Meafaigaluega ma mea faigaluega

4 Faʻamanuiaga o le Laumua Laʻuluʻuluvae - Paʻu

Faia e faʻaaogaina tekonolosi fou, O le ulu ma le tauau o loʻo tuʻuina mai ai le faʻatuatuaina o le ulu mo le faʻamamaina ma faʻafetaui ai isi galuega fulufulu lauulu.

O le gaosi oloa i aso nei ofoina ni numera o mea faigaluega, taʻitasi o loʻo i ai ona lava matagofie matagofie meatotino.

Brand le talaʻaga

O lenei ituaiga na faia i le 1950 e le lauiloa Amerika gaosi oloa o mea teuteu Procter & Gamble. O le igoa Head & Shoulders sa faia faapitoa e atiaʻe ni auala fou mo le fufuluina o lauulu, lea o le a matua faʻamamaina ai le susu. 10 tausaga o loʻo faia ni suʻesuʻega ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia ni mea fou e mafai e le 100% ona faʻatautaia lenei galuega. Lea na atiaeina tagata atiaʻe le kamupani nuʻu sulfide ma zinc pyrithione, lea o oʻo lava i le taimi nei o se vaega o le oloa vaega.

I le amataga 60s o le 20th seneturi, o le ulu fou ma le tauau o le laʻei fagaloa na lafoina i Amerika faleoloa.

Mo le faalauiloaina o le oloa i le lautele ma lautele lautele o le fou ituaiga i le lalolagi atoa, Procter & Gamble sainia se konekarate ma le lauiloa kamupani Saatchi & Saatchi, na tatalaina televise vitio lauiloa i aso nei. Mo le tele o tausaga, shampoo ua avea moni lava o se tasi o sili ona lauiloa i le lalolagi, ma Ulu & tauau oloa ua faalauteleina i vaega eseese, tele ituaiga ua aliali mai mo ituaiga uma o lauulu ituaiga ma faatasi ai ma aoga aoga.

O loʻo faʻatautaia pea e le kamupani ni faʻalauiloa e faʻailoa i tagata faʻatau e uiga i se oloa fou ma o loʻo faʻamoemoe e faʻatautaia ni suʻesuʻega lautele. I le 2007, na faʻapipiʻi fale faʻapitoa i auala o Lonetona, e mafai e tagata pasia ona pueina o latou laulu mai luga ma vaʻai totoʻa i ona foliga vaaia. Na lolomiina le ata lolomiina e le fausaga fou o le brand Head & Shoulders. I le taimi nei, o faʻamalama o lenei ituaiga o loʻo i ai i le sefulu taʻitaʻi o malo i mea e faʻasaina ai le ulu, tau ma le susu.

Oloa Tuufaatasiga

O le Shampoos Head & Shoulders o loʻo faʻaalia i aso nei i le tele o pulou o faasologa, e tofu lava le tasi ma ona lava vaega faʻapitoa ma eseʻese aafiaga mo lauulu. Ae o ituaiga eseese ei ai i latou tuufaatasiga ma toniga mea:

  • vai
  • surfactants (Surfactant) - tuusaʻo vailaʻau faʻasaina, i le tulaga lea, ammonium lauryl sulfate,
  • sodium chloridefaʻaaogaina e faʻateleina ai le viscosity
  • glycol-faavae polymerfaaaogaina e faateleina ai viscosity, moisturize, faamaluluina ma pei o se emulsifier,
  • gaosi faʻapipiʻi gaosi silicone faavae o se softener, antifoam ma humidifier,
  • zinc pyrithione ma nuʻu sulfidee taofia le faʻatuina o le alu susu, i ai mea e puipuia ai i le antijungal ma antibacterial,
  • cetyl ava e faamaluluina ma faʻamagofie lauulu,
  • aloaʻia mo puipuiga mai siama,
  • faaopoopoga mea manogi e tuʻuina atu i le oloa se manogi manaia.

Faitau atili e uiga ile tuʻufaʻatasiga o Ulu & Taua fulufulu i le isi vitio.

E pei ona e vaʻai mai i le lisi, Headamp & Shoulders shampoos e tele mea gaosi i latou i la latou tuʻufaʻatasiga, lea e atuatuvale nisi tagata faʻatau, ae maise o tagata fiafia i mea faʻalenatura ma e fiafia i lima-fufuluina oloa ulu. Ae o mea uma o loʻo lisiina i fua masani e le mafua ai le afaina i lauulu ma paʻu, e le mafua ai allergies ma isi aʻafiaga leaga. I se isi itu, o vaega o le ulu & tauau e filifilia i se auala e faʻaalia ai se aoga aoga ma maua ai le lauulu foliga matagofie. I se faʻaopopoga, o nei laupepa e iai mea masani:

  • mafaufau loloto e i ai le faʻamalologa aafiaga ma maua ai lauulu fou,
  • Suauʻu popo o loʻo iai cocamides taua mo le tuʻuina atu o le malosi ma eli,
  • citric acid tau faasaga i fungi ma siama, faʻamalosia le faʻavae,
  • aveese le aloe vera aveeseina le pupuga, aoga le aoga i vaega o le mea le mautonu, e le afaina ai alergi.

Fuafuaga o Ava & Taʻuloʻulu shampoos: e faasaga i o latou pulu, faasaga i lauulu leiloa, mo le tele mai aʻa lava, ma isi.

O le ulu ma Shelders ituaiga sa i luga o le pito i luga o lauulu pisinisi mo le tele o tausaga. O loʻo faʻaauau pea ona suʻesuʻe e le kamupani polofesa le faʻatulagaina o soʻo se ituaiga o vela ma le mea ulu ina ia mafai ai ona faʻaleleia se lipine e sili atu lona aoga mo le ulu ma tauau.

Ulu o lauulu ma le tauau

Le ulu & Sculders tele o mea matagofie e ofoofogia i ituaiga. I se faʻaopopoga i le mea moni o le faʻamuamua mea o le laupepa o le aveʻesea o le susu, e mafai foʻi ona i ai se isi aʻafiaga.

I le atiaʻeina o le tele o ituaiga, ulu & tauau na amanaia foliga faʻatulagaina o e le gata o ituaiga eseese o laulu, ae faapea foi male curls ma fafine. O le a le mea e faʻatagaina ai ona faʻamatuʻu eseʻese shampo ua mamanuina e aveese ai le aluʻese, ma isi vailaʻau:

  • Moli mo tauau ma tauau mo fulufulu ma vaivai lauulu.
  • Mo solo mago ma gaʻo.
  • Mo malamalama iloga.
  • O auala mo le tausia o le malamalama ma le uliuli lauulu.
  • Natura faʻamamaina mama.

Ulu ma tauau laina o laupepa e feagai ai ma soʻo se faʻafitauli

O le a le mea lilo

Ulu ma sulu Shelders aofia ai o elemene 25. Alu i luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina se tasi iloiloga e uiga i le masalosalo vailaʻau o le oloa, talu ai e na o 3 natura natura i lauulu. O le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau aofia:

  • Menthol - e maua ai le fou i oloa. E tusa ai ma le i ai o lenei elemene i shampoo, e eseese manatu o polofesa. O nisi e talitonu e leai se mea faafoliga menthol tatau ona i ai i le vailaʻau, talu ai e le saogalemu mo le paʻu.
  • O isi, i le isi itu, fautua e faʻatau tupe ma lenei elemene, e faʻaleleia atili ai foliga ma toe faʻaleleia curls.

Menthol o le vaega autu o faʻamalama

  • Formalin o se vaega e puipuia ai se teuteu oloa mai afaina microbes. Ole maualalo ole malosi ole saogalemu e saogalemu mo paʻu ma paʻu. Aepeitaʻi, e le tatau ona e faʻaaogaina ni tupe ma se aofaʻi tele, talu ai o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le paʻu, lea e ono faʻaoso ai i faʻamaʻi ogaoga.
  • Zinc pyrithione o le sili lea i mea taua i le taua mo teteʻe. O lenei antimicrobial ma antifungal elemene e faʻamamaina foi le staphylococci ma le streptococci.
  • Cetyl alcohol - galue e pei o se faamaluluina ma moisturiser. E i ai le semi-synthetic tupuaga.
  • Ina ua uma ona vaʻavaʻai i le faʻamatalaina o ulu taʻitasi ma Shelders shampoo, e mafai foi ona maua le vai, citric acid, cocamide ma sili atu.

Taʻitasi laupepa o loʻo i ai maʻuga faʻapitoa

E tele tagata faʻatau e faʻapea o laumua e fai ma vaisu. Ole faʻaaogaina o seisi mea gaosi oloa e mafua ai le toe faʻaosoina o ount, tele foʻi toe foʻi ile Head ma Shelders.

Faʻalialiavale i Ulu ma Paʻu Taulu

E vave lava ona iloa le faʻatauaina o lenei vailaʻau, ae le ose togafitiga. O le mea lea, e mafai ona e faʻatau mai le vailaʻau i fale teuteu, ae le o fale talavai. Mo se tau talafeagai, o le ae mauaina le tele o faʻafitauli lelei:

  1. Aveesea o le susu.
  2. Ia vaʻai lelei mo le ulu ma mea na fai.
  3. Le leai o se paʻu o le paʻu

Tuuina atu curls le susulu masani ma le tele

O Oloa Gaosia talaʻaga

I le amataga, o le ulu & tauau oloa teuteu laina e vaevaeina i fafine ma alii. O se vaevaega e le gata ua fautuaina mai i se vaaiga faʻafomaʻi, ae faʻatagaina foʻi le atinaʻeina o tuʻufaʻatasiga e maitauina ai uiga o le paʻu ma lauulu fausaga o itupa taʻitasi. O le tau o teuteuga teuteu mo alii ma tamaitai o loʻo tumau i le tulaga tutusa, ae o le lautele o oloa e ese le taua i ana galuega tauave.

E 'eseʻese tamaʻitaʻi ma le fafine o faʻamalama

Mo le tele o tagata faʻatau, o le teuteuina o le laupepa ma le totoʻa ua avea ma mea moni "faʻaolataga" mai le faʻamafu ma le leai o se ola o curls.

Fautuaga Faufautua

O nisi teineiti faʻatauga Ulu ma Shelders faʻamoemoe e maua le tutusa mafiafia ma le pupula lauulu pei o luga o le igoa. Ae o le a le tali atu o le manoa i le aafiaga o vaega o gaioiga o le a le iloa muamua, talu ai o curls a tagata o le tagata lava ia ma e le o taimi uma, e oʻo lava lauiloa auala, fesoasoani i le foia o le faʻafitauli.

I se faʻaopopoga, e ui lava i se fomaʻi faʻapitoa mo tamaloloa ma fafine, e le fautuaina teine ​​e faʻaaoga shampoos mamanuina mo lauulu tama. O nei tuʻufaʻatasiga e aofia ai elemene e matua afaina ai paʻu fafine. Ma nai lo le pupula faʻalenatura ma le aofaʻi, o faʻafitauli ma le papala o le a aliali mai.

Toe iloilo le suʻe ile Uulu ma Taʻitaʻi

O iloiloga i luga o le laina o laupepa Heden o loʻo masani lava e le leaga tele. O le mea moʻi, o le launiu, e le taugofie, ae faʻatasi ai ma lona aoga o le faʻamamaina ma le le tumau faʻamutaina o le susu, e fetaui lelei. Ma afai e te faʻaogaina sina laupepa i le manogi o Apple po menthol, mo se faʻataʻitaʻiga, ona e maua ai foʻi lea o le manogi manaia. Faitio o le laupepa fai mai o le laumepa e le aoga i le faʻamisa o le pamimili: o nisi taimi faʻamamaina e le tineia uma pe seasea faʻamamaina, pe na foliga mai sili atu pe a uma ona faʻaaogaina nei laupepa. O isi taimi, e pei ona matauina, a maeʻa ona faʻapipiʻi se tasi o laupepa, e mafai e le laulu ona mago ma leai se ola mo sina taimi - ae o lenei ua leva ona le faʻamalosia tagata.

Poʻo le a lava le mea, Heden Sholders i le fale faʻamalama mo se taimi umi ma le tele o tagata ua fiafia iai.

Tau mo shampoos Ulu ma Taʻau

E mafai ona faʻatau mai soʻo se Hampen Sholders faʻapipiʻi mo uiga 300 rubles (mo 400 ml). Teuina i totonu 200 ml e le aoga tele ona faʻatau, aua e tatau ona avatu 200 rubles. E mafai ona e mauaina uma i luga o le initaneti faleoloa (i le mea e mafai faʻatau ai taugofie ma sili atu taugata), ma i le masani supermarket (tutusa).

Le tuʻufaʻatasiga o laupepa Head and Shoulders

Ae a, ese Heden Sholders shampoos a i ai se eseʻesega faʻavae. Ae o mea masani e maua ai o loʻo maua pea i le tele o ituaiga:

- Fomali - O lenei mea e puipuia ai le laulu mai siama eseese.

- Sodium lauryl sulfate - o se auala e aveʻese ai mea filogia. E matautia i lauulu ma paʻu ile aofaʻi tele.

- Sodium loret sodium sulfate - faia le fulu ma le tele o laupepa. E matautia foi mo tagata i lapoʻa tui.

- Sodium Chloride - e nafa ma le ogatotonu o le faʻamalama. Mafai ona faʻatupuina le paʻu o le paʻu pe a faʻailoaina i se tele o nei mea.

- Menthol - faʻafetai ia te ia, o loʻo i ai le faʻapipiʻi se manogi manaia.

Ma iai foi ina ia faamaluluina le paʻu cityl ava ae zinc pyrithione nafa ma le faʻaumatia o fungi - le mafuaʻaga o le susulu ma isi maʻi o le ulu. Ma, o le mea moni, e i ai ni lanu ma ni vailaʻau faʻapipiʻi, pei o isi lava laupepa.

E pei ona e vaaia, o Heden Sholders e matua leaga mea i tagata. Ma e matua faigata lava ona faʻaigoaina se natura masani (pe a faʻatusatusa i le Clean Line - lagi ma le lalolagi).

Ituaiga o Laumoli Laʻau ma Taʻau

Pei ona taʻua, mo faʻamoemoe eseese atonu e ese le faʻamalama. Nei o ni lauiloa ituaiga:


- Mafiafia ma malosi. I se faʻaopopoga i le faʻamamaina o le aluʻeseʻe, ua faʻamalamalamaina ai lenei laupepa i le aʻafia o laulu, ma atili vaʻaia ai. Iloiloga toetoe lava sili atu ona lelei: i le tele lava o tulaga, o le faʻafofogaina moni e moni, e le gata i lea, latou te talanoa e uiga i le faʻamalosia o lauulu ma susulu. Latou te maitauina foi ni minus, ma ni mea e seasea lava (latou te talanoa i se taugata tele ma le le manaia).


- Faasaga i lauulu gau. E i ai uma mo fafine ma mo alii. O le faʻamalama e faʻatulaga e togafitia ai faʻafitauli e pei o le folo ma le lauulu, ae e taua le mafaufauina e leʻo lenei fomaʻi, ma pe a uma ona e faʻaaogaina lea faʻapipiʻi, e ono toe foi mai faʻafitauli. Iloiloga sili atu le lelei: matauina le sili ona manaia manogi manogi o lauulu, lona tamaoaiga ia faʻaaogaina, ona ua mafiafia. Ma mai aafiaga: o le lauulu e mama lelei, ma e uiga i le fefete ma le leiloa o le laulu, o mea le lelei amata amata iinei (o le mea moni, e le mo tagata uma): i tulaga sili ona lelei, o pili e mafai na o le faʻaititia na o sina vaega (faapea foi ma le faʻafitauli i le lauulu leiloa), ma i le sili ona leaga - valaʻau, o le faʻafitauli e mafai ona atili faʻaletonu. Ae talu ai o loʻo i ai pea sili iloiloga lelei, e mafai ona e faʻataʻitaʻia lea laupepa (i se tulaga lautele, ia radical aveeseina mai le faʻafitauli o lauulu leiloa, matou te fautuaina le faʻaogaina o faʻamalosi fomaʻi, pei o Alerana).


- Volume mai aʻa o le aʻa. O lenei laupepa o le a avatua lau lauulu i le maualuga ma le matagofie pe a uma le faʻatatauina (e faʻatatau i le faʻamamaina o le pili mo sina taimi ma fufulu lou lauulu, ou te manatu e leai se aoga o le tala). Tele e iloiloga O mea nei: o le voluma e mafai ona oʻo atu i le isi aso. Ma mai mea mananaia laiti - le lauulu malulu, manogi e matua manaia. O nisi tagata sa le fiafia i lenei faʻamalama: o le tele o le mea na le i folafolaina, ma mo nisi, o le lauulu e masani lava ona gaʻo ina ua uma ona faʻaaogaina. Ae o le mea e lelei ai, e naʻo ni nai faʻaaliga lelei, o lea la e tele ai le faʻamalama.


- Tausiga masani. Masalo o lenei moli e mafai ona faʻaigoaina o le "standard" mo Heden Sholders. O fulufulu pe a uma le faʻaaogaina e tatau ona mama, lamolemole, ma susu le tatau. Faamamaina togi suega e ala i le iloiloga, averesi: o le laupepa atoa e mafai ona fetaui lelei ma lana galuega, ae o nisi e le fiafia i le tau o le laupepa (ona e mafai ona faʻatau atu taugofie mo le faigofie faamamaina), o nisi taimi e leai lava se mea e maua ai le tiaʻi faʻalauiloa. I se aotelega, o mea uma e taʻitoʻatasi, ae o le faʻamalosi tino e atoatoa mo le faʻamamaina :)


- Apple mea fou. Citrus Ola fou. Ma le menthol. Ma isi siitii mea ese eseʻese o le laupepa Heden Scholders faʻamalama. I nisi o tulaga, e mafai ona e mauaina le 2-i-1 shampoo (o lona uiga, shampoo ma fufulu conditioner). Mo se suiga, e mafai lava ona e tuʻufaʻatasia le tofo (mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi aso e te tuʻuina atu ai i le Arctic Ice, i seisi e te manogi e pei o se apu, ma i le lona tolu - e oso mai ia te oe ma le Ocean Energy). Iloiloga e uiga i nei laupepa, i se tulaga lautele, o loʻo lelei - ua ova le susu, le 'ulu ua faʻamamaina ma manogi sili atu nai lo le manaʻomia, ae o faʻamanatu le lelei o loʻo faʻapea mai e le mafai e le shampoo ona faʻateʻia le taemo i nisi tulaga, ma mafua ai le matutu faʻaopopo. Ae o le aoga i le tele o tagata e le vaʻaia ia faʻafitauli ina ua uma ona faʻaogaina nei faʻamalama.

O le mea moni, e leʻo mea uma nei o Heden Sholders shampoos. Ae, pei ona fai mai le tele o tagata, o le tele o latou e matua lelei lava faʻafoeina le latou galuega atofaina - faʻateʻaina pili (o le mea moni, le tumau, tutusa uma lava, soʻo se mea lava e fai mai ai, ae ua na o se masani, e ui lava e matua lelei, shampoo) ma faʻaiʻuga o le ulu .

Tulaga lelei ma leaga

O se tasi o faʻamanuiaga taua ole laʻau fulufulu Heden Scholders (Ulu ma Taʻutaʻua) o se lautele lautele o gaioiga. O le fatuga tulaga ese e le gata ina tau faasaga i le peeling, ae o loʻo afaina ai foʻi le tulaga o le laulu atoa. Matou te faamamafaina ona autu lelei:

  • a lautele filifiliga o oloa - tagata uma o le a mafai ona filifili se oloa mo latou lauulu ituaiga,
  • o le laina ua faʻaali mai e ala i tamaloloa ma fafine,
  • meaola gaosi e le faʻamamago le vao lelei i luga o le ulu,
  • aveese le faʻamago ma faʻamalosia paleni gaʻo,
  • talafeagai mo le maʻaleʻale ulu,
  • vave mafai ona feagai ma le faʻamutaina o le aluʻeseʻe,
  • e aumaia le agamalu, silkiness ma susulu,
  • Fetaui lelei mo le masani le faʻaaogaina.

Pei o le toetoe lava o soʻo se oloa, Ulu ma Taʻimu e iai ona faʻaletonu:

  1. ina ia le toe foi mai le faʻafitauli, e tatau ona latou faʻaaogaina pea e le aunoa,
  2. e iai se faʻamaʻi o se maʻi teteʻe,
  3. tele vailaʻau ma ni mea masani.

Mea fou

O se vaega iloga o citrus fua fasi. E talafeagai mo lauulu gao ma mo aso uma. O se kulimi faʻapitoa e le gata i le faʻaola mai le peeling, ae faʻafouina foʻi le curls, ma maua ai le foliga maloloina.

Afai ua e fufuluina le lauulu poʻo ua faʻaleagaina aʻa ina ua maeʻa ma isi faʻataʻitaʻiga o lauulu, ona faʻatau mai ai lea o le oloa o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le fausaga i se taimi vave.

Atikauta

E tusa ai ma le au gaosi, na te faʻafouina le epidermis ma tau le pupuga ma le vevela.

Ona o le le paleni pH, e mafai ona faʻaogaina i aso uma e aunoa ma le faʻaleaga o le vao. Uma le faʻamagoina curls ma faʻapelepele le papala. Fautuaina mo mago lauulu.

Moisturizing Tausiga

O le tulaga ese faʻavae aʻafia matua afaina ai le epidermis, matauila ma faʻasologa, susu faʻamalie ma puipuia i fafo atu o mea palu. O loʻo iai le suauʻu almond ma le popo, e tausi lelei fulufulu male ulaula, e fai ia malu ma lamolemole.

Fautuaina mo paʻusisi motusia pe a uma le pisia ma curling.
O le tausiga faʻamaonia e iai le faʻafilemu i luga o vaega o le epidermis, faʻamama mumu ma le mumu, e aveese paʻu paʻepaʻe i aʻa ma faʻafouina curls.

Apple fou

E talafeagai mo tausiga i aso uma. O le manogi o le meamata lanumeamata ma fua fuata o le a faʻatagaina oe e lagona le fou ma le mama pe a uma le muamua faʻaaoga.

E le gata faʻamamaina le epidermis, ae e faʻaaoga foi o se conditioner, toe faʻafoʻiina se susulu maloloina ma foliga matagofie i le ulu o lauulu.

Anti baldness mo alii

Fuafuaina faapitoa mo alii. E i ai uiga faʻapitoa manogi. Muamua lava, o le sini e faʻataʻitaʻia le pala.

Ui i lea, o loʻo fautuaina mo le taua faʻasaga i faʻamaʻi dermatological. Lelei mo le faʻaaogaina tele mo togafitiga ma faʻamoemoe faʻapitoa.

Tausiga alofa

Ole vaega autu ole aloe vera. E i ai le aoga aoga i mea faʻaititia ma faʻamama le afu.

O le oloa lenei o le hypoallergenic ma le leai se vali. O le mafuaʻaga lea e manatu ai o se mea e sili ona taua mo le faʻamaloloina mo tagata e ono aafia i le teteʻe.

Tausiga masani

Faia curls usiusitai, vaivai, fesoasoani i le mago ma solo. Lelei mo le paʻu mamago. Aveʻese le le fiafia, faʻaititia le mumu, faʻafefe le foliga mai o fala.

Tausiga lelei

Fautuaina mo leaga, le mautonu ma vaevae pito. Vaega masani - lavender, cotton ma guar - fafagaina curls ma epidermis, tuuina atu i le lauulu se soifua maloloina ma teuteuina lelei.

E faʻaitiitia ai le gaʻo faʻateleina o fatu gaʻo ma faʻavasegaina faʻafitauli metabolic o le epidermis.

Fuafuaina faapitoa mo alii. O fufulu, aveʻesea o le peeling, ma faʻaaoga masani, 100% faʻamamaina ai faʻafitauli o le epidermis.

O le manogi manaia le manogi o le vai o lo o tumau mo se taimi umi pe a maeʻa vai.

Tausiga malu

Fautuaina mo matuitui fefetepe a amata ona vevela le ulu ma oso ai le ita.

Eucalyptus i le aofia ai le le fiafia ma le vevela, tau mago ma toe faapaleni le gaʻo.

Mafiafia ma malosi

Lenei oloa fesoasoani i vaivai ma manifinifi laulu. Ole faʻaaogaina soʻo ole mea e fesoasoani e faʻamalosia ai le laulu, ma aʻa faʻamalosi ma ola maloloina.

Ole ituaiga pule lea e pa'ū i manoa uaea.e manaʻomia le puipuiga mai fafo atu o mea le lelei.

Aneti tulaʻi mo fafine

O loʻo tausia lelei le papala ma le manoa, ma faʻamalosia ai i latou ma puipuia mai i mea leaga uma.

O ana mea aoga e le gata faʻaola mai le peeling, ae faʻapea foʻi ona puipuia ai le pulu. E i ai i latou mea tulaga ese mea, lea e aofia ai vaega faʻamaonia tolu.

Taʻaloga fou

E faʻafouina ma toe faʻafoʻi mai curls, faʻamamaina ma faʻaavanoaina le puipuiga mai le faʻamoe ma le susunuina.

Tele mo ulu suauu. O le laulu pe a maeʻa le faʻagasologa tausia le fou, tele ma le mama mo le aso atoa.

Malosi o le sami

O le oloa e faʻavae i luga o le galu minerale. O le fomula ua fuafuaina faʻapitoa mo lauulu na leiloa le maloloina ma le susulu vai.

E tau i faʻafitauli tetele o le ulu ma toe faʻafoʻi le gaʻo paleni o le epidermis.

Le faamamaina loloto

Faapitoa mo alii. E tusa ai ma le au gaosi oloa, ua i ai i le tasi talosaga se tulaga ese O le fomula e faʻamamaina atoa ai le mimiti, faʻasolosolo ona ola ai, susulu ma malu.

Faʻafetai i lala ma pili, o le oloa faʻalelei atoatoa curls.

Volume mai aʻa o le aʻa

Fuafuaina mo tagata e fiafia i laufanua lauulu ma lauulu laulu tino. E fetaui lelei mo i latou e iai vaevaega ma pito malepe.

O loʻo fautuaina foʻi mo manoa ua faʻaleagaina e le vailaau faʻavasegaina. Lelei mo manifinifi manifinifi, vaivai ma le magafagafa.

O le a le mea e aofia i totonu o le moli?

O le oloa e aofia ai tusa ma le 25 vaega, ma o le tele o latou e tupu mai lo latou tupuaga. Ona o ia ituaiga o vailaʻau, e tele feeseesea manatu e uiga i lenei laina.

Ui i lea, o loʻo fautuaina e le sosaiete a Rusia o dermatologists.

O lea, o le a le mea e aofia ai i le vaega autu:

  • zinc pyrithione - tau faʻatasi ma meaola niniʻi ma fungi lea e faʻaosofia le tupu ai o le susu. O lenei vaega e masani ona maua i analog tala oloa e faasaga i seborrhea, talu ai ona ua faateleina gaioiga e faasaga i pathogens o dermatological faamai.
  • Menthol - Faia le malulu i lauulu, manogi ma malosi. Peitai, taofi i le aoga o lenei vaega e ese. O nisi trichologists le faʻamaonia le faʻaaogaina o le menthol, talu ai latou te talitonu e afaina ai le uluulu.

O isi, i le isi itu, fai mai o lenei vailaʻau e avea o se conditioner, e faʻafouina ni manoa, e faʻatupu ai le usitaʻi ma le malu.

  • Cetyl ava - faʻatinoina le galuega a se moisturiser ma faʻamalu malie matutu i laʻau.
  • Formalin puipuia o ia lava mai siama. Tele trichologists popole e uiga i le faʻaaogaina o le formalin i le shampoos, pe a mitiia i le paʻu, e mafai ona afaina ai le soifua maloloina.

    Ae o le aofai o le formalin i Head & Shoulders e saogalemu.

    I le faʻaopopoga o nei mea, o loʻo aofia ai i le vailaʻau citric acid, sodium citrate, sodium chloride, ammonium sulfate ma le vailaʻau o vailaʻau.

    Talosaga

    Mo le mauaina o se faʻaiuga lelei, Ulu ma Ufi tauʻau ua fautuaina e faʻaaoga e tusa ma faʻatonuga:

    1. faʻaaoga sina vaega laʻititi ile ulu susu ma faʻataʻapeina luga o le laualuga atoa ma ni manoa.
    2. Fufulu le vai ma faʻamalosi uma vaega o le ulu ma ni manoa i le faʻamalositino gaioiga mo le 2-3 minute.
    3. Fufulu le faʻapalapala i le vai mafanafana.

    Ina ia faʻaleleia atili le aʻafia ma maua se faʻaiuga vave, ua faʻatonu e le au gaosi oloa le faʻaaogaina o isi ituaiga oloa - sprays, balms po conditioners.

    O le umi ole togafitia ile laupepa, e matuaʻi taʻitoʻatasi. Faatino ia le itiiti ifo ile faatolu ile vaiaso mo 1-2 masina.

    Anotusi

    E leai ni faʻamasinoga faʻapitoa i le faʻaaogaina o le faʻamalama. Ui i lea, e faʻamauina lea i tagata e ono aafia i faʻalavelave e maua i vailaʻau.

    Ae le i faʻaaogaina le oloa, ia mautinoa e le mafua ai lou alergi.
    Mo le faia o lea, faʻapipiʻi sina tamaʻi vai i le lima. Afai o le paʻu e le lanu mumu i totonu o ni nai minute ma le oloa e le faʻatupuina le faʻaletonu, ona e le mafai lea ona fefefe i aʻafiaga i le lumanaʻi.

    Sei tatou vaʻavaʻai i se ata vitio i luga o le suʻega o lenei sampo

    Ole mea taua ile autu o Ulu & Taʻutaʻua ole ituaiga eseese o fofo ananafi. Tagata uma e i ai le faʻafitauli ma le ulu e mafai ona filifili mo i latou lava le ituaiga shampoo e le gata e faʻaumatia ai le faʻafitauli, ae e maua ai foi le laulu foliga maloloina.