Lauiloa

Tuʻuina atu o se Farani faʻanana i luga o le faʻafeagai ata vitio ma ata

O le aufana a Dutch, se farani Farani i totonu (ma le isi itu), o le topsy-turvy, togi pe toe fai se aufana - i le taimi lava e le taʻua ai! Uma o le igoa lea o le tasi ma le lalagaina tutusa, o lona uiga o le isi ese eseʻese o lalagaina o laina e tolu. O le eseesega atoa o laina fou uma ua faʻaopopo mai i lalo, i lalo o le lalaga, o le mea moni, o le lalagaina ua i ai igoa. I se faʻaopopoga, o le vavao faʻaalia fafo ese ese mai mai le masani fili i lona mapusaga, convexity ma le tele.

O le lalagaina e mafai ona faʻaaogaina e avea o se tutoʻatasi lauulu lauulu, poʻo se faʻavae mo le fatuina o ata fou. Afai e te faʻaopoina se fili i fulufulu laʻei matagofie, aufana, isi mea faʻapena, e te mauaina se matua ese lava, tulaga ese foliga. I se faʻaopopoga, o suiga i faʻatinoga na o latou e faʻaavanoaina ai e mafai ona foliga ese i aso uma. E mafai ona lalagaina lona fili i lona itu (mai le taumatau i le agavale ma le faafeagai), pe amata mai tua o le ulu, maualuga, mai le pa lava ia, pe i luga ole pito i lalo. O fea tonu o le a tu ai le puaa o se mataupu o tofo ma faigofie o lona faʻatinoina, peitaʻi o le lalagaina o metotia e masani lava tutusa ma e aofia ai laʻasaga nei.

Lalaga 'ie Dutch i lalagaina

  • Sauniuniga - selu maeʻaeʻa mai mea tauau uma, e ono manaʻomia ona faʻatulaga ma laeiina ina ia aua le sela o le laulu,
  • Tau i luga o se fasi lauulu o le mea o le a amata ai le fili,
  • O le pepa malamalama o loʻo vaevaeina i ni vaega se tolu,
  • O le lalagaina e amata i le aumai o taumatau taumatau i lalo o le ogatotonu, ma le agavale i lalo o le taumatau,

pe faʻafefea ona lalagaina se lalaga mimilo mimiti mumu

  • I le itu taumatau o le vaega tele o le lauulu ua vavaeeseina ma, faatasi ai ma le taumatau o fili o taofi, o loʻo uuina i lalo o le ogatotonu.,

lalagaina o se ata mimita farani

  • Le isi, o se vaega o lauulu i le itu tauagavale ua faʻaopopo i le itu tauagavale, ma sa lalagaina foi i lalo o le taumatau,

French fraida faʻapea foi le ata

  • O loʻo faʻaauau pea lalagaina i le faʻapena tutusa ma le faʻaopopoina o laina i le itu taumatau, ona o le itu tauagavale lea o le ulu ma aumai i lalo o le ogatotonu o le lalagaina,
  • Ina ua lalagaina atoa atoa o lauulu, o loʻo faʻaauau pea le faʻasologa e pei o le masani ai lalagaina o lalaga faʻamalosi mai vaega e tolu,

pe faʻafefea ona lalagaina ata lalagaina

  • O le vaega totoe o le laulu e faʻamau i se tamaʻi paʻu,

pe faʻafefea ona lalagaina se Farani fulufulu i luga o le eseʻese ata

  • Ua saunia le fili Dutch!

pe faʻafefea ona lalagaina se filo Dutch i laasaga

Dutch braid le auala e lalagaina ai se ata

Na o nai paʻi na tumau - le faigata, ae taua tele. Ina ia foaʻi mai le aofaʻi ma se faʻaumataʻu foliga i lauulu atoa, ua faʻaloaloa le lalaga o le fili. Mo le faia o lea, taʻitasi matasele o le fili i le itu taumatau ma le agavale teisi ua toso i autafa. Afai o le lauulu lauulu e faia i luga o pulu puʻupuʻu, ona faʻaopoopo lea o le le vaaia e manaʻomia e faʻasaʻo ai manoa o loʻo tulia. Mo le faʻaiʻuga mulimuli, o le laulu e laʻau faʻapipiʻiina i le varnish. O lenei e mafai mafaufau i le lauulu saunia, ae, pei ona uma ona taʻua, faʻaopopo mea teuteu e na o talia iinei.

O i latou na e faʻatagaina oe e tuʻuina le saʻo i ou foliga, pe o le agamalu-faʻaaloalo poʻo le lototele.

Faʻafefea ona fai tofa Farani maʻo seisi itu. Laasaga ma lea laasaga faatonuga.

Ina ia faia le laulu sili faʻatautaia ma lamolemole, faʻapipiʻi se oloa faʻapitoa faʻapitoa (mousse poʻo faʻaulu). E le faigata le lalaga o le lalagaina, ae o le onosaʻi ma le faʻaaogaina o le a manaʻomia mai ia te oe.

  1. Vavaeese vaega o le lauulu i le pale. O le mafiafia o le filifili filifilia, o le a atili ai foi ona malosi lo tatou fili.
  2. O lenei nonoa ua vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu. Ia mautinoa e le o le fusifusia lou lauulu, o lona uiga o le laulu lauulu o le a sili atu ona saʻo. I le tulaga masani, o vaega vaevaeina o loʻo faʻailoaina mai: taumatau, agavale ma le ogatotonu.
  3. O le filo agavale ua lafo i le ogatotonu.
  4. O lenei o le taumatau taamilosaga agai i lalo o le ogatotonu.
  5. Le isi, loka mai le leai fua o lauulu e lalagaina i totonu o lauulu. Ina ia faia lea mea, ave se manifinifi loka i le itu tauagavale ma faʻaopopo i le matua loka loka. O le iuga faʻasologa e toe fetaui i lalo o le ogatotonu.
  6. Matou te faia le gaioiga tutusa i le itu taumatau.
  7. O lea, piki i luga ni manoa, lalagaina lo matou fili i le iʻuga.
  8. I le maeʻa, o lauulu e sulu lelei ma faʻalelei i le varnish mo le faʻatuatuaina. Ina ia faia le laulu foliga foliga sili atu i le lapoʻa, ae e te leʻi valiina i varnish, e mafai ona toso i luga pulou le lalaga o le fili.
i mea o iai ↑

Pigtaila nai le isi - lalagaina faatonuga

I le 10 minute, e mafai ona e fauina le matagofie i luga o lou ulu i ou lima. E faigofie i le faia o le fili. O le lalagaina lea o se masani masani braid, ae na o le isi itu. E tatau ona lalagaina uma manoa e le o luga o isi, e tatau ona lalagaina, i se isi itu, i lalo o loka. O le faʻamatalaga lea mo le igoa "pigtail sebaliknya." O lenei puʻupuʻu e taua foi o le "fili i totonu atu" po o le "fili i totonu atu".

O lea, o le a le mea tatou te manaomiaina mo le lalagaina:

  • Fofoina selu
  • ofuvae (le aofaʻi e faʻalagolago i le filifiliga lalagaina lalaga),
  • fulufulu lauulu
  • ma le mea moni, le manaʻo.

Atonu o se farani Farani e faigofie le faigofie o le lalagaina o lalaga lalaga. O le a tatou aʻoaʻoina pe faʻafefea ona lalagaina. A uma ona faitau faʻatonuga, e mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona lalagaina lona fili i le evers o le vitio.

1. Matou te selu o matou lauulu, ma pei lava o le lalagaina o se laʻau farani Farani, matou te aoina se tamai fasi laʻau i luga o le ulu (poʻo le pito i luga i autafa o le lalagaina o ni pulou se lua). Vavae le fusi i ni vaega tutusa se tolu. I le ala, e mafai ona laiti ma tele. E faʻalagolago lava i le mea e te manaʻo ai e vaai - faʻataʻitaʻi ma filifili.

2. Ave le agavale tauagavale ma toso lemu i lalo o le ogatotonu ina ia iai i le va o le ogatotonu ma le taumatau.

3. Le isi, ave le fasi taumatau ma toe tuu i lalo ole ogatotonu ina ia toe iai i le va o le ogatotonu ma le agavale.

4. Ole taʻamilosaga lona lua e toe amata mai ile itu tauagavale, ae a fusi mau uma tatou te uʻuina ai manoa o laʻau mai itu uma ina ia fetaui lelei le ulu ile ulu. Ole mea lea e mafai ai ona fili i le tumutumu o le ulu ina ia taofi mau ma foliga matagofie.

5. Faʻaaoga le mataupu faavae lava e tasi, fili le vaega o totoe o le lauulu.

6. A maeʻa ona fusifusia itu uma, taumafai e faʻamau lelei le fili i le mea e gata ai le uumi ma le uʻumi. E pei ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le lalagaina i totonu, ma o lea ua e iloa le lalagaina o lalaga faʻapipiʻi.

Sosoo ai, e faʻaopopo le voluma, faʻasaʻo uma pito o lo matou fili. Matou te faia ia tutusa ina ia foliga mai o le laulu foliga e manaia. Afai e te fiafia i se tamaʻi "faʻaletonu", ona mafai lea ona e faia e sili atu faʻalelei ma le tutusa. Ma le talafeagai sitaili, o se "lulu" i luga o lou ulu o le a foliga sili ona talafeagai.

Scythe fuli - video

Muamua, aemaise mo oe, matou vali auiliili pe faʻafefea ona lalagaina. O lenei o le a matou faʻaali manino atu ia te oe le auala e togi ai lalagaina faʻafeagai i le ese mai i le vitio.

Ma o lea, i le taimi nei auiliili faitau le faʻatonuga, ma vaʻai. vitio - o se fili i luga o le eversion, e mafai ona e amata amataina masani ma "mea" lima. Talitonu mai ia te aʻu, o le a le tele se taimi pe a fai e mafai ona faia se masani spikelet pe o se masani Rusia lalaga.

Ituaiga o lauulu eseese mo taimi eseese faʻaogaina pigtails i le ese

O le olaga o se mea faʻapena, o isi taimi e fesuiaʻi pei o lena, ma e matua leai lava se taimi e faʻatasitasi ai mo se mea taua. Uma ituaiga o lauulu ma le talatala i totonu o le a avea pea ma au fesoasoani. O le lauiloa ma le eseese o 'auʻaunaga iloa leai ni tuaoi, ma o le a mautinoa lava o le a avea oe ma faʻamuamua o le vaʻai i soʻo se faʻamanatuga ma na o luga o se aso masani.

E mafai ona faʻailoaina le totoa i se laʻasaga malosi mo le aʻoga ma, mo se faʻataʻitaʻiga, taʻalo o taʻaloga, ma faʻafiafiaga. E oʻo lava i le lalagaina tutusa e mafai ona faia mo eseʻese taimi, e faʻalagolago uma lava i le faatinoga, manaʻoga ma lau fausiaina.

1. Fishtail i le isi itu

O le lalagaina o ia puʻupuʻu e fai sina umi nai lo le Farani faʻamaʻi i le isi itu, ona o le mea moni o le lalagaina o loʻo manaʻomia mai fusi e fa, e ui lava e leʻo faigata. Ina ia faia lau galuega ia fetaui lelei le foliga faʻafiafiaina, e mafai ona e teuteuina le lalaga faʻapipiʻi ma 'ave, rhinestones

2. Toe faʻalili le au Farani mo nisi faʻapitoa

Lalo oe mafai ona mafaufau i filifiliga na matou fuafuaina. O lauulu e sili ona faigofie e faʻatino, ma o le a latou le faʻatagaina oe e te faʻatali ai i foliga fiafia, o sui uma e lua o le itupa vaivai ma le malosi.

E faʻafefea ona e fiafia i se masani ma le masani ai o le laulu faʻaputuputu luga? E malu.

Poʻo ni mea teuteu matagofie e faia i le lalagaina ma le teuteuina o filifiliga.

O le teine ​​faʻaipoipo o le a lagona e pei o se Atua moni ma o le teine ​​muamua i se aso manaia o lana faʻaipoipoga.

3. Faʻauʻuga

O le a le lalelei o le a le alu i le pati faʻauʻu i laei atoa? E masani lava, teine ​​uma manaʻo e avea ma sili ona sili ma matagofie i lenei afiafi. Matou te ofoina atu ia te oe ni nai manatu pe faʻafefea ona lalagaina se puaʻa i luga o le folauga mo le prom:

Pe o se isi itu, ae ma lona laulu lulu:

4. Fusi faʻaliliuina e fa manoa

E foliga saʻo. Tuʻuina atu ia teisi teisi faigata nai lo le masani Farani fusi i le ese. O lenei filifiliga e talafeagai foi mo soo se taimi. Ae iinei o le a tatau ai ona koleni ae e te le fiafia i luga o laʻasaga foliga mai lenei lalagaina.

Ia, fafine niniʻi, o lea ua e iloa le lalagaina o se toe faʻamau o manoa e fa.
E tumau lava le tulaga mo laiti pe a iai se manaʻo - ia aʻoaʻo ma faʻataʻitaʻi.

Le togafiti

Na tufatufa mai ia matou tagata le laiʻulu ma lauulu laʻitiiti ia togafiti ma mea lilo o le lalagaina o fili. O i matou, matou, aoina mai le mea maua ma fou, ma faia se lisi o fautuaga mo le manuia lalagaina:

  • Le Lau laulu lauulu ua avea ma teuteuga o lau ata - manatua o fulufulu uma lauulu tatau ona faia pe a uma ona fufulu. I palapala palapala aua e te taumafai e fai se mea.
  • Ole Basal bouffant o le a le faʻamatalaina. O le fulufulu o le a sili atu le lapopoa, ma o le vaega o foliga o le a foliga taumatau.
  • O se tamai pe faʻapea foi, o le tosoina mai o manoa mai le lalaga faʻamafanafana e le gata ina faʻaalia ai le matagofie i le fili faʻapipiʻi, ae ua maeʻa faʻatoʻilaloina ai le ua i se teine ​​laititi.
  • A e lalagaina oe ia oe, oe manaʻomia e mataitu pe faʻafefea ona pepelo lau 'fili. E fautuaina le toe faia o se faʻata lona lua.
  • A le mafai ona e faʻaleaogaina le fili i totonu, e mafai ona e faia i se laina sipela, pe o se faiga masani. O le mea taua o le lalagaina uma i luga o le ulu e tatau ona lamolemole ma le gau.

Ua maeʻa la matou koleniga faʻamalosi. Matou te mautinoa o lenei ua e iloa tonu le auala e lalagaina ai se fili vavala. Aoao ma faʻalelei au tomai faʻapipiʻi ua maua. Alofa ia te oe lava, fiafia i suiga fou. Tuu uma tagata tauva ma fafine lotoleaga e tuulafoai i tua. Ma e sili ona taua, aua le faʻatamala, e mautinoa o le a maitauina.

Ulaula Farani fili

O le autu autu o Farani lalaga o le lalagaina faasolosolo lalagaina o isi laupepa laiti i totonu o le autu 3 laina. Ae e te leʻi amataina lau laei, matou te fautuaina le faʻapipiʻi o lauulu i le vai, susu i ai, ma selu lelei. A maeʻa, e tatau ona selu lou lauulu i tua. E sili atu mo tagata e ofaina lauulu manifinifi ona ave le tele i le ulu o le lauulu, faia se malamalama faaputuga. Afai e mafiafia le laulu, e le tatau lea.

Faʻafefea ona fai tofa le Farani faigofie

  1. O le lalagaina e amata i se lapoa tele e afua mai ile muaulu. Ina ia foa atu i le fili le faʻatele, o le mafiafia o le amataga o le manoa e tatau ona lapoʻa, ma afai o le fili faʻi ua manifinifi, ave le mama e manifinifi.
  2. O le uluaʻi manoa lenei ua vaevaeina i ni vaega se 3, e tatau ona lalagaina ma kolosi faʻatasi i latou lava e pei o le lalagaina masani, lalagaina ni fusi faʻaopoopo o lauulu o loʻo i autafa o le vaega autu i totonu o nei vaega autu e tolu.
  3. Ua amata ona tatou lalagaina se isi manoa o loʻo i luga o le itu taumatau o le taumatau tolu o le vaega autu.
  4. E tatau ona mimilo le taumatau o le pito i luga o le pito i luga o le aofaʻi e fealuaʻi i le ogatotonu.
  5. O le taimi lea na lalagaina ai se lalaga faʻaopopo i le itu tauagavale o le vaega autu.
  6. Ona matou vaʻaia lea o le loka agavale agaʻi ma le ogatotonu o se loka tele.
  7. Tatou te toe fai uma gaioiga, lalagaina i totonu o filo autu fusi fou maua i le itu taumatau po o le itu tauagavale o le autu (faasologa).
  8. Ina ua uma ona lalagaina, o le lauulu e tatau ona faʻapipiʻi. Ina ia faia lea mea, faʻaaoga se fulufulu ulu, ofuvae poʻo fulufulu ulu.

Ina ia maua se ata manino o le faʻafefeteina se farani Farani, matamata i le faʻataʻitaʻiga vitio:

Farani fusi ma lalagaina lipine

Ina ia faia le lalagaina sili lalelei, matou te fautuaina le lalagaina o le lipine i se Farani fili. E faʻatagaina le faʻaaogaina o ni mea mai se mea talafeagai. O le faʻamasinoga autu o lona lanu e tatau ona o gatasi ma le lanu o le 'ie ma le lanu o mata. O le lalagaina o se lalaga faʻatasi ma se lipine e leai se ese mai le ituaiga "lala" o le lalagaina, e naʻo le tasi lava le faʻasaʻolotoga taua.

O le taimi lava e selu le lauulu, ma o le filifili filo autu o le a vaevaeina i ni vaega se tolu, i lalo o le faia ogatotonu faʻavae e te manaʻomia le tui le lipine ma le fesoasoani o le le vaaia. Le isi, e tatau ona e faʻaauau lalagaina ua uma ma se lipine. O le mea faapipii e tatau ona taoto mafolafola, e aunoa ma faʻateleina ma mimilo.

Farani Fusi i le faafeagai ma se faaputuga: laasaga i lea laasaga faatonuga ma ata

O lenei fulufulu foʻi ua i ai le igoa "Dutch braid". Matou te fautua atu e amata amataina le lalagaina o lenei faiga o lauulu pe a uma ona e iloaina le masani masani o lalagaina. I le faʻaopopo atu i nisi tomai ma selu, iinei o le a e manaʻomia foʻi mea faʻapipiʻi: se lauulu ulu ma pulou ulu.

  • Liligi lou ulu, tuu i lalo lou auvae i lalo, susu ma selu lou lauulu.
  • Ole lalaga lemu amata mai ile vaevaeina ile 3 vaega o se tamaʻi fusifusi o lauulu ile pito i tua ole ulu (latalata i le ua). O fulufulu o loʻo totoe i itu o loʻo faasolosolo lalagaina i totonu o vaega autu 3. Le eseesega autu mai le "masani" lomiga - o loka ua ave ifo i lalo, ae le o luga, pei ona i ai i le "klasik" lomiga.

  • Amata le lalagaina masani - fili le taumatau taumatau i lalo o le ogatotonu tasi, ona faia lea o le mea lava lea e tasi i le agavale tauagavale.
  • Faaputuputu se tamaʻi manoa i le itu taumatau ma fili i le itu taumatau autu. Le isi, fili i lenei faʻamau loka i lalo o le loka tutotonu.
  • Fai le mea lea e tasi i le agavale tauagavale.
  • O lea la, i le faasolosolo malie lalagaina o loka itu, ua amata ai le fili i le pale.

  • A maeʻa ona lalagaina, o lauulu e tatau ona selu ma le faʻaeteete ile selu.
  • Faʻaaoga se paʻu e faʻauma ai le solofanua.

  • Filifili se chignon tutusa le lanu o lou lauulu, siomia ai e tatau ona e mimilo le lauulu totoe. Ina ia puipuia lauulu mai le salalau solo, e tatau ona faʻapipiʻi i se lauulu.

Talafaʻasolopito, talafeagai, sitaili

O le Farani braid e mafai ona taʻua saogalemu o se tasi o sili ona lauiloa lauulu. Ole tele o ituaiga o ona itu e mafai ai ona e faia se uiga ese ile faʻatusa. I le tulaga lea, o le a e foliga tutusa lelei, e tusa lava pe e te fili i le paka mo le pisinisi, pati pe na o le savali i le paka.

O fea e moni na ituaiga lalagaina, pei ona sau ai le igoa, e le o mautinoa. Masalo o le tusitala e patino i Farani fulufulu tagata, ma o le mea lea le lalaga o Farani.

Manipulations ma le filifilia o manoa mai itu eseese ua taʻua lalagaina ma le piki, lea e mafai ai ona e fatuina sili atu matagofie ma matagofie filifiliga mo fili. Kiliki i luga o le ata pe o loʻo faʻamatalaina mataina e iloa ai lalagaina: ma le pito i luga, lalo poʻo le 2-itu pikiapu.

O le tomai e lalagaina tootoo o le a aoga tele pe a faia se ato. O auala lilo o metotia uma ua faamatalaina.
iinei.

Mo soʻo se tasi e manaʻo i fulufulu volumetric lalelei, ae aunoa ma le lalagaina, matou te fautuaina oe e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fili i se fili mai ponytails ma faʻailoga faʻapipiʻi auiliili i le sootaga iinei.

E faʻafefea ona lalagaina?

O le lalagaina metotia, i aso nei, e tele. O le faavae o latou uma se tasi - o le masani Farani fili. E lalagaina ma masani poʻo metotia fou faʻaaogaina togafiti 'oti.

Afai e ulavale, tuu ia i latou teisi susu, pe faʻaaoga mea teuteu oloa. Mousse, gel ma fulufulu paʻu o le a faia curls sili atu malie ma lamolemole.

Lalagaina mamanu

E te manaʻomia: selu ma ofuvae.

  1. Salu lelei lou lauulu ma vaevaeina i ni 3 tutusa tutusa. Ave ou vaevaega i ou lima. Lua pito ogaoga i lima, ma o le ogatotonu e tumau pea le saoloto.
  2. Matou te tuʻuina le vaega sao i le ogatotonu.O le ogatotonu ua uma ona fesuiaʻi tele, taofi 2 manoa ma lou lima agavale. Le fasi pito tauagavale i le 2 tamatamailima (mama ma tamatamailima laiti), ma le ogatotonu - o le ogatotonu. E taofia e le limamatua ia manoa ina ia paʻu i fafo aʻo faasaʻo le limamatua.
  3. O le malosi o lou taofi loka ma faʻasaʻo le feteʻenaʻi, o le faigata foʻi ma le loloto o lou fili. Tumau pea i luga o manoa.
  4. Sa matou tuʻuina le filo agavale i le ogatotonu, piki i luga le tamatamai lima o le lima taumatau.
  5. A o le uluaʻi kolosi o manoa uma o loʻo faia i le taimi, e pei ona faamatalaina i luga, e tatau ona e toe faia le taotoga. Afai e faigata mo oe, na o le toe fai: le taumatau loka i le ogatotonu, le agavale loka i le ogatotonu ma faia mea uma i ou lima.

  • A maeʻa le pito o le lauulu, selu le solofanua solofanua ma nonoa i le fusipaʻu.
  • Vitio auiliili auiliili

    Soo se mea tetele, pei o pulou o tamaiti poʻo fulufulu pepe, e talafeagai, e le manaʻomia le umi, o le galuega o le galueaina o le lalagaina metotia lava ia.

    I luga o le vaega o parietal ma piki, lalaga faapenei:

    • filifili se pei o se uʻamea tele a le parietal vaega o le ulu,
    • vaevae i ai i ni manoa se tolu (ulufale i le faʻasino ma le ogatotonu i totonu o le mama)
    • liliu ia pito i fafo i le ogatotonu, i le isi, agai i le taumatau, i le agavale,
    • A maeʻa ona faia ni 2 lalagaina, amata ona faʻaopopo aneʻai pito sili ona lelei i pito autu.

    A taunuu atu le fili i le pito o le ua po o luga uma fulufulu, faaauau pea lalagaina atili pe a manaʻo ai, pe faʻamautu le fili i lenei tulaga.

    Mo faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaaogaina le lipine poʻo le faʻamalositino.

    Le iʻuga o na lalagaina, vaʻai i le ata.

    Ua filifili e filifili se fili i le aʻoga poo le aʻoga amata?

    Matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava i se isi mea e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona fai ou laʻau i le aʻoga mo oe lava i le 5 minute.

    Faʻafefea ona fai lalagaina mo lauulu ulu fiafia? Matou te fautua atu oe vaʻai i lalagaina ma se lipine i le laʻau Kerisimasi laʻau poʻo se filifiliga mo le matagofie faʻataʻoto i luga o le matinee, uma lalagaina faʻataʻitaʻiga, faʻapea foi ma vitio ma faʻatonuga, o loʻo faʻatali mo oe iinei.

    E masani lava i aʻoga ma aʻoga amata, faʻaopopo i itu lelei, e i ai faʻafitauli faigata. O se faʻaiuga lea, o le tele o matua e fia iloa pe faʻafefea ona aveʻese lice ma nits ile 1 aso e faʻavavau, e auiliiliina i lenei mea.

    O le a le eseesega i le va lalagaina o ia lava ma se isi tagata?

    Ia lalagaina togi oe lava i luga o se isi tagata, ua lava e malamalama ai i le faʻatulagaina ma faʻavae, ina ia e maua se tali lelei mai le 1 taimi.

    E sili atu le faigofie le lalagaina o se tasi ona:

    1. o lima e lua e leai se totogi ma o loʻo e taofia i se tulaga faʻalelei
    2. e vaʻai vave i le ata atoa o lalagaina,
    3. e faigofie ona faʻasaʻo pe 'aveʻese mea leaga o le lalagaina,
    4. na ona faʻamau le fusi poʻo le faʻamama o ia, faigofie fetuʻunaʻia le faʻamalosi o filifili,
    5. lima e leai se taimi e oso ai le vaivai seʻi e oʻo i le mea e te manaʻomia e nonoa ai se paʻu fusi.

    Ina ia mauaina le ituaiga lava ia fili i luga o oe oe manaʻomia:

    1. 2 laʻasaga tele e feagai
    2. toleniga ma faigofie ole lalagaina, e aunoa ma le faatuai,
    3. tuu se selu ma isi mea talafeagai i totonu ina ia aua neʻi toe oso i se isi itu,
    4. faaoga ma le faaeteete ou lima ina ia aua neʻi i ai se taimi e te fiu ai e fai 1 pu i luga o oe,
    5. talia le fesoasoani a e pele, pe a fai latou te fesoasoani,
    6. fai i luga o le le fufuluina o lauulu.

    Vitio ma faʻamatalaga i luga o le lalagaina o se Farani faʻanana i luga o se isi tagata:

    Faʻamatalaga auʻiliʻiliʻili i lea laasaga ma lea laʻasaga i le Lusia, pe faʻapefea ona fai lou lavalava

    Faʻaosoosofia pe faʻafeagai

    farani Farani

    O le Reverse French braid na avea ma lauiloa i tausaga talu ai nei. E aulelei o ia foliga ma muamua, ma lalagaina sina mea sili atu ona faigata nai lo le masani.
    O le faʻavae e tutusa ma le lalaga masani, ma o le eseʻesega o le tatau ona tuʻuina i lalo o uʻamea lalo o le ogatotonu loka.
    O sauniuniga tulaga e tutusa lava i le masani Farani fili.

    1. Vavaeese 3 manoa.
    2. Na matou tuʻuina le pito i lalo o le totonugalemu.
    3. O le isi pito i lalo o le ogatotonu.
    4. Tatou amata amata ona piki manoa manifinifi mai le itu ma taoto i lalo o le ogatotonu.
    5. E toe faʻagaoioia le ta seʻia oʻo atu i le pito o le ua.
    6. I le finagalo, tatou faaauau pea lalagaina i lalo o le ogatotonu tasi e aunoa ma le aveina loka ua uma.

    Vitio faatonuga o lalagaina o se toe fili i luga o se isi tagata.

    O se auiliiliga ata lesona faʻafaleaʻi seisi farani Farani ia te oe lava.

    E toʻatele e talitonu o le masani faʻamaonia Farani o loʻo filiʻai, e leʻo saʻo i luga, ae lemu foʻi. O lenei auala e le suia mai le nofoaga; e mafai ona lalagaina lua masani ma toe farani Farani.

    farani Farani ma lipine

    O le a tatou aʻoaʻoina le auala e piki ai se fusifusi ma se lipine i auiliiliga i faʻataʻitaʻiga vitio ma faʻafetai i le laʻasaga ma lea laasaga suʻesuʻega, o le a mafai ona vave iloa le tomai.

    Laʻasaga i lea laasaga tutorial i lalagaina lalaga lalaga

    O se lalelei laulu foliga lauiloa e lauiloa i teineiti-mafaufau-teine.

    I le faʻaea i se lalagaina - o se ofe, e tatau ona e:

    1. vavaeese vaega o le lauulu i luga o le laina tuputupu,
    2. vaeluaina o le a alu mai le taliga i le taliga,
    3. o le vaega o loʻo le vaʻaia e le aʻafia i le lauulu laʻititi, aoina se 'ofuvae fulufulu.
    4. Le faʻavae o le lalagaina o le Farani faʻamaʻamulu, peʻa faʻataʻatia pito i lalo o le ogatotonu.
    5. Faʻaopopo laina i le tasi itu (pito i lalo), i le faiga o lalagaina, filifili ni manoa manifinifi ma lalagaina i totonu o se fili.

    Faʻatonuga mo le lalagaina o se pulou 'ie i se isi tagata

    Lalagaina le pito i luga o oe, auiliiliga faʻatonuga i totonu o le vitio.

    Muai suauʻu lau lauulu ile faʻamalosi pe faʻaaoga le mousse, o lona uiga o le lalagaina o se lalagaina e faigofie, aua o le a le paʻu i fafo paʻu.

    A fili le fili ma e le toe i ai ni manoa e faaopoopo, faʻapipiʻi i se ofu mafanafana poʻo le faʻamama.

    Faamatagofie le aoina o lauulu. O le a e maua se ata muamua, malu.

    O le isi filifiliga o le togi o le fili i le pito, ona faʻapipiʻi faʻalelei lea i le pito o le fusi ua fusi muamua atu. Matou te nana le pito i lalo o se fulufulu paʻepaʻe lelei poʻo se fulufulu lauulu, pe na ona faʻasaʻoina ma ni mea le vaaia.

    Faatasi ai ma le scythe-rim matou te faia se isi lauulu. Fatu se fusi mai le iʻu, o lona faʻavae o loʻo fili faʻaʻoleʻole. O faʻamatalaga auiliili o loʻo iai.

    Farani fili - vaipuna

    Lelei matagofie lauulu, e talafeagai mo tagata e iai lauulu o soʻo se umi. O lona foliga o le faigofie ma faigofie o le lalagaina. E lelei tele o ia mo se teine ​​alofa, magafagafa ma alofa, ma e talafeagai mo i latou e le fiafia i laulu e pa'ū i luga o ona foliga.

    Classic Farani fili

    O lenei mea teuteu foliga sili ona manaia mo le mafiafia ma le lauulu lauulu.

    Laasaga 1. Tatou selu ma selu manifinifi manifinifi laulu i aa.

    Laasaga 2. Ave se manoa mai ou foliga ma nonoa i se fusi uaua (silika, lauulu lanu) - o le a faafaigofieina le galuega.

    Laasaga 3. I autafa, matou te filifilia ni isi vaega se lua o le lauulu ma faia se fusifusia, pei o se puie masani.

    Laasaga 4. I itu uma e lua, uu ni manoa fou mai le aofaʻi o lauulu ma lalagaina i totonu o se fili.

    Laasaga 5. Toe fai le gaioiga lea i le pito o le ua.

    Laasaga 6. Ina ua uma ona lalagaina uma lauulu i itu i se puaʻa, tatou faamaea i le auala masani ma nonoa i se fusipaʻu fusi.

    Laasaga 7. Tatou te lalafi le pulu i tafatafa o foliga i lalo o le lauulu pe 'oti malie ma seleulu seleulu.

    Laʻasaga 8. E mafai ona e tuʻuina malosi le lalagaina, pe mafai e oe ona faʻamalosia ona uʻamea i ou lima. O lauulu e le migao e tatau ona fulufulu ma varnish.

    Vaʻai le vitio mo nisi faʻamatalaga:

    I le taimi muamua tepa, e foliga mai e faigata, ae o le auiliili o lalaga mamanu o le a fesoasoani ia te oe e vave feagai ma lenei galuega.

    1. Tatou selu ile itu itu e valavala ai ma ave atoa lauulu ile itu e tasi.
    2. Tatou amata amata lalagaina o se laʻau faʻa Farani masani.
    3. Tuʻu i lalo i tua o le taliga, uu lauulu faalava mai le isi itu. Matou te mataituina ma le totoʻa o le 'ie faʻatau e alu i lalo tutusa.
    4. A lalagaina uma lauulu i se fili, matou te nonoa lona pito i se fusipaʻu.
    5. Matou te veleina mea uma i varnish.
    6. Faʻavaivaia le lalagaina e ala i le faʻaloaloa atu i ona lima.

    O le lalagaina o nei mea e fai i luga o le laulu uumi ma ogatotonu, lea e mafai ai ona e mauaina se lalelei Farani matagofie sili atu.

    A Farani fulufulu, i le isi itu, vaʻaia faʻateleina le tele o lauulu ma foliga e tusa lava pe le mafiafia lauulu.

    1. Ave le vaega o le lauulu mai foliga lava ia ma vaevaeina i ni 3 manoa.
    2. Na matou avane le manoa, lea na iʻu i le taumatau, i lalo o le ogatotonu. Ole mea e totoe ile agavale e oso i lalo ole taumatau. Lenei la ua avea tutotonu.
    3. (a, b) Matou te luluina le agavale tauagavale i lalo o le ogatotonu ma faʻaopopo laulu i luga i le itu tauagavale.
    4. O lenei ua matou lalagaina i lalo o le ogatotonu taumatau taumatau, faaopoopo i ai lauulu i luga o le itu taumatau.
    5. O loʻo faʻaauau pea lo tatou lalagaina o lalagaina i luga o lenei taʻiala.
    6. Matou te aoina uma le lauulu i lenei auala ma faʻamaeʻaina le lalagaina ma se faigofie faʻasolo i tua. E lalagaina i le faʻapena tutusa e pei ona masani ai, naʻo itu o faʻamanuiaga e pasi i lalo o le ogatotonu.
    7. Matou te nonoa se puaʻa male fusi lelei.
    8. Faʻalautele ese manoa e foa i ai le tele.

    E le faigata tele le faiga o lea puaʻa. Matamata le vitio:

    Farani bezel

    Laasaga 1. Matou te selu le lauulu i tua pe fai se itu e taumavae i le itu tauagavale. Vavaeese se lautele lautele mo se fili, ma milo le vaega o totoe o le lauulu i tua ina ia aua le faalavelave.

    Laasaga 2. O le vavaeeseina vaega o le lauulu e vaeluaina e se vavae ese vae mai le tasi taliga i le lona lua. Tasi o latou o le a tautua e fai ma faavae, ae mai le lona lua tatou te lalagaina loka saoloto.

    Laasaga 3. Weave se Farani braid mai le taumatau taliga i le agavale po o le isi itu. O le lalagaina e mafai ona faʻamasani pe sui.

    Laasaga 4. Matou te filiina le fili ile taumatau taumatau, nonoa i le fusi pe faʻaiʻu i le masani tiga laina. Matou te nana le pito i lalo o le tele o lauulu.

    Faigofie i le faʻatinoina, ae o le lalelei faʻalelei sitaili e lelei mo aso uma.

    1. I le ogatotonu o le ulu matou te aveina se lautele lautele - mai le mata i le pito i tua o le ulu. E sili atu le tui o totoe ole laulu ile paa ina ia aua le faalavelave.

    2. Ua amata ona matou lalagaina toalea, faʻasolosolo ona faʻaopopoina lauulu i itu uma e lua.

    3. A oʻo atu i le pito i tua o le ulu, nonoa lauulu i le fulufulu.

    4. Faʻamalolosi lauulu i le taumatau afifi faataamilo i le ofuʻe. Tatou te faʻatuina le pito i se mea e le vaʻaia.

    5. Fai tutusa lava ma le laulu i le itu tauagavale.

    Foa faʻailoga Farani fili

    O lenei lauulu lauulu matagofie o se sili filifiliga lea mo se afiafi fafo. I nisi, e foliga mai e faigata tele, ae ina ua uma ona aʻoaʻoina mai le tatou vasega matua le auala e lalagaina ai se Farani fulufulu o laina e fa, o le ae iloa o lenei e leai lava.

    1. Vavae le lauulu i 4 tutusa foliga.
    2. Matou te momoli atu le lona lua mai le agavale i lalo o le isi lua, ma toe sui atu i luga o le itu taumatau. O lenei o le vaega muamua i le itu tauagavale ua i le tulaga lua.
    3. Matou te momoliina le pito i luga i le taumatau i lalo o le lua latalata ane ae tuu le lona lua oi latou e pasi mai luga.
    4. I le itu tauagavale i le itu tauagavale matou te faʻapipiʻi se vaega fou o le laulu ma toe faʻaseʻe i lalo o le lua pito lata ane ma i luga o le pito sili.
    5. I le pito sili ona mafiafia i le itu taumatau, faʻaopopo se vaega fou o le lauulu ma pasi atu i lalo ole laina faʻalata ma luga o le lona lua.
    6. E tusa ai ma lenei faʻavae, matou te faʻaauau pea lalagaina toafa e toʻafa. Matou te nonoa le pito i se uʻamea.

    Vaʻai foi: 3 mamanuina fusi mo aso uma

    Farani fili "afu"

    Ole ituaiga nei ole pigtail o se mea sili ona manaia lea mo se prom pe o isi aso malolo, lea e mafai ona e faia oe lava. Ua e mimilo foi le loka paʻu, o le a e foliga o le atua fafine Eleni.

    1. Matou te selu le lauulu ma amata lalagaina, pei o le masani Farani fili, na o le itu. Talia i lenei auala i taliga.
    2. Sosoo ai, i le taumatau taumatau, vavae ese se isi fasi fulufulu mai le pale, ufiufi i le itu tauagavale ma tuu i lalo le taumatau taumatau i lalo.
    3. E faʻaauau pea lo matou lalagaina i lenei auala: faʻaopopoina se loka fou ma faʻamamaina o le saʻo.
    4. Toso atu i le faʻaiuga manaʻo ma malupuipuia ma le le vaʻaia.

    E mafai lava ona lalagaina i se auala na o le afa lona ulu, pe teuteu faʻatasi ma se pale. Light curls o taimi uma talafeagai talafeagai i lenei hairstyle.

    Ole sikuea "bezel"

    O le lalelei o laʻau lauulu mo i latou e manaʻo e foliga lelei atoatoa, ae le lava le taimi. O le fulufulu ua faia vave ma faigofie, ma sili ona taua e foliga sili ona manaia foliga.

    1. Tusia le vaega o le ulu mai le taliga i le isi taliga.
    2. Na matou fili lauulu mai le tua i se solofanua solofanua ina ia aua le faalavelave.
    3. Amata lalagaina i le pito. Tatou te uuina tolu manoa ma lalagaina masani masani pe fafo Farani fili, faʻaopopo naʻo se isi fasi lauulu o le pito i lalo o le pito i lalo o le tasi itu.
    4. O loʻo lalagaina i matou i le iʻuga ma faʻamautu lelei le puʻeʻaiga ma se ofu mafanafana.
    5. Afai e faʻatagaina le umi o le lauulu, ona faigofie lea ona e fili se puaʻi mai le pito i lalo o le lauulu ma fai se vili mai ai, ma lafo atu i luga o lou ulu.

    Iʻa faiʻa

    Leisi faʻaaliga o Farani braid, e le manaʻomia tele taumafaiga ma foliga le masani ai ma muamua. E mafai ona lalagaina lenei pigtail pei ole spikelet, pei se fili mai le ponytail pe o se faaopopoga ile sili atu lalelei lauulu.

    1. Vavaeese le ulu selu i ni vaega se lua.
    2. O le isi itu tatou te vavaeeseina ai le manoa manifinifi ma kolosiina i luga o le pu o le ua ma le vaega lona lua o le lauulu.
    3. Matou te faia le mea tutusa i le isi itu, tuueseese le manoa manifinifi ma sopoia ma le afa lona lua o le lauulu.
    4. Lalagaina i lenei auala i le iʻuga ma faʻalelei i se fusipaʻu paʻu.

    "Faʻasili le ea"

    O lenei hairstyle e talafeagai mo lamolemole lauulu umi. E mafai ona e faia uma i luga o le fulufulu fulufulu ma luga o le solofanua. E taua foi "skeletal" poʻo le "filifili." O le faʻamanatuga o sea puʻupuʻu o lona mama, lea e te le manaʻomia le faia pe a fai e te malosi tele lou aso.

    1. Lauulu mafolafola poʻo le iʻu saʻo e selu pito i tua.
    2. Tatou te aveina ni manoa se tolu: tasi i le pito i luga ma lua i totonu o malumalu. Matou te kolosiina faʻatasi i se puaa masani.
    3. Sosoo ai, taimi uma matou te ave ai ni manoa fou i itu, e totoe ai le laulu o loʻo i lalo.
    4. E tatau ona avea ose pu puaa e malolo fua ile toe vaega o lauulu.

    Faʻafefea ona fai tofa e toʻa Farani toʻalua.

    Lua Farani braids o le a foliga sili atu le matagofie ma le masani ai i le isi itu. Mo le fausiaina o se laʻei lauulu o le a e manaʻomia sina taimi sili atu, onosaʻi ma le mafaufau, ae e aoga.

    1. O sauniuniga o lauulu e tupu e pei ona i ai i totonu muamua - o le lauulu e tatau ona mama ma mago, faʻaaoga se sui sui.
    2. Le isi, matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega tutusa se lua. Ia mautinoa e tutusa le vaeluaina, ona foliga lea o lau laulu e sili atu ona lelei.
    3. Tatou ave le tasi vaega o le lauulu ma lalagaina Farani toafilemu i le isi itu, pei ona faʻaalia i faʻatonuga i luga. Ina ia le faʻalavelaveina le lauulu o le vaega lona lua, ona mafai lea ona filifilia ma se fulufulu paʻu.
    4. A maeʻa le togi muamua, agai i le lona lua. E tatau ona tutusa lalaga lona lua i le muamua, ina ia manaʻomia tele le gauai ma le saʻo ii.
    5. I le maeʻa, o lauulu e sulu lelei ma vali i le varnish. Mo le tele, e mafai ona toso i luga ae lalaga filo seia faʻamau ma varnish.

    Faʻafefea ona lalagaina scythe vaipuna?

    E uiga i le lalagaina o se fili - o le vaipuna i tulaga eseese ma ma faalilolilo, o le a tatou iloiloina auiliili ma ata ma vitio lesona i le tusitusiga.

    O filifiliga uma lava mai i vaipuna o 3 curls ma 2, faʻapea foi ma le tele o vitio ma ata, o le a fesoasoani e oʻo lava i tagata amata ona faʻatautaia le afu.

    Oo i le taimi e amata ai ona fai se sitaili faigofie male lalelei male laʻei sili ona manaia, a e talafeagai ile laupepa malolo faʻatasi ma lalaga lalaga faʻapipiʻi.

    Fai se vaeluaga vavaeese mai le taliga i le isi taliga. E fai si telē le lalagaina. O le uiga ese o se fili ua taua lea e le gata e tatau ona faʻaopopo le totoa i totonu o ie, ae ia tatalaina foʻi.

    E le suia le mafiafia o lau ofe. Pe a lalagaina o lalagaina, tatau ona faʻamau le totoa ma se laʻau fulufulu muamua pe faigofie ma le le vaaia. A manaʻomia, e mafai ona faʻafaigata le afu.

    A fili le tasi itu, ia ave se isi lautele faataamilomilo pito i lalo ifo, vaevae i ni vaega manifinifi tolu, ma lalagaina le lua lona lua ina ia sili atu le agamalu lauulu, vilivili pito i lalo ole uʻamea.

    Vitio vitio ma faʻamatalaga auiliili o le lalagaina o se paʻolo timu mai Lily Moon

    Aʻoaʻo ma amata tusi nei i le teʻi o au uo ma taumafai e faʻaopopo se tala fou i lau aofaʻiga.

    O le fili o le zigzag, o le gata o se uluaʻi ma aulelei lauulu lauulu, faʻafetai ia oe o le a avea ma faigofie.

    Fai se vaeluaga i le itu, ave se filo mai le manifinifi itu, vaeluaina e tolu, ma amata lalagaina, lemu suiga.
    A e taunuu i le isi itu, ia fai se suiga lelei. I lea tulaga, e tatau ona e taofi le pueina o manoa mai le itu o loo e liliu i ai. Afai o le umi o le lauulu e mafai ai, e mafai ona e faia se isi mimilo.

    Afai o le lauulu e feololo le umi, ona a uma loa ua e fili faʻaleaʻi le totoa i le pito o le ua, na o se fusipaʻu o le lauulu e totoe.

    O loʻo faʻaalia e le vitio vaega uma o le fausiaina o se zigzag hairstyle

    E le manaʻomia le mafiafia o le Farani Farani ma sa manino ona ala. Faatasi ai ma se metotia faigofie, e mafai ona e faia se sili matagofie matagofie lauulu. Ole faʻamalama o feeseeseaiga e masani ona avea ma filifiliga o teine ​​faʻaipoipo. E foliga aulelei lava, aulelei. E leai se mea e manaʻomia e fausia ai.

    Na pau lava le mea e manaʻomia o le lalagaina o le Farani togi. I le taimi lava e tasi, e tatau ona matua malu - o lona uiga, e le tatau ona lalagaina ia fufusi. A maeʻa le lalagaina, toso faʻaeteete ia aui manifinifi mai pito o le itu. O lona uiga, faʻapolopolo faʻateleina le lalagaina, mauaina mama, tatala matala.

    E i ai le tele o mataupu faavae mo lalagaina o se lalaga fili. I le faʻamasani oe ia i latou, e mafai ona e faigofie ona fatuina ni lauulu ma aulelei o lauulu, faaaluina sina taimi i luga o lenei.

    Ituaiga o matala tatala ma tulafono mo le lalagaina i totonu o lenei vitio.

    Vitio lesona i le lalagaina o fili faʻamau i itu uma e lua ma faʻamauʻesea manoa

    E te fiafia e tofa ma e te manaʻo e fai se galuega taulima? Mo se faʻataʻitaʻiga, pale o le laulu mo le tausaga fou poʻo le faʻaipoipoga. O auiliiliga mafutaga faaleaoaoga o le a taʻuina atu ia oe pe faʻafefea ona fai se laulu o se pale o laulu, ma ata ma vitio o le a fesoasoani ia te oe e faʻatautaia vave le lalagaina ma toe fai nei.

    O le tele ma le lautele o le fili, o le sili atu foi o le mataina foʻi foliga. Faʻafefea ona avea ma se fusipea faʻamalosi? Saili mea lilo uma i lenei tuatusi.

    O nisi teineiti latou te lagona le le mautonu i latou e fili o latou pulou pe a pa'ū o latou lauulu. Latou faataapeapeina, ma i le faʻaofuina o fulufulu matagofie aulelei ula manaia e mafai ona faigata tele. Ina ia aloese mai le le mautonu, o lauulu e tatau ona aoina muamua i se maualuga solofanua. Ona faʻaaoga lea o se tasi o le tele metotia lalagaina.

    O loʻo faʻaalia i le vitio auiliili ma auiliiliga pe faʻafefea ona fai se Farani fulufulu fafo atu o se fusi.

    Air spikelet?

    O le au Farani totoa o lenei ituaiga foliga sili ona lelei i lauulu lauulu. Afai o lau curls curl itiiti a itiiti, e tatau ona e faʻaogaina se uʻamea aʻo leʻi lalagaina. O se mea taua o lenei fili i lona mama. Ia fili i luga o le ea spikelet:

    Filifili se manoa manifinifi luga o soʻo se malumalu, ma amata lalagaina. I lenei tulaga, faʻaopopo faʻatautaiga naʻo mai le itu e lapoʻa. Mai le malumalu, na e tago ai ua fai iai se mama, o le paʻu manifinifi na alu ifo i lalo.

    O le lalagaina o se fili ua talafeagai: i le itu, i le ogatotonu pe mai le siʻusiʻu, o le mea taua o le matauina o le mama.

    Scythe air spikelet ma laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga faʻamatalaga i lenei vitio: