Tausiga

Suia le Ata: LUGA 4 Mea sese e Aloese mai

Matou te iloa uma le fefe o se lauulu e se fulufulu laʻau, aua o nisi taimi e faigata ai ona valoia pe o le faʻamoemoe o le a fetaui ma le moni. O le 'upega tafaʻilagi Bored Panda na faʻatatau i tagata e faʻasoa ia ata o le malaga aʻo le "I luma ma tua" i le fulufulu tagata, ma na aliali mai e toʻatele e le gata o le fefefe i suiga, ae e faigofie foi ona vaeluaina ma latou laulu uma!

O lenei aofaʻiga o le a faʻaalia ai oe e le tatau ona fefe e taumafai se mea fou!

Mea sese # 1: sese le suia o lauulu lauulu

O le mea muamua e te manaʻo e fai i luga o le "fou" itulau o le olaga mo le toetoe o teine ​​uma lona lua o le suia o le lanu o lou lauulu. Ae o iinei o loʻo taoto le tele o faʻamanuiaga e tatau ona amanaia ina ia aua le toe ita mulimuli ane ona o mea le lelei.

Masalo na e matauina o le pogisa o le laulu o lauulu, o le susulu atili ma sili atu foliga faʻaalia foliga. O le mafuaʻaga lea, e le tatau ona toe vali i le laʻau paʻepaʻe paʻepaʻe, aemaise lava le mataʻutia o Daenerys Targaryen. Afai i foliga e leai ni lanu susulu e ala i le natura, o lona uiga laititi, o le a e tele ai le taimi e te faʻatulaga ai se vali i lauulu manogi. I lenei tulaga, o fulufulu mata ma mata e manaʻomia se suʻesuʻega faʻapitoa. Afai e te manaʻo e faʻaopopo nisi moli moli i lou lauulu, ona māmā lea o ni taʻitoʻatasi - latou te faʻafouina lelei lau ata ma e le manaʻomia se taiala o aso uma o le marathon,)

Afai o lau paʻu ua i ai se aulelei "malulu" paolo o olive, ona, e ui lava i le masani ona sese manatu, o lanu malulu i le laulu o le a le faia oe sili aulelei, ae, i le isi itu, o le a saofaga i le vaivai foliga o ou foliga ma le paʻu.

O le lanu mumu ma le apamemea i le laulu e le tatau ona tuʻufaʻatasia ma faʻafitauli paʻu ma rosacea. Le lanu mumu o le a faʻamamafaina uma mumu, vaskular fesoʻotaʻiga ma pupuga i luga o le foliga, o lea e sili atu le nofo i luga o lanu enaena ma sukalati o le lauulu.

Afai o oe i ai se faʻaulaʻitu foliga, ona aua le vali lou lauulu lauulu - o ia suiga foliga sili atu e le masani ai ma e faʻapea foi. Afai e te manaʻo e susulu lou lauulu, e sili atu ona filifili se mea sili atu ona masani ai, pei o karamel ma chestnut shades. Ae mo teineiti ma le lanu enaena lauulu lanu, lauulu uliuli-uliuli o loʻo iloa lelei e le talafeagai - o lau faʻamatalaga masani e faʻaalia na o malamalama ma maaleale ata.

E tusa ai ma foliga o foliga, e i ai se tulafono taua e tele teineiti malepelepe: ina ia vaʻaia foliga vaʻaia (ma, e tusa ai, manifinifi), e tatau ona faʻapogisaina ia manoa i le vaega o pipi ma alafau. Ma le isi itu, mo le faʻalautele o foliga, matou te faʻamaninoina ia lava laina e tasi i moli malamalama.

Sese numera 2: lanu valivali ese-tausaga

O fulufulu e lanu lanu, e moni, foliga sili malamalama ma talavou fou. Ae e naʻo le tulaga o le a talafeagai pe a fai e te le sili atu nai lo 30. O se faʻamamafa e pei o le "pulou" i le laulu foliga foliga atoatoa i luga o fulufulu umi - o se loka umi o lanu piniki i se puaʻa poʻo le acid curl curl foliga foliga matagofie ma matagofie. Afai o le laulu e puʻupuʻu, ona e mafai lava lea ona e faʻamuamua le faʻamamafa - pe a fai e faia i luga o lou lauulu, ona foliga mai lea o se valea valea maualuga maualuga na e taumafai e toe vali.

Sese Nu. 3: vavaeina lava oe

Ina ia polofesa valiina lauulu, tagata tomai faapitoa ua suesueina mo sili atu nai lo le tasi tausaga. O e mautinoa pea e mafai ona e vali lou lauulu i se lanu fou i le fale ma vali na faʻatauina i se lotoifale supamaketi?

O la tatou lauulu o se mea faigata ma tele-layered mea. O loʻo i ai i le tele ni tolu lanu lanu - mumu, samasama ma lanumoana. E le gata i lea, e tofu lava le tagata ma se eseʻese esega o ituaiga taʻitasi o nei pigments.Na o se tagata tomai faapitoa e mafai ona iloa poʻo fea pigment talafeagai ma ou foliga. Vali o loʻo faʻatau atu i fale teu teuteu masani, o se tulafono, ua mamanuina mo se filifiliga averesi, o lea e masani ona vali ma fale o loʻo vali le fanauina se mea ae le fiafia. O le mea lea, valiina lauulu i le fale, ia saunia mo le mea moni o lona iʻuga, oe ono faamoemoe i se maofa. Ma i le taimi lava lea e tasi, e le masani ona manaia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai se brunette, valiina i se fulufulu lauulu, maua se paʻu pulou o fulufulu lauulu i le iʻuga.

Ae o polofesa masani lava latou te le fautuaina lalagaina o latou lauulu i latou lava - i le soona pupula o le paluga i luga o le lauulu, e mafai ona leiloloa atoa!

Mea sese # 4: ogaoga lauulu ulu

Moemiti o lauulu umi, aua e te alu i le ogaoga fua. Afai e matua le mafai ona ofa, ona mafai lea ona e faʻateleina le umi, ae o le mea taua o le le umi o le lauulu e sili atu nai lo le 10 cm. Umi, faʻataʻitaʻiga lauulu ulu (aemaise lava pe afai o latou na umi mai le umi o le sikuea) foliga repulsive. A maise pe afai e te aoina lauulu i se fusi, o atigipusa ua avea ma vaʻaia, ma "lau" loka i le taimi lava e tasi e malepe pei o se ili. O foliga lauulu laʻei faʻaʻofu foʻi foliga foliga ese - o le laʻasaga o le lauulu e fesuisuiai ona o le mea moni o lauulu laʻau masani i laʻau laʻititi.

Faʻafefea ona suia atoa le ata i le tasi aso

Afai e te faʻafefe e le faʻapelepele, le faamalieina ia oe ma le ola, le leai o ni manaʻoga ma faʻanaunauga - o lona uiga ua oʻo mai le taimi e matua suia ai lou olaga. Sini, olaga, galuega, faʻamasani fou ma mea fou fiafia - o nei mea uma e manaʻomia ai se auala loloto. Ae o lou suia o lau ata o se mataupu o le tasi aso. Faatasi ai ma lenei faigofie tele ae taua tele laasaga, oe tatau ona amata.

O le ola fou o se ata fou, aua o foliga vaaia o se faʻataʻitaʻiga o lou totonu o le lalolagi. O le tusisolo a tu ma mafaufau i le mea e te manao e avea nei. Se feutagaiga ma se fomaʻi mafaufau (lea o le a fesoasoani ia te oe e faʻataʻitaʻia ola fou taiala) ona faʻapea lea ma se stylist (lea o le a fesoasoani e fausia le ata e sili ona talafeagai mo le ausiaina o sini fou) mafai ona fesoasoani ia te oe i lenei.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te lelava i le tapuni paʻepaʻe isumu, e tatau ona e ausia ni mea fou - ma suia le ata i se susulu sili atu, sili atu lava, ma atonu e te le fefe tele. Lenei o le a siʻitia ai lou talitonu ia te oe lava ma oe lava.

Pe, o lona uiga, sa masani ona avea oe ma faʻataʻitaʻiga teine ​​faʻamoemoe, ae ua oʻo mai le taimi e ausia ai le manuia i galuega mamafa, e fausia ai se galuega manuia.

Tagata faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe e fatuina le ata saʻo mo lau galuega fou: mafaufau loloto ae faʻalelei.

Poʻo le a lava le tulaga, ia i ai e pei ona i ai, e amata le ola fou tulaga tatau ma le toe faʻafouina o le alofa ia te ia lava. A uma mea uma, afai e te le fiafia i mea uma ma ua e paʻi atu i le le manatu alofa, ona avea lea o lenei lagona ma mea e te alu ese ai.

Muamua lava, faʻafesoʻotaʻi se tagata lalelei faʻapitoa: o le a ia fautuaina le talafeagai ai teuteu faʻataʻitaʻiga o le a aumaia le fiafia i lou tino ma faʻalelei atili ai oe.

O le faʻamauina o lou paʻu, laminasi lou lauulu, faʻasaʻoina o ou fulu mata, pe na o le faʻamalieina ma se faʻamalosi spa o le a aoga uma oe ma avea ma sitepu muamua i suiga lelei.

O le o loʻo i ai le tagata fulufulu. Talia faatofa i lau tuai lauulu lauulu ma suia laia: lanu, lauulu umi, sitaili, auai-leai se mea, tuuesega - mea uma taua. O le a taʻu atu e le matai ia oe le filifiliga sili ona lelei, taulaʻi i le le gata i au suiga i le olaga ma totonu o le lalolagi, ae o le a le faʻagaloina foliga o ou foliga, e uiga i lau ata, e uiga i le lanu lanu.

Stylist faia e faia tusiata o le a taʻu atu ai ia te oe pe sili atu lou vali ma se laei fou. I le mea uma, e oʻo lava ni u fanafana laiti i mata pe o se afa leo o le paʻu e mafai ona afaina tele ai ou foliga vaaia.

O nisi taimi e faigata ona malamalama i le poto o le vali faʻalelei lelei, ia e faʻaalu i le fautuaga a se fomaʻi faʻapitoa.

Faʻatasi e mafai ona faʻataʻitaʻi ma maua le sili ona fetaui lelei metotia metotia mo oe - faʻaopopoina nisi o au mea totino faalilolilo "togafiti" o le a avea oe ma sili atu.

Faasaʻoina le fuainumera i le tasi aso e faigata tele, ae e tatau ona e amata i se mea. Afai e te manaʻomia ni suiga tetele, faʻafesoʻotaʻi se fale lalelei: o iina, faatasi ai ma le fesoasoani a mea teuteu teuteu, latou te fesoasoani ia te oe e faʻaititia le mamafa poʻo le faʻaopoopo, faʻaopopo le tele i nofoaga saʻo. Moni, masalo, sili atu ma le tasi sauniga o le a manaʻomia.

Taimi nei e uma e alu i luga o lau 'ie. Filifili se faʻaaliga fou mo oe, faʻatau mea e te fiafia iai. Ae ui i lea, aua neʻi galo o loʻo i le teuga saʻo e i ai lava mea mo taimi uma: galuega, savaliga afiafi i le taulaga, pati ma uo teine, malaga i le kalapu, fale tifaga, se aso faʻapitoa.

E foliga mai o nei uma avetaavale i tulaga vaapiapi faavaa, ae talitonu mai ia te aʻu - e oo lava i se ofisa ofu e mafai ona matua ese. Taumafai se mea fou: faʻatau se sakete, pe a fai e masani ona e ofuina ni ofuvae, taumafai se fusiua a se fafine, seevae o se sitaili fou, ma isi.

O faʻataʻitaʻiga ma lavalava o se mea e manaia tele, aua faʻafetai i ofu e mafai ona e suia i aso uma ma ia tulaga ese.

Mata e mafai ona suia i se aso e tasi? Faʻavave Faʻamatalaga Faapitoa

O le lagona o se fafine e faʻamoemoe tele i ona foliga. Ma afai o mea o loo siosiomia e lanu efuefu ma le le mautonu, e mafai ona e suia le ata ina ia pupula le ola ma lanu pupula. O lenei mea na tupu e le manaʻomia tele taumafaiga ma tupe, ae o le aafiaga o le a vave.

Mafaufau i luga o se fou ata, o se fafine manao e le gata faafiafia ia te ia lava, ae faateia foi isi. Suia vave, na ia miti na mafua ai le fiafia, tosina ai le tagata ia. Ae ui i lea, ina ia faʻaofo fiafia ai tagata, ma aua le ata pe a latou vaʻai i se fou fou sitaili, e tatau ona e mulimuli i ni nai tulafono faigofie mo le vave suia o le ata.

E ui e foliga mai o se aso e laʻititi tele, e mafai ona e suia faʻaitiitia i ni nai itula. E te le manaʻomia le alu i le tagata lalelei ma laʻau faʻatulagaina, e mafai ona e faia mea uma oe lava i le fale.

Heels suia tele se fafine. Le sitaili e aulelei, lemu, faʻasaʻo le tua, tulai le ulu. Ua atili ai ona mautinoa le tamaʻitaʻi. Mafaufau i lenei mea pe a e manaʻo e fausia se ata o se fafine manumalo

Ae e te lei amata suia lau ata, filifili pe faʻafefea ona e vaʻai ia te oe lava, o le a le sitaili e te fiafia ai. Filifili ni nai, aua o le mea e le masani ona tupu o le mea e te fiafia ai.

I le ao, e mafai ona e suia le sitaili o lavalava, lauulu, laei, laulu lanu. E sili le amata i le mulimuli, aua e faigofie le pikiina o laei o lou laulu nai lo le isi itu.

Afai e te le faia se filifiliga i se suiga tele i le ata, vali lou laulu e le tatau. Faʻatau se pulu e maua ai se paolo fou mo sina taimi. O le a ia faia mama mama ma o le a le faʻaleagaina le ufiufi ufiufi.

Ae e te lei filifili e suia lanu mai le lauulu sinasina i le brunette ma le isi itu, taumafai i luga o se wig ma fou lanu lauulu. O le a e vave malamalama pe o ia o alu pe leai

A fou le laulu e filifili foi. Naʻo nai lo lou laʻei masani, naʻo le faia o se isi, sitaili, e talafeagai mo se ata fou.

O le teuteuga susulu o le a fesoasoani e faʻamalosia le suia foliga. Faaaoga ni penitala lanu mo mata, e ese mai le paʻu o le iris. O lea o le a foliga foliga manino. Faʻaaoga ni laupepa se lua o le mascara nai lo le tasi, ia avea ou laugutu ia sili atu ona mafaufau lelei i le natura lipstick ma kilia malamalama.

E iai mea mai le fale tuai e mafai ona faʻavasega i se auala fou, ina ia latou fetaui ma le suiga o sitaili. Ia foliga manaia, sau i luga ma se ofu faapelepele.

Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu i le mitiafu i lalo o se 'ofu lima, faʻauma faʻatasi se ofuvae paʻepaʻe masani ma se mitiafu pupula, ma isi. Fesoasoani i le suia o le ata ma mea faigaluega. Aua le fefe e faʻaaoga uati a tamaloloa, manoa, e oʻo lava fusiua.

O le taimi nei, ua matua talafeagai lelei i latou i totonu o laupepa fafine.

Afai na e faia se ata fou ma e te fiafia i ai, na aliali mai na o oe - lagona le saoloto e alu e faʻafiafiaina isi i lau pupula foliga.Afai na manino o le laʻei ma le laulu e lelei na o le ata, ae latou te le fetaui ia oe, taumafai se isi faʻamatalaga o le sitaili, atonu o le a sili atu ona manuia.

E manaia foi le faitau: fao stratification auala e togafitia ai?

Fetu e musuia ai le lalelei i faʻataʻitaʻiga

10 faigofie auala e sui ai lau ata

Novema 05, 2012

E i ai i fafine taʻitoʻatasi latou te aulelei foliga manaia, ona aulelei ma foliga manaia.

Peitai, masani, i le 40-45 tausaga le matua, o se fafine, ua masani i se tasi laei i laei po o le lauulu, e leai se faatopetope e "taumafai" se foliga fou, e faatatau i le maualuga tau o mea fou po o le le mafai ona maua se laʻei manaia.

E leai se mea e manaʻomia e suia tele ai le laulu pe faʻapipiʻi le totogi totogi ina ia mafai ai ona suia le ata: o nai mea laiti mafai ona suia tele le ata. Lalo o vave ma taugofie auala o le a faʻaopopoina se paʻi fou i lau sitaili.

Tofotofo ma vaeluaina i le lauulu lauulu. O le a lou tausaga e fai ai lau laulu tutusa i taeao uma? Taumafai e fai se isi vaeluaina - e foliga mai e faigata, ae e oo lava i se faʻafaigofie gaioiga o le a faʻaopopoina e le gata o le voluma i aʻa o le laulu, ae o se faʻamamafa fou.

Afai o le lauulu e "faʻaaogaina" i le ituaiga lava lea e tasi o lauulu, o loʻo tuʻuina mai e teuga laʻititi se togafiti: ae e te leʻi alu e moe, fai le vaeluaina o loʻo manaʻo ai, faʻaoga sina mousse ma faʻalelei le lauulu i se fusi lautele ie.

I le taeao, tausia se vaeluaga fou, manaia, e mafai ona faigofie ona faia soʻo se laulu talafeagai.

Faʻaopopo leo. Leai se mea e te faʻamama ai lau atotupe ma faʻatau mai ni aofaʻiga fou o tisaini taʻutaʻua e faʻafou ai lau 'ie. O le ki i le manuia o meaʻai: pulupulu, totigilima, ato e mafai ona faʻaoga saʻoloto i ofu o soʻo se vaitau, ae i le itu tau tupe e sili atu le taugofie.

Mulimuli i suiga fou: o le tausaga fou o pupuni ma lapoʻa lapoʻa ato o le a talafeagai, o lanu autu e aofia ai pastel lanu ma sina malamalama pupula poʻo lanu simetric mamanu.

Filifili mea faigaluega ma se uʻamea paʻu - latou te foliga sili atu taugata ma iloga.

Suiga o vali. I luga ole Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o fesoasoani ma togafiti pe faʻafefea ona "soloi" 10 tausaga mai le mata ma vali.

O le mea taua e manatua o le filifiliga o mea teuteu tatau ona matua-talafeagai, ma ina ua uma le 40 tausaga ua suia ai le "tulafono o le taʻaloga".

Faaaoga paʻepaʻe paʻu, lanu paʻu ma faʻaesea mea teuteu i ni vaega se lua: mea taua, kulimi tonal, efuefu, penitala 'aufaʻaaoga e nana ai le le atoatoa tausaga, ma faatasi ai ma le fesoasoani a lipstick, mascara ma eyeshadow maualuga foliga foliga.

Faafou le manicure. O fao e foliga mai e pei o se auiliiliga, ae o lo latou tulaga e tele tala e uiga i le fafine.

O fao lapoʻe e sesega lanu piniki poʻo le aano o manu e fai si lauiloa, ae o nei teuteuga teuteuga ua mafai ai ona faʻataʻitaʻia sina mea itiiti: aua le faʻataʻamilomilo fao, ae ia tuʻuina ia i latou se taʻamilosaga foliga ma lapotopoto i malala.

Pe a filifilia se lanu, gauai atu i lanu enaena ma lanu efuefu - o nei leo malu ma le manaia e fetaui i soʻo se sitaili laei.

Fulufulu lauulu fou e ala "tina" metotia. Ua toe foi mai nei faiga masani ituaiga laʻei lauulu. Tele Velcro curlers e matua taugofie ma faigofie ona faʻaaoga.

E tatau lava ona e vaeluaina le laulu i le 6-8 sulugatiti, faʻaʻai sina mousse ma matagi i curlers. O le mea lea, o lau laulu lauulu o le a avea atili pupula.

A o e fai ou laei ma e teuteu foliga, tuu le curlers ma aveese latou ae e te lei alu - ua uma lena, e tatau lava ona e valavala ma le faʻaeteete lau laulu ma ou tamatamaʻilima ma ua saunia le laulu!

Vaʻavaʻai i seevae vae vae. O seevae ma lona tamatamaʻi vae “pau i le le fiafia” mo tamaitai ona o le le talafeagai, ae e le faʻateia ai lona mafai ona vaʻaia vaʻaia le vae, aemaise i le tuʻufaʻatasia ma ni laʻei lautele poʻo se ofuvae penitala.

Ina ia faʻamalieina ia seevae, e tatau ona filifili i latou i le afa lapoʻa sili atu ma, taumafai i luga o le paga filifilia, ia mautinoa o le mulivae e faigofie ona "nofo" i tua.

A filifilia se lanu, taulaʻi atu i le paʻepaʻe elefane, lanu moana, enaena - o nei lanu e faʻateleina ai le vaʻaiga vaaia o le "faʻalauteleina" o vae.

Susulu paʻu. O le autu o le filifiliga ma le faʻaaogaina tatau o mea teuteu teuteu e fausia ai le faʻavaeina o vali foliga ono foliga faʻamalieina, ae o se faʻavae faʻaaogaina tatau o le ki i le fausiaina o se foliga manaia.

Stylists fautuaina le faʻaaogaina e le gata lapotopoto, ae faʻapea foi ma faʻailoga foliga-faʻafaigofie - e faigofie ai le faʻatinoina o le faʻavae i le itu o tulimanu o mata ma sinus.

Ina ia ausia le aʻafia o le "pupula paʻu", e manaʻomia le palu faatasi ni nai mataua o le lumenizer ma faavae kulimi - a laʻititi le faʻamamaina o le a faʻaalia ai le paʻu talavou, foliga fou ma faʻaititia uma le atoatoa le atoatoa tausaga.

Faavasega lelei lau 'ofu tino.

E faigata tele ona vaelua ma lou ofutino poʻo le sakete e te fiafia lava i ai, ae o le faia pea o le "asiasiga" o le ie puipui e mafai ai ona e tilotilo fou i soʻo se tuʻufaʻatasiga o mea ma aumai le sitaili i le isi tulaga.

Ia faʻavasega ma tuua na o mea e talafeagai ma oe - e mafai ona tuʻufaʻatasia gofie, faʻaopopo mea manaia ma fausiaina fou, manaia faʻataʻitaʻiga.

Fou lanu i foliga mata. O lanu uliuli poʻo le enaena o penitala eyeliner o loʻo lauiloa pea, ae e iai le latou fili - o le lanumoana lanumoana.

Lulu lanumoana ma le lanumoana o le eyeliner e talafeagai mo tamaitai o soʻo se ituaiga foliga, ma o le lanu loloto e mafai ai ona e faʻafetaui foliga o mata ma maua ai le faia i luga o se mea moni foliga i aso nei.

I se faʻaopopoga, o le lanumoana lanumoana faʻapea ua susulu atili ai porotini, ma foliga - susulu.

Malamalama lelei ma le soifua maloloina lauulu ile 2 minute. O le mea moni, o le ituaiga lauulu e tele tala e uiga i se fafine, ae e le o iai i taimi uma ni mea e fai i le fale poo le fale faʻapitoa faʻapitoa. Tuʻu-i totonu o fulufulu vave ma le aoga faʻaalia lau lauulu e pupula ma mama, ma e faigofie tele e faʻaaoga.

A e selu lou lauulu, e tatau ona e faʻapipiʻi se pulupulu i lou lauulu ma faʻatali 1-2 minute. A filifilia se fulufulu, e tatau ona e taulai atu i le ituaiga ma le faʻafitauli o lauulu.

Afai o vae o le lauulu e vaeluaina pe e te masani ai ona tipi, o le faʻapipiʻi o le a aoga foʻi, aua o loʻo i ai le tomai e "faʻamau" pito o le lauulu.

Le natura matagofie o lauulu umi

O fulufulu umi e matagofie, e teuteuina gofie ma faigofie i le tautua a le matai stylist e fau ona seevae.

O fale teuteu faʻaonapo nei e ofoina atu le tele o mea teuteu teuteu, faʻatasi ai ma i ai e i ai se auaunaga e le masani ai ua faʻaalia lauulu sosolo atu, vaevaeina i ni tele metotia: mea faapipii, pulou lauulu faʻaopopo, mea faapipiʻi laititi ma microcapsules. Uma auala o le faʻateleina o le tele o laina o loʻo i ai ona lelei ma ni faʻaletonu laiti.

Taumafai e sui, lauulu faalauteleina o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

O nisi taimi e naʻo fafine e fia fefaʻatauaʻi. Naʻo le taʻutaʻua, fai se mea e le masani ai mo oe, teuteu oe lava ma lou olaga. Valivali se faasologa o aso uma olaga.

O le ata masani e soesoi, pe a fai o le suiina o laei e le aoga le tele o taumafaiga, ona suia lea o foliga vaaia e manaʻomia le tele o le taumafaiga. Fai se taumafaiga ma suia, faateʻia oe ma isi.

Faleoloa lalelei, metotia faʻaonapo nei mo lou lalelei

Ole taimi nei ole maketi o pisinisi lalelei ofoina se lisi tele o lauulu ma aulelei o tautua, uma mo lou lalelei ma alualu i luma.

E masani ona suia tagata, o lea i le lalolagi e tele fale lalelei ma le fia afe o tautua i le taufaaoso a tamaitai lalelei. Le a le mea o loo e faatalitali mo, leai se tasi o le a faia mo oe.

Le malosi mataʻutia o le matagofie e maua ai le malosi ma le talitonuina.

Masalo mata, mafiafia o loʻo tafe ai uila i le tasi aso. O le mataʻutia malosi o le lalelei e maua ai le malosi ma faatupuina le mautinoa mo mea fou. Muamua e tatau ona e faia le sitepu muamua, aua le fefe e suia. Masalo ua fai si ou valea. Na te inu siamupini - o le e avea lamatiaga.Ave lamatiaga, sui ma manumalo.

Lelei, matagofie ma matagofie

Lelei ma le matagofie uma mo lau masani matagofie. E tele tagata atamamai ua faʻatinoina o le Goodhair tekonolosi na fesuiaʻiina, o lauulu faʻalautele ma Goodhair microtypes e faigofie tele lea latou te faʻatagaina oe e ausia le sili atu le tele o lauulu i soʻo se ituaiga o lauulu.

Talanoa ma lau teineʻulu lauulu o le a le ituaiga o faʻaopopoga i le tele o vaega o filifili e talafeagai mo oe. Fausia lau foliga atoatoa ma faʻaopopoina le talitonuina ma le manuia ia te oe. O lou susulu sitaili o le a musuia fou fou.

Suia le Ata: LUGA 4 Mea sese e Aloese mai

Latou te fai mai, ina ia suia se mea, e sili atu le amata amata mea laiti. Ma teineiti, ua uma ona filifili e suia a latou soifua taʻiala, e muamua lava masalosalo e uiga i o latou lauulu laei. Ina ia puipuia oe mai le le fiafia ma lagona le lelei e fesoʻotaʻi ma le ata fou, ua matou aoina o le 5 sili ona masani ai mea sese e faia e teineiti pe a manaʻo e suia o latou lauulu.

Fulufulu lauulu - I luma ma le i tua. 100 ata

Afai o le umi o lau oe lava lauulu e le faʻatagaina oe e faia ni laʻasaga mataʻina, lalagaina, ona fausia lea o le fale e fesoasoani e faʻalelei le tulaga. O lenei faiga e le faʻateia ai se tasi: ua ofoina mai e toetoe o faleoloa uma. Ma o le mea lilo o le lauiloa o le umi lauulu faaopoopo foliga.

I le lomiga i aso nei o lo tatou tamaʻitaʻi mekasini "Diverse Blog" o le a tatou talanoa e uiga i lauulu lauulu e sili ona matagofie i nei aso. O le a matou talanoaina le sili ona lauiloa ma lauiloa auala i le asō, ma oe foi o le a e aʻoaʻo e uiga i le lelei ma le le lelei o soʻo se ituaiga fale. O le mea moni, o le a matou faʻaalia mo lau silafia se tele tele o ata o la matou aufaitau i luma ma ina ua maeʻa lenei faʻafitauli faigata.

Mea e maua ai o fale

Ua saʻilia tele manoa o le faʻateleina o le faʻapipiʻi. O le a tuuina mautinoa ma faʻamamā tuʻu faʻatasi. O le fausiaina o se tasi o auala taua e suia ai foliga ma, ono mafai, o le olaga.

O metotia fou faaonapo nei ua avea ma mea moni le mauaina o lauulu o soʻo se umi. Moni, e tatau ona e faʻaaluina se taimi, faʻapea foʻi ma tupe. Ae leai se tasi e faailoaina lauulu lauulu mai latou lava.

Lenei ua vaʻaia manino i ata mo lenei tusitusiga.

A maeʻa se faʻataʻitaʻiga lelei, ona maua lea e le laulu le tele ma foliga masani. E mafai ona taʻalo ma le lanu e aunoa ma le pisia: e te le tau faʻaleagaina ni manoa ma mea o loʻo i ai vaega o vali, ma e susulu le lauulu e faʻafouina ai se leo le mautonu.

O aso uma e mafai ona e faigofie suia lau laulu. Ma e te le tau pikiina faʻapitoa styling oloa. O loka lautele e faʻafaigofie latou lava i mea masani mo sitaili faʻalelei. O le e ona ia lauulu ma curls mafai ona flauned, ma atoatoa sasaʻo lauulu auli.

O le susunuina poʻo le malulu faʻalautele e peiseai e faʻataulaitu o le a maua ai le fesuiaiga o puʻupuʻu vaivai faʻamau i totonu o se uumi lauulu maualuga lauulu, e pei ona i ai i ata iinei. O le a fautuaina e le matai auala faʻapitoa, filifili auala talafeagai e faʻamautu ai loka i le lelei atoatoa mo le umi e mafai ai.

Ae o le vave faʻatopetope i totonu o le potu lata ane ma faia le faʻatonuga i le muamua matai na oʻo mai e le talafeagai: fausiaina manaomia ai se tupe teufaafaigaluega, ma na o se tagata tomai faapitoa faʻamaoni e maua ai le iuga. Ioe, ma nisi fausaga fale. O lea e taua le amata i le filifilia o tekonolosi ma le filifiliga a se matai.

Suiga o ata: faʻafitauli o le liliuga

E masani ona fautuaina e tagata fomaʻi mai tagata mamaʻi o loʻo i lalo o latou lava mafaufau ma faʻafitauli o le introspection e faia ni suiga i lo latou olaga: ia fai ni toe faaleleia i totonu o le fale mautotogi, sui le taʻavale pe faigaluega, faʻatau se ofu fou pe suia foi le laulu. Le pito mulimuli e sili atu talafeagai mo fafine, aua o le iloiloina o foliga mo feusuaʻiga o se tasi o itu taua e afaina ai le amio. O le laei fou o lauulu ma le suiga o 'ie o se puipuia lelei lea o le atuatuvale.

Ua faʻamaonia foʻi ole suiga ile ata e mafai ona aʻafia ai e le gata ile tulaga o le psycho-emosi, ae o le olaga atoa.Sa matauina e le au atamamai o mafaufau, ina ua maeʻa se suiga mai fafo, o le olaga o le tagata, o se tulafono, ua suia mo le lelei: faʻateleina i le galuega, manuia i lona lava olaga, foʻia le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma ia lava-masalosalo.

I alii, o se suiga i foliga vaaia foi e tele sona aafiaga i uiga ma le manatu ia te ia lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o sui o le itupa malosi latou te manaʻomia e suia le auala laei o lavalava i se pisinisi suti lamatia maua se siitaga. Lenei e mafua mai i le mea moni e leai se mea lelei i tagata o se ata lelei e tutusa ma mea lelei. O lona uiga, o ofu taugata e mafai ona faʻaoso ai se siitaga o totogi, ma o le ofu paʻu, i se isi itu, mafai ona tuua lona tagata e aunoa ma tufatufaga.

Tele suiga: pe faʻafefea ona radical suia le ata i le 14 aso

Aso 1. Fuaina mea e lelei ma leaga

Laʻasaga muamua o le faia lea o se faʻaiuga faʻauʻuga, e faʻatagaina ai oe e te le toe faʻanoanoa i le le faʻamanuiaina o suiga i foliga ma tupe na maʻimau. Matou te fiafia i taimi uma i na suiga e mafua ai ona matou lagona le saoloto tele, toe vaʻai totoʻa ia i matou lava ma tagata o loʻo siomia ai matou, ma na o le faʻatupuina ai o matou agaga ma lagona taʻutaʻua. O lea, filifili i se suiga!

Aso 2. Filifili se ata fou

Ae e te lei alu i le matai i le faleoloa, mafaufau pe faʻapefea ona e fia suia. Ina ia amata, mafaufau e uiga i le fulufulu ma lauulu lauulu: matamata i le ata i luga o le Initaneti, filifili ni filifiliga e te fiafia iai ma sefe i lau telefoni poʻo le lolomiina. O le mea lea, e mafai ona e faʻamatalaina i se polofesa le auala e te manaʻo e suia ai oe lava.

Aso 3. Saili "lou" matai

O le mea moni, pe a fai o oe o le asiasi se fulufulu tasi mo ni tausaga ma talitonuina atoatoa ona tomai faʻapitoa, alu saʻo i se masani masani ma faʻamalosi faia se foliga fou.

Ae a pe a fai e naʻo le faʻavasega o patupatu ma le umi, ma i taimi uma i saloni eseese, o lona uiga o le taimi e saili ai lou matai ma "pipii" i lana seleulu mo se taimi umi. Fesili i au uo ma e masani - fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e faia le filifiliga sao.

Vaʻai iloiloga i luga o le Initaneti ma aʻo leʻi faia se filifiliga, ia mautinoa e talanoa ma se tagata poto faʻapitoa. Fai fesootaiga ma faʻatulaga X.

Aso 4. Faafofoga i fautuaga

Aua le faʻanatinati - o le tulaga taua lea mo se iʻuga manuia. E mafai ona e faʻaalia lau fiafia lauulu laʻau ma le lanu lauulu, ma afai e faʻatagaina e le matai lau filifiliga, e mafai ona e faʻatali mo le taunuʻuga pele faʻaiuga.

Ae o loʻo tele taimi e tūlaga ai lau sitaili ile lauulu laʻau pe paolo o lauulu na e filifilia. La matou fautuaga: sili faalogo, aua e sili atu le iloa e se tagata poto pe a fai o se lauulu e fetaui ma le oval o ou foliga, ma le lanu - i le lanu o le paʻu ma mata.

Aua e te vave ita i se taimi, masalo o le matai na o le ofoina atu tamai mea faʻaopopo: mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo pe aveese se pa, faʻataʻitaʻi ma se umi poʻo le nofo ai i luga o se filifiliga asymmetric.

Ole mea e tasi ile lauulu laʻau: sina lanu eseʻesega, bronding ole ombre - ma ole a foliga vaʻaia lava e ese mai. O le mea taua o le mea e mautinoa e fetaui ma oe.

Aso 5. Taumafai se fou fou

O le a le ata e tupu e aunoa ma le toe teuteuina? Matou te fautua ia oe, aua e te taufetuliʻi i le faleoloa o mea teuteu ma faʻatau mai le afa o tulaga ma paʻu o ata ma foliga fou o laugutu.

E sili le faia o se taimi tuʻufaʻatasia ma se tagata tusiata faia o le a vave ona pikiina le sili ona manuia tuʻufaʻatasiga o leo mo oe, suʻe lou lanu ma fautuaina oloa na e talafeagai mo oe.

Ma o le sili manumalo-manumalo filifiliga o le sainia mo vasega mo le amataina tagata tusiata vali.

Aso 6. Filifili se manogi fou

Masini toetoe lava tutusa ma lau tusilima. Tuʻu ese fagu ma au mea manogi e te fiafia iai, i le aso o loʻo e manaʻomia se mea fou. Filifili mea faʻaiti o laʻau lanumeamata ma kukama, poʻo ni tala oona o moli - o se mea ua leva ona e manaʻo i ai, ae e te leʻi faʻataʻitaʻia.

Aso 7. Filifili ofu lelei.

I aso nei, o faʻatauga e ala ile Initaneti e matua lauiloa lava: e aunoa ma le tuʻua o lou fale e mafai ona e filifilia lau mea e te fiafia iai mai soʻo se mea o le lalolagi ma faigofie ona faʻatonu i le faitotoʻa o lou fale mautotogi.

Ae matou te fautuaina oe taumafai muamua i ofu, aua o mea e fou i le sitaili e te leʻi ofuina muamua atonu e le aoga mo oe. Ma e le na o le tele.

O le mea lea, le filifilia o se aasa atoa fou i laei, aua le paie ma alu i le faleoloa, feutagai ma faufautua ma fuaina, fuaina mea uma e te fiafia i ai.

Aso 8. Vasega eseese lou ofu

O ni mea e le masani ai e tatau ona aliali mai i lau kapoti: filifili se ofu boho, pupuu pupuu ma se ofuvae valea poʻo se ofu ofutino. Aua nei galo e faʻaopopo lanu: e le manaʻomia le filifilia o ni kilapetone leo e le o iai nei se suiga, ua lava lea e faʻaitiitia ai lau 'ie puipui i se lanu mole suamalie, poʻo se leo mafanafana. O le filifiliga e a oe!

Aso 9. Faʻatau seevae lelei ma se ato.

Leitioa la o le tatou isi laasaga lea. Manatua ia faʻatau mai ni nai pea seevae mālie mo taimi uma ma aua nei galo e uiga i vaʻaiga matagofie. O ato lapoa ua na o se faʻaolataga, ae e tatau ona aliali mai ni auivi laiti i lau faʻaputuga.

Aso 10. Faʻatulaga se ata puʻe

O ata matagofie e masani ai ona faʻafiafiaina teine ​​uma. Ma o se tagata pueata faapolofesa o le a galulue ma oe o le a ave ni ata manuia o le a fesoasoani ia oe e iloilo lau suiga mai fafo. Fale pueata poʻo le plein air? E Pule lava Oe. Matou te faʻamautinoaina se lagona lelei ma le tele o fiafia i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Aso 11. Alu i fafo

Ua oʻo i le taimi e alu ai i tagata. Ma o le a se mea e sili atu nai lo le faʻaaluina o se afiafi matagofie i le mafutaga a uo sili ona lelei pe pele ia te oe? Malolo ma fiafia i faamalo ma mata fiafia.

Aso 12. Taimi mo taʻaloga

Taaloga i le ata fesuisuiai e mamao mai le nofoaga mulimuli. Afai na e umi ona e vaʻai i le faʻamalosi tino poʻo pe afai o loʻo i ai sau faʻalapotopotoga faaletausaga i le vaitaʻele, faʻaauau i le faʻaaliga tutusa. Ae afai o le taʻaloga e mamao mai ia te oe, ua oʻo i le taimi e sui ai se mea. Ata e le gata o foliga, ae o le olaga masani.

Aso 13. Suia le laufanua

E oʻo i le fou foliga mai o le fiainu mo se fou le tuua oe? Ua oʻo i le taimi e sui ai lau masani ma liliu se masaniga e avea ma se mea e le masani ai. Ole faaiuga ole vaiaso e mafai ona faʻaalu ile paka vai, alu i se savaliga sopo pe suʻe se mea e te fiafia iai.

Aso 14. Meaʻai fou

O nei aso, ua tele ma faʻateleina tagata o loʻo faʻamauina i se soifua maloloina, e le gata le tofo, ae faʻamalieina foʻi. Taumafai i ai ma o le a e lagona pea le mataala. E le gata ile tatou soifua maloloina, ae o foliga vaaia ile faalagolago ile meaʻai.

Faʻafefea ona suia lau ata?

O mea ua iloa, ina ia maua ai le manuia i le olaga, i pisinisi pe i se ituaiga ituaiga o gaioiga, e manaʻomia e i ai ni uiga ma uiga lelei, faʻapea foi ma se ata talafeagai.

E iai mafuaaga uma e finau ai lena ITULAU '' Ukraine '' E tele lona poto masani i lenei mataupu, talu ai o tagata faʻapitoa o le nofoaga tutotonu na fesoasoani i le tele o tagata e ausia se manuia taua, iloa a latou sini ma miti, ma faʻaleleia atili a latou foliga.

O la matou auala e faʻaleleia atili le ata e faʻavae tele i luga o lou talitonuga i le manuia, ma o le poto masani maua i le tele o tausaga ua faʻamaonia le aoga o lenei auala.

Ina ua fatuina pe faʻaleleia le ata, matou te faʻaaogaina le faʻasalalauga, faʻalauiloaina, pulega faʻatalatalanoa, fesoʻotaʻiga faʻasalalauga, auala faʻapitoa faʻaupufai a le PR, suʻesuʻega, suʻesuʻega, metotia o faʻafitauli faʻataʻupu feteʻenaʻi, auala eseese socio-psychology.

I le faʻaaogaina o metotia faʻapitoa ma galuega galue, e mafai ona e fausiaina le ata sili ona lelei i le tagata lava ia, faʻatusa o le kamupani, faʻavae o ata, ma isi. Nei o ni faʻataʻitaʻiga mai la matou faʻataʻitaʻiga (matou te le faʻailoaina igoa o matou tagata faʻatau, maitauina le mautu o faʻalilolilo ma faʻalilolilo mea lilo).

I nai tausaga ua mavae, na faʻafesoʻotaʻi mai ia i matou le ulu o se faletupe lauiloa i totonu o le atunuʻu ma se talosaga e fesoasoani ia te ia e faʻaleleia lona ata ina ia mafai ai ona ausia manuia i pisinisi ma ia faʻataunuʻuina lana miti - ia avea ma sui o tagata o Ukraine. Tatou valaau ia te ia tagata faʻatau N.

Ina ua maeʻa faia faʻataʻitaʻiga muamua-psycho-visual diagnostics ma talanoaga, o itu nei o ata faʻatino na faailoaina: faʻaleleia o le Ukrainian lafoa, faʻateleina le vaʻavaʻaia i le gagana Ukaraina, faʻaleleia o taga, faʻamatalaga o foliga ma le faʻaalia o le tautala, faʻalauteleina ata o tautalaga, suia le lanu iloga i lavalava, suia le faiga o le taitaiga o tagata maualalo, atiaeina faiga faaupufai polokalame, le lolomiga o se tamaʻi tusi laupepa i lona tulaga tusitusi (i le mea e tatau ona faʻaalia ai le tele o ana aitia muamua), le atinaʻeina o se polokalame lagolago tatou mo lona faletupe, o le umia o le konafesi e lua ma se televise resonance ma lona auai. E tatau ona matauina o Mr. N. sa matua talenia ma gafatia tamaiti aʻoga. Na matua faigofie lava o ia i fautuaga uma ma fautuaga a le au atamamai. Na ia faʻaalia tele gaioiga ma aoga faʻapitoa i aʻoaʻoga. I le na o le tolu pe fa vaiaso, na mafai ai ona aveʻese uma gaoioiga le talafeagai ma le talafeagai, sese le faafeiloaiga, filifili le ata lanu talafeagai, foliga o tioata, lua masina mulimuli ane - ia faasaʻosaʻo le tautalaga i le Ukrainian, faʻamalosia le faʻatusa o tautalaga, faʻaleleia atili le faʻaoga, faʻalagona le tautala ma lauga uma. Na galue lelei le anekdotes tusia, lea na tauaʻaoina e Mr. N. i se tasi o faʻafeiloaʻiga taua, na tosina mai ai e le gata i nusipepa, ae o malo mai fafo, na amata ona tauvalaau e alu atu ia te ia ma ofo atu se latou masani. I le fa masina mulimuli ane, na ia faʻaleleia atili ai le laʻasaga o le taʻitaʻiga ma le galulue faʻatasi ma tagata faigaluega, lea na matua faʻateia ai ana uo. Ono masina mulimuli ane ai, na lomia ai loa lana tusi o uluaʻi tusi, lea na faʻaalia lelei i le folasaga, lea na faia ai se talanoaga manaia ile autu o mea na laga mai i lenei tusi. E valu masina mulimuli ane, Mr. N. faia lua All-Ukrainian konafesi ma avea ma sui o le lima televise polokalama i luga o le tele auala televise. E atoa lava le sefulu masina talu ona amata le galuega ma tagata e faia ata, o Mr. N. na avea ma sui o tagata o Ukraine i le itumalo e tasi. O le mea moni, o le mea lea e le masani ai. Sa matou feagai ma se tagata talenia tele e le gata i lona naunau tele e suia mo le lelei sili atu, ae tele avanoa i lea mea - maualuga atamai, malosi taʻitaʻi, tele lagona, galue malosi ma loto. I le faʻaopopo atu i lenei, o tagata e faia faʻapitoa ata na faʻaaogaina uma avanoa avanoa; o nisi o tulaga na faia faʻapitoa e faʻaaoga le avanoa e i ai i le nofoaga saʻo i le taimi tatau. I se tulaga masani, o na galuega mamafa e manaʻomia tele taumafaiga ma, i le mea lea, o mea tau.

Peitai, e ui i lea, e tele ina latou liliu mai ia tatou, tagata masani e faia pisinisi poʻo tagata e mananaʻo e faia se galuega e alualu ai i luma i le tautua. O le faʻafitauli tele o nei tagata o le le talitonuina pe le lava le atinaʻeina o aga e tatau ai mo le faʻalauiloaina.

Sosoʻo loʻo fai pe latou te le iloa foi, latou te vaʻaia i latou lava i LOʻU masani i la latou matafaioi masani ma latou te le lagona se lagona moni lo latou lava mautinoa ina ia mafai ai ona faʻateleina le tulaga o a latou gaioiga faʻapolofesa. E masani ona latou manatu latou te le agavaʻa i le faʻalauiloaina, o latou le aoga, lavelave, etc.

Ma i le avea ai o se tulafono, latou maua solofanua i le le tumau o le faatinoga o tiute o lenei matapeʻapeaina tulaga. O nei tagata e fai ma tulafono e leai se galuega faʻapitoa e le o sauni mo le galuega o le tuputupu aʻe, e le sauni e faʻatino galuega fou ma tiutetauave fou. E le mafai ona latou fai ifo ia i latou lava: “E mafai ona ou faia, tusa lava pe o le a le faigata!”

Tagata sana B.

faigaluega o se tausitusi i se tamaʻi kamupani tuʻutuʻu.Sa galue lava ma le faʻamaoni ma talitonu na te le faia lelei i le taimi o le siʻitaga o totogi i aso uma mo tagata faigaluega uma o le pisinisi. Na ia malamalama e le gata i se totogi faaopoopo, ae o se alualu i luma i galuega. V. mafatia ma popole mo le tolu masina, ina ua uma na ia liliu mai ia matou.

Faʻatino e tagata fai ata, e tatau ona ia faʻaleleia atili lana faʻaaliga ina ia mafai ai e le au faigaluega ma le pulega faʻatautaia maualuga (ma sili atu ona talafeagai!) Iloilo ona tomai. I totonu o aso e sefulu, na sui ai e V. lana ie puipui ma amata loa ona matua foliga aulelei ma faʻaaloalo. Na latou galulue faʻatasi ma ia e faʻaleleia lona laʻau ma lana amio.

Faapitoa filifilia mea faʻatino ma muamua aʻoaʻoga galuega faʻatagaina le tatou tagata faʻatau tele le pule. V. ua amata nei ona maua le talitonuina sili o ia lava, e fetuʻunaʻi e le au aʻoaʻoga lona mafaufau ia te ia lava.

Na ia tauaʻao atu i le au pulega se faʻamanatu faʻapitoa ma ni fautuaga mo le faʻaleleia atili o le pisinisi faʻasalalau a le pisinisi (lea na ia atiaʻe i le tolu tausaga talu ai ma na ia le fefe lava e faʻailoa i aliʻi). I luga o le tasi "folau" a V.

Na ia faʻaalia ana talosaga mo le faʻaleleia atili o le polokalame faʻaoga, lea sa faʻaaogaina e tagata uma i lenei tuʻufaʻatasia (sa ia le fefe foi e taʻu faʻaogaina nei talosaga muamua). I le tolu vaiaso talu ona amata le galuega ma le kamupani a le V., na faʻapena ona iai se tulaga faʻapitoa ina ua liliu le tagata faigaluega o leisi kamupani ia Mr. V.

faatasi ai ma se talosaga e galue ai o se tagata poto i se mataupu taua tele faapolofesa, lea na vaseina ai lona tulaga eseʻese tomai i lenei matata. Ina ua o mai tusitala mai le lauiloa tausi tusi i vaiaso ia matou tagata faatau ma se talosaga e faia se faatalatalanoaga (o le mea lea o le matou ata galuega), na aliali mai i lena aso Mr. V.

mauaina se faʻalauiloaina, ma o le alualu i luma o galuega na matua taua ma matou muamua le faʻamoemoe i se manuia. O lea, sa matou fesoasoani i le taʻitaʻi o lenei pisinisi tuʻufaʻatasi e vaʻai i le accountant V. i se isi malamalama. Na fai mai lona taitai, ua ia malamalama nei o V. mafai ona faia ni mea se tele mo le manuia o le kamupani ma maua ia te ia ni avanoa fou. O le mea lea, o V. na faia faʻatalatalanoaga i tagata faʻapitoa ua valaʻaulia le au tusitala i lona ofisa fou. O le mea e malie ai, o se galuega faʻapitoa foliga-atiaʻe galuega e le gata i se suiga i foliga o Mr. V., ae o se suiga o lona tulaga olaga, lea i le isi itu na aumaia ai foi ni suiga lelei i lona olaga patino.

Matou te iloa foi le le iloa, lotomaulalo ma matamuli i soo se tasi komepiuta faagaoioia N, na avea ma taʻutaʻua ma tusiata lauiloa i le maea ai o se faʻasologa o ata faʻapitoa e aʻoaʻo, pei o le le mautonu ma le le mautonu S.

na avea o se tagata taʻutaʻua tele, o se faʻataʻitaʻiga o se tasi o fale tifaga i Kiev, lea na faʻaletonu ai lana uluaʻi faʻafiafiaga, na avea ma tagata taʻutaʻua TV lauiloa i Rusia, ona o le leiloa vaʻaia ata faʻataʻitaʻiga vaʻaia na avea ma tagata fai pisinisi manuia ma pule o se kasino.

O sea lisi e mafai ona umi, talu ona matou galulue ma faipule ma le au teu tupe, ma tamaʻitaʻi faiaʻoga ma faatonu, ma 'au TV ma le au mamanu, ma le au fai pisinisi ma tagata taʻalo, ma failautusi ma faiaʻoga.

Na tuʻuina atu fautuaga taʻitoʻatasi ia i latou taʻitoʻatasi, ona o le au faʻatau mea tau tupe e tatau ona mataala, faʻamalosiʻau, mautinoa, fefaʻatauaʻi ma faauo, ma le pule o le ofisa e tatau ona faʻatulagaina, faʻalogo, mafaufau lelei, faʻaaloalo ma alofa.

Ae o loʻo iai pea lava ia uiga ma aga faʻapitoa e manaʻomia mo tagata uma e manaʻo e faʻaleleia o latou foliga - talitonuina ia i latou lava, agavaʻa o fatufatuga, loto lelei, malosi, lagona lelei, manaʻo e faʻaleleia se mea i a latou galuega, agavaʻa galue ma naunau mo le manuia.

Soo se tasi e fia suia a latou ata e mafai ona faia. Galuega faʻapitoa ma se tagata maʻi e masani ona taʻi mai le 10 aso i le 18 masina.

I le avea ai o se tulafono, ata galuega faia i lima vaega: 1) Faʻamaninoina o le a tonu le mea e te manaʻo e suia ia oe lava ma pe aisea e te manaʻomia ai, 2) Faʻataʻitaʻia o se tulaga faʻapitoa o uiga o tagata ma isi suiga, 3) Atiina ae se faiga o taʻaloga faʻataʻitaʻi taʻaloga ma aʻoaʻoga faʻapitoa, 4) Aʻoaʻo atu oe pe faʻafefea ona e vaʻai ia oe lava e ala i fou ma faʻagaioia i se auala fou, 5) Faʻatinoina o au sini. O matou tagata tomai faapitoa o le a fesoasoani ia te oe e fatuina se mea moni lea e faʻaalia uma ai lou faʻatuatua ma au miti.

Mo i latou e fiafia i le autu o le fausiaina o se ata, matou te ofoina atu ni tala faʻapea tala. Oe mafai ona faʻamasani oe ia i latou i lalo o le ulutala "IMAGE TUSI" Ukraine ".

Suia lou ata: o fea e amata ai?

Afai e te manaʻo e sui lou ata ma e te leʻi iloa le mea e amata ai, o lenei tusitusiga o le a avea ma faʻamatalaga auiliili i gaioiga.

A e manaʻo i se faʻaiuga vave, o le vaega o loʻo i ai manaʻoga talafeagai pe tusi lau talosaga.

O nisi taimi e te lagona o le popolega e uiga i lau ata le maua ai le natura. Ae ui i lea, e manino lava:

- Faʻamalologa ma le faʻamaoni o nisi ia o uiga sili ona taua o se faʻailoga manuia.

- E le o se mea moni o se tagata e le popole i ona lagona e masani lava.

E malamalama. O isi taimi e te manatu o loo e faʻaofuina ou manaʻo, ae e iʻu i fafo na e ofu ona o le fefe e foliga e ese mai lo oe. O ai e manaʻomia? Aisea?

Ole fesili masani-faʻamatalaga - latou te faʻaalia aʻu eseʻese pei ona latou mananaʻo ai, latou te vaʻai ia te aʻu e pei o isi, latou te le o vaʻaia le taua pe faʻamatalaina uiga e le o iai iina, ma isi.

Ou te ioe - o se faʻanoanoaga le faʻamaʻimau taimi e faʻamaonia ai e leʻo oe o se kamela. E le faigofie, ae sili atu ona taua le vaʻai ifo oe lava mai le itu.

Afai na faʻapea ona matou iloa faʻapitoa i se auala, ona i ai lea o mafuaʻaga. Na o le suia o lavalava e le lava. O faʻailo mai fafo i lenei mataupu o le a ese mai i mea tatou te faʻasalalauina ia tatou lava upu ma gaioiga.

E le o taimi uma e fesoʻotaʻi ai ma se tagata faʻapitoa e mafai ona e suia le ata, ae toetoe o loʻo i ai uma komipiuta. E mafai ona e foia nei faʻafitauli i luga ole laiga.

O lea, i le faasologa:

► O a suiga i lou olaga e te manaʻo ai? E manaʻomia le setiina o se sini.

► o le manatu e taua ia te oe? E tatau ona e iloa i le tele e mafai ai nei tagata: o le faʻavaeina o tulaga faatauaina, faʻataʻitaʻiga, miti, fefe, ma isi.

Matou te le fetuunai, ae ia mafaufau, maua se maliega i le va o faʻamoemoega o le tagata faʻataulaitu ma le lagona lelei o ia lava.

► E mafai faʻafefea ona e iloiloina lau ata lata mai? Faʻafefea tutusa ma le tasi o le a taʻitaʻia ai i le manuia? Matou te auiliiliina uma vaega o le ata ma faia o le "luma o le galuega".

► O fea tatou te amata ai? Fuafua i le iloiloga o lo tatou gafatia, muamua o tatou galulue ma mea manaʻomia "fesoasoani muamua".

► Galue faʻatasi mea vaʻaia, o upu ma faʻamatalaga e tutusa uiga, ae e faʻapitoʻatasi lava mo tagata taʻitasi.

- E te manaʻomia le atiaʻeina o lena lavalava (ma o nisi taimi amioga) e mālie i le mafaufau, faʻalelei, talafeagai ma lou uiga, olaga ma galuega

- faʻamatala lau lanu lanu

- pikiina mea teuteu faʻalelei ma aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻaaogaina i lesona vali

- saili lelei lauulu lauulu filifiliga

- Faʻamasani oe i mea totino o lanu, mamanu, laina ma ie ina ia e iloa poʻo fea o laei e sili atu ona talafeagai mo oe

- auiliili pe faʻapefea foliga o lau tautala, leo, taga palasitika ma faʻataʻitaʻiga talafeagai ma le ata oi ai nei

► Matou te manatua e tofu lava i matou ma foliga o lo matou siʻosiʻomaga - aiga, uo, e masani.

I le avea ai o se tulafono, o se mea e fesuiaʻiina pe leai se suiga o le ata. E taua le mafaufau ma taui, pe a talafeagai ai, faʻaaogaina vaega o totoe.

► Suʻega le faʻataʻitaʻiga o fesoʻotaʻiga. Matauina le tali atu a isi ia tatou suiga e manaia ma aoga. E mafai i taimi uma fetuunai togafiti.

Faʻatalanoaga ata i luga o le initaneti maua se avanoa e maua uma ai ni tali saunia ma aʻoaʻo mai se ata faʻatusa mo se galuega tutoʻatasi.

Ole galue ile ata manuia e le amata mai le valu. E tofu tatou ma tulaga gafatia.Faʻatalanoa ata na o le fesoasoani e faʻaoga sili lelei mea tatou te mafaia, aʻo faʻalauteleina ni tomai fou.

O matou lavalava, la matou galuega, faʻalapotopotoga lautele - o nei mea uma na faʻamalieina soo se mea matou te manaʻomia e oʻo mai i le aso. Masalo e mafai ona faia eseʻese, ma sili atu penefiti mo oe? O fafo e atagia lava i totonu. Ma le isi, o lenei lava totonu ua i ai nei, pe mafai ona fausia. O le ata e iai so na avanoa.

…………………………………………………… ..O lau ata faʻailoilo, Larisa Heinenen

Faʻafefea ona suia le ata?

O se suiga i foliga mafai ona mafua mai i se manaʻoga mai fafo (mo se faʻataʻitaʻiga, fesiuaʻi i seisi tulaga, faʻaopopo tulaga o agafesootai, etc.), ma le manaʻo i totonu e suia (tuputupu aʻe, suia le vaʻai lalolagi). Faʻafefea ona suia le ata? Muamua, e mafai ona e faia oe lava pe e te manaʻo i se fesoasoani a se tagata faʻapitoa - o se mea fai ata.

E le mafai e tagata uma ona faʻaaoga lelei le tautua a se faufautua ata, o se filifiliga - e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se tagata faapena. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e suia le ata i le image-on-line.ru e aunoa ma se oe fesoʻotaʻiga, faʻaaogaina Skype ma imeli.

O lenei filifiliga e sili ona lelei, aoe mauaina fautuaga mai le faʻatusa ata ma, i le taimi lava e tasi, o le a iai le avanoa mo oe lava mafaufau.

O le aso tatou te talanoa e uiga i le auala e suia ai le ata, ae muamua, tatou mafaufau po o le a le ata ma pe aisea (afea) e tatau ona suia.

Ata e le gata ma e le o le tele a o le ituaiga o laei, o le mafai foi ona ofuina, lou laulu ma lauulu, le tulaga o le soifua maloloina ma le mafai ona amio i totonu o le sosaiete, ala savali ma tu, gesticulation, foliga foliga ma le mafai ona faatumauina se talanoaga. I se aotelega, o le ata o lau ata, e aofia ai le tele o vaega.

A e manaʻomia le suia o le ata ma aisea? E pei ona taʻua i luga, afai ua e siʻitia le matata o le matata pe suia lau matata o galuega, ua suia lau sosaiete faʻaipoipo pe faʻaipoipo, pe a na e sopoia soʻo se tapulaʻa o tausaga (o le ata na i ai se fafine ae leʻi 30 tausaga le matua e tatau ona faia ni suiga ma le tuputupu aʻe) pe lagona o lena ua suia i totonu ma ua le toe tutusa lou foliga ma ou "I". O le isi mafuaʻaga mo le suia o le ata o le togafitiga o le atuatuvale, fesoʻotaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le faʻaiʻuga o se mafutaga umi. Afai e te ofuina pea lavalava na pele i lau uluaʻi paʻaga, manatua pe faʻapefea ona ia paʻi i lou lauulu umi, ma isi. - Ole mea e manaʻomia ina ia suia le ata ina ia motusia ai le fesoʻotaʻiga ma taimi ua tuanaʻi.

Faʻafefea ona sui oe lava ia ata? E tatau ona e amata i se faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona e mafaufauina lau foliga fou. Faia i luga o pepa poʻo le ituaiga i luga o le komupiuta, aʻo taʻitaʻia e ou lava manaʻoga, ae ia e mafaufau i le siosiomaga - galuega, tulaga, ma isi.

Ia faʻatusatusa mea o loʻo e taumafai iai ma mea o loʻo i ai nei ma fai se lisi o suiga talafeagai. Aua neʻi e amanaʻiaina le tulaga lea, faʻapitoa auiliiliga, muamua, e mafai ai ona e masani i le manatu o le fesuiaʻiina o le ata, ma, lona lua, o le a faʻaolaina oe mai le faʻaletonu le aoga o le taimi, taumafaiga ma tupe.

E lelei pe afai o suiga i lau lisi o faʻaauau pea - mai le laiti i le sili ona tele.

Ina ia ulufale atu ma le fiafia i se ata fou, amata i ni tamai suiga, faasolosolo agai atu i le sili ona vaaia ma taua.

Peitai, pe afai o lau lisi e aofia ai galuega e manaʻomia ai galuega umi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaititia le mamafa i le 10 kg poʻo le aʻoaʻoina tomai tomai, latou te muamua muamua. Aua e te manatu o se suiga o le ata - o le tasi lea faatauga malaga ma lua asiasiga i se lalelei - o le auala lea latou suia la latou sitaili.

Ina ia mafai ona suia le ata, e manaʻomia le taimi ma au taumafaiga, ae o le faʻaiuga e matua aoga lava, aua ma se faʻailoga fou e sau se lagona fou o oe lava, mea fou e tupu ma ni suiga pupula i lou olaga.

Ma le mea mulimuli: a o mea fou e fesoʻotaʻi ma se ata fou e aliali mai i totonu o lau 'ie, alu ese mai mea tuai.E tatau ona e faʻaavanoa se avanoa mo se mea fou e le gata i totonu o le ofu tino, ae o lou lava mafaufau, ma mea tuai mai le "olaga ua mavae" o le a tosoina oe i tua.

Faʻaaoga le CSS Switching

Browser incompatibility o se tasi o le sili taua mataupu i le taimi nei. O sitaili faavaa, faʻailoga, laina lapoʻa, ulutala, tele ituaiga, ma isi, e ono foliga ese i isi 'eseʻese.

O le mafuaʻaga o le style style o le fofo lea o le faʻafitauli o le le fetaui ma le browser e ala i le tuʻuina mai o sitaili lautele e mafai ona toe teuteuina ma faʻalautele.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili o le CSS sitaili suiga o le normalize.css, o se aso nei HTML5 CSS suia seti.

Pau lau mea e fai o le aofia ai i luma o lau oe lava filifiliga filifiliga i le Ulu vaega o le HTML faila. A leai, o nei sitaili e sui ai lau oe lava sitaili.

Faʻavasega mea i totonu o le sitaili mai luga i le pito i lalo

E masani lava, o tagata amataina faʻatulagaina elemene sitaili tusa ma mea latou te manatu e sili ona taua. Ae e le o se mea lelei lea mo le fauina o le CSS code, aua i lenei mataupu e faigata tele i le tagata faʻaogaina ona sailia le CSS code o se vaega elemene i le sitaili.

E fetaui le tuʻu i latou amata mai sitaili masani (mo se faʻataʻitaʻiga, tino, H1, p ma isi mea faapena), ona amata lea mai le ulu i le vaefa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le faʻatulagaina o tulafono nei:

Faʻalelei le CSS faila tele ma CSS compressors

O se manatu lelei tele e faʻaitiitia CSS faila tele. Aveese avanoa, laina laina ma isi sitaili. Faʻafetai i lea, e mafai ona e faʻavaveina le utaina o au CSS tulafono i se browser.

Faʻaaogaina meafaigaluega pei o CSS Compressor ma CSS Compressor & Minifier o le a faia lenei mea i le auala sili:

Ituaiga o fauga fale

E aoga le faitauina o iloiloga e uiga i le salon, lona matai, faʻamasani i le galuega a soʻoga faʻapitoa, pe a i ai se avanoa faʻapena. Lea e talafeagai e saili auala e sili ona iloa e le tufuga ma pe mafai ona faʻafesoʻotaʻia o ia. Taitasi togafiti ei ai lona manuia ma le leaga. O lea pe a filifilia, e tatau ona e fuaina ma le totoʻa finauga uma.

O a mea e tupu ai se suiga tatau

I le olaga o tagata uma ei ai taimi e tatau ai ona suia se ata:

  • O se tagata suia lona foliga i le itiiti ifo fa taimi i lona olaga atoa. E mafua lea ile suiga ile tausaga i tausaga: talavou, talavou, faatagata matua ma le matua. O ia suiga e mafua mai ile suiga o tulaga faatauaina ma mea e fiafia iai se tagata i vaitaimi eseese.
  • Suiga o tulaga o agafesootai: alu i luga o le tulaga faʻaipoipo, faʻaipoipo i se tagata ma ose tulaga maualuga agafesootai (faaupufai, tagata lautele, faatonu o se kamupani tele, etc.), ma isi.

E mafai foi ona e maitauina tulaga e fautuaina ai ona taumafai e suia le ata ia maua ai nisi sini:

  1. A faʻapea e fia maua e se tagata se tulaga fou.
  2. O se suiga taua i le fanua o gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le tausitusi i le maketiina poʻo le tusiata i tagata faʻatautaia.
  3. Le mautonu i le tagata lava ia, faʻafitauli o mafutaga ma le isi itupa.
  4. Le fiafia i o latou foliga.
  5. Le fiafia i le ola lautele.
  6. Le i ai o lavelave, popolega, masalosalo ia te ia lava.

Vaega faʻailoa ma vasega e auai i le tutusa elemene

A e iai se elemene o loʻo iai mea e iloa ai ma vasega, oe mafai ona faʻavasega i latou ina ia maopoopo ma vave ona maua pe a manaʻomia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai lau vasega container e iai le DIV tag ma le logo faʻailoga ma le isi DIV pine faʻatasi ma se faʻailoga e iloa ai:

E mafai faʻavasega i latou i lau CSS faʻapea:

Faaigoa o le tauaofiaga fausaga

Faʻaogaina talafeagai tuutuuga o faʻailoa igoa ma vasega o le a aoga foi ia te oe. Lenei fesoasoani fesoasoani faʻafaigofie le galuega ma vave pe a fai e te manaʻomia e faʻaopopo nisi elemene pe suia le mamanu o le tulaga.

Faʻataʻitaʻiga, o le igoa o le ulutala ulutala-mumu e le talafeagai pe a e suia le lanu ole ulutala. Aisea la e le na o le faʻaigoaina o le ulutala.

Ia taʻu saʻo i taimi uma au mea i luga ole aitema, ae le o latou mea totino, pei ole lanu poʻo le faili ole faʻasologa.

Faaaoga le numera numera numera ae le le igoa lanu

E tusa ai ma se suʻega masani e Sean Connon, ulu o le 'upega tafaʻilagi atiaʻe i Alien Creations, Inc, numera faʻataʻamilomilo galue 4/5 vave.

O le mea lea, matou te fautua faʻaaoga numera hexadecimal nai lo lanu lanu:

Faʻaaoga CSS sui faʻatau

Afai o e nofouta i le fou CSS3 foliga, e tatau foi ona e nofouta o soʻo se browser e i ai lava ana faʻamatalaga mo le faʻailoaina o sitaili.

O le mafuaʻaga lea e faʻaaoga ai uunaʻiga faʻamasinoga e mautinoa ai o loʻo lagolagoina e le browser le elemene faʻapitoa / sitaili e te manaʻo e faʻaaoga.

E tele tagata mamanuina ma atiaʻe faia ni mea sese i lenei mataupu pe a latou galo e faʻaopopo upu tomua mo browser faapitoa.

O loʻo i ai i lalo CSS browser prefixes:

  • Chrome: -webkit-
  • Le Firefox: -moz-
  • iOS: -webkit-
  • Pusa: -o-
  • Safari: -webkit-

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e faʻaopopo se suiga CSS3 i lau CSS code. E tatau ona e faʻaaogaina le fesuiaiga meatotino ma le faʻatau oloa.

E pei ona faʻaalia i le tulafono laititi i lalo:

Siaki lau CSS

Faʻaaogaina le W3C CSS Validator fua e mafai ona fesoasoani ia te oe e faʻamaonia ai ua faʻatulaga lau tulafono CSS. O le isi aoga o le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega o le faʻatasi ai ma oe mafai ona maua le mea sese i ou sitaili.

E sefe ai lou taimi, aua e te le tau sailia le sese ile lima:

Fausia Extra CSS

Faʻaogaina sitaili soʻo mo nisi mea e le o se lelei tali. E taua tele le fufulu ese o le code ma aveese ni mea le talafeagai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai sau palakalafa faʻailoga ma se span tag e faʻailoa mai ai le lapoʻa tele ma le lanu, e mafai ona e faʻavasega i latou ma se koma.

Vaʻavaʻai i le faʻamatalaga i lalo:

Suia o ata: o fea e amata ai

E le mafai e tagata uma ona totogi se fai faʻatusa e maua ai le foliga lelei. I le avea ai o se tulafono, pe a oʻo i le liliuina o le ata, o le mea muamua e aliaʻe i totonu o le ulu o le suia o lauulu. Ioe, e moni lava, e oo lava i le lauulu fou mafai ona suia foliga o se tagata e 180 tikeri, ae afai tatou te talanoa e uiga i le manatu lautele o le "ata", ona alu lea i le tagata e teuteu le laulu o se tasi lea o le mafai laasaga i le sailia o le atoatoa ata.

O le suiga o le ata: o vaega autu o le suiga.

  1. Suiga o lauulu - e mafai ona avea ma puʻupuʻu lauulu poʻo se fesuiaiga i foliga o le 'au. E mafai ona sui tusa lava pe mimilo curls, pe, faʻafeagai, e ala i le faʻasaʻo lau lauulu. E masani ona faʻaogaina le lanu o lauulu - o nei mea e mafai ona avea ma suiga ile laʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, valivaliina o le aulu ile laulu e teuteu pe filifili ai seisi lanu ole lauulu, faʻaogaina le lanu.
  2. O le suia o laʻasaga o laei e taua foi o se vaega taua o suiga o ata: o le auala auala o laei o loo suia i se ofu masani. Pe faʻaosofia lanu e faʻaofi i se ata faʻanatura malu. O laei e filifilia e fuafua i le sini o loʻo tulituliloa e se tagata, ma filifili ai e suia.
  3. O le valiina foi e tele lona afaina i le vaʻaiga vaʻaia o le pule-aiga. O le faia faʻamalosi e fesoʻotaʻi ma le mataʻu ma le fia iloa. Aulelei teuteu i pastel lanu e talafeagai mo tagata atamamai ua iloa lo latou taua. E taua le malamalama o le faia i le tino e leʻo avea ma mea faigaluega mo le tele o suiga i foliga, ae o se fetuunaiga o le tuai faiga i se sili talafeagai. I lenei mataupu, e sili lava le faʻafesoʻotaʻia le matai, ua naʻo se tagata tomai faʻapitoa o le a mafai ona filifili le faʻatusa ata talafeagai mo taimi uma.
  4. Ole suia ole ata e mafai foi ona aofia ai suiga ile tino: paʻu paʻu, faʻalelei le atoatoa foliga ile faletaalo, fetuunai le lisi ma suia le olaga masani ile lautele. E moni, e faatatau lea ia i latou na filifili i suiga tetele.

Mo le tuuina atu o se iloiloga atoa o latou metamorphoses, tagata atamamai fautuaina e fausiaina se isi laupepa "Ata Suiga: Muamua ma Mulimuli" mo le mataituina ma mulimuli ane faʻatusatusaga o foliga vaaia suia.

Masani Sese

Stylists matauina le mea sese tele pe a suia le ata - lafo mai le tasi pito i le isi.

E toatele tagata ua talitonu o le suiga o le ata e tatau ona sili lona taua, ma isi mea uma o le a mulimuli mai, lea e matua sese lava. Faʻataʻitaʻiga o se faʻata o le agaga.

Afai o le teine ​​filifili ua ofuina se ofu mumu ma se loloto o le ua ma i le taimi lava e tasi tuu se pupulu susulu i luga o ona foliga, o le a foliga mai e sili atu ese. Ae afai o lenei fashionista filifili e faʻaopopo elemene o se pisinisi pisinisi, mo se faʻataʻitaʻiga, matatioata ma se mea teuteu foliga, pe faʻaopopoina mea lilo i lona vali, ona faʻaula ai lea o lana ata faʻatasi ai ma ni lanu fou.

Ua fai mai tagata fai faʻatusa e le fealuaʻi i le sailiga o le tulaga silisili. I le avea ai o se tulafono, o suiga laiti ua leva ona lava e faʻafouina ai le ata.

Suiga o foliga ma le atinaʻe faaleagaga

Fai mai se alagaupu lauiloa: "E faafeiloaia i latou i lavalava, ae o atu i le mafaufau." Suiga o foliga o le muamua tulaga i le suiga. E taua le malamalama o le atigi i fafo e tatau ona atagia totonu o le lalolagi i totonu o le tagata. Ona o le suiga o le ata, mafai ona tupu moni suiga suiga, ae ina ia faʻamalosia le ausia o se tasi, e tatau pea ona atiaʻe le malamalama ma le faʻaleagaga.

Ae, pe a filifili se tasi e suia, o lona uiga aveese pe maua ni uiga. Faʻataʻitaʻiga, o se fafine tauagafau na te ofuina se ofu tau pisinisi taugata faʻamoemoe o le i se ofu fou o le a avea o ia o se tamaitai manuia. E taua le faʻailoa atu iinei o suiga i foliga vaaia e mafai ona maua ai se mautinoa ia te oe lava, ae ia maua le manuia moni, faigata lavelave i totonu o lou "I" e tatau. O nisi taimi, ina ia maua se faʻamoemoe, e tatau ona liliu tagata i psychoanalyst e fofo ai se feteʻenaʻiga i totonu, ma o le filifiliga saʻo lava lea.

Sei vagana ua ausia e le tagata le loto gatasi e mafai ona tatou talanoa e uiga i se ituaiga o lalolagi metamorphosis.

Hollywood fetu: suiga o ata, ata

O tuafafine lalelei o Olsen na faʻaalia se faʻataʻitaʻiga lelei o le suia o foliga: mai teine ​​teine ​​faʻalelei Mary-Kate ma Ashley na avea ma sosaiete matagofie.

O le isi suiga o foliga (luma ma ina ua uma ata vaʻai i lalo) na faʻaalia e le pese pese Beyoncé, o le na tele lava ina suia lona ata i le fiafia o tagata fiafia.

Vavaeʻese faʻamaninoga o le faʻavaʻa ma mea na iai

Faʻaogaina eseese CSS tulafono e faʻamatala ai tuaoi ma le faʻailoga mai le pito i luga, lalo, taumatau pe agavale e le o se manatu lelei.

Ole faʻaititia ole tulafono laititi ma le tuʻuina i luga ole laina e tasi, o le a faʻatele atili ai lau faitauga o lau code, ma o le a ave faʻatele i le browser.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai lau poloka e faʻailoa ai le poloka, ma e tuʻu ese uma tulaga taua i totonu.

Vaʻai le faʻailoga i lalo:

E mafai ona e tuʻufaʻatasia uma nei sitaili i le tasi laina.

Vaʻai le faʻailoga i lalo:

Faaiuga

I lenei mataupu, na ou faamatala atu ia te oe ni togafiti ma faʻavae autu mo le tuʻufaʻatasia lelei o CSS code, faʻapea foi ma mea sese e tatau ona 'alofia.

I le mulimuli i nei taʻiala i le tuʻufaʻatasia o CSS, e mafai ona e tusia ni mama mama ma puipuia oe mai le tele o mea sese. Faamaonia lau code ma le W3C CSS Validator. O le a fesoasoani foi ia te oe e aloese mai mea sese.

O le faʻaliliuga o le tusitusiga "CSS Best Practices to Follow and Bad Habits to Hind" na saunia e le au faauo o le Nofoaga poloketi poloketi mai le A i le Z.

1. Fefe i suiga

E te iloa le mea na e manaʻomia e 'ausia ai le sini, ae fefe e sui tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa e ofuina le lauulu uumi i lou olaga atoa ma e le mafai ona e faʻamalosia oe lava e faia se lauulu pipiʻi.

E tatau ona e iloa le mea tonu o i tua atu o le fefe i suiga. I le tulaga o se fulufulu, atonu o le talitonuga lea e mafai ona e avea ma tamaʻitaʻi faʻatasi ai ma le uumi o lauulu. Fai se lisi o talitonuga e uiga i foliga. O le a fesoasoani lea ia te oe e te malamalama ai pe aisea e te tepa ai faapea Mai lava i lou laititi na taʻu atu ia te oe e le mafai ona fai ni ofu mimiti ma vali malamalama - ma e te talitonu e le faʻatagaina oe ona e ova i le 30 tausaga le matua. Faʻavavevave galuega ma lou lava fefe, e mafai ona sainia mo se tasi pe lua feutagaiga ma se fomai tomai faapitoa.

2. Le faʻalagolago i foliga ma ituaiga

Faiga faʻapipiʻi o se masani masani sese o fafine.Lega e ala i mekasini meataalo, oe "tuʻimomomoina" luga o mea fou ma faʻatauina i le taimi lava na e vaʻai i le faleoloa. Ae ui i lea, e te leʻi mafaufau i le mea moni e le fetaui mea ia oe. Ma o le a e vaʻai faʻalemafaufau ma e le matauina, pe faʻaali faamaoni ai sa e amio valea, ma tuʻu mea fou i le kapoti.

Faapena foi mea ma ituaiga. I nisi liʻo o loʻo i ai tulafono e le faʻatauina e faʻatau ai lavalava ma mea faigaluega o na o ituaiga faapitoa: Calvin Klein, Gucci, ma isi.

O le mea moni, e tatau ona e faʻalogo i foliga ma - pe a iai se avanoa tau tupe - e faʻatau ai lavalava o taugata taugata. Ae e tatau ona avea ma se vaega o se ata sologa lelei e fetaui lelei i ou foliga ma e le ogatasi ma manatu e uiga ia te oe lava. I se upu, e tatau ona e foliga matagofie ma lagona le mafanafana.

3. Le taua o manatu o isi tagata

I le fatuina o se ata, e taua tele le taua i le fauina o se tagata e ia lona tofo. E toatele e iai le masani e faatau ma uo teine ​​ma taulai i lona manatu i le filifilia o ofu. Ma afai e leai se teineitiiti, o lona uiga o le faʻatau atu le faʻatauga ma e faʻapea foʻi pe faʻapefea ona foliga mai o le manekinina i luma.

Tuu se leo i totonu e oso mai i lou ulu o le a masalosalo i mea uma a isi fai mai. Faalogo i lou lava uiga. Faʻataʻitaʻi nisi ofu ma nofo umi ile faleoloa. E i ai lau aia tatau e faatau ai se mea pe a e le fiafia i se mea. Amata e faalagolago ia oe lava, a leai o le a le mafai ona e faia se faʻapitoa foliga.

4. Toʻatele ...

O le faigata o le tele o fafine ua talitonu na latou mauaina le fua lelei. "Black uli ia tagata uma" - o oe na malamalama muamua, ma lou ofu laei atoa "liliu uliuli". Pe na e filifili e ofutino umi ofu oe, ma o taimi nei na o latou e ofuina.

Ioe, e manatua e tagata uma se laei uliuli laititi, ae o lenei ata o se tuusaunoaga, e le o se tulafono. O le mea moni, uliuli o le matua ma e manaʻomia ona faʻaleagaina ma mea faʻapitoa, aemaise lava pe a fai o oe ua sili atu 30.

Soʻo se potu puipui e tatau ona fesuisuiai. Tofotofo ma lanu ma sitaili: e le mafai ona naʻo le tasi mea e fetaui ma oe.

5. E sese le filifiliga

Mo le toatele, na avea ma se mea faʻanoanoa ona ua le mafai ona latou toe ofuina S-ki poʻo M-ki. O le mea lea, latou te mananaʻo e aloese mai le leaga mea moni ma faʻatau mea e le masani ai. Ae o nei mea uma e tau atu i le mea moni o pauna faaopoopo e sili atu ona matauina, ma o le ata faʻatinoina e le faʻavaoi.

O le isi pito sili ona tele ma le mafaamatalaina ofu. Filifilia o ofu tetele, fafine taumafai e nana le sese o le ata. E le aoga lenei! Tuʻu mea i luga o se lapoʻa lapoʻa, e te foliga mamafa mai nai lo le moni.

Ina ua mavae le 30–35 tausaga, e faigata ona e tumau e pei e te leʻi 18, ae e le faapea e tatau ona e foliga leaga. O le tali lelei mo soʻo se faʻamatalaga mai fafo o le faʻatauina o lavalava i le tele.

6. Le mautonu ia te aʻu lava

O le mea taua i le fausiaina o se ata o le filifilia lea o lanu, ie ma sitaili e fetaui ma oe. Oe mafai ona mauaina faʻamatalaga masani e uiga i ou foliga i le teori o lanu ma ituaiga tino, ae o le poto masani ma le mafaufau ia te oe lava e tutusa taua.

E taua foi le manatua e tatou sui aso uma. O le tulaga o le tino ma le paʻu e faʻalagolago e le gata i le matua, ae e faʻalagolago foi i le lelei o le moe, le tele o le suavai e faʻaaogaina, le hormonal cycle ma le lagona. Faapea la e te faia se ofu teu i le aso na sosoo ai, ma i le taeao na ala ma iloa o lenei lavalava e le fetaui ma oe i nei aso. E sili le faʻaalu o se taimi ma fai se aufana fou nai lo le alu i le aso atoa i lavalava e le masani ai mo oe.

7. Le talafeagai le faʻavaea

Pants ma se peleue mo le ofisa, ofu afiafi mo le alu i se faleʻaiga, jeans ma se mitiafu mo feiloaʻiga uo - e iloa e tagata uma o laei e tatau ona talafeagai mo le tulaga. Ae ui i lea, e masani ona galo, o foliga vaʻaia, o aga, tu ma aga e tautala ai ma amioga e tatau foi ona ese fua, e fuafua lava i le tala. O se tasi lenei o le "tauaso itu" i le tutoatasi suʻesuʻeina o le ata.

I le taimi muamua, e tatau ona e sauni mo mea taua uma na tupu mo se taimi umi. Suesue tatau i le siosiomaga ma amioga a isi tagata, taumafai e faʻataʻitaʻi i latou. Toe amata, faailoa oe lava i lea taimi ma lea taimi i se fonotaga o lumanaʻi. E faasolosolo malie lava, o le a mafai ona e fetaui ma le aotelega ma i le taimi lava e tasi ia saoloto ma malolo.

8. Le gauai atu i auiliiliga

Seevae, mea teuteu ma mea e faʻaaoga tatau naʻo le faʻalogo faapitoa. Le talafeagai tino o mata tioata - ma e te foliga matutua atu ma sili atu ogaoga, ma ova aveʻesea ma teuteuga o le a faia sili ona matagofie le ata le tofo.

Ina ia filifili le saʻo mea e maua ma mea teuteu, matou te fautuaina oe e faʻamasani oe i ni nai tulafono faigofie.

9. Le lava le teuteuga

"Taua vali" i totonu o le ofisa ma se mea e foliga mai e le aoga i luga o le pati o le sili atu mataina faʻataʻitaʻiga o le le lava vali. Ae o feeseeseaiga atonu e le taua tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laupepa nude e le talafeagai mo lavalava malamalama, ma e leʻo lelei le lanu viole vali faʻalelei i se ofu mumu

I se isi faaupuga, teuga e le se mea ese: e tatau ona avea ose vaega sololelei o se ata atoa ma fetaui lelei i totonu o le tala o le mea na tupu.

10. Le pepelo ia te oe lava

Afai e te manaʻo e ausia ni mea taua, e ono manaʻomia se suiga tele i foliga. I lenei tulaga, e faigata tele ona maua se ata e fetaui lelei ma lau amio ma fetaui ai ma au sini.

Afai e te faia se sitaili lautele e feteenai ma ou uiga uiga, o le a foliga mai oe e le masani ai. O lea taumafai faʻafaigofie filifiliga ma faʻalogo i le leo i totonu. Ole suiga ole ata e tatau ona e tuʻua le sone mafanafana, ae e leai se mea e te faʻatofu ai oe ile faʻaoso pea.

Metotia vevela

Mounting metotia vaevaeina i vevela ma malulu tekonolosi. Ae ua maeʻa ona faʻataʻutaʻu uma i totonu ma lena i se isi faʻaaliga ma kulimi poʻo togafiti (vaʻai i le ata). I le mea faʻapipiʻi microcapsule polo ua fausia.

• A faʻaaoga le Igilisi, e faʻaaogaina le keratinati vevela. E le faʻaaogaina ni kilipa.

• O le italia faʻaogaina e aofia ai le faʻaaogaina o uamea pamu, faʻamafanafana faʻaoso vevela i le taimi muamua.

• Ultramodern metotia - faʻaluaina faʻamalosi. O togafiti e faʻamutaina i lalo o le malosi o le ultrasound.

I le tepa muamua, Igilisi tekinolosi o le sili ona faʻaalu. E le faʻapipiʻi uamea i loka, e leai se kelu, ae le o le malosi e maualuga foi. O lauulu faʻaalu e faigofie tele ona selu selu. I tulaga o le faʻatuatuaina, o le ala Italia e sili atu ona aoga.

O le filifiliga sili ona taugata o le fausiaina vevela. O lauulu e pipii i le ulu ma keratin fusible (vaʻai i le ata). Le metotia faʻamaonia le sili malosi faʻamau o le loka ma le le vaʻaia o lauulu faʻapipiʻi. Ae o le iʻuga lava e faʻalagolago i le tomai o le tagata poto faʻapitoa. O lenei metotia e fetaui lelei mo teineiti e fiafia e fesuiai lauulu i aso uma.

Peitai, pe a faʻaaogaina tele lapoʻa laupepa, o aʻa o le paʻu o paʻu amata ona o mai i lalo o latou mamafa, mafua ai le leiloa o se vaega o le lauulu. Ole tasi lea minus, ae o le tuputupu aʻe e umi se taimi ... Ma o le minus atonu o le mea sili.

Malulu fausia

Mo fale malulu, e tele faʻaaogaina metotia, o nisi o loʻo tuʻuina atu i totonu o tatou ata faʻaaliga. E tasi le laulu sa faapipii i se lipine faʻapitoa. Ua faʻamautu latalata i aʻa ma le kelu. O le metotia ua amanaiaina o le sili paketi ma saoasaoa. Ae o le filifiliga e sili atu talafeagai mo lauulu lauulu ona o le paʻepaʻe paolo o kulimi.

O le faʻaaoga o le ufiufi uʻamea e tutusa ma le leo o le lauulu. Mo ia, soo se paolo e lelei. Tape faʻalautele o se leva-lauiloa auala. O fulufulu faʻavae e faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le mea tino laulu.

Le aoga ile lauulu o vailaau ma e leai se aoga. Ma afai e te manaʻo e fai ni "siusiu" ma lalagaina, e le aoga le filifiliga. Ae o le filifiliga e lelei tele mo le lalagaina o lauulu: nonoa lipine e le o vaaia. Ae i le iʻu e iloagofie.

Ma o faʻailoga ma mea aoga - o le auala e iloagofie faigofie nai lo vevela fale.I le taimi e alu ai, e le faʻasaina ona asiasi i le taele, aua o loka fou e le fefe i le vevela maualuga.

Afro-braids faatagaina oe e faia e aunoa ma le leaga aafiaga. O le lauulu ua faʻaʻeleʻele i "spikelets" ma le laʻau e leʻo ni tamaititi ua uma na faʻaleagaina i totonu. E mafai ona e aveeseina loka e aunoa ma le faigata i le fale. Ae o le minus, o le faʻafitauli e tele naua, ma o aʻa ua leiloa lo latou malosi, mafua ai le leiloa o lauulu tama.

E leai se vevela faʻasoesa e oʻo lava ile fale malulu. Faʻamau se loka - uamea puipui. Ae e le mafai ona faʻaigoaina ole aʻafia ile laulu tama. O lea e tatau ona e mafaufau poo fea le auala e filifili ai. Ma o le ituaiga o lauulu lava oe e tatau ona mafaufauina.

Ae o le faigata ma le ono leaga aʻafiaga o fashionistas e le taofia. E iai penefiti, ma e manino atu lona sili mamao atu ile leaga. O le hairstyle o le a faaluaina i le tele, lea e sili ona fiafia i ai le au e paʻu ma manifinifi lauulu. E mafai le umi o le lauulu e fitusefulu senitimita, suia le ata faʻataʻitaʻi i ni nai itula.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le fale, o le valivali avanoa e aunoa ma le valivali o tagatanuu moni. Ma le isi, e mafai ona faʻaogaina loka o soʻo se lanu. E i ai le manaʻo e faʻalautele le faʻataʻoto - fausiaina le feagai ma lenei galuega. Faʻaopopo lauulu i le ua poʻo luga o malumalu - zonal extensions!

O loʻo i ai le avanoa e fau ai se manoa ma rhinestones, fulufulu, faʻapipiʻi dreadlocks, lalaga 'ulu (vaʻai ata). O le taualumaga o le a nana ai manuʻa o le ulu e maitauina ma se lauulu puupuu. Ma o le faʻaopopoga o le a faʻasaʻo ai le laʻau le faʻamanuiaina, aua ua faia se lamolemole lamolemole, lea e le mafai ai ona vaʻaia le eseʻesega i le va o lauulu ma le mea e le masani ai.

E manino le aoga. Ae o faʻaletonu o le faʻagasologa e manino, tusa lava pe le masani ona faʻaalia ma e le o atoa. E manino lava: soʻo se auala e filifilia, mea mai fafo mea e faʻaaogaina i ai, mai i luga o faʻapipiʻi ma laupepa e vevela ai togafitiga ma kulimi.

Aveʻesea o le toʻulu faʻamafanafana faʻaosoʻosoga poʻo se vailaʻau vailaʻau o le a faʻaopopoina le leaga. Ua manifinifi le laulu, amata gofie. Ona e tatau ai ona filifili i luga o se pulu puʻupuʻu.

Ma a aveesea, e iai le aʻafiaga o le leiloloa i le afa o au lava loka! Sa iai se sini na faʻatulaga i le amataga?

Afai e faʻaaoga ni uʻamea e tautalagia mo le fausiaina, ona lagona lea i le ulu o laulu, e tusa i le taimi muamua. Ma e le o se mea lelei le lagona o tino ese i le lauulu. E le gata o papupuni e faigofie ona iloa, ae e mafai ona vaʻaia lelei. E tatau ona e faʻaalia tele se tomai faʻapitoa ina ia mafai ai ona aoina le laulu i le siʻusiʻu ina ia le vaaia le puʻeina.

Ina ua maeʻa ona fauina i ni uʻamea pe ni pulupulu, o le vaiaso muamua o le a tuʻuina e aunoa ma le moe: e matua le lelei i le moe, le ulu ulu ma le susu. I le nofoaga o faʻapipiʻi i le taimi o le tuputupu aʻe o le loka, soʻoga e sili atu ma sili atu ona matauina, faasaʻo e manaʻomia. O le lauulu e faia i foliga o loka taʻitoʻatasi, ae le o le tele o lauulu. E maitauina tapulaʻa i le va o loka ma lou laulu, a e maise i loka taʻutaʻua.

E tatau ona e faʻaeteete peʻa asiasi atu i le vaitaʻele, sauna, aau i le sami: loka e le o ni tagata le mautonu ma leaga faʻaleagaina. Ma o le "le mautonu" o le a avea ma soa tumau, o lea mo le moe o le a tatau ona e aoina mai le tele o vilivili i le oʻu poʻo i le fili.

E i ai contraindications le faiga. E matua faʻasaina ona fai le fale peʻa tulaʻi le pala, leiloa, hypersensitivity o le paʻu.

E le mafai ona tupu lauulu i le vegetative-vascular dystonia, i le taimi o chemotherapy, ae aveina malosi antibiotics poʻo hormonal fualaau.

Tusa lava foʻi pe a leai se faʻasaina, o loʻo i ai le tulaga lamatia, pe a uma ona aveʻesea le loka a le tagata, ia faʻaalu se tele o le taimi ma le malosi i le toe faʻaleleia o le soifua maloloina foliga o lou lava lauulu.

Lauulu ulu

Ma o le isi fesili taua: faʻafefea ona filifili loka mo le fausiaina? E leai se mea i le taualumaga pe a fai o lauulu lauulu foliga e le masani ai. Ae latou te le faʻaaogaina ni mea faʻapipiʻi: latou na faʻapipiʻiina totoga mama, tutusa i fausaga latou, ina ia mafai ai ona iloa le eseesega.

I le taimi muamua, o uʻamea sa uia faʻapitoa gaosi. Ma a maeʻa ona i ai e leai ni matua fiafia iʻuga: o le lauulu e faʻamalieina i le silikon ma faʻalelei. Ole foliga o lenei malo manumalo, ae a maeʻa ni nai fufuluina, o loka e mafai ona suia tala atu e iloa lelei mo le leaga.

Latou te ofoina atu Europa, Asia ma Slavic ituaiga loka (vaʻai i ata). Saina ma Korea o tagata Asia o loʻo sapalai. O lauulu e paketi, ae faigofie ona fememeaʻi pe a fufulu, e mafai ona tu i le pito ma selu e matua faigata.

E le o mea uma e manino ma Eurohair. O lo latou uiga lelei e le maualuga tele, ma le "amataga" atonu Initia poo Latina Amerika. Lenei filifiliga e lelei mo tagata e ona le tele faigata ma mafiafia loka.

Lelei sili atu Slavic lomiga. A maeʻa ona faʻagaioia, ua teuina le fausaga i loka, e leai se faʻagaogao silikon. Faʻamamago ma se fulufulu laʻau, sitaili eseese ma faʻaʻamau ma faʻamamaina e le sefeina. Ae o le tau o taualumaga o le a sili atu maualuga, e ui i lea, o le a ono afaina tele. Ae i soʻo se tulaga, pe a uma ona fausiaina, faʻapitoa tausiga mo le lauulu e tatau.

Saili sili atu muamua. I soo se tulaga, oe o le a galo e uiga i le masani ona asiasi atu i sauna ma taele: latou te le fiafia i loka lautele o maualuga le vevela. E oʻo lava i le faʻamamago vevela ma se fulufulu fulufulu e mafai ona mafua ai le lelea poʻo le keratin. Lea e taua faʻaaoga na o le malulu pe mafanafana faiga.

Faʻafefea ona vaʻaia lelei lauulu ulu atu ile fale

Ole tausiga ole laulu pe a uma ona fai le gaioiga ile fale e faalagolago ile auala e fau ai. Ae ui i lea, e iai tulafono e masani ai i metotia uma. Ina ia faʻatumauina le soifua maloloina o filifili, ua manaʻomia B-vaega vitamini. Ole aoga ole vevela ile laulu e leʻo ni tamaititi ole mea e sili ona faʻaumatia, aua le faʻaaogaina le laupepa, ole uʻamea poʻo le fulufulu faʻapipiʻi.

Fufulu tulaga - naʻo luga o faʻamalosi. E talafeagai le tuʻuina i lalo o le ulu, ma le laulu e lavelavea. A faʻapipiʻi i laupepa, e le tatau ona paʻu le palama, ma o se tulaga faigata tele. Ma e tatau ona galo e uiga i le fufuluina i aso uma. Ma massage e tatau ona faia ma le faʻaeteete sili atu neʻi faʻaleagaina le mauga.

Fufulu le loka - i le maualuga, e aunoa ma le toe timu i luma. O pulupulu faʻapitoa e fautuaina mo le lautele o lauulu. Mago ma selu vave? E tatau ona e galo e uiga i ai! E le gata i lea, e tatau ona maua se pulumu faʻapitoa ma se fulufulu masani e aunoa ni polo i le pito poʻo se mea e seasea-nifo laupapa selu, ina ia aua neʻi faʻaitiitia faʻateʻa le tele o lauulu.

I le po, e sili atu le lalagaina o lou laulu i se lusi mafiafia. A asiasi i le taele, sauna, e fautuaina le ofuina o se pulou faʻapitoa i luga o lou ulu. A maeʻa ona matauina puipuiga uma o le saogalemu, pe a fufulu, e tatau ona susu faʻamau loka ma le faaeteete ma se solo vaivai, e aunoa ma le milo faataamilo i le ulu ina ia aua neʻi vevesi le lauulu. Faʻamago ma le faʻaeteete, selu na mago curls.

Ma faasaʻoina manaʻomia i le taimi. Ono masina e le o se faʻailoga. E foliga mai e tatau ona fauina le faatanoa le vai i le lua masina, pe a tutupu mai o latou manoa. O faaopoopoga o le a 'aveʻesea ma toe faʻapipiʻi ua latalata i aʻa. Moni, o le taualuga o le a taugofie tele.

Faʻafefea le fau

A o leʻi faia le faʻagasologa, o loka faʻamau e fufulu ma selu. Ole vaiaso ua teʻa faia le fauga ua fautuaina ai e inu se kosi o vitamini ma antioxidants.

Ma fale vevela, e faʻaaogaina e le matai le 'ea i luga i se vevela. I le nofoaga o le faʻapipiʻi, o se pusa lapisi keratin e fausia, e le vaaia ile lauulu. O le fale Italia ma le "chemistry" e mafai ona e faia, ma vali lou lauulu, ma e aau foi i le sami. O le lauulu o le a tatalia lelei avega.

Ma e mafai ona latou taofia mai le tolu masina i le ono masina. Ina ia aveʻesea, faʻaoga se gel faʻapitoa e faʻaalu ai ia pusa. E i ai ni nai le lelei faʻamanatu e uiga i lenei metotia fale. Ae o le a oʻo i le fa itula, o le a mafua ai le le fiafia i le taimi o moe ma o le a tau tele ai.

Ole faʻalauteleina ole Capsule e faʻaalia ile laititi ole laupepa ma capsules. Faʻaaoga e le gata o le keratin, ae o se faʻamafu faapipiiina. Capsules e le faʻalavelave i le moe, ma e le masani ai.

Afai e filifilia le malulu malulu, ona faʻaaogaina lea o togafiti, lopa, ma kilipa mo le fusifusi. Mo le faʻamalosia, ua faʻaaogaina faʻapipiʻi faʻapitoa. O soʻoga e le vaʻaia, aua e filifili e le matai, ni ata e fai i le nau o lona lava loka. Itiiti manikoa o faapipiiina lima milimita mai le paʻu.

E tumau pea le taunuʻuga i loka o le masina ma le afa i le lua. E le umi se taimi e faasaʻo ai. E mafai ona tupu lauulu pupuu ma e oʻo foi i meaʻai. O itu lelei ia o tekinolosi. Ma mea e leaga - faʻateleina le le mautonu, o se tamaʻi lanu lanu o lopa ma contraindications mo migraines.

Faatasi ai ma le faʻamau metotia, pipiʻi faʻaaogaina ua faʻaaogaina mo le faʻalelei. O le uta i luga o loka e tutusa le tufatufaina, o lipine la e manaia i le paʻi atu, malu. E le se taimi. Ioe, ma i le paketi fuafuaina o taualumaga, e faʻatusatusa ia muamua. E faigofie ona aveese loka, o lea e faigofie ai le faʻasaʻoga.

Ae o le fausiaina e tumau le sili atu nai lo le lua masina, ma o lipine o le a faia malamalama susulu malamalama. E le mafai ona faia ile laulu, ona ole fuafuaga faapitoa o lipine. Ia sauniuni mo se tausiga faʻapitoa. Latou faʻaaogaina evrovolos, ma o latou uiga lelei e mamao ese mai lelei.

Mo le fausiaina i luga o lauulu ulu, faʻaaoga loka i luga o le "paa" pe le mafai ona vaʻaia. O le auala e talafeagai foi mo oe lava-faʻafefeteina, e le mafai ona e alu i le salon. Ma o le aveeseina o loka e faigofie. Ae le mafai ona aumai i latou mo se taimi umi, ae o le fulufulu mo le tasi afiafi o le a aoga lelei. Ma o le filifiliga i lanu, umi, lelei ma e oo lava tau e tele.

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e mautinoa lava e tatau ona e toe faʻalelei le soifua maloloina o lou tino lauulu. E sili atu le faʻatinoina lea o le mea i totonu o le fale, sapalai atu ma le suauʻu tausia ile fale. Masters o le a ofoina atu ni faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ufimata, mesotherapy, darsonval ma seleulu vevela.

I soo se tulaga, ae e te leʻi filifili e matua suia le ata ma le fesoasoani o le fale, e aoga le mafaufau pe o se suiga faʻapitoa e taua tele.

O le mauaina o le matai e le faigata tele, ma o le mauaina o faʻaiʻuga manaʻomia e faigofie lava. Ae o le sailia o le taimi e tausi ai pe a maeʻa le faʻatinoga ma tuʻuina atu tupe mo le togafitiga o se galuega e manaʻomia ai muamua sauniuniga.

Ma e manaʻomia ea le lalelei o ia tagata afaina pe afai o le faiga ua faalagolago ile natura?

"O Le Faʻailoga taufaasese": Hair Extensions - Faʻatonuga mo le Faaaogaina

E mafai ona e tipiina le fulufulu i le itula, ae o le tuputupu aʻe o uumi uumi vave ona le aoga. I se faaopoopoga, o le natura paʻu ma le malosi o lauulu e ese mo tagata uma. E le faʻatulagaina foliga mimilo.

Afai o lou lauulu e masani ile malepelepe ma vaivai, e le umi ona tupu, ona mafai lea ona e faʻaogaina le faʻaopopoga le faiga. A oʻo i le fale salalau, o le a matua suia lava le ata.

O le fluffy hairstyle o le a faia ai oe sili atu le mautinoa ma matagofie.

Ituaiga o lauulu uluulu

O le lalelei alamanuia e faʻaauau pea ona tupu, avanoa fou e aliali mai, e faia ai se fafine lalelei. E tele faʻaopoopoga tekinolosi, taʻitasi o loʻo i ai ona uiga iloga:

  1. Vevela ala. I le faiga, faʻaopopo isi uʻamea ua faʻasaʻo i le vevela vevela masani. O le metotia e talafeagai mo faigata ma umi ona mauaa masani. O manifinifi vevela lauulu e mafai ona faʻaleagaina. E aofia ai ni laupepa metotia: Italia, Farani ma Igilisi.

O le ala Italia e taua o se agamalu. Ua faʻapipiʻi ia manoa i papupuni keratin, faʻafefeteina ma faʻamafanafana mafanafana. O latou vevela e le sili atu nai lo 180 tikeri. Le taliaina o sauna po o le la pe a ofuina lauulu ulu e le manaʻomia.

I le Igilisi tekonolosi, o se fana faʻapitoa e faʻaaogaina ma toʻotoʻo e faia i le refractory keratin resin. Ua maeʻa ia faʻamalosi manoa ma ua tutupu faʻatasi ma latou.

O le metotia Farani e aofia ai le faʻaaogaina o porotini kulimi. Latou toe fausia loka faaopoopo i soʻo se vaega o le ulu.

  1. Malulu auala. O le fale aupito sili ona maaleale. E faʻalelei ai ni vaega faʻaopoopo ma se keratinisa. A faʻafeiloaʻi ma le okesene, keratin e faʻamaʻaʻaina.
  2. O le faiga Iapani e aofia ai le faʻamau o loka faʻaaogaina uamea lopa.
  3. Faapipii metotia. O le faiga e faʻaaogaina ai manoa i luga o lipine. E faʻamautuina i latou faʻapipii lem faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi ile laulu masani.
  4. Faʻaogaina o manoa ulu e oʻo i le peʻa. Le auala e sili ona puʻupuʻu, ae avanoa ile fale e oʻo i se tagata amataina.

Ina ia iloa le auala sili o le fausiaina mo oe tatau se matai poto. I lenei mea, o loka o le a ofuina lelei ma fiafia i le fafine.

Faʻafefea ona tupu lauulu ile fale

E sili atu le amata faʻaaogaina faʻalautele ma luga ulu. Latou te manaʻomia le taulimaina ma le faaeteete, ae aua le afaina o latou lava laina. O loka i luga ole laiga e talafeagai e faʻaaoga e fai ai lauulu mo pati. E mafai faʻatau faʻatau loka luga o soʻo se umi. O latou lanu e tatau ona o gatasi ma lauulu laulu.

O lauulu mama e vavaeʻese e se tafailagi faʻavae i le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai manoa. O le vaega o lauulu o lo o i luga atu o le vaeluaina e aoina i totonu o le bun.

O se tamaʻi loka e faʻamavaeʻese mai le pito i lalo o le lauulu, o se loka faʻapipiʻi ua pipii i lona pito i lalo ma se kilipa pepa poʻo se fulufulu ulu. E faʻapena foi mea o loʻo totoe.

A maeʻa ia faʻamau uma loka, o le pito i luga o le lauulu e matala ma ufiufi i le faʻapipiʻi o itu o loka. O le maeʻa o laʻau lauulu e toe valiina.

Afai e te manaʻo e maua se faʻaiuga taimi umi, ona faʻaaoga lea o le mea faʻaopoopoga auala. O togafiti metotia e fai si lavelave, o lona uiga e le o tagata uma o le a mafai ona tupu ni curls ma capsules latou lava.

O manoa i luga o lipine o lauulu faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i fasi faʻatasi ma se mea faʻapipiʻi. O le a latou tutupu aʻe faatasi ma ituaiga masani. O le lanu o lipine ua filifilia e latalata i le masani e mafai ai. O le pito i luga ma le itu pito o lauulu o lo o tuiina.

O manoa i luga o lipine ua faʻasaʻo i le faavae o le tuputupu aʻe o latou laʻau uila i nisi nofoaga. Ona fai loa lea o le vaeluaina 1.5-2 cm maualuga atu ma toe lipotia toe lipine. A uma ona faʻaaogaina ia lipine, e tatala le pito i luga ma autafa o lauulu. Taulimaina maea faʻalautele ma le faʻaeteete, selu ma le faaeteete.

Faatasi ai ma le tuputupu aʻe o curl, faasaʻo e manaomia. Ole kulini e faʻasaʻoina i se vailaʻau faʻapitoa.

Afai e te manaʻo e maua se sili e masani ai foliga mo se laulu, ona faʻataʻitaʻi lea o le faʻaopoopoga faʻa-Italia. Saunia loka, vevela vela, se vavaeʻese ma se faʻaʻi eletise. O vaega i luga ma le pito o lauulu e fufulu. Sosoo ai, o se tamai filo e tuueseese e se vavaeʻese.

Ua loka i le pito i lalo se loka ma se pusa lote. O le capsule liusuavai ma faʻamafanafana moli, paʻu faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i mea masani. I se tulaga talitutusa, o tapenaga uma saunia ua mausali. O pito o sulugatiti ua fesoʻotaʻi ma mea e masani ai e faʻaaoga ai se moli eletise.

A galulue ma forceps, e taua le aua le susunuina aʻa o ou lava lauulu.

Lauulu lauulu ulu

O auala faʻalautele e le talafeagai mo lauulu 'oti pupuʻu. Vaʻaiga masani o laupepa ma lipine o le a vaaia. Tagata e ana lauulu puʻupuʻu ua fautuaina e faʻaaoga faʻalauteleina micro.

O lenei togafiti e faʻavae i luga o faʻavae o fale vevela. Ole eseesega tele mai ile faʻaopoopoina ole laupepa ole avanoa ole faʻaaogaina o le laulu ma le laulu ole umi ole 5 cm.

Laititi-tuputupu aʻe ua fautuaina mo vaivai ma malepelepe curls. I le taimi muamua, e mafai ona faia se ala o faʻamalosia matapulepule.

O le taualumaga e 4-6 itula, ae o laupepa e laʻititi lava ile lapoʻa male mamafa. O ia laupepa e faigata ona toso ese pe a selu, e le mafai ona vaʻaia i luga o pupuʻu pipiʻi.

Naʻo se tufuga poto masani e mafai ona faia ni tulaga maualuga microwaving. O le a manaʻomia se fausiaina faʻasologa, aua o pusa lusi e le masani. O le lauulu lauulu e tatau ona iai se taʻega ma se paʻu manifinifi, o lea o le laulu foliga o le a foliga tutusa lelei.

Capsules e tatau ona sili le umi, ae le amanaiaina.

E pei lava o nisi mea teuteu teuteu, micro-faʻaopoopoga ei ai mea lelei ma mea le lelei. Faamanuiaga o le taualumaga:

  • O le iʻuga o moli uila e foliga masani.
  • Leai se leaga ile lauulu masani.
  • Ole Microcapsules e i ai le laititi e laititi ifo nai lo le 1 mm, latou te le maitauina atoa.
  • E leai ni tapulaʻa i le ulufale atu i le sauna poʻo le vaitaʻele, sunbathing.
  • O lenei togafiti e faʻatagaina ai oe e faʻaopopo le voluma i faʻafitauli vaega: faʻailoga, wiski.

O faʻalavelave e aofia ai le maualuga tau o taualumaga. O tau fatu faʻapipiʻi o le a taugofie ifo nai lo curls mai lauulu masani. O le a le itiiti ifo 5 itula e faʻatumu ai le microwaving atoa. Ole faʻasaʻoga muamua e maeʻa ile 3 vaiaso. Faatasi ai ma lenei metotia fausiaina e faigata ona ausia se tele lapoʻa, e mafai naʻo le faʻateleina o le umi ma le mamafa.

A e filifili e fau, ona faʻafesoʻotaʻi lea o polofesa. Latou te faʻamautinoaina le lelei ma o le a le faʻaleagaina lauulu masani.

Fulufulu lauulu

Aveesea o uila ua aliaʻe mai ile fesoasoani ole remover. O lenei fagu faʻapitoa ua faʻaaoga i le vaega faʻapipiʻi o le mama e faʻamama ai le keratin capsule poʻo lem. Ina ua mavae ni nai minute, e faʻamalolo le talo, ma toso mai e le matai le loka uʻumi ma 'au. O le lemu ma sili atu le saʻo o loʻo galue le matai, o le laʻititi o mea faʻaleagaina ua faia i lauulu.

O le umi o le aveeseina o taualumaga o 1.5-2 itula. E fuafua lava ile numera o loka ma le tulaga ole lauulu atoa. Afai o le lauulu e i ai le tele o le mautonu, o lona uiga o le aveeseina e umi se taimi. O lenei foi le auala na faʻaaogaina e aʻafia ai le umi.

A faʻapea o le keratin capsules sa faʻaaogaina, o lona uiga o le ava malosi e aofia ai toeitiiti lava faʻaumatia. O toega Keratin e na ona faaseʻeina mai curls. A faʻaaogaina le laupepa resin i le Igilisi metotia poʻo le fausiaina o taimi, o le a tele. E sili atu faigata i le faʻamatuʻuina o le resin ma kulimi ma se remover.

Ina ua uma ona aveese le loka, ua fautuaina e fufulu lauulu lauulu i le faʻamalama ma le balm.

Fai lauulu lauulu

Tagata e ana vai poʻo pupuʻu curls faleoloa i fale. A maeʻa le faʻagasologa, e mafai ona e maua se faʻaopoopoga i lauulu maualuga ile 3 taimi. E mafai ona faʻateleina curls i nisi vaega o le ulu, faʻapipiʻi curl curls pe faʻataunuʻuina auu uumiina. A faʻaaoga se loka o eseesega lanu, e mafai ai ona maua le faʻaiuga o le makaina poʻo valivali.

O le faʻasologa e lauiloa pe a maeʻa manuʻa, susunuina poʻo gaioiga i luga o le ulu. E faʻatagaina oe ona nana faʻailoga, aso fanau. I le maeʻa ai o se laʻei le mautonu, le pisia, leaga aʻa, o le faʻaopopoga na mafai ai ona e faia se laei manaia.

Ae peitai, o le fausiaina e iai foi mea le lelei. Lauulu tausiga ma lautele uʻuina e faigata tusa lava pe faʻaaogaina mea masani. Lauulu lauulu e mafai ona mafua ai se lagona o le le fiafia. E le gata i lea, o le fufuluina ma le tausiga e tatau ona maaleale. I le po, e tatau ona fili lalagaina lauulu, selu naʻo le selu lapoʻa. Faatasi ai ma regrowth, faasaʻoga o le a manaomia.

E le tatau ona fausia ni curls ma le faʻaitagofie o le ulu, o le pauna, chemotherapy, malolosi antibiotics ma hormones.

Le sili aafiaga i luga o le tulaga o lauulu masani e ala i le agavaa o le matai. O le tau o taualumaga le mafai ona maualalo, a le o lea o le mea atonu o le mativa lelei.

Fulufulu lauulu

A o tuputupu aʻe le umi oo latou lava lauulu, o le matutua agai i luga o le a agai i lalo, avea ma matauina. Ole manaʻoga mo faʻasaʻoga e faʻalagolago i le tuputupu aʻe o au lava vela, e masani lava 2 masina ma faʻapipiʻi faiga, 1 masina mo le fausiaina o mea.

O le faʻatonutonuga faʻagaioiga o le a faia pe tusa o le 4 itula. Muamua lava, ua aveese uma manoa ua aveeseina. Afai latou te leʻi leiloa a latou foliga manaia, ona mafai lea ona latou toe fausia.

Fulufulu lauulu pe a uma ona aveʻesea ia faʻalautelega sa valivala ma teuteu pe a tatau ai. Ina ua mavae lenei, a fou fusi o le stackable loka tupu.

Ole aofaʻi o fulufulu foai e masani lava faʻateleina, ona o se vaega ole lauulu e leiloa pe faʻaleagaina pe a ofuina.

Lauulu Tausiga

O loka uumi o le a foliga manaia pe a fai e te mulimuli i tulafono faigofie o le tausiga.

  • E tatau ona fufulu lou lauulu i lalo o le taʻele e aunoa ma le faʻapipiʻi i luma.
  • Aua neʻi faʻaogaina ni mea faʻasaina e faʻamamaina ile faʻamama ma le faʻailoaina o ni oloa.
  • Mo selu, se ua seasea selu ma nifo tetele e faʻaaogaina.
  • Ina ia loteina ia le mautonu, e tatau ona iai lona fili i se fili.
  • I se taimi talafeagai, e tatau ona e faia le faʻasaʻoga o laina lautele.
  • Mo fufulu ma tausi faʻaaoga faʻapitoa laina o tupe.

O le asiasiga i le sauna, solarium, ma le vaitaʻele o loʻo aʻafia ai manulele faʻateʻa. Ole mea lea, e sili atu peʻa asiasi i nei nofoaga peʻa manaʻomia.