Foliga mata ma mata mata

Depilation, lauulu oti, vali mata o mata: 3 sitepu i le lelei

I nisi o fale lalelei, o le tipiina o mata mo mata o se masani masani, i isi, atonu e sili na teʻena e le matai, lenei faiga, e ofoina ai isi auala ese - mai le faʻasaʻoina faigofie ma faʻamalama / filo i le faʻaogaina ma le laminasi.

O le a le puʻeina, o a faʻafitauli le lelei e mafai ona tulaʻi mai tusa lava pe a maeʻa le lauulu sili ona saʻo o fulufulu mata i le seleulu ma se seleulu? Seʻi tatou mafaufau iai!

O le tipiina e faʻaleagaina ai foliga o lauulu taʻitasi

Le foliga masani o soʻo se laulu e masani i tagata uma: lauulu ao latou tuputupu aʻe folo i fafo, masani - teisi foi pupula atu i le pito. O lea faʻaaliga fesoasoani i o foliga masani ile lauulu ma le laulu mata atoa.

O le sele fulufulu ua liua lauulu o laulu ile "hamiUa paʻu le paʻu i le natura paʻu, ona ua faʻamuta le lauulu i se nofoaga mafiafia.

Iʻuga: o lauulu e malo, "sikuea".

I se faaopoopoga, o le natura foliga e afaina lauulu tuputupu ae itu. I le leiloa o se vaega taua o latou tino, o le "le mautonu" lauulu fulufulu mata e amata ona motusia mai le talafeagai o le tuputupu ae.

O le puʻupuʻu puʻupuʻu ma le maʻai ua tele pauna faʻatusa atu pe a faʻatusa ile pito sili ona manifinifi ole laulu, aua le mafai ona teu. Ma o le faʻaaogaina malosi o le faʻauiga auala o loʻo maua ai le iʻuga, ositaulagaina le vaʻaiga masani o foliga o le fulufulu mata.

Taunuuga: o laulu e pipii atu i itu eseese, e faigata tele ona taoto.

Taofia le toe faʻafouina o laulu mata

O le toe faʻafouina o mata e tupu i se auala masani: o le mea fou e tupu i le nofoaga o le pa'ū paʻu oti. Ole tuputupu aʻe e tupu ile laʻasaga ma pasi atu ile tolu vaega:

  • anagen - malosi lauulu tuputupu ae,
  • pusi - suiga suiga,
  • telogen - malologa, totoe o le lauulu.

A tipi o laulu mata lauulu leiloa o latou mamafa. E le o toe lava le laulu tuai e pa'ū i le taimi tatau ai, ua uma ona vaʻaia tulaga masani o lona tuputupu aʻe. O lauulu fou e leai se mea e tupu ai, lea e faʻavaivaia ai, ma o nisi taimi e tupu mai ile paʻu.

O fulufulu mata o mata e le lelei mo le pisia

A uma ona tipi mata taunuuga masani le pisia atonu e le mautu. O le vali tui loloto atu i totonu o le pupuni puipui o le lauulu ma se pito oti, lea e maua ai se paolo pogisa ma tutusa tutusa le umi o le faʻaalia o le vali.

E te ono lamatia le mata mataga "mata" paʻu: o le paolo masani i luga o le laulu, o le umi e tumau ai tutusa, ma sili atu le pogisa - i luga o le tipi lauulu.

Nisi faʻamatalaga faʻaopoopo

Ou te matua ioe 100%! I le avea ai o se matai naʻo aʻu, ou te manaʻo e faʻaopopo le paʻu o le paʻu o mata e sili ona maaleale tele, o le laupepa o fulufulu o laulu mata. A matou tipiina le lauulu o laulu mata, e otometi lava ona matou faʻaopopo lo latou olaga, latou te le paʻu i lalo, latou te le toe faʻafouina (le faʻafouina o le lauulu o laulu mata e faia i 3-4 vaiaso uma).

O le mea lea ua tupu, o lauulu e tutupu i le mafiafia, o lo o tupu mafolafola le faʻatonutonuina soo, o le pulu i lea tulaga e suia ai lona faʻatonutonuga o le tuputupu aʻe (faʻamalosi) ona e le mafai ona taofiofia se lauulu o le mafiafia faalava ma latou pipii atu i itu uma.

O le auala alu i fafo o le suauu togafitiga umi ma faʻamaloloina. Tusa lava pe le mafai e moli, ona vaʻaia foliga o loimata foliga tutusa uma le tutusa, latou te faʻatupuina botak spot, o le tino o le fulufulu mata i le le paleni.

O le mea moni, ei ai tagata talitonuina fanafana o lauulu lauulu oe e le malilie faatasi ma aʻu ma o le a tatou le malamalama lava le tasi i le isi. Ui i lea, ou te le tipiina ou mata, o loʻu faʻavae faʻapitoa lea. "Toso mai" mea faʻaputuga, tipi ese le paʻu ulu ma vali ma vali mea uma o lo o totoe - o le tulaga scoop taualumaga, lea o le a e faia mo 150 rubles i soʻo se fale sulu.

Faʻafefea ona feagai ma mata uumi umi? O le mea moni, o le mata mata e pei o seleulu. O fea e tuʻuina ai pe a e sau mai le sami ma fulufulu mata ua uma ona ufiufi ou mata? E manaʻomia fautuaga lelei.

Natalia, e iai se tali lelei - i se taimi umi le teuteuina o laulu mata e faʻaaoga ai lamination. O mata e lelei lava le vaʻai foliga mo le 6 vaiaso, e mafai ona e aau i totonu o le sami ma oe i le sauna pe a uma le aso muamua pe a maeʻa le faʻagaioiga.

Muamua lava, e le manaʻomia le tipiina o se laulu mata ile umi atoa, e naʻo oe e te fufuluina se ulugalii e uumi ma ulavale ulu.

Lua, ou te le talitonu i le faʻailoga lea pe a uma ona tipi, o le fulufulu mata ua malo ma amata ona olo. I le olaga atoa, lauulu ola i le umi o loʻo faʻamau i totonu o le folika lauulu. Naʻo le loomatua, o laulu mata ole paʻu pe pa'ū foʻi ma faʻapea foi, tupu umi ma ulavale, ae ua fai lava lenei mea ma mea faʻafitauli i le toe faʻaleleia o le tino, ae leʻo se mea e leaga ai le teʻimata poʻo le seleulu.

Faafetai mo le tusitusiga. Ou te leʻi iloa foi ni soʻotaga lelei.

Na o mata o mata mata o taofi e faapea. Ua ou tipiina lau mata mo le 10 tausaga ua leva, leai se mafiafia ma vevesi le tuputupu ae. Ou te ioe ina ua sulu, e mafai ona ola ma mafiafia, ae ou te le faʻamaonia lenei mea moni, sa leai se poto masani. Ona o lenei vavaeʻese o manatu, na ona ou fesili i le kalani pe manaʻo e tipi pe alu e pei ona i ai. I nisi tulaga, gels, waxes, manifinifi e masani ona le aoga))

Ua ou tipiina lauulu mata mo le tele o tausaga, aua latou tuputupu ae i le umi (sili atu i le 2 cm). Leai se hemp, ingrown, ma isi. Ae ou te le i uina latou uma, o loʻu tino, na o mata uumi umi e tupu aʻe i le ogatotonu ma luga o le auivi o tulafono.

E foliga mai ua tofu ma tagata uma! Ae ou te le a tipiina loʻu laulu. Na ou lolo atu i le tele o vitio i luga o le Initaneti ma oʻu lava na ou faia. Na o le faalua o taimi.

O fulufulu lauulu na atili faigata, suia lanu, faia moni togavao! Ma e leai ni gel e mafai ona feagai ma i latou. Sa ou alu i se pa pia o lelei, lea na fai mai ai le matai, na ou tipi ou mata.

Mo lenei mea na ia taufaamatau e taia aʻu i luga o lima). Na ia fai mai e leai se mea e aoga pe a ou le taofi ai le faia o lenei mea. I lena taimi, sa ou aoao e uiga i le "fiafia" uma o le tipiina.

Na ou faasaʻoina ma pisia, ma ina ua mavae sina taimi sa ou sainia mo lamination. Na fesoasoani tele. Teine, pe a i le fale e le mafai ona fai se iva teisi, e sili le alu i polofesa, aua le faaleagaina mea uma.

Filifili le uumi

Pe a filifilia se faavae umi, foliga, e le tatau ona faanatinati i pito - o le auro uiga taua e taua iinei. Ole mea e fai si puʻupuʻu e mafai ona maua ai se foliga teteʻi, umi, maualalo le seti - o se faʻailoga o le faigata. O ala faʻatu, ma pito i lalo, o le a faʻamanatu ai le toa o le tala faʻamalie Pierrot - o foliga faapena e foliga faʻanoanoa ma le faʻanoanoa.

Ina ia faia saʻo mata o mata, ia maitauina mea taua:

  • Amata (pito i totonu)
  • Iuga o le vulu (fafo pito)
  • Nofoaga o kink.

Ina ia iloa ai le pito sili atu a, o se mea manifinifi lurus mea (nonoa nila, penitala) e fesuiai tuusao mai le apaau o le isu i le pito i fafo ma totonu o le mata o le mata - i le vaeluaga o le tautala ma fulufulu mata o le ai ai le amataga ma le faaiuga o le arc. O le nofoaga o le tulaga sili ona maualuga o le vape e fuafua e ala i le tuʻuina o le tautala mai le apaau o le isu e ala i le ogatotonu o le mata.

O le faʻaeseese mai le faʻatulagaina e 2 - 4 mm ua faʻatagaina pe a fai e tatau ona suia faʻaalia foliga vaaia o foliga: pe a vaʻai e le mata, e mafai ona faʻasaʻoina mata o mata e ala ile tosoina pito pito i totonu teisi ese mai le isu.

Ole faʻaopopoina o le mamao i le va o laulu mata o le a vaʻaia vaʻaia le mamao i le va o mata. Ma o le puʻupuʻu pito i fafo atu o le a maua ai se faʻaaliga o le matala ma le mama, fai le foliga talavou.

Faʻafefea ona filifilia se fomu

O mata o mata e tatau ona fetuʻunaʻi ina ia mafai ona nana ai sese o le oval o foliga, ina ia faia le foliga faʻaalia, o latou foliga e tatau ona fetaui ma le lautele sitaili o le tamaʻitaʻi.

  • O le lio foliga e manaʻomia se faʻaaliga vaaia o le oval. Ua fetaui lelei le puʻeina o lona tino. Taamilosaga e le masani ona manaʻomia - o sea foliga o le a atili ai ona taamilo foliga.
  • Ole foliga faʻapipiʻi - ova e umi naua ona faʻaititia ile vaʻai ile vaʻai mata ma le lautele. O foliga faapena e le ofi i le "pito o le fale" - o se foliga umi o le a foliga mai e umi atu.
  • Lotoa sikuea - ei ai ni vaega o foliga faataamilo, ae ma sili atu sikaili laina. O le a lamolemole se kink poʻo se vulu e faʻamaluluina tulimanu.
  • O se tafatolu foliga ma se auvae vaiti o le a faapaleniina arcs lamolemole. O laulelei saʻo e matua taofia lava mo lenei ituaiga.
  • Foliga foliga taimane ma lautele alafau ma malumalu le faʻaitiitia vaʻaia o le vau ma se kinke.
  • Tagata e ona se mata foliga e mafai ona fetuunai foliga o soʻo se ituaiga o laulu mata.

E manino lava o nei fautuaga lautele, i mataupu taʻitasi, o le laumata lelei e mafai ona maua mai i le naʻo le taumafai i foliga manaʻomia i luga o foliga. O le mea moni, faʻaopopo atu i le oval o mata, tele isi mea taua, e pei o: foliga o laumata, foliga o mata, lautele pe vaʻai o gatasi mata, pe faʻapefea loloto ona seti mata, ma isi.

E mafai ona e taumafai i le fulufulu mata e ala i le faʻataʻitaʻia ma lou ata i soʻo se tusi ata poʻo le tusia i latou saʻo i luga o le foliga ma se penitala teuteu. I le faʻaiuga mulimuli, o le atagia i totonu o le faʻata e le o taimi uma e tuʻuina mai ai se faʻataʻitaʻiga ata - mo lenei mafuaʻaga e sili le tosina o se faʻatalanoaga a uo poʻo tagata o aiga.

Tamaitai e filifili e faia ni mata mata i le fale mo le taimi muamua, e sili atu le faʻaogaina o stensils. O faʻapipiʻi tipi faʻapitoa e faʻatau atu i fale teu oloa. E te manaomia le faʻapipiʻi o le stensil i le nofoaga manaʻo ma vali luga o le avanoa avanoa ma se penitala. Aveese lauulu e le i tigaina i soʻo se auala filifilia.

A filifilia se pepa, e tatau ona manatuaina o aga masani i aso nei e le faatagaina le le masani ai. O le mea lea, a manifinifi mata manifinifi laʻau, sa lauiloa i le seneturi mulimuli, i mea moni faaonapo nei foliga mai o se anachronism ma se faailoga o le le lelei tofo.

Faʻafefea ona fai se suiga (metotia faʻaumatia)

Masters fautuaina toesea lauulu na o le pito i lalo o le vulu. Afai o loʻo i ai ni lauulu e le manaʻomia i luga aʻe o le pito i luga pito o le vali, o lona uiga e sili atu le faʻamalamalamaina i latou i le peroxide. E tele auala e fai ai le peulu ole mata:

  1. Ole faiga e faigofie ai ole toso ma fulufulu. O isi lauulu o loʻo puʻeina ma le aufaʻafa i le pito i lalo ma toso 'ese mai ma se taga saosaoa i le faʻatonutonuina o lauulu tuputupu aʻe.
  2. O le tafiina i le oona - o loʻo i ai le tele o ana lagolago, aua e vave ai ona aveʻesea laʻau le aoga. O le mea le lelei o le vave tuputupu ae o lauulu, o lea la o le taualumaga e tatau ona toe masani ona faia, a le o le isi, o le talavou "fana" o le a faʻatupuina le itu faʻafeagai i le manaʻomia.
  3. Aveʻese faʻatasi ma le vulu filo - le auala sau mai atunuʻu i sasaʻe ma ua uma ona maua lauiloa. Tele ona faʻaaogaina e faʻaalu i faleoloa. I ai o le manaʻo ma sina faʻamoemoe, e faigofie lava ona latou faʻatonutonuina e fetuunai laulu mata i le fale. O le filo e maua ai le laʻititi manifinifi ma le leʻo vaaia.
  4. Waxing - masani ona faʻaoga i salons, i le fale o lenei metotia faʻaoga e tamaʻitaʻi ua leva ona iai le poto masani i solo solo - o le mea e taʻu o le wax depilation - ma ua masani i tekonolosi ma metotia.

O fulufulu ma le fulufulu o meafaigaluega sili ona lauiloa mo le faʻasaʻoina o laulu mata i le fale, o isi lauulu e sosolo ese pe sulu i luma o le faʻata lapoʻa.

Faʻalauiloa Tuʻutuʻuga

  • Aloaia o coupons: seia oʻo ia Mati 31, 2017.
  • Lauulu + vali i le 1 tone - 800 p. nai lo le 1500 p.
  • Surcharge mo lauulu umi mai le 100 i le 500 p. O loʻo faʻaogaina mea e aofia ai ile tau, faʻaoga faʻatausili faʻatausili ile vaʻai faʻaaoga "Faʻafiafiaina pea".
  • Lauulu + SPA tausiga + lauulu lamination - 700 itu. nai lo le 1350 p.
  • Surcharge mo lauulu umi mai le 100 i le 500 p., E aofia mea i le tau.
  • Fulufulu o alii - 300 p. nai lo le 500 p.
  • Laulau mata mo mata - 900 itu. nai lo le 2000 r., o mea a le kamupani "LVL" ua faʻaaogaina.
  • Mata mata bio-curling - 700 itu. nai lo le 1500 rubles, Dolly Lash mea e faʻaaogaina.
  • Tilofia o 2 soʻo se sone - 650 itu. ae le o le 1500 r., o mea a le kamupani "Depiflax ma White lene" ua faʻaaogaina.
  • Henna Eyebrow Faʻasaʻo ma Valivali - 300 p. nai lo 800 rubles, o mea o Brow henna ua faaaogaina.
  • Manicure + gel poli - 600 i. nai lo le 1200 p.
  • Pedicure + gel poli - 1000 le. nai lo le 1500 p.
  • Togafitiga vali IBX - 200 p. nai lo le 500 p.
  • Ponesi: saofaga i le faʻamalumalu Sunvision solarium mo 100, 150 ma 200 minute mo 11 r. i le minute. Uila fou!
  • Manaomia muamua le resitalaina i le telefoni: +7 (953) 351-14-70
  • Coupon e le faaputuputu ma isi faʻalauiloaina.
  • E tatau ona i ai le pepa lomia.

Keratin lamination o mata - O se metotia fou i cosmetology o le a fesoasoani faʻaalia lou mata felanulanuaʻi ma matagofie, ma ou mata sili atu faʻaalia. I le mea uma, o tamaʻitaʻi uma e moemiti o le aulelei ma tosina mai foliga mataina o tamaloloa! Ma mo lenei e te manaʻomia le i ai se foliga faʻalelei o oe lava.

Henna fulufulu mata - matagofie ma aoga. O se vailaʻau fofo vailaʻau e aʻafia ai le fausaga o laulu ma faʻatumuina i mea aoga faʻagaioioia.

Masters polofesa ma le tele o le poto masani o le a fesoasoani ia te oe e filifili le sili foliga mo oe.

Le fiu e toe vali ou fao i aso uma? Le faʻaaogaina o le tumau gel poleses ma le faʻamalosiʻau malosi i le tekonolosi o latou talosaga o le a tuʻuina atu i fao le paolo pupula e aunoa ma seisi ma maososi mo le 3 vaiaso.

O le ata o laulu mata ma le niniina lanu e mafai ai ona e filifilia le foliga o laulu mata e sili ona lelei mo au foliga foliga, ma faʻatumu i latou i le lanu mo le umi (e oʻo atu ile 2 vaiaso) taimi.

O lenei tautotogo o le a taofiofia SPA-tausiga pe tumau le pisia i le tasi le leo. O se lauulu fou i le tautotogo o le a fiafia ai teine ​​uma.

Ole tipiina pe leai

Mo le faia o mata fulufulua foliga lelei, e le lava le lava o le fetuunaiga foliga o le laulu mata e ala i le aveeseina o lauulu sili atu. Afai o le lauulu e uumi lava, ona latou mafai lea ona sosolo i tua atu o le manaʻomia tuaoi pe oʻo i fafo, faʻatupuina se foliga mataga. E sili le fetuʻunaʻi o le uumi ma seleulu nai lo le mataitu pea e le aunoa pe a fai o soʻo se lauulu ua paʻu.

O le mea lea, o lauulu fulufulu mata o se laʻasaga taua tele i le ausiaina o teuga atoatoa. Muamua, o le afa muamua o le vasa e selu e oo atu i le malepelepe, ma faoa faʻapipiʻi ma se pulumu faʻapitoa - e mafai ona e faʻaaogaina se pulumu mago mai se faʻasologa o mascara - ma tipi faʻaeteete le umi i tua atu.

Ae o le vaega lona lua, alu pe a uma le malologa, e selu i lalo ma tipi pei o le muamua. O le faʻagasologa e faʻatinoina ma seleulu ma faʻataʻamilomilo pito, faʻaaoga se faʻapipiʻi faʻata.

Valivali faasaʻoga

Ina ua uma ona faateʻaina ma le tipi, o le paʻi mulimuli e faʻaaogaina - pisia. O fulufulu mata e tatau ona fetaui ma le lanu o lauulu, ae e faʻatagaina suiga o 2 i le 3 tone i le tasi itu pe o le isi. Faʻasaʻo lanu e fesoasoani e nana ai mea ua faʻatagaina i le taimi e tuʻu ai le tamaititi, faʻamamafa lemu le laina, fesoasoani e faʻalauteleina mata, ma atili vaʻaia ai foliga.

Oe mafai ona fetuunai laulu mata ma vali tumau, tutusa ma le vali mo le lauulu o le ulu. O le valivaliina faapena o le a aveʻesea ai le manaʻoga e tusi mata feulu mai mata i se penitala poʻo se vaitusi i taimi uma e te faʻaalu ai le vali. Ile vaʻaiga lea, e lava lava e selu ai latou ma faʻaoga sina foliga manino.

Afai e te mulimuli i le faʻasologa o gaioiga, faʻaalu sina taimi i le toleniga, ona soʻo se tamaʻitaʻi e manaʻo ia maua se foliga mataga e mafai ona faia faʻasaʻo ona mata.

Contraindications i lauulu aveeseina

Malie: o loʻo i ai ni tuʻutuʻuga i lenei faʻasologa, aua e aumaia ai le mumu o le paʻu poʻo le folo.

Aveina lauulu Tweezers: e leai ni contraindications pei o ia. Faatasi ai ma le saʻo auala, e leai ni itu aafiaga e matauina.

Lauulu aveeseina fua faatatau

Malie: o le tele o lauulu ua vave aveese, o lea e mafai ona tatou fai mai o le faailoa lauulu lauulu.

Aveina lauulu Tweezers: o iinei e te suaina le lauulu pe a uma le lauulu, i se tulaga le amanaiaina, e mafai ona e faʻaaluina le 30 minute pe sili atu ile tasi mata e tasi.

Tulaga lelei ma le saʻo o lauulu aveeseina

Malie: a e itiiti le poto masani, o le mea e tupu ai o le a ofoofogia 🙂 I le leaga i le upu. E mafai ona e filifilia ma le le faʻaeteete sili atu nai lo mea e te manaʻo ai. Ma e pei ona e iloa, tusa lava pe e te aveese laʻitiiti sili atu lauulu, o le a suia le laulu o laulu mata.

Aveina lauulu Tweezers: ua pule mea uma. Oe filifilia pe o le a le lauulu e aveese ma poʻo fea e te alu i ai.

Mea e te ono manaʻomia

Malie: O le mea moni, faʻamafanafana lava, fasi ie, mea faʻapipiʻi, ea faʻafanafana, efuefu.

Aveina lauulu Tweezers: na o tweez.

I se tulaga lautele O le teuteuina o mata mo mata e sili atu le faia i totonu o le kiona. Mo e e manaʻo faʻataʻitaʻia i le fale, Ou te ofoina atu sina faʻatonuga.

Fulufulu Mata i le Fale

O lea la, e te faaalu tusa 25 minute i le taualumaga. Tuu le faʻamuamua kulimi solo, aua e sili atu i le paʻu vaivai i mata. Aua neʻi faʻaogaina ni ie e sauni ai mo le pipiʻi, aua latou te le aumaia se iʻuga lelei.

  • Faʻatau mai pusa faʻaitiitia.
  • O lau lauulu e le tatau ona i ai le uumi i lalo o le 0.5 cm.
  • Filifilio le a le ituaiga mata o mata e te manao ai.
  • Aveese lauulu o foliganeʻi faalavelave.
  • Selu o ou laulu mata.
  • Solo le paʻu o laumata kulimie lepeti siama. E mafai faʻatau se mea faigaluega faapitoa mo le togafitia ole paʻu aʻo le i faʻamalosi.
  • Muamua ai le solo ma faʻaaoga i le itu e tutupu ai lauulu ulu ma se laupapa laupapa. E manaʻomia ona e apalai mai lalo, i le taimi lava e iloa ai le lumanaʻi o foliga o fulu mata.
  • Fufulu ie tusitusi. Momono ou tamatamailima i luga o le fasi pepa i le itu o lauulu tuputupu ae.
  • Matai malosi le lima aveese le fasi. Mo le faia o lenei mea, taofi le paʻu o laumata fufusi ma aua le tosoina le ie i luga. Ina ia faʻaititia le tiga, tuʻu lou lima i se nofoaga mafatia.
  • Fai tutusa ma le isi laulu mata.
  • Faapitoa faapitoa ina ua uma ona lotoa, poʻo se fofo foʻi.

Tusi:

  • Fai faʻafefeteina i luma o se faata teleina ia mafai ona mafaufau lelei mea uma.
  • Muamua faataʻitaʻi waxing i luga o le tamai vaega o le tino. Ma siaki i taimi uma le vevela.
  • Taulima apalai le solo ile mata. Tumau lava, latou te le o malo 🙂

Pau lava o lena. O lenei e mafai ona filifilia se mea faigaluega e faʻafetaui sili atu lauulu foliga, aemaise lava e faʻatatau i le fulufulu mata. Faataʻitaʻi ma ia matagofie!

Aua kopiina e le manaʻomia le mauaina o se faʻapitoa faʻapitoa,
ae ui i lea galue, le sootaga i la matou 'upega tafaʻilagi, e le tapunia mai suʻesuʻega, o le MANDATORY!
Faʻamolemole matau tatou pule tau fatuga.

Le aoga

Faʻatusatusa ile masani lauulu aveʻesea faʻaaogaina tweezers, solo lelei alofilima mata e tele ona lelei:

  1. Fulufulu vave auala aveeseina - O lenei faʻagaioiga o le a ave ai oe i le averesi o minute 15. Ia taʻele le faʻaaogaina o tiʻetiʻe, oe o le a faʻaalu ai le itiiti ifo i le 15 minute i mata e tasi o loʻo vavaeʻese.
  2. Avanoa - E taua uma masini ma mea e fai i totonu o fale teuteu, e mafai ai ona fai sau oe lava faʻataʻitaʻiga i le fale, e aunoa ma le faʻaaluina o tupe i taugata taualumaga i fale faʻafiafia.
  3. Tumau tumau - pe a maeʻa ia soʻoga faʻapipiʻi, sa tatau ona faia se faʻasologa o faʻasaʻoga pe a maeʻa 3 vaiaso. Ma teineiti o lo latou lauulu lemu tuputupu ae mafai ona faia se faʻagaioiga lona lua pe a uma 6 vaiaso. Faatasi ai ma isi auala o le pala, o lauulu fou e aliali mai 4-5 aso talu ona maeʻa le gaioiga.
  4. Maualuga galuega - faʻaaogaina fulufulu e faigata tele ona aveese ni tamai fana lauulu, ma le faʻaaogaina o mea, e mafai ona e aveese soʻo se "laʻau" i luga o foliga.
  5. Le itiiti ifo le tiga - i le taimi nei le tele o le tele o lauulu na toesea, e te le manaʻomia e tosoina ese tasi i le taimi, o lea o lagona tiga e le matua taʻutaʻua ma umi ona tumau.
  6. Leai ni itu aafiaga mai le fulufulu mata styling lenei - afai e te faia saʻo mea uma, ona mumu ai lea, le faʻatupuina o le ita poʻo isi ituaiga faʻapipiʻi o le a le aliali mai i ou foliga.

E taua le mataala e faʻauma le faʻasaʻoina o superciliary arches ma le faʻaaogaina o solo, e tatau ona ola laulu e 4 milimita. Afai e le lava le umi, ona le mafai lea ona puʻeina. Afai o le lauulu e umi tele, ona faʻapea lea o aafiaga tiga.

E pei foi o isi faʻamamaʻi, o le solo faʻasaʻo ei ai ni faʻaletonu:

  1. E tatau ona aʻoaʻoina sina mea itiitipe afai e te fuafua e maeʻa lenei faʻasologa oe lava ile aiga. Mai le taimi muamua, o foliga o laulu mata e mafai ona mamao ese mai le lelei.
  2. Afai e leʻo lelei le faʻatinoga, e ono tupu le ita. Filifili ma le faʻaeteete le aliʻi o le a e te faʻatatau i ai mo le faʻasaʻoina ma le faʻataʻitaʻiga, ma faʻapitoa foi e suesue ma le totoʻa faʻatonuga ae e te leʻi amataina le aveeseina o lauulu e le manaʻomia.

O loʻo iai ni tuʻutuʻuga, i le tuʻua e tatau ona faʻateʻaina le lapisi solo faʻapipiʻi:

  • i luma o le le faapalepale o le tagata lava ia oloa bee,
  • ma le atinaʻeina o faʻafitauli, o le i ai o manuʻa poʻo manuʻa i le mea o loʻo mata ai,
  • afai o loʻo tele lau moli poʻo ou utu i le nofoaga e faʻasaʻo ai,
  • faʻamaʻi o le paʻu i le ogaoga vaega,
  • faatasi ai ma le faʻaletonu le leaga.

Afai e le avanoa ni contraindications, ona mafai lea ona e amata faʻataʻitaʻia mata fulufulu mata ma solo.

Mo le faʻasaʻoina o mata, o loʻo faʻaaoga faʻapitoa ituaiga o solo.

Faʻataʻitaʻoina tautua mai luga o stylists, pule faavaomalo-vasega:

  • 699 itu. nai lo le 1350 p. mo se fulufulu o soʻo se umi + sitaili.
  • 899 itu. nai lo le 1600 p. mo se fulufulu fomai ma flagella.
  • 1599 itu. nai lo le 3000 p. mo staining OMBRE / "Shatush" / bronding + toefuataiga ufimata MATRIX + styling.
  • 1299 itu. nai lo le 3000 p. mo valivali i le tasi leona + lauulu ulu + bioremediation + sitaili.
  • 1899 itu. nai lo le 3500 p. mo staining 3D + bioremediation + sitaili.
  • 1899 itu. nai lo le 3500 p. mo le faailogaina o mea + i le teuina + bioremediation + sitaili.
  • Totogi faaopoopo:
    - vali - 6 p. mo le 1 gr.,
    - lauulu umi ma maualuga - mai le 100-300 r. faalagolago i le umi ma le maualuga o le lauulu.
  • Lauulu Keratin faasausili:
    1800 itu. nai lo le 3000 p. mo le umi agai i le 30 cm.
    2200 itu. nai lo le 4500 p. mo le umi mai le 30 i le 40 cm.
    3000 itu. nai lo le 6000 p. mo le umi mai le 45 i le 60 cm.

    Totogi mo mea 15. mo le 1 gr. faalagolago i luga o le mafiafia ma le umi o le lauulu.

    Fulufulu lauulu mai luga o stylists:

  • 2999 itu. nai lo le 4500 p. mo le faʻasaʻoina o lauulu ulu (100 manoa).
  • 1200 itu. mo le aveeseina o lauulu ulu, o soʻo se numera o manoa.
  • 7500 itu. nai lo le 12000 p. mo lauulu ulu (lauulu ma galulue faatasi uma) + sitaili + fetuunai lauulu + lauulu ulu uila pe selu o se meaalofa!

    O le tau e mo 100 manoa. Taitasi faaopoopo manoa - 75 p.

  • Lautele Rusia lauulu. Ua i ai uma lauulu.
  • Atoaga o manoa.
  • Talosaga i lauulu ma faigaluega - 3 masina.
  • Gaoioiga taimi - 1.5-2 itula.
  • Matai ma le poto masani tele.