Meafaigaluega ma mea faigaluega

Tomai faʻapitoa - Hair Light Crema Colorante Hair Company 100ml

Na e mautinoa i le taimi o lou laitiiti o vali ma vailaau togafitiga afaina lou lauulu. Ae i le lotoa o le 21st seneturi, vailaau, pharmacology ma le lalelei pisinisi e le tu ai pea. E oʻo lava i kamupani taʻutaʻua e le mafai ona malolo, aʻo tauva manava i tua.

I se taumafaiga e faʻatumauina le au taʻitaʻi i le lalolagi maketi, o loʻo tuʻuina mai ia i matou ma mea ofoofogia lauulu oloa. Faamaloloina vali? Se talafatu poʻo se fou atinaʻe o le au mea faʻauma lalelei? O le a se faʻamatalaga a le saienisi e uiga i lenei, ma o le a le tala a le tagata faʻatau ma stylist? E te fia iloa atili? Tatou o lea!

Hair Light Series e lauulu Kamupani

O le tele o fafine o mai ma le manatu o le suia lauulu lauulu, ae o le tele o gaosi oloa vave taitai ese. O isi taimi e faigata tele le faia o se filifiliga e fiafia ai i lea poʻo lena mea. O le Kamupani Italia a le Kamupani Fulufulu na faia ni laina mo le valivaliina o lauulu, lea e eseʻese i se agamalu aafiaga i le ulu ma le lauulu. Sei o tatou auiliiliina i nisi auiliiliga.

O le vaega o le Hair Company Hair Light o loʻo faʻapalosia i totonu o le multivitamin complex, lecithin, vitamini E, B12 ma A, ma o loʻo iai foʻi ma le aofaʻi laititi o le amonia.

O nei vaega uma e faʻaofuina i se paʻu tele ma aoga, o le lauulu lauulu foliga e tasi, mautu, mauoa ma susulu.

O le vali faʻaalia le sili ona maualuga pe a vali vaega efuefu. O le Lauulu Malamalama lanu seti e aofia ai 98 fulufulu (mai i isi lanu eseese o le lanu uliuli i le lefulefu enaena) ma 7 fefiloi lanu (emerald, mumu, le mautonu (leai se lanu), platinum, siliva, lanumoana ma lilac). Le auai o fefiloi tone e mafai ai ona fatuina ni lanu lanu eseese.


Ina ia aua neʻi e faʻaleagaina lou lauulu, e fautuaina e faʻalogo i le lanu Italia. E i ai a latou uiga lelei maualuga, aua le fufuluina mo se taimi umi ma latou lautele lautele. Ae i le aluga o taimi, a faasolosolo malie ona toe ola mai uila, e tatau ona e toe valiina.

Uluai, tomai faapitoa Italia laulu vali e aofia ai mea masani, maualalo le tau o amoniaE ufiufi mata paʻepaʻe ma e iai se moli malu. E mautinoa a e fiafia i ai. O le manatu fuafuaina ma mauoa palette o le a fesoasoani ia te oe e filifilia se sili talafeagai fetaui filifiliga.

O fulufulu e maua le agamalu ma se ie faʻaalia, faʻatumu i latou i le susulu ma le malosi.

Anotusi

  • faapalepale i tagata palota,
  • afaina ai le mafaufau
  • faʻamaʻi o le tino puipuia.


E toe faateʻia tatou e le au italia i oloa lelei, e le gata e le afaina ai le laulu, ae toe faʻaleleia o latou fausaga ma e maua ai naʻo ni faʻailoga lelei.

Tusa lava pe faʻafefea ona e taumafai e sefe tupe, ia manatua o le leaga mai le taugofie taugofie vali ma "fasiotia" lauulu e tatau lava ona toe faʻaleleia, na o auala masani. E le gata i lea, o le tau o loʻo iai lenei oloa o loʻo taugofie tele mo soʻo se teine.

Filifili se paolo o vali Lauulu Malamalama

Taumafai lemu lauulu valiina vali ma lauulu malamalama (lauulu malamalama) mai lauulu Kamupani! Faʻatau lenei vali tumau, oe mafai ona mautinoa o se mea ofoofogia taunuuga. Lelei le faʻaalia ma le matagofie o lanu - o mea autu ia e vali mai Italia.

O se mea e fiafia iai i tagata tomai faʻapitoa, o se kamupani mai Italia e gaosia le tele o ituaiga o lauulu teuteu. Ae o le autu oloa o le faʻailoga o se polofesa lauulu vali o se tupulaga fou. O le lautele o le lautele ma le lelei o le iloga vala o lauulu Kamupani oloa.

  • • I le avea ai o se vaega o le laititi o le amonia.
  • • Faiga faʻaaoga ma mea alofa.
  • • Fetuunai lelei ile lauulu lauulu.
  • • O le faʻaauau pea ona pisia le aoga e sili atu ma le tasi le vaiaso
  • • O lauulu e pupula ma vaivai.

• Mo faʻaaoga faʻapolofesa!

O se mea moni faʻamaonia faʻamaonia o le taimi o staining, faalavelaveina i le fausaga o lauulu e tupu. O mea masani masani, e mafai lava ona tupu ai le ita ma e oʻo lava i mea e afaina ai, ae o le Hair Light paint o le a fesoasoani i fafine e aloese mai le faʻanoanoa tulaga pe a suia le lanu o curls.

O lenei vali ua manuia faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasiga o Lamination o lanu, faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o le fausaga o Lua Faʻamalosi lauulu.

Faʻafetai i le matou faleoloa i luga ole laiga, o le faʻatauina o oloa vali laupepa i aso nei ua avanoa e le gata i le au fai faleʻoloa, ae faapea foi i tagata uma mo le faʻaaogaina o fale. O le paʻu o le faʻailoga e mafai ai ona e faia se filifiliga moni, ma e te le salamo ai i lalo o isi tulaga!

Vaega o mea faʻaalia a Italia mo lauulu valiina Lauulu malamalama

Italia mea teuteu lauiloa ua lauiloa mo o latou lelei sili atu i le lalolagi atoa. O le tele o paleti ma se faʻasaoina gaioiga vaʻaia oloa mai isi filifiliga.

Eseese vali sili ona seasea i le teuteu maketi

O mea afifi e mafai ai ona e valivaliina oe lava.

Lauulu dye hair light palette ei ai mea nei:

  • e aofia ai uiga lelei,
  • eseese ituaiga o paolo,
  • maualalo le tau o amonia
  • o le faʻaaogaina o suauu faalenatura
  • tetee i le fufuluina,
  • E i ai ni sitepu tulaga ese pe a suia lanu.

Lauulu pulu

I le taimi lava e tasi, o polofesa lauulu valiina e maualuga lona tau. Le tau e faʻamoemoe i le ituaiga filifilia.

O lona uiga, e leai se amonia, o loʻo iloga i le itiiti ifo o teteʻe atu. Ae e oʻo foi i lea mea le paleina mo se masina.

O se faʻailoga o mea 'oloa Italia e manatu o meatotino faʻapitoa maualuga.

Tusa lava pe uma le vali, o moli pupula ma foliga matagofie. O tagata gaosi oloa e fatuina ni mea fou e faʻalugofie ai le aʻafia o pupuni ma puipuia mai mea faʻaleagaina.

Filifiliga lelei mai Nouvelle

Lauiloa ituaiga Italia e aofia ai mea teuteu tino Nouvelle. E faʻaogaina uma i salononi ma i le fale. O le lauulu pupula vali pa paleni o loo maua i tele faasologa. O le meafaigaluega e sili atu nai lo 100 shades.

O lenei laina e iai foliga:

  1. E le o iai le amonia i le Nouvelle Touch series mo ata faʻalenatura. I lenei tulaga, o le paluga e tui lelei i luga o le lauulu, e leiloa le lanu i totonu o le masina ma e le mou ese atu.
  2. O mea teuteu lauulu o le Harlight e faʻaopopo i le faʻasaʻo mo le valiina.
  3. O le aofaʻiga e aofia ai ufimata, pasta mo faʻamalamalamaga ma mousse.
  4. O uluaʻi ata o loʻo faʻaalia i totonu o le Nouvelle Hair Color series. O loʻo iai vailaʻau oʻoti mai fualaʻau e iai lona aoga.

O le a le mea a ofo atu e le Kamupani Fulufulu Fulufulu?

Lauulu oloa oloa e talafeagai mo ituaiga eseese o lauulu ma vali i soʻo se lanu. I le taimi lava e tasi, o lauulu sulu paʻepaʻe vali, o loʻo tuʻuina atu i ituaiga eseese, o loʻo tuʻufaʻatasia uma amonia ma isi mea e le amonia.

O lenei oloa ua faʻaeʻe atu i isi tulaga lelei nei:

  1. Ina ua uma le valivali, o le laulu foliga foliga susulu ma olaola.
  2. Valivali le uiga o le tumau.
  3. Sili atu 90 avanoa.
  4. O loʻo aofia ai ile liposomes e faʻalauteleina ma le taua o vaega taua.

Masini lauulu kulimi vali lauulu lauulu lelei.

O tagata gaosi oloa e masani ona atiaʻe tuʻufaʻatasiga ma faʻasologa.

O a aoga o Lisap Milano kulimi-faavae oloa?

Lalolagi lauiloa Lisap Milano oloa, lea e iloga e sili matagofie lanu.

O lauulu e teuteuina lelei ua na o lou aogā

O nei oloa e le faʻaaoga e faʻamalosia ai le laulu uliuli. O le tuufaatasiga o loʻo iai se laʻititi tele o le amonia ma le tele o suauʻu faʻalenatura, e faʻagesegese le faiga o le tui loloto i totonu o le lauulu laʻasaga.

Moli oloa maua ai nei vala:

  1. O le tuufaatasiga o loʻo i ai le lalisi LK Creamcolor, lea e iai ona agamalu meatotino.
  2. O le faasologa Lightning Contrast ma Meleniuma eseese felanulanuaʻi o lanu.
  3. O le lanu e tetee atu i le la susulu ma e masani ona fufuluina le ulu.
  4. Lauulu malamalama crema colorante dyes o loʻo fai ma sui o le Escalation Now Color series, o loʻo iai se kulimi pito i lalo.

O oloa a le kamupani o loʻo fai ma sui mo sitaili, togafiti ma laminasi.

O a aoga o Selective Professional?

O aso nei ituaiga ituaiga o sui lanu e aofia ai Filifili Polofesa. O nei oloa ua faʻamalamalamaina i le tele o moli matata.

Selective Professional dye e talafeagai mo e fiafia i lauulu lauulu

Malamalama crema colorante vali o loʻo iai se tamai aofaiga o le amonia e ui lava i ni ata e le masani ai.

O le lauiloa o nei tupe e mafua mai i mea nei:

  1. O le paluga e faalagolago i luga o lauulu i se kulimi tutusa.
  2. E faigofie ona faʻaaoga i le fale.
  3. O le paleni e sili atu i le 70 paolo.
  4. Mo le faamaninoina, ua faaaoga le laina EVO Blond, e suia le lanu i 5 tone.
  5. Mo le faalauiloa, Glitch Color ua faʻaaogaina. I lenei tulaga, e le manaʻomia ni faʻapupulaga muamua.

O se faasologa o oloa faʻapolofesa e talafeagai mo le masani ona faʻaaoga ma agamalu afaina le papala. E faigofie ona faʻaaoga le vali ma ua leai se manogi leaga.