Lauiloa

Scythe dragon: lalagaina mamanu

O tagata fai pisinisi i aso nei e masani lava ona alualu i luma i le filiina o lauulu O se tasi o tali sili mo le faʻavaeina o le muamua ata o le tarako. O lenei hairstyle ua mafai ona faamamafaina le tagata taitoatasi o le teine. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai i le masani masani fashionistas ma tagata lauiloa na taumafai i lona fausiaina. Sei o tatou vaʻai pe faʻapefea ona tofa le tarako.

Lalagaina mamanu

Afai e te vaʻavaʻai i le foliga faigata tele o sea laulu mai fafo, o le galuega e le foliga faigofie tele. Ae, faʻaaogaina fautuaga i auala e togi ai le "tarako", sitepu ma lea laasaga aʻoaʻoga, oe mafai vave ona aʻoaʻo le faiga lalagaina. A maeʻa se toleniga vasega vasega, teineiti le silia ma le 10-15 minute le fatuina o sea laei.

Faʻafefea ona fili lou ulu ma se tarako? Muamua lava, o palu ua selu atoa, ina ua uma ona susu i le vai. Faʻaaogaina se selu manifinifi, e faia ai se teuteuga lelei mai le agavale agavale i le taumatau. Lea e tusa ai ma iʻuga o le lalagaina, o le laulu foliga foliga foliga manaia e mafai, ua fautuaina e fausia le sili atu le vaeluaina.

O lauulu na aoina mai le muaulu ua vaevaeina i ni tali se tolu. O le pau tauagavale ua taoto i luga o le ogatotonu, ona ufiufi ai lea ma le taumatau. O le mea lea, o le faʻavae na faʻatuina, lea i le lumanaʻi o le a faʻatagaina oe e malamalama pe faʻapefea ona lalagaina le "tarako".

O loʻo lalagaina i luga o loʻo faʻaauau pea le faʻaaogaina o filifili uʻamea. Mo le faia o le pigtail foliga manaia, o le lauulu tosoina i luma o foliga ma le ua. A faʻaaoga le loka mai le ogatotonu i le pito i lalo o le fili, o le faʻatusa o le mamanu o le a avea ma unexpressed.

A maeʻa le umi o le fili faʻalatalata atu i le maualuga o le ua, e te maua tolu tutusa tutusa. O le mea mulimuli e tatau ona filiʻui lona iʻu i le iʻuga, tusa ai ma le tutusa taʻiala e pei o masani puiʻa. I le maeʻa ai o ni aʻoaʻoga, e tusa ma le faʻasino mataupu, e mafai ona e malamalama vave i le auala e togi le "tarako" ia te oe lava.

Tua lalagaina

Faʻapefea ona tofa le "tarako" i le itu faʻafeagai? E faia galuega e tusa ma le mataupu silisili i luga. Pau lava le eseesega o le tuʻufaʻatasia o laina i totonu:

  • o manoa ua vaevaeina i ni vaega tolu se tolu latalata i le muaulu,
  • o le vaega tauagavale ua tuu i lalo o le ogatotonu,
  • o le taumatau taumatau o taoto i le ogatotonu i lalo ifo o le pito i lalo,
  • lalagaina o loʻo faʻaauau pea i le faʻaopopoina o isi manoa i itu uma e lua,
  • ina ua uma ona lalagaina uma lauulu, lalagaina fili i le faʻamaeʻaina, ona faʻapipiʻi lea o le lauulu i se lauulu poʻo se ofuvae,
  • o se mama mama mama e fai mai le pito i lalo o le lauulu.

A o le i lalagaina le "tarako" fili i le isi auala, ua fautuaina e selu maeʻaeʻa le lauulu e faaaoga ai le selu lelei. Ina ia faia le galuega ia vaʻaia lelei, e aoga le faʻaogaina mousse poʻo le busa ile lauulu.

Faʻapefea ona tofa le "tarako" i le tasi itu?

E mafai ona faatino ile lauulu ile ituaiga o ata o loʻo i luga. O le eseesega autu o le filifiliga o le lalagaina e le o le ogatotonu o le ulu, ae o le fausiaina o le itu valavala. E mafai ona e lalagaina se puaa tutusa, i se zigzag po o le liʻo, uma mai le malumalu ma mai le muaulu. I le iloaina o le auala e togi ai le "tarako" i le tasi itu, tele teineiti e masani lava ona aumaia se latou mea, sili fatuga i totonu.

Faʻafefea ona fili lalagaina o le "dragon" e lua?

E pei ona taʻu mai le igoa, o se lauulu laulu e fausia mai i nisi fili.

  1. Ua vaeluaina lauulu i ni vaega tutusa se lua. O le mea mulimuli e mafai ona avea le mafolafola ma le zigzag.
  2. O le tasi afa o filo e faʻamautu ma se lauulu ulu, o le a le faʻatagaina le lauulu e faʻalavelavea i le galuega. O le vaega lona lua o loʻo faʻaogaina e fausia ai se lalutu e tusa ma le faʻavae e faʻamatala mai luga.
  3. I le pito o le lalagaina, o le tasi itu o loo faʻamau faʻatasi ma se aufana poʻo se vaega faʻamalosi tino.
  4. O se fusi tutusa e fili i le isi itu.

I se faʻaiuga, e taua le maitauina, naʻo teineiti e talitonuina i lo latou lava tomai, e tatau ona faʻaavanoaina le vaevaeina ina ua lalagaina lua "tarako laiti". A leai, o le laulu lauulu o le a tulaʻi mai leaga.

Mea faigaluega mo fili "dragon"

E masani lava, o elemene o se laulu e tumau i se ofu lelei poo se fulufulu laulu. I le taimi lava lea e tasi, a o lalagaina, mafai ona faʻaopoopo atu i le 'ie lalagaina o mea faʻaopo ma mea teuteu. O filifiliga faʻapena e foliga talafeagai i le taimi e faia ai se fiafiaga poʻo le le fulufulu laʻau fiafia.

O le isi filifiliga o le faʻaaogaina o lauulu, teuteuina lopa. Faatasi ai ma se lauulu laei e teuteuina i mea tutusa, e mafai ona e faigofie ona alu i soo se aso faamanatu.

O se fofo lelei, o le tuʻufaʻatasia o lipine lanu i se puaʻa. O le mea mulimuli e aumaia se lagona o le māmā i le aotelega o tuʻufaʻatasiga ma faʻatagaina oe e fatuina se lagona faʻafiafiaina.

Le faʻaaogaina o fulufulu lauulu ma se fugalaʻau poʻo se nuanua o le a le gata faʻaosofia ai le mafaufau o isi i le uluaʻi laʻau lauulu, ae e faʻaopopoina foi faʻapipiʻi le pito o le fili. E naʻo le mafai ona filifili lelei le teine ​​ona e faʻaogaina le mea ia le tino, ina ia le foliga vaʻaia tele i le faʻavae o le aotelega o le aofaʻiga.

I le taimi mulimuli, e tatau ona e malamalama o le faʻateleina o lau lauulu i soʻo se ituaiga o mea e le maua ai, e le tau atu i se mea lelei. O le mea lea, mea uma e tatau ona feololo. I nisi o tulaga, e sili le tuʻuina atoa i le faʻaaogaina o mea teuteu, ae maise lava pe afai o loʻo fuafua e alu i le ofisa pe o se fefaʻatauaʻiga pisinisi ma se "tarako" faʻataʻitaʻi.

Fautuaga Aoga

Ina ia maua se laei sili ona manaia, matagofie o se faʻaiuga o le lalagaina, e aoga le faʻaaogaina o ni nai faʻatonuga aoga:

  1. Faia o laasaga uma o lalagaina, e tatau ona e taumafai e faʻaopoopo i isi foʻi curls. Ona o le tulaga lava lea e mafai ai ona aloese mai le faaali atu o mea e taua o cockerels.
  2. I le pito i tua, e tatau ona ave ni manoa manifinifi, lea e fesoasoani i le fausiaina o se laei manaia.
  3. Teuteu le "tarako" fili i mea e tatau ona i le faʻaititia. O le mea lea, e mafai ona e faia lau laulu e sili atu ona sili ona puʻupuʻu ae aua neʻi e tosina tele lou tagata i isi.
  4. Mo teine ​​e i ai le uumi umi, e fautuaina e amata lalagaina ma ia. I se isi itu, e mafai ona tuʻuina atu le au tautau i leisi itu pe faʻatau saʻo.
  5. I le fili tovine mauaina se foliga teuteuina lelei, i le taimi o lalaga lalaga tatau ona taumafai e filifili ni filo o toniga mafiafia.
  6. Faia o se fili "tarako" masani ona matua faʻavaivai lava. O le lauulu e manaʻomia e fatuina se lalagaina ie lalagaina e mafai ona afaina ai maloloina maloloina.
  7. Tagata e ona lauulu ma se mea leaga faʻatulaga a o le i lalagaina e tatau ona togafitia i latou i mousse po o le busa.

I le faaiuga

Scythe "tarako" o loʻo faʻaauau pea ona tumau i tulaga masani, e ui i le tulaʻi mai o se tele atoa o sili atu lalagaina lalagaina. Ma o lenei mea e le o se mea e ofo ai, ona o se laulu foliga foliga foliga manaia, ma e mafai e teine ​​uma ona taulimaina lana foafoaga, na o le iloa faʻafefea ona lalagaina se spikelet masani.

Fausiaina o se fili "tarako" o se tali lautele. O ia ituaiga lauulu lauulu e mafai ona aoga e avea ma sologa lelei faʻaopoopo i soʻo se ata. E na te le manaʻomia e fatu ni lavalava lavelave, foliga aulelei e lua i le tuʻufaʻatasia ma tuʻuʻaiga jeans ma ofu afiafi.

Vala

  • E fetaui lelei mo soo se vaitausaga - e le gata i fafine ae faʻapea foʻi tamaloloa. David Beckham, Justin Timberlake, faʻapea foʻi ma le tele o tusiata a RnB masani ona filifilia lenei pigtail.
  • E fetaui lelei i sitaili - mai le teʻi i le faigata.
  • E le fuga i le ao. O lona uiga, e mafai ona fai le pu leolega mo mea faʻafiafia, e tatau ona e foliga lalelei ai i le aso atoa.
  • E tele filifiliga mo le faʻailoaina o lopa.

  • Toso malosi mai le lauulu. E iʻu ai i le ulu tiga.
  • Aua le fili toʻa le laulu, e iʻu i le leiloa.

O le a le lauulu e talafeagai ai?

Ole umi ole umi talafeagai mo le fausiaina o se tarako e 10-15 cm. Ae afai e puupuu le laulu, faʻaoga kanekalon (hair synthetic). O le fulufulu laulelei e fetaui mo lauulu sao ma le paʻu.

E mafai ona e faia e le gata i mafiafia, ae faapea foi luga manifinifi ma seasea curls. A fai e te faʻamamaʻe le lalagaina o ia, ma tosoʻese mai ni manoa taʻitasi, o le a maua ai se isi faʻaaliga vaaia.

Ituaiga ma faiga o le lalagaina o se tarako

E tele ituaiga fulufulu, o lea, filifili ai le filifiliga e sili ona fetaui ma oe.

Lauulu mea faigaluega sauniuni

Ae e te leʻi fili i lau tamaʻi taʻai, e tatau ona e fufuluina lau lauulu, selu ma faʻapipiʻi sina tamaʻi mea teuteu o loʻo ia latou mea.

Mo sitaili, o le ae manaʻomia se selu selu e vavaeʻese ia manoa, se fusi eli poʻo se fulufulu ulu. Mo faʻaopopoga faʻapipiʻi, varnish e faʻaaogaina.

Vailaau

I le maʻea o lenei mamanu lalagaina, e mafai ona e fauina sili atu lavelave vaega o le tarako.

  • Vavaeese se maea vaiti i luga ae o le muaulu, vaevae i ni vaega se tolu.
  • Ave le agavale agavale, togi i le ogatotonu ina ia i le itu taumatau. Fai le mea lea e tasi i le taumatau taumatau.
  • Vavae ese se vali manifinifi i le itu faaletino i le itu tauagavale ma lalagaina i totonu o le autu fili. Toe fai i le itu taumatau.
  • Tulu lima manifinifi i itu uma o le fili i le umi atoa o le lauulu. E sili atu le lalagaina e pei o se fili masani. I le faaiuga, faʻalelei le laulu i se fulufulu paʻu.

Faaiuga

Dragon braids ua leiloa lo latou aoga ma lauiloa mo le tele o tausaga. E mafai ona e faʻailoaina uma ae e te leʻi alu i le galuega, ae e te leʻi alu foi i le tafaoga poʻo se savaliga. I soo se tulaga, latou te foliga foliga manaia ma talafeagai.

I le aʻoaʻoina o le metotia lalagaina o lalagaina, oe mafai ona faʻataʻitaʻiina ma le fausiaina o se tele o lalaga 'ie

Ina ia mauaina sili atu manaia ma aoga faʻamatalaga e uiga i le faiga o lalagaina o tarako, ia e mautinoa e matamata le vitio i lenei tusitusiga. A iai ni au fesili e uiga i le mataupu, fesili ia i latou i faʻamatalaga i mea.

O ai e manaʻomia lenei teuga?

"Little tarako" o aso nei e mafai ona vaaia i toetoe lava teine ​​uma, tusa lava poʻo le a le matua. Ua filifilia o ia e teineiti laiti, teine ​​aʻoga, teine ​​talavou ma teine ​​matutua. Le tele o taimi, o lenei fulufulu lauulu e filifilia e le au fai pese i luga o le kapeta mumu, faʻataʻitaʻiga i le tele o faʻaaliga o fale lauiloa.

Aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina togi mo oe lava e faigofie e aunoa ma le alu i le teineʻulu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatinoina faavae o le lalagaina, faʻaopopo sina fatufatuga ma mafaufauga lelei.

Ia, afai e iai ou faʻafitauli ma le mea mulimuli, e le faʻamataʻu. E tele aitia i luga o le Initaneti e mafai ona toe faia ma le saʻo.

"Little tarako" o le a faʻamalosia soʻo se ofu ma fetaui lelei i sitaili uma. E matua leai lava se mea e manaʻomia ai ona 'aveʻese faʻapitoa le faleʻaiga. O lenei hairstyle e le oi totonu o le tele, e tuʻufaʻatasia ma sneakers ma sneakers. Ioe, faʻatasi ai ma seevae tosotoso na te fetuunaia matagofie. "Itiiti tarako" mo se taimi umi tumau pea a lautele faaaogaina ma le lauiloa lauulu lauulu, e mafai ona tatou faapea atu ua avea ma faiga masani o le luasefulu muamua seneturi.

Tekonolosi lalagaina

Ina ia taofia "roosters" mai le aliali mai i le taimi o le galuega i luga o le fatuina o le "tarako", selu ia nonoa i luma o togi taitasi:

  1. Ina ia fatuina se laʻei sili ona saʻo, filifili na o ni manifinifi i luga o itu.
  2. Ina ia faʻaopopo se laʻau lauulu i le amataga ma nota o aso malolo, oe mafai ona teuteu le "tarako" ma rhinestones, lopa, fugalaau, lauulu, lipine.
  3. Afai o loʻo e alu i taua feutagaiga poʻo se fonotaga pisinisi, e sili atu le le faʻaogaina o ni mea malamalama malamalama. E mafai ona e teuteuina le laulu i ni pulou poʻo lauulu lalagaina.
  4. Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, e te ofuina se suti uliuli ma ou curls o lanu enaena, o se lipine uliuli poʻo soa faʻatasi ma rhinestones o le a foliga matagofie i lou lauulu.

O le masani tekonolosi o lalaga lalagaina, o le taatele tulaga ese o le "tarako". E sili atu e amata ai, ma tau lava le faʻatinoina o se faiga e sili ona lavelave.

Luluina solo lelei sisina mai lou muaulu.

  1. I le palealii sone, ave se lautele loka, muamua vaevaeina i 3 vaega.
  2. Tuʻu se lalaga masani, faʻaopoopo i uma uma manoa i taamilosaga fou.
  3. Ile pito ole laulu e teuteu ai ile fulufulu male vaega.
  4. Liliu le pito o pigtails i totonu e fausia se laei lelei atoatoa.
  5. I le taimi o lalagaina, e mafai ona faigofie toso ese mai ni filo, ona "o le tarako" lava ia o le a sili tele volumenous.
  6. I le vaega mulimuli, faʻanusuina mea uma ma se varnish e faʻapipiʻi.

Mai fafo e foliga mai e le faigofie le pikiina o le puaʻa. Ae afai e te mulimuli i le auala fuafuaina, ona faigofie lea ona e faia se "dragon" oe. E le faʻaaluina le sili atu ma le 10 minute i le mea lea. Muamua e tatau ona e saunia curls. Faʻatulaga lelei selu ma faʻamalulu lemu ma vai. Ave se selu manifinifi ma nifo maʻai ma vaeluaina mai le itu taumatau i le agavale.

Ia manatua o laei o laei e manaia, o le vaeluaina e tatau ona matua tutusa.

Ina ia mafai ona maua se laulu manaia i lona taunuuga, o manoa e tatau ona aveesea mai le ua ma foliga. A e faʻaaogaina le laupepa tutotonu pe a maeʻa le faʻavae o le tinoitupe tusi resitala, e iʻu ina ufiufi i lauulu uma ma o le mamanu o le a faigata ona vaʻaia. A e taunuu atu i le ua o le vaega o oe o le a ia i ai ni tolu eseese manoa e aoga braided i se faigofie fili

Afai e te manaʻo e vave faia se tarako faʻaola mai se tarako faigofie, teuteu i se mea faʻapipiʻi i le lanu o lou ofu.

Fesuiaiga o sitaili suiga

Ole isi suiga ile faiga ole ata “tarako” o loʻo lalagaina i le isi itu. Mo le faia o lenei metotia, o loʻo sisi itu e faaputuputu i lalo o le ogatotonu tutotonu, ae le o luga o luga.

Ia selu ulaula uma, tuu se vaega laititi o lauulu ile muaulu, vaevae ia i ni vaega tutusa se 3.

  1. Piki faʻataʻavale lua itu, aumai le itu tauagavale i lalo o le ogatotonu, ma le taumatau tatau ona tumau i le alofilima o lou lima.
  2. Ma, i ala tutusa, liliu le taumatau taumatau i lalo o le ogatotonu vaega.
  3. Tumau ai i le faiga lava lea e tasi, faʻaauau pea ona lalagaina toea i le laulu uma, faʻaopoopo uma curls saoloto.
  4. Faʻamau pito i luga o se ofu mafiafia poʻo se fulufuluʻe ma toso ese maʻai ese mai le puaʻa sina mea itiiti e avatu ai le tele i lau foafoaga.
  5. Faʻamaeʻa tulaga - faʻapipiʻi mea uma i varnish poʻo le faʻamamaina o sipika.

Itu "Little Whelp"

I le fili i le itu o lau pito, e tatau ona e amata mai le muaulu pe mai i malumalu. Ia mulimulitaʻi i le taʻiala i se laina sao, e mafai ona e lalagaina faʻafefiloi poʻo se zigzag.

Faʻasaʻo sisila uma, faʻaoga se selu e filifili ai 3 loka tutusa i le malumalu (e le afaina le taumatau poʻo le agavale).

  1. Ua maeʻa ona ave ni auvae se lua i totonu o se alofilima, amata lalagaina se lalaga faigofie.
  2. Ma, i le isi itu, faʻaopopo ese manoa mai le itu curls le faʻaaogaina.
  3. Afai e le toe i ai ni motumotu e leai se vavae, toesea le taʻavale mai mama mai pea na totoe, ma faʻasaʻo le pito.
  4. Aofai "itu tarako" gaioiga varnish.

"Little dragon" i totonu o se lio

Afai e te le iloa fai se falaʻau faʻamanatu, pule ile metotia lalaga lalagaina lea.

Ina ia fausia se lalagaina faataamilo i le ulu, o lauulu e tatau ona muamua fufulu ma mago.

  1. Ave se fulufulu o lauulu, o le tele e tatau ona tautau le lautele o le fili. O le sili atu ona mamafa o le filo, o le mafiafia foi o le laulu o le ai ai.
  2. E pei ona faʻaalia i ata na folasia muamua, vaevae manoa i ni vaega tutusa se tolu. O le taumatau curl o luga o le ogatotonu. I le taimi o lo lalagaina, aoina faʻataʻavale ese mai le tele o lauulu, ae ia pipii naʻo le itu e tasi. (e le afaina poo le fea: taumatau pe agavale).
  3. O le uiga ese o le tioata "tarako" o isi mea curls o loʻo lalagaina i se pigtail pe a taumatau poʻo le agavale agaʻi i le ogatotonu.
  4. Fusi le lalaga 'ie seʻia e vaʻai i le pale, e mafai ona aliali mai i totonu o malumalu, taliga poʻo lalo. E mafai ona e teuteuina le aufana i se lipine poʻo se fulufulu manaia.

Lua "Uo"

Le mea e sili ona faigata i lenei lalagaina metotia: o le a manaʻomia ona fai ni foliga tutusa lua "tarako laiti". Lalo o auala fuafuaina o le a taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona fatuina se foliga e aunoa ma ni faʻafitauli. Ae aua le popole, faʻataʻitaʻi seisi ma o le ae mauaina le faʻaiuga manaʻomia.

Uma lauulu e tatau ona selu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua, vaevaeina i latou ma le sao poʻo le zigzag vavaeeseina.

  1. Ina ia faafaigofieina mo oe, e mafai ona nonoa le tasi vaega ma se ofuvae fulufulu.
  2. Mai le itu o pupuni mai i le mea o le a e fili lalaga le toʻotoʻo, vavaeʻese se laʻau ese ma vaevaeina i ni vaega se tolu.
  3. Amata lalagaina se faigofie lalaga, ona faʻapipiʻi lea i taimi o fulufulu uma, lalagaina loka faaopoopo i le itu tauagavale ma taumatau.
  4. A leai sau lauulu e leai se mea, e mafai ona e fili lalagaina se faʻapipiʻi faigofie mai ia i latou, pe faia se faʻailoga mataga.
  5. I le isi vaega o lauulu na e nonoa muamua i se fusipaʻu, fai ia tutusa togafiti. Ia faamautinoa ia tutusa laina o loʻo faʻaaogaina e pei ona e masani ai.

Afai e te manaʻo i lau "tarako" e sili atu matagofie ma taofiofi mo ni nai aso, toso ese le curls ma faʻalelei mea uma i le faʻalelei o varnis.

"Little tarako" ma le leise.

Openwork braid lalagaina o le maualuga maualuga o tagata tomai faapitoa. Uma galuega e tatau ona faia e faʻaaogaina ai le metotia faʻamatalaina o i luga. Pau lava le eseesega o saʻo ua faʻaliliina le saʻolotoga e pei ona mafai, ma mai le fusi e te manaʻomia e tosoina mai se matau manifinifi o le loka. O loops e tatau ona faia toniga i le tele ma faatulaga tutusa i le umi atoa o le lalagaina.

O lenei metotia e faʻaaoga e tagata lalagaina mo fulufulu mata e faigata ai, ma uluaʻi galuega o ata. Latou foliga faʻalelei i sauniga, o latou lalelei "tarako" e masani ona filifili le teine ​​faʻaipoipo e avea ma latou laulu o laʻua faʻaipoipo.

Ole umi ole lauulu e le faalagolago ile umi ole amataga o curls. A oe faaopoopo lauulu, o le lauulu lauulu o le a avea atili lapopoa ma umi.

Taua o faʻamatalaga.

O se pigtail mafai ona faia o mamago ma susu susu, o le mea autu o le mama.

  • afai o oe o le pule o se matagofie matagofie, e faigofie ona fili, ona amata amataina lea o se "tarako" ma ia. E le ono faʻaaogaina le 'auʻau, ia faʻataʻoto lelei pe tuʻu i le itu manaʻo,
  • ia pei o le laulu e foliga foliga manaia, uma curls e tatau ona tutusa i le tele, e tatau ona e matua mulimuli i lenei tulafono, aemaise lava pe a faʻaopopo ni manoa fou i le fili.
  • e te le manaʻomia e ofuina se laulu i aso uma, aua e matua fufusi, e tatau i nisi taimi ona avatu lou lauulu se malologa,
  • e faʻamalamalamaina lau aufana, liliu le pito i luga o le faʻamoe,
  • a leʻo faʻaletonu pea ma mimilo lou lauulu, aʻo leʻi lalagaina e tatau ona togafitia ile faʻapitoa ole oloa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi lauulu malulu ua muta: fale ma fale teu vailaʻau

Faitau atili e uiga i lauulu lauulu ma faʻailoga i luga o laulu lauulu faitau iinei

Mea taua mo mea teuteu ma teuteuga

O le mea taua o le faia o se "tarako" e te manaʻomia se paʻu fusifusi poʻo se fulufulu fulufulu e faapipii tootoo i le tini vaega. Ae e le gata i lea, o le tini ua uma ona faʻaalu i se eseese o teuga ma mea teuteu, ae maise lava pe a oʻo i famanatuga fesuisuiai. Faʻaaoga:

Uluaʻi ma faʻaopoʻopo faʻaopoopo: o le lauulu ma strasses ma lopa, ma faʻapea foi:

  • lalagaina ma se lipine o le a faʻaopopoina i lau sitaili o spontaneity ma avatu se aufana tulaga ese,

  • eseese fulufulu ma aufana poʻo fugalaʻau. Faʻafetai ia i latou, e le gata na mausali ma le saogalemu faʻamau o pito o le laulu, ae e faʻaopopo foi le puʻeina ma le fatufatuga i lau foliga.

Manatua le mea autu i le mea saʻo: e filifili se mea faʻapipiʻi e faʻaopoopo le lauulu o le a le faigata, aua e mafai ona faʻaopoopo faʻatasi le lauulu ma faʻaleagaina atoa ma faʻaititia au taumafaiga "e leai se mea!".

O se faʻataʻitaʻiga o le lalagaina o se toloa pulou, vaʻai le vitio

Lauulu aoga aoga



O le autu o lenei lalagaina metotia o le faigofie o lona faʻatino. E le manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa ma se poto masani tele.

  • "Little tarako" mafai ona fili i soo se ituaiga o lauulu - i luga o lamolemole ma silky, ma i luga o ula ulavale.
  • Faʻatagaina oe e ofuina lena ituaiga laulu e mafai e teineiti laiti ma i latou na laa i luga o le matua matua.
  • O le lalaga o le a foliga foliga gaoa mo se taimi umi, ina ia mafai ona e ofuina i le aso atoa e aunoa ma fetuunai lou lauulu.
  • E mafai ona fili faʻaofuofu mea nei mo se pisinisi pisinisi pe faʻafiafia foʻi se pati, ma teuteuina i mea manaia.
  • "Little tarako" e mafai ona faia tutoʻatasi, e aunoa ma le faia o ni fesoasoani i fafo.
  • E mafai ona e faʻaali mafaufauga, ma faia ni filifiliga eseʻese mo lauulu e faʻavae i luga o le "tarako".

Saili faʻafefea ona faʻaaoga Esvitsin mo lauulu.

Faʻafefea ona toe fuatai lauulu pe a maeʻa le moli? O le tali o loʻo i lenei itulau.

Sauniuniga

A o le i faagasolo le faiga, e tatau ona saunia mea faigaluega mo le galuega:

  • selu nifo
  • ofuvae mo le laulu
  • sitiseni sooupu.

Muamua, o manoa e selu lelei. E le tatau ona tumau ni manoa ma nila. E tatau ona vela le itu mai le muaulu i le okipitalini vaega. Faʻaoga sina mea faʻapipiʻi aulelei (mousse poʻo tapaa). Ona vavaeese lea o laina taʻitasi mai le vaega totoe o le lauulu.

Lalaga masani


E tusa ai ma le masani, o le "tarako" lalaga e amata mai le muaulu. Ave le 1 mafiafia manoa ma selu i totonu o le 3 filo tutusa. Tuu le fasi pito tauagavale i le ogatotonu. Ona tuu lea o le aia tatau i luga. Na faasolosolo malie lava, oe manaʻomia le pikiina i luga fulufulu mata i pito ogaoga. E manaʻomia le faʻamautinoa o le aofaʻi o lauulu o loʻo i ai pea faʻamatalaga i le itu taumatau ma le itu tauagavale e tutusa, ina ia fili le tutusa.

Faʻaauau le lalagaina seia iʻu uma fusifusi ua nonoa ma faʻamasania. I le faʻaiuga, faʻasaʻo le "tarako" ma le paʻu mafiafia.

Foa dragon i le isi itu


Ole auala ole lalagaina o se "tarako" e tutusa lava ma le masani masani. Tau lava o iinei e manaʻomia ona lalagaina, e leʻo fafo, ae i totonu (sese lalagaina).

  • Ma le manifinifi pito o le selu, o lauulu e lata i le muaulu ua vaevaeina i ni 3 manoa. Afai e te manaʻo e fai se fusi volumetric, e tatau ona e lautele lautele ia laina. E manaʻomia lava le mautinoa o tutusa e tutusa pe a lalagaina, o lenei aʻafia le symmetry o pigtails.
  • Tuu le pito taumatau i lalo o le ogatotonu. O le fasi pepa tauagavale e tatau ona tumau i le lima.
  • Pe a uma lena, ia tuu le agavale agavale i lalo o le ogatotonu. Ma faapena ai seia oo i le iuga. Na faifai malie i fulufulu mataʻifili i luga lauulu lulu.
  • A maeʻa le laulu laʻititi, fili i le fili ma 3 manoa, o loʻo i le lima. Faʻasaʻo i le paʻu.
  • Mo volumetric hairstyles, e mafai ona e faʻalautele lemu mata o le "tarako" ia oe lava. Le gaioiga o le lalaga ua faia.

E faʻapefea ona fai se fili i luga o le ulu lava ia? E i ai a matou tali!

O nuances o le apalaiina o le Vitamin Expert hair mai Evalar o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga.

I le http://jvolosy.com/sredstva/drugie/kokosovoe-moloko.html faitau pe faʻafefea ona fai le suauʻu popo ma faʻaaoga e faʻamalosia ai lou lauulu.

Pigtaili i autafa


O le faʻavae o le lalaga faʻamamaina e mafai ona faia i le malumalu poʻo le muaulu. O le "tarako" alu ifo i lalo atoa o le umi o curls, ma o lona faʻatonuga e mafai ona i ai faʻailoga eseese (sasaʻo, zigzag, galu). Ina ia faia se na fili i lou itu, e tatau ona e iloa le faiga o le lalagaina o se "tarako" masani.

  • I le nofoaga o le a faʻavae ai le fulufulu i (foliga taumatau po o le agavale agavale, muaulu), vavaeina 3 vaega o le lautele lautele.
  • Faaaoga le tasi filo i le isi, mulimuli i le masani lalagaina o lalagaina.
  • I le faʻagasologa o le lalagaina, i soʻo se vaega ogaoga e lalagaina se vaega o le leai o se lauulu.
  • Afai e leai ni sikaili leai o loʻo totoe, lalaga lalaga masani o faʻasologa e 3.
  • Faapipii lauulu ile ofuvae poo le fulufulu manu. O pito e mafai ona mimilo ina ia maua ai se tamai fugalaau. E tatau ona faʻaili i varnesi.

Lauulu - lalagaina i itu uma e lua


Lenei o se tasi o sili ona faigata faigata lalagaina filifiliga. E manaʻomia ona fili lalagaina tutusa mo itu uma e lua. O le mamao le va oi latou e tatau ona i lalo ole 5 cm.

  • Usu lelei lou lauulu ina ia leai ni tangles.
  • Vavae ia i latou i lua, vaevae i le ogatotonu. E mafai ona mafolafola pe i luga ole zigzag. O le mea taua o mea uma i le afa o le ulu e tatau ona i ai le tutusa o le lauulu.
  • O le vaega o lauulu o le a le masani ona aʻafia e tatau ona faʻasaʻo ma se fulufulu pipi poʻo se lauulu ulu.
  • Vavae ese le filo laina i luga aʻe o le nofoaga o le malumalu ma vaevaeina i ni 3 tutusa vaega.
  • Le faia o le masani (poʻo le toe) lalagaina "tarako", pueina faʻatasi ma isi lalagaina mulimuli lalagaina o loʻo maua fua i autafa o itu. A uma le vaega o le tupu o lauulu, fili i le fili mai le vaega o totoe e 3. E mafai ona e faʻasaʻo le fusi i se fusipaʻu paʻu, ae tuʻu le vae i lalo.
  • I le tutusa auala, lalagaina i le afa lona lua o le ulu.

Le faatinoga masani

Ole filifiliga faigofie lea, e fautuaina ai e le au atamamai le amata toleniga i togafiti e maua ai le lalagaina o tarako.

  1. Selu uma pito i tua.
  2. I le pito i luma o le ulu (latalata i le muaulu pe luga o le pale), ave se tamai seevae.
  3. Vaevae i ni vaega 3.
  4. Amata ona fili laia se pipi masani.
  5. I le fuaitau lona lua, faʻaopopo se manifinifi manifinifi i le itu tauagavale.
  6. I luga o le lona tolu - o se manifinifi manifinifi i le itu taumatau.
  7. Faʻaauau le lalagaina o loʻo toesea, i le isi itu lalagaina o filo i totonu mai itu uma e lua.
  8. Nonoa le pito. E mafai ona tuʻu saʻoloto pe faʻapipiʻi i totonu ma tuʻu faʻatasi ma se pea papala.
  9. O le tarako laitiiti e mafai ona fufusi pe mama ma saoloto. I le tulaga mulimuli, lalagaina e tatau ona faʻaloaloa lima.


I luga o itu e lua pe lua

  • Vavaeese ia faalavalava ma se vaega sao i lua tutusa tutusa.
  • Tuʻuese 'ie e tolu mai le galuega ma lalagaina i le masani poʻo le isi auala.
  • E faapena foi, fai se lalaga lona lua.

Ole manaʻoga autu mo se itu-lua itu fili pe a e fatuina, e tatau ona e faʻaaogaina ni pito tutusa lava. O le itu tauagavale ma le itu taumatau e tatau ona tutusa.

Eseese ituaiga tarako

I luga o le faavae o masani lalagaina, e mafai ona e fatuina le tele o manaia lauulu. Lenei o se tasi o filifiliga.

  1. Vaevae le lauulu i se vaeluaina.
  2. I le itu taumatau o le malumalu, ave le tasi manifinifi curl ma vaevaeina i 3 vaega.
  3. Amata lalagaina o se tarako laitiiti, faʻaopopoina fua curls na o le itu o le vaeluaina. Faʻalili i luga o lou ua.
  4. Le isi, togi le fili i le auala masani. Nonoa le pito.
  5. I lou itu tauagavale e te manaʻomia ia lalagaina faʻapipiʻi lava fusifusi, faʻaopopo naʻai na o itu o le vaeluaina.
  6. E tatau foʻi ona nonoa le pito ma lenei fili.
  7. Mai le laʻau sa totoe i le itu taumatau, fili i se isi tarako, lalagaina solo faʻaula naʻo mai i lalo o le muamua piki.
  8. Faapipii pito i le auala masani ma nonoa.
  9. Toe fai i le itu tauagavale.
  10. Ia milo ia totoa e lua i le itu taumatau ina ia sau ai le fusi puipui.
  11. Toe fai ma fili i le itu tauagavale.
  12. Faia loa se tasi tele o nei lua faʻauʻuga.
  13. Tuu i totonu o se faila faʻamau ma fufusi ile faʻapipiʻi.
  14. Teuteu lou lauulu i mea teuteu le vaaia.

Filifiliga Farani

O le igoa lona lua o lenei ituaiga o laʻei lauulu o se tarako i le tasi itu. Amata lalagaina mai le malumalu ma gaoi pei o oe i le isi taliga. O lona iʻuga, e te malamalama lelei i le ulu o se puaʻa.

Vai Paʻu Paʻu

E faʻafefea ona lalagaina lona fili i lona paʻu? Lenei o se lelei tele auala e fausia ai se afu!

  1. Selu uma pito i tua.
  2. Ave se fasi fasi lauulu mai le malumalu taumatau.
  3. Vaevae i ni vaega 3.
  4. Amata ona fili lalaga soo se vaega valavala tolu 'ai.
  5. I luga o le lona lua poo le tolu fuaitau, faʻaopopo se totogi curl i luga.
  6. Faʻaauau le lalagaina agai i le itu tauagavale, lalagaina ie i le tasi itu.
  7. Ua oʻo i le mea e manaʻo i ai, nonoa se puʻeu ma se manifinifi paʻu siliva, ma nana le pito i le aofaʻi tele.
  8. Faalo le lalagaina ma ou lima e faʻaopopo le voluma.

O le ata o le lalagaina o lenei laulu 'eseʻese e le ese mai le aʻoga masani. O lau galuega autu o le gaoioi i luga o le ulu i luga o se vaivai nagonalone.

1. Vavaeese le lauulu i le itu vavaeese.

2. I le itu taumatau, ave se fasi manoa.

3. Vaevae i ni vaega 3.

4. Amata faʻanana lemu masani puaʻa o 3 manoa.

5. Faʻaopopoa ona faʻaopopo ia te ia aunoa curls, agavale pe taumatau. Ia mautinoa o le lalagaina o loʻo alu atu i le laina o le laina, ma i le pito o le ua e matagofie matagofie lapotopoto.

6. A aʻafia uma fulufulu i le tarako, faʻamaea le fili i le auala masani.

7. Nonoa le pito.

O lenei ulu lalagaina i foliga o se rim e lelei alu ma lauulu umi ma pupuu. O le a faʻatulagaina oe e aveese manoa ina ia le faʻalavelave ai, ma faia se ata matagofie, e matua feminuaʻi ma aulelei.

  1. Tuu le lauulu i le itu loloto o lona vaeluaina, amata i le malumalu lava ia.
  2. I le vavaeeseina, vavaeese a le o soʻo se lautele lautele. Na o le lautele o le a avea ma lau au.
  3. Amata lalagaina tootoo, auauai e faʻaopopoina curls i le agavale ma le taumatau. Alu malosi i luga o le lauulu.
  4. Ua e agaʻi atu i le isi itu, nonoa le lalaga faʻapipiʻi i le mea paʻu ma afifi faʻatasi ma se mama manifinifi. Nana le pito i le aofaʻi atoa ma tui i se mea e le o vaaia.
  5. Afai e pamoa tele le fili, faʻaloaloa le lima ma ou lima.
  6. Foliga i le styling ma varnish.

Scythe dragon - o se sili filifiliga mo galuega, suʻesuʻega pe savali. E fetaui lelei mo fafine o soo se vaitausaga ma lalagaina vave.

  1. Faatasi ai ma le tafailagi vaevaega, vavaeese vaega o le lauulu e tusa ma le maualuga o le malumalu.
  2. Nonoa mea uma ina ia le faʻalavelave.
  3. Mai le itu taumatau i le vaeluaina, ave ni fasi manifinifi se tolu.
  4. Amata lalagaina o se tolu filo puaʻa.
  5. I le fuaitau lona lua, faʻaopopo le curl maua fua i ai, ma ave latalata i le muaulu.
  6. Faaauau lava i le isi itu o le malumalu, lalagaina ia curls tatala i le tasi itu.
  7. O le iʻuga e tatau ona avea o se pu puaʻa e tai tutusa ma le afa o ato.
  8. A taunuʻu i le taliga tauagavale, faʻauma le fili i le auala masani.
  9. Nonoa le pito.
  10. Tatala faʻataʻitaʻiga mai le togafiti, faʻapipiʻi i latou i le fili ma fusi le maualuga maualuga.
  11. Milo i totonu o se fusi ma faapipii i mea e le o vaaia.

I le mea moni, o lenei filifiliga faʻatusatusa lelei i isi, ma o lea e alagatatau gauai faapitoa. O le tamai tarako faʻatasi ma le iʻa iʻa foliga foliga aulelei ma o le a avea ma sili teuteu o lau ata.

  1. I le pito i luga, filifili se tamai fasi lauulu.
  2. Vaelua i le afa.
  3. Amata ona fili lou laiga mimilo i le kolosiina o laina.
  4. A maeʻa le palealii, faʻaopopo lua lautele uʻu i le itu taumatau ma le agavale i le lalagaina.
  5. Faʻaauau ona toe faia le fishtail.
  6. A maeʻa se taimi tutusa, faʻaopopo fua faʻamau i itu uma e lua i luga.
  7. Faʻaauau lenei faʻataʻitaʻiga i pito o lou lauulu.
  8. Teuteu lou laulu i laʻau matagofie lauulu.

E sili atu ona faigata i le fili faʻaʻoleʻole nai lo le faiga masani, ae i le fesoasoani mai ia tatou ata ma faʻamatalaga auʻiliʻili e mafai ona e faigofie ona faʻatinoina lenei galuega.

1. Tuu i tua uma.

2. Ave ese le fasi mea mai le malumalu.

3. Vaevae i ni vaega se 3 ma faanumera latou mo le faigofie.

4. Toso le filo numera 1 i lalo o le numera 2.

5. Tuʻu i luga o le Nu.3.

6. Ia loka numera 2, faʻaopopo se curl maua fua.

7. Faʻaauau le lalagaina, mimiloina o manoa ma faʻaopopoina uila i le itu tauagavale po o le itu taumatau.

8. Agai ile togi. Ua oʻo i le taliga faʻafeagai, uma loa le lalagaina i le masani auala. Nonoa le pito.

9. Sulu lemu le totoa ma ou lima e fai i ai le tele.

Silasila foi (vitio):

O sea ituaiga tarako e mafai ona matua faigofie faia le vaeluaina ma laulu lauulu. E foliga matua manaia, ma o lea e lelei mo tafaoga faamasani.

  1. Selu uma pito i tua.
  2. I le palealii, tago ia aua le lautele lautele le fusi ma faʻasolo i le itu.
  3. Vaevae i 3 vaega.
  4. Amata ona fai se fili, faasolosolo lemu lalagaina curls i totonu, taumatau po o le agavale agavale. Ia mautinoa o le fili e tatau ona tu i le itu (i le tasi itu o le a sili atu le lautele).
  5. Ua taunuʻu i lalo o le ua, uma loa le lalagaina i le masani auala.
  6. Nonoa le pito.
  7. Faala le pito i ou lima.

O lenei rocker style foliga lototele, talavou ma sili ona aulelei. E tatau ona faʻaaluina sina taimi ma taumafaiga, ae o le iʻuga aoga e aoga.

1. Tuu uma mea i tua ma itu e lua o vae vavae ese ai se tamaʻi tafatafa o lauulu.

2. Vaevae i ni loka laiti ma selu teisi.

3. Ia fili laloa le tarako volumetric i le ogatotonu o le ulu e aunoa ma le faʻamauina o manoa.

4. Ua oʻo i le pito o le ua, faʻaauau pea lalagaina i le auala masani.

5. Nonoa le pito ma faʻaloaloa teisi vaega i ou lima.

6. Mai le laulu o loʻo totoe i itu, fai ni isi lalagaina e lua, ae ia fufusi.

7. Faʻafesoʻotaʻi totoa uma e tolu ma fusi faʻatasi ma se fusi. Faʻamau i pou.

O lenei lalagaina e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le saogalemu i fusi eseese. Lenei o se sili lelei filifiliga!

  1. Punou i lalo lou ulu.
  2. I le pito i lalo o le ua, ave se lautele lautele.
  3. Vaevae i ni vaega 3.
  4. Amata togiina le tarako e ala ile faʻaopopoina ogalaʻau i le taumatau ma le itu tauagavale.
  5. Ua outou aapa i le palealii, ao mai mea uma i le fagu.
  6. Faia se moli malamalama ma faapipii i faʻapipiʻi.

Ma e te fiafia i lenei laulu?

Afi le ulu

O le 'ie faʻamauina e faia faataamilo i le ulu, ona o le mafuaʻaga o le rim poʻo le pale e maua.

Vavae ese le manoa i luga o le muaulu ma vaevaeina i ni vaega se tolu e pei ona faamatalaina i luga. Sipi le agavale agavale ile ogatotonu, faʻaopopo lauulu i le itu taumatau. Tuʻu se ie faʻataʻaliʻoliʻo i le ulu, lalagaina manoa mama i le itu taumatau.

Openwork tarako e matua fetaui lelei mo le fausiaina o afiafi ma lau laʻau lauulu. Oloa o loʻo faʻailoaina e māmā ma savili. Sili atu fili i luga o le uumi lauulu.

O le lalaga lalagaina mamanu e tutusa lelei ma i le masani masani tu masani o lalaga ie. O le eseesega autu o tamai loka lava le tutusa e toso ese ma le faaeteete mai le pole ua uma. Ina ia faia lea mea, pipiʻi ma le faʻaeteete le fili i ou lima i itu uma e lua ma toso tutusa ou tamatamailima i itu faʻafeagai. Ile taimi mulimuli, aua nei galo e faʻapaʻu lou laulu i le varnish - a leai e ono paʻu.

I le avea ai ma elemene o lauulu (i luga o foliga, luga o malumalu ma luga o le pale)

O le tarako laitiiti e mafai ona le gata i le itu taua o laʻau, ae ia avea foʻi ma vaega o isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fili i luga o malumalu, faʻailoga poʻo le teuteuina i luga o le moi.

Scythe ma paʻuʻu

Mo lenei lomiga o le tarako, o le ae manaʻomia ni manifinifi silikon paʻu fusi. Mo teine ​​laulu-lauulu, e lelei ona faʻaʻeseʻese mea, mo teineiti e uliuli lauulu - uliuli. O le umi o le laulu, o le tele ofu fusifusi oe le a manaʻomia.

  • Selu le lauulu mai le muaulu i le pito i tua o le ulu, vavae ese lua manoa i luga o malumalu ma le tasi fasi i le pale. E tatau ona tutusa uma filo uma.
  • Faʻamau (aua le fusifusi!) O laina e tolu e galulue ma se ofu lelei. Ia taʻimua le siʻusiʻu ina ia faʻasolo i le pu na fausia i le pito o le ponā. O le iʻuga, o le siʻusiʻu e tatau ona “taamilomilo” faʻataʻamilomilo.
  • Vavaeese 'autafa itu e lua ma fesoʻotaʻi i latou ma le siʻusiʻu, o le a taʻalo ai le vaega o le tofa tutotonu. Faʻamau le iʻuga e oʻo mai ma se vaega faʻaʻofu.
  • Faʻaauau le lalagaina i le umi manaʻomia. I le taimi lava e tasi, ia mautinoa o pupuʻu uma o loʻo ufiufi ai aue na muamua.
  • Ile faaiuga, faʻamautu le fili ma se fusipaʻu matagofie fulufulu poʻo se selu fulufulu.

Ua maeʻa le faʻaalia o le fili faʻaʻoleʻole, ma ua talafeagai mo taimi faʻapitoa - ae maise lava pe a e fili i lauulu le laʻuina pe felanulanuaʻi ona teuteu faʻatasi ai ma ni mea faʻapitoa.

Mai le ponytail ma fusi uaua

Faʻapipiʻi e pei o le tarako ma paʻu e pei ona faʻamatalaina i luga.

  • Fai se tamai ponytail i le pito i luga o le ulu. Tipi faʻamalosi le tumau ma se fulufulu ulu ina ia aua le faʻalavelave.
  • Vavaeese laina e lua vaapiapi itu i lalo o le muamua solofanua. Fai se solofanua tutusa ma le muamua, ma puipui foi i se fusi uaua.
  • Aveese le kilipa mai le i luga o le pono. Vavaeina i ni vaega tutusa se lua, tuu le lauulu mai le solofanua i lalo i le va oi latou ma faasaʻosaʻo.
  • Vavaeʻese lua au itu fou e pei ona faamatalaina i le Laasaga 2, fai se isi solofanua solofanua. Toe fai faatonuga i le Laasaga 3. fili uma lauulu i lenei auala.
  • Taumafai e faʻamaonia o soʻo se fusi fou e faʻapipiʻi i luga le pulou.

Fautuaga Aoga

  • Ina ia faia le fili o le tarako ia te ia lava, faʻaaoga trellis - e fesoasoani ia te oe e vaʻai lelei lauulu mai tua.
  • O le laʻau lauulu e foliga vaʻai muamua, ae mafai ona e faia ia foliga sili atu le manaia. Ina ia faia lenei mea, faʻaoga mea faʻapipiʻi - lauulu ulu, pulou ulu, laʻau faʻalenatura ma laʻau masani, aufana, laei, lauulu, lopa lilo, rhinestones ma peau. O se 'ie fa' teuteuina i lipine e aliali mai i le faʻapitoa.
  • E mafai ona e faʻaopopo se paʻi o le alofa faʻamatua i le ata pe a fai e te faʻataʻamilomilo le siʻu i le faʻamalosi.
  • O le tarako laitiiti o se fufusi ua matua fufusi. Le faia i aso uma e le fautuaina, aua o lenei mea e mafai ona avea ma lauulu leiloa ma le ulu.
  • Afai e lalagaina i lauulu susu, a uma ona e faʻamaloloina le fili, o le a e maua galugalu galu.
  • Afai o iai lou paʻu malo e faigata ona faʻaofuina, faʻaoga meafaigaluega faapitoa - mousse poʻo le busa.
  • Ina ia foa atu lalagaina isi faʻapipiʻi, toso ma le faaeteete manoa mai le fulufulu ua maeʻa, ona sausau lea ile vali.
  • Ina ia faia se sitaili manaia, a o lalagaina, ave loka o le tutusa mafiafia.

O le tarako laitiiti o se lalelei ma sili ona matagofie o ituaiga lalagaina. Ua maeʻa ona faʻatinoina, e le gata e mafai ona fesuisuiai le auupega o lau laulu i aso uma, ae ia vaʻaia foi le manaia ma ia aulelei i taimi faʻapitoa.

Filifiliga Whelp lalaga

O le laulu o le tarako e alu lelei uma i ofu ma ofuvae ma e talafeagai mo teine ​​o soo se matua. E tele metotia lalagaina. fulufulu, ae o le sili faigofie o le amata aʻoaʻo ma o le e pei:

  1. Fusi lou lauulu i tua. Latalata i le muaulu poʻo luga o le pale, ave se tamai loka ma vaevaeina i 3 vaega.
  2. Amata lalagaina se puʻeu faigofie.
  3. I le vaega lona lua faʻaopopo se manoa manifinifi i le itu tauagavale, i le lona tolu - se manifinifi manifinifi i le itu taumatau.
  4. Faʻaauau le lalagaina o le puaa, lalagaina i totonu i le loka loka i itu uma e lua.
  5. Faʻamau le pito. E mafai ona e tuʻu eseʻese pe tuʻu i totonu ma tui i maʻa.

O le lalagaina e mafai ona faia pe fufusi pe mativa. I faʻamatalaga mulimuli, e tatau ona faʻaloaloa lima pito i lima e lima. O lenei sitaili mafai ona faʻaogaina mo le faiga o aliʻi o le fulufulu.

Scythe tarako: mamanu lalagaina

Lalagaina versa ma eseese vaega

O le fili, i se isi itu, e sili atu faigata ona faatino nai lo le masani, ae e sili atu le manaia. Auala e fili ai se tarako:

  1. Selu uma fulufulu i tua ma ave le loka latalata i le malumalu.
  2. Vaevae i ni vaega 3.
  3. Toso le muamua loka i lalo o le lona lua ma tuu i luga o le lona tolu.
  4. I le filo lona lua faʻaopopo se curl maua fua.
  5. Faʻaauau le lalagaina, mimilo faʻamau ma faʻaopopoina le paʻu lauulu, agavale po o le taumatau.
  6. E tatau ona e fealuaʻi. Ua e taunuʻu mai i le isi taliga, faʻauma le lalagaina i se auala faigofie ma nonoa le pito.
  7. Suluʻi lemu le puaʻa i ou lima e foa i le selu o laulu.

Fufuluina o se tarako lapoʻa lelei e lelei mo aʻoga poʻo ofisa. Ina ia fausia se lauulu, e tatau ona e faia lenei:

  1. Vaevae le lauulu i se vaeluaina.
  2. I le itu taumatau latalata i le malumalu, ave se fasi manoa se tasi ma vaevaeina i ni 3 vaega.
  3. Amata lalagaina le tarako, faʻaopopo fua saoloto naʻo le itu o le vaeluaina.
  4. E manaʻomia lou alu i luga o le laina, agai i le ua.
  5. Ia fili lalaga le puaa i le masani auala ma nonoa le pito.

I lou itu tauagavale e te manaʻomia ia fili lalagaina tutusa faʻapipiʻi, faʻaopopo 'ie mai le itu o le vaeluaina. Mai le vaega totoe o lauulu i le itu taumatau, fai se isi tarako, lalagaina manoa mama naʻo mai i lalo o le ulu muamua. O le faʻaiʻuga e fili faʻamau i le masani auala ma nonoa. Toe faia sitepu tutusa i le itu tauagavale.

Ia milo le lua pigtails i le itu taumatau i le va o le isi. Ole iʻuga, ose avanoa faigata. Fai tutusa ma pigtails i le itu tauagavale. Ma mai nei fusi e lua faia le tasi lapoʻa ma tuʻu i totonu o le fusi. Tui ia ma pou. Tago le laulu i laei lalelei.

Lelei teuteuga

O le lalagaina na faia i luga o le lauulu manifinifi i le foliga o se afu foliga foliga matua fiafia. Lauulu atoatoa mo se aso:

  1. Tuu lou lauulu i tua ma ave se manoa itiiti i tafatafa o le malumalu saʻo.
  2. Vaevae i ai i ni vaega se 3 ma amata lalagaina ie faigofie faʻamama se tolu.
  3. I luga o le lona tolu faʻaopopo faʻaopopoina se curl saoloto i luga.
  4. Faʻaauau le lalagaina agai i le malumalu tauagavale, lalagaina loka i le tasi itu.
  5. Ua taunuʻu i le mea e tatau ai, nonoa le lalaga faʻamau ma se paʻu lapisi, ma nana le pito i le aofaʻi atoa.
  6. Ina faʻaopopo matagofie, faʻalautele le lalagaina ma ou lima.

E mafai ona e faia se lalagaina tutusa, faʻalatalata i le ulu i luga o se laina. Vavae atoa le vaega i se itu itu. I le itu taumatau, ave se tamai curl ma vaevaeina i 3 vaega. Ona amata lea ona lalagaina o se togi faigofie o le 3 manoa, faasolosolo ona faʻaopopo i luga o le saolotoga mai le agavale i le taumatau. E tatau ona lalagaina le lalagaina i se laina leiloa, ma i le pito o le ua e tatau ona faʻataʻamilomilo lelei. A lalagaina uma uila i totonu o le tarako, faʻamaea le fili i le auala masani.

A pupuga teuteu foliga foliga pupuni e alu lelei ma uma lauulu uumi ma pupuu lauulu e mafai ona faia e tusa ai ma lenei polokalame:

  1. Tuu le lauulu ma vaeluaina se itu, amata latalata i le malumalu.
  2. I le vavaeeseina, tuu ese le le lautele lautele laina. O le a avea ma lau o le a faia ai.
  3. Amata ona fili laia ile ie faʻaopopo, faʻaopopo loka i le itu tauagavale ma taumatau ile taimi. Alu malosi i luga o le lauulu.
  4. Ua oʻo i le itu faʻafeagai, nonoa se puaʻa ma le suauʻu paʻu ma afifi faʻatasi ma se loka manifinifi. Nana le iʻuga i le aofaʻi atoa ma tui ma le le vaaia.
  5. Faʻagasologa o le folaina ma varnish

Lauulu i se laʻau ma se faaputuga

O le bunny o se filifiliga lelei mo galuega pe suʻesuʻe foi. E vave ona faʻalalagaina ma e talafeagai mo fafine o soo se matua.

Vavaeese lauulu o le lauulu i le maualuga o le malumalu ma se laina faalava, ma faapipii le malologa i se ofu mafiafia poʻo se kilipa. Mai le itu taumatau i le vaeluaina, ave ni ie manifinifi e tolu ma amata ona fai se filo tolu. I luga o le lona lua faʻaopopo faaopoopo i ai se loka maua fua, ave latalata i le muaulu. Faʻaauau ona e alu i le isi itu o le malumalu, lalagaina ni manoa fou i le itu e tasi. O le iʻuga o se puʻeu foliga e pei o se afa ato. A taunuʻu i le taliga tauagavale, faʻamaʻea togi ma se metotia masani. Nonoa le pito.

Tatala le lauulu mai le togafiti, faʻafesoʻotaʻi i le scythe ma faʻaputuputu i se maualuga maualuga. Ona mimilo solo lea i se fusifusi ma faasaʻosaʻo ma le le vaʻaia.

Faigofie le autalavou sitaili ma velvetela, lea e foliga lototetele, ua faia e pei o lenei:

  1. Ina ia 'aveʻesea lauulu i tua ma faʻatasi ai ma ni vae se lua e vavaeʻese ai se tamai sikuea o lauulu.
  2. Vaevae i ni tamai loka ma selu teisi.
  3. Fili i le maʻa tele i le ogatotonu o le ulu e aunoa ma le faʻamau i loka.
  4. Ua e aapa i le pu o le ua, faʻaauau le lalagaina i le masani masani.
  5. Nonoa le pito ma faʻaloaloa le vaega i ou lima.
  6. Mai pupuni o loʻo totoe i itu, fai ni lalafi sili atu lua.
  7. Faʻafesoʻotaʻi puʻelea uma e tolu, faʻamau i latou i se fusi ma tutuʻi faʻapipiʻi.

O le lalagaina o le tarako i lalo mafai ona tuʻufaʻatasia ma ituaiga uma o paʻu. Ina ia faia lea mea, tuʻi lou ulu i lalo, ave se le lautele lautele i le pito o le ua ma vaevaeina i 3 vaega. Amata lalagaina e ala i le faʻaopopo o laina mama i le taumatau ma le agavale. Ua oʻo i le palealii, ao mai mea uma i le siʻusiʻu ma fai se moli malamalama, faʻamautu ma lauulu.

Filifiliga o mea faigaluega ma fautuaga a stylists

A faia le tarako, o le pito e maʻimau lava i le fulufulu ulu poʻo faʻamalositino. Ae o le maeʻa faʻataʻoto mafai foi ona faʻaopopo i soʻo se ituaiga o mea teuteu ma mea teuteu - mo se filifiliga faʻafiafia pe mo se aso faʻamasaniga.

O pulupulu i maʻa ma maila e mafai ona avea ma uluaʻi teuteuga, ma lipine lalagaina i totonu o se puaʻa poʻo fulufulu ulu ma le aufana o le a faʻaopopoina se laulu ulu lalelei. Ae e tatau ona i ai se fua i mea uma, o lea e le manaʻomia le mamafa tele o lauulu i mea teuteu elemene. Aua le filifilia lenei laulu mo laei i aso uma, ona o le lalagaina o lalagaina e ono afaina ai le lauulu.

E mafai ona lalagaina uma curls ma faʻamago suamalie i se pigtail. A iai le pa, e mafai ona fili i luga, faʻamalolo pe faʻataʻatia i le tasi itu. Ina ia faia lelei le tarako, e tatau ona tutusa uma filo i le mafiafia. Ina ia avatua le laulu i lauulu foliga, e tatau ona faʻataʻamilomilo le pito o le pigtail i le uʻamea uʻamea. Afai e ulavale le lauulu, e fautuaina ae e leʻi lalagaina, togafiti i le fulu poʻo le mousse.

Dragon weaving e mafai ona faia e ala i le tele o metotia, ina ua maeʻa, o le a mafai ona e faʻatinoina lauulu lalelei mo taimi eseese.