Lauiloa

O aulelei asimetric: lauulu pupuu ma feololo

O mea masani na amata i le 2017 o le faatalalē ma le le fiafia. E te manaʻo e aulelei? Filifili ni mataʻitusi uumi mo lauulu pupuʻu, feololo, uumi. Latou te lautele.

Lelei o lauulu ma nota o asymmetry:

  • eseese - filifili se ata mo se teineitiiti poʻo se fafine 40-50 tausaga,
  • faigofie o le folaina
  • natia le le atoatoa i foliga, foliga lelei ma manaia.

Lauulu mo lauulu o eseese uumi

Asymmetry fautuaina le i ai o manoa o eseʻese uumi. E filifili e le matai le filifiliga ma le mamafa o mea le fuafua lelei, fuafua i le fausaga o le laulu, foliga, foliga. E le o le vaega mulimuli i le filifilia o se lauulu, o le umi o le lauulu.

Fiafia i 2017 laʻei tipi mo lauulu pupuʻu ma le le faʻamatalaina o loʻo faʻaalia i totonu o le ata. O lenei:

  1. Pixies. Teuteuina teine ​​talavou, ma fai tamaitai fafine 40 tausaga le laiti. Faʻaalia foliga matamuli, tosina le gauai o isi. Ole sitaili, toetoe lava a male tamaititi, ole laulu e le manaʻomia ai le sitaili. A maeʻa ona fufuluina, o le lauulu tousled ma faʻalelei i le varnish. Ae ui i lea, pixie e tatau ona faʻafou pea i taimi uma, ona o le toe maua mai o ni manoa e le foliga mama ma lelei.
  2. Aurora poʻo le foloa - ose laulu ma se nape tipi 'oti ma uumi uumi i le auivi. O paʻu i tafatafa e oʻo atu i le auvae, ma taulaʻi atu i pipi. Ona o le pale ua faʻatuina, ua faʻateleina ai le voluma. E fetaui mo augatupulaga uma, e le manaʻomia le taimi mo sitaili, lelei mo galugalu, manifinifi pe laʻei lauulu.
  3. O le Torn Bob o se laʻei pito sili ona talafeagai i le 2017. O loʻo faʻaalia mai e le ata o lona elemene autu o le faʻauʻuga, ma o le le faʻatamuina e mafai ai ona e nana le auvae alafua, o le maualalo o le muaulu, ma le auvae mamafa. Tuʻuina atu se mea i se teine, faʻaopoopo i ai ma le paʻepaʻe, lea e faʻasaʻo ai ma le uʻamea, ma maua ai le foliga matagofie.
  4. Asymmetric square - mo tamaitai lototele, aulelei, sexy. Faamamafa faamamafa i luga o se matagofie foliga oval o foliga, vaaia lelei o foliga le atoatoa. O le tele o lauulu e tumau i le pito i tua o le ulu, taliga e matala. Lauulu mo lauulu saʻo.

Vaʻai foi i le faʻafiafiaga laʻuina fugalaʻau ma lauulu tipi.

Lauulu asymmetry - hairstyle aoga

O le laulu o Asymmetrical e manaia ma matagofie, ae le o le lisi atoa lea o mea taua. E mafai ona faʻaopopo faʻaopoopo ma mea lelei nei:

  • E 'aloʻalo vaevae pito
  • E mafua ai le laʻei teuteu lelei ma ola maloloina,
  • Tuuina atu le aofaʻi e manifinifi ma manifinifi,
  • Ona o le manifinifi ma le tipiina o faʻavae o paʻu, o le mafiafia o le laulu ua amata 'ona manaia ma usitaʻi,
  • E tataʻi ese le mafaufau mai tamai foliga o foliga - atoa o alafau, le atoatoa o taliga, laugutu poʻo le isu.
  • Fetaui lelei mo foliga uma,
  • O loʻo faʻamalamalamaina foliga vaʻaia
  • O loʻo i ai se faʻafouina aafiaga ma e faʻaalia le aoga tele o foliga vaaia,
  • E leai se tausaga poʻo se faʻatapulaʻaina tulaga.

Faʻafefea ona filifili le saʻo lauulu 'ulu ma le le mafaufau?

O se la fulufulu asimetris e taua lautele, ae pe a filifilia, e tatau foi ona e mafaufau i le tele o mea taua:

  • Soo se filifiliga e talafeagai mo se mata foliga ma ogatotonu umi lauulu,
  • Faatasi ai ma sikuea foliga ma sikuea foliga, e sili atu le filifilia o se fulufulu ulu e faia ai le tele i le aʻa vaega. A mimigi lima ma se vaega itu o le a fetaui ma oe,
  • Matou te fautua atu i teineiti ma le tafatolu tafatafa ma ufiufi pa pipi e lafoai le voluma i aʻa.

Fulufulu tutusa i lauulu pupuu

Lauulu asymmetry mo pupuu lauulu e masani lava i teine ​​o aso nei. O lenei ua fai ma sui i ni filifiliga. Seʻi o tatou iloiloina taʻitasi.

O se laʻei uiga ese, o le tumutumu o le lauiloa na tupu i le ogatotonu o le 20th seneturi. O mea autu lava o pixies e aofia ai le uumi o le uila, teisi aʻe o ua ua ma uʻamea pupuu i malumalu. O nei mea uma e fausia ai se isi tusi. Asymmetry i le pixie haircut e le faatapulaaina fafine i valivaliina po o sitaili. Ma ia, e mafai ona e alu saogalemu i soʻo se mea faʻataʻitaʻi.

Tomboy (Tomboy)

O se lauulu manaia laʻau e le tomboy e faia i luga o le faavae o se pupuʻu pi - o manoa i le ulu e eseʻese uumi ma vavae ese faʻatamala. O le tomboy e fetaui lelei mo foliga o soʻo se foliga ma lauulu mafiafia. Ma le isi, na te le manaʻomia se lavelave lavelave. Ua lava naʻo le faʻapipiʻi o se mea faʻapipiʻi i luga o le ulu, ma faʻamama loka ma ou lima, faʻatupuina le gaogao, ma faʻamama uma i se fulufulu ulu. Faafetai i lenei faiga lauulu, o se fafine foliga talavou.

Na tipiina lauulu lauulu

E te le fefe i suiga? O tamaitai pupuu asimetriʻoti lauulu ma se tamai malumalu e tatau ona fetaui ma lou tofo. E mafai ona faia i luga o lauulu o 'eseʻese uumi - mai le puʻupuʻu i le umi. O le tufuga tomai faʻapitoa o le a mafai e tipiʻeseʻese ina ia iloa ai ni vaega na tipiina pe a taʻoto ma natia moni i se tasi ta o le pulumu.

O le asymmetric itulau metotia ei ai le maualuga maualuga o faigata. Ina ia faia se malamalamaʻaga manino, i totonu, o fasi uma o lauulu e tatau ona matua tutusa. Modern stylists ofoina numera tele o itulau eseese filifiliga - filifili i lou tofo! E le gata i lea, pe a fai sa talitonu muamua o se lauulu e manaʻomia na o le mafiafia o lauulu, o lona uiga la e faatino e le o matua mafiafia.

Le isi talofa mai le taimi ua tuanaʻi - o le pi na alofagia e tagata uma, na muamua aliali mai i va o le 50s! O teine ​​o onapo nei e laʻuina lenei sitepu e pa'ū pe a le paʻu matala pe faʻatasi foi ma se pa uʻumi.

Vaʻai foʻi ni mea e filifili i ai mo le 'oti i lenei tusitusiga.

O pulou lauulu e fai mo lauulu lauulu

O laupepa Asymmetric mo lauulu laulu e sili atu le eseese. Lenei o se aotelega puʻupuʻu o ata sili ona lalagaina o laʻei o le vaitau 2018.

O le fulufulu maua lona igoa e le i se avanoa - i fafo atu e pei o se luko fulu manu lapoa sasaa i fafo i lona umi atoa. O lenei fulufulu ua faia i sitepu i le pito i tua o le ulu, ma lauulu lauulu e sala lona puʻupuʻu e mafai. O le luko ma le aufaʻi uumi e sili ona talafeagai - e faigofie ona fetuunai i soʻo se ituaiga foliga.

Faaalo kapeta

O lenei sitaili manaia foliga e fetaui lelei mo se teineitiiti ma se ua pupuu. O le faʻapitoa i foliga ole kapeti e maua ai foliga matagofie ma sili ona lelei mo le laulu tele o laulu. A o mo le fausaga, e taua foi. Fai mai tagata atamamai o lenei lauulu 'ulu na o le faia o lauulu sao. Afai e i ai ni au loka iila pe migimigi, faʻapipiʻi luga uʻamea.

O le a e fiafia i:

O le asymmetric cascade e tipi e se apefai mai le pale i pito. O lenei lauulu 'ulu e talafeagai mo taʻamilosaga ma sikuea foliga, faʻapea foʻi mo lauulu, e manaʻomia le tele. Soʻo se paʻaga e foliga atoatoa a se faʻasologa - umi, faʻapea, pupuu. O teine ​​e iai le sitaili e le manaʻomia ona mafaufau e uiga i le faʻatupuina filemu o se fulufulu asimetris - e foliga sili atu tusa lava pe a mavae ni nai masina e aunoa ma le faʻasaʻoina i totonu o le salon.

Saili pe o le a lau fulufulu e fetaui ma lou foliga ituaiga:

O ai e le asimita i lauulu e talafeagai ma pe faʻafefea ona le faia se mea sese ma le filifilia o ia lauulu?

O le polofesa i le fale fulufulu e sili atu ona mafai ona filifili le ituaiga o asymmetric haircut: o le matai o le a ia amanaia le manaʻo o le tagata maʻi ma fetuunai le faʻaiuga e tusa ai ma faʻamaumauga mai fafo.

Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o le filifiliga o lauulu lauulu e faʻalagolago tele ile foliga o foliga. Lea, o tagata e ona se mata foliga o le a fetaui ma soʻo se ituaiga o fulufulu asymmetric. Ae o mimiti e sili ona lelei e filifili se fulufulu pipi i luga o le pulu puʻupuʻu ma 'auvae saeia: o le a fesoasoani lea e vaʻaia foliga vaʻaia ma nana o faʻaletonu o iai nei.

E taua foi le mafaufauina o le fausaga o lauulu. Afai i luga o mafiafia mafiafia o le sili ona faigofie asymmetric lauulu foliga o le a sili ona lelei, ona mo manifinifi lauulu e aoga le filifilia o le tele-vaega lauulu e mafai ai ona foliga sili atu le lauulu lauulu.

O le autu "minus" o soʻo se asymmetric lauulu e faapea e manaʻomia le tausiga faifai pea ma le laei i aso uma, o lea pe a uma ona e alu i le teine ​​fulufulu oe o le a tatau ona maua ni fusi faʻapitoa faapitoa, foams ma mousses.

Faʻafefea ona tausia se fulufulu saimata?

Ina ia faia se laei foliga e masani i taimi uma, e tatau ona e aʻoaʻo ni faʻavae autu o le tausiga:

  • Faʻatau mea faʻataʻitaʻia ma tago i faʻasologa ina ua maeʻa faʻaaoga le fulufulu paʻu,
  • Mo le fausiaina o se afiafi teuteu, oe manaʻomia ni fagu e mafai ai ona e fatuina ni taʻaloga faʻafiafia ma le laʻau faʻafiafia,
  • E taua tele le faʻapea mo le uʻamea - se faʻaalu e le tutusa - faʻafetai i le faʻasaʻoina o laina e foliga aulelei,
  • Ina ua maeʻa le faʻaaogaina malosi o styling oloa e aoga tele le faia o matapulepule.

E taua lou manatu ia matou. Faʻamolemole tuʻu se faʻamatalaga i tala i lalo ifo.

Aisea filifili se fulufulu asymmetrical?

  1. O se fulufulu asimetriata o le a fesoasoani e fofo faafitauli i le faʻatulagaina o lauulu manifinifi ma le mafiafia.
  2. O se fulufulu asimetric o se auala mautinoa e faʻafou ai le vaʻai o foliga, nana le talafeagai ma faʻapupula lelei.
  3. Soo se asimetric lauulu ei ai le tele o sitaili filifiliga, o taimi uma e mafai ona e fatuina se fou tulaga ese foliga. Ole mea lea e manaʻomia ai le laititi ole taumafaiga male tupe.
  4. Faʻafetai i le tuʻufaʻatasiga o le "masaesae" nonoa ma laina uumi lamolemole, o lauulu pipi faʻataʻimata foliga foliga talafeagai ma sitaili.
  5. O se fulufulu asimetric e le na o se taua o se ata mafaufauina, ae o se auala o oe lava faʻaalia. Lulu "faʻatamala" ma i le taimi lava e tasi matagofie lauulu o le a faamamafaina ai le maaleale tofo ma le lagona o sitaili o lē e ona.
  6. Ma le mea mulimuli, o se asimetric haircut o se filifiliga lelei mo i latou e mananao e radically suia la latou masani masani mo le sili atu.

O pulou lauulu e fai mo lauulu pupuu

O le sili ona mataina faʻapitoa fulufulu fulufulu foliga foliga saʻo i lauulu pupuu. Ae ui i lea, o le puʻupuʻu asimetriki lauulu e manaʻomia le faʻasaʻoina vave i taimi uma: tolu i le fa vaiaso e tatau ona asiasi i se pulu faʻapipiʻi ina ia le leiloa le laulu.

O se le tipiina o le laulu o lauulu i luga o le laulu e matua fetaui lelei ma se umi umi. A bang mafai foi ona na o le pau le vaega asimetris i le lauulu e maua ai se atamai.

O se tasi o filifiliga tulaga ese mo se pupuʻu asymmetric puupuu o "pixie", o le tumutumu lauiloa o lea na tupu i le 50s o le seneturi talu ai. Ole faʻailoga ole vaega ole laulu ole pixie ole lalelei nape, lauulu puʻupuʻu ile malumaluga ma 'auʻau umi.

O le "Pixie" e sili ona talafeagai mo tagata e seasea ma manifinifi le laulu, ona ua faʻaopopo se isi laupepa. O lauulu lauulu a le Pixie e le faʻatapulaaina avanoa mo le fausiaina o se ata tulaga ese: e mafai ona e faia e le gata le faʻataʻitaʻiga ma le valivaliina ma le faʻailoaina o se laulu.

Faapuʻupuʻu pi

O se asimetris "pi" ma mimiloina pito o le a mafua ai le aafiaga o le fuafua lelei faʻamoemoe. O lea lauulu sulu o le a foliga sili ona lelei i lauulu uliuli. O le eseʻese o pupuʻu puʻupuʻu ma uumi o le a faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi se ata matagofie ma vaivai.

O le faapuupuuina o le "pi" o se manumalo-manumalo oti mo lauulu pupuʻu, aua o le a fetaui lelei i soʻo se ituaiga o foliga ma fesoasoani vaaia vaʻaia le le atoatoa (mo se faʻataʻitaʻiga, pipiʻi alafau maʻai luga o alafau atoa).

O pulou lauulu e fai mo lauulu lauulu

Tele fafine e fiafia i se lautele lautele lauulu uumi. I totonu o sili ona masani asymmetric haircuts mo le lauulu lauulu o kapeti, tomboy ma tele bob.

O se lauulu 'ulu e talafeagai mo toetoe o feusuaʻiga uma a le talafeagai. E le fautuaina e faʻataʻitaʻi ma se sikuea naʻo teineiti e feololo ma foliga uumi. O se sikuea e manatu o se laulu tipi masani, o le lauiloa lauiloa e le pasi luga o le taimi.

Le taimi nei, o loʻo iai le tele o eseʻesega ma fesuiaiga o sea laʻei, tasi lea o le sikuea faʻatasi ma le le mafaufau. E tatau foi ona filifilia se lauulu tutusa mo teineiti e iai le faataamilosaga pe faatafafa foliga foliga, talu ai o loka taele tele e faʻaʻumiʻumi ai foliga.

Asymmetric caret o se ata lelei mo le lalagaina o lauulu. I lenei tulaga, o le lauulu fulufulu e mafai ona faʻapipiʻi lautele, pe i ai ni vaega 'eseʻese o eseese tulaga. I itu eseese o mata, o le umi o le laulu i se asymmetric square e ese.

O 'ie mo le sikuea asimetriki ua tipi i se auala faʻapitoa. Mo lenei mea, o uumi uumi e ave mai le pale o le ulu, lea e mafai ai ona e faia le fesuiaiga i le va o mea faʻatapulaʻa ma le tele o lauulu e le o vaaia.

O se asimetri faataamilo lauulu e manaʻomia le tausiga masani ma le teuteuina lelei o aso uma. O manoa umi i le tasi itu o foliga e tatau ona tosoina ese ma le styler ma teisi gaʻo i totonu e fai ai laina malu ma lamolemole.

Oti lauulu "pomu" e faia i luga o le faavae o se faapuupuuina o le "pi". O manoa i le asymmetric "pelo" i le ulu atoa e eseese o latou uumi. Le pule o le lauulu i le "tomboy" sitaili (o le auala lena e faaliliuina ai le igoa o le lauulu) o le a mautinoa tu matilatila mai isi fafine. Ae ui i lea, e foliga lelei "tomboy" naʻo luga o mafiafia lauulu.

O uiga iloga o le lauulu "tomboy" o ona foliga manino i le le mafaufau, faatamala ma "saeia" mama. "Tomboy" ogatasi ma soo se foliga o foliga ma foliga sili ona lelei ile laulu umi.

O le sitaili mo se laʻulu tipi e le manaʻomia se taimi umi poʻo se taumafaiga faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se gel poʻo se fulufulu paʻu ma se laulu sulu. O se moli mataga ma "mess" o le a alu lelei ma se lauulu i le faiga o le "pomu".

Volumetric asymmetric "pi"

Oti o lauulu Bob - o se lautele fofo e talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu. Asymmetric "bob" amata ona toe lauiloa i le 80s o le seneturi lona luasefulu, ae o le a leiloa ai lona faʻatatau i ai.

Asymmetric volumetric “bean” o le a faʻamamafaina ai foliga o foliga ma nana laiti le atoatoa. E oo lava i lauulu manifinifi ma le migimigi, se laupepa tele “pi” foliga manaia tele.

O se asimetris “pi” i luga o le lauulu laulu e masani ona i ai ni manoa sasaʻo i itu ma se laina tipi ese mai le tua o le ulu.

I se lauulu laʻau, le lanu o tagata taʻitoʻatasi i totonu o malumalu ma 'auvae vaega o le a tuʻufaʻatasia atoatoa. Lenei o le a matauina toe faʻafouina le ata ma taulaʻi atu i foliga foliga. E tele filifiliga mo le faʻaputuputuina o se asymmetric "bean". O le mea autu o le aua nei galo e uiga i le tausiga masani ma le taimi faʻatulagaina o lauulu e tipiina lelei foliga.

O se fulufulu asimetric e talafeagai mo oe

O pulou lauulu e pei o ni fulufulu ulu ma laʻau lauʻeleʻele uumi. O lea, i le tasi itu o le ulu e umi, ma i le isi - e puʻupuʻu, ae, e ui lava i lona igoa, o sea laʻei lauulu ei ai se faʻaaliga manino o le fausaga.

O ulu oti faapena e talafeagai mo teineiti e mananaʻo e tu i fafo pe teteʻi suia a latou foliga. Ae, i so o se tulaga, pe a faia se fulufulu asymmetric, o se taua taua e faia e le lauulu valivali: lauulu valivali, maualuga ma le le masani ai lanu.

Fautuaga mo filifili filifiliga sao

Teine e moemiti o le faia o se asymmetric lauulu e tatau ona faia lenei faʻatonuga e na o se tagata tomai faʻapitoa oe, pe a mafaufau i le ituaiga o tagata ma ona vaivaiga, o le a filifilia le sao 'oti lauulu.

Mo e o loʻo iai ni foliga oval o foliga, e manaʻomia ituaiga uma o asymmetry, ae pe a fai o foliga foliga e saʻo.

O se fulufulu faapena o le a fesoasoani i chubby matagofie e nana ai lo latou atoaga ma vaʻaia faʻalelei o latou foliga.

Filifilia se lauulu lauulu asimetric, e tatau ona e amanaia le fausaga o lauulu. O le mea moni, lauulu tipi foliga lelei i lauulu manifinifi ma le mafiafia ma tele, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, mo lauulu manifinifi o se multilayer, faia le aofaʻi lauulu lauulu e talafeagai, ae mo mafiafia lauulu e le manaʻomia ona fai.

E le gata i lea, pe a filifilia se lauulu, mafaufau le mea moni e manaʻomia le tausiga i aso uma.

Wax, mousses, gels o uo autu a le le tipiina lauulu. Le asymmetry foliga lelei ma lauulu lauulu lanu.

O le masani fou o le faalanuina o neon i catchy shades - lanumoana, piniki, siani, violet ma "manu lolomi" - ata o leopard faia faʻaaoga le lanu.

Mo faamatalaga! O fulufulu asimetriki e mafai ona faia i le transverse valivali ma i luga o le faavae o lauiloa lauluʻulu: Pixie, Shortened bean, Short flight of stairs.

O le a le lelei o pupuʻu asymmetric lauulu

Asimetris haircut e atoatoa mo ituaiga uma o foliga, e avatu i le tagata e ana le amataga ma faʻafouina atoatoa le lauulu.

I le faaopoopo atu i le matagofie, o se lauulu 'ulu ua tele lava ona lelei:

  • talafeagai mo lauulu e masani ona vaevaeina,
  • e foliga laulu maloloina ma lelei teuteuina,
  • faia ni manoa manifinifi sili atu ona tetele ona o le le mafaufau i se pupuu fafine fafine lauulu,
  • ua atili ai ona usitai le lauulu
  • natia foliga le atoatoa ma faamamafaina uiga lelei,
  • smoothes foliga foliga.

Lulu lauulu asymmetry

O lauulu lauulu e le mafai mo lauulu pupuʻu foliga matua maoaʻe. O sea laulu e mafai ona faʻataʻuina i ni auala 'ese, aʻo e maua pea se foliga fou. Ae paga lea, e vave lava ona leiloa o latou foliga 'oti ma e manaʻomia le tausiga faifai pea.

O aso nei, ua leai se laʻei fulufulu ua pipiʻi ma ni loka uumi o lauulu poʻo ni faʻailoga e tumau pea le aoga.

I totonu o le leiloa lauulu e le maua le eleele - pixies. Ae ui i lea, e ona ni lauulu pupuu e mafai foi ona filifilia se pi ma saei. O sea laulu e faʻamamafa lelei le matagofie o lauulu uliuli.

O manoa o lauulu e sosolo mai i le lauulu, faʻamanatuina fesoasoani ma eseʻese uumi e le gata e vaʻaia matagofie, ae ia foaʻi foi i le lauulu se isi laupepa.

Aua le fefe e faataʻitaʻi ma fai atu i le tagata lalaga laʻau e faia se laulu ma se atoatoa asymmetry o laina: amata i mea faʻatatau poʻo ni 'autafa o itu ma faʻaiʻu i le tua o le ulu. Ma se lauulu lauulu, e mafai lava ona sili foliga lelei.

Mo faamatalaga! Afai e te fiafia i se faʻamaliega galu, fai se pi i se masani vavaeeseina ma lapotopoto fesoasoani. O lenei lauulu lauulu foliga sili ona lelei ile lauulu lauulu.

Asymmetry luga lauulu lauulu

O fulufulu pipi i luga ole laʻitiiti matua - o le taatele masani o fesuiaʻiga. Mo e o loʻo feololo le laulu, e pei o se laulu 'oti' ua faia i luga o le faavae o le bob haircut, ma toe liliu atu i filifiliga uma.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi itu e mafai ona e faia le umi o le laulu i le auvae, lalagaina liliu i se puʻupuʻu lauulu laʻau i le isi malumalu pe fai ni lauulu pupuʻu i le pale, ma se maʻai suiga i le umi.

Ina ua toe ola mai Victoria Beckham le pi "A-foliga", toatele teineiti na mauaina se faʻataʻitaʻiga ma se puʻupuʻu puʻupuʻu ma se foliga umi i le foliga. I le male, bob haircuts e le itiiti lauiloa ma eseʻese i itu uma o foliga i le uumi o le ufiufi uumi uumi.

Asymmetry luga o lauulu umi

O lauulu laʻitiiti fulufulu mo le laulu uumi e talafeagai mo teineiti e manaʻo e taumafai se mea fou, ae e le o sauni e vaeluaina ma le umi o latou lava laulu.

I luga o ia lauulu, o le aafiaga o le le fiafia tele e sili ona matauina. O aso nei, o laʻei sili ona lauiloa "lauulu e lua" i latou laʻau - o le umi o le laulu e tumau pea i tua, ma i luma o le lauulu sa teuteuina i lalo o le pulu.

Fans of outrageous, faapea foi ma grunge sitaili, o le a faʻaaoga se tomboy hairstyle e faʻavae i luga o se asymmetrical bean ma lacerated bangs.

O le hooligan sitaili o le a maua ai se foliga faʻataʻitaʻia o se paolo le fefe, mo se faʻataʻitaʻiga, le Nordic blond.

O le filifiliga o lenei sitaili tulei mo soona faʻataʻitaʻia: tatau ona faʻataʻitaʻio ia 'auvae e tatau ona faʻataʻatia ia ufiufi ai vaega o mata, ma le lauulu e tatau ona tatalaina lo latou mata, taulaʻi, faʻaaogaina le solo, i luga o loka taʻitasi.

Iloa! A iai ni lauʻiliga lauulu 'eseʻese, o sitaili faʻapitoa lena o le a saofaga i se ola taʻaloga o paolo ma le faʻaaliga vaaia o laina.

Asymmetric 'au

Ina ia mafai e le 'au ona taofi o latou foliga, apalai se tamai gel ma, seia oʻo i le oloa ua i ai le taimi e mago ai, amata vavae ese oblique, pe a uma ona selu le lauulu luga o ou foliga. Oti i luga o se laina faataʻitaʻi na fuafuaina, ae ia mautinoa e le pipii faʻatasi.

Ma e le gata na o le le tutusa, ae faʻasolosolo, asymmetric bangs. Ma, afai e te manaʻo e maua ni 'auʻaunaga e le manaʻomia ni sitaili faʻapitoa, ona tatau lea ona e vavaeʻese le ogatotonu o le' au e aunoa ma le tago atu i le itu loka ma fai se asymmetric liligi i luga o le latitude atoa o le 'au, ma i le faaiuga faia le faʻamaloloina.

Ova le tutusa

Na latou tipi 'eseʻese le' eseʻese o latou uumi pe tasi, ae fai le sitaili ina ia foliga e le tutusa: faʻatasi ai ma le fesoasoani a gel lote laʻau loka o lautele lautele ma faaputuputu i se mamao mamao mai le tasi ma le isi.

Manatua! Asymmetry o le a tuuina atu i taimi uma lau ata o se mea fou ma le fiafia, ae o lea laʻei lauulu e sili ona faia e se tagata tomai faʻapitoa lelei o le a ia amanaia uma le lelei ma le aoga o le lauulu, pei o le mata ma, o le mea moni, o ou manaʻo.

Filifiliga o se fulufulu tutusa foliga

Ina ia mafai ona filifilia le filifiliga lelei mo se fafine asymmetric haircut, e tatau ona tausisi i tulafono autu mo le faʻavaeina o fetuunaiga ma lelei i luga o lusi o foliga o foliga.

Muamua lava, e tatau ona taʻitaʻia e le foliga o le mata: mo le oval, e mafai ona e filifilia soʻo se umi ma ni lauulu, mo se liʻo ma sikuea e te manaʻomia e fatuina le aofaʻi i luga o le pale, aloese mai le puʻupuʻu umi, ma faia foi se vaega le tutusa, tiaʻi ma autasi itu, mo se tafatolu - aveese le voluma mai aʻa, taulaʻi i le faʻasolo o le tipi i le itu o o alafau ma auvae.

Lua, e tatau ona e mafaufau i le lauulu fausaga: mo lauulu feololo poʻo le uumi uumi, asymmetry o le a sili sili ona lelei filifiliga, mo lauulu manifinifi e sili atu le filifilia ni pulu pupuu pe ogatotonu, ma le le mautonu tipiina i le atoa umi, mo le mafiafia lauulu soʻo se filifiliga talafeagai, e aofia ai faʻatupu sima naʻo vaega faapitoa: ile paʻu poʻo le sele o le laulu.

Ma le mea mulimuli, e tatau ona amanaia le fafine i totonu o lona tulaga, lona olaga masani: mo le ofisa ofisa, malamalama asimetri, lea e faatupuina ai le taufaasese o le faatamala, e talafeagai, ma sili atu tamaitai alualu i luma e mafai ona faia ni lauulu sili atu ai le tafiina lauulu.

Asymmetry i le lauulu e mafai ona toe faʻafouina soʻo se lauulu lauʻeleʻele, tuʻu tutusa vaʻaiga i foliga ma fatuina ni leo talafeagai. Ae mo lenei mea e tatau ona e filifilia se matai lelei.

O pulou lauulu e fai mo lauulu pupuu

O laei laʻititi e le mananaia fulufulu mata e sili ona lauiloa i tamaʻitaʻi e teteʻe atu i laʻasaga masani. O le puʻupuʻu puʻupuʻu ma laina le mautonu e le mafai ona faia le ata e sili ona manaia, catchy ma hooligan. O filifiliga o loʻo sosoʻo mo ia lauʻeleʻele e iloga lelei: faʻatasi ma se tipi e le faʻataʻatitia, ma le umi laʻititi pe faʻatasi ai ma se talutalu mataga.

Ova le talafeagai

Lua ituaiga autu o lauulu pipi i latou o loʻo trending: pixies ma bob. Manipulations ma le le mautonu tipiina i luga o nei oti oti e masani ona faia. Pixies. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pixie e teuteu tusa ma le masani masani i luga o malumalu ma tua o le ulu, ma o le pale e faia e le tutusa, ma faʻamutaina loka. O nisi taimi e eseʻese fulufulu uumi e faia pe a fealuaʻi mai i tua o le ulu i foliga pe mai le tasi itu i le isi.

Bob. E teuteu Bob i le faasolosolo o le uumi o manoa i ona foliga ma faapuʻupuʻu le pito i tua o lona ulu. I lenei tulaga, o pito i luma o laina, pe a manaʻomia, e mafai ona tipiina ma 'eseʻese uumi. O le le mafaufau e faʻatagaina ai oe e fai se foliga faʻapitoa o foliga ma faʻaola atili ai le lauulu. Bob O isi taimi e faʻaaoga saʻo e le fetaui pe a tipiina le pupuʻu-taʻavale piki. O le faia o lenei mea, o le itu poʻo le itu vavaeeseina e faia, o le lauulu e tipiina ma ni mea motusia ma faʻapipiʻiina i se tulaga le mautonu.

O pupuu asimetris haircuts ma bangs e sili ona lauiloa. O faʻataʻitaʻia e mafai ona suia tele le ata, nana le le atoatoa, faʻaleleia le foliga o foliga ma faʻaopopo se fiafia i feusuaʻiga i fafo. O faiga masani, o faʻataʻamilomilo, faʻataʻavale, ma le le tutusa e faia i luga o pixies, garson, bob poʻo le tomboy.

O le au faʻapipiʻi e mafai ona puʻupuʻu pe umi le umi, pei ona i ai i nisi fesuiaiga o pixie ma garzon, pe umi - sili ona masani ona maua i luga o le bob-taʻavale poʻo le tomboy. Long umi bangs e tipi e fausia ai se tele o foliga, o le faʻavaeina o se mohawk poʻo se vaʻaiga vaʻaia o le lauulu atoa.

Asymmetric puʻupuʻu poʻo le faʻatamilo e le tatau ona faia i luga o uʻamea curly, elongated falique po o le masae 'auvae e atoatoa mo soʻo se ituaiga o lauulu.

Ma le maualalo le umi

Le laupepa pito i lalo asymmetric e maua, o se tulafono, i ni faʻamatalaga autu e lua: hedgehog poʻo ni lauulu 'ulu ma ni uʻamea. Faʻataulili. I le lomiga muamua, o manoa e tipi puʻupuʻu i itu ma le tua o le ulu. O le pito e mafai ona tutusa le umi, e le tutusa le umi, pe saʻo foʻi se sikoa sa tipi i le faʻatonuga mai le pito i tua o le ulu i foliga. Le tele o taimi, e pei o fulufulu asymmetric faia e aunoa bangs.

Tipiina le wiski. Lauulu e i ai ni mea na tafi ai malumalu - o se tasi o pito sili ona matagofie o laʻei. O le tafi o loʻo faia i luga o fulufulu ua uma ona fausiaina, mo se faʻataʻitaʻiga, bob, sikuea poʻo le pixie. E mafai e le matai ona na o le tasi le malumalu pe tasi na mea e tasi. E masani foi ona aʻoina le wiski tafi ma mamanu. O se vaega o le lauulu o luga o le ulu e tumau pea le umi masani, o le mea lea o le luluina o le malumalu e mafai ona faigofie ona nana ma ni nai fasi o le selu.

O pulou lauulu e fai mo lauulu lauulu

O taligalu faʻaʻevae ogatotonu e tele manaʻoga i le tele o fafine. E masani ona latou latalata i le faʻataʻitaʻiga masani masani, faigofie ona fauina ma sili atu faʻataʻitaʻi ia foliga talafeagai o foliga vaaia. O isi nei suiga o lau asimetrikasi lauulu mo le umi umi e mafai ona iloga: faʻapipiʻi tele ma le itu itu e vaeluaina, ma se tipi le tutusa, ma le fulufulu ma mo lauulu mimilo.

Faapipii ma talotalo vaevaeina

Asymmetries o lenei ituaiga e maua i lata, sikuea ma ufiufi. Faasologa. Oti i fafo o loʻo fai faʻasolosolo ma faasolosolo malie. I lenei tulaga, o le uumi o laina e ono ese mai le tasi ma le isi itu. Bob ma le fa o se ituaiga. O Bob ma le sikuea faʻataʻitaʻi le le tutusa o le umi pe a seʻi ese mai le pito i tua o le ulu i foliga. O le itu itu e mafai ai ona e fetuunai foliga o le mata ma aveese le sili atu le matuia ma le mamafa o le lauulu. O le eseʻesega i le uumi o curls atonu e le taua ma lamolemole pe maʻimau ma saeia. Le filifiliga e tuu i le matai ma lana tagata faatau.

Ova le talafeagai

O se leeva tipi e masani lava ona maua i lauulu - laʻasaga, i luga o le fafine-luko ma se laupepa laupepa. Apefai. O apefai faʻapipiʻi e faia i vaega le lelei tipiina i foliga. O ula e mafai ona tipiina ma le leleʻaiga suiga pe i ai 'eseʻese uumi ma saeia elemene pe a faʻasolosolo mai aʻa i pito o le lauulu.

O le luko. O le ulu-luko fulufulu na maua lona igoa ona o le fausaga i luga o le ulu o se mane atoa o soʻo faʻataʻapeina ma le faʻataʻamilomilo curls. E tipiina le laulu i sitepu i le pito i tua o le ulu, ma i autafa ma foliga e tipi i se taimi puʻupuʻu e mafai ai i le fausiaina o le masae.

Itulau. O le lauulu laupepa o le laupepa e tipiina e tusa ai ma le masani masani ma le faʻaopoopoina o fasi sipiina. O le fulufulu e lamolemole ma mamanuina, o laina faʻapitoa ma laina le faʻapitoa e aveese faʻamalosi tino.

Bangs e talafeagai mo toetoe o soʻo se lauulu i luga ogatotonu lauulu E ao ona ave iai le faʻatonuga ile ituaiga feololo. O tuʻusaʻo ogatotonu o tamaʻi aʻoga e faʻauʻu e fausia ai se ata atoa o se apefai, cascade poʻo sikuea. O isi taimi e faia e le matai le vavaeina le tutusa, ma uumi pito sili ona loka o faʻailoga i itu o foliga. O lenei auala faʻaaoga faʻapitoa e faʻasaʻo ai le ova ma faʻalelei le laina o le muaulu.

E faʻaalu, le tutusa, ma maʻimau suiga o faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i lauʻeleʻele uma oti. E taumafai le teine ​​laʻititi e tuʻu i latou io latou itu pe selu i tua. Ae o le au faʻapipiʻi i se laupepa lauulu ata mafai ona i ai se faʻataʻamilomilo foliga ma maʻoti oti, ae ui i lea, o latou sitaili e tatau ona lamolemole, lauulu i le lauulu, ma le laʻititi ia liliuga aafiaga. O fulufulu Farani, pei o lenei, e le talia le teteʻe ma le faʻatamala.

O lauulu ulu tipi faʻatasi ma le tipiina o malumalu o se laʻasaga faʻalelei i tausaga talu ai nei. E masani ona maua i luga o laʻei puʻupuʻu ma ni faʻaʻumiʻulu poʻo ni mea e sulu ai lauulu mo le laulu uumi.

I luga o lauulu ulu

O ia ulu oti o le a avea ma filifiliga sili ona talafeagai mo curly curls. Le mautonu tipi ma laina valea e mafai ona toe faaolaola le lauulu, faia le ata romantis ma matua manaia. O le masani ai, stylists latou te fausia ni sikuea po o sikuea i luga o le lauulu lauulu.

Latou taumafai e fai patupati uumi, e aunoa ma fesuiaiga suiga, ina ia faʻafaigofieina fetaui i le ata. O le galuega autu i le fausiaina o le asymmetry i luga o le lauulu lauulu o le puipuia lea o le soona faʻateleina i nofoaga le aoga, faia ulavale leaga, matagofie lalelei o latou foliga, ma faʻafaigofie foi le laulu i laei i aso uma.

O ni atigi pulu pipi mo lauulu umi

O fulufulu asimetric mo lauulu umi, o se tulafono faʻavae, seti i latou lava ia ni sini taua se lua: ia uumi le mata, ia faia lona foliga manaʻo pe ia faʻaopopoina le matagofie i se laei masani. O ituaiga nei o suiga o asymmetric clipping of long curls o lo o i ai: multilayer ma se itu vaevaega, ma ni pupu le tutusa pe i le tafi o malumalu.

Ma le malumalu luluina

O pulou lauulu faʻatasi ma le puʻupuʻu puʻupuʻu e talafeagai mo i latou e manaʻo e fai o latou foliga faʻapitoa ma laʻititi matagofie. O le uumi lauulu o le a fesoasoani, pe a manaʻomia, e nana ai ala puʻupuʻu. O filifiliga o loʻo tafi ia mea nei: tasi itu ua tipiina, lua malumalu na tafi pe leai se ie ua sulu atoa. I le taimi lava e tasi, o manoa uumi e mafai ona i ai se tipi saʻo, se lauulu laʻititi ma se pulou puʻupuʻu poʻo se kaseti. O faʻailoga e faia e le tutusa, faʻafaʻafefete ma faʻataʻitaʻi.

Ina ia faamamafaina se malumalu na tipiina, o loka uumi o loʻo faʻataʻatia i le isi itu e faʻaalia ai le maualuga o mata o laulu i le mata. I luga o se malumalu na tipiina, e mafai foi ona e faia se mamanu. Afai e vaʻai uma malumalu poʻo le isu, ona taumafai lea o se laulu uumi e toe selu atoa i tua, ma faʻailoaina mai itu puʻupuʻu. I lenei tulaga, o le pale e oso mai i aʻa e fausia ai le oval manaʻo o foliga. O ulu oti faapena e fiafia tele i teine ​​talavou ma talavou.

Metotia o le valiina ma lauulu tausiga

O filifiliga mo le valivali o luga o laʻau tipi e matua ese lava. Mo pupuu lauulu, lauulu laʻau tutusa o lanu i se tasi lanu susulu poʻo le fausiaina o se pogisa aʻa sone ma malamalama mama pito o filo e talafeagai. Mo lauulu ma le uumi oti, o filifiliga valivali le mautonu o le a sili atu talafeagai: faʻailoilo, valivali, balayazh, mautu vaʻaiga i lanu, fausiaina tagata susulu malamalama. Lulu malamalama e talafeagai mo le faʻatusatusaina o valivali o le lauulu vaega, fausiaina o ni vali lanu e faʻamamafa ai le le tutusa o le umi o le ufiufi, poʻo le valivali lauulu e fulufulu i laʻei fulufulu ma vaega le mautonu.

O se fulufulu asimetriki e tatau ona taatia i taimi uma ma faʻasaʻoina. Aua le manaʻomia faʻalelei faasaʻoina sei vagana ni lauulu i luga o lauulu migimigi.

Ae paga lea, o fulufulu asimetris e le faigofie tele e tausi. Latou te manaʻomia le teuteu tumau, vavaeina faavaitaimi o curls ma masani fetuunai ma seleulu. Ma le isi mea, o le tele i le le mautonu tipi e faʻalagolago i le poto masani o le matai. Afai e le manuia le filifilia o se fulufulu ma se laulu lauulu, ona mafai lea ona e mafaufau i ai mo se taimi umi pe faʻafefea ona tupu se lauulu asimetris, faʻaleagaina e se lima le poto masani, i le puʻupuʻu taimi puʻupuʻu pe faʻafefea ona maua se tagata tomai faʻapitoa e mafai ona vave faʻaleleia nei mea uma.

Styling metotia

E te faʻaʻalu tele se taimi e faʻapipiʻi ai lauulu pipi faʻapipiʻi. E mafai ona e faʻaogaina mea ia mo le umi umi:

  1. Leia. O laʻei e teuteuina i le laulu fulufulu ma se selu lapotopoto i se faʻatupuʻuga foliga. E mafai ona e suʻesuʻeina teisi i latou ma faʻafaigofie le foliga.
  2. Vailaau Ua maeʻa ona teuteu pito o le laulu i le faʻasologa manaʻo, ona faʻataʻamilomilo lea i se selu lapotopoto.
  3. Faatasi ai ma se selu. O le pito i luga o le lauulu, faʻatasi ai ma 'ie, ua tuʻu i tua i le busa ma varnish, oso mai i aʻa. I 'oti pupuʻu, e mafai foʻi le filifiliga o le pale atoa.
  4. Iroquois. O le vaega pito i luga o lauulu ma le fesoasoani a varnish e mausali ma tuu i luga. O pito o le lauulu mohawk mafai ona faia ni maamaai, teisi lapotopoto pe faʻataʻuina i le tasi laupepa tele ma le faʻasolo i tua.
  5. Gaʻimau.O le lauulu i le umi atoa e faʻataʻotoina i galu māmā i le tuʻituʻi atu i tagata taʻitoʻatasi e le tutusa. I se isi faʻatinoga, e mafai ona faʻaalu se lamepa malamalama o faʻataʻitaʻi faʻatasi ma lona taoto i ona itu.

O ai e talafeagai mo faʻapipiʻi lauulu

I le natura, e leai se mea lelei, e le maua ai saʻo laina ma tulimanu. E leai foʻi ni foliga tutusa lelei. Ma e mautinoa lava le le sailia ni fafine e faʻamalieina atoatoa o latou foliga.

O le laulu o mata asimetric o le a tosina ese ai le mafaufau mai mea leaga ua maua i luga o foliga. E le gata i lea, o tagata e faʻatuina ni laʻaunaga, o le a fautua ia ituaiga laʻei i tagata e iai uma laulu manifinifi ma matua mafiafia. I le mea muamua, o le matai o le a mafai ona faʻaopopo le taua talafeagai i le lauulu, ma i le lona lua, o le a fesoasoani i le vaʻaia faʻaititia le lauulu, faigofie i aso uma tausiga o laulu ma sitaili.

E i ai le le malamalama sese o le laei o le asymmetric alu i tamaitai talavou. O lenei faamatalaga e faʻavae e sese. O le fulufulu e tatau ona fetaui ma le gata i le matua, ae ia tutusa lelei foʻi foliga o foliga o foliga ma le tulaga o le laulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Jennifer Aniston ma Victoria Beckham e le mafai ona tuʻua ma le laʻuina tipi ulu, e ui e leʻi atoa le 18 tausaga. E le o le mea o le matua, ae e uiga i le manaʻo e tausia oe lava ma tumau aulelei tusa lava pe o le a lou aso fanau.

O le criterion sili mo le filifilia o se asymmetric lauulu o foliga o foliga. Tagata e ona foliga oval o le a talafeagai mo toetoe lava soʻo se lauulu 'ulu; mo se sikuea foliga, o mea le masani ai bangs e talafeagai e toso ese ai le gauai mai le tele o le muaulu, e tatau ona latou filifilia "saeia" unta ma teena laina mafolafola.

O le mea sili ona faigata o le filifilia o se laulu lauulu talafeagai mo se foliga faataamilo foliga, ae peitai, e tele ni tulafono faigofie o le a teuteuina se fafine ma se foliga e tatau ona aloese mai ai:

  • pupuʻu (veleina) vaega o le ulu e tatala le ua,
  • umi uumi o loʻo faʻamamafaina ai le tele o le ata.

O le asimetric laulu e mamanuina e vaʻaia faʻataʻamilomilo ai se foliga lapotopoto ma toso ese le mafaufau mai lona atoaga. Mo fafine o loʻo iai foliga tafatolu (pe o foliga ile foliga o se fatu), e talafeagai le mataala ile lauulu e iai loka tetele i tua o le ulu, ma ia fulu ese le lauulu o loʻo ile malumalu. E le gata i lea, o tagata e ona se sikuea foliga o mata e mafai ona filifili se lauulu talafeagai mo i latou.

Lauulu laulu

E i ai se lautele eseese o le asimetric haircuts i aso nei. O latou e mafai ona fausia se pupula ma faʻapitoa foliga e mafai faʻafaigofie ona suia mai i aso uma i fiafia e naʻo le tasi le sitaili. O nisi taimi e mafai ai e se laulu ona tele tala e uiga i lē e ana nai lo ia poʻo lana pusa tu.

E le manaʻomia le tele o lauulu e tipiina pe a teuteuina, o le a tausisia lona foliga atoatoa ma avatu le matagofie i lē e ana.

Cascade - lauulu lautele lauulu mo lauulu o umi, talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu ma foliga oval. O le faʻavae o le faʻasologa o le sikuea. I le avea ai o se tulafono, vavaeina o se apefai i le laulu laititi amata mai le laina auvae po o le maualuga teisi. Faʻafetai i lenei, o pito i luga mafai ona faʻaopopo faʻatele. O le mea lea, o se faʻasologa e talafeagai mo teineiti ma lauulu manifinifi.

Lelei o se asymmetric cascade tuuina i ona tagata:

  • e foliga mai o laulu ma mafiafia,
  • ua fulufulu le lauulu, leai se mea e mamafa ai,
  • Fetaui lelei mo soʻo se ituaiga lauulu
  • o le a suia le foliga o foliga.

O le ala o lona uiga i suiga uumi i le umi o le lauulu (“masaesae” cascade) ma lamolemole suiga (“lamolemole” cascade). O manoa uumi sasaʻo ma le uʻamea o le a foliga ofoofogia. O le faʻatupuina o se ata faʻamalamalamaina ma tamaʻitaʻi, o le a lava le mimilo o pito i fafo pe agaʻi i totonu.

O le gaioiga e mafai ona faʻatinoina uma ma le tele ma aunoa ma ia. O se moli malamalama o le a fetaui ia te ia, teuteuina i le tutusa sitaili e pei o le tele o lauulu. O lona umi e mafai ona toetoe o soʻo se mea: uma e puʻupuʻu ma faʻaumiumi, e mafai ona faʻataʻatia uma i lona itu ma saʻo.

E le tatau ona faia ni faʻaʻi tele i fafine ei ai foliga lautele (faatafafa pe faʻataʻamilomilo). Ae o le a "mamafa" foliga, faia ia sili atu mamafa.

O fafine e le mafiafia o latou lauulu e le masani lava ona fautuaina ai se ala, aua o latou laulu e mafai ona maua tele lo latou lapoʻa tele, maua le aʻafia o le teʻi i luga o le ulu. Ae mo e ona lauulu lauulu e le oi ai ni "contraindications". O le cascade foliga sili ona lelei i luga o moli enaena ma le saito lauulu. I luga o le lauulu uliuli, o le umi o eseesega o le a matua iloga lava. Ia faamamafaina i latou, e mafai ona faia ni mea maualuga pe valivali.

E pei o le ana, o le asimetris bob haircut o se lauulu lauulu lautele mo tamaitai ma soʻo se foliga foliga. Ae le pei o le kaskade, o le sikuea i luga o fulufulu lauulu e le masani ona foliga lelei. Aua le faia faaumiata kapeta ma teineiti ma se ua pupuu. Tausiga e talafeagai mo e ona uma le mafiafia ma manifinifi laulu.

O le pito i lalo ole laulu e mafai ona tipi tutusa lelei, poʻo se vaega lata mai. I le ana pusa e leai se laina tipi manino mo pito. Faafetai i lenei mea, o lauulu foliga sili atu ona masani ai, ma faaopoopo curls o loʻo tuʻuina atu i curls.

E mafai ona e teuteuina le laulu 'eseʻese i auala eseese, fuafua i lou lagona. Sili atu le malosi i le ata mafai ona ausia e ala i le faasaʻoina ia mama i le uʻamea. Ma o le faia ia sili faʻamamafa, e tatau lava ona e faʻatagaina sina laititi o le faʻatamala i le ata. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se pulumu lauulu, teuteu faʻaulu ma lauulu laulu. O le sikuea ma le malu galu o le a foliga lalelei faʻalelei.

O lenei hairstyle o se kapeti asymmetric, lea o ni fasi vavaeina e filo o 'eseʻese uumi ma e oo lava lanu. I le avea ai o se tulafono, e leai se nofoaga mo le pa i le bob-car, o le lauulu e vaeluaina tutusa pe selu i le tasi itu.

O le eseʻesega i le uumi o manoa i itu eseese o foliga e mafai ona ese mai le 2 i le 10 cm. O le fesuiaʻiga mai le puʻupuʻu i laʻei lauulu e tatau ona faia i le sologa lelei i le mafai. A tuu le bob-car, o se tulafono, lauulu pupuʻu ua faataatia i tua o le taliga, ma le lauulu umi e faʻamalolo latalata i foliga. I le taimi lava e tasi, o latou toso i fafo ma se uʻamea e vaʻaia faʻalelei atili ai.

Oti faalua

Mo fulufulu lua le laulu, e pei ona taʻu le igoa, o le laulu e tipi i 2 vaega: o le pito i lalo e puʻupuʻu, o le pito i luga e umi, faia se siluet. O se fulufulu matagofie e maua mai le faʻaaogaina o tekinolosi o lauulu faalua - lua kapeti.

E vaʻaia sili i soʻo se ituaiga lauulu e oʻo lava i lauulu migimigi. O faʻailoga e mafai foʻi ona avea ma mea uma. O le autu aoga ma i le taimi lava e tasi o le tulaga lamatia tele o sea laulu e pei e faʻamamafa ai ma le tutusa le manuia uma itu lelei ma faʻaletonu o le tulaga o lauulu.

Aua le faʻaluaina faʻalua pe a fai o le laulu e leaga le vaʻai pe o pito e vaevaeina. O lenei hairstyle e le faamagaloina na le atoatoa.

O le manuia faʻaopopoga i le faaluaina kapeti o le a valivali, lea o le a fesoasoani i le fausiaina o se tele lapisi lanu ma lalagaina voluma. O lenei hairstyle e talafeagai mo tagata e ona soʻo se ituaiga foliga. O le saʻo o mea filifilia na fesoasoani e faʻafaigofie ai ona le toe lelei atoatoa foliga. O lenei fulufulu ua fautuaina mo tamaitai e paʻu lauulu, aua faʻafetai i le auala o lona faʻatinoina, o le lauulu maua le faʻaopopo le voluma.

Faalua tausiga manaomia ai le faia o aso uma. Ina ia foaʻi le lauulu lauulu, e tatau ona e faʻaoga le fulufulu, ma i le faʻatulagaina o foliga i le vaega pito i luga, o le ae manaʻomia le solo, gel, varnish, se pulumu lauulu ma se laulu. O lauulu laʻei e faʻaalia ai faavae autu o teuga, o ai na te faia lenei lauulu.

E mafai ona faʻasino uma ifo le pito i lalo ma le pito i luga o lauulu i totonu o le tasi pe i ni itu eseese. Laasaga masani: lauulu pito i luga ua lalagaina i totonu, lalo lauulu i fafo.

Lauulu Asymmetric Bangs

Faatasi ai ma se asymmetric bang, o le vavao ma le sikuea o le a foliga lelei, ae ua uma ona matou suesueina i latou auiliili i luga. O lo oi ai pea le tele o laulu mo asymmetric bangs, lea tatou te leʻi talanoa i ai. O nisi o latou o loʻo faʻamatalaina i lalo.

O le itulau masani, faʻaopoopoina i se asymmetric bang, foliga sili matagofie ma matagofie. Itulau e mafai ona filifilia e teineiti ma soʻo se ituaiga foliga, ae e taua le faʻaalia o lenei laʻei lauulu e fetaui mo na o tagata e iai le laulu mafiafia lauulu, mo fafine e paʻu lauulu o le a faigata tele ona maua le aofaʻi o lauulu o loʻo manaʻomia. O le itulau e ufiufi atoa taliga, o lea e talafeagai mo i latou e le o faamalieina i latou taliga.

O se filifiliga masani mo le fulufulu laʻititi lea, o loʻo faʻaoso i totonu atoa le itu i luga ole laʻasaga. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻaopopoina ni gaioiga pe a fai e te filifilia ni manoa i luga ma faʻamaʻi poʻo le gel.

E le o se mea na tupu na tupu ai le igoa i lenei lauulu. A e vaʻai totoʻa i ai, e foliga i se manu o se luko ma lona foliga faatalalē ma le faʻaaogaina. O lenei laulu 'ulu e le foliga vaʻai i se mea e faia i tua o le ulu i sitepu, ma o pito i luma o loʻo tumau pea le puʻupuʻu.

Ole sili ona lelei o lenei lauulu e aofia ai:

  • talafeagai mo soo se ituaiga o foliga
  • E le manaʻomia faʻauma aso uma
  • e mafai ona faia i luga o lauulu o soʻo se umi,
  • mafai ona faʻaaogaina e fai ma faavae mo isi lauulu.

O se mea fiafia i ai faʻaopopo ia lauulu o le lanu lea o pito i lalo o laina uumi i se eseʻesega pupula lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, mumu.

Na tipiina lauulu oti

Lauulu laʻasaga a le fafine ma se malumalu na tipi - le faʻasologa o le tausaga nei, o le a fetaui lelei i teine ​​totoa ma le faʻamalosi. O le mea sili ona faigata i le fulufulu laulu o le lulu o le malumalu i le vaʻaiga saʻo. E faigofie ona tausia oe lava ia, mai lea taimi i lea taimi filifilia se malumalu. I lenei tulaga, o le vaega lona lua o le lauulu e mafai ona toetoe lava.

Tulafono mo teuga ma le tausiga

Tuʻu lauulu lauulu saʻo e le tele se taimi e alu ai. Ma o se tagata atamai ile faʻailoaina ose mea e faʻaalia ai na taimi e aoga ona faʻaeteete i ai pe a tuʻua ma teuteu lauulu. O fesoasoani fesoasoani mo tamaitai o le: lauulu lauulu, gel ma solo paʻepaʻe.

E tatau ona faʻaeteeteina lelei le tulaga o pito o le laulu. Afai latou te vaeluaina pe sili atu le susu, o le a le mafai ona maua i le faʻaalia manatu wow mai le lauulu. Ina ia puipuia lenei mea, oe manaʻomia le amata o le tausia o le pito o le rhinestone pe a e tuʻua le salon. Mo le tausiga o le mamago lauulu pito, e fautuaina e faaaoga suauʻu masani: sami buckthorn, linseed, burdock, almond ma e oʻo lava olive. E mafai faʻaaogaina taʻitoʻatasi pe tuʻufaʻatasia ma le tasi.

Ina ia puipuia fautuaga mai le mago, pe a fufuluina le lauulu i le faʻamalama, na o aʻa e tatau ona fufuluina, ma o le a maua i luga o le fautuaga i le taimi e fufulu ese ma vai mai le ulu. A mago, e le tatau ona faʻagaioia faʻagaioia pito, latou lava o le a mago vave nai lo aʻa.

A e taoto i se vevela uʻamea, aua nei galo e uiga i lauulu puipuia oloa. E lelei pe a fai o le vevela vevela o le uʻamea o le keramika, e le o le uamea. O lenei mea e taofia ai le soona faʻafefeteina o le laulu i le taimi o laʻei.

Faiga sela a le autalavou: o filifiliga sili ona lelei mo alii talavou

Faitau atili e uiga i le auala e faia ai lou lauulu mafiafia ma maloloina. Faitau iinei.

Tele filifiliga ma ituaiga o asymmetric medium-long Women's haircuts o loʻo faʻaalia i le vitio i lalo.

Faaiuga

O le le masalosalo lelei o asymmetric haircuts o tamaitai uma e mafai ona filifilia lana lava ata tulaga ese, e tusa lava po o a ituaiga foliga ma lauulu fausagaO le a avea foi lau fulufulu asimetri ma fesoasoani e faʻafaigofie ai le le atoatoa o le ata. Mo tamaʻitaʻi ei ai foliga faʻaavanoa, e talafeagai lelei le filifiliga o le laʻau tipi ma se faʻataʻamilomilo bangs. O se foliga manifinifi o le a foliga lelei ma se uilaʻau. O manaʻoga faʻapitoa mo lauulu laʻei ma teuga e le mafai ona faʻaigoaina o le leai o ni laʻei tipi, aua soʻo se lauulu, tusa lava po o le a le umi ma le lauulu, e tatau ona vaʻaia.

Asymmetric ituaiga ma umi le umi

  1. Bob E aofia ai se valiina pito i tua, o manoa o 'eseʻese. O le fulufulu e faia i se vaeluaina, mafuli oblique. Afai e te vali i le tamaoaiga o lanu, teuteu lou lauulu, o le ata o le a foliga mai fou ma tulaga ese. O fulufulu uumi uumi e fetaui lelei mo soʻo galugalu ma sasaʻo.
  2. Itulau. E lauiloa, sili ona talafeagai mo lauulu saʻo ma mafiafia. E matua faigata lava le faiga o fulufulu, aua e manaʻomia le tipiina o uʻu, ina ia latou taotoina lauulu e ala i le laulu, faʻatupuina se tutusa, ma manino.
  3. O le luko. O se mea faʻasalalau paʻepaʻe faʻapipiʻi i fafo atu o le umi atoa. O le lauulu e faia i sitepu, o pito i luma o loʻo faia puʻupuʻu. Mo ala umi-curls, o le lauulu lauulu fetaui lelei, pei ona fetuunai i soʻo se foliga o foliga, ua faʻaaogaina e avea ma faʻavae mo le tele o ituaiga o laulu.

Ma o lenei tatou vaʻai i le ata o lauulu 'ulu ma asymmetry mo lauulu umi. O tala autu ia o le 2017:

  1. Rhapsody I fafo o le tauvaga, e pei ona talafeagai mo lauulu o soʻo se fausaga ma uumi. O le metotia e aʻafia ai lauulu faʻapipiʻi laʻau i luga o vaega, e faʻaopopoina le tele o lauulu, aloese mai le lalagaina o laʻei. Ole mea autu e eseʻesega ole umi o sulugatiti ile pito i luga ma lalo. Atoatoa mo lauulu lauulu, ma mo e ona o laina saʻo e lautele.
  2. Apefai. Le sili ona manaia, faigofie lauulu lauulu mo uumi uumi. E tele ona ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai na o faʻavaʻa o le folo ile foliga ile mea e fai, e aunoa ma le paʻi atu ile vaega o loʻo totoe, vavaeina faʻaputuga e amata mai le pale pe faʻagaioi naʻo pito. E fetaui lelei mo fafine ei ai le lapoʻa foliga, ma le paʻu paʻu uʻafa, mamafa le auvae.
  3. Le tafiina le malumalu. O tupulaga talavou e fiafia i lauulu, ona o lauulu laʻulu o le masani lea o le 2017. Faigofie ile tausiga, e le manaʻomia malaga faifai pea i le teine ​​fulufulu. O le fafine e mafai ona ia aveina i luga le malumalu ma se fesoasoani a se tagata teu, e muamua ona saʻo. O le pito i tua o foliga o laʻau fulufulu e masani ma faʻatamaitai.

Auala galue

Talu ai e tele ituaiga o asymmetric hairstyles, sei o tatou mafaufau i nisi auiliiliga auala o le faia o rhapsody mo umi uumi. Ina ia malamalama i le auala e tipi ai i le fale, e fautuaina e matamata se ata vitio.

O loʻo faʻaalia e le vitio o se mea faigaluega e manaʻomia mo le galue: o se selu-selu, mea faʻapipiʻi, seleulu masani ma faʻamatagofie ai.

Algorithm o gaioiga:

  1. I luga o le ulu mama, susu, valavala. E pasia le tumutumu o le ulu, mai le ogatotonu o le muaulu i le ogatotonu o le ua.
  2. Fai se vaeluaga lautele. Vavae ese le manoa e latalata i le muaulu, selu i lalo i luga o le foliga. I luga o lenei nonoa tatou te faia se tuusaʻo tuusaʻo - i le tulaga o le isu alalaupapa poʻo le pito o le isu.
  3. I le faʻatinoina o le lauulu, matou te faʻamuamua le vaeluaina - e ala i le tipiina o manoa i itu uma e lua. Oe manaʻomia le tipiina o lauulu i se laina magalua, taulaʻi atu i le umi o le 'au. I le taimi o le lauulu, o le ulu i lalo.
  4. Matauina le vaneina vavaeeseina mai le taliga i le taliga, tatou te iloagofie le isi laina i le ulu o le ulu. Salu i luga o le laina.
  5. O le mea lea, tipi uma pito, faʻapipiʻi i luga o le tasi i le isi: o le vaega o malumalu, pale, nape. Soʻo se isi manoa e tatau ona umi teisi atu nai lo le isi.
  6. O manoa pito i lalo i le ua o loo fusi i foliga o se trapezoid.
  7. Ua fusi pito o le lauulu.

Faʻafefea ona filifili lau laulu

O se lauulu teuteuina lelei ma ni manoa le tutusa o le a teuteuina soʻo se foliga o foliga. E lima ituaiga o foliga. O le a le mea e fautua mai ai lavalava mo latou taʻitasi?

  • o se sikuea foliga, ma tutusa le lautele o le muaulu ma le auvae, foliga foliga le migao. O le faamaluluina o laina o le a fesoasoani i se umi asymmetric bangs, galugalu faʻavae, faaputuga i tua o le ulu. Lelei lauulu foliga - lata mai pe apefai, vali ma eseese lanu,
  • o se tafatolu tafatafa, ma lona muaulu lautele ma se auvae umi, e tatau ona vaʻaia ia avea oval. Se asimetika faatafafa poʻo le bob e faʻataʻamilomilo pito e talafeagai. O le lautele o le muaulu o le a natia e se faʻataʻamilomili pa,
  • E leai ni tapulaa o le mata oval. Oe mafai ona filifilia le leai o se umi ma le tele o faigata.
  • o le foliga faataamilo foliga mafolafola, o lea o le galuega o le 2017 lauulu ma le asymmetry o le faaumiumi i ai, e faia ia fausaga. O loʻo faʻaalia i le ata filifiliga mo lauulu pupuʻu ma le paʻu paʻu, ma le valavala, o ufi ua ufiufi taliga. Le filifiliga sili - asymmetric bean i luga o le auvae,
  • O se mata e faʻafoliga o se sikuea sikuea e tatau ona faʻaleleia atili.Filifili fulufulu lauulu e faʻaopopo le maualuga i le pale, o malumalu ma pipi. Tetee mai lauulu 'oti pupuu, sili ona lelei - hairstyles mo lauulu feololo. Asymmetric pulou, galugalu curls e faʻamalulu ai foliga foliga sili. O le mea e aliali mai ai le muaulu, o le a nana ai faʻailoga umi.

Faʻafefea ona tausi?

E le manaʻomia ni lauulu faʻapipiʻi a Asymmetric, ae o le tausiga mo latou o le a faʻamamafaina ai lo latou amataga. E taua:

  • asiasi i le salon tasi le masina e faasaʻo ai le lauulu. E moni lava lenei mea mo pupuu hairstyles,
  • fufulu lau lauulu masani lava e faʻalelei atili ai lou lauulu. A uma mea uma, o se fulufulu asymmetric e faigata ona sulu
  • Faaaoga le styling mousse, busa, lapisi pulumu ma lauulu mago. Lenei o le a avatua lau lauulu lauulu.

E le taua tele vaega o sitaili i aso uma o se uʻamea faʻasaʻo ma teuteu oloa. Teine aulelei, ia vaʻai i aso nei, paolo tagata taʻitoʻatasi i lanu eseʻese. Faʻamalamalamaina, o lanu e lelei.

O ia e fetaui lelei pulu fafine fafine le faʻapipiʻi

O ulu tipi o lenei ituaiga e talafeagai mo teineiti talavou e fiafia e faʻataʻitaʻi ma manaʻo e faʻaopopo se faʻaalu i o latou foliga vaaia. E le gata i lea, o filifiliga mo 'oti pupuʻu ma le le faʻamatalaina e talafeagai mo fafine ogatotonu, ae e tatau ona e faʻa masani oe i se tele o mea.

Mo se faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ni fulufulu ma le le laulu e lelei a le faʻatusa ma le tele, lea e vaʻaia faʻaopoopo le matagofie i lauulu. Ma afai o le sini o le faʻalautele atu o ou foliga, ia e sili atu le taumafai o lau pulu laei faʻapipiʻi ma pito e uumi i luma.

Mo teineiti talavou faʻamalosiʻau, taʻutaʻuga lauulu ma se suiga saʻo o lanu o le a fetaui. O pipi laʻei manaia ma le le faʻamatalaina e talafeagai mo tamaitai ua matutua - o se tuʻufaʻatasiga o lauulu lauulu lanu ma se filifiliga masani teuteu.

O se mea moni O fulufulu mata e le talafeagai ma e talafeagai pea ma e lauiloa i le tele o fetu e pei o Rihanna, Miley Cyrus, Emma Watson, Shailene Woodley.

Faʻafefea ona e filifilia se lauulu talafeagai mo oe - o se faʻailoga aoga e taʻu atu ia te oe.

Oti puʻupuʻu asymmetric ma mea faʻapipiʻi - tulaga 2017

O le mea autū o le 2017 sa puʻupuʻu faʻapipiʻi fulufulu fafine ma faʻataʻamilomilo bangs. Ona o le tele o ituaiga o sitaili, o ia oti oti atoatoa faamamaina soʻo se foliga.

Tagata e ona sikuea foliga foliga e mafai ona filifilia ma le saogalemu se sasa sao, aʻo tagata taʻusala o loʻo fautuaina e filifili ni mea e saeia mo teine ​​mimiti. E faigata ona faʻaaogaina le faʻataʻamilomilo bangs, e faʻalautele le uumi o mata ma e manaʻomia i aso uma faʻataʻitaʻiga.

Masani o kapeta

I le taimi o le faʻapipiʻiina o se lauulu fugalaʻau, ua fautuaina e tagata atamamai, tuʻu ni manoa puʻupuʻu i tua o le taliga, ma afifi uʻamea umi ma se uila faʻataʻamilomilo ma faʻapipiʻi i luga o foliga.

E mafai foʻi ona e faʻaofuina lou lauulu i se uʻamea - o le a faʻaopopo le susulu ma le susulu ile laulu. Pau lava le faʻaletonu o lenei puʻe puʻupuʻu o le faʻasaʻoina tumau o le matai. A leai, o le sitaili o le a foliga leaga.

Kare i luga o le vae

O le sikuea i luga o le vae le talafeagai mo teine ​​uma, aua e tatalaina le ua, auvae ma le ua. O nei sone e tatau ona lelei mo se fafine o le a faia lenei vavaeʻese fulufulu.

Ole le mafaufau e foliga sili ona aoga ile lauulu uliuli, aua latou sili ona faʻamamafaina le alofa tunoa o laina laina. E mafai ona faʻaʻeseʻeseina se laei puʻupuʻu ma le manaia lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, ombre poʻo le balayazh.

Gauai atu! A o le i faia se puʻupuʻu pupuʻu asimetric, e tatau i se fafine ona mautinoa na te fetaui lelei i ona foliga foliga.

O lona aoga, o le sikuea i luga o le vae foliga i luga o se oval ma foliga faatafafa.

Ole gaoia o lauulu faʻatasi ai ma faʻatapulaʻa e faʻatagaina ai oe e faia soʻo se mea e faʻataʻitaʻia, e amata mai i foliga o le laulu ile lava mata ae oʻo atu ile itu uumi. I totonu o le tele o ituaiga, e mafai ona e filifilia le filifiliga e fetaui ma le ituaiga tagata o le tagata.

Lolo faatafafa tulimanu

Ole faʻataʻitaʻiga o le vaega ole 2017. O lea lauulu nau faʻapipiʻi se uʻumi aʻe ma se vae sikuea vae, ma le umi i autafa e mafai ona matua feʻeseʻeseaʻi pe itiiti, ma le tua e tatau ona tipi puʻupuʻu pe o le tafi foi.

E faigofie ona faʻaʻofuina se laulu e ala ile fesoasoani ole uʻamea, fai le lauulu e fetaui lelei lava, pe faʻataʻapeʻapeina ile styler ma faʻaopopo ile agamalu ile ata.

Mafai ona afaina o ia lauulu

E le masalomia, pupuu asimetric haircuts alu i le toetoe o tamaitai uma ma faia le ata susulu sili atu ma sili atu matagofie, ae o lo oi ai le tele o mea sese i lenei ituaiga o lauulu.

Muamua, teine ​​taatele ma alafua malosi lona alafua tatau ona mafaufau totoʻa aʻo leʻi filifili i se lauulu, aua o le a vaʻaia vaʻaia o alafau, na o le faʻamamafa o mea sese.

Lua, o le ituaiga lauulu e tatau ona mafaufauina. Mo se faʻataʻitaʻiga teineiti ma lauulu laulu e le tatau ona faia ni laei pei o Itulau po o Pixie, aua e matua faigata lava i le tausiga lea ituaiga o laulu ma tausia le laulu i foliga talafeagai.

Tulaga tolu, lauulu ma le asimetri e manaʻomia se faʻasaʻoga faalemasina mai se tagata faʻapitoa.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia se lauulu

Ina ia toe faʻaola le lauulu, o loʻo fautuaina oe e le au atamamai, ia e uaʻi totoʻa i manaia lanu poʻo valivali. Filifili le lanu e te fiafia ai ma aua le fefe e faʻataʻitaʻi!

Vailaau manino ma fesuiaiga suiga o le lauulu oti le a fetaui lelei teine ​​toa ma lototetele. Ae a faʻapea e faʻafefefe mai se suiga faʻatupu, ona e taumafai lea e pupula nai lauulu. Aua nei galo e uiga i le laei o aso uma ina ia mafai ai ona faʻaʻeseʻese lou sitaili.

O pupuu i fafine asimetric e matua talafeagai lelei i le 2017

Afai e te savali i taimi uma ma lulu, saʻo lauulu, taumafai e afifi lauulu i ou foliga. Aua le faʻaali, o le taunuuga o le a faʻaofo fiafiaina ai oe ma i latou e latalata ia te oe!

Vitio aoga i luga o le mataupu

Fiafia i lauulu fafine mo lauulu pupuu. Matamata i se ata manaia:

Oti pupuu fafine fafine ma le le mafaufau. Matamata le vasega matai vitio:

O lenei masani e tele filifiliga mo gaioiga ma e talafeagai mo toetoe lava o teine ​​uma. Lagona le saoloto e filifili le lauulu na e sili ona fiafia iai, ma aua le fefe e faʻataʻitaʻi!

Tipi laʻititi le lauulu lauulu

O pipi laʻitiiti asimetriata e manaia i le i ai o latou i se mataga ma sili atu faʻalelei vaʻaia i luma ma tua.

E matua lauiloa i latou i aso nei o tamaʻitaʻi e le lava le taimi e faʻaeteete ai o latou lauulu, ae o latou, mo le le lava o le taimi punaoa, latou te mananaʻo e foliga matagofie ma matagofie.

O lauulu faʻapipiʻi mo lauulu pipi e masani ona faia soʻo ma o loʻo i ai i le tele o ituaiga, o ia taʻitasi e manaia ma manaia.

Pixie - o se fulufulu asimetric mo lauulu puʻupuʻu, faʻailo i le eccentricity ma nisi lototele. Afai e te vaʻavaʻai i le ata ma lenei laulu foliga, e mafai ona e faʻapupula faʻapitoa foliga taua lea e fatuina ai le ofoofogia o mea mo Pixie taʻavale. O lona uiga: o se pito o le uumi o le umi, o le laʻititi ifo o le uumi o manoa i le itu faaletino, o se teisi ua siisiʻi, ma e faʻaopopoina le tele o voluma. I se lauulu puʻupuʻu ma le teuteu le laulu, e mafai ona e alu ma le saogalemu i le tele o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga: faʻataʻitaʻi lanu lanu, aua le faʻatapulaʻaina oe lava i 'eseʻese ituaiga sitaili.

O fulufulu asimetriki mo pixies mo tamaitai i luga atu o le 45 tausaga e matua talafeagai ma sili ona lauiloa i latou.

I le faʻailoaina i le search engine "haircut asymmetry for short hair photo", e mafai ona e masani i se isi ituaiga o lenei lauulu - Tomba, poʻo, e pei ona masani ona taʻua, "tomboy". Le faavae o lona foafoaga o se faapuupuuina pi. O manoa o le uumi o le uumi e le saʻo ona teuteuina ma faʻasalalauina i luga o le ulu. O le tomboy o le a fusia faʻatasi ma se foliga o foliga eseese, talafeagai mo lauulu e mafiafia ma matagofie. E le manaʻomia e lenei lauulu lauulu lavelave faʻataʻitaʻia: o le lava gaioiga o le a faʻamama ai le lauulu i sina laʻititi o le pulu, faʻatupuina le gaogao i luga o le ulu, vavaeʻese faʻavae i ou lima, ona faʻasusu lea o se mea e fulufulu ma le solo. O auiliiliga o le puʻupuʻu lauulu Tomboy, e aoga le maitauina, i ai le aafiaga o le toe faʻafouina.

O se auala puupuu i foliga i malumalu na tipi

O se lauulu lauulu ma le tipiina o le malumalu na faia mo na tamaitai oe le fefefe e faia ni faaiuga taua e faatatau i o latou foliga ma foliga. E talafeagai e le gata mo lauulu pupuu. O le a foliga lelei tele ile ogatotonu ma le umi. I le tele o le tomai faʻataʻitaʻi, o manoa e mafai ona tipiina i se auala e sulu ai vaega, wiski ma le pito i tua o le ulu e mafai ona vaʻaia i le taimi o sitaili ma e faigofie ona natia i se tasi salu o le pulumu.

Itulau o se lauulu lauulu lea e iloga i se tulaga matuia o faigata. Ina ia mafai ona faʻamaninoina le auivi, moni e tatau ona faʻataʻamilomilo soʻo se avanoa. Ae ui i lea, i le le fiafia, o lenei lauulu 'oti ua i ai se nofoaga e tatau ona i ai.

O Bob o se lauulu lauulu lea na alofa fafine i tua i le lima sefulu tausaga. I le lalolagi faaonapo nei, o fafine e laʻei lenei lauulu e masani lava ona i se matala matala, pe faaʻumi foi le au. O le asimetris bob haircut na o le maualuga o le atoatoa!

Lauulu asimetriki mo lauulu lauulu

O le asymmetry haircut luga o laulu lauulu, o le ata o le a le faʻatagaina oe e pepelo, e iloga i le tele o fofo, talu ai o le ogatotonu-umi curls ua manatu lautele ma sili ona talafeagai mo ituaiga eseese o laulu. Le sili ona lauiloa ituaiga o lauulu mo le lauulu lauulu e aofia ai:

- se fafine-luko. O lenei le le mautonu o le lauulu i luga o le lauulu laulu e mamao ese mai i se mea sili. Na ia mauaina se igoa mataina, ona e foliga mai o se fulufulu mamoe fulufulu o se luko, lea e faʻapipiʻi i itu eseese i le umi atoa. O auiliiliga o le fausiaina o se lauulu e pei ona taua i lalo: o le lauulu tipi ese e ala i sitepu i le pito i tua o le ulu, ma i latou o loʻo latalata i le foliga ua tipi puʻupuʻu e mafai ai. O lenei laʻei lauulu ma se uila ua manatu o se sili ona sao ma ofoofogia, aua e mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se ituaiga foliga, o ona foliga,

- elongated kapeta - ua manatu e sili ona lelei, o le sili ona talafeagai filifiliga mo teineiti ma se ua pupuu. O le uiga ese o le foliga o lenei ituaiga sikuea e maua ai foliga matagofie ma foliga, sili ona lelei mo le mafiafia ma lauulu lauulu. Asymmetry ua i ai iinei, i le auala. Tusitusiga e taua tele. O le tele o polofesa na autasi faʻatasi e faʻapea o le kapeti faaʻafa e naʻo le lauulu saʻo. Ae peitaʻi, afai o le manaʻo e fai se laʻei felanulanuaʻi o loʻo tumau ma e le mafai ona taofia, ae o loʻo iai lou lauulu migimigi poʻo le lauulu foi, ona e te manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se faʻapipiʻi uʻamea faapitoa.

- O le cascade faia e tusa ai ma le mataupu faavae o le asymmetry ua faia e pei ona taua i lalo: o le lauulu e tipiina e le mea ua taʻua o le apefai (amata mai le pale ma faʻaiʻu i le pito). O lenei fulufulu lauulu e talafeagai mo uma taamilosaga ma sikuea ituaiga o foliga, faapea foi mo lauulu manifinifi ma sefululele, lea e manaʻomia e fausia ai se isi tulaga sili ona matagofie. Soo se ituaiga ituaiga bangs e atoatoa fetaui ma le faʻasolosolo - umi, tisi pe puʻupuʻu. O teine ​​e i ai se sitaili foliga e le mafai ona popole i le auala e vave faʻatupulaia ai lalelei lauulu, aua e foliga sili atu tusa lava pe a mavae ni nai masina e aunoa ma le faʻasaʻoina i totonu o le lalelei.

O ni atigi pulu pipi mo lauulu umi

Lauulu asymmetric i luga o le uumi lauulu foliga totoa ma femouma. I se faʻaopopoga, o le umi lava e tatalaina le lautele lautele mo le faʻatinoina o auala sili ona matau ma manaia. I tulaga la faapena e leai ni tuaoi. O lauulu fulufulu fafine ma le le faʻamatalaina mo lauulu uumi e iloga i le tele o ituaiga ma fofo: tele ma lamolemole, ma pe leai ni 'au, faatasi ai ma le fausiaina o ie luluina, asymmetric strands. O loʻo i ai le tele o ni sitaili foliga ma susulu auiliiliga, lea e mafai ai ona e filifilia le sili ona laei lelei mo oe lava, lea o le a fesoasoani e faʻamamafa ai le tagata lava ia o sitaili ma le tofo lelei.

Asymmetric foafoa lauulu mo lauulu umi, vaʻai ii.

Asymmetry luga o lauulu umi e mafai ona faia i lauulu 'oti nei:

- "Rhapsody" - faia mo i latou e le o manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ma lavelave faʻataʻitaʻiga ma taimi uumi ma i le taimi lava e tasi e manaʻomia le foaʻi atu o lauulu i le aofaʻi, teuga ma le soifua maloloina i le lauulu. O le autu mataupu faavae o le fausiaina o se laulu lauulu o le metotia o folaina curls luga o le tasi le isi. O lenei lauulu 'ulu e fetaui lelei mo teineiti e iai galugofie, aua e fai lava faʻataʻamilomilo latou, avea o ni uumi, foliga taʻalo ma lalelei. Mo i latou e sao lauulu, o lenei laulu foliga e talafeagai foi. O lauulu e lautele,

- "Faigofie lele o faasitepu" - i le fiafia i lenei lauulu lauulu e fiafia i ai le tele o tagata, o teineiti e mananao e aumaia le fou, fou i la latou sitaili, ae oe faʻaalia matua faasaga i le tipiina o uila, ave le faamuamua. O mataupu faʻavae o lauulu saiʻese mo se fulufulu laʻuina ua ese: o manoa e mafai ona tipi asymmetrically i vaega (mai le pale i pito o le lauulu). Layers na o le faʻaaogaina o se auala e faʻaʻavaʻaia ai foliga e aunoa ma le paʻi atu i le vaega atoa o totoe o le ulu. O lenei lauulu 'ulu e matua talafeagai lava mo teineiti ma le lapotopoto foliga, o le mamafa o le auvae poʻo le lautele o alafau,

- o se lauulu 'ulu ma se malumalu na tipi i le tasi itu o se faʻamaoni moni o lenei tausaga. O lenei hairstyle ua leva na alu i tua atu o le tapulaʻa faʻatulagaina o sui o subcultures, teine ​​teine ​​ma piercings, ma tele tattoosu i luga o le tino. O lenei e oʻo lava i se lalelei matagofie, faʻaofuina i ofu matagofie o le afiafi, ua mafai ona faia se laʻau lauulu. Ma o le a le ulavale foliga o se foliga matagofie. I se isi itu, o le a avatua foʻi le sili atu o alofa tunoa ma faʻaalia.

Aua le fefe e sui, ave faʻafitauli, faia ma le lototele ma le malosi faʻataʻitaʻiga agai atu i le fausiaina o se ata muamua ma le le masani ai ma le fesoasoani o lauulu pipi faʻapitoa. Faʻafou lau ata ma le sitaili, atiaʻe se lagona o le susulu ma ese le tofo! Ia avea le laulu lauulu e avea ma au auupega ma mitamita!