Lauiloa

Faʻafefea ona fai se faaputuga i luga o le ulu

O le fusi, na faʻatasi na o le fulufulu ma le laʻau malosi o faiaʻoga, na ulufale talu ai nei i le autalavou ma e le gata i le felanulanuaʻi: ​​o se laʻasaga sili ona vave lea, ma le mafanafana. Ae peitai, e mafai ona matua eseese lava. Ae tusa lava pe o le a fausia, e tatau ona e amanaia le tele o mea: ae afai e te iloa pe faʻafefea ona fai se volumetric utupoto i luga o le ulu, o isi vaega o lona lima fesuiaiga o le a faia otometi.

TUPU FAʻAVAE FUA

Uiga o le fausiaina o se volumous bundle i lauulu pupuu

Le tele o taimi, afai a faigata curls teine ​​aapa atu i ona tauau, e matua faigata lava e faia ai se aofaʻi matagofie. I se faʻaopopoga, e toetoe lava a le mafai ona faʻataʻuina ia filo ina ia foliga laʻau ma le aulelei o lauulu: o le mea moni lava, o pulupulu mataala e tumau le talafeagai iinei, faʻapea foi ma a latou vaega Farani - o ituaiga eseese o atigi. E aveatu fai tupi (tasi itu itu, o le faaputuga i totonu) pe faʻaaoga ni ie. Faʻataʻitaʻiga o lauulu laʻau e faʻaali atu i le ata.

Mafaufau pe faʻapefea ona fai oe lava lauulu o lauulu:

  • Faaputuputu le laulu i se solofanua i le mea e tatau ona i ai le bun. Le tele o lenei o le pale poʻo se occipital sone, ae asymmetric (faʻaliliu i le itu) fusi e le faʻatosina malie. Faatulaga i latou ma se ofuvae fulufulu. I lenei tulaga, o lona tele e le afaina: i le isi itu, o se paʻu mafiafia paʻu atonu e sili pe a mafai pe a mafai ona poloka i lauulu - lenei e faaopoopo le voluma lauulu.
  • Lili atoa le laulu i se fili poʻo le fili i le 'ie faʻapipiʻi, lea e fautuaina ai e taʻalo tasi sooga i le itu. Ufiufi le pito o le fusi i lenei, nana le pito i totonu, puipui i le fesoasoani a le vaaia. Le nana atoa, filifili se puʻupuʻu uumi nai lo le aofaʻi o lauulu laulu o le lumanai. O sitepu mo le fausiaina o se lauulu lauulu o loʻo faʻaalia i le ata.

O le auala mo le fatuina o se moi mo pupuʻu lauulu o loʻo faʻaalia i le vitio:

E tusa ai ma lenei faʻavae, aulape faʻatinoina e faia i soʻo se laulu, ae masani ona faʻaogaina faʻapitoa mo manoa pupuu. Ae peitai, e le gata ia te ia: e iai le Faiga sitaili metotia, lea e mafai ai foi ona e galue ma curls i luga o tauau.

Aoao e fau le utupoto i luga o le ulu e le Farani metotia:

  • Vavae atoa le lauulu i vaega e lua ma se laina vaevaega i le maualuga o le pito pito i luga o taliga. Tumau ma le tumau vaega o loʻo i lalo i le pipi, ma selu le pito i luga i le pale o le tasi i le tasi i le aʻa, ona faʻamalosi lea ma varnish.
  • Faaputuputu le vaega pito i luga i le vaeluaina, lamolemole fafo e aunoa ma le faateʻaina o le aofaʻi maua, faʻamaʻea ma se tamai paʻu fasi paʻu, pei ona faʻaalia i le ata i lalo.
  • Aveese le kilipa mai le pito i lalo, selu foʻi mai le pito i totonu, faʻafesoʻotaʻi ma le pito i luga ma mimilo pito o lona i totonu, ma faʻamatalaina se "atigi." I le laʻau, faʻaopopo fulufulu uʻamea e taofia ai le mafuaʻaga lauulu.

Ole metotia tutusa e mafai ona faʻatinoina faʻalava. O le mea taua o lenei tekonolosi e sailia fulufululele, lea i le faiga o le lamolemole i fafo atu e le tatau ona aveʻesea.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia o le initaneti mulsan.ru Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Mafiafia lauulu fulufulu i luga o le manifinifi lauulu

Tupirovanie (o le tasi itu itu tutusa) mafai ona faʻaaogaina ma luga o uumi uumipe a fai o loo leai mamafa. Ole auala lea ole a le afaina ai le fausaga o lauulu pe a fai e saʻo ona fai: o le manoa e tatau ona toso i tua, pe a maeʻa le selu e tatau ona fai agaʻi i le aa, ulutala agai i luga ma ni "sitepu tulaga ese". A maeʻa mea uma i le mea saʻo, e soʻona faʻapipiʻi le selu i tua ole vaega i tua.

Ma, ina ia malamalama pe faʻafefea ona fai se fusifusi o lauulu ma le faʻatuina o se faʻasesega masani masani, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Tofotofoina atoa le laulu o lauulu ile lautele o iai ni pito. Sulu lemu ia curls i le faʻata ma ia lamolemole le pito i luma. Aua le soʻona ufiufiina le siʻusiʻu - o le a fasiotia ai le sosolo faʻafuaseʻi.
  2. Ia vaevae le tapoleni atoa i ni vaega, toe taʻitasi ma faʻasolo i luga, ma faʻasolo i le vali. Afifi le pito o le fusi i nei fusi, nana pito ma nonoa i le le vaai. E tatau ona e mauaina se laei matagofie, maualuga o lauulu, e pei ona i ai i le ata.

I lenei faiga, e tele nuʻu e mafai ona avea ma filifiliga e faʻatatau i le faʻaiuga mulimuli:

  • Fufulu lau lauulu ae le i faia se laulu. leai se ea malulu poʻo se ufimata. A faʻapea e manaʻomia le faʻamalu e faʻamalamalamaina le luluina o ia, faʻaaoga le suauʻu mo faʻutuaga poʻo se faʻamalologa susū mo le umi.
  • Sulu lou ulu faalagolago i luma. O lenei metotia o le a fausiaina se natura faʻavae ole tusi.

O foliga o le faʻafiafiaga o gulka i ofu manifinifi e mafai ona vaaia i le vitio:

Faʻafefea ona fai se fusi ma se ato?

Lenei o se tasi o masani masani metotia faʻaogaina e polofesa, ma ua mafai ai ona e faia se lalelei faʻalelei i luga o le ulu i le leai o le lauulu maualuga.

Ina ia e galue, e te manaʻomia se ato faʻapitoa, lea e mafai ona faʻatauina i se teine ​​fulufulu pe faia tutoʻatasi. E masani ona faʻavae i luga o se siosiomaga mea faʻapena foliga tutusa ma mea e faʻaaogaina i le fufuluina momoli.

I le lapoa, e talitutusa lava i se mafiafia mafiafia paʻepaʻe vaega, ae ui i lea, o le lapoa totonu e tatau ona teisi tele nai lo le lautele o se fusiua fusi.

Afai e te le faʻatau se ato, oe mafai ona e fauina e oe lava i le aveina o se tamaʻi totini paʻu mafiafia mo lenei: lalagaina, lauulu, acrylic. E manaʻomia le umi ma le aoga, aua e masani lava ona tipi ese le pulou. E tatau ona liliu i fafo se paipa (pei ona i ai i le ata), e liliu ma mimilo seia maua se voluma lio.

E fautuaina le faʻaogaina o se tamatamaivae maualuga mo lenei faʻamoemoe: o le a faia se big bagel.

E mafai foi ona fausia se mea mo le utupoto mai soʻo se isi ie, ae o loʻo manaʻomia se faʻamama faʻavae, mai le mea e tipi ai se liʻo ma se ogatotonu. Ona faʻaofi ai lea i le ie na filifilia ina ia aua neʻi pipii atu le lauulu i le pulu.

Ina ia faia se matagofie matagofie fusifusi o laʻau manifinifi ma le fesoasoani o se mea faapena, e faʻaopopo atu i ai o le a e manaʻomia se masani masani ofu faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le tele o fulufulu lauulu ma le le vaʻaia, o se vaivai vaivai varnish, se moisturising spray, se selu ma fulufulu masani.

O se lauulu laulu mai se totini masani e faia faapenei:

  • Faaputuputu lauulu i se solofanua solofanua, malupuipuia ma se fulufulu paʻu. Afai o le lauulu lauulu e tatau ona teuteu lelei, ma se ulu lamolemole, ona sili atu lea ona faʻaaogaina se fusi uʻamea ma matau: o le a faʻatagaina e aloese mai "moa", ma, faʻaopopo foi, mautu faʻamau loka.
  • Tuu le ato i le pito i luga ole ofuvae (pei ona faʻaalia ile ata-faʻatonuga) tuʻuina i lalo ile pito o le fusi. Ona faʻamama ai lea o le saʻolotoga fua o lauulu i le faʻapipiʻi faalenatura ma faʻamaluluina ma soʻo se faʻamalulu vai - o le a fesoasoani e faʻaititia le tikeri o le eletise eletise i le taimi latou faʻailogaina.
  • Ole selu ma se uumi umi (suʻisuʻi nila) e manaʻomia ona vavaeina e ni manoa ina ia paʻu ifo i lalo o le donut, ma faʻapipiʻi atoa. A talafeagai, o le lauulu toe sifiina.
  • I le pito i lalo o le siʻusiʻu, tuʻu se paga i mea e le vaaia, ona tuʻu lea o pito i lalo o le ato ma faʻamau ia i latou ma faʻamau e ala i mea e le vaaia. I le pito, vali le laulu ile laulu.

O le ato ma se bagel e mafai ona faia i ni auala eseese se lua, ua faʻaalia i le ata.

Matamata i le vitio ma aoao pe faʻafefea ona fausia se toe-i sitaili:

I le faaaogaina o le mataupu faavae lava e tasi, e mafai ona e fausiaina faʻataʻapeʻape le faʻatulagaina i fafo o lauulu. Ia faia lenei mea, ae e te leʻi faia se galuega, apalai sina mimiti ile lauulu ma faʻamama faʻataʻamilosaga i ou lima i taimi e tele. Faʻatagaina i latou e faʻamamago ma faʻaputu i le siʻusiʻu, a maeʻa ona mulimulitaʻi i laʻasaga uma na faʻamatalaina e aunoa ma le lamolemole i uila. O lona iʻuga, o le a e mauaina se lauiloa lauulu e pei ole ata.

O le nonoa o ni curls o le aʻoaʻoina o le vitio:

E le manaʻomia le tuʻuina i lalo o le ato i le pito i lalo o le fusi: e mafai ona e taofi i lona tolu pito i luga, ona amata loa lea ona mimilo le sifi ma le laulu, ma faʻaitiitia.

O se metotia tutusa e talafeagai mo lauulu umi, o ona pito e le mafai ona natia i le faʻamatala muamua auala.

I le ma lea o tekinolosi na talanoaina i luga, o loʻo i ai isi auala mo le fausiaina o se voluma beam. Mo se faʻataʻitaʻiga, i fale e tatu ai lauulu e mafai ona e mauaina ni lauulu faʻapitoa o se "sophist twist" poʻo le "hairagami", lea e te manaʻomia ai le faamaʻina o laupepa ina ia maua ai lau laʻuina i ai. Foi, o se aafiaga lelei o loʻo tuʻuina atu e ala i luma-curling lauulu.

I le mea mulimuli, o se vitio i luga o 5 auala e fatuina ai se lauulu laei:

Fafine 'ulu e ala i se fusi o lauulu o luga o lona ulu

O faiga masani e matua lelea, ae o loʻo i ai lava se mea e tumau pea le suia - mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea moni o aulelei uumi lauulu o se faʻailoga e le mafaafitiaina ole femininity ma matagofie. Mo lenei lava mafuaʻaga e tele teine ​​ma fafine e popole i le tuputupu aʻe lauulu sili ona matagofie. E le masalomia faʻalilolilo curls - o lenei e matua matagofie ma matagofie, ae o nisi taimi ei ai tulaga pe a le talafeagai pe le talafeagai foi. E moni, i mea faʻapena, e sili ona faigofie le aoina o lauulu i se fusi pe o le vave vavaeina se lalaga faʻapipiʻi, ae o lenei e masani ai. Afai e te manatu foi i ai, ae e leai sou taimi e alu ai i le lalelei pe aʻoaʻo vasega vasega ma lauulu lalelei, matou te fautua e faia se vaega i luga o lou ulu!

Aua le faʻanatinati e faʻavasega lenei filifiliga e pei e faigofie pe taugofie, manatua ia sa avea o se fiafia laulu mo faiaoga ma tagata faigaluega fale mataaga. Ua sui taimi, ma o nei aso o le bun o se laʻei sili ona manaia ma ofoofogia. Faatasi ai ma le poto i lou ulu, ua mafai nei ona e vaʻaia fetu lauiloa a Hollywood - ma e le o se ata puʻupuʻu o paparazzi na maua se tagata lauiloa i se mea a savali ma se maile, ae i luga o le kapeta mumu! O le mafuaʻaga mo le lauiloa o lenei laulu foliga e manino - e le faigata ona faia, ae o le foliga e mafai ona matua mataina lava.

Ituaiga o utupoto ma mea e fesoasoani ia i latou

Ae e te leʻi amataina le faia o se bun, e taua le mafaufau o le a e manaʻomia ni mea eseese lauulu i foliga o faasee, fulufulu lauulu ma ofuvae fulufulu. O le fusi e mafai ona faʻaitagofie, atoatoa lamolemole, maualalo, maualuga, ma isi. Matou te tosina atu foi lou mafaufau i le mea moni e faapea o fusi o uumi ma feoloolo unta e masani ona eseese i latou foliga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o oe o le e umi le laulu, ona faʻapea lea, ia e faia se fusi o le afa o le laulu mai le fusi, ma faʻaaoga le afa lona lua e avea o se mea teuteu, ina ia aua neʻi mamafa tele le laulu. I le auala, mai le afa lona lua e masani ona latou lalagaina se fili poʻo le taʻimua o fusi ua faʻamau ai le fusi i lona faʻavae. I lenei tulaga, o le lauulu laei e foliga masani ma matagofie.

Ae ui i lea, o le fusifusi o lauulu uumi o le laulu e mafai foi ona foliga mai e le itiiti le faʻaalia ma mafai ona faia i se auala tutusa, ae o le tele o taimi o tagata e ona ia curls faia fusi o lauulu uma. O le mea lea, a lauulu lauulu foliga e pei o se mea sili ona lamolemole, mafiafia ma tele le ato o lauulu. I lenei tulaga, e mafai foi ona mafai ona tuʻusaʻo le sitaili, ituaiga o mea teuteu i le foliga o lauulu ulu ma lopa, rhinestones, fugalaau. E le gata i lea, o fusi e tele lava faʻaopopo i tiara, selu pe fai ofu.

Faʻafefea ona aoina lauulu i totonu o le vanila bun

Afai e te manaʻo e faʻaofo isi i se lauulu fou, matou te fautuaina oe e faʻalogo i le filifiliga filifilia. Manatua mo nisi o latou e manaʻomia se faasee faʻapitoa, lea e mafai ona e faʻatauina i le toetoe lava soʻo se matagaluega o lauulu mea e maua. O le lauulu lauulu ua iloga i le faigofie o le faʻatinoina ma le sili atu ona foliga mai.

Bagel Kultishka

I le faʻaopopoina o le donut, o le a manaʻomia ona e faʻatutuina i luga o le selu, o se auala e faʻasaʻoina ai, faʻapea foi ma le le vaʻaia poʻo ni lauulu. Muamua lava, sulu lemu ma le faʻaalu lelei lauulu i le umi atoa ma aoina i le siʻusiʻu ma se fusi faʻauma. A maeʻa lena, o le siʻusiʻu e tatau ona faʻaleleia ma siisi i luga i se tulaga faʻavae i luga - faʻaaoga mousse, gel poʻo le varnish ile lauulu. Ole mea lea e te manaʻomia ona faʻapipiʻi se fulufulu i le pito o le siʻusiʻu ma faʻamama totoʻa le siʻusiʻu i luga o le ato, agaʻi i le pito i lalo o le siusiu. Faʻasaʻo le lauulu lauulu e maua mai i mea e le vaaia, faʻapea foi ma le varnish. O lenei hairstyle e faia e aunoa ma le tele faigata, ae e foliga sili manaia.

Lisi ma faasee

Lenei filifiliga, pei o muamua, manatu o le i ai o se faasee, ae ui i lea, e fai sina faigata tele i le faʻatinoina. I le auala, o se lauulu lauulu o le a talafeagai lelei mo nisi mea faapitoa na tupu. O lea la, mo se amataga, ia sisina ma le faaeteete ia curls ma aoina latou i le ponytail i le pito i tua o le ulu. A maeʻa, e tatau ona e tuu le faasee i luga o le pito o le fusi, ma tufatufa le lauulu faataamilo i mea faʻafesoʻotaʻi, faʻalelei latou mai itu uma. Tuu se manifinifi manifinifi i luga ma vaevae vaega o totoe i lua vaega. O se tasi o vaega e tatau ona fili ma faʻataʻamilo i le taʻavale puʻeata, mulimuli ane faʻamau i se mea e le o vaʻaia. Mai le vaega lona lua matou te faia se aufana - vaevae le nonoa i ni manoa se tolu, o le pito mulimuli o le manaʻoga e tatau ona selu sina selu. Ia milo taitasi loka ogaoga ma le mama, faʻamau i le ogatotonu ma faasaʻo. Ia fili le faʻamama ogatotonu ma faʻataʻamilo i le isi itu o fusi. Lokaina ma le le vaaia. I le pito, vali le pito lauulu i le faaiila.

Le mautonu le faʻaputuga

O sea faaputuga ua faia muamua, ae i le taimi lava e tasi o le a talafeagai ai e le gata mo le savaliga, ae faapea foi i se afiafi fiafia. Fufulu ma faʻamamago lou lauulu. Salu lemu i latou ma faʻaoga sina mousse i luga o siku, ina ia faigofie ai le faia o sitaili. O lenei e tatau ona nonoa le siusiu i tua o le ulu, ma amanaia nisi nuances. I le taimi muamua o le au fulufulu, filo uma ia curls, ma i le taimi mulimuli oe manaʻomia le faia o se matasele (le lauulu e le o toso atoa). Aua le nanaina le pito, ae fai le matamuli ia faatamala - sisina lemu ma lulu i ou lima. Faʻapea foi ona selu pito o le lauulu i fafo atu o le kulu Faalelei le laulu lauulu ma varnish.

Laititi utupoto i le pito i luga o le ulu

O sea ituaiga tele e lautele, ma o le a talafeagai, i le ofisa i se fonotaga mamafa, ma i se tafaoga alofa. I se tulaga lautele, o lenei fulufulu foliga foliga manaia tele, ma ina ia faia mo se amataga, e tatau ona e saunia se fusipaʻu fulufulu mo lauulu ma le tele o lauulu. Sisua lou lauulu ma nonoa i le fusipaʻu - e tatau ona e maua ai se maualalo, fusi atigi. A maeʻa lenei mea, milo le lauulu i se fusi siku ma amata ona afifi faataamilo i le pito o le fusi, ma a e afifiina, faʻamau taamilosaga taitasi ma le fulufulu ina ia aua neʻi toulu esea le laulu. O le pito o le siʻu e moʻomia e teuina ma faʻamautu i ai. Afai e i ai lou paʻu mafiafia, ona ave lea ose volousous fusipaʻu fusi.

O le pupu maualuga i luga o le pale i foliga o le 'aufana

O le mea moni, afai e te galue i le ofisa, o se laulu lauulu iina atonu e le talafeagai, ae i isi tulaga o le a foliga sili ona manaia ma le masani ai.Lea, muamua, selu le lauulu ma le faaeteete ina ia lamolemole ma aoina le curl i le fusi i le mea ua e fuafua e faia se aufana (mo se faʻataʻitaʻiga, luga o le pale). A fai se bun, tuu se matasele o lauulu, aua le tosoina atoa. Ui i lea, o le itu tauagavale o le siʻu (e le tatau ona puʻupuʻu) e tatau ona togi latalata i le mata, i le pito i luma o le ulu. Ia vaeluaina lea le matasele i vaega e lua, ia o le a vaeluaina o le aufana. O lenei, e ala i nei vaega e lua, togi le pito o le fusi i foliga o se pulu mo le aufana. Nana le pito o lenei palu i lalo o le aufana, ma ia fai lelei e faʻapea foi ma se fulufulu ulu.

Fulufulu i totonu o ni ulu e lua i luga o le ulu

Lua paʻu i luga o le ulu - o se tasi o le sili ona lalelei talavou laei, lea e foliga sili malie ma manaia. Muamua lava, e tatau ona e faia saʻo le vaeluaina ma vaevae le lauulu i ni vaega se lua. Ona loka lea o vilivili mai le vaega muamua i luga o le pale ma feliuaʻi i se fufusi atoa. E le manaʻomia le faʻaogaina o se ie eleni; e mafai ona e taofia le lauulu i le pito i lalo ma lou lima. Ina ia sili atu le lapopoa o fusi, matou te fautuaina le fufuluina o laina uma. Mo le faʻamoemoe lava e tasi, faʻapaʻi ane le lima solofanua ma ou lima agaʻi i lona faʻavae. A maeʻa lena mea, e tatau ona e mimilo le faʻasologa i se lio, ma faʻataʻatia i se malamalama, toetoe lava i le ea ea. O le mamanu e tatau ona faʻasaʻo i lauulu selu, ma faia tutusa gaioiga ma le vaega lona lua o le laulu. O fusi e tatau ona maseʻe. Foliga lou lauulu i le laulu.

Lotoa mo lauulu, pe faʻafefea ona fai

A faia se fili, o le a ao mai lauulu i tua o le ulu po o le pale i se fusi uumi, pe a uma ona mimilo lea ma se fusi ma faʻamautu ma lauulu. E le faʻatagaina ni faʻatamala - o le iʻuga e tatau ona saʻo i le mea e gata ai Muamua lava, o lauulu uma e tatau ona selu i tua ma, pe a manaʻomia, faʻapipiʻi mousse i luga o ia ina ia aua neʻi leaga loka ulavale mai le sitaili. Nonoa vilivae i se paʻu mafanafana, ma taofi le fauina o “moa”. A maeʻa, ia fuli lemu le lauulu i se fusi mafiafia e tatau ona fusi faʻataʻamilomilo le ofuvae. O feteʻenaʻiga uma e mafai ona faʻasaʻo i se lauulu ina ia taofi mau le laulu.

Nonoa i luga o le ulu ma lauulu malulu

Se tasi o tala fou, o se vaʻaiga i luga o le ulu ma ni tupe siliva. I le taimi muamua tepa, e ono foliga mai e pei o le laʻasaga lauulu e foliga mai e le toe maeʻa, ae mai i lea e le avea faʻatiga talafeagai. Mo ia ituaiga laʻei, e manaʻomia se manifinifi malosi malolosi, lauulu sapalai ma fulufulu. Ia selu ma le faʻaeteete le lauulu, tuu i ai le foliga manaʻo - e mafai ona e faia ni galu lemu pe faʻasaʻo atoa. A maeʻa, e tatau ona vavae ese tusa o le tasi vaetolu o le lauulu i le pale, mimilo ma se fusi siku, uu i luga ma gagau i le "matasele", faʻamautu i se manifinifi manifinifi e faʻafetaui le lauulu. Mo le faʻamoemoeina, faʻasaʻoina lenei laupepa ma pou ma varnish.

Faʻafefea ona fai se faʻaʻai kulimi (ulu) i luga o le ulu

Afai e te fuafua e fai se faaputuga i luga o lou ulu, ona matou fautua lea e te mulimuli i ni nai faigofie ae taua fautuaga lea e mafai ai ona faigofie ona faia le lauulu lauulu manao.

1) Afai e te manaʻo i lau bun ia foliga mama ma matagofie, e sili ona lelei le faia mai le laʻau mama. O le filifiliga sili lava o le a e fufuluina lau lauulu i le aso muamua ina ia aua neʻi toulu eseʻese ni manoa ma ia aua ai le malepe. Ae a, pe a fai o lau curls vave gaʻo ma leiloa le tele, e sili atu le fufuluina o lou lauulu i luma o le faia o le lauulu.

2) Afai e tatau ona e alu i se mea na tupu ma se laʻei lauʻeleʻele, ona i ai i se tulaga aua le galo e uiga fixing auala. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le gel - o le fusi e sili atu lea e maua mai i fulufulu mago. E mafai ona e faʻamamaina mama i luga ole curls ma faʻatali ai pe seʻi mago, pe faʻapipiʻi lauulu ile laulu pe a uma ona fau le laulu.

3) Matou te le fautuaina le susuina o vela i vai ina ia aua neʻi amata ona pipii i ou lima - i lenei tulaga o le a le faigofie ona galulue ma i latou. E le gata i lea, o laina susu e ono le paʻu tutusa.

4) Oe atonu e le mafai ona fausiaina se laʻei manaia ma le manaia o lauulu o lauulu i le taimi muamua, ae e le o se mafuaaga lea mo le le fiafia. E ui i le mea moni o se laʻulu lauulu e faigofie lava i le faʻatinoina, ia faia e te manaʻomia lava le maua o sina poto masani. E lava le faʻataʻitaʻi laʻititi, ma e le pine ae oʻo mai le tomai ia te oe.

O se leoleoga o le lauulu - laa ma lea laasaga faʻatonuga ma se ata

I le mulimulitaia lea laasaga ma lea laasaga faatonuga, o le a faigofie ona e faia se fugalaʻau o le lauulu o le a talafeagai i soʻo se pati, aso, savali ma isi. O lenei laulu 'ulu e sologa lelei i le ofu ma le ofuvae.

1) Fufulu lau lauulu (e fautuaina e faʻaaoga se laupepa e faʻaopopo ai le aofaʻi) ma faʻamago faʻamago. O loʻo fautuaina e faʻaalia sina mousse muamua ile curls susu - i lenei tulaga, o le a faʻafaigofie atili faʻalelei atili. E mafai ona e fufuluina lau lauulu i luma o le hairstyle ma le po na muamua. Afai e i ai sau ulavale tele, atonu o le filifiliga lona lua e sili.

2) O lenei e tatau ona e selu ma le totoʻa ia manoa ma fusi se maualuga solofanua. A e faia le toe gum suiga, aua le faʻataʻamilo lou lauulu atoa, ae tuʻu i latou i foliga o se ituaiga matasele, o le pito e le manaʻomia e lilo.

3) Ole matasele e tatau ona faʻataʻamilomilo mimilo - sosolo lelei i ou lima ma selu teisi.

4) O lenei faʻasalalau le pito o le siʻusiʻu, ma selu foi.

5) O nisi o elemene o lenei mamanu, pe a talafeagai, sili ona lelei faʻamau i studs.

6) Ina ia faʻatupuina le faʻatamala atili i se laʻulu lauulu, matou te fautuaina le tatalaina o ni nai tamaʻi manoa i foliga.

7) O le vaega faʻaiʻuina mo le fusifusi lauulu lauulu o le a faʻamautuina ma varnish.

Faʻafefea ona fai se faasaniga tele ma tele i luga o le ulu - tini laiti

Le iloaina o se tasi o togafiti faigofie, e mafai ona e faia i taimi uma lenei laei foliga manaia ma manaia!

O se masani masani auala, faʻafetai i lea e mafai ona e vaʻaia faʻateleina le tele o le utupoto. Le faʻaaogaina o se faaputuga, e faigofie ona e faia le volumetric bundle. E taua le maitauina aʻo le i alu i le solofanua, e le manaʻomia le faʻapipiʻi o tima mamafa ma pulupulu i luga o vela, ina ia aua neʻi paʻu le voluma muamua.

E faigata tele ona fai se fusipaʻu matagofie ma le lapopoa e aunoa ma le faʻaaogaina o le pulu taʻatele. O lenei faʻaopopoga e le afaina ai au uila, o lea e mafai ai ona e ofuina ia le itiiti ifo i aso uma. Ma faʻapea foi, mo ia ituaiga laulu, e tele ina faʻaaogaina le taga tele, lea e masani ona filifilia e faʻafetaui le lanu o manoa ina ia le maitauina. O se filifiliga sili atu ona talafeagai e mafai ona avea ma se ofuvae faʻapitoa e faʻataʻitaʻia ai le talo ma lauulu.

Afai e leai sau mea faʻapena e te manaʻo i ai, ae e te manaʻo e fai se fusipaʻu matagofie ma matagofie, e mafai lava ona e faia lemu se sitaili faasee i ni nai minute. Ina ia faia lea mea, e te manaʻomia se masani suauʻu sapalai terry - e te manaʻomia le tipi ese le pito mai ai (le mea e masani ona tu ai ou tamatamai vae), ma mimilo i totonu o se faasee. I le lumanaʻi, faʻaoga tutusa ma le faʻatau taavale.

Faaalia lauulu laei vanilla bun

I lona autu, o se lauulu foliga e leai se mea faapitoa, ae o loʻo iai ni isi nuʻu o lona faʻatinoina e tatau ona iloa e teine ​​uma e manaʻo e faia se fagu vanila e faʻamanino ai lona atamai ma le agamalu:

    High bunches e lelei mo teineiti e saʻo le foliga foliga ma a matagofie le uumi umi. O nei sitaili o le a faamamafaina ai le matagofie o le natura, aristocracy ma femininity.

Afai e le umi le ua, aua nei filifilia ni lapopoa maualuluga. Ae i lea tulaga, o le fusi e nonoa i le pale.

E le fautuaina le faia o fugalaʻau vanila ma le fulufulu mo teineiti laiti, ae a leai, latou te faʻaleagaina lou ata ma faʻaalia le le mafaufau lelei i ou foliga vaaia. O se filifiliga lelei o le a mama ma fusi fusi.

  • O laupepa maualuga e le talafeagai mo teineiti e iai le lautele o alafau ma foliga faʻaletonu. I lenei tulaga, e sili atu le faia o le sitaili laʻititi i lalo o le maualuga o le pale.

  • E le lava le iloa o lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga ma nuances o fausiaina se vanila fusi, lea na faʻamatalaina i luga. Ua fautuaina tagata faufautua lauulu e mulimuli i nai tulafono faigofie:
    1. E tatau ona mataituina pea i taimi uma ia lauulu e teuteu lelei ma mama, a leai, o le sitaili o le a foliga mataga tele ma isi o le a i ai le manatu o loo ia te oe se palapala ulu.

      Ina ia taofia lauulu mai le pa'ū ese mai le lauulu, e tatau ona faʻaoga se laititi o le varnish, ae e le fautuaina e faʻamama faʻasusu ia manoa i le mousse po o le gel, a leai, latou o le a avea ma mamafa, ma le lauulu lauulu o le a le foliga foliga matamuli, e pei ona tatau ona.

    2. A o le i teuteuina, e tatau ona mago atoa le lauulu. A e amata faʻataʻapeina ona susu, o le a le aoga se kulimi vanila.

    O lenei hairstyle e matua faigofie lava e fatuina ma tele teineiti latou te faia i aso uma, na o le alu i fafo mai le moega, toetoe a aunoa ma le selu, aoina le lauulu ma se fulufulu paʻu. Ae o le faʻailoaina o ata e le galue e pei ona masani ai.

    Vanilla bun luga o pulu puʻupuʻu laa i lea sitepu

    O se laupepa matagofie vanila e maua e tusa lava pe pupuʻu lauulu, ae i lenei tulaga e te manaʻomia e avea se lapoa laupepa ma tumau i le faʻatulagaina nei faʻasologa:

      Fuga lou lauulu lauulu ma fai se selu laititi ile aʻa e maua ai se laʻasaga faʻapitoa.

    O lauulu e aoina mai i se siusiu, e tu tonu i tua o le ulu. Afai ua paʻu ese le lauulu ma le pipii i le siusiu, faʻaoga laei o le lulu.

    O se fusiua tele e tuu i luga o le siusiu ina ia matua ogatotonu i totonu.

    Mai le siʻusiʻu, ia faʻapipiʻi ma le faʻaeteete le tamai filo ma punou i luga o le faʻamaliega.

    Faʻamau le manoa i le pito i fafo o le paʻu faʻamalosi ma le fesoasoani o le le vaaia.

    Faatino lenei faiga tasi le taimi ma ni manoa uma.

  • I le pito i lalo o le siusiu, faʻamau le fusi, ae fai lelei lenei mea, aua e ono paʻu ese atu le iʻu.

  • Afai e te manaʻo e fai se falaʻamata o le vanila mo ni lauulu pupuʻu, ia mautinoa e faʻaaoga se tele o mea e le o vaʻaia, ae e tatau ona e filifilia e tusa ma le lanu o le lauulu ina ia latou tumau le le vaʻaia.

    Vanilla bun i luga o le ogatotonu ma lauulu umi

    Afai o lou lauulu e feololo le umi pe i lalo ifo o tauau, ona fatuina lea o se fagu vanila o le a le mafua ai ni faigata. I lenei tulaga, naʻo le pipii i fautuaga nei:

      Palu lelei lou lauulu.

    Afai e leaga lauulu ma e le mautonu i taimi uma, faʻaopopo faʻaoga se mea faigaluega faʻapitoa.

    Aumai lauulu i le solofanua i le pito i tua o le ulu.

    Aua le fufusi tele le siʻusiʻu, ona e tatau ona faʻataʻamilomilo laititi faʻalemafaufau. O le tulafono sili ona taua lea e tatau ona maitauina i le taimi e faia ai lauulu.

    O fulufulu e fulufulua i se 'ie faʻapipiʻi ma fusi faʻataʻamilomilo fusi faʻamalosi.

    Nana le faʻaiuga o le faʻamasaniga i lalo o se vaega eleni ina ia le mafai ona vaʻaia.

    Faʻasolosolo sina lauulu laʻau i le varnish.

  • E mafai ona e faʻaogaina mea faʻapitoa - faʻataʻitaʻiga, o le mama, o se fusi faʻapitoa, se aufana, ma isi mea.

  • Filifiliga ma ata lauulu laumei fusi

    E i ai le tele o ituaiga o lenei lauulu lauulu, o lea o le vanila fusi mafai foliga ese. E matua le mafai ona lisi uma suiga o se sitaili, aua e mafai e teine ​​taʻitasi faia lona lava ala. Ae i ai nisi o ituaiga e sili ona lauiloa ituaiga vanila, lea e mafai ona faia toetoe o aso uma.

    Bagel Vanila Faʻatau

    Tele teineiti faʻaaogaina se faʻapitoa faʻapitoa pei o le bagel e fatu ai le laulu. I ai, e mafai ona e faia se vanila faaputuga. Ina ia fausia se lauulu laei, e tatau ona e tausisi i le faʻasologa o gaioiga:

      Ia mautinoa e selu ma le faaeteete le laulu, ona aoina lea i se solofanua pupuʻu i le itu o loʻo e manaʻo e fai se bun.

    Aoina ia curls i le ato, lokaina ma le faaeteete o latou pito, toe vali i luga o se bagel.

    Ona fuli lea o le ato i fafo ma faʻataʻutaʻu ina ia i ai le lauulu i le pito o le siusiu.

    Faʻasalalau tutusa filo ina ia fetaui lelei i luga o le ato.

  • Mo le faʻamalieina o filo, faʻaoga le vaʻaia, e tatau ona fetaui ma le lanu o le laulu, ma faʻaoga foi sina laititi le varnish.

  • Vanilla fusi ma se faasee

    Ina ia fatuina se vanila fusi, e masani ona faʻaaogaina e le au faʻapitoa se faasee e galue i luga o le mataupu faavae tutusa e pei o le bagel - na te lokaina loka ma le faʻamoemoeina, e taofia ai i latou mai le alu ese mai le lauulu.

    Faʻaaogaina se faaseʻe mo se vili vanila, e tatau ona e tausisi i fautuaga nei:

      Ia selu ma le faaeteete lau lauulu, aoina ile maualuga maualuga ile tua o le ulu.

    Sulu lemu le faasee i luga o le siusiu. Taumafai e filifili se faasee o le paolo e latalata i le lanu o le lauulu, ina ia toetoe lava a le vaʻaia.

    I luga o le faasee, fai se punavai o latou loka, tufa malie lauulu i luga. O le faasee e le tatau ona vaaia i totonu o lauulu.

    A manaʻomia, faʻaoga le mea le vaaia e fetaui ma lou lauulu laʻau e faʻasaʻo le loka.

    I le pito i lalo o le siusiu, o le laulu e faʻamau i se ofu tino (e taua tele o le ofuvae e le soona tele).

  • Ia ufiufi ma le faʻaeteete pito o le laulu i lalo o se ofu lelei; e mafai ona e faʻaaogaina mea faʻapitoa mo lenei.

  • Vanilla bun e faʻaaogaina le totini

    O le donut poʻo se faasee e le masani ona i ai, ae e le faʻamataʻu lenei mea, aua e mafai ona e faʻaaogaina le totini faigofie e fausiaina ai se sitaili fausaga lelei ma lelei. Ioe, e mafai ona e ave se totini fou poʻo se tasi e leʻi leva na ofuina, o le mea sili ona taua o le mama. Oti lemu le pito o le totini ma mimilo solo i le foliga o se donut. Mulimuli i faatonuga i lalo e fatu ai se vanila faaputuga:

      Fulufulu lelei lauulu, fai se fusi i le maualuga i le mea na e manaʻo e fai se fulufulu vela.

    Afifi laupepa i le ato mai totini e tusa ma le tutusa o faʻavae e pei o se bagel faʻapitoa mo lauulu.

    Afai e alualu pea le lauulu o loʻo totoe, faʻasaʻo lemu i latou i lona lua faʻamalosia.

  • Faalelei le lauulu ma le varnish.

  • A filifilia lenei mea teuteu filifiliga, e tatau ona manatua e le talafeagai mo le laulu manifinifi tele, aua o le a le galue e fausia le manaʻomia le voluma, aua e na o le a le galue e nana atoa le totini.

    Vanilla bun e faʻaaogaina le fulufulu ulu

    Ina ia fausia se sitaili vanilla felanulanuaʻi, e mafai ona e faʻaogaina se fulufulu faʻapitoa, na taʻua o le heagami. O se fesoʻotaʻiga lea e faigofie ona loloʻu ma mafai ona faia soʻo se foliga.

    Faaaoga se lauulu e tatau naʻo le faia o se utupoto i luga o le ulu. E tatau ona e mulimuli i nei sitepu:

      Faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu lauulu, e mafai ona mimilo curls i le pito i tua o le ulu.

    Afifi lemu pito o le lauulu ia iʻu le faʻaiuga o se lio leaga.

  • Afai na paʻuʻese lauulu, faasaʻoina i latou i le varnis pe le vaaia.

  • O lenei filifiliga teuteu e matua fetaui lelei mo na teineiti e fiafia ile sitaili masani ile laei poʻo galuega ile ofisa ma ua faamalosia e usitaʻia tulafono laei.

    Fulufulu manu Vanilla Bundle

    E faigata tele mo teineiti ma le laulu ona laulu e fai se lalelei o le bun ina ia faʻaosofia foliga manaia. Ae e le o se mafuaʻaga ia faʻanoanoa ai, aua e mafai ona e faʻaaogaina se mea faʻamaonia - faia se faaputuga.

    Faia se fagu vanila faʻaaoga se faaputuga e matua faigofie:

      Fufulu lau lauulu ma ili e faʻamama lelei i se fulufulu fulufulu, ae i le taimi lava e tasi e te manaʻo e togi pea i luma. Faʻafetai i lenei metotia, a maeʻa ona faʻamamaina, o le lauulu ua atili gofie ma lapoʻa.

    Leai se mea e selu ai lou lauulu, naʻo le aoina lava ile ponytail ma nonoa faʻapipiʻi ile i luga, teisi sasaina ma varnish.

    I le siʻusiʻu, vaeluaina le lauulu i ni loka 'eseʻese, pe a uma ona selu ma le selu.

    Mai filo, fai se tasi tourniquet e mimilo solo i le pito o le siʻusiʻu.

  • Faalelei lau lauulu i mea le vaaia ma varnish.

  • Vanilla lalagaina fusi

    Vanilla fusi ua teuteuina i lalaga lalagaina foliga sili ona matagofie, agamalu ma femouma. Ina ia faia se fulufulu foliga filifiliga, e tatau ona e tausisi i faʻatonuga nei:

      Fai se siʻusiʻu, pe a maeʻa ona vaeluaina le lauulu i ni 4 tutusa tutusa fasi.

    Mai lala uma, fili i se fili faigofie lava (lalagaina e mafai ona fufusi pe vaivai, ae lalaga 'auʻau e le o iai so latou fusi lalagaina foliga sili atu).

    Ufiufi le mugala i luga ole itu o le fusi ma i nisi nofoaga ia faʻasaʻoina ma le fesoasoani a le le vaaia.

  • A maeʻa ona faʻamau loka uma, faʻapipiʻi le laulu ile laulu lea.

  • Vanilla bun o se sili lauiloa ma onapo nei lauulu, lea e lelei mo le teine ​​talavou ma se tagata matua. Ole mea pito sili ona taua o le tuʻufaʻatasia lelei o sitaili faʻatasi ma se teuga puipui ina ia foliga e le gata ile sitaili, ae ia talafeagai foʻi.

    O filifiliga 10 utupoto o loʻo faʻaalia i le ata vitio lea:

    Fusi faʻatasi

    O le faaputuga o mea e faʻaaogaina e faigofie tele ma foliga sili atu. E oʻo i le tamaʻitaʻi sili ona le poto masani ona mafai ona fai. Mo lenei mea e te manaʻomia:

    • - vaevae le lauulu i ni vaega se lua, fai se vaega sao, ma nonoa i fusi,
    • - ona mimilo lea i fusi ma faʻamau i se paʻu manifinifi paʻu,
    • - o mea e maua mai e tatau ona faʻataʻitaʻi faʻatasi ma tutuʻi ma le le vaaia.
    Fusi faʻatasi

    Faʻafefea ona fai maualalo le utupoto

    O le utupoto maualalo e faia faigofie, mo lenei:

    • - faia se faigofie faʻasologa, ae ina ia le mafai ona paʻia,
    • - gagau ma le faaeteete le sulu i totonu o le “masoa” ma toe foʻii,
    • - O lenei, lafo le saʻo taumatau taumatau i le itu tauagavale, pei ona faʻaalia i le ata, ma afifi faataamilo i utupoto,
    • - Fai le mea lea e tasi i le agavale tauagavale.
    Laititi utupoto

    O se aufana i foliga o se aufana

    O le isi lauulu lauulu e atoatoa mo aso malolo ma pati. Se aufana i foliga o se utupoto foliga matua matagofie ma moni lava. Taumafai e faia ma o le a e vaai mo oe lava.

    • - muamua, fai se maualuga "paʻu" i le pito i luga ma malupuipuia i se fusi uaua ina ia foliga o pito o le lauulu laititi i luma,
    • - vaevae le lauulu i ni vaega tutusa se lua, pei ona faʻaalia i le ata,
    • - Ia afifi nei faʻamau faʻataʻamilo faʻataʻamilo le vaevaeina ma malupuipuia ma le le vaʻaia.

    Fuga aufana

    Se faaputuga bagels

    Le isi potopotoga e fetaui lelei foi mo soʻo se taimi - o se mea sili ona matagofie lea o fulufulu ma matagofie lauulu e mafai ona avatua i foliga lelei ma le fiafia i foliga vaaia. Faʻafefea ona fai se faaputuga o lenei ituaiga? Faitau i lalo:

    • - muamua fai se faʻasologa masani ma malupuipuia i se faʻaʻau paʻu,
    • - lauulu o loʻo tu i tua o le ulu, vaevae se lua vaega, vaʻai ata,
    • - e ala i le pu, liliu le faʻasolo mai le pito i luga i le pito i lalo,
    • - toe fai le faʻatonutonu ile tele o taimi e pei ole umi ole laulu e faʻatagaina,
    • - o le faaputuga e tatau ona liliu i foliga o se ato. Faapipii ma teuteu i se fulufulu manaia pe a manaʻomia.
    Se faaputuga bagels

    Faʻafefea ona fai se faaputuga ma se faaputuga

    Ma o lenei lauulu lauulu ma fulufulu o le a fesoasoani ia te oe i fafo, pe a faʻafuaseʻi ona o nisi mafuaʻaga le vaʻaia ma isi lauulu tino e le o iai, ma oe na o le manaʻomia. O le fulufulu ua faia e pei ona taua i lalo:

    • - Tuʻu ese le nonoa i le pale ma fai se faaputuga, pei o le ata,
    • - pe a uma na, aapa mai le lauulu i le siusiu, ae aua le fufusi mafia,
    • - latalata i le ofu eli, fai se pu mai luga o le lauulu ma filo le siusiu i ona tafatafa. Mo umi uumi lauulu, o lenei e tatau ona toe faia,
    • - Faʻasalalau lelei lau lauulu ma nonoa i le varnish.
    Fausia paʻu Fausia paʻu Fausia paʻu

    Luga utupoto

    Le isi taʻamilosaga foliga mai e sili ona masani ma e sili ona lauiloa i aso nei i totonu o le tele o talavou fashionistas. Ina ia faia se laʻei lauulu, oe manaʻomia:

    • - faʻaʻautu lauulu ma se uʻamea uila - o le a faʻatagaina ai oe e maua se sili atu tele bundle,
    • - i le tumutumu o le ulu, faʻamau le lauulu i se fulufulu eli ina ia maua ai le faʻasologa ma faʻaiʻuga o totoe o le laulu, vaʻai ata,
    • - o pito o le lauulu e tatau ona fusifusia i le faʻaiʻuga o fusi ma malupuipuia ma pulupulu,
    • - faʻasaʻo le lauulu laʻititi ma le varnis.
    Luga utupoto

    Vanilla fusi

    Vanilla fusi i le asō e mafai ona taʻua o se tasi o sili ona teuteu i laʻei sili ona manaia, lea e maua ai le ata o se foliga mataina foliga ma aulelei. Faʻafefea ona fai se faaputuga vanila, vaʻai atili i ai:

    • - ao mai lauulu i le solofanua i le nofoaga lena e te manaʻo ai e mauaina se potopotoga i le lumanaʻi,
    • - pe a uma lena, lulu o le lauulu i le varnish ma fai se faaputuga (o le malosi e te faia le faaputuga, o le sili tele o le afifi o le a liliu),
    • - Ia afifi nei lauulu i le pito o lou fusi, fai se faaputuga o lauulu,
    • - ma i le faaiuga faʻasaʻo lauulu lauulu i le varnish.
    Vanilla fusi

    Faʻafefea ona fai ose paleni

    E mafai ona faʻaigoaina le fusipaʻu ole fulufulu e faigofie, ma e matele lava ina lalelei. Ma o nei mea uma faʻafetai i se ato faapitoa.

    • - aoina lauulu i se sulu masani, faʻamau i se laʻau manifinifi,
    • - ofuina i luga o se mea teuteu malosi,
    • - tuʻu tutusa lauulu i luga o le ato, e pei ona faʻaalia i le ata,
    • - Afifi le lauulu faataamilo i le ato ma puipui i lauulu.
    Solofanua paleni

    Aumai ma lalagaina

    Afai e te faia pea fugalaʻau o lou lauulu, ma manaʻo e faʻaʻeseʻese ituaiga lauulu, ona taumafai fai se utupototo ma se scythe - e faia faigofie, e foliga matagofie ma e talafeagai mo soʻo se taimi.

    • - Muamua, fili le pale i le pale ma puipui i se paʻu paʻu manifinifi, pei ona i ai i le ata,
    • - ona aoina lea o lauulu uma, e aofia ai ma le fili, i soʻo se fusipa talafeagai mo oe,
    • - tamau ia ma ua sauni le laulu!
    Aumai ma lalagaina

    O ai e faia se faaputuga: filifili sau oe lava lauulu

    Ole fusi e fetaui lelei mo tamaʻitaʻi uma, pe a fai e mafai e le lauulu umi. E leʻo le mea uma mo teineiti le ituaiga tutusa o le ofuina o lenei laulu e talafeagai: i luga o le tasi teine ​​e mafai ona ia foliga aulelei tele, ma i le isi itu e valea. E mafua mai i le mea moni o le foliga foliga ese mo tagata uma. O le mea lea, sei o tatou vaʻai i ni manatu e uiga i le fausiaina o se laʻei lauulu:

    1. Teine ma lona uumi umi ma foliga masani foliga mafai ona saogalemu ofuina se bun maualuga. Na ia faamamafaina matagofie tauau ma fafine,
    2. Afai e puupuu le ua, lea e le tatau ona taulai atu i ai. O le faʻatulagaina maualalo o utupoto e atoatoa iinei,
    3. Tulu fafine o le a foliga mai e sili atu le maualuga pe a fai o le utupoto e mimilo i le pito i luga o le ulu. Ae i tamaitai laititi tamaititi ituaiga o laulu o le a foliga sili atu le fealofani,
    4. Ole manifinifi "inisi" e fetaui lelei male fusi lelei. Afai e te faia le lauulu volumetric, ona foliga atoatoa lea o le ata atoa,
    5. O teine ​​na e iai le lautele o latou pipi e le fautuaina e faia se lauulu i luga o latou ulu, e sili le faia o sina laititi ifo. Ma e faavaa ai foliga, e mafai ona e tuua ni filo e lua,
    6. Fausiaina o se fusi, e tatau ona e mautinoa mafaufau i ou lavalava. O se laupepa puʻupuʻu mama o le a ofi se ofu manaia afiafi, ma o se uluaʻi laulu sulu o le a talafeagai mo se cocktail. Ma afai oe i totonu o ofu matagofie ripped jeans ma a laʻei mamanuina, ona mafai ai lea ona saogalemu faia se fusi faatamala.

    Totoga tatau

    Talu ai o le utupoto i le pito i luga o lauiloa, e tele filifiliga mo lona faʻatinoina. Faʻataʻapeʻape, teuteu, ma ufi - o le faʻataʻavaleina o mafaufauga o stylists e le faʻatapulaʻaina. Ma o sea lauulu foliga e faia lava faigofie - faaauupegaina ma masini talafeagai uma, e mafai ona faia i ni auala se lua. O le a le mea e manaʻomia mo lenei? E faʻalagolago lava i le mea na tutupu o le utupoto. O sea laulu e mafai ona faia i:

    • Erasers
    • Bageli
    • Le faʻaseʻe
    • Lauulu
    • Fulufulu lauulu lauulu,
    • Faifaʻatau masani totini.

    Sei o tatou vaʻai i nei mea uma faʻapitoa i auiliiliga. E manino mea uma i se ofu mafanafana, o lea matou te amata i se ato. O lenei masini e taua foi o le "donut", aua i luga o le laualuga e foliga mai e pei o se meaʻai, ma o ana mea e tutusa ma le fulu na faʻaaogaina e fufulu ipu. O le bagel e lelei mo le faʻaopopoina le tele o lauulu.

    O le faʻaseʻe o se masini e faʻatinoina le tutusa galuega pei o le fesoasoani muamua. Pau lava le eseesega o le faasee i ai se fusiua mo faʻamautuina. Le toatele o outou atonu e masani ma studs, o lea atonu e le tatau ona faamatala po o le a latou. Ae o loʻo iai se mea e faʻamatala atu ai mo lauulu faʻapitoa.

    O ia masini maua le lauiloa i tua i 80s ma 90s i aso o le soa. Hairpins "sophist twist", "heagmi" ma isi masini lea e mafai ai ona e faia ni fusifusi, ma o nei aso e matua talafeagai, aua e matua fetaui lelei.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaivai "faʻamili-mimilo" faʻataga oe e vave ma saʻo le faia o se faaputuga. I se faʻaopopoga, o le laulu e iai ma na mea e teuteu ai lauulu foliga foliga lelei ma manaia. "Heagmies" e sili atu le mafiafia ma faʻatagaina oe e faia tonu soʻo se fesuiaiga o le utupoto, e le pala i matagi ma timuga tau.

    E taua le maitauina o mea e tatau ona filifilia e tusa ma le lanu o le lauulu. O ato ma faataamilosaga e masani ona lanu uliuli, pulu ma enaena. Afio mai foʻi i luga ma valivali oloa. E mafai ona faʻatau mai soʻo se mea e lua i mea tau faleoloa ma i faleoloa i luga ole laiga.

    O ai e ono mafaufau, ae mai le totini faʻapipiʻi e mafai foi ona faia se mea mo le tele, ma sili atu lelei. O lenei auala sa faʻaaogaina e o matou tinamatua, ae latou te manatua pea e uiga i ai. E tatau lava ona e mauaina se tasi tamatamaivae, a e sili ile lanu o ou curls, tipi ese le pito mai ai ma milimili i totonu o le bagel. O le a e vaai i le tutusa bagel.

    Fausiaina o utupoto i luga o le ulu: faavae fesoasoani

    O le faia o ia laʻei lauulu ma soʻo se fesoasoani e faigofie tele. Ae peitaʻi, afai e te le manaʻo e faʻaalu se taimi tele i luma o le faʻata, vaʻai i mea nei:

    • Fatuina o se bun e faafaigofieina e mama selu lauulu. Afai e fufulu lou lauulu ananafi, e le tatau ona tamoe vave atu i le faletaele. E masani lava, i le aso lona lua, e le vave taʻe le lauulu, ma ua leai se susulu suauu,
    • Aua le faia se pulu luga lauulu susu, a leai o le a latou pipii i ou lima. Ma i lenei tulaga o le a leai se tutusa faʻasoasoaina tufatufaga,
    • Afai e te alu i se faʻamanatuga mea faʻapitoa, ona tatau lea ona faʻamautuina lelei le faʻailoga ua maeʻa. Gels ma mousses e le talafeagai mo sea misiona. E sili le pupuni o le ulu lauulu i varnish, ma sili atu leai se manogi, ina ia aua le faʻalavelaveina le manogi o le manogi,
    • I le tulaga e le galue le utupoto i le taimi muamua, e le tatau ona alu i le hysteria. E iai le taimi i mea uma. O ni nai toleniga ma o le ae mauaina se lalelei lauulu,
    • Afai o oe i lagona leaga, ona e le tatau ona faia se faaputuga. A leai, o mea uma o le a pa'ū mai i ou lima, ma o le a sili atu ona sili atu le ita. Muamua faʻafilemu le tino, faʻamalieina le mafatiaga, ona faʻasolo atu ai lea ile laulu o lauulu.

    Faʻafefea ona tofa o se fatu nei mo se tamaititi: laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo filifiliga eseese i le lomiga o la matou '' upega tafaʻilagi.

    Mai iinei e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona vali puupuu lauulu e faʻaaoga ai le ombre metotia.

    O a sitaili o laei e fetaui lelei le nanaina o le manava, faitau i lenei tusitusiga.

    Bagel ma se bagel

    Mo ia ituaiga laulu, faʻaopopo atu i le "donut" lava ia, e te manaʻomia se tamai paʻu fusifusi e faʻafetaui ai le lanu o lou lauulu, nai mea le vaaia ma se fulufulu selu. Faʻafefea ona fai se faaputuga i luga o le ulu ma le fesoasoani o ofu mananaia i le tulaga:

    1. Salu lou lauulu i luga ole umi atoa,
    2. Nonoa lauulu ile fulu i le itu taumatau,
    3. Toso le siʻusiʻu i le pu donat ma amata ona fai se fusi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tufatufaina atu le pito o filo faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i le fusi paʻu ma, mo le faʻatuatuaina faʻamautuina, fai se isi ofuvae mai luga,
    4. O isi mea e totoe e mafai ona aveeseina i soʻo se auala: mimilo i se tourniquet ma afifi faataamilo i le faavae pe na ona afifi fulufulu le lauulu i le pito i lalo o le lauulu ma malupuipuia ma se pulou ulu,
    5. Tipi ma faʻalelei i lauulu lauulu laʻau na e mauaina. Afai e te manaʻo e i ai le "pupula" aafiaga, faʻapipiʻi fulufulu manu poʻo se faʻapipiʻi faʻapitoa e faʻaopopo suluia ai lou lauulu.

    O utupoto e faʻaaoga ai se faaseʻe

    O lenei fulufulu foliga tutusa ma le muamua. O lona uiga, muamua faia se solofanua maualuga ua faia, ona faʻasolo lea o le faaseʻe ma o le lauulu e tufatufa tutusa. Se mea e pei o le vaipuna e tatau ona sau i fafo mai curls. E tatau ona fusi i le manifinifi manifinifi, ma le lauulu na totoe e tatau ona tufatufaina atu i se auala e le mafai ai ona iloa le soʻoga i le va o le faasee ma le curls.

    A faaputuga ma le totini

    O lenei fulufulu foliga tutusa lava ile filifiliga ma se ato ma se faasee, aua o iinei, foʻi, o le siusiu i luga o le ofuvae e faia muamua. Ae ese le filifiliga lea i le mea e fai ai le totini e nonoa agai i le siʻu, e leʻo i le pito i lalo, aʻo le pito o le siusiu.

    O le pipiiina o lauulu, e sulu faʻapipiʻi i le vae ma aoina totonu. Le isi, e tatau ona e faʻaeteete faʻasaʻo le oloa i lalo, aʻo uʻu pito o le laulu i le ogatotonu o le totini. A o le lauulu faia se mama i le mea e taua o le donut, o le totini lava ia e tatau ona liliu ina ia ufiufi atoa e lou lauulu.

    Fausia se utupoto faʻaaoga pine ma le le vaaia

    O lenei hairstyle e fetaui ma teine ​​talavou malolosi. Ma e faigofie tele:

    1. Muamua e tatau ona e selu lelei lou lauulu ma sulu lemu i se auala masani,
    2. Sii aʻe le solo atoa
    3. Ia mimilo fulufulu i se mea,
    4. O le taunuʻuga faʻamalosi e tatau ona fusi faʻataʻamilomilo lona au i luga o le pale, fai se fusipau mai ia, ma faʻamautuina i se faʻaʻau paʻu,
    5. Faapipii le utupoto i pou ma le vaaia,
    6. Malamalama pupula ma faʻamalolo laiti lelea loka o lauulu,
    7. Mo se faaleleia sili atu o le fulufulu, alu i totonu ma le varnish.

    O se tasi o filifiliga o le faia lea o utupoto e faʻaaoga ai studs

    Faia o se faaputuga o ballerinas

    Mo lenei hairstyle o le a e manaʻomia se ofu lelei mo le laulu ma se lauulu. Afai o oe o le pule o fulufulu mafiafia, o lona laei e tatau ona tele. Muamua, o le siʻusiʻu i lalo ua fai, ona e manaʻomia lea o le milo ese o tuli i se fusi sikini ma faʻafuaseʻi ona afifi faʻataʻamilo i le pito o le siʻusiʻu, faʻaaoga lemu uila e faʻalelei. O le itu tauagavale pito o manoa e tatau ona teuina i le lauulu ma mautu ai.

    Soʻo se 'au-sauni e mafai ona teuteuina i ni mea faaopoopo pe a manaʻomia. Se aufana matagofie, se lipine pupula ma le fugalaʻau lolomiina poʻo se teuga teuteu - soo se mea o le a faia.

    Fausiaina o le fulufulu lauulu o le a avea ma se fiafiaga moni mo oe ma o le a faʻamalieina oe mo le aso atoa.

    Ma nai isi vaaiga vaʻaia mo le fausiaina o se utupoto i luga o le ulu - i le isi vitio.

    Auala e filifili ai le sao saʻo: faʻaputuputu pe faʻaleleti

    Ina ia faia le laulu foliga foliga lalelei, faamamafa atu le matagofie oval o foliga, o le malulu o le ua, matagofie o le ata, e tatau ona e iloa le itu o le ulu e tuu ai le bun i luga, ma filifilia foi ia, ona o lou maualuga, tumu, ma le tele o lauulu.

    Afai e faigata ona faʻamatalaina uma au mea, asiasi i le salon. O tagata popoto e iai le poto masani o le a faia ni mea teuteu matagofie e teuteu ai, i foliga o oe o le a faʻatino atili ai le laulu ile fale.

    Tulafono ma mea lilo i le ala e fai faʻaputuputu

    E taua le iloa o ni tulafono mo fausaga fau.

    I nisi tulaga, o se lauulu lauulu, fugalaʻau, o se laupepa lapoʻa tele e le mafai ona tautau gofie i luga o lou lauulu, ae o le fusi e foliga sili ma soʻo se mea itiiti faʻateleina e faʻaseesea le mafaufau mai i le le atoatoa i foliga.

    Faʻafefea ona fai matagofie lauulu muffins i luga o le ulu ma ma leai se 'ato

    Ole a le mea e filifili pe a fai e iai lau lauulu uumi, faʻailoga ole poʻo isi lauulu?

    Scythe i le puimanava e matua manaia lava, ae le masani ona faigofie. Afai e mafiafia le mafiafia o paʻu, o lona uiga o le laulu o lauulu e toso mai ai le ulu i lalo, o le mea ua tupu, o le ua e tiga mai le soona faifai pea. Afai e te faia se pamu i luga o lou ulu, ma e le faʻataina ia i le tele o lauulu, o isi uamea, o le olaga avea sili faigofie. Ma i na tulaga pe a e fiafia e ofuina le lauulu malulu, e mafai ona e faia se moega i lou ulu mai le afa o le curls, tuu le isi vaega paʻu i lalo i se matagofie matagofie.

    O le vaʻaiai e le gata, e mafai ona e sau ma le selau o lauulu. O Dulki e talafeagai mo taʻaloga ma olaga i aso uma, o le aso malolo i le fale ma le faʻafeiloaʻiga i le ofisa o le isi atunuʻu, o le malaga i le atunuʻu fale ma se fale manaia.

    Mea e fai mo laulu

    Fai se pulou matagofie i aso nei e faigofie tele: gaosiʻoaʻo ofoina fusi paʻu faʻapitoa, sipela, ato, twister, alofilima e fatu ai ni laumei fusi ma faʻateleina. Tusa lava pe le tupuola o se laʻei lelei le laʻititi mafiafia, faatasi ai ma le fesoasoani a nei masini e mafai ona e faia ni lauulu o soʻo se lavelave mai le lua poʻo le isi mizzle, o lo oi tafatafa ma tasi ma le tasi.

    I se faʻaopopoga, e tele oloa mo teuteuga: afā, lauulu, fugalaʻau. Ma faapea foi aufana, fulufulu ulu, uluulu, tiara, mesh. O lo o teuteuina i maʻa lopa, rhinestones, maʻa taua, atigilima, uliuli fulu.

    O aso nei i faiga faʻapitoa faʻapitoa - malamalamaʻaga, ma malamalamaaga - o loʻo ofuina i ni uila o loʻo faia e ni uila faalenatura faʻataʻitaʻiina ma le fia iloa i vela.

    O le autu aoga o le utupoto e pei o lauulu lauulu o aulelei matagofie versatility. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faia se launiu i aso taʻitasi i se mataupu o minute, ma e tele naua le teuteuina o lauulu, e taua le filifili o se tasi e fetaui lelei ma ou foliga ma teuteu ia i mea teuteu foliga. Tusa lava pe o loʻo potopoto atoa le lauulu i se tamai solofanua, e mafai ona fai se pulu i luga mai le ulu ma le fesoasoani o se 'ulu i luga. I se sitaili tutusa lauulu, oe o le a masani ai.