Galue ma lauulu

Faʻamalamalamaina o lauulu: lelei ma mea le atoatoa

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

Le staining faiga e sili ona lauiloa, pe a uma ona tipi, i totonu o fale lalelei. I le taimi lava e tasi, e le afaina le matua o le kalani. Suia o le lanu o curls e toetoe lava o le auala lea e fetuunai teine ​​foliga mai o latou foliga mai malamalama moli i le soona faʻailoaina.

Foliga maualuga lauulu foliga mataina

  • Lauiloa lanu mo lauulu umi ma pupuu
  • O ai e faʻapitoa ai le metotia faʻamamafa
  • 4 lelei ma faaletonu o le valivali
  • Tautua Taua ma Valivali metotia
  • Faʻafefea ona fai vali i le fale

Le pisinisi alamanuia ofoina se lautele lautele o auaunaga e suia ai ona foliga vaaia. Ae a, masani lanu i se tasi leo ua leva ona iloa e nai tagata. O le feusuaʻiga tatau ona foliga vaʻaia ma tumau. I ia tulaga, o loʻo tapaʻau ofo atu e mafaufau ni polokalame mo le faʻailoaina o lauulu poʻo le valivaliina.

Lauiloa lanu mo lauulu umi ma pupuu

Valivali auala e aofia ai le lanu tele-lanu o vaega taitasi o eseese mafiafia. I le taimi lava e tasi, o tagata atamamai poto masani latou te faʻaaogaina se tele o 10 lanu. Masani lanu colorists mafai ona galue ma se numera tele o vali, e oo atu i 20 fasi. O le tele o polokalame e suia ai le vaʻaiga vaʻaia: o le voluma e tupu, o loʻo faʻamamafaina itu lelei ma elemene o lauulu. I se aotelega, o le ata e atoatoa, ma le fafine foliga lalelei ma teuteuina lelei. Afai o le master hairdresser e iai lona poto masani i lanu, ona le faigata lea mo ia ona atiaʻe se tagata taʻitoʻatasi mo le tagata maʻi.

Taumafai e faʻafesoʻotaʻi le teine ​​fulufulu masani masani

Le tele o taimi, teine ​​teine ​​faia:

  • Block lauulu valivali o se tekinolosi faigata taualumaga, faia i luga o lauulu o eseese uumi ma aofia ai le faʻaaogaina o se muamua faia stensil ma faʻapitoa filifiliga o lanu. O le metotia mafai ona faʻatusatusa ma airbrushing - tusia se ata i luga,
  • O le auala o valiina melange o se taualumaga mo le vavaeina o vaega taitasi o lauulu, lea e faaaoga ai e le matai le sili atu nai lo le lua ata. O se mea iloga foliga o le faʻatulagaina o se manino tuaoi lanu lanu.

O ai e faʻapitoa ai le metotia faʻamamafa

O le faʻaogaina auala o le valiina o lautele ma fetaui i tamaʻitaʻi tusa lava po o le a le matua, lanu, umi ma le maualuga o lauulu. O le galuega autu a le matai o le filifilia o le vali saʻo. Afai o se fafine e ogatotonu, ona sili ai lea ona filifili ni lanu e latalata i le masani masani paolo o curls. Faʻasologa tuʻufaʻatasiga foliga fouvale, ma i nisi tulaga faaopoopo tausaga. E sili atu foi ona faʻataʻitaʻi se tuʻufaʻatasiga o lanu o le gamut tutusa.

Tamaiti talavou mafai gafatia uma natura leo ma se tuʻufaʻatasiga o ultra-pupula lanu. I le mea mulimuli, o le metotia e faʻailoaina valivali lanu ma e le manaʻomia tele e i latou oe masani i aga masani. O le taualumaga e taʻua foi o lanu fou.

Valivali e talafeagai mo tamaitai o soo se matua.

O lona autu aoga o le faʻaaogaina o le agamalu ma le le mautu gel-faʻavae lanu. Lelei sili atu ile lauulu lauulu ma le maualuga. O le pisipisia faapena e lelei mo se taimi le tumau suiga i le ata. Valivali laulaʻau pe a uma le 5 - 7 lauulu fufulu.

4 lelei ma faaletonu o le valivali

Afai e te le mafaufau i mea faʻapitoa, ona valivali lea e mafai ona taua o se faigofie faigofie taualumaga, pe a le mea e le itiiti ifo i le 2 ata o se tasi lanu fausaga faaaogaina. O le feagai ma le filifiliga: e faia lanu pe filifili se lanu mautu, e tatau ona e malamalama manino i le lelei ma le lelei nuances.

O le faʻamatalaina o ala e lua ai tulaga lelei ma leaga

Taunuuga: tulaga o le ulu i luma ma ina ua maeʻa le faʻagasologa

O mea lelei o le vali lanu e aofia ai:

  1. Vaʻaiga vaʻaia i le lauulu laʻititi pe a fai o le lanu e filifili lelei,
  2. O le mafai ona taulaʻi i luma luma curls ma faʻamamafa foliga o foliga, nana lalafi aʻa ma faʻamanino manino se lauluʻulu laina,
  3. Afai e te lanu i lauulu uliuli ua le toe iai se pupula pe a uma ona vali vailaʻau, pe a fai o loʻo faʻaaoga moli moli, o le a susulu moli i le la ma faʻatumu i lanu,
  4. Le mafai e fai le faʻatinoga, tusa lava poʻo le a le umi o le lauulu.

Multicolor valivali vaaia faateleina le tele o lauulu

Le tau o se ata foliga mai: faʻafefea ona tele-lanu valiina le a afaina ai le tulaga o lauulu

Faatasi ai ma vaivaiga o mea nei:

  1. Le faʻatapulaʻaina filifiliga o se tuʻufaʻatasiga o paʻu mo i latou e ana le lanu uliuli lanu, faapea foi ma le manaʻoga mo muai faʻamalamalamaina o manoa,
  2. Pe a faia le faʻagasologa i luga o fulufulu lauulu lauulu, o le iʻuga mulimuli e ono ese mai le faʻamoemoeina, ona o le leai o le natura pigment,
  3. Ina ia faʻaititia le lauulu faʻaletonu i le taimi o le lanu, e tatau ona aloese mai le fufuluina i latou mo le tolu aso,
  4. Afai e muamua ona mama le manoa o lanu uliuli, a o le i valivali e tatau ona faʻatalitali pe a ma le lua, ae sili ai ile tolu aso.

Ae le i faia le taualumaga, lauulu e tatau ona mama

Faʻafefea ona filifili le mea saʻo mo lanu uliuli, moli, lanu enaena ma mumu mumu

Ole vaega ole valiina o lauulu e aofia ai le usitaʻia o tulafono faʻapitoa mo lanu lanu. Tagata e ona ua valiina po o se lauulu uliuli lauulu mo lanu e mafai ona filifilia ni ie o lanu mafanafana ma malulu: chestnut pouliuli, 'apamemea, malamalama meli, mauoa burgundy, mumu ma platinum. O ata ia e foliga vaʻai lelei.

Valivali enaena lauulu

Lelei lelei le fulufulu mo le umi-umi uliuli manoa ma se ulu oti

Masters fai mai o le mea sili ona faigata o le valiina o uliuli lauulu o le faigata lea ona pamu ma e le fetaui lelei ma isi leo. O le tamaitai laulu e faʻatino i lenei mataupu e sili atu le faigofie. Brown, enaena ma mumu lauulu e sili ona tuʻufaʻatasia.

Malamalama mama e sili tuufaatasi

Lenei ua le toe i ai le fesili i le valivali ata, ae i le aofaʻi o vailiʻau ma le numera o tones faʻaaoga. Afai o le teineititi e i ai curls o lanu enaena enaena, o lea e sili atu le filifilia o leo mai le meli palette, ma mo blondes - ashen.

Faufautua! Ma le muamua susulu lanu mumu, e tatau ona e mafaufau e tuʻufaʻatasia ata o chestnut.

Lulu mumu lanu e talafeagai mo blondes

Mo faasausili ma soʻona faʻaitaisa, e mafai ona e taumafai e tuʻufaʻatasia lanu o le mumu, mo se faʻataʻitaʻiga, 'amu poʻo burgundy. Afai e tatau ona e filifilia se ata faʻatulagaina, o lona uiga mo se mea aoga faʻapitoa, lauulu lauulu lanu i lanu meamata, lanumoana ma lanu viole.

Masters taumafai e faʻataʻitaʻi ni auala eseese o le lanu o lauulu, fuafua i le umi, lautele ma le lanu o le lauulu, faʻapea foi ma le manaʻo o le tagata o tausia.

E tele filifiliga mo le faʻamauina o lauulu

Tautua Taua ma Valivali metotia

Afai e manaʻo se teine ​​e fai le tele-lanu pisapisao i le fale, ona ia manaʻomia lea le nei seti o mea faigaluega:

  • le numera filifilia o vali, sili atu le tomai faʻapitoa mai ituaiga kamupani,
  • nai pusa palasitika (pei o vali) mo le faʻamaloloina o le oloa,
  • pulumu mo valivali,
  • se palasitika selu ma se laumei seasea,
  • pepa faapitoa
  • fulufulu lauulu poʻo lauulu kilipa.

Faʻafefea ona fai vali i le fale

Valivali Laasaga-i-Laʻasaga Taiala:

  1. Faaaoga kulimi i le paʻu e latalata i le laulu, ina ia aua nei faʻaleagaina,
  2. Afai ua vali le lauulu uliuli, ona muamua faia ai lea o le faʻamalamalamaina o filifili filifilia ua faia: iloga, faʻaaoga le oloa ma milo i le pepa alumini,
  3. Ina ia tatalia taimi faʻapitoa ma fufulu faʻalelei,
  4. Faavaivaia uma lanu filifilia (taitasi i totonu o se isi atigipusa),
  5. Filifili mama pe manaʻomia ni manoa ma se selu,
  6. Tuu ia curls i luga o le pepa pepa ma faʻaaoga le vali,
  7. Afifi loka ma alu mo le taimi faʻaalia i luga o le afifi,
  8. A maeʻa le faʻaalu, fufulu ma faʻamama le mago.

Taua, faʻaaoga seisi pulumu mo laʻa uma.

Ae le i faia le faiga i le fale, e fautuaina e te faʻataʻitaʻia ma le faʻaeteete le faʻataʻitaʻiga o auala o laulu vali ma faia se mamanu e faʻafaigofie ai ona valivali.

Ituaiga o Alopecia ma le uluaʻi faʻailoga o Alopecia

Alopecia o se pathology faʻailoaina i se vaega leiloa poʻo atoa lauulu e tupu i luga o le ulu, ae mafai foi ona aʻafia ai le tino o lauulu.

Le tele o taimi, o lenei faʻafitauli e feagai ma tamaloloa ua oʻo atu i se tausaga faʻapitoa, ae o lenei mea leaga, e leʻi faʻasaoina e fafine.

Alopecia faʻaititia le lelei o le olaga o se tagata, e afaina ai lona ola-mafaufau-lagona.

E te aʻoaʻo e uiga i mafuaʻaga ma ituaiga o lenei faʻamaʻi ia tatou tusitusiga!

  • Ituaiga o Alopecia
  • Cicatricial
  • E le o se sikuea ituaiga
  • Androgenic alopecia
  • Tauva
  • Gnezdnoe
  • Taulai
  • Faailoga o Lauulu
  • O faailoga muamua o le faʻamaʻi
  • Vitio aoga

Ituaiga o Alopecia

Ole leiloa ole paʻu ole paʻu e mafai ona i ai ni ituaiga ituaiga, ma o la latou vasega e tuʻu saʻo lava i luga o mafuaʻaga o le pathology ma le nofoaga o le outbreak.

E tele ituaiga o alopecia, e mafai na tuʻufaʻatasia uma i ni tūlaga se lua.

Cicatricial alopecia. O le mafuaʻaga o le faʻaalia o le tutupu mai o se atrophic afaina gaioiga o faʻailoga faʻavae i luga o le ulu. Flamatory masani ona mafua mai i faʻamaʻi pipisi:

  • sipili
  • lepela
  • herpes o ituaiga eseese.

Cicatricial ituaiga o alopecia mafai ona mafua ai i le tutusa auala:

  • frostbite pe susunuina i soo se ituaiga paʻu,
  • itu tau kenera
  • taimi uumi faʻaaogaina o steroids.

Alopecia e le o se tamai ituaiga. O lenei faʻatatauga e mafua ai le 95% o mataupu o le alopecia.

Androgenic alopecia

Talu ai nei, o le androgenic ituaiga o alopecia ua afaina ai alii talavou ma tele taimi. O mafuaaga mo alii o le tele o mea o loʻo taʻua i le androgenic (male) hormones, e tele lava o le faʻamaʻi e mafua maia. I fafine, paʻu lauulu e mafai ona mafua mai i le faʻaititia o le estrogen tulaga.

Androgenic alopecia masani ona o gatasi ma le sua o le palapala. Seborrheic alopecia tupu i le kuata o mataupu o seborrhea. O le faʻamaʻi e tupu i le taimi o le talavou, ma i le 25 tausaga ua sili atu lona taua.

Diffuse alopecia ua faʻamatalaina e ala i se vave, tutusa ona tupu gaioiga o le lauulu leiloa.

E tele lava ina tupu ona o le faʻatamaia o hormonal i le taimi o le talavou, i maʻitaga, ma lactation poʻo menopause. I tina maitaga ma talavou, o lenei ituaiga o pala e le o manatu o se pathology ma a uma ona toe mafaufau le hormonal tulaga, o le a pasi. O le mamafa o le pala e faʻalagolago i le aafiaga o isi mea e faʻatosina mai fafo.

Faʻasolosolo malie le tupu:

  • Anagen - o le gaioiga o le leiloa tupu i le taimi o lauulu tuputupu ae,
  • telogen - o lauulu pa'ū e tupu pe'ā malolo malologa.

O mafuaʻaga mafuaʻaga o le diffuse baldness o:

  • mafatiaga
  • fualaau faasaina
  • le faʻaaogaina o le tele o vailaʻau puipui ma vailaʻau,
  • le mautonu ma le palapala masina,
  • anemia uʻamea le lava oona.

Alopecia areata o le isi lea faʻafitauli e mafua ai le leiloa o lauulu.

Le ituaiga lea faamaʻi e taʻua foi o le focal, e mafua ai le 5% o mataupu o le alopecia. O mafuaʻaga o lenei faʻamaʻi e le o iloa.

O le ala o le faʻamaʻi e faʻapea:

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

  1. o le alualu i luma tulaga (tumau mai le averesi o 4 masina i le ono masina) o loʻo iloga i le paʻu o lauulu galue, atoa ai ma le faʻafouina o le tulaʻi mai faʻafitauli taulaʻi,
  2. o le tulaga faʻavae e faʻailoaina e le faʻasolosolo ona faʻamutaina o lauulu,
  3. faasolosolo faasolo ina, i le taimi e toe tupu mai ma toe amata ona toe tuputupu ae le lauulu.

Alopecia areata e tolu ituaiga:

  1. o laina vae vae paʻu e tupu mai i tua o le ulu ma luga o malumalu,
  2. faʻaalia, i totonu o lapisi lapisi ua faʻatuina faʻatasi ai ma le faʻasaoina o loka taʻitoʻatasi o lauulu,
  3. valevale - lauulu ua malepelepe ma maʻimau i le sili atu ma le centimeter le umi.

I nei tulaga, o le faʻamaʻi ua maeʻa manuia togafitiga.

Ae e iai tulaga matuia o le faʻamaʻi:

  • subtotal form, lea e iloga i le lemu ma alualu i luma le alualu i luma o le faamai, aafia ai e le gata i le lauulu i luga o le ulu, ae faapea foi o mata i mata ma laulu mata,
  • le aofaʻiga atoa, lea e faʻailoaina i le lautele o le pala, na tupu i luga o le averesi mo le tolu masina,
  • lautele - atoatoa le pala o le tino atoa.

O nei tulaga uma o faʻamaʻi e faigata ona togafitia.

Faailoga o Lauulu

Afai o le alopecia o le maʻila ituaiga tupu, o se uiga faʻapitoa o le i ai o le solia matuia o le tulaga o lauulu folikel. O maʻila faʻaali mai luga o vaega na aʻafia, e tau atu i le pa pala.

O tikeri o le pauna i le malosi faʻamalosi tino e masani ona faʻavasegaina e tusa ma le soʻona taʻua o le Hamilton-Norwood fua, lea e i ai 7 tikeri.

  • 1 tikeri - faʻailoga i le leai o se fesuiaiga i le pito i luma o lauulu.
  • Vasega 2 o loʻo faʻaalia i foliga vaaia o tini tafatolu laiti i le muaulu ma latalata i malumalu. O le laulu iinei e seasea lava seasea pe leai.
  • Vasega 3 o loʻo faʻaalia i foliga vaaia o pulu iloga, le faʻalauteleina o latou nofoaga ma le fesuisuiai o le laulu i le ogatotonu o le muaulu. I nisi o tulaga, e iai le manifinifi o le parietal lobe, ae o paʻu o manu i luga o le pito i luma e faʻaititia.
  • 4 tikeri o le pulu tupu tupu pe a aliali mai se pulu lapoʻa foliga i luga o le pale o le ulu, ufiufi i se vulu pe atoa le lavalava. O le laina o le muaulu toe foʻi i tua, maʻila pito i luga o malumalu.
  • 5 tikeri o le pulu foliga faʻaalia pe a fai o le laulu i le va o i ai o loʻo i ai nei o pulu ma le pale sone avea avea vaiti ma seasea.
  • Vasega 6 o loʻo faʻamatalaina e toetoe a sola atoa o le laulu i le va o malumalu ma le pale o le ulu. E i ai le matua leiloa o lauulu mea totoe.
  • Vasega 7 o loʻo faʻaalia i foliga vaaia o laʻau fulufulu solofanua ma toetoe a atoatoa le afaina, o loʻo faaauau pea ona paʻuʻulu lauulu.

Androgenic alopecia, faasolosolo malie ona faʻaititia ma faʻavaivaia le laulu o se uiga, ma faʻasolo ai lo latou atoa leiloa. I le amataga e le mafai ona vaaia. Androgenic alopecia alualu i luma.

Ma le seborrheic alopecia, o lauulu e foliga mai e manogi tele, faapipiina i ni vaega eseese. Foliga mai samasama samasama foliga mai i luga o le paʻu, lea e mataga malosi. O le faʻagasologa o lauulu e amata ona le matauina, ua latou manifinifi, manifinifi ma suia i se 'ulu. I le aluga o taimi, o le faʻasolosolo o gaioiga o le tulaʻi o le puluʻi ua amata ona tupu ma o se vaʻai oso le aliali.

Diffuse botdness o loʻo iloga e foliga tutusa ma vave lauulu lauulu. O le atoatoa o le palaʻai ua seasea lava.

Faatasi ai ma lenei ituaiga alopecia, o le tagata mai e foliga mai faataamilo taula, le lauulu i le pito o lea e mafai ona faigofie ma tiga tiga. O paʻu o loʻo pipisi e mafai ona tupu, soʻosoʻo e faʻatumu le pulu. Ole auala e amata ona tupu ile vaega o le occipital, ma o faʻafitauli ole faʻamaʻi e laiti, ma e le suia le tulaga lautele ole paʻu.

O lauulu i le basal sone e faʻamamaina ma o loʻo iai le paʻepaʻe mafiafia i le pito e pei o se pine ulu i foliga. O lenei auga ua taʻua "lauulu i foliga o se faʻailoga fiafia." A leai se faʻailoga, e mafai ona tatou talanoa e uiga i le suiga o le faʻamaʻi i le tulaga le tumau. Ua toe faaleleia atoa lauulu i ni nai vaiaso.Latou maua le pigment masani, ma i le aluga o taimi, le lelei o latou fausaga faaleleia.

O faailoga muamua o le faʻamaʻi

I le amataga lava ole faamaʻi, alopecia e faigata tele ona matauina. O ona faʻailoga e faʻaali ia i latou i itu 'eseʻese. Lenei faalagolago tele i le faafitauli na mafua ai foliga o le pathology. Lauulu leiloa e mafai ona tupu lemu pe faʻafuaseʻi. O le mea lea, e tusa lava pe laiti suiga i le tulaga o le lauulu e tatau ona mataala:

  • Faateleina le gau o lauulu pe a selu.
  • Lauulu manifinifi.
  • O tamaʻi mea paʻu ile paʻu poo le tino.
  • O lauulu e mafai ona tosoina ese ma le tiga ma faigofie.
  • O se maʻi vaivai o le lauulu.

Afai o aʻafiaga i luga e aliali mai, e tatau lava ona e vaʻai i se fomaʻi faʻapitoa, aua afai e te le togafitia le alopecia, ona mafai lea ona oʻo mai le mamai ituaiga faʻamaʻi i se maʻi sili atu, ma i tulaga faʻapitoa lava, o le faʻamaʻi e mafai ona alu atoa.

Faamanuiaga o le iloga maualuga o Lauulu
  • faailoaina o lauulu o se tasi o le sili auala lelei e avea ai ma lauulu sinasina,
  • auala e nana ai lauulu sinasina lelei,
  • o le suiga i le va o aʻa ma pito o le lauulu e maitauina tele e vaivai nai lo le taimi e oti ai,
  • O le faʻatinoga e mafai ona faia faʻatasi i le 2-3 masina,
  • lauulu ina ua uma ona iloga foliga foliga matagofie ma susulu.
O mea le lelei i le faʻailoaina o lauulu
  • E le fautuaina le faʻatinoina o lenei faʻasologa mo le itiiti ifo i le masina pe a maeʻa le pisia atoa pe perming,
  • E le fautuaina le faʻatinoina o le gaioiga i luga o le lauulu pe a uma le umi ona pisia ma henna. O le iʻuga, atonu e te le maua le paolo manaʻo,
  • E le fautuaina le faʻailoaina o lauulu i le taimi o maʻitaga pe faʻapea foi ma le hormonal le paleni. E sili atu foi le lafoai o le gaioiga pe a fai o le lauulu e matua leaga faʻaletonu ma manaʻomia le toe faʻafouina ma togafitiga. E le manaʻomia i lenei tulaga le valiina o lauulu i le taimi o maʻitaga.

Ituaiga ma metotia o faʻailoaina o lauulu

O ituaiga nei o lenei faiga e avanoa:

  • Vailaau: o paʻepaʻe taʻitasi o laulu e mama i le umi atoa,
  • Vaega: na o manoa pito i luga e māmā,
  • O le isi itu: o loo i ai le pisia o moli malamalama i le pogisa,
  • Agamalu: o lauulu e faʻamalamalamaina na o ni nai leo pe a leai ni amonia lanu.

Nei o ituaiga masani o le faʻailoaina, ae o loʻo i ai foʻi isi e mafai faʻafaigofie ona faia i totonu o le lalelei matagofie. Tasi tasi togafiti atonu o le tuʻuaiga. E mafai ona e faitau atili i ai poʻo a mea e fai ai fulufulu mata i le ohair.ru.

Lauulu maualuga mafai foi ona faia i auala eseese:

  • Faailoaina i luga o se pulou

E masani ona faʻaogaina mo le valiina o pulu pulu. Ina ia faia lenei mea, o se pulou faʻapitoa ma pu e tuʻu i luga o le ulu. E vavae eseina manoa e ala ia latou, e tatau ona valiina. Ona faaaoga lea o le vali mo latou. Le aso, ua le masani ai lenei metotia ma ua seasea faʻaaoga, aemaise lava mo le faʻapupula atili i le fale.

  • Faailoaina atu e ala i pepa alumini

O le aso nei o se tasi o auala masani. Faafetai ia te ia, e mafai ona fatuina ni lavelave ma matagofie ata lanu. Faatasi ai ma lenei metotia, lanu lanu o loʻo afifiina i le foil ina ia aua neʻi oso le vali i luga o vaega o totoe o le lauulu.

I lenei tulaga, o sulugatiti pe a maeʻa le pisia e le alu ese mai le malologa, ae e o ane faʻafesoʻotaʻi ma latou. O le mea ua tupu, ua soloia tapulaʻa i le va o laina ua vali ma le vali. Ua mafua ona o lenei mea, ua lafoia se paolo, matua foliga tutusa i le natura. O lenei metotia e fai si faigata ma e manaʻomia ai nisi poto masani ma tomai.

  • Tau i ai ma se selu

O se auala faigofie lea e faʻaaoga ai le selu lanu e faʻaaoga ai se selu. I lenei auala, e le mafai ona e fatuina se eseesega vaʻaiga.

Talu ai nei lava, o le auala mo le valiina o lauulu laʻau, lea e taʻua foi o Farani faʻailoaina, ua avea ma lauiloa.

E mafai ona e toe faafouina lou foliga ma 3d lauulu lanu.

30 aoga mea moni e tatau ona e iloa e uiga i le faʻailogaina

  1. Lenei o le sili atu ona faʻaogaina auala o le valiina, lea e na o se vaega o le lauulu e aofia ai, ae o le fausaga o le malologa ua puipuia,
  2. Masters fautuaina le faʻaogaina o lanu eseese o le lanu e tasi i le faʻailoaina, e fatuina ai le tala o le paolo ma le aʻafia o lauulu ola,
  3. 80% o fafine filifilia monochrome faʻamamaina ma mumusu e vali faʻamanino manoa. I le taimi nei, multicolor tuuina sili atu o leo, ma o le faʻaaogaina leo e fausia ai se sili atu masani paolo,
  4. O le filifili e faʻaaoga i lenei metotia vali, e tatau ona faʻailoa i le pulu faʻataʻitaʻi i le taimi na e vali lou lauulu muamua ma pe o le a le metotia,
  5. "E ala i se pulou" poʻo "fulu" - o lenei masani ma teisi lava auala tuai o vali ma loka ua fautuaina mo le umi umi, manifinifi lauulu,
  6. Afai e te filifilia le saʻo lanu ma le mafiafia o laina o le taimi valivali, faʻalauiloa ona o le taʻaloga o paolo o le a toe faʻafouina foliga ma maua ai se foliga fou, ma faʻasaʻo foi le oval,
  7. O le faʻamamafa mataina e nana ai le laulu o lauulu, aʻo le papaʻu aʻa, tuputupu ae i tua, o le a le matauina e pei e faʻaaoga le mono staining,
  8. E leai se laʻau o lauulu poʻo se itupa 'oti maualuga O le a le foliga matagofie. E na ona e filifilia se valivali metotia talafeagai mo oe,
  9. E i ai foi le "freehand highlighting" auala, pe a faʻaaoga e le matai le mea faʻapitoa i ona lima pe faʻaaoga se pulumu vali,
  10. Ole isi tekonolosi “Glazing” e talafeagai mo teineiti e laulu le laulu (10-15 cm le umi). I lenei tulaga, o le lauulu e muamua-ufiufi ma se fixing mousse ma mago, uuina lona ulu i lalo. O le faʻamanino fofo ua faʻaaogaina ma se pulumu i tamatamaʻilima, ma a maeʻa ona faʻasoaina tutusa le mea faʻapitoa i pito o le lauulu,

  1. O le “Hoarfrost” o se isi metotia tusi faʻamau e faʻaagaga mo e ona ie ie. O le metotia o le a faʻamamaina ai curls ma faʻamamafa le aofaʻiga o lauulu laʻititi atoa,
  2. Le sili atu "talavou" Amerika faʻailoaina mai auala. E faʻaaogaina pepa e 'ese ai lanu eseese. E taʻatele ma lauiloa ile taamilosaga a Hollywood. Stylists fautuaina faia i luga o uumi umi o lanu pogisa, ma se mafiafia fausaga,
  3. Kalefonia auala faʻavae i luga o le faʻaaogaina o leo ma ata eseese i totonu o le lanu faʻavaʻa, e eseʻese o latou malosi, ua faʻaaoga i le vevesi, a o loka o loʻo fusi foi i pepa faʻapipiʻi,
  4. Variant o valivali ma se selu - i lenei tulaga, o le mea e faʻapipiʻi faʻapipiʻi i se selu ma se laititi ulu. Faatasi ai ma le gaoioi mai luga o le mata, o le matai e faʻatautaia se selu, ao le faʻamalamalamaina tutusa tufatufa mai aʻa i pito,
  5. A stain stands, faamanino efuefu e masani ona faʻaaogaina. E tatau foi ona e iloa o le faʻamalamalamaina, o le lanu masani e fufuluina mai le lauulu ma tumau gaogao, o lona uiga e sili atu le faʻaogaina o se sui lanu i luga o le,
  6. O le faalanuina o ie ma mea e masani ona faʻaogaina e faʻamalamalamaina ai le lanu uliuli e aunoa ma le faʻaogaina o le auala fufuluina. Tau lava e malamalama o se malamalama faʻamalosi mai le taumafaiga muamua atonu e le aoga,
  7. O le mafiafia o laina o filifili e mafai ona filifilia tutoʻatasi, i lou fiafia. Ae e tatau ona manatua o, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le matagofie matagofie, lauulu laʻasaga manifinifi lava le a leiloa, ma le mafiafia mafai foliga vaʻaia,
  8. E masani ona susulu mai le lauulu faʻalenatura i ni malu se lua, o lona uiga o le a liu enaena mai le uliuli lauulu, o le a laititi-malamalama enaena enaena o le a sau mai le enaena lauulu, ma redheads e faigata tele ona faʻamalamalamaina. O le taualumaga galue lelei i luga o lauulu pe a fai o le pigment aofia ai lauulu ma enaena tino,
  9. «Faamaneta faʻailoga"- o lenei metotia e masani lava ona filifilia e teineiti ma le uliuli ma le uliuli paʻepaʻe o lauulu, o le mea ua tupu, malosi ma le malosi lanu e fausia ai se manaia manaia. E faʻaaogaina se metotia faʻapitoa ma sui faʻamalama ma pouliuli pogisa,
  10. Afai e te filifili e faʻapupula le lauulu vali, ae ua e tupu tele aʻa, ia saunia mo le mea moni o le pigment i aʻa (natura) o le a matua malamalama, ma i le mea sa i ai muamua valiina, o le a liu pouliuli, mumu pe lena lanu faapitoa

Le manaia tala faʻamatalaga:


_________________________________________________________________

  1. Tagata e ona le lanu uliuli e tatau ona aloese mai le manifinifi, malulu, paʻepaʻe faʻamamaina. O le taunuuga o le faʻagasologa o le aʻafia lea o lauulu sinasina,
  2. By the way, i le faailoaina o taualumaga, e le gata vavaeeseina i loka, ae faapea foi i manifinifi papatusi o lauulu e faaaoga,
  3. Backlighting poʻo le faʻamalamalamaina o le pogisa o se metotia lea e faʻaaogaina ai manoa i se lanu uliuli i luga o lauulu lanu i se paolo malamalama, a o faʻatupuina se sili atu masani masani leo
  4. Magic Contrast - o tagata taʻitoʻatasi e faʻamamaina ma onosaʻi tumau. O se talafeagai auala lea mo brunettes. O le faʻamalamalamaga o faʻasologa o loʻo faia tumau ma o se taunuuga, o le pupula lanu malamalama e tumau mo se taimi umi.
  5. Afai e te ofuina le lauulu i se laupepa pe aveʻesea i le pito i luga i se liligi poʻo le fusi ma latou tipi i le tutusa umi, ona masani lea o le matai ona faʻamamaina naʻo le vaega parietal, teisi afaina ai manoa i le itu faaletino ma ave ni faʻamanuiaga i le pito i tua o le ulu ina ia vaʻaia mea uma o meaola. O le matai e le paʻi i luga o lauulu e totoe, ma faʻaavanoa mai,
  6. O le "Magimesh" o se metotia lea e valiina ai ni manoa ma ie e leai ni amonia na faia i Farani. Lenei ituaiga faʻamalamalamaga e talafeagai mo teineiti ma lauulu laulu lanu,
  7. Auala "Balayazh»- faʻamalamalamaina o vaega taʻitoʻatasi o le lauulu. O lenei faʻamamaina o manoa e masani ona filifilia e tagata e iai le tofo soʻona sili, e manaʻo i latou oti i le faʻauʻuga ma le teuga muamua.
  8. O le faʻavae faʻavae e faʻaaogaina e vali ai manoa na tupu mai i le faʻailoaina muamua,
  9. Tele tufuga vela le ufiufi pe a pisia i se fulufulu fulufulu, o lea o le pigmen e vave vave ma lelei faʻamalamalamaina,
  10. Valivali lanu valivali faʻaaogaina saturated, pupula ata pei o mumu, mumu, lanu viole ma isi eseʻesega.