Meafaigaluega ma mea faigaluega

Lauulu curler styler: 2 ituaiga o masini, pe faʻafefea ona faʻaaoga le masini

O fulufulu ua teuteuina lelei ma se laei manaia e manatu o se tasi o sili ona taua vaega o se aulelei ma faʻatusa foliga. Ae ui i lea, sitaili i totonu o se lalelei o laupepa i aso uma o se gaogao gaioiga. Tele fafine e masani ona faʻaogaina se laʻau fulufulu e fai ai se laulu sili ona lelei na o latou ile fale.

Lauulu teuteu masini

Le taimi nei, ua tele mea faigaluega i luga o le maketi ua faʻatulaga e fausia ai le sitaili:

Uma masini e faʻaaogaina mo nisi galuega, o lona uiga, mo faʻamoemoega uma e tuʻuina atu se isi masini. O le autu aoga o se styler o lena o loʻo tuʻufaʻatasia le galuega a masini uma i le taimi e tasi. E faigofie tele ona ave ma oe i malaga ona o lona puʻupuʻu.

Eseese o stylers

I le taimi nei, e lua ituaiga autu o stylers:

Maualuga faʻapitoa filifiliga ua fuafuaina naʻo ni mea faʻaletonu, e masani lava o le mea masani masani lea. O faʻataʻitaʻiga o se ituaiga lautele e masani ona faʻaoga le ausa, ma faʻapitoa i latou e faʻaaogaina le mafanafana o elemene.

Mai le igoa e mafai ona iloa o le lautele ituaiga o stylers mafai ona fetaui lelei mo soʻo se gaioiga ma curls ma ua faʻaogaina i le tele o nozzles. O nei faʻataʻitaʻiga e faigofie tele ona faʻaaogaina, aua o lenei ituaiga styler faʻatagaina oe e faʻataʻapeʻapeina foi curls ma faia curls. Lautele faʻataʻitaʻiga masani ona i ai se mea e faʻaaoga i totonu o laʻau.

Otometi curler

O le mamanu o otometi stylers aiaia o le faʻamafanafana elemene ua tapunia e le tino, o le mea lea, o ia masini e le mafai ona mumu. O ia tutoʻatasi e faia se vilivili, fetuunai le vevela faʻailo ma faʻailoa i le tagata faʻaaoga e uiga i le faʻaiuga o le taualumaga.

O le masini otometi lava uʻu mai le curl ma a maeʻa ona o le aofaʻi o taimi lipotia ma se faʻailo leo o loʻo mafai ona aveesea le curl. O lenei e taofia le susunuina o le manoa ma lona vevela tele. O luga o le laualuga, o mea faʻalenatura e faia ai keramika e sili ona lelei, aua e le afaina ai lauulu, ova atu le lapopoa. E masani lava ona i ai se gaioiga ionization le masini.

Mo le saogalemu mafuaaga, otometi stylers ua faʻaogaina ma se masini mo otometi deactivating le masini i le tulaga o se mea le lelei.

O le galue mataupu faavae o le styler Babyliss

O se tasi o sili ona lauiloa ma maualuga-lelei e faʻamatalaina o se Babyliss hair styler. I fafo, e pei o se tumaoti o suluina ma curling iron. O loʻo tuʻufaʻatasia le mafai o masini uma e lua. O le ea ilaia faʻasolosolo lemu afaina ai susu susu e aunoa ma le faʻailoaina i latou ia soona faʻamamaina, ma a agamalu malu pulumu e selu lemu.

Aofia ai ma le styler isi tele noataga e faʻatagaina oe e foia faʻafitauli eseese: faʻatuina ni manoa o foliga eseese ma lapoʻa, sitaili masani ma faʻasaʻo maʻoti.

I nisi faʻataʻitaʻiga, o le faʻamago ma le faʻamafanafana e tuʻuina mai i le faʻamafanaina o luga, i isi - faʻaaogaina le masani ausa. Lautele masini tuʻufaʻatasia uma o auala faʻaalia. I se faʻaopopoga, o nei stylers ua faʻaauʻuina ma faʻalelei lelei le vevela ma le "malulu" faiga.

Ia, pe afai o le masini ei ai se ionization galuega. O le tafe o le leisa molia iona mafai ai oe e aveese le faʻafitauli tulaga, faia o mama e sili atu susulu ma sili malie. Ionization fesoasoani foi e faʻateleina le lamolemole ma silkiness o curls, ina ua uma ona mafai ona galo e uiga i le mea o le eletise eletise mo se taimi umi.

Ina ia faia curls mimilo faalava, e te manaʻomia le na o le faʻamau le loka i faʻamau.Ina ia faʻamalieina le curl, e tatau ona faʻaloaloa i le va o le rectifier papatusi. Ina ia faia le palapala poʻo le tele ma muamua curls, e tatau ona faʻaoga faʻaopoopoga nozzles.

E tatau ona maitauina o stylers e talafeagai mo lauulu o soʻo se ituaiga: mai le manifinifi ma sasaʻo i le curly ma mafiafia.

Filifiliga tapulaa ma uiga o masini

Ua fautuaina e le au atamamai le faʻatauina ole stylers ile faʻapipiʻi laupepa, aua e leaga ai le laulu nai lo uamea. Aua nei galo, o le fausiaina o curls, o le soʻotaga e faʻafesoʻotaʻi ma le mea vevela, lea e afaina ai le tulaga o le lauulu.

Ina ia aloese mai le soona vevela, e tatau ona faia le faʻaeteete o le masini e faʻaogaina i otometi thermoregulation. O lenei filifiliga faʻatagaina oe e teu lauulu. O le agi i le malulu ea o le a le faʻapea foi ona ova tele, aua a faʻaaoga, o le laulu e faigofie ona selu, avea atili matagofie ma lamolemole.

Stylers e faʻaoga maʻa e aoga mo teineiti e fiafia e malaga.

A o le i faʻatau mai se mea faʻapitoa, e tatau ona e sailia e uiga i mea taua mo le stylers:

  1. Le malosiaga. O lenei faʻatusa e faʻatagaina ai oe e fuafua le vevela o le a e te faʻaaogaina mo sitaili. Aua nei galo le laʻititi manifinifi ma le faʻaititia e le fautuaina mo le umi ona faʻaalia i faʻailoga maualuga, ma i lenei tulaga e sili atu le faʻatauina mai ai se laʻititi-paoa faʻataʻitaʻiga. Afai e te leʻi valiina pe faʻamalamalamaina lou lauulu, e mafai ona faʻatauina se sili atu malosi styler. Faʻapena foi, pikiina o le mana, oe manaʻomia e filifili pe o le a le mafuaʻaga o le ae faʻaaogaina le masini mo. Afai e te manaʻomia se masini faʻapolofesa, e sili atu le filifilia o mana eletise e oʻo atu i le 1.5 kW. Ina ia fausia se faigofie sitaili i fale, masini o latou mana amata amata mai 0.1 kW e talafeagai. Le tali sili ona lelei o se masini ma se pa faʻafoeina.
  2. Ufiufi. E lua ituaiga o ipu mea: sima ma uʻamea filogia. Uamea elemene vevela vevela sili atu lemu. I se faʻaopopoga, latou te ono faʻaleagaina ou paʻu. Tele o tagata gaosi oloa e fiafia e fai ni ipu sima. O le mea moni, o le gaosiga o 'oloa uʻamea e sili atu taugofie, o le mea lea, o le tau o sea mea styler o le a sili tele itiiti. O le laualuga o le keramika e fulufulu tutusa ma vave, lea e taua tele mo na tulaga pe a e manaʻomia vave ona faia se lauulu. E tele taimi, o papatusi ua teuteuina foi i le palu o keratin ma tourmaline, lea e faʻateleina le faʻasolosolo o le masini i luga o vilivae ma faʻaititia le faʻaletonu le aoga.
  3. Auo. O le faiga e sili e faigofie o le faʻatau mai lea o seti o ituaiga eseese. Ae afai ua uma ona e iloa le laei e sili ona fetaui mo oe, ona leai se aoga o le faʻaaluina o mea tautupe i luga o faʻamatalaga le talafeagai.
  4. Vaaiga. I le filifiliga filifiliga, e tatau ona e mafaufau totoa i le itu o le masini. O vaapiʻave masini e talafeagai mo teineiti e iai ni pupuʻu pipiʻi, o lauulu seleʻulu lauulu e sili atu ona lelei le aveina o se meaʻai ma faʻapipiʻi lautele. I se faʻaopopoga, o le lautele o masini e mafai ai ona e faia se uʻamea eleni ma lapoʻa, ma mea laiti faʻataʻitaʻi e faʻafaigofie tele mo laʻau laiti. O lapotopoto lapopoa e mafai ona fai ai se sikuea lelei.
  5. Pulega. E i ai lua filifiliga: faaeletoroni ma le masini. O le mea mulimuli e aofia ai tusi lesona activation / deactivation ma vevela pulea. O masini faʻaauʻuina ma faʻatonutonu faʻaeletonika otometi faʻafetaui le curling vevela. E i ai foi a latou faʻailoga faʻapitoa e faʻaalia ai le saunia o le soʻotaga.
  6. Faigaluega. O le Stylers e tutoatasi ma eletise. O masini e faʻaaogaina e se eletise eletise e faigofie tele mo le faʻaogaina i le fale, ae o ata tumaoti e mafai ona aveina ma oe i malaga. O masini uaealesi e faʻamalosia e batini poʻo batini.

Afai e te maua se mea faʻaolofoina oe, ona e le manaʻomia lea o se tele o taumafaiga ma taimi ina ia mafai ai ona faia se sitaili manaia. O lenei masini e tuʻufaʻatasia ia galuega o le curling iron ma ironing. I ai, o soʻo se lauulu lauulu o le a avea ma ou teuteuga mo aso uma, o le mea autu o le filifilia lea o le mea saʻo.

Vaega o faʻaaogaina o se otometi faʻapitoa styler lauulu

Fai mai le gaosi, e mafai e teine ​​ona faʻaaoga se styler pe a fai o le laulu o fafine e soifua maloloina.

O fafine e le lelei lauulu e faasa ona faʻaaogaina lenei masini - i se tulaga faʻapena, e atili faʻaleagaina le fausaga o lauulu le lelei.

Faʻatasi ai ma le fafine, faʻataʻitaʻiina le mea moʻi ma le mafolafola.

O le umi o le ufiufi o se teine ​​e faʻatonutonuina i lenei auala: lauulu o loʻo mimilo mai aʻa poʻo mai se umi faʻapitoa o se lauulu.

Ina ia mafai ai e le laulu ona tausia lona foliga i le aso atoa, ua fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o ona po nei auala e mafai ai ona e faʻalelei se laulu fou.

Stylers - autu ituaiga ma faʻataʻitaʻiga: Babyliss pro perfect curl, Roventa, Instyler tulip, Philips with display, Bradex, Satin hair 7 ma isi

I le taimi nei, e 2 ituaiga o stylers ua gaosia - faigofie ma multifunctional. O le mea lea, pe a mauaina se mea faapena, e tatau i se teine ​​ona faʻamasani ia te ia lava i ona faʻailoga faʻapitoa.

O le masani ai o le styler babyliss pro atoatoa curl mo curling lauulu.

O se mea faʻapena, o le curl curl vave faʻaoso le papala, faʻatupuina matagofie curls po curls. A faʻaaogaina se masini faʻapenei, e teuteu e tamaitai lo latou laulu i foliga o fulufulu faʻataʻavalevale.

I le taimi muamua, pe a curling le lauulu o le ulu o se fafine, latou faia curls o fasi i luga o se vevela curling iron, ma fausia curls i le itu i fafo o le masini. O lenei la, pe a faʻaogaina se mea faapena, o le a pupuni curls i totonu o le masini!

O mea nei o loʻo avea ma faʻapipiʻi laulu mai se tagata tomai faʻapitoa i mea e teu ai le laulu - Babyliss Pro.

I le faʻaaogaina o lenei mea, e ave ai e teine ​​teine ​​le fulufulu ulu i totonu o le potu vevela o se keramika styler. Ina ua maeʻa, sa tatala e le fafine le loka ma iu ai ina maua se vavae o le foliga talafeagai.

A faʻaaoga se mea faapena, o teineiti e mimilo ia manulele o le ulu i luga o le faasee faʻapipiʻi i totonu o lenei masini faalua.

I le styler babyliss pro perfect curl, o le vevela e tufatufa tutusa i luga o keramika papatusi i totonu o le masini - o le mea ua tupu, curls fausia i luga o le ulu o le teine, lea e taofiofia i latou foliga i le aso atoa.

O le babyliss pro perfect curl hair styling apparatus ei ai le palasitika pusa e puipuia lima o le teine ​​mai le fesoʻotaʻi ma le vevela vaega o le masini - o le iʻuga, o le ono mafai ona susunuina lima ma le ulu ma se mea faapena.

I le faʻaaogaina o lenei mea, e mafai ai e teine ​​ona fai le umi o se filo e tutusa ma 65 cm.

Filifilia o le sili styler - o le a le mea e tatau ona e faʻalogo iai pe a faʻatau: faʻapipiʻi ipu ma isi lanu

A faʻatauina se styler, teine ​​teine ​​e tatau ona faʻalogo i mea faʻapena:

A faʻatau mai se styler, tatau ona faʻalogo fafine ile ufiufi ole papatusi.

O papatusi o sea masini e mafai ona faʻapaʻiaina ma ni mea faʻapitoa:

O filifiliga sili ona lelei, e tusa ai ma tagata atamamai, o masini e i ai le keramika ma le turmaline papatusi.

Thermoregulation o le curling uʻamea

O le mea taua lona lua pe a faʻatau se masini mo styling o le fulufulu mata o le iai o le filifiliga "thermoregulation". A faʻaaogaina se styler ma lenei filifiliga, o fafine faʻatonutonu le vevela o le faʻatulagaina ma puipuia i latou mai le susunuina ulu ma lima ma moli mumu-vevela.

Teine foi faʻatau meaʻai mo le teuteuina o le ulu, ua faʻaauʻuina ma le filifiliga o le "malulu malulu." A faʻaaoga se masini na, e tapunia e fafine le laulu o latou lauulu ma puipuia i latou mai le faaleagaina - aʻo le foliga o laulu e tumau lava le tutusa.

Ionization mo faasaʻo ma curling curls

I le taimi nei, o teineiti o loʻo faʻatauina stylers e faʻatumu i le "ionization" filifiliga. I se tulaga faʻapena, pe a faʻaaogaina lea filifiliga, o le teine ​​o le laulu e avea silika ma lamolemole, ma e faʻapipiʻi foʻi le eletise.

O le Stylers o ni sikaili uʻamea fou, faatasi ai ma le fesoasoani a teineiti e faia ni laʻei matagofie ile laulu pe oe na o le fale.

Ae peitai, i se tulaga faapena, e tatau i le teine ​​ona tausi faalelei lona lauulu - fai ni pulou toefuatai ma faaaoga mea taua e tatau ai mai mea teuteu - shampoos, mousses, ma isi.

Ole teineititi e tatau ona avatua i lona lauulu se malologa - e le mafai ona e masani ona faʻaogaina stylers ma isi mea faapena mo le teuteuina o le ulu.

O le iʻuga, o loʻo mulimuli i tulafono patino, ua tofu teineiti ma le laʻei matagofie le laulu i se laʻau faʻamasani.

Filifili se masini e fai ai lou sitaili e le mafaagaloina

Luga gaosi

Mo i latou e filifili e faʻatau se masini fou mo le fausiaina o laʻei lauulu, o le a le faigofie tele le malamalama i le lautele lautele o masini. O le mea lea, ina ia mafai ona filifili le filifiliga sili mo le styler, o le a aoga mo le faʻamasani i tagata autu gaosi o nei lautele masini ma foliga o faʻataʻitaʻiga latou gaosia.

O le kamupani a Philips e gaosia stylers tala faatatau o tupe, i le faaeteete e mafai e fesoʻotaʻi ma curls.

Fai mai tagata poto, o le Philips HP8699 ua iloga o le sili atinaʻe a le kamupani.

O le galulue luga o le meafaigaluega o mea teuteu coated. O le mea teuteu ua faʻaogaina i le tele o ituaiga o pamu mo curling, faʻasaʻo lauulu ma fausiaina le tele. O se seti o lauulu lauulu ma se faigofie mataupu faʻaleleia le faʻamaoni o le masini tele.

Peitai, matau e tagata faaaoga, mo nisi ituaiga o lauulu, le mana o le masini e le lava. I le uma, o le maualuga tapulaʻa o lona faʻamafanafana o galulue luga o 190 tikeri. O le mea lea, faigata tele ma ulavale strands o le a faigata ona faʻaleleia e lenei styler.

Stylers Rowenta CF4132 faʻaalia mea aoga meafaigaluega e mafai ai ona e faia se tele o sitaili. Masini vevela vave. Faʻapipiʻi i se faigofie mana manoa feʻaveaʻi faʻataʻamilomilo i lona tafatafa.

O le vaivaiga o le styler o le le mafai ona pulea le vevela vevela.

Styler Remington S8670 o se sili lelei masini mo le faʻaaoga i le fale. Faatasi ai ma mea faigaluega faapena, e maua ai e le fafine le avanoa e vave gaoioi soʻo se taotoga faʻatasi ai ma faʻasologa: faʻasaʻo, curling, crimping, faʻaopoopo le tele o isi mea, ma isi. I le tele o mea sese, o le au faʻaaogaina faʻaeteete tusia se tasi: o se le lelei le faʻatulagaina o auo mo faʻaputuga ma papatusi mo faʻasaʻo lauulu.

O se mea e faʻaofuina mo lauulu lauulu mai le gaosiaina Bebilis o se masini lea, e tusa ai ma tagata atamamai, e tatau ona faʻapitoa i ai. Lenei o se faʻamanuiaga moni i le fausiaina o masini mo lauulu lauulu. O le mea lea, i latou e mananaʻo e faʻatau se masini e gaosia ai ituaiga curls tatau ona faʻamasani i ona foliga i auiliiliga sili.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Styler Bebilis - o se alualu i luma i lauulu tekonolosi

Tele fashionistas, e tusa lava pe latou miti sili mimita, sa tau le mafai ona mafaufau o le ai ai se masini e mafai ona otometi fausiaina ideal curls. Ma o tagata faʻapitoa i BaByliss fausia ma faʻatuina se mea faapena.

O le faʻamanuiaga o le muamua Bebilis otometi styler luga masani masini mo curling curls ma lauulu faasaʻo e pei ona taua i lalo:

  • E galue le masini faiga tau. E naʻo oe e vavaeʻese le curl mai le vaega tele o lauulu ma uu ma le styler. O le masini o le a faʻamuta ai se curl i luga o ia lava ma o le a faʻailoa atu ma se leo faʻailo o le iʻuga o le faʻagasologa.
  • Bebilis lau mo mimilo tasi curl ma se styler mai le 8 i le 12 sekone. Lea faʻatagaina oe e savili le lauulu atoa ile 20-40 minute. A masani curling uʻamea a tatau ona galue umi.
  • Bebilis masini atoatoa aveese le avanoa o mu. Lenei mafai ona mafai ona o le mea moni o lo o vevela vevela luga o le masini i totonu o le pusa.
  • Styler mafai ona galue i totonu eseese vevela tulaga ma lua faʻatonutonuina o feauaʻi, lea e mafai ai ona e fausiaina atoa ni aʻafiaga pe a faʻatautau curls.

O ai e talafeagai mo

Mo teineiti e manaʻomia le laʻei pupuʻu lava, e le tatau ona faʻatauina le Bebilis styler.

O loʻo fautuaina le faʻaaogaina o lenei masini pe a o le umi o manoa e ova atu i le 29 senitimita.

Mo fulufulu lauulu matagofie, o se mea teuteu otometi na o se mea taua. E mafai ona ia lokaina loka o manoa umi umi ma 65 cm. Tagata e umi le laulu e mafai foi ona faʻaaogaina ma le manuia, ma le pau lava le eseesega o le a faʻataʻutaʻu e le mafai ona faʻataʻu i aʻa, ae naʻo le umi o 65 centimita.

Puipuiga saogalemu

Ae e te lei amata curling ma a otometi Bebilis styler, lou lauulu e tatau ona fufuluina ma mago atoa.

Ua faʻatagaina foʻi ona faʻaopopo oloa faʻaosofia mo le mautinoa ia umi se aafiaga. Ae a pe a fai o ou manoa ma aunoa ma ia mo le umi taimi mafai ona faʻatumauina le tele ma le ituaiga na maua e le curling, ona le talafeagai lea.

Ae o le faʻaaogaina o mea e puipuia ai le sui sooupu e tatau ona i soʻo se mataupu. O le mea moni o se mea masani, e pei o tui masani, o le lauulu e masani ona vevela. O le vevela o le galulue luga o le styler aapa 210-230 tikeri. Ma e oʻo lava i ni vaitaimi o ni sekone, o lenei vevela e mafai ona mafua ai se faʻaleagaina tele o le lauulu laʻau.

Faiga Curling

O le faiga curling lava ia e matua faigofie lava: i le otometi faiga. E tatau ona e vavaeʻese se vaiti (3-4 cm) filo ma faʻapipiʻi i le va o le pito i luga ma lalo o vaega o le masini. O le paʻau o le a otometi lava ona tosoina i totonu o le masini e ala i se talasiliina faataavale. A maeʻa le faʻailo o le leo leo, e tatau ona tatalaina le masini pipi ma o le faʻataʻutaʻu vela le paʻu i fafo.

Aafiaga mauaina

O le stailer lauulu o le Bebilis e faʻatagaina oe e fetuunai le taimi faʻamafanafana o le soʻotaga, le vevela ma le taʻitaʻiga o le curl.

  • Ina ia maua le aafiaga o le galu malamalama, tapulaa maualalo vevela (210 tikeri) ma le faʻaalu maualalo taimi (8 sekone) seti i totonu o le masini.
  • I le faagaoioia vevela o le 230 tikeri ma faʻaali taimi o 12 sekone, o le a foliga uila e pei o ufiufi malosi uila.

O le masini e mafai ona faʻatautuina curls i le itu agavale po o le taumatau. I le "auto" faiga, o le styler o le a sui tulaga, fausiaina le aafiaga o natura curls.

E faafia ona ou faʻaaogaina

Tagata gaosi o le otometi stylists Bebilis finau pe afai e te mulimuli i le tulafono faavae e lua mo le faʻaaogaina o le masini, ona le afaina lea o lona aafiaga i le soifua maloloina o le lauulu. E faigofie tulafono:

  1. Aua neʻi e uuina le sooga pe a uma le leo faailo i totonu o le masini, ae ia vave loa ona tapeina.
  2. Faʻaaoga puipuiga malulu e aunoa ma le faʻaletonu i taimi taʻitasi.

O le vitio i lalo o le a fesoasoani ia te oe e saili ai le atoatoa faʻamatalaga faʻapitoa o se otometi Bebilis styler.

O eseesega autu i le va o faʻataʻitaʻiga

E tuʻufaʻatasia e le kamupani a Bebilis ni faʻataʻitaʻiga o mea e faʻaaoga mo mea ai fale ma mea faigaluega faʻapolofesa mo fale lalelei.

BaByliss Curl Secret C1000E o se otometi curling ma curling uʻamea fuafuaina mo faʻaaoga fale. E iai le talitonuga e faʻatapulaʻaina le faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi BaByliss Pro Perfect Curl BAB2665U.

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa a le Bebilis otometi styler e tolu faʻavasega auala ae le o le lua (190, 210 ma le 230 tikeri).

Ma afai o le styler mo le faʻaaogaina fale e mafai ona galue i le "auto" auala, fesuisuiai o le itu o curls, ona mafai ai lea e le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi oe ona filifili le itu.

O le Bebilis polofiti uʻamea curling ei ai lona laʻititi tele lapoʻa (e mafua ona o le iai o se faʻamau e ki le itu o le fesuiaiga). I isi tulaga uma, Bebilis otometi stylers e foliga tutusa.

O faʻataʻitaʻiga uma e lua o loʻo faʻaogaina i puipuiga e puipuia ai le vevesi o lauulu. Pe a oʻo i ai ni mea le mautonu, e vave ona taofi le mea faʻavili ma faʻaalia se leo.

E le gata i lea, o faʻatusa uma e faʻaaogaina pulumu faʻapitoa mo le faʻamamaina o foliga mai i le teuteuina o mea na totoe.

A e filifilia se masini mo curling ma fatuina le aofaʻi mo au curls, tuu le faʻamuamua i atinaʻe faʻaonapo nei (pei o le Bebilis otometi styler), ma o ou curls, curled tutoatasi, o le a foliga sili atu ona leaga nai lo mea na faia e se tagata tomai faapitoa.

Faavae o mataupu

I aso nei, i luga o fata o faleoloa o loʻo i ai se numera tele o ituaiga uma togafiti, ma o le filifilia o le mea saʻo e le faigofie i taimi uma, aemaise pe a fai e te leʻi faʻaaogaina muamua. Ae i le mea moni, mea uma e le faigata e pei ona ono foliga mai muamua: ina ia filifilia le maualuga maualuga, talafeagai ma meafaigaluega malosi, e tatau ona taulai atu i le tele o uiga:

  • O se tasi o mea sili ona taua e te manaʻomia ona faʻaeteete i ai o le ituaiga mea lea e fai ai lona galuega luga. Tele taimi e fai ai i le sima poʻo le uʻamea, ae e iai isi.
  • Le filifiliga o curling vevela e faalagolago i luga o le curl e te manaʻo e fai. I le avea ai o se tulafono, o le mana o le curling uamea e le sili atu i le 50 W, ae o mea taugata mea faigaluega e mafai ona sili atu malosiaga - o le lautele o le masini e mafai ona oʻo atu i le 200 tikeri.

Taua! Mo curling tetele curls, o le vevela o le 100 tikeri o le a sili atu nai lo lava, ma mo le faia o mafiafia mafiafia oe o le a manaʻomia se sili malosi malosi curling iron - o lenei e tatau foi ona amanaia.

  • O le mea taua mulimuli au faʻamau uʻamea o loʻo i totonu o le pusa. O loʻo i ai i se tulaga peʻa o le taamilosaga poʻo le cone, lapotopoto pe poʻo ni lapisi. E le gata i lea, o pulumu ulu ma uʻamea e maua.

Taua! I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻataʻutaʻu ma selu le soʻo e faʻaaoga ai se ulu pulumu, ma faʻatasi ai ma le palasi faʻaola e mafai ona e faia ni galu matagofie i luga o lauulu saʻo. Afai o le pusa e i ai le uʻamea, o lona uiga e mafai ona faʻaoga lea faʻataʻitaʻiga e le gata mo le curling, ae mo le faʻasaʻo foi o latou loka.

  • O le mea mulimuli e iloa ai le faʻataʻavaleina o le uʻamea o le toesea poʻo le i ai o se pili i luga o latou. E faʻafaigofie ai ona taofi le manoa i se tulaga faapitoa mo sina taimi, lea e faigofie tele mo le faʻatupuina lelei o curls.

Taua! Afai e leai se kilipa, o le a tatau ona uʻuina le lauulu i ou lima, ae i nei tulaga, o se tulafono, o loʻo i ai ni thermo-puipui totini lima i totonu o le pusa ma le uila faʻataʻamilomilo.

I le mamanu ma le faʻatulagaina:

  • O le Cylindrical o se faʻailoaga masani ma se togafiti ma lapotopoto le ulu.
  • Kone - o le styler ei ai se cone talaaga o loʻo vaʻaia mai le ogatotonu i le ulu o le masini.O polofesa ituaiga nei o flats: e mafai ona avea ma faʻafitauli tele le faʻamamaina o lou laulu i se masini faapena.
  • Tafatolu - ma se vaega o se tafatolu foliga.
  • Lua - o le fausaga e aofia ai ni laʻau se lua, o lea e mafai ona e fauina zigzag galu.
  • Triple - ma faʻamaʻa e tolu.
  • Spiral - o ia fagu o le a fesoasoani e fai ni loka fufusi ma se foliga manino.
  • Tuuina atu o le lapoa i aʻa - o ia faʻataʻitaʻiga e le faia ni uila.
  • Corrugation - faia galu i luga o ni vavaeese.
  • Rotating - o le pito i luga o lenei masini e faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i itu eseese, ina ia fufusi le laulu ma manuʻa.
  • Curling uʻamea mo le fausiaina o curls tetele.

E tusa ma le mea o le galuega luga

Le mea o le galulue luga o le curling uamea e taua tele i le curling faagasologa. Atonu o nei ata faʻaonapo nei laei:

  • Tourmaline,
  • Teflon:
  • Keramika
  • Uamea

O le a le mea e faʻamuamua ai?

  • O le ituaiga mulimuli o ufiufi e manatu e sili ona le manaʻomia, aua e afaina ai le lauulu, ma vaeluaina ma magaugau.
  • Teflon o le a puipuia lou lauulu mai le mago mo sina taimi. Ae o lenei spraying e foliga mai e aluese luga o le taimi.
  • O mea teuteu keramika e lelei ona fesoʻotaʻi ma le pito i lalo o le lauulu. O keramika e faʻamau ia flakes o lauulu, ma faʻatumauina ai lo latou soifua maloloina. Mo curling, o lenei mea e sili ona lelei. Ma o tau o ia oloa e matua talafeagai. Peitaʻi, e tele ona faʻaletonu i masini nei - o uila faʻataʻatitia na faia i le keramika e fai si maaleale, ma e tatau ona e faʻaogaina ma le faʻaeteete.
  • Le faʻataʻitaʻiga fou o loʻo i ai se turmaline ufiufi - latou te sili atu sili atu keramika uʻamea i le lelei, ae o lo latou tau maualuga avea ma faʻafitauli tele mo le toʻatele.

I le mamanu ma le lapoa

Fuafua i le mamanu ma le lapoa o le forceps, e mafai ona fatuina curls o foliga eseese. O loʻo i ai ni mea faʻaʻafa ai e mafai ona sui faʻaalu.

Le auo sili ona lauiloa:

  • Zigzag - fai ni siku,
  • Tafatolu - tuʻu pea le pito,
  • Corrugation - foafoa manino galu,
  • Nozles e faia elemene curly,
  • Uʻamea - faʻasaʻo iko masani.

I le mana ma le vevela

Mo le faʻaogaina saʻo o lauulu fulufulu, e tatau ona e filifilia le sili ona lelei le faʻatulagaina o le vevela. Ua tofu masini ma se mana ma le vevela regulator, lea e tatau ona faʻafetaui ina ia fetaui ma lou lauulu ituaiga:

  • O le vevela vevela e manatu ia 100-200 tikeri. I le masani ai, o le maualuga o le vevela, o le tele o lauulu e faʻaletonu. Tele faʻaonapo nei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻaaliga faʻaalia e faʻaalia ai tulaga faʻatulagaina
  • Le sili ona lelei paoa o 20-50 watt. Ae ui i lea, masini e maualuga le mana tele ma e le faigofie ona faʻaaogaina - e te manaʻomia foʻi ona e faʻalogo i lenei mea pe a faʻatau.

Taua! O nisi uila uila, tagata gaosi oloa ua faʻaogaina ma se ionizer - e sefeina le laulu mai le eletise eletise.

Faʻafefea ona faʻaaogaina se uʻamea curling?

A o le i amataina i uʻamea pata, e tatau ona fufuluina lelei ma teu faaputu.

Taua! E sili le le faʻaogaina o ni mea teuteu tino pei o varnish poʻo le mousse, aua o lenei mea e ono afaina ai le faʻagaioiga o le mea faigaluega: ona o le maualuga o le vevela, o le laulu e pipii faʻatasi ma pipii i le uila.

Ae ui i lea, o le a aoga tele le faʻapipiʻi o tupe i le lauulu e maua ai le puipuiga o le vevela, aemaise lava i mea e tupu ai lau lauulu ua leaga: motusia, vaeluaina pe o iai foi isi faafitauli.

Afai e leai sau poto masani i se curling iron, ona sili lea ona talafeagai le faʻaaogaina o se masini i le kilipa mo le faʻaleleiina o lauulu. I le avea ai o se tulafono, o ia ituaiga foi ei ai se tusi lesona faʻatonutonu le vevela, lea e faigofie tele.

E faʻaaogaina le paʻu lauulu e faʻaoga ai: faʻapipiʻi le uaea i le paʻu e alu i fafo, filifili le vevela talafeagai ma amata curls curles. E i ai nuʻu nei - o le vevela pulega e tatau ona filifilia ma le amanaia le ituaiga o lauulu:

  • afai o loʻo e iai ni faʻafitauli na e le saua ma fai ni ou vaega
  • pe afai o le lauulu ua fulufulua - feololo,
  • ma le mafiafia lauulu i se mafiafia fausaga, e mafai ona e faʻaaogaina le maualuga maualuga le aafiaga lelei.

Ma pupuu ma uumi lauulu curl ma se curling uamea e tusa ai ma le tasi faʻavae:

  • A o le i amataina le faiga, vaevae uma ia manoa i sone: lua sapalai faaletino ma se okipital (mai le ogatotonu o le ulu e oʻo atu i se mea).
  • Toe faʻamau uma loka ma lauulu ma amata ona faʻataʻavale mai tua o le ulu.
  • Ae le i faʻataʻitaʻia, e manaʻomia foi le vaevaeina o le vaega o vaega i ni vaega laiti e faʻaaoga ai se selu.
  • Ina ia faʻataʻamilo lelei, o le maualuga lautele o faʻasologa e le tatau ona sili atu nai lo le 2.5 cm, a le o lea - o le a le mafai ona e faʻamafanafana lou lauulu, ma latou o le a le mafai ona tausia le foliga o loʻo manaʻo.
  • Ina ia mafai ona faʻataʻamilomilo le soʻo, e tatau ona faʻapipiʻi le tuli i se tulaga saʻo i pito, ma aumaia le faʻataʻamilomilo uʻamea latalata i le mea e mafai ai.
  • O manoa e tatau ona mimilo, feoai i se taamilosaga, amata mai i aʻa ma alu i lalo.
  • I le taimi atoa o le gaioiga, o le curling uʻamea e tatau ona faʻapipiʻi i le tasi tulaga, e te manaʻomia le faʻasolosolo ona tuʻu i lalo i lalo ma i lalo ao le lauulu ua manua.

Taua! A maeʻa ona e lokaina atoa le loka, filifili le faʻatonuga mo le faʻataʻamilomilo le pito ina ia aua neʻi afaina.

  • E mafai ona e taofia lou lauulu i le uʻamea uila mo le sili atu ma le luasefulu sekone, ina ua uma ona tatau ona e alu ifo i lalo ma faʻaauau pea le curl o totoe.
  • A maeʻa ona e lalagaina le lauulu i le pito i tua o le ulu, alu i le itu faaletino: pei ona fai muamua, o manoa uma o lenei sone e tatau foi ona vaevaeina i ni tele, ona vilivili lea e tusa o le mataupu faavae tutusa ma lauulu i tua o le ulu. Pe a uma lena, alu i le lona lua le itu faaletino.
  • O le pito i luma-parietal vaega o le ulu curls mulimuli.
  • A maeʻa curling, tuu lou lauulu mo ni nai minute ina ia mafai ona malolo mai le faʻaalia i le vevela maualuga.
  • Ina ia faʻamaeʻaina le perm, e tatau ona e selu le laulu i se selu ma se mea e seasea nifo, ona faʻauʻu lea o pupuni i le varnish poʻo isi mea mo le teuteuina o lauulu.

Taua! O lenei auala o curling ua mafaufauina masani, ae, pe a e maua le poto masani i le faʻaaogaina o le curling uʻamea, e mafai ona e faʻataʻitaʻi ma isi filifiliga mo curling curls: mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi teine ​​e amata ona faʻataʻuina ia laʻau e le mai i aʻa, ae ona teʻa lemu ese atu mai ia latou, o lea la e foliga sili ese ai le laulu. I lenei auala, e sili atu le teuteuina o lauulu umi.

Otometi lau curler

O le Babyliss hair curler o se masini faaonaponei e otometi lava ona faia mea nei:

  • Faasaʻo ia manoa
  • Curl curls
  • Fausia galu
  • E aveatu.

I le faatulagaga o lenei curling uʻamea e tele nozzles lea e mafai ona e faia curls o eseese foliga ma diameters.

Taua! O le aoga sili o lenei masini o soʻo se laulu e mafai ona fausia e aunoa ma le faʻaleagaina o le lauulu. E mafua lea i mea na fai ai le curling iron - keramika. O le pito i luga o le curling uʻamea e ufiufi i le turmaline - o lenei e puipuia faʻutuaga mai le soona faʻaalua ma faʻasao lo latou faamaoni.

Gaosi oloa faaauupegaina faʻapipiʻi uʻamea curling ma se ionization system, o lea ina ua uma le faʻaaogaina o le lauulu e le eletise. O faʻataʻitaʻiga fou e faʻaaogaina ai le faʻaolaina ole siliva, ma e iai lona antibacterial effects.

O le mataupu faavae o le faʻagaioia o le uʻamea faʻataʻavaleina o le faʻasologa e otometi lava ona puʻeina ma faʻamafanafana tutusa. O le iʻuga o se lauulu manaia.

Tuutuuga o faaaogaina:

  1. Fufulu, faʻamago ma selu lou lauulu.
  2. Liliu le masini ma seti le vevela manaʻomia. O le taimi lava taofia taofi le moli, mafai ona e amata curling.
  3. Filifili se sitaili taimi. Mo kulimi vaivai - 8 sekone, moli uila - 10 sekone, mo curls - 12 sekone.

  • Faatulaga le itu o le curl.
  • Faatu le masini i le amataga o le curl ma toso le nonoa agai i le ogatotonu o le masini.
  • Tapuni le au o le masini, aʻo le lauulu e otometi ona paʻu i totonu o le potu sima.
  • A maeʻa le faʻailogaina o le mea e faʻalogologo, toso ese le sooga mai le mea pueata.

    Fulufulu uʻu uʻamea

    O tolu lauulu lauulu ei ai ni ona tino se tolu, lapoa: 22, 19, 22 mm, lea ei ai le titanium-tourmaline ufiufi. O lenei mea e le mago ma afaina i le lauulu, ma puipuia foi le foliga mai o eletise eletise.

    O le tafatolu laʻititi e mafai ona fai le sitaili nei:

    • Matafaga galu
    • Faiva curls
    • Malamalama uila,
    • Tuuina mai le voluma
    • Lauulu sao.

    E mafai ona e faʻasaʻo ni mea leaga e ala ile faʻataʻitaʻiina le uʻamea sikola i lalo mai aʻa i pito.

    Matagofie lalagaina lou lauulu i se tolu tolu curling iron e pei ona taua i lalo:

    1. Saunia lau lauulu - fufulu ma faʻamago.
    2. Faʻaaoga le puipuiga vevela i le manoa.
    3. Faaputuputu lauulu i luga o le moi, tuu ese pito i lalo.
    4. Faʻavasega le vevela. Mo lauulu ma pa'ū lauulu - 140-160 tikeri, ma mo lauulu i se tulaga lelei, e mafai ona e faʻaopopo se vevela e oʻo atu ile 200 tikeri.
    5. Filifili le ete sao o manoa: aua le latalata i le ulu, ina ia aua neʻi e mu ai oe lava. Ma afai o le masini e mamao tele mai le ulu, o le voluma i aʻa o le a le alu atu i fafo.
    6. Faʻamau pito i lalo pei o lenei: oomiina i latou i le va o ogalaau o le curling iron ma fola i luga o le lauulu mai le pito i le pito.
    7. Faalelei lauulu ma le varnish.

    Faʻafefea ona ou faʻamamaina loʻu ulu e aunoa ma ni mea faʻapapa ma curlers?

    Afai e leai ni fugalaʻau i le auupega, ma mo taeao e tatau ona e foliga lalelei, ona i ai lea o se auala i fafo!

    O auala autu e pupuni ai lauulu e aunoa ma le uʻuina uʻamea:

    • Pigtails - apalai mousse e fufulu laulu malulu vaevaeina ma vaevae le lauulu i ni manifinifi. Ua maeʻa ona filiʻai ia manoa i se puaʻa ma nonoa i se fusi uaua. Ona sausau lea i varnisi ma alu e moe. I le taeao, tatala ia fili ma teuteu lou laulu i se teuteu lelei.
    • Fulufulu - E ao ona pala ia lauulu mago lelei i nai ofu laiti pala ua saunia muamua. Faʻapaʻia o aʻa, o le laʻau e tatau ona fusi faʻamalie ina ia aua nei vevesi le lauulu. Lea e tatau ona e matagi uma lauulu ma tuua e mago mo 6-12 itula. Ina ia faia le curling faagasologa vave, e mafai ona e faʻaaoga se fulufulu rambut. Ona mafai loa lea ona aveese le ieie ma faasaʻo le lauulu i ou lima. E mafai ona sui lapisi i fasi pepa, pulou mai le peni, poʻo ni paipa mai sua.

    O mea lilo uma o le fausiaina o laʻei manaia i fulufulu laʻau i le fale. Filifili le mea saʻo ma foliga o oe e le mafai ona taofia - e le gata i mea e masani ona fai ma i le mea na tupu.

    Lea curling tongs e sili atu

    O le faigofie ona faʻaoso curls e le faigofie pei ole foliga ile tepa muamua. Ole a tonu ma fusifusi le manoa o le a faalagolago ile tele o mea: o le saʻo lelei tapenaga o le lauulu, le vevela faʻatulagaina, le metotia o le faamaapeina ma le taimi ua faʻavasegaina mo le faʻamaloloina o le soʻotaga i se tulaga.

    Peitaʻi, o le faʻavae autu o loʻo tumau pea le filifiliga o tongs mo afifi. I le po nei, e mafai ona faigofie ona e leiloa, aua matou te talanoa e le gata e uiga i tagata gaosi oloa, ae faʻapitoa foi ituaiga eseese o le masini. O le a tatou fuafuaina pe faʻafefea ona faia se mea sese ma filifili le sili filifiliga.

    Fautuaga: Faʻafefea ona filifili se laʻau lauulu lelei

    A filifilia se lauulu lauulu, e tatau ona mafaufau lelei le tele o auiliiliga. Ose auala faʻaeteete e fesoasoani e saili tonu ai le faʻataʻitaʻiga e avea ma tagata e fesoasoani moni ile fausiaina o laʻau sili ona manaia. O lea la, pe a faʻatau, e aoga le mafaufauina i ni mea taua:

    1. galuega luga mea. Togi uamea, e ui lava i a latou tau matagofie, e sili atu le filifili, latou te le puipuia le lauulu, ae na ona afaina ai. Fiafia i keramika, turmaline po o le titanium laupepa, poʻo se tuʻufaʻatasiga o nei mea,
    2. le i ai o le vevela vevela. E taua lenei, muamua, mo le saogalemu o lauulu.E sili sili ona lelei pe a mafai ona faʻatuina se vevela faigaluega faʻatatau i le tulaga o loʻo iai nei lauulu, ina ia aua neʻi afaina ai i latou,
    3. umi maea - o se mea taua fuafuaina le aoga. I faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e masani na o le lua i le tolu mita,
      lapoa o le elemene galue. O lenei faʻamasinoga e faʻamautu ai pe faʻapefea ona laʻititi pe laʻititi ia faʻataʻitaʻiga e mafai ona e faia. O le filifiliga sili mo le faʻaaogaina o le fale ua manatu o le filifiliga lea o se cone-foliga curling iron, pe a faʻaititia le lapoa mai le pito i le pito,
    4. e sili le faʻamuamua i oloa faʻapolofesa, ona e sili atu latou faʻapitoa ma mafaufau mo le galulue ma lauulu,
    5. mo oe lava faʻaaogaina, e sili atu ona faigofie le vaʻavaʻai ma se togafiti - e sili atu ona faigofie le faʻamaʻea ma savili le paʻau. E le maua se faʻapipiʻi mea e faʻatautaia ai le pusi, o le galulue faʻatasi ma i latou e fai sina faigata,
    6. a swisting-twisting lauulu filifiliga atonu taugata tele, ae o lenei fou oloa e sili ona faigofie le faʻaaogaina.

    Faʻafefea ona faʻaaoga se curling curler

    O le auala faʻapitoa o faʻaaoga faalagolago i luga o curling uʻamea faʻaaogaina e fausia ai curls. I soo se tulaga, o lauulu e tatau ona saunia - selu lelei, togafitia ma se sitaili sui ma vevela puipuiga. O le tele o sulugatiti faʻailoaina e fuafua i le manaʻo manaʻomia - o le mafiafia o le filo, o le itiiti malamalama ma ata o le curl o le a liliu i fafo.

    A faʻaaoga le otometi curling, o mea uma e matua faigofie - oe manaʻomia le tuu se loka i le pito i totonu ma faʻamau le faʻamau. O le lauulu lava ia o le a mimiloina i luga o se taamilosaga elemene, ma pe a uma ona pipi, o le masini e tatau ona tuʻuina i lalo i lalo, faasaolotoina le loka ua uma ona saunia.

    Afai e faʻaaogaina se faigofie faʻafoe uʻamea ma se kilipa, ona faʻauia lea i pito ma e faʻataʻamilomilo solo i aʻa o le lauulu. O filifiliga faʻapitoa - conical ma triple - e sili atu le lavelave i le tutoʻatasi faʻaaogaga.

    Ina ia aua le mu oe lava, e sili atu le faʻatauina o le vevela-puipui totigilima muamua.

    Ole tafatolu laʻau uʻamea e faʻaaoga i le soʻona pei o se paʻu, e faʻatupu ai se galu - o se zig-zag lamolemole, e tatau lava ona e faʻataʻapeina le soʻoga i luga o le cone, pei o luga o le uʻamea curling masani, pau le faigata o le le faʻasaʻoina ma le pito e tatau ona uuina.

    A maeʻa ona faʻapipiʻiina, e sili atu le aua le tuʻuina vave i lalo le soʻa - a o vevela, e mafai ona vaʻaia ma sosolo. E sili atu le aoina o ia i se mama ma faʻamaea ma se faʻamau seiloga e maalili atoa - o le a faʻaalia atili ai le laʻasaga i le laulu.

    BaByliss Curl VAEGA (Bebiliss)

    E le o ni taʻaloga masani e masani ona matou vaʻai iai, o le faiga faʻapitoa lea mo le otometi ona faʻataʻavaleina o le curl.

    Faatasi ai ma Bebiliss, e te le tau faʻafoeina le soʻotaga ma mafatia i lona toniga faʻamamaina, o le masini na te faia mea uma lava ia, ma na o le mea e manaʻomia e le tagata o le aumai lea o lauulu i se nofoaga.

    O le styler e faʻaogaina i ni auala se lua vevela ma tulaga masani e tolu mo le faia o ituaiga eseese o uila. O le laualuga e fesoʻotaʻi ma le lauulu ua i ai ni mea sima.

    O le masini ua mamanuina i se auala o le faʻamafanafana ma le taʻavale elemene o loʻo natia ina ia le mafai ai se faʻafitauli ma ni afi mu. E faigofie ona faʻatino galuega ma le masini, e pei ona o loʻo tuʻuina mai e le leo faʻailo e lapatai mai ai o le filifili filifili ua matua mafiafia, o loʻo i ai le afifi faʻasolosolo ma o le lauulu ua uma ona mafai ona aveese.

    Styler Supra HSS-3000 mo le fatuina o galu

    O le Styler mai Supra ei ai le tutusa mataupu faavae o le faʻagaioiga pei o le masini Bebiliss pei ona faʻamatalaina i luga - otometi suiga e fesoasoani e faigofie ai ona fausiaina malamalama ma matagofie uila. O le ufiufi e keramika, e puipuia le lauulu ma aveese static totogi, e maua ai le filo o se susulu maloloina.

    O le lapoa e averesi - ma oe maua ni curls o le masani ai lapoʻa, e le laʻititi. O le tapulaa maualuga le vevela vevela o le 230 tikeri, e mafai ona fetuunai le tikeri o le mafanafana.

    O le masini e faʻaogaina i faʻailoga mo le liliu atu ma le faʻamafanafana, faʻapea foʻi ma le gaioiga o puipuiga mai le faʻafefe - otometi tapunia.

    Faa-eletise moli Remington Cl95

    O lenei oloa o se masani ai-con-foliga curling iron mo fausiaina curls. O lenei pepa e sili atu i le afifiina sili atu tetee ma faanatura masani, pe a fai o le curl agai i le pito ua avea laiti ma laiti. Faʻamalu keramika ma le penina susulu - faʻafetai i lea, o le loka ua faʻamafanafana tutusa, faʻamalieina luga o le laualuga ma faigofie ona aveese mai le curling iron.

    O le vaega faʻapitoa o le ufiufi faʻamamaina le afaina o le susunuina o lauulu ma a latou eletise. Ole tele ole masini e faʻavavevave lona vevela ile faʻagaioiga vevela (e le sili atu ile 30 sekone le umi), e mafai ona toe fetuʻunaʻi. Mo le faigofie ma le saogalemu o le faʻaaogaina, e le vevela le pito, e faʻafaigofie tele le galuega.

    O le otometi tapunia galuega e tasi le itula talu ona le aoga le masini.

    Philips ProCare HPS940 otometi

    O lenei oloa ua faʻatulaga o se tagata tomai faʻapitoa. Otometi afifi o curl mafai ai ona e faia ni ofu tutusa e aunoa ma le tele faigata.

    Faatasi ai ma itu lelei o le oloa i luga o isi faʻataʻitaʻiga ma tutusa gaioiga, aofia ai:

    • faapitoa mamanuina brushless motor, faafetai ia e mafai ona suia le itu o le curl mimilo e maua ai le sili faalenatura,
    • le ufiufi o le galulue elemene o le titanium-keramika, lea e faʻatagaina e le gata e faʻavaveina le faiga curling, ae faʻapea foi ona tuuina atu i curls se susulu maloloina,
    • o loʻo i ai le avanoa e filifili ai i le va o le tolu vevela faiga ma le tolu taimi faʻatulagaina - e mafai ona e filifilia le faʻatulagaina o gaioiga mo le manaʻomia elastic o le curl ma le tulaga o loʻo iai nei o le lauulu,
    • le masini vevela vave
    • o se potu faʻapitoa e faʻasa i le vevela e faʻamamaʻia ai le susunuina i le taimi o le faʻagaioiga.

    Harizma Crimper H10312 Crimp Fuafuaga

    O le masini e lautele, e tuʻufaʻatasia se elemene mo le faia o curls ma mo crimping lauulu. Le tongs e matua puʻupuʻu i tele faʻatusa faʻatusa i oloa tutusa.

    O le tapoleni o loʻo i ai se turmaline-sima pupuni, lea e maua ai se antistatic aafiaga ma sili puipuiga mo le lauulu. O loʻo i ai le vevela faʻailoilo, e faigofie na o le taofiofia o le alualu i luma o le afifiina faʻagaioiga.

    O le tapulaa maualuga o le 180 tikeri, o le vevela e vave tele, ma le seti taua e lelei ona tausia i le tutusa tulaga.

    Matagofie curls ma se uʻamea curling e aunoa ma afaina i lauulu

    Faatasi ai ma le fesoasoani a se curling iron e mafai ona e fatuina ni curls matagofie i lau lauulu oe lava ma vave. O laʻei lauulu ma ni mea faʻamalama e masani lava ona teuteu. Aemaise lava le fafine ma le aulelei foliga lavea manuʻa umi.

    Ae ui i lea, soʻo se mea vevela e mafai ona faʻaleagaina ai le lauulu, ma curls e le masani ona galue i le taimi muamua. Faʻafefea ona faʻataʻamilo i lauulu lalagaina, ina ia aua neʻi faʻaleagaina i latou, ma faʻalelei ia laʻau? E uiga i mea uma, faitau atili e uiga i lenei.

    Filifiliga o curling uamea

    Thermal forceps o ituaiga nei:

    • Uamea
    • Keramika coated
    • Le taamilosaga masani
    • Conical
    • Faatasi ai ma lapoa eseese o lapoa eseese,
    • Faʻatasi ma le faʻatonutonu ole vevela.

    O le puʻupuʻu o le lauulu, o le le talafeagai fautuaina e filifili le lapoa o le curling iron.

    E talafeagai le faʻatauina o se conical curling iron pe a fai o le laulu e umi nai lo le averesi. I aso nei, curling uʻamea faʻatau atu e i ai ni faʻapapa o eseese lapoa i le seti, lea e aoga tele.

    A lelei curling iron, lea e mafua ai le sili afaina i le lauulu, e tatau ona i ai ma se mea teuteu keramika ma se vevela regulator.

    Lauulu Sauniuniga Tulafono

    Tusa lava poo le a le mea e faʻatautaia e le au gaosi, soʻo se uʻamea uʻamea faʻaleagaina lou lauulu pe a e faʻaaogaina soʻo. I lalo o le aafiaga faifai pea o le maualuga o le vevela, o le lauulu e matutu, malepelepe, leiloa lona susulu, ma amata ona vaeluaina malosi. Ole mea lea, faʻaoga laititi le malosi, e le sili atu ile faʻatasi ile vaiaso.

    E loka vave ma maufaatuatuaina, o le lauulu e tatau ona mama, lelei le mago ma selu.

    O pulu faʻapitoa e puipuia ai le vevela o le a fesoasoani e faʻaititia le leaga o le aʻafia o curling irons. Aso nei, e tele naua oloa faʻatau atu. I le faʻaopopoga i le puipuiga, o fulufulu e maua ai le laulu e sili atu le susulu ma silkiness.

    Aua le faʻaaogaina ni tupe mo le faʻamaloloina o uʻu (varnish, mousses) ae e te leʻi amataina le faʻamalosi ma le thermo-forceps. Seʻia e maʻi e faʻamalieina le mea faigaluega, fai laei totini lima puipuia e aloese ai mai mu faʻalavelave. Ia faaeteete ma le ulu ma le ua.

    O le a le curling iron, lona mafuaʻaga ma le eseesega mai se styler

    O le uʻamea faʻataʻitaʻiga o se mea e fai i le eletise e faʻaaoga e avatu ai le lauulu ma faʻatulaga i lau curls o foliga eseese. O le uʻamea sili ona faigofie ma sili ona masani ai mo le tele o fafine e aofia ai se uʻamea uʻamea o se faʻataʻamilomilo foliga, faʻatasi ai ma se mea e faʻamafanafana ai totonu ma se kilipa e fesoasoani e puipui ai le lauulu pe a pa'ū.

    O le uʻamea faʻataʻavale faʻatasi ma se masima faʻaalu foliga e sili ona taatele ma lauiloa i se faʻataʻotoʻulu

    I lalo o le aafiaga o le vevela, o fulufulu manu i luga o le curling iron avea galugalu, faia lalafi curls. Fausiaina o curls mai le lauulu lalagaina ma avatu ia i latou le tele o le mafuaʻaga autu lea o lenei faigofie masini. Peitaʻi, o le uʻamea faʻataʻamilomilo e mafai ona aoga e le gata i tagata o loʻo iai le laʻau feʻaveaʻi, ae faʻapea foi i fafine mai le fanau mai ua faʻanofoina i laʻau lauulu, ma i latou o loʻo manaʻo e faʻasaʻo e fausia ai le latou foliga fou. Ina ia faia lea mea, e te le manaʻomia le mataina o le lauulu i luga o le mea faigaluega, ae na ona toso le curl ma ou lima, ma tusiina curlingly, faʻaleleia le malie.

    E masani foi ona faʻaigoa le uʻamea curling o se styler, e ui lava o loʻo i ai pea eseesega i le va o masini e lua, o le mea autu o mea nei:

    • o le curling iron e naʻo le tasi le mea e fai ai le aoga, ma o le faʻaaoga e mafai ona i ai le tele o ituaiga sui faʻafouina mo ituaiga eseese o aafiaga i luga o le lauulu,
    • e naʻo le fausiaina o uʻamea uʻamea e faʻataʻitaʻi ai, ma e sili atu le faʻatinoina o le styler, ma e faʻaopopo foi i le faʻaʻautuina o lauulu, faʻaofuina ile laʻau fulufulu uila ma faʻapea foi ile malulu ole malulu,
    • o le styler pusa e aofia ai e le gata nozzles, ae o lauulu pine, pulumu ma isi masini, lea o le ae le maua i le curling iron,
    • O le curling uʻamea o se mea faigaluega e sili ona faʻapitoa, ma le styler o se lautele fesoasoani.

    Ae ui i lea, o le curling iron, o se mea faigaluega e faʻaalia ai se laei i luga o le lauulu, e mafai ona fai mai le igoa styler, o ia lava, o le mea moni, o le curling iron ma removable nozzles.

    O ituaiga autu o mafolafola

    O le vaʻaiga o faʻatau i masini e maua ai mo le fatuina o pupuni ma le tuuina atu o lauulu lapoʻa e matua lautele. E mafai ona e filifilia le tele o a latou ituaiga, faʻatasi ai ma le fesoasoani e mafai ona e matala toso laʻititi, feololo pe lapoa, fatu le aofaʻi i pito o le lauulu pe i aʻa lava, ma tuʻuina foi i le lauulu se mea amata galugofie fesoasoani. E i ai ni tapulaʻa e faʻavasega ai uila faʻataʻitaʻi. I le ituaiga o galuega, latou te:

    • siliva, mafaufauina o se masani i totonu o lenei mea faigaluega, ua latou manuʻa ma le mafiafia mafiafia curls, O paʻu uʻamea faʻataʻavale ma le paʻu e faʻataʻamilomilo ai lona lauulu lea e faʻamautu ai pito o le nonoa aʻo leʻi manua
    • conical, o loʻo i ai ma se tutulagi sao, tapering mai le 'au poʻo ma le tua, o se mea faigaluega e mafai ona faʻataʻutaʻu i aʻa lava, maua o latou ufiufi, E le maua i le faʻapipiʻi togafiti a le Conical, ae maua ai le fufusi ma le mautu
    • faaluaina pe faaluaina-paelo, ma ni faʻamaʻi e lua, ia uila faʻataʻitaʻi e faʻataʻitaʻi atu ai curls i le foliga o se valu, O le lua-faʻamalama faʻataʻavale uʻamea e lua faʻamau siliva galue, lea e faʻatagaina oe ona matagi faʻaliliuga i le ituaiga o se valu
    • tolu-paelo silinder, faatagaina oe e faia se tele sami sami i luga o le lauulu, Tolu-siliva styler poʻo le tolu-paelo, mo lauulu lauulu pei o se sami tele le galu
    • spiral, talafeagai tele mo spirale curls o le tutusa mafiafia, Hairdressing masini spiral ituaiga mo curling curls ma tuuina atu lauulu tele
    • ma se tafatolu tafatafa o, curling uons o lenei ituaiga faʻatagaina oe e faia se motusia gaugau ma laina pito, O tafatolu pa pupuni e le o iai foʻi ma le togafiti
    • sikuea Lauulu suluulu, o le mea autu o loʻo i ai se sikuea vaega. Faatasi ai ma le fesoasoani a se mea faigaluega, o curls ma se pito sao o loʻo afaina
    • corugation ituaiga curlers e fausia se tamai galugalu luga luga o le lauulu. I le faʻaaogaina o le corugation ituaiga curling iron, e mafai ona e fausia se lalelei lauulu lauulu i luga ma laʻititi laupepa

    I le fausaga, o loʻo i ai ni uʻamea faʻataʻavale foliga i le fulufulu e i ai se lauulu lauulu, pe i ai foi ma se kilipa, pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini cone ituaiga. Mo le tele o vaega, o latou o mea faigaluega lima, ae o loʻo i ai foi masini otometi lea e te le manaʻomia e faʻataʻamilo ai se fulufulu o lauulu i le lima, o lenei galuega o le a faia e se faʻapipiʻi faʻataʻavale fua.

    Ata ata: otometi curling uʻamea ma se laiga elemene galuega

    Curling uʻamea faʻapitoa o le ituaiga lava e ono eseese mai le tasi i le isi i le tele, o lona uiga, o le lapoa e mafai ona mai le 9 i le 50 mm. O le laitiiti laʻititi, o le laʻititi lea o pipi e mafai ona fausia faʻaaoga i luga ole faʻaogaina nei.

    Stylers ma eseese silinder diameters. Ina ia maua ni siliʻaiga matagofie uʻamea, faʻaaoga se uʻamea curling ma se lapoa tele

    Le tele o papatusi gaosia muamua ai se uʻamea luga, lea afaina ai le tulaga o le lauulu. Na avea i latou ma manua ma fevaevaea. I aso nei faʻatau atu e mafai ona e maua ai stylers ma eseese laupepa puipuia e faʻaititia ai le leaga aafiaga o le maualuga o le vevela i luga o le lauulu fausaga. Ua faʻaavanoaina mea e teuteu ai ona lauulu e avatu ai le laulu ma fausaga e mafai ai ona faʻaaoga laʻasaga nei.

    • keramika, e maua ai se tufatufaina tutusa o le vevela, ma lona agamalu aafiaga i le lauulu,
    • Teflon, lea e faʻaititia le faʻafitauli o le faʻamamaina o le lauulu, ma faʻamausali lo latou faigofie faʻaseʻe luga, ma le faʻavaeina o se matagofie, mausali curl,
    • tourmaline, lea e manatu o se tasi o sili ona lelei ma sili ona saogalemu ufiufi ufiufi, ona o le meatotino o turmaline pe a faʻamafanafana, e faʻamatuʻu ions, e aveese static stress ma tapunia le lauulu lauulu, saofaga i le taofiofia o le susu i totonu oi latou,
    • tourmaline titanium, lea e faʻaopopoina foi se aafiaga antiseptic i luga o le lauulu,
    • nanosilver, lea e lelei ana antiseptic.

    Le a le mea e vaavaai i ai pe a filifilia se curling uamea

    Tusa lava pe e te manaʻo e filifilia se faʻaau mo mea e faʻaaoga i le fale, e sili le faʻamuamua lea i mea faʻapipiʻi uila faʻapolofesa, lea i itu uma lava e sili atu i luma atu o mea masani a aiga. Ioe, o sea faʻatauina o le a tau tele atu, ae o le a umi le umi. Le filifiliga filifilia sili mo lenei hairdressing meafaigaluega o:

    1. Malosiaga, lea e mai le 20 i le 90 watt. O le maualuga o le, o le vave le masini vevela i luga faʻagaoioia vevela, ma se umi taimi e mafai ona i totonu o le faʻagaioiga aunoa ma se tekinolosi malologa. E sili atu le malosi o uʻamea uila curling o le a sili atu punaoa, latou te tumau umi i le fale faʻagaioiga auala. O le mea lea, mo le fale e tatau ona e filifilia se styler ma le mana o 50 watt pe sili atu.
    2. Galulue vevela. I sikaili uʻamea i aso nei, e tupu mai le 60 i le 200 tikeri. O le maualuga o le vevela, o le sili atu iloa ma mautu o le curls liliu atu, ae o loʻo i ai foi se sili atu tulaga lamatia o le mago i luga o le lauulu ma e oʻo mimili ai. O le mea lea, e tatau ona e filifilia se curling iron e fuafua i le ituaiga o lauulu.Mo pulu vavaeina, vaeluaina ma manifinifi, e le tatau ona filifilia se masini i luga atu o le 100 ° C, ma i latou e ona le malo ma le leiloa lauulu mafai ona gafatia se curling iron ma le vevela e oo atu i le 200 ° C.
    3. Le iai o se vevela faʻatonutonu. Lenei mea o le a fesoasoani e fesuisuiai le vevela vevela, faʻatagaina oe e maua sili atu taunuʻuga i le teuteuina o laʻei. O ni polofesa uʻamea curling ua faʻaauʻuina e le gata i se faʻatonutonu, ae faʻapea foi ma se faʻaaliga ma faʻailo i le vevela, lea e faʻafaigofie tele le faʻaaogaina o lenei masini. I le faʻaopopoina o le vevela faʻatonutonu, faʻapolofesa uila faʻataʻamilomilo i ai se faʻaaliga ma faʻailoga faʻatekinolosi vevela
    4. Le foliga o le galulue عنصر o le curling uamea. O lenei faʻamaufaʻailoga e aʻafia ai le faʻatulagaina o curls ma le faʻatulagaga o lauulu. Mo fesoasoani fesoasoani i uʻu sao, oe manaʻomia le filifilia o se tafatolu tafatafa uʻamea poʻo sikuea. E mafai ona maua galu faʻalugalu faʻatasi ma silinder stylers, ma faatasi ai ma le fesoasoani a conical, oe mafai ona tuʻuina i le lauulu se galu mai aʻa ma faʻaleleia lauli. O le conical foliga o le styler mafai ai ona e faʻateleina le tele o lauulu mai aʻa lava
    5. Le tele o le curling uʻamea. Mo le umi lauulu, e tatau ona e filifilia se styler ma lautele lautele. O le lautele o le toʻotoʻo aʻafia ai le tele o curls. Faatasi ai ma se manifinifi manifinifi siliva uʻamea, oe mafai afifi laiti curls, ma ma se mafiafia curler - sili lush ma tele curls. E faʻafefea ona faʻalagolago le foliga o curls i le lautele o le curling iron. O le lelei foʻi le uʻamea faʻataʻitaʻi, o le sili atu foi ona fai i ai e sui ai
    6. Ole iai ole aufaʻi aveeseina ole a le mafai ona masalomia o se lelei pe a filifilia se curling iron, pe a e manaʻo e faʻataʻitaʻia ma lou lauulu, suia le foliga, lapoa ma le natura o le faʻatulagaina o curls. O tagata e fiafia i le fesuiaʻiina o latou laulu e tatau ona faʻalogo i le uila faʻamalosi ma 'aufaaʻea

    A filifilia se curling iron, e tatau ona e gauai atu i lona gaosi oloa. O aso nei, o oloa o faʻailoga e pei o BaByliss ma Wahl, Philips and Remington, Bosch and Rowenta, Harizma and GA.MA e lauiloa ma manaʻoga. Ole mea e manaʻomia ai le osigataulaga, ma ina ia faʻalelei oe, e le tatau ona sefeina lau tupe, aua ole tau maualalo laititi e mafai ona e vave faʻatamaia lau lauulu.

    Faʻafefea ona faʻaaogaina se uʻamea curling

    E matua leai ni faigata e faʻaaoga ai se uʻamea uʻamea, pe a fai e te mulimulitaʻi i tulafono faavae o le galue ma lenei mea e faʻaalu ai le laʻau, ma iloa pe faʻafefea ona faʻataʻapeina uila ma ituaiga faʻapitoa. O tulafono autu e tatau ona e tausisi i taimi uma ma soʻo se ituaiga o stylers, mea nei e tatau ona maitauina:

    1. E mafai na o le faamaʻapeina o le uʻamea faʻamalosi lele faʻatasi ma le lelei le fufuluina ma le mago lelei lauulu, e matua faʻasaina lava ona faʻaaoga le uʻamea curling i luga o lauulu susu pe a saʻo ma faʻasaʻo.
    2. Ae le i amataina se galuega ile uʻamea curling, e ao ona togafitia le lauulu ile vevela-faʻapipiʻi sapalai e le gata mai le itu i fafo, ae o loʻo amata mai foi i totonu, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o le alualu i luga ole elemene galue ole masini.
    3. O le manuʻa o loʻo i ai, ina ia malolosi ma faʻamalosia, e tatau ona e vave fusifusi ma le laʻau fulufulu, taumafai e taofi i latou i ou lima, ma faʻatagaina le lauulu e malulu, ma faʻamautu ia curls. Seʻi vagana ua malulu atoa le lauulu mafai ona selu ma se selu poo se selu.
    4. Aʻo leʻi faia ni curling, e tatau ona selu ia soʻofaʻatasi o lauulu ina ia sili atu le maʻai foliga ole curls.
    5. O le fesoʻotaʻiga o soʻotaga uma o lauulu i se vevela curler e le tatau ona sili atu nai lo le 30 sekone.
    6. A maeʻa ona faʻamalama laʻau, e tatau ona e faʻapipiʻi lauulu i le varnish, ma namu ese mai le mamao e le sili atu le latalata i le 25 cm.

    Faavaeina lauulu curling metotia

    O loʻo i ai ni ituaiga se lua o lauulu laʻau, faʻalagolago i le mea o loʻo i ai i le mea faʻaaoga, e tatau ona faʻaaoga pe a mimilo manoa - faʻataʻalise ma faʻalava.

    A faʻaaoga se tekonolosi faʻamalosi, e tatau:

    1. Vavaeese le filo, e le sili atu i le 5 cm le lautele, selu i ai, ma teisi na seʻi sipiʻi i le itu i luga o le ulu.
    2. Faʻamafanafana le laulu i le umi atoa, uʻu i le uʻamea curling.
    3. Faapipii le pito o le filo ma, taofi le masini i se tulaga saʻo, faamaʻau le lauulu i aʻa.I lenei tulaga, pe a fai o le togafiti e i luga, ma le toʻotoʻo e faʻasino i lalo, o le curling faasino atu i le metotia o le "lalo". O le "i luga" ufiufi e faʻatino i le auala tutusa lava, ae i le faʻafetauiga o le toʻotoʻo ma le faʻamau.
    4. A maeʻa ona faʻamau lelei le lauulu manu faʻataʻamilomilo uʻamea, faʻamaumau ia manoa e faʻamafanafana mo le 10 sekone ma toso mai le uila ese mai le lauulu
    5. Aua le faʻamamaina le vela seia malulu atoa. I le faʻatonutonuina o le paʻu laʻau, faʻamalosi tino laʻau faʻapipiʻi e mafai ona faia i ni auala se lua - luga pe lalo

    Faatasi ai ma le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, o le uʻamea uila e faʻamalosi tutusa i le itu o lauulu tuputupu aʻe. Mo faamaapeina curls oe manaomia:

    1. Vavaeese se loka o lauulu ma selu ma se selu masani.
    2. Faapipiʻi lauulu i se kilipa, ma falo faʻasolo i pito.
    3. Lemu, ina ia aua neʻi malepe le lauulu, faʻamama le manoa i luga o le toʻotoʻo o le uʻamea uʻamea, ma faʻalelei ia mo le 10 - 20 sekone.
    4. Tatala le curl mai le togafiti, ae aua le faʻamavae, ae, uu i ou tamatamailima, puipuia i se lauulu lauulu.
    5. Sei vagana le malulu o le lauulu, le curl mafai ona soloia.
    6. A o le curled curls, e mafai ona e vavaeeseina le isi pito ma toe fai le curl i le tutusa faasologa.
    7. A maeʻa ona malulu uma fusi, o le a mafai ona e aveese le fulufulu lauulu ma selu le lauulu, faʻamautu le lauulu i le varnish.

    Fausiaina o se root volume

    E mafai ona e faʻaopopoina le tele o aʻa mai aʻa e le tele ai lauulu lauulu ile fesoasoani ole cone curling iron po corugation tongs. Lenei mafai ona faia i se cone ituaiga styler faʻaaogaina le tekonolosi lava lea e faʻataʻutaʻu fa' curls i le silinder curling iron. I lenei tulaga, e tatau ona e tausisi i le tulafono, o pito o le nonoa o loʻo manuʻa i luga o se vaega manifinifi o le cone, ma le lauulu o loʻo latalata latalata i aʻa i le mafai i luga o le vaega mafiafia o le cone.

    Ile faʻaogaina o auala, e mafai ona e faʻateleina le fatuga ole lauulu. Ae ui i lea, latou te le curl i le umi atoa, ma tumau sao. Ina ia faia lenei, e tatau ona e:

    1. Vavaeese pito i luga o lauulu, ma faapipii i luga o le ulu ma se lauulu.
    2. O manoa pito i lalo e tatau ona puʻeina ma le lautele o le itiiti ifo i le 5 cm ma, toso latou i le itu, uʻuina i se curling uʻamea i aʻa lava.
    3. Ina ua maeʻa ona faʻalelei le masini mo le 5 i le 10 sekone, fuafua i le ituaiga o lauulu, toe fai le taotoga mo autafa lata ane.
    4. Savalivali i se auala faʻapena, solo i luga o le lauulu e leʻi sele, faʻasaʻoloto le pito i luga o lauulu ma toe fai le atoa faʻataʻitaʻiga mo latou.
    5. A maeʻa ona malulu le lauulu, fai se selu ma se pulumu i aʻa lava.

    Afai e te manaʻomia le faʻateleina o le basal volume, e le tatau ona e faʻataʻuina le faʻaʻuluʻulu lauulu i lona umi atoa, ae naʻo le aʻa lava ia.

    Lauulu straightening tekinolosi

    E le o fafine uma e manaʻo i latou curly curls, aemaise lava talu ai o lurus lauulu o loʻo i ai foi i faiga i nei aso. O e ona lauulu lauulu, e aliali mai le fesili, faʻafefea ona faʻasaʻo ia lavalava ulavale? Ina ia faasaʻo lauulu, e sili le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi uʻamea curling. O se ituaiga o faʻamalosi tino ma le mafolafola, lamolemole luga. Le laʻasaga le lauulu, e manaʻomia le faʻaumatia o le hydrogen fusi i le vaega o fulufulu 'eleʻele ua taʻua o le cortex, e faʻatagaina ai ia faʻataʻamilomilo ufiufi. Ina ia faia lenei, e tatau ona e:

    1. A maeʻa ona fufuluina le lauulu, ma faʻaaoga le vevela-puipuiga soʻo ia i latou, faʻamamago faʻamago ma faʻamau se laulu.
    2. Vavaeina le lauulu i pito i luga ma lalo ifo. Faʻamau le pito pito i luga i le pale.
    3. Mauaina loka o le lauulu ma se styler, taofi latou e aunoa ma le taofi i le tasi le gaioiga, aʻo uʻuina se fusi o lauulu e faʻasaga i le ulu ina ia le pa'ū lauulu laulu.
    4. Toe fai le faiga mo le pito i luga lauulu fulufulu, selu latou ma faʻamautu ma varnish poʻo le paʻu.

    Ole togafiti e mata mo mata

    I aso nei faʻatau atu o loʻo i ai foi ni mea faʻapipiʻi uila faʻapipiʻi mo laulu mata, faatasi ai ma le fesoasoani e mafai ai ona e avatua ia i latou se lalelei foliga ova, faia o ou mata e sili atu faʻaalia. I fafo, latou te 'eseʻese mai i fulufulu laʻau i o latou fua, faʻapea foi ma le faʻapitoa faʻapitoa e puipuia mata mai le mu. Ina ia faia lenei mea, luga o le galue luga o le masini e iai se ituaiga o selu. I le avea ai o se tulafono, o ia masini e galue i luga ole mana eletise.

    E fai si laititi o faʻataʻamilomilo ma mata puipui mo le fulufulu mata i luga ole laupepa galue ile faʻata o se selu

    Tagata e umi a fulufulu mata mafai, aʻo le i faʻatagaina le mascara, fuluʻi i lauulu se foliga faʻataʻimataʻi, ma uʻuina lemu le uʻamea faʻataʻitaʻi mai le pito i lalo i le pito o mata o mata, ma sasau teisi i le selu i le laumata.

    Tulafono mo le teuina ma tausia le uila faʻapipiʻi

    Ina ia mafai ai e le curling uʻamea ona fesoasoani ia te oe mo se taimi umi, e tatau ona e tausisi i nisi tausiga ma teuina tulafono mo lenei meafaigaluega:

    • uma taimi pe a uma le faʻaaogaina, o le galulue luga o le styler tatau ona faʻamamaina o fasimea o vaega puipuia puipuia faʻaaoga i le taimi curling, lea e fufulu ai ma le ava malosi aʻo le uila uʻamea o loʻo mafanafana pea,
    • i le taimi umi o le faʻaaogaina, e tatau ona togafitia le uʻamea uʻu faʻamalosiʻau ma mea ai o loʻo i ai le masina i le masina ma soloi faʻatasi ma se ie mago,
    • Leai se tulaga e tatau ona e fufuluina pe faʻamago le faʻataʻavale uʻamea i lalo o se vai,
    • i le iuga o le curl, ia faʻamama le styler, ma naʻo le tuʻu i totonu o se ato tupe poʻo se isi atigi pusa,
    • e teu le uʻamea uila, e mafai ona faʻatau se thermobag faʻapitoa e mafai ona taofiofi le vevela e oʻo atu i le 200 tikeri, ae a tuʻu se mea vevela i totonu, e tatau ona nofo pea le uaea mana i fafo atu o le ato,
    • E leai se mea e mafai ona fusifusia le uaea eletise i le uila faʻataʻamilomilo, e mafai ona taitai atu ai i patupatu ma se auala puʻupuʻu; mo le teuina lelei, o le uaea e tatau ona matua gaugau ma faʻamautuina ma se fusipaʻu.

    Masani malfunctions o papatusi ma pe faapefea ona foia

    O le uʻamea faʻataʻitaʻi o se mea faigofie e aofia ai se 'au, o mea faigaluega ma le eletise eletise i totonu. Pau lava le faigata i le fausaga o lenei fulufulu lau masini o le pule laupapa. O le mea moni, o le tele o nei faʻaogaina stylers ua faʻaogaina i mea vevela e faʻaaogaina, ma le faʻamafanafana faʻailoga. Le sili ona taatele faʻaletonu o mulivae e:

    • ua motusia se tasi o le 'aʻa o le uaea eletise, o le mea na mafua mai ile faatamala o le tagofia o le mea faigaluega,
    • gauia poʻo le faʻaletonuina o le tautotogo o le pipiʻi masini, o se faʻaiuga lea e le mafai ai ona mautinoa le lava le faʻapipiʻi o le fusi fulufulu i le curling rod,
    • le lava o le faʻamafanafana o le galulue elemene.

    Afai e fesoʻotaʻi le uʻamea uʻu i le vaipuna, ua ola le moli faʻaola, e alu i fafo, ma e le mafai e le masini ona vili le manaʻo, e tatau ona e mafaufau i lana uaea eletise. E mafai ona e siakiina lona faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le multimeter masani. Ina ia faia lenei, e tatau ona e:

    1. Tatala le uaea eletise. Afai e le mafai ona aveeseina, ona tatau lea ona fufulu le 'au ina ia faʻaavanoaina ulufale i uaea ulufale.
    2. I le setiina o le tulaga faifai pea auala i luga o le multimeter, tatou tapunia le mea faigaluega meafaigaluega i luga o se tasi o le palaka faʻamau ma, i le isi itu, i luga o uaea ulufale.
    3. Afai e punou le mana eletise, oe maua le leiloa o le leo faʻailo, o lona uiga o le ogatotonu tutusa ua saeia pe ua matua taʻe.
    4. Maea faʻaeteete le faʻaesega, e te manaʻo e soli le filifili ua taʻe, ma ia faʻamamafa le autu lava ma le uaea atoa.

    Vitio: Toe faʻafoʻiina le amiosaʻo o le curling power maea

    O le faigofie auala e faʻaumatia ai le faʻaletonu o togafiti togafiti mai mea leaga masani. O iinei e te le manaʻomia e suʻe i le curling masini, ma sili atu i lona eletise vaega. Mo toe faaleleia e tatau:

    1. Aveese le meafaigaluega tu i luga e ala i le punou o le puipui ma toso le tasi pito mai le alualu.
    2. Aveese le faʻamau o loʻo pipiʻi, ma punou, asiasia le tautotogo.
    3. A faʻapea e atoa le tautotogo, ae ua matapogia, ua tatau ona tatala le puipui ma se sikulukalaiva ma tuʻu faʻapipiʻi. I lenei tulaga, e te manaʻomia le faʻaeteete ina ia aua neʻi uumi le spring i le isi itu tele.
    4. I le tulaga o le gau, sui le tautotogo kilipa i se fou.
    5. A uma ona faʻapipiʻi le tautotogo, faʻaputu le uʻamea uʻu faʻataʻamilosaga. Ina ia toe faʻatumauina le ufiufi agavaʻa o le curling uʻamea, oe manaʻomia le talepeina o le tulaga, tatala le faʻamau o le togafiti, ma tatala, tatala le spring clip

    Afai e le vevela le mea elemene ile taimi e fesoʻotaʻi ai le curling i le fesoʻotaiga, e tatau ona mulimulitaʻi i laʻasaga nei

    1. Tape ese le uila uʻamea, ma tatai le filifili mai le mana faʻamau i le vaega o le mafanafana.
    2. Afai e le mafai ona iloa se matala matala, luma ma ina ua maeʻa le laupapa faʻatonutonu, oe manaʻomia le faʻamautinoa o le popo mai uʻamea papatusi o le ea faʻapipiʻi e solia faʻamaoni ia latou.
    3. Afai ua motusia le uaea mai le mafanafana elemene, o le ea taʻe e tatau ona faʻapeina ma faʻapipiʻi i ai.
    4. Toe faʻapipiʻi le uʻamea faʻataʻavale i le faʻasologa i tua.

    Vitio: faʻaleleia atili i le leai o se faʻamafanafana

    I tulaga o faʻaletonu i le vaega faʻaeletonika a le styler, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o se fale faigaluega tautua.

    O aso nei, o le avanoa mo le tele o fafine o se laʻei fulufulu e taua o le curling iron faʻatagaina oe e aua le fesili atu mo se fesoasoani i se fale lalelei mo curling curls. Ua lava le faʻaavanoaina o se sitaili talafeagai foliga ma le lapoʻa ile fale e faʻaola ai pea lava pea le manaʻo o lou lauulu, ma tumau pea matagofie ma matagofie. Ia fesoasoani a matou fautuaga ia te oe e filifili le saʻo curling uʻamea ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga.

    Faʻafefea ona faʻamama lauulu i luga ole uʻamea siku

    Ina ia sili le aoga o le laulu ma curls foliga chic, e fautuaina e taofi le uʻamea curling pe a pa'ū luga. Le isi, mulimuli i faatonuga:

    1. Faapulou lauulu ma se mea puipuia, salu mamago, selu lelei,
    2. Vaevae le lauulu i le 6 sone: muamua, i luga o le vavaeina vaevaeina, ona faatafafa lea i vaega 3, e tatau ona e maua 6 fusi. Faʻapipiʻi taʻitasi taʻitasi ma le fulufulu ulu ina ia faigofie ona toso ese 'ese mai ai,
    3. Liliu le curling iron, seti le vevela ile 180-200 tikeri. Ua lava naʻo lou laulu e mimilo vave,
    4. A o le uila uʻamea o loo mafanafana, toso ese fasi o 2-3 cm mai le tasi occipital fusi. I taimi uma amata amata lulu lauulu mai tua o le ulu, faasolosolo agai i luma,
    5. Ave tali faʻamau, faʻamau i luga o le pito o loka tatala ma faʻamamaʻi i luga o le uʻamea uʻamea, ma taofi mau i luga,
    6. O lea la, uu le uila mo le 20 sekone maualuga (afai o le masini o le uʻamea, ona le sili atu lea ma le 10 sekone), ona tatala lea ma le faaeteete le filo. Ina ia faaleleia ia sili atu, e mafai ona vave faʻanusuina mama ile varnish,
    7. O lea la, toso ae e ala ile filo, curl curl uma i luga o lou ulu,
    8. I le pito, faataatia ia curls pei ona e te manaʻo ma faʻalelei fulufulu laʻau ma fulufulu lauulu.

    A faʻataʻuina lauulu i luga o se cone curling iron, pipiʻi faʻalelei ia i taimi uma. E leai ni tulafono i le itu e tatau ona tu i luga, faʻaititia pe lautele. Taumafai e faʻataʻimau se manoa ma isi, ma le isi itu, ma vaʻai pe o le fea mea e sili ona e fiafia i ai.

    Fautuaga mo le teuina o curls

    Ina ia curls umi atu, mulimuli i nei fautuaga:

    1. Aua le maimau lou malosi pe a fai o le tau e susu ma matagi matagi ma e tatau ona faʻaalu sina taimi i le ea. I se siosiomaga, a uma le itula mai le lauulu o le a leai se avanoa
    2. Aua lava le selu curls pe a uma ona faamaʻapeina,
    3. I varnish tutusa tufatufa atu i le lauulu ma maua loloto i totonu o laulu, liligi lou ulu i le tasi itu ma vele le lauulu mai lalo. Fai tutusa mai le isi itu,
    4. Afai e te manaʻo i le fulufulu e tumau ni nai aso, tuʻu i luga o le ie poʻo se pulou ie manifinifi ae e te leʻi alu e moe, ia "gagau" faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu,
    5. A alu i le taele, ia mautinoa foi e ofuina se pulou puipuia ina ia le susu e le oso i luga o lou lauulu, a le o lea, o le curls vave ona solia.

    Afai e masani ona e faʻaaogaina se uʻamea curling, lou lauulu manaʻomia faaopoopo puipuiga.

    Aua nei galo e fai ni mea lelei pulepule, sili atu fale-faia mai mea masani. Ma o lou lauulu o le a tumau le soifua maloloina, susulu ma matagofie.

    Lauulu curler: o a ituaiga faʻapipiʻi ma tongs, faʻafefea ona filifili ma faʻafefea ona faʻaaoga

    Tusa lava poʻo le a le tele o lelei maua ai curlers, a lauulu lauulu o le a avea pea o se agavaa talafeagai mo i latou.

    Aemaise lava i le taimi nei, pe a fai o faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei faʻatekinisi o faʻamalama eletise e faia i mea malupuipuia, o loʻo faʻaʻofogaina i latou i le vevela faʻatonutonu ma nozzles mo curling curls o foliga eseese.

    O masini sili ona maualuga-lelei e masani ona ulufale i faʻailoga o le sili plok. Ua matou aoina mai foi le tele o faʻamatalaga aoga mo oe i le filifilia o nei mea faigaluega, faʻapea foi ma faʻataoto tulafono ma fautuaga i le auala e faʻaaoga ai.

    Tufugaaao Uiga

    O moli eletise o se manaʻoga tele, ae le o se mea taugata mo teineiti e le mafai ona latou mafaufauina la latou faʻatusa e aunoa ma ni uila, ae latou te le manaʻo e fai ni teuteuga umi mo le lalelei ile lauluʻulu.

    Faatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina le masini, e tatau ona e faʻaaliga lelei i faʻataʻitaʻiga lelei mai ituaiga lauiloa. O le lelei eletise pu e tatau ona avea ma fesoasoani, ae le o se meaola.

    E faigofie tele le veleeseina o le lauulu i le vevela maualuga, ma e toe faʻatulaga latou, e manaʻomia le tele o le taimi.

    E le faʻatapulaʻaina mea faigaluega e fai i nei mea. Ole aso nei e mafai ona faʻatau se masini e fulufulu lauulu poʻo se faʻasaoga e mafai ona faʻaliliuina auise. O le masini ausa e sui ai le fulufulu lauulu, ma le uaea uila-faʻaaogaina meafaigaluega o le a avea ma lauiloa masini i le alu. Filifilia pasese, e tatau ona e muamua fausia luga o ou manaʻoga.

    Faʻatau tulaga

    Galue mea luga - O se tasi o faʻavae autu e gafa ma le soifua maloloina o manoa e masani ona pipiʻi. Na toe faʻalauiloaina e le au faʻatautaia lauulu: le filifiliga sili ona leaga o se masini uʻamea. Masalo na o ia le aoga o le tau maualalo.

    E ui lava, ona o le leaga o se curling iron ma le uamea ufiufi faia i lou lauulu, e faigata ona e valaʻau sea faʻatauina le manuia. Afai e te matua popole i le tulaga o lau lauulu, saili mo sili atu taugata, ae lelei meafaigaluega, mo le faatauina atu.

    I lenei tulaga, o le galulue luga mafai ona faia o:

    I le auala. O nisi taimi tuʻufaʻatasia filifiliga ufiufi e maua pe a tuʻu faʻatasiga le titanium ile keramika poo se turmaline.

    Teflon Faataʻitaʻiga puipuia le lauulu mai le mu, ae le umi. I le aluga o taimi, ua solo le 'eleʻele luga, faʻaalia ai le faʻavae uʻamea. E faigata tele ona vaʻai faʻapea o le uʻamea uʻamea ua le saogalemu mo lauulu.

    O le faʻafeagai tonu o lenei oloa o tioata keramika forceps. Ae latou te auai i le vaega o tomai faapitoa meafaigaluega, o lea faʻatauina latou e le faigofie. A filifilia, totoa i sili taugofie ituaiga masini.

    Uiga mama mea teuteu gaosi i totonu e faʻamafanafana tutusa ma e toetoe lava le afaina le curls. O lea uʻamea faʻataʻutaʻu e ufiufi ai fulufulu lauulu, puipuia le faʻamamaina o ese mai curles.

    Lelei, pe a fai o le mea e fai ai luga e le ufiufi i le pito i fafo o lenei mea, ae ua faia atoa e.

    Saili mai i la matou iloiloga poʻo a ni tulaga lelei e iai ni uʻamea curling curling mai isi tagata gaosi ma pe faʻapefea ona faʻaaoga.

    Titanium ufiufi E iloga i le malosi, tumau mausali, tetee atu i masini leaga. Nei nippers talafeagai mo curling ua vaivai, manifinifi laulu. Latou te le 'eliina uila ma taofi le susu i totonu o lauulu laʻau.

    Tourmaline curling irons ei ai se aafiaga tutusa, lea o vaega o le semiprecious stone e tausia le soifua maloloina o le lauulu. O le fulufulu lea e fai ai le laulu malulu, susulu, ae faʻateleina le tau o le masini.

    O le a matou fesoasoani ia te oe e filifili poo le a le mea e sili ona lelei - o se titanium po o le turmaline ituaiga, o le a matou talanoa e uiga ia latou tulaga lelei ma leaga, faapea foi ma foliga o le tusi talosaga.

    O le isi mea taua tele mo le filifilia o se mea vevela vevela curling o lapoa o lona galue luga. O ia fesuiaiga e mafai iinei:

    Lapataiga! O le umi ma le mafiafia o le laulu, o le tele foi o curls fola. O manoa e umi le umi, ua pipiʻi ma ni manifinifi manifinifi, e le mafai ona vaai i ni tamai uʻamea, ae i ufiufi uʻu o feololo.

    Faʻapea foi, pe a faʻatau se masini e fesoasoani ia te oe e fatuina lauulu laei matagofie, Mafaufau i isi tapulaa:

    1. Le malosiaga. O le maualuga o le, o le sili tele lapoa o le mea fai meafaigaluega ma o le vave ona vevela. O le ufiufi i luga o mea faigaluega malosi e tatau ona maualuga lelei, ina ia e le mu lou lauulu.
    2. Le numera o le vevela tulaga ma thermostat. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e filifilia le filifiliga sili ona lelei mo lau ituaiga lauulu.
    3. Auo. Latou te maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai ituaiga eseese o sitaili.
    4. Maea. E tatau ona umi le umi, sili atu le mimilo, ina ia aua neʻi fememeaʻi i le taimi o le curling.
    5. Avanoa faaopoopo: ionization e maua ai lauulu susulu, o se sauni-e-galuega faʻailoilo ma isi faʻaopopo faʻaopopoga i le faiga curling o le a faia faʻalelei atili ai sili atu faigofie ma sili atu le fiafia i ai.

    Tulaga lelei ma leaga

    E ui lava i mea lelei ma mea le lelei uiga o ituaiga eseese o moli eletise, e i ai Lautele penefiti o le faʻaaogaina o nei mea faigaluega:

    • fausia curls o foliga eseese ma lapoa,
    • avanoa mo le fale,
    • tele faʻataʻitaʻiga ua faia i mea faaneionapo e puipuia ai le fausaga o vagaia,
    • faataamilo manoa i se taimi vave, lea e talafeagai mo taeao teuteuga.

    O vaivaiga e aofia ai:

    • le taugata o papatusi maualuga-lelei ma se lelei vavae, se seti o pamu ma isi filifiliga,
    • vaega e afaina ai le lauulu - e masani ona faʻaalia ia lava pe a faʻaaogaina se taugofie meafaigaluega poʻo le le faʻaaogaina tatau o le masini,
    • faʻatapulaʻa le faʻaaogaina - aua le faʻataʻamilomilo faʻamalosiʻau, leaga lauulu pe faʻataunuʻuina le faʻasologa masani i 2-3 taimi i le vaiaso.

    O le a le ituaiga

    Ole foliga mai ole curls e fuafua e le gata ile lapoa, e faʻapea foʻi ma foliga ole eletise eletise. Ole faigofie ole fesuisuiai o se masini faʻailo ma ma pe leai se togafiti. Na ia faʻataʻitaʻia ia curls e tutusa i le umi o le lauulu. E naʻo le filifili o le lautele o le galuega luga. Afai e te manaʻo i ituaiga ma le amataga i le fausiaina o ufi, o ituaiga nei e aoga:

    • Conical. O loʻo faʻapipiʻi mai i le pito i luga i le pito i luga, ma e mafua mai i ona mafuaʻaga faʻalenatura - lautele i aʻa ma sili atu le paleni i pito o le lauulu. Faʻapea foi, faʻaaoga le masini lea, e mafai ona e faʻaopopo le voluma i le root zone. O lona eseesega mai ile mea masani ole curling meafaigaluega ole leai ole togafiti. O le mea lea, i le taimi faʻamama, o le loka ua faʻamau i le lima faʻatau, faʻaofuina i se totini faʻapipiʻi vevela vevela. I le avea ai o se tulafono, e sau atoa i le curling uamea. Ole a se isi mea e sailia pe a faʻatau le cone forceps - aʻoaʻo mai ia matou auiliiliga auiliili.
    • Liliuga. O le mea e gaʻo ai le mea faigaluega lea e siʻomia le togavao i le mea e te manaʻo e faʻataʻatia ai le sooga i le taimi o curling. O le iʻuga o le a teuteu lelei moʻi. E masani ona faʻatauina le ituaiga mea i le kamupani ma le conical lea e faʻaalu ai, ma faʻalauteleina ai avanoa mo ni faʻataʻitaʻiga ma se laulu. O le a matou taʻu atu ia te oe pe oa matata e aoga ai le filifilia o se spiral curling iron ma poʻo a ni mea o loʻo i ai i totonu o 5 lauiloa masini o lenei meafaigaluega mai ituaiga lauiloa.
    • Otometi. Lauulu curling i lenei tulaga e matua faigofie lava. E lava loʻo faʻapipiʻi ai se manoa o le mafiafia o loʻo manaʻomia i se soʻotaga faʻapitoa, ma o le uʻamea uʻamea o le a faia mea uma lava: mimilo le curl, faʻamafanafana i le vevela manaʻomia ma fai se matagofie o galu poʻo se tautotogo. E mafai ona faʻatau se sela pe conical masini otometi. Saili le eseesega i le va o nei ituaiga meafaigaluega, ma o mea gaosi oloa e ofoina atu mea tutusa.
    • Mo curls tetele. o se foliga o le masini e totoa i lona faʻamatalaga. Faʻaaogaina se lapoa lapoa masini, e mafai ona e faia ni laʻasaga tele pe naʻo sina teuina lou lauulu i luga o lona umi atoa. O na ufiufi uila e faataamilomilo, conical. E i ai foi otometi faʻataʻitaʻiga. O le a matou faʻailoa ia i latou e ona le ituaiga lauulu e tatau ona iai se peʻa e fausiaina ai ni curls tetele.
    • Faalua. I fafo atu, o le mea faigaluega ma faʻamaʻi e lua o se mea e le iloa faʻamanatu mai se eletise eletise. Uma elemene galue i luga o se tutusa mataupu faavae: latou vevela mai le fesoʻotaʻiga, ae latou faia eseʻaiga galuega. E le pei TEN, ma le fesoasoani a se laupepa faʻaalu lua e mafai ona e faia ni atamai zigzag curls o le a teuteuina le laulu ma umi lauulu. Mo le faʻaaogaina tatau o le masini, o le poto masani ma le tomai e manaʻomia. O matou fautuaga ma ata ma vitio o le a fesoasoani ia te oe faʻatau uma.
    • O le tolu. E le gata le faʻatatauina ole tagata fatufatu e ala i le fausiaina o 'au ma ni galuega se lua. I le faʻataʻutaʻu o galu faʻafilemu, ei ai le isi filifiliga manaia - o se tolu uila uʻamea. Mo e amataina, lauulu laʻei ma lenei masini ono foliga faigata ma le manaia. O se faʻamatalaga auiliili i lona lelei ma le leaga ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le mea faigaluega ile fale o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama pe o se mea faʻapitoa e talafeagai mo oe.
    • Fulufulu lauulu. O le faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia galuega tauave o se lapisi selu ma se lauulu laulu. Ae o lenei tuufaatasiga e taua foi o curling iron e le o se avanoa. Ma lana fesoasoani, e mafai ona e avatua ni filo o le aofaʻi o aʻa pe taʻoto le lauulu i laʻau tele. I se faʻaopopoga, o tagata gaosi oloa e masani ona faʻaopopoina ia stylers ma eseese nozzles, faʻalauteleina le gafatia o tagata faʻatau e fatuina laei. Saili mea e te vaʻai ai pe a faʻatau se lauulu lauulu ma pe faʻafefea ona fai faʻalelei ma lenei mea faigaluega muamua.

    Afai e te manaʻomia ni uila o se mea e le masani ai, taʻe - vaʻai i le uʻamea tafatolu tafatolu. Lega e le masani ai e mafai ona fatufatu ma le faʻamauloto o laʻau. O isi taimi o se faʻapipiʻi faʻalavelave e faʻamalosia ai ni moli eletise eletise.