Foliga mata ma mata mata

Faʻafefea ona ave ese mata mata ile fale e aunoa ma se afaina

O fulufulu mata uʻumi ma se laʻasaga alofa o se auala sili lea e faia ai foliga lilo ma faʻaopoopo manino i mata matagofie. Oi talofa, e le o tamaitai uma e uumi ma mafiafia o laumata mai le fanau mai, aua e tele togafiti i togafiti ma fausia i totonu o fale lalelei. Ae ui i lea, i se taimi lata mai e tupu mai le fesili pe faʻapefea ona aveese le faʻalauteleina o mata mata.

Faʻafefea pe a fai o le matai i tafaoga, ma o le faʻasologa e manaʻomia e fai i aso nei? O le tala o le a fesoasoani e malamalama i le mataupu ma faia ni togafiti lava latou ile fale.

Le ola umi o fulufulu mata lautele

Mai le 2 i le 5 laulu mata paʻu i lalo i le aso, o lona uiga, e amata mai i le 50 i le 130 mata mata e mou ese atu i le masina, o mea fou o le a tupu i le latou nofoaga, ae o le a manifinifi ma laiti. I le mavae ai o le 30 aso, o le eseʻesega o le umi o le natura ma faʻaalu mata mata o le a aliali mai, ma o foliga vaaia o le a sili atu ona leaga. Ina ia aloese mai lenei, e tatau ona e lesitala i luga o se lashmaker ma faia se faʻasaʻoga e toe faʻafoʻi le matagofie.

Afai e faʻatautaia faʻataʻitaʻiga mata, e le o le a afaina ai le faʻafouina o le masani ai o mata mata.

Auala e aveese i le fale

O le mea pito sili ona taua pe a aveʻese cilia o le manatua lea o foliga o le kulimi kulimi na faʻaaoga e le matai. E masani lava, gaʻo-soluble gaosi oloa e faʻaaogaina mo le fausiaina. Faatasi ai ma sina taumafaiga, e mafai ona e aʻoaʻo faʻamatalaga e uiga i auala e ave ese ai le faʻalauteleina o mata mata ma pe faʻafefea ona fai oe lava e aunoa ma le afaina o le mata. E tele ni auala o le ae faitau ai i le tala.

Faaaogaina se debonder

Debonder o se vai mo le soloia o lem ma aveʻesea fulufulu mata; o loʻo faʻatau atu i foliga o se gel, kulimi poʻo se suavai foliga. O loʻo iai ni mea e fai a le siosiomaga ma le natura tupuaga. Acetone e masani ona aofia ai i totonu o se vai debonder, o lea e tatau ona faʻaogaina faʻalelei lelei.

O se tagata fou i lenei mataupu e sili le filifilia o se gel poʻo se kulimi kulimi o le oloa e aloese ai mai le faʻaleagaina o le pulupulu o mata.

A faʻatauina se debonder, mafaufau i ni tuutuuga.

  1. O le tumau o se mea taua. O le mafiafia o le bonder, o le sili atu.
  2. Le kamupani gaosi faia se sao. E sili le faʻatauina o se debonder o ituaiga na sa galue lelei ma leshmakers (mo se faʻataʻitaʻiga, Irisk, Dolce Vita ma NLL) nai lo le togafitia o ou mata mulimuli ane.
  3. Faʻavaeina O le tele o vaega o le masani tupu, le sili atu mo le laumata ma mucous membranes o mata.
  4. Le manogi. Afai e laʻititi tele ona o le acetone, e masalosalo le faʻaaogaina o le fofo filifilia.
  5. E sili le filifilia o se debonder i se faleoloa faʻapitoa poʻo le lalelei, ina ia aua neʻi faʻatau faʻatauaina se taugata maualalo. I luma o lena, e tatau ona e faitauina iloiloga e uiga i le mea faigaluega mo le aveʻesea o mata.

E manaʻomia le tipiina o le 'ie vavae i ni vaega se lua ma tipi ese se malologa i le foliga o se taamilosaga mai totonu ina ia toe faia le foliga o le laumata, fetaui lelei i ai.

Faʻafefea ona ave ese mata mata i le fale? Filifili se tamai fasi lipine vaʻai ma faʻapipiʻi se 'ie vavae i lalo o le laumata pito i lalo ma luga aʻe. Ona tatau ai lea i lalo le vavae faʻamau i totonu o le debonder ma faʻapipiʻi tutusa i luga o fulufulu mata ma se vaega o le mafiafia tutusa ina ia tumu uma alava faʻamalieina i le vai. Faatali mo ni nai minute.

Ave le mascara pulumu (mai le paipa tuai), lea e naʻo le aoga e aveese ai le faʻalauteleina o mata mata. A maeʻa le latou aveeseina, fufulu le laumata i vai poo le kulimi e aveese ai toega o le vaifofo ina ia aua ai neʻi le pupula o mata ile lumanaʻi.

Afai e te lagona le vevela o le tino, susu le pulupulu vavae ma tuu i luga o lou laumata, faatali mo ni nai minute ia mou ese. Ona fautuaina lea e faʻamaʻamaʻaina mata faʻapitoa o mata mata ma castor, burdock poʻo suauʻu olive.

Ma se remover

I lona gaioiga, o le remover e pei o se donder, e faʻamatuʻuina mai i le ituaiga o kulimi, gel poʻo le kulimi. O le faʻavae o faʻagaioiga e tutusa lelei: pe a uma ona faʻaleagaina ma puipuia le paʻu faʻatasi ai ma le fesoasoani mai o 'ie e afu ai le ie, o le tapuni e ufiufi i se oloa mai le tulimanu i totonu e oʻo atu i le pito i fafo, latou amata amata ona o ese ma le pulou.

Faaaogaina o suauʻu

Ina ia aveese mata mata, e mafai ona e aveina se suauʻu: castor, olive, burdock, almond, peach poʻo sunflower. O i latou uma e soifua maloloina ma o le a fesoasoani e aveese faʻateʻa ma faʻamalosia fulufulu mata masani.

O le faʻavae e tutusa lava: tuʻu se cotton disk tipi i le afa i le foliga o se semicircle i lalo o le laumata pito i lalo, faʻamama ma le faʻaeteete i le suauu. Suauʻu ou mata ma faʻatali pe tusa o le afa itula. O lenei auala e saogalemu, e ui o le taualumaga e tele taimi e alu ai. I le taimi lea, e mafai ona e faia se moe, faʻalogologo i ni mataupu o se audiobook, pe naʻo le malolo ma ou mata ua moeiini.

Ma le kulimi lololo

O le kulimi gaʻo ma le mafiafia o se mea faigaluega sili ona lelei lea o le a fesoasoani e faʻamatuʻuina le kulimi-resin, lea e "uʻu" paʻu faʻafoliga mata i mea masani.

E mafai ona e ave le kulimi pepe ma faʻapipiʻi i se swab cotton ile fulufulu mata, fufulu ma le faʻaeteete le nofoaga o le fusifusi. Ina ua mavae 20 minute, e mafai ona aveʻesea le mea faʻapipiʻi e faʻaaoga se pulumu, pulumu mata pe a maeʻa fufulu ile vai. Tuʻu le kulimi i luga o laupepa i le po e le aoga ona o le aʻafia o le fulafula i le taeao. O le mafiafia o kulimi o le a le faʻatagaina ai le masani ai o le metabolism.

Faatasi ai ma Albucid

Albucid o se vailaʻau e masani ona fautuaina e togafitia ai faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi mata. O loʻo aofia ai le sulfacetamide, e vave ma faʻasaʻo ona faʻaitiitia le kulimi faʻavae o mata mata.

Ina ua maeʻa le faʻalautele o mata ma faʻasaʻoina, e mafai foi e le Albucid ona fesoasoani e aveese i latou e aunoa ma le faʻamama e aunoa ma le le fiafia i mata.

Fufui le cotton swab i le vailaʻau ma soloi mata mata i le laina o le latou tuputupu aʻe. Soʻo se 5 minute, faʻapipiʻi se laupepa, taofi i luga o mata mata mo le afa itula. Aveese ou mata i fulufulu ma pulumu pe a e lagona ua latou paʻu. Afai o loʻo e 'aveʻese mata mata ma lagona le mimita pe mu, o le filifiliga masani lea.

  1. Le faaaogaina o le fualaau faasaina masani mafai ona mafua ai le mata mata.
  2. A aliali mai Albucid i luga o mata tioata, o le a oʻo ai i se soli o lo latou manino ma faʻaititia le lelei, o lea e tatau ai ona ave ese tioata aʻo leʻi aveese mata.
  3. E le mafai ona faʻaaogaina le Albucid faʻatasi ma tapenaga o loʻo i ai siliva siliva. A maeʻa ona faʻamago, mata o pulu e mafai ona tumau i luga o mata mata.
  4. Ina ia faʻaitiitia le ono aʻafia o aʻafiaga, e sili atu le uʻuina o le fagu ma Albucid i lou lima pe olo ina ia maua ai le vevela o le tino o le tagata.

Faatasi ai ma le pala

O le faʻamama faʻafefe o se auala sili lea e ave ese ai mata faʻafoliga mata. Ufiufi oe i se solo, uʻuina ou foliga ia mama o ni mea teuteu i luga o le ausa mo le 10 minute. Ona faʻaaoga lea o soʻo se suauu fualaʻau i mata o mata i se pulupulu vavae. A amata loa ona latou teteʻe atu, aveese ma le agamalu.

Puipuiga saogalemu

  1. Ae le i faia le faʻamalologa o le ave ese o laulu mata, e tatau ona e fufuluina ou lima, fufulu ma aveese vali mai mata ina ia aua neʻi taufetuli faʻataulelei foliga i lalo o laumata.
  2. Ae le i faʻaaogaina se vailaʻau fou, ia mautinoa e fai se suʻesuʻega faʻapitoa i le faʻaaogaina i le paʻu o le tulilima poʻo tua o le taliga.
  3. A faʻapea e te paʻu i lou paʻu, e sili atu le teena o se tagata foai; e mafai ona e faʻaaogaina le kulimi poʻo le suauʻu fualaʻau.
  4. A faʻafesoʻotaʻi mata, fufulu i lalo o vai.
  5. Afai e faigata ona aveese mata mata, leai se mea e toso ese ai i fafo i mea faapipii ina ia aua neʻi afaina le laumata faʻaola ma mata mata masani. Toe fai le faiga mo le faʻaaogaina o le suauʻu / kulimi ma faʻatali le taimi e mou ese ai le kulimi, ona mafai ai lea ona vave aveʻese le lauulu i le fufuluina i latou.
  6. Ina ia aloese mai iʻuga leaga ma manuʻa, e leai se mea e tatau ai ona e aveese le alofa faʻaaoga e le nila, pine po o nifo nifo.
  7. E le mafai ona e fufuluina mata o le malosi, e mafai ona mafua ai manuaga ma le blepharitis. O le soona taumafaiga o le a mafai ai ona faʻaleagaina ni mata faʻanatura ma taofia ai lo latou tuputupu ae.
  8. Albucid e le tatau ona faʻaogaina e maitaga ma i le taimi o faʻasusu.
  9. O se mea sese masani, o le faʻaaoga o le fasimoli, tonic, poʻo le vai vevela e ave ese ai mata faʻapipiʻi. O lenei e ono mafua mai ai faʻamaʻi o le paʻu uʻu ole laumata.
  10. I le taimi o le palapala masina, 3 aso muamua ma 3 aso ina ua maeʻa, e le fautuaina lashmakers e fai le faʻatulagaina o gaioiga ona o le maaleale o le tino ile taimi lea.
  11. E faasa ona aveʻese fulufulu mo faʻamaʻi mata o mata.
  12. Afai e te faʻaau masani i le faʻamalosia atili o mata mata, o le a tupu atili faʻateleina i le umi ma le lautele, o le foliga o le a sili atu ona aulelei.

Toe fuatai mata ile mata pe a maeʻa

Ina ua uma ona aveʻesea mata lapoʻa mata, e mafai ona e vaʻaia vaivai, puupuu cilia, e umi se taimi e toe faʻafoʻiina ai.

E mafai ona e faʻaogaina tupe nei i aso uma mo le masina ae e te leʻi moe.

  1. Faamalosi e faaaoga infusion o fugalaʻau ma laula o calendula ma cornflowers (1: 1). E mafai ona faʻaoga i mata mo le 15 minute.
  2. Suauu: castor, olive, linseed, ma isi mea. E faʻaaogaina ma se pulumu poʻo se pulumu mo mascara.
  3. Compresses mai lanumeamata ti o loʻo iai vitamini ma antioxidants e faʻaleleia atili ai le meaʻai o vaivaia vaivai. Na latou faʻamamaina taga o le cotton ma apalai i mata ole mata mo le 15-20 minute.
  4. O le paluga o le aloe sua, castor ma burdock suauu ma 1 kalama o le vitamini E o loʻo faʻaogaina i le silia ma se pulumu mascara mama.
  5. 3-4 paʻu o le vitamini A ua faʻaopopoina i le faʻafefiloi o castor, fir ma le suauʻu buckthorn sapalai ma faʻapipiʻi i le silia ao leʻi moe.
  6. Castor suauu ua fefiloi ma rum i se fua faatatau o le 1: 1, faʻaaoga i se pulumu.
  7. O le suauʻu Almond e faʻamafanafana sina tasi, faʻapipiʻi i le cotton cotton ma uuina i mata mata mo le 10-15 minute.

Faaiuga

Aveesea o laulu mata lautele e le o se mea faigata tele, e mafai ona e aveʻeseina oe lava e aunoa ma le asia se leshmaker, aemaise pe a fai o le mea na e vaʻai muamua o faʻafefea ona fai le faʻagaioiga. O le mea taua o le matua faʻaeteete ina neʻi faʻatupuina le leaga i le soifua maloloina ma ia tuʻuina atu i se malosi faʻateʻa o le aʻa pe a uma ona aveʻese.

Tausiga i luga tulafono laiti o le a mafai ai oe e faataʻitaʻi ma leiloa foliga ma foliga sili i soʻo se tulaga.

Faʻafefea ona ave ese mata mata ile fale

Ole mea taua ile tulafono pe a ave ese mata ile lava o le leai o se vali - e manaʻomia lea e le aofia ai le ono aʻafia o se mea teteʻe, afaina i le faʻafesoʻotaʻi ma mea e faʻaaoga. A faʻapea e se teine ​​e fai ni mata tioata, e tatau ona aveeseina ae leʻi amataina le faʻatinoga. E taua le malamalama o le mea e naʻo fale ia mafai na o le faʻatinoina o le gaioiga pe a fai o lauulu na tupu faʻaoga le faʻaaogaina o le faʻaogaina auala. Afai na faʻaogaina le tekonolosi Iapani (ciliary), soʻo se togafiti e tatau ona faia i totonu ole fale e le aliʻi pule.

Aveesea o le Albucid

E tele auala e aveʻese ai le niʻau faʻaleagaina O le faʻaaogaina o le albucide e manatu o se auala e mafai ona tali atu i ai pe a fai o isi auala e le o feagai ma lenei galuega. O le vailaʻau mo le togafitia o mata mata o loʻo i ai mea leaga ua afifi i lona tuʻufaʻatasiga, o le mea lea, i le taimi o togafiti, lagona le lelei (ituga, susunuina) mafai. I le taimi lava e tasi, e faʻasaʻoina atoatoa soʻo se kulimi kulimi. Afai e te le afaina ai i alergikia, e fautuaina la e aua le faʻaaogaina le Albucid. O le faʻatulagaina o gaioiga e faia e pei ona taua i lalo:

  • Faʻamafanafana le sauniuniga i le potu vevela (fufuluina i lima pe uu se fagu i totonu o se ipu ma se mafanafana vai). O lenei togafiti fesoasoani e aloese mai ono ono afaina ai.
  • Faʻasusu se vavae i totonu o le oloa, faʻaoso lemu i luga o le tumutumu o le laumata. Ole vailaau e le tatau ona ulufale i mata.
  • Toe fai le gaioiga faʻalua i le vaitaimi o le 5-7 minute.
  • A maeʻa le 30 minute, e mafai ona amata le aveʻesea o fusi - e tatau ona latou seʻe ese gofie mai le paʻu.

Aveesea i fafo

O le auala e manava e mafai ona faʻamoemoe e le gata i le aveʻesea o lauulu toto, ae o le faʻaleleia atili o le tulaga o le paʻu o foliga, siomia mata, ma faʻamama ese o maʻilaʻaga. Mo lenei, nai lo le masani ai o le vai, o le faʻaitiitia o laʻau poʻo se vai i le faʻaopopoina o suauu taua. E mafai ona e faʻaaogaina le chamomile, nettle, calendula, tea laʻau, almond, grapefruit, tipolo poʻo le vine.

O le togafiti auala e manatu sili atu agamalu. E ono laʻititi le vaʻai o ni ou mata ile va ole laʻititi ma le mea e le masani ai oe. E taua le malamalama o nisi o mea faʻapipiʻi o loʻo i ai nei e puipuia ai le vevela, vaʻavaʻaia ma suavai, o lea e te ono manaʻomia ai se faʻaopopo meafaigaluega. Tele matai fautuaina le mafanafana i le ausa o se sauniuniga mo le faiga autu.

  • Vevela vai pe kuka i totonu o le apa i le vevela o le 75 tikeri.
  • Tuʻu i lalo o le apa ma pupuni oe i se solo. Faia ma le faʻaeteete le faʻagasologa ina ia aua neʻi e susunu ou foliga. Faaseʻe le paʻu mo le 15 minute.
  • Ave se 'ie vavae, apalai soʻo se suauʻu (olive poo burdock). Solo mata o le laumata mo le 5-7 minute seʻi uma le laulu faʻafuaseʻi laulu mai.
  • Fufulu le suauu mai mata.

Ma le pata ma kulimi

Lenei metotia o le aveeseina o ciliary utupoto e le gata e le afaina, ae o loʻo i ai foʻi se aʻafiaga lelei i luga o le paʻu i tafatafa o mata, tagata mata lauulu. E tatau ona e vave saunia mo le mea moni o le taualumaga o le a umi, talu ai o auala agamalu ua faaaogaina. Fofoʻe le ova ona o gaʻo o loʻo i totonu o kulimi poʻo suauʻu. Afai e malosi ma maualuga le faʻavae o le pusi, e ono umi ni itula.

  • Faʻaaoga le kulimi filifilia poʻo le suauʻu i le paʻu i le laina o le tuputupu aʻe o lau mata. E mafai ona faʻaoga ni ie uʻamea e puipuia ai mai le paʻi mai i mata.
  • Faatali mai i ni nai minute i le 1.5 itula, i taimi uma taumafai e aveese mata.
  • A maeʻa ona alu ese ese le fusipaʻu mai le paʻu, fufulu maeʻa.

Cotton pulu

Self-aveeseina o mata faʻalauteleina mata e manaʻomia le faʻaaogaina o mea faʻapitoa. E le fautuaina e faʻaaoga mea faʻaleleia mo lenei faʻamoemoe. E faigofie tele ona aveese fusipepa ma fulufulu uila. Latou fesoasoani e aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma mata, fufulu manino le laina o fulufulu mata. I le aveeseina o fulufulu mata i le faʻaaogaina vaivai pulupulu vavae, e mafai ona e aloese mai le faʻatamaia leaga e ono faʻatupuina le afaina ma, o le mea lea, blepharitis

Foliga Mata

O le maketi mo le matagofie pisinisi alualu i luma se tele o mea faapitoa meafaigaluega mo lava-aveeseina o ciliary utupoto. Latou te eseese i le fausaga, fausaga, ogatasi, tau o tau, faigofie faʻaaoga. E faigata tele ona faʻatino mea suamalie - o nei mea faigaluega e tele na faʻaaogaina e matai i tulaga talafeagai i totonu o le fale. I le fale o le a sili atu talafeagai e faʻatinoina le aveeseina o vailaʻau i le ituaiga o se gel.

Ua fautuaina e le au polofesa faʻapitoa vave ona lafoai ni vai o loʻo i ai le acone ma isi vailaʻau. E sili le filifilia mo vailaʻau ma se natura fatufatu. Ole mea lea e le gata e mafai ona e faʻamamaina faʻalelei kulimi kulimi, ae ia faʻaleleia atili ai le tulaga o ou fulufulu mata ma le paʻu i autafa o mata.

Le faʻaaogaina o suauʻu e ave ese ai le laulu mata o se tasi o auala sili ona sefe. O lenei foʻi metotia e aofia ai ma le vaʻaia lelei o mata faʻanatura mata. E moni lava lenei mea mo le faʻaaogaina o le suauʻu tuʻituʻi, o loʻo faʻaogaina malosi i le gaosiga o isi paʻu, lauulu, ma oloa faʻaalu e fao. O lea faʻavae e faʻamau ai le laulu mata i le mafiafia, uumi, tele le sao, ma fesoasoani i lo latou tuputupu ae malosi.

Aveesea mata i le fale e mafai ona faia e le gata i le castor, ae o burdock, peach ma e oo lava i le masani suauʻu fualaau.Burdock e iai lona uiga tulaga ese - e aofia ai uʻamea, zinc, manganese, ole tele o vitamini e manaʻomia mo le faʻamalosia ma le tupu o laulu mata. A faʻaaoga, o se tulafono taua e le o le soona faʻaluaina le oloa i luga o le paʻu o mata. A leai, o laumata e mafai ona maligi tele, aua o le suauu e le faʻatagaina le paʻu ona manava.

  1. A o le i amataina le faiga, e tatau ona vevela le suauʻu ile vai taele.
  2. Tago i lauulu mata, e le aofia ai le laina o le latou tuputupu aʻe. I le tulaga o le fesoʻotaʻi ma le membrane mucous, faʻamama vave ia vavae ma ie poʻo le ie.
  3. Afai e faʻaaogaina le suauʻu burdock, e umi se taimi e faʻamama ai le 15 kulimi, pe a faʻaaogaina le castor, e manaʻomia e uuina pea pe a ma le 40 minute. Sunflower o loʻo tuʻuina atu i ni vaega se tele, pe'ā tatau, toe fai le faʻaogaina o le 2-3 taimi.

A maeʻa ona aveese le fusipaʻu, ona manaʻomia lea o le toe faʻafoi mai o mata o le tagata mata. Mo lenei, mea talafeagai oloa e aofia ai taua suauʻu o sage, calendula ma isi laʻau. E mafai ona faʻaaogaina suauʻu masani (olive, burdock ma isi). Vitamase kulimi po o fale-faia pulumu firming o le a sili fofo lelei. Le mea lelei e pei o le faʻalavalava, e faʻaleleia ai le toto, taele. Aua le manatu faatauvaa i le aafiaga o se taumafataga ua faamalieina i ma vaega taua ma vitamini.

Filifiliga mo oe lava-aveeseina o lautele

Ina ua maeʻa le lua vaiaso o le ofuina o ni tapuni, ua tatau ona latou aveeseina pe toe faʻasaʻoina, a leai, o le a paʻu'ū ese, ma e le gata i lea mea o loʻo tumu i foliga le mautonu, ae o se mea e lamatia ai le kornea o mata. E tele ni auala e ave ese ai fusi o faʻafoliga lauulu i luga o mata mata, latou te eseese i le mea faigaluega e faʻaaoga i totonu. O mea nei e mafai ona faʻaaogaina mo lenei mea.

  • Kulimi. Oe manaʻomia le filifilia o lona totoa faʻaali, talafeagai mo tamaiti uma ma tausiga foliga, i tulaga ogaoga, e mafai ona e faʻaaogaina se fofo lima.

  • Vailaau: Debonder, Albucid, ma Remuver. O loʻo avea i latou ma mea faigaluega faʻapolofesa, i le faleʻoloa cosmetologists faʻaaoga latou.

  • Suauu. Burdock, sunflower, castor ma olive suauu atonu e talafeagai mo le faʻagasologa.

  • Par. O se faʻamama faʻapaʻu o le a fesoasoani vave ma aunoa ma se afaina i ou mata mata ave ese faʻapipiʻi tufuga o lauulu mai o latou laina.

O le faiga e tatau ona faia ma le faʻaeteete ia aua neʻi e faʻaleaga lau pili, ma a maeʻa ona fausiaina ia te oe e tatau ona tausia ma faʻamalieina latou ma aoga vaega mo sina taimi, e pei ona faamatalaina i lalo.

Aveesea kulimi

Aua le faʻaaluina tupe i tupe taugata, soʻo se mataʻutia gaʻoa e te mauaina i le fale o le a faia. Tele tagata faʻaaogaina le taugofie kulimi pepe, o lona faʻavae e lelei mo le faʻagaioiga ma e le mafua ai le ita.

Ina ua uma ona filifilia le kulimi sao, e mafai ona e alu i le faʻagaioiga e aveʻesea mata mata, lea e aofia ai laasaga nei:

  1. Ina ia faʻamamaina foliga o cosmetics ma gaʻo, aemaise lava i tafatafa o mata.
  2. Tipi le teuteu teuteu i le afa, o nei avanoa o le a manaʻomia mo le saʻo aveese o lauulu.
  3. Faapipii kulimi i luga o le aila, faʻaaogaina le tutusa ie vavae poʻo le fasi laau. Afai ua faʻaaogaina se disk, ona tatau lea ona faʻapipiʻi i mata ma tausia ma ia e le atoa le 10 minute, e tatau ona lava lea taimi o le faʻamaluluina o le ulu ulu.
  4. Aveese tisiki ma kulimi, tuu le tasi o avanoa i lalo o le mata.
  5. Amata seʻe i le faʻalauteleina o mea i tweez.

Afai e leʻi aveʻese uma le cilia, ona tatau lea ona e toe faʻaaogaina le kulimi ma faʻatali se taimi, ona toe faia lea o le pelu.

Faʻaaogāina se kulimi o se auala taugofie e tutoʻatasi tutoʻatasi ua fiu pe ua vaeluaina paʻu fusi o lauulu faʻalautele.

Suauu ese

O le filifiliga sili e o le aveeseina o le paʻu faʻapipiʻi ma le suauʻu castor, e ui lava pe a leai se taimi e faʻatau ai, e mafai ona e faʻaaogaina lana analog sunflower.O taualumaga faapena, i le tasi itu, e toe faʻafoʻia le faʻaʻi masani, ma i le isi itu, e faʻamalosia i latou i mea aoga, ma vave tele ai le toe faaleleia.

Aveesea o mata uumi ole mata ile suauʻu e faʻapea:

  • Vaelua le cotton sponge i lua tutusa fasi.
  • Faʻasusu se tasi o ia i le suauʻu ma tuʻu i lalo o le laumata pito i lalo ina ia fetaui lelei lauulu i le cotton billet; e tatau ona e faia se malologa i totonu.
  • Faʻapipiʻi le tapuni faʻapipiʻi ma se vavae, ao leʻi aveina i le suauu.
  • Aveese le lauulu faalauaitele ma fulufulu pe a uma le afa itula. Afai o le kulimi mo fulufulu mata na i luga o le resin, ona tatau lea ona faʻaopopoina le taimi e faʻaalu ai le suauʻu, e sili le tuʻu i le po atoa, ma faʻataʻitaʻi le gaioiga ile taeao.

E faʻatagaina le faʻaaogaina o ni suāuʻu. O le gaioiga a nei tupe ole a le vave i le taimi, mo le faʻafaigofie, e mafai ona taʻoto i lalo aʻo faʻatali. O le taualumaga faʻaaogaina le suauu o le a umi le umi nai lo se mea faʻapitoa salon faʻaaoga meafaigaluega tomai faapitoa. Ina ia siaki le tulaga o le alofa, pamu lemu i ou tamatamai lima, pe a fai o le a iai ni lauulu eseese ia latou, o lea ua oʻo i le taimi e toso mai ai le mea o loʻo totoe ma faʻapipiʻi. Afai e te amataina le faʻatonuga muamua, ona i ai lea o le avanoa e toso ese mai ai ou laumata faʻatasi ai ma mea faʻapipiʻi.

Faapipiʻi mata mata

O lenei metotia e lelei aua e faʻaaoga ai, e toetoe lava a le mafai ona afaina ai oe lava, o natura uma o le a tumau i le mea masani. Ae le i faʻaaogaina se faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e tatau ona e matua fufulu ou foliga mai gaʻo gaʻo ma mea teuteu tino, oi latou e ofuina ni mata tioata e tatau ona aveese latou aunoa ma le toilalo.

O le taualumaga e faia i le faʻatulagaga nei:

  • O loʻo saunia le tapu faʻafefe. Ua liligi vai i totonu o le uamea filifilia container ma faʻamafanafana i le 70 0 C, i lenei vevela mafiafia uʻamea tatau ona alu.
  • Liligi vai vevela i totonu o se lautele palasitika ipu.
  • Liloina lou ulu i luga o se pesini ma ufiufi oe i le solo. E tatau ona faʻamau le faʻapipiʻi i luga o mata ile maumea, faʻapea e paʻu ile paʻu vevela e le aoga.
  • O le faʻapipiʻiina e tatau ona tumau pe a ma le 10 minute.
  • Sapasapisa le faʻapipiʻiina ma le suauʻu fualaʻau filifilia, o lenei mea e tatau ona faia pea lava seʻia oʻo ina amata ona mata paʻu lauulu.

Ole faʻatonuga e tatau ona faia ma le faʻaeteete, taumafai ina ia aua neʻi sao le suauʻu i mata. A maeʻa ona folo uma lauulu sapalai, e tatau ona e fufuluina oe lava e aveʻese ai toega o le suauu.

Faʻamalosia le aʻafia o le taʻele ma faʻapipiʻi sili malie le faiga e fesoasoani i le faʻaopopoina o manogi suauʻu i le vai. Pe a suia le vai i le hero decoction, o le auala e aoga foi mo le paʻu.

Fautuaga e fesoasoani ia te oe e aveese oe mata fulufulu lava ia oe:

Faatasi ai ma vailaau

Afai e te faʻaaogaina nei mea faigaluega, o le auala o le faʻaumatia o mea mata faʻapipiʻi o le a vave ma faigofie. E mafai ona latou talepe atoa le kulimi i minute. O tapenaga na iloiloina i lalo e eseese lo latou aoga.

Ole malosi soli faʻatusa lea, ae ile poto faʻaaogaina e faʻatelevave le faʻagaioiga. O loʻo faʻatau atu i tubes, o lona voluma e lava mo se taimi umi, e le taugofie.

Mo le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega oe manaʻomia:

  • cotton buds ma tisiketi,
  • vaapiapi le mea faapipii
  • fulufulu mata
  • seleulu fulufulu.

Le faʻaaogaina o le "Debonder" e te manaʻomia e fai le faʻasologa o gaioiga o loʻo mulimuli mai:

  1. Vaelua le cotton cotton i le afa ma faia se malologa i totonu ina ia mafai ona tuʻu latalata i luga o le laumata.
  2. Faʻapipiʻi se pulu popo i lalo ole laupepa pito i lalo i se mea faapipii.
  3. Fufui se solo vavae i totonu o le "Debonder" ma tufatufaina le fuainumera i luga o mata mata, amata mai le tulimanu pito i fafo o le laumata mata ma agai atu i totonu o le totonu.
  4. Faatali 4 minute. O lea e tele se taimi e manaʻomia mo le kulimi e faʻaalu ma faʻapea loa ona amata ona vavaeʻeseina le fesoʻotaʻiga mai le tasi ma le isi.
  5. O mea teuteu ua aveʻesea ma se pulumu poʻo se cotton.
  6. Aveese le solofanua totoe ma togafitia mata mata i le faʻamamaina kulimi.

A maeʻa le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le Debonder, e mumu ai ma le ita, e vave ona mou ese atu pe a e faʻaaogaina se pulumu teuteu faʻamafanaina i se kuka pipi (chamomile, sage po calendula) i le laumata. Afai e ulufale le oloa i le membrane mucous o le mata, fufulu vave.

E faʻaaogaina e togafitia ai ituaiga o konjungctivitis. E le faigata i le faʻatinoina o le 'aveʻesea o laʻau faʻapipiʻi ma le Albucid lava ia, e te manaʻomia lava le faʻamautinoaina o le oloa e le ofi i ou mata.

O le faiga e pei ona taua i lalo:

  1. Saunia se faʻamaʻi mata pei ona faʻamatalaina i luga ma tuʻu i lalo ifo o laumata.
  2. Fufui le fulufulu vavae i le “Albucid” ma tufatufa atu le oloa i le laina o le lauulu tuputupu ae i luga o mata mata.
  3. Ina ia tuu le vaega lona lua o auala i le lua minute, ma a maeʻa le taimi e tasi e faʻaopopo foʻi le tolu vaega.
  4. Faatali ma le afa itula ma amata ona puʻe ni faʻamalosi aofaʻi. Afai e faigofie ona latou vavae ese, ona mafai loa lea ona e faʻagasolo le faiga, a leai e tatau ona e faʻatali.

Ole faʻaaogaina ole "Albucid" e fesoʻotaʻi ma lagona le lelei i mumu, o se masani masani, e pasi pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga, peitaʻi o loʻo faʻaaogaina pea lea vailaʻau pe a le toe iai ni isi vailaʻau.

O se mea faigaluega i se ituaiga gel, o lona faʻaaogaina e matua saogalemu lava, talu ai o lea fausaga e le faʻatagaina ai le tafega e tafe i totonu o mata. E sefe atu nai lo le vailaʻau muamua. O ona vaega uma o le hypoallergenic, ma e le afaina foʻi le mukosa, ae, i le isi itu, faamalulu ia.

O le "Remuver" o loʻo faʻaaoga mo le paʻu maaleale, o loʻo i ai filifiliga e faʻatau atu ai i foliga o kulimi, pai, gel ma kulimi. Ina ua uma ona faʻaaoga, o le laumata mata ua faigofie ona aveeseina ma vave, ae o nei tulaga lelei o le fualaau faasaina i luga o isi oloa tuua se faʻailoga i lona tau.

O lona paʻu mafiafia o loʻo faʻaalia ile laumiga mata, e faʻapena foi ile mataupu ole faʻaaogaina ole "Debonder". I ai, e le gata o le lautele o fusi ua aveeseina, ae faapea foi o latou laumata malulu ua faʻamalosia.

Fautuaga mo oe lava-aveeseina o lautele

O le saogalemu o se tutoʻatasi o mata 'aveʻese gaioiga faʻalagolago i luga o nisi nuances:

  • Oe le mafai ona toso i fafo fulufulu mata ma le malosi pe faʻaaoga mea tui ina ia aua neʻi afaina ai ou mata.
  • A maeʻa ona aveese ou mata, e te le manaʻomia le fufuluina ou mata, ma a e fufuluina, taumafai e solo malie malie i ou foliga, ona fufulu lemu lea ma se solo vaivai.
  • A maeʻa ona 'aveʻesea lauulu toto, e tatau ona e faia se malologa aʻo le i faia le isi taualuga ma tatalia le itiiti ifo i le vaiaso. I lenei taimi, vavao le faʻaaogaina o mascara, suia i le tausiga oloa.
  • I le taimi o le toe faʻaleleia o taimi, suauʻu e tatau ona faʻailo i totonu o laumata mata; e tele ituaiga e mafai ona faʻaoga faʻatasi i le taimi e sui ai i le va.
  • Mo oe lava-aveʻesea o mata, e iai faʻatapulaʻaina, o lea afai e te faʻaaogaina le "Iapani tekinolosi", lea na faia ai le lauulu o loimata faia, ona e le mafai ona tuʻua oe lava lauulu faʻapipiʻi.
  • O le le lava o le faʻaaogaina o teisi e mafai ona mafua ai le masae e le gata i le vaʻai o laulu mata, ae o oe foi, o le iʻuga, o le "pauna" laumata mafai ona tumau.

3 auala e toe faʻafoʻi ai mata i mata pe a uma ona fausiaina

I le va o taualumaga mo le faʻateleina o le tele ma le tele o fulufulu mata, e mafai ona e fesoasoani ia latou toe maua vave e ala i le faʻaaogaina o ni metotia faʻamaonia tolu:

  • Suauu. Faamalosia ma faaleleia le fausaga o lauulu i lalo o le malosi o castor, peach, almond ma burdock suauu. E mafai ona faʻaogaina i se mascara pulumu tuai poʻo se cotton swab. Ole suʻesuʻega o le burdock oil and pharmacy oil vitamini A ma E e aʻafia tele ai le toe faʻaleleia o le tapuni. O se fuainumera e tatau ona faʻatinoina i isi aso uma, ae le oʻo i le taimi e moe ai, ina ia aua neʻi mafua ai le fulafula i le taeao.

  • Fulufulu. Maua lelei le toe fuatia lauulu lauulu aveʻese i le 1 sipuni ti. kastor ma burdock suauu, aloe sua ma 2 mataua o le suauu-faavae vitamini E. Ua uumi le ufimata mo le kuata itula. E tatau ona faʻaaoga i aso uma e tolu.

  • Faamalosi. E le gata ina faʻamalosia atili ai laumata, ae faʻamamaʻi foʻi le mumu mai o laumata.A o compresses, uliuli lauti po o se decoction o chamomile mafai ona faaaogaina. I le oloa filifilia, e tatau ona e faʻasusuina ni kapoti e lua ma tuʻu i luga o ou mata i le kuata itula o le itula. E iai foi le faʻaalia o le faʻaalu ile lauti.

I le saʻo ona aveʻesea o le paʻu tele, ua le tatau ona afaina lau oe lava alofa. Ina ia mafai ona faʻamalolo le lauulu masani pe a uma se faʻagasologa, e manaʻomia le faʻaaogaina o le restorative sui, ave malologa e faʻamalosia ai i latou, ona mafai ai lea ona e faia ma le fefe faʻataʻitaʻia ma o latou mamafa. O le saogalemu auala metotia na tuuina atu i luga ma se faʻamalamalamaga manino o le faʻagasologa o le aveeseina o loʻo ufiufi mata i le fale.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona ave ese mata mata i le fale (vitio)

Vala o le aveeseina o tulaga

O le umi o le ola o le aao faalenatura tusa o le fa vaiaso, talu ona maeʻa le faʻafouga - le paʻu paʻu i fafo, se tasi fou tupu i lona tulaga. Ua pupuni mata o mata ma le aigaafai e te le aveʻesea i le taimi, o le a foliga mataga ou mata: mafiafia o mata mata ma mata ato.

I le faʻaitiitia o faʻalavelave, e mafai ona e faia faʻasaʻoina i totonu o le salon, lea e faia ai e le matai le faʻatinoga o le agavaʻa faʻapitoa ma faʻapolofesa, ae e le o taimi uma e maua ai se avanoa.

E i ai tulaga faanatinati pe a e manaʻomia le aveeseina o fulufulu mata sili atu i luma o le taimi faʻatulagaina, faʻataʻitaʻiga, ae leʻi alu i le fomaʻi. Pe e leai se auala e alu ai i totonu o le salon. I ia tulaga, e mafai ona e faʻaaoga metotia fale.

Faʻafefea ona ave ese mata lauulu ile fale e aunoa ma se afaina, e sili le suʻesuʻe muamua, pe a uma ona feutagai ma le matai ile taimi latou faʻapipiʻi. O le mea sili ona taua o le sailia lea o foliga o mea teuteu kulimi.

E masani ai, mea gaʻo-soluble vaega o loʻo faʻaaogaina mo le fausiaina, o lea la, ina ua uma, taumafai, e mafai lava ona aveese le sosolo o le mata i le fale e aunoa ma le afaina ai o mata ma laumata.

Tagata Talitonu ma Tagata Aveese

E manaʻomia le filifili poʻo le a le tuʻufaʻatasiga e aveʻese ai mata mata. Mo nei mafuaʻaga, o loʻo i ai faʻapitoa mea faigaluega faʻapitoa - talatala ma removers. Faʻaogaina o latou e faʻafaigofie tele, naʻo sina aʻoga e manaʻomia.

E mafai ona faʻatauina i le fale teu oloa. E sili le filifilia o se pulu helium-faavae filifiliga. E le alu i totonu o ou mata ma e fesoasoani i le aveeseina o le siʻusiʻu o le fale e oʻo i se le poto masani lelei, oe naʻo le mea e tatau ona e iloa pe faʻafefea ona faia e aunoa ma le afaina. O le vai e itiiti faigofie, mafai ona mafua ai le ita, i se faaopoopoga, o nisi o latou aofia ai acetone.

Mo galuega oe manaʻomia ni ofuvae vavae, toner mo le paʻu o laumata, manicure seleulu, cotton buds, pulu faʻapipiʻi, tweezers, se faʻata.

O le faʻagasologa e tatau ona faia aʻo nofo i luma ole faʻata.

  1. E tatau ona tipi 'ie vavae i le afa, ina ia fetaui lelei pito i lalo o le laumata pito i lalo.
  2. Faʻaoga sina tonic luga o laumata, faʻasaʻo se laupepa vavae i luga o le laumata pito i lalo o mata o mata, ia mautinoa e ufiufi atoa le laumata.
  3. Faʻapipiʻi se cotton fulufulu poʻo se pulumu faʻapitoa i se fulufulu mamafa, tapuni mata na saunia ma faʻapipiʻi ma le totoʻa le oloa i luga o mata mata.
  4. A uma ona faʻatali mo le lima minute, vaeluaina ma le faaeteete mata mata uila mai mea moni i se cotton swab poʻo se mama mascara pulumu. E mafai ona e faigofie ona toso fusi i le 'ie, fesoasoani ia i latou e vavaeese.
  5. Ina ia faʻamamaina gummy kulimi toe mai i le laumata, pipiʻi ma tonic discs. Ona fufulu faʻalelei ile vai ma fufulu le alofa i se pulumu.

Mai le taimi muamua e faigata tele ona fai uma au gaioiga, o le mea lea, ina ia mafai ona ave ese mata o loimata i le fale e aunoa ma le afaina, e sili atu le lelei e fesili i se uo mo se fesoasoani, faʻamatala muamua ia te ia pe faʻafefea ona faia le gaioiga.

Aveesea Extension Gel Remover

O se remover e faʻaaoga i se auala tutusa. E le pei o le tagata aitalafu, lenei o le oloa aofia ai tausiga vaega, hypoallergenic, mafai ona i luga o se kulimi poʻo kulimi kulimi. Afai e matala le mata ile mata, e sili atu le filifilia o se kulimi filifiliga.

O le faalavelave i le mea o le remover i luga ole tau maualuga. I le averesi, tasi le 15 ml fagu.E tau i le 800 rubles.

Kulimi ma suauu

Afai e le mafai ona faʻatau fofo faapitoa, e mafai ona e aveʻesea le laulu mata i le fale e aunoa ma le afaina ma le fesoasoani o auala faʻaleleia, pei o kulimi suauu poʻo suauu fualaʻau. O nei metotia e faigofie ona faʻaaogaina, e le taugata, faatasi ai ma le fesoasoani a latou e le gata e mafai ona e maua ese mai mata o mata, ae ia faʻamalosia foʻi oe.

Suauʻu Almond ma Peach Seed

Mo le faʻagaioiga mo le aveeseina o fagu mata, o ituaiga o suauʻu lelei e talafeagai - almond, peach, grape seed oil. Afai e le o maua lea, e mafai ona e faʻaaogaina le olive, linseed, sunflower.

Sei o tatou vaʻai totoʻa ile auala e ave ese ai le laulu mata ile fale e aunoa ma le afaina ai i le suauʻu:

  • A uma ona ave ese uma le vali mai mata, e tatau ona e faʻapipiʻi le suauʻu i mata mata, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma mata.
  • A maeʻa, e mafai ona e malolo mo le tele o itula.
  • Teteʻe faʻamama mata o mata o loʻo togafitia ile suauʻu ona aveʻesea lea o soʻo se kelu.
  • Afai e oso le suauʻu ile mata, fufulu ile vai.

Ina ia vave ona le faia - e tele itula e alu ai. Le faʻaopopoga o lenei auala e matua le afaina ma aoga mo laulu mata, paʻu laumata.

E le manaʻomia le faia o le faʻatinoga aʻo le i moe ma faʻapipiʻi le suauʻu ile mata i le po atoa - e i ai le faʻaletonu o le ala i luga i le taeao ma fulufulu mata. O le mafiafia o le ata matala ile laumata o le a le faʻatagaina le paʻu ona manava masani.

Ina ia 'aveʻese mata o mata ma se kulimi gaʻo, e tatau ona e muamua siakiina mo le allergenicity i le faʻaaogaina o sina vaega itiiti i le pito i totonu o le tulilima poʻo le tautaliga. Afai i totonu o le itula e leai ni faʻailoga o le ita - e talafeagai mo le faʻaaogaina.

Kulimi mata

Faʻafefea ona filifili le kulimi saʻo e aveese le sosolo o mata mata: e le tatau ona vaʻai mo ni foliga faʻapitoa, e mafai ona e filifilia mai i latou o loʻo i le fale, e aunoa ma se afaina i le mata, o kulimi a tamaiti poʻo le kulimi po o le kulimi poʻo le paʻu mago e mafai ona taulimaina lenei.

O mata o mata o mata o loʻo vaʻai ma vali e tatau ona gaosia ma le agalelei i le kulimi, alu ese mo le 10 pe 15 minute. Taumafai lea e vavae ese mata mata. Afai e leʻi fesoasoani le faʻatonuga muamua, e mafai ona e toe faia mea uma i le uma atoa.

Ae le i faʻaaogaina le kulimi poʻo le suauʻu, e mafai ona e faia le faʻapipiʻi faʻapaʻu mo le mata

Muamua e tatau ona aveese le vali. Liligi vai inu i totonu o se ulo po o se pesini lapoʻa, e mafai ona e faʻaaogaina se foa o calendula, sage poʻo le chamomile. Faʻapipiʻi lou ulu i luga o le vaʻa ma le pupuni o ou mata; e mafai ona e ufiufi oe i le solo mai luga. Tumau i lenei tulaga mo le sili atu nai lo le 10 minute, a le o lea e i ai se faʻalavelave e susunuina le membrane mucous. O le a faʻapipiʻiina le ausa i le faʻamaluluina o le kulimi kulimi, aʻo faʻamalosiina ma faʻamamaina le paʻu.

Inhalation o le a faigofie ai ona aveese le faʻaopoopoina o mata mata

A maeʻa ona faʻamamaina faʻapena, o le kulimi poʻo le suauʻu fualaʻau 'aina e sili atu ona faʻaaogaina ma o le a faʻatopetope ona faʻavave le feʻaveaʻi mata o mata.

Gauai atu! O le faʻamaloloina o le faʻapipiʻi o se laʻasaga muamua aʻo leʻi aoina le kulimi poʻo le suauʻu, faʻamamaina o mata mata ina ia le aoga. O le pauta faʻaaoga e tetee i le vai ma le vevela.

Mata mata "Albucid" - o se vailaʻau faʻaaogaina e togafitia ai le tele o faʻafitauli o gaioiga. Afai e leai sau oloa faʻapitoa, suauʻu, poʻo se kulimi i le lima, o le faʻafitauli - e faʻafefea ona aveese le sosolo atu o mata i le fale e aunoa ma se afaina, e mafai ona fofo i le fesoasoani o lenei vailaʻau.

E manaʻomia e le mea faigaluega e faʻapalapala i laʻasaga i mata o le tuputupu aʻe o mata, toe fai le talosaga i nai minute, 5 pe 6 taimi. A maeʻa ona faʻatali e tusa ma le afa itula, e mafai ona e taumafai e aveʻese le sipili.

Laʻasaga mo mata "Albucid"

Lapatai E le mafai ona e faʻaogaina le "Albucid" mo i latou e aʻafia i mea o loʻo afaina ai, pe o mata foi ua tele ina teteʻe i le mata - le fofo e matua vevesi ma mafai ona mafua ai le ita tele.

O sina laititi lava e masani ai, e masani lava, ae afai e i ai se lagona malosi, o mata ua mumu, loimata maligi, ma le le faʻatauaʻi i le vailaʻau. Ile vaʻai lea, e manaʻomia ona vave fufulu le vailaau ma fufulu mata ile vai. E sili atu le aveeseina o mata uumi ile isi auala.

Toe Maua le Mata Mata

Na o le iloa faʻafefea ona ave ese mata mata i le fale e aunoa ma afaina e le lava. A maeʻa ona aveʻesea, tuʻu i lau au palemia taimi e toe malosi ai. Toe fai le fausiaina fale o le a mafai i le masina. I lenei vaitau, e aoga le faʻatautaia o se auala faʻataʻitaʻi mo fulufulu mata ma paʻu o laumata mata, ae maise lava pe a iai ni aʻafiaga o le faʻasaʻoloto - faaseʻe, leiloloa mata.

Aʻoga lelei ma faigofie le toe faʻafoe lelei o mata mo fulufulu mata - suauʻu eseese. Le sili ona aoga o burdock, castor, peach.

E mafai ona e filifilia se tasi pe faia se paluga o ni suauʻu:

  • 4 mataua o castor, 3 mataua o burdock,
  • 3 mataua o peach, 5 mataua o burdock, 1 laupepa o vitamini A po o le E,
  • 3 mataua ole glycerin, 5 mataua o le suauʻu kastor.

O le tuufaatasiga e tatau ona faʻamafanafanaina lemu, faʻapipiʻi ile laumata mama na faʻamamaina mai foliga vali ma se laupepa pipi poʻo le mascara pulumu.

Burdock ma castor suauu

A faʻaaoga le suauu, e aoga le faʻaofu malie o mata i mata mo ni nai minute, ae maise o le siama pito, fesoasoani le oloa e mitiia lelei. Aveese le sili atu o le suauʻu ma le ie uu.

E mafai ona e faʻaogaina lenei ufimata i aso uma, e manaʻomia le afiafi, 2 pe 3 itula aʻo leʻi moe. O le a malosi Cilia, lamolemole, o le a toe malosi ma tuputupu ae vave. O suauʻu masima e aoga tele mo le paʻu o laumata - latou te tafiesea le soona oso ma le vavaeina mai le kulimi pito, puipuia le faʻaalialia o maanuminumi, ma faʻaopopoina le pupula o le paʻu.

Compresses faia mai hero decoctions ma lauti o loʻo i ai foi se aoga aoga i le toe faʻaleleia o mata.

Taumafa aoga "mata": cornflower, calendula, chamomile, nettle, lingonberry lau.

Oe mafai ona faia ni mafanafana mafanafana, soaking cotton swabs ma decoctions ma faʻapipiʻi i latou mo 10 minute i mata. O na faiga ole a fesoasoani e faʻateʻaina ai le lelava, faʻafilemu le popole, paʻu o le paʻu, fulafula o laumata. O se komipiuta o vailaau vailaʻau e mafai ona faia i le taimi lava pe a uma ona aveese le sosolo o mata.

I le taeao, e aoga le fufuluina o le paʻu i autafa o mata ma mata o mata ma aisikulimi mai vailaʻau tui. O tau o aisa e tatau ona puʻupuʻu umi: tasi le aisa e taofi i luga ole paʻu. Malulu fetaui lelei, faʻamalosia le toto ile toto ma laulu.

Masini aisa

Ina ia toe faʻasolosolo manuia le laumata, ia mafiafia ma malosi, le mafai ona fai le tino e aunoa ma vitamini, aemaise vaega B, vitamini D, E. O fuamoa, gaʻoa oona, oatmate ma sate kuka, ate, nati, susu, meaʻai e faʻatagaina i le meaai. I le leai o vitamini, latou te manaʻomia le toe faʻatumuina i le fesoasoani a meaʻai faʻaopoopo.

O le faʻaopopoga faʻasologa e masani lava o se suʻega mo le atunuʻu ole silia. Tausiga mo i latou pe a uma "faasaolotoina" e tatau ona matua faaeteete.

O le mea lea, o mata uumi e mafai ona aveʻesea i le fale, o le mea autu o le amanaia lea o lagona uma, ona aveese ai lea o lauulu faʻapipiʻi o le a le afaina ma leai se tiga.

O le maeʻa faʻagasologa mo le aveeseina o mata faʻapipiʻi mata mai le amataga e muta. Matamata i se ata manaia:

Faʻafefea ona ave ese mata mata ile fale? Matamata le vitio iloiloga:

Vitio tutorial i le aveʻesea o mata gaosi mata i le fale:

Le umi o loimata taofi

Faʻalauteleina mata e manaʻomia se tausiga faapitoa. Na o le faʻamoemoeina ile umi o laulu mata. I le averesi, latou mulimuli 3-4 vaiaso, a maeʻa ona faʻasaʻoina se faʻasaʻoga, i le taimi lea e 'aveʻesea lauulu ua taʻe ma ua faʻaopoopoina ni mea fou. A gaʻo le paʻu o laumata, e ono manaʻomia le faʻasaʻoina pe a uma le 2 vaiaso, ona o le gaʻo e faʻamagofie ai le pulu.

Mo le faʻasino atu: O le faʻatupuina o le upu pei o le "accrued" poʻo le "accrued" o loʻo i fafo atu o le faʻavaʻa o tulafono o tulafono a Lusia po nei. Filifiliga "accrued" o le pau lea o le moni.

O fulufulu mata e manaʻomia ai le vaʻaiga faʻapitoa ma faʻasaʻoga

Faʻaaogaina se debonder + vitio "Faʻafefea ona e puʻeina oe lava"

Debonder o se mea faʻapitoa mo le faʻateʻaina o lem lea e faapipiʻi ai lauulu.O loʻo i ai le acetone, o lea afai e oso i totonu o ou mata, atonu o le a e maua i le le malie i le faʻafefeteina. O le tagata aitalafu e iai lona vai poʻo ni mea e fai i le gel. Faʻaaogaina le gel debonder e faigofie aua e le salalau.

Debonder - o se mea faigaluega faʻapitoa mo le aveʻesea o mata faʻataʻu

O le faʻagasologa o le 'aveʻesea o fulufulu mata e pei ona taua i lalo:

  1. Aveese le vali, mama le paʻu.
  2. Puipui le paʻu o laumata mai le gaioiga a le debonder. Le faia o lenei mea, tuʻu le afa o le cotton pad i lalo o le laumata pito i lalo.

Ole afa o cotton pad e puipuia le paʻu ole paʻu mai le soli

Faatasi ai ma se pulumu poʻo se fulufulu vavae, faʻaaoga se denonder luga o le laina faʻapipiʻi mata mata ma tuu mo le 2-3 minute.

O le tagata e faia aitalafu ia mea i luga o le laina o le faapipiina o mata mata

E tatau ona e aveese e ala i le mimilo lemu tweez po o se vavae swab e ala i le lauulu lautele, tuleiina mai aa i pito o le mata.

O lauulu e gaosia e aveʻesea ma tiilo pe a uma ona soloia le kulimi

  • A uma ona ave ese uma mata gaosi tino, e tatau ona e aveese atoa toega o le kulimi e aloese mai le ita o laumata. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se tonic e soloi ai le laumata faʻapitoa ae maise o le laulu mata tuputupu ae laina.
  • Faatasi ai ma se pulumu faʻapitoa (e mafai ona e faʻaaogaina se pulumu mama mai le tuʻugamau tuai), ua selu le laulu mata e ave uma ai vaega o le kulimi.

    A faʻaaoga se pulumu-pulumu, e mafai ona e faigofie ona aveese kulimi toe mai i mata

  • A maeʻa le faʻagasologa, ia mautinoa e fufulu ou mata i le vai.
  • Lalo o se vitio faʻatonuga mo galuega.

    Le faʻaaogaina o le removers + vitio i le galulue ma kulimi ituaiga

    Remover o se isi eyelash remover lea e aofia ai, faʻaopopo ia solvent, faapitoa agamalu ma tausia vaega mo le puipuia mata. E i ai gel ma kulimi removers. Latou te eseese i taimi uma. O le mataupu faavae o le faʻagaioiga e tutusa ma se tagata foai.

    Remover o loo i ai tausiga ma emollients

    1. Aveese le vali.
    2. I lalo ole laumata pito i lalo matou te tuʻuina le afa o le cotton cotton ma tapuni o matou mata.
    3. Faaaoga le oloa i le tuputupu ae laina o le fulufulu mata pito i luga.
    4. Umia mo le 5-7 minute.
    5. Sii lemu le solo vavae i luga o mata mata agai i pito. A o faʻamama le kulimi, ua amata ona paʻuʻu lauulu lapoʻa.
    6. Fufulu ou mata i se pulumu e aveese ai se mea na totoe.
    7. Matou fufulu o matou mata i vai.

    Lalo oe mafai ona maua se filifiliga aveese le faʻaaogaina o se kulimi remover.

    Faʻaaogāina o suauʻu: olive poo le sunflower

    Ina ia aveese faʻafefete mata, e mafai ona e faʻaaogaina le fualaʻau o le fualaʻau poʻo le olive. O lenei faiga e sili atu le tele o le taimi, talu ai e fautuaina e faʻaalu i le afiafi. I le po po, le suauu o le a soloia atoa le kelu.

    Suauu malie le faamaluluina o le kulimi faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le tapuni

    1. A maeʻa ona fufuluina, faʻapipiʻi mata mata ma laumata mata i le suauʻu fualaʻau.
    2. Tatou tuua le suauu i le po.
    3. I le taeao, o le a oso mai mata mata. Ma i latou o loʻo taofi pea ona mafai ona aveeseina ma le ie uʻamea fufui i le suauu.

    E suauʻu suauʻu ile laulu mata ile po.

  • Fufulu ou mata ile aveeseina o le kulimi.
  • Castor ma burdock suauu o loʻo faʻaaogaina foi e aveʻesea mata o mata, lea e aoga tele le afaina o lauulu ma faʻaleleia ai le tuputupu ae o ou mata. Ina ia faia lea, oe manaʻomia:

    1. Oti le ie vavae i ni vaega se lua, susu le suauu i le mafanafana suauu ma tuu i lalo o le laumata pito i lalo.
    2. Faʻamau ou mata ma faʻamama mata i ou mata i le suauʻu e faʻaaoga i le cotton swab.
    3. Suauu e tatau ona tausia mo 20-30 minute.
    4. Ona faasusu lemu lea o le pito i lalo o mata mata ma aveese lemu lauulu vavae ese ai ma fulufulu.
    5. A le mafai ona aveese uma le alofa, o le suauʻu e faʻaaoga i le po e tasi. I le taeao, o lauulu lemu ma leai se tiga vavaeeseina mai le laumata.

    Faʻafefea ona ave i le fale ma le gaʻo gaʻo e aunoa ma le afaina ai o le pia

    Mo lenei faiga, faʻaoga le pepe poʻo se isi lava kulimi. O le mea taua o le mea e le mafua ai le ita.

    E mafai ona faʻaaogaina le kulimi pepe gaʻo e aveʻesea ai mata o mata

    1. E tatau ona e aveese muamua vali,
    2. E faʻaalu le kulimi i le laulu mata mo le 5 minute,
    3. Le faʻaaogaina o le cotton swab, tatou te fesuiaʻi ma le laei le lauluʻau, ma sosolo mai le pito i le pito o le laulu mata,
    4. Afai e le o lauulu uma ua valavala, e mafai ona e faʻaogaina le kulimi toe ma faʻateleina le umi o le gaioiga.

    O fua puipuia: le mea e mafai ma le mea e leai

    Ina ia e le afaina ai oe ma ou mata mata, e tatau ona e mulimuli i nei tulafono:

    • e le mafai ona toso i fafo le lauulu lauulu i fusi, e aunoa ma le faʻaaogaina auala faʻapitoa mo le aveeseina, ona o loʻo i ai se avanoa o le faʻaleagaina i le laumata mata,

    Ina ia aveese mata mata, e tatau ona e faʻamalo muamua le kulimi i ni auala faʻapitoa

    • Aua le fufulu ese lem ile fasimoli. Lea e mafai ona e faʻatupuina le afaina o le mata,
    • e faʻamauina le faʻamamaina e ave ese mata ile taimi ole maʻi pe faʻamaʻi foʻi ile mata,
    • Aua le faʻaaogaina se nila poʻo isi mea maʻai e aveese. E leai se aoga e piki mai ai le emo faʻapipiʻi o mata mata, ae e faigofie tele e faʻaleagaina ai le laumata.
    • Aua le faʻaogaina le vevela vevela e faʻaumatia ai le kelu. Oe mafai ona maua ni mu i luga o foliga, lea o le a faʻateleina laulu mata o le a foliga sili atu nai lo le uiga ese.

    Toe faʻafoʻi mai le suauʻu faʻapipiʻi o le suauʻu ma mataseta

    A maeʻa ona aveʻesea mata o mata, e tatau ona totogi faʻapitoa lava lo latou paʻu masani ma paʻu o paʻu. O le leiloa ma le manifinifi o mata mata o taunuuga o le faʻalautele.

      Castor, burdock ma peach oil o loʻo faʻaaoga e faʻamalosia ma toe faʻaleleia.

    Mo faʻamalosia mata mata, e mafai ona e faʻaaogaina suauʻu suauu.

    Suauu mafai ona faʻaaogaina ma se pulumu poʻo le faʻafefeteina i aso uma i aʻa o fulufulu mata ma se cotton swab. A maitauina malosi aʻafiaga e maua mai i le fefiloi o burdock suauu ma vitamini A ma E mai capsules, lea e tatau ona faʻaaogaina i mata mata 2-3 taimi i le vaiaso.

  • Ina ia faʻamama aveina le mumu ma le ita o le laumata mata, faʻapipiʻi i luga o mata mai le faʻaumatiaga o le chamomile poʻo le lauti lauti fesoasoani.
  • Ole lelei o le mea e faʻaaoga ai le fale talavai o le chamomile

    Ina ia faia lea, oe manaʻomia:

    • susū 2 ofuvae i le seu,
    • ofu i le faavavau mo le 15 minute

    Tea faaaliliina lelei le paʻu o laumata ma faʻamalosia le laulu mata

  • compresses e faia 2 itula ao le i momoe ina ia le ofi le laumata.
  • Ina ua uma ona ave ese mata, ua fautuaina e faʻaaoga fulufulu mata lalelei, mo se faʻataʻitaʻiga, mascara faʻamau faʻapitoa, ma le paolo mata hypoallergenic.

    E tatau ona maitauina o metotia uma lisiina mo le aveʻesea o laulu mata e naʻo le faʻaaogaina o le sili atu kulimi. A leai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le salon, i mea e faʻaaogaina ai meafaigaluega faʻapitoa. E tusa ma le masina o toe faʻafoʻiina mata ma paʻu o laumata, o lea la o le isi faʻaopopoga o loʻo fautuaina e le o le vave i lo le uma le masina.

    • Tusitala: Tatyana Vnuchenkova

    (6 palota, averesi: 4.2 mai le 5)

    Ole taimi nei, ole tele ma tele e faʻaogaina e fafine auaunaga teuteu pei o lauulu ma fulufulu mata. Ua totoina mata mata mafai ona ofuina mo le tele o tausaga, mai lea taimi i lea taimi faia faʻasaʻoga, ae tusa a mata matae foliga mai e masani ai, e tatau ona e alu ese mai lea taimi i lea taimi e faʻatagaina ai lauulu laʻititi e toe malosi ma malosi.

    • se fagu o le fale talavai olive, poʻo le suauʻu castor,
    • 'ie ufiufi,
    • fulufulu mata

    E le o fafine uma e iloa

    tatau ona aveese

    mata mata . E moni, o lenei pisinisi e mafai ona tuʻuina i tagata tomai faʻapitoa, ae

    tamaitai ia e le lava le taimi avanoa mo ia faiga? O le mea e lelei ai, aveʻese le lapisi

    mata mata mafai totonu

    .O lenei faiga e te manaʻomia ai le fagu vailaʻau o le olive poʻo

    , 'ofuvae ie, pulumu

    Aveese ou foliga

    uaʻi totoʻa atu mata.

    Vaitaimi ma le faʻaeteete le 'ie vavae i le afa ina ia e maua ai ni afa se lua. I luga o le itu mafolafola o taʻamilosaga taʻitasi, fai se tipi tipi e mulimuli i le foliga o le mata.

    Faʻamama laupepa vaimama i le mafanafana o le suauʻu olive, faʻamalosi teisi.

    I lalo ole laumata pito i lalo, tuu le afa o le cotton pad. Tapuni le tasi mata mata mata Faʻafefeteina le umi atoa ma le suauʻu mafanafana. Faatino le faiga tutusa ma le mata lona lua. Taofi le suauu mai ou mata.

    Nofo i se nofoa faʻalelei, malolo. Ma ou mata tapunia, faatali 20-25 minute. O le taimi lenei ua lava mo le kulimi e faamaluluina.

    A uma le taimi, faʻataʻamilosaga lou tuputupu aʻe vaega i ou tamatamai lima

    mata mata amata fofo. E leai se tulaga e tatau ai ona e toso lele i

    mata mata pe soloi ou mata ma le filiga.

    Faatasi ai ma fulufulu, faʻamama ese ma le faʻaeteete le fufulu mata matae aloese ai ma le paʻi i mata.

    Afai o le taimi muamua e le mafai ona o ese mata mata, e aoga le toe fai o le taotoga pe a mavae sina taimi, pe tuua le suauʻu ile laumata i le po atoa. I le taeao, e mafai ona aveeseina e aunoa ma le tele o taumafaiga.

    Mo nei mafuaʻaga, o loʻo i ai se faʻapitoa Revummer suavai o loʻo faʻatau atu e faʻaleaogaina le kulimi mo fulufulu mata e aunoa ma le afaina ai. O le faʻaolaina o vailaʻau o se vaega o le suavai e afaina faʻanatura

    mata mata faʻaitiitia o latou manatu. O na vai faʻatau e faʻatau atu i fale teu faʻalelei ma fale teu teuteu. Ae o lona uiga

    ma le faʻaeteete atili ma mo le faʻagasologa mo le aveeseina o mata e te manaʻomia se tasi

    Ina ua mavae mea faʻateʻa mata mata aveeseina, mafaufau faapitoa e tatau ona totogi i lau oe lava mata mata. Mo ni nai vaiaso mata mata castor oil, e fafagaina ma toe faʻafouina lo latou tuputupu aʻe, e tatau ona faʻaaogaina.

    Mata mata e le gata o le puipuiina o le moega o le susu ma le efuefu, ae e teuteu foi mata. O le mafiafia ma le uliuli o mata mata e faʻateleina mata ma fai ia sili atu ona faʻaalia. O le a le mea e fai pe a fai o le natura e leʻi maua ai oe i ni mafiafia uumi mata mata? E mafai ona e faʻaaogaina le invoice. E tele na faʻaoga latou foliga lelei i se aso malolo, faʻaipoipoga poʻo se maliega. Ae vave pe tuai togafiti fulufulu mata e tatau ona aveese, a le o lea oe lava ono mafatia.

    • Ina ia faʻateʻaina ai le matagofie faʻanatura, o le ae manaʻomia ni ie ufi, gaʻo kulimi poʻo le suauʻu olive, tweezers.

    Mo ni nai minute, tuʻu se ie vavae susu i luga o ou mata. O le a faamaluluina le kulimi ma aveese

    leai ni manuʻa. E sili le susulu o le komipiuta i le vai mafanafana, ona le faʻaosofia ai lea o se mea leaga

    Faʻaoga se 'ie vavae mama, apalai ile laina tuputupu aʻe.

    kulimi poʻo le olive

    . E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaogaina

    pe a e iai

    ni minerale suauʻu.

    Ia amata ma le faaeteete mata mai ou mata. E mafai ona e faʻaaogaina ni moega mo lenei. Aua le faia faʻafuaseʻi gaioiga.

    Afai e te vaʻaia o lena vaega o mata mata o loʻo tumau pea i le tulaga, ona faʻaaoga atili lea

    po o le suauu. Aua le faʻaaogaina le malosi, e ono

    Le tele o taimi pe a uma ona faʻaaogaina sese, e manaʻomia e lau oe mata mata togafitiga. A o le i alu e moe, agamalu, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma mata, lapisi mata mata ma suauu burdock.

    A maeʻa ona e ave ese uma uma mata, ia mautinoa e fufulu le laumata o toega o le kulimi.

    E toʻaitiiti tagata onapo nei e le manaʻo e usitaʻi i tulafono o le matagofie o latou taimi. Afai i le olaga moni o lenei mea e faigata i nisi taimi - e le masani ona usiusitaʻi o tatou tino i faʻatonuga a le mafaufau - ona avea lea ma mea moni, i ata puʻeina, e mafai ona sili atu ona lalelei a tatou ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteu ou mata ile fulufulu mata uumi umi ole a fesoasoani ile polokalame ole Adobe Photoshop.

    • komepiuta
    • faleoloa
    • tomai e galue i le polokalame.

    Tatala le ata ile Adobe Photoshop. (Faila> Tatala menu) Faatasi ai ma lava faʻalauteleina, matou te iloiloina ma le totoʻa mata o le faʻataʻitaʻiga. E tele taimi, ona o le le lava o mea vali, i le susulu malamalama tele, ma isi, e ono foliga vaʻaia mata o mata. Ina ia amata, naʻo le taumafai e faʻaopopo le latou voluma.

    Muamua lava, o le a matou faia le muamua sauniuniga o le ata: matou te filifilia le sone i luga o le ata, lea, o le mea moni, e tatau ona matou faia le faiga. I le faʻaaogaina o le mea faigaluega Lasso, matou te otootoina le eria o mata, taumafai e faia isi mea pogisa e ese mai i mata o mata - le iris, gaugau o le paʻu, ma isi. - Aua le sao i le filifiliga auivi. I le maeʻa ai o le filifiliga, fatuina se laupepa fou e amata ai nei le galuega. Faʻaogaina le lisi Layer> New> Layer via Copy (Layer> New> Layer by kopi) kopi le sone filifilia i se isi vaega. E mafai foi ona e faia lea pe a kiliki

    I totonu o polokalame polokalame matou te maua ai le Minimum effect (menu Filter> Other> Minimum / Filter> Other> Minimum). O le mea moni, e tatau ona tatou faʻataʻitaʻi i le auala i totonu

    mascara galue. I tafatafa o laina pogisa taʻitasi o le ata - ma i le ata filifilia o le tatou cilia - o le a faia se auivi uliuli e faʻaopopo e faʻateleina ai i le voluma. Vaʻai i le suia o le ata, matou te filifilia le aafiaga faʻataʻamilosaga. I le avea ai o se tulafono, e tatau ona i ai i totonu o le laina o le tele o iunite, a o lona soʻona faʻateleina e fatuina se "suauʻu" aafiaga le lelei mo le mata.

    O le palu faʻafoliga o le laʻasaga galue fou e sili le sui i Darken ina ia naʻo pogisa auiliiliga afaina ai le uluaʻi ata. Oe mafai foi faʻataʻitaʻi ona faʻaogaina se faʻamama mai le faʻamaʻamana seti i ai ina ia faʻateleina le manino o le tuaoi o le 'fou vali' alofa.

    Ae o isi taimi o le aofaʻi o mata mata o loʻo i ai i le ata e le lava, pe latou te vaʻaia malamalama i le faʻatusa e leai se "otometi" mascara mafai ona faʻaleleia atili le tulaga. E tatau ona e tusia ni mata mata ile lima.

    Nai lo le taotoga muamua, e mafai ona tatou faia mea nei: i le auala lava lea e tasi, fatuina se fou

    le vaega lea o loʻo iai ni laulu mata ma mata mata. Matou te faʻaaogaina le Smudge Tool, e foliga mai o se tamatamailima i luga o le aikona, e mafai ai ona e puʻeina

    o le mata mata o le a avea ma se "pulumu umi". Masani filifilia mea faʻatatau o lenei mea faigaluega: o le lapoa o le pulumu e te manaʻomia

    i le faʻatapulaʻaina o ni nai pixels, ona paʻu lea o mata mata. O le isi taua mea taua o le Strength parameter - o le a nafa ma le umi o le tisaina mata mata. E foliga mai, ma se tamaʻi lapoa meafaigaluega, o le taua i le itulagi o 80% o le a sili ona lelei, ae mo taʻitasi tulaga ese

    o le a manaʻomia e filifili taʻitasi.

    I le taimi nei o gaioiga faʻaseʻe e mafai ai ona tatou faʻalaʻuina le vali mai i pouliuli o mata mata, faʻatupuina se ituaiga o mata mata. Faatasi ai ma le “tamatamailima” tutusa e te mafaia

    oi ai nei laulu mata. E ao ina manatua, e mafai lava ona toe tatala le faʻagaioiga mulimuli i le taofiga Ctrl + Z luga

    pe o le filifilia o le Undo faʻatonuga i luga o le Edit menu (Toe faʻafoi le gaioiga mulimuli) A maeʻa ona aʻoaʻoina ma filifilia le faʻavae, oe, i le

    Ma le mea mulimuli, i sina taumafaiga itiiti, e mafai ona e faʻaopopo le uluaʻi ata i le leiloa faʻamatalaga.

    Ioe, o le faia vaega e mafai foi ona faʻaleleia atili e ala i le faʻamanatuina poʻo le faʻaopopoina foʻi le aofaʻi i mata fou mata, e pei ona faamatalaina i luga.

    Ole iʻuga, e mafai ona e faʻapipiʻiina le ata mulimuli mai le tele o laupepa na mauaina i auala eseese, faʻaʻaofia ai latou i luga taʻitasi

    , suia lo latou manino ma faʻafefiloi auala (i nisi tulaga, lelei maua faʻaiuga o loʻo tuʻuina atu, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le palu faʻatasia o le Luminosity vaega nai lo le Pogisa).

    E mafai foʻi ona faʻaleleia ata e ala i le le gata i le faʻamamafa o mata mata, ae ia faia foi ma ni moli matataʻe, faʻaopopo lelei mata, tusi ata "au" ma faʻaaoga mata ata. O nei mea uma e mafai ona fai i le taimi lava e tasi, faʻaaoga le tele o foliga o faʻatekinolosi tekonolosi ma le polokalame polokalame.

    I se faʻaopopoga i le faʻaopopoina o mata mata i se ata i le Photoshop, e mafai ona e faigofie ona fusifusia, sui mata o mata, fufulu lou paʻu ma paʻepaʻe ou nifo pe faʻafilemu lou ata, faia o se ata matagofie.

    Atonu e te manatu e mamafa tele mata ile laulu mata. Lenei mafai ona faigofie faʻatonutonu pe a fai o le Opacity o lenei vaega faʻaititia i le layer palette.

    • Faʻafefea ona fai ou laumata mata i le Photoshop i le 2018
    • auala e fai ai mata ile laupepa ile 2018

    Ua faalauteleina le lauulu o lauulu foliga lelei. E moni aulelei manaia ma maoaʻe, ae o isi taimi e i ai tulaga pe a manaʻomia le aveeseina o lauulu lauulu. I le saloni, o se tautua faapena o le a taugata tele, o lea e mafai ona e taumafai e aveese lou lauulu ile fale.

    pe i se faleoloa faʻapitoa (pei o se faʻataʻotoʻulu lauulu,

    e masani ona maua i potu lapoʻa) gel

    . I ai, keratin capsules e mafai ona aveeseina gofie ma aunoa ma le tele o leiloa. Filifili se mea faigaluega e faʻaaogaina lava ia lau ituaiga o lauulu, ina ia o latou i le itu latou te le afaina ai. Aua le faʻatauina le taugofie oloa, e mafai ona faʻaleagaina ai oe

    Faapipii le gel i lou lauulu ma olo i ni nai sekone. Ona faʻaaoga lea o se ufimata manaia i lou lauulu, tuu mo le luasefulu minute.

    Uu i totonu o se vevela vevela ma taoto i totonu mo sina taimi. E le pine, o le keratin capsules o le a amata lemu, ona aveese loa lea mai le laulu. Lenei

    O le a taugata tele oe ma aumai tele itiiti leaga nai lo se taualumaga faʻapitoa

    Alu i se mea pe faʻatau ni fagu faapitoa e aveese ai lauulu.

    Faaaoga le olive pe

    A maeʻa, faʻapipiʻi se ufimata i luga

    (e mafai ona suia i le sili atu gaʻo suavaia kulimi pe a fai e leai se ufimata i lima).

    A maeʻa sina taimi, ave ni fagu e ave ese ai oe ma aveese lemu le lauulu ma la latou fesoasoani.

    Mo lenei metotia, oe manaʻomia foi forceps faapitoa. Ma se faʻaopopoga, faʻatau se manifinifi faʻapitoa.

    . Liligi atu ia i latou se laupepa ma le ufiufi lautele.

    Tuʻimomoia le kulimi faʻamaulalo ma tui. O le paʻu o le a paʻu gofie.

    A maeʻa ona faʻaaoga se tasi o metotia faʻamatalaina, ia mautinoa e talanoa i se fomaʻi faʻapitoa. Tuu atu ia te ia e siaki pe o le a le leaga o lou lauulu ua faʻaleagaina ma filifili ni manaʻomia toe faʻafouina ma fafagaina maso e tusa ai ma ana matauga.

    • Fulufulu lauulu / Lauulu faʻateleina / Lauulu ola

    Lenei aso, tiaʻi suia lau foliga e le faigata tele. O se tasi o faiga e faʻatagaina ai se fafine e suʻe faʻaputuga curls o le umi manaʻomia o lauulu ulu. Ae paga lea, o sea fiafia e le umi se taimi, o lea e masani ai ona e asiasi i le lalelei e faia le faasaʻoga o lauulu.

    Faasaʻoina o lauulu ulu mafai ai ona e tausia lo latou matagofie matagofie, susulu masani ma masani. E faia i masina 2-4 uma. Ma e ui lava o le taimi o se taualumaga o se masani masani mo tagata uma, naʻo le tagata faʻapitoa e mafai ona iloa le taimi sili mo ia.

    Asiasi i lou matai. O le a ia iloiloina le tulaga ma foliga o lau masani faʻalenatura ma faʻatulaga se taimi talafeagai mo le faʻasaʻoina o lauulu ulu atu. E masani lava e manaʻomia pe a fai o le laulu e tupu e le sili atu i le 3-4 cm. Pipiʻi i le vaitau faʻapitoa. I lenei tulaga, o le aveʻesea ma faʻasaʻoga o le a avea ma faigofie ma leai se tiga taualumaga.

    I le amataga, o se faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaoga i luga o lauulu, e faʻamama le laumei ma i le taimi lava e tasi faʻamamaina o ona lava lauulu. Ina ua mavae lena, na talepeina e le aliʻi le pusa loa i le faʻapipiʻi faʻapitoa ma toso lemu mai le faʻasologa faʻalautele. Ma o lea, loka i le loka. Ona fufuluina ma le faaeteete le lauulu aveese, faʻamamaina ma pito o le mea na i ai laupepa sa vavae ese mai ia i latou. O le ulu e fufulu ile taimi e tasi.

    Faasaʻoina o lauulu ulu e amata mai i le laina pito i lalo, faasolosolo agai i luga. Afai sa e faia

    fale, ona faʻapipiʻi lea o se isi mea fou keratin. Ona tuʻu ai lea i lalo o se faʻavae masani, faʻavevela ma faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i lou lauulu.

    A faʻasaʻo ni lauulu faʻaogaina faʻaaogaina tekinolosi malulu, a polimeria fou e faʻaaogaina i soʻo se tasi pe o ni tisiki fou ua tuu (faʻamutaina fasi). O le mea la ua tupu, o manoa uma ua aveese e toe foʻi i o latou nofoaga, naʻo le faʻalatalata atu i aʻa.

    Ina ia faʻatumauina se matagofie ma le masani foliga mo umi uumi ulu, faʻaeteete tausia latou. Fufulu, faʻamago ma selu lou lauulu, mulimuli i le fautuaga a le poto faʻapitoa na faia lou faʻaopopoga. A maeʻa ona aveʻesea, o le a mafai ona toe tuputupu lelei laʻei fulufulu lelei.

    O fulufulu mata uumi ma le mafiafia e faia ai foliga foliga manaia ma matagofie. Ae o le faʻaaogaina pea o le mascara faʻagesegese lo latou tuputupu aʻe, e mafua ai le le malie ma leiloa. Aua e te ita, o le masani ma le faʻaaogaina tatau o le a fesoasoani ia te oe e faʻatumauina le ola maloloina ma le matagofie o le cilia.

    O mata ma mata mata e matua afaina tele.

    , o lea, o lana filifiliga e tatau ona manatu mamafa i ai. E moni lava lenei mea mo mascara. Filifili le tasi o loʻo i ai mea masani a le tino ma vitamini mo mata. E fautuaina le faʻaoga faʻalua o tino oti. O le faʻasologa o mascara faʻalua ua vaevaeina i ni vaega se lua, i le tasi o loʻo i ai se paepae paʻu paʻu, ma i le isi o le mascara lava. O le paʻepaʻe paʻu e ufitia mata mata, e puipuia ai latou mai mea leaga a mascara. Afai i le mascara lua e te le fiafia pe faʻafefea ona faʻaaoga "

    itu "- ave se isi, mafiafia mascara ma faʻapipiʻi i luga o se paepae paepae.

    I aso uma, ae e te leʻi moe, faʻaaoga le suauʻu suauʻu i luga o ou mata mata. E i ai le mafiafia tumau, o lea e toetoe lava a le sosolo ma e le oso i mata. E mafai foi ona faʻaogaina le suauu oona o le jojoba masani, Santal oil, almond, ma le linseed. O le tuʻufaʻatasiga o nei suauʻu e le gata ina faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o laumata mata, ae e fesoasoani foʻi i le faʻaititia o le pupula ma le fulafula o mata. Ina ia faʻapipiʻi le suauʻu i mata mata, faʻaaoga se pulumu mascara le aoga, fufulu ai ma sasaa luga o le vai faʻapuna. A maeʻa, fufui i le suauʻu ma faʻapipiʻi i mata mata, taumafai e selu atoa.

    Faia compresses o lauti ma laulaʻau ia le itiiti ifo lua pesini i le vaiaso. Aumai faatasi uliuli lauti, cornflower, chamomile, sage. Fufui le cotton swab i le infusion ma apalai i ou mata mo 20 minute. O lenei faiga e fafagaina lelei ma faʻamalosia le laulu mata. Ae e te lei alu e moe, aua nei galo e aveese le vali. Ina ia faia lea mea, o le make-up remover e talafeagai, lea e aofia ai aloe, pasili po o le chamomile E mafai foi ona faʻaaogaina le suāuu almond. E faʻaleleia atili ai le tuputupu aʻe o mata mata ma aveese faʻaʻimase laiti i mata.

    Aua le faʻaaogaina mata mata, latou te faʻaitiitia ai mata mata. A faʻatau mai mea teuteu mo mata, vaʻai totoʻa ile aso muta. Suia mascara i masina uma e tolu.

    Natura le toe faʻaleleia o mata pe a uma le faʻaopoopoga o se taimi umi. Ina ia faʻavavevave, e tatau ona fafagaina ou laumata mata i le tele o suauu ma vitamini.

    Faalauteleina mata - le gaioiga i le taimi muamua tilotilo e matua le afaina. Ae ina ua uma ona aveʻese mata o le laulu mata, le tele ma le lelei o latou fagu laʻau tele e manaʻomia. Faʻafefea ona vave ma lelei le toe faʻafoʻiina o ou mata?

    Muamua, mo le toe faaleleia vaitaimi, e tatau ona e lafoai le tino, ina ia aua nei toe aveina le laulu mata ua leva ona vaivai.

    Lua, o le tulafono autu o le toe faaleleia o le masani ai o taualumaga. Peach, burdock (ae leai ni mea faʻapipiʻi, ae maise o pepa) ma le suauʻu ua sili ona talafeagai lelei. Faaaoga suauu e pei eyeliner (i le laina o le tupu o mata mata) pe a uma ona fufuluina i le taeao ma le afiafi. I le po, e mafai ona e togafitia le alofa i latou lava i le suauʻu mo taumafa ma faʻamalosia. Ole tulafono taua - ole suauu e tatau ona iai ile potu vevela! Ole faʻagasologa e faia i aso uma mo le lua i le tolu vaiaso. Toe faʻafouina mata e masani ona tupu i totonu o le masina. Faatasi ai ma le fafagaina lelei, o le tuputupu aʻe fua faatatau ma tele maualuga faateleina.

    Lona tolu, mo le tuputupu aʻe e le gata i mata, ae faapea foi lauulu, e tatau ona e 'ai sili atu fualaʻau ile mumu ma moli. E tele a latou vitamini A - e faʻavaveina ai le faʻafouina o gaioiga. O se taunuuga, lauulu ma fao tuputupu ae vave. O loʻo i ai foʻi ni vailaʻau suavai e mafai ona e faʻatau mai ile fale talavai. E mafai ona faʻaoga faʻatasi ma suauʻu. Suauu - i le po, i le taeao - o se mea faʻapitoa.

    I le maeʻa ai o le toe faʻaleleia o le gaioiga, e taua tele le faifai pea o ia faʻagasologa. Fafaga cilia i maʻa suauʻu faifai pea 2-3 taimi i le vaiaso ia fai ma oe e ona le natura mafiafia ma uumi mata mata.

    Tepa i le taua o le fafine. O le mea lea, matua e manaʻo teine ​​uma i ai mata uumi ma mafiafia, ma na o ni nai tagata mafai ona mitamita i sea meaalofa o le natura. I le sailiga o le aulelei, o le feusuaʻiga masani o le masani lava ona faia i tulaga mata, na mulimuli ane avea le "aiga" ma le tumau ona malepelepe ma le malamalama.Ae e toe faʻaleleia le laulu mata pe a uma ona fausia le mea, e te manaʻomia lava le onosaʻi! O se vailaʻau taugofie ma lelei - o le suauʻu faʻapipiʻi o le a fesoasoani e fofoina le afaina o laulu mata!

    Le aoga sili ona taua o castor suauu aofia:

    1. Faʻamalolosi le paʻu ma faʻamalosiʻau ole tino: faʻaaogaina le suauʻu suauʻu ile faʻamago ile paʻu e faʻamama ai le paʻu, ae paʻu le paʻu.
    2. Paʻepaʻe ma faʻalelei le tino: ole suauʻu e fesoasoani e faʻamalamalamaina le matua o mata, fuafua, feʻaveaʻi.
    3. Aneti-inflamasi: aoga i le togafitia o fuafua, fasiotia pathogens ma puipuia le salalau atu o pupuga faagasologa i luga o le paʻu.
    4. Lauulu meaʻai: ona o le maualuga o le oona o gaʻo, "castor suauu" o se vaega o le tele o ufimata mo le tuputupu aʻe, fafagaina ma faʻamalosia o lauulu, ma puipuia foi le maʻaleʻale o laulu mata.
    5. Faʻafouina meatotino: o le suauu e faʻamaloloina le faʻamaloloina o le paʻu, e mafai ona faʻaogaina e faʻamaloloina ai le susunuina, manuʻa laiti, e aoga foʻi le fusu i kaluse, fatu ma patupatu vaevaega.
    6. Aneti-matua aafiaga: o le faʻaauau pea ona faʻaaogaina le suauʻu suauʻu fesoasoani e tuʻu eseʻesea ai nai maʻi foliga i foliga.

    E pei ona taʻua muamua, o le castor suauu ei ai le tele o faʻamalolo meatotino. O loʻo i ai le ricinoleic acid, e fuafua ai ona aoga aoga i le toe faʻaleleia o mata. O le "Castor" e ufiufi lauulu ma fafagaina malosi le mata mata o ia lava, ma ia aoga. Ona o le mataʻu o le suauʻu castor, ua faʻafouina le fausaga o fulufulu mata - o fua laiti e fesoʻotaʻi. O le lauulu o mata mata e lamolemole ma avea lemu. Ma aso uma e faʻaaogaina ai le suauʻu tuʻituʻi, pe a uma le 2-3 vaiaso o le ae maitauina se iʻuga lelei! O le paʻu o mata mata o le a toe ola mai, atili malolosi ma mafiafia ma o le a tupu i le uila saosaoa.

    Talu mai lona laitiiti, tatou te iloa uma le faʻaaliga "'ai kapeti e ola ai." O lenei fualaʻau e maua ai vitamini A, e fiafia i le tuputupu aʻe O le mea lea, afai o lau sini o le tuputupu aʻe uumi mata mata, faʻaopopo ni mataua o le "tuputupu aʻe vitamini" i castor suauu ae le i faʻaaogaina.

    Ina ia aluʻese mai mata leiloa, vaʻai le castor ma le almond suauu i va tutusa. O lenei paluga e puipuia ai le malepelepe ma le manifinifi o lauulu, aua o le almond suauu e aofia ai le 2 sili matagofie matagofie vitamini A ma E.

    Ina ia faʻamalamalamaina ou mata, toe fai le mea lea: 1 sipuni ti o le suauʻu faʻafefiloi ma le 1 sipuni ti o le petroleum jelly. Vaseline faʻamalu fulufulu ma faʻamalamalama ai.

    O se auala sili e aoga i taumafa mata mata o se fefiloi o castor ma burdock suauu i se 1: 1 fua faatatau. O nei suauʻu e iai le tele o gaʻo gaʻo e fesoasoani i ou laulu mata e atili ai le suauʻu ma gofie.

    Saunia ole suauʻu faʻapipiʻi ma le sua o le aloe, e tatau ona tuʻufaʻatasia i se vaega tutusa. Lulu lelei mea o loʻo faʻaaoga, faʻaaoga se mea faigaluega mo le 20-30 minute i mata mata o lo o faʻamamaina mai vali i aso uma. Aloe o se mafuaʻaga o carotenoids e fesoʻotaʻi ma le tuputupu aʻe, ma o se faʻaputuga foʻi o anoanoaʻio mea taua.

    Oe mafai faʻaleleia atili vaivai o laulu mata pe a uma le faʻaopoopoga faʻaaogaina le fuaitau lenei: palu le 1 sipuni ti o cognac, castor suauu ma suauʻu peteli. Ona o le anotusi o cognac i le paluga, o lauulu o le a avea 1-2 tone e sili atu le pogisa, castor suauu o le fafagu tuputupu ae ma faamalosia i latou, ma petroleum jelly o le a tuuina atu le malu ma susulu. Faaeteete! Faʻaaoga naʻo luga o mata mata, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma laumata mata.

    • Maʻitaga ma faʻasusu
    • Le mautonu.

    Aʻo leʻi faʻaaoga, ia mautinoa e fai se suʻega alergi. Mo le faia o lea mea, faʻapipiʻi sina tamaʻi suauʻu i le paʻu o le paʻu ma faʻatali pe tusa o le 30 minute. Afai ei ai ni ou lagona le lelei, mumu poʻo le matapogia, o lona uiga e le talafeagai le suauʻu mo oe.

    Puipuiga saogalemu

    1. Suauu e sili na teuina i totonu o se pu pupuni uliuli ile nofoaga malulu ma pogisa. I lalo o tuutuuga tuutuuga, o le teuina o ola o castor suauu ina ua uma ona tatalaina o 2 tausaga.
    2. Mo se faʻafaigofie faʻaaogaina, e mafai ona e sasaa le suauʻu faʻasusu i totonu o le paʻu tuai mai lalo o le tino, ae leʻi fufuluina ma faʻamamaina le koneteina.
    3. A filifilia le castor suauu mo mea teuteu aoga, e tatau ona e mafaufau lelei i le malulu-fulu suauʻu.
    4. Faʻaoso le suauu tuʻu saʻo i mata ile laulu, e le fautuaina le suauʻu ole suauu i ou laumata. A leai, o le taeao e sosoo ai o loʻo mautinoa e maua ai puʻeina le lelei o laumata ma "taga i lalo o mata."
    5. Mo le aoga tele, ua fautuaina e faʻaaogaina le suauu i se tino vevela.

    Le masani ona faʻaaogaina le suauʻu faʻapipiʻi i le tuʻufaʻatasia ma isi auala o le a fesoasoani ia te oe tuputupu aʻe uumi, mafiafia ma malolosi mata mata! Filifili le fua e fetaui ma oe, faaaoga e le aunoa ma le iʻuga e le taofia ai oe faʻatali!

    • Toe fuatai mata ile toe faʻaleleia: o fofo sili ona aoga ile fale
    • Metotia ma mea faigaluega mo le toe faʻaleleia o le laumata pe a uma ona fausia

    O isi taimi e le lava le taimi e alu ai i le matai ma aveese le uaua mata mata. E tatau ona e faia oe lava. Ae, le iloa le auala e aveʻesea saʻo, e mafai ona e le gata afaina oe lava, ae mafua ai faʻaleaga tele foʻi i ou lava mata fulufulu.

    • Oloa i luga o 'ofuvae uʻamea, se faʻata, uila suauʻu ma se faʻapipiʻi bonder.

    E mafai ona e taumafai e apalai muamua

    mata mata ma faatali mo le lua itula. A iai le taimi ma le manaʻo, ona faʻaaoga lea i le po. Afai e le faigofie ona aveeseina, ona

    o lou tuputupu ae na i luga o se sili lelei pitch. E le manaʻomia le faʻaogaina o se malosi, a leai

    mata mata .

    Alu i faleoloa faleoloa meafaigaluega mo le aveeseina sili atu

    ma nisi acetone. O lea la, pe a

    nofouta, o le a pipi. Ua uma ona sau ma le pulumu faʻapipiʻi, o lea e te le manaʻomia se isi mea. Tuu se ie vavae i luga o le laumata pito i lalo ina ia ma lalo ifo

    mata mata aua le palapala. Tapuni ou mata ma aua le tatalaina. Faʻaalu lemu i le faʻalautele

    mata mata manifinifi vaega e puipui ai mata. Tingling mafai ona tupu mai i asu. Ona faʻatali lea mo le minute ma faʻaaoga le debonder ma se pulumu mai le pito i lalo o mata mata. Leai se mea e taofi uma ai mata i le pito. Ole resin e amata lemu ona amata faʻapeʻe ma fau

    mata mata o le a faigofie ona aveeseina, totoe i luga o le pulumu, poo luga o se cotton pad. Uncheck uma

    mata mata fufulu mama ile vai mafanafana. Ona toe fai lea o le faʻasologa tutusa ma le lona lua

    . A uma ona aveese

    mata mata faauuina laumata

    Tamaitai agavaʻa i auala eseese e faʻaleleia o latou foliga. O mata faʻataʻamilomilo na masani ona lauiloa i totonu o le afa talafeagai o tagata. O le mea moni, e mafai ona faʻamamafaina mata ma tuʻu faʻapitoa lava i foliga ile ala lea, ae faigata tele le savali ma fulufulu mata. Muamua, o se afaina e ono aliali mai, ma lona lua, o le pito i luga o le laumata e mamafa. Oe mafai ona aveʻesea mata o mata ile fale.

    Maua le Debonder eyelash remover. Faitau ma le faʻaeteete faʻatonuga ma naʻo le faʻasolosolo saʻo i le taualumaga. Ia mautinoa e leai se vai oʻona e ulufale i totonu o le membrane mucous. Afai e tupu lenei mea, vaimama lelei i lalo ole vai malulu. “Debonder” e faʻasino i le semi-professional tools.

    Afai e te leʻi mauaina i faleoloa o lau taulaga, ona e taumafai lea e aveʻese mata o le mata i le kulimi gaʻo poo le suauʻu. Faʻamasimasina le pulu fai uʻamea tele ma faʻamau i ou fofoga mo le 30 minute. Taumafai e faʻamama le pato ma fulufulu. A faʻalavelavea, toe suauʻu le suauʻu i ou mata mata ma tuu i le po e tasi. Toe fai le gaoioiga i le taeao.

    E le o taimi uma e mafai ai ona ave ese mata ile fale.Ole mea lea, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o le lalelei, aemaise lava talu ai o sea tautua o le a tauia ai oe se aofaiga laʻititi. A uma ona aveʻesea mea, toe faʻafoʻi ou laulu mata e ala i le faʻaaoga o sina tamai suauʻu mai ia latou mea aʻo leʻi moe.

    Faʻafefea ona aveese lau oe lava faʻaliliuga mata mata

    Mai lea taimi i lea taimi e tatau ona e ave ese ou lauulu mata. Afai e te le maua se avanoa e faʻatino ai le tautua a se matai i le faleoloa, ma e te manaʻo e faʻatino le faʻatinoga i le fale, e tatau ona e iloa pe oa metotia o le a fesoasoani e faia lenei mea e aunoa ma le afaina ai i lau atunuʻu silia.

    Aveesea mata fulufulu o se mea sili ona maaleale galuega, o le tulaga o lauulu masani o le a faʻalagolago i pe e te faia saʻo. Ina ia mafai ona puipuia tulaga le lelei, e tatau ona e saunia mea faigaluega ma mea faigaluega talafeagai, ma mulimuli i tulafono mo le aveeseina o silia i le fale.

    Faʻafefea ona ave ese mata?

    Aveesea lauulu mata lautele mafai ona faia i le tele o auala. Mafaufau i foliga o mea taʻitasi.

    Ina ia aveʻese le soʻona fai faʻaletonu, o le mea faigaluega e pei o le debonder o le a fesoasoani ia te oe. Afai e te filifili i le saogalemu ona aveʻeseina le aao i le fale e faʻaoga ai lenei mea, ia sauniuni mea nei:

    Muamua e tatau ona e sauni:

    • tagata solitulafono
    • se faʻata.
    • seleulu
    • cotton buds ma tisiketi,
    • sikuea sikuea
    • faʻaliliuga.

    1. Afai o ou laumata na ufitia i paolo po o isi mea vali foliga, aveese.
    2. Fai se lio mai le cotton cotton.
    3. Tuu le vaega tipi i lalo ole laupepa pito i lalo ma puipui ma faapipii. Lenei o le a puipuia le paʻu mai le faʻafesoʻotaʻi ma kulimi-faʻamamaina fatuga.
    4. Tapuni ou mata, fufui se cotton fulu i totonu o le fagu ma savali atu i totonu o nofoaga ia e faʻapipiʻi ai faʻailoga faʻapipiʻi.
    5. O le aloaia o le tagata foai e tatau ona faʻailoaina i faʻamatalaga ua faʻapipiʻi i le tagata foai.
    6. Lemu faʻaaogaina teisi, taumafai e aveese le faʻaopopoina o le alofa.
    7. Aveese le sili atu o le pulupulu ma se pulu kapeti, ona amata loa lea ona aveese ese mata mai le isi mata.

    Se oloa masani i le ituaiga o suauʻu e mafai ona aveeseina saogalemu mata fulufulu mata. E mafai e le mea faigaluega ona faʻaleaga vaega o le kulimi, ma o lenei auala e saogalemu.

    E tatau ona e sauni:

    • burdock poʻo le suauʻu castor,
    • cotton buds ma tisiketi,
    • faʻaliliuga.

    Fana le mea lenei:

    1. Ufiufi pito i lalo o le laumata i se ofutino.
    2. A faʻaauau le cotton vavae i le suauʻu ona pipiʻi lea ma le laina lea e saʻo ai mata.
    3. A uma le afa itula, taumafai e vavae ese latou. Afai e le i lipotia le kulimi, e tatau ona e faʻatali mo se isi 15 minute ma faʻamamaina ma le faʻaeteete mata mata ma fulufulu.
    4. Aveese le suauu o totoe.

    O se auala saogalemu e aveese ai le ufiufi mata e aofia ai le faʻaaogaina o le kulimi suauu, ae ia maitauina o le oloa e tatau ona i ai se natura faʻapitoa ma hypoallergenic.

    Ole auala ile aveeseina ole laulu e masani ona leai se ese mai lena mea na fai ile fesoasoani ole suauu. Ua lava tapuni ma kulimi kulimi mo lau mata ma faatali pe tusa ma le afa itula. A maeʻa lenei taimi, taumafai e aveʻese le kulimi silia.

    Afai o le kulimi ma le suauu ua leai se malosi i le aveʻesea o le tapuni, taumafai le faʻagasologa ma Albucid. O lenei vailaʻau e fuafua mo le togafitia o mata faʻamaʻi, ae o loʻo mafai foi ona faʻafetauiina le faʻaleagaina o le faʻapipiʻi fausaga.

    Faaaoga Albucid i se vaega o pupuni pupuni. O le vaega o laumata e tatau ona puipuia mai le oloa i le cotton swab. Uu le tapenaga i luga o mata mata mo le afa itula, ona aveese lea o le faʻasolosolo o le talatala faʻatasi ma tiʻo.

    Fautuaga Aoga

    1. Ae e te lei faatauina se debonder, feutagai ma le matai na faia le faaopoopoga. O le tagata faʻapitoa o le a taʻu atu ia te oe poʻo fea le faʻavasega e vave faʻafetaui le kulimi o loʻo totoina ai uila faalenatura.
    2. Aua neʻi e fufusi pe a aveese le aisa. Aua le faʻatali seʻia oʻo mai le paʻu o nei paʻu, aua e afaina ai le tino masani.
    3. Afai o metotia uma i luga e le o feagai ma le faʻaumatiaina o le pipiʻi, aua le saeia ou mata. Toe taumafai le faiga.A vaʻai lelei mata mata, ma e le mafai ona e faia na oe ile fale, faʻafesoʻotaʻi se mea faʻapitoa.
    4. Pe a galulue ma faʻamoe, manatua o faʻafuaseʻi gaioiga i lenei tulaga e le taliaina.
    5. Ina ia puipuia se afaina mai gaioiga, suʻesuʻe muamua le oloa. Tuu se mataua o le fatuga i luga o lou tapulima ma matamata le gaioiga i le aso atoa. Afai e leʻi lagonaina e le mumu ia te oe lava, e mafai ona e faʻasoaina i le laina o loʻo pipiʻi ai mata.
    6. Ina ia aveʻese mata faʻapipiʻi o mata, faʻaaoga le fou ni sauniuniga ua faamaonia lelei.
    7. Afai, i le taumafaiga muamua, e le mafai ona aveese mata i le faʻaaogaina o se debonder, aua le toe faia le faiga, aua o le faʻavae e mafai ona afaina ai le paʻu laumata o le laumata.
    8. A maeʻa ona e aveʻese le faʻailoga, tausi le soifua maloloina o mata masani o mata. E mafai ona e tuʻuina atu ia i latou le tausiga lelei i le faʻaaogaina o ituaiga eseese o suauʻu poʻo vailaʻau talafeagai.

    Ole taimi nei e te iloa pe faʻafefea ona sefe faʻaleleia le sosooina o mata mata ile fale. Usitai i tulafono uma ma ia galue faʻaeteete e faʻasaoina le matagofie matagofie o lau mata.

    Fesootai tusitusiga

    O fulufulu mata uʻumi mata e faʻaalia ai foliga o le fafine faʻaalia foliga ma mafaufau loloto. Peitai, e le o tamaitai uma maua se meaalofa mai le natura. Faʻaonapo nei meafaigaluega teuteu avanoa e fausia ai ma uumi lauulu mata. E mafai ona faigofie ona faia i le toetoe o soʻo se fale lalelei poʻo potu. Ae a maeʻa 3-4 vaiaso, o le lautele o loʻo faia le paʻu ua leiloa o latou foliga, ma o le aveeseina i latou i totonu o le fale, e le o taimi uma ma avanoa. E mafai ona e faia lenei faiga i le fale.

    Faʻafefea ona ave ese mata mata ile fale

    E tele auala e aveese ai i latou e aunoa ma le afaina. O le filifiliga e faʻamoemoe i mea mea na faʻaaoga e le matai, faʻaeteete sa ia galue ai ma pe faʻapefea ona e faia ma le faʻaeteete i latou i le taimi atoa. O le mea taua o le a e faia ai le gaioiga oe lava ia, aua le faʻaleagaina ou mata, aua le mafua ai le mumū o le laumata ma aua le teʻa ona aveʻese ou lava laulu mata.

    E i ai le tele o tulafono, tausisia ma o le a fesoasoani e faatino uma gaioiga e aunoa ma le afaina ai le soifua maloloina ma le matagofie.

    I se tulaga e tatau:

    • toso aʻe ni laei paʻepaʻe ma faʻamaʻi poʻo tamatamailima. I lenei mataupu, e mautinoa lava o le a puaʻi nisi o mea moni, ma i se faʻaopopoga, faaleagaina le tuputupu ae laina ma vaivai paʻu o le laumata. Mata e leai se fulufulu uila o le a avea e faʻaalia, ma o le mea moni e ala i ou fulufulu mata o le a manaʻomia le itiiti ifo 30-40 aso e toe faʻafoʻi ai.
    • taumafai e fufulu le aulelei i le fasimoli, taʻele taele poʻo ni isi vailaʻau. Latou te mimita ma mago le paʻu ma le faʻapipiʻi o le mata, e mafai ona faʻatupuina le afaina o le konunctiva. Maanuminumi faʻaoso vave i luga o le paʻu ua faʻaleagaina, lea o le a le faigofie ona alu ese ai.
    • aloese mai le teuteu togafiti pe a fai e tiga le mata, ua e maua le maalili pe e lagona le leaga. Faʻaopopo mata mata o le a le talafeagai i lenei tulaga ma ono mafua ai pupuga. Aua foʻi neʻi e faia se togafiti e faia vave aʻo leʻi oo i le aso faigata. I lenei vaitau, o le faʻapitoa tapulaʻa paʻu, ma o le mea na tupu o le a foliga mai e sili atu tiga ia te oe.

    O nei faigofie fautuaga e fesoasoani i le faʻatinoina o se teuteu teuteu ile fale faigofie ma le saogalemu. Mo le aveeseina o pulenua lauulu e masani ona faaaoga:

    • se remover, aemaise lava le debonder,
    • castor, burdock, olive poʻo isi fualaʻau 'aina,
    • kulimi suamalie gaosi (o soʻo se tagata gaosi oloa).

    Faʻaaoga se tasi o nei mea faigaluega, ua maeʻa ona faʻavasegaina se taimi tele, soʻo se teineititi lava ia e mafai ona toe faʻafoʻi ona mata i a latou foliga muamua. E manaʻomia le 15 minute i le tele o itula mo lenei - e faʻamoemoe uma lava i le fofo filifilia. Poʻo le a lava le mea, o le cotton pad, cotton bud, scotch tape ma fao seleo o le a aoga.

    Faaaogaina se debonder

    O le sili ona faigofie, sili ona onapo nei ma vave auala e aveese ai faʻaalu. O le Debonder e faʻamalosia le kulimi ma le kulimi i ni nai minute, e galue malie. Lenei ua oʻo le agavaʻa suavai ma se manogi faʻapitoa. Faʻaoga e faʻaaoga, ia mautinoa o loʻo pipiʻi lelei mata i taimi uma togafiti.

    Oe o le a manaomia e tipi le vavae disk i le afa ma seleulu ma faia se faataamilo notch i le tasi afa. O le pito o le tipi e tatau ona fetaui tonu ma le pito o le laumata. Faatasi ai ma se tamai fasi scotch tape, puipui malu le afa o le disc i lalo o le laumata e puipuia le paʻu maaleale faataamilo i mata mai le pupula i se vailaʻau sauniuni. Faʻasusu se vavae i se fagu ma faʻataʻitaʻi i luga o le laulu mai i pito pito i fafo i totonu, toe fai le faʻasologa e tele taimi ina ia mafai ai ona faigofie ona aveese ai le glued fibre ma le pusi. I le 5-8 minute, faʻaaoga se isi swab cotton poʻo le pulumu, e mafai ona e fufulu malie lau mata mata. Afai o le taimi o le faʻagasologa e te lagona se faʻamafanafana lagona, ona tatau loa ona taofi vave ma fufulu ile vai mafanafana.

    A maeʻa le mea na tupu, ua fautuaina mo seneturi e faʻamanatu: fufulu ma faʻapipiʻi le chamomile, calendula, sage, tuʻu kulimi ma le suauʻu castor. O le auala sili ona faigofie lea e faʻaitiitia ai le ita, faʻafouina le paʻu ma toe maua lauulu.

    Afai o le taimi muamua i le atoa, o le faʻaopoopoina o mata mata e le mafai ona tosoina, e sili atu le toe fai o le faʻasologa e le vave, ae pe a uma sina taimi. Ae peitai, e tupu lenei mea e seasea. O le sili sili ona le lelei o lenei metotia o le maualuga tau o le tagata foai, atoa ai ma lona gel ma kulimi vaega.

    Faʻaaogā kulimi masani

    Ole kulimi faʻaaogaina mo mea teuteu aoga e mafai ona vave faʻaaogaina ma se kulimi suauu masani. E le afaina le tagata gaosi. Faʻalogo naʻo le gaʻo ma i ai ma le faifai pea o nei mea. O le kulimi Nivea taumalulu i fagu uila ua faʻamaonia ia te ia lava i le auala sili ona lelei: e matua suamalie, laʻei ma le mafiafia, e le sosolo i luga o le paʻu. E sili le vaai i mata i le po.

    Faʻamamafa mata mata i le mafiafia o kulimi, faʻaaoga se pulou teuteu teuteu poʻo ni ofu i lugaina ia le salalau ai o ia, ma le moega e le palapala. I le taeao, e te fufuluina le kulimi ma tiria faʻailoga. O le a latou valavala faigofie ma leai se tiga.

    O lenei metotia e le afaina ai le paʻu, e le afaina ai mata, e taugofie, ae e manaʻomia le tele o le taimi.

    Faatasi ai ma le suauu

    E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se suauu fualaʻau, ae e tatau ona faʻamuamua atu i castor, burdock, olive. Latou te le gata e fesoasoani e faʻataunuʻuina le sini, ae i le taimi lava e tasi e vaʻaia le paʻu ma ou lava mata mata, faʻamalosia ma faʻamalosia le tuputupu aʻe. E saogalemu atoa ma e aoga. E aoga le amata mai lenei metotia, ma e sili ai le tuʻua o loʻo totoe ai isi auala mo le aveeseina o lauulu 'mo le mulimuli ane ".

    Oe e manaʻomia se cotton cotton, stick po o le swab cotton ma sina onosaʻi. O le afa o le 'ie vavae e tatau ona tipi i totonu o le semicircle ina ia fetaui lelei ma le foliga o le laumata. O le disc e tatau ona tuu i lalo o le mata. Lago le swab i le suauʻu ma tusi faʻataʻoto i luga o le laina laulu i le tele o taimi. E mafai ona e tuua komepiuta mo ni itula.

    A maeʻa, o isi faʻaopopo ia latou lava o le a amata ona tafiesea, e tatau ona e manaʻomia le aveeseina lelei. A maeʻa le taualumaga, solo ou mata i se solo solo.

    Ina ia faʻavavevaveina le faʻagasologa, ae le i amata amata e faʻamalolo mata o mata i le suauu, e mafai ona uʻuina ou foliga luga o le ausa.

    O lenei metotia e sili ona aoga mo le aveʻesea o suluulu mata. Afai e faʻaaoga e le matai i le potu mea faʻapipiʻi i lana galuega, e sili ona faigofie le faʻanofoaina i le faʻafefiloi o castor ma suauu olive, ave tutusa. A o le i amataina le galuega, o le paluga e manaʻomia e faʻamafanafana teisi.

    Tausiga mata ile mata pe a uma ona aveʻesea

    Tusa lava pe e te aveesea oe na pipiʻi mata i lou fale pe i le fesoasoani a se cosmetologist, paʻu vaivai o laumata o le a manaʻomia tausiga faapitoa. E te manaʻomia:

    • suʻi i ai lau kulimi mata e masani ai e mapu ai le ita,
    • faia kulimi ma castor ma burdock suauu mo 3-5 minute e faʻamalosia ai lauulu ma faʻamalosia lo latou tuputupu ae,
    • i le taimi lava e faʻatino ai, fufulu ou mata i le vai mafanafana, ma sili atu ai - faʻatasi ai ma se pulu mafanafana o chamomile po o sage.

    O le mulimulitaʻi i nei tulafono faigofie o le a mafai ai e ou mata ona susulu ma matagofie.

    Saogalemu pe a aveʻesea mata o mata

    Poʻo le a le metotia, e tatau ona e popole i le saogalemu o le taualumaga. E ui lava i foliga manino faigofie, sosolo mata mata e puʻe ia latou lava e le faigofie e pei ona foliga mai. Ole iʻuga ole a faʻalagolago ile agavaa o le matai na faia le fale, le lelei o mea e faʻaaoga.

    Manipulation e le fautuaina:

    • Toso mai le mea i le faaputuga.
    • Faʻaaoga fasimoli ma isi mea faʻalelei teuteu e le o faia e faʻapipiʻi ai ni laulu mata e ave ese.
    • Fai gaioiga pe a tigaina mata pe e te maʻi.
    • Fana i le taimi faigata, aua i le taimi lea ua sili atu ona faʻaletonu le paʻu o le tiga.
    i mea o iai ↑

    Laasaga ma lea laasaga Fuafuaga Fuafua

    1. Faapipiʻi ou foliga ile vai vevela.
    2. Faʻasusu se vavae i le suauʻu ma sapalai tutusa ile mata. Faʻamautinoa e le alu le suāuu i mata, e mafai ona tupu ai le ita.
    3. Fufui se ie vavae i totonu o le suauu ma tusi i luga o le laulu mata laina i le pito i lalo, alu ese mai aʻa i pito.
    4. Aveese ma le faaeteete mea teuteu.
    5. Aveese le tele o suauʻu mai mata ma fufulu ma vai mafanafana.

    TAUA! E le fautuaina le ofuina umi - o fulufulu mata e le maua ai se aʻafiaga sili i aiga: latou te faia le laumata mamafa, lea e iʻu ai i le le fiafia.

    Sapalai suauu

    Ole aoga ole suauu ole la e le tuʻufaʻatasia lava ile mea faʻapolofesa. Afai e tatau ona e vave aveese mata i le fale, faʻaaoga lenei metotia.

    1. Aveese le vali mai foliga, faʻapitoa i le vaʻai o mata.
    2. Faʻaoga mai le cotton cotton, apalai le suauʻu ile fulu mata i aʻa.
    3. Faatali 5 minute ma faʻaaoga se isi peleue.
    4. Aveese ma le faʻaeteete mata uumi mata mata ma fufulu ma le mafanafana vai ma gel.
    5. Toe fai le faiga peʻa le mafai ona aveese uma mea ile taimi muamua.

    A faʻapea e faʻaaogaina se maaleale kulimi mo le fausiaina, ae tasi le faʻagaioiga e lava. A leai, e tatau ona e toe faia i le tolu taimi. O le suauu o fualaʻau 'aina e sili foʻi mo le vaʻaia o mata ma ua faʻaogaina ma le manuia i aso uma tausiga ole paʻu.

    Burdock suauu

    Ina ua uma ona aveʻesea mata faʻafoliga mata, o lau oe lava manaoga e faʻateleina le gauai ma le tausiga. Aveʻese ma burdock suauu i lenei tulaga o se tasi o le sili filifiliga. E manaʻomia le laʻititi o mea e faʻamatuʻuina ai le sili ona teteʻe kulimi ma toe faʻaleleia mea na faʻaleagaina, faʻamalosia o latou fausaga - e fesoasoani lea i le tele o aitema ma vitamini i totonu o mea.

    O le oloa e faʻaaogaina e le sili atu ma le 20 minute, a le o lea e i ai le faʻaletonu o loʻo fulafula le laumata ona e fesoʻotaʻi ma mata. Burdock suauu fautuaina nisi foliga ile faʻaaogaina.

    1. A o le i faʻapipiʻi i mata mata, faʻamafanafana le suauu i se mafanafana lelei. E mafanafana le tele o taimi sili atu le mafanafana ma o le a feagai ma le vave gaioi, sili atu ona tele i totonu o le fausaga.
    2. Faaaoga mai le ogatotonu o mata mata i pito. A leai, o le a alu i ou mata.
    3. A faʻaaoga i ni ie uʻamea poʻo ni fasi mea, e tatau ona aveʻese uma na mea i se 'ie.

    TAUA! Ina ia toe faʻaola le laulu mata pe a maeʻa ona fausiaina, e fautuaina e faʻapipiʻi masani i le suauu burdock mo se masina.

    Faʻafefea ona aveese ni mata paʻu ile uu oe

    Aua neʻi galo e uiga ile faʻamama faʻapusa. E taua le maitauina o le afaina o le faʻaleagaina o le mea moni o laulu mata e itiiti.

    1. Ae le i faia le faiga, fai le mata teuteu.
    2. Saunia muamua le faʻamama faʻapusa. Vevela le vai i se vevela o le 80 tikeri ma sasaa i totonu o se pusa loloto.
    3. Tuʻu i lalo o se apa vai ma ufiufi lou ulu i se solo taele. Ausa e tatau ona i luga ole mata. Ina ia aloese mai le mumu o le paʻu, aua le faʻapipiʻi ou foliga ile mata o le vai.
    4. Faapipiʻi ou foliga mo le 15 minute.
    5. A maeʻa le faʻamama faʻapaʻu, vaimama le ie uu ma le suauʻu ona faʻapipiʻi lea i mata mata. Aveʻesea lauulu faʻamalosi.
    6. Fufulu e ala i le faʻamama aveʻesea suauʻu o totoe. Faʻamago ou foliga.
    7. A maeʻa le faʻagaioiga, togafitia mata mata i soʻo se moisturiser.

    A manaʻo iai, faʻaopopo au mea taumafa e te fiafia iai ile fagu poʻo le suauʻu manogi i le vai. Ma o le faiga o le a aoga ma aoga mo le paʻu.

    Tomai faapolofesa ma teuteu tino

    I le faʻaopopoga o tupe tupe a le tagata, o mata faʻafefeteina mata e mafai ona aveeseina le faʻaaogaina o mea teuteu faʻapolofesa poʻo sauniuniga a le fale talavai.

    Ole metotia ose tasi o tala tau tupe, aua e tofu teineiti ma le kulimi lololo. I lenei tulaga, o le metotia e matua le ese lava ma isi. Ina ia 'aveʻese mata o mata ile fale ma se kulimi, ona faʻaaoga lemu lea i se swab cotton poʻo se tisiki ile aʻa. I le aluga o taimi, o le kulimi o le a soloa atoa ma le lauulu o le a mou ese faʻafaigata.

    O le mea faigaluega e faʻaaoga mo le togafitia o faʻamaʻi mata, mo se faʻataʻitaʻiga, conjunctivitis. O le vailaʻau e fai si agi, ae faʻafetai i lea e faigofie ona faʻateʻa ese le pito sili ona lelei. O lenei faʻagasologa e pei ona taua i lalo.

    1. Faʻamama le cotton swab i le albucide ma faʻapipiʻi i le laina o le mata mata.
    2. Ina ua mavae sina taimi, faʻaaoga se ofu lona lua ma lona tolu.
    3. I le faaiuga o le 30 minute, taumafai e ave ese mata. Afai e le taʻapeʻapeina faʻatasiga, aveese mea uma i le iʻuga.

    A faʻaaogaina le albucide, e ono tupu se lagona mu ma le faʻatupuina le ita. E taua le manatuaina o lenei metotia faʻalavelave faʻafuaseʻi ma e faʻaoga pe a iai se manaʻomia faʻafuaseʻi.

    O le e nofo aitalafu e galue vave ma lelei, ae o masalosaloga e tupu mai e uiga i lona saogalemu atoatoa. O le faʻatauina lea e faʻatauina i totonu o le fale talavai. O se soli faʻapitoa e iai se manogi tutusa ma le acetone. Faʻaaoga ma le faʻaeteete tatau.

    1. Puipui le pito i lalo ole laumata.
    2. Faʻasusu le cotton cotton i le debonder ma solo susu ou mata.
    3. Alu ese mai le pito i fafo o mata i totonu i totonu o le 5 minute. I lenei taimi, e tatau ona faʻaumatia atoatoa le debonder le kulimi.
    4. A uma ona ave ese le tele o mata mata, toe alu i luga o le ie vavae i luga o latou toe aveese ni mea totoe.
    5. I le maeʻa o le faʻagasologa, fufulu faʻalelei ile vai mafanafana.

    Faatusatusa i le debonder, o le remover e sili ona maaleale. Ole vailaʻau e talafeagai mo tagata e iai le paʻu maaleale. O le remover e faʻatau atu i le ituaiga gel, suavai, pes, poʻo le kulimi. Ole filifiliga e sili ona faigofie ole gel, o le mea sili ona vaivai ole mafiafia lea e le tafeina ai ni mea leaga. Aveesea e faia i le auala tutusa e pei o le aveeseina faaaoga se debonder.

    Faʻafefea ona toe fofoa le laumata mata pe a maeʻa

    Ina ua uma ona aveʻesea mata o laulu mata, o lau oe lava e mafai ona matua faʻavaivaia ma faʻaleagaina. O le toe malosi atoatoa o le a faia pe a ma le 2 masina.

    Ole auala sili e aoga e toe faʻafoʻi ai le laulu mata ile fale.

    • Castor suauu - lautele ma aoga fofo mo le toe faʻaleleia o laulu mata, fulufulu mata, uluulu. Mo le faʻaaogaina, faʻaoga se pulumu mascara tuai na faʻamamaina. Faʻapipiʻi i aso uma i mata mata ma aveʻesea tele ma se solo solo ao leʻi moe.
    • Se faʻafefiloi o nisi mea gaosi suauu fesoasoani toe faʻaleleia ma faʻamalosia le fausaga o fulufulu mata i le puʻupuʻu le taimi e mafai ai, faʻavavevave tuputupu ae. Mo kuka, fefiloi peach, burdock, almond ma castor suauu i tutusa tutusa.
    • Ufimata ma aloe, burdock ma castor suauu. Faaaoga 2-3 taimi i le vaiaso. Faafefiloi mea ma apalai luga o mata mata, tuu mo le 15 minute, fufulu ma vai mafanafana.

    O metotia o loʻo i luga e iai o latou agavaʻa ma faʻaletonu. Fai le filifiliga saʻo e fuafua i luga o lau fiafia ma paketi. E taua tele ona manatua e oʻo lava i mea vaivai ma le vaivai o auala e ave ese ai le laulu mata i le fale e mafai ona mafua ai le ita i le sela o le mata. Faia le faʻagasologa ma lima mama, faia muamua mea vavae ese. Afai e te le o mautinoa le faʻaiuga, alu i le faleoloa ma tuʻuina le faʻatonuga i se tagata tomai faʻapitoa.

    Filifili se soli faʻapitoa

    Tolu vaega o solvents aoga mafai ona iloga.

    Fesoasoani e vave aveese le silia. E i ai le tele o vaega le lelei i foliga o le manogi leaga e aliali mai i le taimi e aveʻesea ai le asu, lea i le fale e mafai ona mafua ai le le fiafia e le gata i laumata, ae o le atigi foi le mata. Afai o le mataua o loʻo i luga o le membrane mucous poʻo le fulufulu mata, e iai le lagona mumu, mumu o tisiki, lea e mafai ona faʻateʻa i le na o le fufuluina malosi. Ona o nei faʻaletonu, e seasea faʻaaoga Debonder i faleoloa, o lea e sili ai ona faʻaoga i se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le fale.

    • O le vailaʻau o se gel structure.

    O lea mea faigaluega e fesoasoani e le gata i le vave, ae saʻo foʻi ona aveʻesea faʻalauteleina o mata, talu ai i le taimi o faʻagasologa e le tafe le gel i totonu o mata. Pau lava le faʻailoga i le faʻaaogaina o le maaleale paʻu, talu ai faʻapena foi ia Debonder, o se remover i le faʻatusa o se gel galue, faʻapipiʻi leaga uila.

    • Kulimi fausaga sauniuniga.

    Ona o le mafiafia mafiafia, e le gata o lona alualu i luma i le togafitia ua le aofia ai, ae o le foliga foi o le le manogi manogi, otaota.

    Fale gaosi

    E mafai ona e aveese le lautele o loʻo iai ile fale i ou lima, e faʻaoga ai le auala saʻo pe a manaʻomia le malu. E fautuaina lou taumafai i lenei metotia o se mea muamua faʻataʻitaʻiga ina ia aua neʻi vave e fesuiaʻi i le taugata solvents.

    1. Castor suauu.

    • O le tagata e faʻapipiʻi muamua i luga o se koneteina vai vevela.
    • I castor suauu, ua susu le pipi uila, lea ona faʻamalieina ma cilia, puipuia le oloa mai le oʻo i mata.
    • Ina ia mafai ona aveese ni lauulu faaopoopo, o le vaega lona lua o loʻo toe faia, o loʻo uuina se ie vavae i autafa o mata o le laumata mata seia oʻo i le taimi na amata ai ona ave ese.
    • Ina ia aveʻese toe suauu mai mata, ave se solo solo.

    2. Faʻaaoga kulimi masani.

    E tatau ona maitauina e naʻo le mafai ona aveese lauulu mata ma a kulimi faʻapaʻu. E pei o le castor suauu, apalai i le pito ma le cotton swab ma tuu i luga o mata seia mou ese le kulimi.

    3. Tomai faʻapitoa.

    Pe a aveʻese mata mata na mafai ona na o le faʻaogaina o tapenaga faʻapitoa, o le togafiti ua faʻatinoina faʻapitoa e le tagata gaosi, ma so o se eseʻese mai faʻatonuga e le taliaina. O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le sili ona lamatia Debonder suavai:

    • Muamua vave puipuia le pito i lalo ole laumata.
    • O le cotton fulufulu mafiafia i totonu o le oloa o loʻo faia i le pito i fafo i le itu mai le pito i fafo o le mata.
    • O gaioiga mama e faia mo le 4 minute e faʻateʻa le kulimi.
    • A aveʻese le cilia, toe faʻaalu i le laupepa e aveese ai le toega o le taga.
    • Ole laasaga mulimuli ole fufuluina ma vai mafanafana.

    E tatau ona e sauni mo le faʻaleagaina o le setete o le atunuʻu. E sili le lelei i le faʻamalosia i latou i le taimi muamua, i le faʻaaogaina o le burdock poʻo le suauʻu castor i totonu o le basal band (sili atu i le taeao poʻo le aoauli), filifilia o le mascara taumatau (e taua le i ai o mea faʻaopopo mautu) ma faʻatinoina gaioiga faʻamama (o loimata mata e aloese i le taimi o le fufuluina ma i le taimi o solo). Afai e le mafai ona puipuia le faʻateteleina le vaivai ma le fealofani, e aoga le liliu i faʻapitoa metotia.

    O le a le mea e mafua ai le toe faaleleia?

    Afai e le mafai ona aveese le sosooina o mata mata e aunoa ma le afaina ma o iai ni avanoa laiti i luga o le laumata, eseʻese umi, ua oʻo i le taimi e amata ai gaioiga faʻafouina e tusa ai ma le ata i lalo:

    1. E taua le faʻaeteete lelei, puipuia le eseʻesega o keratin scales ma le faʻapipiʻiina o le fausaga o le masani a mata teuteu. O le ua taua o faʻatau suauʻu fesoasoani i lenei, o le umi o togafitiga lea e le itiiti ifo i le 30 aso. E sili ona lelei le faʻaaogaina le suauʻu suauʻu, apalai ma se mama mascara pulumu i se tino faʻamafanafana. A maeʻa le itula, o laumata e mama mai toega o le oloa.

    2.Faʻapitoa vaʻai e totogia i le paʻu tausia o laumata, o le mafuaʻaga o le faʻamalosia folau o lauulu, faʻatupuina tulaga sili ona lelei mo le tuputupu ae o silia. E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma suauʻu suauʻu, faʻafefiloi peach ma almond suauʻu ma le suauʻu castor e faʻapipiʻi faʻamalosi tino le paʻu ma faʻamalosi toto toto i totonu. Fautuaina i aso uma faʻaaoga le kukaina fale. Afai e manaʻo ai, e mafai ona e faʻaopopo ai vitamini E ma A na faʻatau atu i pusa poʻo ile fua faatatau ole 3 mataua o le vitamini tapenapenaga i le sipuni o le vaega autu.

    3. Faʻaleleia tulaga masani ona o le taumafa o vitamini complexes. Ina ia mafai ona toe faʻaleleia vave le natura faʻavaʻa o mata pe a uma ona aveʻese le silia ose tapenisi, e taua le faʻaaogaina o vitamini ua taʻua i luga e le gata i le lotoifale. E fautuaina e aumai mo le latou talimalo totonu, pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi.

    Masker ma mea masani

    O se aoga aoga faʻaopopo i le faʻamaninoina toe faʻafoʻiina tausiga o le faʻaaogaina o masikul, e sili na faia faʻalua i le vaiaso ina ia maua ai se sili atu faʻaaliga maua. O le sili ona aoga o ituaiga nei:

    1. Faatasi ai ma suauʻu ma aloe. Burdock ma castor suauu ua tuʻufaʻatasia tutusa i le aloe sua ma tolu mataua o le vitamini E. O le oloa faʻaaoga mo le afa itula, ona aveese lea ma se solosolo.
    2. Faatasi ai ma le pasili. Ole pasese laʻititi lelei ma le sua aloe ua faʻaopopo ile suauʻu ole lima (o le mea taua e talafeagai mo le vaʻaia o laulu mata). Le paluga tuu i luga o laupepa mo le kuata o le itula, a maeʻa ona fufulu ese i le mafanafana vai.
    3. Herbal compress. Ia tapena, ave chamomile, thyme, sage poʻo cornflower fugalaau. Decoctions ua saunia i luga o le faavae o laulaʻau, sasaa mago vaega na o le vai vela ma tausisi le paluga mo le lata i 60 minute. Latou faia se faʻaoga e ala i le lolomiina o 'ofuvae vavae i se decoction ma faʻapipiʻi i latou i laumata. E mafai ona e faʻaogaina ni vailaʻau faʻaalu i se foliga mafanafana. O taualumaga faʻapitoa e aoga tele pe a, a maeʻa le faʻaaogaina o solvents, na amata ona paʻu i fafo mata o laumata mata pe tupu mai foi le pupula o le laumata.

    E manaʻomia le mafaufau muamua ma ni gaioiga mo le toe faʻafouina o mata ina ia mafai ona toe vave faʻaleleia mata. A o mo le ono toe fai o le faʻaopopoga, cosmetologists fautuaina e faia na o le ma le soifua maloloina o latou lava laulu mata, a leai o lo latou tulaga e mafai ona sili atu le leaga.

    Faʻafefea ona aveese oe na o ou mata ile aiga

    O le aso o le a tatou faʻaalia le mea lilo o auala e aveʻese ai mata faʻapipiʻi mata i le fale e aunoa ma le afaina ai o tatou mata mata. O tamaitai uma e fia foliga sili atu nai lo foliga ia i le taimi nei.

    Pe popole i se faʻataʻitaʻiga, foliga poʻo vaega taʻitoʻatasi o le tino, ae e iai lava se mea e te manaʻo e faʻaleleia, suia. O le fafine natura lenei.

    O le faʻalautele o mata e aofia ai i le vaega lava lea e faʻatautaia ai le faʻaleleia atili o foliga vaaia.

    E le masalomia, o mata faʻapipiʻi laumata e avea ai foliga o soʻo se teine ​​e sili ona lilo ma soʻona faʻaalia, ma ona mata na avea ma veloveti, susulu ma soona uluola.

    Tele fafine e tausisi i lenei teuteu faʻatonuga mo mafuaʻaga mafuaʻaga - tusa lava pe leai se mea teuteu foliga, o mata e masani ona foliga manino. E le gata i lea, o le taualumaga mo lauulu mata e avanoa ma e le tele se taimi.

    Ae o isi taimi e manaʻomia ona o ese mai le lalelei "aulelei" mo le tasi mafuaʻaga, pe o lou matai e pisi pe leai. E faʻafefea la ona ave ese mata lauulu i le fale e aunoa ma le afaina ai o ou mata mata?

    Sili atu i le teuteu faʻalautele taualumaga

    O le faʻaopopoina o mata o le faʻaopopoga o mea faʻalenatura (mink faalenatura, sable, poʻo isi mea faʻamalosi tino) i mata mata masani e ala i le faapipiiina o pulu faʻapipiʻi faʻapitoa.

    O le umi ma le paʻu o mata faʻapipiʻi ua filifilia e le tagata lava ia - o mata mata e mafai ona taʻe taʻitoʻatasi, i ni paʻu, poʻo se vaega atoa o mata.

    O lenei faʻatinoga o loʻo faia i fale lalelei e se tagata aʻoaʻoga faʻapitoa e iai lona tusi pasi.

    E mafai ona faia tutoʻatasi mata mata, peʻa fai e te faʻatauina mea sili ona lelei (kulimi, fulufulu mata, antiseptics). Ae o se faiga e sili ona lelei faia e se fomaʻi faʻapitoa ina ia aloese ai mai faʻafitauli e pei o se aʻafiaga teteʻe, fulafula o le laumata, leiloa o le tali ale faʻalenatura, ma le faaleagaina o mata.

    I totonu o fale faʻataʻitaʻi o oe o le a ofoina atu mea maualuga-lelei mea, faʻamaloloina o loʻo faʻataʻitaʻiina, ma o se tagata poto masani o le a faʻatautaia se fonotaga fale ma le saogalemu ma vave.

    Aveesea Bonder

    Debonder o se pulu faʻapipiʻi faʻapitoa o loʻo iai se aafiaga malu i le paʻu. E mafai ona faʻatau le oloa mo se aofaiga laititi. Vave faʻasoa i totonu ma mea talafeagai mo le taualumaga:

    O lea la, faitau auiliiliga faʻatonuga pe faʻafefea ona aveese ni mata mata ile fale e aunoa ma le afaina ai o ou mata mata:

    1. O seleulu vaeluaina le cotton cotton i 2 tutusa vaega,
    2. I le itu i totonu o le afa, fai se taamilosaga lapisi,
    3. O le 'afa o le tisiketi e tatau ona fetaui lelei i lau laumata,
    4. Tipi se lipine
    5. Faʻamau malosi le afa o le disk i lalo o le laumata pito i lalo, faʻaaogaina le lipine faʻapipiʻi,
    6. Ave se swab cotton ma pulu i se vaifofo a le foaʻi,
    7. Faapena le pulu i vaega ma le kulimi ma le faaeteete,
    8. Faaauau le faiga mo le 4 minute seia uma le kulimi malamalama atoa,
    9. I soo se auala faʻaleleia, aveese ma le faʻaeteete mata mata sa,
    10. A maeʻa ona aveʻesea, faʻapipiʻi ma le totoʻa ou lava mata mata i le suauʻu vavae.

    Manatua o le debonder o se vailaʻau solvent, e ui lava o se agamalu. A faʻataunuʻu le faʻagaioiga, ia pipiʻi lelei ou mata. Afai e ofi atu sau soli i ou mata, fufulu lelei ile vai.

    Suauu Aveesea

    Ole auala lea ole aveeseina ole mata e fetaui mo oe pe a e naunau e faʻaalu sina taimi sili atu ile faʻasologa, ae e te le manaʻo e faʻaalu tupe i le faʻatauina o isi tupe. Suauu e le afaina ai ou mata.

    Mo le faʻataunuʻuina, faʻatau pe suʻe le suauʻu poʻo le suauʻu burdock i totonu o se ato teuteu teuteu. Ae afai e te le maua i latou avanoa, e mafai ona faʻaogaina se isi lava mea gaosi oloa. Lea, pe faʻafefea ona aveʻese mata o le mata i le fale e aunoa ma le faʻaleagaina o le laumata:

    1. I le mulimulitaia o le faʻavae tutusa e pei ona faʻamatala i le vaega muamua, tuʻu le 'ie vavae i lalo o le laumata i lalo Pau le eseʻesega: faʻasusu le disk i le tele o suauu
    2. Le faʻaaogaina o le swab cotton, togafitia mata mata i le suauu lava e tasi,
    3. I se tulaga toʻafilemu, faʻatali mo le 30 minute.
    4. Salu lemu lou laumata i ou tamatamailima
    5. Aveese mata mata ma lamepa ma le faaeteete.

    E taua afai e faigata na pupula mata mata, aua le tosoina i latou ia te oe. Toe fai le faʻagaioiga ma le suauʻu pe faʻatali umi. Suauu e saogalemu lelei mo ou mata mata, o lea e te le maua ai se afaina aafiaga.

    Ole suauu ole a iai se aoga aoga i ou mata, ae aua le faʻaaoga sese le faiga, ona e leʻo mafuli le aʻafiaga o le tino.

    Aveese ma le kulimi

    O le lelei o lenei metotia o le ae le maua se metotia taugofie. E moni e iai lau kulimi ma le suauu i lou fale puipui. O lenei taualumaga o loʻo faia e le tutusa ma isi metotia muamua:

    1. Le pulu lapisi fetaui lelei i lalo o le laumata pito i lalo,
    2. Le faʻaaogaina o le cotton swab, o le oloa e faʻaaogaina i mata mata,
    3. Faatali se taimi
    4. Aveese mata mata sese ma faʻapulafi.

    I le maeʻa ai o le aveʻesea, faʻaaoga le toe teuteu o mea teuteu teuteu e toe faʻaleleia ai lau laulu i lo latou taimi muamua ma puipuia ai latou mai le paʻu i fafo.

    Tomai faʻamau mata

    A e le fiafia i meafaigaluega na lisi atu i luga, e mafai ona e faʻaogaina isi mea. Meafaigaluega faʻapolofesa mo le aveeseina o le uʻumi mata e aofia ai:

    • O le gel remover o se fofo tutusa i le ituaiga o faʻaalia i se tagata faʻalavelave, ae o loʻo ia te ia se tulaga lelei e le mafaafitiaina: o le mafiafia tumau e tineia ai le vaeluaina o mata. Ae e tasi lava lana faʻailoga: o le oloa e le mafai ona faʻaaogaina mo le maaleale paʻu, e iai le avanoa e maua ai le mumu,
    • Kulimi remover - faʻavae i faʻamatalaga tagata faʻatau, e sili atu le le maua o se auala. O le gaioiga o le kulimi e agamalu, e leai se manogi, e le evaporate ma e le tafe i totonu o mata. O le taualuga e faʻaitiiti taimi. O le kulimi e faigofie ona tufatufa i le pito ma luga o le umi o le tali.

    O nei mea faigaluega polofesa o le a fesoasoani ia te oe e aveese sese mata mata e aunoa ma le afaina ai o le paʻu, mo ou fulufulu mata, aloese mai lagona le mautonu.

    E faʻafefea ona sefe esea ni mata ile lava ile fale na o oe: auala, fesoasoani, ata. Faʻafefea mafai ona e ave ese mata mata, saʻo ma leai se afaina ile fale? Faʻafefea ma o le a le auala e aveʻesea saʻo mata o mata?

    Mai le tala o le a e mauaina pe mafai ona aveʻese mata eyelash lava oe i le fale. Mo oe - o se sitepu i lea laasaga faʻamatalaga o le aveeseina taualumaga ma le debonder, remover, kulimi, suauʻu ma mata mata paʻu Albucid.

    I totonu o le tusitusiga, o le a matou talanoa e uiga i le auala ma le auala e aveʻese ai mata mata i le fale e aunoa ma le faʻaleaga ai o oe lava.

    Le a le umi e taofi ai mata mata?

    O mata mata uila e avea ma se mea e mautinoa ai, i lalo o soʻo se tulaga ma i soʻo se taimi o le aso, o ou mata o le a faʻaalia ma matagofie ou mata. Afai na muamua na o teine ​​lototetele na uia le fauga-fale mo nisi mea taua mea na tupu, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻaipoipoga, o lenei ua faia e pei o lena, i aso uma.

    1. O le faʻaopopoga faʻaonapo nei faʻasologa e pei ona taua i lalo - mai i taʻitasi i ou lava mata mata le lashmaker faapipiia mai le 1 i le 3 mea faʻapipiʻi.
    2. Pei o lauulu, e faʻaauau pea ona toe faʻafouina ou mata ile laʻasaga: pe a uma ona pasi le taamilosaga o le olaga, o mea tuai e paʻu'ū, ma mea fou e aliali mai i fulufulu.
    3. E mafai ona leiloa seʻia oʻo i le 5-7 o lau cilia i le aso, o se masani masani lea. A e vaʻai e tele a latou mea, atonu e i ai se mea e sese i lau teuteuga, pe o le tino e pala.
    4. Ua aliali mai, faatasi ai ma lau lava mata mata, o mea faaopopopoto ole a matafi foi. Ma a maeʻa 3-4 vaiaso o le a e maitauina o latou umi ma le lapoʻa na le sili ona lelei, ma e leʻo foliga lelei ou foliga.

    3-4 vaiaso talu mai le toe faʻaliliuga, o ou mata faʻapipiʻi laulu mata o le a leiloa a latou foliga - o nisi o latou o le a paʻu'ū faʻatasi ma mea masani i le taimi o le masani faʻafouga gaioiga.

    Lenei oe feagai ma se filifiliga: alu i le salon ma fai se faʻasaʻoga pe aveese mata faʻapipiʻi o mata mata.

    Ae e tupu faʻapea e tatau ona e aveese mata mata, ae leai se taimi e alu ai ile faleoloa. Pe na e faʻasoaina tupe mo le faiga o le fauina, ae e te leʻi amanaia le mea moni e te manaʻomia le totogi mo le faaui ese ese. E iai se auala e fofo ai le faʻafitauli ile fale? Mata e mafai ona aveʻese mata o tatou lava mata ina ia mafai e oe ona tumau i le tulaga, ae leai se mea e maua i ou mata? O matou fafine o pisinisi, latou te mauaina le tele o auala.

    Faʻafefea ma o le a le auala e aveʻesea saʻo mata o mata? Faʻafefea ona aveʻese mata o mata ma le sili gel ma kulimi debonder: ata

    Vave sauni mo le mea moni o le tagata lava ia-ave ese mata i le fale o se lamatiaga. A polofesa cosmetologist iloa mautinoa mea ma pe faapefea ona aveeseina, lona lima ua tumu, pei ona latou fai mai. O le a ia faia mea uma ina ia le tigaina ou ati mata.

    I le fale, e leai sau faʻamaoniga; i le taimi o le faʻamutaina o le taualumaga ma pe a uma ona maeʻa, e tele faʻafitauli ma faʻafitauli e ono tulaʻi mai. Masalo oe tatau lava ona faʻavasega se aofaʻi o tupe ma asiasi i se faleʻoloa pe a fai e te le o mautinoa lelei.

    Afai e te filifili e aveese oe lava mea na totoe o mata mata, e sili atu le faʻatauina o se mea faʻapolofesa mo lenei - o le debounder poʻo le remover, sili atu i se tulaga masani ma e aunoa ma le acetone.

    Mea e ofo ai mo lauulu o mata.

    O tagata aitalafu e mama ma gel.Afai e te le faʻapolofesa cosmetologist, filifili le lua filifiliga: suavai oloa salalau, e le faigofie le galulue ma i latou.
    Mo le taualumaga mo le aveeseina o mata uila e te manaʻomia:

    • gel aitalafu
    • ofuvae
    • pulumu po o se cotton swab
    • faʻaliliuga
    • mascara pulumu
    • ma vali foliga
    • fufulu foliga

    Aveʻesea o mata o mata ma le tagata foai: laʻasaga 1. Aveʻese mata faʻataʻu ma fulufulu mata: laʻasaga 2. Aveʻese mata faʻataʻu o mata mata ma se tagata foai: laasaga 3.

    1. Ae le i faia le faiga, fufulu ma fufulu ou foliga i vali foliga.
    2. Oti ile afa alumini ile afa - o nei vaega e lua o le a manaʻomia e puipuia ai mata ma mata mai le mauaina o le debonder.
    3. Afai e te aveese na ou mata mata, o le a faʻatautaia uma ou mata. Tuu le ie vavae i le va o laumata.
    4. Faʻapipiʻi se pulumu poʻo se vavae i totonu o le fulufulu faʻapipiʻi, faʻaaoga le oloa ile laina fulufulu mata.
    5. Faafefea ona galue le debonder? E faʻamamaʻia le kulimi i luga o le mea na totoina ai le tapuni faʻalelotu.
    6. Tuu le oloa mo 2 minute. E tele taimi e alu ai le pulu mo le faʻamoe.
    7. Afai o le taimi lea, e faʻapipiʻi laititi lava le laumata, e foliga mai o loʻo i ai pea i le acone. Afai o le lagona mumu e mafai ona faʻalogoina, e matua le fiafia ma tiga, vave fufulu.
    8. Ave le faamalama. Mai aʻa i pito, uʻuina o laei mata faʻafoliga mata, aveese ma le faʻaeteete.
    9. Solo ou mata i se faʻamamaina mata e aveese soʻo se kelu.
    10. Lava oe lava.
    11. Afi lau meaola e ala ile laumata mata ma se pulumu faʻapipiʻi.

    Faʻafefea ona ave ese mata mata ma le tele gel remover: ata

    Remover o se isi poto masani meafaigaluega mo le aveeseina o mata mata, lea e faʻaopopoga i le solvent mo kulimi o loʻo i ai vaega tausiga. E pei o le debonder, i le fale e sili atu oe faʻaaoga se remover ma le gel tumau.

    Aveesea mo lauulu mata.

    1. Aveese le vali. E fautua faʻateʻa le paʻu ole laumata mata ma mata mata. Ae aua le faʻaaoga le ava malosi i soo se tulaga.
    2. Mo le faʻaaogaina o le remover, o le a manaʻomia foʻi ona e puipuia le laumata mata ma mata ma vaeluaga o 'ie vavae.

  • Faʻaaogāina se pulumu poʻo se vulu faʻapipiʻi fufui i se toe vaega, faʻagaioia le laina tuputupu ae mata mata.
  • Faitau le faatonuga e iloa ai le umi e faia ai le remover. E masani lava ona faʻaitiitia kulimi ile 5 minute pe sili atu foi.

  • A faʻateʻa le kulimi, o le a amata ona alu ese mai le meaola faʻafoliga mai ia oe na faʻapipiʻi i ai. Fesoasoani ia i latou i se vavae swab poʻo tweezies.
  • Lava oe lava. E le tatau ona i ai se mea e totoe ai le faʻapipiʻi poʻo se vaega totoe i le paʻu.
  • Tago le sela.

    Afai e mafai, apalai le popo poʻo le burdock suauu ia latou.

    Aveʻesea mata eyelash extovers remover.

    VITIO: Faʻafefea ona ave ese mata mata ile fale?

    Afai e te leʻi faʻatauina se debonder poʻo se mea e 'aveʻese ai, oe e manuia lava le aveʻesea o mata mata. O matou teineiti faʻavavevave teine ​​faʻafetaui latou lava i le faʻaaogaina o oloa e mafai ona faʻasaʻoina kulimi, lea e matua saogalemu mo le mata, paʻu ma le faʻafuaseʻi oisi o loʻo i fale uma:

    • mata paʻu Albucid
    • kulimi suauu, e aofia ai ma tamaiti
    • suauu

    Albucid o mata mata mo le togafitia o faʻamaʻi pipisi, e aofia ai siama faʻafuaseʻi. Na aliali mai e le gata na latou fasia patogen, ae latou te lepetia foi le kulimi na ufiufi ai fulufulu mata.
    Saunia:

    • Albucid (i le ala, na ia tau na o se penny i le fale talavai - pe tusa ma le 30 rubles)
    • ofuvae
    • cotton tuns

    I le avea ai ma auala e aveʻesea ai mata mata, e mafai ona e faʻaaogaina le Albucid Eye Drops.

    1. Puipui ou mata ma la ou mata i mata o le cotton.
    2. Faʻamama le cotton swab i le Albucid, apalai ile laina o mata mata.
    3. Faatali 2-3 minute, apalai le Albucid i se ofu lua. A uma le isi 2-3 minute - o le tolu.
    4. I le 20-30 minute, siaki pe mata e pipiʻi la mata. Aua le toso faʻataʻoto ma faaaoga ni ie afu mama e aveese.
    5. Fufulu, faaaoga kulimi mata.

    Faʻafefea ona aveʻese mata o mata ma le fugalaʻau, castor, burdock poʻo le suauʻu olive: ata

    Nai lo o se mea faʻapolofesa remover mo mata mata, e mafai ona e faʻaaogaina se oloa atonu e te maua i le fale - fualaau faisua poʻo suauu teuteu:

    Aveesea o mata ile mata ma le suauu fualaʻau.

    Suauu suauʻu e mafai ona aveeseina i auala e lua:

    1. Fufui le afa o le cotton cotton i le suauʻu, apalai i ou mata, ofuina i se po fusi mata ma alu e moe. I le taeao o le a e aveese le fusi, ma le paʻu ole paʻu o le a paʻu ifo na o latou.
    2. Toto vao, pei o le chamomile. Faatali seia malulu le ofa i le 70-80 tikeri. Fai sau oe tao faʻapipiʻi mo ou foliga: liligi le ofe i totonu o se pesini, punou i luga ma ufiufi oe lava ile solo tapolo. O le 10-15 minute gaioiga o le a aoga ia te oe: e te saunia le tapunia mo le aveeseina, ma le paʻu mo le faʻamamaina o taualumaga. Faʻasusu se vavae i se tasi o suauʻu pito i luga, fufulu malie ou fulufulu mata ma ia. I le mea moni i luma o tatou mata, o mea faʻafoliga o le a amata ona sosola ese mai ou masani masani. A maeʻa le faʻasologa, fufulu ma faʻaaoga le kulimi faataamilo i mata.

    Faʻafefea ona aveʻese mata o mata e aunoa ma ni mea faʻapitoa, gaʻo poʻo le kulimi pepe: ata

    O le kulimi faʻapipiʻi e mata fulufulu mata e faʻamutaina ma le faʻaauau ona faʻafesoʻotaʻi ma se kulimi malamalama. A iai sau kulimi mo tamaiti i le fale, kulimi malosi pe aneti-matutua, faʻaaoga.

    Aveʻese fulufulu mata lautele ma kulimi suauu.

    1. Faʻamalūina se cotton swab i le kulimi.
    2. Faaaoga kulimi mafiafia ile laina mata.
    3. Faatali mo le kulimi e susu. I lenei taimi, o le togafiti faʻailoga poʻo ni faʻailoga e tatau ona paʻu.

  • Afai e le i uma le sipai ona aveese, toe fai le faiga.
  • O mata o tagata e ola, averesi, 90 aso, pe tolu masina. I le teori, a faalauteleina utupoto e le mafai ona aveʻesea, latou lava o le a paʻu'ū i le vaitaimi lea o le taimi.

    Ae ina ua mavae le 3 vaiaso o le a e matauina o lou mata lauulu ma uumi lauulu mata foliga ese: le tutusa, vevesi, ma "botak patches".

    E le tatau ona e maua se foliga le lelei! E tatau ona e alu i le aulelei e aveese mea na totoe o mata mata, pe filifili se tasi o le fale metotia faʻamatalaina o loʻo i luga i lenei tusitusiga.

    Faʻalagolago i uiga taʻitoʻatasi o lou tino, o le a manaʻomia le aveeseina o mata ole mata pe a uma le 2-5 vaiaso.

    Aveesea ole mata: Fautuaga

    1. Afai e te filifili e tupu le laumata mata, ia e manatua o le a mulimuli ane latou o le a manaʻomia ona fetuunai pe aveese.
    2. Afai e te manatu pe a uma ona fausia ona ou laulu mata amata ona pa'ū malosi atili, aua le fefe.

  • Masalo muamua le gaioiga o le faʻafouina latou na pasia e lou mafaufau. Ma o lenei, pe a 1-3 paʻu mea pa'ū pa'ū ma se tasi o lou tagata mata mata, moni, o lenei matauina.
  • Manatua o le ola umi o fulufulu mata e matua soʻona tupu.

    Vaʻai totoʻa lau vaʻai i le faʻata: se tasi e alu i le aveʻesega pe faʻasaʻoina mo se atoa masina pe oʻo foi i le afa, o se tasi e faʻapipiʻiina faʻapipiʻi foliga pe a uma le 2 vaiaso.

  • Afai e te ono maʻi pe o lou paʻu e tele maaleale ma maaleale, aua le faʻataʻitaʻi ma fofo fale. Tuu le fomaʻi faapitoa i totonu o le faleʻoloa e faʻataunuʻuina le faiga o le 'aveʻesea.