Foliga mata ma mata mata

E mafai ona fai ni peʻa i le taimi o le tamaʻitaʻi: ituaiga o tā, faʻailoilo, faʻailoga, le faʻatosinaga o le maʻitaga i le lelei o faʻagaioiga ma le faʻamama avega, fautuaga faʻapitoa

Le tala sili ona maeʻaeʻa i luga o le autu: tato mata i le taimi o le palapala masina: o finauga mo ma teteʻe ma sina sili atu mo aulelei moni.

Tele tamaʻitaʻi e naunau i ai pe mafai ona fai ni mata mata feulu masani ona faia aʻo leʻi ma i le taimi o le sapasapaia. A leai ni faʻafitauli a le fomaʻi i le tataina tato, e fautuaina e le matai le faʻatalitali mo nai aso ae leʻi maeʻa. E le manaʻomia le asiasi atu i le salon i le taimi o le palapala masina.

Tele teineiti mafaufau mata pe tato tato tatu le masani faʻata faʻataʻitaʻiga, le faʻalogo i tapulaʻa mafai. O nisi e le o mafaufau lava pe mafai ona latou faia ni vali tumau, o le a le mea e tatau ona avea ma tausiga le ua afaina. Tagata tomai masani i tufuga salalau lapatai muamua tagata faatau e uiga i le taunuuga o le metotia, talanoa e uiga i faigata i le i ai o nisi faamai. O se tasi o nei contraindications manatu o le amataga o le menstrual cycle.

E faʻafefea ona faʻamamafaina le faʻamaloloina o le paʻu e le palapala

E ui lava o le ufiufi mata poo le laugutu mata e manatu o se auala saogalemu, polofesa tuu le tutusa ma taotoga taotoga. I le taimi o pigmentation, paʻu paʻu o le pito i luga o le epidermis faia, faia se lanu lanu. Ona i ai lea o le faʻamaloloina o le paʻu, lea e umi aʻo le 3-5 aso. Muamua, na tafe le anemone mai manua, ona faʻamago lea, amata ona vavae ma paʻuʻu.

A i ai ni contraindications, ogaoga faʻamaʻi, e faʻasa ona faʻagaioia le faʻataʻitaʻiga. E faʻatatau foʻi le faʻasa i tulaga a o maʻitaga, ma faʻasusu le fafine. I le vaitaimi o le palapala masina, oe foi mafai ona saini mo se sauniga pe afai latou te pasi tiga tiga, profous.

I lenei vaitau, ua faʻavaivaia le tino o le fafine, ma iloa ai suiga o le hormonal. O le tulaga o le puipuia o loʻo faʻaitiitia lava, lea e faʻagesegese ai le mago, faʻamalolo o le paʻu.

Toto paʻu i le taimi o faʻafuaseʻi faʻamaloloina sili ona leaga mo mafuaaga nei:

  1. Tusa lava pe leai ni mea faigaluega uma a le matai, ma e galue i totini lima, e i ai pea le faʻaletonu o maʻi. E masani ona aliali le afaina pe a le lelei tausiga i le fale. O le mafuaʻaga o le faʻaititia o le paepae o le paʻu i le toto, ona o le tele o le toto leiloa.
  2. O le faʻaititia o puffiness e faʻagesegese ona o le tele o le faʻaititia o le paʻu, se faʻaititia i le puipuiga o le tino i aso o le taʻamilosaga palotolo. O soʻo se manuʻa e faʻamalolo umi, aemaise lava pe a fai e lagona e le teine ​​le malosi o le tino, matauina se faʻaletonu i le manuia.
  3. O le faailoa pigmen e fafo i le tino, o lea o le a teena le sela i le tele e mafai ai. Lenei o le a aʻafia faʻapitoa ai fafine na, ona o le amataga o le palapala faʻafuaseʻi, o le a faʻateleina ai le tafe toto i nofoaga tui. Faafefiloi le pigment ma le toto mafua ai lona malosi faʻamalamalamaga, faaitiitia le tetee.
  4. I le nofoaga puncture, pupula, suppuration mafai ona amata. Antiseptic o suauu e mafai ona faʻaaogaina na o ni nai taimi, o lea afai e sili atu le leaga o le tulaga, e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi mo togafitiga uumi taimi.

Ia faia pe leai ni peʻa i aso faʻapena, naʻo le kalani e filifili. E valea le nanaina o lou manuia mai le tagata faigaluega salonona, aua o le lelei o le iʻuga mulimuli, o le manino o le auivi ma le paolo o le vali faalagolago tuusao lenei. O nisi taimi e faʻamanuiaina ai le micropigmentation, ae o le tele lava o taimi o le iʻuga o le galuega e le mafai ona iloa tonu. Atonu e te mauaina se ata, e pei ona i ai i le ata i lalo.

Mafai ona faigata faʻafitauli i le taimi o maʻitaga

O le amataga o le maʻitaga o se teuteuga teuteuina mo pigmentation o laugutu ma laulu mata. Tagata faigaluega o fale salon i aso faapena e masani lava ona mumusu e fai le peʻa, e fai faʻasolosolo faasaʻoga. Ona o le faʻateleina o le mafaufau, o le tiga tiga e ono faʻaititia, ono amata loa le palapala o manuʻa. Afai e mafai ona e toe faʻatulagaina le sauniga, e fautuaina e sui le aso ile 6-7 aso. I se faʻaopopoga, e tatau ona manatuaina o le toe faʻamaloloina atoatoa e tusa ma le 2-3 vaiaso, e manaʻomia ai le toe faʻasaʻoina e faʻaleleia lanu.

Mafai ona faigata:

E leai se faʻatapulaʻaina faʻafomaʻi i le tā peʻa i le taimi o maʻitaga, ae peitaʻi, o le mafaufau lelei o le paʻu i le taimi lea faʻateleina. E oʻo lava i le micropigmentation o mata o le laulu mata o le a mafua ai le tiga tele, ae le o le tumau ai foliga o laugutu. E moni, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tigaina tiga, ae e sili atu le faʻatali i le vaiaso aʻo leʻi maeʻa le taamilosaga o le palapala masina. Laulelei, pei o nisi fafine, manaʻomia taulaga, ae o le lamatia o lou soifua maloloina i le tele o aso e sili ona valea.

  • O le tui i le taimi o le palapala e vaivai, e ono le galue.
  • Ona o suiga i le hormonal talaaga, o le pigment σύνθεση e ono suia lona lanu pe ua le mautu. E mafai ona maua le faʻafeagai tonu paʻaga, lea o le a faigata mulimuli ane vali atu. Oe o le a manaʻomia e faʻasaʻo mea sese ma se fou pigmentation sauniga pe aveese le valivali fatufatu ma le laser. O iʻuga o ia suiga e masani ona maʻila, maʻila mataʻutia.
  • O le faʻateleina o le palapala o manuʻa, o le a taofia ai le matai mai le faʻaaogaina o pigment i luga o le ala, ma faia lelei le galuega.
  • Afai e le lelei se teine, o le faʻaaogaina o se masini tusitusi ma nila o le a faʻateteleina se tulaga tiga, faʻateleina mala, tiga.

I le taimi o le faʻapologa ma le 2-3 aso ae latou te leʻi amataina, e sili atu le le faia o ni mata mata poʻo laugutu peʻa aua neʻi iʻu i le mageso poʻo le mageso o le herpes.

A faʻavaivaia le tino o le fafine ona o le leiloa ole toto, e iʻu lava ina maua se faʻalavelave e tusa lava pe mulimuli uma tulafono o le tausiga. Afai e iai se lagona o le mageso o le herpes, e tatau ona faʻaeteeteina. Ia mautinoa e inu se vailaʻau o anti-herpes i le vaiaso ae leʻi faia le sauniga, amata ona inu soʻo se vitamini. Afai e le mulimulitaʻi le puipuiga, o le iʻuga e mafai ona faʻanoanoa tele pei ona i ai i le ata oi lalo.

Tele faufautua faufautua teine ​​teine ​​e fai ni teuteuga tumau na o le 5-6 aso talu ona maeʻa le maʻitaga. Fuafuaina se asiasiga asiasiga tatau ona amanaia uiga o lau taamilosaga, lapataia le taulaitu e uiga i se ono mafai ona faaliliuina le sauniga. Lenei aloese mai le afaina, siama. E sili le popole i lou soifua maloloina muamua nai lo le tuuaia o se isi mulimuli ane, ia togafitia e se fomai tipitipi poʻo cosmetologist.

O mata o mata e foliga mai o le tautua taʻatele lea a le matagofie o potu. I totonu o le ata o le faasalalauga, teine ​​teine ​​faatosina o tagata ma o latou foliga lelei. Uma fafine manao e lagona e pei o se billboard heroin, galo e uiga i foliga vali ma foliga foliga manaia, feminina ma ia lava-mautinoa. Ae aisea ua i ai nei faʻafitauli i lenei faiga faʻaonapo nei, faʻaonapo nei? O ai e le tatau ona faia?

O le mea o loʻo lalafi i lalo o le igoa faʻaosooso "Micropigmentation"

I fonotaga a tamaʻitaʻi ma talanoaga a uo, e tele taimi e amata ai misa ma pe faʻafefea ona fai ni peʻa i mata. Vaega o le au maimoa ua leva ona i ai le poto masani i lenei mataupu, aʻo isi e manaʻo foʻi e faia, pe faʻavaivai le lua mai lenei gaioiga. I ia feeseeseaiga, e mafai e se tasi ona faʻalogo i ni finauga moni, faʻamatalaga mamao, ma e oʻo lava ina vaʻai i ata o faʻataʻitaʻiga e le i taunuʻu. Ae e te lei faʻalogologo i iloiloga o se tasi mai lou siʻosiʻomaga, suʻeina le mea moni e uiga i le tumau tumau makeup, o lea, mai ia matou.

Muamua e tatau ona e malamalama i le uiga o lenei faʻagaioiga. Valivaliina o le paʻu ua faʻatinoina e se cosmetologist poʻo se tattoo master na faʻamaeʻaina vasega toleniga ma sa ia puleaina auala galue eseese. O faʻataʻitaʻiga o se vaega taua o le manuia, o tagata amataina e tele lava ina faia mea sese, o lea e manaʻomia e faʻatuatuaina ou foliga i tagata tomai faʻataʻitaʻi ma lelei igoa ma ata i totonu o le vaega. I le taimi o le faʻatasiga, o se tagata faʻapitoa faʻaaogaina se mea poʻo se peni e faʻafaigaluegaina le pito i luga o siama o laulu mata ma faʻalauiloa le vali vaega ma le nila i totonu. E faʻaalu le Tata 1-1,5 itula. A maeʻa, e manaʻomia le toe faʻafouina ma le tausiga faʻapitoa o le togafitiga.

E tele dermapigmentation metotia:

  • tafaolo
  • sulu mata o mata,
  • lauulu: Europa-foliga, Asia metotia,
  • 3D tusi
  • toe fausia tusi lesona 6 d.

Ae e te leʻi alu i le fale lulu, suʻesuʻe le maualuga pito i luga mai i ata ata. Filifili 1-2 faamuamua manatu mo oe lava. O le cosmetologist o le a fesoasoani ia te oe i le taimi mulimuli faia lau filifiliga ma faia ni ata. Ia mautinoa e suesue lona tulaga faigaluega e iloilo le maualuga o tomai. O le a mafai ona e vaʻavaʻai vaʻai i le lumanaʻi taunuʻuga, ma i le mautinoa o le a e faatali mo le aso "X".

Matou te fautua e faitau:

  1. Aveʻesea o se peʻa i le remover
  2. E aoga le fai o le mata mata

Fai ioe! teuteuga tumau

O le filifiliina o se tumau tato mata o mata, iloilo lelei ai le lelei ma le leaga. Aua le mulimuli i le faasalalauga. Sei o tatou talanoa e uiga i mea e faʻatosina ai o tatou tamaʻitaʻi aulelei i lenei ata faʻailo.

Tulaga e tumau tumau foliga:

  • E fesoasoani e faʻasaʻo le faʻapitoa foliga o mata, i lalo o le vali mafai ona e nana le lanu le lelei, lē lelei faasaʻoina, leaga lauulu tuputupu ae, maʻila, faʻailoga fuafua.
  • Ole teuteuga e faia ile loloto, ma o lea e tumau ai ile paʻu ile umi ole 5 tausaga. E mafai ona suia i se mea fou pe matua lafoaia.
  • I soo se taimi, e mafai ona e foliga atoatoa, saunia mo fou fou, alu i le galuega ma se pati le fuafuaina. I se aso faʻamasaniga, e te le tau mafaufau i ou foliga i le taeao.
  • O mata o mata e le tafe pe a taele i totonu o le sami vai, faia le taele, sunbathing, malolo i se sauna po o le taele. Oe mafai ona saogalemu alu i se malaga e aunoa ma vali ma tumau natura ma le lalelei matagofie i le ata pele i lou loto.
  • Afai o loʻo e teteʻe i laupepa lanu, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le laulu o faʻapipiʻi, ma e leai se tasi na te iloa na i ai ni ou faʻafitauli i le tuputupu aʻe o lauulu.
  • E mafai ona toe faʻafouina mata o foliga, suia ona faʻaaliga ma faʻamamafa nisi o foliga. Tatoʻa o se galuega faigata, ae e suia le tulaga o le ola a le tele o fafine.
  • O le leo o le vali ua filifilia e talafeagai ma le lanu o le paʻu ma lauulu o le tagata o tausia. O se tagata tomai faapitoa e amanaia mea laiti uma ma filifili paʻu masani e le mafai ona faʻaleagaina le ata.

Aua lava le faʻamasino tau teuteu faʻasologa naʻo le itu lelei, latou te i ai pea itu leaga.

Iloilo peʻa mai mea lelei ma leaga e faʻamaoni ia te oe lava ma aua le lagona faʻasalaina mo le laʻasaga atoatoa.

Uiga le lelei o le teuteuga tumau

A o alu atu i le amio lelei, e masani ona galo i fafine mea leaga e mafai ona tupu ia latou. E le mafai ona talitonuina tauaso cosmetologists. E manaʻomia lou mafaufau totoʻa i au laasaga uma ma suʻesuʻe uma faʻamatalaga, e aunoa ma se faʻatagaina. Dermapigmentation e tele mea lelei, ae o se tamai taotoga gaioiga ma e le mafai ae i ai contraindications ma faaletonu. E mafai ona e maua le tele o ata o tagata faʻatau ma se iʻuga le lelei, ae o le matai e le masani ona tuʻuaʻia mo lenei mea. E iai isi mea e mafai ai ona faʻaleagaina lau pupula mata.

Leaga nai lo taualumaga:

  • E tiga ma le manaia le faʻapipiʻi o le lanu i lalo ole paʻu. Anesthetics, lea e faʻaaoga i fale lalelei, e mafai ona mafua ai le fulafula ma e le aveesea atoa le lagona le mautonu.
  • O le laina paʻu e manaʻomia le faʻasaʻoina, o le teuina o le soona lauulu e tatau ona faia i taimi uma.
  • I le vaiaso muamua pe a uma le pisia, o le nofoaga o togafitiga o le a ufitia i se pulu, lea o le a faasolosolo lava ona mou ese. E maua e le epidermis se faʻafouina o le tino, e mafua ai le mageso ma fufusi.
  • O mata o mata e vaeluaina e vaeluaina ai manatu i le lelei ma le leaga ma mafua ai le le lelei o iloiloga mo le tele o tagata, ona o foliga mai i foliga muamua ile uluaʻi vaiaso ile feiloaʻiga ma le matai. I lenei vaitau, o le lanu o le vali e matua malosi ma susulu, o le a tumau pea seia maeʻa le faʻamalologa atoatoa. Oe mafai ona iloiloina le leo i le masina.
  • Ole faʻaaogaina pea o le pigment e faʻaosofia ai le faia o mata i luga ole paʻu ma leiloa o le paʻu.
  • Tele o tagata faatau lalagaina contraindications i le faiga, e mafai ona afaina ai le faʻaiuga. I le tulaga o faʻamaʻi toto, maʻi suka, faʻafitauli dermatological, fatugaʻi faʻaletonu, le pigment mafai ona mauaa. I luga o le foliga o le ai ai se tino i foliga i foliga ma nila.

Aua le nanaina le iai o faʻamaʻi mai se fomaʻi faʻapitoa. E lamatia mo oe ma lou lalelei!

Sa matou taumafai e lisi uma mea na fai ma teteʻe atu i mata o mata mata, fai se ata, ae tumau pea ona filifili poʻo fea le itu oei ai. I feeseeseaiga ma uo, e mafai ona e aumaia ni molimau talafeagai i lou mama. Manatua, e leai se tasi e iai le aia e faʻatonu ai oe poʻo le a lau mea e fai i ou foliga vaaia, fai e pei ona e mana omia manatu.

E tele teineiti latou te taʻua le tumau-foliga o se laʻei masani faʻalelei tino, lea e leai ni faʻatapulaʻaina faʻapitoa. E i ai foi se talitonuina e se tasi pe a uma peʻa mata, o mata po o laugutu le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa. Naʻo le faʻaititia o vaega ile paʻu, e amata ai ona mafaufau tagata i le saogalemu o le gaioiga.

Contraindications mo tumau vali

Tagata tomai faapitoa e mafai ona tuuina atu ni numera o manatu pe a le fautuaina tattoo. E sili le suʻesuʻe muamua o faʻamatalaga uma e faʻatatau i le faiga muamua, e aunoa ma le faʻatali mo le lapataiga a le matai. A o le i amataina se sauniga o vali solomuli, faitau le maua kontraindications:

  • faaitiitia clotting po predisposition i lenei,
  • maʻi suka (aemaise lava o le inisalini foliga)
  • maʻitaga ma faʻasusu,
  • oncology o ituaiga eseese, faʻapea foi ma neoplasms,
  • fiva ma siama,
  • popolega poʻo le le mafaufau (epilepsy),
  • agavaʻa i soʻo se afaina mata,
  • paʻu faʻamaʻi poʻo uaua i le vaega o laulu mata,
  • onā
  • aveina o nisi vailaʻau (analgin, aspirin, etc.),
  • vaitaimi mo le vaiaso ma i le taimi o le palapala.

A i ai se mea o loʻo taua i luga o loʻo i ai, talanoa ma le fomaʻi ma le aliʻi o le a faia le tattoo le mea e mafai ma le mafai ona fai.

Aisea le mea ai e fai ai le peʻa i aso faigata?

Menstruation o se masani masani faʻatino i totonu o le fafine fafine e le natura lava. E mafai ona agaʻi uma alualu i luma i auala eseese. O lagona e o faatasi ma le faʻagasologa e masani ona tiga. Ina ia foia le tulaga lea, e tatau i fafine ona aloese mai le faamalosi tino faamalosi tino, toaga feusuaiga, ave le vevela taele, ma nisi mea teuteu teuteu tatau ona le faia.

O se faiga e pei o le tāina peʻa e mafai ona afaina ai le tino i le taimi o le palapala. Vaivaiga ma vave gaioi sili atu o soa masani o aso faigata. O le tele o sui o tamaʻitaʻi ua matauina, a maeʻa se sauniga o le teuteuga tumau i le taimi o le palapala, ua amata ona afaina le ulu pe niniva, ma i aso masani e leai se mea faapenei e matauina. I lenei tulaga, e sili atu le faʻatali ma maua se peʻa i le vaiaso.

Faʻamaloloina fusi palapala

I le taimi o maʻitaga i le tino o le fafine, o le maualuga o le puipuia o loʻo teteʻeina faʻaititia. Ole mea mulimuli e mafai ai ona faʻagesegese le faʻamalologa o le paʻu pe a uma le sauniga o le vali faʻaletino. E le o fuafua ni aso e faʻataunuʻu ai lenei faʻatinoga. O mafuaaga mo lenei e ono pei ona taua i lalo.

  1. Le maualuga o le paepae toto sela i le tino, lea e leiloa ai se aofaiga o le toto, ua matua faʻaititia. Ma o nisi taimi e aʻafia le pupuga i le nofoaga o le punctes.
  2. Le faʻaititia o le paʻu ma le faʻaititia o le puipuiga vaega o le tino e le faʻasoaina i le faʻaititia o edema e mautinoa lava e tupu pe a uma peʻa.
  3. O le tino valivali o le pigment o le a amata teena, manatu i ai o se mea ese, aemaise lava i le taimi o menstruasi.O mata toto i le puncture nofoaga o le a aliali tele mai.
  4. I tulaga sili ona leaga, i le eria noatia i foliga tumau, pupuga ma suppuration mafai ona amata.

E tatau ona faia e le tagata maʻi pe leai foi ona fai le faiga i nei aso. E mafai pea ae tatau foi ona lapataʻi le aliʻi e uiga i lona tulaga.

Faafitauli ina ua uma le peʻa i aso faigata

E leai ni faʻapitoa faʻapitoa fomaʻi i luga o vali faʻapitoa i le taimi o menstruasi, ae tatau ona manatua o le maaleale o le paʻu i lena taimi faateleina. O taimi o le sauniga e mafai ona iloa tiga tele, ma e faigata ona tumau seia oʻo i le faʻaiuga o le gaioiga. Afai e te le amanaʻia fautuaga a fomaʻi ma i latou ua iai le poto masani i le faʻatupuina o tattoo, e ono tutupu aʻe ma faʻafitauli:

  • o le faagase i le taimi o le palapala atonu e le aoga uma,
  • ona o le toe fetuunaiga o le hormonal talaaga, o le lanu e tatau ona maua pe a maeʻa le faʻagaioiga o nisi taimi suia,
  • o le a faigata tele mo le matai ona faʻatautaia galuega maualuga, ona o le tele o le faʻamama toto i le nofoaga puncture mautinoa le puipuia o ia,
  • mafai ona faateleina lagona o le tagata maʻi o le faʻaletonu pe a uma ona faʻaaogaina le masini ma nila.

Tagata tomai faapitoa talitonu e mafai ona tatipiina fafine pe a uma le vaiaso pe a uma ona maua.

Fautuaga mai tagata tomai faapitoa tattoo

Manatua, ae e te leʻi faia lenei faʻatinoga i lau vaitaimi, e sili atu le vave fuaina uma lamatiaga. A uma mea uma, a tumau tumau le aoga tumau-tatau ona faasaʻo ia uma pe atoa poʻo le faasaʻoina. E iai fautuaga a tagata atamamai ile taimi e fai ai peʻa:

  • e tusa o le 2 aso ae leʻi amataina le aso taua ma i le taimi o na mea, e tatau ona e aloese mai lenei faiga ina ia aua le afaina le afaina ile paʻu,
  • fuafua se asiasiga i le aulelei o faʻataʻitaʻiga mafaufau i le uiga ese o lau faʻasolitulafono,
  • Taumafai e filifili se matai poto, lona iʻuga e mafai ona faʻatatauina e ala i le vaʻai i ata ma le tumau-faia na faia e ia.

O le a lenei faiga?

Ina ia faʻafaigofie ona e iloa pe mafai ona maua se peʻa i le taimi o faʻamasania, mo le amataga ia tatou vaʻai poʻo le a le ituaiga faʻasologa o lenei. O le mea moni, o le tatt lava tutusa. Naʻo le faʻatupeina o le tattoo master faʻatumu se faʻatulagaga, faʻatusa, tusitusiga i luga o le tino o le tagata faʻatau, ma le faʻamamafaina e le lalelei o le laina o laulu mata, saturates le filifilia o le paʻu o laugutu, tusi u fanafana i luga o laupepa.

Ae le o uma nei faiga e mafai ona fai. I aso nei, o le tāina tino e mafai ona faʻaliliina laugutu. I ai, e mafai ona vali luga teuteu sese i luga o le foliga ma le tino.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se meafaigaluega nila (tele lava toe fai o se masini tattoo), o le matai tui le epidermis (pito i luga o le paʻu) e tuua se microcapsule ma pigment iina. Pei o le tāina o le peʻa, o se mea tiga tele ma lamatia faʻagasologa. E manaʻomia le anesthesia, le faʻaaogaina o antiseptics, maeʻa le faʻamama atoatoa o mea fai meafaigaluega. I se auala, o lenei gaioiga faʻalavelave.

Ituaiga o Tattoo

Ua faʻaavanoaina i le taimi nei le tele o faʻaaliga:

  • Laugutu. O le taualumaga e mafai ona suia le lanu i le manaʻo mo le kalani. Faia le natura paolo sili atu ona malosi pe, i se isi itu, pastel. E mafai ona e faʻasaʻoina le asymmetry, vaʻaia vaʻaia o laugutu atili mataga.
  • Fulufulu mata. O le faiga faʻaopoopo vaʻaia faʻateleina, fesoasoani e fai laina e sili atu ola ma faʻaali. E mafai ona toetoe lava "tusia" le foliga manaomia o lauulu mata. I le taimi lava e tasi, o tekinolosi faʻaonapo nei e fesoasoani e maua se toetoe lava masani.
  • O mata. Ae o lona uiga, o matai e tusi se aū i luga o le laumata pito i luga, ma e atili foliga ai foliga. Tele ona liliu ile ata ile laumata pito i lalo - o mea vaʻai ia faʻateleina ai mata. I le faʻaogaina o ni mata peʻa, e mafai ona e vaʻai i foliga vaaia o mata, faʻafetauiina mo le leai o ni mata mata.
  • Laititi paʻu faaletonu. Tattooing fesoasoani vaʻaia lilo le atoatoa le atoatoa: maʻila, faʻailoga. Ui i lea, o loʻo faʻaaoga e tusi ai moli ma freckles.

Ole mea taua ole contraindications

Mafai ona ou maua se peʻa i le taimi o maʻitaga? Muamua lava, o le a tatou faʻamasani i le faʻavae autu i se faʻagasologa:

  • Le vaitaimi o maitaga ma lactation.
  • Le iai o faʻamaʻi pipisi, fulafula.
  • Diabetes mellitus.
  • Paʻu maʻaleʻale le paʻu.
  • Mativa toto coagulation.
  • Faasolosolo ole toto maualuga.
  • Oncological faamaʻi.
  • Maliu
  • Alergi i vaega o le vali le tuufaatasiga, tui faagase, ma isi.
  • Fusuʻaga.

Lenei o le tali i le fesili: "Mata e mafai ona maua se peʻa i le taimi o menstruasi?".

Aisea e faʻasaina ai le faʻasologa?

E toaitiiti o le a faamalieina ile laconic "leai" mai le matai. Aisea e le mafai ai peʻa i taimi o faʻamalosi tino? Tagata tomai faapitoa taʻua se numera o mafuaaga:

  • Mataʻutia o le faʻamaʻi, paʻu o le paʻu.
  • Le lamatiaga o le tusia o laina le faʻatulagaina pe a fatuina se mamanu o ufanafana, mata, laugutu laugutu.
  • Faateleina avanoa o le pupula tele pe, i se isi itu, vaivai tele le pisia ma pigment.
  • Masalo o le tigaina o le tiga, mafatiaga tulaga ole kalani.

Tatuina e le naʻo se teuteu faʻalavalava. E le malosi lenei mea, ae o loʻo faʻamalosia pea mo le tino. E mafai e faigofie ona taitai atu ai i le faateleina o le palapala toto, faʻateleina o tiga tiga uiga o le menstruation.

Le faigata o le taulaitu

Se fafine e seasea ona mafai ona faʻamatala mai pe faʻapefea ona ia manuia tattoo tattoo i le taimi o maʻitaga. O sea lamatiaga e le tauamiotonuina e ala i le mea moni o le maʻitaga faʻalavelavea le galuega a le matai. O le iʻuga o le galuega maualalo. Taitasi ituaiga tattoo puipuia e vaitaimi i lona lava auala:

  • Lauulu tatipi (fulufulu mata). E le malosi le faʻaiuga o le tui faagase. E lagona e le tagata o loo ia lagona le tiga - ole leaga lelei e mafai ona taofia le matai mai le faʻaaoga se ata faigofie ma le saʻo.
  • Tata o laumata. O mata toto toto e aliali mai luga o le paʻu i luga soo. Ole siʻitia ole mafaufau ole tagata faʻatau e mafai ai foi ona faia se tala leaga, e taitai atu ai ile faʻataʻitaʻiga ole ata fuafuaina.
  • Tatuina o laugutu. O le faʻatuina o le paʻu i luga o laugutu i le taimi o le palapala paʻu e mafai ona faʻatupuina ai le papala i luga.

Le tulaga o le tino i le taimi o menstruasi

Aisea e le faia ai mata o mata i le va o peʻa? Soʻo se matai e tali atu mo se manuia o le faʻagasologa oe manaʻomia le atoatoa le paʻu o le paʻu a le tagata o tausia. E le fesoasoani le nusipepa ia te ia. E aumai faatasi ma mea nei:

  • Hormonal le paleni.
  • Le mautonu.
  • Faaitiitia le puipuiga puipuia.
  • Suiga i le toto toto.
  • Faateleina le faʻailoaina o sebaceous faʻamalosia.
  • Faaitiitia le mautu, paʻu paʻu.

Mo nei mafuaʻaga uma, o le taualumaga e le manaʻomia. Ina ia manino lelei mea uma i le tagata faitau, o le a tatou auiliiliina faʻamasinoga taʻitasi o loʻo taua i nisi auiliiliga.

Hormonal suiga

O lea la, i le taimi o maʻitaga, e mafai ona faia mata tattoole mata? E iloa e leai. Muamua lava, ona o suiga i le hormonal tulaga o tagata maʻi i lenei vaitau.

I le taimi o maʻitaga, o le maualuga o le progesterone ma le estrogen i le tino ua faʻaititia tele. Ae o le fua faatatau o histamine ma prostaglandins faateleina. O le a lenei mea ua tumu i ai?

Le tino i le taimi o menstruasi e matua nofouta. O le laʻititi lava le le fiafia na te aumaia ai le le mautonu. O le tiga tiga ua faʻaitiitia faʻaititia.

Ua uma ona faʻailoa mai o le tataina o se tau tiga. I le taimi o le palapala masina, e mafai ona matua faigata tele. E oʻo foʻi i le peʻa o le mata le gaogao o le a afua mai ai se maʻalili tele. Ma o le faiga i nofoaga maaleale e pei o laumata ma laugutu i isi taimi e mafai ona mafua ai se faʻaletonu tulaga ma e oo i le matapogia.

O le a aoga mo oe!

Tattooing fesoasoani teine ​​i le tausia o se teuteuga lelei tusa lava poʻo a ni mea i fafo atu. Tele taimi e masani ai fafine masani ile tumau ...

Teine, manaʻo e teuteu lelei o latou mata, e seasea lava mafaufau i mea e ono tutupu mai, ona latou te le ...

O le tataina mata o mata o se saogalemu faʻagaioiga mo toetoe o tagata uma, ae toʻatele o loʻo i ai fesili ...

Soʻo se fafine e manaʻo e tausia ona fulufulu mata i se tulaga teuteuina lelei, i le taimi o le maʻitaga o lenei manaʻo o tumau foi. Peitai ...

E le o teine ​​uma ua sauni e faʻaaogaina le peʻa, e ui o le mea moni o le mea lea e maua ai i le feulu mata lelei ...

Tata masini

E le o le mea lea e taʻu atu i le paʻu o foliga. Ma le isi, e tutusa foʻi lenei mea i laugutu, ma mata mata ma laumata mata. Tattooing o se faʻatupu tiga tiga, faʻataʻitaʻi na o le faʻamamaʻi o tiga. Faatasi ai ma le le lelei o le faapalepale tiga, o le taualuga e le mafai.

O le aano o le tattooing e pei ona taua i lalo: faʻaaogaina se masini tattoo faʻapitoa poʻo se nila, e papaʻu i lalo o le paʻu - mai le 3 i le 7 mm, ua faʻalauiloa mai ai le lanu lanu. I le loloto o le paʻu, o le vali faia se ituaiga o laupepa. O le mea lea, o le pigment tumau i luga o le tulaga, ma e le fufulu ese e le limfe ma le toto, e pei ona i ai i se isi paʻu ninii.

E tele ituaiga o tāina.

    Lauulu - o le sili ona faigata faiga. O le master tattoo le fulufulu mata o laʻasaga - o fulufulu uma. E tigaina ma faʻaaoga le taimi o le galuega. E ui lava i le anesthesia, o tiga e le mafai ona taofia atoa.

Hair tattoo umi mai le 6 masina i le 3 tausaga, e faʻamoemoe i le ituaiga paʻu ma le loloto o le tui o le vali. Ata pe a uma le masina e tatau ona fetuunai.

    Faʻalauiloa - o le ata e aofia ai ni vaega manifinifi e faʻataʻitaʻia ai lauulu ma ua olopalaina, ma maua ai se talaʻaga. O le iʻuga lava e pei o se mata mata, vali ma ataata ma se penitala. O le taualumaga e faʻaitiitia sina taimi ma e le tiga tele ona o le mea moni o le loloto o le folasia folasia e laititi iinei - 3-4 mm.

    Shadow technology - lauulu faalenatura e le aveeseina, naʻo foliga ole laulu mata ua fetuunai. O le vali ua valivali faʻalelei e fatu naʻo le pito i tua. Ua paʻepaʻe pea le paolo: o le loloto o le pa ninii e tui ai.

O le sili a le mamanu, o le maualuga o mea moʻomia mo le paʻu. Lea, ma paʻu suauu, tattooing e le faavae tumau mo sili atu nai lo le tausaga, talu ai o le tele o faʻailoaina o gaʻo ma pori lapoa fesoasoani i le vave faʻatamaia o le capsule ma leaching o vali. O le paʻu na leiloa se faʻamalosi tino e leʻo se filifiliga sili foi mo le tataina: e leai se auala e faʻatonutonu tonu ai le loloto o le tui i totonu.

E iai se aʻafiaga o le paʻu i le paʻu o paʻu, aemaise lava i lona uʻamea ma le paʻu. O lea ia mafaufau i le vaega o le palapala masina pe a asiasi i se peʻa tatau.

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona faʻaalia faʻapitoa ile shampoo ma balms e te faʻaogaina. Se taufaafefe foliga - i le 96% o shampoos o lauiloa ituaiga o vaega e oona o tatou tino. O vailaʻau autu na mafua ai faʻalavelave uma i luga o faʻailoga ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vailaʻau vaega faʻaleagaina le faʻatulagaina o curls, lauulu avea malepelepe, leiloa eli ma le malosi, o le lanu mou. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa. Matou te fautua ia oe, ia e musu e faʻaaoga le auala lea e iai lenei kemisi.

Talu ai nei, sa faia ai se auiliiliga a le matou faatonu faatonu se faʻamatalaga o le shampoos-leai se sulfate, lea na ave muamua ai e le tupe mai le kamupani Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama. Matou te fautua e asiasi i le ofisa lugala faleoloa mulsan. Common crawl en Afai e te masalosalo i le natura o au teuga teuteu, siaki le aso muta, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Le faatosinaina o le palapala

O le mea moni lava o le paʻaga o se vaega o le palapala masina, aʻo le fuamoa e matua. I lenei taimi, o se endothermia vaega e faia i totonu o le tele o le tina. Afai e le i tupu le taamilosaga o le faʻamalosiina, o lenei vaega e le aoga ma ua teʻena. O le fufuluina o le vaega faʻatasi ma sina toto e faʻamama ai le taimi.

O le taamilosaga e faʻatonutonuina e le hormonal system. O le autu o nei hormones o le luteinizing ma folikel-faʻamalosia. E gaosia e le pituitary gland ma e faʻapea ona aʻafia ai le tulaga o hormone na faʻatupuina e ovaries - estrogen ma progesterone. Ole aofai o hormones eseese lava i vaega eseese o le taamilosaga.

    Foliga - aso muamua o le menstruation. Ile taimi nei, ole maualuga ole estrogen ma le progesterone ua oʻo atu ia latou tapulaʻa maualalo. E teena e le tele o pepe se vaega e le aoga o le epithelium, ma e ola le fuamoa i le ovary. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le folikel-stimulating hormone ua amata ona faʻateleina ma e oʻo atu i le maualuga i le 2 vaiaso mulimuli ane. I lenei taimi, o le gaosiga o le estrogen faateleina faʻatele, e mautinoa ai le faʻatuina o se fou o le endometrium i totonu o le uterus. Ovulatory - fuamoa faʻamalologa i tua atu o le pito i tua o le maualuga o le tau o le luteinizing hormone, ovulation ave mai 16 i le 32 itula. Luteal tulaga - umi pe a ma le 2 vaiaso. Ua tapunia le folikel ua pa, le corpus luteum ua fausia, ma tusa ai, tuputupu aʻe progesteron. Ole latalata ile amataga ole palapala, o le itiiti ifo o hormone e faʻasaʻoloto. I lenei tulaga, o se tulafono masani, o le pupula o le paʻu, ma faʻateleina lagona tiga.

Faʻatasi ai ma tulaga lelei masani o le tino, o tau o faʻatonuga i le maualuga o le hormone e itiiti se aʻafiaga i lagona tiga. Ae i le faʻataʻitaʻiga o le tele o faʻafitauli i le paʻu, o lenei aʻafiaga e sili atu le faʻalauiloaina.

O le vitio mulimuli mai o le a faʻaalia ai oe i le faiga mo lauulu tattooing eyebrows:

Mafuaaga e maua sau peʻa

O loo i ai le tele o mafuaaga e faia oe lava tumau eyebrow vali. E taua e faʻatino poʻo le a ma le a le mea e taua mo oe o faʻaletonu o le auala e leʻo taua tele pei o le polofesa.

  • Le avanoa e sefe ai le taimi ile laei i le taeao.

E iai le tala malie i luga o le Initaneti: “Na pupula ou mata - e leʻi aoga - e tafiesea. Toe fai - lea mimita - alu ese. Na toe oso foi o ia - ua tuai lava i mea uma ma toeitiiti lava uma. ” Mo na o le afa itula i le taeao e faʻapipiʻi ai vali ma 15 minute i le afiafi e fufulu ese ai lenei matagofie mo le tele o fafine o se tamaoaiga tau le taliaina, ma e masani ona e manaʻo e foliga lelei.

  • Le avanoa e sefe ai le tupe ile faʻatauina o masini eseese e foaʻi ai le manaʻo mata i mata o lauulu mata.

Na tupu tele lava ni nai tagata lalelei o latou mata e aunoa ma le fesoasoani a se tusiata vali. O le mea lea, i le tele o tulaga, o tagata e iai ni laulu mata malamalama, lea e le eseese i le mafiafia lava, mulimuli ane fausia ni mea teu penitala mo laulu mata, fulufulu mata, soʻo se faʻamalulu faapitoa, pulumu, selu ma isi mea ua fuafuaina e fesoasoani e faʻatino foliga ma faʻaua ai le lanu.

Ma e oʻo i le tele o seti o mea faʻapitoa masini e masani ona le fesoasoani e fofo ai le galuega i le taumafaiga muamua, ma i le auala tutusa lava e pei ona sa muamua fuafuaina.

  • Le avanoa e sefe ai i le asiasi eyebrow tinting matai.

E le o tagata uma e iloa ona tuʻuina foliga i fulufulua na o le sasaina ma vali, o lea e tatau ai ona e alu i le faleoloa i le matai. E tatau ona e asiasi i le matai ia le itiiti ifo ma le tasi i le lua vaiaso. Soʻo se malaga i le faleoloa mo le foliga mai o se mea faʻatauvaʻa e mafua ai tupe faʻaalu faifaipea.

  • E le tuua oe e le peʻa.

O le mea le lelei a penitala faapitoa ma fulufulu mata o le faigofie ona fufuluina i le vai, selea ma soloi pe a paʻi atu. E mafai ona e maua i le tafaoga tafaoga i luga o le timu ma faʻateʻi tele lau paʻaga ma le mea moni o mata o mata e mafai foi ona tafe. A aunoa ma fulufulu mata, e tatau ona e aau i le vaitaʻele, galue i le faletaalo, feiloai ma uo i le taimi o taufetuli.

  • Ua iloatino mata o le peʻa.

O le a avea ma faaopoopo mo i latou e fiafia i le "filifilia" foliga. O le peʻa mata, aemaise lava pe a fai e te faʻatupuina le susumu i le mafai, o le a tu i luga o foliga e tusa lava ma le vali, ma i luga o le valiina foliga o le a sili ona iloga foliga.

Paʻu Tausiga Ina ua maeʻa fulufulu mata

Le tele o taimi, fafine faia micropigmentation, ina ua mavae le latou pupula mata o latou mata ma sili atu faaalia. O le manaʻomia finagalo mulimuli ane aliali mai ma ua maeʻa toe lua vaiaso maeʻa le sauniga.I lenei taimi atoa o loʻo e manaʻomia le tausiga lelei o ou mata i le mata:

  • O toega e fausia i luga o le paʻu i le taimi lava e tā ai le peʻa, ma i le nofoaga o tuʻiina ai se tuʻugamau o le a tu matilatila ai, lea e tatau ona pipiʻi lemu i se solosolo,
  • mafai ona aliali mai le afaina ile vaega ole laulu mata, e aveʻese e ala ile aveina o antihistamines,
  • mo le vave fofo o mata, pe a e manaʻo ai, e mafai ona e faʻaogaina se ie manifinifi kulimi o loʻo i ai le panthenol,
  • taumafai e aua le asiasi i le solarium, soʻona fufuluina ou foliga mo le taimi muamua ma ia mautinoa e le fofo ese le paʻu.

Mulimuli i fautuaga o i luga e fiafia ai i se lalelei mata o mata.

Aoao contraindications

Tattooing o se faʻaleagaina atoa o le paʻu ma le faʻaofi o ni ie i totonu o sela o le dermis, o ni mea mai fafo mo le tino. I le masani ai, o le faʻataʻitaʻiga e tele lava faʻailoga, faʻatasi ai ona tu matilatila aemaise:

  • ni faʻamaʻi toto - aemaise lava, faʻaputuputu faafitauli,
  • o se maualuga maualuga e ono tulaʻi mai ai se maʻi teteʻe - mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai o loʻo i ai se tala faʻasolopito tutusa,
  • diabetes mellitus - afai e maua mai e se fomaʻi ni faʻamatalaga faatatau i se ituaiga o le inisalini, faʻapea ma se faʻamatalaga e faʻatatau i le inisalini e le mafai ona i ai se fesili pe faʻapipiʻi,
  • faamalosia faamalosi o nisi vailaʻau - e aoga lea mo analgin, aspirin, ibuprofen ma isi,
  • vaitaimi o maʻitaga ma faʻasusu,
  • le iai o le faaleagaina o le paʻu ile vaega ole auala fuafuaina
  • dermatological faʻamaʻi ma faʻailoga manino i luga o mata o mata, i laugutu, luga o laumata,
Seborrheic dermatitis
  • e leai ni faʻaiuga
  • epilepsy, tusa lava pe o le faamaʻi i le tulaga o le faaumiumi vailaau faʻamagaloina,
  • neoplasms o loʻo i soʻo se vaega o le tino ma e leaga foʻi lona natura.

E manaʻomia tele le faʻatinoina o le gaioiga i le ogaoga o soʻo se maʻi poʻo le faʻaletonu gaioiga, poʻo se siʻitia o le vevela o le tino mo soo se mafuaʻaga. Ae faʻatatau i le toe faʻamatuina ma le tāina o peʻa i nei aso, ua leva ona finau fomaʻi o ituaiga faʻapitoa.

E i ai le talitonuga, o le vaitaimi o le masina faʻamama toto i se fafine, o se tuʻutuʻuga lea i le faʻataʻitaʻiga, peitaʻi o nisi o tagata atamamai e talitonu, afai o mea uma e faʻatautaia e faia saʻo, ona leai lea o se iʻuga le lelei.

Ma o iinei e sili atu e uiga i mea e le mafai ona e faia i le taimi o le sapasusu.

E mafai ona fai ni peʻa i le taimi o maʻitaga

I le taimi o le palapala faʻafuaseʻi, lagona mamafa o le tino o le fafine, ona e le gata o le toe fetuunaiga o le hormonal tulaga, ae o loʻo faʻasolosolo vaivai le faiga o faʻafitauli. Lenei aso, ole faʻagasologa ole paʻu, e paʻu ai le maualuga ole leukocytes. Ma faʻatasia uma lenei taʻitaʻiga i faʻafitauli - le faʻamaloloina o faʻamaʻi punitia, o loʻo i ai se maualuga maualuga o faʻamaʻi.

E le mafai ona finauina faapea o nei vavalo o le a taunuu moni 100%, ae o le mea moni o le tattooing o le a iloa atili sili tiga nai lo isi aso mautinoa. Ma o lenei mafuaʻaga ona o le faʻateleina o le pupula o le paʻu.

E faʻatagaina le tā i taimi aʻo maʻitaga? E tatau ona filifili taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi taʻitasi, ae o tagata lalelei faʻamalosi tino latou te fautuaina le aveina o le aso o le faʻasologa i se isi taimi. Lenei faia o le a mafai ai e aloese mai le le fiafiaina taunuuga ma faigata.

Faʻafefea ona faʻamaloloina faʻaʻauga i aso faigata

Faaitiitia le puipuiga puipuia i aso taua o le autu autu lea e mafua ai le faamaloloina o le paʻu pe a uma ona tatai tattoo ma faʻafitauli. Lenei o le mea e mafai ona e mafaufauina i le 100% ono mafai:

  • ona o le faʻaititia i le maualuga o leukocytes i le toto, ua amata ona tupu se faʻafitauli i totonu o nofoaga puncture,
  • edema, lea e le maalofia pe a uma le taualumaga, na o le a sili atu ona iloga ma tumau mo se taimi umi, talu ai o le faʻaititia o le paʻu ua faateleina,
  • le folasia faailoa amata ona teena malosi e sela o siama, ona o se mea ese,
  • toto i nofoaga o paʻu taʻitasi ua matua auvaʻa ese, o nofoaga o tui o le pigment e le toe malolo mo se taimi umi ma o le "faitotoa" mo siama.
Laʻasaga o laugutu faʻamalologa pe a maeʻa le peʻa o se mea masani

O se taunuuga, o palapala e alu ese mo se taimi umi lava, toto, ma le pefu e mafai ona faaputu i lalo o latou, ma o lenei mea e faʻaosofia le atinaʻeina o le faʻamama le gaioiga i le suppuration. Ma e le afaina e faʻatatau i le faʻatagaina lelei o le mea e faʻaaogaina e le tagata fai togafiti faʻataʻitaʻia le paʻu paʻu pe a uma se peʻa - o le a le mafai ona aloese mai faʻamatalaga faamatalaina.

Faafitauli e ono tutupu mai i le peʻa i le taimi o le palapala i le palapala

E leai ni faʻafomaʻi faʻafomai i le taimi o maʻitaga, ae o lea faʻagasologa e ono sili atu ona iʻu ai i faʻafitauli nei aso:

  • Valivali ono avea ma ese. O le paolo o tatu e mafai ona matua ese mai mea na fuafuaina - mo se faʻataʻitaʻiga, e le o le uliuli laulu, ae mumu-enaena. O se faʻafitauli tutusa e aliaʻe mai i tua atu o ni faʻafetauaiga o paʻu i le sapalai o le hormonal. O nisi taimi, pe a fai e leai se faʻafitauli a se fafine i le faʻagaioiga o le endocrine system, e saʻo le lanu, ae e sili ona seasea lea.
  • Fula pe a uma le peʻa o le a faʻailoa tele. E mafai ona sosolo atu e le gata i le nofoaga o taualumaga, ae faapea foi ile lautele atu ose vaega - mo se faʻataʻitaʻiga, fulafula mai le fulufulu mata "faʻaseʻe" i lalo i luga o mata ma isu.

  • Masalo o le faʻagaioiga e le saʻo, o le vavaeina o laulu mata, laugutu lau. Ma e tupu lenei mea aua o taimi uma lava e tafe mai ai mataua o le toto i punctors e le faʻatagaina ai le tagata faʻapitoa e faia manino le togafiti. E oʻo i le solo solo o le fale faigaluega ma le antiseptic ma le hydrogen peroxide e le fesoasoani.

E taua foi le mafaufau i le taimi o le palapala anesthesia atonu e le aoga ma ona faʻapipiʻi taʻitasi o le a aumaia ai le tiga i le kalani. Ma le isi, o le a malosi ma e ono tumau mo ni itula.

Matamata i lenei vitio pe faʻafefea ona alu le faʻamalologa i le faʻatatauina:

Fautuaga faʻapitoa

Ae e te leʻi alu i le faʻataʻitaʻiga, oe manaʻomia e fuaina ai tulaga lelei ma leaga - e le taumate o le a maua ai se faʻaiʻuga sili, ma o le faʻamaloloina o le punila o le a tumau mo le tele o vaiaso ma le maualuga maualuga o le mafai ona tupu se faʻamaʻi pipisi ma afaina. Tagata tomai faapitoa i lenei tulaga faia fautuaga nei:

  • aua le faia le faʻatulagaina 2 aso aʻo leʻi maeʻa le maʻitaga ma i totonu o le 3 aso mulimuli mai,
  • afai e faʻavaivaia le puipuiga o le faʻamaoniga, ona faʻalauteleina lea o le taimi o le faʻasa i aso 5 i luma ma ina ua maeʻa,
  • pe'ā fuafua lau isi asiasiga i se cosmetologist, e tatau ona e mafaufau i taimi uma le umi o le taʻamilosaga.

Ma o iinei e sili atu e uiga i pe mafai ma pe faʻafefea ona fai peeling mo foliga i le taimi o menstruasi.

Menstruation ua leva ona avea ma se suʻega ogaoga mo le tino o se fafine ma e le aoga le faʻateleina ai lona tulaga ma faʻafitauli atili. O le le faʻaaloalo uiga i fautuaga a fomaʻi faʻapitoa e le gata o loʻo taʻitaʻia ai le afaina ma se faʻaiuga le lelei i se faʻaiuga, ae o le tele o le vaivai ma le faʻaletonu pe a maeʻa le peʻa.

O le mea moni e foliga mai e taua, ae e tatau ona e tausia lou soifua maloloina - e sili atu le faʻatali i le taimi tuʻuina atu ma fiafia i lou le fiafia nai lo le togafitia e fomai tipitipi, dermatologists ma cosmetologists.

Vitio aoga

Matamata i lenei vitio pe o le a le tattooing:

Leai uma suʻega e mafai ona faia i le taimi o 'au. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aotelega o le palapala toto mai le faʻaʻautamaʻi o le a le malamalamaʻaga. Ultrasound i le 5 aso muamua e le manaʻomia.

Faʻalagolago i le a le ituaiga o faʻamamaina na filifilia, o lenei faʻatulagaina e faʻatagaina pe faʻapitoa faʻatagaina i le taimi o faʻamasania. E iai tulafono mo lona faʻatinoina.

Soʻo se teine, fafine e tatau ona faʻatino le tumama i le taimi o sapasapaia ai. E aofia ai foʻi ma auala saʻo, latou masani sui, taliaina o vai vai taualumaga.

E le faigofie tele le malamalama i le mea le mafai ona faia ma le palapala masina. Aua uma, o se masani masani faʻasolosolo lea gaioiga. E iai tapulaʻa i le taʻaloga, asiasi i le aulelei, fomaʻi, faʻagaioiga ma isi taualumaga.

Faateleina maualuga histamine

Aisea e le mafai ai peʻa i taimi o faʻamalosi tino? I le vaitau lea, o loʻo i ai i le fafine le faʻateleina o le maualuga o le hormone hormone. E leaga lenei aua o le eleele lelei e fausiaina mo le faʻaalia o aʻafiaga o le afaina, o se ituaiga faʻapitoa o edema. O le paʻu i le paʻu ona o le faʻavaveina o le faʻamaloloina o manua i le vaega o le faʻamaʻi ma se nila.

Fula ua avea ma mafuaʻaga o le faʻaletonu o le ata. O lona uiga, e tatau ai ona faʻasaʻoina ni sese. Peitaʻi, o le mea sese e mafai ona faʻasalalau tele, ma le mafai ai ona faʻasaʻoina ma lenei metotia. E te ono tiaʻi foi ile laser aveeseina o se le saʻo le auala.

Leiloa le toto

Ateʻa palapala e masani ona fesoʻotaʻi ma le tele o le leiloa o le toto i le tino. O lona uiga, o le pasene o leukocytes i le toto e faʻaititia. O lenei mea leaga na tuʻufaʻatasia ma le maualalo o le estrogen tulaga. Faʻatasi uma faʻatonuina ai le faʻaititia o le paʻu o le le puipuia i le taimi o le palapala masina. O gaioiga puipuia a le tino i lenei vaitau e le galue malosi.

O le a le mea a faʻaalia i le taimi o le peʻa tatalapuʻega? O papala mai le nila o le mea faigaluega e mafai ona afaina, suppurate. E le gata i lea, e iai le avanoa lelei e le mafai ai e le tino ona faʻatinoina le faʻamaʻi na atia ia i latou.

Faʻaopoopoina le faʻaleagaina

Afai e te vaʻavaʻai i le faʻamatalaga e uiga i le faʻateʻa i le taimi o peʻa, e mafai ona e mautinoa o le teine ​​na maitauina e tele toto na faʻamatuʻuina i le taimi o le faʻasologa nai lo masani. Ma e le o se mea na tupu.

Faaitiitia le puipuiga puipuia i le taimi o maʻitaga o se faʻaititia foi le maualuga o fibrinogen i le toto. Ona o lenei tulaga, o lona leaga sili mafai ona faapipiiina. Faʻapea foʻi, i le taimi o le faʻataʻamilosaga, le faʻatupuina le gaioiga o le ate, faʻaitiitia ai le gaosiga o le vitamini K (o lenei elemene e faʻaleleia atili ai le toto faʻamama).

E masani lava, teine ​​faʻateleina atili faʻaletonu le tulaga e ala i le aveina o vailaʻau tiga (o latou non-steroidal anti-inflammatory drugs) ina ia faʻaititia ai lo latou tulaga i le taimi o maʻitaga. O nei vailaʻau e faʻaopopo ai le toto.

Ae faʻapefea le tattoo procedure? Ua tafe totoʻa le toto e ala i le paʻu ua paʻu, ua mafai ona fefiloi ma le vali. O le iʻuga, o le ata e le malosi, itiiti le lelei. I nisi tulaga, toto mafai fufuluina toetoe uma le vali mai lalo o le paʻu.

Paʻu o le paʻu

O le palapala palapala e masani ona fesoʻotaʻi ma suiga o hormonal i le tino. E le o le sili auala e aʻafia ai le tulaga o le paʻu. Le faateleina o le sebaceous secretion faateleina, elose atili.

Ua le mafai e pori o le paʻu ona o le gaioiga o gaioiga a sebaceous, e mafua mai i le pupuga, ua fuafua. I le tulaga lea o le paʻu, o le peʻa ua le saogalemu.

Oʻafiaga o le faʻagaioiga

O le a le mea o le a tupu pe ae filifili i le taualumaga? I le toe iloiloga o le peʻa mata o mata i le taimi o le pa'ū, o loʻo taʻua ai iʻuga nei o se faʻaiuga:

  • Talu ai puapuga (ma i le taimi lava e tasi se suiga i foliga o foliga), o laina na avea e lautele, asymmetric, ma e oo lava toso atoa i le itu sese.
  • Ole lava fula ma le faʻamamafaina tele ole paʻu na mafua ai mea nei: o le lanu ole ata e mamao ese mai le mea na faʻamoemoeina: pe a soona malosi, pe, i le isi itu, sesega. O le mea moni, o le iʻuga ii e leʻo vave ona vaaia, ae peʻa maeʻa ona iʻu i le paʻu le masani.
  • O le faʻaititia o le le puipuia e oʻo atu ai i le toe faʻamaloloina o manua. I nisi o tulaga, e oʻo lava i faʻailoga ma maʻila na faʻaalia i luga o le nofoaga o le exfoliating crust.
  • Na lagona e tagata o loʻo tigaina tele ile taimi ole faʻagaioiga, e masani lava ona le onosaʻi. Ona o le mea moni o le tiga laʻititi ua faʻaititia i le taimi o maʻitaga, o tu masani faʻasea lea e faʻaaoga e le matai na avea ma le aoga pe matua le aoga.

O lea ina ia aotele. O le tagata faʻapolofesa tattoo tusiata o le a teʻena se kalani e faʻatautaia se sauniga i le taimi o le sapasapaia. O se fafine i se vaitaimi faapena e vaivai, sili atu le maaleale, o lona tino e le o sauni mo togafiti. Tattoo sili atu faia pe'ā uma 5-7 aso, pe a toe foʻi le tino ile tino masani. Ona fai lea o le gaioiga e lelei ma aunoa ma mea leaga.

O le a le mea e tatau ona ou faia ai ni peʻa o le mata?

I le lalolagi faaonapo nei, o le lalelei pisinisi o loʻo galue pea i le fausiaina o tekinolosi fou e faʻatagaina ai fafine e le gata e foliga sili atu, ae faʻaitiitia foʻi le taimi mo mea teuteu teuteu. O metotia faʻaopoopo e aofia ai le tāina pea o lau peʻa i mata, laumata mata, mata mata. O ia lea na te mafaia ona ausia se sulu manino o nei vaega o le tino, lea e tumau mo le tele o tausaga.

Tumau tumau o se vali faapitoa o loʻo faʻaofi i totonu o le vaega pito i luga o le epidermis, ina ia foliga lelei lau laulu mata mo 3-5 tausaga. I se faaopoopoga, o lenei faiga o le a natia ai le atoatoa foliga ma faasao taua taimi.

I le taimi muamua na tilotilo, o le faiga e foliga mai e matua lamatia, ae e ui lava i lea, e toʻatele na le mautonu i le fesili: "Mafai ona ou faia mata tato?". O le mea moni, o lenei fesili e le mafai ona manino faʻaalia, talu ai e iai le tele o contraindications na, ona o uiga faʻale-tino o se tagata, e mafai ona afaina ai le tino.

O lea la, a o le i faia se filifiliga i lenei siaki, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ina ia mafai ai ona e aloese mai iʻuga le lelei i le lumanaʻi.

O le a le leaga o laulu mata

Afai e te faia le peʻa mata i se mata lalelei o le aulelei, ona muamua o lea o le matai tatau ona logoina oe o soʻo se faʻailoga. I le isi itu, e tatau ona e taumafai e manatua poʻo a faʻamaʻi na e mafatia ai talu ai nei ma le faʻamaʻi o mafatiaga o loʻo e mafatia ai. Afai e faʻamautinoa atu e le aliʻi ia te oe e uiga i le saogalemu o lenei faʻatonuga e ala i le 100%, ona avea ai lea i lenei tulaga e aoga le masalosalo i ana polofesa.

Ma o lea, sei tatou faʻataʻitaʻia poʻo le a le vaitaimi e le talafeagai mo le faʻaaogaina tumau o mea:

Faamaʻi pipisi. Afai e leʻi leva ona e maʻi malulu i ou laugutu poʻo i ai ni mea e maua ai se mageso i ou laugutu, ona avea lea ma taimi e sili ai pe a teʻena lenei gaioiga. Afai o oe lava e masani ona mageso, e sili atu lou le taliaina o le peʻa, pe alu i le fomaʻi aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ai ona ia faʻataʻitaʻia se puipuiga puipuia antivirus ae leʻi faʻatatauina le peʻa.

Aoao contraindications i le faʻaaogaina o le tumau teuteuga:

Maʻitaga ma faʻasusu. Diabetes mellitus. Afai e le matuia tele lenei faʻamaʻi, ona mafai lea ona fai le faʻataʻitaʻiga ma le tasi tulaga e te faʻatagaina ai le lagolago a lau endocrinologist. I le hepatitis, le teuteuga tumau e le faʻatagaina foi, aemaise lava pe a fai i cirrhosis o le ate. Le iai o le HIV siama ma le AIDS. Mativa toto coagulation. Eseese ituaiga o epilepsy. Ile vaitaimi ole tagata e ave fualaau e iai hormone. Agaʻi i allergies. Le vaitaimi o le vaitaimi palapala.

Ua faasa le peʻa ile laulu ole mata pe a le muamua talanoa ma se fomaʻi, i mea faapea:

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi taua O le i ai o faʻamaʻi oncological

Leaga tatino mata - pe faʻafefea ona faʻalelei?

Ole tele o taimi, e tele tamaʻitaʻi pe a uma ona asiasi ile faleoloa ma faʻapipiʻi tattoo e le iloa poʻo fea e o i ai pe faʻapefea ona nana le vaʻaiga a le matai. Ae aua le popole tele, aua i soo se tulaga e mafai ona e mauaina se fofo talafeagai. Mea muamua lava, alu i le salonona i se tagata poto masani faʻapitoa, tuu ia te ia e faʻamaonia pe mafai i lau mataupu ona faasaʻo ni mea sese.

Ma o lea, o a ni filifiliga mo le faʻamutaina ua le aoga le teuteuina tumau:

    Aveesea o tā peʻa faʻaaogaina se vailaʻau gaosi poʻo le laser. Pe a filifilia se tasi o le lua metotia, le loloto o pigment tui e taua tele matafaioi. Aveesea faʻaaoga ai se maualuga fofo o se fofo. I lenei tulaga, o le fofo e tatau ona tui i totonu o se nila loloto i lalo o le paʻu. Oʻo i lalo o le paʻu, e tupu mai ai se faʻafitauli i le va o le vaifofo ma le ie lanu, e mafua ai ona alu le vali. O lenei auala na o le au faigaluega agavaa. E mafai foi ona e taumafai e faʻagalugofie le leo o le peʻa o oe. Mo lenei faiga, faʻapitoa faʻapipiʻi e masani ona faʻamalieina mata o mata e lelei.O le iʻuga mafai ona vaʻaia i le sili atu ma le tasi vaiaso le masani ona faʻaaogaina le oloa. Ae e te leʻi amataina le faʻaaogaina o le oloa, ia mautinoa e faitau i faʻatonuga mo le faʻaaogaina. Afai e te manaʻo e tuputupu aʻe lau fulufulu mata, ia e tatau ona e faʻaaogaina e le aunoa uma ituaiga tupe mo le tuputupu aʻe o le vaisini mata.

Mafuaaga e le faia

  • Ua iloatino mata o le peʻa.

Ua iai nei tekinolosi micropigmentation. Ma e i ai foʻi aliʻi o loʻo malamalama lelei i lenei tekonolosi i Lusia. O le mea lea, afai e te manaʻo e fai ia oe lava mata mata tato o le a foliga masani masani e mafai, sauni i le faʻasologa mo le itiiti ifo i le ono masina ma totogi ia le itiiti ifo 20 afe rubles mo le faiga lava ia, ma toeititi lava tutusa aofaʻi mo faʻasaʻoga.

Ata: le mautonu mata le masani ai

Afai e taʻuina atu e iai se sili-poto e faia mata matagofie mo le 4 afe rubles, ona sauni lea mo mea e ofo ai.

O le mea lea, a o leʻi alu i le matai, e manaʻomia le tupu o lauulu i le tele e mafai ai. Ma mo lenei faʻamoemoe, oe mafai lava ona faʻaoga stimulants faapitoa mo le tuputupu aʻe o mata ma fulufulu mata.

Saili nisi mea. o le a le matafaioi microcurrents taaalo i cosmetology.

O a mea contraindications i ai le teuteu faʻataʻitaʻiga fraksel, faitau iinei.

Fia maua sau tato mata? Faitau le tau iinei.

  • Po ua latou le masani?

E masani lava o se malulu mafiafia o gel i fao, o le tanie i le ituaiga o moa grilled ma tato mata o mata o faʻailoga o le tamaoaiga. O lenei, o le natura ua iai i foliga masani. Ma o mea uma i luga ua alualu i luma ua manatu o le leaga tofo ma le leai o se sitaili. I luga o fonotaga e mafai ona e faʻafetaiaʻi faʻamatalaga a teineiti e viia ai le peʻa mata i soʻo se itu. Ae afai e te vaʻavaʻai i latou ata, e te malamalama o le "o le faʻatoʻaga faʻatasi e le mafai ona aveeseina mai le teine."

Manicure aulelei ma maualuga le aoga o le a i ai pea i foliga masani. I se tulaga tutusa, manaia lanu paʻu o le a fesoʻotaʻi pea ma le soifua maloloina. I le tulaga o le peʻa mata o mata, e tatau ona e maua le tutusa paleni i le va o le manaʻoga e faia mata feololo e sili ona faʻaali ma i le taimi lava e tasi e tausisia le sili atu masani o le ata.

  • O le vali e faʻaaoga mo le taualumaga e ono suia le lanu.

E masani lava, o le mafai ona suia le lanu e mafua i taugofie Saina fualaau. Ae o iinei e tatau i se tasi ona amanaia le mea moni e leai se tasi o le a faʻaaogaina ni pale taugata, lea e matua le suia ai le lanu, i le tau o taualumaga o 4000 rubles. O le a le faigofie tau tamaoaiga.

O le mea lea, e tatau ona e sauniuni mo le mea moni o le uliuli laulu mata o le a lanumoana lanumoana i luga o le taimi, lanu enaena o le a liua i piniki poʻo piliki. O nisi lanu e mafai ona avatua se lanu lanumeamata poʻo le lanu uliuli aʻo mou ese atu. O lenei lanu le fuafuaina e mafai ona tumau i le paʻu mo le tele o tausaga.

E masani ona pupula le lanu e le manaʻomia, e le mafai lava ona faʻalavelave i se vali fou. Muamua e tatau ona aveese le vali tuai ma se laser, ona toe faʻaaoga lea.

  • Totoina mafai ona avea ma faʻafitauli pe a suia lauulu lanu.

E i ai blondes oe faia i latou uliuli fulufuluina manoa ma e sili ona fiafia ia i latou lava. Ae o lenei mea e mamao mai tagata uma. O le mea lea, afai e te faia mata enaena enaena mo enaena lauulu, o le a manaʻomia ona toe vali lou laulu ma lauulu. Ma e le o le mea moni pe a uma le valiina o lou lava lauulu, o le mata mata o le a mafai ona lava nana le mama malamalama tattoo. O le tutusa le masani ai aʻafiaga e mafai ona maua pe a taumafai e toe fai lanu uliuli i se lanu malamalama.

  • Masalo faʻafitauli pe a suia le foliga o laulu mata.

O le pulu e faasolosolo ina mou atu lona malosi ma avea ma mea e le o vaaia. Ae e faʻaopopo atu i le vaega faʻapitoa ina ua uma ona fai le peʻa, o loʻo fai ni vailaʻau o loʻo fai ai le polokalame peʻa fai.

  • Atonu e le fiu.

Mafaufau e te ofuina le tutusa foliga i lea aso ma lea aso, masina ma lea masina. E te le fiu tele i lenei? Afai oe mautinoa i lou tumau, ona fai lea.

  • Mafai ona pa'ū i le tele o tausaga ma foliga foliga.

E oʻo lava i le aliʻi sili ona poto, e le mafai ona taʻu atu ia te oe pe o le a le umi e fai ai le peʻa. Nisi o le a leai se mea e totoe i le tausaga, ma nisi o le a matauina tulaga o le tattoo pe a mavae 5 tausaga. Afai o le taimi lava e tasi e matauina maliega o tisiki, ona fetuunai lea foliga ma le nofoaga o le laulu mata o le a faigata, ma o nisi taimi le mafai.

O le a le 3D eyebrow tattoo, aʻoaʻo le metotia i auiliiliga.

Ina ua aliali mai le laulu mata auala o mata mata peʻa, faitau iinei.

Matamata le vitio - ata muamua ma pe a uma mata o mata i lenei mataupu.

  • O le lamatiaga o le mauaina o se tulaga le faʻamalieina o taualumaga e maualuga tele.

I Moscow na, e sili atu nai lo 8 afe salalau e maua ai ni tautua tumau. Toetoe o matai uma ai paʻo. Ae ui i lea, o le tele o taimi i le vaega e mafai ai ona e vaʻaia na o se itu o le fulufulu mata ma fulufulu mata e tasi. O le mea lea, e matua le mafai ona iloiloina le sologa lelei o le ata pe a uma le faʻasologa o le ai ai ma ia ata.

  • 'O aʻafiaga mai faʻamaʻi pipisi.

Tagata uma iloa o se nila steril e faʻaaoga e tatau ona faʻaaogaina mo le taualumaga. Ae e leʻo iloa e tagata uma e oʻo i le nila e faʻamaʻi lava o loʻo i ai, e i ai lava le faʻaletonu o faʻamaʻi, ona o le feaveaʻi o masini o loʻo faʻaoga e faʻapipiʻi ai le peʻa e tatau foʻi ona faʻatautaia lava faʻapitoa.

O le mea lea, i le taimi o le faʻagasologa, e i ai le lamatia lava o le maua o lea tutusa viral hepatitis poʻo se isi siama toto e faʻataʻitaʻiina nifo ma fao kutikili togafitiga togafitiga.

  • Faʻaopoopo tausaga.

Ma atili faigofie, tattooing le matua. E lava le toe manatua o faʻataʻitaʻiga ma foliga na faia e se tasi na faia e se tasi o Tatu solo.

Ata: Julia Volkova ma laulu mata

Mai mea na muamua atu, e mafai ona tatou faaiʻuina: tattooing e mafai ona faia pe a na e faʻatuatuaina lau lagona o le lalelei, maua se lagona o faʻatatau ma e mafai moni ona e le faia e aunoa ma le tusia o ni mata i aso uma.

O le a le 3D eyebrow tattoo, aʻoaʻo le metotia i auiliiliga.

Fia maua sau tato mata? Faitau le tau iinei.

O le faʻanaunauga ia tumau le matagofie ma teuteuina lelei o se vala o le moni o se fafine. I lenei lalolagi, e mafai lenei mea ma le fesoasoani a masaniga tumau. Ae peitai, o lenei faiga e le saogalemu i taimi uma. Mafai ona ou maua se peʻa i le taimi o maʻitaga? O le tali saʻo i lenei fesili o le a fesoasoani e aloese ai mai faʻafitauli tau le soifua maloloina, faʻaletonu le mafaufau mai se faʻaletonu foliga i le lumanaʻi.

Aisea e le fautuaina ai le faʻaʻi i aso faigata

O le palapala atoa o le tamaʻitaʻi e faʻalagolago i fesuiaiga i le maualuga o hormone i lona tino. O le afa muamua o le palapala faʻasolosolo o atu i lalo o le puleaina o le estrogen, o le lua - progesterone. Tusa tuʻusaʻo i luma o le pule faʻatonutonu, le maualuga o itu e lua e paʻu i le taua. Atenatura fesoasoani i nei suiga i le tino o se fafine:

  • foliga ita
  • faʻafuasei le suia o lagona
  • lagona i soʻo se tiga aafiaga,
  • ua paʻu le paʻu o le teine, ma matala,
  • faateleina le toto
  • pustular rashes foliga mai i luga o le paʻu,
  • faʻaitiitia le paʻu o le tino i soʻo se mea e afaina ai.

Talu ai o le peʻa taʻaloga e faʻatasi ma se maʻi paʻu, e aoga le mafaufauina pe mafai ona maua se peʻa i le taimi o le palapala.

Tiga lagona

I le vaitaimi lea, o le tagata gasegase e tele atu gofie i soʻo se mea, tusa lava pe sili ona le taua, tiga lava faʻatosina. O se faʻailoga lea o fafine uma.

Tattoo i nofoaga ma paʻu paʻu (mo se faʻataʻitaʻiga, foliga), i totonu o nofoaga vavalalata mafua ai lagona sili atu le lelei. Afai o se teineititi e le o fetuʻunaʻia lelei i tiga i taimi masani, i le taimi lea soʻo se mea e faʻatupuina ai le ita e mafai ona mafua ai se le maitauina tali mai o le tino i le faʻavae o le pa'ū i lalo o le mamafa, o se taimi puʻupuʻu leiloa o le malamalama.

O le tulaga ua faʻafitauli e le mea moni e faapea, o le aveina o vailaʻau tiga e mafai ona mafua ai se tali teteʻe ma foliga mai o mageso i luga o le paʻu. Ole numera o vailaʻau tiga e tuʻufaʻatasia ai se vaega ole vasodilator. Ma e leʻo soona faʻatagaina lea tulaga. I lalo o le aafiaga o ia pulu, ua suia le ipu o le paʻu, faateleina le toto tafe, ma faateleina lona vevela. Lenei e faʻaitiitia ai le lelei o le ata.

Faateleina taimi faamalolo manuʻa

I nai aso muamua ina ua maeʻa le peʻa, o nofoaga o lona faʻaaogaina foliga lanu mumu, fulafula. O le palapala e tupu ile nofoaga tui ma le nila. I le aluga o taimi, o se fasi pepa iina. Lenei le le tumau le manuia. E tatau ona faʻaaluina i le 5-6 aso seʻi vagana le toe faʻaleleia o le paʻu, o le a le malolo manuʻa laiti.

I le taimi o le palapala faʻafuaseʻi, o lenei faiga e tuai. E tele mafuaaga mo lenei:

  • faateleina le toto fesoasoani i le tafe toto i totonu o le manua,
  • se itutino vaivai o le toto leiloa le mafai ona lafo uma lona malosi i le faamalologa.

Ole toto ose nofoaga lelei e faʻafouina ai meaola uma. Tele aofaiga ile nofoaga tui e faʻateleina le aʻafia o faʻamaʻi pipisi iina ma le atinaʻeina o suppuration.

Aafiaga le mautonu

Fesuiaiga o le tino i le tino aʻo leʻi fiva e tau atu i foliga vaaia o le mageso o le paʻu. Ua avea o ia ma palapala, maʻa. O nei mea uma e le nenefu ai lona fausaga. E faigata tele i le matai ona vavalo tonu pe o le a le auivi o le faʻataʻoto o le a avea pe a mavae le leiloa o paʻu edema.

Vali tui i le nofoaga tui ua fufuluina i edematous suavai ma toto. O nei vaega uma e tali faʻatasi ma le tasi. O le mea la ua tupu, o le lanu o le ata e ono pulu tele. Se ata na faia i le taimi lea, nai lo le uliuli, e ono maua ai se lanu lanumeamata.

Mafai ona ou faia fulufulu mata mata mo le paʻu? E manino le tali: "Leai." Ole avanoa lenei e maua ai se fulufulu lanumeamata pe palapala ma se faʻafitauli tele ile mafaufau.

Contraindications i le taualumaga

Ae le i manaʻo e maua se peʻa, e taua le fuaina o mea e lelei ma leaga. A o leʻi faia le faʻagasologa, e tatau ona e:

  • filifili se faleoloa ma tufuga ma tauleleia igoa,
  • faamautinoa o mea faigaluega uma
  • o le matai na galue i totigilima
  • faʻaaoga mea lelei
  • aofia ai contraindications mo le soifua maloloina mafuaʻaga.

Aisea e le mafai ai tū ma maʻi suka? O le mea moni o lenei faʻamaʻi o loʻo o faatasi ma suiga i le tino e le faʻatagaina uma ituaiga o manua e faʻamalolo masani. O le mea lea, e oʻo lava i le manuʻa e leai sona taua e o faʻatasi ma le faʻapipiʻi o le tino, e faʻamālōlō mo se taimi umi ma tiga tele. E tatau ona manatuaina o le taia o se peʻa e le saogalemu uma i lalo o tulaga nei.

  • gasegase faʻamaʻi o le ate ma fatuga ma le afaina o nei totoga,
  • toto maualuga, aemaise lava i tulaga e le talia ai e le tagata maʻi,
  • maitaga ma faʻasusu,
  • afaina i vailaʻau eseese
  • paʻu maʻi ma foliga mai o mageso i le nofoaga o le taualumaga,
  • herpetic eruppions.

O le faʻagasologa o loʻo talanoaina e fesoʻotaʻi ma nisi tiga. O lenei mea ua tupu i tina maitaga mafai ona mafua ai le faateleina o le leo uterine ma se lamatiaga mo le ola o le pepe e leʻi fanau.

A maeʻa ona afaina faʻamaʻi, e tatau ona alu le tagata mo se taimi e malosi ai ma toe malosi. O le mea lea, e mafai ona e faʻaogaina i lenei auala e le sili atu nai lo le masina pe a uma le toe faaleleia.

Aua neʻi e faʻatinoina ni peʻa i le nofoaga o molesole, areolas o loʻo sapasapaia. E aoga le mafaufau i le tele o taimi ae leʻi faia se filifiliga i se laugutu. O nofoaga uma o loʻo i luga e aofia i le lanu enaena. Ole tele ole mea e faʻaleagaina ai lona nila ona o se mea e mafai ona fesoasoani ile faʻatupulaia ole leaga o sela.

Nisi fafine tali atu i soʻo se paʻu manuʻa i le faʻavae o maʻila keloid (saʻoa, malo malosi). E mafai ona tupu se meaʻai tele i le lapoʻa tele e aunoa ma le tuʻu. O se faʻaiuga, o le le mafai ona tupu o le tuputupu aʻe e mafai ona le atoatoa foliga o le tagata gasegase. Ina ia aloese mai ia faigata, e le tatau ona faia ni faiga vave. E sili le alo ese mai le peʻa.

Faaiuga

E manaʻomia lava le faia o se peʻa i se mea ma le iloa. O ai na faia i le vaega o fulufulu mata pe laugutu le iloa le taua o le maua o le faamoemoe manuia taunuuga. Afai e te filifili i lenei faʻatonuga i le taimi o le palapala faʻafuaseʻi, o le ata e mafai ona faʻatumuina le pulu, sesega, maua se paolo e le manaomia. O nei faʻalavelave e mafai ona faia pe a le o le vaiaso mai le aso mulimuli o le palapala palapala.

Faʻafefea ona fai le peʻa i mata?

I le amataga, o loʻo iai ni metotia mo le tataina (valivali) o laulu mata: paolo, puʻupuʻu, laulu (faʻa Europa ma faʻatulagaga Asia), 3D voluma ma tusi lesona toe fausiaina. O le a ou le faamatala auiliili taʻitasi, ae o le a ou faamatalaina naʻo le faʻavae o lenei taualumaga. Ma oi latou o loʻo filifili pea e faia se peʻa, o le a aʻoaʻoina metotia taʻitasi a latou lava ma filifili le saʻo.

Faia o le lanu e faʻatautaia e se tattoo master poʻo se cosmetologist o loʻo ia te ia ona tomai faʻapitoa ma ua uma ona aʻoaʻoina faʻapitoa mo lea faʻagaioiga. I le taimi o le faʻagasologa, le faʻapitoa faʻapitoa ma le fesoasoani a se manipulator peni punitia le pito i luga o le paʻu ma tui le lanu lanu i se nila. O le taualuga e tusa ma 1.5 itula. O le taualumaga e matua tiga, faamasinoina e le iloiloga. E ui ina faʻaaoga le anesthetics i le lotoifale. Ina ua maeʻa, e manaʻomia le alu i se taimi e toe faʻaleleia ai ma tausi faʻaeteete mo le nofoaga togafitiga .

I le 99 pasene o mataupu, a mavae se taimi puʻupuʻu taimi, faʻasaʻoina o le a manaʻomia e faʻalelei e atoatoa lau feulu.

O le filifiliga a le matai o le a faia le tāina e matua taua. Fautuaina oe e te faʻamasani oe i lana atotupe, pe a iai . Poʻo le mea e alu i le matai i luga o le fautuaga a ana masani na i ai.

Tulaga lelei ma leaga o mata o mata

O le peʻa mata, faapea foi ma isi lava faiga, e iai lona lelei ma le leaga. Sei tatou malamalama, o nei tulaga lelei e taua.

O faʻaopopo e aofia ai:

  1. Faʻasaʻo taimi i mea vali.
  2. Tupe faʻaalu i luga ole tele o mata mata.
  3. Faaputu tupe i le asiasi eyebrow dyeing salon.
  4. Tatoʻa mo se taimi umi.
  5. Ua iloatino mata o le peʻa.
  6. Le mafai ona faʻasaʻoina le natura asymmetry o fulu mata.
  7. E le faʻatagaina oe e le mata mata i le sauna, vaitaʻele poʻo luga o le matafaga, ona e le alu ese le vali i lalo o le vai.

Leaga o le mata tattoo:

  • Ua iloatino mata o le peʻa.
  • Alu i fafo i faiga masani.
  • O lanu pigment mafai ona suia lanu i luga o le taimi, o lona uiga o le uliuli laulu e mafai ona liu lanumoana, enaena - piliki po o piniki, o nisi pigments mafai ona tuuina atu se lanu lanumeamata poʻo le lanu viole. O le mea pito sili ona faanoanoa o lenei le moomoo paolo i luga o le paʻu e mafai ona tumau mo le tele o tausaga.
  • Ole peʻa ole paʻu ole a avea ma faʻafitauli pe a suia le lauulu lanu poʻo manaʻo e suia le foliga ole laulu mata.
  • Atonu e le fiu.
  • I le tele o tausaga, e mafai ona "aau", o lona uiga, alu i lalo ma aano o foliga o le foliga
  • 'O aʻafiaga mai faʻamaʻi pipisi.
  • Faʻaopoopo tausaga.
  • E le toe aoga.
  • E mafai ona e mauaina na o le fesoasoani a le laser.
  • Maualuga maualuga ina ia maua se faʻamaliega iuga.
  • Tau maualuga o lenei taualumaga (ma isi faʻasaʻoga masani).

I loʻu manatu, mea e sili atu i luga e sili masalosalo, ma le ono mafai ona faʻeseese ai o mea mulimuli e lua.

Afai o mata e ala ile natura e matua le manuia, ia atonu e aoga le faʻasaʻo. E ui lava, i loʻu manatu, e mafai ona faia lea i se auala sili atu agamalu nai lo le tāina o peʻa. A o le teuga i saloni ma mea, ou te fai atu: o le a le ituaiga o teuina pe a le taualumaga lava le taugofie uma ma tutusa masani faasaʻo e le taugofie. I se faʻaopopoga, a maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o loʻo mulimuli mai se toe faʻafouina, lea e manaʻomia ai ona e faʻaalu tupe e toe faʻafoʻi ai le paʻu na aafia. Ou te le manatu o mea uma o loʻo i luga o le a taugofie nai lo le faʻatauina o se fulufulu mata mata po o le valivali mata o mata i totonu o le salon.

I le averesi, o le tau o se lelei tattoo eseʻesega totonu 20,000 rubles i le faʻagasologa. Faʻasaʻoga i totonu - 8000-10000. Afai e ofoina atu oe e faia le peulu mata mo 5000 rubles, o le faʻaletonu o le mauaina o se le lelei-lelei taunuuga faʻateleina tele.

Oe atonu na e maofa i le aitema "tataina mata o mata e le matauina", ou te faʻailoa i le faʻaopopo ma le minus. O le a ou faamatalaina. O mata pupula mata e taʻu mai ai mata susulu, a leai o le a foliga malie. Ma o le faʻamatalaga o le peʻa mata mo mata e sefe ai le taimi i luga o vali e manino lava pepelo. I loʻu manatu, ua faafeagai tattooed eyebrows faamalosia oe e faia foliga vali ma taufetuli leai se mea e te ono le manuia ai . Ia, afai e te le fuafuaina, o le mea moni, e taufaafefe pe faʻalumaina paaga i le galuega.

Contraindications i mata o mata peʻa

O loʻo iai ni faʻailogaina i lenei faʻasologa.

E matua faʻasaina lava ona fai soʻo se peʻa (fulufulu mata, laumata mata, laugutu - e le afaina) pe a fai o oe i se tasi o faʻamaʻi nei:

  • Diabetes mellitus.
  • Maʻi faʻamaʻi.
  • Bronchial sela.
  • Paʻu faamaʻi.
  • O se naunautaʻiga i le faʻavaeina o maʻila keloid.

E le fautuaina foʻi e fai lenei faʻasologa i aso faigata ma le malulu.

Aua le nanaina le iai o faʻamaʻi mai se fomaʻi faʻapitoa. Lenei tulaga e lamatia e le gata mo lou lalelei, ae e faʻapea foi mo lou soifua maloloina lautele!

O le poto masani o laʻu uo teine

Nei e uiga i iuga o le peʻa, sa ou maitauina e aʻu lava ia ma loʻu loto fiafia ou te leʻi toʻase i le faatauanau a Katerina. Na pau le mea e mafai ona ou fai atu e uiga i le faiga mai upu a se uo: sa matua tiga lava. Ma o le taunuuga sa matua leaga lava.

Ou te le iloa po o ai na fautuaina lenei “tagata poto faapitoa” ia te ia, ae sa fai lona lautele o ona mata. Ona ou fuaina lea o le lautele o laulu mata - 7 mm. O Katya o se teine ​​e sili ona mimita ma o ona foliga e laʻititi, ma o nei laulu mata e foliga mai o se faʻalavelave moni i ona foliga. Sa tagi o ia i se taimi umi lava e le gata i le iʻuga ma mai le mea na mulimuli ane tupu mai i lona laulu mata.

O le lua vaiaso muamua na paʻu mata male mata. Na tatau ona faʻataunuʻuina ma ni mea faigaluega faʻapitoa e tuʻuina atu taʻitoʻatasi (pei ona fai mai le matai). Ina ua mavae atu uma o papala, sa iloa manino le taunuuga, ma sa matua le manuia . Na alu Katya i le matai ina ia ona talisapaia lana galuega. Na fiafia le matai ma fai mai e foliga sili mea uma, ae i nisi nofoaga e te manaʻo e faʻafetaui. Sainia loa mo le faasaʻoina: toe, masi, afaina, faʻagaioiga, loimata.

O le taimi nei ua faapolopolo e Katya tupe e aveese nei mata mataga mai i ona foliga i le laser, ae mo le taimi nei, ua tatau ona ufitia i latou i ni mea faigaluega faapitoa ma tusi ni mata fou mai luga. O se suʻega le manuia lea na ia faia.

O le a le tala a cosmetologists e uiga i laulu mata peʻa?

O oe o le a maofa, ae o tagata lalelei faʻapitoa e faʻapea mai a faʻapea e leai se manaʻoga faʻapitoa, e sili foi le teena.

O le tuusaunoaga o ni nai mafuaaga: manino asymmetry ma maʻila faalenatura.

O isi uma finauga, e tusa ai ma cosmetologists, e le talitonuina. I se faʻaopopoga, latou te ofoina atu se auala talafeagai lelei mo i latou e le o mananaʻo e vali mata o latou mata i aso uma - o le henna lea.

Matua masani masani ma le afaina. Ma o le ata lanu e lautele: mai auro i lanu enaena enaena. I se faʻaopopoga, pe a faʻapipiʻi laulu mata i le henna, e le gata o le a faʻaalia ia i latou le lanu, ae e faʻamalosia ai foʻi faʻafetai i uiga aoga o le henna.

Ua faʻatuatuaina e le aulelei o tagata lalelei faʻaleaganuʻu ma faʻalenatura, faʻamamafaina lelei i le fesoasoani a laititi o mea teuteu foliga, foliga sili atu ona aulelei nai lo le tataina mata o mata, mata, laugutu ma isi mea. .

O e filifili pea: fai pe leai? Ona vaʻavaʻai lea i ata o teine ​​i luga o le Initaneti aʻo leʻi pe a maeʻa ona tataina mata o mata. O ou masalosalo e aveʻesea atoatoa.