Lauiloa

Faʻafefea ona fai se lauulu laulu ma se uila?

O lauulu i le sulu i luga o se ofu mafiafia e talafeagai mo lauulu o soʻo se umi. O se mea lautele fesoasoani e mafai ai ona e fatuina se sitaili muamua ile 10 minute. O le maila ma le leai o se teuteuga o le a lagolagoina le foliga o se volumetric beam, stylish retro styling ma Greek hairstyle.

A aunoa ma se lautele lautele teuteuina i rhinestones, fulufulu, e faigata ona mafaufauina se sitaili Chicago-style. E oʻo lava i se sikuea lamolemole o le a suia faʻafetai i se sikaili fesoasoani. Filifili se mea e fiafia i ai mo lau umi, aʻoaʻo le ata ma faʻamatalaga o sitaili.

Penefiti soa

O le lauiloa o se masini faigofie e faigofie ona malamalama ai:

  • o le ofuvae eleni e nofo faʻamau i luga o le ulu, ae, faʻafetai i le paʻu malo, e le oomiina,
  • e faigofie ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi i uumi uumi ma loka ultra-puʻupuʻu,
  • a pito o eseese lautele e talafeagai mo soʻo se ituaiga o foliga, e tusa ai ma vaega, faʻatagaina oe e nana faʻaletonu laiti,
  • stylists ofoina atu le tele o filifiliga mo aso uma ma afiafi afiafi: mai le faigofie i le soona fai,
  • o le hoop ua tuʻufaʻatasia ma le tele o ituaiga: mai le lalelei i foliga retro,
  • loka tui i lalo o ausi tuu atu i le ata femininity, agamalu,
  • manaia teuteuga filifiliga e taliaina: mai i lalagaina lopa, fasi ie e fai i fugalaʻau fugalaʻau ma rhinestones,
  • o se mea teuteu lelei e tuʻufaʻatasia ma siusiu, 'fili, faʻamau, fusi,
  • o se matagofie fulufulu ua teuteuina i fugalaʻau, lipine, maʻimaa e masani ona faʻaaoga e fai ai sitaili faʻaipoipo,
  • O se faigofie faigofie fesoasoani e mafai ai ona e faia se fou, foliga moni i le kuata o le itula. Faʻataʻitaʻi, saili se tali talafeagai lautele, sili ona faʻapipiʻi metotia. O se fusi elo o se sili aoga fesoasoani mo fafine pisi.

Laititi togafiti i le fatuina o sitaili

E foliga mai e leai se mea faigata: tuu i luga o le fusi i luga o le fili poʻo le pa'ū lauulu ma mea uma, o se ata fou ua saunia. E aliali mai e tele ni nuʻu, o le iloa o le a faʻafaigofieina le faia o lauulu i luga o manoa o eseʻese uumi.

Laititi togafiti:

  • o le a le paʻu ese le pito mai le matala tatala pe a e fufuluina i le afiafi, ae le o le taeao,
  • curl soft curls: o le auala lea e pipiʻi mau ai le mama
  • tausia le foliga o le lauulu lauulu, fesoasoani i le mea faapipii pipii malosi i loka, mousse po o le busa faʻaaoga i le lauulu o le a fesoasoani
  • mo lauulu lauulu, teuteu teisi le laulu i le mea saʻo: i lauulu, laulu tetele, o le mama e sili ona faigofie,
  • mo Eleni sitaili, aulelei foliga, lauulu mai loka tatala, fatuina sili atu curls, sina selu i aʻa,
  • leai se taimi e fufulu ai lou lauulu? Fesoasoani i fafo atu faʻalua pe lautele foʻi le mama. Usu ia filifili, tuu i se tootoo poʻo se fusi, ma faʻaaoga se mea teuteu lelei. Malamalama "mataga" loka o le a le matua matauina.

Fiafia i laʻei lauulu faʻatasi ai ma se ofu paauli

O le fea ata e filifili mai? Fai se amataga mai le umi o le curls, lelei fua o lauulu, le tino o lauulu. O le peli i luga o le umi, manifinifi loka o le a faʻamamafa ai le leaga o le tulaga o lauulu laʻau.

Mo se tagata lapoʻa, lautele lautele avanoa e taliaina. O aso uma ma foliga faʻafiafiaina e manaʻomia ai se isi teuteuga. Vaavaai i le faʻamatalaga o laʻei matagofie foliga i se vaʻai, vaʻai i le ata. E mautinoa e iai filifiliga mananaia.

Vaʻai lauulu e filifili ai mo siva siva mo teine.

Fua faʻatumu mo le laulu ulu tuputupu o aiga mai lenei tusitusiga.

Uluai fili

Auala e gaioi ai:

  • curl curl, lemu sisina le sao e tuʻuina atu le aofaʻi,
  • fai se ofu malu, tatala se vaega o le loka (pe tusa o le afa o le aofaʻi o le aofaʻi) i luga, ina ia faʻaofuina le ofuvae i lalo o le lauulu, nonoa itu itu o le laulu ma le le vaaia,
  • fili soo se ituaiga o fili: Farani, spikelet, fishtail, lua puie, volumetric fili mo fulufulu lauulu,
  • nonoa pito o filo i se fusi uaua, teuteu lalagaina pe a manaʻomia,
  • Mo le faʻamanatuga, faʻapaʻu laʻititi le teuteu ile teuteuga.

Faiga Eleni

Faaputu agamalu malu curls, apalai sina mosese po o le fulufulu. Lauulu lauulu sina mutiʻu.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  • tuu le mea fesoasoani ia sili atu i le 2-3 cm lautele i luga o lou ulu, faʻalelei ma ia e le vaʻaia
  • iʻu ia noataga motusia i lalo o le mama, amata mai itu,
  • o lau galuega o le fausiaina o se voluma faasee
  • faasolosolo piki i luga uma lauulu, faasaʻo le Eleni faasee,
  • faaopopo lauulu masani pe teuteu foi fulufulu ma 'ave i le pito, pe a manaʻomia,
  • apalai sina laititi le varnish.

Maualuga utupoto

O le ata muamua talafeagai i totonu o le ofisa, i se aso faʻamasania. Faigofie sitaili mo se laei taugofie fou. O le fulufulu e tatau ona teisi teisi naseʻe. Mo se foliga retro, fatuina se laʻau malosi. O le sitaili ma se laʻau faʻalua poʻo le teuteuga fugalaʻau foliga foliga lelei.

Taualumaga

  • faigofie selu le lauulu i le umi atoa, aoina le maualuga solofanua. Ia faamau lelei le ofuvae,
  • tuu se laumalie-lua i luga o le lauulu ina ia pasia le fasi pepa latalata i le muaulu, lona lua - i le ogatotonu o le ulu,
  • ma se manifinifi pito selu, faʻalaʻitiiti le loka i le muaulu, faaopoopo le voluma,
  • faia se solofanua solofanua, o le sili matagofie, sili atu
  • vavae ese se loka puʻupuʻu mai le aofaʻi atoa o lauulu, ufiufi i se mama, nonoa i lalo o le pale i se fulufulu ulu, pe a tatau ai ma se lauulu le vaaia,
  • ave le isi sulu fasi, togi i le auala tutusa. O le iʻuga e tatau ona avea ma laufanua lauolaola e pei o tamai pepe (fugalaʻau),
  • faʻasaʻo le ata, faʻapipiʻi le sitaili i se varnish.

Aoao uma e uiga i mea totino ma le faʻaaogaina o le Vitamin Duovit mo lauulu.

O faʻamanuiaga aoga o Aevit Libriderm shampoo e faʻamatalaina i lenei itulau.

I le http://jvolosy.com/sredstva/drugie/aloe.html, faitau fua i le fale

Faʻapipiʻi mo ni manoa puʻupuʻu

E mafai ona e faia se foliga foliga lemu i le 20 minute. Filifili se fasi o soo se lautele, matagofie teuteuina pe manino.

Auala e gaioi ai:

  • selu le lauulu, faaaoga sina pulu malulu poo mousse,
  • Afai e faʻatagaina le umi, faʻataʻamilomilo lauulu ile uʻamea curling pe faʻapipiʻi velcro curlers e faʻaavanoa tele
  • E matutu atoa le lauulu? Oo i le taimi e selu ai loka
  • selu atoa le aofaʻi o lauulu i tua, fai se faʻavae faaputuga. Faatasi ai ma le umi le umi, selu loka e le gata latalata i le ulu, ae faapea foi i pito,
  • faʻamama lauulu i ou tamatamailima, ona faʻamama malie lea, ma faʻaalu sina laulu,
  • faʻapipiʻi ofu ofu lelei, faʻasaʻo le mamanu, toe vavae le pito i luga o le sitaili faʻapipiʻi ma malosi malosi spray.

Loimata lauulu

Mo faʻatuatuaina faʻatuatuaina, fausia ni uumi vaivai poʻo faʻamalosiʻau ma se curling iron po styler. Mafaufau pe o le a le ata e fetaui ma oe.

Tuu le bezel latalata i le fulufulu mata laina pe i luga atu, pei o se faigata pa, piki i luma loka i luga. Ole filifiliga ole filifiliga e fuafua ile mea e te manaʻo iai, foliga foliga.

Vaʻai poʻo a ata e mafai ona e faia ma se fusi o foliga eseese, lautele ma mafiafia. Tagata e maua lauulu mafiafia e mafai ona lafoai laina lulu. Mo le faʻafaigofie, malupuipuia lemu le bezel ma se paga o mea e le o vaaia e tutusa ma lauulu.

O le lauiloa teuteuga filifiliga o se pikiina o laei paʻepaʻe ma le lautele o le 1 i le 3-4 cm, ia e laei o fashionistas pei o se pulu. O le ofu manifinifi e faʻapipiʻi i pito o braids faʻaoso mai ai le faʻalelei. O se aloaʻia faʻapipiʻi lanu-faʻailoga o 'eseʻese lautele ma mafiafia ua leva ona i ai i faiga masani mo le tele o vaitau.

O le isi faigofie ae lelei foliga: o le ofuvae o loʻo nana i lalo o le tele o lauulu, o se fusi ma mea teuteu o loʻo pasi atu i le muaulu. O le lautele o le malu mama e mai le 1 i le 2-3 cm. Siaki pe o le mea moni sapalaiina ua saosaoa mau.

Bob foliga 'oti chicago

A iloga faʻataʻitaʻiga aristocratic o le a fesoasoani e fausia se mafiafia pito o ie, teuteuina i rhinestones, fulufulu, o se matagofie fugalaʻau. Vaega faʻataʻitaʻiga - o se mama vaivai i luga o se ie faʻamalositino ma le teuteuga o loʻo matua faʻaofuina faʻaʻafaʻatasi, tutusa ile laina o laulu mata pe i luga aʻe ole lauluulu.

Pe a filifilia le lautele o le fasi uʻamea, mafaufau i mea tutusa pei o isi tulaga. Tagata e ona le laititi, vaapiapi foliga e foliga mai e le ofi i le lautele o le 5-6 cm ma le tele o fugalaʻau poʻo le fulu. O se manifinifi manifinifi foliga foliga faʻalilolilo i luga o foliga atoa ma faataamilo alafau ma lua auvae.

Manatu ile laei faaipoipo

Laei faʻalelei, laʻei lauulu ma se vaega paʻepaʻe mautu ua mauaa i le TOP-10 faʻalelei mo teine ​​faʻaipoipo. Rhinestones, matagofie lopa, matagofie fugalaʻau - o se mea e le mafaamatalaina ai le felanulanuaʻi fesoasoani.

Snow-sinasina, siliva, susu-papaʻe asoa foliga sili atu ona matagofie i le talaaga o lauulu uliuli. O le Blondes foi ei ai se teuteuga muamua. O le a faʻamamafaina ai le atamai o teuteuga tuaoi matagofie i se lanu eseʻese, ma le teuteuina o laʻau o fugalaau faʻapipiʻi ma filo auro ma siliva.

Aʻo leʻi amataina le faʻaipoipoga, faʻafou le lanu o manoa uliuli. Filifili leo mafanafana o le lanu enaena, foliga lalelei ata mata. O se pulou ua lauiloa e foliga matagofie i lauulu malulu ma maloloina.

Taua! Mo faʻaipoipoga teuteu ma se laei fesoasoani, curl soft curls. Tuu faʻamamaʻi uʻamea, tutuʻi i le itu pe fili i le fili lalagaina itu.

E faigofie e fausia ata mananaia, manaia pe a fai e te maua ile fale le aoina o mea mo taimi uma. O se fulufulu laʻau ma se sulu paʻu i luga o se paʻu paʻu e lava.

O nai sili filifiliga mo le fatuina o lauulu ma se manoa pa i le vitio nei:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

Penefiti Bezel

O le bezel ei ai itu lelei nei:

  1. O le mea e fai mai ai le fusi e vaivai ma e le mafua ai lagona le lelei.
  2. Ina ia faia se laulu manaia i se rim, e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa.
  3. I le fiafia i le rim, oe mafai ona nana le faafitauli o manifinifi laulu.
  4. O le tau gafatia o le oloa e mafai ai ona e faʻatauina mo ofu taʻitasi.

Lauiloa laulu tino laa i lea laasaga

I lenei taimi o taimi, sili ona lauiloa lauulu ma a fusi o mea na folasia i lalo.

O lenei laulu, i le sitaili o vaitausaga o le 70, o le a vave suia foliga o se fafine. E talafeagai mo lauulu uʻumiʻu pe fai sina uumi ole umi. E sili atu ona fai mo se faʻapitoa aso.

Lauulu ofuvae

Na faia le foafoaga i lenei auala:

  1. O le lauulu e selu ma le faaeteete i le itu ma nonoa i le maualuga o le solofanua.
  2. Ua tuu le ulu i luga o le ulu. Ina ia tausia lelei, e fautuaina e toe fausia ma le le vaʻaia.
  3. O lauulu e tatau ona vaeluaina i loka mama. Tasi e tatau ona filifilia ma faʻamautu i le laina o le au.
  4. Mai isi fusi, ua faʻavaeina fusi, lea e toso faʻatasi e fausia ai se ituaiga o faʻamau, lea ua faʻamau i luga o le ulu i se faʻasologa tuʻusaʻo ma pine. Faatasi ai ma manoa o totoe, latou te faia tutusa.
  5. Faatasi ai ma le fusi faʻavae muamua fai le tutusa. I le pito i tua o le faʻatusa, o le laufali ua maeʻa ua maeʻa ona faʻapipiʻi i varnish.

O se laʻulu lauulu ma se sulu i luga o se ofuvae manifinifi o le a foliga fiafia ma matagofie aulelei.

Bezel-faaee

O lenei filifiliga o le a lelei mo lauulu o soʻo se umi. E sili ona talafeagai mo i latou e pupuni lauulu i le natura.


I lenei tulaga, e le manaʻomia e le teine ​​le faia o le sauniuni vaega, ae ia vave amata ona fausiaina se lauulu:

  1. Lulu matagi i luga o curlers poʻo faʻaaoga se uʻamea. O fulufulu mataʻutia e tatau ona sasaina faʻalelei ma lima ma faʻalelei i le varnis.
  2. Ua tuu le ulu i luga o le ulu.
  3. O lauulu e vaevaeina i ni vaega se fa, o le lua e laʻau. Uma loka e fautuaina e selu sina laititi, e maua ai le lauulu lau.
  4. Mea muamua lava, latou te momoina ia nonoa i le pito i tua o le ulu, mimiloina i latou i totonu o se faasee, o pine pine na teisi aʻe i luga aʻe.
  5. E le gata i lea, o itu laʻai teisi e mimilo ma puipuia i le itu mai totonu o malumalu.
  6. Curls faʻalautele teisi ma faʻalelei i le varnish.

Faʻamutuga curls

O le manaia o lau laulu i se lauulu i luga o le laulu uumi e faigofie ona mulimuli ai, mulimuli i fautuaga.


Ae o le tuufaatasiga o galugalu curls ma a rim e sili ona lauiloa:

  1. Fulufulu ma curl hair.
  2. Tuu i luga o le pito ma faamaʻimauina i luga o le occipital eria ma le le vaaia, ina ia sili atu mausali.
  3. Tuʻu se tasi laʻititi uʻamea, faʻapipiʻi faatasi le gusi faʻapipiʻi. Faʻasaʻo faalelei, faʻamautuina le pito i se mea e le o vaʻaia.
  4. Ave ni nai manoa ma fai tutusa gaioiga. I le taimi lava lea e tasi, o le vaega o lauulu e tumau pea le loaloa.

Faiga masani

O le a taua tele mo se tulaga mamalu:

  1. O le paso e tuu i luga o le ulu.
  2. I le tasi itu, o le curl ua uʻuina faatasi ma se uila faʻataʻamilomilo ma fuli atu i luga o le ua, ma faʻamau i se fulufulu ulu.
  3. O lea la, e tatau ona e faia i toega o siku, sui a latou mimilo ma faaputuputu.
  4. A iai le pa, latou te selu i le tasi itu.
  5. Ina ia teuteuina lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina ni pulumu i maa poʻo lopa.


O le bezel o se lauulu sapalai suʻega e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia i soʻo se auala, o lea o le a le faigata mo se teine ​​ona suia lona laulu i aso uma e aunoa ma le faʻatauina o tupe faaopoopo.

Faʻafefea ona fai se sitaili lauulu faigofie i se au

Muamua lava, e manaʻomia ona e malamalama i mea taua, ona fai lea o lou mafaufauga. O sitaili mafai ona fesuisuiai ma lanu, lanu e le vaaia ma lavelave.

Lauulu i se pito - faigofie ma matagofie. E fetaui lelei mo na mataupu pe a e le lava se taimi e totoe e faia ai se lavelave, ae lava ia e teu lou lauulu ile lua minute.

Faʻafefea ona fai le sili faigofie o le sitaili faʻapipiʻi:

    Selu lou lauulu ma vavaeese ma se vaeluaina.

Teteʻe faʻalelei i luga o se pu poʻo se faʻapipiʻi ma faʻamau ma mea e le vaʻaia i nofoaga e le masani ai.

  • Ave se loka o lauulu, milimili i totonu o se tui puipui ma tuʻu i totonu o le mea fesoasoani.
  • Fai tutusa ma isi vaega o le manoa.

  • O pito o le laulu e mafai ona faʻaoso pe a manaʻomia.
  • I le faaiuga o le faʻapipiʻiina, faʻamaʻi i le varnish. Ina ia faʻamalamalamaina lelei, faʻaaoga ou tamatamaʻilima e toso mai ni ou seevae mai ou foliga ma uu i se uʻamea.

    Faʻafefea ona faʻaalia lenei sitaili, vaʻai ile ata:

    Lauulu manaia i se palealii

    Lauulu-Crown o se elemene matagofie mo se le masani ai afiafi foliga. O lenei sitaili e atoatoa mo se faʻaipoipoga mea faʻafiafia poʻo se faʻafiafiaga masani 'aiga o le afiafi. Le soa tuuina atu i lona e ona se paʻi o mealilo ma atamai. Faatasi ai ma se palealii, o le ae lagona e pei o se masiofo moni (poʻo tamaʻitaʻi purinisese).

    E ono eseese le pale i le lapoʻa ma sitaili tulaga. E mafai ona faʻauia i le tua i lugā curls poʻo le pei o se mama i luga o le pale. E faʻalagolago uma lava i au mea e te fiafia iai ma le mamalu o le sauniga.

    Ina ia faia lenei mea, e tolu laʻasaga e lava:

    1. Selu le lauulu i aʻa ma faʻaʻataʻuina ai i lauulu mafiafia.
    2. Tuu le faʻailoga i luga o lou ulu.
    3. Faʻasaʻo le laʻau faʻaali ma varnis.

    O le faʻailoga ua faʻapipiʻi faʻafetai i le selu poʻo se lauulu faʻapitoa. E mafai foʻi ona faʻaopoopoina i le le vaaia o lauulu lauulu i nofoaga e le masani ai. O le lauulu i le pito i tua, pe a manaʻomia, e aoina i totonu o se fusi o curls e faʻapea ai se ata fou ma le masani ai.

    Vaʻavaʻai i le ata i le matagofie o le teuteuina ma le faʻailoga foliga:

    Lauulu ma Hoop ma Bangs

    Tagata e ona o bangs o le a mautinoa lava fiafia i sea fesoasoani. A uma mea uma, e mafai ona ia nana loka soʻosoʻo i taimi o taʻaloga po o matagi matagi. O le aano o lenei styling e matua faigofie lava: na o le faʻapipiʻi i luga o le mama, pei o loʻo 'oso atu' i totonu ma faʻapipiʻi lau lauulu i tua.

    Mo teineiti e fiafia e faʻataʻitaʻi ma o latou foliga vaaia, ae latou te fefefe i faʻamoemoega le fuafuaina, o le laulu e faʻatulaga ma se fulufulu i ai o le a avea ma fofo lelei. O se fesoasoani fesoasoani faapena le vave suia o le ata e aunoa ma ni taunuuga. Afai e te manaʻo i aso nei e foliga e le masani ai, i se auala fou, e te faʻateʻi ai isi, ona avea lea o le mama ma faʻailoga o le a sili fofo.

    Faaaogaina e matua faigofie:

    1. Sulu lou lauulu ma nonoa malosi lou fusi.
    2. Faia se talo i soo se auala e talafeagai mo oe: faʻaaogaina o se faasee faʻapitoa pe na o le afifiina o lou lauulu i se vaega uʻamea.
    3. Tuu le mama i luga o lou ulu e fai ai se aafiaga o le i ai o le malosi.

    O lau fou foliga le masani ai ua sauni. E sili ona taua, o bangs e mafai ona aveeseina i soʻo se taimi, pe a fai o le a mafua ai oe le faʻaletonu.

    Vaʻai i le ata o faʻafefea o le mama ma faʻailoga foliga:

    Fai se ofuvae eli

    Talu ai nei lava foliga mai uluulu i luga o se ofuvae fusifusi mafai ona maua le lauiloa i totonu o aso nei fashionistas. O lenei filifiliga (o le maualuga tekonolosi) e tele ona faʻailoga:

    1. O le Hairatnik e matua talafeagai lava i le faia o ni mea vaivai, o le mafuaaga lea e le oomiina le ulu.
    2. E faigofie ona faʻaaogaina le rim. E le manaʻomia ni tomai faʻapolofesa e fausia ai se lauulu laei ma ia.
    3. Faatasi ai ma le fesoasoani a se fulufulu faʻapipiʻi, e mafai ona e fausia le tele o ituaiga o lauulu.
    4. A leai se taimi e fufulu ai lou lauulu, o le hiratnik o le a fesoasoani e nana lenei faʻaletonu.
    5. O le fulufulu laʻau ma se mailei e mafai ona faia i totonu o le fale faʻafiafia ma le fale.
    6. E mafai ona faʻatauina ni mea faʻapena ma taimi uma filifili i latou i se ata fou poʻo se isi.

    A faʻatau se fulufulu ulu ma se ofuvae eli, ia mautinoa e faʻataʻitaʻi i luga: e le tatau ona faʻamalo lou ulu pe malolo faʻalagolago i ai.

    O ni fesoasoani ia mo le faʻaaogaina o lenei fesoasoani:

    1. A mama le lauulu, e sili atu le faigata i sitaili, o lea e sili atu le amata ona fai se lauulu ile aso lona lua pe a uma ona fufuluina lau lauulu.
    2. Afai e i ai se manaʻoga e faʻamamalu lauulu, faʻaaoga mousse, apalai i lou lauulu ma feula faʻamago ma se la fulufulu, pe a uma ona e faia mea uma togafitiga.
    3. Mo le tele o fafine, e oʻo lava i lauulu e leʻi fufuluina e mafai ona faigata ona faʻaofuina, i lenei tulaga e aoga le faʻaogaina mousse i le po, nonoa le lauulu i se talo.
    4. O le isi filifiliga atonu o se faaputuga malamalama.
    5. A o le mea e le mafai ai ona gaoioi le pu pipi ma faʻamau lelei i luga o le ulu, e faʻamauina ma se mea e le vaʻaia i le pito i lalo o le gum.

    Afai e te mulimuli i nei tulafono faigofie, e oo lava i le lauulu mo lauulu puupuu le umi umi ma foliga atoatoa.

    O se fusi vaega o le a avea ma filifiliga taua mo le umi ma le umi o le lauulu uumi. E talafeagai mo aso faamanatu ma mo le olaga i aso uma. E tele fesuiaiga i lenei mataupu: e mafai ona e ofuina le bezel i luga o lou malulu malo pe faia se faaseʻese mai fafo, tucking curls lalo o le ofuvae. E mafai ona e fili i lou fili poʻo le faia o le siʻusiʻu, ma O le a foliga manaia tele.

    Lelei filifiliga mo lauulu i se pito

    Lauulu laulu foliga foliga lalelei ma sili ona matagofie i nei aso. O le teuteuina o laulu e faia i luga o lauulu malulu. Mo lenei mea, o manoa o lauulu faasaʻo i se uʻamea. Fai se tamai faaputuga luga. O 'auʻau e faʻasaʻo e le fua. Lelei faʻataʻatitia curls faamamafaina le faʻatamilo o fafine lalelei. O sea laulu e iai se fusi e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le sitaili o laei. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le ofi uma ni ofu aoga, ae o le a foliga lelei mai le ofu poʻo le suti pisinisi. E manaʻomia le filifilia o le mea saʻo ma le ituaiga sulu.

    O laei o lauulu Eleni ma le fusi atonu e sili ona taatele i faiga faaonapo nei. O se faʻataʻatiaga e mafai ona e faia e oe lava.

    1. O lauulu e vaeluaina i le ogatotonu o le ulu. O se pusi ua ofu i luga o le lauulu ma malupuipuia ma le le vaaia. Amata i se manoa i le itu o le taliga, faasolosolo afifi uma i totonu.
    2. Faʻapea foi ona selu le lauulu, vaeluaina ma vaeluaina ma tuu i luga o le bezel. Ua motusia le filo i se faaputuga ma tuu i totonu o le pito, ina ia tapuni uma mama.
    3. Mo fulufulu sili lauulu, o se mea e talafeagai mo taimi faʻapitoa, o se selu e faia i aʻa o le lauulu ma o le selu e fai sina lamolemole. E pei ona faia i filifiliga muamua, e lua laʻau e fola i lalo o le ofu eleni. Tasi le curl mafai ona tuua e aunoa ma meaai, ia tautau matagofie i luga o foliga. Ina ia avatua le ata i se sili foliga faʻatagofie, e mafai ona faʻamalolo nisi o nei curls. Ole lelei o lauulu mo faʻaipoipoga.

    Fai se utupoto maualuga ma le paʻu manoa. O lenei hairstyle e lelei mo aso uma. O le sitaili lava ia e faʻailoaina i le paʻu o le itu o loʻo faʻataʻapeʻapeina mai le moi ma avatu le faʻailoga foliga mataga. O le pusi, e ui i lea, e taofiofia ona foliga ma e le faʻatagaina le laulu e ave se foliga le tutusa. Ole mea lea e sili atu ona aoga.

    Ae e taua le manatua pe a filifilia se headband, e tatau ona e mafaufau i le sitaili o laei, lona lanu ma le siosiomaga o le a e i ai.

    Afai o loʻo e alu i se fono pisinisi pe e te faigaluega i le ofisa, e tatau ona e faʻatau se mea faʻapitoa i lanu le mautonu: uliuli, paʻepaʻe, samasama. I le taumafanafana, filifiliga mo lanu susulu e talafeagai. Fusi ulu ma rhinestones, fugalaʻau, moli moli ma sequins - lelei mo pati, faʻaipoipoga ma isi faʻamanatuga. Ina ia faʻaalu le ata, e mafai ona e faia ni matagofie matagofie fusi ma ou lava lima.

    Faʻafefea ona fai se lauulu laulu e faʻaoga ai le gusi-fulufulu mo le laulu uumi (faʻatasi ma ata)

    Ulu ulu ulu ma a latou ituaiga eseese. I totonu o lenei seti, faʻapitoa vaʻaia e tatau ona totogia i se faʻapipiʻi mama. Na te uuina mafiafia lauulu i lona tulaga. O lona autu autu o le tausia lelei i luga o le ulu, e le mimilo ma e le ese. O laʻei lauulu e iai se auvaega ole ofuvae e aoga i lauulu uumi, ma aoina i latou i le fufusi ma le maʻoti lea sitaili e tumau ma le mautinoa seʻia oʻo i le faaiuga o le aso. O le a tatou talanoa e uiga i le faiga o se lauulu i le fesoasoani o le au o se ofu tino i le na o ni nai sitepu.

    1. Fa selu lou lauulu ma vavae ese e oo lava i le vaeluaina.
    2. Liligi lou ulu i luma ma togi le lauulu.
    3. Fai se fulufulu paʻu ma lau lauulu i totonu.
    4. Toe faalagolago i tua ma faasaʻo lou lauulu i se foliga manaia.

    A manaʻomia, lauulu e mafai ona fa' curled ma faʻapipiʻi i lalo o le fesoasoani. E ala i le faʻamauina o le laulu i se fulufulu paʻu i aʻa, ua faia ai se tamai voluma.

    Vaʻavaʻai i le ata o lauulu i se ofu lelei:

    Laupepa mo le laulu lalafo: pe faʻafefea ona fai se lauulu laulu ma curls

    Styling Bezel - E le o taimi uma le fulufulu mama ma mama. Headbands-hoops faʻaatoatoa faʻalelei le ata faʻalelei, pe a e tuʻuina i latou i luga o laulu malulu. O manoa e mafai ona faʻataʻuina i faʻamalosi malosi, savili. Lenei mafai ona faia faafetai i le lautele curling uʻamea poʻo uʻamea. O se fulufulu laʻau ma curls ma a rim foliga foliga le masani ai ma masani ai. E mafai ona nonoa ia nonoa i le pito maualalo, ao faʻatuina ni faʻataʻamilomilo, ina ia faʻaalia ai foliga vaʻaia.

    Faʻamalolo lauulu ma se pito - lauulu, ua avea ma masani ile lalolagi atoa. E faapitoa le lauiloa o mea e taʻu o "taliga" - latou te teuteuina le ulu i rhinestones poʻo le leise. E faʻaatoatoaina e le mama le afiafi foliga ma aumai coquetry ma mea lilo. Ole filifiliga se tasi: naʻo le faʻapipiʻi i luga ole pulou, pe mafai ona e aveʻesea lauulu mai foliga. Ae ia manatua o le mataupu mulimuli, o mea sese uma o foliga o le a vave vaaia. Curl curls ma teuteu i se fugalaʻau pale hoop. Lenei o le a maua ai le faʻatusa o le fafine. O lenei faʻaoga talafeagai lelei ma se moli ofu i pastel lanu.

    Pe a filifilia se mama, mafaufau lelei i le i ai o tamai nifo i totonu: o se uila o le a pipiimau ma o le a le alu ese mai lou ulu.

    Vaʻai i le ata pe faʻafefea ona vaʻaia foliga masani

    Faigofie laʻei o le afiafi ma se scythe-rim: ata ma laʻasaga i lea laasaga laʻasaga

    Afai e te manaʻomia se sili atu foliga masani, ona mafai lea ona faia le bezel mai i lou lava lauulu. O lenei filifiliga e sili mo i latou e umi le umi ma umi. I luga o le pulu puʻupuʻu, o lenei teisi sili atu faigata, ae mafai pea. O le lauulu laʻititi ma le scythe-rim foliga foliga sili fememeaʻi ma masani. I se faʻaopopoga, o le a faʻatupuina se hoop aʻafiaga pe a na leai.

    O le 'aʻai faataamilo i le ulu e atoatoa e pei o se laulu fulufulu afiafi ma se lauulu. Faʻapipiʻi mafai ona fesuisuiai ma studs i lopa poʻo lipine.

    Fai se sitaili faapena e le faigata:

    1. Fulufulu lou lauulu ma vavae ese ma se vavae sao.
    2. I itu taʻitasi, i le nofoaga o loʻo e manaʻo ai e tuʻu le peli, ave ni fasi afa se lua o le laulu.
    3. Ia fili i le itu itu. E mafai ona avea o se masani fili poʻo se iʻa fagota.
    4. Tuu braids i le pito i luga o le ulu i le foliga o se mama ma mautu i mea le vaaia.

    Vaʻavaʻai i le ata, laʻasaga ma lea laasaga faʻamatalaga i le ala e fai ai se lalaga-faʻapipiʻi:

    Fiafia Kerisimasi lauulu ma se lauulu

    Uma teine ​​teine ​​manao e faamanatu le Tausaga Fou i se tulaga ese. Lauulu laʻau Kerisimasi ma se uila e iloga e ala i lo latou faigofie ma le matagofie. I sauniuniga mo le aso malolo, o 'au e fausia se sili matagofie mai lona ulu na o le a le tumau. I lenei tulaga, o se mea teuteu fesoasoani e sau i le laveaʻiina.

    O lauulu e faʻaalu ai lau laʻau i le aupepa o foliga e matagofie, ma e talafeagai mo le pisapisao mea e tupu pe a e manaʻo e faʻaosofia le tele o mata. Faʻapipiʻi mafai ona fesuisuiai ma le lalagaina lalagaina: fili i le Farani 'ie fili i lona itu ma teuteu i se fugalaʻau fulufulu poʻo faʻailoga.

    Mo teineiti talavou, o le maualuga faʻamau ma fusi o le a avea ma sili ona lelei filifiliga. Ua lava le nonoa ose fusi ma fai se faaputuga i soo se auala faigofie, a uma loa teuteu le pale i se mama.

    Lauulu ma se afifi mo le Tausaga Fou (ma vitio)

    Mo le Tausaga Fou, o lauulu ma se uila e matua lauiloa. A uma mea uma, na fatuina vave, ma foliga matagofie ma matagofie.

    Vaʻai i ata faʻatulagaina mo mea faʻapitoa:

    A faʻapea e faʻasolosolo lava le taʻavale poʻo le fusi i fafo, ma ua le manaʻo e nofo i luga o lou ulu, faʻaaoga la matou fautuaga:

    • faʻamau le bezel i faʻamau pe le vaʻaia,
    • afai e te fufuluina lou lauulu, se tamai faaputuga o le a fesoasoani ma ulavale lauulu,
    • ia tausia le sitaili umi, apalai le mousse ao lei faia se lauulu.

    Uma teine ​​tatau tatau ona foliga fafine. Aua neʻi e fefe e faʻataʻitaʻi e faʻamamafa ai lou matagofie moni.

    Uumi selu selu

    Fesuiaiga o lauulu laei i le afiafi ma se vai mo le lolomiga, i le kalapu, faleaiga.

    O laʻei e teuteuina e pei o le masani ai (tago i ai, curlers). I le pito i tua o le ulu, o le voluma e faia e faʻaaoga se faaputuga. O le vaega e faaleleia ai lauulu ma lalelei. E mafai ona e tuua le fulufulu laulu pe aoina manoa mai le fulufulu i tua i tua, fusia i latou i mea le vaaia i lalo o le selu (pei ona faʻaalia i le ata i lalo). I lenei tulaga, o le auvae e sili atu le "malemo" pito i le manoa toe aveina e fausia ai se sili atu foliga atamai.

    Lauulu laulelei Eleni

    O le laulu mo lauulu faa-Eleni e masani lava o se lipine poʻo fusi. O se sitaili sili ona lelei lea, o le a tutusa lelei ma se ofu ma ofu talaloa. Ina ia fausia, e tatau ona e faʻaeʻe le fusi i le ulu ina ia tuaoi i tua o le ulu, ma nonoa.

    Ave le mea muamua mai le mata, ufiufi i se uʻamea ma pasi i le fusi, faʻaopopo i ulaga e le vaaia i le ulu. Ma e faapena foi, filo i le maea o le lulu, nana uma lauulu i se fusi. Sii le lauulu i aa i luga o le pale, teuteu ma varnish.

    Scythe ma se au

    O le vaega vaʻaia o lenei fulufulu i le "free braid". O lona uiga, o se ulu malu, e le fufusi, ma eleelea, mai i lea maitau paʻepaʻe ua atili ai ona afaina. E masani lava ona faʻaʻoso vave i le tasi itu ma faʻapipiʻi i se fusi laʻititi e le o vaʻaia poʻo se mea e faʻaalia ai se mea e sili ona masani ai.

    Faʻafefea ona fai ose fulufulu lauulu ma se 'ie faʻapipiʻi: ua lava lea e faʻaʻumiʻumi ai le' ie faʻaiʻu, ma 'aveʻese malie ai ou tamatamailima i autafa. O paʻu poʻo lauulu ile mata e mafai ona tuʻuina fua i le pa'ū ile muaulu. Ma mai lugā, faʻasaʻo le iʻuga fili ma se fusi poʻo le fusi, siʻi le lauulu i tua o le ulu ma ou tamatamaʻilima. Faʻaopopo ma varnish.

    O le faʻatusa o le ata e atoatoa mo ofu o le taumafanafana, sundresses, jeans.

    Lulu ma le auivi

    O le lauulu faʻatasi ai ma se uʻu e aoina ma mautu. Ina ia fausia se foliga faʻapitoa, e mafai ona e faʻaaogaina se ata puʻupuʻu o se mautu le lanu uliuli (pe filifili se lauulu lanu).

    O le siusiu e mafai ona potopoto i tua o le ulu. Ina ia fausia lenei lauulu lauulu ma se rimita, e talafeagai uma maualalo ma maualuga maualuga. O le avanoa lona lua e aliali mai i le maoaʻe.

    O lauulu e folo i se auala masani, aoina i le teuteu lelei ma se tamai faaputuga i tua o le ulu. O le pulou poʻo le fusi e tatau ona ofuina i luga o le ulu e pei ona masani ai ma teʻi teisi i luma e fausiaina sina laititi o lauulu e latalata i le muaulu.

    I le avea ai o se tulafono, o sea laei foliga foliga atoatoa ma pisinisi laei ma laʻei afiafi faigata, o le mea lea, o le lanu o le rim ua filifilia talafeagai ma le ata.

    Lauulu fulufulu

    Ma le mea mulimuli, hairstyles ma se pito i luga o le lauulu aveina i tua. E sili ona lelei filifiliga, tutusa lona aoga ma aoga.

    Oe mafai ona fatuina se ata faʻailoga masani a se faiaoga, ma se ata mataga o se siva na faʻaputuputu lona laulu "faʻanatinati", poʻo se faʻailoga mataga le mafaufau o se teine, pei ona faʻaalia i faʻataʻitaʻiga o lauulu i le pito i le ata oi lalo.

    Le lanu masani i se laei lamolemole ma le saʻo ma se fusi: faʻataʻoto malie uma lauulu i tua ma faʻasaʻo i se fala i le pito o le ulu. I lenei tulaga, o le tamaʻi solofanua o le a le afaina. O le fusi e tuu ma le faaeteete i luga o le ulu, vavao mata. E sili le tuʻufaʻatasia o lona lanu i le lipstick ma / poʻo ata lafoiaʻi e maua ai le fealofani i le ata atoa.

    Leisi vala o lenei lauulu: e oʻo lava i sina seluʻeleʻele lauulu foliga sili atu ona lelei i totonu. O le mea lea, pe a faʻafuaseʻi leai se taimi e fufulu ai lou lauulu, e mafai ona e filifilia ma le saogalemu lenei laulu 'ulu ma se fusi / fusi.

    Sloppy ata o se siva: mo lenei fesuisuiai o lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina se lautele fusi. O lauulu e aoina faʻalavelaveina i le pito i tua o le ulu, o manoa o loʻo faʻapipiʻi i ai e se filo o le le vaaia. E mafai ona e ave uma lauulu sao i tua, pe o le mafai ona e faia se itu itu ae tuu ese le vaega o filo i foliga.

    Ua faasaʻosaʻoina le laumua o le laulu, ma avatu uma lava foliga. Ma le isi, e sili atu le filifilia o le lanu mo lipstick poʻo auiliiliga i lavalava, ina ia atoatoa le ata ma fetaui lelei.

    Le suiga mulimuli o lenei fulufulu lauulu: a faaputuga i tua o le ulu ma se manifinifi manifinifi. Lelei tele mo pati ma mea fai pisinisi, faapea foi mo galuega i aso uma ofisa.

    O lauulu e aoina faʻatasi ma se vaega faʻamalositino i totonu o le malu ogalaau i tua o le ulu ina ia le mafai ai ona iloa mai le paʻu. Faatasi ai ma tamatamailima poʻo le selu manifinifi, e tatau ona e tatalaina lemu ese mai le utupoto i luga o le ulu, ma tuu loa i luga o le bezel (nofofua, lua, tolu). Ua tatau ona suʻesuʻeina pea uaea ina ia tutusa o latou foliga. Faʻalelei ma le lauulu.

    Leai se tala e fai atu, o fusi ma uluulu e sili ona lauiloa i taʻaloga fiafia.

    Ole auala sili lea e faigofie ma vave e tuʻu ai lou ulu, ia foliga faigofie ma lelei.

    Mai lauulu uma i luga o lauulu ma se laueusi, oe mafai ona fatuina nisi sili atu eseese. Lou lalolagi o ata, i le mea moni, faatapulaaina na o au mafaufauga. E taua le aua le fefe e faʻataʻitaʻi ma lagona le saoloto e taumafai ni lanu fou ma sitaili, tuʻufaʻatasia ma ofu eseʻese ma vaʻavaʻai mo oe lava foliga tulaga ese.

    Lauulu i se ofu tino

    O sea mea teuteu e sili ona manaia ma talafeagai, ma le fesoasoani mai ia e mafai ai ona fausiaina le tele o lauulu filifiliga - o se faaputuga, i le Eleni ma retro laei ma le tele o isi. E le gata i lea, o lona tau e fai si maualalo, o lea e mafai ai ona avanoa i soʻo se tagata fai pisinisi uma.

    Ou te fiafia o lenei mea e mafai ona faʻaogaina e tagata e ana le tele o ufiufi uumi. O le pulu lapoa mo lauulu pupuu ua atoatoa, e maua ai le laulu foliga e le masani ai ma malamalama matagofie.

    O le foai o lena teuteuga e manaʻomia le poto ile taulima. E tele filifiliga i luga o le auala e faʻaoga ai ina ia foliga matagofie ma matagofie.

    Lauulu laulelei Eleni

    O se laʻasaga stylized Greek sitaili ua leva ona alofagia e fetu o le lalolagi, aua e foliga sili malie ma agaalofa. O se tasi lea o filifiliga sili ona lauiloa mo le faʻapipiʻi o lauulu i se paʻu paʻu.

    O le faaEleni sitaili foliga aulelei lava ma agamalu

    1. selu ia curls ma fai se vavaega,
    2. Tuu le ofu manifinifi i luga o le lauulu ina ia mafai ai pea ona sulugatiti i malumalu ma ni fusi (pe a iai)
    3. vae i lalo o le ofuvae, amata mai le mata (i le valavala), faʻaiʻu i le taliga vaega,
    4. fai tutusa gaioiga i le isi itu,
    5. faʻaopopoina se isi vaega vaevaega i luga o le lauulu i tua o le ulu ma se selu,
    6. milo vaega o loʻo totoe i le ituaiga o fusipaʻu ma tuʻu lemu i lalo ole ofuvae,
    7. mimilo laei malulu i fusi ma sui lemu i lalo o le ofuvae,
    8. e mafai ona e faʻalelei le laulu ile laulu.

    Faufautua!
    Mo lenei lomiga o le Eleni lauulu, rims i le ituaiga o lalagaina, faʻavae i luga o paʻu, leatherette poʻo suede, e atoatoa.

    Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le fausiaina o se lalelei Eleni-laʻei lauulu

    Lauulu i se laei faʻamalosi ma le fulufulu mata i foliga o se talo, toetoe lava o tulaga uma foliga sili talafeagai ma sitaili. I lenei tulaga, e sili atu le faʻaogaina o se faʻamaʻi pulou faaluaina.

    1. faʻaopopo le faʻaputuga ma faʻafefeteina le selu,
    2. ao mai lauulu i se maualuga maualuga, faʻamautuina i se fulufulu laʻau,
    3. tuu se rimila lua i luga o lou ulu ina ia o lona pito i lalo agai i luga aʻe o le muaulu laina, ma le pito i luga - i le ogatotonu o le ulu,
    4. faatasi ai ma le fesoasoani a se selu-togi, tuu le aofaʻi e ala i le tosoina o loka i le muaulu,
    5. vaevae le lauulu o le siusiu i ni vaega,
    6. selu lelei fasi taitasi
    7. gagau i latou i se faaputuga ina ia foliga mai o le fugalaau ua faia,
    8. faʻamau i faʻamau,
    9. faʻalelei le laulu o iai ma le varnis.

    Ole poloaʻiga e talafeagai mo taimi uma

    Malamalama enaena fili - matagofie lalelei

    Matua maoaʻe, ma i le taimi lava e tasi, pulutasi foliga faʻalelei faʻatasi ma se au. E tele filifiliga lalagaina - o se spikelet, fishtail, totonu spikelet, Farani fili, ma isi.

    E faigofie lava le faia o se laʻei lauulu i ou lava lima: luga o le lalaga faʻapipiʻi, o se mea faʻapipiʻi ua faʻaʻofuina ina ia pasia i le ogatotonu o le muaulu. Mo sili mamalu, e mafai ona teuteuina toafua i pupula rhinestones, fugalaʻau poʻo lipine.

    Faʻataʻotoina ma faʻataʻamilomilo ma vaega paʻepaʻe

    Bezel i luga atu o mama

    O le faigofie auala e fausiaina ai se laulu o iai ma lenei mea teuteu o le faʻaofuina lea i luga o lou lauulu manifinifi. E ui i lona faigofie, o le aafiaga o ia ituaiga lauulu e leiloa uma.

    Faufautua!
    Ina ia aua le fulufulu lauulu e faʻafefiloi ma le lanu o lou lauulu, e sili atu le filifilia o eseese lanu.

    O le ofi i luga o le matala curls - vave ma muamua tuuina atu se faatosina faapitoa

    Faatasi ai ma tatala tatala, o le ofe e mafai ona ofuina i auala eseese:

    • fai laei o le mea ia tafe ai i le muaulu, ae o isi mea o lo o natia i lalo o laina,
    • afai e aliali mai ia atagia maia le ituaiga mea teuteu, ona mafai lea ona laʻei luga luga o siku, faalagolago i le hippie style,
    • E foliga aulelei pe a nana le ofuvae i lalo o le pa i luga o le muaulu laina,
    • e mafai ona e tuʻuina i le pito i luga o bangs, naʻo le laina o lona vavaeʻese mai isi vaega o le filifili.

    Faufautua!
    Ina ia faia lau laulu foliga foliga sili ona lalelei ma sili ona lelei, sili atu le lelei o le faʻaofuina o mea teuteu luga o laulu tele.
    Lenei o le a faʻatupuina le lagona e faʻapea o loʻo uʻuina e lau mamafa lauulu o se laulu manifinifi.

    A filifilia ma faʻatau se headband, e taua le mafaufau i taimi uma poʻo le a le ata o le ae taumafai ai; iinei e te manaʻomia e mafaufau i le sitaili ma le lanu o lavalava, o le mea na tupu ma le tulaga.

    • Mo se faʻataʻitaʻiga, mo mea masani tutupu mea e faʻaoga i mea tutusa ma lanu e le talafeagai. - samasama, uliuli, paʻepaʻe.
    • Mo pati ma disco, o le lelei atoatoa filifiliga - ma rhinestones, sequins ma sequins.
    • I le taumafanafana, lanu susulu uma, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoina o mea teuteu elemene eseese i foliga o fugalaʻau ma lalagaina.

    Lelei teuteu mo taumafanafana

    Afai o oe o se fatufatuga tagata, ona faigofie lea mo oe ona fatuina oe se lalelei matagofie oe. Ina ia faia lenei mea, o le ae manaʻomia se laupepa talafeagai ofu ma eseese mea teuteu elemene. O le rim na fausia mai i le ie lava e tasi e pei o ou lavalava o le a foliga sili atu ona sili atu, ae o le ae faia se tulaga ese faʻaopopo i le aotelega ata.

    O le mea e sili ona lelei e uiga i le fausiaina o au oe mea teuteu ma ou lima, o au galuega o le a avea ma tasi o le ituaiga, ma e le mafai ona e fefe o se tasi i le pati e tutusa mea.

    Tofotofo, suia ma ia tumau matagofie!

    Matou te faʻamoemoe o le lisiina filifiliga o lauulu, o le a e matauina. Ma faʻaauupegaina ma mafaufauga ma lagona lelei, o lau ata o le a matua ese le manaia ma faʻatulagaina. Afai o le faʻamatalaga na mauaina e le lava mo oe, o lona uiga, o le vitio i totonu o lenei tusitusiga e tele isi mea lelei faʻapea.

    Filifiliga mo Hairstyles ma se pito

    • O le au e faia i mea vaivai e le mafua ai le le fiafia i le ulu,
    • O le bezel mask (taulai atu ia oe lava) ae le o le laei fou,
    • O le bezel o se avanoa faʻaoga, e mafai ona faʻatauina le sefulu o latou ina ia taʻitasi ofu i ai lona lava lanu lanu,
    • E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma se uila i le fale, sau ma ni laei fou,
    • I le faʻaaogaina o se uluulu ma se fulufulu uʻamea, e mafai ona e faia le tele o lauulu laʻititi, mai le faigofie i le sili ona lavelave, lea e mafai ona sili atu ma le tasi le itula faia.

    Oti tipi

    I le faʻailoaina o aso uma, e mafai ona e selu lou lauulu i tua ma toe faʻalelei ia ile au manifinifi.

    Mo le pisinisi filifiliga o sitaili luga lauulu puʻupuʻu, e mafai ona tuʻu le mama i tua o taliga, ma aveese le 'au i le itu. I le taimi lava e tasi, tuu le ofe i luga o le laina o le pito i lalo o le au.

    Lauulu asimeti

    Tagata e ona asimetric haircuts mafai ona filifilia rims o so o se tele. Ina ia faia sauniga afiafi, e tatau ona e selu teisi i tua o le ulu, tuu le uumi i le tasi itu, tatala le tipiina le malumalu. Ia faʻaeʻeina se mama matagofie i maʻa i le va o le pa ma le faaputuga.

    A lelei-filifilia rim i le tuufaatasiga ma se sikuea o le a faamamafaina foliga o le lauulu. E le gata i lea, afai o le lauulu e ogatasi, o le ata o le a fufusi,

    ma afai e faʻaoso i uʻamea mama - nasea ma agamalu.

    O le tuʻufaʻatasiga o le au ma koloa o le a foliga vaʻaia manaia.
    Mo ni taga masani, e mafai ona e fili ufiufi fili ma fusifusi i luga o le au fulu.

    I le avea ai o se foliga afiafi, e mafai ona e filifilia se fulufulu volumetric. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le faʻamama o le lauulu i le umi atoa i se lapoʻa uʻamea poʻo curlers ma faia se selu mai le muaulu i le pale. Aoina le lauulu i tua o le ulu, fili i le volumetric braid. Ina ia tuuina atu i le lauulu foliga foliga atoatoa o le a fesoasoani i se ofu manifinifi matagofie ma rhinestones i le ogatotonu o le ulu.

    Volumetric

    A sloppy shell faʻapipiʻi i se rim o se lelei filifiliga mo taimi faʻapitoa. O le teuteuina o laulu e mafai ona faia i luga o lauulu o eseese uʻumi, aʻo le mimilo ma le faʻailoaina o oe e mafai ona fai sau oe lava lauulu pe faʻaaoga se foam roller pad.

    Leai se mea manaia o le volumetric fusi i tua o le ulu ma le faʻailoga o ni manifinifi se lua e faʻatupu ai le taua o galu i luga o le lauulu.

    Volumetric bouffant i paʻu malulu e foliga lelei ma se manifinifi manifinifi. O lauulu e tatau ona selu i luga ole ulu atoa ma faʻataʻuina ese ile selu malu. E tatau ona fai se mama i le pito o le pa.

    Ma le maualuga lauulu

    Na o se mea sili ona lelei faʻatasi ma se vaʻaiga foliga maualuga lauulu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e nonoa uma laulu i se solofanua i le pale ma vaeluaina i ni fasi. Taavale uma manoa i se fusi, taoto i mataʻitusi ma malupuipuia ma se lauulu. Ogatasi fusi ma tuu i luga o le pito ua teuteuina i penina.

    Ma lona laulu

    O le mea lea, e faigofie tele le ofuina o se pupuga pupula i le tele o fugalaʻau ma le laulu malulu. Ina ia faia lea mea, ua lava lea e vavaeʻese ai uʻu ma se vavaega faʻapipiʻi ma tuʻu le vaʻai latalata atu i le muaulu.

    Faʻalagolago i le tulaga, e mafai ona e fili lalaga mai lau oe lava lauulu pe filifili se mea-saunia mea faʻapipiʻi ma se tamai pulou i sequins ma se veli.

    Glam Rock

    E mafai ona faʻaʻeseʻeseina ou foliga i aso taʻitasi ma se mama ma mea faʻapipiʻi ma se paʻu paʻu. Ina ia faʻatinoina se sitaili, o lauulu uma e tatau ona togi i le itu e tasi ma tuʻu i luga o le mama, aveese 'ie i lalo.

    I le faiga masani

    Oe alofa i mea e soona fai e tusa lava pe leai se sitaili o le a mafai ona tu i fafo ma le fesoasoani a le uluaʻi au. Talu ai nei lava, o Mickey Mouse style hoop sa sili ona lauiloa.

    pe i foliga o pusi taliga.

    Nofoa faʻaoso

    O se laei malolo matagofie e lalagaina o lauulu o le a teuteuina i se lapoa auro-lanu auro ma maʻa. Mo le faia o ia sitaili, e tatau ona faʻamalosia fusi i totonu o foliga, ma tapunia le laulu i se lautele lautele fesoasoani.

    I le avea ai o se sitaili afiafi, e mafai ona e faia le lauiloa la lauulu o Babetta, e ala i le siiina o lauulu i le pito i tua o le ulu ma se faaputuga. A maeʻa ia mea, e mafai lava ona fai faʻataʻamilomilo uumi i le uʻamea curling, ma faʻataʻoto ia bangs i se galu i le isi itu. Fai se mama i maʻa i le pito o le faaputuga.

    Soo se laulu o lauulu o le a foliga sili atu faʻalelei pe a e teuteuina i le teuteu manifinifi lelei. I lea tulaga, e manaʻomia le aveeseina o ni malamalama mama mai i lalo o le vaega.

    O le ata lata mai o le faiga faʻaipoipoga o se lautele lautele o fugalaʻau fou. Faatasi ai ma galu tetele i lona lauulu na foliga mai o se tamaitai sili.

    Le faʻa masani ai o tagata Eleni lauluʻulu ma se lauulu

    Matou te manaʻomia: se pusa ma ... sili le manaia!

    • Ia selu ma le faʻaeteete manoa, ma faʻapipiʻi le pito i luga o laʻau.
    • Tuʻu i lalo laʻititi le lapisi mimilo, filo i totonu o le aui ma faasaʻo i latou.
    • Tuu le isi vaega o curls i le ituaiga o flagella

    Maua se laei manaia ma le lauiloa o lau tama.

    Lauulu lauulu laei

    O le fulufulu laʻasaga lea i le masani na masani ai tamaʻitaʻi taʻaʻalo i tausaga ua tuanaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o Sophia Loren poʻo Bridget Bardo.

    Matou te manaʻomia: faʻapipiʻi o mousse, selu, lauulu sipela, bezel.

    • Fufulu lau lauulu, mago ma pulumu i mousse mo se malosi taofi, faatonu ou tamatamailima mai le muaulu i le tua o le ulu,
    • Fai se solofanua
    • Ia folo ma lelei au le pito,
    • Tuu se mea teuteu headband
    • Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.

    O le isi filifiliga mo Eleni lauluulu

    O se faʻataʻitaʻiga o se laulu lalelei ma le aulelei e tosina i ai mafaufau i soʻo se kamupani.

    Tatou manaʻomia: selu, bezel, faʻamama varnish.

    1. Tuu lou lauulu ma se vaega,
    2. Tuu i luga o le bezel ina ia le mafai ona tatala ese maea i tafatafa o malumalu ma pa (pe a iai).
    3. Amata tui i lalo o gutu, muamua latalata i le vaeluaina, faasolosolo agai i tua o le ulu,
    4. Toe fai i le isi itu.
    5. Fai se isi vaeluaina o lauulu, i le ua,
    6. Mai isi mea o totoe, fai ni tamaʻi flagella ma pasi atu foi i lalo o le pito,
    7. Faalelei lauulu ma le varnish.

    Sulu ese ma se uila

    Mo lenei fulufulu oe manaʻomia: se loka o lauulu i luga o fulufulu (fetaui lelei le lanu o lou lauulu), malosi varnish pulufana, selu mo selu, selu ninii, ova.

    • Faapipii curls i luga o lauulu (latou e manaʻomia pe a fai e puupuu lauulu, ae e te manaʻo e faia ia ituaiga lauulu).
    • Fausia ni afa se lua ma puipui le pito i luga ma se fulufulu ulu.
    • Ona selu lea o le lauulu o lo o tu i luga ae o le soʻona tapena ma faʻalelei i se vali faʻamau (oe manaʻomia e tui i totonu ma na o le latalata ane i aʻa). Teu mo le sefulu sekone i se tulaga saʻo, ona faataatia lea le manoa i tua ma faasaʻo ia.
    • O le manoa e tatau ona tumau pea i lena tulaga.
    • E faapena foi, selu le filo lona lua.
    • Mulimuli i sitepu tutusa e sosoʻo ai seia oʻo ina e selu ma vali uma lauulu.
    • O manoa i itu e le mafai ona selu, na o le faʻamautuina ma le varnish ma selu sina agaʻi i le pito i tua o le ulu.
    • Ona selu ia o lou ulu ...
    • ma toe sasaa lauulu.
    • E mafai ona e faia soʻo se mea ma le laulu i autafa, pe mafai foi ona e faia ni laʻititi lalagaina faʻaaoga tongs. Ona selu ia oli ina ia le milimili.
    • Ina ia maeʻa le faʻatusa, tuʻuina se pusa i luga (le fusi pe lauulu lauʻeleʻele ma se fugalaau o le a faia foi).

    Lauulu maualuga lauulu

    Mo lauulu e te manaʻomia: curling iron, hairpins, fixing varnish.

    1. Vavaeese se tasi manoa i le itu taumatau o mata, ma faʻaaoga le 'au malosi e fai ai le ufiufi malosi.
    2. Faʻaaoga se fulufulu talipupuni e malupuipuia ai i le pito i luga. Mulimuli i laʻasaga tutusa mo laina nei.
    3. A maeʻa ona faʻatalitali mo le sefulu minute, aveʻese le fulufulu uʻu o loʻo uuina ia lauulu, ma amata ona faʻanumia ia manulele i totonu o ulu.
    4. O iina e te alu ai.
    5. Ona toe faʻalelei lea i latou faʻapipiʻi toe.
    6. Taofi le lauulu o loʻo i autafa: fuli le nonoa i totonu o le tagavai, afifi i tua ma faʻamau i se fulufulu ulu. O le faʻailoga e mafai ona tasi, ae tele foʻi e mafai ona fai.
    7. Ina ia faʻaopopo sili atu le matagofie i lau foliga, ofuina se lalelei matagofie i lou lauulu.

    Lauulu Headband Greek Style Hairstyle

    Mo le fausiaina o se lauulu lauulu e manaʻomia: se varnish e faʻaopopo ai le aofaʻi, o se mea e puipuia ai le vevela, lauulu, pulou, ufiufi, uʻamea uila, se pulumu lauulu, se laupepa faʻalua po o se fusi.

    1. Vavaeese le pito i luga o le lauulu i se selu ma, a uma ona faʻaputu i latou i totonu o le moi, afifi i latou i tua. Aua neʻi pai i faʻailoga. Faapipii le utupoto ma se lauulu.
    2. Faaputuputu i totonu o le talo ma lauulu mai lalo, fufusi i latou i se ofu lelei.
    3. Faʻasolo se pulou i le tasi pito o le teuteuga, ma malupuipuia i le pito i tua. Ona faʻataʻamilʻo lea o le fusi i le ulu ma faʻamautu le pito lona lua i se selu. Fai le taamilosaga lona lua.
    4. Aveese le ofuvae mai le pito i lalo o le ulu ma fai ni filo e lua o lauulu.
    5. Fatu ni tamaʻi pupuʻu e lua, ona faʻataʻamilomilo ai lea i le ulu. Faʻasaʻo i latou i pulou.
    6. Fai ula mai le toega o le lauulu.
    7. Afifiina curl taʻitasi i le tamatamailima, faapipii i le ulu ma lauulu.

    O se laei matagofie ma le matua aulelei ua saunia!

    O le rim o le a taua tele, e tusa lava pe e te faanatinati, ma e leai sau taimi mo lavelave lauulu. I le uma, o laʻei lauulu ma se pito e faia vave vave ma faigofie. E mafai na o le selu lou lauulu ma tuu i luga o se pupula faʻaopopo.