Fulufulu lauulu

Falani vaipuna: foliga matagofie laʻau mo soʻo se taimi

Spit "French Waterfall" faatatau i le fiafia, manaia ma leai se sao. Na maua lona igoa faʻafetai i taualuga matagofie na fatuina ai le aafiaga o le paʻu vaitafe o se afu. O le lauulu e faia e faʻaaoga ai le soʻosoʻo lalagaina, o loʻo i ai ni sela fua. O lenei aʻafiaga e maua ona o manoa o loʻo tosoina faʻamalosi. E mafai ona faʻatupu ninii, manifinifi, mafiafia, tele-maualuga. O le lalagaina o le ofaga o le French Falls e tasi itu, lua itu ma teuteu le ulu atoa.

Ina ia mauaina se matagofie lalaga "French Falls" (ata i le ata), E tatau ona e tausisi i le lalagaina metotia lalagaina.

1. Muamua e tatau ona e ave se vaega laititi o lauulu mai le itu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le itu tauagavale. Ile iai ole pa, e fautuaina foi e faʻaaoga i le lalagaina. Ae e mafai ona e faia se lalelei matagofie. O le fulufulu e amata i le lalagaina o se lalaga masani masani faʻaaoga ai ni manoa se tolu.

2. I le vaega lona lua, e tatau ona e faia ni gaioiga e faʻasaʻo ai le taʻavale pe a oʻo i le nofoaga o taliga. A maeʻa, e tolu aga o le a liliu: i le itu tauagavale, i le taumatau ma i le ogatotonu. Le isi, e tatau ona e kolosi i le itu taumatau o lauulu ma le ogatotonu, ona faʻaopopo lea o se manifinifi manifinifi i luga ma ufiufi i le itu tauagavale. O le itu taumatau, i le mea na faʻaopoopo iai le manoa, e tatau ona tuʻuina i lalo mai le lalaga faʻapipiʻi, faʻaputu ma se mea. Ma ia maua le muamua faʻauma. I le maeʻa ai o nei gaioiga, naʻo le toʻalua o loʻo galulue pea. O lona tolu o le loka mai lalo, aveina mai le aofaʻi atoa o lauulu.

3. Pe a toe oʻo i lalo le mama faʻalua i le itu taumatau, e tatau ona toe tatala mai le lalaga faʻamau ma suia ma le isi. E aliali mai o loʻo faʻamau faʻailo Farani Paʻu i luga o le faʻavae o ni manoa autu se lua. E mafai ona fai i le ogatotonu o le ulu ma i lona lautele.

4. Ole sitepu mulimuli o le lalagaina o se lalaga masani, lea e faʻapipiʻi i se fulufulu tagata, ae tuu le tasi curl saoloto. Afai e te manaʻo e fai se laʻasaga e faʻatino i lou lauulu, e tatau ona e tosoina teisi mai tisiki manaʻomia i fafo i vaega taʻitasi o le fausiaina o se lauulu.

Spit "French Falls" mafai ona faʻaavaina i le ata o le "Malvinka". O lea ituaiga fesuisuiaiga e aofia ai i lalaga lalaga 'ie puipui tuʻimasiʻi i itu uma o le ulu. I le ogatotonu latou te manaʻomia le tuʻufaʻatasia i se totoga e tasi ma faʻamautuina i se fulufulu gofie. I le mea e tupu i se tulaga mamalu, o le "Falani Falls" lauulu laulelei e fautuaina, ao le i lalagaina se fili, vili le lauulu luga curlers. O le malamalama faaputuga i le pito i lalo o le a talafeagai foi. Lenei o le a avatua i lauulu foliga foliga fiafia ma fiafia. A o le kaskade o le a faʻaaogaina e feiloaʻi ma paʻaga pisinisi, folasaga poʻo mo le masani masani olaga i aso uma, e sili le faʻatuatuaina o lauulu. O lenei metotia laʻititi lava na te faʻaalia le aliali mai o le faigata ma le faʻapitoa. O le Farani Waterfall scythe o le a le masani ai ma manaia pe a fai e te faia na o le "vaipuna vaitafe" curly ma tuu le vaega o totoe o lou lauulu sao. Ona o lona lautele, o lenei lauulu lauulu e talafeagai mo toetoe lava o taimi uma. O le a fetaui lelei o ia ma se ofu talaloa kuka, se suti ofisa, faapea foi ma jeans.

Talafaasolopito o le foliga mai o feanuga Farani vaipuna

E le iloa le mafuaʻaga o le igoa. Masalo, o le fulufulu maua lona igoa ona o le foliga i fafo e pei o le vaitafe ma le Farani scythe, i luga o le faavae o lea ua faia. E tusa ai ma sili atu romantis lomiga, na faaigoa i le Gavarney Falls, lea e tu i le French Pyrenees. E tusa ai ma le tala, o ia lea na ia faʻatosinaina lauulu ulu i le lotoifale e fausia lenei feminin ma faʻaali foliga lauulu.

Classic braid Farani vaipuna ma lona lauulu

Scythe french waterfall: o ai e fetaui, lelei ma leaga

Le manaia o lenei hairstyle o lona faigofie ma se numera tele o lalagaina filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, a leai sau pulu, e mafai ona e vaeluaina le lauulu i se itu vavaeʻese - o le a foliga sili ona matagofie nei. O le filifiliga o filifiliga e te fiafia i ai, e faʻalagolago i le ituaiga foliga, lauulu ma e oo lava i le lagona.

O le "Vaifata" foliga lelei i lauulu uumi ma feololo. E mafai ona fesuiaʻiina e oʻo lava i se sikuea togi sikuea pe a manaʻomia e le mataupu, e ui o iinei atonu e sili ona e manaʻomia le faʻaaogaina sili faʻaputuga auala mo sitaili, ina ia lauulu lauulu tumau umi lava mafai. Aemaise lava le mataina o le palapala-vaipuna e vaʻai i fulufulu poʻo le lauulu lauulu. Afai e iai ni ou laina uumi, e mafai ona e faʻaʻupuina ina ia sili atu le faʻalelei le ata, ma sili atu le matagofie o le laulu. Pau lava le tulaga faʻaletonu o le "afu" o le faigata lea mo e amataina ona faʻaʻulu faʻanana ia latou lava mai tua, ma tuʻuina ia faʻamatalaga e tutusa le tele. Aʻo lenei faʻafitauli e mafai ona fofo gofie i sina faiga masani.

Braiding Technique Farani Falls

Mo i latou ua leva ona iloa ona faʻailoʻoina ia le itiiti ifo i le Farani fulufulu, o le fausiaina o se fulufulu lauulu e le faigata faʻafetai i se tutusa tutusa lalagaina metotia. Pau lava le eseesega o le faiga lea o le "afu" o le a e manaʻomia le tatalaina o le pito i luga o le fili i taimi uma pe a uma ona tuʻuina i le ogatotonu ma piki se mea fou mai le lauulu saoloto.

Ole mea e te manaʻomia e fai se lauulu:

  • palu le selu ma selu e tuueseese manoa,
  • le vaaia (silicone) gusi,
  • lē o vaʻaia
  • lipine, teuteu lauulu teuteu mo teuteuga (pe a manaʻomia).

Motugaafa: lua faʻata e mafai foi ona aoga mo oe e vaʻai ai oe mai tua, pe a fai e te le o matua lelei tele i lalagaina pe naʻo le aʻoaʻo e pipiʻi i ou lalaga.

E sili ona faigofie mo tagata amataina ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina se Farani vaipuna mai tolu manoa (masani lalagaina). O le polokalame o loʻo taua atu i lalo:

O le laasaga ma lea laasaga faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le faiga o lalagaina o se lalaga faʻapipiʻi masani mai ni vaega se tolu

O le faʻasologa o le lalagaina o se lalaga faʻapitoa Farani vaipuna e tolu laina e pei ona taua i lalo:

  1. Ae e te leʻi amataina lau galuega, e tatau ona e selu atoa lou lauulu e aveese ai o latou tangles.
  2. Amata lalagaina e ala i le tuueseeseina o le manoa i le malumalu ma vaevaeina i ni vaega se lua. O le tele o fusifusia o lauulu puʻeina i le taimi o le lalagaina faiga, o le sili tekstured o le a lauulu lauulu.
  3. Sopoʻo ia pito na maua mai i latou ma faʻaopopo le tolu i latou, pei ona i ai i le masani masani i le lalaga lalaga. Ona faʻasaʻoloto lea o le pito i luga ina ia paʻu saoloto i lalo.
  4. Sopoia toe lua laina o totoe toe faaopoopo i ai se tasi i latou, tuu i luga, ma tatala mai le lalagaina i lalo, pei ona faamatalaina i le parakalafa muamua.
  5. Le faʻaaogaina o lenei metotia, agai i luma i le vaega o laulu i le isi taliga.
  6. A taunuʻu atu i le sini, faʻalelei le tootoʻo ma se vaega faʻamalositino.

Motugaafa: ina ia faʻateleina le fulufulu, ma o ona elemene na sili atu ona vaʻaia, e mafai ona e faʻaaogaina le metotia toso.

Falani vaipuna ma bangs

Bangs e le afaina e faʻalauteleina lou ata i se scythe-afu, ae, i le isi itu, mafai ona fesoasoani! Afai e te umi, e mafai ona e tuua pe lalagaina lemu i le lauulu. I soo se tulaga, o le ata o le a le masani ai.

O faʻaluʻese mea e mafai ai ona avea le faʻaaliga vaʻaia ia sili atu le manaia ma manaia

Faʻamanuiaina i itu uma e lua

I le faʻamauina o se scythe-vaipuna mai itu e lua, mulimuli i laʻasaga nei:

  1. Vaevae le lauulu i le ogatotonu.
  2. Taʻapeʻa le vavao i le tasi itu o foliga mai luga i le pito i lalo e faʻaaoga ai le metotia faʻamatalaina i luga. Faʻamau ese isi fasi mai ai ma le paʻu faʻamalosi.
  3. Fili i le isi itu o le mata.
  4. Faatasia le lauulu elemene i se tasi ma malupuipuia ma se fusipaʻu fusi.
O le lalagaina o se afu paʻu i itu uma e lua o le a faʻaopopoina le eseese i le laei masani

Faʻapipiʻi ma se faʻailoga

Afai ua uma ona e aʻoaʻo togi o se taʻaloga faʻamaʻamana-fugalaʻau, ona e faia lea e pei ona faia, ae ma se vaega, o le a le faigata. Tau lava o mulimuli i le faʻatonuga.

  1. Faʻaogaina le auala masani lava lea e tasi, fili i le fili faʻamalama, amata mai le muaulu i le tasi itu ma faʻaiʻu i lalo ifo o le taliga i le isi. Faʻamau isi mea totoe i se fulufulu paʻu.
  2. Fai se tamai selu i luga o le lauulu e leʻi faʻaaogaina e avea ai le lauulu sili atu le matagofie.
  3. Faia se utupoto. Ina ia faaleleia, faʻaoga le le vaaia.
Faʻafouina le lauulu i le aoina o lauulu i totonu o se bun, ma o le ae mauaina se ata manaia mo alu atu

Lipine fili

O le 'aʻai ma le lipine o le a fesoasoani e teuteu le foliga masani ma sili atu manino. E mafai ona e filifilia ni fasi ie i lanu eseese e fetaui ma lou ofu lanu poʻo le lanu mata. O le faʻagasologa mo le fausiaina o se laʻulu lauulu e pei ona taua i lalo:

  1. Nonoa le mea faapipii i le ogatotonu o loʻo galue ma nana le pito puʻupuʻu i le lauulu.
  2. Le faʻaaogaina o le metotia masani, fili i le fili.
  3. A e taunuu i le isi itu, faaauau pea le lalagaina i le umi o le lauulu. O mea e totoe o loʻo mafai ona taofia faʻatasia faʻatasi.

Toafa manoa Scythe vaipuna

E sili atu le amataina o lenei lalagaina metotia faʻatoa maeʻa ona e maeʻa atoatoa pulea o le fausiaina o se lalaga o tolu vaega.

O le laasaga ma lea laasaga faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le faiga o lalagaina o se fili-vaipuna mai itu e fa

O le faʻasologa o le lalagaina o 'aʻai Farani vaipuna o faʻamaʻi e fa e pei ona taua i lalo:

  1. Vavae lou lauulu vavaeeseina.
  2. Filifili se filo i le itu i le itu faaletino ma vaevae i ni vaega se tolu. Ma, tuu le pito i luga i lalo o le ogatotonu ma faʻapea foi, amata lalagaina o le Farani toefoi tofa.
  3. Vavaeese se tamaʻi manoa mai le leai fua o lauulu i luga ma tuu i lalo o le pito i luga, ogatotonu ma lalo elemene o le vaega autu.
  4. Ave le pito i luga ma tuʻu i lalo o le ogatotonu, faʻataʻamilo i le pito i lalo lio ma le fesoasoani o se faʻaopopoa fa.
  5. Tatala le nonoa i lalo ina ia paʻu 'i lalo. A manaʻomia, faʻamauina le maeʻa o le lalagaina vaega ma se fulufulu tagata.
  6. Vavaeese se manoa fou o lauulu mai luga ma pasi atu i le autu uma (pito i luga, ogatotonu, lalo).
  7. Ia fili le pito i luga, ogatotonu, pito i lalo ma isi faʻaiʻuga, toe tatala atu le fa.
  8. I le faʻaaogaina o lenei metotia, e mafai ona e fili lalagaina faʻataʻamilo i le ulu, diagonal poʻo itu uma e lua.
  9. Faapipii le “afu” i se fulufulu ulu.
  10. A sauni le laulu, e mafai ona e sili atu le matagofie i le faʻalautele o loka.

Fautuaga: pe a manaʻo ai, o le a mafai ona e suia le fusi e lua autu i le manifinifi pigtails.

Eseese laina le lalagaina

I le faʻaaogaina o le masani masani faʻamatala i luga, e mafai ona e fili faʻamamanuina ia lalota tasi tasi i lalo ifo o le isi, faʻapipiʻi taitasi ma se pito le vaaia. O fusi o le au o loʻo tupuʻai lona fili e mafai ona lalagaina i totonu o le tasi "afu". I le faiga o le lalagaina, ia mautinoa o loʻo tulaga faʻamautu o loʻo tutu faʻatasi.

E faaluaina le lalagaina o le a fesoasoani e ausia le tele o le tele ma ie.

Fulufulu tolu fili fili

Afai o lou lauulu e feololo le umi, e mafai ona e faʻaogaina le filifiliga o le tolu lalagaina ma piki i lalo ifo curls i se fili. Ina ia ausia le sini, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Ia fili faʻamaʻamulu lua o le afu Falani e tusa ma le masani masani ma faʻamaumau o latou iʻuga ma ni mea e le vaʻaia.
  2. Faʻasolo i le lalagaina o le lona tolu, piki i luga fua saoloto ma lalo loka i totonu, ina ia lauulu fua uma auai i le lalagaina.
  3. Ua mafai ona faʻatau atu ona vavaeʻese ia leoleoga o le solofanua mo le taʻalo poʻo le nana i totonu o le laulu, faʻapipiʻi i mea le vaaia.
Tolu 'auʻauna mo le umi ogatotonu tolu-laina laulu ma se kapeta aoga

Faʻamau i lona itu

Vavaeese le lauulu i se vaega ma fili le fili i le tasi itu na. Aua le nanaina lona pito ma faʻaauau le lalagaina masani. Afai e manaʻo ai, e mafai ona fusifusia le lauulu i se pulou i le maualuga o le auvae pe naʻo le piki i luga.

Faʻamatagofie lou lauulu e ala i le taʻoto i le tasi itu, pe ao mai i se lalaga - o lenei filifiliga e talafeagai mo uma aso ma se tausamiga

Lauulu teuteu

Pe a alu e galue, i se tafaoga faamasani, pe atonu foi i luga o agafesootai, manatua: mo tulaga taʻitasi, e mafai ona e filifilia le teuteu talafeagai mo le lauulu. E mafai ona e faʻaaogaina le fugalaʻau moni poʻo ni fugalaʻau moni, lipine, ituaiga uma o lauulu i mea teuteu, lauulu ma lopa, ma isi mea - i le umi lava e lava ai mafaufauga. Ua i ai mea uma i ou lima!

Faʻafanua ata: mea teuteu mo le teuteuina o Farani braid-waterfall

Lelei Farani vaipuna e lelei i lena e talafeagai mo toetoe lava soo se teine. A aʻoaʻoina oe, o le ae iloa le auala e lalagaina ai lou laulu ia te oe lava. O le tele o ituaiga lalagaina filifiliga o le a mafai ai oe e filifili se lalaga mo soʻo se taimi - mai le alu i le galuega i se taumafataga 'aiga. E le gata i lea, o le "afu" ua i luga o le lauiloa o le lauiloa mo le tele o tausaga, ma e ono le mafai ona faagaloina vave.

Lauulu foliga

  • O le faiga mo le fausiaina o se fulufulu-vaipuna e faigofie (pe afai ua e masani i mataupu faavae o le fausiaina o se spikelet poʻo le Farani braid) ma e mafai ona e faia e oe lava ile fale.
  • E fetaui lelei ma faʻailoga ma lanu. Ona o nei dyeing metotia, o lauulu i le fili fili foliga sili atu.
  • Fetaui lelei mo lua sasaʻo ma galugalu.
  • E tele ituaiga o lauulu, o le mea e fiafia i ai lalagaina o le a tele mea e filifili mai ai.
  • E fesoasoani le puʻeata i foliga vaʻaia ia paʻu male manifinifi lauulu e atili mafiafia ma lapopoa.
  • E fetaui lelei ma faʻailoga ma le muaulu.
  • Le talafeagai mo le lalagaina i lauulu mimilo.
  • O lauulu e le tatau ona puʻupuʻu atu nai lo le laina o le auvae (e mafai ona fili i luga o se sikuea i le auvae poʻo pi).
  • E manaʻomia ia tutusa le uumi o le uumi. O lenei lalaga lalaga e le talafeagai tele mo le puupuu lele o faasitepu ma se pupuʻu puupuu.

Le a le lauulu e talafeagai mo lalagaina

  • Mafiafia. Afai o le laulu e mafiafia tele, e mafai ona e faʻaaogaina le solo pe a lalagaina - ma lenei mea faigaluega e mafai ona faigofie ona vaevaeina lauulu i ni manoa.
  • Seasea. Ona o le mea moni o lenei laulu lauulu e sili ona tele, o le lauulu o le a le foliga mai e seasea lava.
  • Manifinifi. O le faʻaolaina e faʻaopopoina le tele o paʻu i manifinifi. A maise pe a fai e muamua lava le fufusi i latou i se curling uʻamea poʻo le faʻamama uʻamea.
  • Tuusaʻo O le Scythe Waterfall foliga lalelei i luga o laʻei vave. A e manaʻo e avatua le faʻamalolo pito o le mataʻutia, faʻamau i latou i se uila faʻataʻavalevale poʻo se faʻailoaina.
  • Mamafa. Mo ulavale ulaula, aua le faʻaʻauli sina laʻititi poʻo mosese i lou lauulu.
  • Gaʻimau. Afai o le lauulu e matua laititi lava (pei o Aferika fafine), ona tutupu ai lea o faigata. I lenei tulaga, faasaʻo ia curls i le uʻamea.
  • Umi. Lelei filifiliga filifiliga e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fausia se scythe-afu. O latou umi e faʻamoemoe i le faigata o lalagaina oe ona faʻatinoina.
  • Feololo. O le umi o le umi mo le fausiaina o se fili i luga o le auvae pe puʻupuʻu.
  • Lauga. O lauulu laʻititi e le talafeagai mo pupuʻu pupuʻu.

Mamanu lalaga ata o πλεoʻimoa o afu

Mo le fausiaina o se lauulu lauulu, e te manaʻomia se tamai seti o mea faigaluega: se selu, se manifinifi manifinifi, ofu paʻu, atonu mousse, solo ma teuteuga (filifiliga).

Faʻapefea ona sauni mo lalagaina?

  • Fufulu lau lauulu.
  • Oomi le laititi o mousse poʻo le fulu i luga o lou alofilima, tuu le selu i totonu ma selu le lauulu ma ia. O le a fesoasoani lea i le tufatufaina tutusa atu o mea fai sui i le umi atoa o manoa.
  • Faʻamago lau laumulu.

Vailaau

  • Tuu lou lauulu.
  • Fai se vaeluaga.
  • Ave tolu sulugatiti e tasi o le tutusa i le itu o foliga.
  • Amata lalagaina e pei lava o se puaa faigofie.
  • A maeʻa le muamua sopoia o manoa, tatala le pito i lalo, sui i se fou - ave mai i luga. O le mea lea, ina ia fausia ai se fili, o le pito i luga o manoa e tatau ona lalagaina ma faʻaopopo i ai lauulu laʻau mai le le aoga vaega, ma le pito i lalo e tatau ona tuua i fafo atu o le fili.
  • Ile auala lea, faʻaauau le lalagaina o le puaa ile umi e manaʻomia ma malupuipuia ile fusi faʻamama. O le vaega totoe o le laulu e matua mama lava i tauau. E mafai ona e faʻamalosia o latou fesoasoani ile uʻamea curling.

I itu uma e lua

  • Vavaeese le lauulu i se vaega sao i le lua.
  • Amata lalagaina i le tasi itu o le ulu i le auala tutusa e pei ona faamatalaina i luga.
  • A maeʻa lou fili, faʻamau i se fusipaʻu ma amata e fai se lalaga i le isi itu o foliga.
  • A maeʻa ona saunia ni puʻai uma se tasi, faʻafesoʻotaʻi ia se tasi ma faʻamautu ma se lauulu.

Pigisi ma se fusi

  • Amata lalagaina togi i le auala tutusa e pei ona faamatalaina i luga. A e tago i le taliga, nonoa pito totoe e leʻi faʻaaogaina ma se fusi faʻaoso.
  • Fulufulu e te leʻi faʻaaogaina mo le lalagaina, faigofie e selu e maua ai se sili tele fusi.
  • Faʻatu se fusi i lalo o le vaipuna ma puipui ma vaʻaia.

Faatasi ai ma curls

  • O le Scythe e faia e tusa ai ma le faʻavae masani.
  • O mea e totoe e leʻo faʻaaogaina o loʻo uʻuina i curls ma se curling iron poʻo faʻamama uʻamea.

Lalagaina lipine

Mo lenei filifiliga, a manifinifi satin lipine ua faʻaaogaina. E mafai ona feteʻenaʻi ma le faʻaaloalo i lauulu laʻititi pe ogatusa ma ou ofu, laupepa mata, vali.

  • Nonoa le lipine i le ogatotonu faigaluega ina ia mafai ona nana i lona lauulu puupuu.
  • Faʻaʻai faʻanana itu faʻapipiʻi ile auala lava e tasi. I le faiga o le lalagaina, ia mautinoa o le taumatau filifili ma le lipine e masani ona tu i luga.
  • A maeʻa le lalagaina o se Farani vaipuna, faʻatumu lau laulu i se puie faigofie. Nonoa le mea faʻaaogaina le faʻaaogaina i le pito o le fili.

Fugala vaipuna o 4 manoa

  • Vavaeese lauulu i autafa pe sasaʻo vavaeese.
  • Vavaeese 4 manoa i le itu. O lona tolu o na mea (o le lona lua mo i latou) e tatau ona fai teisi e manifinifi nai lo isi.
  • Faʻaalu le pito muamua (o loʻo tu mamao atu mai i foliga) i lalo o le lona lua ma luga o le lona tolu.
  • Faʻaalu le lona fa i lalo o le lona tolu ma luga o le muamua.
  • Le isi e te manaʻomia le faia se pikiapu. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e faʻapipiʻi se tamai loka mai le le aoga vaega i le pito sili ona pa.
  • Le isi, faʻaalu le lua lona lua i luga atu o le lona tolu ma lalo o le fa.
  • Ave le ave muamua i le itu (tatou te le toe manaomiaina). Sui i se piki: ave le filo mai le pito i lalo ma pasi i lalo o le lona tolu ma luga o le lona lua.
  • Toe fai le tuʻufaʻatasiga lea e taʻua i luga ma matau i lalo ma luga.
  • Weave braid e tusa ma lenei polokalame e tusa ai ma lou manaʻo: siomia le ulu, ia tutusa, faalua.
  • Puipuia ma se laei manaia lauulu.

Tele laina filifiliga

Fuafua i le aofaʻi o lalaga faʻapipiʻi, e mafai ona e faia se laʻua lauulu foliga pe sili atu lavelave - aofia ai i 3-5 laina.

  • Amata lalagaina le fili muamua i le maualuga o le pito o le taliga. Moeʻe lou ulu.
  • A sauni le laina muamua, nonoa ma le le ova ma agai atu i le laina lona lua. A maeʻa, faʻasaʻo ma le le vaʻaia. Taumafai e faʻatulaga laina laina tutusa.
  • Talia i le tele o mea faʻafefe e te manaʻo ai i lenei auala. I le maeʻa, e mafai ona e filiina le siʻusiʻu o 'aufana mauaina i se tasi.

Afi le ulu

O lenei lomiga o le feanu o le afu e tutusa lava ma le masani. Afio atu faalelagi mai le tasi malumalu i le isi. A e fili lou ulu atoa i lenei auala, faʻauma lau laulu i se puie faigofie.

Afai e te manaʻo e fai lalagaina sili laʻititi ma matala tatala, faʻaaoga le faʻavae o le faʻaloaloa atu fili. Ina ia faia lea mea, uʻuina le laufali ua maeʻa i lou lima ma tosoina ma le faaeteete ona vaega i itu. E tatau ona e amata mai le iuga. Fai le mea lea, ina ia aua neʻi lepeti le totonugalemu o le ofa. I le uma, ia mautinoa e togafitia le sitaili ma varnish.

Fautuaga Aoga

  • Aua le tosoina ni manoa tele, aua o lenei mea o le a oʻo ai i ulu tiga.
  • Ina ia faia se vaʻaiga tatau, faʻapipiʻi se isi faʻata i tua o ou tua pe lalagaina o lona lavalava i luma o le nofoa.

O le lauulu e mafai ona faʻaopopo i mea faʻapitoa (fugalaʻau ma fugalaʻau masani, lauulu i rhinestones, lauulu i lopa, lipine ma isi).

Scythe vaipuna mafai ona e fatuina se agamalu, sili ona lelei ma alofa - foliga sili mo se faʻaipoipoga, muamua aso poʻo se fiva.

Ata ma talaʻaga

O Scythe sa masani ona lauiloa, ae masani ona foliga faigofie. Matua i le metotia Farani vaipuna - lauulu laʻititi faʻalelei ma le tamaʻitaʻi. E augofie uma ai i aso uma, ae e aoga foi mo se faʻapitoa aso.

I le taimi lava e tasi, "French Falls" e faigofie ona faatino, o lea e mafai ona e faia mo oe lava. Pigtaili i lenei metotia foliga sili ile laulu e punou i luga ole tauau umi ma lalo ifo.

Afai o ia te oe na tuusao mai le natura, latou mafai ona pupuni teisi. E leʻo tosina mai i taimi uma ona fili, aemaise lava ile vaitau mafanafana.

E lua faʻaaliga o le amataga o se igoa faʻapitoa. E tusa ai ma le muamua, o le laulu foliga maua lona fiafia igoa mai le vaipuna Gavarni, lea e tu i Farani, i le Penisula Iberia. O lona maualuga e tusa ma le 420 mita, ma e tu i luga o le itu i matu o mauga, o lona maualuga e oʻo atu i le 1400 mita.

Ae o le lona lua o faʻavae o le amataga, e tusa ai, o le igoa e afua mai i le Farani braid. Lenei faʻaaliga foliga sili atu faʻataʻitaʻiina, le pei o le muamua.

Ae tatou te leʻi amataina, tatou faia se lisi o mea uma tatou te manaʻomia i le lalagaina o loʻo galue:

  • Lua selu - fofoa ma faifai pea, e manaʻomia ina ia faʻapipiʻi ma le faʻaeteete ia loka faʻaopoopo.
  • Vaʻai lemafaʻi.

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le lalagaina o le masani vaega

  1. Muamua lava, faʻaeteete lou lauulu ina ia lamolemole i le pito ma le le mautonu. Afai o oe o le pule ma le malosi o le fulufulu poʻo le lauulu lauulu, faʻaʻafuʻaina latou ma solo i le aʻa ina ia pepelo tutusa.
  2. Vavaeese le manoa i le pito i luma o le ulu. A e manaʻo e mafiafi le tofa - ave se manoa tele.
  3. Amata ona fai le fili masani, faʻamatuʻu ile vaega pito i luga agai ile ogatotonu, ona sosoʻo lea o le pito i lalo. Lalagaina pei o lenei mo le 5-6 centimita, agai atu i le ogatotonu o le ulu.
  4. E le gata i lea, o le pito i luga, lea e tatau ona faʻaofi i totonu o le fili i le taimi o le faatinoga masani, e tumau pea le saoloto, ma se mea fou e ave mai lalo i lalo ina ia mafai ona faʻaofi i totonu o le gaioiga.
  5. E tusa ai ma se polokalame, o le faiga e faia i lenei metotia: e te tatala mai curls ma sui i latou fou.
  6. A maeʻa lau fusi, faʻamau i se fusipaʻu. E mafai foʻi ona e faʻaauau le iʻuga i se faigofie spikelet.
  7. Ile iʻuga, e mafai ona e faʻataʻutaʻu ma faʻasaʻo lau fasilaau i le varnis - ona o le a latou foliga sili ona aoga.

O lenei ata o loʻo faʻaalia ai le fulufulu fulufulu a French Falls:

E tusa pe faʻafefea ona lalagaina se lauulu "French Falls", vaʻai lenei vitio:

E i ai le tele o fesuiaiga o le French Falls faatinoga metotia.: faaluaina, ma le mea faapipii, ma le faaputuga, ma le taʻimili. O le taimi lava e te pulea ai le metotia o le faʻatinoina o le faʻavae autu, e mafai ona e filifilia ni isi malie.

  • Muamua, fili se tasi fili-vaipuna, amata mai le tasi pito, faauma i se masani spikelet.
  • Mai le pito lava e tasi, fili i le isi, faʻaaoga curls ua uma ona faʻamatuʻuina mai le fili muamua. Taumafai e faʻatumauina le lalagaina tutusa.
  • Faʻafesoʻotaʻi lalaga faʻamaopoopo.
  • Faaputuputusi ia tumau i le nofoaga o le pito o le gata ia fusi ma faʻamau i latou i se lipine poʻo se lauulu lauulu matagofie.

Faʻafefea ona fai togi se mea manaia e lua, tolu pe i ai ma se tele tele o 'aufana afu, vaʻai le vitio.

Lipine mafai ona tupu le faʻatusa ma lauulu pe ogatasi ma le lanu o lavalava poʻo mata.

Ina ia fausia lenei lauulu lauulu, nonoa le lipine i le ogatotonu laina i le amataga o le lalagaina. Nana le pito puupuu o le lipine i se lalaga faʻapipiʻi. Ia mautinoa o le lipine ma le manoa i le itu taumatau o loo i le pito i luga, ma le filifili i le itu tauagavale ma le lipine o loo i le pito i lalo.

O le faʻatinoina o lenei filifiliga e le ese mai le aʻoga masani, seʻi vagana ua e lalagaina se puaʻa i le tasi itu, ma ona aoina lea o le lauulu i se bun. Amata ona fai mea uma e pei ona masani ai, ona e alu lea i lou taliga, nonoa le fasi faʻavae ma lau lau totoe i le fulufulu paʻu.

O toega na totoe mai na lalaga i le lalaga lalaga e tatau ona faʻamau i luga o le siʻusiʻu ma le le vaaia. Le isi e te manaʻomia selu le siusiuina ia foliga mai e sili lona pupula o le utupoto i le lumanaʻi. Faalelei lauulu i totonu o se talo e faaaoga ai lauulu. O le mea lena!

Openwork lalaga lalaga 'ie ma le paʻu o laʻau

O le aofai o lauulu lalagaina metotia e tele. I totonu oi latou, o se lauulu foliga ma le igoa matagofie "French Falls" tu matilatila. Na ia fausia se ata faʻatupu ma taʻalo ata, ma e faigofie foi ile faʻatinoina.

O le laulu e iai lona igoa faʻafetai i curls, lea, e ui atu i sela o le fili, pei o paʻu o le afu, e taoto saoloto i luga o tauau. Ole faʻavae ole laulu e fofotuina ile mataupu ole "French braid". O ni 'auʻau uʻimoa o lona tino. O tufuga tomai na fatuina maaleale manoa o ituaiga eseese:

O le fausiaina o le lalagaina e fesuisuiai foi: e faʻataunuʻuina atoa i le ulu i foliga o se fulufulu laʻititi poʻo se vali laiti, i luga o le tasi poʻo le lua itu. Ole fulufulu ma le migimigi lauulu e lelei mo laulu ile laulu. Ae ma lauulu lalelei, o lenei lauulu foliga foliga ofoofogia. I se faʻaopopoga, o manoa e mafai ona faʻataʻuina ai i se curling iron poʻo manuʻa i luga o curlers.

Lauulu laʻua "French Waterfall" e tutusa lelei mo aso fiafia, ma mo feiloaʻiga ma uo, prom, feutagaiga pisinisi ma mo aso uma. Aʻoaʻo e faʻafefea ona fai se afu, e mafai ona e faia e oe lava ia luga o lauulu uumi pe feololo.

Le itu lelei o lauulu

O tamaitai talavou e fiafia i le "French Falls" mo le tele o mafuaaga:

  • le tomai e fau ai luga o lauulu o 'eseʻese uumi, amata mai le uumi i lalo ifo o le auvae,
  • Foliga mai i le lauulu o soʻo se laei,
  • faigofie fausiaina metotia
  • e leai foi se manifinifi manifinifi poʻo se vai e faʻaumatia ai le laulu (e fautuaina e selu nai loka aʻo leʻi ofoina),
  • le fusi faʻamausaliina le fulufulu ua faia se laʻei fulufulu mata,
  • faʻalauiloa poʻo le lanu laʻau e maua ai se faʻaopoopoga o le ata: o le lalagaina o metotia o le a faʻamamafaina ai le lanu lanu ma faʻaopopo le faʻateleina o le laulu.

Scythe vaipuna o lona lalaga i fesuiaiga eseese. O le masani faʻaaliga o le amataga o lalagaina i le itu faʻaletino ma le faʻaiuga i le isi itu, o le fili ua faʻamautu ma se lauulu. Ua faʻatagaina e maeʻa le lalagaina ma se piki puʻupuʻu, o le a tautau faʻataʻalo mai le itu, pe tuʻufaʻatasia lelei i se nonoa.

Isi ituaiga o ofoofogia lauulu:

  • lalagaina lalaga faʻamau mai itu eseese ma fesoʻotaʻi i tua o le ulu,
  • lua ma tolu vaega lalagaina: i lalo o le muamua "spikelet" le lona lua ma le tolu afu paepae ua faia,
  • spikelet lalagaina o 2-3 manoa,
  • asymmetric version, pe a alu le fili i lalo,
  • lalagaina o se fili fili,
  • ua paʻu 'ie ua lalagaina
  • lalaga malie o lua manoa,
  • e aoina le aofaʻi atoa o lauulu i totonu o le moʻie,
  • lalagaina ma kolosi faʻataʻamilo, ma isi.

Le faia o se afu vai i ou lava lima, e le manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa ma masini mo le teuteuina o sitaili. O le faiga masani lalaga lalagaina e faigofie tele e mafai ona vave pulea vave.

Faʻafefea ona lalagaina le "Farani vaipuna" fili lava ia: laasaga i lea laasaga faatonuga

Scythe-vaipuna i soo se faʻamatalaga foliga matagofie. E le manaʻomia se taumafaiga o le auala i lona faʻatinoina. I le taimi muamua, ua lava lea e aʻoaʻo ai le faiga masani, ona mafai lea ona e agaʻi i aga faigata.

Faʻafefea ona fai se afu: laasaga i lea laasaga faʻatonuga mo lau masani lalagaina o laei:

  1. Ia selu ma le faaeteete lou lauulu, selu ma tetete ma paʻepaʻe. Ma o manoa o le a faigofie ona faʻanaia. Vavae le lauulu i le pito i luga o le ulu i le ogatotonu vaega.
  2. E tatau ona amata lalagaina mai le itu (ia i le itu tauagavale, ia i le itu taumatau). O se atigi manifinifi ua avea ma vaevaeina i ni vaega se tolu. I le faʻatinoga muamua, o se masani masani fili faʻavae mai ia i latou. Ona sopoia le ogatotonu ma taumatau, ma le lona tolu e ave mai luga ma ufiufi i se curl saoloto. Le isi, o le taumatau taamilosaga ma se isi manoa e alu i lalo, ma fausia le muamua "trickle".
  3. E lua mafiafia tumau na totoe, lea e tatau ona laasia, ma le lona tolu na fausia mai le aofaʻi atoa. Faʻaauau le lalagaina e ala i tala faʻatusa: tatala le itu taumatau pe a i lalo ifo, ma tuʻu le lua galue. Toe fai, lalaga le tolu curl mai le aofaʻi atoa ma tatala le curl curl, ma isi lava.Ona lalagaina o le fili i luga o le lio agai i le malumalu lona lua.
  4. Faʻasaʻo pito o le pigtails ma faʻasaʻoloto le curl. E mafai ona e faʻatulagaina le iʻuga i se puʻeleʻa puʻupuʻu pe i se ala ofoofogia.

Ina ia fatuina se leise faʻapipiʻi, pe a maeʻa le fausiaina o le lauulu, e tatau ona e teʻi teisi lemu i fafo ni laina uʻamea.

Ina ia foaʻiina laʻau lauulu foliga foliga fiafia o le a faʻatagaina le galu lemu o galu fafau na fausiaina mai na o le pauu fasi. O le le faatamala o le a tuuina atu i le lauulu i le saoloto le pauina lauulu i luga o tauau ma le lalagaina lalagaina o curls. Bangs mafai foi ona aofia ai i totonu o vaega lautele, ona lalagaina lea e tatau ona amata ia te ia.

Mea lilo o lalagaina curls

Ina ia faia se faigofie afu matagofie ma matagofie, e tatau ona e mafaufau i nisi vaega:

  • ae le i faia se ie-afu, e tatau ona e iloa faʻafefea ona lalagaina se "Farani" fili.
  • e le tatau ona lalagaina fusi mafiafia, e maua ai le foliga o se foliga maaa,
  • lalaga 'ie, lipine poʻo uaea paʻepaʻe o le a fesoasoani e faia ai se lauulu lauulu manaia, pe a lalagaina i latou i se lalagaina,
  • E mafai ona e teuteuina lou lauulu i se aulelei matagofie aufana, fugalaau, lauulu ma rhinestones,
  • Afai o lauulu i le taimi o lalagaina o maneta ma nutimomoia i lima, e tatau ona faʻataʻuina faatasi ma mosese poʻo se gel.

Eseese vaega ogalu-vaifusi: lalagaina mamanu

O sea laulu foliga e fausia mai i galuega e vaʻaia soʻo se lua i le lua pe tolu vaega. E mafai ona faia i luga o le uumi lauulu. E faigofie atu le lalagaina o metotia nai lo le fatuina o se masani foliga.

  1. Selu le lauulu ma vaevaeina i ni vaega se lua, fai se totonugalemu tuuese. I le itu taumatau latalata i le malumalu, ave se loka o lauulu ma vaevae atu i ni curls e lua.
  2. Koluse galue. Filifili se esi fasi mai luga ma sikipi i le va o kolosi kolosi. Aua le felelei i se fili masani, ae tuu i lalo. Ole muamua lea ole tupua o le vaipuna.
  3. Ua toe sopo foi mai curls, ma i le va oi latou sikola le pito i luga ave fua ese.
  4. Fausia se fili i le ulu ma faaumaina i le itu tauagavale. Faʻamau le iʻuga o le fili i le fulufulu uʻamea poʻo ofu manifinifi.

O lenei metotia e ese mai ile masani ai "vaipuna" i le laulu e ave mai luga e le o aʻafia i le galuega, ae tumau pea tautau saoloto. Naʻo le lua manoa mai le malumalu e aafia i le lalagaina.

  1. Le faʻavaeina o le laina lona lua. E amata le puaʻa ile fale taumatau ma le tufatufaina atu o galuega e lua. E tutusa lelei le lalagaina o lalaga, o isi manoa e ave mai i na sa aʻafia i le laina muamua.
  2. Faʻaopopo le puʻeu i le pito ma malupuipuia ma se fulufulu ulu.
  3. A manaʻomia, faʻavae i se tulaga tutusa, fatu se tolu vaega.
  4. I le faʻaiuga o le galuega, o laʻei malulu e tatau ona faʻataʻuina faʻatasi ma se uʻamea curling, ma teuteu le laulu i se sulu malamalama.

O se mea manaia malie ma se igoa le masani ai

O se pito matagofie o le fili i le fili ma le pito i lalo, alu ifo pei o tresses o curls, o le lava lava scythe vaipuna. O se fulufulu faapena ua avanoa mo tagata uma e ofaina lauulu lauulu ma teineiti ma laei talafeagai. O lenei fulufulu lauulu e mafai ona faia i luga o laina saʻo, ma luga o curly curls. O le tolu o se afu e mafai ona laʻititi pe lapoa. Ma lalaga le mafai ona faia masani masani, ma faafeagai, ma fufusi, ma matagofie, ae e mafai ona e oo lalagaina nisi o latou. I se aotelega, o le laulu e matua heterogeneous, o le a fetaui ma foliga uma i aso uma ma le taimi tele. O le autu autu o le lalagaina o se afu e matua le faigata, o le mea autu o le moe o le lima ma le mata, ina ia mea uma o le a suia malie ma saʻo.

DIY Matua Suavai

Braiding auala Farani vaipuna ata

Tasi o le sili ona lalelei masani o tausaga talu ai pea tumau fili. O le toto "Farani vaipuna" na maua ai lona igoa mo lona tutusa i le vaipuna. Ua saisai lelei i manoa o 'aufaʻi i laina sosolo ma pei o se afu moni. I lenei tusiga o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina se fili faʻapipiʻi “French waterfall” ma ou lima.

Mo le "afu" fili, o le ae manaʻomia se selu selu ma se manifinifi manifinifi fusifusi e faafetaui le lanu o lou lauulu.

Mo i latou e masani ai ma isi ituaiga o lauulu lalagaina, lalagaina o se fili "vaipuna" e le faigata. E lalagaina e tusa ma le faʻavae o le aʻai faʻapitoa "spikelet". O le eseʻesega, o laina i le tasi itu e tatau ona faʻasaʻolotoina pea, ma i le latou nofoaga e aoina mai ai ie fou.

I mea sili lava, o sea fili, pei o soʻo lalagaina, foliga foliga maualuga. Talu aifaʻalauiloa faʻamanino lelei faʻamamafaina ai le faʻasologa o ni manoa, ma faʻaosofia ai foʻi se tulaga le masani ai.

Le mea e fai

    • Muamua lava, teuteu ma le faaeteete lou lauulu.
    • Vavaeese le vaega o le lauulu mai le muaulu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu.

    • Ua tatou faia le fusifusia muamua: O le filo o loʻo lalagaina mai le pito i tua o le ulu ua nonoa i le pito i luga ma le ogatotonu, ma avea ma ogatotonu, ona vavaeina ai lea o le maea mai le muaulu ma le tasi i le ogatotonu. Matou te tatalaina le filo na foliga mai sa matuaʻi mai i le muaulu, matou te uuina isi lua.

    • I tafatafa o le faʻatuʻaga ufiufi, ave se manoa fou o lauulu ma toe fai le mea lava e tasi e pei ona i ai i le faʻasologa muamua, ia mautinoa e amata mai le pito i luga.

    • O loʻo lalaga laʻia i le iʻuga, faʻalelei le pito i se fusipaʻu.

Faʻafefea ona fesuiaʻiina se scythe vaipuna?

Afai e lalagaina e pei ona i ai i faʻatonuga, ona oʻo mai lea o le peli i fafo atu o le lalagaina masani, ma afai e te fesuiaʻiina manoa, i se isi itu, e le o luga, ae i lalo ifo o le ogatotonu, e te maua se laupepa tele fulufulu Farani.

E mafai ona e tusia se afu pei o se malvinki, teuteu le nofoaga o fusifusi ma se malamalama susulu.

Afai e saʻo lelei le puaʻa, ona faʻapea mai ai lea o se avanoa matagofie.

Tatou ave se lipine po o se filifili ma lalagaina i totonu o se fili. Lalo lalo: o se foliga ese atoa. O sea ituaiga gaioiga e mautinoa e faʻaopopo ai le paʻi mai o le mea lilo ma le faʻamamita i totonu o lauulu.

Vaai lelei i pepa. E mafai ona e lalagaina uma i se 'afa ma se tafatolu, pe e te mafai ona faʻaauau pea faʻaʻoleʻole. E mafai ona fai ni loka laiti, tauivi mo le atoatoa, pe e mafai ona e faia ni lapoʻa faʻatamala. I soo se tulaga, o le manatu o le a le afaina.

Aua e te fefe e taumafai mea fou, aua o lau laulu e pei o oe lava oe e le tatau ona i lalo o le kopano kopi, ae i le isi itu tatau ona vaʻai ma tagata taʻitoʻatasi ma muamua.

Faʻafefea ona lalagaina lauulu lauulu laʻititi ata faʻataʻitaʻiga

O le ofutino Farani foliga agamalu ma alofa, a o le lalagaina o ia lava e le faigata tele, o lea e mafai e teine ​​uma ona teuteu lona lauulu i se sili ona manaia laei e aunoa ma le fesoasoani mai fafo. Lalo o le a matou saunia le laʻasaga i lea laasaga laasaga, lagolagoina i ata ma vitio, lea o le a fesoasoani e malamalama vave ai i mea lilo uma ma mea lilo e oo lava i tagata amataina.

Lauulu laei fugalaʻau fugalaʻau lalagaina mamanu laasaga i lea laasaga mo tagata amata

Ole afu aupito sili ile aoga e vaʻaia ile laulu migimigi. O le masani lalagaina mamanu foliga mai i lenei (vaʻai ata ata ma faʻamatalaga i ni nai laasaga):

1. Vavae lemu lauulu lauulu i ni vaega se lua - tasi i le pito i luga (luma) vaega o le ulu (fou fusi o le a faalauiloa mai ai), le vaega lona lua e leai se totogi, o le tuueseeseina tuaoi e tatau ona i ai i le mea na fuafuaina e lalagaina se afu, o lona uiga. o le ai ai se lalaga faʻapipiʻi.
2. Filifili muamua filo tolu e tolu (faʻailoga o le malumalu) - e te manaʻo i le lalaga ia faʻalelei ma manifinifi, ave le tasi ie manifinifi, e te manaʻo i le lapopoa, ia faʻamalamalama atili mafiafia. O le uʻamea filo muamua e faia i le lomiga masani, seʻi vagana ai le tasi itu - o le vaega o loʻo manuʻa mai le pito i luga o le ulu ua faʻasaolotoina (o le uluaʻi vaitafe o le vaipuna) ma ua ave le mea fou i lona tulaga mai le pito i luga o le lauulu.
3. Ia taunuu i le faaiuga o le “vaipuna” i le faiga na faamatalaina, faamau le fili i se uamea paʻu.

A o le i fatuina se lauulu lauulu, ua fautuaina e amata lalagaina lou lauulu, lalaga lalagaina amata i luma o le malumalu, faasolosolo agai atu i le isi taliga. O ata fuafuaina ma vitio e laʻasaga i lea laasaga faʻaalia le gasologa atoa.

Faigofie lesona ata

Vitio tutorial mo tagata amata

Lauulu Falani DIY fugalaʻau luga o lauulu umi

O le mataupu faavae o le lalagaina o se afu e tutusa, ae i ai ona lava filifiliga: ma se lipine, ma faʻasolosolo, i se fusifusi, i se fili, ma isi. E i ai fesuiaiga i le nofoaga ma e oʻo foi le numera o lalaga: tasi laina sao, tasi ma le malifa faataamilo, lua (po o le sili atu) saʻo lalaga 'ulu, lua (pe sili atu) tutusa i lalo o le toso mimilo, ma isi.

Faʻafefea ona lalagaina i luga o lauulu laulu ia te oe se ata i le laasaga

Mo lauulu lauulu laulu foliga lauulu, o le laʻasaga i lea-laasaga laʻasaga e le ese mai le taʻiala mo le laulu umi, ae peitai, stylists fautuaina i lenei filifiliga e taulai atu i le maualuga - o le maualuga o le fili ma le pa'ū afu pa'ū, o le tele sili organic o le a foliga mai. I lenei fesuiaiga, o se Farani vaipuna lea e ulu malie atu i le faaputuga o le a foliga tutusa lelei. I se faʻaopopoga, e taua le mafaufauina o le lauulu lava ia lava - i le cascade pe faʻauʻuʻuga lauulu, o le a avea lea ma faʻafitauli. I totonu o le ata e mafai ona vaʻaia le matagofie tele o lenei ituaiga o lauulu foliga i le averesi o le umi o le lauulu, ma o le vitio o le a faʻaalia mai lea laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo le lalagaina.

Vaʻaiga lesona o ata mo lauulu laulu

Vitio tutorial pe faʻafefea ona lalagaina oe o se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga

Auala Lelei lauulu lalagaina

Mo lauulu pupuu, o le lauulu o le afu e foliga matagofie pe a e faʻaopopo se lipine poʻo ni mea matagofie i le lalagaina. E faʻapea foi i lenei faʻaaliga, o loʻo i ai le manaʻoga e faʻaaoga le mousse poʻo le lauulu laʻau, a leai, e le taofia e le laulu. O loʻo faʻaalia i lenei ata se mea sili ona lelei, matagofie ma le faʻaaloalo ile laulu e laei ile laulu e laei.

Ata mo musumusuga

Lauulu Hairstyle Waterfall

Spit Farani vaipuna e atoatoa mo curls i eseese eseʻesega: tele pe vaivai, laititi pe laʻititi lapoʻa, mafai ona fili i faʻailoga ma aunoa, ma isi. E foliga mai sa faʻapitoa lava ona faia e le au faʻataʻitaʻia lenei lauulu mo lalelei matagofie. Tele teineiti faʻapitoa latou fulufulu o latou ulu ma eseese masini ina ia mafai ona fausia se teuteuga matagofie ma se tamaʻitaʻi i luga o latou curls. Ata faʻaalia manino lenei.

Ma mimilo

O lenei ituaiga e mafai ona fetuutuunai mo faafiafiaga, ma mo aso uma. Ina ia faia lau foliga sili atu romantis, oe mafai ona faaaoga le lipine, lea e tatau ona faʻapipiʻi i se lalaga faʻapipiʻi poʻo le laʻei mimilo. E mafai ona e faʻaopopoina mea laiti - latou te tosina mai nisi faʻaopoopoga.

  1. Ina ia faia lenei ituaiga, ave se lautele lautele i luga o le taliga, vaevae ia lua tutusa vaega. E tatau ona sopoia pito i luga ma lalo o laina ina ia alu le pito i luga (1) i lalo ole pito i lalo (2).
  2. Vavaeese le isi fou curl (3) mai le pito i luga, ona pasi lea i le va o le pito i luga (1) ma lalo (2) loka. I lenei tulaga, numera 3 alu i luga atu o le 2 ma lalo ole 1.
  3. Ona e tatau lea ona mimilo numera 1 ma 2.
  4. I lenei laʻei lauulu, e manaʻomia e taimi uma ona vavae ese 'au fou e te sopoia ai le autu 1 ma le 2.
  5. Ave loka 4 mai luga ma toe pasi atu luga 1 ma lalo 2.
  6. Mimilo numera 1 ma le 2.
  7. Faʻaauau i le iʻuga, ona faʻamau lea o le tumutumu le vaaia.

E te manaʻo e toe faʻafou lau laulu? O se lelei filifiliga pe a fai e lauulu lauulu lauulu - maualuga. Aʻoaʻo uma e uiga i faiga ma fai oe lava!

Vaʻavaʻai i le ata ma faʻamatalaga o le faʻagasologa mo le laminating eyelashes - o faʻaiuga o le a faʻaalia oe!

O se fua lelei mo le toe faʻafoʻiina o lauulu o le faia lea o se mayonnaise mask. Saili pe faʻafefea: https://beautyladi.ru/maski-dlya-volos-doma/

I le tulaga o le tatala matala fugalaau

Taʻai se puʻupuʻu puʻe-puʻupuʻu, faʻaiʻu i le spikelet masani. I se puaʻa masani, tatala i luga o le tasi itu o lalaga o lalagaina ina ia foliga sili tele. Mai le pito o le spikelet i lona faavae, mimilo i se tioata foliga - o le ai ai se fugalaʻau o le a manaʻomia e faʻamautu ma studs.

O lenei vitio faʻaaliga o le a faʻaalia ia oe pe faʻafefea ona faia se fesuiai Farani vaipuna:

Faʻapipiʻi ile laʻau puʻupuʻu male feololo

I luga o le laulu puʻupuʻu, se Farani vaipuna mafai foi ona lalagaina, na o le tasi foliga o le o oeua aveese le mousse poʻo le gel, lea e fesoasoani e faʻaopoopo faʻapipiʻi i recalcitrant lauulu puʻupuʻu ina ia aua neʻi paʻu ese mai le puaʻa.

O le filifiliga sili ona talafeagai mo ia ituaiga lauulu i luga o le lauulu laulu o le a mafolafola tipi e aunoa ma le faʻauʻuga poʻo le faʻasologa. Faatasi ai ma le averesi umi o le "French Falls" o le a foliga lelei ma e pei o filifiliga i aso uma, ae mafai ona faia i aso malolo.

  • Muamua lava puleaina le metotia o le lalagaina o se faigofie Farani fili, ona faʻaauau ai lea i le fomaʻi sili ona matagofie aʻo le French Falls. Lenei o le a matua faʻateleina le atinaʻe o tekonolosi.
  • Amata i le suesue i isi, ma faʻataʻitaʻi ia oe lava ia, o le a sili atu.
  • Fulufulu fufulu lauulu o le a malepelepe ma maneta, o lea o le a tatau ai “Kelu” faʻapitoa i pulumu ma musi.

Afai o le taimi muamua e le aoga le French Falls lalagaina metotia - aua le faʻamisa. Le faia o ia fili, e manaʻomia ni tomai faʻapitoa, faʻapea foʻi ma le onosaʻi. O le a la nofoaafi ma e mautinoa o le manuia. A amata ona galue lelei mo oe, e mafai ona e faia oe lava ituaiga o laei eseese mo aso uma ma mo aso malolo.

DIY lalagaina feulugafulu lalagaina polokalame.

1. Scythe waterfall foliga manaia i lauulu mimilo, o lea pe afai o lou lauulu e masani ona saʻo, e tatau ona e faia ni galu laiti. O se mea faʻapena e mafai ona ausia i le faʻaaogaina o se uʻamea faʻataʻamilomilo ma se faʻamoe lapoʻa poʻo se fulufulu laulu.

Lalagaina o 'aufana lesona timu

2. Matou te pasi atu i le lalagaina o lalagaina o 'ie vavao. A talafeagai vaega vaega tatau ona faia. Muamua e tatau ona e ave le laulu mai luma o le ulu ma vaevaeina i ni tolu tutusa ma tutusa tutusa e pei ona faʻaalia i le ata.

Faʻafefea ona tofa se scythe vaipuna i le laʻasaga i lea laʻasaga ata

3) Tatou amata amata lalagaina e pei o se lalaga masani. Naʻo pito i lalo o sulugatiti e tatau ona faʻasaʻolotoina pea mai le lalagaina. I le tulaga o le faʻatuina uaea, ua aumaia se fou, mai le pito i luga o le lauulu, ma fealuaʻi i luga o le ulu.

4) Faʻasaʻo lelei le lalagaina - uu se tasi o manoa i luga aʻe o le taliga.

Faʻafefea ona fai tofa ma se fagu afu paʻu

5) Agai i luga o le ulu, fili lalitia faʻamau ma faʻamama au esega seʻia oʻo i le isi taliga.

6) Ole mea lea e tatau ona e faʻamau le loka faʻaaogaina se manifinifi manifinifi ma le vaaia.

Faʻafefea ona fai tofa se fuluʻe Farani vaipuna

7) O lenei e tatau ona tatou toe faia le lalagaina i le isi itu.

8) Ole taimi e maeʻa ai le lauulu e leai se totogi ma ua e oʻo i le lalagaina lona lua, aveese le lalofaga ma fesoʻotaʻi pito e lua mulimuli ile tasi. Faʻamau faʻatasi ma se fusipaʻu ia le soʻosoʻo lelei le soʻoga faʻatasi, ona foliga lelei ai lea o lou laulu lauulu!

Faʻafefea ona fai se ata paʻu fugalaʻau

Kosa French waterfall e atoatoa mo aso uma ma afiafi o laulu.

O le "vaipuna" fili mafai foi ona faia i laina e lua, faifai pea lalagaina lalaga lua taimi ua i lalo o le tulaga maualalo. O se filifiliga e le masani ai o le "scythe waterfall ma le utupoto."

Scythe vaipuna i ata

Tuʻutuʻuina lalaga faʻapipiʻi "Farani vaipuna" ma le fai-oe-oe lava faaputuga.

E eseʻese le lalagaina o nei lalaga pe a vavae lalaga faʻamau i le itu e tasi ona potopoto faʻatasi lea.

Braiding braids Farani vaipuna ata

Scythe vaipuna faʻatonuga

Ona tatou agai atu lea i le lalagaina o le afu vai e pei ona faamatalaina i faatonuga luga.

Scythe vaipuna laasaga i lea laasaga ata

Ua taunuu i le taliga, matou te faʻatuina le pito mulimuli ma le lauulu e totoe i se fulufulu paʻu.

Scythe vaipuna laasaga i lea laasaga ata

O fulufulu totoe o loʻo faʻasaʻoina i luga aʻe o le siʻusiʻu ma le fesoasoani a le o vaaia. Ina ia avea le lumanaʻi fusifusi na avea ma matua tele, matou te selu le siʻusiʻu. Le isi, tatou te faʻalelei ia lauulu i totonu o le talo ma le fesoasoani o lauulu.

Scythe waterfall polokalame

Falani vaipuna ma se utupoto sauni!

Taʻamilomilo fugalaʻau afu mo fulufulu uumi

Scythe waterfall lalagaina mamanu

Scythe waterfall lalagaina metotia ata

Lesona Scythe vaipuna

Matua vasega lalaga faʻamau i vaipuna

Braiding lalagaina Farani afu mamanu

Lauulu laʻasaga vaʻaia falani afu timu

Hairstyle Waterfall Auala e Fai ai se Vitio Lesona

O le Farani braid i soo se fesuiaiga ua sili lauiloa lauiloa i aso nei mo teineiti, ma mo teine, ma mo fafine. O lenei fulufulu ua faʻaogaina i soʻo se uiga: i aso uma, aso malolo, afiafi, faʻaiuga, faʻauʻuga, ma isi. ma uo.