Foliga mata ma mata mata

6 aoga o fulufulu mata o le laulu mata i le aveeseina

O le aveeseina o lauulu laulu ole laulu e avea o se taʻutaʻuga lauiloa e mafai ai ona e vave ma le tiga e aveese lauulu le fiafia i mata ma le isu.

Aveesea lauulu laser o se metotia faʻaonapo nei e teteʻe mai i lauulu e le manaʻomia.

Lelei ma vaivaiga o le faʻasaʻoina o le laser ma le epilation o fulufulu mata, tau

Ole faasaʻoga ole laisa e faʻatagaina oe e le gata e foaʻi mai le foliga manaʻomia ile fulufulu mata, ae ia faʻagaloina foʻi isi lauulu i luga ole isu ma laulu mata e faavavau. I se faʻaopopoga, o lenei faʻagaioioiga e i ai le tele o mea lelei nai lo isi ituaiga o faʻi esea (aveeseina o lauulu i le faʻapipiʻi tino poʻo solo, eletise.).

Faamanuiaga o le laser eyebrow hair removal:

  • Saogalemu I le taimi o gaioiga a ave, le faamaoni o le paʻu e le solia. Ole togafiti e faʻamutaina ai le ono maʻilaʻila poʻo se maʻila.
  • Lelei faafoe O le vaʻai mata o le laser e mafai ai ona e faʻagaloina le lauulu faaopoopo i luga o le isu. Mo 3-4 sauniga, o le tuputupu aʻe o lauulu e taofi atoa.
  • O le taualumaga e matua leai se tiga.
  • Ole faasaʻoga e mafai ona faʻamamaina lauulu e oʻo i le isu. O le mafuaʻaga lea ua lauiloa ai lenei faiga i tamaloloa e mataituina o latou foliga.
  • Faasaʻo laser e faʻamamaina atoa le faʻafitauli o le ulu i totonu lauulu.
  • O le umi o le sauniga o le 20-30 minute.

O le aveeseina o lauulu ole laser e aoga ile lauulu uliuli o loʻo iai le tele o lanu. Ole aveeseina ole laulu ile laititi o melanin e faia na ole laser neodymium.

I tagata paʻu-paʻu, pe a maeʻa le faʻatautaia, e mafai ona tupu hyperemia - mumu o le paʻu e fesoʻotaʻi ma le tafe o le arterial toto. I nisi o tulaga, pe a maeʻa le sauniga, afu ma mumu sina paʻu o le paʻu i tafatafa o mata ma luga o le isu.

O le isi vaivaiga o taualumaga o lona maualuga tau. I salons of Moscow, o le tau o auaunaga eseese mai 800 i 1500 rubles i le sauniga po o mai 60 rubles i le moliuila.

Faʻaaliga mo le taualumaga

Aveesea o lauulu laser i tamaloloa mafai vave ona fufuluina ma le tiga ulu le fiafia i lauulu. O se mea e tatau ona fai mo tagata e paʻu ma e uliuli lauulu. Mo tamaitai, leisa faasaʻoina faatagaina oe e fausia ai le manaomia foliga ma le maualuga o le fulufulu mata.

Ole auala e fautuaina oe pe a fai oe e te laʻititi mai i isi metotia e vave aveese lauulu e le manaʻomia (electrolysis ma photoepilation). Peitaʻi o le laser correction o loʻo i ai foʻi ni faʻamautu.

A o leʻi faia le faʻagasologa, faʻamasani oe i mea sese uma

Contraindications mo laser eyebrow epilation mo alii ma tamaitai

Contraindications i le taualumaga:

  1. Lulu mumu, lauulu male uliuli. I le taimi o le a faateʻa, ave ave i luga o melanin (o se pigment masani). Malamalama ma mumu lauulu o loʻo i ai se laititi o melanin, o lea o lenei faʻataʻitaʻiga o le a le aoga pe a faʻaaogaina se alexandrite laser.
  2. Tanu. Aveina le lauulu lauulu i luga ole paʻu malamalama (taumalulu poʻo le tautotogo). O lenei faaitiitia le tulaga lamatia o mu.
  3. Diabetes mellitus.
  4. Oncological faamaʻi.
  5. O aʻi ituaiga o herpes.
  6. Maʻi ma matuitui faamaʻi o le paʻu.
  7. Malulu, faamaʻi.
  8. Le iai o moles i luga o le muaulu ma faataamilo mata.
  9. Maʻitaga ma faʻasusu.
  10. Tausaga i le 18 tausaga.

Saunia ma faʻatautaia lauulu aveeseina

Ae le i faia le faiga, e le tatau ona e aveese lauulu e faʻaaoga ai isi metotia mo le masina. O le laser flash e aveese naʻo lauulu o loʻo vaaia i luga ole paʻu, ona tatau ai lea ona umi lo latou umi (3-5 mm). I se faʻaopopoga, aʻo le i faʻapipiʻiina tino, e fautuaina e aloese mai le tuusaʻo o le la i luga o le la.

Afai e te filifilia, ona faʻafesoʻotaʻi lea o se falemaʻi lelei

Aveesea lauulu laser o se auala faʻamalosiʻau e aveʻese ai lauulu le manaʻomia. O le taunuʻuga e maua mai le faʻaaogaina o le leisa laser. O le malamalama o le laser, faʻaosofia le loloto ua uma ona fuafuaina, e faʻaaogaina e le lanu pigen - melanin. O le mea la ua tupu, o le fulufulu uila ua vevela ma faʻaleagaina. I ni nai aso pe a maeʻa le sauniga, o le folo ua maliu e oʻo mai i le pito i luga o le paʻu.

I aso nei, ina ia aveese lauulu e le i manaʻomia i luga o le isu ma autafa o mata, e 3 ituaiga laser e faʻaaogaina: neodymium, alexandrite ma diode. O le neodymium laser beam e ulu atu i le paʻu i le loloto o le 8 mm ma galue i luga o vaʻa e fafaga ai foliga o lauulu.

Le faaaogaina o le neodymium leisa, malamalama ma mumu lauulu ua aveese. O le laser diode e faʻaʻalu tasi ma faʻalu lua pulou, lea e faʻatagaina ai oe e filifili le mana tatau mo soʻo se lanu o lauulu ma paʻu. O le utupoto o le alexandrite laser faʻaleagaina melanin ma pupuni le vaʻa lea e fafaga ai le folikelulu. E pei o lea mea e faaaoga e aveese naʻo le lauulu uliuli.

O le faiga e puipuia ai le pulu mai le fafagaina, ina ia le laulu o le a le tupu

I le masina o le gaioiga, o le paʻu e lata i mata ma luga o le isu o le a lamolemole. Ae ui i lea, i le aluga o taimi, o lauulu fou ua amata ona aliali mai i luga, o folikel e leʻi faʻaleagaina e le utupoto. Ole mafuaʻaga lena mo le faateʻaina atoatoa o le le manaomia lauulu, o le 4-6 depilation sauniga e tatau.