Fautuaga Aoga

DIY fasi fusi mai satin lipine: o le master class ma ata ma vitio

Faʻalauiloa e Gorina Svetlana Valentinovna, faiaoga o aʻoga faaopoopo,
MKOU DOD Surovikino Fale o Paionia ma Tamaiti Aʻoga, Surovikino, Volgograd Region.
E manaia pe a matagofie le teuteuga a le tama talavou fashionista lona lauulu. Ma e maeu le manaia i teineiti ona maua se meataʻalo meaalofa mo ia.

O le vasega vasega e fuafuaina mo faiaoga, mo matua, mo tamaiti matutua.
Tofiga: faia o se meaalofa mo le aso malolo o Mati 8 mo teineiti, teuteuga o laulu.
Faamoemoega: atiaʻe o fatufatu mafaufau, mataala, saʻo, maumauai, faʻamalosia le fiafia i fatufatuga.
Galuega:
- faia se fusi faʻaʻalu mo lauulu,
- puleaina le tomai e galue ai ma mea eseese.
Matou te ofoina atu ni filifiliga mo le faia o fulufulu 'ie mo lauulu.

Faʻafefea ona fai o paʻu fusi mai satin lipine

O tamaʻitaʻi atamamai e mafai ona fai ni paʻu ma o latou lava lima mai lipine i nisi o metotia, ia, pe a maeʻa ona suʻesuʻeina ma le loto i ai, e matua faigata lava. O le mea autu i lenei pisinisi o le aʻoaʻoina lea o tomai faʻavae, mulimuli i polokalame ma matai vasega ma faʻaaoga lou mafaufau e maua ai se teuteuga matagofie e iloga i le tagata taʻitoʻatasi ma le manaia foliga.

O le gaosiga o gusi ua faʻavae i luga o le metotia o le lalagaina, gagau ma faʻaputuputu elemene i se tasi lapoa. Mo tagata amataina, e sili atu le ave o tomai faʻapitoa o se faʻavae, aʻoaʻo i latou, ona amata loa lea ona faʻasea. E oʻo lava i ni fulu paʻu faigofie e mafai ona vaʻaia le matagofie o le laulu o se teine ​​pe afai e teuteu ma le poto. Suluga, lalagaina, lopa, lopa, uila e avea ma filifiliga mo le teuteuina o oloa uma. E mafai ona e faʻataʻitaʻia se tele o teuteuga filifiliga e maua ai ni teuga matagofie.

Satin lipine o lanu eseese ma paolo, lopa, tao, teuteuga elemene tautua o mea mo le gaosiga o paʻu fusi. O meafaigaluega a meafaigaluega e manaʻomia, e te manaʻomia le kelu mo mea lavalava, seleulu, mea e fai i le kulimi, afi afi (moli moli) ma lima poto. O nisi taimi e aveina e tamaʻitaʻi atamamai paʻu ua maeʻa, faʻatau i se faleoloa masani, ma teuteu latou lava ala. I lenei tulaga, e te manaʻomia se faʻavae i le mea o le a faʻapipiʻi elemene - cardboard, uʻamea lauulu ninii, palasitika paa.

Kanzashi paʻu fusi

O le lauiloa metotia o le fausiaina o gum mai satin lipine ma o latou lima ua manatu o le Iapani faatufugaga o kanzashi. Ina ia faia se lalelei a tamaiti fulu faʻamanatuga faʻamanatu mai o se dahlia po o le daisy, e tatau ona mulimuli teineiti i le vasega vasega:

  1. Mai le satin poʻo le siliki tipi, fai le 16 sikuea pito i luga 5 * 5 cm le lapoʻa, tusi se moli mama i luga o pito ina ia le faʻaalu mai le nonoa. Toe fai mo se isi lanu (fugalaʻau totonu).
  2. Mo le laina pito i fafo o fugalaʻau, o sikuea taʻitasi e tatau ona punou faʻataʻamilosaga, toe fai, sasaa i luga o se tulimanu ma le afi. Mo le laina i totonu o fugalaʻau, o sikuea e punou faʻataʻamilosaga tolu taimi.
  3. Gagau pito i laiti laupepa i totonu, kelu.
  4. Fai ni avanoa se tasi e 12 mo se teuteuga.
  5. Mai le mafiafia o pepa malo tipi 2 liʻo ma le lapoa o le 3.5 cm ma 2.5 cm, kulimi ma se ie.
  6. Faakelu moli uma e lua-fola i se lapoa i se liʻo. Toe fai mo le vaega lua. Kelu se tasi-vaega faʻaputuga i se tamaʻi faavae. Kelu 2 faʻavae faʻapitoa.
  7. Teisi ma lopa, faapipii le fugalaʻau i luga o le fulufulu ulu po o le paa.

Airy tele paʻepaʻe nylon paʻepaʻe: sitepu i le sitepu faʻatonuga mo le fale

Faafaigofie tele. Oe e manaʻomia se kapron lipine 3 m uumi, 7 cm lautele. o se lio o pelupi lima mo le pito i lalo o le fugalaʻau. O le sikuea o le satin lipine e ofi ai i le atigipusa pusa, se 'ofuvae paʻu mo 2 avanoa, se nila, papaʻe filo, sina mea kulimi taimi, se malamalama.

Uma mataga mata o siusiuga i le taimi o faʻatasiga tatau ona mū vave luga o le moligaʻo, mama

O le aufana e faia moni i le 20 minute. Afai e i ai se penina, teuteu le ato fugalaau i le ogatotonu.

Matamata lapoa lapoʻa satin

Matua vasega: fusipaʻu fulufulu mo kazanshi maki lauulu ma lapisi petala.

Mo le fugalaʻau, matou te tipiina i le 5 lanu mumu ma le lapoa o le 10 cm ma 8 cm. Ma faʻapea foi 10 sikuea uliuli ma le lapoa o le 5 cm.

Tatou faʻapipiʻi i le lio faʻatasi ma le fusipaʻu (pei o le faʻaaliga muamua) i luga o le kulini, muamua se vaega tele o petale, ona laʻititi lea, sosoʻo ai ma se uliuli uliuli. Sa matou mauaina se laupepa tele mafiafia poppy, ae foliga matagofie ma nofofua.

Paʻepaʻe paʻepaʻe ma ni lopa: manaia mananaia o 'ie mai le ie

I le lava mataupu faavae, e mafai ona e faia se lapoʻa paʻepaʻe o fugalaʻau o organza ma chiffon. Naʻo le peti e manaʻomia tele.

Ona e tatau ona faʻapipiʻi le fausaga i faʻaputuga i se mafiafia mug o ie poʻo se ufiufi ufiufi ma se paʻu faʻauʻau. O le iʻuga o le paʻepaʻe paʻepaʻe. Ua oʻo i le taimi e suʻi ai lopa.

E mafai ona e faia i taimi uma le tele o fulufulua lapoʻa i le Kazan style, pei o le paʻepaʻe dahlia, ae laiti, tamaiti paʻu fusi mo lou lava lauulu foliga sili ona manaia. A maise pe a paʻepaʻe paʻepaʻe ma tamaʻitaʻi teine ​​i luga o le ato lanu samasama - o le ogatotonu, poʻo atigipisi alaga.

Faigofie logo: o le master class ma se polokalame

O nei laei fulufulu manaia mai satin lipine e faia e faʻaaoga ai le Kazan tekonolosi, ae faʻatasi ai ma sulu tetele.

Ina ia faʻapipiʻi faʻamama mai uila i manoa, ma se vaega faʻamalosiʻau i se fasi ie mafolafola.

Velvete fusi paʻu uae mo lauulu: faʻafefea ona e faia e oe lava

Manaʻomia se ofu faʻamalositino o ie lino 10 cm, se fasi mafeliuli o le 10 cm lautele, 0.5 m umi.

Sulu se pu ma se mea lilo. Na avea lea ma aulelei manaia luga.

E mafai ona faʻatopetope vave pe muamua teuteu i rhinestones, lopa.

Ofuvae mo lauulu, lauulu lauulu ma o latou lima - e le o se mea faigata. Sulu matagofie lipine i se vaega tele o faleoloa mo suisui. Tele fafine o loʻo leʻo faigaluega mo se tasi mafuaʻaga poʻo se isi foi, ua faʻatuina se pisinisi e sili ona aoga ile gaosiga lea ole “mea gaosi oloa. Mo i matou, o le tele o tamaʻitaʻi lalelei, o le gaosiga o fulufulu manaia e sili ona sefeina ai tupe i luga o mea teuteu ma se taimi lelei e faateia ai uo i se tulaga ese, na o le pau a le aufana matagofie i le lalolagi, se lauulu lauulu, ma se fugalaʻau matagofie i luga o se ofu tino.

Fai-e-oe aulelei lipine aufana: vasega vasega

O le mea moni, aʻoaʻo e nonoa e tusa lava pe sili ona faigata aufana oe e le faigata tele. Lenei fesoasoani fesoasoani i le tele o numera o ata, lea ua ou saunia nei mo oe i le tele. E i ai uma aofaʻiga mai le Initaneti, ma vasega tulaga ese faʻapitoa saunia mo oe.

Auala e faia ai satin lipine aufana: laasaga i lea laasaga faatonuga

O lipine satin o mea sili ona lauiloa mo le fatuina o tamaʻi taulima. O pulu lamolemole, susulu, ma taugofie e masani lava na tosina mai ai mafaufau o fafine nusipepa mai le salafa o le lalolagi. O le mea ua maua talosaga i vaega eseese o le fatufatuga, seʻi vagana ai le uʻamea ma teuga faʻavae e faʻavae i luga o ituaiga uma o aufana.

Ina ia faia mea faʻatino, e mafai ona e faʻaogaina ni lipine o lautele eseʻese, ae e faʻalagolago uma lava i le filifilia filifilia ma faʻatinoga metotia. Tatou amata i le faʻafaigofie ituaiga.

Faalua lipine

O se lipine e lua e faia i se auala teisi ese lava mai le isi muamua. Lua mama mama o le mea faʻapipiʻi ma se nofoaga tutotonu faʻatulagaina, mauaina i le faʻamau o pito, e aoga mo ia.

Gagau mama e lua i le ogatotonu ma suʻi pe pupuni ina ia latou paʻi atu i itu itu. Ina ua mavae lena, o le ogatotonu ua tapunia ma se vaega na faia muamua. O le ata mafai ona faʻapipiʻi i se fulufulu poʻo se fusi laʻau.

Mo lenei sapalai, oe manaʻomia le aveina o se auala laititi pe lautele, e le sau i fafo mai se mea manifinifi, vaapiapi o ia matagofie. Afai o lau filifiliga e alu i le lautele o le 2.5-5 cm, ona avea ai lea ma fofo lelei atoatoa.

Ole fesuiaʻiga o lea aufana i le lua lipine e mafai ona avea ma mea faapena: i lenei tulaga, o mama e lua e faʻapipiʻiina ile va ole isi. E mafai foi ona faʻataʻitaʻia le lanu lanu - mo se faʻataʻitaʻiga, fatu le mumu poʻo le lanumeamata lanumeamata pe tuʻufaʻatasia se tasi poʻo le tele ata i se oloa se tasi.

Taumafai e faia e sili atu nai lo le lua vaega, ave ni lipine o eseese lautele ma fausaga. O le mea lea, mai le tasi polokalame mo le fausiaina o se aufana, e mafai ona e fatuina le tele o ituaiga mea e maua.

Multilayer fluffy aufana

O se sili lelei filifiliga mo tamaiti aoga ma sili atu. O sea aufana e faigofie lava ona tuʻu i luga o le seleulu poʻo selu e faapipii i lauulu. E faʻavae i luga o le lua aufana faigofie na mafaufauina muamua.

Ina ia faaputuputu lenei mea, e tatau ona e faia se faavae o le lua o faʻapipiʻi lapisan. Mai lipine gaugau i lenei auala, o le tua e maua. O luma e foliga mai o le faigofie sili o le aufana muamua. I le uma, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma le kelu poʻo le filo. E faʻatasia uma faʻatasi e se tūlaga tutotonu.

I lenei auala, sili tele volumous mea mafai ona maua, pei o le paʻepaʻe aufana i lalo. E i ai le eseʻesega - o le faʻavae e le o ni faʻaputuga se lua, ae tolu.

Alofa ma faʻalelei, o se faʻaopopoga i le ata o le a faʻamalieina ai soʻo se tagata faʻauʻu o loʻo manaʻo e tuʻuina atu i nostalgia. Ae o lenei filifiliga, e le pei o mea teuteu mo teine, e sili atu le matua ma tamaʻitaʻi, ma o le mea tonu lava lea e manaʻomia i mea faʻapena.

3-4 aufana lipine mimilo

O se lalelei tele lava aufana e fetaui lelei mo le teuteuina i luga o le ulu. Mo le faia o lea mea, tolu pe fa (pe sili atu foi) fasi lipine e tutusa lava le lautele, ae eseʻesega o loʻo umi, manaʻomia ona faʻapipiʻi faʻatasi ma se mea e leai se mea ma faʻapipiʻi i le tasi ma le isi. Tuu le ogatotonu pei ona i ai i le tele microns muamua.

E tele aufana matagofie ua faia e faʻaaoga le kanzashi metotia. O lenei ituaiga o fatufatuga na sau, e pei ona e taumateina, mai Iapani mamao. O iina, i lenei auala, latou te fatuina matagofie faʻamatalaga e faʻaopoopo e le gata i aso uma, ae faʻapea foʻi ofu o aso malolo.

Fugalaau fugalaau

Le faia o sea fugalaʻau e le faigata, ae tiga. Oe o le a manaʻomia ia le itiiti ifo le 12 petale, lea o le a manaʻomia le muamua tipiina mai se lipine 2 ma 4 cm lautele (e mafai ona e ave se lautele lautele, ae le itiiti ifo i le 1.5 cm).

Muamua faia le vaega muamua e ala i le nonoa ono lautele lauti ma toso faʻatasi. Tuu nisi teuteuga i le va o faaputuga ma faapipii le laupepa lona lua na faia i le tutusa auala. Aua nei galo e uiga i le lulu i le ogatotonu.

Ole isi suiga ole petala faigofie ae aulelei e tu i lalo. Lenei fugalaʻau alu atu sili spicy.

A sili atu papaʻe paʻepaʻe fugalaʻau ua faia i lalo. I le ata faʻataʻitaʻia e mafai ona e vaʻaia e faapea o petala mo le fugalaʻau e faia e ala i le mimilo o pito i totonu o le ogatotonu. O lena aufana mafai ona aofia uma uma se paga ma lima po o le ono faaputuga laititi faʻasolosolo faʻateleina numera o elemene.

Le aufana e faateʻa mai le falemaʻi

Fanau fou (ma e moni lava tamaiti) tatau i le sili! O le mafuaaga lena na ou mauaina ai mo oe se aulelei matagofie aufana o le a fetaui ma teine ​​ma tama. Mo oe o le a manaʻomia se umi uila tape (le itiiti ifo i le tolu mita).

I le ogatotonu, fai se matala o le tele vaega ma lea o se fusi e pei ona i ai i le ata. A maeʻa, e tatau ona toso i fafo ni petale na faia e mama faʻapipiʻi mama.

Aisea e te faʻataʻalo ai i se pito umi faʻataʻamilomilo pito? O le mea moni o oe e tatau ona nonoa i latou i le umi-faʻatali fusi, tuʻua le matagofie ogatotonu i luma. I se tasi taimi, sa masani ona ou mauaina se lima mita lipine - o se tausimai na faʻatagaina se lalelei mai ia matou te manatua ai pea ma ataata le aiga atoa.

Tamaiti 'aufana

Ole tuʻufaʻatasiga o nai ituaiga lipine e foliga sili ona manaia. I lenei tulaga, o lanu e tuʻufaʻatasia foʻi, ia, e ui lava i lea, e foliga sili ona gaogao. O le polka dot lipine ua sili ona manaia! O sea aufana o le a teuteuina le ulu o le teine ​​mo le tafaoga ma i aso uma o le olaga. Mo ia, o le a manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi lua pito i luga vaega, pei ona vaʻai muamua i vasega vasega. O le pito i luga o le a teuteuina i se masani fesuiaiga.

I luga o se ofu mafiafia

O le aoina o se matagofie matagofie aufana i luga o se ofuvae fusi o le a le faigata. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia ni lapisi o aufana, teuteuina e pei ona matou faia muamua. Le aofai o lau e gata i lou mafaufau ma malamalama masani. O le uiga ese o lenei vaega o lalo o loʻo i ai se tutusa o faʻataʻamilosaga ma serifs i pito.

E mafai ona e tuʻufaʻatasia uma lenei matagofie ma lipine 1 cm lautele, faʻamau le ogatotonu. E mafai ona e faapipii se aufana i se uʻamea faʻamalie ma le kulini fana poʻo se mea faapena.

O se pupula e faʻaoga i le aʻoga, e faʻaosofia ai le amataga o manatu i se aoga e tatau ona i ai. Ua na o le pomu!

Ava aufana

Faatasi ai ma le fesoasoani a lipine lipine oe mafai foi ona faia se foliga o se fusiua! Ioe, o le pepe e foliga mai e laiti, ae aoga tele. Ina ia faia, gagau le lipine i le punou o pito i lalo o le tasi ma le isi, pei ona i ai i le ata i lalo. E manaʻomia ni tolu faaputuga. Lalo lalo, faapipii se lipine moni ina ia mafai ona e nonoa i tua. I microns e puupuu lava, i lenei pepa e mafai ona tuua mo se faigofie soa.

Ma o lenei le isi malie malie o le fusiua. Lenei e leai se sili pe itiiti fulu o manu na faʻaaogaina, fesoʻotaʻi e se lipine i le ogatotonu. O se manaia faauigaina o se masani pepe, a ea?

I le ala, a fusi-fusi mafai foi ona faia i ie, o se vasega vasega e uiga i lenei i lalo.

Ava tele

O se fesoasoani telē tele mo le meaalofa tele. O sea aufana e mafai ona faia i ni mea faapipii, ae e sili atu le faʻaaogaina o pepa afifi, lea o le a ave le tele o sea oloa.

Faaofi se tamai atigipusa i totonu o le teuteuga o le teuteuga elemene. Atonu o se mea e ofo ai pe naʻo le faʻavae mo lea fesoasoani. Tuu i le ogatotonu o le sikuea, lea o le luga ma le pito i lalo ufiufi i pito. Faapipii pito saoloto e pei ona iai i le ata i lalo (pei o le afifiina o se teutusi). Oomi le ogatotonu ma afifi se tamai fasi pepa e lava le umi. Faʻapipiʻi pito ia pei o latou matafi e mafai ai.

Nasi aufana mafai ona faʻaaogaina e avea o se tutoʻatasi afifi pe faʻapea o se teuga teuteu mo se maofa tele.

Aulelei mo se meaalofa

O le isi laʻasaga maoaʻe e iai lona uiga faʻaolaina o le Kerisimasi. Mai ia te ia e ilia moni i latou! Mo i ai, e tatau ona gagau le lipine e pei ona faʻaalia i lalo e overlaying ma fesoʻotaʻi le tele o laupepa i le tasi ma le isi.

Tuu ni nai aufana i luga o le fausaga, gagau pei ona faʻaalia i lalo. Teuteu le ogatotonu ma se teddy bear matagofie i totonu o pulou poʻo seisi lava mea teuteu.

Pepa pepa: faigofie, taugofie, muamua. O vasega uma vasega faʻamatala latou fatuga i auiliiliga tele.

E te manaʻomia ni meaalofa sili atu Faitau e uiga i ai i se isi tusitusiga.

Nylon aufana

Kapron tape e masani ona faʻaaogaina mo le au faʻauʻu ma teuteuga o laulu. Ae mo isi faʻamoemoe, e mafai ona faʻaoga na aufana.

O se faigofie le aufana i luga o le tui e fausiaina i le na o ni nai minute. Ina ia faia lea, ua e ave le tui, filo se manifinifi manifinifi i le ogatotonu, ma e mafiafia luga. Ufiufi mafiafia le mafiafia i luga o cloves o le moa tele taimi, faia o se wicker. O le manifinifi lipine avea ma totonugalemu o se fugalaʻau.

O le semicircular uamea mamanu o le a fesoasoani e "tipiina" le petala ma se tamai foliga o se soldering uʻamea. Ina ia faia lea mea, e lua lipine - kapron ma satin - e tatau ona gaugau pei ona faʻaalia i lalo. Ina ua uma lenei mea, o le ogatotonu ua punou i totonu ma o na petala o le a manaʻomia tele. Latou te tuʻufaʻatasia i le tasi laupepa, ona faʻasolosolo lea i se isi, ma isi, seia oʻo ina maua mai se aufana lauʻeleʻele tele lapisi e mafai ona faʻaogaina e teuteu ai lauulu.

I leisi soa, kapron lipine ua naʻo se faʻaopoopoga faʻaopopo, teuteu se faʻavae faia o ie. E mafai ona e fausiaina se matagofie i ni nai minute, ma teuteuina i le nylon lipine, o le a foliga sili atu ona tamaoaiga.

O le isi aufana e aofia i le vaega o meaalofa, ae na ou filifili e tuu i totonu o lenei vaega, aua ua faia i le nylon lipine. Mo i ai, e tatau ona gagau le lipine i le tele o faʻaputuga, ma i le ogatotonu fai se faʻailoga, lea o le a manaʻomia e nonoa faʻatasi ma se fagota manifinifi laina, e siomia ai e nonoa pito.Le laʻasaga sili ona taua o le a sau: oe manaʻomia le toso ese mai uma o pito o le gagau faʻapipiʻi ina ia maua se sili matagofie ata mamanu.

O sea aufana o le a teuteuina le Kerisimasi laau pe na o le avea ma se fale teuteu fale.

O se mea faapena fesoasoani e mafai ona faia mai i se sili atu mafolafola lipine ma e oʻo lava burlap. Toso mai pito o le a sili atu faigata, ae o le aafiaga o le a liliu atu e sili atu e leʻi mafaufauina ma sili atu.

Ata o isi matagofie aufana

E pei lava ona latou le faia! I foliga foliga manaia o brosches, taulima ma sili atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le meafaitino o loʻo i lalo nei o le a avea ma se mea manaia faaopoopo i le ofu o livi.

Le isi liseise aufana ma se lopa i totonu.

I se tulaga lautele, faʻafetai i le maise, e oʻo lava i le sili ona faigofie le mamanu e amata foliga sili atu i uluaʻi mea ma faʻafiafiaga.

Naʻo le vaʻai i le auala e mafai ai ona e teuteuina lau peni e ala i le faʻaopopo o le tele o faʻapipiʻi o lipine ma satin lipine i ai.

O le aufana i luga o le rim o le a faia ai se pepe meataalo mai se teine ​​masani, faanatinati atu i le polo.

Roses e pei aufana. Sili, a ea?

O le aufana i luga o le ofu e foliga sili atu le manaia ma le masani.

MK i faiga vitio

Ole tele o aʻoaʻoga ile faʻatulagaga vitio o le a avea ma fesoasoani tele i le fausiaina o ituaiga eseese o aufana. Ae maise o manatu lelei o le ai ai mo tamaititi aoga ma le au faauu i le valaʻau mulimuli, faʻauʻuga ma Setema 1.

Pau lava lena, uo pele. Taʻu mai ia matou pe faʻafefea ona aʻoaʻoina vasega ma ata ata o aufana ma toe sau soʻo i laʻu punaoa. Fetauʻi atili!

Ma le faamaoni, Anastasia Skoreeva

E mafai foi ona fiafia i:

O le nyaskory.ru 'upega tafaʻilagi aoina metadata tagata (kuki, tuatusi IP ma faʻamaumauga o nofoaga) mo le masani ai galuega o le' 'upega tafaʻilagi, le mafai ona faʻaalia faʻasalalauga e fiafia i ai le tagata faʻaaoga, ma lolomi mea talafeagai.

Afai e te le manaʻo e faʻatautaia nei faʻamaumauga, ona e tatau ai lea ona e alu ese ma le upega tafailagi.

Mataupu ua totoe: 4 faamatalaga

Me 8, 2018 | 21:25

Nastya, sa ou fiafia lava e matamata i aufana! Ou te alofa ia i latou! Ma i le ala, sa ou matauina o le aoga o plugs e fausia ai. Faʻafetai

Me 8, 2018 | 22:32

Faafetai mo lau faʻamatalaga)

Aukuso 22, 2018 | 06:46

sili. . vave Setema 1st. mo le taimi muamua ile vasega muamua. O le a ou faia mautinoa. faafetai

Aukuso 22, 2018 | 11:53

Faafetai mo le fesoasoani, Svetlana! Ia e sili ona lalelei i lenei aso)

Aufaiva mo tofo uma

Lulu lauulu mea teuteu filifiliga mo laiti fashionistas

O mea faʻapenei tatou te manatua ai mea uma e mafai ona fai i le fale, aemaise lava talu ai o aufana faia o lipine i luga o laulu ma o latou lava lima e le faigata tele ona faia e pei ona foliga mai i le taimi muamua tilotilo (faitau foi le tusitusiga "Fulufulu lauulu mo lauulu pulu: tasi mo taimi uma ”).

Ole mea moni, ole mataupu lea o minute, iinei e te manaʻomia le onosaʻi ma le onosaʻi, ae o le taimi ua faʻaaluina ma lau galuega, talitonu mai oe, e te tauia oe i foliga fiafia ma faʻaaloalo.

Faʻafefea ona fai aufana mai lipine mo lauulu, o le a matou faʻamatala atili atu.

Fatu eseese foliga o aufana.

Matagofie foliga mo tamaiti ma tagata matutua

Ae e te leʻi amataina, fuafua pe o le a le foliga ma le lapoa e te manaʻo e fausia le oloa. Aua e te fefe e faʻaali mafaufauga ma faʻataʻitaʻi ma le tele, mea ma lanu, tuʻufaʻatasia uiga lelei ma lanu - o le ala lea o le mea faʻaosofia o le a sau i fafo aemaise lava le masani ma le masani ai.

Gauai atu! Ae e te lei amataina, utagia lelei le filifiliga o mea faapipii. Taumafai e ave se mea e lava le mafiafia - ona taofi ai lea e le aufana foliga na tuuina mai. O mea e pei o satin, siliki, satin, ie lino, pulu, veloveti, ma isi mea talafeagai.

Le filifiliga o lanu, lautele, foliga - masani o oe

O aufana mo lauulu mai lipine ma o latou lima faia i auala eseese ma sau i ituaiga eseese, o mea nei o filifiliga taatele:

  • Mea satin. Ina ia faia se laʻau faigofie laulu mai se lipine ma ou lima e te manaʻomia se lipine e tusa ma le 20 cm, e tatau ona gagau gagau i le afa. E te maua le matasele e manaʻomia le tuʻu i lalo i lalo. O lea o le a ia te oe ni tamaʻi taʻavale se lua e manaʻomia ona sopoia e le tasi le isi, liliu le tasi i se liʻo ma faʻasolo lemu.

Filifiliga e fatu se aufana

  • Fugalaau aufana. Ina ia fatuina se sapalai ma matagofie matagofie, e sili atu le filifilia o se lipine o auala lautele. Oe manaʻomia le mimilo o le lipine ina ia faʻataʻamilo le filo muamua ma le pito.

O na gaioiga e tatau ona faia seʻia oʻo ina e faʻamalieina ma le matagofie o le fugalaʻau - faʻafetaui i lou tofo. O le faʻamauina e faia i le taimi mulimuli ma nonoa i le ogatotonu.

  • Oloa ma mea teuteu. Ina ia fausia le isi sapalai, maua le lautele mafiafia lipine, pito e tatau ona e suʻi faʻatasi e fai se lio. Tulu lua o ia mama.

Gagau mama i luga o le tasi ma le isi ma fetaomi i lalo e fai ai se soʻoga i luga o le siʻusiʻu. Oti se tamai fasi faapipii ma nonoa mama.

O le tele o le aufana faʻatagaina oe e teuteu i se teuteuga faʻaopopo - ina ia mafai ona e faapipiiina sequins, rhinestones, ma beads i luga o. O le ogatotonu e mafai ona teuteuina i se lopa, se faʻamau poʻo se maʻa tele.

Fork - o se mea faigaluega aoga mo le fausiaina o se tamai aufana

  • Laitiiti noa. Le o mautinoa pe faʻafefea ona fai se aufana i fafo atu o le laʻititi lauulu lipine? Ona fesoasoani ai lea o le pusi ia te oe.

Ave se manifinifi manifinifi, afifi i se tui ina ia tasi pito o le 5 cm tumau saoloto. Uu le pito umi i faataamilo ma toso i fafo mai le pito i lalo o le pito puupuu. Ona tatau lea ona uuina i le ogatotonu o cloves o le tui i luga o le mea faapipii ma tuu i lalo i lalo.

Sii le pito o le lipine ma filo i totonu o le matasele. Ia nonoa se nonoa. Fetuunai le umi o le fusi.

E mafai e le aufana ona faapipii i se mea e le vaaia, po o le fulufulu lauulu, o le a foliga vaʻaia faʻatasi ma soʻo se laulu foliga lalelei lava.

Faufautua! Ina ia le matala le aufana ma le filo e le faʻalavelave, lemu faʻataʻitaʻi ona pito i luga o le afi, e sili ona talafeagai le faia o lea i luga o le moligaʻo, ae ia faʻaeteete ia aua neʻi pisia le lipine ma solo. Galue vave ina ia aua le susunuina mea, ae o pito e tumau mafolafola.

E tele auala e faʻatino ai, faʻaopopo lou mafaufau iʻina iinei, ma o le iʻuga o le ai ai le tulaga ese o le lauulu

Sulu se aufana a Amerika

Faʻafefea ona fai aufana mo lauulu mai lipine ma pulupo multilayer? O lenei fesili na tulaʻi mai mo le tele o teineiti ua leva ona fiu i tisaini aufana. O le multilayer bow e taua o le American, ma o le fausiaina e te manaʻomia le saunia uma o mea.

Oe o le a manaʻomia rep lipine - mo le faavae, ave tolu lipine, o le lautele o le a ese. Lipine o ituaiga 3-4, o le lautele e mafai ona 1-2.5 cm, o le a teuteuina le pito i tua.

I se tulaga lautele, filifili le tele ma le mamanu e te fiafia i ai, ae ina ia foliga tutusa mea uma. Ia saunia foi pepa malo, seleulu, kulimi, se malamalama, se nila ma se filo.

O le faia o sea oloa o le a le faigata tele, ma o se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga ma se ata o le a fesoasoani ia te oe e fausia ai le atoatoa Amerika aufana:

Ina ia faia curls, ave se pepa malo fuaina 15 × 7.5 cm.

Faʻaaoga seleulu i le ogatotonu, tipi se laina pe tusa ma le afa milimita lautele ma e uiga i le 4 cm le umi.

Ia saunia ni pepa malo se tolu, ae ui i lea, o le umi o le tipi laina i luga e tatau ona faʻaititia e 2.5 cm, o le lautele e tumau e le suia.

Ave le 2.5 cm le lipine ma faʻaaoga le kilipa e faapipii i le pito o le cardboard latalata i le tipi.

Uu le pepa malo i le mea faapipii, ma i le ogatotonu o le tipi laina, tui i le nila. Le isi, aveese le mea faapipii, aʻo le pai i le nila.

Uu le faʻapipiʻi ina ia pito i luga lona iʻu, ia vaʻai ma le totoʻa ia itu i itu, ae ia tumau pea le ogatotonu ma se pine.

Loka le ogatotonu i le nila ma le filo ma ni nai suʻi.

Fai tutusa ma isi lipine ma mamanu.

Sopo se paga o lipine tutusa lanu ma lapoa, ma tuʻia le ogatotonu ma se nila.

Mulimuli i laʻasaga e tasi ma isi vaega, ae tuʻu le tasi i luga o le isi. Fausia se matagofie X-foliga. A maeʻa mea uma i lou manatu, lelei atoatoa, faʻamau lelei le ogatotonu ma le tele o mea suʻisuʻi ma afifi faʻatasi taimi ile filo.

Fesootai faʻatasi uma vaega o loʻo tupu mai. E mafai ona e faia lea i le faʻamau i latou i se filo faʻatele.

I le itu pito i tua, faʻamau le loka i luga o le lauulu, aua o lenei e mafai ona e filifilia se fusipaʻu paʻu, o le le vaʻaia, le pokiki, poʻo se kilipa masani.

O le aotelega, matou te fia maitau o fai-ia-oe lava lauulu lulu mai lipine e le gata o le sefeina o tupe, ae o se faʻaaliga o ou uiga, aua na o oe o le a maua se mea teuteu. Matou te moomoo ia te oe fatufatu lele ma mafaufauga (vaʻai foʻi le tala "Kanzashi Hair Bands and Other Decorations").

Lelei, o le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a faʻaalia ata atoa le faagasologa atoa o le faia o se mea e le masani ai teuteuga.

Galuega Vaega:

  1. Ave le satin lipine 5 cm lautele ma tipi i le 6 vaega (e tatau ona tofu i 14 cm le umi).
  2. O vaega faʻatonu e tatau ona gagau i le 'afa ma faʻapipiʻi i luga o le filo faʻalua, fai se faʻamau malosi i lona pito.
  3. O loʻo ia i matou ni peti e manaʻomia ona fesoʻotaʻi i totonu o se fugalaʻau ma faʻamau i se filo.
  4. O lenei lava gaioiga e tatau ona faia i le satin lipine 2.5 cm lautele.O le mea lea, e lua a matou fugalaʻau: lapoa ma laiti.
  5. I le fugalaʻau tele i le pito i tua, e tatau ona e faapipii se lagona lio e faamalosia ai la tatou aufana. O lenei mafai ona faia i se kulimi fana.
  6. Sa matou tipiina le siliva siliva i le ono vaega 15 cm le umi, tuu ou taliga mai i fafo ma faapipii pito, pei ona faʻaalia i le ata.
  7. O lenei ua matou tipiina le siliva siliva i le ono vaega 8 cm le umi ma fai foʻi taliga o fafo.
  8. Ua maeʻa uma tapenaga tapenaga, ua oʻo i le taimi e aoina mai ai le tatou aufana. Mo le faia o lenei mea, faapipii taliga i le umi o le 15 cm i luga o se aufana tele ma le fana fana.
  9. Kelu se tamai aufana i luga.
  10. O taliga o totoe e tatau ona pipiʻi i le tamai aufana. Ina ia faia la matou aufana foliga mataina, i le ogatotonu o le fuga o le fugalaʻau e tatau ona e faʻapipiʻi soʻo se tamaʻi teuteuga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le fatu.
  11. Mea mulimuli e tatau ona tatou faia o le pipii o le fulufulu ulu. Ma o la matou satin lipine aufana ua saunia!

Ofuvae ofuvae mo lauulu mai lipine o eseese lautele

Spectacular ma volumenous e maua gum mai satin lipine ma o latou lima, faia o mea eseese lautele. E i ai le matai vasega mo le faia o se fesoasoani:

  1. Oti se avanoa faʻafoliga o le 9 * 16 cm mai le pulupulu, tusi se laina faʻafaʻatasi i le ogatotonu. Matagi se lipine i luga.
  2. Aveese le saito e aunoa ma le faʻaleagaina o le fusi, stitch le ogatotonu, faʻamau seia oʻo i le aufana ua faia.
  3. Toe fai le tekonolosi mo le faia o se aufana mai se isi mea ma se vaapiapi lipine.
  4. Tipi fasi fasi tutusa lava le umi ma le lautele mai le 'ie o lanu eseese e pei o le aufana e tupu mai, ma mimilo pito.
  5. Aoina mea uma i luga o se filo.
  6. Oti se lio faʻapipiʻi, fusifusi ma se ie, suʻisuʻi e oʻo i le valise.
  7. Faakelu le aufana i luga o le lio ma le fana faapipii, teuteu i maʻa lopa laiti, rhinestones, faamau po o peamau.

DIY lipine aufana: vasega sili

E i ai le tele o filifiliga mo le faia o aufana mai lipine lipine. O le mea lea, afai e te manaʻo i lau oloa ia liliu sili atu matagofie ma felanulanuaʻi, tuʻu aufana mai satin ma rep lipine. I lenei tulaga, e te manaʻomia e ave se satin bow o le faʻavae, ma luga o le mea i luga, faʻapipiʻi se rep. E le gata i lea, o se aufana e mafai ona teuteuina i lalaga ma avea ma ogatotonu. Ma le isi, ua uma ona tatou iloa le auala.

Sa matou aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai aufana mai lipine eseʻese ma o matou lima, i le taimi nei e mafai ona saogalemu faʻanofo ma taumafai e fatu oe lava au mea taulima. I le ala, o ia aufana ua faʻaaogaina o se teuteuga e le gata mo lauulu, ae faapea foi ma afifi meaalofa. Ou te manao ia outou fatufatu mea manuia!

Ofuvae ofuvae i luga ole afu satin lipine

Ina ia faia fusipaʻu fusi mai satin lipine ma o latou lava lima, teuteu se gulk-bunch, teineiti o le a manaʻomia e mulimuli i le laasaga-i lea laasaga faʻatonuga

  1. Tipi 6 fasi laumei lanumeamata 4 * 2.5 cm ma se kome, pese mai le 2 itu e fatu ai se galu - o mea ia o le lau. Punou le pito pito i lalo i nofoaga e lua, faapipii i le ogatotonu ina ia maua ai le mea fua, mafolafola.
  2. 12 fasi fasi paʻepaʻe 4 * 2.5 cm ma 5 fasi o 3.5 * 2.5 cm tipi i totonu o se lio, singe, kelu i se mataua.
  3. Kelu faʻatasi avanoa e ala i le faʻapipiʻi o le tasi i le isi, teuteuina i faʻamama.
  4. Toe fai mo 14 rose pata mai fasi 4.5 * 2.5 cm.
  5. Taʻo ese le vaega muamua o paʻepaʻe, pipii laʻau na totoe, ma fai le vaega lona lua faataamilo i le lio mai le piniki elemene. Faakelu lau lau.
  6. Fai ni avanoa se 5.
  7. 4 vaega piniki 10 * 5 punou i le afa, faapipii pito i se lafu, fesoʻotaʻi ma se aufana. Toe fai mo 2 lanu paepae 9 * 5 cm.
  8. 2 pulou papaʻe 8.5 * 5 cm ma piniki 9 * 5 cm faʻamau faʻatasi ma se laʻei paʻepaʻe i luga o le lanu piniki, fai se lipine, teuteu le pito i lalo ma ni lopa. Faakelu le aufana, ufiufi le ogatotonu.
  9. I le pito i tua o le aufana ma fugalaʻau, kulimi lagona liʻo ma le lapoa o le 3.5 ma 2.5 cm, suʻi uma elemene i luga o se suʻiina laʻau. Teuteu le bun.

Lulu ma lipine

O mea teuteu i foliga o aufana foliga mataina i luga o lauulu, lea e mafai ona fai e ala i le mulimuli i faatonuga:

  1. Ave 2 lipine 2.5 ma 0.8 cm lautele, 1 mita le umi, 1 lipine 8 mm lautele ma 50 cm le umi.
  2. Fai ni ata pepa malo se 2 i le foliga o le mataitusi P fuaina o le 6 ma le 8 cm, tipi le pito o le lautele lipine i luga o le ogatasi, faʻataʻatia se lapoʻa tele ina ia tipi ma 2 piilima ia mai pito uma.
  3. Faʻamau le lipine i le ogatotonu ma pine, suʻi se 'auo i luma' 'au, faʻaputuputu, ma faʻamau.
  4. Toe fai mo le aufana lona lua, suʻi faʻatasi, faʻapipiʻi se lopa i le ogatotonu.

Vitio: fai-ia-oe lava fulufulu fulu mai satin lipine

O tagata amataina e mafai ona taumafai e faia ni ofu faʻamalosi mai satin lipine, toe fai vasega vasega. Mo le faigofie, o loʻo iai faʻamatalaga ma ata ma faʻamatalaga, faʻapea foi ma ata vitio e faʻaalia ai togafiti o le faia o mea teuteu. I le mulimulitaia o faʻatonuga, o le a e mauaina fiafia fugalaʻau lalelei e mafai ona e ofuina oe lava i soʻo se laulu (lalagaina, tinkers, tails) pe faʻaoga o se meaalofa.