Meafaigaluega ma mea faigaluega

Faʻafefea ona aveʻese le samasama mai le lauulu ma fufulu vave le “moa aafiaga” i le fale

O le lanu samasama i luga o le lauulu e aliali mai o se faʻaiuga o se vailaʻau e tupu ona o le faʻafesoʻotaʻi o le vali ma le lanu o le lauulu. Ole malosi ole samasama e faʻalagolago ile uiga o le tagata lava ile paolo. Ina ia tutoʻatasi aveese le samasama mai lou lauulu, lelei ma vave faʻaaoga a matou togafiti faigata.

1. Le solia o le metotia o lauulu valivali.

E masani ona tupu le samasama pe a uma ona nini, pe a e le mulimuli i se tagata faʻapitoa (poʻo oe lava) laasaga talafeagai uma o le faʻasologa. Aemaise lava, sa ia fuafuaina sese le taimi manaʻomia ina ia soia ai se bleaching sooupu i luga o le lauulu, lea e faʻamoemoe i le muamua paolo o lauulu. Ina ia mafai ona puipuia nei mea sese i le lumanaʻi, alu i taualumaga o le staining, faailogaina, bleaching, ma isi. i faʻamaonia mea faʻalelei matagofie i aliʻi ma le lelei o le poto masani ma faʻamatalaga lelei.

2. Mativa pe faʻatau atu oloa.

Yellowness o curls mafai foi ona tupu i luga o le faʻavae o le faʻaaogaina o le maualalo-lelei pe faʻamuta oloa mo le valivaliina poʻo fiafiaina lauulu. E masani ona tupu lenei mea pe a fai e teine ​​(teine) latou lava filifiliga auala tutusa ma valivali ma fai le faʻataʻitaʻiga na o latou i le fale. Ina ia aloese mai le samasama i luga o laina i le lumanaʻi, talitonu i le filifiliga a se fomaʻi faʻapitoa.

3. Fufulu pe a uma ona faʻamamaina-pisipisia.

E taua tele mo le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le suavai mama (poʻo le minerale vai e leai se kesi), aua o masima o loʻo i totonu o le vai ua tapolo, ele ele ma isi mea eleelea e mafai ona faigofie ona ulu i totonu fulufulu lauulu ma tali atu ma le "vali", mafua ai le manaia samasama, faʻaosofia le aoga o le le teuga seleni.

4. Malamalama mama uliuli.

Ma le cardinal suia i le paolo o lauulu (brunette i lauulu sinasina), yellowness o se soa masani pe a uma le taualumaga. Ma o mea uma ona o le natura poʻo le uluaʻi pigment lauulu o le a taumafai e manumalo i luga o le "faafoliga" tasi. I lenei tulaga, ia maua se paolo o lauulu lauulu, o le a tatau ona e toe fai le taotoga ole faʻaaogaina o le leʻo se tasi taimi, lea e tumu i faʻaleagaina o le lauulu. O le mafuaʻaga lena e lalagaina ai ni fomaʻi faʻapitoa i tulaga faʻapenei lapataia muamua le feusuaʻi feusuaʻi e uiga i mea e ono tulaʻi mai (vaivai, maʻimau), masani ona taumafai e tauanau latou e lafoai lenei faʻaiuga, ina ia aua neʻi salamo i faʻaiuga mulimuli ane. Mo i latou o loʻo i ai le lanu uliuli pe matua uliuli lanu e ala i le natura, o se mea lelei le fautuaina o se faufautua faʻapitoa e uiga i le ono maua o se paolo o blond e aunoa yellowness ao le uila faʻamalamalamaina taualumaga, ua tuuina atu lou pigment masani.

Faʻafefea ona aveʻesea le lalelei o le leiloa mai lauulu?

E i ai le tele o faʻamaonia fale ma "faleoloa" auala e tafiesea ai le samasama mai le lauulu. Sei ou faamanatu atu ia te oe o le tele e faalagolago i lau amataga piment. O le mea lea, fautuaga e fesoasoani i se tasi tulaga e le o se mea moni o le a fesoasoani i le isi. I soʻo se mea, aua le faʻamisa, taumafai uma metotia o le faʻamutaina o le samasama i le taimi, ae ia mautinoa e tu atu mo le 2-3 aso ina ia aua le ova aveina i luga o le lauulu ua uma ona faavaivaia e le bleaching. Afai e aliali mai e matua malosi lou pigment masani ma o le samasama e le aliali mai e le mafai ona aveesea, e tumau pea ona toe faʻalelei pe toe vali i se isi lanu.

Siliva siliva.

E tutusa tupe faʻatau atu i fale faʻapitoa faleoloa, e i ai la latou faʻailoga o le Silver Shampoo. I le avea ai o se vaega o ia launiu, o loʻo i ai se lanu mugala lanu o se moli lanumoana malamalama, ona o le lanu samasama e faʻaititia ai, ma o le tele o paʻepaʻe manaʻomia ua avatu i le lauulu.O le oloa ei ai ni faʻaletonu, aemaise lava, pe a fai o oe o le soʻona faʻaaluina i luga o laina, o le a pupula lefulefu, moli lilac poʻo le isalaʻelu le paolo.

Hue moli.

I le taua o le teteʻe atu o lauulu, o loʻo faʻamalamalamaina faʻapipiʻi ma pulou (tonics) o tina-of-penina, penina, platinum, siliva tone ua faʻamaonia lelei latou. O auga ma faʻaletonu o ia mea oloa e tutusa lava ma siliva laupepa. Mo se aʻafiaga sili, e fautuaina le faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia ma le uu masani i se fua faatatau o le 1: 2. O le oloa e tatau ona teu i luga o le lauulu mo le sili atu nai lo 3 minute. Le faia o se mea tutusa tutusa pe a uma 3-4 lauulu lauulu. Ina ia maua moni se faʻaiuga lelei ma aveese yellowness, e sili atu le faʻaaogaina o faʻapipiʻi fulufulu faʻapipiʻi-vasega.

Fufulu talafeagai o lauulu pe a uma ona fufulu.

A maeʻa ona fufulu lauulu uma, fufulu le vai ua faʻamamalu faatasi ai ma le faʻaopopoina ole rhubarb infusion (mo le 1 lita 2 ipu infusion (mo tui: olo ni nai paʻu fufuluina (1 tbsp.), Liligi 1 lita o le vai mafanafana ma tuʻu mo le 20 minute i lalo o le tapuni, ona vavae lea)) . Ole vaimamaina e mafai ona faia i le vai suamalie (ile 1 lita tioata o le kulimi vai)

Faigofie pulou ulu paʻu faasaga i yellowness, fua

O le paʻepaʻeina o le aafiaga o lauulu masima e mafua mai i le mea i totonu o mea o loʻo i ai mea gaʻo ma se faʻamalamalamaina le lelei. O nei taualumaga ua fautuaina e faia faʻalua i le vaiaso, umi 40-60 minute, ona leiloa lea o le pelega ia te oe mo se taimi umi (pe afai o lau uluaʻi pigment e le faʻapea e malosi atu), ma curls o le a le gata e avea o le lanu paʻepaʻe manaʻomia, ae o le a toe faʻaleleia pe a maeʻa le taʻamilosaga.

Mo se faʻaopopoga lelei, pe a fufulu le maso, fufulu lau lauulu i le vai ua faʻamamaina ma le faʻaopopoina o le sua o le tipolo poʻo le rhubarb infusion.

Meli mata.

Faʻavaeina
Honey meli - 3 kulimi. l (mo le lauulu ulu umi).

Talosaga.
Fufulu le meli i le vai taele. Vavaeese le lauulu i ni manoa manifinifi ma tofo ma le agaalofa i latou i le meli. E pei lava o isi ufimata, afifi le ulu i luga ma le polyethylene ma fausia tuutuuga mo se vevela vevela, o lona uiga, fausia se turban i luga o le mafiafia o solo solo. Tausi le ufimata mo 1 i le 3 itula.

Ufimata ma rhubarb.

Faʻavaeina
Mamago rhubarb aʻa - 1 pc.
Uaina paepae lelei - 5 ml.

Talosaga.
Tipiina le rhubarb aʻa i le paʻu. 1 kulimi. l sasaa le pefu maua i le uaina, tuu i luga o se ogaumu i luga o se afi malosi. A vela le paluga, faʻaititia le vevela i le faʻalogo ma faʻatali seʻi ova le vai i le afa. Ona aveese lea o le paluga mai le ogaumu, malulu ma vaimama. Faatatau i laina, fufulu lelei vaega ma le samasama. Teu i lalo o se ata tifaga ma se solo mo 40 minute.

Kefir ufimata.

Faʻavaeina
Fou kefir - 50 ml.
Vodka - 2 kulimi. l
Lau loimata tuua - 1 tsp.
Le sua o le tipolo sua lelei - 2 kulimi. l
Moa fuamoa - 1 pc.

Talosaga.
Faʻatasia uma vaega i se homogenous mass, tufatufa atu i vaega samasama. Le tausia i lalo o se ata tifaga ma se faʻamafanafana pulou mo 40 minute.

Ufimata o rhubarb ma glycerin.

Faʻavaeina
Matala paʻavaʻava paʻu - 150 g.
Vai vai malulu - 250 ml.
Giserini - 60 g.

Talosaga.
Liligi vai mumu i luga o le paʻu, faaopoopo le glycerin ma tuu le paluga e tui mo 30 minute, ona vili ai lea ma mafai ona faʻaaogaina. Tufatufa le oloa ile lauulu, faʻamama faʻatasi ma se ata ma se solo ma tuʻu le 1 itula.

O le iʻu o se mea pi.

Afai ei ai lau samasama ma e le mafai ona aveesea, taumafai e faʻaleleia atili le tulaga i se faʻaitiitia o le piki fasi. O le lauulu o le a mauaina le lanu auro, lea e sili atu lava nai lo yellowness, ma tusa lava pe laititi le faʻamaloloina pe a maeʻa uma togafiti ma le lanu suia. Ina ia faia lenei mea, faʻatumu paʻu i ni lapisi (2-3) i vai ma tuʻu i le afi filemu. Tasi le sua vai, aveese mai le vevela ma tumau 5 itula. Faʻamamaina le tuʻu niniʻi ma faʻapipiʻi ile lauulu i se omomi.A maeʻa le 30 minute, toe faʻaaoga le oloa i luga o laina, tuʻuina i se pulou vai poʻo se taga palasitika, faʻamautu ma se solo i luga ae tuu le faʻapipiʻi i le po. Fufulu ese i le taeao ma tuʻu le sua o le tipolo i lou lauulu.

Faʻaaoga a matou fautuaga, ma e mafai ona e aveese le le fiafiaina o le samasama mai le laulu oe lava ile fale. O mea uma e televave, faigofie ma aoga. Mo le lumanaʻi, afai e te manaʻo e avea ma lauulu lauulu, mafaufau ma talanoa i ni tagata poto masani i nai taimi, masalo o luga o lou laulu e maua ai le manaʻo lau lauulu e aunoa ma le samasama e matua le talafeagai. O lenei faiga ole a faʻatamaia ai lou lauulu. Ia, i latou e faia lenei faʻataʻitaʻiga masani, mafaufau i au mea sese ma aua neʻi faʻatagaina latou e toe aʻo. Malie lelei leaga

4 mafuaaga mo yellowness

A o lei - i le faʻataʻitaʻiga moni ma faʻataʻitaʻi - ia e alu atu i le suʻesuʻeina o auala e tau ai le "aʻafiaga o le moa" i luga o oe lava lauulu, e tatau ona e malamalama i mafuaʻaga o lona tutupu mai. O lenei, muamua, o le a fesoasoani e aloese mai mea sese i le lumanaʻi. Ma lona lua, o le a fesoasoani ia te oe e filifilia le sili ona aoga auala e fofo ai le faʻafitauli. O faʻamatalaga a i latou na feagai ma le lavelave foliga vaʻaia le faʻamatalaina o le lio i le naʻo le fa vaega.

Leaga vali

Aisea e taofi ai le pisia i le salon, o se tulafono, i le foliga mai o le paolo manao i luga o le lauulu, ma faamalamalamaina le fale toetoe lava a muta i se manumalo samasama le talitonu? Aua mo le fale fale, filifilia teine ​​teine ​​mea amateurish ma faia ni mea sese tele:

  • aua le vaʻai i le taimi na uma ai le vali,
  • faatau tupe taugofie
  • Aua le faitauina le fausaga ma le gaosiaina fautuaga i luga o afifiina.

Sese i le taualumaga

Tausiga ma le valivali algorithm, faapea foi ma le taimi taimi o laʻasaga taʻitasi, e leʻi faʻaleaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le staining taimi i mea taʻitasi e ese. E fuafua lava poʻo le a le uluaʻi lanu o loʻo iai. Ae o homegrown matai e masani ona le faʻapipiʻi le taua tele i nei manaʻoga. O le mea e faanoanoa ai: nai lo le lefulefu poʻo le lanu enaena enaena, o le tasi e aliali i luga o le ulu e te manaʻo e tuʻu vave i se taimi vave.

Le kulimi limo

O sua o le tipolo ua faʻaseseina ile vai e vave fesoasoani e aveese le samasama. Mo lenei, suavai mai utu atoa faʻamamaina i se lita o vai. Afai o le lauulu uumi manaʻomia sili atu, ona faʻateleina lea pe a faʻatumauina le fua faatatau faʻatatauina. O le suavai tipolo ua fufuluina i le shampoo poʻo le palama.

Paepae papae

O lenei vaega aoga e i ai se tasi foliga - e fesoasoani e aveese yellowness i le fale, ae o le omea e tatau ona faʻaaogaina na o luga o laʻei gaʻoa, ona ua i ai se faʻamago meatotino. Ae mo lauulu uʻumi, e tatau ona faʻaitiitia i le meli. O le palapala e faʻavaivaia ile vai mafanafana ile ogatusa ole mafiafia o le kulimi mata ile tele na o lena e lava mo le umi atoa ole lauulu. O se sipuni o le meli meli ua faʻaopopo i le paluga.

Glycerin + Chamomile tau

Chamomile i le tuʻufaʻatasia ma glycerin o le a faʻaleleia atili ai le lanu o uma lauulu e masani ai ma lanu. E tatau ona e iloa o nei vaega e tatau ona faʻaaogaina tuʻufaʻatasia, talu ai o le tasi daisy o le a maua ai se lanu lanumeamata. E faʻapena foʻi pe a faʻapipiʻi se ufimata, e le manaʻomia le fausiaina o se vevela ina ia le faʻamamaina e le glycerin le lauulu ma le ulu. Liligi le tele sipuni mamago fugalaau ma se ipu vai vevela, tuu mo le afa itula. Liligi se tamai sipuni o glycerin.

O lenei meaʻai susu e mafai ai ona e aveʻese le samasama i le fale, pe a fai o loʻo lagolagoina e isi mea faʻapitoa - lemon poʻo le meli. Ina ia faia faʻamalamalamaga faʻamalamalamaina ma kefir, mafai ona e laa ma lea laasaga mulimuli i faʻatonuga i lalo:

  1. Fufulu lauulu ma le faʻamalosiʻoloa ma le siliva (o lo latou iai i le faʻavae e fesoasoani foi e aveese le samasama).
  2. I luga o laulu susu, a faʻaaoga se ufimata i luga o le umi atoa.
  3. Ua saunia se mata e tusa ai ma lea fuaitau: afa ipu kofe + ipu vai vodka poʻo vailaʻau fagu + sua mai le 'afa limu + fuamoa mata.E taua le mafaufauina o le ituaiga o lauulu, ma amata mai i lenei, filifili se mea gaʻo gaʻo (mo le ulu i le faʻateleina o le sebum secretion) pe faʻatasi ai ma le gaʻo o mea lololo (mo laʻau mago).
  4. Ufiufi le lauulu ma le pipii tifaga, ma se terry solo i luga.
  5. Alu mo le 20 minute.
  6. Fufulu le faʻapipiʻi e le ma le vai tafe, ae o le faʻamamaina pe fagu.
  7. Faaaoga se pulupulu ua mamanuina pe a uma le pisia.

Faamaonia auala e aofia ai rhubarb. O lona aʻa o faʻaaogaina e faʻaaoga i le fale e ave ese ai le samasama ma faʻamalamalama le lauulu i le laulu. E tatau ona e aveina se sipuni tele o le paʻu aa o le paʻu, faʻamama i luga o le vevela maualalo mo le 30 minute. Saini e ala i cheesecloth po o saringan ma sasaa i totonu o le sipuni ti o glycerin. Ufiufi le suavai maua i se tapuni ma tuu mo le afa itula.

Hydrogen peroxide

A tulai mai le fesili pe faʻafefea ona aveese yellowness i le fale, e aunoa ma le faʻaaluina o se tele o le taimi, o se faʻapipiʻi, lea e saunia mai i le mama vai ma hydrogen peroxide aveina i tutusa vaega, e mafai fesoasoani. O lenei vai e liligi ifo ile fagu palasitika faʻapipiʻi ma fulufulu ile mulumulu ma mago laulu i le umi atoa. O lenei fagu foi e faʻaaoga i luga o laupepa iloga.

Fua sua

O se sui sooupu saunia i le fale faʻavae i luga o se masani shampoo mafai ona le gata ina 'aveʻesea yellowness, ae faʻaleleia atili atoatoa lauulu vali. O le teuina o le ufiulu faifai pea, o loʻo ave e avea ma mea e faʻamalolo ai mo filifili, ae ia faʻateleina le aʻafiaga, e sili atu le faʻaogaina o se tasi e mafai ona aveʻese mai le samasama. E faʻafefiloi i se tasi vaega ma le sua o le vine, o lenei palu ma e tatau ona fufulu ulu.

O loʻo faʻaalia e le vitio nisi o fua e mafai ona aveeseina le samasama i le fale.

Aulelei oloa

O le lalelei alamanuia e le tutumau, tele gaosi oloa o se vaega o latou ituaiga gaosia lava lelei aoga teuteu e aveese yellowness i le fale. Latou faaaogaina pea faia lightening ma vali itiiti traumatic, ma ina ua mavae le tele o faʻaaogaina e faʻaitiitia atoatoa faʻatasi. I le avea ai o se tulafono, siliva po o shimmering fasimea e aveese le samasama lanu o lo oi ai i totonu o mea teuteu.

O se tonic lanu ma se lanu viole e mafai ai ona e tuʻua ese le samasama lauulu lauulu. O tupe uma na faʻaalu lemu le aʻafia ai o lauulu, tausia lelei, faʻamalosia le fausaga, e le faia i latou ia e sili le aoga i le aveʻesea o le samasama.

    Teu ese "Silver Auro". E aoga mo le tausiga tumau, ae tatau ona manatua i le taimi, e fai sina umi ole uu ile ulu e aunoa ma le fufuluina. E galue ona o le violet vali, lea e fesoasoani e aveese yellowness.

Moli mo lauulu "Blond Explosion". Ole gaioiga e tali tutusa ma le samuamu na muamua atu. E i ai se aafiaga lemu i lauulu masaa. E faʻaogaina i le fale e aveese yellowness pe puipuia lona foliga mai.

Ufimata "Eseese Ultime". E gaoioi e pei o se fesoasoani faʻasaga i samasama. Faatasi ai ma se faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o le a toe faʻafoʻiina le lanu masani i lauulu i ni nai faʻaaoga. Mulimuli ane apalai le ufimata pe a talafeagai ai.

Wella Toner “Valivali Fou” E le gata ina mafai ona aveese le samasama, ae o le a faʻaleleia atili ai le faʻaletagata poʻo lona lava lanu, e maua ai i le laulu le soifua maloloina susulu.

Moli mo lauulu "Forever Blonde" saunia e Paul Mitchel. E fatu uma ai tuʻutuʻuga e manaʻomia mo le laugaina o le lanu ile fale, aʻo faʻamalosia laʻau. Ma e ui lava o le sili ona taugata o le faʻaalia auala, e faʻamatalaina ai lona tau faʻatasi ma se iʻuga vave.

Tupu muamua ma tua

Ata o teineiti o se faʻaaliga manino o le mea moni e faapea o le samasama i le fale e mafai ona aveeseina i ni nai faʻaaogaina o se talafeagai falaoa poʻo le faʻapipiʻi.

Ina ia aveese yellowness, e mafai ona e filifilia tomai faʻapolofesa pe faʻaaoga faʻamaonia ituaiga mea e leai se faʻaititia e teuina ni mea.Pau lava le eseesega o lo latou umi faʻaaogaina ae leʻi oʻo i le faʻaiuga muamua. Ina ia aloese mai le foliga mai o samasama, e tatau ona e mulimuli i le fautuaga a fomaʻi o loʻo latou fautuaina e faʻaaogaina na o mea lelei lava vailaau e aoga mo lauulu, pe a vali, faasino i matai talitonuina, ma i le tulaga tutoʻatasi faʻatinoina o le valivali taualumaga, mulimulitaʻi mulimuli i faʻatonuga ua faʻapipiʻi i le vali.

Vaʻai totoʻa faʻapitoa i le vai, o loʻo fufuluina se ufimata, faʻapipiʻi poʻo le pulu i ni manoa - o loʻo tapenaina vai i luga o le vailaʻau le mama, lea e afaina ai le lanu ma le lautele tulaga o le lauulu. Mo tausiga malu ma le toe fuataina o lanu, fufulu ese oloa tausi ma faʻamama pe fagu vai

E le faigofie le aveeseina o le yellowness mai lauulu, ae e mafai

Lulu samasama mai mama malamalama ua aveeseina mamafa ma e masani ona manaʻomia le fesoasoani a polofesa. Masters i lauulu 'aina e faʻaaoga faʻapitoa auala faasaʻoina, faʻapipiʻi eseese, tonics ma conditioners e faʻaitiitia ai le samasama.

Ae peitai, ina ia mauaina le faʻamoemoe e maeʻa pe a uma le pipiʻi o le lauulu, e mafai foi ona faʻaogaina fofo tagata. O a latou ma pe faʻapefea ona faʻatatau i latou? Sei o tatou faamasani i sili ona aoga.

9 lanu masima toe faaleleia

  1. 250 ml madu o loʻo faʻamafanafanaina i totonu o le faʻamama aisa i le 50 ° C ma faʻaaogaina saoloto i taamilosaga. Ufiufi lou ulu i se selofana ata, se solo ma taofi mo le le itiiti ifo 40-60 minute, sili atu i lalo o se fulufulu ulu. Ina ia maua le manaʻomia finagalo, e masani lava naʻo le 3 ufimata ua lava.
  2. O le lanu samasama pe a uma le lanu o le a alu ese pe a uma le isi ufimata. Ave le 30 kalama o le chamomile, faʻamama i se ipu vai inu. Faataga e tui i totonu se vevela. A maeʻa le itula, faʻamama, faʻaopopo le glycerin ma faʻaaoga le teuteuga ile lauulu mo le 20 minute. Fufulu.
  3. Faafefiloi: se sipuni vodka ma le aofaiga lava o lauulu, faʻaopopo le sua o le tasi tipolo ma le yolk mai le moa fuamoa fou. Ole paluga ua sasaina ma sasaa ile 50 ml o le mafanafana (30 ° C) teu yogurt (1%). O le iʻuga gaosi ua faʻapipiʻi i lauulu susu, faʻapipiʻi lou ulu ma se ie susu. A uma le itula, o le paluga e fufulu ese. Fufulu ma le chamomile.
  4. Kefir palu faatasi ma le fefete fefete o le a faapupula le lanu samasama i luga o le lauulu. I luga o se ipu susu susu (yogurt) ave se sipuni ti mago fefete. Faataga tui i totonu o se nofoaga mafanafana mo le itiiti ifo 15 minute. Faapipii se matapulepule, tufatufaina tutusa i le uumi o curls ma afifi le ulu i le popo ie ufiufi. A uma le tasi le itula, o le paluga e fufulu ese.
  5. Afai, pe a uma ona paleina i le enaena, se paolo laʻau faʻaleagofie foliga mai, e mafai foi ona e saunia se "fofo mai tagata". O le kuata o uliuli (rai) falaoa ua faʻasusu i sina aofaiga o vai. A faʻamamaina lelei, e palu ai i totonu o se homogenous mass ma faʻapipiʻi i seevae. Sa latou afifiina o latou ulu ile taga palasitika. Talia le ufimata mo 1.5 itula. Fufulu faʻapipiʻi i le faʻamalama ma fufulu ai i le fasi o le chamomile.
  6. Ave le 150 kalama o le paʻu o le rhubarb root, sasaa ma le 180 mililita o le vai faʻapuna ma puipui. Luasefulu minute mulimuli ane, 70 ml gliserol ua faʻaopopo i le tui, fefiloi ma o le paluga e faʻatagaina ona tui. Ina ua mavae 20 minute, o le laulu e gaosia ma le faʻamaeʻaina tele, nana loka susu i lalo o le tapuni o le suauʻu suauu (pulou) ma afifi ma se solo tapolo. Uu le ufimata mo le tasi itula. A maeʻa le faʻagaioiga, fufulu lau lauulu i le faʻamalama.
  7. Ole laʻititi lea ole palu o le kinnamona e faʻameleina ile vai ma o le masini palu ua olopalaina ile laulu. Fufulu.
  8. Meli, kinamoni, fualaʻau 'aina e ave i se fua faatatau o le 3: 2: 1. 150 mililita o vai vevela ua faʻaopopo, palu ma faʻaalu le lauulu. Ina ua mavae le lua itula, ua fufulu le ufimata ile vai ma le faʻamalama.
  9. O le mafiafia mafiafia o anianini sufi ua faʻamamaina ma faʻapipiʻi i le lauulu. A uma le 5 itula, fufulu. O sea vali faʻalenatura e le gata o le a faʻaleleia atili le lanu ma fai le lauulu sili atu matagofie, ae e faʻaitiitia foʻi lo latou leiloa, faʻamalosia ia aʻa.

Faamamama Fesoasoani ma Fale Fua

  • Olo ua lelei mago rhubarb rhizome i le efuefu faaaoga se kofe olo.A maeʻa lenei mea, ua saunia se decoction: 200 ml uaina mai paʻepaʻe vine e aveina i luga o le sipuni atoa o mea totino. Kuka i luga o se afi malulu. A faʻaititia le tele o le ofa i le afa, e aveʻese mai le afi. "Fagu" e faʻamamaina e ala i le cheesecloth ma faʻaaogaina pe a uma ona fufuluina le lauulu mo vaimama. E leiloloa le samasama.
  • A ipu vai suamalie mai le paepae vine ua fefiloi ma le tutusa aofaʻi. Faatasi ai ma lenei tuufaatasiga, fufulu lou lauulu mo ni nai aso ile laina.
  • 200 ml malosi ti lanumeamata o loʻo sasaa i le 700 ml vai vevela. O lenei mea faigaluega e fufulu mama ai manoa pe a maeʻa ona fufulu. O le lanu samasama e faaituauaina.

O isi metotia auala e sili ona talafeagai mo i latou e masani ona faʻaogaina vailaau vali. O le a latou fesoasoani e le gata faʻaleleia lanu, ae latou faʻamalosia tupuʻa ma faʻavaveina le tuputupu ae o manoa. Soifua maloloina ia te oe ma ou aulelei matagofie!

O mafuaʻaga mo le "vaʻa" paolo

Ole foliga mai ole samasama ile faʻamaninoina ole σκέenaina ose faafitauli masani lava ina ua uma ona faʻamanino. O le lanu samasama ma e mumu foi le sese mumu foliga foliga mataga ma faʻaleagaina foliga faʻaaloalo o le fou fulufulu laei.

A o le i amataina le fesili o le auala e faʻateʻese ai le samasama o lauulu pe a uma ona faʻamamaina, tatou mafaufau mafuaaga autu mo le foliga mai o lenei itu itu:

  • Solia o faʻamanino tekonolosi - i se tulaga sili atu, lenei mea e faʻaaogaina i pogisa uliuli ma chestnut curls. O le suiga mai le siisii ​​i luga o le lauulu lauulu e aofia ai le lanu ma le faʻamaninoina faʻamaninoina o manoa. Aua le faʻamoemoe e ausia se malulu fulufulu mai le tasi staining taualumaga - e le mafai! O le mea lea, tele teine ​​e vave ona latou misia ia soʻona pupula, ma o le iʻuga ua manino: o le pigment masani e le aveʻesea atoa, e tuʻufaʻatasia ma le moli lanu o le vali ma se mumu poʻo le lanu samasama maua, lea, o le mea moni, ita.
  • Leaga vali - le naunau poo le le mafai ona asiasi i le matai colorist masani ona faʻaliliu i le faʻaopopoga o otaota. Ua iloa e le au polofesa uma vali taugofie ma le tele o oloa mai le tele maketi e le mafai ona faʻataunuʻuina le manaʻo o le tele o brunettes e avea ma blondes, latou maua se aafiaga vaivai ma e mafai foʻi ona faʻaleaga ai curls. O le mea lea, colorists faʻaaogaina taugata, tomai faapitoa laina o vali teuteu mo valivali. I se faʻaopopoga, mo le mauaina o le sili atu aʻafiaga, le tele o paolo ma i vaega eseese e faʻaaogaina, o soʻotaga sili o le mataupu e manino lava e le iloa e tagata uma, o le mea lea, faʻamaninoina i le fale i nisi taimi e pei o se faʻataʻitaʻiga ma faʻaiʻu i le lauulu samasama pei o se vao.
  • "Lafoaia", "faʻapipiʻi i palapala palapala", "sa tatau ona amata mai le pito i tua o le ulu" ma isi "'alofaga" o loʻo sailia ni mea matagofie "matagofie" pe a latou vaʻaia se aafiaga le lelei i le faʻata. Ioe le lava le tomai faʻapitoa ma le tomai e taulima vali - o le auala saʻo e faʻanoanoa ai. Ae e te leʻi suiina le lanu o lou lauulu, faʻafesoʻotaʻi se polofesa pe feutagai ma ia i luga o itu uma vala o le malamalamaʻaga fuafuaina.

Faufautua! Fufulu ni mama faʻamama e naʻo le faʻamamaina, ma sili atu i le minerale, vai e le o-carbon. E mafai foi ona tuua se moli lanu samasama mai le paʻu ma le masima i le vai taʻele.

Mea lilo e taofia ai se faʻafitauli

Pe a iloa mafuaʻaga mo le faʻaalia mai o se foliga pa'ū mata, o le a sili atu le faigofie faʻasaina. Fautuaga polofesa o le a fesoasoani ia te oe i lenei. O le a se mea e tatau ona e faʻaeteete i ai ina ia maua ai le laei atoatoa?

  • Mo i latou na manaʻomia e liliu ile lauulu mo le taimi muamua, ua fautuaina e tuu fale fale ma liliu atu i se matai poto masani,
  • O le suiga o taualumaga o le a tatau ona lafoaia pe a itiiti ifo nai lo le 2 vaiaso ua mavae talu mai le mulimuli staining, valivali po o perming,
  • Taualumaga ma vali pe a uma basma po henna manaomia faapitoa tausiga, o le taunuuga o le fegalegaleaiga o le tuufaatasiga o unpredictable,
  • E le mafai ona e faʻamamaina vave lauulu vali vave, muamua aveese le paʻu muamua faʻaaogaina le fufulu (decapitate) taualumaga,
  • Stain i le faasologa nei: o le occipital vaega, o itu, le eria faataamilo i foliga,
  • Aua neʻi sefe, faʻamamaina lelei loka uma i vali i taimi o faʻamalamalamaga - o le iʻuga o taualumaga faʻalagolago foi i ai,
  • O le vali fufulu ese ma mama, pamu vai, e le vevela. Faʻaaoga laupepa ma lau palu mo mama mama,
  • Faʻatau naʻo mea taua e mama mai i le faʻapolofesa. E tatau ona e faia lenei mea i se fale faʻapitoa faleoloa (mo tagata faʻapolofesa) pe i le tufatufaina o se kamupani teuteu,
  • Siaki le vali faʻatau ina ia mautinoa e le i taunuʻu lona aso. O lenei mea e le gata na mafua ai ni ata faʻafuaseʻi, ae ia matua iloga foʻi le faaleagaina o lauulu,
  • Ina ia tausia lelei mama uila, faaaoga faʻapitoa balms, shampoos ma conditioners, latou te fesoasoani e faʻasaoina le matagofie o 'moli malamalama ma puipuia le lanu samasama,
  • Faʻaaoga maso mea faifai pea i taimi uma. E aofia ai le faʻaaogaina ma le masani ai mea, liliu mai e avea ma lifesaver i mataupu o le faʻamalosia o lauulu, ma i le taimi lava e tasi e mafai ona latou faʻasaʻo le paolo.

Faufautua! Faʻamalosi i le filifiliga le ituaiga ma le lanu i le valivali. Faamaoniga fausia o le a faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le le fiafia "mea e ofo ai" ma le mulimuli lanu.

Mulimuli i le fautuaga a colorists, ma o ou curls le a faʻalavelaveina e yellowness. Mo i latou oe ua uma ona faʻafetaia se "faʻaaloalogia" ia i latou lava, matou fautua atu ia e faʻamasani oe lava i le metotia o le auala e aveese yellowness mai pipiʻi lauulu.

Faʻafefea ona lanu le lauulu o lauulu e avea ma mea moni lauulu sinasina

Vaʻai faʻapitoa ma le lauiloa i le lanu uliuli o curls sa i taimi uma. Mea e fiafia ia te ia e masani lava ona i ai.

Ma, e ui lava i le mea moni o aso nei o le lalolagi faʻalelei sili mea masani ma masani, fafine o loʻo taumafai pea mo ia faʻamalamalamaina. Latou te le fefefe i latou e manatu o se mea leaga tele pe faʻaleaga, o le mea taua o le saʻo "alu atu" i le lanu moni o le "blond".

Ata: blondes uma taumafai mo le atoatoa paepae

E tusa o le 50 tausaga talu ai, blondes faapea foi ma le aso sa sili ona lauiloa. Ae i na aso, o le maualuga i foliga o samasama mauaa na faʻamagaloina. O le aso, o le paʻu moni e tatau ona i ai lanu paʻepaʻe lava, e aunoa ma se lalelei!

E iai le talitonuga pe a fai o le paolo e le masani ai, o lona uiga na sese le lanu, ae e foliga mai e taugofie, ma i se isi itu i le taulaga. O le mea lea, i aso nei o tagata, ua fai ma masani le feagai ai ma lenei faʻafitauli.

Le faʻafitauli o lanu samasama

Ae paga lea, o le mauaina o paʻepaʻe atoatoa paepae o se faʻaiuga e le faigofie tele. E masani lava, o le valiina o loka i le lanu o le aulelei platinum blonde, e tatau ona faʻaali e teineiti - na le manuia le faʻataʻitaʻiga, ma na pei o mea uila e pei o se faaputuga vaomago.

O le samasama i le aʻa e foliga mai e matua le manaia lava

Sauniuniga

Le tele o polofesa faʻataʻitaʻiina malilie o le mafaufau e uiga i le puipuia o le foliga mai o se manaʻomia sese i le lanu e taua tusa lava aʻo le i faʻamalamalamaina ia lava.

Ina ia aua neʻi aliali mai, ae e te leʻi suia le ata, e manaʻomia le tagofia o le togafitia o curls, moisturising, tuʻuina atu ia i latou le lava meaʻai.

Faufautua!
A faʻapea e malepelepe, faʻafiafiaina ma faʻavaivaia ai ou pupuni, e sili atu le aua nei faʻaaogaina le faʻamanino.
E te faʻateleina foʻi mea, ma o le a taʻitaʻina ai i latou leiloa.
I se faʻaopopoga, o lenei ituaiga o manoa, e foliga mai, pe a uma ona valiina, o le a maua se lanu mumu, o le a foliga faʻalilolilo.

Ae le i faʻamalamalamaina

Lanu pe a uma moli e faʻamoemoe tele i lou lanu moni. O le pogisa foʻi, o le tele foi lena o le a manaʻomia e faʻataunuʻuina faʻamasinoga o aga e maua ai se faʻaiuga e sili atu pe faʻafaigofie oe ma oe. Manatua, i pogisa uliuli, o le lanu o le moa e aliali mai i taimi uma pe a uma ona moli.

Leaga Malamalama Malamalama

O se mea taua tele pe o le i ai lou pisia ao le i faʻamalamalamaina. Fuafua i le ituaiga ma le lanu o le valivali sui, oe ono maua faʻaiuga eseese.Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai o loʻo faʻamauina ou manoa i le henna, a maeʻa le faʻamaninoga faʻaletonu, faʻamoemoe, o le a maua ai uila i le lanu mumu.

O le taua tele le vali, lea na faʻaaogaina e suia ai le ata. O loʻo i ai ni lanu lanu o loʻo latou i ai se lanu samasama, faʻapea foi ma isi oloa e mafai ona ave ai le lefulefu ma le lanu moana.

E sili le le faʻasaoina i luga o le faʻatauina o se valivali sui, o le tau e le tatau ona soʻona maualalo, a le o lea o le iʻuga e mafai ona liliu mai e matua sese atoatoa.

E sili atu le faʻatau mai vali ma ata e pei o:

Ina ia mafai ona aloese mai ni mea e teʻi ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le fulufulu faʻataʻitaʻi tomai tele e sili atu lona poto i faʻagaioiga o vali ma ituaiga o curls.

Ina ia aua neʻi e maua ni faʻaiuga, tausisi i tulafono faʻavae o vali

Afai e te manaʻo e faʻamalamalama au tala i ou lima, ona e faʻataʻitaʻi lea. Ae paga lea, e leai se tasi e sao mai le mea moni e faʻatupu se faʻalavelave e le mafai ona tupu, tusa lava pe o le pisia ma le valiina le faiga na faʻatinoina saʻo ma saʻo.

O le faʻafitauli e matua tele lava e ono aliali mai e tusa lava ma le taimi. E masani ona tupu lenei mea ona o le vai tapolo, o loʻo aofia ai ma se pasene lelei o le ele. Ma talu ai o le blond curls o lo o matua matala i le fausaga, latou te faʻaaogaina lenei ele ele i se taimi lava.

Yellowness o lauulu pe a uma le valiina o le faafitauli lea uma taumafaiga ma taimi uma o loʻo faʻaaluina e foliga pei o se lalelei lauulu.

Blondes e masani ona tosina mai

Mafuaʻaga mo le teʻena o faʻamatalaga

Afai e te filifili pea e avea ma lauulu sinasina, ona muamua lea faʻagasologa e tatau ona e mafaufau pe tatau ona faia pe afai e te maua se tasi pe sili atu mafuaʻaga mo le manaʻomia vali mai mea nei:

  • Curls ua faaleagaina - ua matutu, malepelepe, vaevae pito. Ole mafuaʻaga taua lava lea mo le faʻamanino. Afai o lenei faiga e ui i lea ae o le a amata loa, ona amata ai lea ona amata ona aʻea mai uʻamea, i se faʻaopopoga, o le vaega mataga o laʻau mamago o le a faʻamalamalamaina vave, o le taunuuga o le a e maua se lanu le tutusa.
    E sili le puipuia o le tulaga o le lauulu e ala i le faʻaaogaina o togafitiga eseese shampoos, masks ma conditioners.
  • Le i ai o pupuga ma manua i luga o le ulu.
  • O curls i le mea moni aʻo lei valiina sa oʻo i le perm. Le itiiti ifo o 14 aso e tatau ona alu i le va o le vali ma curling faagasologa.
  • O laulu e vali ma le isi vali. E ono lamatia le avea o se redhead pe a e faʻaaogaina basma po o henna ao leʻi valiina i blond.
  • Allergic tali.

Faufautua!
O taimi uma ma mea uma, aʻo leʻi valiina, faia se suʻega e iloa ai se aʻafiaga o le afaina.
Ina ia faia lenei mea, ave le pauta vali ma faʻaaoga i luga o se sela vaega o le paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tulilima.
Afai ua maeʻa le taimi faʻaalia o se mageso, mumu poʻo le mea na oso ai le ita, ona leai lea o se tulaga, aua le amataina le faʻasologa o moli.

Ina ia aua neʻi leiloa le lauulu, e sili atu le faʻamalamalamaina curls

Matou te faia faʻamalamalamaga saʻo

O le faʻamalamalamaga o gaioiga lava ia e taua, o le a manuia pe afai e te mulimuli i nai faigofie faigofie:

  • O le vali faia o loʻo faia i luga o palapala palapala,
  • Vaevae le lauulu i vaega e 4: 1. Mai le taliga i le taliga ma mai le ogatotonu o le muaulu i le ua. Le paluga e tatau ona faʻaaogaina vave i le pito i tua o le ulu, ona o lona moli e telegese ona o le vevela. E le gata i lea, o le oloa e faʻaaoga i luga o vasega. Fai se pito i luga o malumalu ma le muaulu i le pito i tua, talu ai i nei itu lauulu o le manifinifi.
  • E vave ona faʻaalu le paluga ina ia tutusa lelei mea uma. E le tatau ona avea lautele lautele pe a fai o mafiafia o mafiafia, o lea o le aafiaga o vaovao o le a mautinoa ia te oe.
  • I leisi vavaeina, e faʻaaogaina muamua le sooupu i aʻa, ona sosoʻo ai lea ma le umi atoa. E sili atu le aua neʻi faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga o loʻo i le pito, ina ia aua neʻi soona-susunuina.
  • Le taimi sili ona lelei mo vali o 1 taimi i le masina.

O le vali faagasologa mafai ona faia tutoʻatasi.

Matou te tau ma straw curls

O nei aso, ua tele mea faigaluega ua fausia e mafai ona faʻafetaui ai lenei faʻafitauli, o le sili ona taʻutaʻua o latou:

  • fulufulu
  • palu
  • conditioner mo lauulu lauulu,
  • tonika
  • tofa
  • gel, ma isi.

O se faʻanoanoaga, ae le o mea uma o fale teuteu lisiina i luga o le a fesoasoani e taulimaina. Le mautonu valiina, overdried loka masani ona o mai, po o se malie lanu efuefu tupu.

Tusa ona tufatufaina le vali ma tatalia sina taimi.

O iinei e tatau ona e filifili mo oe lava le mea e te manaʻo ai. Ma le isi, e mafai lava ona e liliu i tagata faʻapitoa mo se fesoasoani.

Laʻau e faʻamama le samasama mai le lauulu, i se isi faaupuga, paolo - o le mea faigaluega lea e mafai ona faʻafetaui ai lenei faʻafitauli.

Ma le isi, o loʻo ia te ia le tele o uiga lelei:

  • faigofie ona faʻaaoga
  • faʻamalamalamaina
  • e iai vitamini ma suauʻu maloloina,
  • nana le samasama
  • lipea paʻu uaea.

Mataʻitu vavalalata le taimi o le faʻaaogaina o le faʻamalama, i se isi itu faʻamataʻu i mea faʻapea

Moli e teteʻe i lauulu o laulu e tele naua le lanu. E faapitoa lauiloa ile blondes o lanu pei o lefulefu, auro, meli.

Ae!
Yellowness shampoo mafai foi ona aumaia faʻateia le fiafia.
O le itu lauulu o le faitau aofai o tagata, e tatau ona matua faʻaeteete i latou faʻaaogaina.
Tones e tatau ona filifilia i taimi uma, faʻataʻitaʻi naʻo se laititi fetuʻutuʻunaʻi.

E tele taimi, ona o mea sese i le tusi talosaga, o le toʻatele o teineiti na maua e leʻi mafaufauina ni lanu lanu viole poʻo le lanumeamata o lona taunuuga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e matua faigofie lava:

  1. Faafefiloi vailaau masani mo curls ma se lanu i se fua faatatau o le 2 (3): 1.
  2. Faatatau i seevae.
  3. Umi pe tusa o le lua i le tolu minute.

Faufautua!
Aua le soona ufiufiina le lanu mo se taimi umi, a leai e te ono lamatia le mauaina o lauulu pei o Malvina's.

Togafitiga Fulufulu Lulu

Ina ia mafai e au curls ona foliga mai le kiona-paʻepaʻe, e tatau ona tausisia i taimi uma i se toniga kiona-lanu paʻepaʻe. Ina ia latou tumau faʻapea, e tatau ona masani ona faʻaogaina le paluga lanu, ma e tusa ma vaitau tolu / fa o le fufuluina o le ulu.

Mo faalauiloa blondes

Maeʻe sili laupepa mo le faʻailoaina o lauulu ile laʻau, pe a iai se faʻafitauli. Ae o le tele o lauulu lulu o loʻo fautuaina pea e tuʻufaʻatasia e ala i se fetuunaiga metotia. Tagata taʻitasi o loʻo valiina i luga o 'ie, pale, malumalu ma lo latou uumi atoa.

Faʻafetai i lenei, o le faʻailoga maualuga e foliga mai e fou, ma ua amata ona faʻaititia le samasama. E sili atu le faʻatinoina o ia faʻasologa i le lua i le tolu vaiaso.

O auala mo blondes e tele - filifili mea e latalata ia te oe.

Fofo togafiti

Le filifiliga o le tauina o le lanu o le moa ua leva ona faamaonia uma fofo tagata. Lea e mafai ona e faʻaogaina faʻanatura lagomeli. E tatau ona faʻaaoga i luga o laina o loʻo tuʻu i lalo o se palasitika pulou mo le po atoa.

E uiga i lenei paolo mafai ona maua faʻaaoga fofo tagata

O le a fesoasoani le faʻaliliina o auro o le la ma le pupula ma le faʻamamaina o le paʻu o le aniani mo le lauulu. E manaʻomia foʻi ona faʻaaoga i soʻotaga i le po atoa. Ma afai o au curls ua uma ona vaivai o faifai pea taumafaiga e papaʻe ai i latou, o lenei faiga o le a fetaui lelei ma oe.

E le faigofie le lauulu, ae afai e te taumafai, o le a sologa lelei mea uma. Ia, o le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a faʻamatala e uiga i auala e faʻatauva ai lanu samasama samasama e le o faʻamatalaina i mea.

Faʻafefea ona aveese oe yellowness mai lauulu oe lava

Le faʻafitauli o le le manogi o le vaomatua pe a uma le sapalai poʻo le faʻamamaina o loʻo popole ai le tele. E tele faʻamatalaga ma manatu i luga o le fesoʻotaʻiga i lenei mataupu, ae o le sailia o ni fautuaga lelei a se fomaʻi faʻapitoa e faigata tele. O a mafuaʻaga mo le faʻaalia mai o lenei paolo le lelei ma faʻafefea ona aveese yellowness mai lauulu ina ua maeʻa faʻailo, ina ia matagofie le lanu o lauulu, susulu ma saturated?

Le lelei faʻauma vali

Mafuaaga o le le faʻamalamalamaina paolo

Platinum e mamao mai talafeagai mo uma foliga foliga.

O le suiga i le paolo e mafai ona i le taimi lava pe a uma le pala, pe o se taunuuga o le fufuluina ese le vali, i le lua vaiaso. O le a le mafuaʻaga o le faʻaali mai o se vaomago vao?

O le faʻamamafa maualuga auala e aʻafia ai le lanu eseʻese o faʻasologa ma le malosi faʻatupu o le hydrogen peroxide mai le 8 i le 12 pasene. Afai e le maeʻa, o le valivali o le vavaeʻese e leʻo faʻataunuʻuina, pe a ma le 80 pasene o le lanu samasama foliga mai. Aisea?

Ole masani taatele o le sui o le lua aitia o le discoloration ma lightening.

Le mataupu faavae o lua teuteu taualumaga:

  • Ma maualuga-lelei bleaching, le masani lanu lanu o le lauulu ua faatamaia uma. O le faʻapipiʻiina o fatuga e faʻateleina ai le fua i le laulu ma faʻaleagaina ai le lanu masani o le filo. E toetoe lava a manino le lauulu ma sauni e iloa soʻo se vali.
    Afai e te le avatua se leo faapitoa pe a uma le pipiʻi, ona umi se taimi o le lauulu manino le a avea e samasama, faasolosolo toefuatai le masani masani pigmentation. I le masani ai, o le faʻapipiʻiina mama uila i le ono i le fitu tone.

Oloa faʻapolofesa oloa mo lanu lanu moana e tatau ona faʻaaogaina masani

E taua ia. A maeʻa ona faʻamamaina o nonoa, e manaʻomia ona valivaliina i latou i se lanu faapitoa, a leai, pe a maeʻa le lua vaiaso o le a amata ona latou mauaina se lanu straw.

  • Malamalama e aofia ai le valivaliina o lauulu i se isi leo, māmā nai lo natura lanu. Ole maualuga o lanu suia agai ile lulu e mafai ona ausia e le sili atu maualuga nai lo fa tulaga.

O fea le metotia e sili atu ma aisea e faʻamaninoina ai e le talafeagai mo tagata uma? Mo e ona lauulu uliuli o loʻo manaʻo e avea ma pulou, e le aoga le moli, e tatau ona faʻaalia se lanu mumu ia lava. O le mea lea, o lanu uliuli uliuli e muamua teuteu, ona latou maua ai lea o le paolo talafeagai.

Malamalama o se sili atu agamalu, vave, ma sili atu taugofie lanu suia filifiliga. Le staining taimi faaitiitia i le afa itula, ma le manaomia seti o reagents ma le tau o staining e afa. Ae o lenei metotia e naʻo talafeagai mo moli enaena ma malamalama mama curls.

Malulu malulu e feagai ma tamaitai o le tau malulu ma tautoulu ituaiga

Aisea e ono aliali mai ai le samasama:

  • O le leona lanu e le filifilia lelei.
  • Ina ua uma faʻamalamalamaga, leai se lanu e faia,
  • Ole faʻatusatusaina ole hydrogen peroxide mo le faʻamalamalamaina o lauulu e le filifilia e tusa ma le lanu masani.

E taua ia. Oe mafai ona faʻaititia le pasene pasene o le oxidizing sooupu i le ono pasene ma faʻateleina le faʻaali taimi o le vailaʻau.
O le leo o le a latalata latalata i le natura lanu, e aunoa ma le vaomago.

Chamomile broth (totoina) e maua ai se ofoofogia lanu lefulefu

  • Ole faʻaaogaina ole malosi o le peroxide 9 poʻo le 12 e oʻo atu ai i le faʻapipiʻiina ole porotini i le vaega o le laulu. Ole mea pito i lalo - o le vaega pito i fafo ua valivali, ma o le curled porotini puipuia le ulufale atu o le faʻamalamalamaina loloto, i totonu o le lauulu tumau lanu samasama,
  • Ole maualuga ole pasene o le soʻona faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina e laulu e lalelei ai, e oʻo atu i le lalelei tele.

Matou te faaiuina matou te faʻaaogaina le iva ma le sefululua pasene okesene otaota mo na o curls pogisa.

Lē fufulu

E faigata ona mafaufauina, aʻo le fufuluina ma faʻaletonu e mafai ona mafua ai se faʻamalieina taunuuga. I le taimi lava e maeʻa ai le faʻagasologa, o tatou laulu e ono le puipuia. I lenei taimi, o le lauulu e malosi atu nai lo se isi taimi, e noatia i le aafiaga o fafo atu o mea taua. I le faagasologa o le vaimea, pefu ma isi mea le mama o loo i totonu ole vai tapuni mafai ona ulu atu i le ulu lauulu flakes. I le ulu atu i totonu o le lauulu fulufulu, latou ulufale atu i totonu o se vailaʻau masani, lea e tau atu i le mea moni e oʻo lava i se ulu lanu lelei pe a fufuluina o le a maua se lanu e leʻi mafaufauina.

"Native" lanu uliuli

I le tele o taimi, o le faʻafitauli i le auala e aveese ai le samasama i le lauulu pe a uma ona paʻu, o loʻo feagai ma i latou na pogisa (pe o le uliuli) aʻo lei vali. Pupuni pouliuli e i ai le mana malosi muamua.E matua faigata lava ona faʻateʻaina: e masani lava e oʻo i fomaʻi sili ona aoga ma fofo tagata e le mafai ona faʻafetauiaina le samasama lea e mafua mai i le faʻamalamalamaina o lauulu uliuli.

O le mea lea, brunettes tatau ona feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa. Ma afai o le tagata fulufulu lalagaina na aumaia le moli lanumeamata i le fesuiaiga, e tatau ona e fesili muamua pe o le a le vali o le a aveesea le samasama mai o aʻa, pe a amata ona tupu le laulu pe a uma ona vali. Afai e te filifilia le mea faigaluega i lou faitalia, ona mafai lea o le pito i lalo o le lauulu ona suiina lanu mai le mumu i le lemon.

E taua le malamalama o lauulu uliuli liua i lauulu lauulu e ala i reusable lightening. I lenei tulaga, o le toe faia o le sapasapaia e iʻu i le faʻaleagaina o le lauulu laupepa:

  • ua soona le laulu mai totonu,
  • loka ua amata ona paʻu i fafo
  • ua suia le ituaiga o lauulu.

O le mea lea, i le sailiga o foliga, mafaufau pe o le taaloga e aoga i le moligaʻo?

Faʻafefea ona aveese yellowness mai lauulu: 10 faʻalilolilo tagata

Faʻafefea ona aveese yellowness mai lauulu ile fale? Aua le faatopetope e faatupuina ni vailaʻau fou i le lauulu ma toe vali. Nofoa maso fale na e fesoasoani e aveese le "moa aafiaga", e ui lava e le o taimi vave, le muamua taimi. Tele o matata fuafuaina e le mafai ona afaina ai le lauulu, o lea e faʻatagaina latou e faʻaoga i le lua i le tolu aso.

Kefir ufimata

Vala Kefir masani o se sili manino, e mafai ona faʻamalamalamaina faʻasologa faʻailoga i tulaga lelei. Mo le sauni o se matapulepule mai le kefir, o le ae manaʻomia ni nai mea aoga. O i latou, pei o se tulafono, i le umukuka o se faletalimalo faaonapo nei.

Faʻataʻitaʻiga kuka

  1. Matou te faʻamafanafanaina le 50 ml o le kefir i totonu o se lautele ipu.
  2. Faaopopo le fa sipuni tele lea o vodka.
  3. O iina matou te lafoina atu le lua sipuni laʻau mo lauulu e fetaui ma lou laulu ma e te faʻaaogaina pea lava.
  4. Faaopopo 50 ml o le maualuga o le suauʻu tipolo i le fefiloi.
  5. Faafefiloi ma tuli tasi moa fuamoa.
  6. A maeʻa ona maua se paluga o tuʻufaʻatasia tutusa, apalai ile ulu ma pupuni ile cellophane ma se solo mafanafana.
  7. A maeʻa le lua i le tolu itula, fufulu le faʻapipiʻi i le faʻamama vai mama.

Lotoleaga foliga

Vala O le ufimata mata o se tasi lea o tali i le fesili pe faʻafefea ona aveese yellowness mai lauulu malamalama. O le oloa ua saunia i luga o le faʻavae o glycerol ma pauta maua e ala i le faʻamago gutu rhubarb.

Faʻataʻitaʻiga kuka

  1. Faʻaoga le palu, olo fulufulu mago paʻu, ina ia 100-130 g pauta o loʻo i ou faʻamalolo.
  2. Liligi mea mata ma le ipu vai inu vai.
  3. Faʻasolo lemu le 60 ml glycerol i totonu o le paluga.
  4. Matou te ufiufi ipu i le lumanaʻi ufimata ma se tapuni ma galo e uiga i le 30 minute.
  5. Matou te ofuina le lauulu ma, nana le lauulu i lalo o se palasitika pulou.
  6. Matou te savavali pei o lenei pe a ma le lua itula.

Lemalu isumu mata

Vala O lenei matafaga e tau ai lauulu samasama e mafai ona saunia uma i luga o le faavae o se vaifofo o le citric acid, ma i luga o le faavae o fou sua suamalie. O le filifiliga lona lua e sili ona fiafia iai, aua o 100% masani.

Faʻataʻitaʻiga kuka

  1. Matou te aveina le lua pe tolu lemoni (pe a fai o le lauulu e pupuu, tasi o le a lava).
  2. Tipi le fua i vaega e fa mo le faigofie o le fufuluina o sua.
  3. O le sua suamalie na pasia e ala i se sulu e tiaʻi ai le aano ma fatu.
  4. Tatou te uuina lauulu mago, lalagaina loka susu i le sua i le fili ma faʻatali mo latou e faʻamamago atoa.

Ti fufulu

Vala O le vela maina o le lauti o se mea taua lea i le taua mo le mama mama. Na latou faʻaaogaina lava e oo lava i Aikupito Anamua, i le taimi e leai se faʻailoga o fulufulu faʻapolofesa. E mafai ona faʻaogaina lenei metotia pe a uma ona fufulu. O le lauulu e le gata o le a suia le lanu mo le lelei sili atu, ae faapea foi ona faʻamalosia, malu, malu.

Faʻataʻitaʻiga kuka

  1. Matou te faia se ipu ti lanumeamata lanumeamata.
  2. Faafefiloi ti ma le lita o vai vevela.
  3. Ia faamama le fufulu fesoasoani.
  4. Matou te faʻaaogaina i le faaiuga o le fufuluina faʻagasologa.

Ova mata kulimi

Vala Soda mafai ma e tatau ona faʻaaogaina e faʻatonutonu ai i fafo le lanu e aunoa ma ni isi lanu. Sodium bicarbonate (o le mea moni, soda) ei ai le faʻafofoaga aafiaga. Ma o se faʻamaoni mautinoa foi i le toe faʻafouina o laei - faʻaopopo le tele ma le matagofie i lauulu.

Faʻataʻitaʻiga kuka

  1. Matou te inu i le afa ipu vai vai.
  2. Liligi le 50 ml o le laupepa i totonu o le ipu.
  3. Faaopopo 14 sipuni ti o le soda laulau.
  4. Faaaoga lauulu ma tuu mo le afa itula, ona fufulu lea ile vai mama mama.

Ono kulimi mata ufimata

Vala E le mafai e le paʻu o fatu ona tatalia foliga foliga samasama. Ae afai o se paolo foliga le lelei foliga mai i luga o malamalama, ae le o luga uliuli lauulu, o le mea faigaluega e mafai ona matua aoga. Ole maualuga ole aʻafiaga e mafai ona ausia, pe a tuʻua le ufimata ile lauulu ile po atoa.

Faʻataʻitaʻiga kuka

  1. Sa matou kuka se ofe malu o le paʻu.
  2. Tuu le maʻa malulu.
  3. Faaaoga i lauulu.

Masini o le hydrogen peroxide

Vala Hydrogen peroxide e avea o le taugofie ma taugofie auala e faʻamalamalamaina ma aveeseina le lanu samasama i luga o le lauulu. E mafai ona faʻaaogaina lenei mea faigaluega i le tele o taimi e manaʻomia ai: le itiiti ifo i aso uma - seʻia oʻo i le taimi na e manatu ai o le mea e tupu ua faʻamalieina.

Faʻataʻitaʻiga kuka

  1. Matou te faʻamaseseina le peroxide ma le vai mama i se fua faatatau o le 1: 1.
  2. Liligi le suavai i totonu o le fagu fagu.
  3. Nofoaga i luga o fasimea ma mago sina mumu ile solo solo.
  4. Ole fefiloi ole vai ma le peroxide e le fufulu ese mo le 50-60 minute.

Ufimata ma aspirin

Fōliga. Aspirin e le gata o se fofo mo le tiga ma le vevela. O le tautua faʻamaoni foi i le fale "cosmetologists" ma "fulufulu tagata." Acetylsalicylic acid o le a fesoasoani e aumai i le mafaufau malamalama, teisi samasama mai le papaʻe lauulu. Masalo i le tasi vasega, o le mea faigaluega e le mafai ona foia le "samasama faʻafitauli." Ae afai pe a uma le faʻatatauga muamua le aʻafiaga e matauina vaʻaia, o le taualumaga o le a manaʻomia e toe faia pe a mavae ni nai aso tasi pe lua sili atu taimi.

Faʻataʻitaʻiga kuka

  1. Tatou ave le lima laupepa o le acetylsalicylic acid ma liliu i latou i le paʻu.
  2. Faafefiloi efuefu ma se ipu vai fagu.
  3. Matou te faaaogaina le vai i le lauulu, afifi le ulu i le solo ma faʻatali 20 minute.

7 tomai faapitoa meafaigaluega

O le a ma pe faʻapefea ona valivali lauulu pe a uma ona faʻamamaina, pe afai e le aoga mea aoga a tagata mo oe, ae e te le fia alu i le faleoloa? E iai tonics faʻapolofesa ma masker o le a fesoasoani e faʻafetaiaʻia le "samasama samasama" i luga o lauulu. O loʻo i lalo atu se aotelega o mea faigaluega lauiloa. O loʻo faʻailoa mai ia faʻamatalaga e uiga i le tau o le gaosiga o Aukuso 2017.

Lisi - Faiga lauiloa i totonu o faleoloa mo le aveeseina o lauulu ma le valiina o lauulu

Afai e leai se mea o faʻamatala i luga e aunoa ma le faʻaogaina o vailaʻau faʻamauina ua aumaia le faʻamoemoeina faʻataʻitaʻi, taumafai le polofesa mea teuteu teuteu. Afai latou te le fiafia i le mea ua leva ona faʻatalitali i ai, o lona uiga e tatau ona e mafaufau mamafa i le alu atu i le tolauapiga o brunettes poʻo le laulu enaena fafine. Ma ia tuu atu le vevesi na tupu e le tupu ai le atuatuvale ia te oe: o le ki i le lalelei e le paʻepaʻe, ae o le soifua maloloina o le lauulu. A uma mea uma, e sili atu le manaia i le faʻateʻaina o i latou e ala i fulufulu fulufulu lauulu nai lo le popole pe faʻafefea ona aveese yellowness mai lauulu mai le tasi lanu i le isi.

Iloiloga: "Afai e te manaʻomia e faʻamamaina se tasi pe lua leo - o le vailaʻau o le peroxide o le sili!"

3% peroxide i le fale talavai o se filifiliga agamalu mo faʻamaninoina, mo le tasi pe lua tone e aunoa ma le faʻaleagaina o le lauulu. Ma i vali, e oʻo lava i le sili ona ituaiga o agamalu - peroxide e le itiiti ifo 6% (pe sili atu foi, ma lona pasene maualalo i ai iina, ma afai latou tusia 3% i le fale talavai, o lona uiga e) ma i vali ma amonia (e oʻo lava le ituaiga i le "amonia-leai se totogi" E aoga mo tagata gaosi ona pepelo). I se tulaga lautele, a faʻapea e te manaʻomia e faʻamamaina le tasi pe lua leo, o lona uiga o le fale talavai o le sili lava! e malie tele e faitau pe faʻafefea e tagata e talitonu faʻamaoni i le "faʻasaoina" o fale gaosi oloa ma latou te le iloa le faigofie ma manino mea ... o loʻo i le pharmacy peroxide e na o le 3% (a leai e le o le fale talavai).

Tanya, http://lidernews.com/zdorovie/osvetlenie-volos-perekisyu.html

O ananafi na ou valiina i se leo malamalama lava, le penina. enaena, na liu i le efuefu ma sina pogisa. Ua ou le fiafia, e tatau ona ou toe faaleleia. Na ou faitau e uiga i le meli ma le kefir ma ou filifili ai, o le afa ipu kofe ma le 2 sipuni o le meli ua faamafanafanaina sina mea, tuu uma nei paluga i lauulu mago, tuu i luga o se ato ma sikafu, mo le mafanafana, savali mo le 2 itula, ma ua e iloa le iʻuga pe a uma le 1 taimi o le faʻaoga, sa ou fiafia i ai, o le leo ma o le upu moni ua avea atili susulu ma sili atu. Ma o le laulu e matua lelei, usitai, ou te fautua!

Alena tele, http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4018315/2/#m36160354

E masani lava ona manaʻo loʻu tuafafine i lona lauulu e pupula, ma lona laulu sa manino lava le leiloa. O lenei ua ia faia topeng ma aspirin. Tusa lava pe maeʻa le uluaʻi faʻataʻitaʻiga, na manino loa le lelei o lauulu. Na susulu le susulu ma le tele, ma ua sili atu ona tumu le lanu.

Leona fafine, http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4018315/2/

Auala e faʻamalamalamaina ai lauulu pe a uma ona valiina pe fufuluina

Ina ia aveese le samasama mai le lauulu, e tatau ona e faitauina le tusiga e oʻo i le iʻuga, faʻaaoga la matou fautuaga e uiga i le feiloaʻiga ma saili se susulu maloloina o lauulu e aunoa ma ni mea le aoga.

E tatau ona lafoai le samasama.

Mafuaaga o yellowness: le lelei-lelei vali

Lulu lauulu e aliali mai mo ni mafuaaga. I le taimi o staining, o loo i ai se "aafiaga itu" e fesootai ma le faatamala o le matai pe o le le malamalama. O lea, o mafuaaga mo le foliga mai:

    Valivali e tusa ma le sese faiga, o le tele o taimi le lanu samasama o le laulu e aliali mai pe a uma le vali faiga. E manaʻomia le mulimuli i laasaga uma, e taofiofi le vali le aofaʻi o le taimi ua faʻaalia mo se lanu faapitoa, e le itiiti ifo nai lo le tusia i faʻatonuga. O le samasama o le mafuaʻaga o le le saʻo le pisia

Fautuaga: e aveese ai ia mea sese, e sili atu le alu i se polofesa matai i se faleoloa po o se pulu laʻau e iloa ona faʻapupula lelei, lanu, lanu ma pipi. Ua uma ona filifili e sefe i le fale valiina, oe e ono ailoga e ono mafai ona faia tonu ma ia vave aveese loa le samasama o lou lauulu.

Vaitusi o le le lelei lelei pe ua muta. Lanu samasama tupu i le taimi o le faʻaaogaina o le maualalo-le lelei poʻo oloa faʻamuta ua vali pe faʻamalamalamaina le lauulu. Ile tele o taimi, e tuusaʻo le filifiliga tutoʻatasi o oloa ma latou faʻaaogaina ile fale. A o leʻi maeʻa ma pe a uma le pala

Fautuaga: ina ia le susulu lauulu lanu e aunoa yellowness o maualuga maualuga ma lelei, feutagai ma se fomaʻi muamua, o latou mauʻoa ma poto masani o le mea e te manaʻomia mo se lalelei o laulu ma lanu.

Faʻamamaina taualumaga e faʻamaeʻa ai faʻamalamalamaga poʻo le faʻailogaina. O se mea taua i le pala lea o le fufulu, ma e naʻo le faʻamamaina vai e tatau ona faʻaaogaina, e leai se mea mai le popo, i se isi vaega, pe a iai se faamama i luga. O le vai mai le alavai e sau ma masima, elea, ma isi o nai mea le lelei e, pe a oʻo i le fua matala o le lauulu, o le a tali atu i le vali ma mafua ai foliga mai samasama samasama. A maeʻa le valiina, e tatau foi ona fufulu le lauulu

Fautuaga: ae e te leʻi alu i le teine ​​fulufulu, saili pe o i ai se faamama mo le faʻamamaina vai i luga o le popo, pe afai e leai, o lea e sili atu le lelei faʻatau 1-2 fagu tele mama vai i le faleoloa lata ane. Ole a liliʻiina teisi laʻititi taugata, ae e te le manaʻomia e aveese le samasama pe a uma ona faʻamamaina.

Valivali pe faʻamamaina vali moli malamalama. Afai o se brunette ei ai lona manaʻo tele e vave avea ma lauulu lauulu, e tatau ona manatua e se tasi o se vali faapena o le a o faatasi ma le samasama. O le mea moni o le masani pigments taumafai e manumalo i latou o loo i le vali. O lenei faʻatinoga o loʻo faia i le tele o taimi ma i le taimi e tatau ona faʻaoga se kiliva mo lauulu e aunoa ma le samasama. O le filifilia o ia mea faigaluega, o le ae mauaina le faʻamoemoe sili i le tele e mafai, ae ina ia puipuia oe mai se faʻafitauli masani, e tatau ona vili lou lauulu pe a uma ona faʻamamaina. Valivali paleti

Taua! O le suiga moni o le ata mai se laulu-uliuli i se lanu enaena lauulu o le a avea ma afaina tele i lou lauulu. O manoa o le a avea ma manunu, mamago ma maumau ai o latou masani pupula ma malosi, e umi se taimi e toe faʻafoʻi ai. Iloaina o lenei, mafaufau loloto e uiga i lou lauulu aoga e pei o le tiga? Ma faafuaseʻi, e le talafeagai se lanu faapena!

Discoloration o unta ma tonic pe a uma le pisia pe maualuga

Afai na tupu faʻapea e maeʻa le valiina o le lauulu maua se malie lanu samasama-mumu, e tatau ona e faʻaaogaina se faʻamalamalamaga, ae le o le taimi vave pe a uma le faʻatulagaina, ae faʻatali i le 5 aso. Afai e te le iloa poʻo le fea oloa e sili ona faʻatau, faʻatalanoa se fulufulu laʻau.

Talanoa i se tagata faʻapitoa

Ole faʻamutaina ole faiga e tatau ona faia ile tele o taimi, ae le ose laina, soʻo ile 5 i le 7 aso, e leʻo faʻamamaina le lauulu ma e le faʻamaeʻaina, lelei, e aliali le umi ile 2 vaiaso.

Filifilia o le sili sili ona lelei mo pogisa faʻavae faʻavae i iloiloga

O loʻo iai fofo aoga mo le samasama o lauulu, o le tele o fugalaʻau o loʻo i ai i le tele o faleoloa ma supamaketi o fale ma vailaʻau taitoatasi. Totogi i le faʻailoga Silver. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa o loʻo iai se seti o mea gaʻo ma vali lanu-vali e fesoasoani e ave ese le samasama mai le fulufulu ma le paʻu paʻepaʻe. O loʻo iai se mea e faʻaletonu ai le laupepa faʻapipiʻi le samasama mai le laulu - o loʻo fesuiaʻi i nisi o tulaga samasama i le paʻu o lefulefu, lilac poʻo se isalaʻelu.

Laupepa

Fautuaga: ae le i faʻatau, fesili i le pulu faʻapipiʻi poʻo le a le vali e faʻamalamalamaina ai lauulu e aunoa ma le samasama, ma ia aua foʻi neʻi e aloese mai mea e le moʻomia, lea e sili ai le filifilia o se laupepa mo le faʻamalamalamaina o lauulu i le samasama.

Estelle shampoo ma le faʻamalosiina lelei mo lauulu paʻepaʻe

O na tupe na faʻamautu lelei i latou e mafai ona aveese lanu samasama mai le lauulu. O le asuga e aofia ai le tele o platinum, pearlescent, penina ma siliva siliva. Ua faʻaoga le faʻapipiʻi i le laulu mo le 3-4 minute ma fufulu ese, o le faʻagaioiga e tatau ona faia mo uma lona tolu mo le solo.

Valivali moli

Fautuaga: e aveese yellowness mai lauulu lauulu, faʻaaoga faʻataʻitaʻiga matata o oloa e faʻaleleia ai le lanu ma le fausaga.

I le taimi muamua ma le maeʻa ona aveʻesea le samoa

Masks ma le whitening aafiaga faavae i luga o kefir, meli ma le tipolo

  • Ma le meli. Paʻepaʻe lauulu paʻepaʻe e aunoa ma le samasama o se mea lelei meafaigaluega, ae afai e aliali mai e te mauaina yellowness pe a uma le valivali, fai se matapulepule faʻaaoga le meli. Ave le meli 5 sipuni, afai e liusuavai mafiafia, palu le vaega faʻafitauli ma afifi i le polyethylene. E faʻaaoga mo le 60 minute le ufimata,

O le masikulu lauulu ma le meli o le a fesoasoani e faʻamalamalamaina lauulu

  • Faatasi ai ma rhubarb ma le uaina. Lenei o se lelei auala e vavaeina ai lauulu e aunoa ma le samasama, mo lenei, ave ni nai rhubarb aʻa ma ¼ ipu uaina, sili ona lelei uma paepae ae le taugofie. Papa le aʻa i luga o se mea valavala, faʻaopopo i le uaina, vela, faʻamama ma fai se matapulepule. Uu le ufimata mo 60 minute ona fufulu lea,
  • Ma le kefir. ¼ palu ipu kefir ma vodka pe faʻaititia le vaivai ethyl ava, faʻaopopo le oloa o loʻo e fufuluina lau lauulu, le fuamoa ma faʻamama le sua o le tipolo, palu uma mea ma tufatufa tutusa tutusa i itu faafitauli, fufulu ma vai pe a uma ni nai itula.
  • O metotia i luga o le a fesoasoani faʻapipiʻi lau lauulu ma faʻalelei atili ai.

    Matou te faʻamoemoe o matou fesoasoani fesoasoani, ma na mafai ona e ausia ni taunuʻuga sili.

    Mafuaaga o samasama lauulu ina ua uma moli

    O le faʻafitauli autu e oʻo i se tamaʻitaʻi fulufulu le lumanaʻi poʻo lena tagata o loʻo alu i le pulu faʻapipiʻi mo le masani faʻailoaina o lauulu o ono feagai o le ono samasama o le laulu pe a uma le faʻasologa.

    E mafai ona tupu le samasama ile lauulu ona o lanu eseese ile tausiga o lauulu

    Soʻo se fafine e tatau ona ia iloa, o le faʻaiuga o le paʻu o se laulaʻau samasama e le faʻatulagaina (e masani ona o faatasi ma le vaʻaiga vaʻaia o lauulu palapala).

    Matou te lisiina mea masani masani:

    1. O le sese paolo o vali o se mea masani masani sese lea e sili atu ona masani ai ia i latou e faʻamalamalamaina le fale pe o loʻo i ai o latou lauulu uliuli,
    2. Le solia o le staining tekonolosi - tasi mataala i le taimi o faʻamalamalamaga e mafai ona faʻatupuina le vave lanu samasama,
    3. O le faigofie auala o le solia o le taimi faʻapitoa i totonu o le faʻatonuga (faʻalauteleina numera o minute ile taimi),
    4. O le isi mafuaʻaga e oso mai pe a malosi le lanu masani o lauulu nai lo le vali ma ua nia na o le vali.

    I se faʻaopopoga, o le iʻuga i foliga o samasama e mafai ona tupu ona o le sese i filifiliga o vali, lauulu mea e gaosia ma e oʻo foi i le vai.

    Lauulu po o vali lelei

    A o fautuaina e tagata atamamai, i luma o le faʻamalamalamaga faʻamasinoga, ua fautuaina se matai faʻatalanoaga ma lauulu togafitiga.

    O feutagaiga ma le matai i totonu o le faleoloa o le a sefe ai oe ma ono sese

    Le lelei le ituaiga vali ua afaina foi e le gata i le lanu o le lauulu, ae o lo latou soifua maloloina, o le mea lea, pe a faʻatau taugofie vali i le fesuiaiga pe i se tau maualalo (poʻo na o se masalosalo oloa mai se le iloa kamupani), e sili atu le teena o le faʻatauina. Afai e filifilia e le teineitiiti le leo, e te le manaomia le teena le ofo o suʻega (ma sili atu ona aua le le leoa / suia ana faʻaiuga).

    Piki i luga le vali, suesueina le igoa oi luga o le afifi.

    E le tatau ona aofia ai le amonia i le oloa

    Lapatai Fufulu le vali i le taimi, a leai e te ono afaina le ulu. E le fautuaina foi e sasaa le tele o vali i luga o le vaega e vali!

    Leaga mea ole tausiga ole lauulu

    Lelei oloa faʻaalu - e foliga mai pe faʻafefea mea masani e pei o solo, poʻo faʻaputuputu, poʻo le ufimata sese e mafai ona fesoasoani i le vave ma le le fiafia i le lauulu? Peitai, e mafai.

    O se oloa le talafeagai o loʻo mafai ona siʻitia ai le fua o le lauulu, faʻatupuina ai le palapala i palapala ma vai masima i lalo o latou. O lauulu e pa'ū lona susulu ma amata ona foliga le mautonu ma samasama.

    Gauai atu! E tele kamupani teuteu faʻapitoa gaosia oloa faʻailo "faʻamaninoina" poʻo "pe a uma ona nini" (shampoos, masks ma balms). O ia mea e pei ona sa i ai, ua palu, faʻamaʻapeʻape le lauulu, faʻalauteleina le latou mafaufau ma puipuia le sosolo o le palapala i totonu o le lauulu laʻau.

    Malamalama pe a uma isi taualumaga

    O le mafuaʻaga o le samasama e mafai ona:

    • le talafeagai le faʻaaogaina o tu ma aga masani faʻamalamalamaina i le fale,
    • le le lava le poto masani o le aliʻi ile faʻamanino, pe o le aliʻi faia le faʻatonuga ole faʻavave, faʻalavelaveina le faʻasologa o gaioiga,
    Faifaimalie soo i le faʻamamaina o le moega e mafua ai le samasama i le lauulu
    • faaumiumi le faʻaaogaina o le solarium poʻo le sunbathing,
    • togafitiga o nisi faʻamaʻi (aemaise pe a fai o togafitiga togafitiga e aofia ai chemotherapy, mo se faʻataʻitaʻiga, kanesa).

    Auala e aveese ai le samasama

    Ae e ui i lea, faʻafefea ona faiaina oe i le samasama o lauulu pe a uma ona faʻamamaina? O lenei faʻafitauli e faigofie lava ona fofo, o le mea taua o le amataina lea o le faʻatulafonoina o ese mai le faʻamoemoeina paolo i le taimi, ma e tatau ona faia i se taimi vave.

    Ole avanoa ole toe faʻamaninoina e tatau ona mafaufauina - pei o se tulafono, tagata e ana le uliuli ma mumu laulu e vaʻavaʻai i lenei auala faʻasaʻoina - latou te manaʻomia e uiga i le 3-4 tinting taualumaga.

    Valivali o lauulu i le salon

    O i latou ua maeʻa ona faʻamalamalamaina ia curls, o le avanoa e fai soo salu faʻamamaina ua mama i le lanu (auro, meli, palapala lanu pa). Faʻapea foi, ina ia faʻateʻeseʻesea le samasama, o oloa faʻapitoa siliva ma le lanu o lanumoana poʻo lanu viole e atoatoa.

    O le isi filifiliga o le toe foʻi i se mea masani. E taua le iloa o faʻamalamalamaina oloa tausiga lauulu e filifilia na o le maeʻa lava ina ua maeʻa feutagaiga ma le matai, ma ia iloa ai le tulaga o faʻafitauli ma le soifua maloloina lauulu.

    Ole faiga e faamalamalamaina ai le laulu e sili ona fai ile fale salalau, ma faʻalagolago ile matai

    A faʻapea e filifili se fafine moli i le potu, e tatau ona e iloa: i le taimi o le faʻatonuga o le faʻamaninoina i le salon, e faʻataga e le pulu faʻataʻitaʻia ona faʻaalia foliga lalelei i luga o le lauulu (Na ia valivali lelei i latou, mulimuli ane togafitia i latou i ni mea faʻapipiʻi faʻapitoa).

    Ae e leai se tasi e saogalemu mai mea sese (ua lapataia muamua e uiga i le ono foliga mai o se lanu samasama, e oo lava i le tulaga o le filifilia o le lumanaʻi lanu o curls, aemaise i latou na vali muamua). Afai na fai muamua curls, styling, lamination taualumaga, pe o le iai o se fofo mo "chemistry" matauina - e taua le faʻatali mo sina taimi aʻo leʻi faʻamalamalamaina le lauulu (mai le vaiaso i le masina).

    Self-valiina lauulu

    E tele taimi, e filifili e tamaʻitaʻi moli i le fale, ina neʻi ova le totogi o le matai mo galuega. E masani lava, o le faʻafitauli o le samasama o lauulu e au faʻatasi ma le iʻuga o le le lelei o le pisia i nisi o fafine.

    Afai e le mafai ona e asiasi i le ofisa ma toe faʻamalamalamaina i le salonona, pe faʻatau mai oloa taugata taugata, ona mafai lea ona e masani ona faʻaaoga auala na faʻamaonia e augatupulaga o blondes.

    Nei o lauiloa lauiloa yellowness fua mo lauulu.

    Rhubarb Masini Ava

    E sauni ai oe manaʻomia:

    • 1 tsp laupepa mago lelei
    • 30 ml uaina (e sili atu ile paepae mamago).

    Le metotia o le sauniaina o le ufimata: palu laulaau ma uaina ma tuʻu i luga o le vevela vevela. A maeʻa le faʻamaligiina o le afa o le paluga, vaimama le faʻaiʻuga tele ma faʻatumu. Ina ia maua le lelei o meaʻai maua i lauulu, ua fautuaina e teu se ufimata mo le atoa le itula.

    Le sili ona lauiloa - onion broth

    E vela paʻu oisi lapisi seia oʻo ina vevela i luga. Sosoʻo mai, e tatau ona tuʻu i lalo le kalama mo ni nai itula (e sili atu le kuka ma faʻamalosi le tofo i le ao), ona faʻapipiʻi lea i le laulu ma se omomi, toe fai le faʻagaioiga pe a uma le 30 minute.

    Supo aniani

    Matou te aveeseina le lauulu i se pulou (uma o se taele taele ma selofana e talafeagai) ma taofi le po. I le taimi lava na ala ai ona ala i luga, fufulu ese, ma i le taimi nei le laulu e velea ma le sua o le tipolo.

    Kefir apalai

    E aoga tele le kulimi mo i latou e faʻamalamalamaina curls i le fesoasoani mai o le vineti.

    Mo le kaldu na e manaʻomia:

    • Kefir - 50 ml,
    • Vodka - 2 sipuni tele,
    • Moli mo (mo lauulu lanu pe malamalama) - 1 sipuni,
    • Afa se tipolo, fuamoa.

    E tuʻufaʻatasia mea uma seia oʻo i le taʻutaʻua tele i le umi atoa o le lauulu mo le 6 po o le 7 itula (ua aveese le lauulu i lalo o le pulou poʻo le ato), mulimuli ane ua maeʻa ona fufulu lelei le paluga.

    O metotia faigofie, e pei o le fufuluina, e mafai foi ona faʻasaoina tumau le uluaʻi lanu o lauulu, tolopoina le gaioiga o latou lanu samasama.

    Le sua o le vine ma le samuuni

    Ose auala faigofie e fufulu ai, lea e faʻaola ai e le gata i le samasama ile laulu, ae o le "palapala" aafiaga pe a uma ona faʻamamaina le agavale i le fale.

    Le sua o le vine - o se auala e faʻamalamalamaina ai le lanu samasama

    E manaʻomia le faʻaititia o sua o le vine ma le shampoo (i le fua faatatau o le tasi i le tasi) ma le fasimoli - amata mai aʻa. O lenei taualumaga o loʻo faia seʻia oʻo ina maua le iuga mulimuli.

    Faʻafefea ona fai e foʻia ai se lauulu faʻafefete ole lauulu

    Lisi o le faʻatinoga o le masani a pigment i pupula vali

    Faʻafefea ona aveʻese le samasama o le lauulu ma puipuia ona foliga mai? Tatou muamua taulaʻi le faʻamalamalamaina ma le suia o lanu masani o paʻepaʻe paʻu. I le laulau i luga, e mafai ona e vaʻai poʻo le a le lanu ma le paolo o le a faʻaliliuina pe a faʻaaogaina nisi fatuga.

    I lalo o le faatosinaga a le reagent, o se amataga o talaaga o le faʻamaninoina aliali mai i luga o laina. Oe mafai faʻaavanoa vave le tele o taimi e tatau ona e vali ai curls ia 'ausia ai le manaʻomia aoga.

    Ina ia iloa pe aliali mai le samasama i se taimi, aemaise lava pe a fai o le vali faia i le fale ma o tatou lava lima, tatou taulai atu i tatou masani lanu.

    Ae a pe afai o le faʻaiuga ua maeʻa maua ma faʻafefea ona aveese yellowness mai pipiʻi lauulu?

    Faʻapitoa metotia e faʻatauaina yellowness

    Pigments e toesea ai le le fiafia i ata o unta

    Masters fautua mai, afai e aliali mai le le fiafiaina foliga pe a uma ona suia le leo, filifili i mea nei:

    • Valivali manoa i le lanumoana poʻo le lanu viole (fofo i le fua o le sipuni ti o lanu i le lima lita o vai). O se fofo totoʻo e le tatau ona faia, e mafai ona e maua le aʻafiaga o le "Malvina",
    • Valivali faʻasaʻoga mixtons e sili foi mo yellowness (ashena, efuefu poʻo lanumoana). O le vaega lea o lanu e le gata faʻalauteleina le paolo o lefulefu, ae ia faʻateleina foʻi matt.

    E taua ia. E naʻo le tasi le tali o le fesili poʻo le a le vali e aveese ai le samasama mai le lauulu - naʻo le vali fefiloi o le kamupani lava e tasi pei o le pulu sa faʻaaoga muamua.

    • Soʻo se lanu samasama lanu e faʻamamaina ai le launiu faʻafuaseʻi, ona e faʻatusatusa i lanu samasama, ma e naʻo le vaivai tele.

    Le faʻafitauli i le ata e mafai ona faʻasaʻoina na o le mikston sili ona maualuga.

    E taua ia. A o lei valiina ma valivali, e fautuaina le faia o se suʻega i luga o se laina e le malamalama ina ia aua nei foia le faʻafitauli o le auala e aveʻesea le samasama mai le vali lanu.

    A faʻaaoga le mixtons, e taua le faʻalogo i manatu o loʻo aiaia e le faʻatonuga:

    • Mo leo mālosi o le muamua pigment curls, o le tuʻuga o le mixton o le tasi i le tolu. O le mama o le curls, o le faʻaititia le fofo e tatau ona faʻaaoga e fufuluina ai lauulu,
    • O le faʻaopopoina o se valivali ile vali e le mafai ona o lona aofaʻi e sili atu ma le tele o le palu lanu - le taunuuga e mafai ona le mautonu.

    Fautuaga. O auro ma mumu mumu e le mafai ona pisia i le lefulefu ma le ie uliuli, e mafai ona e maua le lanu lanumeamata o manoa.

    Faaiuga

    Lenei tausaga, faʻatusa faʻalauiloaina lauiloa o le masani, lanu samasama ma le lauulu lauulu.

    A o lei valiina, faitau ma le faaeteete faʻatonuga, ona leai ai lea o se fesili pe faʻafefea ona aveese le samasama mai le laulu o aa. E mafai foi ona faʻaaogaina metotia a tagata o le faʻamalamalamaina ma le faʻamamaina o uʻamea - meli maso, se tinoʻu o chamomile, tipolo. O le vitio faʻalauiloaina i lenei mataupu o le a taʻu atu ai ia te oe auiliiliga e uiga i le tuʻufaʻatasiga o le lanu palette ma ata o vali po nei.

    Auala 6 e aveʻese ai le samasama ma ufimata ma vaimama

    I le tele o tulaga, ina ua le alualu i luma poʻo le sese le noda, e tupu ai le samasama, lea e tupu pe a oʻo mai se faʻafitauli i se vailaau o lanu ma pigments. Le a le tele o lenei lanu samasama o le a malosi malosi e faalagolago i luga o uiga patino o le uluaʻi ata.

    Tulu o lauulu - o se iʻuga o le faʻafitauli masani o vali

    Vali e pupula lauulu e aunoa ma le samasama e le masani ai, e tatau ona e iloa le mea e faʻatau ma pe faʻapefea ona valivali uʻamea ma ia, o le aofaʻi o le taimi mo le matua, ma isi lanu.

    Alofa foliga ulavavale? Aveese le samasama? Tofotofo ma lanu? Pau lava nei e faigofie ma taugofie ma Tonic. Fautuaga ole laulu ile lauulu ile poto masani ile tusi talosaga, pe faʻafefea ona faʻasaʻo se iʻuga e leʻi taunuʻu. Mea uma i luga ole faʻataʻitaʻiga o ata # 8.10 ma # 6.0

    Talofa laʻu au faitau aulelei.

    O le a ou tusia lenei iloiloga mo se taimi umi, toeititi atoa le tausaga sa ou tapenaina mea, ae o le mea taua o le sailia lea o musumusuga mo le tusitusi, o lea la o laʻu pele Tonic na tumau faamaoni i loʻu fesoasoani e aunoa ma lauiloa ma iloa. O le aso o le a ou faʻasaʻo ai aʻu ma faasoa atu loʻu poto masani, pe a e manaʻo ai, ma le mea lilo o auala e taofi ai se malulu lanu uliuli i le va o lanu autu / leo.

    Po o ai lava e faitau ia te aʻu mo se taimi umi, masalo na ia manatua na ou liua i le aulelei sili atu nai lo le 10 tausaga talu ai, ae sa i ai 2 taimi taumafai e suia le lanu, ona mumu lea, i le laulu, ae ou te lagona le le mautonu i le uliuli lauulu, e pei o aʻu e leai ou. Ae o le avea ma a fulufulu e le faigofie, e ala i le natura o loʻo ia te aʻu le paʻu malulu uliuli, ae o masina uma ou te taumafai e tetee ia te ia i le suia o aʻa, ma ia tetee, faia se leaga ma taumafai e aumai ia te aʻu le samasama, ma mumu.

    E tusa o le 5 tausaga ua mavae na ou ofuina naʻo se ultralight platinum blonde, ona leai lea o se avanoa i le laulu ma se mumu, ae i le matua, ua amata ona pogisa loʻu laʻulu lauulu, e pei lava o se sakete, pe a uma le 25 i tausaga uma e tatau ona umi le skirt.O lenei ua ou mafaufau e uiga i le lefulefu-tupu, ae mo le taimi nei o loo ou taumafai e faamama i le ultra, ina ia le uma oʻu lauulu e leiloa le matua, o lo o tiga le faʻamaluina o na taualumaga, ma o loo ou tauina se taua faigata mo le platinum blonde faaaoga le masani ma sili ona taugofie Tonic .

    Tonic o se moli lanu mai le Rokolor ituaiga. E mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa o loʻo iai se fata mo fasimoli faʻapipiʻi, ma e ui lava mo ni paolo e tatau ona e taufetuli solo, o le tala e uiga i faʻamanuiaga o lenei vali lele vave. E aoga le suʻeina o ia i luga o fata pito i lalo i totonu o le faleoloa, latou te nana o ia, e tatau ona e ifo maualalo i lona lalelei Tonic.

    Le tau e uiga i 100 rubles, e fuafua uma i le faleoloa i lau taulaga

    O Oloa Gaosia Rusia

    Fua 150 ml

    E manaia tele le afifiina, o se fagu lanumeamata matagofie ma se pulou sikafu, e faigofie le dispenser, e leai ni faʻafitauli pe a aveese le palu.

    Tonic e maua ai le tele o ata, aua o se lanu malamalama, o lea i teori e mafai ona suia le ata i masina uma, pe o le tele foi o taimi, e aunoa ma le afaina ai lou lauulu ma lau uluai lanu. Ou te le fefe e faʻafuaseʻi ona suia le ata i le fesoasoani a mea faʻapenei, aua ou te iloa e le mafai ona fufulu ese le lanu mumu o le Tonics mai le lauulu ma ni nai masina, o se malosi malosi mumu pigment, o lea ia maitauina le teine ​​pe afai e te ofuina matagofie tembaga ma mumu curls.

    O ata mo teine ​​laulu 'aulelei e le lava le onosaʻi ma faʻatagaina oe e taumafai i luga ole paolo mafanafana / malulu, taumafai 1-2 paolo e faʻapogisaina le uluaʻi lanu lauulu.

    Ou te faʻatauina le tonic mo le tasi mafuaʻaga - e faʻaitiitia ai le tatuiina uila, faʻatumauina le paolo pe a uma ona niniiaina, aua o lea, Nu. 8.10 “Pearl Ash” e sili, ma Nu. 6.0 “Light Blonde” e fesoasoani ia te aʻu e faʻataʻitaʻi ma lanu.

    E masani ona amata ona vali lau 2-3 vaiaso pe a uma le nini, pe a amata ona vali le vali ma samasama

    • Ata 8.10 “Pearl Ash” mo le moli ma faʻamalamalamaina

    E i ai se lanu vali, o le tutusa o ia suavai, tutusa i le jelly, pe a fufuluina i le vai e maua ai se tamai foam, o le manogi o se fasimoli masani, e le faʻaita

    Gaosi oloa Faamatalaga:

    O le sili ona taua manatu o le "Fautuaga", e taua tele le filifilia o lau oe lava auala o le talosaga ma le aofaʻi manaʻomia, ma e faʻalagolago uma lava i le muamua paolo, umi ma le tulaga o le lauulu.

    Faʻavae

    E ala i tofotofoga ma mea sese, na ou mauaina ni auala talafeagai e faʻaaoga ai le Tonics e maua ai se paolo matagofie.

    Lapataiga! O teine ​​e laʻititi lauulu, aua neʻi e faʻaaogaina se ie lanu viole poʻo le lanumoana paʻepaʻe ile lauulu i lona foliga mama, aua le tuʻuina i latou ile laulu, seʻi vagana ua iai se galuega e faʻaliliu i Malvina. O lenei metotia e talafeagai pe a fai mo teineiti e uliuli lauulu, tulaga 7-8, ona liua lea o le paolo malulu lefulefu-lauulu.

    O le fufuluina ma le lemu palama. Fetaui lelei mo ultra-malamalama blond, i.e. malosi ese ese. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaitiitia le pulu pasama i totonu o se koneteina (pesini, fagu, pakete, ma isi mea) e maua ai le lanu vali lanu. O le faʻamalosiʻau e filifilia faʻapitoa, ae 3-4 paʻu i le lita e lava mo se paolo malulu.

    Ua matua malamalama ma leaga lauulu "pipiʻi" i le valivali vali, o lea i le taimi o le fufuluina oe mafai fetuunai le tikeri o le malosi, o lona uiga, o le a fufulu 1-2 taimi pe a e sili atu. Ua i luga o le lauulu susu, o se aafiaga e maitauina, pe a uma le mago, o le lauulu foliga foliga malamalama.

    Faafefiloi ma shampoo. Lenei o laʻu auala autu o le faʻaaogaina, talafeagai mo le malamalama ma paʻepaʻe lauulu o le 9-11 maualuga, aemaise lava pe a iloa le eseesega i le va o le pale samasama ma le umi umi.

    Faafefiloi pei o: mo 1 itula. se sipuni lao o le laupepa 2-3 pa'ū Tonics, i le tele e mafai ai, e faʻamoemoe uma lava i le uluaʻi paolo, i soʻo se mea, o le paolo o le a alu laititi pe a fufulu le faʻamalama ma faʻapapa le afu. Faʻaoga i aʻa ma faʻamalosi lelei, palu ma le umi umi ma tuʻu mo le 2-3 minute.

    O le aoga o lenei metotia o le mafai ona e faʻaogaina saʻo i aʻa, tufatufaina le ie viole lelei ma faʻapea ona aveese le samasama mai le faʻafitauli vaega, ma e oʻo lava i fafo le lanu sina. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, ia e mautinoa ia faʻaaogaina le balm, aua o le paolo 8.10 e faʻamamago ai le laulu.

    A māeʻa le laulu, e malulu le lauulu, māmā sina malamalama, e leʻo ilaila le samasama.

    Faafefiloi ma pulu pasama. Ou te le fautuaina. E faigata tele ona tufatufa tutusa le pulu i luga o le lauulu, e iai se isi mea o le a aliali mai, o lona uiga e te ono lamatia le maua o ie viole + isi mea uma, o le pulu lipotia e tatau ona faʻaogaina i aʻa, lea atonu o le a saofaga i le vave afaina o lauulu.

    O le malosi o le valiina o le maualalo, ua i le isi taimi ou te fufuluina oʻu lauulu ou te leiloa tusa o le 60% o le malulu malulu, o lea ou te toe fai lenei faiga pe a uma ona fufuluina (lou lauulu 2-3 taimi i le vaiaso) e le faigata mo aʻu. Ae ou te le i valiina se vali tumau, ou te fautuaina ia taofi le faʻaaogaina o le Tonic pe a ma le 2-3 fufuluina, a le o lea le iʻuga e ono aliaʻi mai e le mautu.

    Leai se mea ou te faʻaaoga totigilima, ae oi latou e faʻaaogaina le mama balm i o latou lauulu e tatau ona faia lenei. Mea taumafa e sili atu nai lo le mea taugofie, tasi fagu ua lava mo aʻu mo 2 tausaga, e le pei o le isi paolo.

    • Ata 6.0 “Malamalama Blonde” mo lauulu sinasina male paʻena

    E eseʻese mai le 8.10 i le ogatasi, iinei e mafiafia, gel, e le tuʻuina atu e le dispenser ni matauʻa, ae "faaputuga", faʻamolemole mo le faʻatusatusaga, o le lanu e enaena enaena enaena enaena, ae o le pigmentation e averesi, a oʻo le pulou ua manino mai o loʻo faʻaliliu lelei. O le manogi e manaia.

    Gaosi oloa Faamatalaga:

    Lenei ou te tosina lou mafaufau i le manatu e uiga i paʻepaʻe lauulu, o le mea moni, o le paolo o le a le liliu malosi, ma e mautinoa lava o le a le pei o le ata i luga o le afifi. O le mea lea, afai e te manaʻo e faʻapogisa pouliuli lauulu paepae ma tuʻuina atu i se ese paolo, ona malamalama moliuli oe.

    Faʻavae

    Lenei o se faʻaaloalo ma paʻepaʻe paolo, e le mafai ona e fefe e alu mamao tele i ai, o le paolo o le a foliga masani i soo se tulaga.

    E tusa ma le faatonuga. Lelei na o le pulu puʻupuʻu ma le umi o le laulu, aua o le peʻa e mafiafia ma o loʻo iai se tupe sili ona le faʻatautaia. Toeitiiti lava atoa le fagu i totonu o loʻu laulu i luga o tauau, ma ua fufulu faʻavave vave, lea e iʻu ina leai atoa aoga.

    Faafefiloi ma pulu pasama. I lenei tulaga, o le valiina o le a le malosi, e tusa o le 0.5-1 tones, ae o le paolo o le a foliga sili atu ona masani ai, ma. sili ona taua, o le a avea yellowness sili filemu ma matauina sili atu lava i fafo le fesuiaiga mai aʻa i le umi umi.

    Mo lenei mea e te manaʻomia: fefiloi le pulu ma Tonic i le 1: 1 fua faatatau (Ou te ave le 2 sipuni. Sipuni ma faʻamalu i fulufulu taʻitasi), palu lelei ma faʻaoga i le fulufulu lelei fulufulu, pe a mafai (ae ou te le) faʻasoaina tutusa tutusa ma se selu ma tuʻu mo le 3-10 minute (e ui lava e le o se tele eseesega i le paolo na matauina).

    E sili le ave o le pulu suamalie e le soʻona fafagaina, ina ia aua nei faʻaʻafiafi o aʻa, e mafai ona teteʻe atu i le maʻimau, maʻimau, lea e aofia ai le faʻapipiʻi i le ulu. O le Tonic lava ia e tatau foʻi ona tuʻuina atu se ituaiga o aʻafia alofa, ae o le mea moni o lenei paolo o laulu e leʻo faʻamalosia e mautinoa, ae e le fafagaina pe faʻamamaina. E mafai foʻi ona faʻaaogaina le Tonics i latou mama foliga i aʻa, ma i le umi e fefiloi ma le pasama, e fuafua uma i ou manaʻo, o le pale o le a pouliuli.

    A maeʻa ona faʻamamago, o le lauulu e faʻalelei saito, e foliga mai e masani lava, o aʻa ma le umi e le eseese i samasama. E fufulu faʻatasi, ae e mafai ona 'eseʻese i luga o le paepae foʻi luga i luga o se lauulu.

    E tutusa lava mea uma ile tulaga lona 2, naʻo le vaega lea e tuʻu iai nai paʻu ole paolo # 8.10. E ui ua tusia o 6.0 le mafai ona faʻafefiloi ma isi paolo, e ui i lea sa ou filifili e faʻataʻitaʻi ma o le iʻuga na sili atu nai le faʻamalieina.

    O le lanu o le fulufuli ua aliali mai e mumu le lefulefu, o lona uiga o le lanu, ua le o toe faigofie le paolo, ua uma na vaʻaia i loʻu lauulu e pei na ou vali ma le vali solo.O le lanu e tutusa AVON vali i le paolo o 8.1, o le laulu maua se paolo malulu ona o le 8.10, ma le malosi faʻaalia 6.0. Ae e tasi le faʻaaliga.

    E taua le aua nei alu mamao ma le 8.10 ma le faʻaeteete tele lava, naʻo le tufatufaina lelei o le paluga e ala i le lauulu. Hue 8.10, tusa lava pe o le a le paluga, o le a mafai ona tuuina atu se lanu lanu viole i lena vaega o le lauulu lea ua avea le paluga ua avea ma sili atu o mafiafia vaega.

    Toning i lenei auala umi umi nai lo isi muamua, o lona uiga e lava le faia o se taualumaga pe a uma 2-3 fufuluina. Ae o lea foi, e taua le vaʻai i le lautele foliga o le lauulu, atonu latou te manaʻomia le "bl bling" ata o le 8.10.

    • E le na o le pau foi lea. Tatou talanoa e uiga i toilalo e tupu.

    Na tupu ia te au ina ua ou faatoa feiloai Tonika 8–9 tausaga talu ai, sa i ai se mea taua na ou manaʻo, na ou manaʻo e avatu le penina i loʻu laulu, na ou faʻatauina le Tonic i se fagu lanu viole ae le amanaʻiaina le tusitusiga "Mo lauulu uliuli atoa" Na ufiufi loʻu ulu i se mama mama. E le mafai ona faʻamatalaina le mea na tupu i luga o loʻu ulu, na o le faʻasauʻaina o Malvina, ou te leʻi vaʻai lava i ni lauulu lanumoana-violet (i lena taimi sa leai se faʻateleina o faʻafefiloi ma ata i luga o le Initaneti o tagata atamamai ma le lanu). Na tatau ona ou faasaʻosaʻoina le tulaga, ae faʻafefea, o le a ou fai atu ia te oe i lalo ifo maualalo, ae o le faʻaiuga o le tala e sili atu nai lo le manuia, i le aso na sosoo ai le tele o faʻafetai i le aulelei lalelei, fesili mai poʻo le a le ituaiga vali na ou le magagana o le auai.

    O le auala e sili ona faigofie, o le fufuluina tasi lea taimi, ma toe tasi le taimi, seʻia iloga le paolo, ae a fai o le lanumoana, mumu, uliuli pigment ua mausali ona 'aʻai i totonu o le laulu, ona mafai lea ona fesoasoani le auala faamaonia - tagamea fasimoli.

    Ole masani ole fasimoli tagamea e faʻamamaina soʻo se paolo ile taimi (ou te leʻo iloa e uiga i lanu tumau), na lava mo aʻu le fasimoli male fufuluina o loʻu laulu ile 2 taimi e tuʻu ai le penina paʻu, ma le lanumoana ua alu e faʻavavau. E afaina ai lauulu? Leai, pe a e le faʻaoga faʻaaogaina pea, pei o le faʻamalama. Laupepa fasimoli o se mea masani, ma o lea e aliali mai e agamalu, tele e tusi ai e uiga i le aoga o le fufuluina ma ia fasimoli, ae na ou faʻatapulaʻaina aʻu lava e fufuluina se paolo le lelei.

    Ia, atonu, na pau lava lena. E tumau pea e faʻaalu, i loʻu poto masani faʻaaogaina se Tonic faigofie ma lauiloa.

    Taua:

    • Manatua le uluaʻi lanu lauulu, tulaga ma le tikeri o faʻamalamalamaina
    • Aua le faʻaaogaina paʻu vailaʻau faʻaleagaina mo lauulu manifinifi.
    • Filifili mo oe lava se metotia talafeagai faʻaaogaina ma le malosi o le valiina
    • Manatua o aʻu fautuaga uma e faʻavae i luga o loʻu lava tagata, ia vaʻai mea ia o i luga.

    Ou te faʻamoemoe o le a aoga le fesoasoani, mo ni nai tausaga i le taimi nei sa masani ona ou maua Tonic i luga o le fata, ua uma ona ou iloa le auala e faauo ai ma ia, atonu e mafai ona e galulue ma ia. Ia e aulelei

    Lauulu malulu lauulu tausiga

    Laupepa Maʻa Indola Silver

    E uiga i le ofoofogia sami buckthorn palu

    E uiga i le Shampoo Sili a Savonry

    O loʻu poto masani ma Kapous Professional Paint

    Fiafia vali lata mai avon

    O loʻu mea lilo i lauulu manaia o le Argan Oil

    Lauiloa curlers Magic Leverag

    Lauulu laulu faʻa Eleni ma faʻapipiʻi i se fulufulu paʻu

    Auala e togafitia ai se samasama mataga

    Faʻafefea ona aveese yellowness o lauulu pe a uma le pamuina, fiafia i le tele o teineiti na lamatia e fai fale fale. E tele auala e foia ai le faʻafitauli:

    • valivali
    • toe suia
    • le faʻaogaina o tonics ma ata lanu
    • le faʻaaogaina o le "anti-yellow" shampoos,
    • faaulu fale o le fale

    O nei metotia uma e lelei i lona lava auala. A filifilia le sao, mafaufau i le tasi itu, o le tele faʻalenatura o mea o le oloa faʻaaogaina, o le faigofie suamalie le aʻafiaga ma le faʻaletonu o le faʻaleagaina o pito ua faʻaleagaina e itiiti. O le a matou auiliiliina auiliili i loʻo le aveeseina o samasama mai le olopalaina o laulu.

    Yellowness lauulu lanu

    Toning o se auala mautinoa o le aveeseina o samasama mai le lauulu pe a uma le pamuina.. Faaaoga tonic vali faapitoa.Ua latou ufiufi fugalaʻau taʻitasi, faʻamalie ese le mafolafola ufiufi i luga ma faʻatumuina uma gaogao i se lanu lanu ma se paolo filifilia. A maeʻa le toniga, e usitaʻi ia curls, siliki, ma susulu i lona malosi ma malosi. O le toʻa pe a uma ona faʻamamaina e foʻia ai le faʻafitauli ma le lanu le tutusa.

    Mo tinting, oloa mai Estel, Schwarzkopf, le Wella Color Touch laina laina ma le CONCEPT Profytouch e sili ona lauiloa. Latou aafia lelei le faafitauli, fesoasoani e aveese le samasama lanu mo se taimi umi ma faaleleia le tulaga o lauulu pe a uma ona moli.

    Faufautua! Ina ia le faʻaleagaina uma curls ma faʻataunuʻuina le faʻaiuga manaʻomia pe a uma le valiina, talanoa i se polofesa mo fesoasoani.

    Vitio aoga: “Na ona ou manaʻo e aveese le samasama mai loʻu laulu ma le fesoasoani a Tonic. ma le mea na sau ai ".

    Toe valiina

    Toe valiina - O le isi auala e faateʻa ai le samasama o lauulu pe a uma ona faʻamalamalamaina ma le fesoasoani a se fomaʻi. O lenei auala o le a fesoasoani e faʻatino le manaʻomia lauulu enaena, ae ia faʻaeteete ma faʻagasologa. O le toe vavaeina o se popolega mo faʻamanuiaina o soʻotaga, ina ia mafai ona fai pe a maeʻa le faʻamaloloina o latou mo le 1-2 vaiaso. O le taualumaga e faʻamaonia ai le taunuʻuga manuia, ae mo lona faʻatinoina e fautuaina ai le faʻaaogaina o ni vailaʻau vaivai, e aunoa ma le amonia ma o loʻo faʻatulagaina o latou.

    Faufautua! Faʻaogaina eseese vasega o vali e mafai ona taʻitaʻia ai lanu e leʻi mafaufauina. O le mea lea, afai o loʻo e fuafuaina e sui le vali, ia mautinoa ia feutagai ma se tagata poto masani pe faʻataʻitaʻi i luga o le loka lava ia.

    Tonics ma sui lanu

    Tinting Sprays, Mousses, Pulu pasama - O se sili lelei filifiliga e faʻasaʻo ai se tulaga le fiafia ma aua le afaina ai lou lauulu. O le pisinisi matagofie faʻaonapo nei faʻaavanoaina tele le tele o lanu o oloa. O la latou galuega o le faʻapaleniina, faʻafetaui le paolo ae aua le faʻatigaina ia curls, faʻatumu latou i mea aoga ma vitamini aoga. O le mea moni o na oloa o loʻo i ai natura laʻau ma o le a faʻamaonia o se uo moni o lou lauulu.

    Gauai atu, Tele o se ufimata poʻo se puluʻi e alu i le lanu moli. Ole faʻaopoopo sili lea mo le soifua maloloina o curls ma lanu saoasaoa, o lea aua e te tuulafoaia i latou, ae faʻaoga saogalemu i lau tausiga.

    Ina ia faigofie ona aveese le samasama mai le lauulu i le fale, e mafai ona e faʻaaogaina nei valiina oloa:

    • Tonic balms mai ia Rocolor - O le tele o ata e mafai ona faʻasaʻo se mea sese i le fale poʻo i se fale lalelei. O le oloa e faigofie ona faʻaaoga, e le solia le fausaga o lauulu ma faʻalelei atoatoa le lanu o lauulu,
    • Aneti-samasama balm mai manatu "O le aafiaga a le Arctic blond" - tausia ma le faaeteete mo loka kilia, vave aveesea le le fiafia "mafanafana" i le lanu. O le oloa e aofia ai polofesa faʻapipiʻi, o lea e ono i ai ni faʻafitauli laiti i le faʻatauina,
    • Schwarzkopf Tomai Faapitoa BLONDME Valivali Valivali Spray Conditioner - e le mafua ai faigata i le faʻaaogaina, faamaluluina curls ma faʻasaʻo se "mafanafana" sese. E le mago le spray ma na manogi lelei.

    Faufautua! Ia faaeteete ma tinting sui: o le tele o latou matutu curls. Afai i le mea sili e mafai ai latou e faʻaaoga ma masani ona faʻaogaina meaai aoga, faʻamamaina masker, ona afaina ai lea o le faʻafitauli na o ia.

    Vitio faʻaaoga ile faʻaaogaina o le valiina o oloa e aveese ai le "samasama" faʻafitauli.

    Yellowness Laupepa

    O se isi vaega i le taua o le "mafanafana" sese o loʻo nofoia e le "anti-samasama" poʻo le "siliva" shampo, lea e faʻaigoaina foʻi o le fulufulu faʻapitoa. Mauaina kamupani kamupanī suesue le faafitauli o fafine ma le lanu samasama ma fausia se mea faigaluega faapitoa. Tele mea o le oloa ei ai siliva, lanumoana poʻo lanu viole. O le filifiliga sili lea mo le aveʻesea o lauulu mai le laulu pe a uma ona pamuina.. O pulu mo puipui samasama e faigofie ona faʻaaogaina ma mautinoa e maua ai iʻuga maualuga i le 10 minute.

    O le Shampoos Concept anti yellow silver, Professional Four Reasons Silver, Schwarzkopf bonacure TrueSilver Shampoo ma isi o le a fesoasoani ia te oe ia tumau moni lauulu.

    Faiga faalenatura o fale

    E mafai ona aveeseina le lalelei mai le lauulu ile fale ma se auala e lē lelei. Fai ni matasele faigofie mai le kefir, meli, tipolo, aniani peel po o le chamomile broth. O lea la, e le gata ia e faʻateʻaina le faʻafitauli paolo, ae o le faʻatupuina foʻi le le lava o taumafa ma vitamini.

    Matou te aumaia i lou mafaufau se tasi o sili ona lauiloa faʻamau e aveese ai le samasama ina ua le faʻamanino faʻamanino:

    1. Fufulu sina 200-250 g o le meli faalenatura i totonu o le taʻele, ae ia mautinoa e fou ma vai, o le lole lole e le aoga.
    2. Faasalalau le meli tele i luga o le umi atoa o le manoa, ae aua le pai i aʻa.
    3. Ufiufi lou lauulu ile polyethylene po ole pepa.
    4. Ina ia faʻatupuina le sauna, afifi lou ulu i se solo mafanafana.
    5. A uma le 1-3 itula, fufulu le lauulu. Faatasi ai ma taualumaga taʻitasi, faʻateleina le taimi o le meli masker.

    Fai mai i latou e le o iloa le faʻateʻaina o le samasama mai i latou i le paepae e le faigofie tele. Mulimuli i le fautuaga a polofesa, aʻoaʻo e puipuia le tutupu mai o se faʻafitauli ma o le a avea oe ma sili ona mataʻina ma fiafia lauulu.

    Fautuaga aoga mo i latou e filifili e faʻamalamalamaina o latou lauulu i le fale:

    Filifiliga o le faʻamalama faʻapitoa

    O kulimi faʻapitoa e fesoasoani foi i le taua i suiga le moomia i le paolo o laulu e lelei pe a uma ona vali. O teuteu teuteu e sili atu le saogalemu ma sili atu le aoga, e le pei ole faʻamalama faigofie..

    I se faʻaopopoga o le faʻamanatuina o le samasama, o le tuʻufaʻatasiga o nisi ituaiga o laupepa e mafai foi ona faʻateʻia ai le maʻa mai lanu uliuli, ae o lo latou tau o le a maualuga atu nai lo i latou e faʻateʻaina ai naʻo le samasama. E taua le filifilia o na tupe pe a uma ona feutagai ma le matai.

    Yellowness Remover mo lauulu lauulu

    O tagata sili ona lauiloa ma aoga aneti-yellowness sui o:

    • Siliva siliva
    • Estel Curex Valivali Inten,
    • Nouvelle Moni Silver,
    • Echosline s6

    O se mea moni Aisea e masani ai ona faʻaalu se lanumoana ile lauulu ile ulu ile taimi ole valiina? O vailaʻau o loʻo fai ma latou fusifusia faʻamamaʻi le lanu mumu, ua atili ai ona paʻepaʻe le lauulu.

    Le faʻaaogaina o le laupepa faʻapipiʻi

    Faʻafefea ona aveeseina le samasama o le lauulu pe a uma ona faʻamalamalamaina ma le lanu moana, e le iloa e se tasi ua laʻititi le lauulu. O mea faigaluega faapena e malosi tele lona aoga, o le mea lea e tatau ona e faʻaogaina faʻaeteete tele.

    Le afaina o le teuteuina o laupepa

    E taua le mulimuli i faʻatonuga, a le o lea, e mafai ona e faʻafitauli matuia le faʻafitauli (e amata mai le vaivai o lauulu ma le paʻu mago i le susunuina):

    1. Faʻaaoga le oloa i se aofaiga laʻititi,
    2. Le tufatufaina atu tufatufaina luga laulu susu susu,
    3. Faʻatali e naʻo le 2 minute, ae afai e te manaʻo e avatua i tautotogo le siliva - e mafai ona e faʻaopopoina le taimi i le 4 minute,
    4. Fufulu lou ulu i le vai mafanafana,
    5. Afai ua vaivai le lauulu, ona uma lea ua tatau ona faʻaaoga se pulupulu fafagaina mo lauulu (vali) lauulu.

    Afai o gaioiga uma o loʻo i luga o loʻo faʻaogaina saʻo, ona avea lea o le laulu o le a matagofie, soifua maloloina ma manaia, ma nai lo le lanu samasama, susulu, eleni ma le faʻamamaina atoa o le aafiaga o palapala palapala o le a aliali mai. Latou te maua ni teuga matagofie.

    Muamua sitepu

    A o leʻi suiina tele le ata, e fautuaina e iloilo le tulaga o le faʻamaoni o le lauulu ma le ulu. Afai o vilivili e maʻimau, vaivai, matutu - ona mo se amataga e taua le toe faʻaleleia o latou malosi (faʻaaogaina shampoos, conditioners ma masks).

    Lau pulu ei ai se aoga aoga i lona fausaga

    Faʻapea foi, pe afai o i ai ni mea e faʻaleagaina le uluulu (mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaiaso pe lua pe a maeʻa le pemita) - aua neʻi faʻaletonu le lauulu i le faʻamamaina. Valivali i se moli moli o loʻo faʻamauina mo i latou ua leva ona vali o latou ulu i le henna poʻo le basma masani - aua nai lo le lanu enaena, e faigofie ona e maua le mumu.

    Laasaga lona lua

    E iai le seti o tulafono o le a fesoasoani e aveese le le fiafia iʻuga ma aloese mai le faʻaaliga o samasama ina ua uma ona faʻamalamalamaina le lauulu (e taua tele le ave i latou e tautua mo i latou e susulu ile fale).

    Sei o tatou auiliiliina i latou auiliiliga.

    1. Vali e tatau ona faʻaaogaina mai le pito i tua o le ulu (o lenei vaega e manaʻomia le tele o le taimi e mafai ai mo le faʻamalamalamaga faʻatonuga),
    2. Ona tatau lea ona vali le ogatotonu vaega, ma e tatau ona maeʻa le ata vali i luga o le itu faaletino ma pa (pe a iai),
    3. E fautuaina e vali vave, ae aua le faʻasaga i pito.
    O fulufulu mata e le mafai ona fai e aunoa ma le vaevaeina o le ulu i zones

    Mo i latou e faʻamalamalamaina mo le taimi muamua - e fautuaina e amata mai le ogatotonu vaega, pe a uma le 15 - 20 minute e vali i luga ole aʻa vaega. 15 minute pe a maeʻa le valiina, e fautuaina le fufulu ese mea uma i le lanu laulu oloa.

    Mo i latou e faʻapupula faʻateleina, o laʻau tele ua vali muamua, mulimuli ane vaega na totoe, ae a vali pito, e le fautuaina e te maelega. E manaʻomia le valiina pe a ma le tasi i le masina.

    Tolu laasaga

    O le saʻo filifiliga o mea e teu ai lauulu o le mea taua lea i lo latou lalelei ma o se aʻupega mataʻutia i le tulaga o le alu ese mai le samasama pe a faʻamamaina lauulu.

    Nai lo le hydrogen peroxide (ua lauiloa e avea o se mea faigaluega malosi, ae ua leva na tuua i aso ua mavae e pei o se lauulu lauulu) e sili le aveina o vali ma le paʻi mai ole penina, platinum, poʻo le savili. E le gata o le a faʻamalamalamaina le laulu, ae faʻapitoa foi le lanu samasama ma faʻaalia se susulu maloloina (i le taimi lava e tasi, e lelei pe a aofia ai vitamini).

    Vali aafiaga ma se paʻi o le penina

    O le tele o fafine i le laulu laulu e masani lava ona fiafia i le masani ai lauiloa i totonu o le malosi feusuaiga ma matauʻa i le uliuli-ulu tamaitai. Oi, pe ana e iloa fafine laulu enaena ma brunettes, o a faigata faigata feagai ma a latou itagia ita!

    O nei fesoasoani uma i luga o se lauiloa suʻesuʻega autu: pe faʻafefea ona aveeseina le samasama o lauulu pe a uma ona faʻamamaina, o le a fesoasoani ia faʻamalosia lou laulu e ola maloloina ma matagofie mo se taimi umi.

    Pulu i laulu e aunoa ma le samasama: vali lou laulu i le fale. Matamata i se ata manaia:

    Mea e leʻi mafaufauina: faʻafefea ona ave ese le samasama mai le olopalaina o lauulu. Saili atu e uiga i le mea sao meafaigaluega mai le vitio:

    Faʻafefea ona aveeseina se lanu samasama pe a uma le valiina o lauulu e aunoa ma le afaina? Matamata le vitio aoga: