Misi faʻamatalaina

O le luluina o lauulu i se miti: 5 tuʻutuʻuga o le vaega o le miti e tatau ona e faʻaeteete i ai

Miti faʻamatalaina lulu tafi. O le luluina o lona ulu i se miti, o loʻo faʻailoa mai ai le faʻatapulaʻaina, o le teʻena o le taimi ua tuanaʻi, i se auala masani o le olaga, ona o le le mafai ona ola i tulaga tuai. E mafai ona popole i mea toetoe o vaega uma o le olaga, o le mea lea, pe a o le suia le faʻailoga o le moe, e tatau ona e mafaufau lelei i faʻatasi ma faʻailoga, atoa ai ma faʻafitauli e iai moni i le olaga i le taimi o le miti. Ma oi latou, talu ai o le faʻailoga o le pulu poʻo le tafi ulu i se isi tulaga o le a le moemiti iai. O le isi mea, o le a le mea o le a tupu mai ai ni faʻasologa o suiga?

I tulaga o feusuaiga.

O le tosoina o se mea mafanafana (pubis) i se miti o lona uiga o le leiloa o puipuiga masini i tulaga o feusuaiga, fesoʻotaʻiga. Lapataiga lapatai mai ole soona agavale, le faʻaaloalo male faatamala.

Ole fulufulu tino ole laulu i nofoaga saʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, vae, lalo o le faʻaʻi ole tu ile tino (pei ona masani ai le olaga, ia te oe) - ile soʻona sili atu ile tatou tagata e fesoʻotaʻi ile ata, foliga. Afai o oe i le olaga e le o popole i foliga ma tulaga o le tino, o se miti e faʻailoa mai ai le ono maʻimauina o tupe.

Ou te toe mafaufau ma le loto i ai. Afai o le olaga o loo e masani ona masani i le faafitauli o lauulu tuputupu ae po o ua leai, po o foliga vaaia ona o lauulu, moe mafai ona atagia mai ai ou manatu ma popolega. E leai sona uiga. O le miti lea e unaʻiina ai le agaga.

O le tafiina o laulu i ni mea e le tatau ai, mo se faʻataʻitaʻiga i lima (e masani ona le iai pe leai foi i le tafi) - i mea leiloa ma faʻaletonu. Ma le teuteuina o laulu mata - i le maasiasi, faʻasalaga. O isi taimi e maʻi, leai se malosi.

O le tosoina o foliga o se fafine i se miti e toetoe lava o se miti i mataupu o tiga tiga e uiga i foliga vaaia (masani lava i luma o sea miti i le olaga na e mafaufau i ai). Afai i lau miti a se tagata ese poʻo se fafine le iloa e luluina ona mata, miti faʻaalia se tagata e le o alu i lana pisinisi. Mai le taupulepulega o le miti, e manaʻomia ona e mautinoa le mea lea e te faia (pe aisea na e vaʻaia ai lenei mea i se miti).

A faʻamama e se tasi oe - le manaʻo e maua au tupe faʻatau i au tupe faʻaalu, e aofia ai ma le pepelo. A e tafi seisi - o le manaʻo lava lea e tasi, ae i se isi faʻasologa o tagata fai mea.

O le tosoina o se tamaloa i le miti o se suiga o le fiafia pe a faʻapea e masani le tamaloa ia te oe. Afai o se tasi na tafi esea lana 'ava i se miti, miti o lona uiga o le iʻuga o se vaitaimi lelei o le olaga, sosoo ai ma le leai o se tupe, ma ono leai se galuega.

O le seleina o lauulu, lea e tupu vave, o se sili aoga lelei, tamaoaiga.

Tiligi lauulu: e i ai se miti leaga mo tagata uma?

O molimau o loʻo auai i se lotu poʻo se atunuʻu i totonu mo se taimi umi (i luga o tala faʻasolopito) o se ulu pulu na manatu o se faʻataʻitaʻiga poʻo se faʻailoga o le tulaga maualuga o agafesootai e mafai ona toʻafilemu - aua mo i latou o le luluina o latou laulu i se miti e mafai ona faauigaina o le faateleina o le tulaga po o le soifua maloloina.

O nisi o tusi o miti faʻaonapo nei talitonu o le luluina o se tagata i se miti, e fesoʻotaʻi ma aso nei manatu e uiga i se manuia ma manuia tagata, o lona uiga suiga lelei.

I soʻo se tulaga, ae e leʻi faʻamatalaina le miti lea na e fai ai lau fulufulu ma lauulu, e tatau ona e faʻamaninoina ni mea. Sili atu 5:

  1. Agalelei, ituaiga tuʻufaʻatasiga o le fai miti - i nisi malo, mo se faʻataʻitaʻiga, o le seleina o lauulu i luga o le ulu o se mea masani masani, ona o tu ma aga ma aganuʻu. O le mea lea, o le seleina o le lauulu i luga o le ulu i se miti o le ai ai se uiga ese mo latou nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, o le musika a papa, mo ia o le umi o le laulu e taua mo le faʻaalia o ia lava i fatufatuga ma le manuia i le olaga.
  2. O le kenera o le miti - o lona uiga faʻatusa o le luluina ua ese mo aliʻi ma fafine.
  3. Tuiina o le vaega o le tino: ulu, auvae, poʻo le décolleté.
  4. O ai le mafuaʻaga o le tafi: le moemiti o ia lava poʻo se isi tagata i le miti: e tafi se tasi i le miti ma ia lava - o nei uiga eseese e lua.
  5. O ai e saisaina moni: se tagata o loʻo i ai se miti poʻo se isi amio i se miti togafiti.

I le faaopoopo atu i nei uiga masani, o lagona ma teuteuga e o faatasi ma le miti e taua: o le vaitau, o le tulaga o le mafaufau o le moemiti (lagona pe a matamata i le miti), le iai o isi faʻailoga (elemene, libido, ma isi mea faapena).

A mimigi e le tagata lona lauulu, e miti ia

Mo saʻo decoding, e tatau ona manatua le auiliiliga uma e o faatasi ma le poloka. O le mea lea, afai i se miti sa i ai se taimi pogisa o le aso, o se vaitau e le fiafia ai mo le miti (maukeni paʻu, malulu malulu) po o se tulaga lautele o le atuatuvale, faanatinati, maasiasi, o lona uiga o le moe ua atili leaga pe a fua atu i le i ai o mea le lelei.

O lea, afai e te le manaʻo e tafi, ae o se tasi na mafua ai ona e maasiasi i luma o lau uo faigaluega, ona e foliga mai o le a e feagai ai ma faʻafitauli tetele i le galuega, o le iʻuga o au galuega. Ae ui i lea, o nisi miti tusi e le pogisa faʻamatala uiga sulu:

  • O se tamaloa ua vaʻaia o ia lava e luluina lona ulu, e mafai ona iloa le miti o se suiga o le olaga na faia e ia lava ana taumafaiga. Na valoia e Wang - ua ia manatu ua paʻu le lauulu o se faʻafitauli masani o le tuputupu aʻe, o le suiga i se tulaga fou o le olaga. Lauulu o lona uiga o le taimi ua tuanai, lea e tatau ona vaeluaina e aunoa ma le salamo.
  • I tusi miti Rusia (Tsvetkov et al.) O le seleina o le lauulu i luga o le ulu i le miti o lona uiga o le leiloa, o le tele lava o mea mea pe i le itu o se galuega. Matauina le tafiina o se tagata ese o lona uiga o le ae le ausiaina le fuafuaina faʻateleina tupe mama.
  • Le uiga leaga o le miti a Mosalemi tusi miti: o se tala o se maʻi ogaoga po o le maasiasi. Ae ui i lea, o le seleina o le lauulu i se miti i luga o le ulu o se isi tagata e le isalama o lona uiga o se lelei faailoga: o le mauaina o tulaga lautele, faaaloalo.
  • E tusa ai ma le miti a Miller tusi, tafi lona ulu o lona uiga o le puleaina o le tulaga i totonu o le fale ma i le tautua. O le matauina o isi o loʻo faʻauigaina o se manaʻo mo pule, ae o le le mafai ona faʻataunuʻuina le fuafuaga ona o le timiʻa poʻo le leai o se malosi.

O le iloa o le a le moe o lona uiga, e tatau ona e auiliiliga le tulaga moni i le galuega pe i le aiga ma faia fetuunaiga i le amio ma auala o le faʻatinoina o fuafuaga.

Tulu le ava

I tusi miti a Rusia, o le leiloa o le 'ava e mafua mai i le tafiina po o le tipi o lona uiga o le leiloa o meafaitino poʻo amioga taua, o le leiloa o le faʻaaloalo. O le tagata aulelei ua teteʻe o lona uiga o se misa lea na mafua ai faafitauli matuiā, tauimasui.

O se faʻaupuga miti a Mosalemi e faʻamatalaina le tulaga i se auala tutusa: o le tafi o le lauulu o le 'ava ma le migi o se faʻalavelave mo le taʻuleleia.

Tusi mo miti o aso nei e sili atu le faamaoni i le mimiti miti:

  • A faʻamalieina le fai miti i le iʻuga: e lamolemole le paʻu - ona maua lea o le manuia i lana matata ma fafine.
  • I le tulaga o le le lelei tafi (tipi, fulufulu), moe o lona uiga faʻalavelaveina fuafuaga, vevesi.
  • O se tamaʻitaʻi na vaʻaia se tamaloa e seleina lana 'ava o le a amata se tala e le faʻatagaina e aiga poʻo le atunuʻu.

Le manaia le faamatalaina o sea miti e Z. Freud e manaia. E talitonu o ia, o le tafiina o le 'ava o le faatusa lea o le le paga, tautala e uiga i le fefe i le leai o se malosi.

Tiligi lauulu mo fafine

O le fulufulu o le fafine o se faʻailoga o le matagofie, agamalu. O le mea lea, miti lea i se fafine sele lona lauulu o lona uiga o le leiloa sili atu nai lo le le o se mea fuafuaga. E masani lava o lenei vaeluaina ma se tagata alofa, o le leiloa o le fafine, o le tosina. O le tosoina o lou lauulu mo se fafine o lona uiga o se pisinisi lamatia lea o le a muta leaga.

Aisea e le fefe ai mai miti leaga

Aua e te ita pe a fai o oe o se “miti leaga”. A uma mea uma, e mafai lava ona e suia tulaga, e tatau lava ona e faʻalogo lelei i lou le malamalama "I", lea e faʻailo mai le mafaufau e uiga i faʻafitauli i le gagana o faʻailoga. Ua le taʻua fua o iai se alagaupu: "Ua sili le taeao nai lo le afiafi." I se miti, e le gata na malolo ai le tagata.

O lona faiʻai e saili ma saili fofo, e tusia ai faʻamatalaga mai le loloto o le mea nana, pei ona talitonu iai C. Jung, pe mai foʻi i le faʻamatalaga o ao - o le mea lea ua manatu i ai o tagata ua talitonu. I soʻo se mea, o le leaga e le muamua fuafuaina i lenei olaga, o le mea lea e aoga ai le faitauina o le uiga i totonu o le miti tusi ma faia ni laasaga e puipuia ai le le fiafia.

Miti Faauigaina Loloina Ulu ulu i luga ia te ia lava i le miti e vaʻai po o a miti?

Miti faʻamatalaina lulu lou ulu

O le mea moni, lauulu i le tele o aganuu ua manatu o se faatusa o le malosi, ola poto, malosi tagata. O le leiloa o lauulu sa manatu e toetoe o se mala. Aisea miti o le seleina lou ulu? Afai e i ai i le miti se faʻaaliga vaʻai i le po vaʻai, ia e aoga le faʻalogo i mea o le a fai mai ai le au faʻamatala uiga o miti.

Mosalemi tusi miti

E tusa ai ma lenei miti tusi, o le seleina o lauulu i luga o le ulu o se faʻailoga o le vave toe manuia mo se tagata maʻi. Ae maise le miti e lelei pe a iai se faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma mata poʻo le ulu.

O se miti e le mafai ona luluina lona ulu, ae i se miti faia lenei, e mafai ona mafatia tele.

O le a se isi mea e mafai ona folafola mai le mimiti i se miti:

  • o le mea ua fuafuaina mai luga o le a faʻataunuuina
  • o le tagata moemiti o le a lagona le lagona o le saogalemu, Lulu le tua o le ulu i se miti
  • e mafai ona totogi aitalafu tuai
  • Faatoilaloina fili po o tulaga.

Faamatalaupu a le aiga

I le miti, e sulu e se tasi le lauulu o le miti i tua o lona ulu? O le a e mauaina oe i se tulaga le fiafia, ma o le a faʻalumaina oe i luma o tagata uma. O le tagata moemiti o le a tele ona popolega; o le a ia lamatia.

O lenei vaʻai e manatu lelei mo tagata o loʻo iai ni aga faʻapagota, e folafola le manuia mo latou mataupu mataʻutia.

Lulu le tagata seisi - e te amio leaga ma lau uo. O lau amio le faʻamaoni o le a tuʻua ai se faʻailoga tumau i lona agaga; o le a le mafai ona e toe fesoʻotaʻi masani. Ua fai mai le faaliliu upu e faapea, oe lava ono mafatia mai lau gaioiga.

O le luluulu o se ulu i se miti e mafai ona folafola le lata mai le oti o lou aiga poʻo se uo lelei. A maeʻa se miti faapena, o le a e vave iloa mai e uiga i ai.

Afai e vaʻai se tamaloa i le miti o loʻo seleina e lona toʻalua lona ulu pe naʻo le isi afa, ia e tatau ona vaʻai totoʻa i ana gaioiga. O lenei fafine e le faamaoni ia te ia ma e le migao faaaoga lona faatuatuaga.

Ina ua sulu lona ulu i se tagata nofofua i se miti, e mafai ona vave ulufale atu i se faaipoipoga aloaia.

Faamatalaupu mai le A i le Z

Se tasi o lo o seleina o latou lauulu

E tusa ai ma lenei miti tusi, luluina lou ulu i le miti - i faigata i le ala, faigata, faigata. Peitai, e mafai ona e maua se malologa lelei pe a maeʻa le galuega maeʻa.

A e tipi ese le lauulu i luga o lou ulu, ona e mafai lea ona feagai ma le faigata galuega ua tofia ia te oe, nai lo le faʻamausaliina atoatoa o lou tulaga lautele.

Mo se fafine e sele lona ulu o se tasi - i se talanoaga le lelei ma lona toʻalua poʻo tagata maualuluga.

Ole taumatematega a Gustav Miller

Afai i totonu o se miti na o oe o se tagata matau i fafo atu o le auala na sele ai se tagata, o le mea moni o le a e manaʻo e maua se tupe aoga mai nisi pisinisi, ae o au fuafuaga o le a le paleina i le manuia. E faigofie le mafuaʻaga - ua e tuʻulafoaʻi le galuega na e amataina aʻo leʻi oʻo i le faʻaiuga.

A oso le tamaloa i le po vaʻai ona o le pala i luga o lona ulu, atonu na maua o ia i se tulaga faigata tautupe. O le mafuaaga mo lenei o le a le gata ai lona agalelei ma le faalagolago.

Moemiti o se fafine pulu

Sefe au tupe

A lulu le ulu o se fafine i le miti, atonu e te ono manaʻomia tele. O le tagata moemiti ua lamatia pauu i mativa mativa, matelaina, leai se taualuga i luga o lona ulu.

O le miti lava e tasi, naʻo le aliʻi na taʻimua, o lona uiga o le pisinisi na e amataina o le a matua aoga tele.

E leaga le vaʻai i lou toʻalua; alu i lou toʻalua ma le tafiina o lou ulu. O lea miti faʻaalia se malolo o lagona i le va o ulugaliʻi. E le gata i lea, o le aiga e foia i faʻafitauli tau tupe.

O ai le tagata autu

Afai i se miti e te luluina lou ulu ma le pona i se tasi, ona taua lea o le faʻamaninoina o le igoa o le tagata o lo o tafi:

  • i le luluina o se pepe o le fiafia lea i totonu o le aiga, ma mo tagata faʻaesea o lenei miti e mafua ai le manuia i mea tau tupe,
  • sulu le lauulu i luga o le ulu o le fafine - o le a mafai ona e feagai ma au tauva, o le manumalo o le a le faʻatagaina,
  • a fai e le tama se pulupulu fafine i se miti, e pele ia te ia lana pele i mea uma,
  • e tafi lau tama, faʻaaoga se lamatiaga mataʻutia - vaʻai i lona tulaga o le soifua maloloina, masalo o loʻo alagaʻi.

Aveese oe lauulu oe lava

Afai na e faia se miti pe a oʻo ia oe lava tuʻu ese le lauulu i luga o lou ulu, ona avea ai lea o vaʻaiga o tusi miti o le a matua ese lava.

I le faʻamatalaupu Denise Lynn, e mafai ona e vaʻaia le isi vavalo lea.

A e i le miti na e luluina oe ma le pamoa, ia o lea o le a sau sau vaitau e sili atu le litaea ma mafaufau totoʻa e uiga i lou olaga.

O lenei e sili atu nai lo se isi taimi e tatau ona e faia se filifiliga taua mo oe lava, lea e afaina ai lou olaga atoa. E aoga le mafaufau lelei aʻo leʻi amataina le gaioiga e faia.

E i ai le faʻafeagai atoa manatu o loʻo faʻaalia e le Newest Dream Book. E te fufuluina oe lava - e le o toe umi le tulaga o le a oso ese mai le faʻatonutonuina o le fai moemiti. Ae naʻo le vaʻai i mea uma e tutupu.

Tini o le a le faʻaaliga e mafai ona taʻitaʻi atu ai

O le a se miti e faʻataʻoto iai se ulu mimiti pe a fai o se tagata moni e leʻi selea lava lona lauulu? O lenei vaʻai e mafai ona tele faʻauiga, aua i se miti e mafai ona e vaʻaia i mea e le masani ai.

O le faʻamalamalamaina o le po vaʻaia faʻalagolago i le na goto i se miti. E taua foi le tagata e faʻatupeina le mea moni.

E tupu na fai mai tusi a miti, a e tafi ese uma lauulu mai lou ulu i le miti, e te manaʻo e faasaoloto oe lava mai le soona tausisi o le isi tagata.

I le po, sa toeitiiti lava e tafi, ae e te leʻi faia - ia mataala i tagata taufaasesē.

Faasoa atu i au uo:

O le a le uiga: lulu i se miti

Afai e te mimiti i se miti, aua le lafoaʻi se miti faapena. E mafai ona faʻailoa atu ia te oe le mea o loʻo faʻatali mo oe i le lumanaʻi, o le a le mea e te fefe ai ma faʻapefea ona amio i ni tulaga. Ina ia faia lea mea, na ona e manatua lau miti i ona auiliiliga uma ma vaʻai ile tusi miti.

Ia mautinoa e mafaufau poo ai na faia se miti - o se tamaloa poʻo se itupa talafeagai. O le tasi lea itu taua i le faʻauigaina o lenei miti. Sei o tatou auiliiliina nei filifiliga e lua i nisi auiliiliga.

Mo alii

O le luluina o se tamaloa i le miti o se faʻailoga lelei. E masani lava ona ia faʻataunuuina manuia i totonu o pisinisi ma alofa. E sili ona fiafia i ai o miti po, lea e faʻaaoga ai e le faimiti eau de toilette pe a uma ona tipi.

Fautuaina: Miti mole

O le luluina o ou foliga - tusa ma le tusi miti, o lona uiga o le sauniuni mo feutagaiga taua poo se tafaoga faamasani. Ia vaeluaina ma le musika - e feiloai ai ma se teine ​​lalelei. Ma le miti i le mea na tatau ai ona sele lana ava e talanoa o fesootaiga ma paʻaga paʻaga poʻo sili.

Afai e seleina lou tino ile lauulu, vaʻai totoʻa ile itu ole mea lea e tupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tafi ese o le lauulu i luga o le manava o lona uiga o le sauniuni mo se 'aiga agalelei. Ma faʻagaioia le pito i tua - ina ia maua se faʻamalosiʻau i filifiliga malosi.

E tusa ai ma le miti tusi, o le tafi mimita o lona uiga o le faia o galuega faaletino. Masalo e maua ai e oe se tupe maua tele. Ma afai e te faʻatasia ma le mafaufau mafaufau, e mafai ona sili atu tupe maua.

Afai na e miti oe o lo o sulu ou au, ona e i ai ia te oe le talitonuina lagolago i le tagata o se pele. E mafai ona e faʻalagolago ia te ia i soʻo se tulaga, fai mai le tusi miti. O le luluina o lou fata o lona uiga e tatalaina lou loto i se lagona fou.

  • Matamata i le seleina - faamemelo i se tagata.
  • Faʻapa le masini - malolo i pisinisi.
  • O le tosoina se tasi o se 'auʻaunaga.
  • Faʻaaoga le foam poʻo le gel e faʻafaigofie ai lau galuega.
  • O le masini ua le mautonu - latou te taumafai e taofi oe.

E pei ona fautuaina mai e le tusi miti, o le luluina o lou ulu o se mataupu o le lelei mafaufauga. Faʻapea foi ona lulu ai le pulu ile miti - ia aveʻese mai lagona le lelei ae amata se isi vaʻaiga o le olaga ile agaga maualuga.

Afai na e miti o oe na aveese lauulu i ou lima, lona uiga o le ae maua le manuia i lau galuega. E faapitoa le laki mo i latou e aʻafia i faʻatoʻaga.Ma o le miti lea na ou maua ai se avanoa e tipi ai oʻu vae e masani lava ona i ai se malaga umi, e foliga mai o se pisinisi pisinisi.

Ina ia alu ese lauulu i se nofoaga mafanafana - e tusa ai ma le miti tusi, o lona uiga ia iloa lau feusuaiga fantasies. E mafai ona e maua lagona na e te leʻi mauaina muamua. O le a faʻamalieina lau paʻaga.

Fautuaina: Miti e uiga i se pulu faʻapipiʻi

Ma aisea e le manuia ai le miti i le miti? Afai e uma ona lulu oe maua o loʻo tumau lauulu i lona tulaga, ona e tatau ona toe faia le galuega faia. Ma o le tipiina oe lava - ia ulu atu i se feeseeseaiga ma aiga.

Afai i se miti e te luluina i le fale o uo, ona e le pine ae e maua se valaaulia mai ia i latou e asiasi. Masalo, latou te manaʻo e vaʻai oe i se mea filemu "mo latou lava". Ma o le luluina i le miti i totonu o se fale o tagata ese o le sili atu le sao.

Mo fafine

O le taua o ia poʻo miti mo tamaʻitaʻi e fai si ese mai le mea latou te folafola atu i le malosi feusuaʻiga. Ae ina ia iloa le a le uiga o le tafi i le miti i se fafine, e taua foi le manatua po o fea vaega o le tino na gaosia.

E tusa ai ma le miti tusi, o le luluina o lauulu foliga o lona uiga o se tagata muamua, atonu tagata atamamai. Ma o le i ai o le moge tautala o lou matagofie, natura matagofie ma sili atu feusuaiga.

O le fufuluina o laʻau mai le manava - e tusa ai ma le miti tusi, o lona uiga e ave i luga lau faʻatusa. E foliga mai, o le a ia te oe se manaʻoga e faʻalelei atili ou foliga. Ma o le aveeseina o le tua lauulu o le sailia lea poo le a le faitatala o loʻo salalau ia oe.

Fautuaina: Vali i se miti

Afai i se miti na e seleina le susu susu - ia mautinoa e tilotilo i le tusi miti. O le teuteuina o susu o lona uiga e matamuli i foliga o se tasi. Tagata tomai faapitoa fautuaina e aoao e faamamafa ou malosiaga, ma vaivaiga na o le nana.

Ina ia 'aveʻese mai lauulu mai le faʻaʻi o lona uiga o le lagona le saʻoloto. E le o le mea lea e uiga i le ola patino, ae o le mea o le mafaufau. E mafai ona e faia le mea e te manaʻo ai ma fiafia iai.

E pei ona fautua mai le tusi miti, o le tafi ma lou laulu i luga o lou ulu o lona uiga o le faia o se mea vave. Ina ia le afaina ai oe i faʻaiuga o au gaioiga, taumafai e fuafua muamua au laasaga.

  • Miti o faʻaaoga masini - i se olaga fou.
  • Tamaitai masini - a bachelorette pati faatalitali oe.
  • Lauulu i luga o se fafine fafine - e faateia ai.
  • Fesoasoani e sulu le teine ​​- i le feiloaʻiga ma se uo.
  • Faamausuina lauulu i lalo ole lima - mo se taimi umi e mafaufau ai.

Afai e te moemiti e sulu ou vae, e le o toe mamao ae e mauaina se valaaulia mo se tafaoga faʻamasani. Ma taulimaina ou lima i lenei auala - e tusa ai ma le miti tusi, o lona uiga ia faʻamaonia oe lava o se lelei faletua ma o se leoleo lelei o le aiga faʻaleoga.

Ina ua uma se miti, i le mea na tipiina ai e le miti le siosiomaga vavalalata, e mafai e se tasi ona faʻamoemoe e feiloaʻi ma se alii talavou fiafia. Ma afai ua uma ona faʻaipoipo se fafine, ona faʻateʻi ai lea o ia e lona toʻalua i le moega.

O le lulu i se miti i luma o le faʻata o lona uiga o le fiafia i foliga o se tasi. Ma afai o oe na faʻataʻapeʻape ma tipi oe, ona e matauʻa lea o se tasi o lou aiga. Masalo, ole sui lea ole vaivai a itupa.

O se miti na e tafi ai lau fagafao talanoa i lou vaivai ma humanism. Tagata i ou tafatafa e te manatu o oe o se tali talafeagai, maaleale tagata. O le mea taua o le aua le faʻaoga.

Fautuaina: Aisea o loʻo iai ai lou lauulu?

Ma aisea o le miti ai i le tafi i le tumutumu nofoaga? E masani pe a uma na miti, e maua e se fafine le avanoa e faʻamaonia ai ia te ia lava, ana taleni. I faʻaopopo atu i le lautele iloa, e mafai ona maua le tele tau tupe.

O le luluina o lauulu i se miti: 5 tuʻutuʻuga o le vaega o le miti e tatau ona e faʻaeteete i ai

Le tusitala Elena Aso Novema 8, 2017

O se ulu mauʻoloa o lauulu, laulu uumi poʻo se 'ava lautele - mai aso anamua na manatu i ai o se faʻailoga o le soifua maloloina, talavou, manuia i tagata uma. E aoga le manatua o ava o le au tama a Rusia, fusi o aulelei, ina ia aua neʻi masalosalo le manino le faʻamatalaina o lenei faʻailoga o miti. O le mea lea, e vaʻai i se miti lauulu - mafiafia ma ola maloloina - na faʻamatala i se tulaga lelei.

Leiloa o le lanu (lauulu sinasina), lauulu ulu ona o le matua tausaga po o maʻi, mo mafuaaga manino, sa tutusa lelei ma faigata olaga. E manatua ai le au solitulafono na sala aʻo leʻi maeʻa le fasiotiga. O le mea lea, o le seleina o lauulu i se miti, tipiina po o le leiloa lauulu na manatu e leaga o se mea leaga i toetoe o tusi miti uma:

Lauulu lanu

I le tusi miti a Hasse, o le faamamafa i luga o lauulu lanu. Uma paolo o lona uiga o se mea ese. O le mea lea, pe a faʻamatalaina se miti, o lenei e tatau ona faʻamuamua i le taimi muamua. O filifiliga masani ia:

  • Lulu lauulu - o le fai miti o le a avea ma sili atu ona faʻatonuina tagata ma o le a aʻoaʻo ia faia ni filifiliga tutoʻatasi. Sa masani ona ia taulaʻi atu i manatu o isi ma soalaupule ma isi i mea uma, ae e le o toe umi ae suia mea uma. E le masani ona iloa o ia e ona tauaiga.
  • Fiafia - o se miti e valoia ai le faanoanoa ona o le maliu o se uo pele. E mafai ona siitia se uo vavalalata, faaipoipoga, misa po o le oti foi. Ia e pei ona mafai, o le tagata moe o le a maua ni lagona malosi, ona o ia e fesoʻotaʻi ma lenei tagata i se malosi uo. Na te le o toe talitonuina se tasi. E tatau ona tatou talia le mea na tupu ma ola ai.
  • Lanu uliuli - o le fai miti ua fuafuaina se malaga, ae e sili atu le tolopo o lenei malaga. Afai e alu o ia i se malaga, toilalo e faatalitali ia te ia. Faʻataʻitaʻiga, faʻalavelave o taʻavale, gaoi tupe, maʻi, poʻo le leaga o tulaga o le tau. Malolo o le a vetea ma e aliali mai o le taimi faamaʻimau. E sili atu le faʻatali i le vaitaimi le lelei ma alu i le nofoaga fuafuaina i se taimi lata mai. Ona mafai lea ona e maua se malologa matagofie ma maua se malosi fou, faʻapea foi le puʻeina o le tele o ata manuia.
  • Lelei lauulu - o le moe ua mafatia i le tuuatoatasi, ae le o toe mamao ona ia maua lea o uo fou, ma o lona olaga o le a suia tele, sili malie ma lelei o le a aliali mai ia te ia. Ina ia faʻavavevaveina faʻamasani, o le tagata moemiti e tatau ona tuʻua le fale masani. Mea e lelei ai, e tatau ona e alu i se malaga i se isi atunuu, o loʻo tele avanoa e feiloai ai ma tagata tutusa-mafaufau. O le tele o le taimi e faʻaalu ai i le fale, o le tele foi lena o lona suiga o lona olaga.
  • Masini lauulu sinasina - i gaioiga e le fuafuaina. E le o toe mamao, o le moe o ia lava o le a maofa i le auala na suia ai lana amio. O le a avea foi o ia ma tagata lototele ma atamai, lea e tatalaina ai avanoa fou mo le tuputupu aʻe i ona luma. O le efuefu lauulu e leʻo vaʻaia le matua i le taimi atoa, o se faʻailoga sili lea ona faʻailoa mai suiga lelei. O le tagata moemiti o le a avea ma tagata matua sili atu ma faateleina lona self-esteem, o lenei mea o le a maua ai e ia le avanoa e lagona ai le lagona mautinoa ma ausia sini taua.
  • Chestnut - o le tagata moe e taulaʻi tele i uiga i fafo atu o le matagofie, faʻagalo e uiga i taumafa maloloina ma taʻaloga. Afai e te manaʻo e foliga foliga lelei, e tatau ona e lafoai le leaga amio masani ma suia le meaai.

Togafitiga gaioiga

Afai o se tagata moemiti na asia se fulufulu laʻitiiti i se miti ma faʻaaogaina le tautua a le matai, o lenei tatau ona faia i le taimi o faʻamatalaina. E taua le manatuaina o a ituaiga togafiti ma le lauulu na faia e le tagata faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata nei e ono aliali mai:

  • Ole tipiina ole uumi uʻumi o lona uiga o mea taua e tutupu o le a suia atoa ai le ala ole olaga. Atonu o le fanau mai lea o se pepe, faʻaipoipoga, o se uo masani tele, o loʻo siʻitia i se isi taulaga, suia se galuega. Soo se mea e tupu, o le a suia le olaga mo le lelei. O le fasi uliuli o le a suia e le paepae, ma o le a le toe i ai se mafuaʻaga mo faʻanoanoa. O le tagata moe e malamalama i le uiga o le fiafia i aso uma nofo ma fiafia e aunoa ma se mafuaʻaga faʻapitoa.
  • O le vaʻaia o le tagata fulufulu 'aina o lona uiga o se mea manaia lelei faʻatasi ma se uo. E mafai ona avea ma faʻatalitali umi-faʻatalitali, o ni mea manaia na tupu, se aso le masani ai. O se miti e faʻapea foʻi ona iloa ai le fealofani i aiga. E iloa e ulugalii le faʻatauaina o le tasi ma le isi ma e le tuʻulafoaʻia lo la fiafia. E le tatau ona fefefe i tofotofoga faigata.
  • Afai e toalua tagata tomai faapitoa tipi ese o latou lauulu i le taimi lava e tasi i se miti, o lona uiga o le tagata moe ua lauiloa i uo. E alofa uma i lenei tamaloa ona o lona faʻamaoni, agalelei ma lagona malie. O le fai miti o le agaga o le kamupani. E talia o ia i mea uma.
  • O nisi taimi e mafai ona e miti mai e leʻi tipiʻese lelei e le tagata laulu. Afai e te le fiafia i le laulu fou, ona e tatau ona matua mataala. O se tasi mai le lio totonu o lo o faufau leaga e faasaga i le moe ma manao e afaina o ia. E tatau ona iloa le ituaiga tagata lea ma taofi le faʻasoa i totonu ia te ia. A le o lea, atonu na te faʻaaogaina le faʻamatalaga na maua mai i le tagata moemiti.
  • E uiga i miti a le tipiina o le laulu i tauau, ua fai i le tele o aofaʻiga o vaʻaiga. O lenei fulufulu lauulu faʻaalia le manaʻo mo suiga. Ou te manaʻo e faʻagalo e uiga i le masani ma maua lagona fou. Masalo ua oʻo i le taimi e malolo ai ma alu i tafaoga. Atonu e manaʻomia le suia o le ituaiga gaioiga pe a fai o le galue e faʻanoanoa ma e naʻo ni lagona le lelei. E tatau ona e malamalama ia te oe lava ma ia e malamalama i le mea o loʻo manaʻo ai le agaga.
  • O se pulufulu puʻupuʻu vavalo le le faamaoni o le afa lona lua. Oe manaʻo e sili atu lau vaʻai i lau paʻaga ma na ona vaʻavaʻaia o ia. Masalo o lenei tagata e iai se fesoʻotaʻiga i fafo. E taua le malamalama pe o manaʻomia se paʻaga. Masalo na umi lava ina le toe iai sootaga ma ia.

Le masani ai faufauga

O nisi taimi i se miti e mafai ona e vaʻaia i ni tala e le masani ai. E tusa lava pe o le a le mea e te vaʻaia, e le tatau ona fefe. O nisi taimi o se miti ese e mafai ona i ai se uiga sili ona lelei. O nisi faʻataʻitaʻiga o ia tala:

  • Oti lauulu i luga o le afa o le ulu - e tatau ona uma mea tuai ina ia mafai ona maua le filemu i le agaga. O le tagata moemiti e le mafai ona faia ni fuafuaga mo le lumanaʻi, aua e popole tele i le le atoatoa o se mea. Aua neʻi e tautau i luga le tuanaʻi. Masalo o mea tuai e le toe aoga. Afai latou te le fesoʻotaʻi mo se taimi umi, e sili atu le le toe manatuaina i latou ina ia sefe ai le malosi mo se mea sili atu ona taua.
  • O le teuteuina atoa o lou lauulu o lona uiga o le i ai o se fili teteʻe e mafai ona savali i luga o latou ulu. O lenei tagata o se malosi tauva, o le a ia taofi i se mea, e manaʻo ia maua sona ia lava. E manaʻomia lou mafaufau totoʻa aʻo leʻi faia se taua ma ia. Masalo e sili le faʻamatuʻu o lenei taua. Maualuga maualuga o le faiaina.
  • Otiina lauulu o le pusi o lona uiga o le miti e manuia. Le laki o le a o faatasi ma ia i soo se taumafaiga. E mafai ona e saogalemu faʻatino galuega fou, tusa lava pe iai ni popolega ma le le mautonu. O le a lelei mea uma.
  • Tipiina lou lauulu ma susunuina - o le tagata ua moe a mafatia i le atuatuvale, ua mafatia o ia e le tele o poto masani, ona o ia e le mafai ona toafilemu. Ina ia aua le faʻaumatia oe lava, e tatau ona e aʻoaʻo e faʻaletonu i tulaga faigata. E sili le alu i se feiloaiga ma se tagata poto faapitoa o le mafaufau ma taʻu mai mea uma. Masalo o le tagata tomai faapitoa o le a mauaina se fofo talafeagai ma fesoasoani e faʻafetaiaʻia se tulaga faigata. Foiina oe o le faafitauli oe lava mafai ona matua problematic. E le gata i lea, ae o le a tele taimi sili atu.
  • Fai se lauulu 'ulu mo le pepe meataalo - ua le lava le fai miti i mea uma ma manaʻo i ni suiga. O le a fiafia se tasi i le faiga fou o lavalava, ma o le a lagona e se tasi le faamalieina pe a uma ona siitia i se isi atunuu. E tatau ona e faʻalogo ia te oe lava ia ma iloa le mea ua tatau nei ona fai muamua.
  • Afai o le loka o lauulu e pa'ū i se miti, e tatau ona e faʻalogo i le tulaga o le soifua maloloina. E oʻo lava i sina malae e tatau ona mataala. E sili lava le alu i le suʻega a le fomaʻi. Masalo na maua se faamaʻi i le le mafaufau. O le vave e faia ni gaioiga, o le tele foi lea o avanoa e maua ai se iʻuga manuia.

Valoaga mo Alii

Afai o se tamaloa miti o ia na tipiina e se teine ​​aulelei, o lona uiga o le a le pine ae vave ona ia maua se feusuaiga afu. O lenei fesoʻotaʻiga i luga o taimi e mafai ona atiaʻe i se sili atu ogaoga sootaga. Masalo, ma lenei fafine o le a ia mauaina lona fiafia ma manao e fai o ia ma ana ava.

E tusa ai ma le miti tusi, o le tipiina o le lauulu o se tamaititi o lona uiga o se manaʻo e toe foʻi i le tamaititi. E masani ona manatua e le fai-miti ona tausaga sili ona fiafia ma le nostalgic. O le feiloaiga ma uo talavou, e masani ona fesoʻotaʻi ma le toatele, o le a fesoasoani e aveese le faanoanoa.

A faʻataiti e se tamaloa le laina faʻavae, o se mea leaga lenei. I le olaga moni, atonu e leʻo toe umi ae ona feagai lea ma mativa ma mativa. Ina ia faasaʻoina le tulaga, e tatau ona e saili mo ni tulaga le masani. O le mauaina o se galuega talafeagai o le a faigata.

O le vaʻai i lauulu 'oti i luga o le fola o le faʻalata ma le faʻalata. O le afa lona lua ua leva ona le toe alofa i le faimiti, ae ua nana mea aoga mai le mafutaga ma ia. Atonu o loʻo ia faʻamalieina lona tuʻua o lea tagata, ma ua faʻamalosia ai o ia e faʻatagofie pei e alofa ma agalelei. O se faanatinati le manaomia e faamanino le tulaga.

Otiina paʻu o lauulu o lona uiga o ni tupe maua vave faʻafetai i le filiga ma filiga. E tatau ona e faia ni taumafaiga e faʻaleleia ai lou tulaga tautupe. O le tagata moemiti e iai uma mea talafeagai mo lenei mea.

Afai o se teine ​​fulufulu faʻalavelavea manuʻa se tamaloa ma seleulu i le taimi o se lauulu, e tatau ona e faʻaeteete i matata o tagata tauva. Aua le manatu faatauvaa i au tauvaga, o nisi oi latou o le a feagai ma se tauiviga ogaoga. E i ai avanoa e manumalo ai, ae leai se taua.

O se lauulu 'ulu i se potu maualuga e se aliʻi-vasega muamua - i mea taugata ma lelei. O le a le faafitia e se tagata ia lava se mea. E le o toe mamao ae maua se avanoa lelei e faʻaopopo ai le tele o mea, e le tatau foi ona misia, aua e le toe iai se avanoa lona lua.

I se miti, pa'ū i le alofa i se teine ​​na faia se lauulu - o le tagata moe moe leai se lagona fou. O lona manaʻo e atiaʻe se mafutaga, ae e vave uma uma tala. E tatau ona e malamalama pe iai se naunautaiga faʻaipoipo.

Combing lou lauulu i luma o le faʻata - ia vaeluaina ma le afa lona lua. O le pele e matua le fiafia ai ma mafua ai le manaʻo e le faʻatinoina ma le isi itupa.

Fusi lau fafine - i se atoatoa idyll i se mafutaga. O se tamaloa faapelepeleina lana pele ma ua faamalieina atoatoa ia te ia.

Tusi o miti i aso nei

Afai i se miti e mafai e le gata o le tipiina o le lauulu, ae o le fufuluina foi, o lona uiga i le taimi lata mai o le igoa taʻutaʻua o le a faʻaleagaina. Oe manaʻomia ona vaʻaia ou lagona ma ia aua neʻi e faʻapea i tagata e le masani ai.

O se tasi na toso ese se loka o lauulu - i feteenaiga ma faalumaina ma pele ia. E ono amata misa ona o le le malamalama i le va o aiga. E faʻapea lava a oʻo i le auala e faʻamanino ai le mafutaga o le a tupu se mea lilo, o se mea e sili mo se tagata e le iloaina. A maeʻa lenei mea, o le a tupu pea le vevesi.

Faafuaseʻi singe lauulu - i le amataga o lau oe lava pisinisi. O se manatu e ono tupu faʻafuaseʻi. Aua e te manatu maualalo i ai, o le a fesoasoani tele e amata lau oe pisinisi, o le a mafai ai ona maua ai ni tupe maua tele.

Afai i le tagata e teuteu le laulu e te sasaina lou lauulu e le tutusa, e mafai ona faauigaina o le le mautu i lou lava olaga. Le tagata moemiti o loʻo taumafai e suʻe le tagata saʻo, ae sese tagata o loʻo o mai pea i fafo. O le momoe lava ia e le malamalama poʻo ai na te manaʻomia, mai lenei ma le puapuaga. E maualuga tele ana manaʻoga mo le isi itupa.

O le vaʻai i se teine ​​ma lona lauulu i le fola o le tupe ma tele. E mautinoa lava e le o iai faʻafitauli i lenei taimi lata mai. Vaʻavaʻai i se tamaʻitaʻi ma le laʻei puʻupuʻu - i le leiloa o tulaga lautele i totonu o sosaiete ona o faʻalavelave gaioiga.

Afai o le selea e paʻu pe eleʻele i le taimi o se lauulu, o se leaga faʻapipiʻi. E fautuaina e faʻaitiitia le fia faʻamatalaina ma fesoʻotaʻi atili ma isi. O le faʻailoaina o lauulu i se miti o faʻaalia mai ai o se fasi uliuli o le a i ai se aso ia mautinoa e suia e se moli.

O le mea lea, o lauulu miti e mafai ona valoia mea lelei ma mea leaga. Afai o le faʻauiga o se lapataiga natura, faʻapitoa manatu e tatau ona totogia i ai. I se tulaga masani, e mafai e na vaitau ona aloese mai le aʻafia o mea sese.

Faʻamatalaina o miti - lauulu

Afai e te moemiti e i ai lau laulu uumi, ona e maua lea o le tala fiafia, faʻaaloalo ma manuia.

O se miti faʻapea mo se tamaloa e i se taimi o le a ia fefe pe o le a faʻaseseina e se fafine.

Afai o le laulu i se miti ei ai se mama, maloloina, ma teuteuina lelei foliga, o lona uiga o le a faaleleia au mataupu, ma le isi itu.

O le vaʻaia o se tama pulu i le miti - i le fiafia, soifua maloloina ma le soifua manuia, ma le fafine e leai sona lauulu - e manaʻomia, pepelo ma le faʻataunuʻuina o le manaʻo.

Scythes e vaʻai - i mea le fiafia, misa ma faanoanoaga. O latou tagata solitulafono o tagata mai lou siʻosiʻomaga oe lalagaina faʻailoga poto. Vaʻai faʻamalamalamaga: lalaga 'ie.

O se tasi e uliuli ma uliuli, ae puʻupuʻu lona lauulu - i le faʻanoanoa ma le leiloa e ala i faʻasesega ma faʻalataina.

Afai i se miti o lou laulu faapouliuli ma uumi nai lo le mea moni i ai, ona faʻatali ai le tamaoaiga ma le manuia oe.

Afai o lauulu ua amata ona itiiti ma puʻupuʻu, o lona uiga o le mativa ma puapuaga e le o mamao.

O le selu o lauulu i le miti o se faʻailoga lelei lea mo teineiti, aua e le o toe umi se taimi e ofoina atu e se tasi ia i latou le lima ma le fatu. O se miti faapena e lapataia foi fafine i nisi taimi, latou te ono salamo ia latou amioga le mafaufau.

I se fafine ua faʻaipoipo, o se miti faʻaalia se meaalofa mai lana tane poʻo lana pele.

Mo alii, o le miti faapena e iloa ai le taufaasese, taufaasese, aitalafu ma isi faigata o mataupu, ma o nisi taimi falepuipui.

O le selu o se tasi i le miti o lona uiga e te faʻaita se tasi i lau fautuaga.

Afai e te oloina lou lauulu i se miti ma le mafai ona selu, ona e maua lea o le faigata galuega po o se ituaiga pisinisi faigata.

O le faatauina o lauulu i se miti e faʻailoa mai ai le manuia.

Afai i se miti e te mitamita e i ai lou lauulu matagofie, ona e maua lea o le manuia ma le manuia i au mataupu.

O le miti o lau laulu e tupu vave lava o se sili ona lelei tele, folafola ia oe anapogi tuputupu ae, fiafia ma manuia. O le moe e iloa ai o le a fesoasoani ia te oe ou uiga masani e te nofo ai i se tulaga maualuga ma faʻaaloalogia i totonu o le sosaiete.

Mo le vaʻai i se miti na tupu ai lou laʻau i lou alofilima, ua e tipiina, ma na toe tupu olaola, o lona uiga o le ae mauaina se tupe mai se tagata o loʻo e talotalo atu ai lou lima.

Lelei-laulu lauulu o lona uiga o se malosi faauo poʻo se tuʻufaʻatasiga lelei o tulaga.

Ulufale lauulu ma le malulu lauulu o lona uiga ole alofa le fiafia ma le fiafia.

O le uliuli o lauulu o se faʻailoga o le leiloa ma le mimita. O le moe e lapataia ai oe o lou fiafi e afaina ai oe. Vaʻai faʻamatalaga: manogi, fufulu.

Ole vaʻai ile masima ile lauulu ose mea e sili ona tele le faʻalavelave, manuʻaga ma maʻi.

Afai i se miti e te vaʻai e i ai lou lauulu nai lo le laulu i luga o lou ulu, ona e mataala lea i se umi gasegase.

Afai i se miti e te vaai ia te oe lava ma se uila umi mafiafia, ma se tasi e tosoina mai i fafo, ona e tatau ona faaeteete i se faalavelave.

Ole vaʻai lelei o lauulu ile miti - i mea faigata ma mea faigata.

Koltun i le lauulu e vaʻai - o se faʻailoga o le le faʻaipoipo mo se nofofua ma teteʻa mo le faʻaipoipoga. Afai e le tetea se tane ua faʻaipoipo, ona liua ai lea o lona olaga i faʻataʻitaʻiga. Ole selu o le ulu i se miti o se faʻailoga o finauga a le aiga.

Afai e vaai se tamaloa i se miti e leai sona lauulu i ona foliga, o lona uiga o le miti o le matamuli o le a faalavelave i ana mataupu ma alofa.

Lauulu leiloa i se miti o le faʻailoga o le leiloa, leiloa, mativa, mafatiaga, aiga vevesi, faʻalavelave, feeseeseaiga, vavaeeseina mai se alofa.

Ina ia paʻepaʻe le laulu o se fafine i se miti o se lapataʻiga e mafai ona ia faʻaleagaina lona igoa taʻuleleia ona o lana amio le faʻatauaʻi, ma afai e vaʻaia e se fafine o ia lava i le miti e pei o se uluulu, o le a maʻi o ia.

Mo alii, o le miti faapena e iloa ai se tulaga lelei i sosaiete ma le faaaloalo a isi. Ma se tamaloa e vaʻai i se fulufulu mata i se miti - i faigata ma mea faʻafitauli.

O le vaʻai i paʻepaʻe paʻepaʻe i se miti o se faʻailoga o le filemu o le mafaufau ma le olioli, o fulufulu uliuli aulelei e faʻailoa mai le faʻatulagaina o lagona.

O fulufulu lauulu ile miti o se faʻailoga o le lelei faamoemoe, filemu. Mumu laulu i se miti o se faʻailoga o le taufaʻasese. Ae afai o le tagata e te alofa i ai faʻafuaseʻi faʻaali i se miti ma fulufulu mumu susulu i le la e pei o le auro, lea tala lelei ma fiafia o le alofa faʻatali mo oe.

O le auro auro o lau tasi filifilia o lona uiga o lona mamalu.

Vaʻai i lauulu i luga o lou lima o lona uiga e tatau ona e mafaufau e uiga i le lumanaʻi. Vaʻai faʻamatalaga: lima.

O le vaʻaia o lauulu o le fatafata e atagia mai ai le sili atu le soifua maloloina ma le faʻaletino

Fufuluina o lauulu i se miti o se harbinger o faafitauli ma leaga.


O le vaʻai i lauulu malulu o se faʻailoga o le popole ma le le mautonu.

O le valiina o lou lauulu i se miti o lona uiga ua e siomia e le gaogao ma ua na o oe.

O le miti o oe o se tu i luga o lou ulu o lona uiga e tatau ona e faʻamaea se galuega taua.

O le curling hair i le miti lapataia se alii e uiga i le mulilua, ma fafine pei o se miti valoia faafitauli aiga ma misa. O se miti e tasi e faʻatatau ai le vave faaipoipo.

O le vaʻai tele i le paʻu ma lamolemole o lauulu o le faʻailoga lea o le lata mai faigata ma maʻi. Vaʻai faʻamatalaga: manogi manogi.

O le sasaina o le lauulu o se tasi o le faʻailoga o le toe faʻaleleia pe a uma se misa.

O le tosoina poʻo le sasaina o lou lauulu o se faʻailoga o le salamo mo oe lava valea ma faʻalataina o se tagata alofa. Afai o le lauulu e malepe ma faigata, ona e faia lea o mea uma e te mafaia e teʻa ese ai mai le mativa.

O le vaʻai i fugalaʻau i lau laulu o se faʻailoga o le onosaʻi, lototele o le a e manaʻomia e manumalo faʻatasi ma faigata. Vaʻai faʻamatalaga: fugalaʻau.

Afai i se miti e te vaʻai ua liu lou laulu, e le pine ae suia ou tulaga mo le leaga. O loʻo e faʻatali mo le maliu o se pele ma tulaga. Vaʻai faʻamatalaga: lauulu-ulu.

O le moemiti o lou laulu foliga sili atu ona leaga o se faʻanoanoa ma le mativa.

Afai i se miti e te vaʻai atu i lou lauulu e lua pe sili atu lanu, o lona uiga ua e faʻanoanoa ona o le salamo pe masalosalo.

O le vaʻai i ou lauulu mu o se faʻailoga lea ua e maua i se faʻamaoni, ma e mafai ona e totogia mea na e faia i lou igoa taʻuleleia. Vaʻai faʻamatalaga: gagau, curl, braid, beard, shave.

O le a le miti a vae (fulufulu pe leai) mo se fafine

Uma miti tusi malilie i mea e vaʻai a o moemiti vae o lona uiga lagolago i le olaga. O vae o se faʻailoga o le lagolago ma le faʻatuatuaina.

Ole vaʻaiga mama ma le maloloina o vae o se faʻailoga lelei tele. Fai mai, o se fafine e tu mausali i ona vae, e mafai ona fesoasoani i ana pele.

Ole vaʻaiga mama ma le maloloina o vae o se faʻailoga lelei tele. Fai mai, o se fafine e tu mausali i ona vae, e mafai ona fesoasoani i ana pele. Afai i le taimi o le miti e mafai ona e vaʻaia le tele o vae o tagata o loʻo siomia oe, o lona uiga o le fesoasoani tatau o le a mauaina i le taimi.

O vae e gagau pe i ai foi se ituaiga o manuʻa - o se miti faʻapea o lona uiga o faʻafitauli e le o toe umi ae aliali i le olaga.

Ina ia vaʻai i lauulu vae i se miti - eseese miti tusi faamatala i latou lava ala. I se tusi miti lelei, o le i ai o vae i le miti o se uiga sili ona lelei. O lona uiga ia maua le fiafia ile taimi lata mai.

I se tusi miti lelei, o le i ai o vae i le miti o se uiga sili ona lelei. O lona uiga ia maua le fiafia ile taimi lata mai.

E taua tele le vaʻaiga o lauulu i vae:

  • afai e tele lauulu i luga o vae, o le a sili le fiafia,
  • lauulu lauulu i vae, o le a fiafia ai le feusuaʻiga olaga,
  • efuefu lauulu i vae fautuaina ai e masani ona manatu o le matua ma le oti oo mai,
  • afai o le lauulu i luga o vae mafua ai se le lelei le tali, o lona uiga o le mea e leʻi mafaufauina o foliga o aiga.

O nisi taimi o se fafine i le miti amata amata ona sulu ona vae. E tele tusitusiga mo sea miti.

O nisi taimi o se fafine i le miti amata amata ona sulu ona vae. E tele tusitusiga mo sea miti.

Tusi a le Miti a Mila

Miti faʻamatalaina faʻatatau laulu i vae pei ona maua ai se polofiti. O lenei polofiti e le gata e mafai na o tupe. E ono maua e se teine ​​se tane mauoa, taʻutaʻua ma tulaga tau tupe o le a ofoina atu. O le lulueseina o lauulu i luga o vae i se miti o se leaga leaga.

Le miti a se fafine e seleina lona lauulu i luga o ona vae faailoa se ituaiga o mea sese i le amio. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono teʻena e se teine ​​se tama faʻaipoipo iloga. E mafai ona malilie e galue, lea e mulimuli ane le aoga.

Miti faʻamatalaina faʻatatau laulu i vae pei ona maua ai se polofiti.

Ina ua maeʻa se miti faʻapea, e fautuaina mo se taimi aua le faia o faʻaiuga taua, aua le taofia mai mea le aoga.

Miti Faamatalaupu Hasse

Ua fautuaina e le Dream Interpreter le faʻalogo i le ulae o faatasi ma le miti e uiga i le tafi. Afai i le taimi o lulu ua i ai le faʻanoanoa e uiga i le galuega, ia i lenei tulaga o le a i ai sili tupe leiloa.

Afai e luluina e le fafine ona vae i se miti, ma mo ia o se fiafia manaia, ona, a mavae le leiloa o le a susulu malamalama i le olaga o le a oo mai.

O le miti faʻamatalaina e fautuaina le gauai atu i le lagona e o faatasi ma le miti e uiga i le tafi.

Lulu lou ulu faʻamatalaga o le tusi miti

Mafaufau i le autu o mea o miti a le seleina o se ulu se tasi, mafaufau i o latou uiga talafeagai ma o le a le mea na mafua ai le tagata moe i se gaioiga. Masalo, i le malamalamaaga mea, o lo o e taumafai e lafoai masaniga muamua, manaʻoga, suia lou olaga, ma toe iloiloina uma mataupu faavae.

Miti faʻamatalaina e talitonu o se faʻataʻitaʻiga faʻaalia ai le i ai o le tele o faʻafitauli ma faigata i le mea moni. A uma mea uma, o le lauulu lava ia e atagia mai ai le lelei ma le manuia. O le mea lea, taumafai e faʻateʻaina i latou i le miti o lona uiga o le i ai o faʻafitauli i le olaga faʻafoeina pe fetuunai e se tasi.

O le manatu o Mila

Na fai sau miti e vaʻai ai i se tasi e sala? O lea miti, e tusa ai ma le faʻamatalaga a Mila, faʻapea o le a le faʻamaonia ai lau galuega fou.

E le mafai ona e ausia le taunuʻuga manaʻomia, ona e le mafai ona tuʻuina lou agaga i totonu, maua lau musumusuga.

Afai o le tagata i le miti na vaʻai i se mea goto i lona ulu, ma ua seʻi i lona ulu goto, ona faʻafitauli uma ma faʻafitauli ona o lona agalelei i isi tagata.

Tupe faʻafitauli

Ua talitonu le tusi miti tuufaatasi i aso nei, o le luluina o le ulu o se fafine o se faʻailoga o le mativa ma le fia ai. Ae o le tama pala i totonu o se miti e faʻailoa mai le manuia i pisinisi ma tupe maua tupe. Afai i se miti na ou maua se avanoa e vaʻai ai i laʻu vaʻaia faaletulafono ma se ulu na tafi, ona faʻafitauli lea o tupe i le mea moni e mafai ona afaina ai le mafutaga i le va o le tane ma le ava.

Lulu se tasi

Le mafai ona malamalama pe aisea miti o le tafi lou ulu? Taumafai e manatua uma auiliiliga o se miti, faʻapea: o ai na e maua le avanoa e tipi ai i le miti ma o le a le ituaiga o mea na e faʻaaogaina. O le luluina o le ulu o le pepe, e tusa ma le tusi miti, o se faʻailoga lelei. Peitaʻi, o le manuia o le poloketi ma le soʻotaga i totonu o aiga e faʻalagolago i gaioiga tonu a le tagata moe. E manaʻomia ona ia faia le filifiliga saʻo.

Afai e vaʻaia e se fafine le isi tamaʻitaʻi ua sulu lona ulu, ia i le olaga nei, o le a sili atu nai lo uma na tauva. Afai e vaʻaia e se tamaloa se miti, o lona uiga, ua faʻatuatuaina atoatoa o ia e lana pele, e aofia ai i le tulaga faʻafeusuaʻi.

O se miti na ia selea ai le tamaititi ma se tafi e faʻataʻutaʻu ai na folafola atu i le pepe ni faʻailoga eseese o le maʻi ma le maʻi o le paʻu i le ola moni.

Lulu oe lava

Aisea ua ou miti ai e sele lou ulu i se miti? Fai mai Denise Lynn o se mea faʻapena i se miti e faʻatusa mai ai le manaʻomia o filifiliga ma filifiliga toʻaga i le mea moni. Aua le faatopetope, taumafai e mafaufau totoʻa i ai ma fuaina. O le sao o le filifiliga ma lou olaga i le lumanaʻi faʻalagolago i lenei.

Ae aisea o le miti o le luluina o ia lava ma le pulu i le manatu o le faʻamatalaupu o le New Era? O se faufauga faufautua e faapea: usitaʻi i tulaga ma na o le alu atu ma le tafe mo sina taimi. O le fuafuaga i lenei tulaga o le a le maua ai se mea lelei.

Afai e te mimiti se tagata ua moe

Le miti i totonu oe ua e vaʻai i lou luluina o se faʻailoga lelei. Na ia faʻailoa mai o le mea moni o le a e faʻaputu uma lou manaʻo i se moto, maua le lototele ma avea oe ma ulu o se galuega tele. Faafetai i ou uiga lelei, e mafai lava ona mafai ona e manumalo i lenei matafaioi ma toe faʻamaonia lou sili atu i ou fili ma tagata tauva.

Aisea miti o le seleina lou ulu?

Masani, esotericism mafaufau lauulu o le faatusa autu o le manuia, tamaoaiga ma mea lelei. Ole mea lea, soʻo se taimi e vaʻai ile miti e fesoʻotaʻi ma lauulu laʻititi o lona uiga o le ono maua pe fefe foi i tupe leiloa, tupe tautupe ma faigata.

I se tulaga lautele, o le vaʻai i lauulu i se miti o se faʻavae faʻapitoa e mafai faʻateleina faʻamatalaga. E fuafua lava poʻo ai le laulu e moemiti i ai, poʻo le a le tulaga o iai, e faʻapefea ona taulaʻi le miti ia latou, ma o le a foʻi lona iʻuga.

Afai o miti e mamanuina mama ma teuteuina lelei, pe afai e avea ona o se taunuuga o le fufuluina, tipiina, seleina o le selu poʻo le selu - o le mea lea e taʻu mai ai le auga maua ma le manuia manuia.

Nai lo lena, o le mafaufau loloto i le palapala tulaga o le lauulu, o le le lelei o teuga ma lusi, tautala e uiga i faafitauli ma faigata e tatau ona saunia mo i le moni olaga.

Lauulu leiloa i luga o ana lava taumafaiga faʻailoa le faʻamoemoeina oa latou lava sese sese gaioiga, lea e ono oʻo atu ai i taua taua. Afai o se isi tagata na te misia lou lauulu, ona mafai lea o le mataupu atoa o loʻo taʻoto i le le fiafia poo le tauva.

Afai e te miti i le faʻafefeteina o se isi tagata, e mafai ona faʻauigaina o se lapataiga faʻailo, faʻailoa mai ai e tatau ona faʻaeteete faʻaeteete i le faʻatautaia o ana lava mataupu. Muamua lava, o lenei mea o le a popole ai le ono faʻatupeina o tupe teufaafaigaluega, tele o meafaitino tau ma pisinisi feutagaiga.

Ma le isi, o lagona ma lagona e aliaʻe i le faʻagasologa o le auala e tatau ona seʻi e se tasi lona ulu e taua tele iinei.

O se lagona o le le saʻo o mea o loʻo tupu faʻailoa mai se mea le mautinoa i le mea na tupu, o le fiafia i le vaʻai lelei o pulu puʻeu poʻo le paʻu mama - e uiga i le faʻamoemoeina penefiti.

O le a faʻatusa?

Lenei mea o miti o le seleina o lona ulu i le manatu o Amerika Amerika fomai mafaufau Gustav Miller: na ia talitonu o le tausia o ia lava e faʻaalia ai se taua tele o latou lava mataupu, aemaise i le fale - tusa lava pe masani misa i totonu o le aiga.

Vaʻai i se isi e selea, i lona manatu, o lona uiga o le manaʻo e taumafai e fai se mea taua, o le mea moni, e le lava le faʻamalosi ma le malosi.

Afai e leʻo le pona ma tago i le paʻu pe a sulu, ona o se e faia se miti faʻaavanoaina mo isi le faʻamasino matala ma faʻaalia ana lava gaioiga.

O nisi tagata mafaufau mafaufau mafaufau i le auala o le seleina o le ulu i le miti o se faatusa o le tutoatasi, tele mai i aso uma masani ma tiute faaleaiga. O sea miti e faʻailoa mai le avanoa o le le tumau poʻo le faʻasaʻoloto mai ia i latou, o se filifiliga e foia faʻafitauli o le olaga.

O le luluina o lauulu i luga o le ulu o se faʻailoga taua, le faʻaalia mai o le ono maua mai suiga lelei ma faʻaletonu. E tatau ona e manatunatu ma le faʻaeteete i lea faʻailoga ma manatu i ai o se avanoa e faʻatonutonu ai suiga i lou olaga.

O le a le miti a le lulu ulu o se fafine | tusi miti

| tusi miti

O le a le uiga o le mamanuina ulu o le fafine i se miti? O le moemiti o se fafine ua lafi lona ulu, e tusa ai ma le Modern Combined Dream Book, valoia le fiaaai ma le mativa.

Ae o le feiloaʻi ma se tamaloa ulu-ulu i lana miti, e mafai e se tasi ona faʻamoemoe mo se iʻuga lelei o le faʻaiuga o le taimi nei, sili tupe maua. Afai na e miti o le i ai o lau lava ava po o lau tane ma lona ulu ua tafi, o lona uiga ua faamoemoe le aiga e fealofani sootaga ona o tulaga tautupe.

Talofa lelei: Aisea miti ai ua tafi ese le ulu o se fafinePei o le moe fai mai e iai le faʻafitauli.

Mafaufau e uiga pe aisea e te miti o le seleina lou ulu, e tatau ona e manatua: o lona ulu laitiiti e tatau ona e samanuina lavalava ma ma le mataupu na e faia. O le tafi ese o le lauulu i luga o le ulu o le tamaititi, taʻu atu i le tusi miti e faʻapea o le fiafia i le aiga poʻo le manuia o le pisinisi amata uma e faʻalagolago i lau filifiliga ma gaioiga i le mea moni.

E aoga le sailia o fegalegaleaiga mafutaga, e tatau ona e mafaufau i au tupe faʻaalu? O le vaaia o maile o le tele o fusuaga tatou te fefefe ai i gaioiga taufaaleaga ma le lotoleaga. Vaʻai le leona fafine sa ou maua le avanoa e vaʻai ai i le masiofo faʻalelei a manu i se miti.

O le faʻatulagaina o aso nei o le sosaiete, o le faʻauigaina o se miti ma se iʻa e mafai ona matua ese, e pepelo o le a vave ona e mauaina se maʻi matuia - pe a fai le miti talanoa i le pepe ndash i lana miti, pe o se faʻailoga o le 'ai o aano o le manu oti 8212, maua se polofiti?

O le a le miti a le fafine lulu ulu faʻamatala e tusa ma le Miti Interpretation o Seraphim

Oe i taimi uma: o le vaʻai ae leʻo le iʻa. Afai i se miti, o se miti e aoga ia te oe o se miti, manuia o le fou lanu piniki ua lava faitio e vaʻaia le oloa faʻatautaia le itu o le a fesoasoani i le vave, aua le faʻataua le talanoaga. E fasia se povi i totonu o povi ae taitai i fesili. A e alu i totonu, e taumafai mea uma e tuu i totonu.

Miti Talanoaga Shave, aisea miti Shave i le miti e vaʻai

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i mea e te moemiti e uiga i le Tafi, vaʻai i lalo.

Miti Faʻamatalaina o le Aposetolo Simon Cananit

Aisea miti Shave - miti faʻauiga o lenei:

Lulu - Afai e te nofo toatasi - vavalalata paga faʻatasi - oe lava - leiloa meatotino - fufulu isi - maua ni uo lelei

Miti Faʻauiga o ala mediume

Moemiti o le Tafi, aisea?

Tafi (pe a nofofua) - Tapunia faʻafeiloaʻiga.

Lulu - A naʻo lau vaʻai i se fulufulu mata i lau miti, o lona uiga e faʻapea o le a moni lava oe faʻamoemoe e faʻataunuʻu ni pisinisi folafola, ae e te le maua le vaega talafeagai e manuia ai. Afai e te moemiti o le a e tafi, o lona uiga o oe o le a faʻatagaina crooks e faaseseina oe.

A e tafi oe i le taimi o se miti, o lona uiga e te tutoʻatasi faʻatautaia taʻitaʻi i lau oe lava pisinisi ma faʻatonu tagata o le aiga i le fale, e ui lava o le i ai o le ita mataga talimalo o le a mafua ai faʻalavelave pea.

Afai, o le mea lea e ala i le tafi, o ou foliga foliga luluina ua luluina i se miti, lona uiga i le olaga moni o le a e fiafia i le filemu ma o lau amio e tusa ai ma paʻaga pisinisi o le a le mama. Afai o ou foliga i se miti e manaia ma le manaia, o le ae iloa le tele o vevesi i se mafutaga faʻaipoipo. A faʻapea e leʻo le fufula ma maamao i ou alafau.

O le ae avatu i au uo mafuaʻaga e faitio ai lou faʻalilolilo. Afai o lau 'ava e liu efuefu i se miti, o lona uiga o le mea moni o le ae misia le faavae lagona o le faamasinotonu o tulaga o le a manaomia ai oe. Afai o se fafine miti a se tagata tafi - o lona uiga o lona natura o le a faigata e tetee atu i faʻaletino mea.

Afai e miti o ia na te tafiina o ia lava, o lona uiga o lana amio o le a matua leai i se fafine ona o le a fulitua alii ia te ia ma le le fiafia.

O le luluulu ulu o loo moemiti - Mo le vaʻaia pe o oe lava - i le tasi tikeri poʻo le isi, o le ata e mafai ona fesoʻotaʻi ma uiga nei: faʻasalaga (falepuipui), faʻatupeina (ave i le 'au), faʻatusa o "fou Rusia" ma talavou (o talavou o aso nei).

O le luluulu ulu o loo moemiti - Mo le vaʻaia pe o oe lava - i le tasi tikeri poʻo le isi, o le ata e mafai ona fesoʻotaʻi ma uiga nei: faʻasalaga (falepuipui), faʻatupeina (ave i le 'au), faʻatusa o "fou Rusia" ma talavou (o talavou o aso nei).

Lulu i se miti e vaʻai - Ia lava - leiloa o meatotino, fufulu isi - saili mo tagata lelei.

Faʻamalamalamaina o miti Sulu i le miti - pe a fai sa e miti na e saeina se tasi - o se ogaoga gasegase poʻo maliu. A e sala - i lou siʻosiʻomaga e iai se fili e manaʻo e ave lou tulaga. Lulu oe lava o se mataga tele avega ua e le aoga taumafai e aveese mai mo se taimi umi.

Miti faʻamatalaina o tagata fai mai o le mafaufau. Z. Freud

Aisea miti Shave, miti auiliiliga:

O le luluina ua vaʻaia i le miti o se faʻailoga saʻo lava o mafutaga.

Afai e te tipiina oe lava aʻo tafi, o le fefe e uiga i se maʻitaga le maʻitaga o le a le faʻavae.

Aisea miti sulu ai i se miti?

O se miti na e vaʻai ai i le faʻafefeteina oe - ia faʻalataina le pele poʻo le pele, faʻalata le mafai pe faʻamutaina le mafutaga. I le faaopoopo atu, o le tafi e faʻatusa mai ai faʻanaunauga le aoga, i le mea moni o le a e le fiafia i se taua pisinisi mo oe pe o le a faaseseina oe e se tasi oi latou na e talitonuina.

le tafiina i le tagata fai pisinisi - toʻilalo, leiloa, pisinisi faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le liligiina ese o tupe.

Miti Faamatalaupu a Fomaʻi o G. Miller

Aisea miti Shave luga o se miti tusi:

O le mataala o le tafi o loʻo faʻaalia mai i le mea moni o le a e faia le faʻatinoina o se mea tele pe faʻataunuʻu se tiute faʻamoemoe.

E faigata ona faʻauigaina se miti faʻapea ma le lelei ma le le lelei mo oe, aua o le a le paleina i le manuia ona o le le lava o le malosi e tatau ai mo lona manuia faʻataunuʻuina, ae i le taimi lava e tasi, o le ae mauaina le poto masani taua ma avea atili faʻamaoni.

Alu e tafi o le a faʻaseseina oe o lou lava loto saoloto. Masalo e te le faʻaeteete ma e i ai le faʻatupu poʻo le faʻatupu leaga i lou siʻosiʻomaga.

Na ia moemiti o le seleina o ia - ia avea ma pule o lona ia lava olaga, ia manuia faʻatautaia mataupu ma faʻatautaia vaega.

O le tagata tafi e miti o se teine ​​poʻo se fafine faʻatusa i le faʻaosoosoga, o le a vave ona e maua ai se ili, o lona matagofie e ono le mafai ona tetee.

i le luluina o se fafine - afai e te luluina i se miti oe lava, atonu e le lava lou fafine i le mea moni, ua matauina e alii o loʻo siomia oe, oe vaʻai ia oe o se uo lelei ma uo moni, ae le o se alofa.

Miti Tusi a le Tagata Tafafao (T. Smirnova)

Faʻamalamalamaga miti: Sulu - le faʻauiga a le tusitala

Lulu oe lava - o le manaʻo e avea ma matai o le tulaga.

Se tasi e tafi - i le taufaasese, maʻi.

Ole vaʻai i se tino poʻo ni foliga lamolemole ua i ai le manaʻo mo le tuuatoatasi, filemu, faʻafilemu ma le mautu.

O le vaʻaia o le tagata tafi e faʻaosoosoga, faʻaipoipo, faʻatagata. Masalo e manaʻomia e se tasi lau lagolago, i le amio ma le faʻaaogaina.

E tusa pe o le a le vaʻaiga po o le a moni fai fuafua e le gata i lona anotusi, ae faapea foi po o le a le aso o le vaiaso ma pe o le a le taimi o le aso faia se miti tupu

Faʻamatalaga lautele o le Moe

O vae lava latou ia o se fa’ailoga o le talitonuina ma le lagolago i le olaga. O le vaʻaia lelei o vae ma mama pe a sulu i le miti o se faʻailoga sili ona lelei. O lea miti e faʻatusa mai ai le mea moni o se fafine e tu mausali i ona vae, e mafai ona tutoatasi tutoatasi uma faʻalavelave i lona olaga ma fesoasoani i ana pele.

Afai e tele tagata ese i le miti, o lona uiga pe a talafeagai, soʻo se fesoasoani o le a mauaina e oe i le taimi. Afai i se miti e te luluina ou vae ma soʻo se ituaiga afaina, ona faʻaletonu taua o loʻo faʻatali mo oe i le lumanaʻi.

O le taua taua i le faʻauigaina o moe o le foliga mai o le laulu i vae:

  • a iai le tele o lauulu i luga o vae - o le a le taimi nei o le a e matua fiafia,
  • afai o le lauulu o ou vae e pupuni - o lau feusuaiga olaga o le a fesuisuiai ma olaola,
  • afai o loʻo iai lou lauulu sinasina i ou vae - i le mea moni, o le tele o taimi e te mafaufau ai i le oti ma le loomatua,
  • pe a fai o le lauulu i luga o vae i se miti na mafua ai se le lelei le tali atu - e le pine ae e feiloai ma aiga ua leva ona faʻagaloina.

O le luluina o ou vae i le miti e le mo oe lava i le olaga moni o lona uiga o le feteʻenaʻi o uiga o lau amio, ma se miti e mafai ona faʻauigaina o se ituaiga o tulaga ma se faʻataʻitaʻiga iʻuga i totonu o lou liʻo.

Afai i se miti e te fufuluina ou vae i se blunt blunt, ona tatau lea ona e toe mafaufau i lau amio i le 'au. Masalo o loʻo mafatia lau mafutaga ona o lou le mafai ona faʻafaigofie tulimanu ma fetuunaiga.

Afai i ana miti moe a se tagata tafi ona vae ma tipi i le taimi lava e tasi, ona avea lea o mea ma mea taua faʻatali mo ia vave. O le mafuaaga o lenei atonu o le soona faʻamaualuga ma faʻamasinoga tonu. Ina ia aloese mai nei faʻafitauli, e tatau ona e fuaina ma le totoʻa au gaioiga ma taunuuga, faʻalogo i manatu o tagata e te alofa i ai.

Afai o se tamaloa i lana miti vaʻai se fafine na sele ona vae, ona i ai lea i lona olaga o loʻo i ai se tamaʻitaʻi e mafai ona afaina tele lona tulaga.

Afai i le miti a se fafine tasi vae selea ma mafiafia lauulu po o ni laʻau i le isi, ona teteʻa lea o ia. O le mafuaʻaga mo lenei atonu e fai o le tele o omiga i le toʻalua poʻo le faʻaalia o seisi fafine i lona olaga.

O se miti e faʻatamaia ai e se tamaloa vae o se fafine le mafai ona avea ma mea nei: O au gaioiga e taofia ai le aiga o le faʻamafanafanaga masani. E tatau ona e faʻamamafa atili i e ua pele ia te oe, a le o lea e malepelepe le aiga. Ma i se taimi puʻupuʻu e ono leiloa ai se aofaʻi o tupe poʻo se totogi-totogi maualuga.

Afai e tafi e se tagata ese ou vae i le miti, lea ua aliali mai se tagata leaga-i totonu o tagata vavalalata. Atonu e te feagai ma le taufaʻasese, taufaʻaleaga, poʻo le faʻalata.

Aisea miti pe a tafi e le fafine ona vae

O le le masani ai le luluina o laulu i vae i se miti o se leaga leaga. Afai o se fafine i le moni olaga e masani ona aʻafia i lauulu 'aveʻese, o lona uiga o se miti e mafai ona atagia mai ai mea moni i lalo o le mea maualalo malamalama Fai mai, e manaʻo lava le teine ​​e aulelei ma teu faalelei.

O nisi miti tusi faamatala eseese lenei tala. O se fafine na vaʻaia se faʻaaliga vaaia i se miti e matua talitonuina lava e ia.

Afai o se fafine e masani ona aʻafia i le soloʻaina o lauulu i lona olaga, ona mafai lea e le moe ona atagia mai le mea moni i le tulaga malamalama. Fai mai, e manaʻo lava le teine ​​e aulelei ma teu faalelei.

O le talitonuina o oe lava e leʻo se uiga le lelei. E masani ona avea tagata ma taitai. Na latou mautinoa ma le mautinoa lo latou fale, ma pisinisi.

O le a le tala a le miti pe a seʻi e le fafine ona vae i le isi

Afai o le fafine i lana miti sulu le lauulu i luga o ona vae i se isi tagata, ona o lona uiga o lona uiga o le valavala ma ia.

Afai o le alofagia lenei tamaloa, ona se moe miti vaʻaia o se vavalalata vavalalata mai se alofa. Vaʻai o lona uiga o le a leai se mafutaga faʻafeusuaiga ma lenei tagata, pe latou te puʻupuʻu.

Afai o le fafine i lana miti sulu le lauulu i luga o ona vae i se isi tagata, ona o lona uiga o lona uiga o le valavala ma ia.

O nisi taimi o se po vaʻai e talanoa e uiga i se maʻi ogaoga o le tagata e tafi ese ona vae.

Faauigaina e Freud o le tafiina o moe

E faʻaogaina e Freud le faia o ana auiliiliga mo faʻamatalaga miti. Fai mai Freud, o mea uma o vae e fesootaʻi ma feusuaiga ma faʻaipoipoga.

Afai o le fafine fai miti o fulufulu vae, lona uiga o lona uiga e tele lona sao i totonu o le aiga. I se miti, se teine ​​o le a valoia se mauoa tane ia o le a ia poloaiina.

O le tutulu i le Freud's dictionary o lona uiga solia ma se tagata. Pe a lulu e se fafine ona vae i le miti, ona vave ai lea o lona mana i luga o lana tane. Mo se teineititi, o le mea na ia vaaia atonu lona uiga ua sese o ia i le filifilia o se tama faaipoipo.

Afai o le fafine fai miti o fulufulu vae, lona uiga o lona uiga e tele lona sao i totonu o le aiga. I se miti, se teine ​​o le a valoia se mauoa tane ia o le a ia poloaiina.

Gauai atu! Afai na e faia se miti faapena, e tatau i se teine ​​poʻo se fafine ona mafaufau i se mea e te suia i lona olaga ina ia faʻasaʻo ai le tulaga.

Fuafuaina moe e tusa ma lauulu lanu

Fuafua i le lanu o le lauulu i luga o vae, o le moe mafai ona faʻamatalaina faʻamalama:

  1. Afai o le laulu o se paʻepaʻe paʻepaʻe po o le efuefu, o lenei faailoa ai le uiga o uiga faaalia o le ola faanoanoa. O se tamaitai e le talitonuina i ona tomai. Lea e taofia ai o ia mai le ausia o se manuia i lana matata ma lona olaga. O le moe lapatai atu e tatau ona toe iloilo lau amio ia oe ma le lalolagi o loʻo tatou iai, ma o le a lelei mea uma.
  2. Lulu uliuli ma maʻimau i ona vae ua lapataia tamaitai o loʻo ia te ia se tagata leaga.
  3. O lauulu i vae o mumu lanu miti o maitaga. Afai e umi le lauulu, ona i ai lea o se teine. Ma afai e puupuu, ona tupu lea o le tama.

Fuafua i le lanu o le lauulu i luga o vae, o moe e mafai ona faʻamalamalamaina faʻamalama.

O le a le uiga pe a faapea na e manuʻa a o tafi ou vae i se miti

A tafi vae i se miti, e ono tipiina le vae. Mo se fafine, moe o le a avea ma lapataiga.

O se lavea i le taimi o le tafi i le miti lapataia o laiti faigata. O tupe e le fuafuaina a le aʻafia e mafai ona tupu ai le le fiafia. Atonu e iai foi faʻafitauli a le aiga. Atonu e iai se sala mo le tuai o pili aoga poʻo se sala mo le solia o tulafono i luga o le auala.

I se lautele, o lauulu fausaga foliga faʻapena. Ma o lona soli tulafono, e tusa ai ma le miti tusi, e mafua ai faalavelave i le olaga.

O ni nai aso pe a uma le miti, e fautuaina ai le matuaʻi faʻalogo i mea laiti. O nisi miti tusi fai mai o le tipiina ma se tafi i se miti valoia le toilalo i se ituaiga ituaiga amata pisinisi. Ole tupe ilea, o lona uiga, o fuafuaga le faʻataunuʻuina.

Tiligi vae ma le pulumu uaua - faʻamatalaga

A oʻo mai i le seleina o vae i le miti, o le maʻai o le tafi e taua i se fafine. A faʻapea e moemiti se pulumu ua leiloa i le miti, ona faʻapitoa loa lea o le faʻamatalaga o le miti.

O taimi masani ole faigata lea ole fafine, e mafai ona faʻaleagaina ai mafutaga ma tagata o siomia ai. O lea vaʻai po e faʻapea foi o lona uiga o faitioga o le a taliaina ma le lototele.

Afai e fai se miti mimiti i se miti, o lona uiga o le faʻamatalaga o le miti e le malamalama.
O taimi masani ole faigata lea ole fafine, e mafai ona faʻaleagaina ai mafutaga ma tagata o siomia ai.

E ono avea ma lapataiga o ono afainae tupu i le galuega pe o le aiga. Le tele o taimi, faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le natura o le fafine.

A faʻapea e le malie le iva ma le mafai ai ona tafi, ona o lea o le miti faʻailoa mai faʻanoanoaga ma maʻi.

E le masani ona taunuu miti. O isi taimi e mafai ona faʻataunuʻu i le isi aso, ae o isi foi i nai tausaga.

O le a le aso o le vaiaso e fai ai le moe i le moe

O le talitonuina o le moe e faʻalagolago i le taimi na ia miti ai. O se lisi o miti i lea aso o le vaiaso ua tuʻuina atu i lalo.

O le moni o le moe e uiga i le tafi vae, pei o isi, e faʻalagolago i le taimi na ia miti ai. O se lisi o miti i lea aso o le vaiaso ua tuʻuina atu i lalo.

Aso Gafua

Miti aʻo leʻi faia le Aso Gafua e mafai ona talanoa e uiga i le mafaufau ma lagona oʻotia. O le lagolago o le moe, o le masina e nafa ma lagona o le tagata.

O na miti e tautala e uiga i le tulaga o le neura. O le sili atu ona mamafa o le mafaufau i luga o se fafine, o le sili atu foʻi ona uiga ese ma le mafai ona malamalama i ai le miti o le ai ai.

O lana miti na fai i luma o le Aso Gafua e le taunuu. O sea miti e mafai ona le amanaiaina.

O na miti e tautala e uiga i le tulaga o le neura. O le sili atu ona mamafa o le mafaufau i luga o se fafine, o le sili atu foʻi ona uiga ese ma le mafai ona malamalama i ai le miti o le ai ai.

A o leʻi oo i le Aso Lua, o le moe e masani ona susulu ma manaia. O le sui o le miti aʻo le i le Aso Lua o Mars, fitafita ma e le maalofia. O miti e matua ola ma lanu o latou foliga e pei o se tala fatu po o se ata tifaga.

O sea miti e tatau ona manatuaae lelei ona tusi i lalo. E taua le uiga na la tuua. Afai a mavae le miti o se lelei lagona e tumau, ona laki lea o le laki o le ai ai i mea uma.

O sea miti e tatau ona manatuaina, ae sili atu le tusi i lalo. E taua le uiga na la tuua.

Afai i le taeao o le miti o se mea le manaia i tua atu, ona sili ai lea e le amata amataina pisinisi fou i se taimi lata mai.

A o le i Aso Lulu, miti ma le tele o faʻamatalaga masani e miti. E toetoe lava a le mafai ona faʻamatalaina ia mea na tutupu. Vaʻaia faʻaata vaʻaia iina e pei o ata i se kalaleoskop.

O le mekuli e puipuia le moe ile Aso Lulu. O sea miti e toetoe lava le mafai ona manatuaina.

A o le i Aso Lulu, miti ma le tele o faʻamatalaga masani e miti. E toetoe lava a le mafai ona faʻamatalaina ia mea na tutupu. Malolo e toetoe lava le manatuaina.

O miti miti mai le Aso Lulu i le Aso Tofi e taua tele. Latou te fesoasoani e maua ni tali i le tele o fesili taua. O sea miti e mafai ona taua tele, o le a fesoasoani e saili se auala e alu ese ai mai le tele o tulaga faigata.

Faʻataʻitaʻiga Jupiter e taʻitaʻia lenei miti. Tele faʻaaliga e oʻo i le aso Tofi e fesoʻotaʻi ma galuega faʻapolofesa.

I le po o le Aso Faraile, e iai miti e faʻatatau i le ola patino o se fafine. I mea uma, o le lagolago o ia miti o Venus.

Tele vaaiga e vaaia i le po o le a tupu i le olaga moni. O nisi taimi o na miti e avea ma valoaga. O le vaega taua e taua foi i lenei miti.

I le po o le Aso Faraile, e iai miti e faʻatatau i le ola patino o se fafine. I mea uma, o le lagolago o ia miti o Venus.

Afai o se miti e uiga i le luluina vae i se miti faʻamalieina, o lea o se miti mo se fafine o le a avea ma harbinger o se manuia aiga aiga.

O le miti aʻo leʻi oʻo i le Aso Toʻonaʻi e taua e le gata mo le fafine o ia lava, ae faapea foʻi mo lona aiga ma uo. O le Saturn fiva pule e pule i lenei po.

O lenei miti e mafai ona valoia le lumanaʻi o le tagata. Afai na fiafia le miti, ona iai lea o aso fiafia o le a tele ai mea fiafia ile olaga.

O lenei miti e mafai ona valoia le lumanaʻi o le tagata. Afai na fiafia le miti, ona iai lea o aso fiafia o le a tele ai mea fiafia ile olaga.

Toetu

O miti i le po a o loma le Aso Sa o le a taunuu i lena aso. Vaaiga i lenei po e masani ona vavalo. Afai e te moemiti i se mea lelei, ona mautinoa lea o le a liua i le mea moni. Afai e le lelei le miti, ia e le o afaina le ola moni.

I lenei miti, e taua ona manatua upu a tagata. Lenei o le a fesoasoani e faʻamatalaina saʻo le miti. Tagata o le miti i le po o le a fesoasoani e fesoasoani foia taua taua. E mafai ona avea i latou ma uo poo paʻaga ola.

I lenei miti, e taua ona manatua upu a tagata. Lenei o le a fesoasoani e faʻamatalaina saʻo le miti.

Afai e feiloai se uo i le miti, e tatau ona e talanoa ia te ia. O le tagata e puipuia se miti faʻapea o le La.

E taua le manatuaina! Miti na tupu a o le i faia le Aso Gafua ma le Aso Lulu e le tau faʻalogo. E le masani ona latou taunuu. O toe aso, e taua le faʻataua atili o le vaʻaiga o le po.

Ina ia malamalama lelei i le miti, e tatau ona manatua le tulaga o lagona, lauulu lauulu, ma ia manatua foi le aso o le vaiaso ina ua ia miti.

O se miti pe a lulu e se fafine lona lauulu i luga o ona vae e le tupu soo. Ia malamalama lelei i le miti, e taua le manatua o lagona lagona, lauulu lanu, ma ia amanaia foi le aso o le vaiasoina ua ia faia se miti.

I lenei vitio o le a e iloa ai le mafuaʻaga ua miti ai ou vae.

O lenei vitio faʻailoa ia te oe lona uiga pe ae miti i lou lauulu.

I lenei vitio, ua e maua faʻamatalaga e uiga i le uiga o le moe, i le mea o i ai le naifi.

Miti faʻauiga o le 21st seneturi

Le miti miti a se tasi tafi esea se 'ava fola folafola moe lelei le manuia i le faʻatinoina o le fuafuaga. Ua mafai nei ona amata amata ona e iloa miti faapelepeleina. I se isi itu, a faʻapea e vaʻaia e se tagata se mea lilo o ia, o lona uiga o se miti ua faʻaalia ai lona faʻamaoni. E le pine ae faaseseina o ia e uo fou.

Aisea miti e uiga i le luluina oe lava i se miti? Fai mai le miti a se tagata e sae ese lana 'ava po o le musika, fai mai e vave ona avea ma taitai. O tagata faigaluega faigaluega o le a vaʻai le gafatia ia te ia, ma o le toʻalua o le a tuʻu le pule i ona lima.

Afai e maeʻa ona sulu e leai se lauulu o totoe i luga o foliga o le tagata ua moe, a o le faiga lava ia na alu atu e aunoa ma ni manuʻa ma le le mautonu, o lenei mea e folafola ai le filemu ma le toafilemu. I se taimi lata mai, o le moemiti o le a alu i tafaoga, o le a ia toe faʻafoʻi atoa ai lona lava malosi.

Faʻamalamalamaga miti mai le A i le Z

O le a le uiga o se tagata o le aiga e tete i a latou moe? O le miti o se fuafuaga e faʻailoa mai ai le ulu o le aiga faigata i fegalegaleaiga ma lona toʻalua ona o le le lava o le mafaufau lelei, faʻafitauli i le galuega. Ina ia aloese mai lenei mea, e tatau ona e fuafua lelei lau galuega ma lou taimi avanoa.

Mo se miti e vaʻai i se laulu e lulu lona ulu, o se miti o lona uiga ausia o ana sini. O se mea ogaoga na tupu, lea na ia filifili e taʻitaʻi, o le a aumai ai ia te ia le manuia ma le faʻailoga.

Tafi le 'ava i se miti - i meatotino leiloa, faafaamasinoga. O le tagata e momoe e tatau ona saunia mo faʻafitauli faaletulafono. O se miti na iloa ai e le faimiti le auala na ia luluina ai lana migi, ua faʻailoa mai ai le tuputupu aʻe, o le faʻatulagaina o tagata o se tagata. Ua le o toe naunau o ia i le ola paie, o lenei o le mea autu mo ia o le maua o le aiga ma le filemu.

Afai o se tagata moe ai se faʻaaliga o le auala e na te aveeseina le lauulu mai lona fatafata, ona tatau lea ona ia mafaufau loloto i lona lava soifua maloloina. O le oʻo mai o faʻataʻatiaga o ia i le foliga o se maʻi faigata tele.