Toe Maua

Apamemea CACAU

O laina le magafagafa ma le leiloa o loʻo mamao ese mai. E tele mea e mafai ona mafua ai i ia faʻafitauli, ae o le mafuaʻaga autu o le le lava o keratin. Keratin o se porotini o loʻo iai le tele o amino acids. O lenei vaega o se tasi o mea sili ona taua i le atinaʻe faʻalelei o le tino o le tagata. Afai o se tagata ua i ai le leai o lenei mea, ma ua faʻailoa mai e leaga, vaevae pito, e tatau ona toe faʻatumu i le fesoasoani a keratin straightening ma toe faaleleia.

Keratin Cadiveu Brasil Cacau (Kadevyu keratin) - o se tali i lauulu faʻafitauli. O le ala Pasila saunia mo le faʻapitoa faʻatinoina o le faʻagasologa, se aʻafiaga tumau ma le faʻaleleia o le fausaga o taʻitasi.

Vaaiga Vaʻaia

Ole laina lea e tele ona faʻafitia lelei:

  • A lautele lautele mo eseʻese ituaiga (vaivai, vali, vaevae pito, ma isi).
  • Pasila gaosiga. Pasila o se sili sili ona gaosi o keratin i le lalolagi.
  • Tulaga uiga ese. O le tuufaatasiga o loʻo i ai ni ituaiga se lua o keratin, e tali tutusa ma le fausaga o lauulu.

Faʻapoleni faʻasaʻoga o manoa e tutupu i ni laasaga, mo lenei tele o meafaigaluega faapitoa e manaʻomia. O se faasologa o Pasila faʻasaʻo keratin Cadiveu aofia ai sauniuniga talafeagai:

  • ie puipui faamamaina loloto,
  • matafi mimilo loloto,
  • keratin.

Tupe e mafai ona faʻatau faʻatasi taʻitasi ma faʻapea o se seti.

Mataupu faavae o le faʻagaioiga

Le mataupu faavae o keratin faasaʻoga e pei ona taua i lalo: o se mea faʻapitoa e aofia ai 90% porotini o loʻo faʻaaogaina i le curls. O le isi 10% o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai mea ai. O le tuʻufaʻatasiga o le paluga e tutusa lava le mafai i le fausaga o lauulu tagata.

O le keratin molecules e laʻititi i le tele, e faʻatagaina ai i latou e faʻatumu le avanoa i le va o flakes. O lenei faiga o le a faʻaleleia atili foliga ma tulaga. I se faʻaopopoga, o le faiga e puipuia ai curls mai le leaga o aʻafiaga o fafo.

A maeʻa ona tuʻufaʻatasia le laulu, e faʻamago le lauulu ile laina male laulu e fulufulu, ona faʻasaʻo lea ile uʻamea, o lona vevela e tatau ona i ai ile 230 tikeri. I lenei auala, o lauulu mole soldered. A maeʻa le faʻagasologa, e maeʻa ona mamaʻusiʻau o loʻo, silika ma iila.

Ole suʻega Catinview keratin e saogalemu aua o loʻo iai faapitoa na mea masani.

Taua! Soʻo se mea e palu ai le keratin o loʻo iai le formaldehyde, e tele ina faʻapea e vevela pe a vevela, ma o loʻo iai ni mea e faʻaalu ai i luga ole saogalemu

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Ae le i amataina le faiga, e suʻesuʻe e le matai le lauulu ma fuafua lo latou ituaiga ma aiaiga, ona filifili lea o le tui talafeagai. Le isi, o se galuega amata amata, e aofia ai:

  1. Faamamaina. Ae le i faia le keratin straightening taualumaga, e manaʻomia le faia o se loloto faamamaina. Mo lea mea ua faʻaaoga ai se faʻapipiʻi faʻapitoa mai le faasologa Cadiveu. O le gaioiga o le faʻamalama o le tuʻufaʻatasiga o loʻo ofi atu i totonu o lauulu taʻitasi ma faʻamamaina le maila, lea e mulimuli ane fesoasoani e faʻamalieina ai latou i le porotini i le tele e mafai ai.
  2. Faago Mago E manaʻomia le faʻapipiʻi o le keratin e mago ai lauulu, ma a o leʻi amataina le faʻasologa autu, e tatau i le matai ona faʻamamaina ma le faʻaeteete.
  3. Talosaga O le vaega o keratin e faʻaaoga i le umi atoa o le lauulu, naʻo le 1 cm le mamao mai aʻa. Ona latou toe mago lea i le faʻaaoga o se fulufulu laʻau.
  4. Ogatasi. I le vaega mulimuli lea, e faʻaaoga ai se uʻamea, faʻavevela i le vevela o le 230 ° C. O le tagata e teuteu le tino e faʻasaʻo lelei le lauulu o le 'afa.

O le faʻasaʻoina faagasologa amata mai le 4 i le 6 itula. O le umi o le faʻasaoina le tali e faʻalagolago i lenei tulaga. I le maeʻa ai o le faʻatinoga, ua maua e le tagata maʻi le laulu lalagaina ma le sili atu le susulu ma silkiness.

Tausiga

Afai e te tausia lau laulu pe a uma ona faia saʻo ia keratinina ia sao, o le aafiaga o le a tumau mo se taimi umi. Tausiga Tulafono:

  1. A maeʻa le faʻagasologa, mo le 3 aso e le mafai ona fufuluina lou lauulu, aoina i le lalaga 'ie, bun poʻo se siʻusiʻu. Ma le mea, e le mafai ona faʻaogaina lauulu 'ulu, ofuina tioata, pulou, ma isi luga luga o lou ulu. Uma le 3 aso, le lauulu e tatau ona leai se totogi.
  2. Lauulu fufulu e tatau ona tupu ile laupepa, e leʻo iai le sulfate.
  3. E le tatau ona fufulu lou lauulu a o lei moe, pe afai o le lauulu na fufuluina i le po, oe tatau ona mago ma le faaeteete ma se lauulu.

Lapataiga! E faʻatagaina le faʻasaʻo o Keratin i luga ole pulu vali male paepae. O le mea taua e manatua o le faʻasaʻo e mafai ona faia pe a uma le lua vaiaso talu ona tui. O le faalanuina o lauulu o le a mafai foi na o le lua vaiaso.

Aafiaga umi

Laveai aafiaga mo tagata taʻitoʻatasi. E faʻalagolago uma lava ile fausaga ole laulu lava ia. O le lauulu o se tasi e mafai ona amata fulufulua pe a mavae le masina, aʻo se tasi na te faia se faʻasaʻoga mo le 3-4 masina.

Ole taimi lava na amata ai ona fulufulua le lauulu, pe o lala ma pito i lalo ole lauulu foliga mataga - e tatau ona e faia se faʻasaʻoga.

Polofesa fautuaina e aua le aʻafia i keratin straightening. E sili le toe fai o le faʻasologa e le sili atu nai lo le 1 taimi ile 3-4 masina. O se filifiliga sili atu, o le vaʻai lea o se teine ​​lalelei laʻititi o le a na fautuaina oe pe a talosaga mo se faʻasaʻoga.

Anotusi

E pei foi o soʻo se taualumaga, keratin e faʻasaʻo ai foʻi e i ai contraindications, e aofia ai:

  • faʻasusu
  • maitaga
  • tamaiti i lalo o le 14 tausaga,
  • o le faapalepale i le tagata.

Ina ia aloese mai aafiaga afaina, aʻo le i amataina faʻasaʻo, e manaʻomia se suʻega o le afaina ai o le mata. O le suʻega e faia i luga o le paʻu, o totonu o le tulilima ua faʻaaogaina. O le aotelega e faatatau ile paʻu ma faʻatali 15 minute. Afai e le aliali mai le mumu i lenei taimi, e mafai ona e alu.

Tau faʻatau i Rusia

O le tau o keratin straightening tuusao faalagolago i luga o le tuʻufaʻatasiga ma le poto masani o le pulu faʻapipiʻi. O le averesi o tau i Rusia mo le Pasila tekinolosi o le faʻasaʻoina o laina mai le 5 i le 15 afe. Ole tau faʻapitoa e faʻalagolago i le umi, tulaga o le lauulu, faʻapea foi ma le aofaʻi o tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo le faʻagasologa.

E iai foi le ala Amerika e faʻasaʻo ai ni laina. Le tau o se taualumaga amata mai 8 i le 18 afe rubles. O nei tau e le aofia ai le faʻaaogaina o le faʻamalama ma le conditioner, o lona tau e le maualalo. Maeʻa faʻapitoa, conditioners ma masks e tatau ona faʻaaogaina i totonu o nai aso muamua ina ua maeʻa. Ole averesi o tau taʻitasi o le a tau 1 rubles.

Keratin straightening e le taugofie fiafia. Peitai, o le mea e tupu ai e maofa. O manoa manaia, pei o matou e masani ona vaʻai i ai i faʻasalalauga faʻapipiʻi, e mautinoa le faʻafiafiaina tagata uma ma tosina mai mata o tagata pasi.

Mea e lelei ma leaga o le taualumaga

Tulaga lelei: Oe maua ai se ofoofogia lelei, sili atu lamolemole ma silkiness.

Leai ni minus i soo se mea. Le mea le lelei aofia ai le anotusi o formaldehyde. O lenei vaega e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli tau le soifua maloloina. Ae e te leʻi alu i le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e filifilia mo oe le sili atu o le matagofie poʻo le soifua maloloina.

Ae e te leʻi tuʻuina atu au loka i lima o le matai, e tatau ona e fesili e faitau le tuʻufaʻatasiga o le oloa, ina ia e masani ai i le tuʻufaʻatasiga ma ia mautinoa e le faia e lenei vailaʻau le afaina tele oe.

O le muamua faʻailoga o formaldehyde mea o le a avea ma manogi leaga. O nisi tagata fulufulu mafai ona taʻu atu i tagata o le vasega e naʻo lenei faʻaiuga o le vevela togafitiga, ae e leʻo lea.

Vitio aoga

Laʻasaga i lea laasaga faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Cadiveu Brasil Cacau.

Aoaoina o le keratin hair straightening.

GALUEGA FAATINO:

Lauulu straightenerPasilaCacaufausia i luga o le faavae o mea faalenatura, ma o le mea sili i totonu o latou o le Pasilakeratin. Faafetai ia i latou, o le lauulu o le a mauaina se loloto toe faaleleia, avea lamolemole ma teuteuina lelei, ma o le a foliga ofoofogia!

15 tofiga

O AFEA E FAI AI LE IʻUGA?
O le iʻuga o le a vaaia vave pe'ā uma ona gaosi. O lauulu o le a avea ma saʻo, maloloina, lamolemole, susulu ma silky.

O LE L LE TOTOGI ONA FAʻAU LE IʻUGA?
Mai le 3 i le 6 masina, pe a fai e te mulimuli i fautuaga mo tausiga i aiga.

PE A MAʻA LE FAʻAFAIGA LE VAʻA LEA LE MAFAUFAU E FAʻATASI ATU LE VAEGA faʻapitoa?
E mafai ona e fufuluina lau lauulu i soʻo se sulfate-leai shampoo poʻo le faʻatonuina o mea tausi fale mai ia te aʻu.

E FIAFIA PE LE TAMA I LE FAʻAVALEA PE O LE FAIGOFIE?
A maeʻa ona faamago lauulu lauulu masani, ole lauulu ole a saʻo atoatoa ma lamolemole.

MAFAI E FAAPEFEA ONA FAʻAPEI LE LAUGA "AE LEʻI FAIA" MA LE "SETELE" FAʻAOLATAGA?
Ioe, lauulu e mafai ona vali uma "luma" ma "pe a maeʻa" gaosiga.
Ou te fautuaina le valiina o le laulu ao leʻi togafitia 10 aso, pe 2 vaiaso talu ona uma.

PE A MAʻA LE TAIMI E MAFAI ONA OU FAATAʻU MAI LE AFIA?
E mafai ona fufulu vave Keratin ile taimi e maeʻa ai le togafitiga ile vai mafanafana, fai se masini faʻapipiʻi mo le 10-15 minute, fufulu ile vai, selu male fulufulu mago le lauulu mai luga i lalo.

TULAFONO E LE FAIGOFIE FUA?
LEAI. E ese mai lava, latou te aoga. Ole tino sili ona maloloina lea ile tausiga o lauulu.

E FAAPEFEA ONA FAIGALUEGA?
I le taimi o faʻagaioiga, o le lauulu e mulumulu muamua ma se faʻamamaina faʻamamaina matala e faʻapipiʻi ai kutikula. Faaaoga se fatuga e iai keratin. Ona faʻaaogaina lea o se faasaʻo e maua mai i le tekonolosi nano-tekinolosi. Vevela togafitiga faʻamau Keratinati i totonu o le lauulu faʻatagaina ia ma meaʻai faʻaleleia e toe faʻalelei lauulu i le tele e mafai ai. E 2 i le 5 itula le taimi.

PE A MAʻA LE FAAFITAULI, SA OU TATAU ONA FAITAUINA?
Leai lava. E lava le faʻamamaina o lau lauulu i se fulufulu mo le 5-7 minute ma o le a latou foliga foliga mai pe a maeʻa (lalagaina) i totonu o le salon. E le manaʻomia tupe faʻaalu. E faʻapea foi ona faʻamalosia lauulu i se uʻamea faʻataʻitaʻi ma avatu le voluma.

Faatasi ai ma aoga o Pasila keratin o:
1. Natura faʻaleaganuʻu. O le faʻavae o lauulu toe faʻaleleia e tusa ma lenei faiga o le o le saturation o lauulu ma keratin, o se masani ma matua masani vailaʻau e leai ni contraindications ma e talafeagai mo matua uma ituaiga o lauulu.
2. Lelei faafoe. Brazilian straightening o se togafiti tulaga ese e aafia ai le faafitauli o le "vaivai", faaleagaina lauulu po o curls le manaomia, nai lo le nanaina. O lona iʻuga e oʻo i le 4 masina, ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e sau i le faʻatasiga lona lua pe a uma le masina.
3. Faigofie fofo i faafitauli sili ona faigata. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fesoasoani mai a taualumaga, e oʻo foʻi ni uumi mafiafia e mafai ona faʻasaʻo pe a manaʻo lo latou pule e suia lona lauulu.
4. Faʻalelei faʻafouina meatotino o Keratin Tritment. I lenei faiga tausiga, e mafai ona vave faʻafoʻi lauulu pe a uma le taumafanafana tafaoga i le sami, overdried ma perm or bleaching.
5. O le laulu pe a uma le taualuga mauaina e le gata o se matagofie foliga, ae e sili ona faigofie ma vave le laʻei.
Pasila keratin - o le aafiaga i lauulu mai totonu mo se sili ona lelei ma lelei taunuuga.
Malamalama i le lauulu lauulu ma le soifua maloloina mo le 3-6 masina!
Atoatoa le afaina i lauulu ma 100% masani!

Ogatasi lauulu lauulu ma keratin.

O lenei taualumaga ile laʻasaga muamua o lona atinaʻe na ofoina atu naʻo mea faʻapitoa ile fale faʻataʻitaʻifia pe faʻataʻotoʻulu, ae o lea ua mafai ona e faʻaogaina le Cadiveu Brasil Cacau keratin e fai ma au oe lava fale e tausi ai lauulu! Agree, e sili atu sili talafeagai, taugofie ma sili atu faigofie nai lo le asiasi i se lalelei o mea faʻapitoa poʻo se fulufulu taimi i taimi uma.

Keratin mo faasaʻo e sili ona fautuaina mo i latou tamaʻitaʻi o latou lauulu ua mago tele, maua le vaivai tele ma, e tusa ai, manaomia e faasaʻo le fausaga. I se faʻaopopoga, o le keratin e fatuina ai le faʻaleleia o se aʻafiaga, faʻafetai i lau laulu o le a foliga vaʻaia ma mafiafia. E ese mai i talitonuga lauiloa, keratin e leai se mea e afaina ai lou lauulu, o lea e mafai ai ona faʻaogaina i le fale, ma le faʻavae, i le usitaʻia o le tekonolosi o le faʻaaogaina.

O le a le tekonolosi talosaga?

Keratin Cadiveu Brasil Cacau o loʻo tufatufaina i le umi atoa o le lauulu ma o loʻo mautu i le faʻaalia i le maualuga o le vevela, e pei o le "soldering" le ufiufi o le laulu. O le iʻuga o le a mafai ona vaʻaia vaʻaia pe a maeʻa le taualumaga, o le mea lea, o lenei auala e sili sili atu lelei nai lo le faʻaaogaina uumi masima, balms ma shampoos, o le aafiaga o le a maitauina pe a uma le tele o masina faʻaaoga.

O fea e mafai ona ou maua ai Keratin Cadiveu Brasil Cacau?

O la matou kamupani Keratin Prof ua faʻatau atu na oloa mo se taimi umi, e mafai ona e faʻamasani ia te oe i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. Matou te tuuina atu se tele o ituaiga o oloa e faʻavae i luga o keratin, o lea o le a mautinoa e te maua le oloa e talafeagai mo oe. I se faʻaopopoga, i luga o le tulaga e mafai ona e mauaina fautuaga i le filifilia o tupe faʻapitoa mo lau oe lava uiga o le laulu fausaga.

E i ai foi i faʻamatalaga a le upega tafailagi ni tagata faʻafetai, faitau ma vaʻai i le aoga o se ituaiga oloa. O loʻo manatu le matou kamupani i ana tagata faatau ma taumafai e mautinoa o faʻatau taʻitasi o se mea fiafia i le tagata faʻatau.

Malilie iai, e faigofie tele, le filifilia o auala e te manaʻo ai ma filifilia le auala faʻaogaina i luga ole laiga. O loʻo matou faʻatali i lau faʻatonuga ma le lelei faʻamatalaga e uiga i le mea faigaluega!

O le a le Cadiveu Brasil Cacau?

Cadiveu Brasil Cacau o se fou fou keratin hair straightening prosedur, o loʻo faʻatinoina i vaega e tolu ma ua faʻapipiʻiina ia tuʻuina atu i lauulu le aulelei matagofie foliga, laletuia ma malosi.

O le autu o le Kadevyu keratin hair straightening o le faʻavasegaina o lauulu uma e ala i le faʻatumuina o lona fausaga i keratin, lea e galue ai o le mea fau fale autu mo lauulu laupepa. Ufiufiina se lauulu, o lenei vailaʻau faʻatumu atoa microcracks, pori ma isi manuʻa, ma tapunia foi lauulu lauulu, ona o le curls maua ai le faʻamalosia ma se susulu susulu.

O penefiti o le Pasila keratin hair straightening e manino. Ina ua maeʻa le uluaʻi faʻaaogaina o oloa a Cadiveu Brasil Cacau, ua faʻafaigofie tele ona laʻei lelei, talu ai e leʻo toe fusifusia le lauulu ma e le eletise. O manoa o le a tumau lelei atoatoa ma e oʻo lava, tusa lava pe a leaga tulaga tau i le tulaga o le puao, timu ma le kiona.

O le le masani ai o lea togafiti e leai se aoga, vagana ai e leai le mafai faia togafitiga, ae faapitoa lava aesthetic aafiaga.

I le filifiliga a sui o le aulelei matagofie afa o tagata, lua seti o oloa maualuga-lelei Cadiveu Brasil Cacau oloa ua mamanuina mo le faʻafoeina uila:

  1. Brasil Cacau Tomai Faapitoa,
  2. Pasila EcoKeratin seti.

E i ai foi le pusa faʻapitoa o loʻo i ai oloa e tausia lauulu na pasia le faʻasaʻo - Brasil Cacau Daily Care Set. O seti taʻitasi o loʻo aofia ai ni oloa se tolu e tulaga ese.

O le Pusa Faʻapitoa Cadiveu Brasil Cacau aofia:

  • Sauniaina o le lauululelei faʻamamaina o vaega o le masani aʻi ma mea e totoe mai i le tausiga oloa. Faʻafetai i ana vaega faʻapitoa, ua faʻaalia ai lauulu flakes ma maua sili faʻapipiʻi o keratin.
  • Keratinfaaeteete totoa lauulu uma ia te ia lava ma avatu le lauulu se laei atoatoa, teuteu lelei.
  • Tausiga malu o lea e faʻamoemoeina faʻasaʻo le iʻuga, faʻamautu keratiniti ma e tuʻuina atu ia curls silky ma soft.

Tupe uma mai lenei pusa o loʻo i ai vaega e matua afaina ai le tulaga o lauulu:

  1. micronutrient koko pata
  2. amino acids - methionine ma glycine,
  3. hydrolyzed keratin o se tasi o le sili ona taua porotini o le tuatusi ma sooga, lea ua mamanuina e faʻaleleia ai le lauulu fausaga,
  4. panthenol - o se vailaʻau e faʻamafanafana, fafagaina ma faʻalelei mulivae, faʻapea foʻi ma le puipuiga mai le afaina o le ultraviolet.

Lauulu Tausiga ina ua mavae Pasila Keratin Straightening

Ina ia tausia lelei le laulu pe a uma le Brazilian straightening taualumaga, ua fautuaina e faʻaaoga oloa faʻapolofesa Cadiveu Brasil Cacau. O le pusa faʻapitoa ua taʻua o le Brasil Cacau Daily Care Set ma o loʻo i ai se faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻasaʻo conditioner ma primer.

O tausiga i aso taʻitasi e aofia ai gaioiga nei:

  1. fufuluina lemu i le faʻamalama,
  2. apalai ea air conditioner
  3. faʻamamaina o le laulu ma togafitia i se primer - o lenei oloa e faʻaaoga i lima, o loʻo faʻamama i luga o alofilima o ou lima ma tufatufaina tutusa i le umi atoa o manoa.

E mafai ona e fufuluina lau lauulu, pei ona masani ai, i le aso lava na sosoo pe a uma ona faʻasaʻo. Ae ma vali ma curling, e tatau ona e faʻatali le itiiti ifo i le lua vaiaso.

Faaiuga

Ole taualumaga mo keratin hair straightening le faʻaaogaina o tomai faʻapolofesa Cadiveu Brasil Cacau ose tasi lea e sili ona aoga ma saogalemu. Mulimuli i faʻatonuga, e mafai ona e faia e oʻo lava ile fale. O le iʻuga o le a lauulu lamolemole ma susulu, taofi lona tosina i lalo o soʻo se tuutuuga!