Lauiloa

Matua vasega i luga o le faia o lauulu e te fiafia lava iai

I le aso sili ona taua o lou olaga, e te manaʻo i mea uma e leai se mea e sili ona lelei: o ofu ma laʻei. Ma lauulu ulu o le laulu mo lauulu e, e ui lava ina laʻititi, ae taua faʻamatalaga, a o latou faʻatumu le ata o le teine ​​faʻaipoipo.

Wedding, afiafi po o le faauʻuga hairstyles ma aulelei matagofie stilettos o le a mautinoa lava foliga sili atu le manaia. Hairpins i luga o le lauulu lauulu foliga foliga sili ona matagofie, e mafai ona faʻasaʻo i foliga o se faʻapipiʻi.

O pulou e tatau ona tuʻufaʻatasia ma isi mea e fai, mo se faʻataʻitaʻiga ma se asoa ma tautaliga, pe teuteu ile laei. Afai o lou laei e teuteuina i penina, o lona uiga, o mea teuteu faʻaipoipo e tatau ona iai ma penina. Afai o lou laei e vaneina i rhinestones, ona tatau foi lea o mea teuteu ma rhinestones. Taumafai e filifili mea teuteu i se tasi lanu lanu. Afai e i ai se lanu i le teuteuga o le laei o le faʻaipoipoga, mo se faʻataʻitaʻiga, lilac poʻo le mumu, ona mafai lea ona e toe faia i mea teuteu.

Faʻafefea ona fai ni pulou i ou lima i le na o le afa itula o le a taʻu atu i le blitz master class.

I luga o le tulaga o lenei vasega vasega, e mafai ona e faia ni lauulu i le eseese lanu-valiina auala, mai i mea eseese, tuʻuina atu i latou eseese foliga ma teuteu e pei ona e te manaʻo i penina, maʻa, rhinestones poʻo se isi lava mea teuteu.

E teuteuina se lauulu e tasi e te manaʻomia

  • moni o le fulufulu lava ia
  • soʻo se lima laupepa faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga, na sii mai le Initaneti. Ua ia te aʻu ma le lapoa o le 6.5 cm. E mafai ona e avea se laʻititi pe faʻatele lapisi, ae ona o le faʻaaogaina o 'ie o le a masani ona ese,
  • soʻo se ie e te manaʻo ai. Ua ia te aʻu le organza ma le satin. E mafai ona e avea tulle, taffeta, ie puipui. Sa 'ou avea ni vaega se lua o le organza i le fua o le 65 mm X 65 mm ma le tasi fasi satin o le tutusa lava,
  • a matagofie lulu poʻo penina, beads po o rhinestones e teuteu ai le ogatotonu o le teuteuga,
  • se mataua o le kulimi (pva poʻo le silicone),
  • uʻamea
  • stapler.

1. Tipi le fugalaau e tusa ai ma le mamanu. Ina ia faia lea mea, gagau uma sikuea e tolu o ie ma faʻapipiʻi se faʻasologa ia i latou ma se mea faʻapipiʻi.

2. Faʻaaogaina le uʻamea vevela, uʻamea i le ogatotonu o fugalaʻau taʻitasi, faʻapipiʻi muamua i le afa.

3. Faʻasili lau petala i le auala e te manaʻo ai ma tuia i se faʻailoga i nofoaga e lua i le ogatotonu. Faakelu fagafao i le ogatotonu.

4. Tuu i luga o le fulufulu fulufulu mata a tina-o-penina ma faapipii lau peti i totonu.

5. Afai e manaʻomia, e mafai foi ona e teuteuina le ogatotonu o le fugalaʻau pe tuʻu pei ona i ai.

O loʻo auai lenei vasega maualuga i le tauvaga a le Masters Fair "Wedding Boom".

Ou te fai atu ia outou talisapaia aʻu taumafaiga i le sauniaina.

O le a ou matua faʻafetai tele mo lau fiafia i luga o le moli Like button i le pito i lalo o lenei itulau.

Afai e te fiafia i le vasega vasega, faʻasoa atu ma au uo i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Mea fou mo umi uumi: o se matai vasega o aso malolo lauulu mo faauuga, faaipoipoga ma siva ballroom

E fetaui le amata o le vasega vasega i luga o lauulu e talafeagai i lenei tausaga ma se toe iloiloga mo lauulu umi. O lea lauulu o se mea taua lea mo le pulu faʻataʻuluʻulu, pei ona faʻatagaina oe e fili i luga o soʻo se tele ma le lavelave.

E oʻo lava i se sitaili faigofie o le a foliga mamalu, ma faʻalelei moni a tupu.

Tasi pe lua Farani Eleni poʻo isi ituaiga o lalaga soo e masani ona faia faʻapea:

  • lalafi i lalo ifo o se vaega tele o curls,
  • afifi faataamilo i luga o le ulu, ma fai mai ia i latou se fusipaʻu e tasi, ato, fatu ma isi mamanu lavelave,
  • fesoʻotaʻi i le ogatotonu poʻo le itu i le siʻusiʻu, lea o le a liua i le fugalaʻau fugalaʻau poʻo le vaipuna mai le manua ma pa'ū paʻu pa'ū.

A fili i luga o le uumi ma puʻupuʻu lauulu feiloaʻi ma le matafaioi o le peli, faʻamautuina curls ina ia latou faʻaali manino i le vaʻai ma e le faʻalavelave i lo latou pule.

O sitaili faapena e sili ona lelei mo aso uma - latou te le tosina tele i ai, taulaʻi i le mea moni o le teine ​​e i ai lona lauulu maualuga ma e iloa ona tausi ia te ia.

Uluai tali mo lauulu puupuu ei ai: filifiliga afiafi

O se vaipuna mai le puʻupuʻu lauulu foliga lelei i luga o le laulu migimigi. E mafai ona ausia na faʻaaoga se tasi o masini:

  1. fulufulu lauulu ma diffuser (tele faataamilo au),
  2. lauulu uʻamea
  3. uʻamea uʻamea.

O le sitaili ma lalagaina o loʻo faia i luga o lauulu mama, e galue le tulafono mo curls o soʻo se umi.

O le manoa manifinifi mai le itu tino o le ulu e vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu, o liliʻuga e lalagaina e pei o se fili masani. Ina ua mavae ni nai senitimita, o le taamilosaga o loʻo taoto i luga e tuua e tautau saoloto. Nai lo lena, ave se curl mai le pito i lalo.

Afai e faʻatagaina le lauulu o le lauulu, e mafai ona e tapunia le afu i le isi itu, pe lalaga 'ie faʻamau lua, ma taʻitaʻiina latou i le tasi ma le isi.

E mafai ona e faʻamauina i se fulufulu talo poʻo se pulu faigofie. Ua lava le faʻaopopo o lipine ma teuteuga fugalaʻau - oe maua se laʻei faigofie lauulu mo le ulufafo.

O le uiga taua o le auro poʻo le a le hairstyle e faia i luga o lauulu laʻititi: lalagaina mo tamaiti ma tagata matutua

O lauulu feololo e faʻatagaina ai oe e tuʻufaʻatasia foliga e lua i le laulu e tasi. E lua fulufulu Farani e fili i itu uma, ma le tasi vaetolu o lauulu i le ogatotonu e galue e fausia ai le talo.

E le afaina le auala o faʻavaega, ae a le lava le umi, e faʻataʻataʻoto solo faataamilomilo i luga o le salu.

E mafai ona faʻatau se aluga faʻapitoa i totonu o le faleoloa pe faʻaaogaina se omomi fou mo mea fai i le fale, tipi i le lapoa.

Ua nonoa faʻamaopopoto, o loʻo nana pito i lalo o le fusi poʻo isi vaega o loʻo totoe. E tuʻuina i latou i le mea leaga, o loʻo faʻataʻamilomilo faʻatasi ma uʻamea uʻamea poʻo se mea teuteu faʻalelei.

Lautele masani i aso uma

O Scythe iʻa faiʻai e faia i uumi o soʻo se umi, amata mai se kapeti faʻafefete. Tuʻu mai ile itu ole vaevaega, ile ogatotonu pe i itu uma e lua. O le mea lilo o le foafoaga o loʻo i loka manifinifi, e fesoʻotaʻi e ala i le faʻavae o le lalagaina o se sisi Farani.

I luga o le laulu uumi ma le laulu-umi lauulu, e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma le tele o le ofutele, faia i le sitaili o boho, faʻatasia ma se faaputuga. Poʻo le isi itu, fatu le faʻatusa o se "tamaiti aʻoga Komsomol sui" e ala i le lalagaina o loka i se fusi uliuli fufusi, malo.

Tofotofo ma lalagaina lou laulu aʻo faia se laʻau lauulu, e mafai ona suia lau ata i aso uma.

E loka puʻupuʻu le saolotoga e le tuua latou e ona. E faʻailoa e le au faʻataʻitaʻi le faia o se iʻa fagota i le tasi itu, faʻaopopo i ai ma se maʻa masani, e tapena lau lauulu e te fiafia iai. I le faagasologa o le faʻataʻitaʻi, o se ata aoga e mautinoa e maua.

E faʻafefea ona aʻoaʻo fafine i le faiga o lauulu

Afai o lenei e leai ni faʻafitauli ma le auala e fai ai lou lauulu, ona o le eseese o faʻamatalaga faʻataga oe e filifili mea e fetaui uma ma le lavelave ma le umi o lou lauulu, ona o le afa seneturi talu ai o le tulaga sa matua teteʻe faʻafeagai. O se fafine na uumi lona lauulu ma mafai ona taʻoto pe a leai se fesoasoani a se tasi, e masani ona vaʻai. O se fiafia faʻapitoa na mafua mai ile ala e mafai ai ona ia selu lona tino mafiafia mafiafia lelei lava, ma e aunoa ma le faʻaogaina o ni mea teuteu tino.

I le taimi muamua sa i ai se fusi laloa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o se fusi i tua o le ulu. I le faaleleiaina, e tele lava papata sa lava. Sa aʻoaʻoina ona lima aʻo leʻi faia e le fafine le sitaili faʻapena e aunoa ma se faʻata. O le filifiliga faʻafiafia o le laupepa lava foʻi lea e tasi, ae sa teuteuina i lipine, pe faʻapipiʻi i le ulu. Faatasi ai ma alualu i luma tekinolosi, fausiaina foi laʻei. Faatasi ai ma le fausiaina o le tele o masini, o le faʻafitauli ua le toe i ai pe faʻafefea ona fai se lauulu - o se ata o se faʻatonuga ma ni nai toleniga faia mafai ai ona suia i le le iloaina.

O i latou e le mafai ona faia o latou lauulu i le leleulu faʻaaoga le tautua a sili atu tomai uo. Le vaitau o alualu i luma tekonolosi ma avanoa faʻamatalaga ua faʻataga ai fafine e faʻaalia o latou lava ma le laititi tupe leiloa. O lenei, ina ia mafai ai ona faia se lauulu lauulu ata o se lesona ua lava. Nippers, uʻamea, pulumu, mea teuteu gaosi - o nei mea uma e faʻatagaina ai le fafine e taumafai o ia lava o se fulufulu tagata.

Faʻafefea ona e faia e oe lava le styling master class

Afai e lava lou poto ma tomai e le gata e fai lau oe lava sitaili, ae faapea foi i se tasi, afai e masani ona fesiligia oe e fai se lauulu, ona mafai lea ona e taumafai e faia faʻataʻitaʻi-tulaga-tulaga vasega vasega.

Ole mea lea e te manaʻomia:

  • fesoasoani i le aofaiga o le tasi pe lua tagata: e tatau i se tasi ona puʻeina le mea o loʻo tupu i luga o se vitiō poʻo mea puʻeata. E mafai ona avea ma se fofo o le auala e te faia lau oe lava sitaili, pe mafai ona pei o le mea moni o loʻo e faʻaali luga o lauulu o se tasi,
  • ata poʻo mea puʻeata vitio: muamua le mafai ona e faʻaaogaina masani amateur faʻataʻitaʻiga. Afai e te taulimaina lelei masini o soʻo se vasega, e mafai ona maua ni tali lelei tali,
  • talaaga: e masani ona le amanaʻia lenei faʻamatalaga taua. E sili atu pe a na o se puipui manino po o se ata le faʻamalieina. A leai se mea talafeagai, ona mafai lea ona faʻatautauina se ie mama,
  • tuu i tafatafa o mea uma e ono aoga ia te oe. E lelei pe a pala i lalo i le faʻasologa e manaʻomia mo le faʻaaogaina,
  • i le faʻagasologa, fai le tele o faʻavaʻa pe a mafai ai ina ia mulimuli ane e tele mea e te filifili mai ai,
  • filifili le sili tui ma gagau le tulaga atoa i faʻagasologa. O laʻasaga taʻitasi e tatau ona o faatasi ma faʻamatalaga.

Ma taumafai e faʻasalalau atu le tele o faʻamatalaga mafai e uiga i le mea moni e te faia lauulu laʻasaga faleaʻoga. Ma o le ae aoina mai e le gata asiasiga, ae faapea foi ma faʻamoemoega iloiloga e uiga i pe o lau ata lesona i lauulu teuteu fesoasoani.

Faamatalaga

Faʻamatalaga: O se ata puʻe e masani lava o se mea faʻapitoa. Ma oe manaʻomia sauniuni mo muamua. Lenei ua iloa e le tama pueata ma vali tusiata.
Matou te ofoina atu ia te oe se fou vasega vasega mai Katerina Muzaleva mo tagata pueata, vali ata ma faʻataʻitaʻiga. Faaali atoa ...
http://vk.com/club31185588
O se vasega mauoa tele. 8 filifiliga mo eseese lauulu mo se ata puʻe mo soʻo se taimi ma soʻo se laulu i se tasi afiafi!
Lauulu ma sitaili mo teineiti malolosi, mo pisinisi pe faia afiafi-faʻafiafiaga.

Fesili e tatau ona iloiloina i le vasega vasega:
1. Le faʻavaeina o lauulu laulu e mafaufau i le anatomical foliga o le tagata maʻi. Auala e faʻasaʻo ai ituaiga autu o foliga ma se laulu.
2. O elemene autu o lauulu, o le faʻavae o faʻataʻitaʻiga.
3. Lauulu laiti e fua ile fusi. Le faiga e fai ai fusi.
4. Curls. Meafaigaluega mo le afifiina o lauulu. Eseese metotia mo fai faiga faimamago.
5. Lauulu e faavae ile fulufulu manu. Auala mo le solofanua ma tupirovaniya.

Ma sili atu! Saunia fesili faigata i le matai :)

E fautuaina le ave o se mea puʻeata, api ma peni mo se lesona.

Faʻafefea ona filifili se laulu?

O le filifiliga o lauulu foliga o loʻo faia i le tele o auala: oe lava ia, filifili eseese filifiliga i luga o le ata o faʻataʻitaʻiga, i le polokalama a le tagata lalelei laʻei luga o le initaneti pe ala i le faʻafesoʻotaʻi le aliʻi lauulu ulu i se fale e teuteu lelei. Tagata taʻitoʻatasi, e oʻo lava ina vaʻai i le mekasini, ma le loto i ai e faia se filifiliga o se lauulu mo ia lava pe pele ia te ia, taumafai e iloa ai le faʻataʻitaʻiga talafeagai mo ia. O le Gloss faʻaalia mai ia i tatou, o tagata masani e faitauina, o laʻua fulufulu o loʻo i ai nei i le masani, o le a le mea e sili atu ona faʻamamafaina ma pe faʻapefea ona nana le le atoatoa o se foliga poo foliga. Tele taimi i lolomiga lolomiga ma mekasini o tusitusiga i luga o hairstyles lolomiina - pe faʻafefea ona filifilia se laulu lauulu, pe faʻafefea ona fai se moli i aso uma, ae lalelei muamua, lea e talafeagai i mea faʻafiafia ma sili atu.

Afai oe i le leiloa e tali le fesili "pe o le a le lalelei lauulu ou te", o lona uiga ua e manaʻomia se faufautua luga ole laiga I lenei polokalama, o lauulu e filifilia e tusa ma le ata. Leai ni faʻataʻitaʻiga ile faʻataʻitaʻi ma lanu, uumi ma isi faʻaaliga, lou lauulu tumau pea ola ma soifua maloloina. I totonu o oe mafai ona pikiina se lauulu lauulu e leai se totogi ma vave. Oe atonu e le maua ni filifiliga sili ona atamai i ai iina, ae ina ua uma ona faʻataʻitaʻi i luga o se laulu o le umi, vaeluaina, paʻu, o le a avea ma manino i le itu o le mea e oʻo i ai ma le mea e fai atu i le matai ina ia faʻapitoa faapitoa ile.

O le a le mea e mafaufau i ai pe a faia sitaili?

O sitaili laʻei mo le umi laʻititi, faʻapea foi mo le laulu umi, e matua ese lava. Ioe, ou te manaʻo ou te aulelei i aso uma, ae e le mafai ona teuteuina lauulu i aso uma ma se laulu vavae, uʻamea, uila faʻapipiʻi ma varnish. Lenei o le a alofia ai i le foliga mai o matutu motugaafa, malosi leiloa ma faʻateleina vaivai o le lauulu. Faʻaaogaina le lauulu uʻamea, e tatau ona e mafaufau e uiga i le soifua maloloina o lou lava lauulu. Aua le faʻasaoina i le lelei o le mea faigaluega ma mea e faʻamamalu ai mea tau puipuiga, a leai, e tatau ona e totogi se tele atu mo le toe fuataina o lauulu (e le gata i tupe, ae o le malosi, neura, onosaʻi ma lau oe lava taimi). E sili le lapataʻi nai lo le toe malosi mo le tele o tausaga.

Faigofie laulu? Faigofie!

E mafai ona e faia lau oe lava ia teisi lauulu e aunoa ma le faʻaaogaina o mea fulufulu. O sitaili faapena mo lauulu laulu - siusiu, eseese lalagaina, Eleni lauluʻulu, le aʻafiaga o lauulu susu ma isi. Fulufulu Farani foliga manaia tele ile ata. Afai e te le iloa fai se lauulu foliga, e tele auiliiliga faʻatonuga ma vitio i luga o le World Wide Web i aso nei, e aofia ai ma latou i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

Mo i latou e paie i le taeao, umi-taimi lauulu laulu e talafeagai, o iloiloga e lelei. E faitio fafine i le perm, lea e matua leaga ai lava lauulu. E sili atu ona agamalu auala o loʻo vaneina ma bio-curling.O lapisi lauulu lauulu e sili ona lauiloa i tupulaga talavou - o le susulu, tele-lanu lauulu ma ulu selu i aa. Le aafiaga o lauulu ulu e faia.

O le taumafanafana o le taimi o aso malolo, o le mea lea, faʻauʻuga ma faʻaipoipoga o lauulu mo laulu uumi avea ma talafeagai. Fou manatu, faiga masani, manaia mea e vave ona amata faʻaaogaina e matai ona faʻaaogaina i la latou galuega foliga mai.