Talotalo

Fulufulu lauulu laulu

E masani lava ona matagofie laʻei lauulu, e aofia ai i le lisi o manaʻoga o fafine uma. Aemaise lava e uiga i le sili atu matagofie o curls miti a e ona le lauulu manifinifi. A faʻataunuʻuina ia sini, o le faʻavae togala 'eseʻese ua fuafua. Faafetai i le tekinolosi agamalu o curling, curls maua e le gata faaopoopo faaopoopo voluma, ae faapea foi ona faatagaina oe e faia sitaili i se mataupu o minute. I se faʻaopopoga, o le faʻasologa e mafai ona faia tutoʻatasi e aunoa ma le tuʻua.

Basal vaneina o se ituaiga o agamalu curling ma o se taimi umi faaumatiaina o curls o so o se ituaiga ma le umi. E aofia ai i le fausiaina o se isi faʻaputuga i aʻa e ala i le faʻataʻamilomilo ia manoa i luga o le curlers ma mulimuli ane faʻagaioiga ma se faʻavae faʻapitoa o aafiaga vaivai.

I le faʻaopopoga i le faʻavae autu - faia o le voluma i luga o le manifinifi ma le uʻumiʻu laulu o loʻo faʻaogaina le auala e faʻasaʻo ai le perm sa faia muamua, aua a o tuputupu aʻe le tuputupu aʻe, o le tele i aʻa e mouese atu ma o le aʻafiaga o le a le matagofie.

Faamolemole matau lemu curl e fautuaina mo fafine o loʻo i ai ni curly curls e ala i le natura - masani curls e masani ona totoina i aa a itiiti ma e masani ona manaʻomia ai le fausiaina o le tele i mea faʻapipiʻi.

Tau i totonu o le fale ma faʻaaoga ile fale

O le faʻavae vaneina e masani ona masani ai, o le mauaina o se matai poʻo le salon e le faigata. Ole tau ile mea lea ole a faʻalagolago ile umi ole laina. Averesi, e tatau ona e totogia le tau aofaʻi:

  • puʻupuʻu umi - 1200-1700 r,
  • umi le umi - 2500-3500 r,
  • afa uumi - 3500-5000 rub.

A o le taualumaga i le fale, ii le tau o le mataupu o le a laititi teisi. Oe manaʻomia le faʻatauina o se vailaʻau faʻapitoa i se fale teu oloa i le fale poʻo luga o le Initaneti. Le tau o pusa mo vaneina eseese lava mai 2 afe i 4 afe rubles, fuafua i le gaosi oloa.

O le mea lelei, i lenei tulaga, o le mafai ona faʻaaoga le vailaʻau sili atu i le faʻatasi. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻatau mai le fagu e tasi o se laititi o tau, o le tau o le 800-1000 rubles.

Anotusi

E ui lava i le agamalu o mea na vaneina, Ole taualumaga ei ai ni faʻasologa o contraindications:

  • maʻitaga, faʻasusu.
  • o le faapalepale i le tagata. Mo lenei mafuaʻaga, ae e te leʻi amataina le faʻagaioiga, e tatau ona e siaki le vailaʻau mo se aʻafiaga o le mata.
  • pepese, seborrhea.
  • papala, faaleagaina i luga o le ulu.
  • aveina o fualaau faasaina poʻo hormonal fualaau.
  • e le fautuaina le faia o le faʻafitauli pe a fai o loʻo i ai i auga nei: malulu, faʻaleagaina, faʻavaivaia, tiga faʻapipiʻi ma pito vae, faʻapea foi ma le ituaiga laulu mago. I lenei tulaga, o le tulaga o le fausaga o manoa e mafai ona faʻaleagaina tele.
  • sipigiina, faʻapipiʻi lauulu.
  • mamafa po o le uumi uumi. I lenei tulaga, o le perm e le mafai ona taofia.

Taua! Ole taualumaga e le tatau ona faia i le taimi lava pe a uma le valiina, talu ai i le taimi lea o le laulu e iloga i le sili atu ona maaleale. E tatau ona e faʻatali pe a ma le 2 vaiaso.

Laasaga o le taualumaga

Ina ia faia togitogiga i le fale, muamua, e tatau ona e filifilia se faʻamautuina fatuga. I le taimi lava lea e tasi, e sili le faʻamuamua i oloa gaosi faʻapitoa talu mai le fualaau autu ma fixative tatau ona tutusa kamupani.

O kamupani nei e fautuaina atu:

A filifilia se oloa, e taua le gauai atu i le faʻavae - o le oloa e le tatau ona aofia ai le amonia ma thioglycolate. Ma le isi, o le filifiliga e faʻamoemoe i le setete o laina o latou lava. O le mea lea, mo mea e faʻapipiʻi tele ai, Cutrin Curl e talafeagai, ma mo lanu lanu, Goldwell Evolution.

Le isi, e tatau ona e filifilia le talafeagai curlers. I le lautele, soʻo se ituaiga o latou e mafai ona faʻaaogaina mo basal vaneina, ae ua fautuaina e tagata atamamai filifili le tele ogāumu. O curlers o lenei ituaiga e le gata o le a faʻatupuina le tele i aʻa, ae ia faʻatupuina foʻi galu malamalama i luga o lauulu.

A o le i faagasolo le faiga, e tatau ona e faitau totoʻa faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa. E taua foi le siakiina ole oloa mo le le faapalepale i tagata taitoatasi ma ia faamanino le iai o contraindications.

O auala vaneina i le fale e aofia ai laasaga nei:

  1. Fufulu lau lauulu ile laupepa ma faʻapū teisi ile solo. Ole sela ma faʻamalu ise mea e le manaʻomia.
  2. Mago i le natura. E le fautuaina se lauulu.
  3. Ave se vavaeese ese ma faʻaaoga le mea faigaluega autu i le aʻa sone ina ia matua atoatoa manoa.
  4. Faʻamau naʻo le vaega gaosi i luga o le curlers.
  5. Taʻu se pemita i luga o isi mea na totoe.
  6. Ufiufi lou ulu i se pulou palasitika.
  7. Tausi le taimi ua taua i faatonuga. E masani lava e le sili atu ile 15-20 minute.
  8. Fufulu le vai e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalama poʻo le fasimoli.
  9. Faaaoga retainer.
  10. Lulu mo le 15-20 minute ma aveese le curlers.
  11. Faaaoga se isi vaega o mea taofi i le curls.
  12. Faatali mo le taimi faʻamatalaina i le gaosi oloa ma fufulu ma vai e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalama.
  13. Faaaoga se fafagaina afu poʻo se mask.
  14. Faʻamago lou lauulu masani.

Lapataiga! Aua le fufuluina lau lauulu mo ni nai aso pe a uma ona vaneina e faʻalelei le iʻuga.

Lauulu sitaili ma tausiga pe a uma le faʻagasologa

Ina ia faʻatumauina se umi umi aafiaga, tagata tomai faapitoa fautuaina mulimuli tulafono laiti o le tausiga pe a uma le taualumaga:

  • faatapulaa le mago ma se laulu vavae,
  • aua e te fufuluina, aua le mimilo manoa pe a uma ona fufulu, ae patipati lemu i le solo
  • mo le selu e faʻaaoga se selu ma se laei e seasea,
  • faʻalauiloa balm ma le faʻamama mo lauulu lauulu,
  • faʻaaoga masima e leai se toe faʻaleleia o suauu.

Fautuaga. A i ai se manaʻomia mo le lanu, e tatau ona e faʻatali i le 2 vaiaso pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga ona faatoa amata loa lea ona vali le nonoa.

Ae mo le faia o filifiliga i le maʻea ona vaneina, o loʻo iai ni tuʻuaiga i fafo nei. Tausisia ma lea o le a aloese mai faafitauli i le lauulu:

  • aua le alu e moe ma le susu susu - o lenei mea e le gata o le a faʻaleagaina ai le fausaga o gaosi faʻagaioioia, ae faʻafaigata ai foi ona foliga lelei i le taeao,
  • pe a taoto, aua le faʻaogaina uamea selu, ae o bristles masani poʻo palasitika o le a fesoasoani tele,
  • e faʻatagaina ona faʻaaogaina se uʻamea pe a tui.

Tulaga lelei ma leaga

A o se faiga e aofia ai le vailaʻau togafitiga o curls, vaneina sili ona lelei nai lo isi filifiliga tutusa. Ma faʻaopoopoga o le galu:

  • faʻasoaina le faʻatupeina o tupe faʻaaoga i le faiga,
  • le natura foliga o manoa ina ua maeʻa le faʻagasologa,
  • lauulu o le lauulu
  • umi -le umi e tusa ma le 2–2.5 masina,
  • faaola taimi - vaneina aloese mai styling,
  • lauulu lauulu mulimuli mo nisi taimi umi.

E ui lava i mea lelei, ogaoga vaneina ni mea le lelei:

  • Umi - le taualumaga e le itiiti ifo i le 2-3 itula,
  • o le vailaʻau o le faʻamauina o sui faʻapitoa ei ai se uiga ma e le masani ona manogi manogi,
  • i nisi o tulaga, lauulu leiloa e tupu pe a uma le taualumaga.

E le mafai i taimi uma ona iloa pe o le a galue se curl i luga o curls o se fafine faapitoa. O lauulu e ono le mafai ai ona gaosia pe fuga vave. O le mea lea, i le filifilia o le vaneina faiga, e tatau ona e fuaina le lelei ma le leaga.

Basal vaneina e talafeagai mo fafine e manaʻo e avatu ia lauulu tele tusi i aʻa. I se faʻaopopoga, o le faʻagaioiga o le a tuʻuina atu le faigofie o le faʻataʻotoina mulimuli mai, ma le faiga lava ia e mafai ona faigofie ona faia tutoʻatasi, e aunoa ma le tuʻua o le fale.

E le mafai ona filifili: vaneina, perm poʻo le bio-curling? O tala nei e ono fesoasoani ia te oe:

Vitio aoga

Faʻatino lau faʻamau ma Ph7 mai Revlon Tomai Faʻapitoa.

Basal voluma mo se taimi umi.

O le a le umi sitaili

O aso nei ua faʻailoa mai ia i tatou le saoasaoa. Tele teineiti lagona se le lava o se taimi mo aso uma lauulu. Ae ole naunautaiga ina ia teuteu foliga, matagofie ma lelei teuteuina tumau. O se metotia faʻapipiʻi o le laʻuina o laʻau uila e mafai ona oʻo mai i le laveaʻiina.

O lona mataupu faavae e tutusa ma perm, ae sili le saogalemu mo lauulu. O le faia o lenei faʻasologa i le fale e le aoga, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi atu fale faʻapitoa i mea faʻataʻitaʻiga.





O le a le aano o le metotia? E faʻaaoga se vai i le lauulu, e faʻavaivaia ai le disulfide fusi. Latou te fuafuaina le malosi masani o le lauulu. O le mataupu faavae o perm wave o loʻo fausia foi i luga o la latou malologa ma mulimuli ane toe faʻafoʻi. O le uumi o sitaili mea e fai naʻo luga o le pito i luga o lauulu, e eseʻese mai le vailaʻau, lea e aʻafia ai le fausaga atoa. A maeʻa, ma le fesoasoani a mea teuteu teuteu, o le stylist fausia le sitaili malilie malie i ai ma le kalani muamua. E mafai ona avea ma malamalama galu, curls poʻo ufiufi. O lenei metotia faʻatagaina oe e tulaʻi i luga lauulu mai aʻa, fausiaina le lauulu. Ole taualumaga atoa e le sili atu ile lua itula. E mafai ona e toe faia i masina uma e tolu, ma e ova i le iva vaiaso.




Styling umi-taimi talafeagai mo ma le talafeagai

O le uumi sitaili sitaili o se sili atu agamalu taualumaga pe a faʻatusatusa i le perm. O le fesuisuiai o le ituaiga vaneina lea o le faʻataʻamilomilo o loʻo i ai faatasi ma le fesoasoani o se vailaau faʻavae e faʻatatau i fua o fualaʻau. O lona uiga, o se tasi lenei o le sili ona lamatia curling metotia mafai. Ae o pea tulaga e le tatau ona faʻaalia lauulu i ona aafiaga:

  • i le taimi o suiga o hormonal i se fafine: menstruasi, maʻitaga, faʻasusu. E iai le manatu o le talotalo ua faia i lenei vaitaimi ua le tumau lava,
  • E le fautuaina le vaneina mo lauulu pupuu nai lo 10 cm.
  • pe afai o le laulu e manifinifi, vaivai pe pa'ū, e sili ai le teena o le taimi uumi sitaili, aua o le taualumaga e mafai ona faateteleina le tulaga. Afai o le laulu e soifua maloloina, e tatau foi ona e faʻaeteete i le tausiga o latou pe a uma le curling. Aua neʻi galo e faʻaaoga masker i le tele o vaiaso ma faʻaaoga le conditioner pe a maeʻa ona fufuluina,
  • a uma ona vali lou lauulu, aua le vave faia le teuteuina umi, ma afai o le lauulu na valiina i le henna, ona faʻasaina lea ona vaneina.

O lenei sitaili e lelei tele mo teineiti e laulu le gaʻo. O lenei mea o le a faʻamamago ai lauulu tele e masani ona.




Faʻafefea ona tausia lelei lauulu pe a uma ona le umi lauulu

A maeʻa le faʻatinoga, e le fautuaina e susu le lauulu mo le lua aso. Ona e mafai ona fufulu lau lauulu pei ona masani ai. Aua le faʻaogaina se mea fai fulufulu, e tatau ona mago lauulu ile laulu. O loʻo fautuaina e faʻaoga se faʻamalama mo lauulu lauulu, e fesoasoani lea ile faʻaleleia atili o le lalelei. Faʻaaoga pulumu e le itiiti ifo ma le tasi i le vaiaso. I vaiaso muamua, faʻapitoa taimi e sili atu. E le tatau ona galo le faʻafuaseʻi o le ulu ile faʻaaogaina ole suauu mafanafana: olive, castor. E faʻamalosia ai lauulu na faʻaleagaina. Faʻamalolo lau curls ma ou lima, aua le fufulu ma ni pulumu ma ufiufi uamea.




Iloiloga ile faiga umi

E faigata ona maua ni faʻamatalaga manino e uiga i lenei faʻagaioiga. Teineiti e le masani ona iloiloina lelei le tulaga muamua o latou laulu ma faia le umi-taimi sitaili mo vaivai ulu, lea e taitai atu ai i sili atu sili atu le faaleagaina o latou fausaga. Ae a pe a fai o le lauulu soifua maloloina pe a masani ona gaʻoa, lea faaumiumi sitaili a tuuina atu se basal tele, o le a mafai ai oe e le fufuluina lou lauulu umi, ma le curls o le a le mativa i susu susu.

O le a le vaneina

O le vaneina o lauulu e faʻaliliu mai le Igilisi i le umi o sitaili. Ole ala lea ole agamalu male togafiti ole laulu e iai vailaʻau, e sili atu lona maaleale ile filo ma e le afaina ai latou ile tele o vailaʻau. E mafaia lenei mea ona o le fatufatuga, lalaga le lauulu, ma le le ofi atu i totonu.

Le aoga o le vaneina taualumaga umi mai 1 i 6 masina. A maeʻa le taimi faʻatulagaina, ona amata loa lea ona paʻu le paʻu pe fai a tupu. E mafai ona e toe faia lenei faʻasologa pe a uma le 3-4 masina.

Le tau o taualumaga fuafua i le umi o le lauulu ma luga o le gaosia le gaosi oloa. E faʻaosofia le tau ma le mea e te faia ai le sitaili, i le fale poʻo le fale. Ole averesi, e amata mai le 1000 mo le pulu puʻupuʻu (tino oti e pei o le bob poʻo le bob) ma e oʻo i le 5500 rubles mo le umi.

Le a le ituaiga o lauulu ua faailoa mai mo le faiga

O vaneina e sili ona fetaui lelei i tagata e ofaina le laʻau manifinifi ma le lautele o loʻo manaʻo e faʻaopopo le tele ma le sili atu le mautu i le laulu. Ae mo tagata e ona se mamafa mafiafia manai, o le taualumaga e le talafeagai i taimi uma, talu ai curls masani ona pa'ū i lalo o latou lava mamafa.

Ua malo mago ma paʻu ua sili ona lelei le aua le faʻatigaina, aua o le a atili ai ona malulu. Ae o le gaʻo, i le isi itu, e atoatoa.

Carving, "chemistry" ma biowaving: pe faʻapefea ona latou eseese?

O nei tekonolosi uma fesoasoani e fausia ai i se taimi umi sitaili, ae latou te iai foi le tele o eseesega:

  • O le vaneina o lauulu, e le pei o le chemistry, faʻaavanoaina le sili atu le puipuia o lauulu, aua o le aofaʻiga e le ati loloto i totonu o le lauulu.
  • Biohairing o se tausisoifua taualumaga (e aofia ai se paiolo porotini e pei o se tagata porotini i le fausaga), ae o isi e le mafai ona taʻua o lena.
  • Ina ua uma le vaneina faʻagasologa, curls o loʻo teuina i luga o le lauulu itiiti nai lo le uma bio-ma vailaau talotalo.

>

Le atoatoa ma lelei le vaneina

O a ponesi o le ae mauaina:

  • O se aga agamalu.
  • I le taimi o le manaʻo, o le curl e sili atu faʻalenatura ma faʻalenatura, aʻo le "chemistry" o lona uiga ufiufi mafiafia.
  • O ufiufi e taofia i luga o laʻei masani mai le tasi ma le afa i le tolu masina. A e faia le vaneina i luga o vali lanu, o lona aʻafiaga e mafai ona tumau e oʻo lava i le ono masina.
  • E mafai ona e mauaina ni ituaiga eseese o sitaili: i ai tetele curls, feololo pe laʻititi laʻititi.
  • Soʻo se laʻau lauulu e umi se umi (mo se faʻataʻitaʻiga, sitaili ma laʻupepa lapoʻa pe faʻapea foʻi)

Ae e te leʻi filifili e taumafai e faʻataʻutaʻu faʻafuaseʻi le mamafa. Ia manatua o lenei tekonolosi e tele faʻaletonu:

  • Afai e te manaʻomia ni faʻaata manino, e sili atu le faʻaalu i le bio-curling.
  • Le vailaau faʻaogaina faʻatatau i le lauulu ei ai se uiga manogi. E tumau pea mo sina taimi ma e matauina aemaise lava pe a maeʻa.
  • E mafai ona oti ese pito o le laulu.
  • O nisi fafine na aafia i le faateleina o lauulu.
  • E le mafai ona fai mai pe faʻapefea ona amio ai iko pe a maeʻa le vaneina: pe latou te lalagaina latou lava pe na ona tupu i tua.
  • Ina ua uma ona vaneina, e tatau lava ona faʻaogaina mea teuteu oloa ma avatu i le lauulu foliga foliga manaʻomia.

Faiga metotia

O vaneina ua manatu o se ituaiga o talotalo e gaosia e ni manoa e saogalemu mo paʻu, e le gata e le afaina ai, ae i ai foʻi ma le faʻamalologa meatotino, na iʻu ina maua ai ni laʻau susulu ma susulu.

O le uiga ese o le faʻatinoina o lenei ituaiga o taimi uumi teuteuga i lauulu 'ulu ma ni manoa puʻupuʻu o le faʻaaogaina o curlers masani. Tuuina atu le manaʻomia tele ma foliga o le lumanaʻi curl, e mafai ona latou:

  • Nofoaga. O manoa ina ua maeʻa le faʻatulagaina o loʻo i ai ni foliga o laʻau laiti, e mafua ai ona faʻateleina le maualuga o le 'ulu atoa.
  • Tele. Ua mamanuina e fatu le tele i aʻa, lapoʻa "Hollywood" curls pe foaʻi i lou lauulu sina gaosi laʻititi.
  • 'Aufaʻatau. Faʻafetai i ia curlers, e mafai ona ausia ni tele ituaiga o curls o eseese tulaga o curling i tasi sitaili i le taimi e tasi.

Atualeina ma lapoʻa tetele

Le lelei ma vaivaiga o lenei ituaiga o curl

E pei foi o isi ituaiga o laʻei-teuteu o laʻei, vaneina faia i luga o laina pupuu o iai lona itu lelei ma le lelei. Le lelei o lenei sitaili metotia aofia ai mea nei:

  • I luga o le uumi taofi, o le iʻuga mulimuli e sili sili atu le aoga ma umi umi.
  • O le averesi, o lenei faʻagaioiga e le manaʻomia sili atu nai lo 1-1.5 itula.
  • Lē manaʻomia ni mea faʻaopoʻopo faʻataʻitaʻiga. E tatau lava ona e lulu lou lauulu ma vela lou lauulu i ou lima.
  • I le iʻuga o le aʻafiaga, o le laulu e toe faʻafoʻi ma ave la latou foliga masani e aunoa ma le faʻaaogaina o ni tupe faʻaopopo.

E ui lava i lea, pe a faia se faaiuga e faia se vaneina luga o lauulu puʻupuʻu, taimi le lelei e ono aliaʻe e tatau ona faʻapea. E aofia ai:

  • O le mea e manaʻomia ai le aoga o le a le aoga i lauulu o lona umi e laʻititi ifo i lalo o 20 centimita. O le mea moni, faʻaopopo atu i le mea moni e faapea, e le o matala i luga o curlers loka faapena, e aoga le maitauina pe a uma le taualuga latou te oso foi i le 1-2 centimita. O le mea lea, nai lo le aulelei o sitaili, o se mea le mautonu o le a liliu.
  • E ui lava i le mea moni o vaneina ua manatu o se lauiloa sitaili metotia faia luga o lauulu pupuu, o loʻo i ai pea le le lelei iloiloga, faapea foi ma faʻamaoniga ata o le soʻotaga ina ua vaʻai teisi e sili atu le leaga nai lo le taimi muamua.

Eseese filifiliga mo curls

  • Ona o le faʻaaogaina taugata i le tau o oloa masani i taimi vaneina, o le tau o mea faʻapitoa, faʻapitoa, e, lava, e maualuga atu foi.

Tusia ma vilivae i pito

Faʻafefea ona fai le vaneina

O sea pemita e mafai ona faia i le fale tutoʻatasi ma i tulaga o salon. Ui i lea, vaʻavaʻai i le ata i le taimi muamua ma pe a maeʻa le faʻagasologa, e mafai ona e maitauina o le salon effect foliga sili atu ona matagofie, sili atu ona masani ai ma fou. Ina ia ausia, o le tagata fai tamai 'oti e faʻatinoina gaioiga nei:

  1. I-laina talosaga a se faufautua faʻapitoa faʻapitoa.
  2. Faamaapeina o ni togi laiti i curlers.
  3. Mago faʻatasi ma se fulufulu laʻau.
  4. Flushing le faʻamau faʻalelei ma oloa tausi tomai faʻapitoa.

Totoina o lo o faagasolo

Ituaiga vaneina i pupuu manoa

Fuafua i le vailaʻau faʻaaogaina faʻaaogaina, le tele ma le foliga o le curlers, lenei curling auala mafai ona vaevaeina i ituaiga nei:

  • Le faiga masani. E manatu e sili ona lauiloa, i le va o fafine matutua ma tagata laiti lava uiga. O lona aotelega o le tele o ituaiga o curlers e faʻaaogaina faʻatasi, lea e tufatufa atu i luga o le faavae o zoning polokalame. E faigofie le vaneina, aua e maua mai ai i le ea o fesoasoani ala latalata i mea masani.
  • Faasolosolo. E sili ona manaʻomia, ona o lenei mea e iai uila e faʻaaogaina ma soʻosoʻo ni laʻei fulufulu nai lo le faʻataʻamilomilo ufiufi na maua ai le aafiaga o le "dandelion".
  • Lotoifale I luga o lauulu ma ni manoa puʻupuʻu, o lenei ituaiga vaneina o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai ni lapoa tele lapopoʻa e faʻapipiʻi i luga o le aʻa vaega e maua faʻaopopo le tele. Le aoga sili o le na o vaega o le laulu e faʻaalia i styling oloa.

Ma o le a le mea e fai i patupatu?

I le 2018, bangs o le mea sili ona masani ai vaega o se lauulu, aemaise lava se puupuu, lea e mafai ai ona e vaʻaia vaʻaia mafai ona le atoatoa foliga. O le mea lea, mafaufau i se faʻaputuga metotia pei o vaneina, e taua tele le mafaufau pe faʻafefea ona lenei elemene lauulu lauʻeleʻele tatau foliga i le iʻuga.

Tagata e ana lauulu puʻupuʻu ua fautuaina e le matai ina ia aua nei faia le vaneina faʻasologa i luga o le sasa sao ma se tipi tutusa. Ae mo le uumi ma le faʻapitoa foliga o bangs, i lenei tulaga o latou o se tuʻufaʻatasiga o le atoa ata, o le mea lea, latou e tatau ona mimilo.

Lauulu pulu puʻupuʻu vaneina laʻei

O togitogiga o se mea taua tele i le vaʻai o fulufulu, faʻafaigofie le olaga mo le aulelei o le sosaiete, aua e faʻatagaina oe e te vaʻaia mataʻina ma teuteuina lelei e aunoa ma le faʻamaʻimauina o le taimi. Matou te faʻamoemoe e mafai ona matou fesoasoani ia te oe e feagai ma lenei mataupu, ma o le filifiliga o ata o loʻo tuuina mai i la matou tusitusiga o le a musuia oe e sui faʻataʻamilomilo faʻataʻavaleina le fiafia i le tele ma le taʻalo malie.

Le lelei o root chemistry

O le aa-voluma taualumaga o se sili sui mo aso uma styling. O le aafiaga o lenei faʻasologa e umi mo le ono masina ma e tele ona aoga:

Paʻu lauulu lauulu: aʻo leʻi maeʻa ata

  • foliga o le sebum ua faʻaititia, ona o lea na mou atu ai le itagia o le uila uila mumusu,
  • ona o le faʻamago aafiaga, le numera o faʻamalolo taualumaga faʻaititia,
  • tetee atu i vevela vevela ma le susu faateleina,
  • faaitiitia lauulu laei e faaitiitia
  • o le faʻaopopoina o le aofaʻiga o lauulu e masani ona laʻei ai lauulu foliga,
  • e tusa lava pe faʻapipiʻi se pulou, o le lauulu laʻasaga lava ia e le faʻaleagaina, e tatau lava ona e selu lou lauulu ma o le ae maua se sitaili laei e laʻei.

Sulu i luga o lauulu

Radical chemistry ua fautuaina mo teineiti e paʻu lauulu ma e oʻo foi i le faʻaaogaina o le corugation, e le masani ona tuʻuina atu le manaʻo manaʻoga. Ina ia aua le faʻamataʻu lou lauulu i aso uma lauulu lauulu poʻo ni mea e faʻalavelavea, o le a vave ona faʻaleagaina ai le lauulu, o se faiga faʻapenei o se filifiliga sili.

Teine, oe e masani ona aulelei matagofie curls, latou te faʻaaogaina foʻi le faʻaogaina o le chemistry taugofie, aua e masani ona i ai i aʻa o le filo e itiiti le pipiʻi ma manaʻomia le fausiaina o le voluma faaopoopo.

Le mautonu o root chemistry

E pei lava o isi faiga, faʻapipiʻi i aʻa, faʻaopopo atu i ona faʻailoga, ei ai foʻi ona faʻaletonu. I le faaopoopo atu i le mea moni e le o le taugofie taualumaga, o tau amata mai le 2 i le 6 afe i le averesi, o loʻo i ai isi sili atu taua tulaga:

  • E le fautuaina le faʻatinoina o le gaioiga o le root curling mo tagata o loʻo i ai ni faʻafitauli i le maʻilaʻiliga (susu, faʻamama, faʻamago, mago),
  • pe a mama ia manoa,
  • vaivai lauulu o lo o i ai se aga e paʻu'ū i fafo,
  • aua le faia le faiga mo teineiti e masani ona vali o latou lauulu, pei o soʻo se auala mo le valiina, faavaivaia le lauulu,
  • E tatau foi ona lafoaia lenei faiga, i le taimi lava e te pupuni ai le lauulu,
  • Aua le pipiʻi i aʻa pe a fai o le lauulu ua leva na faateʻa i le la. A o leʻi faia le faʻagasologa, e aoga le toe faʻafoʻi ma faʻapipiʻiina o manoa.

O a foliga o lauulu pe a mavae le chemistry

Basal kemisi e le mafai ona faia ma:

  • maʻitaga ma faʻasusu,
  • le iai o faʻamaʻi o paʻu,
  • eseesega toto toto,
  • inuina o vailaʻau ma hormonal fualaau faasaina,
  • i se tali teteʻe i vailaʻau,
  • faateleina le vevela vevela
  • susu.

O le mea lea, e tatau ona e mumusu e pisia ma henna, pe afai o le a e faia lenei faʻasologa. Ma, afai ua uma ona e pisia i le henna, e sili le faʻatali seʻia fufulu ese ina ia aua neʻi faʻaleagaina le faʻaiuga na mananaʻo ai.

Lauulu tausiga pe a uma le faiga

I le ata i luma ma ina ua maeʻa le basal chemistry mo le tele o lauulu luga pupuʻu lauulu, e mafai ona e vaʻaia ua avea le lauulu ua sili atu susulu ma maua se soifua maloloina foliga, ae o lenei faʻatonuga e mafai ona mafua ai le laulu mago. Ina ia aloese mai lenei, e tatau ona e faalatalata atu ma le faaeteete i le filifiliga o le tausiga oloa mo le tausiga lauulu pe a uma ona faia radling curling.

Faʻafefea ona fai le faiga

Fautuaga mo lauulu tausiga ina ua mavae radical chemistry:

  1. A filifilia shampoos, e tatau ona e mafaufau lelei i le faʻavae, e le tatau ona i ai ni silikini ma sodium lauryl sulfate.
  2. Ina ia mafai e le susu ia loka i taimi uma, e manaʻomia ona fai faʻamau faalua i le vaiaso e toe faʻafoʻi le fausaga o le lauulu.
  3. E tatau ona fufulu lou lauulu i le vai mafanafana ma a palapala, i.e. tasi pe sili atu ile lua taimi ile vaiaso.
  4. A maeʻa ona fufuluina le lauulu, fufulu ia i le decoctions of herbs, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo le chamomile poo le sage.
  5. A ulufale i le vevela vevela, e manaʻomia le faʻaogaina o se faʻapipiʻi faʻapitoa, e aofia ai faʻamama e le faʻatagaina ai le ultraviolet ray.
  6. Faʻaaoga ni pasama faʻapitoa mo lauulu migimigi.

Lauulu teuteu

Mo teineiti ma lauulu pupuʻu, ogatotonu kemisi mo le tele o se filifiliga lelei mo le fausiaina o se foliga ofoofogia ma a maeʻa ona faia, e fausia ai se lalelei matagofie, e tatau ona e tausisi i tulafono nei:

  1. Mo sitaili ma ogaoga chemistry, oe tatau ona lafoai le lapisi selu. Mo le tuuina atu o foliga o se fulufulu laei, e masani ai le selu laupapa masani.
  2. E le tatau ona selu le lauulu i aʻa tele, e mafai ona selu ma le faaeteete.
  3. Mo le mauaina o isi faʻapipiʻi, e tatau ona faʻasolosolo lou ulu ma taia faʻasologa i ou tamatamai lima.
  4. Mo sina taimi, e tatau ona e lafoaia le lauulu mago, tuu le lauulu mago faalenatura, lenei o le a faaitiitia le mago i le muamua vaiaso.

Radical kemisi i luga o le lauulu

E tele tagata e faia perm i aʻa e oʻo i le fale, ae sili atu le faʻatuatuaina o polofesa ma o lenei filifiliga o le matai e tele lona sao taua. A sese le faʻatinoina o tekonolosi o root curling, e mafai lava ona faʻaleagaina le lauulu faʻatulagaina e ala i le tuʻuina atu i le le tatau ona togafitia.

Lauulu curling i aa

O se faʻamaoniga manino o le basal chemistry mo le tele o lauulu o ata muamua ma pe a maeʻa le faʻagasologa i luga o le pulu puʻupuʻu. O le lauulu laulu ma se aofaʻi faia le ata e sili atu matagofie ma faʻaalia.

O le faʻavae o loʻo i ai le tele o tulaga lelei nai lo le leaga ma o lea ua maua ai sili ma sili lauiloa. Basal kemisi o le sili mautinoa fofo e fatu ai se sili ma matagofie ea. Afai o loo e tigaina pea i le faia o le tele i aso uma, ona lalagaina o laulu i aʻa o le mautinoa mautinoa fofo i lou faafitauli.

Fua le autu o le tusitusiga

O le a matou matua faʻafetai pe a e tuua lau suʻega.

Vaneina talotalo - o le a lea

Ina ia fausia moli, faʻataʻamilomilo curls, faʻaaogaina se metotia e taʻua o le vaneina. O loʻo faʻatautaia i lalo o le faʻamalosi a tapenapenaga tapenapenaga ma faʻatusa ile laʻau masani, ae aunoa ma le afaina ai o le soifua maloloina o le lauulu. O lona iʻuga, o loʻo e mauaina se laulu ulu ola ma ni uila ua faʻatumuina i le malosi ma le susulu. Ole vaʻai, ole aofaʻi o lauulu e siʻitia ai, ma ofu mafiafia ia mautinoa o se teuteuga lelei ole laʻei maloloina.

O le sauniga e faia e tusa ai ma le polokalame, ua mamanuina mo se masani galu ma curlers. Mo pupuu lauulu, masini o ituaiga nei e filifilia:

Latou te faʻatagaina oe ia vaʻaia faʻateleina le tele o curls ona o le spiral curls. Tuʻu se faʻamasinoga tumau.

Masini mo le mauaina o faʻapitoa isi faʻavae volum. Faʻaaogaina foi e fau galu.

Auauna atu e fatuina ituaiga eseese o laʻasaga eseese o curling.

O vaitau i le taimi e fiafia ai le laulu i se fafine eseese ma faalagolago i le tulaga o lauulu ma tausia o ia. Galuega faʻataʻitaʻi faʻamaonia e faʻamaonia le faʻasaoina o uila i le 8 vaiaso.

Ole faʻagaioiga fai pea lava ona faʻatagaina pe a uma le tolu masina. Aua, e ui lava i le saogalemu o le vaneina sauniuniga, latou te aʻafia le fausaga lauulu. O le malologa i le va o sauniga o le a fesoasoani e aloese ai mai le malulu, matutu le tele poʻo isi faʻafitauli ma lauulu.

E talafeagai le vaneina mo lauulu pupuu?

O le agamalu ma le tau faʻataʻamilomilo e aoga mo le fafine. E faigofie i le tausiga i aso uma, sitaili, faʻapea foi ma le taʻitoʻatasi i le ata. Afai e te manaʻo i suiga, ona filifili lea o vaneina mo lauulu pupuʻu. I luma ma ina ua maeʻa le faʻagasologa, maitauina suiga lelei i foliga - o le laulu ua avea ma sili ona tele, le malosi o gaioiga ua faʻaopoopoina.

E ui i lea, e lapatai mai foi le au pulu faʻataʻitaʻi o le lalagaina o lauulu e seasea, maʻalili, ma sili ona faʻaleagaina e faasa. Faatasi ai ma nei faʻafitauli, o paʻaga o loʻo faʻaalia ai se auiliili lelei o meaʻai ma toe faʻafoʻi togafitiga spa

Soʻo se fafine e iai se pupuʻu lauulu laulu iloa e faʻaopopo atu i le valiina, leai ni suiga e tatau ona faamoemoeina. Ae ui i lea, o vaneina fesoasoani e faʻalautele le lautele o lauulu mo lauulu pupuʻu, e mautinoa ai se foliga fou. Malugofie, malu ma le malu o loʻo ola ai o latou olaga, tosina mai mata o isi ma e laiti.

O a lau fulufulu mo pupuu lauulu e faʻaaoga ai vaneina?

Ina ia aua neʻi faasesēina fafine, e avatu e le au fai laʻau ni faʻataʻoto manino o lauulu e fetaui ma le vaneina faʻagasologa. Lauiloa lauulu e foliga mai i se curl e aofia ai:

O le vaneina o le a fesoasoani e faʻafou ai le lauulu malosi. A manaʻomia, suia le vaeluaina o le a faʻaopopo ai le alofa faʻamaoni pe matuia, faʻataʻitaʻi.

O se lauulu lauulu ma se asimetric pito ma malamalama uila i le umi foliga foliga faʻaalia ma tulaga ese.

O se sitaili foliga tutusa e filifilia e le talavou, malosi, sauni e faʻatoʻilaloina le lalolagi o le teine. Vaneina "pepelo" i loka asymmetric pei o mafai, faʻaopopoina uiga.

  • Oti 'oti pupuu ma paʻu mafiafia.

A faʻatautaia le umi, ia aua neʻi faʻataʻamilo le au, o le a fesoasoani lea e faʻasao le ata, ae faʻaopopo le soona faʻaluaina.

Vaneina foliga

O isi taimi e taʻua o "vaneina" vaneina. E le atoa lenei. Ioe, o le lelei o curls, e tutusa. Le eseesega i le aofaʻiga o le curling fualaau. Le vailaʻau o loʻo i ai le vaneina tapenaga e le o iai le glycolic acid, o le mafuaʻaga lea o le vaneina o se aganuu taualumaga lea.

O le vaneina o foliga sili ona manaia i luga o le puʻupuʻu pe laʻititi lauulu. Fuafua i le manaʻomia tele ma elastisiti o le lumanaʻi curls, ua filifilia le tele o bobbins mo curling. I le amataga, o curls maua mai o le a foliga vaʻaia mimiti, ae i le vaiaso muamua latou "malolo" teisi ma foliga sili atu masani, e pei ona sa mafaufauina muamua.

E le fautuaina le vaneina mo lauulu mago, pei o soʻo se perm - e aofia ai le umi o le teuteuina - faʻamamago le laulu. Mo tutusa lava mafuaʻaga, vaneina lelei e lelei mo lauulu lauulu. I le mafiafia mafiafia o lauulu, e ono le aoga vaneina. A o leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, e fautuaina e faʻataʻitaʻi le soʻoga mo le ono aafia ai ile vailaʻau.

Taulaga tautua

O se taualumaga o le vaneina mo lauulu e le tatau ona faia tutoʻatasi. Le itiiti ifo mo le taimi muamua. I aso nei faʻatau atu o loʻo iai le tele o tapenaga mo "fale" curls. Lenei, o le mea moni, e matua fetaui lelei ma aoga, ae afai o oe faia mea teuteu umi mo le taimi muamua, aua le faataʻitaʻi i le fale. I se tulaga lautele, vaneina mo lauulu o se taugata auaunaga e manaʻomia tele le poto masani ma e uiga i 2 itula o le taimi. Muamua, o se fixative e faʻaaogaina i le lauulu, ona faʻaulu lea o le lauulu i luga o pulu ma mago mo se taimi. Ona fufuluina lea o le tale vavae, ua fufuluina le lauulu mai le tuʻufaʻatasiga, mulimuli ane faʻamago ma faaputuputu.

O le mea pito sili ona taua i le filifilia o le salon o le sailia lea o se tagata poto masani tusiata. Manatua o le taunuuga o vaneina e ola, agamalu, usiusitaʻi curls!

Lauulu Tausiga Ina ua uma Carving

O le mea sili ona lelei pe a uma le taualumaga o le taimi nei e te manaʻomia ni nai minute i sitaili ma sina faʻapipiʻi mo lauulu mimilo. Ae ui i lea, e le o lona uiga e mafai ona e tuʻua atoa le tausiga o lauulu. E ui lava ile umi o sitaili ma laititi le afaina o lauulu, latou te manaʻomia pea le toe faʻaleleia. E fautuaina e fufuluina lou lauulu i le faʻamalosiʻau a le tino, fai ni meaʻai faʻaalu faalua i le vaiaso. A leai, o le lauulu o le a avea matutu ma malepelepe, ma o le aafiaga atoa o vaneina o le a faʻaititia.

O le teuteuga o lauulu e sili ona faia i se faʻaalu poʻo se mea ulu e pei o se laulu. Faapipii le afu i lauulu susu, ia manatua mālie i ou tamatamailima ma feula faʻamago. E mafai ona faʻaogaina se masini faʻafofoga mo le taotoina. Maua malie romantis curls.

Le leaga o le vaneina o lauulu

1. O vaneina o se aganuu vaivai i le fausaga o lauulu, e le talafeagai mo vavaeʻeseʻe, vae vaevaeina, malulu malulu. E le fautuaina le togitogia i luga o alualu i luga ole paʻu ma ua uma foi ona vali.

2. O le iʻuga o le agamalu curling o le a le umi se taimi, ma i le 2-3 masina o le a mou ese, ae e umi se taimi e toe faʻafoʻi ai lauulu pe a uma ona faʻaosofia le vailaʻau.

3. E i ai le faʻaletonu o le alu i se matai le faʻamaoni, a maeʻa le taimi e tatau ona e toe faia ma le malosi lou lauulu pe 'oti atoa.

Faailoilo ma contraindications mo le taualumaga

O auala e faʻaaoga ai fatuga e sui ai le fausaga o lauulu e siakiina faʻapitoa mo se tali mai le tino o le tagata. I le taimi o siaki, ua faʻaalia mai ai faʻailoga, ma faʻailoga foʻi mo le vasega. O vaneina e ofoina atu i tamaʻitaʻi ma le:

  • Le iai o manulele manoa o loʻo manaʻomia e kilia,
  • le faʻafitauli o le laʻau uila (o le faʻagaioiga e faʻamamaluina ai le laulu, e faʻaitiitia ai le tele o taimi o le susulu),
  • malo lauulu e faigata ona teuina
  • fiainu mo suiga i foliga.

Contraindications aofia ai:

  • maʻitaga poʻo faʻasusu
  • mamafa, uumi,
  • masani ona tali mai alergi,
  • faaleagaina lauulu e manaomia ai le toe fuataiina,
  • lata mai le suia pe faʻafouina o lauulu lanu.

Tusia mo lauulu puʻupuʻu - ata i luma ma ina ua maeʻa

Ata muamua ma pe a maeʻa le laʻuina o le lauulu pulu i le sitaili vaneina o le a fesoasoani e iloiloina le tomai o lauulu ma le ituaiga o lauulu:

Vaʻavaʻai i totonu o le galuega, vaʻai totoʻa ile ituaiga o curls, ole umi ole tapuni ma le ituaiga o laulu ole laulu. Mafaufau i foliga o foliga, ina ia aua nei faia se mea sese, filifili se faʻataʻitaʻiga e foliga foliga ia oe ma faʻaali le matai mo se faʻataʻitaʻiga lelei.

Pupuu pulu vaneina - faʻamatalaga tagata faʻatau

O le vaneina o lauulu ua maua le lauiloa ma ua uma ona maua le mafaufau o fafine. Tamaiti o lo o manaʻomia tele, i le le iloa ona faʻalelei se laʻei puʻupuʻu, faʻafetai i tagata lavalava mo le faʻalauteleina o latou tafailagi:

Vladislav, 35 tausaga le matua

Ina ua mavae le fanau mai o le afafine lona lua, e leai se taimi na totoe mo ia lava, ae sa ou manao ia foliga lelei. Na tuleia aʻu i le bob style, faʻaʻotiʻulu lauulu. Ae peitai, e leʻi taofia faʻafuaseʻi e faʻafitauli mai ia te aʻu, lauulu laʻititi mimita e manaʻomia i aso uma, teuteu lelei. Sa le mafai ona ou faia lenei mea, sa ou liliu atu i le pulu lulu, o le na ofoina atu se vaneina poʻo se soft curl, lea e faʻatulaga e tuʻuina se lauulu laʻititi mo le isi 3 masina. Sa ou ioe. Na piki i luga e le matai ma ia pupuni, ae fai le faʻasologa i le 40 minute. Na matuā olaola le lauulu, faigofie, na pei aʻu o se tamaititi aoga, faatamala. O le mea la lea o loʻu laulu lulu i le taeao e le mafua ai ni faigata, ae ua faʻaosoina ai le lagona. Ina ua mavae se masina ou te toe fai le faʻagasologa, ou te manatu i se taimi lata mai o loʻu alofa fou lea.

Inna, 18 tausaga

O le alofa toilalo na tuleia ai aʻu i suiga ogaoga i foliga - Na ou tipiina oʻu 'ie ma filifili loa e pipiʻi. Na fautuaina e le vaega pipi amata i le vaneina. E le spoil le lauulu, a o le fesoasoani ia maua ofuvae eleni. Ma afai e te le fiafia i se mea, pe a uma le 3 masina o le lauulu o le a toe foʻi i lona tulaga muamua. Na ou filifili loa e faʻataʻitaʻi, ou te foliga vaʻaia ile laʻau, ona matou vaʻai ai lea. O le iʻuga na ou maofa ai, ou te leʻi iloa muamua lava o aʻu! O ula foliga malie na suia ai le ata, ma atili malie ai. E faigofie ona tausi. Ina ua uma ona fufulu, na ou susu i se solo ma i le 10 minute ua sauni le laʻau, i le taeao na lulu loʻu ulu ma tamoʻe. Ou te manatu o le a ou toe taʻu atu, e ese mai, o le taualumaga e saogalemu.

Lyudmila, 29 tausaga

I le taimi muamua, sa le faʻamavaeina le lauulu uumi, ona e le aoga. Ae ua oʻo mai le taimi mo se suiga, sa ou manaʻo e sui loʻu laʻau, ma le ata i le atoa. O le mea muamua na ou valiina, faʻaopopo faʻailoga i laina o ala ile faʻamalamalamaga ile sitaili o le crank. A o ou nofo ma vali i luga o oʻu curls, ma tilotilo solo i mekasini, na ou tau ai i se ata o se teine ​​e pei o aʻu ma malamalama mama i lona ulu. O le manatu na fananau mai ina ia iai se lauulu tutusa. Na taua e le matai, o le togafiti e taua o le vaneina po o le malu lemu, e tatau ona faia i ni nai vaiaso pe a uma le pisia. Na ou faitauina aso, ma a oʻo mai le taimi, ou te faʻanatinati atu i le teine ​​lulu. O le vaneina na faia i le itula, sa ou 100% faamalieina. Ou te foliga pei o se ata tifaga Hollywood - fou, talavou ma se laulu tele. E faʻanoanoa a e naʻo le 3 masina le umi, ae o le tau e gafatia, ona le afaina ai lea o le paketi a le aiga.

Paʻu lauulu lauʻeleʻele: taualuga faʻapitoa

Masalo o le a tatou amata i le salonisi taualumaga lea e faʻailoa folafolaga umi lauulu lauulu laulu mo se tau maualalo.

O se tasi o faʻasologa e faʻailoa atu e foaʻi mai le lauulu o le igoa o le Buzzword Boost Up. O le a le mea e faʻateleina ai?

Matamata i luga - Ole liu totoʻa lea ole lauulu. I salonese eseʻese mo lenei faiga, e ese faʻaaoga faʻaaoga, o nisi e faʻasaoina, o isi e leai. Faalauiloaina o lenei tekonolosi fou mo le fausiaina o se lauulu lauulu folafolaga o le lauulu o le a tumau le soifua maloloina, ma o le aafiaga o le a tumau ia le itiiti ifo i le tolu, pe o le ono masina. Iloiloga i luga o 'upega tafaʻilagi fai mai o le basal volume o faʻamalosia umi umi. Ae o lea e i ai ni lanu. Afai e iai sau uumi uumi, mafiafia, ma mamafa lauulu, o le a faʻaalia le aofaʻi o lapisi laʻau, ae afai e te faia Boost Up i luga pupuʻu lauulu, o le a manino le aʻafiaga. Afai na e faia se biowave poʻo se vaneina, ona mafai lea ona e mafaufau lelei poʻo le a le mea ma mo le umi le umi o le a tumau ia oe.

Lulu lauulu lauulu, ata tekonolosi Boost UP (BustAp)

Boost Up o le mea moni lava tutusa vaneina, na o le root zone. Ua atili ai ona faʻataʻamilomilo pito i lalo, ina ia le iloa ai e galu pe o le a le vaʻaia uma. I le aluga o taimi, o le lauulu o le a tuputupu aʻe i tua, ma o le curls atonu o le a faasaʻoina, o lea o le ae le vaʻai i se suiga mautu. E ui e faʻalagolago uma lava i le faʻaaogaina na faʻaaogaina! Nisi iloiloga e faʻapea e leai. Afai o le fuainumera e taugofie, maualalo-tulaga poʻo le matai sili atu i le taimi o taualumaga, ona faʻapea lea o le a faʻasaʻo curls. Teine tusi pe a tuputupu ae le laulu, o le voluma i se auala "slides" lalo ma e tatau ona e toe faia le faiga, pe o le tipi lauulu lauulu puupuu. I le fale, ou te le fautuaina le taumafai e fausia se basal volume o lauulu e faʻaaoga ai le kemisi. E iʻu lava ina faʻaleagaina le lauulu. I totonu o le fale, o le taugofie tau mai 4000 rubles. Ae manaʻomia le faia e tusa o le faʻatasi i le afa afa tausaga. O lea o le lauulu o le a malolo atoa.

Lalo lauulu lauulu mo le laulu uumi i luma ma mulimuli ane ata

E fautuaina e faia se mea faʻapena tutusa mo le aʻa tele o lauulu mo teineiti ma fafine ma le manifinifi laulu. Ae o le faia atoa e aunoa ma le faia o sitaili e le aoga. O le laulu i aʻa e matua paʻu, e tatau ona latou tosoina lemu i fafo i le uʻamea. Ae o le faʻateleina e le afaina tele ai le tulaga lelei o le tele o le lauulu. Ae o le lauulu i aʻa, o le mea moni, o le a manaʻomia sili sili lelei tausiga pe a uma le bustap. Oe manaʻomia le faʻaaogaina o le moisturizers. I le auala, e le mafai ona fufulu lau lauulu pe a uma le taualumaga i aso uma. Aʻu fiafia! O le mea moni, pe a uma le faʻamalosiʻau, o le basal volume o lauulu e tausia ia lava lelei, ma lauulu e le o se gaʻo mo se taimi umi.

Root le tele o lauulu mo le laulu uumi ma feololo, ata muamua ma luma

Lalo lauulu lauulu mo le laulu uumi i luma ma mulimuli ane ata

Lalo lauulu lauulu mo le laulu uumi i luma ma mulimuli ane ata

Iloiloga: mea latou te fai mai ai Boost Up

Ae le o mea uma e pei rosy ma ogaoga kemisi mo le tele o lauulu pei ona foliga mai. O le taualumaga e taugata pea ma o le iʻuga na muai fuafuaina e leʻi maua i taimi uma, ma o le a faigata tele ona faʻasaʻo le tulaga faʻatasi ai ma se pemita le aoga. I se faʻaopopoga, Boost Up faʻaalu tele o taimi, aua o le taualumaga e umi tele ma e le lava fiafia i totonu. E i ai se tasi tele nuʻu i le fausiaina basal tusi faʻaaogaina faʻaleleia. E ui i le mea moni i le faʻasalalauga latou te folafola atu o mea uma e agamalu, o le lauulu e tatau ona toe faʻaleleia ma e leai se taugofie taugofie nai lo Boost Up lava (Bustap). Ae e ui lava i lea, o le mea e masani ona faʻaletonu ulutala mo iloiloga i lenei faiga e foliga mai faapenei: "Lua masina o le fiafia, o le isi o le moemiti!" Tele teineiti faitio e faapea o latou lauulu ua matua paʻu ua leʻo saʻo.

O le lauulu lauulu o le ata pe a uma le Boost UP taualumaga. Iloiloga

Le aotelega: O le iʻuga mai le faʻatelega e masani lava ona manaia. E le o le lauulu, ae o se miti! Ae i le aluga o taimi, na vaeluaina i se tulaga faigata sili. Ui i lea, afai e te faitau i le iloiloga, e mafai ona maua ai sili minus nai lo nisi tulaga lelei. Le muamua masina, o le basal volume o lauulu e manaia, ma ona e matua le fiafia lava i lenei faʻasologa.

Buffant - Suʻesuʻega i Boost Up

Buffant e ese mai i luga o le tekinolosi i le teuina o lauulu i aa. E sili atu le manaia ma vave, aua e leʻo faʻaogaina ni fulufulu, o le a leai foi ni lipine i lou lauulu, o le basal bend o le a foliga sili atu ona masani. Mo nisi faʻamatalaga i luga o le lauʻeleʻele o le lauulu e taʻua o le Buffant, vaʻai le vitio.

O le faʻapipiʻi e mafai ai foʻi ona e ausia se aofaʻiga o le laʻau o se laulu, ae i se isi auala tele. E sili atu, o le tuufaatasiga mo curling ese ma curlers e le faaaogaina. O le mafuaaga lena e leai se lipano o le a vaaia i lou lauulu. O le vaega taua o lauulu o loʻo faia e faʻaaoga se selu (selu le laulu i se auala faʻapitoa) ma faʻasolosolo ona faʻagaioia o le aʻa vaega ma mea faʻafomaʻi. Ole faiga e faʻaititia ai le laulu nai lo le faʻamalosia ma e sili atu le manaia. E moni lava lenei mea mo le manogi, mea teuteu faʻaaogaina. Ma e toeititi afa le taimi. Mo nisi faʻamatalaga i luga o le lauʻeleʻele o lauulu e faʻaaogaina le tekinolosi o le flushing, vaʻai le vitio.

Nei o le tolu sili ona talafeagai ma o loo i ai nei-manaomia salon taualumaga lea e mafai ona e ausia se "Wow" aafiaga ma se lē masani ai muamua tulaga lauulu. Faʻafefea ona tuʻuina se lauulu lauulu i le fale, faitau pea. E i ai ni auala faigofie ma tuʻusaʻo.

Le faʻavasegaina e fatu ai le tele

Talu ai nei, o se isi faigofie auala e fausiaina ai se lauulu lauulu e tumau pe a o le lua i le tolu aso ua avea ma lauiloa.

Faʻafefea ona e faia sau oe lava tusi i lalo o lauulu, o le a avea nei avea ma manino. Faʻatau le uʻamea mo le fulufulu o lauulu poʻo se uʻamea mo le basal volume. Ina ia mauaina se laʻei matagofie lauulu, fai fala i se uʻamea, ae le o le lauulu uma, ae naʻo vaega aʻa (pei o se faʻaputuga-ulu). E le mafai ona faʻaogaina mea teuteu oloa, aua o sea tele o le a tumau i ni nai aso. E te le tau fufuluina lou ulu. E i ai le tasi sese i lenei faʻaogaina tekonolosi. O le corugation o le a vaʻaia laʻititi, ae i le aotelega o lenei mea e le faʻaleagaina le laulu.

Fausia se lauulu lauulu maualuga i le fesoasoani o le faʻaumatia o lauulu i aʻa, ata

O loʻo lisiina i le tusitusiga auala e sili ona lauiloa e faʻaosofia ai le aʻafia o lauulu mafiafia ma lapopoa. Lea e tasi e filifili: salon tekonolosi pe taumafai lou lima i le fale, oe e filifili.

Masalo o loʻo e iloa nisi auala e mafua mai ai le aa o aʻa tele o lauulu. Faasoa atu ia mea i manatu. Faitau foi e uiga i faleoloa lauulu valiina fou: Hair Broning ma Balayazh.