Lauiloa

Lauulu mo tagata ma mea e pa'ū: lauulu filifiliga filifiliga ma 6 foliga foliga

O le faʻavaivaia ma le pa'ū o laulu laʻau, o loʻo taitai atu ai i le atoatoa ma vaeluaina o se lala o se masani masani faʻafitauli o tamaloa onapo nei. Ua leva foi ona le toe avea ma ona matua. Ole faʻatupulaia ole numera o tamaʻitaʻi talavou malosi ile feusuaʻi ua feagai ma faʻailoga o le alopecia, aemaise lava ile vaega o le ulu. O le fofo i lenei faʻafitauli e le gata o se galuega faʻafomaʻi, ae o se faʻalelei foʻi. Lelei le filifilia o lauulu mo tamaloloa ma paʻu paʻu i luga o le muaulu o le ki lea i le fausiaina o se aulelei ma le aulelei sitaili, faʻapea foi ma le mafanafana o le mafaufau.

E saʻo le faʻafesoʻotaʻi ma le fomaʻi faʻapitoa - trichologist, e mafai naʻo se faʻaiuga lelei ma se togafitia. O le fofo o lenei faʻamaʻi e umi tele.

Ona o sui o le malosi malosi o le vaega o tagata e le itiiti ifo malamalama lelei i le le atoatoa o latou foliga vaaia, e tatau ona totogi le lelei e le gata i le faafitauli i totonu o le tino, ae faapea foi i fafo atu metotia o faasaʻoga. Faatasi ai ma le fesoasoani a teisi o laei ma lauulu, mafai ai ona vaʻaia faʻaitiitia le vaʻaia o le vaʻaia o luma o paʻepaʻe ma na faʻaseseina latou i totonu o se uiga taua ma vaega o le ata.

O ni tulafono mo le filifilia o se selu mo lauulu leiloa

E masani ona faia, o sikaili ma tagata e faʻatuina le laulau e ofo atu le faʻaletonu e ala i le fesoasoani o lau laei puupuu: "i lalo o le noa", "hedgehog", "beaver", "tenisi". O le seasea o le laulu o se tamaloa, o le puʻupuʻu o le lauulu na fautuaina ina ia filifilia. O le mea moni, i le tulaga lea, o le a le mafai ona faʻamatalaina ni mea sese i ni manoa mai isi vaega o le ulu - o le a faʻaalia ai ni mea sese. O se puʻupuʻu puʻupuʻu o le a faʻaalia ai le aotelega o foliga sili atu le aulelei ma foliga gatasi, ma le faʻamamafaina o maʻaleʻele fono.

Afai o se tamaloa o se fiafia e ona le mafiafia o filo mafolafola o le umi umi, ona faʻafaigofie ai lea o le faʻafitauli e faʻaitiitia vaʻaia, mulimuli ane i aga masani o le faiga grunge. E faʻailoaina i le fausiaina o le vevesi faʻalavelave, o le aʻafia o ruffling, mautu ma le fesoasoani o mea teuteu meafaigaluega.

I brunettes, botakena patchs e sili ona mataina. Ole faʻaogaina o auala mili o le a fesoasoani e faʻaitiitia vaʻaia le eseʻesega o nofoaga.

O isi taimi o le manifinifi i luga o le ulu e matua matauina, ma o se lauulu 'oti, e oʻo lava i le filifilia e tusa ma tulafono uma, e le fesoasoani e fofo ai le faʻafitauli. Ma, e nana ai na paʻu, e masani ona faʻaogaina e aliʻi ma tamaʻitaʻi Caboki fulufulu mafiafia.

Lauiloa ituaiga lauulu mo le leiloa o lauulu ile frontotemporal itulagi

O laʻei o lauulu i le paʻu, o se galuega galue e masani i le tele o stylists ma lauulu ulu. E le faigata mo se poto masani ona iloa le faʻataʻitaʻiga sili atu. I le faagasologa o le filifilia o se ata, o taʻiala autu o: ituaiga foliga, foliga masani foliga, paʻu tulaga, taulaʻi ma tulaga o lauulu folikelia i nofoaga eseese.

O se tasi o faʻafitauli i laʻei fulufulu o loʻo faʻamasania vaega manifinifi i luga o le muaulu ma malumalu e mafai ona avea ma ni lauulu lauulu 'aina, tuʻufaʻatasia le i ai o le uʻamea o eseʻese uumi.

"Peretania" o se tasi o le sili ona masani lauulu lauulu filifiliga mo alii ma se solomuli lauulu lauulu. O lona autu e taoto i le mea moni o le pito i luga o le ulu o manoa ua tipi puʻupuʻu, ma i le pito i luma o latou ua tuua e sili atu manino. O le faʻasolosolo malie o le umi e mafai ai ona faʻaitiitia vaʻaia i le muaulu, ma faʻataʻamilo foi i tua atu o foliga. E sili le ituaiga lea mo alii umi ma le uumi o laulu. O le ata faʻatusa o loʻo maua mai ai le alofa faʻamaoni ma le tamaloa.

"Peretania" e aofia ai le tele o auala e faʻatoina ai:

  • tufatufaina o lauulu itu,
  • selu o patele ma lauulu i le pito i luga o le ulu,
  • faʻamau o paʻu ma le tele o le laulu agai i tua o le ulu.

Sagittarius hairstyle e matua lauiloa i nei aso. Mo lona faʻatinoina e manaʻomia foʻi le lava o le tele ma le umi O le uiga ese o lenei fesuisuiai o le taoto itu maualuga ma vavae atu pa'ū i luma. "Sagittarius" faʻatagaina oe e nana le laʻau mase faʻaitiitia, e seʻe ese ai le mafaufau mai ia i latou.

O Kaisara o se filifiliga sili lea mo tamaloloa e masani ona foliga foliga ma vaapiapi alafau. O se pupuʻu sao le mea e toso mai ai le laina manino faalava, e tosina mai ai le totonugalemu o le muaulu. O lenei vaʻaia faʻalauteleina foliga, ina ia le talafeagai mo tagata o foliga tele.

Mo i latou na tauia le natura ma se maʻa lapotopoto, o se isi filifiliga o le lototele auala e filifili ai se tane fulufulu tagata ma botd patches i le muaulu - tafi "i se". O lenei faʻaiʻuga o le a tuʻuina atu ai foliga o le saua, lototele, ma i le aʻa e faʻamamaina se faʻalavelave e pei o lauulu leiloa i le frontotemporal itulagi. Peitai, pe afai e i ai ni faʻaletonu i le paʻu poʻo faʻailoga mataʻutia o dermatological faʻamaʻi o loʻo i ai, o lona uiga o le matua faʻaumatia o le sili ona ogaoga fua.

Fai mai le poto lauiloa: "Afai e avatu ia te oe le tipolo i ai se tipolo, fai ai se lemonade mai ai!" Soo se le atoatoa e faigofie ona sasa ma liua i le mamalu moni. Le iai o le manifinifi o le lauulu e leʻo se faʻailoga o le lalelei ma laʻasaga. O le tele o faʻataʻitaʻiga o aliʻi-lauiloa tagata e tautala mo i latou lava: o latou ata na lolofi ai le Initaneti, faitau afe o fafine ua ova i latou. O le mea lea, e leʻo se mea o le i ai pe o le leai o nisi faʻaletonu tulaga faʻapitoa, ae o le talitonuina i totonu ma le mafai e taia saʻo lau ata ma faʻamamafa.

Tuufaatasiga foliga ole fulufulu lauulu

I le faʻaopopoga i le nofoaga o laulu, e tatau ona e fuafuaina le ituaiga o foliga, a le o lea o le ai ai se faʻaletonu i le va o foliga o foliga ma le laupepa sili na faia i luga o le ulu. O faʻamatalaga nei e sili ona alualu i luma:

    oval - manatu lelei tele, uma ituaiga o lauulu e talafeagai,

O le galuega a le stylist o le fausiaina o se lauulu laulu ina ia avea le foliga o foliga foliga vaaia e pei ona mafai e latalata atu i le oval.

Lelei lauulu ituaiga tagata e nana lapopoa lapopo i luga o le muaulu ma isi nofoaga: 2017 filifiliga

O le pupuʻu o lauulu mo alii ei ai ni paʻu e fesoasoani e nana le maualalo le leiloa poʻo le leai o ni laulu i luma o le ulu ma luga o le ulu. O se fulufulu faapena e talafeagai mo tamaloloa ei ai le faatafafa, lapotopoto, ma foliga faʻapipiʻi foliga. O alii uumi foliga o le a fesoa- soani e foliga lelei ni pu i luga o le muaulu, lea e puʻupuʻu ai foliga. Ae o le "hedgehog" faʻatuina mai i le fesoasoani a gel poʻo le "artistic mess" na faia i luga o le ulu e talafeagai mo le taimane foliga.

Afai e faʻatonutonu foliga ile fale faigaluega e manaʻomia ai le teuteuina lelei ole laulu, faʻaeteete ile totogia o lauulu e pei o fusuʻaga ma 'afa le fusuʻaga. Talu ai nei, o lenei le taugofie 'otiʻoti e talafeagai tele. O fusuʻaga e aofia ai le tipiina o le wiski ma le tua o le ulu, aʻo le afa-pusa i luga o le parietal ma le tino tumau tumau laʻau lauulu.

Afai o foliga o ou foliga o loʻo iai ni faʻaaliga manino, ona galu lemu lea mai le laulu uumi agavale i le pito i luga o le ulu o le a fesoasoani e faʻamaluluina ai. O foliga tafatolu ua teuteu lelei e le laulu o Kaisara. A e fatuina, e te manaʻomia le tipiina o lauulu i le uumi umi, pei o le fausiaina o le tele ni tulaga. E aliali mai o se sili aulelei tele "hedgehog", lelei foi le lalagaina o le laulu.

Igilisi tuai o se Peretania. E aofia ai le i ai o le itu itu e vaeluaina, fatuina le aofaʻi i luga o pito i luga ma faʻasolo malie lalagaina vaega puʻupuʻu. Tamaloloa vaʻai foliga ma se auvae uumi, lenei lauulu 'ulu e foliga mai na faia faapitoa mo oe! Na te faapaleniina le auvae vaapiapi ma le lautele pito i luma. I se faʻaopopoga, e faigofie tele ona faʻataʻitaʻi i ni vaega eseese - mai le ofisa i le kalapu.

Ma o le mea moni, e leai se tasi na faaleaogaina se lauulu '' i le leai '. Tele tagata lauiloa latou te faʻaaogaina lenei auala, ae i le taimi lava e tasi ua faʻateleina ai lo latou amio saua ma feusuaiga. Naʻo le faʻalogo lava i le foliga o le ulupoo - o le a foliga leaga pe a fai e tele tubercles i luga o le ulu. Ae ui i lea, o le maualuga agavaa le matai o le a mafai pea ona filifili po o le a le mea e sili ona fetaui ma oe.

O ni nai fautuaga mo le faʻataʻitaʻiga o laʻei laei matagofie

O 'oti ulu e paʻu le paʻu i luga o le muaulu e mafai ona faʻataʻitaʻia i se auala e tapunia ai le paʻu vae e ala i le umi o le lauulu o loʻo tuua i le pito i luga. Afai e te filifilia se fugalaʻau e matala itu itu, o lona uiga o se ufiufi uʻamea o le a avea ma sefuluaʻi pito i luga o le pito i luga - o lona uiga o le a vaʻai paʻu o le a avea ma vaʻaia atoa.

Le iai o le 'ava ma le' ava ma le mimigi mama e le gata e fesoasoani e nana le auvae vaapiapi, ae ia tosina ese foʻi le mafaufau mai i paʻu. O se fatuga fatufatuga o le pito i luga o le fulufulu o le a nana atoa le vaega uumi o le ulu.

Faʻafefea ona feagai ma tama tane mamanu le goto?

O le mea moni, botdness i eseese tausaga mafai ona avea o se mafuaʻaga o faʻalavelave i le tino, poʻo se natura faʻagasologa. O le mea lea, e tatau i se tamaloa ona asiasi i le trichologist mo se feiloaiga ma filifili le mea teuteu saʻo mo lauulu tausiga ma puipuiga. E tatau ona e faʻalogo totoa i le filifiliga o lauulu ma lauulu, faʻafetai ia e mafai ai foʻi ona faasaʻoina le tulaga.

Ua tuuina mai e stylists ni fautuaga:

  • lauulu 'oti puʻupuʻu faʻaitiitia le eseesega i le va o le tele o lauulu i luga o le ulu atoa ma itu ma paʻepaʻe patches,
  • afai o le tamaloa e mafiafia mafiafia lauulu, e mafai ona e faapaleniina le eseesega i le va o le voluma ma le fesoasoani o faʻaopopo atili,
  • e fatuina se ata sauā, lauulu e mafai ona teuteuina i le kalave i foliga i se foliga le faʻaalia foliga,
  • sitaili lauulu i le tasi itu e mafai ai oe ona nana botak patch ma pea laei uumi uumi.

Aua neʻi e ita i foliga o pato, pei ona talitonu le au stylists o le maualuga o le muaulu ma le lavalava, e suia ai foliga o se tamaloa, ma avatu ia te ia le mautu ma le amio a tama. I se faʻaopopoga, ua atiaʻe e le matai le tele o filifiliga mo lauulu, faʻafetai ia e mafai ai ona e faʻalogoina le faʻafitauli, lalafi mai i le mea na siomia ai na mea. O le ulu laʻei manaia ma le manaia o le a faia ai se tamaititi lalelei foliga mai se tamaloa.

Ituaiga o ituaiga o tagata mo le manifinifi o lauulu

Tumau ma pa'ū i luga lauulu o se faafitauli faanatinati mo le tele o alii, e mafai ona foia i le fesoasoani a oloa faapitoa teuteu teuteu ma fale talavai, fautuaga a le trichologist, faapea foi ma se filifili lelei lauulu ma lauulu. Stylists iloagofie tele o ituaiga o lauulu mo le seasea lauulu ma balding tagata, mo se faataʻitaʻiga, o se lauulu i lalo o le leai, o se pupu puʻupuʻu, Caesar, Roger Sterling, half box ma le tele o isi.

Afai e le fiafia le tamaloa i le fuafuaina o le ulu tipi 'oti ma ni paʻu, e mafai ona e foia le faʻafitauli radical - tipi le laulu i leai. Ona o le le lava o laulu, e leai ni mea gaʻo ma ni paʻu o le a vaʻaia lava, ma o foliga o le a susulu mai i le sauā ma le faʻaletonu. Mo le tele o tausaga, Bruce Willis ua mafaufauina o se sui pupula o sea lauulu. Ae o lenei filifiliga e talafeagai mo alii ma le ulu foliga lelei ma maloloina le paʻu.

E le mafai e tagata taʻitoʻatasi ona filifili i se teʻena atoa o lauulu, o le mea lea e fai ai lalelei ia isi laʻei puʻupuʻu mo tamaloloa e iai paʻepaʻe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le hedgehog. E tipi vaveina le lauulu i lalo o le itiiti ifo o nozzles o le masini o lea lava tulaga e tasi, ina ua uma, i le faʻaaogaina o mea styling oloa, protruding lauulu o lo o faia i itu eseese, faʻafoliga nila hedgehog. O pulenuu na te faʻafouina ma faʻafouina le tamaloa, ma faʻaalia ai lona foliga spontaneity

I le ituaiga a Roger Sterling

Mo alii o le matutua tausaga ma se foliga masani foliga masani, a Roger Sterling style laʻei lauulu e lelei. Ole vaʻai, e pei lava o le laʻau a Hitila Talavou, ina ua tupu lauulu i le pito i luga ole ulu ole a umi, ma o malumalu ma ua na faapuupuuina. A maeʻa, e tatau ona selu lou lauulu i le tasi itu, ufiufi faʻafitauli ma vaʻai pa'ū. O le lauulu laʻua ua i ai le taʻuga lea - "O laʻu mau o le manuia tautupe", faʻamamafaina le manuia o tamaloloa.

O le laulu o Kaisara ua faaigoaina ia Julius Caesar.E le o se mea faalilolilo o le taitai o Gaius Julius Caesar na mafatia i le muai lauulu, lea sa ia taumafai ma le faaeteete e nana ma lona lauulu. Ole pupuʻu lauulu laʻititi ma le pale umi e tatau ona selu e amata mai le pale i luma i le muaulu, ona vavaeina lea o lauulu i se pulu sasaʻo. Ole itu lea ole filo ole a faʻatagaina oe e ufiufi vaega ile paʻu, ma o le faʻailoga manino o le a faʻamamafaina ai le amio faʻatamaʻi male sauaga.

O le fulufulu mata e sili ona lautele lava e tuʻufaʻatasia ma ituaiga uma o laei o le afa pusa. Mo le faia o ia lauulu tipi, e tatau ona e tipi vave le lauulu i luga o malumalu ma le pito i tua o le ulu, ma luga o le pale e tuua ni fasi o le ogatotonu umi, faʻatupuina se sologa lelei fesuiaiga o uumi. Le isi, o lauulu i luga o le pale e mafai ona teuteuina i se lausou pe lamolemole auala, ufiufi i le vaega o le pa'ū paʻu.

I le ituaiga o le Ivy League

E le gata i le lauulu mo tamaloloa ma le paʻu, ae faʻapea foi ni laʻei sili ona lelei mo le faʻamaloloina o laulu manifinifi lelea natia ni faʻafitauli. O le Ivy League style laʻau tipi o se ituaiga o iunivesete, e iloga i le faʻa ma le minimalism. I le faataamilomilo o le ulu, o lauulu e teuteu tutusa i se masini ma se auvae, pe a uma ona selu le laulu i le itu e faʻamamafa ai le masani masani.

Nofoa faʻaoso

O le lalagaina o laʻei o laʻei o lauulu o le a avea ma filifiliga lelei pe a fai e iai ni paʻu ma manifinifi vaega o lauulu i luga o le ulu. O se mea faʻapitoa o lenei sitaili o le volumetric hair styling i luga o le pale, aʻo le wiski ma le pito i tua o le ulu e mafai ona faapuupuuina, faʻatupuina se maamaai pe lamolemole suiga. O le laulu e tatau ona sasaʻo, ae mafiafia ma ola aʻe e fai ai le tolu-dimensional styling. Ole tele a masani, luga o lauulu e seasea, e mafai ona e mauaina lea aʻafiaga pe afai e te faia se itu e valavala ma selu le uʻamea ile tasi itu.

O puʻupuʻu lauulu e iʻu lava ina tele ina manaʻomia i totonu o tamaloloa, o lea o le tipiina o se lipstick o le a sili lelei auala e faʻaofu faʻamalieina ai le laulu. Foliga o le lauulu 'ulu o se' auina maualuga ma faʻasolosolo 'au, faapuupuuina malumalu ma le tua o le ulu. E le gata i lea, o le pompadour haircut e mafai ona eseese 'umi, e faʻamoemoe uma i mea e fiafia i ai le tamaloa lava ia. Ae o se puʻupuʻu puʻupuʻu e sili le natia o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma paʻu paʻu i itu.

Pupuʻu mohawk

E mafai ona e natia ni faʻafitauli ma le fulufulu lauulu i le fesoasoani faʻaalia o leo ma uiga faʻateʻia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le puʻupuʻu laʻasaga o le mohawk haircut atoatoa ese le tosina eseina o latou mafaufau mai le manifinifi o le lauulu, faʻamamafaina le faʻauʻuga ma sitaili o se tamaloa. I se faʻaopopoga, o se puʻupuʻu puʻupuʻu o le mohawk luga o le a o gatasi tusa lava ma le masani masani lavalava i totonu, o ia foliga e mafai foi ona faʻataʻitaʻiina mo taimi faʻapitoa. Tausaga tapulaa mo mohawk - 25-45 tausaga.

O fea le fulufulu e filifili?

Fiafia i laʻei fulufulu mata ma le maʻeleʻele tatau tatau, faatasi ai ma le fesoasoani a masani ona faʻavasega laina, nana le laʻititi paʻu paʻu. O se polofesa poto masani o le a faia se lauulu e tosina ese ai le mafaufau mai le manifinifi o lauulu, faʻamamafaina le foliga o le ulu ma foliga foliga o alii. O metotia nei a le masking botd patches e talia:

  • lauulu 'oti laʻau ma lauulu o' eseʻese uumi, ina ia maua ai le lauulu faaopoopo faʻapipiʻi,
  • faʻalauiloaina sitaili foi lalagaina afuala paʻepaʻe, faʻaopoopoina le tele o lauulu,
  • selu styling, pei o se pupuʻu mohawk, atoatoa ufiufi ai le paʻu o lauulu i luga o le ulu ma toe faʻafouina le tamaloa,
  • o se lauulu laʻitiiti i le leai o se 100% aoga fugalaʻau ma le paʻu paʻu ma laulu e pa'ū i fafo.

Naʻo le faʻataʻitaʻi ma mea sese, faʻataʻitaʻia ma lona lauulu ma teuga, e mafai e se tamaloa ona filifili le filifiliga saʻo. Gauai atu i foliga o le ulu e faʻamamafa naʻo foliga sili ona lelei. O se lauulu laʻititi e leai se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, ua naʻo na talafeagai mo tagata e ana le ulu ose foliga. O le angularity ma le le paleni o foliga o le a fesoasoani e nana asimetris, i luga o le lauulu lauulu ma se itu valavala po o tousled lauulu ese.

Manaia tane tauleʻaleʻa


E ogatasi le filifilia o se laulu lauulu mo se tamaloa e i ai le solaʻulu lauulu ma le faafitauli o le vave lauulu e leiloa, na o le poto masani matai mafai. O nei mea e mafai ona puʻupuʻu, feololo pe e teʻa foi tipi 'oti, ae manaʻomia le fauga faʻapitoa ma teuga tekinolosi. I soʻo se mea e iai, o lauulu e leiloa e le o se mea e popole ai, o le faʻafitauli e mafai ona fofo ma nana e auala eseese, e aofia ai le faʻaaogaina o le filifiliga saʻo o lauulu 'oti

1. Le afa pusa

O le sili lea taatele "Masani", ma i le taimi lava e tasi o se lauulu lautele 'oti ma botd patches. Lenei, suiga i le itu autu o le lauulu, faapea foi ma o latou uumi, e mafai. E le manaʻomia faʻapitoa sitaili poʻo le faʻagaioiga, o le wiski e puʻupuʻu lava, ma se lamolemole suiga i le palealii, lea latou te tuʻua ai nai senitimita, a o le "faʻatumuina" le mea ulaula.

2. "Hedgehog" i se faʻapuʻupuʻuga lomiga

O loʻo faʻaalia mai se mea itiiti "toega" i luga o le "ulu o lauulu", e aofia ai ma luma, sa fetaui lelei mo le 50+ tausaga. O le lauulu e sala puʻupuʻu i luga o le ulu, e taua le matauina o le umi, o lona uiga, o se asiasiga masani i le tagata fai meaʻai. I le pito sili ona umi - i le pito i luma, e le sili atu nai lo le 3 cm.

3. Faiva sikoa

Lelei mo alii ei ai paʻu pito i luga muaulu pe pale, talu ai e leai se "faamamafa" i luga o le lauulu: o le taufaasese o se toniga faʻalautele o le "lauulu" ua toe faʻasolosolo e ala i le selu i le itu, ae aunoa ma le soʻona faʻalelei.

5. Pompadour

Aua manifinifi laau o le ulu poʻo le pala i luga o le ulu, talafeagai ituaiga "Pompadour."I lenei tulaga, o itu e tipi puʻupuʻu ma ua faʻaeʻe le pito, ua paʻi le faʻamoemoe o le mea paʻu ma o le faʻamamafa autu ile eseʻesega i le va o itu pupuʻu itu ma mea e siʻi aʻe.

6. Hipster lalo ifo o le vaega

Igoa manaia, e saʻo? 🙂 E i ai le faʻamamafa o patupatu mai luma i le pito i luga, musumusu ma tua o le ulu ua tafi. O le lelei faʻataʻitaʻiga gotoʻa (igoa o le lauulu lauulu): iinei se umi uumi ma se paʻepaʻe agavaʻa pasi atu i le afa-ulu mai le pito i luma i le pito i luga, liliu ese mai le mea mai le ulu ulu, mo lea e tatau ona e filifilia filifiliga mo le lauulu, ma leai ni lanu o samasama. Whisky ma se nape "luga lamolemole" ua tipiina.

7. Iroquois + afa pusa

O le 'afa pusa e faʻaʻaloʻatasi i se mohawk sili ona manaia. O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo tamaloloa faʻaaloalo, ae le gata i lea, e laʻititi tele, e masani ona manaʻomia i tagata taʻaloga faapolofesa. Mafuaʻaga: o le faʻataʻitaʻiga e aulelei ma aoga, lea e ausia e le "faʻaavanoaina" o itu, taofia le afu o le ulu i le vevela vevela.

O le lauiloa sikola lauiloa na ia faia lona lava sitaili, pe a taulimaina, o le laulu e oso i luga o lona faavae ma fulufulu i tua faʻaaogaina faigofie faʻauiga auala, pei o le fulu poʻo le mousse. E fetaui lelei ma bristles (2-4 aso).

9. Ose tipiina - o se filifiliga lelei mo tamaloloa matutua

Ole tele o laʻau toto e ogatotonu ile pito i luga, ma le faʻasolosolo ole faʻaitiitia o le faʻaputuputu ile nape o le ua ma autafa, lea e maua ai e le tagata e mama foliga. I nisi tulaga, o lauulu laʻei e faʻaalu i le selu i le tasi itu ma le puʻupuʻu puʻupuʻu. Le auala e sili ona lelei i le tele o lauulu sinasina.

Afai e lautele le foliga o foliga, ma lautele le muaulu, ona avea lea o Kaisara ma filifiliga lelei: iinei
o le umi e laititi, ma le "bouffant" agai i luma e fesoasoani e nana ai le atoatoa. Na fausia ai se paʻi o "lanu anamua."

Ae faʻapefea pe a iai ni lapisi i le muaulu poʻo autafa? Fautuaga

I se faʻaopopoga, i mataupu e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo iai ni paʻu tetele, pe vaivai vaega e le talafeagai, e mafai ona faʻaogaina ni auala faʻaopopo. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Afai botdness amata i le taimi lava e tasi e pei o lauulu sinasina, vesicles mafai ona tipi i le puʻupuʻu e mafai ai, a whiskers masani suia i se 'ava. Lelei fetaui mo le feagai ai ma le paʻu paʻu pito i luga o itu o alii o soʻo se tausaga.
  • E taua tatau ona faʻapipiʻiina, aua o le auala lea e mafai ai ona e faʻafaileleina faʻafitauli vaega: o se tasi o togafiti o le feʻe i luga ma i le itu, ma ua aveeseina malumalu, le pito i luma umi.
  • O nisi taimi, bald patches e mafai ona faamamafaina ma le loto i ai, lea e moni lava mo tamaloloa ei ai le muaulu laina ma se 'ava lelei, e manino vavaeʻese mai i malumalu.
  • Fefe tua, e ala i le tipiina o laulu i faaputuga, tuu o latou i luga o le tasi i le isi: o lenei fatuina foliga o mea mamafa. I lenei tulaga, o le taliaina lelei o le a natia ai le le lava o fualaʻau i luga o le ulu.
  • Valivali. O se auala faigofie mo toeaina matutua, mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata 50-60 tausaga, o le a valivali le laulu i lanu masani a paolo. O le mea lea, o lauulu sinasina ma faʻamalosiina laʻau o meaola o loʻo natia, ma pe a tuʻufaʻatasia ma selu le tua, ua faia se voluma i le ata filifilia.
  • Aua e mafai ona faʻaaogaina le laulu malulu faʻataotoina i le folo, mai i faʻataʻitaʻiga i tua o le ulu, ma le faʻasolosolo ona faʻaʻupuʻuina, ma faʻapupula ai le faʻatulagaina o le "curly".
  • I nisi tulaga, latou te faaopoopo atu le maualuga, ua ausia e ala i le faʻaopopoina o le tele i le pale e ala i le faʻaogaina o le gel fixation.

Vitio i luga o le YouTube e uiga i le nanaina o lauulu seasea:

A filifilia le saʻo lauulu mo tagata talavou poʻo alii o le maopoopo 40 - 45 tausaga le matuaE taua le faʻaititia ese mai masani masani. O metotia nei e mafai ona taʻua:

  1. Muamua, o le mea moni o le matua ma sitaili o se tagata.
  2. O fusi uumi e selu i le itu poʻo luga, i totonu o lenei mea autu "togafiti", musumusu ma tua o le ulu fufulu atoa, fausiaina o le faamamafa autu, nana le amataga amata ona mou ese.
  3. Autalavou faʻataʻitaʻiga ma se mohawk. Mo le seasea ma le manifinifi o le lauulu ma le paʻu paʻu: lauulu selu i le itu mai le muaulu i le pale e le faʻauʻuina i le gel, ae i le fulu poʻo le mousse, ina ia mafai ai ona fausiaina le aofaʻi talafeagai e aunoa ma le fuaina i lalo o le faʻavae. E le gata i lea, o le varnish e fetaui lelei, e mafai ona e faʻaaogaina le "mago" aerosol version. Oe mafai ona filifili i le tulaga o le seasea, manifinifi vegetation.

Faʻaiʻuga ma Faʻasalaga

Pe a faʻatusatusa tagata laʻei fesuiaʻi fetuunai mo vave le pauna, muamua lava, faʻalogo i:

  • Le tikeri o le le amanaiaina o le faafitauli.
  • O vaega autu ole lauulu lulu.
  • Tagata taitoa tagata, alofaina ituaiga.

O tali autu e talafeagai mo "faʻamau" mea sese e fesoʻotaʻi ma le paʻu o nisi vaega o loʻo tuʻuina atu, faʻaopopo foi, lauulu o lenei ituaiga e vaevaeina i "masani" ma sili atu "alualu i luma" filifiliga:

O le vaega muamua e aofia ai: afa-pusa / afa-pusa ma mohawk, faapuupuuina le hedgehog, auvaa tipi foliga, toe faʻailoaina, Caesar po o se lauulu tipi-sili ona lelei mo tagata o tausaga, latou o le a na o se lautele fofo mo so o se taimi.

I le isi itu, e mafai lava ona e taumafai i nisi taimi sili atu fatufatuga, faʻamalosi, e pei o: Beckham, Pompadour poʻo Hipster Steel,.

Uo, ia manatua o lenei faʻamatalaga o le post Tamaliʻi ma atonu ole tofa e le ogatusa ma lou manatu. A e maitauina ni mea sese, fai sau fautuaga pe naʻo lou fia faʻaalia lou finagalo - faʻamolemole tuʻu se faʻamatalaga i lalo. E faigofie - na ona ulufale i totonu o le tasi o le lauiloa faʻasalalauga lautele. fesoʻotaʻiga.

Afai o le tala ua aliali mai e aoga - faʻamolemole faʻasoa kiliki i se tasi mai i lalo faamau 🙂

Faʻafefea ona nana ai pulu niniʻi

O le a le mea e fautuaina ai stylists, pe faʻapefea ona nana manifinifi lauulu?

Muamua lava, o le pupuʻu puʻupuʻu lenei mo tamaloloa ma paʻu paʻu.

E tusa lava pe o le a le maelega e te ufiufi i lou manatu o mea sese o lauulu i le fesoasoani mai o uumi uumi, le talafeagai gaioiga, matagi ma isi tulaga o le tau, o le a tatalaina i latou i tagata lautele. Ma faʻamamafa se sese.

Afai o le laulu e malo ma uliuli, o le a manifinifi tele o le a nana ai le pulu nila.

Ma o le eseʻesega i le va o se paʻu paʻu lanu ma lauulu uliuli o le a le matua maʻoti, o le a faʻatupuina le lagona o le toe tuputupu aʻe o lauulu pe a maeʻa se laʻei puʻupuʻu puʻupuʻu. Faatasi ai ma le fesoasoani a gel po mousse, e mafai ona ruffle lauulu i le pito i luga o le ulu, maua se teuteuga foliga ma lototetele.

Afai e te le manaʻo e vaeluaina ma ni uumi uumi, e mafai ona e faʻaogaina ia lauulu e fofo ai le lauulu mo tamaloloa ma pulepule i tulaga saʻo.

O loʻo faia ni laʻei foliga mo ni tagata e pa, o se mea moni na fai e ola ai.

Eseese lapopoa o manoa e fatu ai le aafiaga o lauulu lauulu. O ai e i ai se lulu e tele i le pito i luma, e mafai ona faʻataʻitaʻia lauulu foliga le mautonu. I lenei tulaga, o laina i le pito i tua e tatau ona umi atu nai lo pito i luma.

Manatua, pupuu 'oti laʻau e manaʻomia ona faʻafou pea i taimi uma, faʻataʻitaʻiga.

Ituaiga o lauulu mo tamaloloa ma paʻu paʻu

Matua o le lauulu laulu lea ua leva na taatele i alii ma stylists. O ona foliga iloga o lauulu pipiʻi mata i itu ma i tua o le ulu. O le umi o ni manoa i luga o le pale ma luma e fai lava sina umi. E fetaui lelei mo tamaloloa e leʻo maua ni paʻu o latou malumalu.

Mo le seasea ma le paʻu lauulu, o se Kaisara lauulu laʻasaga e talafeagai - teuteu lauulu mai le 3 i le 5 cm le umi ma selu i luma. Eseese auala o le faʻailoaina o mea e faʻatagaina ai oe e teuteuina lauulu mo tamaloloa ma paʻu paʻu faʻavae i luga o lenei lauulu 'oti

Pa saʻo Faia ni auʻaiga Faigofie bangs

E pei ona taʻua muamua, mo fulufulu malo, se laʻulu faʻataʻamilomilo laʻau faʻataʻulelei ma laulu e laʻititi ma faʻamaninoina e talafeagai.

O i latou e umia se matagofie o le kopa foliga, e aunoa ma maʻila, e mafai ona avea se faʻataʻitaʻiga mai fetu e pei o Bruce Wiliss, Gosha Kutsenko, Dmitry Nagiyev. Le itiiti ifo o le tausiga ma se faʻapitoa faʻapitoa.

O le vaega o le militeri fugalaʻau (H & T) i le masani masani faʻataunuʻuina e pei ona taua i lalo: e le sili atu i le 6 ml lauulu na totoe i le pito i luga o le ulu, ma sulu i tua o le ulu ma malumalu. I le olaga moni, o le eseesega i le umi o lauulu i luga o itu eseese o le ulu e mafai ona taua. O lenei hairstyle e sili mo tagata maualuluga ma le saʻo o foliga o le ulu. Na te faʻatupuina le maualalo o tamaloloa.

O 'oti ulu e iai le faʻatusa o se isi matata masani e mafai faʻamamaina le i ai o maʻila.