Lauiloa

Self-braid rim: 5 manatu laa i lea laasaga

O le hairstyle o se tuʻufaʻatasia o se ata o teine ​​taʻitasi, aua e fesoasoani e faʻamamafa ai foliga foliga ma fatuina lau oe lava sitaili tulaga ese. E i ai le tele o lauulu mo lauulu o eseese uumi, o lea e leai se le lava o manatu. Ae o le tele o sui o le aulelei matagofie afa o tagata soifua na o le paie, aua ina ia mafai ona faia se laei matagofie ma teuteu lelei, e tatau ona e faʻaaluina se tele o le taimi. Matou te tuuina atu i lou mafaufau se aitia lelei i le auala e faʻaeʻe ai ou manoa: se lalaga faʻapipiʻi! Sei o tatou vaʻavaʻai i le auala e fausia ai ia ituaiga lauulu lava ia.

Scythe-bezel - o le a lea?

O lenei lalaga lalaga lalaga na faia e tamaitai Farani, oe, pei ona e iloa, e iloga i lo latou matagofie tofo ma le manaʻo ia foliga lalelei pea. I se taimi puupuu le mea na faia, o lenei lauulu lauulu salalau solo i totonu o tamaitai o atunuʻu eseese. Na faʻaaogaina foi e tagata Lusia le metotia o le lalagaina o se "Farani" tootoo, aua o le fausiaina, e te le manaʻomia le umi o lou lauulu: e talafeagai tusa lava pe naʻo ni uumi. E le gata i lea, o le fausiaina o se pito mai le lauulu e le tele se taimi. O le mea moni, i le amataga lava tulaga, pe a na o le a aʻoaʻoina oe e fai sou lavalava, oe o le a manaʻomia ona faʻaalu le 10-20 minute, ae i le lumanaʻi e mafai ona e faia lenei lauulu lauulu i ni tala se lua!

O le fili i le ulu o se auala lautele e foliga ese ma manaia. O lenei hairstyle e talafeagai mo toetoe o mataupu uma:

  • Mo laei o aso uma. Ina ia le faʻalavelaveina le lauulu, e lava lona faʻaiʻu i latou i luma o se lalutu-pito, ma i tua o le a latou paʻu matagofie i luga o lou tua,
  • Mo faʻapitoa taimi. O lenei lalagaina togafiti faʻaosofia isi. I soo se tulaga, o le lalaga-auili foliga mataina, ina ia mafai ona faia ma le saogalemu e alu i fafo. Afai e te manaʻo e faʻaopopo foliga i lau faʻatusa, ua fautuaina, e pupuni ai faʻasologa i galu malamalama,
  • Mo se faʻaipoipoga. Ina ia faʻataʻitaʻia foliga o teine ​​ma faʻamamita, e mafai ona e faia se lalaga-faʻailoga i le teine ​​faʻaipoipo mo se faʻaipoipoga. Ae ina ia foliga mai e le faigofie le laulu, e fautuaina e stylists aua le lafoa i mea teuteu lauulu o le a faʻaopopoina le mamalu i le foliga mai.

E i ai ituaiga fa amana-faʻapipiʻi: "French braid", "Dutch braid", "Dutch half-braid", "Braid braid". Ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai ia oe lava ia, faitau pea!

“Scythe-lace”: pe faʻafefea ona lalagaina?

O le maise fili, poʻo, e pei ona taʻua foi, o le Farani afa-fili, ua lalagaina i le tutusa lava auala e pei o se Farani fili, o le lalagaina metotia lea na tatou talanoaina i luga. O lenei hairstyle lalagaina sili atu vave ma faigofie. Sei o tatou vaʻavaʻai i se sitepu-i-sitepu auala mo le fausiaina o se laʻau lauulu:

  1. E pei o le tulaga muamua, vavaeese le pito i luga o lauulu mai le pito i lalo o le ulu. Ao mai lauulu e te le manaʻomia i le taimi o le galuega, i le fesoasoani a se ofuvae eli,
  2. Amata lalaga lalaga amata mai le itu taumatau po o le itu tauagavale, ae aua le lalagaina isi manoa i totonu. O lona uiga, o lou ulu o le a teuteuina i se ituaiga "laei" o lauulu,
  3. Faalelei lauulu lauulu ma le le vaaia o lauulu.

O lenei auala lalagaina e talafeagai mo tagata e umi le ulu o lauulu.

"Dutch afa lalaga"

O le eseʻesega i le va o le Dutch half-braid ma le braid Dutch e na o le tulaga o le lalagaina o le fusi e te le manaʻomia le lalagaina o lauulu i le lalaga faʻamavae, ae na o le fausiaina o se laulu i le faʻaaogaina o le lalagaina metotia faʻamatalaina o i luga.

Luga o loʻo fa ai metotia lalagaina o le lauiloa Farani braid-rim. I le taimi muamua tilotilo e foliga mai e faigata tele i le faia o sea laʻasaga, ae, o le mea moni, o ni nai itula o faʻataʻitaʻiga o le a foia mea uma.

Filifili filifiliga

E tele filifiliga mo le fausiaina o se rim mai curls!

Lalagaina o se lalaga 'ie mafai ona faʻatinoina e auala eseese, e faʻatatau i le avanoa maua ma le umi o le curls:

  • i se masani masani o tolu manoa, pe o fea itu itu e sui soʻo i luga ole ogatotonu. Lenei o le sili ona masani ai ma taugofie filifiliga, talafeagai tusa mo i latou e le masani ai i le faia-ia-oe lava faʻataʻitaʻiga,
  • i foliga o se puaʻa - o le "fusi" e ala i le mimilo o manoa - e talafeagai mo le fausiaina o se vave taoto e mafai ona faʻasaʻo i le pito ma se fulufulu ulu
  • Fulufulu 'ulu-Fulufulu' ie faʻapipiʻi faʻatagaina oe e maua sili faʻateleina laei ma e talafeagai mo tagata umi o lauulu,
  • i foliga o se "iʻa fagota" ma lua curls ua sopoia e le tasi le isi i le loka manifinifi.

Faufautua! Ina ia faʻataʻitaʻi na sili ona usitaʻi ma faigofie ona faʻaʻupuʻuina, e mafai ona faʻasūmūina faʻamau o la e te filiʻapeʻapeina.

Manatu 1: o se fasi fusi o ulu i se faigofie mamanu

O le faʻafaigofieina o le lalagaina o loʻo faʻatagaina oe e faia i soʻo se lauulu ma e oo lava i faʻailoga

O lea la, o le a tatou mafaufau muamua i le auala faigofie. Afai e te fiafia i le faʻapipiʻi lalaga tofa i le bezel mo oe lava, ona taʻu atu lea i lalo o faʻatonuga ia te oe:

  1. O le mea sili ona taua o le filifilia o se tasi loka o lauulu i autafa o le ulu, i le itu o malumalu,. E mafai ona e filifilia mo oe le mamao ma le latalata i lou lalaga faia ua faia.
  2. Taʻitasi ufi ia lalagaina e se tasi o metotia o loʻo taʻua i luga.
  3. Ina ua mavae lena matou faaeeina latou tutusa i le tasi ma le isi i le isi itu.
  4. O pito o lalaga lalagaina ua faʻasaʻo i fata i itu.

Faufautua! Afai o le umi o lou laulu e faʻatagaina, ona le manaʻomia lea e fai ni lua pigtails, tasi ua lava, o le pito o le a e te malupuipuia ma se fulufulu i le tutusa auala. I le pale, o le lalagaina o loʻo mafai ona faʻaopopo ma fusi ina ia aua neʻi alu ese.

Manatu 2: lalagaina o foliga ma piki

Laʻasaga i lea laasaga ata - faʻatonuga mo le fatuina o lalagaina i totonu o foliga i foliga o se "spikelet"

Mo teineiti e taʻitaʻia se olaga galue ma latou te le fia nofo i se nofoaga e tasi, o le faʻatonuga e faʻafefea ai ona fili se puaitila tiʻetiʻe ma matau e mautinoa ai lona tumau i le aso atoa e sili atu talafeagai:

  1. Sulu lemu le lauulu, matou te faia se itu itu.
  2. Mai le itu o le tele o le lauulu i le pito o le vaeluaina, filifili se tamai curl ma vaevaeina i ni 3 filo.
  3. I le ogatotonu laina, matou te faʻa sui le tuʻuina i lua pito sili, i totonu matou te faʻaopopoina loka manifinifi o le aofaʻi atoa o lauulu.
  4. E le taua le lalagaina o ufiufi i le iʻuga, ua lava le oʻo atu i le taliga o le tagata ma teuteu i se manaia lauulu lauulu.

Faufautua! O lenei sitaili foliga vaʻaia foʻi lelei ma fili i le sitaili o se iʻa iʻa.

Manatu 3: lalagaina foliga ma se fusi

O loʻo faʻaalia mai e le ata se faʻataʻitaʻiga o lalagaina i se lio o le ulu ma le utupoto i tua

A manaia auala mo i latou e na o le manaʻomia ona iloa le lalagaina o se puaʻa bezel, ae e manaʻo foi e maua se ata atoa mo soʻo se mea e tupu:

  1. Matou te selu ma vavae ese le laina muamua o lauulu, e sili ona latalata ile mata, mai le toeina o le laulu.
  2. Mai curls i luga o mata matou te faia se tasi pe lua lalagaina i soʻo se auala filifilia.
  3. Matou te aoina mai le lauulu o loʻo totoe i tua i totonu o se talo ma se fusipaʻu fulufulu, ato poʻo le fili, lea matou te gagau ma faʻapipiʻi ma lauulu i itu.
  4. Matou te tuʻuina se tasi poʻo le toʻalua o fusi i luga o le ulu ma faʻasaʻo i tafatafa o le fusipaʻu, ma nana le pito i totonu.

Manatu 4: Eleni laʻasaga faʻataʻitaʻiga

O se suiga o le Eleni laʻei o curls i le tuʻufaʻatasia ma se le masani ai lalagaina i foliga

Faatasi ai ma lenei filifiliga, e mafai ona e faʻataʻitaʻia i auala eseese, fatuina fou eseʻese eseʻesega. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe faʻafefea ona lalagaina se fusi i le faʻa Eleni faʻatasi ai ma se vaega faʻaʻofu, faʻamatala le faatonuga lea:

  1. I le pale, vaeluaina lauulu i 2 vaega ma se vavaeeseina.
  2. Matou te selu le vaega muamua i foliga ma oofu ile ofu fulufulu mo le sitaili Eleni.
  3. I le vaega lona lua o le lauulu ma se selu palasitika, matou vavaeeseina se tamai laina o curls, lea o le a matou faʻaaogaina o ni pikiapu mo le lumanaʻi pito.
  4. I le vaega muamua o le malumalu, filifili se curl, vaevae ia i ni vaega 3 ma fili i le tolu-laina pigtail, faasolosolo ona faaopoopo fusi mai le vaega lona lua o le lauulu. O le mea lea, tatou te tapunia le tagi ma le lalagaina i luma.
  5. Ua oʻo i le tulaga o le occipital region, matou te tuʻufaʻatasia uma lauulu i le pito i tua ma mimilo lemu i latou i tafatafa o le ofuvae.

Nisi o fesoasoani aoga

  • Aua le fili fili ile lauulu e mama, aua e matalaʻa. E mafai ona e fufuluina lau lauulu i loka ua e fuafuaina e fili, faʻapipiʻi sina pulu pe faʻapunaʻi i se varnish. Iʻuga - o le a faʻaliliuina le puaʻa sili sao ma sili atu ona tumau.
  • Tofotofo ma lalagaina eseese: spikelet, Farani fili, tourniquet.
  • Taumafai e aua le pipiʻi ma le mimiti le puaʻa, ae ia lava le mau e taofia ai lelei.

Faigofie pigtail rim: laasaga i lea laasaga faatonuga

O lenei fulufulu lauulu o le a faʻamamafaina le matagofie o lauulu umi. Ia maitauina o le umi e tatau ona lava e tuʻu le fili mai le taliga i le isi taliga.

  1. A iai sau tupe pe manao e tuʻu loka tatala i luma, ona e vaeluaina lea mai le malumalu i le isi malumalu, ma vaeluaina le lauulu i le pito i tua o le ulu ma le muaulu. Fia tuʻu i ou foliga matala, selu lou lauulu i tua. Ina ia faia le styling sili atu ona aoga, fai se faaputuga i tua o le ulu.
  2. Aoina le lauulu o le a fusiua ma se ofuvae i le fulufulu, aua le faʻamauina malosi. E fautuaina e fai ina ia latou le faʻalavelave.
  3. Ave se manoa o lauulu i tafatafa o le malumalu latalata i le pito i tua o le ulu ma fili lemu se puʻeuli. Faʻamau i se paʻu manifinifi.
  4. Tuu le pigtail i luga o le au mai le tasi taliga i le isi. I le isi itu o le ulu, tapuni lona pito i le vaaia.
  5. Sapalai i varnis e faapipii.
  6. Afai e te manaʻo, e mafai ona e lalagaina se isi fili i le isi itu o le ulu faʻaaoga le tutusa algorithm ma tuʻu i tafatafa o le muamua.


Farani pigtail rim: laasaga i lea laasaga laasaga

O lenei sitaili mafai ona faia toetoe lava i soʻo se lauulu laʻititi, tusa lava pe sili le puʻupuʻu. O le faʻavae e toetoe lava a tutusa e pei o lauulu lauulu muamua, ae e iai ni eseesega laʻititi.

  1. Vaelua le lauulu ma se tafailagi vaeluaina i le vaega o le a lalagaina i le lalagaina ma o le a tumau le tatalaina, matou te aoina i le siʻusiʻu.
  2. Amata togi mai le taliga i le isi itu, piki ni nai loka i taimi uma.
  3. A maeʻa, faʻapipiʻi ma se fulufulu paʻu i le lanu o lou lauulu ma faʻanusisi i varnesi.

Ina ia sili atu le maoaʻe le laulu i laei, taumafai e lalagaina isi fili, lalagaina o se lipine pe faʻaopopo fugalaʻau.

Faia-oe-oe faranesi fili

Afai e te manaʻo e aveese ni faʻailoga mai ou foliga, ona faʻapea lea o se laulu o lauulu e faʻavae i se Farani Farani. Faʻafetai ia te ia, ua mafai ona aveese ma le faaeteete lauulu mai le muaulu ma ia foliga sili ona manaia.

Ua i ai foʻi le pulupulu ma le lauulu manifinifi i le faʻasologa lea:

  1. I le itu taumatau, filifili se loka o lauulu i le pito o le muaulu, faia se itu vaega i luga atu o le taliga.
  2. O lo totoe totoe laʻau e aoina i le siʻu. Lea ua faia ina ia latou le faʻalavelave ai i le faʻatulagaina o se lauulu.
  3. O lenei e amata le lalagaina masani o se farani Farani o tolu manoa. O lauulu e maua i ni tamaʻi manoa i itu uma e lua o le peleni ma e suiina i le ogatotonu. Ole itu ole lalagaina o le isi taliga.
  4. Ole lalagaina e tatau ona faʻaauauina i tua o taliga e nana ai pito o le lauulu. E tusa ma le 2 cm le maualuga o taliga, o le pito o le puaʻa mafai ona faʻasaʻoina ma se laʻau le vaaia poʻo se ofuvae.
  5. Maua se fili i tua atu o le taliga, ma solo ese le lauulu e aoina i le siʻu.

Faʻafefea ona lalagaina se fili i le ulu

E eseʻese ese le lalagaina o lalagaina o ie i le ulu. O se laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo ia ituaiga lauulu e pei ona taua i lalo:

  1. O se tamai loka o lauulu e tu i tua atu o le taliga ma malepe i vaega e tolu. O le lalagaina amata le masani masani fulufulu Farani, pe a o le autafa itu i luga o le ogatotonu.
  2. I le faʻagasologa o le lalagaina, o lauulu mai luga ma lalo o loʻo faʻaopopo i le fili faʻaputuga i fusi laiti. O le itu o le lalagaina o loʻo i se lio.
  3. A lalagaina uma lauulu i totonu o le auvae, e leai se lalagaina o le lalagaina masani masani amata. Ole mea lea, e tatau ona taoto i le pito i tua i le fulufulu Farani ua uma ona faʻamauina, ma le pito ua faʻauʻuina ma se fusi ua eliina ma nana i totonu ole laulu.
  4. I le iuga, le fili-faʻamau ua faʻamautuina ma faʻapipiʻi. Ma le isi, o lauulu e mafai ona faʻatulagaina ma varnish.

Faigofie lopa lua-fili

O lenei hairstyle e talafeagai mo lauulu o 'eseʻese uumi ma fausaga, e aofia ai puʻupuʻu ma galugalu. E mafai ona e filiina se ie fili i lou lima e aunoa ma ni fesoasoani. Ae le i lalagaina, e manaʻomia ona e saunia mea faigaluega: selu, lua lauulu ulu, mea le vaaia, lauulu sapalai.

  1. I tua o taliga i le itu taumatau ma le itu tauagavale iloga ni fasi lauulu o laulu. Mai iinei o le a amataina lalagaina.
  2. Mai le filifilia vaega o le lauulu i itu uma e lua, fili i luga atu o ni tamaʻi puʻupuʻu.
  3. Togi le paʻu taʻitasi i le isi itu, fausia ai se lane. Faʻapipiʻi le pito i lalo o le puaʻa ma se pulou.
  4. Ina ia faia le laulu foliga foliga sili atu ona manaia, o le laulu i tua atu o le auvaʻa e mafai ona selu ma selu pe, faʻapena, tuu faatasi i totonu o se bun.
  5. Faalelei le laufali ua maeʻa ma varnish.

O le lomiga lona lua o le au o au laiga e toʻa lua o le fili i le na o le itu tauagavale, ona togi lea i le itu taumatau. A maeʻa, ona aoina lea o polututusi ile faʻaputuga ma teuteuina i se fulufulu lalelei.

Faʻamau lauulu ma se scythe-rim (Farani faʻafeagai)

O le pito i tua Farani toafilemu foliga sili tele ma sili atu nai lo masani. O le mea lea, o lenei filifiliga o lalagaina o mea sili mo le fatuina o se laulu fiafia foliga. E le gata i lea, o lauulu teuteu teuteu ma lopa ma rhinestones e mafai ona faʻaopopo i le au mai le lalaga 'ie. O le fesuiai Farani fili ma le rim mafai ona avea o se sili lelei filifiliga mo se laei lauulu.

Faʻafefea ona e fili lalagaina-faʻapipiʻi, e mafai ona e aʻoaʻo mai sitepu-i-laʻasaga faʻatonuga:

  1. I luga aʻe o le taliga, i le tasi itu, o se tamai fasi lauulu e tu i fafo ma e vaevaeina i ni vaega se tolu. O le fusi Farani e lalagaina i se isi itu, pe a o le pito i luga pito i luga o le ogatotonu.
  2. I le faiga o le lalagaina, o lauulu i le itu taumatau ma le itu tauagavale faʻatasi faʻatasi le fili i faʻamaʻi laiti.
  3. E tele auala e faʻauma ai lalagaina. O le filifiliga muamua o le mauaina o le fili i tua atu o le taliga mai le isi itu, faʻalelei ia i se paʻu laei poʻo se mea e le vaʻaia ma soloʻese le lauulu totoe. O le vaega lona lua o le faʻaauau pea le lalagaina i le sitaili tutusa ma faʻalelei le fili i le pito i tua ma se laʻau manaia lauulu.
  4. Afai na faia le lauulu mo se taimi faʻapitoa, e fautuaina e faʻalelei ia ile varnish.

A faʻataunuʻuina lenei filifiliga, e le fautuaina le au lalaga faʻamau e nana. I le isi itu, e fautuaina le tatalaina o sulu i itu uma e lua o le mata.

Lauulu ulu Fusi lauulu

Mai le faisua Farani faasee, maua se matagofie lalagaina faataamilo i le ulu ua maua. O le a faigata tele ia te ia ona faataunuuina. Ae peitai, o se lalaga-fili-faigofie o faigofie ona fili i se tamaititi.

Faʻafefea ona lalagaina o loʻo faʻamatalaina i se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga:

  1. Fai se vae vavaeina i le ogatotonu o le ulu.
  2. Fai se laina vaevaega i le pito sili ona maualuga o le ulu. O se taunuuga, o le lauulu e tatau ona vaeluaina i le 4 vaega.
  3. Braiding amata i le pito i lalo tauagavale vaega. O isi mea uma e mafai ona faʻatasia i ni paʻu (e tatau ona faʻamautuina vaega taʻitasi ma se isi paʻu).
  4. Filifili se uaea ma gagau i vaega 3. E lalagaina Farani fulufulu ma piki i uila mai fafo ma totonu.
  5. A maeʻa ni nai laʻasaga, e tatau ona amata ona tosoina lou lauulu e fatu ai se lalagaina o lalota.
  6. Faʻaauau le lalagaina i se lio, aua neʻi galo e toso lemu mai lopa mai le fili. O laʻau totoe o loʻo tatau ona iai lona fili faʻaʻeleʻele i se lalaga masani, ma faʻaosoina ma le faʻaeteete lauulu e sulu ai.
  7. Faʻataʻoto se toʻa fua i se liʻo. Faalelei ia ma le le vaaia ma varnish.

Fautuaga mo le lalagaina o se lalaga-ie

E le faigata ona puleaina tekonolosi uma o lalaga lalaga ie i le foliga o se peʻa pe afai e te tausisi i fautuaga nei:

  1. E faigofie ma vave le lalagaina o lauulu leaga. O le mea lea, pe a fai o le poto masani o le metotia, e te le manaʻomia le fufuluina o lou lauulu ae e te leʻi faia le laulu. Ma o le atamai o le a faigofie.
  2. Lauulu lauulu, aemaise pe a uma ona fufuluina lau lauulu, avea ma sili ona fluffy ma faigata ai ona fili se mea. Ina ia faʻaateteina i latou, e mafai ona e faʻaogaina sina puʻeu ia i latou. Ma o le lalaga-rim o le a sili atu le saʻo.
  3. Ae e te lei amata galue ma lauulu, e tatau ona e saunia muamua mea uma ma mea faigaluega ma auala mo le faʻamutaina o manoa ma faʻaaloalo manino i le laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo le faia o lauulu.

Le auiliiliga auiliiliga

O le bezel na faia naʻo le tasi lava le lauulu e faʻaogaina o se laʻei manaia ma le aulelei e aoga mo soʻo se matua, ae foliga sili ona lelei ma se teine ​​talavou. E mafai ona e faia se laʻei lauulu mo se tagata ma ni mea e fai ai curls - sao pe faʻatauvaʻa, pogisa pe malamalama, ma pe puʻupuʻu pe umi. O le faʻaopopoga lelei o le mafai lea ona ofuina ma soʻo se ituaiga lavalava - mai pisinisi i taʻaloga.

O le bezel o se faiga masani ma e talafeagai mo soo se ofuina filifiliga:

Fai e oe lava ia lauulu lauulu filifiliga

E tele auala e lalagaina ai se pito mai lauulu. E aofia ai ma le faʻaaogaina o togi (nofofua pe faalua) poʻo Farani braids o le faʻavae. Ma le isi mea, e le mafai ona maeʻa le lalagaina e oʻo i le iʻuga, ae i le malumalu lona lua e toe faʻalelei ia lalaga lalafi ma lalafi i lalo o le vaega o totoe o le fulufulu.

Filifiliga vave ma lauulu malulu

I le le i ai o se taimi mo lalagaina ma o le poto masani i le auala e faia ai se pito mai lauulu, e mafai ona faʻafaigofie faʻailo - mai lua lalagaina manifinifi. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona e faia e aunoa ma selu ma gusi. O le ae manaʻomia foi ni nai "le iloa."

I luga o itu uma o le ulu i le itu o taliga, e lua vavaeese ua vavaeese mai le vaega autu o le fulufulu, filifili se mafiafia e fuafua i lou oe lava fiafia. O loka faʻamaʻimau e faʻamautuina ma lauulu. Taʻitasi le curl avea ma faʻavae o se puaʻa masani, o le iʻuga o loʻo totoe e tutusa ma 2-4 cm. O lenei e tatau ona afifi se tasi fili i luga o le ulu ma maumaututu teisi i lalo ifo o taliga. O le lona lua o loʻo tuʻuina faʻatasi, sosolo i tua i le 1-2 cm. Ma mea e totoe ai pea ua saʻoloto pe tuʻu i se laulu.

Lauulu Torsion Hairstyle

E i ai le filifiliga lea e mafai ai ona taʻimua le ofe o le fili nai lo le fili. E ui lava o le a manaʻomia ni tulaga le mautonu ma le i ai o se selu, varnish ma tutusa uma "le vaaia". Ua vavaeeseina curls i taimi uma, faʻamautu ile varnish ma mimilo ma flagella. O lenei ua mulimulitaʻi i le faʻataʻamilomilo o lulu faʻataʻaliʻoliʻo i le ulu ma faʻalelei le laulu o loʻo i itu uma e lua.

O le pupuʻu lauulu e manaʻomia ni suiga i le faiga - muamua, vavaeʻese o lauulu laʻasaga e talafeagai (2 vaega e tatau ona le tutusa), viliina faʻasologa ma le gaoioi mai soʻo se taliga i le malumalu i le itu faʻafeagai. I le gasologa o galuega, auala puʻupuʻu tatau ona faʻaofi i totonu o le fili, faʻamautu ma varnish ma "le vaaia".

Faamatalaga faaopoopo

Afai e te manaʻo, e faigofie ona faʻaleleia atili le laulu, faʻalauteleina lona tulaga ese ma faʻaopopo ni nai elemene i lau aotelega faiga. Ina ia faia lenei mea, o le 'ie vava faʻaopopo faʻaopoopo i ai ma le fesoasoani a "le vaaia" ma fulufulu ulu. Afai o lenei mea e mafai ai ona e faia se sitaili o lavalava ma mea e tutupu, lipine, tetele lauulu, filifili ma filo o filo, lalagaina i totonu o lauulu, e le faʻalavelave. O fugalaʻau lapoa i luga o le pito e foliga manaia pe a ofuina i aso uma pe i se pati. Le tutusa lava faʻatinoga o loʻo faia e ni pulou pei o se palealii.

O le ata e faʻatumu ai le laulu o le lalaga 'ie faʻamavaeina ua sili atu le aulelei ma fememeaʻi. I le taimi lava e tasi, o le a le tele se taimi e fausiaina ai. Ma o le taunuuga o le a aoga ma manatua pea.

Manatu 5: Faiga foliga pepelo

O uumi uumi mai le lalagaina o le a tautua e avea ma filifiliga sili mo se tulaga le masani ai ma matagofie.

E te manaʻo e faʻateʻi tagata uma i le pati? Ma o le laulu lauulu - o se fili lalaga i le ituaiga o sese faʻailoga o le a fetaui ma oe:

  1. I le pito i luga, vaevae le lauulu i 2 vaega.
  2. Filifiliina se vilivaeina i le itu, matou te faia se masani lalagaina o tolu manoa i soʻo se umi manaʻomia.
  3. I le taimi lava e tasi, tatou te amata faʻaopopo tamai loka mai luga e oʻo atu ile pito i luga.
  4. O le mea lea, sa matou fili fili sese i se taamilosaga i le laina o le muaulu, o le pito lea tatou te faʻamauina i se lauulu.

I le averesi, o le tau mo lavelave teuteu i totonu ole fale e mai le 1.5 i le 4 afe rubles, ae e mafai ona e faia e oe lava

O lenei o le fesili pe faʻafefea ona lalagaina se fusi faʻamama e foaʻi i lou lauulu foliga foliga manaia o le a le afaina ai oe, aua e mafai ona filifilia soʻo se tasi o filifiliga faʻamatala i luga e le lagona.

Taumafai e faʻataʻitaʻi le fausiaina o lauulu ala i le matamata i le vitio i totonu o lenei tusitusiga, lea e mautinoa e te maua i le tele o le aoga ma vaʻaia faʻamatalaga mo oe lava. A iai se mea e le manino pe e iai ni faʻamatalaga i luga o le mataupu, e mafai ona e tuʻua i latou i tala.

Lauulu fulufulu faʻaaogaina le metotia French Braid

Laasaga 1 Amata i le vavaeeseina o le pito i luma o lauulu mai le vavaeina i le itu tauagavale. Ave le toe vaega o le lauulu i tua ma malupuipuia i se pulou.

Laasaga 2 Ave se vaega o lauulu e latalata i le vavaeeseina (i le lautele o le itu) ma vaevaeina i ni vaega se tolu.

Laasaga 3 Tuu le pito i tua i le ogatotonu.

Laasaga 4 Ia lafo le pito i luma i le ogatotonu.

Laasaga 5 Toe togi le sulugatiti pito i tua i le ogatotonu toe, ona tago lea i le lavalava laʻau o loʻo i le tulaga tutusa ma le muamua ma tuu i totonu o lena filo.

Laasaga 6 Le isi, lafo le pito i luma i le ogatotonu ma aofia i totonu o le muamua lalagaina o laulu e tutusa i le tutusa ma lenei filifili.

Laasaga 7 Toe fai laasaga 5 ma le 6 seia e taunuu i se nofoaga latalata i le pito o lou taliga agavale.

Laasaga 8 Faʻasaʻo le maʻa poʻo le tasi pe lua e le o vaʻaia.

Laasaga 9 Faʻamatagofie le lauulu sa saeina i tua.

Fulufulu fulufulu e faʻaaogaina le metotia o le "Braid-lace" ("French half-braid")

Laasaga 1 Amata i le vavaeeseina o le pito i luma o lauulu mai le vaeluaina i le taliga agavale, aveese le toega o le lauulu i tua ma malupuipuia ma se lauulu lauulu.

Laasaga 2 Ave se vaega o lauulu e latalata i le vavaeeseina (i le lautele o le itu) ma vaevaeina i ni vaega se tolu.

Laasaga 3 Tuu le pito i tua i le ogatotonu.

Laasaga 4 Ia lafo le pito i luma i le ogatotonu.

Laasaga 5 Toe togi le pito i tua i le ogatotonu toe (e aunoa ma lalagaina faʻapipiʻi sili atu fili).

Laasaga 6 Le isi, lafo le pito i luma i le ogatotonu ma aofia i totonu o le muamua lalagaina o laulu e tutusa i le tutusa ma lenei filifili.

Laasaga 7 Toe fai laasaga 5 ma le 6 seia e taunuu i se nofoaga latalata i le pito o lou taliga agavale.

Laasaga 8 Faʻasaʻo le maʻa poʻo le tasi pe lua e le o vaʻaia.

Laasaga 9 Faʻamatagofie le lauulu sa saeina i tua.

Fulufulu 'ulu o Holani

Laasaga 1 Amata i le vavaeeseina o le pito i luma o lauulu mai le vaeluaina i le taliga agavale, aveese le toega o le lauulu i tua ma malupuipuia ma se lauulu lauulu.

Laasaga 2 Ave se vaega o lauulu e latalata i le vavaeeseina (i le lautele o le itu) ma vaevaeina i ni vaega se tolu.

Laasaga 3 Tufa le pito i tua o lalo o le ogatotonu.

Laasaga 4 Ia pasia le pito i luma o le vaega ogatotonu.

Laasaga 5 Toe seʻe le faʻasologa pito i tua i lalo o le ogatotonu, ona tago lea i le lavalava laʻau o loʻo i ai le tulaga tutusa ma le muamua ma aofia ai i totonu o le faʻasologa.

Laasaga 6 Sosoo ai, pasi le pito i luma o lalo o le ogatotonu ma aofia i totonu o le muamua lalagaina o laulu e tutusa i le tulaga ma lenei filifili.

Laasaga 7 Toe fai laasaga 5 ma le 6 seia e taunuu i se nofoaga latalata i le pito o lou taliga agavale.

Laasaga 8 Faʻasaʻo le maʻa poʻo le tasi pe lua e le o vaʻaia.

Laasaga 9 Faʻamatagofie le lauulu sa saeina i tua.

Lauulu fulufulu faʻaaogaina le Dutch Half-Braid metotia

Laasaga 1 Amata i le vavaeeseina o le pito i luma o lauulu mai le vaeluaina i le taliga agavale, aveese le toega o le lauulu i tua ma malupuipuia ma se lauulu lauulu.

Laasaga 2 Ave se vaega o lauulu e latalata i le vavaeeseina (i le lautele o le itu) ma vaevaeina i ni vaega se tolu.

Laasaga 3 Tufa le pito i tua o lalo o le ogatotonu.

Laasaga 4 Ia pasia le pito i luma o le vaega ogatotonu.

Laasaga 5 Toe filo le pito i tua toe i lalo o le ogatotonu (e aunoa ma lalagaina faʻapipiʻi sili atu fili).

Laasaga 6 Sosoo ai, pasi le pito i luma o lalo o le ogatotonu ma aofia i totonu o le muamua lalagaina o laulu e tutusa i le tulaga ma lenei filifili.

Laasaga 7 Toe fai laasaga 5 ma le 6 seia e taunuu i se nofoaga latalata i le pito o lou taliga agavale.

Laasaga 8 Faʻasaʻo le maʻa poʻo le tasi pe lua e le o vaʻaia.

Laasaga 9 Faʻamatagofie le lauulu sa saeina i tua.

O lenei pou o se faʻaliliuga o se lesona mai le lauiloa aulelei blogger ma weaver MissySue! E mafai ona maua le uluaʻi ii. Ou te talia foi faʻatonuga mo faaliliuga o isi lesona e te fiafia i ai (lesitala ile PM poʻo ni faʻamatalaga). Faʻaliliuga mai ia Ray. ^ _ ^

Taʻitaʻi bezel ma lauulu malulu

O le auala e sili ona faigofie ma taatele e lalagaina ai se ufiufi mai i lane, ma sili atu, mai le lua '' auvae, o loo faatinoina e faapea:

  • Sii le lauulu i le pale i se selu masani.
  • Vavaeese le filo i lalo o le vaega tele o lauulu e sili atu i luga aʻe o le taliga ma fili i le puaʻa masani.
  • Nonoa puaʻa ua maua i se fusitaʻu ma le fuluga i le tosoina ona vaega.
  • Le faia foʻi mai le isi itu, o lona uiga o le taliga lona lua.
  • Faala le pito o togi taʻitasi i le isi taliga ma tutuʻi i tua atu.
  • Faasaʻo le lauulu i le valavala o le fili i mea faʻapipiʻi.

O se foliga matagofie na faia ma se uaea mimilo lemu

Ole isi suiga ole ata masani o le fili-rim i le tuʻufaʻatasiga ma lauulu laʻititi, e maua ai foliga o le alofa faʻaau ma mea na tutupu ai.

I lenei hairstyle, o le bezel e fili i le faʻaaogaina o le plait metotia:

  • Vavaeese se tamai filo i itu uma i lalo o le fulufulu mamoe.
  • Vaelua taʻitasi i vaega e lua ma faʻamau i se faʻasologa.
  • Toso tulimanu uma e lua o le auvae i le isi itu ma tutuʻi.

Muamua auala:

  • Vavaeese lauulu i luma ma tua.
  • Aoina le tua i le faʻasolo ina ia le faʻalavelave ai.
  • Amata lalagaina ma se manifinifi manifinifi i luga o le taliga ma mai luma o le lauulu lalagaina se filo Farani milo.
  • Oe manaʻo e faʻasolo agaʻi i le muaulu, ma faʻaopopo ni manoa fou i le fili i le na o le itu pito i tua ma tuʻu i lalo o le tafatafa, ae le o luga.
  • Nonoa le puaa, nonoa i se fusi uaua, afifi i lalo o le fulufulu mama o le lauulu ma faapipii atu.

Scythe bezel mo lauulu pupuu (5 manatu)

  1. Fulufulu ulu farani Farani:
  • Vaevae le lauulu i ni vaega se lua - luma ma tua.
  • Mai le pito i luma, fili i se masani Spikelet Farani, amata i se manoa manifinifi latalata i se tasi o taliga ma faaopoopo ni manoa mai le muaulu.
  • Faʻamau le tootoʻo i lalo o le lauulu manifinifi na totoe.
  1. Faʻalua Tenimaka fili-liʻo:
  • Uu se loka mafiafia o lauulu i luma ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua.
  • Toto faʻateʻa le mamao afa ina ia 'aua le faʻalavelave.
  • Mai le afa latalata, amata mai le itu, fili i le tele o Tenimaka fili (feliuaʻi Farani), fili i le pito i le pito i lalo ma se puaʻa masani ma nonoa.
  • Fai tutusa ile afa mamao, Tatuʻa muamua.
  • Fulu le pigtails ma ufiufi o latou pito i lalo o le tele o lauulu tuua.

  1. Volumetric Danish pulou-flange i le tasi itu:
  • O le lalagaina metotia e tutusa lelei ma fulufulu Lulu filo lua, naʻo le filo e le manaʻomia ona vaeluaina i le afa, ae vave ona fili se volumetric braid-rim.
  1. Milo filo bezel:
  • Vavaeese luma o le lauulu.
  • Ave se manifinifi manifinifi mai le vaeluaina, vaevae i ni vaega se lua ma vili latou tasi ma le isi.
  • Mai le paʻepaʻe fua i le pito i luma, uu se isi manoa ma mimilo mai se tasi o le afa o le afa muamua.
  • Ma le isi, o le faʻailogaina flagellum ua milo faʻatasi ma le afa lona lua o le muamua loka, naʻo oe e tatau ona mimilo i le itu faʻafeagai.
  • Fai ni gaioiga faʻapena ma lauulu uma i luma ole laulu, alu i lalo i le taliga.
  • Toe faʻamau lelei le pigtail-mimilo ma se ofu lelei, ma nana le pito i lalo o le lauulu mai tua.
  1. Viking-sitaili scythe-bezel:
  • Vaevae le lauulu i ni vaega se lua ma se vavae ese.
  • I le pito i luma, vavae ese i le ogatotonu vaeluaina se loka o lauulu ina ia i totonu o le ulu.
  • Vavaeese se tamai filo mai le mamao o le pito o le unta na maua mai ma, agai i luma i le muaulu, lalagaina se fusi ua avea ma milo Farani.
  • A uma le lauulu, vaevae le pito na totoe i ni vaega se lua ma mai totoa uma se puʻei masani.
  • Faapipiiina pigtails maua i itu eseese ma nana le pito i lalo o le vaega o totoe o le lauulu.

Fufuluina o se lalaga-ui mai tamai siʻusiʻu (mai i ofu mafiafia)

  • E pei foi o le lalagaina o soʻo se vaʻai, oe manaʻomia le vaevaeina o lauulu ia i latou e fili ai le fili ma latou o loʻo totoe pea lo latou lalagaina.
  • Vavaeese le vaega mo lalagaina i ni manoa laiti, fai o le solofanua solofanua mai i tulimanu taʻitasi faʻaaogaina le suauʻu silika i le lanu o le lauulu.
  • A feosofi solo i le ulu, fili i le fili o fusipaʻu - vaeluaina le iʻu muamua i le afa, tusi i le va o le lua o le lona lua, ma nonoa pito o le muamua i le isi tulimanu, vaevae i le afa o le itu lea na muamua ma tusi le isi i le va o ona vaega ma isi seia oʻo ina uma siusiu.
  • Faʻasaʻo le pito o le fili i le mea o loʻo totoe ai le lauulu (e mafai ona e le o vaʻaia, pe nonoa ma se paʻu ia faʻamamaʻi ile fulufulu manifinifi ole laulu).
  • Faasalalau le fili-pito i luga e ala i le faalauiloaina o vaega.

Se manifinifi manifinifi-faafoliga o se Farani vaipuna

  • Selu le lauulu ma fai se itu e valavala i le ogatotonu o le ulu.
  • Vavaeese se tamai filo mai le vaega tele i le vavaeeseina ma fili i le masani fili i le tolu o latou manoa.
  • Tuu ou tamatamaʻilima i le vaega muamua o le fili ma faʻataʻalo i ona luga se manoa manifinifi na pueina latalata i le muaulu (luma i tua).
  • Toso loka faʻasolosolo i vaega taʻitasi o le fili i luga o le muaulu.
  • Ua taunuu i le malumalu, nana le toega o le fili i lalo o lona lauulu manifinifi ma sasa.
  • Faasaʻo le lauulu.

O filifiliga uma mo le fili-rim o loʻo faʻamatalaina i luga e mafai ona faʻaogaina e le gata i le laulu malulu, ae faʻapea foʻi ma le siʻusiʻu, 'ie' poʻo seisi lava sitaili.