fufuluina ma le faʻamaluluina laupepa i aso uma 7 aso, faʻamamaina ma se faʻapitoa mo le dreadlocks.

E le mafai e faʻamamago le conditioner, o le lauulu faʻapipiʻi.

Tausia ma le faaeteete dreadlocks

Ua taʻeʻauli lauulu e tatau ona faʻapipiʻiina mo le lalagaina, ma fili faʻalatalata i aʻa o laʻau masani.

E le fautuaina tagata fulufulua dreadlocks e fufuluina fufulu le masina muamua, i le lumanaʻi latou faʻaaogaina le laupepa e leai se conditioner.

O aso uma e te manaʻomia e faʻamau, fusi ai lavalava faʻavilivili mai le pito i lalo i le faʻavae. Lalagaina lauulu faʻasolosolo.

Faʻasusu lemu ma le vai meli. Faʻapipiʻi le lagomeli ma le solo malulu mai o le povi pe faʻafailele le porotini o le fuamoa moa ma taamilomilo faʻasologa o manoa pe a faʻaaogaina soʻo se oloa.

E le gata mo fafine, o tamaʻi tamaʻi ma le masani ai, e mafai foi e tama ona oka mo latou lava le ata o le Pirate of the Caribbean, o se DJ lelei o le gangsta rap style, poʻo le faʻailoga feusuaiga o Brad Peet.

Dreadlocks e sili ona talafeagai mo alii talavou o loʻo mulimuli i le "Tagata o se faʻailoga o le Lalolagi" feoaʻiga ma faimalaga i taimi uma i luga o le paneta Lalolagi e ala i le sopo: aua le tau fufuluina lauulu i aso uma, matamata mo vortices, ma e masani ona fufulu lou lauulu. Na ou taunuʻu mai i le vaiaso aʻo leʻi avea ma Vaituloto o Michigan, ua maeʻa lelei, i le maeʻa ai o aso e 10 na ou fufuluina le pusi i Fontanka!

Tulafono mo le tausiga o le wig, fufulu ile fale

Ina ia foliga manaia i soo se tulaga, e tatau ona e fufuluina faʻalelei le lauulu i le faʻafefeteina o laulu ma mea masani. O lenei fesoasoani e tatau ona i ai i taimi uma i le sauniuni faʻatauva: e mafai ona e valaʻaulia faʻafuaseʻi i se fonotaga taua, pe a leai se taimi e mimilo ai loka, aʻo leʻi oʻo i le aso malaia, o le tagata fulufulu le aoga sa liliu lou lauulu laʻau i se ituaiga o sulu o manu. O ia faʻafitauli o le a le faʻaleagaina ai le mafaufau pe a fai o loʻo faʻatali se laulu lelei i totonu o le kapoti i le fale, lea i ni nai minute o le a natia ai uma sese o lou lava lauulu. O ni faʻataʻitaʻiga o le a faʻatagaina oe e vave suia le ata: i le taimi nei o oe o se laulu sinasina lauulu, ma i ni nai minute e mafai ona e avea ma se tagata e sili ona masialuga brunette. Ma pe a iai ni faʻafitauli i lauulu, o le wig e avea ma uiga taua o fafine ma alii.

Mea mo pulou

Ina ia faia le wig mulimuli mo se taimi umi, faʻatau naʻo oloa maualuga-lelei i faleoloa faʻapitoa. Afai e te maua se mea e le mafai ona malamalama i ai i luga o le maketi e aunoa afifiina, igoa ma faʻatonuga, aua e te ofo o le faʻatau o le a tumau seia oʻo i le muamua fufuluina, ona e mafai lava na ona fufuluina le fola i se muamua wig.

O laei uma e faia e le laulu e faia:

  • mai lauulu masani
  • vevela vevela
  • mai Kanekalon,
  • mai lauulu gaosi.

O le lautele mataupu faavae o le tausia mo se sese laulu e le eseese tele, ae o mea uma ei ai ona lava uiga.

A faʻatau, mafaufau pe faʻafefea ona e faʻaaogaina le oloa. Atonu e te fiafia i se laei mata manaia e faia i fulufulu tino poʻo kanekalon, o le a e fiafia e savali i se faʻauluulu i soo se mea. O le a pasi le taimi, o lenei ituaiga o sitaili o le a le masani ai pe le fiafia, e te manaʻo e suia lou foliga. Ona e iloa ai lea o nei faʻataʻitaʻi o loʻo taofia le tino na faʻatulagaina i le taimi e gaosia ai; e le mafai ona faʻataʻatia eseʻese. O ia pulou e faʻamalieina ai fafine e le suia a latou ata mo le tele o tausaga, ia tausisi i le sitaili tutusa i lavalava, mea faigaluega, ma mea teuteu foliga. E te manaʻo e fesuiaʻi lauulu - faʻatau se oloa mai lauulu masani poʻo uʻamea tami.

A faʻatauina se wig, maua se tulaga faʻapitoa. E faigofie ona teu le oloa i luga, e faigofie ona fufulu.

Vaʻavaʻai lelei mo soʻo se wig o le saʻo teu ma a fufulu taimi. E fautuaina e fufuluina se laulu ulu e tasi pe a uma le 2 masina, ae o le tele e faʻalagolago i le malosi o totini. O nisi fafine e ofuina i luga o lona wig i mea faʻapitoa taimi, tele taimi i le tausaga, ae o isi e masani ona le faʻamalieina i latou lava laulu ma ofuina fulufulu tino toetoe o aso uma.

A oʻo mai le taimi e fufulu ai le oloa, e tatau ona e faia galuega nei:

  1. selu
  2. fufulu
  3. fufulu
  4. apalai ea air conditioner
  5. faamago
  6. galueaina o laʻasaga.

O loʻo iai metotia lautele mo mea taʻitasi, ae leʻi fufuluina, ia mautinoa e faitau faʻatonuga poʻo le vaʻai i le igoa o loʻo faʻailoa mai ai fautuaga.

Fiafia Wig & Kanekalon Tausiga

A o le i fufuluina le solo i le fale, mafaufau i le alava, toese ma le faaeteete nodules ma tangles. Ave se selu i mea lamolemole, le mafiafia mafiafia nifo ma selu le fili i le itu o le taʻoto. Naʻo le taulimaina o lauulu; aua le paʻi i le mea faʻavae ma nifo. Amata ona mulumulu naʻo le taimi e taoto uma ai alava: pe a uma ona fufuluina ma faʻamamaina, o le a le mafai ona e faʻasaʻo ai ni mea faapatu.

E manuia faʻaogaina e le au faitau le Minoxidil mo lauulu toe. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

E le mafai ona fufulu se lulu pei o ni mea fai ie: afai e amata ona e maanuminumi ma e afu, ona aoga lea mo na ole laumei ole Baba Yaga. O alafua gaosi e mafai ona fufuluina atoatoa e aunoa ma le faʻaaogaina o le malosi faʻamalosi. Liligi le 4 pulou o le moli i le 2 lita o le mafanafana vai, i se vevela e uiga ile 30⁰, palu lelei ma solo le wig i le vaifofo mo ni nai minute. O le faʻamamaina e faʻamamaina ai le alava mai ua le mama, e tatau ona e fufuluina i totonu o le pesini vai malulu, lea e faʻaopopo ai le ie ie vaivai.

A e fufuluina lau wig i le fale, aemaise ona fufulu lou muaulu ma le ua, lea e sili atu le eleelea nai lo isi.


A faʻamamaina lauulu gaosi oloa, aua le toe faia mea sese masani:

  • faʻaaogaina o se fulufulu lauulu,
  • selu susu susu,
  • sitaili i luga o curlers.

O na taualumaga e mafai ona faʻaleagaina ai le tauau. Ina ia faʻamamago lelei i luga o le oloa, tuʻu lemu i luga, afifi i se solo tapuni. Ona fola ai lea i luga o se ie e mitiia le susu ma faʻamago ai. E maeʻa ona faʻamamaina ole faaiʻu mago ile tuʻu faʻapitoa poʻo se fagu, ma ona faatoa mafai ai lea ona selu na faʻaalu. O loʻo faʻatauina ni ituaiga lauti faʻapipiʻi ma Kanekalon faʻatasi ai ma se laulu ua uma na faʻaalia; leai se sitaili manaʻomia.

Tausia o se Thermofiber Wig ma Natura Mea

Fulufulu lauulu e manaʻomia se sili atu faʻaeteete auala nai lo faʻafefeteina lauulu. E sili le faʻatauina o ia ituaiga, pe a faʻapipiʻi se scallop faʻapipiʻi i oloa taʻitasi. Tuu le wig i le auala tutusa e pei o Kanekalon oloa ma amata ona fufulu. Tuu i luga o le mea teuteu ma le fusi alava ma le moulu mo faʻafitauli ma mago lauulu. Faaaoga vailaau e faʻamalu lemu le faʻapaʻu o alofilima i le itu e tupu ai lauulu. E tatau ona e fufuluina faʻamama vai ma le faʻaeteete gaioiga ina ia aua neʻi iʻu se mea, ona fufuluina pe fufulu ese le 'ausa i se taʻele. Faaaoga balm po conditioner mo 10 minute, ona fufulu lelei lea ma lau lauulu e mafai ona aveeseina i vai malulu.

Faamago le wig i le tulaga tutusa e pei o oloa gaosi mai mea teuteu mea. Tuu selu ia fusi, faʻatumu foliga o le fulufulu. Fatuina i luga o curlers faaaoga se curler, fulufulu lauulu po o isi masini. A fai ni laei i le fale, ia faaeteete ia aua neʻi sili atu ma le vevela faʻaalia i luga o le igoa poʻo i faʻatonuga. Faalelei lauulu ma hairspray.

O ofe e faia mai mea e masani ai e mafai ona valiina, fulufulua lemu i pito ile fale. Aua le na o le soona fai, aua nei galo o le tipi lauulu o le a le tuputupu ae i tua. A e manaʻo e fai se perm, faitau le faʻatonuga: e faʻatagaina sea faiga? I le leai o ni tomai talafeagai, e sili atu le le faia o lenei galuega ile fale, ae o le alu i le teine ​​fulufulu. A o le i fufuluina, valiina poʻo le valailaina o se laulu faʻataʻoto foliga, fai lenei faiga i luga o le tamai loka ma vaʻai i le iʻuga.

Lelei lauulu lauulu foliga e taugata, ae a lelei vaʻaiga o le a tumau ai le umi o le taimi. Tagata gaosi oloa o loʻo faʻafouina pea mea ma tekinolosi, atonu o lau wig fou o le a manaʻomia atoa ese auala fufulu, e le pei o le tuai. A faʻatau mai lau ata sili ona e fiafia iai, ia mautinoa e faitau le faʻatonuga: e mafai ona e fufuluina le oloa ile fale pe naʻo le faʻamamaina faʻamamaina e faʻatagaina, e mafai ona fai vali, curling, styling? Ae e te leʻi mauaina se atotupe, mafaufau pe o le a mafai ona tuʻuina mai lau faʻatau ma le tausiga talafeagai, pe sili atu foʻi le faʻatali le faʻatau ma faʻatali mo se isi oloa. E tatau i le wig ona avatu i le teine ​​talimalo le fiafia, ae le o faafitauli.

Farani Fusi: Weaving Tricks, Care Features ma Video Tutorials

Braids o le isi igoa mo Aferika togi e faavae i Farani lalagaina, na faia mai le Igilisi "braid", o lona uiga "braid". O le tumutumu o lo latou lauiloa na i ai i le faaiuga o le 20th seneturi, e ui i lea, o faiga masani e taamilosaga, ma i totonu o le autalavou o lauulu na latou toe avea foi ma o latou tulaga mamalu. O le faiga o le fausiaina o i latou o se galuega sili ona faigata, ma o aso nei o nisi kamupani e oo lava gaosia masini lalagaina, ae e talafeagai? Ma pe faʻafefea ona faʻatino sea lauulu e aunoa ma masini lona tolu?

Eseese ma foliga o le lalagaina

O le filifiliga taatele o le lalaga faʻamaʻamana tuʻusaʻo, o loʻo faʻamavae mai i soʻo se vaega o laʻau laiti ma tutusa lautele e le fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi: o le filifiliga teuteu lea o loʻo i le tele o ata ma lona auai.

Ae peitai, i le mea moni, o le mamanu o lalagaina ma o loʻo auai faʻatasi lalaga 'braids e le tasi, ae o la latou eseesega autu o le tulaga o le lavelave ma le taimi e alu ai e faʻamaeʻaina le lauulu.

Taʻitaʻi tuʻituʻi - e tatau ona e lalagaina e tusa ma le fuaitau Farani faʻavae, pikiina se manoa manifinifi mo soʻo se isi soʻotaga. E saʻo foʻi le fesoʻotaʻi o isi maʻa, ae mafai lava ona o ese mai le muaulu i tua, ma vaeluaina foi.

Fusi fuainumera - masani ona faʻatino i se auala tutusa e pei o laina lalagaina, i.e. e ala i le tekonolosi a Farani toafilemu, ae o le itu o le lalagaina ua suia: o loʻo vaʻavaʻai i luga o le laina ma fili tele zigzags, pe afai e te vaʻai i le faʻatasiga.

O galu ma le valu o se filifiliga sili atu ona faigata, ona e manaʻomia le vaivai ma le toniga punou i vaega taʻitasi, o lea e le mafai ona e faia na o oe.

E faigata foi ona aua nei fai mai e masani ona faia pā i masini fausaga: kanekalon, poni, zizi, ma isi. Ma le isi, i le ata e toetoe lava a le mafai ona iloa lou lauulu ma synthetic (pe afai latou i ai i totonu o le tutusa lanu), ae o le aofaʻi o le lauulu o lauulu ma, i nisi taimi, le umi, faateleina. Faatasi ai ma le faaopoopoina o ia mea, o le umi o le ofuina o fusi ua faateleina e 2 taimi.

E faʻapefea foliga tekonolosi masani?

  • E faigofie lava le lalagaina o 'ie lalaga: saunia se selu ma se au manifinifi (e faigofie ona vaeluaina ma vaeluaina), silikini uʻamea filogia poʻo kanekalon, e faʻaopopo i ai le kelu. O lauulu e tatau ona fufulu e aunoa ma le faʻaaogaina o se matapulepule ma faʻamago lelei.
  • Vavae atoa le foloa i se tutusa tutusa o le le tele vaega ma vavaeina vaevaega mai le pito pito o tuputupu ae i le pito i tua o le ulu. O le latou fuainumera numera o 16-20, ae o fuainumera e faʻalagolago i le maualuga o lauulu.
  • Afai e te manaʻo e faʻaoso fili masani, amata lalagaina mai luga, faʻaopopoina se vaega fou o lauulu mai lalo ifo i lalo o laʻasaga taʻitasi. Afai e te manaʻo i le tele o fulufulu manifinifi, pe a uma ona vaeluaina i vavaega, gagau le lauulu i laina faʻalava ma galue mai le pito i lalo i luga.
  • Kanekalon o loʻo tuʻuina i tuʻusaʻo tuʻuga i le taimi o le lalagaina o latou vaʻai ma le laina nape, pe a fai o le lauulu e uumi, ma pe tusa o le ogatotonu o latou uumi mo ni manoa pupuʻu.E pito sili ona faʻamaufaʻailoga le pito e faʻaopopo e faʻateleina ai le malosi o le faʻapipiʻi, ae e mafai foi ona faʻaogaina ni puʻupuʻu masani manifinifi.

E mafai ona i luga o le 10 cm le umi o lalagaina lalaga, ma o soʻo se mea faʻaaoga e masani ona faʻaogaina e faʻateleina ai.

I se vaʻai puʻupuʻu lauulu, o le a vaʻaia manatu mai le amataga soʻotaga, lea i le iʻuga e mafai ona aʻafia ai e le gata i le foliga mai, ae faʻapea foi ma le tumau o le laulu. O le fuafuaina taimi umi o le 3.5-4 itula.

Lauulu stylist fautuaga

Braids o se taimi umi sitaili: ma le amio saʻo i na pigtails, e mafai ona e alu atu i luga i le masina, ina ua mavae lea e tatau lava ona e mimilo latou, aua o lauulu e malepe i taimi o totini o le a fausia se ao gofie ma tuuina atu le le mautonu i le aotelega ata.

  • Afai na e faia ni totoa, o le fufuluina o lau lauulu e mafai ona faia i le tele taimi nai lo le masani ai: mo teineiti e vave gaʻoa aa, o taimi i le va o lenei faiga faʻaopopo e oʻo atu i le 3 aso, mo tagata e ona le ulu masani - e oʻo i le 7 aso. E mafua mai i le mea moni o le lauulu o loʻo i ai pea i se tulaga aoina ma avea palapala tele sili lemu. I se faʻaopopoga, o le maualuga o le laʻau o loʻo i ai i lavalava e le faigofie ona vaʻaia e pei o mea lelea.
  • A o le tupe e mafai ona faʻaogaina, ona tatau ona lafoaia faʻamau eseese, balms, conditioners ma le tuʻufaʻatasi. Ae e faapitoa le faʻatapulaʻaina o loʻo tuu i luga o suauʻu ma isi oloa o loʻo i ai gaʻo gaʻo. E mafua ona o le a matua faigata lava ona fufuluina ia paluga mai le lauulu.
  • O le mea lea, na o le pau le mea e faʻatagaina oe e faʻaoga i braids o le faʻamalama e faʻaogaina na o mea i aʻa ma fulufulu: e le manaʻomia le tufatufa atu foʻi i le umi. I le taimi lava e tasi, ia mautinoa a maeʻa ona vilivili faʻatasi ma le faaeteete i lalo o vai.
  • O le tele o ata i luga o le upega tafailagi e faʻamaonia e fetaui lelei fusi i le masani o fusi ma 'iʻa, ae o se tasi e le mafai ona fesoasoani ae matauina o le ata mulimuli e mamao ese mai ofisa ma pisinisi, o lea e masani ona faia i tafaoga poʻo i taʻaloga taʻaloga.

Ona o le mea moni o loʻo mausali e le fetaui ma le masani ai vaega eseese o le tausiga, o le laulu i se laulu laei (aemaise lava pe a tatou manatua o le lalaga o lo o fufusi) matua feteʻenaʻi ma e le maua se faʻaopopo faʻaopopo, moisturising ma isi lanu. O le mea lea, pe a uma ona ofuina le fili, e tatau ona e faia se malologa, tumu i le malosi galue.

I se faʻaiuga, e taua le faʻapea o loʻo i ai pea i lalosi ni pupuni, ma tele lava e faʻatatau i le tulaga o lauulu: faatasi ai ma le faʻatosina ina ia paʻu le lauulu, faʻapea foʻi ma le maaleale tele, ua faʻatagaina ona faʻatino se laʻau lauulu.

function flat_jQuery_is_load_19 () <if (typeof jQuery.arcticmodal == "le faʻamatalaina") <! galuega (a), ajax_request: null, closeOnEsc :! 0, closeOnOverlayKlik:! 0, clone:! 1, overlay:>, pusa oloa:, afifi: leai se 0, tino: gaogao 0, mea sese:, tatalaFaʻamatalaga:faaiʻuga, lumaOpen: a.noop, afterOpen: a.noop, beforeClose: a.noop, afterClose: a.noop, afterLoading: a.noop, afterLoadingOnShow: a.noop, errorLoading: a.noop>, c = 0, d = a ([]), e =<>), i >>, f =<>, fesuiaʻiga: galuega (b, c, d, e)>, sauni_ tagata: galuega (b, c)<>)>, init_el: galuega (b, h)<>

O a ni dreadlocks

Faʻaliliu mai le Igilisi, o le upu lea o lona uiga "faʻamataʻutia." O le fausiaina o dreadlocks o se mea faʻafuaseʻi i totonu o lauulu, e faia e se tagata poto ile laʻei. Ole faiga e tali tutusa lava ma le natura ninii o curls, e tupu pe a e le fufuluina ma selu lou lauulu mo se tausaga pe sili atu.

E masani lava ona manaʻomia e talavou le mea uma ile taimi e tasi, o lea la, e pei o le soʻona faʻa soʻona paʻu tagata uma, e o atu tagata i le pulu faʻapipiʻi ma tuʻu i ai se vaega tupe. Ioe, e mafai ona e taumafai e fai se laulu ile fale, ae e faigata tele. Ole mea lea, e sili atu le aua le avea faʻafitauli ma feutagai ile tagata faʻapitoa.

Faʻalenatura pe e masani

E tele fesuisuiai o le dreadlocks e mafai ona faʻamalieina le sili tofo tofo. E i ai se tele numera o lalagaina metotia e fetaui ma lauulu o eseese fausaga ma uiga.

Faalenatura dreadlocks lalagaina mai o latou lava vilivae, lea e tatau ona feololo lona umi, talu ai o latou manoa o latou lava mauaina o le lona tolu puʻupuʻu nai lo le lauulu.

O le lelei o natura dreadlocks:

  • i ai foliga sili atu ona matagofie pe a faʻatusatusa i mea paʻu,
  • faigofie ona faʻamauina o ia
  • faigofie ona tausi
  • Manaia ma agamalu ile tago.

Faatasi ai ma vaivaiga e mafai ona iloaina e pei:

  • o le lalagaina faiga e matua tiga,
  • O ni faʻafitauli i le fili, e sili atu le faʻaletonu i lau laʻau puʻupuʻu,
  • afaina taua lauulu,
  • ona o le tulaga o latou lava curls, e le o tagata uma mafai gafatia dreadlocks mai lauulu masani.

Fatuga (Saogalemu) Dreadlocks lalaga mai le lagona poʻo le kanekalon ma faʻapipiʻi i lou lauulu. Latou autu aoga o:

  • e tumau ai le laulu
  • mafai ona aveeseina i soo se taimi
  • toea i lauulu o soʻo se umi.

O le saogalemu dreadlocks e tele faʻaletonu:

  • uiga e le masani ai
  • maila ma faigata i le paʻi atu
  • lauulu lanu e faʻafitauli e filifili.

O i latou na muamua ofuina dreadlocks o tagata nonofo i Etiopia ma Jamaica. Ae e le o se faʻaaloalo i faiga. Na talitonu tagata, a oʻo mai le iʻuga o le lalolagi, o le a afio mai le Atua Jah, o loo tapuaʻia e tagata o le atunuʻu, ma latou tosoina tagata i le lagi i se olaga pupula, mo le umi lava o mea latou te fefefe ai.

I le Initia anamua foi sa i ai hermits oe na ola maualuga i atumauga ma na o ia lava na aʻoaʻoina le aano o le atulaulau. Ona o le le lava o le tausiga lelei ma le faʻamamaina, na faʻalavelavea la latou curls, ma maua ai fusi. O nisi taimi o nei lauulu e mafai ona oʻo i le sili atu ma le mita le umi.

I onapo nei sosaiete, dreadlocks ua avea ma elemene o faiga. O sui o nisi subcultures o ni manaʻomia faʻapitoa o lenei fulufulu. O le sili ona taʻutaʻua tagata e ona le ulu o se laulu o se taʻutaʻua taʻutaʻua ma tauivi mo aia tatau ma saolotoga Bob Marley.

E talitonuina ina ia mafai ona maua sili dreadlocks, e tatau ona e lafoaia lauulu tausiga. Ae e leʻo le mea lea, talu ai o tagata Europa i ai curls ma se fausaga vaivai ma saʻo. Afai e te le tausia mo i latou, tetele warlocks e le foliga pei dreadlocks o le a aliali mai i luga o lou ulu.

Le mea e te manaʻomia e fausia dreadlocks

Uma saogalemu ma natura dreadlocks i luga o lauulu lauulu e mafai ona faʻanaia i le fale. A o le i filifili e fai lenei laʻasaga, e tatau ona e malamalama o le tele o avega i luga o curls e mafai ona oʻo ai i le lauulu leiloa. O le mea lea, i latou e i ai ni tino vaivai ma manifinifi laulu, e sili atu le lafoai o lenei faiga.

Le taimi taua i le lalagaina o dreadlocks o le umi o latou lava laulu. Naʻo polofesa e iai le poto masani tele e mafai ona fai ni pulou i luga o le lauulu e oʻo i le 7 cm, ae sili atu le faʻatali seʻia toe tulaʻi mai curls. E mafai ona e filifilia laufanua dreadlocks ma se faʻaopopoga, ae ui i lea, i lenei tulaga, o le laʻititi laʻitiiti umi e tatau ona i ai i le 10 cm.

Ina ia lalagaina dreadlocks ma ou lima i le fale, e tatau ona e saunia se uʻamea selu, lauulu lauulu, tele fulufulu ulu, paa, kilipa, fusi eli mo lauulu, o le ae manaʻomia ni fagu o laʻau mo le teuteuina, faapea foi ma le matau e manaʻomia e lalagaina o loimata paʻu i fusi.

Lalaga tekonolosi

Ina ia lalagaina masani dreadlocks i le fale, e tatau ona e fufuluina lou lauulu i le faʻamoe poʻo le fasimoli, lea e le tatau ona aofia ai ni mea faʻaopopo. A o le i faia lauulu, o le lauulu e tatau ona mago, lamolemole ma usitai. Ua vaevaeina uma i vavae eseʻese ai ma 2 x 2 cm le vaʻaia ma faʻamautu i tamaʻi taʻaloga paʻu.

  • Amata galuega mai tua ole ulu. E tofu mai le pito o le fasi mea ua aveese le pito i luga ma selu mai le aʻa i le isi, o le mimiloina seia oʻo ina maua se fasi fulufulu e le toe mafai ona selu.
  • O le mea e tupu mai i le mea sa fai e tatau ona fuli i luga ma alofilima, pei ole plasticine.
  • E tatau ona e tuua le pito i luga o le 1 cm, faʻamago ma faʻamafanafana ia te ia i se lauulu mago seʻi mimilo uma.

Fulufulu mamoe dreadlocks:

  • Muamua lava, e tatau ona e ave totini lele poʻo se sikafu. E tatau ona latou faamalamalamaina o latou lauulu seʻia oʻo ina latou maua se ofe mamafa tele.
  • E tatau ona vaevaeina (saeia) i vaega tutusa.
  • E tatau ona suauʻuina pito manoa o le paʻu ma faʻamalosi mo le 15 minute.
  • Le isi, tatou te faʻamauina sikoa taʻitasi i se fulufulu paʻu ma faatasi ai ma le fesoasoani o se matau tatou te pipii i le laulu malulu.

Faʻafefea ona tausi

Natura dreadlocks manaomia sili atu tausiga nai lo le faʻafefiloi dreadlocks. E tatau ona e faʻa amanaʻia tele ia lauulu lauulu, aemaise ile vaiaso muamua. Fufulu lauulu i le vai manino e aunoa ma le faʻamalama. E iai tagata atamamai e fautuaina latou le fufuluina. Afai e lagona pe fulufulu sa faʻaaogaina i le galuega, ona e tatau lea ona sauniuni mo le le lelei manogi o fulufulu susu. E le gata i lea, o le faiga lava e tasi e tatau ona toe faia i taeao: o loka taʻitasi e tatau ona tusi i tamatamaʻilima mai aa i pito e tau, ina ia pei o fusi sosolo. A maeʻa le masina, e mafai ona e fufuluina lau lauulu i sina masima vai. Naʻo mea mama e tatau ona faʻaaogaina, 2 i le 1 poʻo le 3 i le 1 oloa e tatau ona aofia.

Faʻafefea ona aveese dreadlocks ma tausia lauulu pe a mavae atu na

E toatele e fiafia i le fesili: e mafai ona lalagaina masani dreadlocks, ma o le a le mea e tupu i lauulu? Afai o faʻasologa sa faia o mea, ona tumau lea o le laulu i le tulaga tutusa. Afai o le filifiliga na pa'ū i luga o lamatia dreadlocks, ona e tatau ona aveese na o latou i le teine ​​laulu. O le taualumaga e tiga ma e umi tele, e tatau ona e saunia mo le mea moni o le laulu o le a manifinifi manifinifi.

Tele o tagata na latou tipiina faʻafefe mataʻu. Afai e leai ni fuafuaga faapena, ona sili atu lea e amata loa le faʻafouina agavaʻa: faʻaaoga masks, afifi, vitamini ma isi auala faʻapitoa faʻapitoa. E tatau ona manatua i le mafaufau o le lauulu o le a faaauau pea ona fluff mo se taimi umi ma ua tipi pito.

O lea, oe mafaufau e uiga i se laulu foliga pei o dreadlocks? E aoga le lalagaina oi latou? Muamua lava, e manaʻomia ona e talanoa ma le matai, tusa lava pe e te manaʻo e fai i le fale. E tatau ona e tali atu i le filifilia o le auala o le lalagaina dreadlocks tusa ma le ituaiga o laulu ina ia mafai ona e fiafia i le faʻaiuga mulimuli.

Faʻafefea ona faia saogalemu dreadlocks ma kanekalon?

Lauulu e tatau ona mulumulu uma ma faʻamamago lelei. E le mafai ona faʻaaogaina emollients (suauu, conditioners, balms).

O lauulu e vaevaeina i le vaeluaina i sikuea tutusa o le 1.5 po o le 2 cm, amata mai tua o le ulu. Afai e te mulimulitaʻi i le siaki laupapa, o le a sili atu le saʻo o dreadlocks, ma le lalelei patch e le iloa atu. O loka vavaeese ua faʻamauina i aʻa ma ni tamaʻi paʻu.

O le lalagaina saogalemu dreadlocks, o se tulafono, amata mai le pito i lalo. O se tasi o manoa i le pito i tua o le ulu ua faʻasaolotoina mai le pulu, vaevaeina i ni vaega se tolu ma amata lalagaina o se pailate masani, lalagaina avanoa mai kanekalon i totonu. O manoa paʻu e tatau ona faalua ona sili lona umi. A sauni le vavao, o le mea o totoe o le kanekalon dreadlock o loʻo faʻataʻamilo ai mai le pito i luga i le pito i lalo. Lea e le tuleia le tourniquet ua mauaina, ua togafitia ma le faʻamalie mo le dreadlocks. Fai tutusa ma isi mea totoe.

O sea laulu e mafai ona ofuina mo le tusa o le 3 masina, pe a tupu le lauulu i tua, o le saogalemu dreadlocks e mafai ona fili faʻapipiʻi pei o fili masani.

O le isi ituaiga o mea ua taʻua o "de dreadlocks", lea e aʻafia ai le faʻaaogaina o avanoa faia Kanekalon, lagona poʻo le fulufulu mamoe. E mafai ona avea ma “natura” lanu ma susulu. O ia saogalemu dreadlocks mafai saogalemu taʻua sese - moni lauulu ua na o luga manunua i luga i le faavae. Le faʻaogaina o avanoa lanu e tele, e mafai ona faia se ata faʻatele, ae o aʻa o lauulu ola o le a vaaia pea, ma o lenei e tatau ona amanaia.

Faʻafefea ona fai tofa le sefe D.E. dreadlocks?

A fausia se lauulu laei, e te manaʻomia se selu, tamai uʻamea fusifusi, lauulu uʻamea, dreadlocks-avanoa, a crochet hook. O le ulu e tatau ona fufulu e aunoa ma se pulu pasama, faʻamago, selu.

  1. O se pu e faia e ala i le matau i le pito i lalo o le mea faigaluega.
  2. Lauulu e vaeluaina i ni manoa. Afai e lelei lau mata, e le manaʻomia le vaevae uma lauulu i se taimi. E sili atu le amata mai le tua o le ulu.
  3. E filo se filo i le pu na gaosia i totonu o le mea e fai ai galuega, e fesoasoani ia te ia lava mo le faia.
  4. O le nonoa faʻaigoa ua vaevaeina i le afa ma afifi i vaega o le fefe-avanoa i le nofoaga. Le nofoaga o le faamaapeina ua faʻamautuina ma se ofuvae eli.

O le mea e tasi e faia i isi vaega o le filo. O ia saogalemu dreadlocks e faigofie ona faia i le fale. O latou totini e tusa o le 2 i le 3 masina: pe a toe fulu i tua le lauulu, o mea faigaluega e mafai ona tatalaina ma toe faʻaaogaina.

O le isi auala lalagaina o le "valu", pe a fai o le laulu e fusi faataamilo i le ogatotonu o le mea faigaluega, ma o le dreadlock e lua pito. O le mafuaʻaga lea o le igoa o loʻo i ai le ufitia D.E. - puupuu mo faalua faʻaiʻu (faʻalua itu).

"Saogalemu" fufulu faʻatasi i le vaiaso. Kanekalon e fefe i le maualuga o le vevela, o lea o le a tatau ai ona e teʻena le lauulu laʻititi, faʻapea foi ona e alu i le sauna. Fulu / lagona dreadlocks amata ona manogi le manaia pe a susu. O nisi tagata e ono teteʻe mai i nei mea, ma i le mea e tupu ai le vevela ma le mumu o le ulu, e tatau ona lalagaina faanatinati saogalemu dreadlocks.

Dreadlocks: talafatu ma mea moni

I lenei vaega, o le a tatou iloiloina ai le masani masani talitonuga o tagata e uiga i dreadlocks ma taumafai e iloa le mea moni ma o le a le tala fatu.

  • Dreadlocks e faavavau. O le masani ai sese faʻasese, ona o lea e faʻasaina e matua a latou fanau i lalagaina loka. O le mea moni, e iai le tele o le saogalemu dreadlocks na faia mai kanekolon, lagonaina po o uaea - ua latou aveeseina ina ua mavae le tolu masina o le faaeteete ofuina.
  • E masani lava ona palapala le ulu o fulufulu. O le fesili lona lua e sili ona lauiloa i tagata o loʻo latou feaveaʻi, o le faʻafefea ona e faʻamamaina lou ulu? O le tali e matua manino lelei: manaia. E masani lava ona palapala fulufulu lauulu ile dreadlocks, ma e manaʻomia ona fufuluina soʻo. Saogalemu kanekolonovye dreadlocks e masani ona tausia lauulu e pei o ie ufiufi, puipuia i latou mai le faʻaalia i le la ma le pefu.
  • Dreadlocks - e tiga. Upumoni mama. "Dangerous", i.e. dreadlocks mai lou lauulu, lalagaina ma le tiga. O le taimi muamua pe a maeʻa ona fili lauulu ia i latou, e fai lava sina le manaia i le moe. e oʻo lava i dreadlocks manaʻomia le faʻaopoopoga tausiga - lubrication o le ulu ma faʻapitoa auala, mo se faʻataʻitaʻiga. A aunoa ma latou, o le ofuina o le mataʻu e matua tiga lava.
  • Dreadlocks e mo le le aloaia. A pepelo. I le lalolagi faaonapo nei, o se tagata e iai lona peʻa pe leai o lona laʻau e le o toe avea ma mea e lamatia ai, poʻo le faʻaleagaina ai o latou tagata, ae naʻo le tagata na ia faia le lalolagi o se nofoaga sili ona lelei. O tagata faigaluega i ofisa ma polofesa i le iunivesete, faiaʻoga o vasega faʻataʻitaʻi poʻo fugalaʻau - mo tagata fiafia i lauulu masani, e tele filifiliga. Ioe, e mafai e kamupani o loʻo i ai le laʻei o laei e le talia oe - ae e tatau loa ona e faʻamuamua.

Ituaiga o dreadlocks ma tausi mo latou

E pei ona uma ona faʻaalia, o le dreadlocks e le gata e faatatau i se laulu-mo-uma-olaga lea e naʻo le luluina, ae le naʻo le faʻataʻamilo o lauulu i taamilosaga. E tele itūʻaiga eseese.

Saogalemu dreadlocks. Lalaga faʻaaogaina le kanecolone - o se mea vaivai e sau i lanu sili ona pupula. O se mea e pei o se ufiufi e faia i ai, lea e ofuina i se loka o lauulu ma e mausali faʻamautu. Taua! Kanekolon e le talia le lauulu mago - taumafai e aua le faʻamamago filo ma ia. A leai, o lau dreadlocks o le a suia i se ie solo mama. Lua masina mulimuli ane, e mafai ona aveʻesea ma suia le kanona, pe naʻo le faʻamaʻapeʻa.

Matua dreadlocks. Lalagaina mai lou lauulu i se matau. O le lalagaina tiga ma le manaʻomia e filiina le dreadlocks ma sina taimi ua tauia e le mea moni e faapea ma i latou e mafai ona alu i le itiiti ifo i lou atoa olaga. E fautuaina foi le muamua tasi ma le afa masina talu ona lalagaina, aloese le aau i totonu o le sami ma le vaitaʻele, sili atu aua le fufuluina. Afai, pe a uma ona fili, o le fulufulu mata e fufusi ua iloa lelei ma e te lagonaina se le manaia o le vevela, suʻisuʻi o aʻa ma lauulu suauʻu talafeagai. O le popo e le mafai ona suamalie suauu e sili mo lenei.

Dreadlocks mai lagona. Pei o dreadlocks mai canecolon, o laei e pei o totini i ou loka ua mimilo. Tino malie i le tago atu, e mafai ona aveese gofie pe a manaʻomia - talafeagai mo se faʻafiafiaga poʻo le pati Halloween. Pei o cankolonovye, fefe e faʻamama ma se fulufulu. Ae a uma ona fili, o le moe i luga e fetaui ma faigofie.

Faʻafefea ona lalagaina dreadlocks i le fale?

E mafai ona e faia saogalemu dreadlocks i le fale oe lavaae ui i lea, e sili atu ona lelei le fesili atu mo se fesoasoani mai se tasi o au uo poʻo ni ou aiga, aua o oe lava na o le a mafai ona tofa faʻamanatuina le saogalemu dreadlocks mo se taimi umi lava.

Muamua lava, e tatau ona e sauni-faia lanu uliuli. Le tele o taimi i le tasi afifi mafai ona e mauaina e oo atu i le 17 fasi saunia-faia dreadlocks, o lea e te manaʻomia ni nai afifi. E fautuaina e ave ma se margin mo se faalavelave faafuaseʻi.

I le faʻatauina saogalemu dreadlocks, amata lalagaina i latou i le laulu e pei ona taua i lalo: e tatau ona afifi lau oe lava vilivae i le matau, ona pasi atu lea i totonu o le pu i luga o dreadlocks. Ma e tatau ona e aveina se curl leai se totogi ma lalagaina ma le tasi oe na faʻamaʻi. O le mea lea, o le vavaeina o curls i le tasi ma le isi, vaeluaina le mea gaosi faʻatasi ma latou ma faʻamautu ma se paʻu manifinifi. O le mea foʻi e tatau ona faia i toega o le curls, ma a e filiina le faʻafefeteina mulimuli, e mafai ona e tilotilo i totonu o le faʻata ma faʻaali atu i au uo se mea fou fou laei.

Lauulu lauulu mo soo se sitaili e aunoa ma le vevesi i aso uma.

Le mea e nana, ou te fiafia e faʻataʻitaʻi ma loʻu laulu. O le vavaeina e faavavau i lanu eseʻese, lauulu, laʻeina o lauulu ma lauulu na taʻitaʻia ai aʻu i le mu, puʻupuʻu ma ulavale. Faʻafefea ona tupu lauulu, o le a le mea o fai i ai, ae faʻalelei ma matauina, ou te leʻi iloa. E leʻo toe tosina mai i loʻu mafaufau ni lauulu pepelo, ona o le mea moni sa tele loʻu taimi ma latou, ae a leai foi ma le lauulu umi sa ou lagona le tapunia tele.

I le taimi o le lautele o le Lalolagi Lautele Web sa ou vaaia ata o teine ​​ma dreadlocks. O nei tupu fua pe e igoa foi o latou, matautia dreadlocks. Ae a uma ona faitau le faʻamatalaga, ma aʻoaʻo e uiga i le iai saogalemu dreadlockfaafoliga o masani dreadlocks, o se ataata na faaali mai i loʻu foliga - o iinei, le auala auala! Faʻavae i luga o manatu faaalia mai tagata faʻaaoga eseese ma sa toe faʻatali loa, sa ou leiloa.

O lenei ou te fia manao e faʻasoa le poto masani o le ofuina d.e. dreadlock, lea na alu pea mo le 4 masina.

O aʻu ma laʻu DE Dreadlocks. Autu lanu - 135S mumu mumu.

Faʻaliliu mai le Igilisi D. E. (faʻaluaina faʻalua) dreads - o lona uiga dreadlocks ma lua pito, o se fulufulu mata ma lalagaina fili o Kanekalon (fulufulu paʻu) o soʻo se lanu, ua fili i lona lava lauulu ma le fesoasoani o lalaga '' valu '', ma faʻamautu i se fulufulu paʻu.

DE Dreadlocks e lalaga faʻatasi mo le umi o le 1.5 i le 3 masina, e faʻalagolago i le saoasaoa o lauulu tuputupu ae ma la latou tausiga. Faatasi ai ma se umi vaitaimi ofuina, o se faigofie lalagaina e le faamaonia. Ina ua uma ona lalagaina ma fetuunai le mea faigaluega e mafai ona toe faʻaaogaina.

A maeʻa ona talanoaina ma le matai nisi nuʻu o DE Dred, pei o le umi, mafiafia, foliga ma lanu pa, lea e mafai ai ona i ai ni 2-4 lanu i le tasi dreadlock, e tumau ona faʻatali mo ni nai aso (pe a fai e le matai e saʻo le lanu), mo se mea le auala o le a faia avanoa mo lalagaina.

Laʻu fautuaga patino: Filifili ma le faaeteete se matai. Faitau iloiloga, aua o le lumanaʻi e le gata i lauulu, ae e faʻalagolago foi i ou lauulu.

O le lalaga faʻamalosi lava ia e uiga ile 3 itula. Ua gagau avanoa ia afa, ina ua uma le isi vaega e leai se totogi, ae o le isi e fili i lou lava lauulu ma malupuipuia ma se fusipaʻu. I se taimi mulimuli ane, o le le mautonu e ono tupu mai, e pei ona tosoina le lauulu, ae e le o toe umi.

Laʻu fautuaga patino: Aua le fili i le tele o le DE Dreadlocks, o lenei mea e mafai ona avea ma se le mautonu sock, gatalia o le ulu, lauulu leiloa ma, e tusa ai, o se vave lalagaina.

Le tausiga o le Dreadlocks, leai se mea sili atu manaʻomia e manaʻomia, ae i le isi itu, o mea uma e faigofie.

E fautuaina le fufuluina o lou lauulu tele taimi o le vaiaso. Ae afai e te maua le palapala tuusaʻo - aua le faʻaali. Mo le tele o itu, e tatau ona e fufuluina le papala lava. E fautuaina e faʻamamago DE Dreadlocks ma se fulufulu malulu lauulu, pe mago mago i se mafanafana, aloese faʻafesoʻotaʻi luga ea ma le gusi, ma faʻatasi lava mo le tele o itula. DE Dreadlocks e lelei le fesoʻotaʻiga ma le vai. A fufulu le lauulu, e tafe ifo i lalo i dreadlocks, ina ia mafai ona afifi pito o le dreadlock i se solo.

O le a ou fai atu nei o loo ia te oe se miti lelei. Ma faʻapea foi, DE Dreadlocks - o se avanoa lea e moe ai i le taeao mo se itula pe sili atu foi. Ou te manatu e le tatau ona e faamatalaina pe aisea.

Leai se tau o le a faʻaumatia ai lou laulu. E faigofie ona liliu le Dreadlocks i vavega vavega, e tatau lava ona e taumafai!

Ina ia tuʻuina atu i le laulu mai DE Dred amataga, oe mafai ona faʻaopopo i ai ma isi mea teuteu elemene. O mea uma e tofo i lau tofo!

"O ai na fai mai teineiti ma dreadlocks le mafai ona foliga aulelei?"

Ina ua uma ona ofuina le DE Dred, e toʻatele ua maitauina se faʻaleleia o le tulaga o le lauulu, ma e moni lava.

Ole lalagaina o DE Dreadlocks e matua faigofie ma vave. Ina ia faia lea mea, tipiina le kulimi ma faʻamaʻamaʻa ona togi. Fufulu lau lauulu i le pasama mo le tele o taimi, mago.

Laʻu fautuaga patino: afai e tupu e matua lavelavea lou lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina le suāuu burdock.

Aua le popole pe a fai o loimata e tafe mai ia te oe. I se tulaga sili, o le laulu lea e pa'ū ma matou i aso uma.

Aveesea DE Dred - "Faʻafefea ou te le fia vaeluaina ma i latou."

E tatau ona ou faʻasoa faaopoopo ma leleaga:

Tulaga:

  • Faʻafetai i le DE Dreadlocks, ua mafai ona e toe faʻaleleia sina ma tupu tele lou laulu.
  • I taimi uma o se laulu sili manaia i le ulu, tusa lava pe na o latou fusiua i le solofanua.
  • Tele tupe teu ma lauulu teuteu tupe.
  • Fai lelei le totini ma le lalagaina sao.
  • Lelei lauulu mo soʻo se malaga, pe o Saute, pe naʻo le isi malaga.
  • Fetaui lelei mo soʻo se sitaili.
  • E mafai ona e fufuluina lou lauulu tele taimi i le vaiaso.
  • E aunoa ma le sau i lauulu lanu, oe mafai ona alu i totonu o soʻo se lauulu lanu.

Leaga:

  • Vaʻaiga faʻapitoa.
  • Mo maaleale paʻu, kanekalon mafai ona faʻavevesia.
  • E le ofi uma pulou, poʻo le sili atu le saʻo, o le a tatau ona e faia e aunoa ma latou.

Talu ai nei e fesoʻotaʻi, ae o le faʻatolu ai lea. Ou te faʻailoa, DE Dreadlocks - o loʻu la lenei i loʻu agaga.

Faatasi ai ma i latou, e le gata na fofo loʻu lauulu faʻafitauli, ae ua ou mauaina foi o aʻu o se tagata.

O e mafaufau pea e uiga i se suiga fesuiaʻi i lauulu?

Faʻafetai lava mo lau silafia.

Z. I. Ona o aʻu mea laiti sese i le lafoina o se iloiloga, sa aveʻesea mai le lolomiga. Ou te faatoese, o aʻu le muamua, ma ou te manaʻo e vave tali atu i se tala a DevilLina.

A o mo le uumi lauulu, e mafai ona e fili, ae o le a le foliga mai aua o le a faʻaalia mai lauulu mai lou laulu. Le tau o matai uma ese. I loʻu taulaga, na ou aveina le 4,000 rubles, ma ou te manatu o le taugofie o tau mo lalaga.

Faʻafefea ona fai dreadlocks- o faʻailoga o le Dreadlock aganuu

E toatele e fiafia i le fesili: o a dreadlocks ma o ai na o mai ma lenei le masani ai ituaiga o lauulu. E ese le manaia, ae o le mea moni o dreadlocks o se mea masani o le laulu o se tagata, peʻa fai o le a le iai lava i lona olaga vaʻai se selu, shampoo poʻo se pa o fasimoli.

Afai e te le tausia lou lauulu, e masani ona latou se ese ma avea ai pei o le leona leona. E faapitoa lava faigofie dreadlocks o loʻo faia i luga o lauulu lauulu, o lea na muamua i latou i le uliuli tagata o Amerika ma Aferika.

I lenei mataupu o le a tatou taʻuina atu ia te oe mea dreadlocks, a le dreadlocks faia, sili atu le tonu pe faapefea ona lalagaina latou, ituaiga ma sili atu.

Le mea e te manaʻomia e fausia dreadlocks ma ou lima

Uma matautia ma le saogalemu dreadlocks mafai ona lalagaina e le gata i le polofesa uluulu, ae faapea foi tutoatasi i le fale. Ae le i lalagaina dreadlocks, e tatau ona e sailia lua tuʻutuʻuga masani mo lo latou lalagaina:

  • O lau lauulu e tatau ona i le va o le 15 cm le umi, talu ai o lona umi i le taimi o lalagaina ua faʻapuʻupuʻu e toetoe o le 1/3.
  • Afai e i ai lou manifinifi, vaivai le tino male lanu, ona mamafa lea o avega e mafua ai lo latou leiloa.

Mo lalagaina dreadlocks ma ou lima, e te manaʻomia: se fulufulu lauulu, uʻamea selu poʻo se selu laiti, paa, pulou ma isi anapogi, ni isi atigi ofu solo, tele fulufulu lauulu, o se matau ma oe ona lalagaina lauulu malepe i flagella.

E faʻapefea ona fai dreadlocks saogalemu - faiga e fai i le fale

Ae e te lei amataina lalagaina saogalemu dreadlocks faafoliga, oe o le a manaʻomia: Kanekalon - lauulu gaosi o le umi manao ma lanu, fusi vaega, solo. O lauulu mai le dreadlocks e matua ese lava ma i o tatou taimi e tele auala e fatuina ai.

Afai o oe e te musu e faaleaga lou lauulu, o lea o lau filifiliga o le tele o mea dreadlocks. O le lelei o lenei metotia pe a fai o loʻo e manaʻo e faʻaali mo se taimi ma se laulu fou, e mafai ona e "aveese" e aunoa ma le afaina ai o lou lava lauulu.

I le faʻaaogaina oa matou fautuaga, o le ae iloa le auala e lalagaina dreadlocks, e le gata i lea, e mafai ona e fausiaina ia oe lava ile fale.

Fausiaina dreadlocks ma lalagaina

O lenei metotia e lelei mo i latou e fia faia dreadlocks luga pupuʻu lauulu. Oe e manaʻomia le solo, laupepa, kulimi ma kanekalon (fulufulu lauulu). O le umi o Kanekalon tatau ona tolu taimi umi nai lo au mea moni. Polokalama o lalagaina faafoliga dreadlocks:

  1. Vaelua le lauulu i le ulu i sikuea o le 2.5 cm le lautele ma faʻamautu le taunuʻuga uʻamea ma se vaega faʻamalosia.
  2. Ole mea lea ua tatau ona vaevae taʻitasi i vaega e tolu. Faaopopo se filo fatufatu i se tasi o latou.
  3. O lenei ua lalaga se lalaga masani o filo e tolu (i totonu o le ai ai le tasi e tasi). Matou te faʻatuina le pito i lalo i se ofu mafiafia.
  4. Matou te aveina se isi manoa o kanekalon ma faʻamau lelei i ai ma le lalaga faʻapipiʻi maua mai le faʻavae i le pito.
  5. Faʻamau le pito i lalo i se fusipaʻu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi solo i le laualuga o le faʻasologa.

O le ae mauaina se laeiina o lauulu manaia e le maua ai se lamatiaga i le lauulu.

Sauni Sauni Ja Dreadlocks

Lenei o le saoasaoa ma le sili ona saogalemu auala mo lau lauulu, ae o le sili ona taugata, aua oe faʻaogaina dreadlocks saunia-faia. E le gata i lea, e mafai ona avea i latou ma soo se mea, o lanu ma lapoʻa uma, ma e oʻo foʻi foʻi i pulupulu i le la. Fatu Faatonuga:

  1. Faʻatau Saʻo-faia saogalemu ja dreadlocks o le manaʻomia lanu, lapoa ma le mafiafia.
  2. Vavae le lauulu i vaega i le numera o manoa na faʻatauina ma faʻapipiʻi i lau oe lava lauulu.
  3. E mafai ona e faapipii i latou i lauulu i le umi o le lima centimita ma ofuina e aunoa ma le aveeseina seia ono masina.
  4. DE-dreadlocks o loʻo faʻapipiʻiina i se auala tutusa, o le ata mo lo latou fausiaina o le a faʻaalia laititi teisi atu. E manaia tele a latou foliga pei o le Iapani manga, e tele foʻi a latou lanu ma lapoʻa, ae e faaluaina lo latou tau faʻapena nai lo isi muamua.

Faalua Iuga Dreadlocks poʻo Dreadlocks

D.E. dreadlocks o flagella lalaga mai kanekalon, o loʻo iai ni uumi, mafiafia ma lanu. Faapipii na mea i lou lauulu i se filo malo poʻo se manifinifi, pe e mafai ona e suʻia.

  1. Matou te aveina ni vali lanu poʻo le masani ai Kanekalon, vaevaeina i le afa i le ogatotonu ma se fulufulu paʻu.
  2. Tasi le vaega e tatau ona faʻasaʻo le mea e amata ai selu le vaega lona lua. Faatasi ai ma le fesoasoani a se selu manifinifi, ua selu se fulufulu selu. Tatou liliu ma fai tutusa ma le vaega lona lua ole flagellum i le lumanaʻi. O le mea ua tupu, ua e maua ai le selu ua faʻapipiʻiina o le dreadlock, i le ogatotonu o se fusi paʻu.
  3. O se loka e tu i fafo i luga o le ulu, ua uma ona faʻaalu se dreadlock o loʻo faʻapipiʻi i ai mai le ogatotonu, i le mea o loʻo tu ai le ofuvae ma faʻasaʻoina i se filo poʻo le paʻu. E aliali mai o le tasi itu o le lalagaina o fusi ua tumau pea le leai, ma o le lona lua o se faʻaauauina o le tagata loka o le laulu.

Tuʻuina atu faʻalavelave lamatia faʻafuasei na o tatou lava ile fale

Ina ia amata, fufulu lou lauulu i le faʻaafafine faʻapipiʻi poʻo le shampoo, lea e leai ni faʻaopoopoga eseese. Ae e te le i faia le lauulu lauulu, e manaʻomia e lou lauulu e mago, usitaʻi ma lamolemole. E manaʻomia le vaevaeina o le laulu i ni vaega laʻititi o le 2x2 cm. I aʻa, faʻamau faʻamau i le tele o fusipaʻu.

Mataʻutia

  1. E tatau ona amata amata fatuina mai tua ole ulu. Mai le filo e te manaʻomia le aveeseina o le ofuvae ma sulu ia, amata mai le iʻuga i le aʻa.

A e selu le vaega o le tino, fai faʻataʻamilosaga agaʻi i seʻi e maua se ulu o fulufulu e le mafai ona selu. Taavili ma oʻu alofilima, ao latou taai le plasticine.

  • Tuu le pito i luga pe a ma le 10 mm. E maeʻa ona faʻamama ma faʻamafanafanaina ile lauulu faʻapipiʻi seʻi mumuina uma.
  • Fulufulu mamoe

    Faʻasusuina ma fulufulu o se isi metotia o le fausiaina dreadlocks ma ou lima. Polokalame o foafoaga:

    1. Faʻaogaina totoga poʻo se sikafu, salu faʻalelei uma lauulu i se liʻo seia oʻo ina liua i le tasi laupepa malosi,
    2. Ona saeia lea ogofie i totonu o vaega tutusa,
    3. Faaopopo wax ma faataamilo fasi taitasi ma ou alofilima mo le sefululima minute,
    4. I le iuga, faʻamau faʻailoga taʻitasi ma se fusi faʻamau,
    5. Toso mai le lauulu manifinifi i totonu o fusi ma le matau.

    Dreadlock - Tuʻufaʻatasia

    O le masani masani auala e maua moni dreadlocks o le tuua o lou lauulu na o oe ma aua le tausia lelei i so o se auala. Mea e lelei ai, e te le manaʻomia le fufuluina, ae o le a matua mama. Oe e manaʻomia le tele o le onosaʻi, talu ai o au curls o le a amata ona lavelavea i curls ma le umi o 20 cm.

    E te vaʻai iʻuga muamua pe a uma le 1-3 tausaga o le faʻatalale. Ina ia fesoasoani i lau lauulu e fausia dreadlocks vave, e mafai ona e fesuisuiai lau fulufulu lauulu i le va o ou alofilima, i na nofoaga na masani ona fausia warlocks.

    Ae e tatau ona e amanaia le mea moni o le flagella o le a eseese ituaiga ma foliga, nisi mafolafola, isi lapotopoto. E foliga mai, o le a e foliga mai o se tamaloa sili i le taimi o lona talavou.

    O le mea lea, mafaufau lelei pe ua e sauni mo nei mafatiaga i totonu o ni nai tausaga ma pe o le ae sulu lemu pe a uma le foliga mai o le muamua mataga le mautonu i luga o lou ulu.

    Taavale dreadlocks

    Afai ei ai lau lauulu lauulu e ala ile natura, ona faʻaaoga lea auala e mafai ona e faigofie faia dreadlocks e ala i le mimilo i lou lava fale. Faatonuga:

    1. Vavae lou lauulu i sikuea 1-2 cm i le lapoa ma nonoa i latou fusi vaega.
    2. Ave se manoa, faʻaaoga lulu i luga ma milo faʻasolosolo aʻo tuʻituʻi i pito ma se selu.
    3. O lenei faiga e tatau ona toe faia i aso uma mo ni vaiaso. O se taunuuga, oe o le a maua matagofie matagofie masani dreadlocks.
    4. A maeʻa le faʻagasologa, e mafai ona e faʻaogaina se kiliva faʻapitoa faapitoa i luga ia i latou e faʻamalamalamaina ai lau laulu.

    Alamanuia dreadlocks

    Ina ia faia alamanuia dreadlocks oe, o le a e manaʻomia uaea ma lauulu solo.

    1. Vaevae le lauulu i sikuea. Fusi ia fasi mea taitasi i le solo.
    2. Faʻapipiʻi se fasi uaea i le ogatotonu o le filo ma fusi faʻataʻamilo i le taimi na e uma ai.

    O le mea moni, o le lauulu foliga foliga sili atu e le masani ai, ae o le tagata na filifilia lenei auala ua manino le iloga i le mafaufau le masani ai.

    Wicker Dreadlocks

    Lenei faʻatonuga ole a taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona fai dreadlocks le faʻaaogaina o le lalagaina metotia, ae e taua foi le mafaufau o le sili ona tiga lea auala o mea uma, ae mo lenei e tatau ona e faʻamalieina malieina tulaga nei:

    1. Faʻaaogaina se nila nonoa, vaeluaina le lauulu i vaega tutusa tutusa ma puipui i latou i ofu mafiafia.
    2. Amata mai i le patupatu, ave le tasi manoa ma mimilo i totonu o se tourniquet.
    3. Faatasi ai ma le taga saua, vaeluaina le tourniquet i 2 vaega (aua e te popole, ae o le a e faʻalogo i le fetolofi o lauulu).
    4. Vaelua taʻitasi vaega e lua ma fai le tasi faʻaiʻu. (Mafaufau o loʻo e lalagaina lou fili)
    5. Toe fai le faiga lea seia faʻamaea lou fili atoa.
    6. Tuʻituʻi lauulu pe tipi vave pe toe lalagaina i totonu o le sikoa sikoa.
    7. Faʻasalalau ia maea maeʻa-toso i le solo.

    Faʻamanuiaina o loʻo filiina ia auala o loʻo lisi atu i luga e matua leaga lava mo le soifua maloloina o lou lauulu, talu ai e toetoe lava a le mafai ona selu ma fili.

    Artificial dreadlocks (lamolemole tufuga): pe faʻafefea ona lalagaina latou lava

    1. Mo le tapenaina o faʻamatalaga o tofa: vaʻai vaʻai i le loka i ni vaega 3, (faʻalaʻititi laititi) faʻasaʻo tuaoi ma ni paʻu.
    2. O vaega na o loʻo selu i tafatafa o pito, milimili i tua, agai i luga.
    3. Ona punou i le ogatotonu vaega i le afa, e foliga mai o le a fefe.

    Pe a manaʻo le numera o avanoa o loʻo kuka, e mafai ona e fili i latou i latou curls.

  • E fai se puʻeu mai io latou ulu, o loʻo filiina le itu lamolemole ile vaega oloo fai ile galuega, ma o le pito i lalo o loʻo tutu faʻamau lelei lava ile fusipaʻu.
  • Malie puaʻa taʻitasi na mauaina.

    E masani ona faʻaleleia le lalagaina i le fale: faʻafefea ona lalaga

    1. O lauulu na vaevaeina i sikuea vaega, tofu fusiua faʻatasi ma se vaega faʻamalosi tino.
    2. Vaelua le loka i le 3 loka, apalai le kanekalon tolu taimi le tele o le laulu i le tasi, lalagaina se puaʻa.
    3. Toe faʻamau lelei le siʻusiʻu i se vaega eli, ia faʻapipiʻi ma le faʻaeteete i le kanekolon, ia toe nonoa faʻatasi ma se vaega manifinifi.
    4. Manatua le laualuga e faʻaalu ai le lamolemole ma susulu.

    E sefe mai le lalagaina mai ou taʻavale

    Faʻafefea ona faia e le tagata faʻafuaseʻi mai le fale?

    1. Faʻamau mai o latou lava laulu fusi mimilo, lalagaina e faʻaaogaina meafaigaluega faapitoa.
    2. O manoa e talafeagai mo le umi o le 15 cm ma sili atu (ia maitauina, o lauulu laʻititi o le a faapuupuuina e 6 - 7 cm.).
    3. Afai e pupuʻu ou laʻau, e mafai ona e faia le lalagaina ma le faʻaumiumi i lauulu masani o isi tagata poʻo kanekalon.

    E mafai ona e fili lalofilemu pe a tuʻufaʻatasia ma le matagofie lalagaina o vulu, fugalaʻau, ma lopa.

    Faʻafefea ona fai dreadlocks i le fale: o metotia faʻavae a le lalagaina ma tausi fesoasoani

    Dreadlocks, loka pe dreadlocks - o le fulufulu laʻau lea, e faʻaʻumiʻumi le uumi, semi-umi lauulu, 'fili ma curls.

    Dreadlocks e masani ona fesoʻotaʻi ma Rastafarianism - o se faʻaonaponei poʻo gaioiga, ma oe masani oe taʻua o rastamans.

    Ae pei o ia lauulu (dreadlocks) o manatu anamua, talu ai mo le tele o tausaga na maua ai i le tele o aganuu ma tagata i itu eseʻese itulagi o le lalolagi.

    O tagata o Aitiope ma Jamaica e tasi a latou tala, o loo faapea mai pe a oʻo mai le iʻuga o le lalolagi, o le a aapa mai le Atua Jah mai le lagi ma toso tagata uma i le lagi mo le fefe o ia.

    I aso anamua, o tangled curls o le faatusa lea o le saolotoga, ma e le o se mea e ofo ai, talu ai e le i faʻaaoga e latou pule le selu poʻo le selu, latou te leʻi selea foi o latou laulu e tasi ile taimi atoa o latou olaga.

    Ole taimi nei, ole ituaiga laulu e mafai ona avea ma faʻailoga o le iai o nisi mea laiti, ole metotia e faʻaalia ai le mitamita ole atunuʻu, ose faʻamatalaga ose masani male talitonuga faʻalelotu. I le avea ai o se tulafono, dreadlocks ua faia nei e tagata talavou oe mananao e faamamafaina o latou tagata taitoatasi.

    Faʻafefea ona fai dreadlocks?

    O lenei e lua ituaiga o loka: tupu fua ma le faafoliga.

    O le mea moni, o mea masani o ni braziers faia i le foliga o fili ma faʻamau faʻafailele ma le tele o masini fulufulu. E toatele tagata e manatu e matua le mafai ona lokaina uila pe a pa'ū pa'ū mai le fiafia mo nisi mafuaaga, ma a uma ona lalagaina latou faigofie ona leiloa le tolusefulu i le limasefulu pasene o lauulu!

    Ae e le o le mea lea i se mea - o se tagata e faʻataʻotoʻulu ulu, e faʻaaogaina ni mea teuteu fou (faʻamau, balms) o le a mafai ona toe faʻaleleia curls i lo latou matagofie muamua. O lenei faiga, ae ui i lea, e umi, taugata ma tiga, o lea ae e te leʻi faia le dreadlocks, mafaufau totoʻa pe e te manaʻomia moni.

    Lalagaina ma se manoa poʻo le matau

    E tatau ona e aveina: pulu, solo, lea e faʻaaoga e lalagaina ai dreadlocks, crochet hook.

    Faailoga tutusa sone i luga o le ulu i foliga o tafatolu po o rhombuses. Faapipii ia manoa ma se masani masani ofu mo lauulu.

    Le isi, ave se manoa, vaevae i le afa i le pito i lalo e fai ai se taumalulu. Ma le isi, vaeluaina ma toe fai le manipulation. O le malosi o le toso le loka i le pito i lalo, o le tele o le a le fefe. Faʻapea foi, vaeluaina ma milo le vilivae seʻi vagana se tamaʻi tafailagi o loʻo totoe mai le faʻasologa.

    Ia amata nei crocheting. Faʻasolo i le umi atoa i le matataʻu, afifi faʻatautau pito i luga faʻatasi ma toso, toso mai le auala tutusa toe. O lea e te lokaina, fai ia malosi ma aua le faʻateʻe.

    E mafai ona e faia le toeina o le dreadlocks ma tutusa togafiti. E mafai foi ona suia le matau i le kitara manoa.

    Mimilo

    E te manaʻomia e ave: gum, selu, mea faʻapitoa faʻapipiʻi.

    Vaevae le lauulu i tutusa tutusa (mai le tasi i le lua centimita). Faʻamamago fasi taʻitasi i 'aʻau paʻu. Tatala se manoa se tasi mai le mauga ma milimili e faasolosolo. Faʻaaoga se selu, milo le manoa i lalo ma faʻamau i se gel. Ia milo le pito o le loka ma ou lima, ona toe faʻalelei lea. O le mea lea e fai ai uma vaega. Faaaoga gel i lauulu.

    I le taimi muamua, e mafai ona faʻaaogaina fusi paʻu i pito ma i aʻa o dreadlocks mo faʻamautuina.

    E te manaʻomia e ave: lele faʻapitoa.

    Vaevae le lauulu i sikuea tutusa vaega, o le tele o lea e tutusa tutusa ma le inisi. Faʻamau ia manoa i maea uʻamea. Aveese faʻasolo le paʻu faʻamalosi mai uʻamea taʻitasi, mai ia lalagaina lona lalagaina malosi, aʻo faʻamautuina le toega totoe i le ofu manifinifi.

    A maeʻa le tele o tamai tootoo o loʻo aliali i luga o le ulu, ufiufi i solo, ma le umi ma mo se taimi umi taavili taʻitasi ma o ou alofilima seʻia oʻo le faʻailoaina.

    Loimata ma mimilo

    E te manaʻomia e ave: gum ma pulu faʻapitoa.

    Faʻamau lauulu ile lauulu mo le aliali ole afu. Milo faataamilo i latou e aunoa ma le fufulu ile vai. Ona fufulu ile vai e aunoa ma le vaevaeina i ni manoa ma aunoa ma selu. A mamago le laulu, saeʻe le iʻu i maʻelega (o le aofaʻi e fuafua i lou manaʻo). Milo taitasi fasiʻese eseese, a o faʻaopopoina solo. Ona tata faʻamalosi lea o latou taʻitasi ma ou alofilima.

    Ia faʻamau lelei vaega taʻitasi o le fulufulu, faʻaoga fusi uʻamea. E tatau ona taʻamilomilo i aso uma seia maeʻa le pa'ū lauulu.

    Matala ma fulufulu

    E te manaʻomia e ave: fulufulu pipi faʻapitoa ma fulufulu mamoe.

    Tuu totini lima i ou lima, olo lou lauulu i se lio faataamilosaga seia oo ina e aafia ai i le teʻi. Ina ua mavae lena, saeʻi i latou i ni vaega tutusa, sasaina vaega taʻitasi ma totini mo ni nai taimi. Lokaina mea uma i solo. Oe manaʻo e toe fai lenei faʻasologa i aso uma seʻia oʻo ina e mauaina se masaniga.

    Saogalemu dreadlocks ma kanekalon na fausia talu ai nei. La latou faʻamanuiaga autu o le latou te le faʻaleagaina le fausaga o lauulu faʻanatura: e mafai ona faigofie ona faʻapipiʻi i unta ma e faigofie foi ona aveese.

    O manoa e mafai ona umi le ono i le fitu centimita. E le gata i lea, o le dreadlock e mafai ona i ai le tele o uumi ma le paolo. O se lauulu lauulu tutusa e mafai ona tumau mai le lua i le ono masina.

    Le lelei o lenei dreadlock o le maualuga tau. E le gata i lea, e tatau ona maitauina o loka faʻamalieina le manogi e le manaia.

    Totogi lelei! Vaʻai faʻafefea ona lalagaina dreadlocks

    Dreadlocks - e sili ona leva o fulufulu. E iai le talitonuga o Aferika o lona atunuu, ae e le o lea. O tala mai anamua o mea mai anamua e faʻailoa mai ai o dreadlocks na laʻei e tagata i le toetoe lava o atanuʻu anamua. O le mea lilo i lenei lauiloa e faigofie.

    Dreadlocks e le o se laulu foliga. O se faiga masani o lauulu lea e le iloa pe o le a le selu, lauulu, poo le seleulu. O nei aso, o loʻo tele lava o loʻo laʻei ai e latou ma sui o tuʻaiga eseʻese. Le tele o taimi nei rastafaris, itiiti lava punks ma fou metalists.

    Faʻafefea ona fai dreadlocks

    E tele auala e fausia ai lenei laulu. O le mea o le sili atu o le lalagaina o lona tagata i lona lauulu, o le faigofie foi lea e tupu ai dreadlocks, ma o le Aferika ituaiga lauulu e sili ona lelei mo nei uumi uumi. Mo i latou e le lava le faʻamanuiaina, e tele tekinolosi ma le faʻaaogaina o solo, paʻu, uaea, lauulu manu, lauulu gaosi.

    Afai e te le iloa pe fai lenei faiga sauā lauulu pe leai, o loʻo i ai ni nai aoga sili ma le lelei o le dreadlocks o le a mautinoa lava e te feagai.

    Tatou amata i le mea lelei:

    • lauulu lauulu e sili atu le taugofie
    • o le a e tu i fafo mai le motu o tagata
    • mafanafana i le taumalulu

    O lenei o le leaga:

    • I le amataga o le a fai lava sina faigata ona masani i le matuia o lauulu
    • i totonu o le lauulu ua amata ona mamafa mai le vai
    • e mananaʻo tagata uma e paʻi i lou lauulu
    • afai e te fiafia e fufulu lou lauulu i aso uma - galo ona.

    Le mea e fai ai dreadlocks

    Faʻalagolago i le a le ituaiga faʻapitoa o dreadlocks e te manaʻomia e lalagaina mo oe, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi se tagata poto masani galue i le salon, pe fai oe lava. O filifiliga uma e lelei i la latou lava auala, ma faʻamoemoe saʻo i lau mea mafai. O le mea moni o lena lelei dreadlocks i totonu o le fale o le a taugata tele selau tala i le mea sili.

    Afai e te filifili e faʻafesoʻotaʻi se polofesa, nofo i se nofoa na oi latou o loʻo auai i lenei galuega faifai pea, ma ua pasi aʻoaʻoga talafeagai.

    E taua le maitau e le faia e matai le dreadlocks tusa ma le tasi faatonuga. E i ai ni filifiliga masani mo le fausiaina o lenei lauulu lauulu:

    1. Tumau dreadlocks. Latou foliga manaia tele, i le olaga ma i le ata, ae latou te taugata tele. O le mauaina o le saʻo matai e faigata.
    2. Elongated dreadlocks, po o kanekalon. Faia ma lauulu gaosi. Le aoga sili o lenei hairstyle o oe fetuunai le umi ma le mafiafia o le lauulu, o lea e sili atu faigofie le filifilia o le filifiliga sili ona faapitoa mo lau ituaiga o foliga.
    3. DE dreadlocks. O latou o le kanekalonimagalua. Ole auala lea e faʻapipiʻi ai lauulu niniʻi ile lauulu. Lenei ituaiga o lauulu foliga e leai se masalosalo manuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te saʻo lalagaina DE-dreadlocks, o le a e le lagonaina le faʻagasologa o le fausiaina o se lauulu lauulu poʻo le faʻagasologa mo le aveeseina. Ma le isi, aveʻese DE-dreadlocks, aua le afaina lau oe lava lauulu. I le taimi lava lea e tasi, o lenei ituaiga faʻamalu o loʻo iai foi ni faaletonu. E fefefe Kanekalons i le vevela maualuga, o lea e te le faʻamamago ai i se laulu, ma e te le alu i le sauna.

    Faʻafefea ona fai dreadlocks i le fale - vitio

    Afai e te le manaʻo e faʻaalu tupe i faleoloa, e mafai ona e fili i le fale "lauulu lauulu" i le fale. Ae peitai, ina ia mauaina, e tatau ona e iloa ni nai foliga. Muamua, o le umi o le lauulu.

    Afai o loʻo manaʻomia e tufuga tomai na o le fitu senitimita o mea e fai ai dreadlocks, ona faʻatasi ai lea ma le lalagaina tutoatasi, faʻatali seia tupu le lauulu i le 15 centimita. Aua nei galo o dreadlocks faapuʻupuʻu le aofaʻi o lauulu i le tasi vaetolu.

    E le gata i lea, o nei lavalava e le manaʻomia mo tagata e valiina ma faʻapupula lauulu, tele metotia o le a le aoga mo tagata e paʻu ma manifinifi le lauulu.

    Ole auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei fulufulu ile fale ole faagalo.

    Lenei metotia o lalagaina dreadlocks o le 'alo, ma o lea umi. Oe e manaʻomia le tolu tausaga e fai ai lou lauulu. E le faia, e pei o le lalagaina o lona lalaga ma lona lalagaina.

    Pau lau mea e fai o le faʻamama o lou ulu ae le selu.

    I le aluga o taimi, o le lauulu o le a amata ona see ese na o ia i ni manoa, e te manaʻomia le mataituina o latou foliga, vaʻai poʻo fea e tele ai ona faʻasologa, ma o fea - i le itu

    O le auala lona lua o le fulufulu mamoe. Oe manaʻomia le vaevaeina o le lauulu i ni manoa i sikuea vaega. Aua le fefe, lalagaina dreadlocks e lalagaina mai sikuea vaega. Ona selu ia soʻo se tele e feagai ma le itu o lauulu ulu.

    Lenei mafai ona faia i ou lima, ae sili le faʻaaoga se selu faʻapitoa mo dreadlocks. Amata nachos latalata i le aʻa, faasolosolo agai atu i pito. A maeʻa ona taoto i lalo lou lauulu, amata lalagaina dreadlocks. Dreadlocks e faʻamautuina ma se vaega ole ie poʻo le ie puipui. O nisi e faʻaaogaina wax ma le meli.

    Faʻafefea ona fai lalagaina dreadlocks faʻaaoga se faaputuga - vitio

    O le auala lona tolu. Matala ma fulufulu. O le mea lelei o le fausiaina o se lauulu lauulu e le manaʻomia ni mea faigaluega ma mea. O le mea leaga o le leaga ai lea o le lauulu.

    E le gata i lea, o le tele o ia dreadlocks e le mafaamatalaina, ma afai e te le fiafia i le faʻaiuga, na o le pau le auala e alu ese ai mai lenei lauulu lauulu o le tipiina lea o lauulu.

    Faatasi ai ma lenei metotia, dreadlocks e faia e ala i le faʻamasuina soo o le lauulu i se fulufulu mea (e mafai ona avea ma totini pulou, pulou, mitt).

    Mai nei gaioiga, o manoa o lauulu e leiloa, e te saeaina ese, tamoe le lauulu i luga o le ulu toe, lauulu leiloa toe ... O le gaioiga e faia seia oo ina leiloa le lauulu i dreadlocks.

    E faigofie ona e aʻoaʻo ia auala mo oe lava, ma e mafai foi ona e faia se laʻei manaia

    Faʻafefea ona fai dreadlocks i le fale: o le a le tele o se laʻasaga ma lea laasaga aʻoaʻoga tau

    I le tautoulu ma le taumalulu, pe a le lanu efuefu aso fiafia olaga faatalitali tatou i fafo atu, o loo i ai se faanaunauga e aumaia sina lanu, malie. Masalo ua oʻo i le taimi e fai ai dreadlocks? Ina ia faia lea mea, e mafai ona e asia se polofesa, pe aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai i le fale.

    1. O a ituaiga o iai?
    2. Faʻafefea ona lalagaina dreadlocks?
    3. Fai oe lava ia
    4. Iloiloga a fafine

    dreadlocks pigtails Aferika
    le masani ai mo teine ​​i le fale
    toa oe lava

    Dreadlocks e le naʻo se laulu o lauulu talavou, ae o se filosofia atoa, e oʻo foi se galuega o faatufugaga. Masters faʻaalu se tele o le taimi faʻatuina latou, sau ai ma auala eseese o le lalagaina i luga o latou lauulu. O le mea lea, i nei aso, teineiti o loʻo moemiti iai latou e iai se mea e filifili mai ai.

    Dreadlocks e faʻamatalaina moni lava i le Lusia o "faʻamataʻu fefeu." O lenei igoa na ave lea i le laulu i le ogatotonu o le 50s e le au nonofo Jamaica. E ui lava na amata ona latou ofuina mai lava e sili atu anamua.

    O le muamua taʻua o dreadlocks o loʻo maua i totonu o Indian hermits. O lea lauulu lauulu e tatau ona fai e fai ma fuatia: o le lauulu e leʻi tipiina, e le seluluina, o lona iʻuga, o manoa sa iʻu ina uumi. I se taimi mulimuli ane, na amata ai e tagata Aferika ona faia dreadlocks faʻaaoga wax.

    I le 60s, na matua lauiloa ai le laulu ile Jamaica ma Ethiopia faafetai ia Bob Marley, pesega a le reggae.

    O le mea lea, dreadlocks o se tulaga o lauulu e le fufuluina mo se taimi umi, e le tipi, e le selu. Afai e muamua le faagasologa o latou foafoaga e umi, aso nei ua matua faaitiitia lava.

    E ui e tutusa uma a, o le dreadlocks ile fale ile 1 aso e le taumate e manuia ai. Tusa lava pe e te iloa pe faʻafefea ona vave gaosia fala.

    O a ituaiga o iai?

    Ae e te leʻi iloa auala e fai ai dreadlocks, oe tatau ona faʻamasani oe i o latou ituaiga. O le mea moni, e na o le lua lava faʻamuamua. O lenei:

    1. Lamatia, lea e fausia mai le tagata lava ia lauulu. Fuafua i le umi o le lauulu, lona tele, e mafai ona tuʻumamaina, toafoi ma kanekalon. Aisea e avea ai lenei ituaiga ma mea leaga? Ona e mafai ona lalagaina le faʻataʻamilo i luga o lauulu faʻalenatura, ae e atili tiga ma faigata. E umi se taimi e sauniuni ai mo le lalagaina o loʻo galue, e leai se faʻamaoniga e le afaina ai manoa. I le tele o taimi, o le lauulu e le faʻaiʻuina, ae naʻo le tipiina ma faʻatali le ola o le laulu.
    2. E malupuipuia pe a fai o le lalagaina ua faia atoa ile lauulu lapoʻa (kanekalon). Ua soʻosofia lelei avanoa ia lauulu masani, ma toe faʻamau lelei ile amataga. Latou saogalemu ona e mafai ona faigofie ona motusia e aunoa ma le faaleagaina o le lauulu masani. Ae ui i lea, le pese pese Rihanna faia dreadlocks mo ia lava i se auala saogalemu. Na matagofie i latou.

    Faʻatau foʻi le mea o Botox mo lauulu ma pe a fai o le fasimoli faʻamama fesoasoani ile teteʻe.

    Faʻafefea ona lalagaina dreadlocks?

    E tele auala e fai ai dreadlocks. E tele auiliiliga e mafai ona mauaina ile vitio. O mea autu e:

    • mimilo: o lauulu e vaevaeina i ni manoa, e tofu le taʻitasi ma le solo, pe a maeʻa ona see atu i lalo ni manoa e maua ai le mea e manaʻomia. Maʻa koltuny faʻapipiʻi ma lauulu. O le aoga o le metotia aofia fuaina ou lima - o se sili lea auala e faʻamalosia ai maso. Leai: o se auala tiga tele, e manaʻomia ai le tele o le onosaʻi,
    • i le faiga o le "Industrial" (faia o le filo poʻo uaea). I lenei mataupu, o le winders faia i so o se auala, ma o latou autu autu o le mai luga o latou milo atoa i luga o le umi atoa ma se manifinifi uaea po o se filo. Lelei o le metotia: o le a mautinoa lava e tu i fafo mai le motu o tagata. O mea le atoatoa e aofia ai le le onosaʻi o le alu ese,
    • selu, pe a togi taʻitasi taʻele i le tele e mafai ai (e sili le faʻaaogaina o se selu faapitoa). Lenei faamatalaina i lalo le auala e faia dreadlocks faaaogaina lou tamai metotia oe lava. O le aoga o le saoasaoa tele taunuuga. Itiiti: afai e umi lau ulu o le laulu, e le taumateina e te faia e aunoa ma le fesoasoani mai fafo,
    • faafoliga. E faia i kanekalon, a maeʻa ona faʻapipiʻi i latou i aʻa o le lauulu. O le umi o le laulu e le taua, e tusa lava pe o le pupuu strands (mai le 5 cm) e talafeagai, i se faaopopoga, le tumau tangles mafai ona aveeseina i soo se taimi. E fia le tau o mea faʻafefete? O le a taugata oe i le aulelei penny.Le tau o le taualumaga e uiga 4500-10000 rubles., Faʻalagolago i le umi o le tangles ma a latou numera,
    • ma le lalagaina. O le metotia e aofia ai muamua lalaga fili uma i se fusi puaʻa, mai le se collar mulimuli ane na faia e ala i le faataavale. E mafai ona e vaai i ia dreadlocks i le ata. O se tasi lea o auala vave e maua ai togi, lea, a e ui i lea, faʻaleagaina ulaula masani.

    Fai oe lava ia

    Ole auala e sili ona faigofie e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona fai dreadlocks ile fale o le matamata lea i lea laasaga ma lea laasaga video. E taua le mafaufauina o le faiga o latou foafoaga, e ui e faigofie, ae ua lava le taimi, ma manaʻomia se fesoasoani.

    E le afaina i le mua-toleni i luga o se pepe meataʻalo poʻo se faʻamaʻi, ina ia e malamalama lelei i le mea e tatau ona faia, i le faʻasologa.

    Tatou matamata se vitio ma le ata o le fatuina dreadlocks i le fale ma faʻatau. O lenei metotia o se tasi o sili faigofie, vave, sili ona aoga. Mai le taimi e te faia ai lau laulu lauulu, o ou fulufulu o le a foliga mai na e ofuina i latou i lou olaga atoa.

    • paʻu lauulu faapitoa
    • togafiti
    • pulu
    • selu ma nai nifo laiti.

    1. Fufulu lou lauulu, faʻamago, selu. Faʻaaoga naʻo vai ma moli, faʻamolemole faʻalenatura.
    2. Vaevae le ulu i sikuea, faʻasaʻo ia soʻo se tasi ma ni ofu mafiafia i aʻa. Ua tatau ona seʻe ia manoa.
    3. Ave le pito i lalo, aveese le faʻapipiʻi, amata selu, a o milo le manoa faataamilo i lona au. E faasolosolo lava, o le lauulu o le a amata amata ese ese i aa. Faamolemole ia matau o lenei faiga e umi. Faia lenei mea seʻia oʻo i le soʻoga atoa e pei o se uumi. Faʻamau le auivi ma se vaega faʻamalosi tino.
    4. Ia faʻamau foʻi le Koltun ile fusi ole pito ile pito (e mafai ona e aveese pe a uma le 2 vaiaso).
    5. Faatumau le tourniquet i le solo, feula mago ma se laulu. E manaʻomia e le magalua le cone atoa le umi ile solo.
    6. Fai tutusa ma isi vaega o le filo seiloga e iai au 30-40. Faʻamolemole ia matau faʻatasi ma uʻamea o lona umi e laʻititi ifo nai lo le 8 cm, ua tau le manuia ai lenei faʻasologa.

    O le isi auala e fai ai dreadlocks o le iai lea o se matau faʻapitoa, e aunoa ma le faʻamalama. Siaki le vitio.

    • mātau faapitoa (poʻo le masani pipiʻi 1-1.5 mm mafiafia),
    • lima.

    1. Fufulu lau lauulu ile laupepa, faʻamago.
    2. Vaevae le lauulu i ni manoa (o latou numera e fuafua i le tele o gaioiga e te manaʻo e fai i luga o lou ulu).
    3. Ave se tasi manoa, vaevae ia i le afa, mimilo teisi, toe vaeluaina i le afa, toe milo ma toe vaeluaina. Fai le mea lea seʻi faʻamigiina i luga o le aʻa. Afai e fai sina vaivai, vaeluaina le afa i le afa ma teisi teisi i le aʻa. Faʻaauau ona vavae ese, faʻamau, mimilo seʻia oʻo le manoa ua liua i se tasi lapoa, uumi i se uʻu paʻu.
    4. Ave le matau, pasi atu i le mataʻu, afifi le matau o le pipii loka mo taimi ma toso i tua.
    5. O lea la, "suʻi" le fefe i le umi atoa ma faʻasolosolo manoa ma lauulu, ina ia faʻasolosolo atili vaivai ma malosi.
    6. Fai tutusa ma isi vaega o le manoa.

    O lenei vaʻai poʻo le a le tele o le pamu mo le viliina o laulu ma le mea ufimata e filifili e teteʻe atu ai i le peni.

    Iloiloga a fafine

    Mai le 11-12 tausaga le matua sa ou aʻoaʻo ai ni mea fefefe, ma ou miti o le a faia. I le 14, na iu lava ina filifili, ae leai se tupe e alu ai i le matai. Na ou filifili e fai e aʻu lava.

    Teine, oute taʻu atu ia te oe, e fai lava si umi le faiga, o mea uma e tatau ona faia i le agaga lelei ina ia leai se mea e malepe. O le iʻuga, o aʻu solofanua na aliaʻe tele-duper, ae ui i lea, na latou na o le masina.

    Ua ou misia tele i latou, ae o le isi taimi o le a ou alu uma foʻi i le faleoloa.

    Sa ia te aʻu dreadlocks. O le mea na ou fiafia ai ia i latou o le amataga. E mafai ona saogalemu savali i luga o le auala ma lagona lou amataga.

    Ae ina ua 'aveʻesea aʻu, sa na ona ou faʻanoanoa - e sili atu ma le afa o oʻu ulu manaia na i totonu ole lapisi. Lenei la loʻu lauulu ua vaivai, saea, ua matuā vaevaeina.

    Oe atonu e tatau ona tipi lou lauulu pupuu ma tuputupu ae lou lauulu.

    O aʻu foʻi e leʻi faia ni mea mataʻu, sa faʻalavaina e loʻu toʻalua - mo le sili atu ile fa tausaga. Na ia faia ia mea mai lona lauulu, mimilo ao ia tuputupu ae. Na ia fiafia tele i mea uma - uma foliga ma faigofie tausiga.

    Ina ua ou filifili e aveese na mea, na ona ou tipiina o loʻu lauulu i lalo o le kilipa ma na amata ona tupu lou laulu. E sili atu ona faigata fafine ma latou.