Fautuaga Aoga

Ulu mo uluulu

O e ona le pateni RU 2352107:

Lenei suʻesuʻega e faʻatatau i le lagomeli ma e mafai ona faʻaaogaina i le fausiaina o nifo pulufana. E fautuaina le faʻaaogaina o se uaea uʻamea rusty pe a uma ona aveʻese le ele ele, o le oxides mai ai ma faʻaaogaina se anti-corrosion coat i luga o ia o se mea mo le gaosia o le rimé o le ofe ofe faʻavaʻa o le ituaiga plank-rim. O le faʻavaʻa o loʻo aofia ai vaega e lua: le pa pito i luga ma le uaea, sui uma le isi itu o le tolu o le tino. Ua i ai i le uaea se mapusaga mafolafola, ua fati i le ele, e maua ai se sili atu faatuatuaina fesoʻotaʻiga ma le paʻu meli meli, e matua taua tele. O le mea e mafai e le fou e faʻaititia le tau o le gaosiga o le faʻavaʻa ma ia faʻateleina le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻiina o le faʻamalosia o le ie i le fola e le vaʻaia le fusi.

Lenei εφεύρεση e faʻatatau i le lagomeli ma e mafai ona faʻaaogaina i le fausiaina o ofagapi lalaga o le ituaiga plank-rim.

Faailoaina bezel faavaa o le ituaiga plank-bezel e:

1. Bryk I.D. - Ofagapi Roger Delon. Mekasini Mekasini. 1992, Nu.1 - itu.24, 25.

2. RF pateni №2149539 (faʻamuamua mai 03.24.1998) - faʻataʻitaʻiga.

O nei fausaga taʻutaʻua sulu na faia i ni vaega se lua: a) o le laupapa pito i luga o le tino, b) o le uaea paʻu e sui ai le itu e lua ma lalo laupapa i le tali tutusa, e masani lava ona fai laupapa, hive. O le uaea uaea ma ona pito faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o pu o le pito i luga (laupapa) laupapa o le faavaa, lea e mautinoa ai le faʻapotopotoga atoa o le faʻavaʻa o le hive ituaiga o plank-rim. Mo lenei ituaiga o faʻavaʻa, faʻatasi ai ma lelei le mautinoa pe a faʻatusatusa i le masani - o se laupapa laupapa (lona anagata, maualuga faʻamoemoeina, faigofie o le tausiga, maualalo tau), o loʻo i ai tulaga o le le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le pulu meli ma se lamolemole luga o le uaea laina i le taimi o faʻagaioiga o le tino.

O lenei faʻaletonu e mafai ona faʻamaea e ala i le suia le lamolemole luga o le rim ma se le tutusa. Le faaaogaina o soʻo se faaletonu i luga o le lau o uaea masini faʻateleina faʻateleina le tau o le faʻavaʻa. Mauaina o faʻaletonu i luga o le lamolemole i luga ole uaea faʻapitoa mo lea e ala ile vailaʻau togafitiga o le a faʻateleina tele le tau o le faʻavaʻa. O le mea lea, ina ia faʻaopopoina ai le malosi o le fesoʻotaʻiga i le va o le pa o le sefe ma le paʻu o le lago meli ma faʻaititia le tau o le pa pupuni, ua fautuaina ai le isi, sili atu le taugata ma tele aoga - le faʻaaogaina o le uaea uʻamea eleʻea pe a uma ona aveʻese ese le ele ma okesene mai ia te ia o se mea mo le gaosia o le au o le pa pupuni.

Faʻalenatura faʻaoso mai uʻamea uʻamea i tulaga faalenatura e le faʻatulaga tutusa. I le tele o itu i luga, o le sili ona malosi rusting tupu, lea o craters (sili atu faʻavaivaia) fausia i luga o le lau o le uaea. O le laualuga o se uaea na vali faʻatasi ma papa, pe a uma ona aveʻese le ele ele ma isi pulu o iai, ma faʻaoga le o se mea e faʻapipiʻi ai i luga ole uaea, e maua ai le soʻotaga sili ona faʻatuatuaina ma se meli meli nai lo se mea lelei uaea.

I le masani faʻaaogaina o uaea i totonu o le aiga, o le masaniina masusu i tulaga masani o se maumau le maalofia. O lenei uaea faʻaaogaina le umi a o lona malosi, lea e faʻaitiitia i le taimi o le rusting faʻagaioiga, tineia soʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ina ua uma lena, o se uaea ua suia i se uaea fou, ma le uaea ua faʻaaogaina o le otaota. E fautuaina le faʻaaogaina o se fasi uʻamea uʻamea pe a uma ona aveʻese le elea ma le okesene mai ia mea e fai ma mea mo le gaosia o le rim ole hive frame o le ituaiga plank-rim. E laʻititi lava le malosi mo le uaea o le pa o le sefe, ma ua fetauaʻi loloto (o le iai o atigi loloto) e faʻaleleia atili ai le lelei o lona fesoʻotaʻiga ma le lago meli.

E faigata ona tiaʻi le uaea tuai i le masani auala - lafo mo toe liusuavai. E ave se lapoa tele, e manaʻomia muamua ula, e le masani ona mafai ona fai. O le mea lea, o le uaea e masani ona faʻataʻamilomilo natura Se faʻataʻitaʻiga - e fesoʻotaʻi ma le tekonolosi ua leva ona suia mo le lafoina o faʻamatalaga i se uaea, ua le faʻaaogaina uaea telefoni. Latou pou lagolago, tuua e aunoa ma le toe faaleleia, malepe, uaea pa'ū, lofituina i mutia. O lea la i le tatou atunuʻu e tele mea taugofie mo le gaosiga o lagomeli rims.

O le aveeseina o le ele ele ma isi okesene mai le mata o le uaea e mafai ona faia i auala eseese, ae o le faigofie sili, e talafeagai tusa lava mo tuʻutuʻuga tulaga, e pei ona taua i lalo: o le uaea ua vevela (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se afi) mumu-vevela ma tausia i lenei tulaga mo ni nai minute e liliu ai le ele ma isi oxides i luga o le fua. A maeʻa ona faʻamaloloina le uaea, o le fua e faigofie ona tuʻufua mai ia i ai ma se samala i soʻo se lagolago (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se tagutugutu). O le mea lea ua faʻamamaina mai le ele ele, o le okesene ma le mafiafia, o le uaea ua faʻaleaga lelei, pe a manaʻomia. O se uaea ua tipi i ni fasi ma le umi e manaʻomia e fai ai le faavaa pito. O se afu e punou mai i se fasi uaea.

O se aneti-faʻapipiʻi ufiufi e faʻaaogaina i le rim (poʻo le ufiufi mafai ona tuʻuina atu aʻo leʻi tipiina le uaea i ni fasi). O loʻo iai se mea leaga e mafai ona faʻaaogaina ile paʻusisi, ae le aofia ai le ulufale atu i oloa o loʻo suʻesuʻeina vailaʻau e afaina ai le soifua maloloina o tagata Mo se faʻataʻitaʻiga, i le api afi, e mafai ona e faia se faigofie aneti-faʻapipiʻi ufiufi ma suauʻu fualaʻau (linseed, hemp - latou te malolo vave, e oʻo lava sunflower, ae na mago mo se taimi umi - umi atu nai lo le tausaga), vevela wax, ma isi.

Ina ua mavae lenei, o le faʻavaʻa o le faavaʻa: o le uaea uaea ma ona pito faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i totonu o le pu o le fasi pepa. Ma le isi, o le faʻavaʻa o loʻo faʻamalosia - faʻalautele fusi fetuutuunai (manifinifi uaea, nylon fagota laina, ma isi) i le va o le lua itu faʻafeagai o le faʻavaʻa - masani i le va o itu lua itu. Ma le isi, o le lelei o le fesoʻotaʻiga o fusi fetuutuunai ma le gutu ua faʻaleleia ona o le le mautonu luga o le rim.

O le mea lea, o le faʻaaliga fou o loʻo tuʻuina mai ai le taunuʻuga o taunuʻuga faʻatekinisi nei

1. Le faʻaopopoga o le malosi o le fesoʻotaʻiga o le au o le ofifoe ma le paʻu meli meli.

2. Faʻaititia le tau o le pa pupuni.

3. Le faʻaopopoga o le malosi o le fesoʻotaʻiga o le toe faʻaleleia o le hive frame ma le rim.

4. Faʻaititia o le malepe o le natura.

O le sefulu ma le fitu tausaga o le poto masani i le faʻaaogaina o le uʻamea elea, pe a uma ona aveʻese le ele ele ma le okesene mai ia i ai, e fai ai le vaega o le pa pupuni, faʻapea foi ma le poto masani i le faʻagaioia o le pa pupuni ma le vaʻai na faʻamaonia ai le talitonuina o le faʻailoaina o le faʻaiuga o le mea fou.

Ole faʻaaogaina ole uaea uʻamea ele pe a uma ona aveʻesea le ele ele ma le okesene mai ia mea e fai ma mea e fai ai le gaosia ole sipisi ole pa pupuni ole ituaiga plank-rim.

Mataupu Fou

Teuina o se ata i fugalaʻau mai fugalaʻi
Foamiran o se mea lelei mo le teuteuina o mea masani ma faigofie. Ma tamai palasitika suede, ma.
Laei faʻaipoipo mai le foamiran
Ua vave ona e faaipoipo? Faamalo! Lenei ose tasi o fiafia ma sili ona faʻagaloina mea na tutupu i le soifua o le tagata. Faʻaʻautualoa sami faʻaoso! I ulugalii talavou.
Elena Semina, o se faʻasologa o mea e fai mo lauulu
Elena Semina - le aliʻi faʻatoa galulue i ai le tatou faleoloa mo se taimi umi lava ma e aoga tele, tatou vasega sili ona asia ma alofagia.
Foamiran
O le a le FOAMIRAN? O le EVA FOAM poʻo le foamiran o ni ie vaivai nai le fulufulu. POF e mama, potopoto, ductile ma manaia.
Fugalaʻau faʻanofo. Foamiran

Paʻepaʻe Phalaenopsis Orchid mai Foamiran
Ona o lona atamai, unpretentiousness ma faaumiumi fugalaau, o le orchid ua tatau ona avea ma se tasi o sili ona lauiloa totonu.
Ufiufi uila. Talosaga metotia
O ufiufi uʻamea o se oloa lautele, o le mea lea o lo latou faʻaaogaina ua lauiloa e le gata i le vali ma varnish alamanuia ma.
Polimer omea teuga
Matou te tuuina atu i lau silafaga le galuega a Natalya Romanycheva, o le pule o le polimea omea faʻataʻitaʻiga o matagofie mea teuteu (Natalia itulau.
Lata ile aʻoga! Fai-ia-oe lava aulelei laei-fugalaʻau mai lipine
A fou aoga tausaga o le a o mai! Tamaiti aʻoga ua 1 Setema i luma atu, ma tamaititi aʻoga maua le tele o fou matinees. O le aso tatou faʻaali atu le faʻafefea.
Foamiran Flower Beads
Foamiran o se moli, momosi, siosiomaga agavaʻa mea mo fatufatuga. Ua manumalo manumalo i se lauiloa ma faigofie.
Tusipusi Fiafia Lelei Faigofie
O le Shabby-chic o lona uiga moni lava o le “shabby chic” (mai le Igilisi “shabby” - “old” ,.
Tusipusi Vintage faiga
E pei ona e iloa, o le tasi o tulafono autu i le scrapbooking o le faʻaaogaina o se sitaili e tasi i le fausiaina scrapbook itulau. .
DIY Kerisimasi polo polo
Fai-e-oe lava Kerisimasi teuteu laʻau. Polo mo se Kerisimasi laau mai se pea laufanua laufanua, avanoa palasitika ma se mataua o faamaneta. .
Meataʻalo o le Tausaga Fou mai lagona
Lagona - (mai Farani feutre - lagona) o se mafiafia lagona mea na faia mai maualuga-lelei ituaiga o fulufulu. .
Pusa i le mosaic metotia
O pusa e masani na avea ma se tasi o mea e sili ona fiafia iai i mea fai a tamaʻitaʻi, e le gata o loʻo avea ma fale teu oloa laʻititi, ae ua teuteuina foi.

Fusi ma ofuvae

Afai e te manaʻomia le faia o se pulu i ou lava lima mai le maʻimau, o lona uiga, e leai se faʻavae mo le teuteuina, faia mai se lautele le ie lino fusi. E mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa suisui oloa. Teuteu i soʻo se mea ma ofu i se mama poʻo se fusi.

DIY lauulu lauulu

O se faigofie filifiliga o le teuteuina o le soa ma pulumu. Ina ia faʻatinoina, e te manaʻomia ni lauulu faigofie iʻa - clamps ma se mama - le faʻavae.

Teuteu fulufulu lauʻeleʻele, ona faʻapipiʻi lea i totonu o le mea fesoasoani. O le lelei o lenei metotia o le ituaiga teuteuga e mafai ona suia e fuafua lava i le lagona, na o le sifiina o elemene.

Le mea faigaluega

Ina ia faia fulufulu mo lauulu, oe manaʻomia mea nei:

  • Kelu fana mo le faʻapipiʻiina o teuteuga,
  • Nila ma filo mo le suiina o mea,
  • Pipi mo faʻapipiʻi tamaʻi teuteu,
  • Uaea e fausia ai volumetric fausaga.

O nisi taimi e eseese lisi. I ai ua faʻaopopo faʻapipiʻi mo le loloʻu o le uaea, uaea tipiina mo le tipiina, ma isi.

Teine o le pulou teuteu

O mea e fai a le fafine, e le pei o mea tau tamaloloa, e manaʻomia le teuteu.

Ina ia faia se mea faʻapipiʻi, faʻaaoga mea ua leva ona faʻatauina mai totonu o faleoloa, pe naʻo e te faia. O le metotia muamua e faigofie ma televave, e ui o le lona lua e sili atu le tamaoaiga ma mataina.

O le foe ma fugalaʻau o se aga masani i le taumafanafana talu ai, aua le maʻimau le lauiloa i lenei tausaga. Fugalaʻau e faia i ni ie poʻo ni paʻu, o isi taimi e faʻaaoga ai palasitika.

O loʻo faʻatauina atu i faleʻoloa nila, ae o tutoʻaiga poʻo ni paʻu paʻu e faia tutoʻatasi. O loʻo faʻamau faʻatasi i latou i luga o se mautu o faʻamau, ma luga o se ofu mafanafana poʻo se fusi.

Ulu ulu ma maa (rhinestones) - o se faʻafiafiaga poʻo le afiafi filifiliga. Rhinestones e sau i ituaiga eseese ma lanu. Faʻapipiʻi taitoatasi pe i luga o se faʻavae e fausia ai se elemene tele. E pei o fugalaʻau, o loʻo faʻapipiʻi i latou i se vaega faʻamalosi tino, se fusi faʻapipiʻi poʻo se mafiafia nofoaga.

Male bezel

O fusi o tamaloa e faigofie mo tagata taʻaalo, o isi e faʻaoga i aso uma. I le fausiaina o lenei e te manaʻomia se mea se tasi meafaigaluega - seleulu. O meafaitino atonu o se tuai T-ofutino poʻo se isi fusi ie.

E faʻaalu ese lavalava mai poʻo se isi itu e faia ai lalagaina o elemene.

O le sitaili faavae mo le fausiaina o laʻei o aliʻi o se fusi, lea e fealofani ma talavou nonoa i o latou muaulu.

Lelei filifilia tisaini mafai ona faamamafaina le matagofie o le soa. Styling ma hairstyles mafai ona faia. O mea e fai i ona mata lauulu manifinifi, ma avea ose vaega o lavelave (lalaga 'ie, lauulu maualuga, ma isi mea). E aoga le fesuisuiai o le laulu e fuafua i le mataupu.

Loimata lauulu

O le fugalaʻau bezel foliga sili atu i le laulu malulu. E faʻatagaina oe ona fausiaina se foliga faʻanatura i aso uma. O fugalaau lapoa e fetaui ma le uumi ma le laulu, e faʻaolaina le tele.

O fugalaʻau laiti foliga sili atu i lurus ma lamolemole ia curls.

Lulu lauulu

Fulufulu lima o le a fetaui uma ma tagata e umi o le lauulu ma teine ​​ma pupuʻu pupuu

Faatasi ai ma se lauulu 'aina, asymmetric hoops foliga sili atu pe a o se tele teuteuga elemene o loʻo i se tasi itu o le mea fesoasoani. Fuafua i le ituaiga o lauulu, filifili le ituaiga o fesoasoani.

O a rimea

E mafai e pulou ulu ona teuteuina e le gata o sui manaia lauulu umi, ae vaʻai foʻi i le aoga tele i tagata e ana 'avaʻau. E matua ese lava:

  • manifinifi ma matua tele
  • nonoa lipine satin, fulufulu manoa,
  • lotomaualalo ma tetee
  • ma se tasi teuteuga elemene ma se vaega atoa o ituaiga uma o elemene.

DIY rim faia lelei

  • faia-ia-oe lava faia o le a avea ma sili atu taugata nai lo le mauaina o se mea maualuga-lelei aitema, o le tau o lea e mafai ona oʻo i le faitau afe o rubles,
  • faia oe lava ia o le a faatagaina oe e avea tagata e ona ia mea taua,
  • soʻo se numera o mea teuteu e mafai ona faia i ou lima, e tofu lava ia mea o le a fai fuafua mo se tuʻufaʻatasiga o 'ie puipui, o se sitaili,
  • faia rims mafai ona e le gata o se fiafia fiafia, ae o se auala e maua ai tupe.

Lisi: faia lauʻeleʻele lauulu (25 ata)

Le mea e manaʻomia mo le sogasoga

O le mea e tatau ona fai mo le faia o le rim o se hoop. O faleoloa i aso nei e ofoina atu le lautele o lauulu ulu mai mea eseese. A faʻatau, faʻalogo i ai lelei o le mea faʻatau ma lona malosi. Afai ei ai se tuaʻimae lima i le lima, ona mafai lea ona e avea o se faʻavae, muamua struts ma aveesea elemene mea teuteu le talafeagai.

O le tele o elemene e mafai ona faʻaaoga e fai ma teuteuga. Le filifilia o nisi teuteuga elemene e tele lava fuafuaina i le filifiliaMo le gaosia o rim tekonolosi. O loʻo iai metotia nei:

  • fugalaau metotia, o loʻo iloa ai e lautele le faʻaaogaina o fugalaʻau gaosi, fugalaʻau omea polaila,
  • gaosiga o mea teuteu elemene mai lagona, paʻu,
  • o le faʻaaogaina o lipine lipine, fili i le faʻavae o le teuteuina o le rim,
  • teuteuga ma lopa, rhinestones, lopa o lanu eseese ma lapoa,
  • le faʻaaogaina o le kanzashi lauulu pulou, talosaga mo le fausiaina o satin lipine.

I le faaopoopo atu i le hoop ma teuteu elemene, mo le gaosiga faagasologa oe ono manaʻomia:

  • manino ma le faʻapipiʻi pipiʻi
  • uaea ma uaea tipi,
  • seleulu
  • nila ma le filo.

Faia-ia-oe lava lipine bezel o faigofie gaosi filifiliga. Mo le mauaina o le faʻaumaina o oloa, ua lava lena e faʻapipiʻi ma le faʻaeteete se satin lipine faataamilo i le mama ma faʻamautu ona pito. Ina ia mafai ona faia sili lavelave faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaopopo le isi taimi ma ia filifilia ma le totoa teuteuga elemene.

Faʻafefea ona fai se peli ma fugalaʻau fai ia lava oe

O mea teuteu ma fugalaʻau na i ai pea i le ogatotonu o faiga masani, malosi faʻaogaina ma faʻaaogaina i foliga masani mamanu mamanu. O uluulu ma fugalaʻau e sili ona lauiloa ona o le amataga o le vevela vaitau. Fugalaʻau fugalaʻau o lanu susulu atoatoa atoatoa le ofu mafanafana. O uluulu ma fugalaʻau e sili ona talafeagai mo se laʻau alofa. Ua fautuaina e le au taufaʻaofi le ofuina o seevae ma ofu i matafaga, laei-mitiafu, sundresses umi.O le lavea o lenei taumafanafana na laeiina se paʻu manifinifi ma fugalaʻau e le o le auala masani i luga o le laulu mai luga, ae o loʻo ofuina i luga o le muaulu i foliga o se diadem.

Mafaufau pe faʻapefea ona fai se uʻu i ou lima e avea ma vasega sili. Ina ia fausia se fesoasoani e te manaʻomia e filifili se lautele lautele lautele. Na o le filifili ma faatau i le faleoloa fugalaau gaosi. Fai-oe-oe lava rim gaosiga faagasologa matai vasega:

  • lalaga le au i le satin lipine,
  • fugalaʻau ua vavae i le pito i lalo
  • ma le kelu o fugalaau ua faʻasausau i luga o au.

Kanzashi fulufulu ulu ma kanzashi lauulu ulu tumau pea le sili ona lauiloa i aso nei. Tulaga ese ma matagofie. Kanzashi lauulu ma fugalaʻau foligafaia i lenei metotia. O le auala Kansashi o se ituaiga o ata na afua mai i Iapani ma e lauiloa tele i tamaʻitaʻi atamamai. I le avea ai ma mea autu, satin lipine o lanu eseese e faʻaaogaina, mai le mea na fai ai le suauʻu. O le aofaʻi, lanu o le fugalaʻau faʻalagolago i le manaʻo o le matai.

I le amataga, o le kanzashi metotia uiga o le i ai o le lua o latou ituaiga - maai ma lapotopoto. O aso nei, e tele fugalaʻau fou ma a latou teuteuga ua faia, ua mafai ai ona e fatuina ni mea manaia ma muamua. O le faagasologa o le faia o fugalaʻau mai satin lipine e faigofie tele ma o le a sili malamalama ina ua uma ona matamata le vitio i luga o le faiaYu Kanzashi lauulu lauulu aʻoaʻoga:

  • oe manaʻomia le tipiina o le satin lipine i sikuea o le manaʻomia tele.
  • o sikuea taʻitasi e faʻapipiʻi i se laʻau, o ona pito e fusifusi e puipuia ai le tafe ifo o filo,
  • faatasi ai ma le fesoasoani a se nila ma le filo, o le petala e fesoʻotaʻi i le tasi filo ma e tosoina faʻatasi, fausia se fugalaʻau,
  • le fugalaʻau avanoa ua faʻapipiʻi i le faʻavae i foliga o se lio, lea e mafai ona avea ma ni atigipusa faʻatasi ma se satin lipine poʻo se lio o lagona.
  • o le fatu o le fugalaʻau ua fausia, lea e mafai ona avea ma lopa, rhinestones, faʻamau o foliga e le masani ai,
  • ma kulini, le fugalaʻau ua maeʻa faʻapipiʻi i le faʻavae.

O le kanzashi hairpin e mafai foi ona avea teuteuina i maila, lopa, rhinestones.

Kansashi bezel mafutaga faaleaoaoga

Matou te fautua atu ia e vaʻai i le master class o faasologa gaosiga o fugalaʻau inflorescences mo faia o mea teuteu e faʻaoga ai le kanzashi metotia. O le ofu o le kanzashi o le faaipoipoga o le kulimi foliga foliga ese masani agamalu ma tamaitai. Le faia o le ae manaʻomia:

  • o le lipine satin lipine lea e taua ai le faia o sikuea 33, le umi o itu uma o le sikuea o 5 cm,
  • lipine lanu auro mo le gaosiga o 12 manifinifi fasi o le 2.5 centimita lautele ma 10 centimita umi ma 8 manifinifi fasi o 9 centimita umi ma 0.5 centimita lautele,
  • 3 fasi auro fusi lanu,
  • Fasi fasi chamele,
  • papaʻe papaʻe
  • leise auro
  • se manoa o papae papaʻe,
  • lagona base 2.5 i le * 15 centimita i le paepae,
  • a mama o le paʻepaʻe lanu.

  1. O pito o sikuea ua togafitia i le afi e puipuia ai le palu ma fugalaʻau ua fai.
  2. Mai lautele lautele auro, fai lau o laʻau o le fugalaʻau i le tipiina faʻaʻuluʻulu ma seleulu.
  3. O se fatuga o le 5 petalagi o le a fausia se fugalaau matagofie fugalaau. Ole iʻuga e tatau ona tolu fugalaʻau. O se fusi ma se chamele bead ua tuʻu i le ogatotonu o le fugalaʻau.
  4. O se elemene i le foliga o le unblown bud ua fausia mai i petala e tolu; lau laulaau e fausia mai tafatolu auro. Ole iʻuga, e tatau ona ono buds.
  5. O lopa laiti i foliga o loops o loʻo faia mai se manoa o lopa, se fasi laʻau auro, se lipine auro vaapiapi o brocade.
  6. O tafafao auro, ua faia i togavao, o matala ma fugalaʻau e le faʻapipiʻi i le faʻavae.
  7. O le faʻatusatusaga na maua e faʻapipiʻi i le mama.

Matua vasega pe faʻafefea ona fai se ofe i ou lima

Bead vaega e mafai ona atoatoa faʻaopopoga i le ofu i le afiafi. Mo gaosiga oe manaʻomia:

  • a mama
  • lopa
  • nila
  • filo manino.

Ua ufitia le mama i le veloveta. Velvet o le sili talafeagai o mea mo le suʻisuʻi teuteu elemene i ai. O lopa e nonoa i le filo ma suʻiina i se faʻalavelave. O se lulu e mafai ona fai i se tulaga faʻapitoa. Faatasi ai ma lenei filifiliga, e tatau ona mafaufau muamua i le faʻasologa o suʻisuʻi lopa muamua. Afai e manaʻomia, e mafai ona teuteuina le bezel i tamai teuteuma fugalaʻau, po o aufana.