Lauiloa

Oti tenisi: laei foliga laititi ma foliga mai

O le tenisi lauulu ei ai se foliga lea o le laulu o luga o malumalu ma le vaega o le ulu e tipiina pupuu i lalo o le masini i le tulaga o le superciliary arches. Lenei, ua totoe ai le 1.5-2 cm o le umi.

I le parietal vaega, o le lauulu e 5-6 cm le umi. O se mea taua i le lauulu 'eʻai o le va o le uumi ma pupuʻu sone maliega faʻaleleia e tatau ona faia.

O ai e fetaui i le laulu

O le laulu foliga foliga tutusa lelei i alii o tino eseese, ma eseese foliga foliga ma ituaiga o laulu: o se lauulu laei foliga vaʻaia lava e oʻo lava i luga o pulu ma migimigi lauulu.

O le fulufulu 'ulu e mafai ona fautuaina mo le' au talavou uma ma sili atu tagata matutua, faʻapea foʻi ma tama talavou. O lona uiga, o le tenisi e talafeagai mo i latou uma e fiafia i lauulu pipiʻi, aemaise lava talu ai o le lauulu e iai le tele o fesuiaiga, mai ia e mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai foliga.

Filifiliga filifiliga

O le avea o le faiga o le faʻatinoina o tenisi masani o se faʻavae ma suia le umi o lauulu i luga o le pale o le ulu, malumalu ma le pito i tua o le ulu, faʻapea foi ma le faʻataʻitaʻiina ma le sitaili, e mafai ona e mauaina lau oe lava faʻatusa, faʻamamafa le tagata taʻitoʻatasi, ma vaʻai suia foliga o foliga. Lalo o le sili masani masani filifiliga lauulu.

O le beaver e alu i tamaloloa ma le lapoʻa ulu, aua o le laulu e vaʻaia e faʻaitiitia.

O lauulu e iloga i le mea moni o le umi o lauulu e sili atu puʻupuʻu nai lo le ituaiga tuai o tenisi. O le nape ma le tino faaletino e tipi i se taimi pupuʻu e mafai ai. O le umi o le laulu i le muaulu o le 3-5 cm, ma i le palealii e masani ona faapuupuuina ma oʻo atu i le 2-2.5 cm, e ui lava e mafai ona fesuisuiai e tusa ma le manaʻo o tagata faʻatau.

O fulufulu i luga o le pale ua 'oti ese i le vaega laugatasi. E tatau ona e tausisi i le tulafono lenei: ma le lautele o foliga, o le 'upega tafaʻilagi e tatau ona sili atu ona faʻamaoni, ma le manifinifi tasi - puʻupuʻu. O tulimanu i le va o le ogatasi fola luga ma le malumalu i le lalaga pulu mulu ua faʻamalu lemu ma lapotopoto.

E le fautuaina le Beaver e tipi i luga o le paʻu vaivai ma le lautele, talu ai e faigata ona fausia se fausaga tulaga o lenei lauulu.

Faʻafanua Ata: Beaver Hairstyle

Hedgehog lauulu lauulu lona igoa ona o le mea moni e pei o le hedgehog na uu i luga o le polo: lauulu lulu ese i itu eseese, pei o nila.

O le lauulu lauulu e sili ona lelei mo tagata mimita, pei o le mata vaʻaia faʻalaʻei ona o le tele mai luga. O tagata fulufulu latou te ofoina atu se hedgehog i latou e fai le laititi o le ulu, aua o le fulufulu lauulu e faʻaopopoina lona laupepa. O se lauulu lauulu e faia na o luga o le malo malo, a le o le pipii atu i fafo "nila" na o le a le aoga.

Hedgehog lauulu e le tatau ona faia mo tamaloloa o loʻo i ai ni faʻafitauli anatomical i le ulu.

Ole vaega ole tausaga e ofoina ai le hedgehog o le au talavou ma alii talavou. I le taimi foi, o lo latou fuainumera e tatau ona taʻalo afeleti.

Mo tagata toʻatele poʻo ni tagata manifinifi, e le fautuaina e stylists le tipiina o se hedgehog. O lenei lauulu e le alu i na alii oe:

  • maualuga le tuputupu ae
  • puʻupuʻu ua
  • lautele alafau
  • malolosi taliga taliga.

O le laʻau fai o se lauulu laʻua lea e faapuʻupuina malumalu ma se vaega faaumiumi e itu. O le maualuga o le umi o le lauulu o le 5 cm. O le nape e mafai ona faʻalautele pe puʻupuʻu. O le laʻau lauulu e iai ona foliga lapotopoto, lea e matauina ai se suiga mai le umi i le puʻupuʻu ua matauina. O lauulu 'ulu e iloga i ni faʻataʻitaʻiga. Mo styling hairstyles faaaoga mousse ma gel. Tele talavou e fiafia i le hedgehog ona o le mea moni o le fulufulu e faigofie e laʻei ma e manaʻomia se laʻititi tausiga.

O le fesuiaʻiga o le laʻau, o se lauulu laʻititi lea e faʻaʻumiʻumi le auvae, e mafai ona selu i le tasi itu pe tuʻusaʻo foi i le muaulu.

Fanau 'oti tagata tenisi' oti

O laʻasaga o tenisi tenisi e talafeagai i nei aso e le gata i talavou, o le toʻatele o tamaloloa ua oʻo i se vaʻaiga sili atu le faʻaaloalo ma le fiafia. O lona faigofie, ae i le taimi lava e tasi foliga foliga tutusa lelei ma soʻo se ituaiga o laei. Pe o se ofuvae jeans ma se mitiafu poʻo se suti pisinisi, o le laulu foliga o le a foliga lelei atoatoa.

Lenei fetuutuunai faʻatagaina oe e ofuina tenisi mo toetoe o tagata uma o soʻo se matua mo soʻo se ituaiga lavalava, o le mafuaʻaga lea o se tasi o sili ona lauiloa lauulu 'oti i tagata i 2017.

Mai le igoa o le lauulu, e mafai ona e malamalama vave i ai e faasino i se lauiloa taʻaloga. O le mea na amata muamua ona faʻaaoga e tagata taʻalo na taʻalo tenisi. I le afa lona lua o le seneturi talu ai, na avea ai lauulu o lauulu na matua lauiloa. Fans o lenei taʻaloga matauina suiga fou i le foliga mai o latou tupua ma vave ona aveina le fiailoa, lea na vave tupu mai i se faiga masani.

E ui i le mea moni o ni tausaga ua mavae, o lenei fulufulu lauulu, e ui lava e masani ai, ae o loʻo lauiloa pea i aso nei. I luga o le upega tafailagi e mafai ona e mauaina le tele o ata o lenei faʻaatusa lauulu tagata. O loʻo i ai foi le tele o tekinolosi mo le faʻatinoina o lenei puʻupuʻu puʻele alii, o loʻo faʻaalia i foliga o ata video mo tagata fou tagata laulu. O loʻo i ai foʻi ata faʻataʻitaʻi, faʻafetai e mafai ai foi ona e faʻataʻitaʻia e faʻasolosolo ona tuʻu i lalo masini.

Ituaiga o lauulu oti tenisi

I le amataga, e naʻo le tasi faʻaaliga o lauulu, ae faatasi ai ma le atinaʻeina o laulu ma faʻaeʻe ai i luga o le tulaga o le tusiata, amata ai ona aliali mai ni fou fou ituaiga tenisi laupepa. E mafai ona e mauaina i latou ile ata a aliʻi, e tuʻuina mai ai le ata ma lona igoa. Fuafuaina pe faʻafefea o lauulu foliga ma lona igoa, o le a faigofie atu mo oe le filifili o le filifiliga saʻo mo oe lava.

O nei aso, o loʻo iai ni faʻavae masani ma sili ona lauiloa o ituaiga tenisi lauulu oti.

E aofia ai:

O le sili lauiloa ma faigofie foliga o lauulu lauulu o se hedgehog lauulu. O lenei laʻei lauulu e ola atoatoa e oʻo i lona igoa, talu ai o le faʻataʻitaʻiga ua maeʻa ona i ai nila i totonu o le ata ma se mea ola, o se mea masani i le vaomatua manu. O le hedgehog o se sili lelei filifiliga mo se laei faigofie ma le laei, lea e i ai se aoga muamua polokalama. Taʻitasi fulufulu tagata faʻataʻitaʻi poʻo naʻo se tagata faʻamalosiʻau mafai ona faigofie ona toe fai, tusa lava pe o le fale.

O le Beaver e taua foi o se tasi o lauiloa o fugalaʻau, e masani ona faʻatino e tagata lalaga. O lona uiga ese o le taʻoto lea i le mea moni o le laulu i le vae o lo o tipi ese i lalo o se vaega mafolafola, ma i autafa ma mai tua o le ulu e toeititi lava sele pe tipi i le la. Beaver e sili mo tamaloloa ma le lauulu laulu.

O le Kare mo alii e matua ese lava mai le faʻafafine fafine, pe i ai e leai se mea e tutusa ai faʻavae. O ana fuafuaga e ese ma o lona uiga o le lauulu o le a foliga pei o se sikuea. Faatasi ai ma se kapeti, o le lauulu e teuteu lelei ia puʻupuʻu le umi i luga o le pale, mai le 1 i le 2 cm, ae o itu ua teuteuina i leai. O le lelei o lenei hairstyle e fetaui lelei i le tele o tamaloloa, e toʻatele tamaloloa latou te filifilia.

A o mo le autalavou lomiga, faʻatusatusa i le masani ai, e tele eseʻeseʻeseʻeseʻesega o se puʻeleʻele tane laei tisiki, lea o loʻo faʻaalia auiliili i le ata. Ole mea oloo fai ile ata lea ole tele o ituaiga o laulu e teuteu ai. I le tuuina atu o lauulu i le malumalu, i tua o le ulu ma luga o itu ua tipi puʻupuʻu, ma i luga o le pale o le umi e mafai ona eseese mai le 2 i le 5 cm ma e sili atu foi umi, e tele lava avanoa mo le fatufatu. O iinei e aulelei lauulu ei ai le lautele lautele, o lea - lenei ituaiga, e sili ona fiafia i ai tagata talavou, o le e le masani ai i le le faʻalogo i faʻataʻitaʻiga.

E mafai ona e faʻamasani ia oe lava i faʻataʻitaʻiga uma o lau tenisi 'oti tipi auiliili i luga o ata i luga ole upega. E mafai ona e vaʻavaʻai i luga o le initaneti le ata atoa o le fesuisuiai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata o lauulu lauulu laʻau faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga, ma se averesi umi poʻo faʻaletonu lomiga o lenei 'oti.

E pei ona e vaʻai, o le filifiliga i le taimi nei e matua eseese lava, ina ia mafai e soʻo se tagata ona filifili mo ia lava se ulu talafeagai o le laulu, e fua i lona uiga faʻapitoa o foliga, foliga o le ulu, faʻapea foʻi ma le fausaga o le tengkorak.

Teuga tenisi mo tama

Teuga tenisi o se sili filifiliga foi mo tama o soʻo se tausaga. O ia lauulu e le faapitoa faʻatamaitiiti, e lautele mo alii talavou atoa ma tamaloloa matutua. O le mea lelei o le laulu mo tamaiti o lona matua aoga tele ma mafai ai ona e fausiaina le talafeagai faʻamafanafanaga mo lau tama. Uma le au fidgety ma ola i se olaga galue malosi, o le mafuaaga lea e taua ai le ofuina o se puʻupuʻu ma le laei o laʻei tagata, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le ata.

I se faʻaopopoga i le vaega aoga, o le lauulu laʻititi ua i ai foliga sili ona manaia, manaia ma matagofie, pe a fai o lau tama e iai ana lava mea e fiafia i ai i le masani, o se laʻei lauulu e mafai ona avea ma sili filifiliga lelei mo se alii talavou. O le a ia faamamafaina lona aulelei, aganuu ma faaalia lona lagona o sitaili.

O ai e sili mo le tenisi lauulu?

O le faʻamanuiaga sili o se tenisi lauulu 'ulu e fetaui ma toetoe o alii uma. Faʻalagolago i le tino o le ulu ma foliga ile ulu o le laulu, eseʻese eseʻese o loʻo faʻaalia atu e talafeagai mo le tasi poʻo le isi ituaiga o tane. Lenei versatility faia tenisi o le filifiliga sili mo le malosi feusuaʻiga.

O le au matutua matutua i lo latou tulaga muamua, ma talavou e mafai ona ofuina se lauulu. E leai ni tuusaunoaga! E mafai ona e faʻamaonia lea i le ata, e faʻaalia mai ai itu eseese o lauulu mo alii ma tama. E mafai ona e mauaina se ata o le pito i tua, luma ma soʻo se itu vaʻai lea e te manaʻomia e mafaufau ai i lauulu i auiliiliga.

Saunia e galue i luga o se lauulu 'ulu

A o le i amataina pala, e tatau ona e sauni muamua. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e aoina uma ki meafaigaluega ma filifilia se nofoaga.

Mo galuega o le ae manaʻomia:

  • uʻamea sasaʻo ma faʻamalu,
  • o se tagata trimmer, o ia o le masini
  • selu
  • lapoa faata
  • sitaili sooupu (talafeagai mo nisi ituaiga).

O lenei seti e matua lava. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i se beaver po o le faʻamomoe, ona e mafai lea ona faia i se tasi masini, e te manaʻomia ni nozzles eseese mo ia.

Faʻaaoga lou fale faigaluega i luma o le faʻata. O le nofoaga e tatau ona lautele ina ia e lagona le mafanafana.

E le gata i lea, i le taimi e sauniuni ai, e manaʻomia ona filifili mai le ata le filifiliga e te manaʻo ai mo le teuina o lau tenisi, faʻapea foi ma le suʻesuʻeina o le ata faʻapea ma le metotia o le laulu o tama. O le tekonolosi e faigofie ona aʻoaʻo mai le video tutorials mo tagata amataina, o le a fesoasoani lea ia sili atu malamalama i le faʻavae o le galue ma lauulu ma vaʻai se auiliiliga faʻataʻitaʻiga o galuega. Vitio o le a fesoasoani uma amateurs ma novice polofesa e faia muamua laʻasaga i le suʻesuʻeina o tekinolosi o laʻei foliga o tagata.

A uma ona saunia mea uma, e mafai ona e agaʻi atu i le tulaga autu.

Laasaga ma lea laasaga polokalame ma tekonolosi mo lauulu

O le tekonolosi mo le faia o tenisi lauulu e matua faigofie lava. Uma galuega vaevaeina i na o ni nai laasaga masani, mulimuli lea e mafai ona vave maua se lalelei o le lauulu.

Ina ia amata le mea, ave le teʻoti ma faʻataʻitaʻi itu ma le pito i tua o le ulu, faʻaaoga se laupepa pito i lalo pe tipi le laulu i le leai. Matou taunuu i le tuaoi i le va o itu ma luga o le masini.

O le isi laasaga o le tipi ese ia manoa i le pale. Lenei le tatau ona faia i seleulu. Oti lauulu sifi luga o le ulu, a o fuaina le umi o tamatamailima. E tatau ona le itiiti ifo i le 4-5 cm. Afai e te tipiina le masini, ona faʻaaoga lea o le sili atu filifiliga. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i se sikuea, ona ave lea o se afaina 2-3 cm.

I le mea mulimuli, faʻamaumauga uma tuaoi ma seleulu. E mafua mai i le saivaia suiga i tuaoi ma aveese lauulu uma o le a aveese.

Naʻo le mea lena, a manaʻomia e lou lauulu sitaili, faʻaaoga se selu ma le fai faʻamau faʻalelei, e mafai ona:

E tusa lava pe e te leʻi iloa pe o le a se vaʻaiga lauulu i lalo o le tenisi muamua, o se faʻamatalaga manino o le a fesoasoani ia te oe e faia muamua sitepu ma maua ai le iʻuga.

O le tenisi lauulu lauulu o le sili sili lea mo se tagata faaonapo nei!

Ata o lau tenisi lauulu

I lana lomiga masani, na tipi puʻupuʻu lava, ae toʻatele tamaloloa faʻataʻitaʻi, o lea e tele le tele o fesuiaiga i sea laʻei. O le sitaili lava ia e manaia lelei, faʻaalia ma foliga lototetele lava.

O filifiliga i aso nei mo ia lauulu sipela e eseese ma fetaui i soʻo se foliga o le ulu. O le umi, faʻapea foʻi ma le fausaga o lauulu, e le faia foi sona sao, aua e i ai fesuiaiga o lauulu i le uumi, pupuʻu lauulu ma e oʻo foʻi i tagata o loʻo latou te le mafuli curls mafai ona filifili le filifiliga sili mo i latou lava. I tenisi masani, e masani lava ona i ai ni tapuni i luga o le ulu, ae i le pito i tua o le ulu ma malumalu toetoe o se hedgehog. O le mea taua o le i ai o se suiga lemu i le va o uʻumi umi ma pupuu, aua o le malamalama atoa lea o le fulufulu.

A filifilia se lauulu, e tatau ona mafaufau i mea e fiafia i ai ma mea e aliali mai. Ma e ui lava o se lauulu lauulu e fetaui mo tagata uma, o loʻo i ai lava ni mea lilo e mafai ona fesoasoani ia te oe pe a filifilia:

  • A faʻapea e faʻaalia ni mea sese i luga o le ulu, e sili atu le tipiina o se laʻau, o le mea lea o le a fesoasoani e nana ai faʻaletonu ma vaʻaia ai le lauulu o le ulu.
  • I luga o tamalii mimilo, o se sikuea foliga atoatoa, e le gata i lea, e mafai ona avea ma masani poʻo se faʻasologa i aso nei ma se faʻaopoopoga. O se fulufulu faapena o le a fesoasoani faʻaalia vaʻai ou foliga. Ae o lē e ana se foliga umi foliga talafeagai mo se laʻei faʻaata pei o lauulu.
  • Autalavou filifiliga faʻatagaina oe e fai faʻalelei sitaili ma faʻaonapo nei.

Iloa ia tala lelei, e mafai ona faigofie ona faia se filifiliga.

By the way, T-ofa o se sili fofo lelei mo lauulu lau fanau. Itu Paulelei matagofie i tama ma e le manaʻomia se laʻei faʻapitoa.

Vaega o tagata e fusifusia le Tenisi

Potu 'oti tenisi - o se tasi o sili ona lauiloa lauʻeleʻele mo alii o soʻo se matua. O ia e faigofie ma aulelei. Faigofie mo lauulu o soo se ituaiga - uma faigata ma mafiafia, ma manifinifi ma vaivai. Faatasi ai ma eseese uumi, e mafai ona faia uma i luga o curly ma luga straightls.

Leai se sitaili manaʻomia. Na o le fufuluina o lau lauulu ma mago faʻaatura. E ui lava i lea, ina ia avatua le lauulu foliga, e mafai ona siiina ia manoa i le solo poʻo le gel, e maua ai e le ata le sili atu ona faʻatiga. Aulelei tofi styling foi e faigofie.

O lauulu sa i ai se igoa faapena, aua na sau mai se taʻaloga taʻaloga. Na matua lauiloa i tama taʻalo tenisi, ona e leʻi faʻalavelave i le taʻaloga ma i le taimi na foliga fiafia pea.

Faia o tenisi hairstyles: polokalame ma tekinolosi

O le tekonolosi mo le faia o tenisi lauulu tipi e muamua. O nisi tagata aʻoaʻo e faia na oi latou i le fale, ona e naʻo foliga puʻupuʻu uumi taimi uumi. E le faigofie le asiasi atu i le salonone e le aunoa. Faia se lauulu i le fa laasaga:

  • Tipi le pito i tua o le ulu ma se tagata oti. Ina ia mauaina le faʻafaigofie fesuiaiga i le sone o se maopopo faateleina i le umi, faasolosolo suia lemu le auo i luga o le masini mo le umi, agai i luga mai le ua. E tipi le pito i tua o le ulu i le tolu pe fa kuata, faʻalagolago i mea e fiafia iai le tagata o tausia,
  • O manoa i luga o le pale e seti faʻataʻatitia ma tipi tutusa i le ulu tasi le umi (5 cm pe itiiti ifo),
  • Alu i le bangs. Oti tipi ese ma le pale o lou ulu pe tuu ia umi. A faʻapea e puʻupuʻu, e tatau ona e puʻeina mea e le aoga i ni manoa vaivai ma manifinifi,
  • Tulu visi ma se taip e pei o se nape - faifai malie suia nosila mo le umi.

O le sili atu ona poto masani le matai, o le sili atu ona lelei iʻuga. Ae o le fausiaina o se laʻei manaia ma talafeagai - tenisi e mafai ona avea ma matai - pulea e oe lava ia.

Lelei: faigofie o le tipiina ma le ofuina

O lenei faiga lauulu lauulu e tele mea aoga. O le mea lea, ua maua ai ili fou. O se lauulu 'ulu mo tenisi e filifilia mo ni mafuaaga.

  1. Fesuiaiga o sitaili - mai le faatupuina malosi i le matagofie aulelei,
  2. Fesuiaiga o lauulu - o lenei poo lena filifiliga e talafeagai i soo se matua ma mo soo se ituaiga lavalava,
  3. O le tali masani e le faaputuina,
  4. Faia ile lauulu puʻupuʻu,
  5. Leai se tausiga manaʻomia
  6. O le faʻatusa na sili atu ona saʻo ma faʻaalia,
  7. Lautele, aua e alu i ituaiga uma o foliga.

O le filifiliga o lenei faʻataʻitaʻiga mo tamaloloa e mafua mai foʻi i manatu o le tamaoaiga. E faʻafaigofie ona mafai ona faia i le fale. Le taimi nei e le manaʻomia le asiasi i le salon i masina uma.

Faʻamatalaga o taʻaloga lauulu

O le faiga masani a lau tenisi o le “tenisi” o loʻo faʻaalia mai ai e puʻupuʻu le laʻau pipi.

O le mafuaaga lena o le tamaloa foliga matagofie-teuteuina, faʻalelei ma i le taimi lava e masani ai.

O le masani masani o le “tenisi” o se lauulu oti pe a fai o le laulu i le parietal sone e umi atu nai lo le isi.

O le mea lea, i le taimi e tipi ai le lauulu, o le tagata laʻei fulufulu faʻapuʻupuʻu ia manoa i luga o malumalu ma i tua o le ulu sili malosi. Ae i le taimi lava lea e tasi, o le tulafono autu e matauina - eseʻesega i le uumi o lauulu i vaega eseese o le ulu e le tatau ona manino.

Ae o lenei laei manaia laei e mafai ona faia e le masani ai, o le a faʻafiafiaina tane faʻataʻitaʻiina e le natura.

Ona o le mea moni o lenei lauulu 'ulu e mafai ona fesuiaʻiina lava, e fetaui i alii uma. O le papupuni e le o le matua, pe o le ituaiga mata, po o le fausaga o lauulu.

O le tenisi lauulu e matua iloga lava ia e foliga sili atu e oo lava i luga o ulu o tamaloloa ma foliga laititi.

O le a ia faʻamamaina si matau faʻamau nila ia foliga vaʻaia matagofie.

O le tele o fulufulu "tenisi" ua filifilia e faʻavae i luga o mea e latalata atu i le tamaloa lava ia. Ma o le a ia faia se filifiliga, e taulai i lana sitaili o laei ma luga ole ola mataupu faʻavae.

"Tenisi" o le a le fetaui mo naʻo tamaloloa e mananaʻo i lauulu i le laulu uumi.

E tele taimi e faapuʻupu tamaiti. O le tenisi lauulu e fetaui ma manaʻoga uma o le aoga tusi ma e le taofia ai tama mai le gaioi ma olaola.

E le gata i lea, o lenei laʻei lauulu e fiafia i talavou ma tama talavou.

Ae ui i lea, o le vasega masani a lauulu lauulu “tenisi” e le o se filifiliga lelei mo tamaloloa e i ai ni faaletonu o le ulu.

I le tulaga lea, e saʻo a pe a taofi i luga o se lauulu laʻititi le laulu e tasi, poʻo le sili atu tuʻufaʻatasia le "tenisi" oti ma se "laʻau". O lenei hairstyle o le a ufitia uma patupatu.

Afai o le tama e taʻalo lelei, ona mafai lea ona fautuaina o ia e tuu le "tenisi" ma le "sikuea". O lenei filifiliga o le a mafai ai ona e vaʻai vaʻai i foliga, faʻalaʻutele.

E mafai ona fautuaina tagata talavou e mananaʻo e tu matilatila mai le motu o tagata, ile lalelei o latou sitaili e faia le ituaiga talavou mo le “tenisi”.

Ma alii ma foliga umi o le a matua faamalieina i se "tenisi" oti 'oti faʻatasi ai ma se "beaver".

MATAUPU O LE FIAFUA A TENNIS FUA FUA

Potu 'oti tenisi - o se tasi o sili ona lauiloa lauʻeleʻele mo alii o soʻo se matua. O ia e faigofie ma aulelei. Faigofie mo lauulu o soo se ituaiga - uma faigata ma mafiafia, ma manifinifi ma vaivai. Faatasi ai ma eseese uumi, e mafai ona faia uma i luga o curly ma luga straightls.

Leai se sitaili manaʻomia. Na o le fufuluina o lau lauulu ma mago faʻaatura. E ui lava i lea, ina ia avatua le lauulu foliga, e mafai ona siiina ia manoa i le solo poʻo le gel, e maua ai e le ata le sili atu ona faʻatiga. Aulelei tofi styling foi e faigofie.

O lauulu sa i ai se igoa faapena, aua na sau mai se taʻaloga taʻaloga. Na matua lauiloa i tama taʻalo tenisi, ona e leʻi faʻalavelave i le taʻaloga ma i le taimi na foliga fiafia pea.

TENNIS HAIR ITUAIGA MA ISI TULAFONO: UMA MO Fulufulu pupuu

O lauulu tenisi e fusifusia o loʻo matua ese lava mai le mea sa i ai i le taimi o ona foliga mai ma mauaina le lauiloa. E fesuisuiai i auala eseese, faafetai i lea ua mauaina e sili atu ma sili atu tagata fiafia. O ituaiga eseese o le faiga e pei ona taua i lalo:

  • O le hedgehog e aofia ai le tipiina pe tipiina puʻupuʻu malumalu ma se nape. E le gata i lea, i pito i luma ma parietal vaega o le ulu, o manoa e matua uumi ma tutusa le umi. O le umi o sea lauulu e masani ona laʻititi. E leai se mea e sili atu i le 5-6 cm le fasi faʻavae. O se fofo lelei mo tamaloloa ma tagata e ufiufi paʻu o ponaivi,
  • O le sikuea e le o se fesuisuiaiga o le laei lava e tasi. Sa puʻupuʻu lona tamai. O le tulaga uiga ese o fasi uma, i luga o malumalu ma i tua o le ulu, luma ma parietal zones, ua tipi tutusa tutusa,
  • O le lauulu lalagaina o le tane e aofia ai le pupuʻu puʻupuʻu o malumalu ma le pito i tua o le ulu. Faʻafetai i lenei fofo, o se vaega mafolafola ua fausia i le pito i luga o le ulu. Vaʻaia faʻaititia le ulu, fai le ata faigata. Sili atu fetaui ma foliga atamamai
  • Talavou tenisi - o se fulufulu mata tutusa ma le laʻau, ae ua faʻateleina agavaʻa. Whisky o tipi puupuu e mafai pe tafi. I le pito i luga o le ulu, o curls tumau pea umi. Masalo tuu se mea umi. Faataga oe ona maua o se eseese, fatufatuina sitaili.

Ole ofutino o le mitiafu e matua lautele lava. Le avanoa o se lautele fesuisuiai o lona foliga ma sitaili mai masani i fatufatuga mafai ai ona e filifilia le filifiliga sili mo se tamaloa o soʻo se matua ma le ituaiga i laei. Faigofie i le faʻatinoina faia ai o le muamua filifiliga mo uma matai, pe a le mafai e le tagata o tausia le filifili i se lauulu, pe mo le fale ulu fale - amateurs. O le mea taua o le mea lea, aua e te tuua le umi o le umi sili ona umi (vagana le 'ie, pe a fai e fuafua lelei) sili atu i le 5 cm. I lenei filifiliga, e foliga manaia, ae afai e umi le pea, e le sili mama ma e le maluelue (pe a le faʻaalu se taimi a le tamaloa) .

MAUA TUSI FAʻAPITOA MO TENNIS: FAʻAMATALAGA MA TEKONOLOSI

O le tekonolosi mo le faia o tenisi lauulu tipi e muamua. O nisi tagata aʻoaʻo e faia na oi latou i le fale, ona e naʻo foliga puʻupuʻu uumi taimi uumi. E le faigofie le asiasi atu i le salonone e le aunoa. Faia se lauulu i le fa laasaga:

  • Tipi le pito i tua o le ulu ma se tagata oti. Ina ia mauaina le faʻafaigofie fesuiaiga i le sone o se maopopo faateleina i le umi, faasolosolo suia lemu le auo i luga o le masini mo le umi, agai i luga mai le ua. E tipi le pito i tua o le ulu i le tolu pe fa kuata, faʻalagolago i mea e fiafia iai le tagata o tausia,
  • O manoa i luga o le pale e seti faʻataʻatitia ma tipi tutusa i le ulu tasi le umi (5 cm pe itiiti ifo),
  • Alu i le bangs. Oti tipi ese ma le pale o lou ulu pe tuu ia umi. A faʻapea e puʻupuʻu, e tatau ona e puʻeina mea e le aoga i ni manoa vaivai ma manifinifi,
  • Tulu visi ma se taip e pei o se nape - faifai malie suia nosila mo le umi.

O le sili atu ona poto masani le matai, o le sili atu ona lelei iʻuga. Ae o le fausiaina o se laʻei manaia ma talafeagai - tenisi e mafai ona avea ma matai - pulea e oe lava ia.

Tulaga lelei: lauulu ma ofuina e faigofie tele

O lenei faiga lauulu lauulu e tele mea aoga. O le mea lea, ua maua ai ili fou. O se lauulu 'ulu mo tenisi e filifilia mo ni mafuaaga.

  1. Fesuiaiga o sitaili - mai le faatupuina malosi i le matagofie aulelei,
  2. Fesuiaiga o lauulu - o lenei poo lena filifiliga e talafeagai i soo se matua ma mo soo se ituaiga lavalava,
  3. O le tali masani e le faaputuina,
  4. Faia ile lauulu puʻupuʻu,
  5. Leai se tausiga manaʻomia
  6. O le faʻatusa na sili atu ona saʻo ma faʻaalia,
  7. Lautele, aua e alu i ituaiga uma o foliga.

Tele lauiloa o tagata e fiafia i le tenisi 'oti tipi, ma e mafai foi ona e taumafai

O le filifiliga o lenei faʻataʻitaʻiga mo tamaloloa e mafua mai foʻi i manatu o le tamaoaiga. E faʻafaigofie ona mafai ona faia i le fale. Le taimi nei e le manaʻomia le asiasi i le salon i masina uma.

Na faʻafefea ona tupu o lenei laulu?

Pei o le tele o isi aulelei "chips", lauulu tenisi o tagata na amata mai i tagata taʻalo faʻapitoa i lenei taʻaloga. O taamilosaga umi i luga o le malae i lalo o le mafiafia o le la, o le sao ma le faʻaauau pea ona maua mai ai lauulu o tama taʻaalo, tusa lava pe ogatotonu umi, i se foliga mataga.

Peitai, o tamaloloa na le mananao e tipi lauulu puʻupuʻu ma latou faʻafitia ai i latou lava i le fiafia o le foliga vaʻaia i fafo atu o le tauvaga. Ole mea lea, na aliaʻe ai se fetuutuunai - se teuteu lelei o lauulu, ole vaega o lona uiga ole fesuiaʻi mai le puʻupuʻu uumi o le laulu ile malumalu ma nape ile feololo pe umi - ile pale ole ulu.

O le taunuʻuga o le faʻataʻitaʻiga, na faʻafetaia foʻi le toʻatele o le au faʻafiafia o loʻo fai ma sui o tagata soifua, e le fesoʻotaʻi ma taʻaloga feaveaʻi. O lenei laʻei lauulu na amata foʻi ona fiafia i le manuia ma tama. Na lauiloa le lauulu mo le tele o mafuaaga:

  • Faigofie. O le tenisi o tagata tenisi laulu e fetaui i le tele o ituaiga o foliga ma ulu, teuteu o latou e ona, avatu ia i latou se teuteuga ma aulelei foliga tusa lava poʻo le a le matua.
  • Faigofie o foafoaga. O fulufulu e fausiaina e faia i ni nai faigofie sitepu, e oʻo lava i se tagata fou mafai ona faia - ma le faʻamaoni ma le saʻo.
  • Faigofie. E le faalavelave le laulu i le ofuina o pulou eseese - pe o le taumafanafana pulou po o se pulou mafanafana. Ma le isi, ia lava taofia lona tulaga i soo se tulaga.
  • Faigofie o tausi. Mo le laʻei manaia, ua lava mo le tamaloa le fufuluina o lona lauulu ma selu lona lauulu - i le tele o tulaga, o le "tenisi" e le manaʻomia ni gaioiga faʻapitoa i mea teuteu.

Eseese o lau tenisi lauulu

O lenei e leʻo faia le fulufulu tino laʻau "tenisi" masani, aua o loʻo ia te ia fa filifiliga sili:

  1. Faiaiga. O le laugatasi lea o le vaeluaga lauulu i luga o le pale o le ulu ma matua vavaeina wiski ma nape. O le oti o le beaver male uumi teisi e uumi lona ulu, ma avatu le foliga a masculine ma mausali foliga, faʻamamafaina pipi ma auvae.
  2. Faʻataulili. Faapuʻupuʻu vulu lulu - o le laʻititi uumi o le lauulu i luga o le pale ua feteʻenaʻi ma le nape ma malumalu na tisuina toetoe i lalo o le leai. O nisi taimi o le mea sili ona pupula o le fulufulu o le faia lea o se unangated bang, fetuunai ma se gel. O le pupuu lauulu e le ofi i le paʻu, lea e faʻatagaina le pupuni o mea le talafeagai o le ulu ma fetuunai foliga o le ulu.
  3. Fa o se ituaiga. Pe a fatuina lenei ituaiga, o le mea taua o le tutusa tutusa o le umi o le lauulu i luga aʻe o le lauulu atoa o le ulu. O fulufulu tagata taʻitoʻatasi o le a tuʻuina mai ai foliga fiafia o faʻailoga, ala o tane ma le tua o le ulu.
  4. Penoteni. O lenei fusipau e taofi le puʻupuʻu wiski, ae faʻatagaina oe e uumi le lauulu i luga o le pale, lea o le a faʻatuina i se gel i sitaili eseese - selu i tua, tuʻu i loka poʻo "mohawk". O ata le masani ai o le a avatua ai ni manoa faʻaiʻu ma a latou fautuaga.

Faʻafetai i le fesuisuiai, o le tane 'oti tagata tenisi e aoga mo ituaiga uma o foliga, faʻaleleia atili o uiga masani o le foliga o le ulupoo, lauulu malo ma foliga foliga.

Tagata ma faataamilo foliga o le a filifilia se hedgehog, ma o le beaver o le a sili atu talafeagai mo se malosi-Willed foliga oval. O moliga malu ma le ufi o le a faʻatulagaina le faʻasologa o le "talavou tenisi", ae o le foliga faigata, o le a faʻatumauina lelei isi vaega o nei lauulu.

O le "Tenisi" o le a faʻaavanoaina ai le foliga fou ma matagofie le tausiga mo tamaloloa o augatupulaga, ae i le taimi lava e tasi o le a mafai ai e le autalavou ona fesuisuiai le sitaili, aua o le numera o sitaili ma valivali filifiliga mo laina o eseʻese umi e faʻalagolago i na o le mafaufauina o le teine ​​fulufulu ma le taliaina tagata.

Tekinolosi pe faʻafefea ona fai se faʻataʻitaʻitiga lauulu 'oti tenisi

O ituaiga uma o "tenisi" e le faigata ona fatuina - o se lauulu 'ulu e mafai ona faia i le salonona, faʻaaoga le fesoasoani a se fulufulu faʻapolofesa. Ma e mafai ona e tipiina lou lauulu ia oe lava pe a fai e te faʻamau ia te oe lava i se tafi ma tele nozzles.

O le matai i le teine ​​fulufulu na te uuina le seleulu ma le masini tafi. Muamua, o le a ia faʻaaogaina se tui e togafitia ai le wiski, o le vaega i tua o taliga, tua o le ulu - le umi o le lauulu i nei vaega e le tatau ona sili atu i le lima senitimita.

Ma, ma se isi seleulu, o le lolo faʻapipiʻi le laina i luga o le pale i le faasologa - ogatasi le umi, pe a tatau ai, faia se pa.

Ma, pei o le vaega lona tolu, e faʻaalu ese le tuaoi i le va o itu na tipiina ma ua vavaeina o le ulu, ina ia foliga ai o le laulu foliga foliga atoa.

Afai e te manaʻo e fai oe ma se tenisi lauulu lava oe, ona e manaʻomia lea o se masini e iai le seti o namu, se lamatiaga matautia, se faʻapaʻi fagu ma se vai mama ma se selu.

  • Filifili se auvae mo le puʻupuʻu lauulu lauulu ma togafitia i le itu faaletino ma okipital vaega o le ulu. Ui faapitoa i le symmetry o le tuaoi i le va o malumalu ma le pale o le ulu.
  • Suia le au mo se elemene mo se umi umi ma teuteu ma le faaeteete le vaega o parietal ma ia.
  • Fai se fesuisuiai suiga i le va o vaega o lauulu ma eseese uumi, ia mautinoa e tutusa le tuaoi.
  • Faasaʻosaʻo le fuainumera o vai ma le tua o le ulu faʻaaoga se lamatiaga matautia mo faʻalelei sili.
  • Savalivali ia lauulu laulu mai le pulou pulumu ma selu. A uma ona faʻamamaina, o le lauulu o le a avea ma lapoa tele, ma o le lauulu lauulu o le a faia i luga o se amio foliga.

Filifiliga o mea e faʻaulu mo tenisi ma mea teuteu lelei faʻaaogaina mo lenei

O tagata o onapo nei ua le toe matamuli e faʻaaogaina se varnish eseese, iʻa, ma teuteu eseese. O nei mea faigaluega o le a mafai ai ona e suia le ata i le tele o taimi e pei ona manaʻo ai le tagata lava ia, aemaise pe a fai e i ai le saʻo o ituaiga tenisi lauluulu.

Uma gauai atu i le parietal sone - le tasi le mea e sili ona umi le lauulu. Muamua, ulufale i le suesuega "tenisi lauulu" i totonu o le masini suʻesuʻe ma filifili se tasi o filifiliga na faʻaalia i ata.

  • Mousse. E faʻapipiʻi ile lauulu susu, o le a atili ai ona susulu, ma mago - o le a faʻatupuina foliga ma le lapoʻa. Ina ia faia le lauulu 'aina foliga faʻamaoniaina, o le ae manaʻomia ni laititi tupe. I le ao, faatasi ai ma le fesoasoani a se vaega faaopoopo o mousse, e mafai ona suia le lauulu.
  • O le gel e mafai ai ona e faia se malosi sili atu o le filifili, mafai ai lava e tusa lava ma le manifinifi ma le lauulu lauulu. E faʻaopoopo faʻafailele foʻi latou, ma ni isi ituaiga faʻaogaina i UV sulu puipui puipuia mai le ogaoga o le la susulu. Ina ia faia le foliga foliga masani e pei ona mafai, e sili atu le lelei o le faʻatali mo le gel e faʻamago ia lava nai lo le "fesoasoani" i ai ma se fulufulu.
  • Varnish faʻasaʻo se lauulu 'oti ua maeʻa na faia, ae e le o faʻaaogaina i ou lima e pei o se gel, ae sa faasoesa. O le fulufulu maua maua le tele ma e le leiloa foliga i le aso atoa, ae i le taimi lava e tasi foliga foliga masani.

Vitio ma ata o eseʻese filifiliga filifiliga 'oti

Suiina eseese auala ma le tuuina atu otooto i le filo o le "tenisi" lauulu, e mafai e se tamaloa ona faigofie foliga foliga fou, matagofie ma matagofie.

Matou te faʻamoemoe sa aoga lenei tusitusiga ia te oe, matou te faʻafetaia pe a e tufatufa atu i au uo i agafesootai. fesoʻotaʻiga. Manuia lou aso ma vaʻai ia oe vave!

O fea na sau ai?

Mai le igoa e manino lava e foliga mai o le lauulu na sau i fafo atu o le taʻaloga, e pei o le tenisi. O lenei taʻaloga e matua gaioi tele, mamafa, e masani ona faia i taimi vevela i nofoaga matala. O fulufulu laʻititi (poʻo se laititi) o le a matua afaina ai le taʻaloga ma vave maua ai le palapala ma leiloa lo latou matagofie matagofie. O se pulu laei puʻupuʻu i lenei tulaga sa avea ma 'auala e sola ese ai mai le tulaga. O le musumusu pupuʻu ma le tua o le ulu na faʻamalamalamaina ma malulu le ulu, ma o le uumi o lauulu i luga o le pale, e leʻi tupu mai ai se lagona o le ulu ua tafi.

Manaia iloga

Ole vaega iloga iloga lea e ese ai le tenisi mai isi lau pipi pupuʻu ole au loka aloi ile parietal sone ma pupuʻu ile malumalu ma le tua ole ulu. Le fesuiaiga i le va o latou tatau ona lamolemole - o se mea taua tele lea. O se sitepu i le taumatau o le sitepu i le itu tauagavale, ma ua le toe i ai se tenisi, ae o se 'afa pusa.

Ole umi ole laulu ile laulu e le tatau ona sili atu ile 6 cm.

O le tulaga masani mo aso nei e le seleʻulu.

Oti tenisi: 'autafa ma le pito i tua

E mo ai?

O le tali i lenei fesili e matua faigofie lava - i tagata uma ma tagata uma. O iina na maua ai le pito i luga o fetuunaʻiga! Na o le pau lava le mea e ese ai i lenei tulafono o le a leai se mea e manaʻo ai e faʻapipiʻi se laʻau fulufulu poʻo isi faʻailoga tagata e uiga ia te ia.

I le mataupu faavae, a le matua, po o le fausaga lauulu, po o foliga o le ulu, pe faʻa-tino e leai se mea o le a taofia oe mai le filifilia o lenei lauulu.E oo lava ile lauulu lauulu e fetaui lelei ma tenisi. O lea laʻoti le paʻu e le manaʻomia i soʻo se taimi tuai, poʻo le ultramodern, ma o nisi taimi e uiga ese lava.

Lenei e sili atu le motusia le masani sili fofo i tele tulaga!

Mo sina taimi o lona i ai, o tagata lauulu 'oti tenisi ua sosolo i luga ma nisi fesuiaiga (o le a tatou talanoa atili e uiga ia i latou i lalo):

  1. Faiaiga
  2. Le laʻau faʻatau
  3. Autalavou tenisi
  4. Tagata sikuea

O nei meaola uma e atoatoa mo le faasaʻoina o nisi o le le atoatoa o foliga ma foliga o le ulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le beaver e sili mo tamaloloa ma foliga faʻapipiʻi (aveeseina le umi umi ma tuʻuina atu se faʻataʻamilomilo), e mafai e se hedgehog ona nana ai lava le malosi o le ulu, faʻapea foʻi ma nana le sili atu o foliga ma faʻalaʻumiʻai teisi, ma e masani lava ona fetaui tagata uma ma tenisi. sili atu le tele o talavou, talu mai le sitaili e faigata tele, taulimaina, ma nota o nisi talavou spontaneity.

Filifiliga manaia

E masani lava, i le faia o se sitaili manaia, ua lava le galulue ma le tasi le vaega o le laulu, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le paʻu. Afai e puʻupuʻu le itu o le pito, ona mafai lea ona e tuʻuina i luga o le tamai gel ma fulufulua, aʻo le uumi uumi e mafai ona tuʻu i lona itu, ina ia pa'ū i luga o mata ma se lautele lautele. Pe faʻapipiʻi foʻi le pa i se tulaga saʻo e leʻo se filifiliga masani.

O ni mea faʻa soʻona fai e pei o Iroquois poʻo le retro o le Coca mai Presley o le a foliga mai e matua le masani ai ma le lototele.

Tuu lou lauulu i tua ma faʻalelei i le gel - ua maeʻa ona faʻataʻoto le pisinisi. E mafai ona faʻatinoina i aso uma ma faʻaaogaina mo sauniga, feutagaiga ma e oʻo lava i pisinisi 'aiga.

Mo sili atu faʻaalia ma moni mea moni, o se lauulu 'ulu e mafai ona vavaeina vaega pe faʻamamafa. Ma o le lauulu lauulu o le a foliga sili atu le tino, o tagata taʻitoʻatasi o le a matauina i totonu o le ulu o lauulu.

Lauiloa tenisi tekonolosi faatino:

Polokalame tipiina o tenisi

O lenei vitio faʻaalia atoatoa le tekonolosi atoa o lenei lauulu 'ulu ma le fesoasoani a se masini.

Faitau atili e uiga i ituaiga 'oti ulu "tenisi"

Afai o le tagata "e le o ni uo" ma le masani, ona ia fiafia lea i nisi ituaiga o "tenisi" oti oti.

E i ai fa autu eseese, e ui lava atonu e tele atu. Tofotofo i le uumi o lauulu, oe mafai ona maua lau oe lava faʻaaliga e faʻamamafaina tagata taʻitoʻatasi.

Faʻaaogaina le lauulu saʻo e mafai foi ona faʻasaʻo nisi o faʻaletonu foliga.

O se tamaloa o lana filifiliga pa'ū i luga o le lulu pipi e tatau ona iloa o le lauulu i luga o le pale o le a tatau ona tipi puʻupuʻu nai lo le mea masani vasega manaʻomia.

O le mea lea, o se mafolafola vaega o lauulu e maua i le pito i luga o le ulu. O vaega okapitiva ma le tino o le a sili atu ona faʻaeteete i le faʻatulagaina o manoa.

O le "Beaver" o le a apili atu i tamaloloa ma foliga lalelei. Moni, o sea laulu e mafai ona vaʻaia vaʻaia foliga o le ulu.

O le mea lea, mo alii ma le tamaʻi ulu, e tatau ona e mafaufau totoʻa a o leʻi tipi lou lauulu pei o lena.

I latou e i ai le ulu malulu tatau, i le taimi o le oti, galue i le vaega o le laulu, teuteu lelei pito o le lauulu.

Ma o tagata e ofaina paʻu manifinifi ua fautuaina e fausia se lauulu ina ia mafolafola le pito i luga o le ulu.

O lenei ituaiga o taʻaloga lauulu foliga e faʻalauteleina foliga foliga, faia le foliga sili atu le lototele.

Lea talavou e mafai ona faataamilo foliga ma malo le mafai ona 'otiʻoti ma le lototetele o latou lauulu. O le aofaʻi o lauulu i le pito i luga o le a faia vaeluaina foliga.

Afai e te faʻaʻauluina lenei lauulu i se uumi umi, ona tataʻi atu lea o isi tagata i le muaulu o se tagata.

E sili ona fetaui pe a tipi atoa le ulu, ma paʻu mama ia pa'ū i le muaulu i le itu taumatau po o le itu tauagavale. O lenei filifiliga e sili ona matagofie i alii talavou.

O se lauulu 'ulu' tenisi talavou 'e tatau ona fiafia i tamaloloa ma uiga faʻaaloalo.

O lenei filifiliga manatu ai foi o manoa i itu o le ulu e tipi puʻupuʻu ma e toetoe lava a le afaina i le pito i luga. Ae o le lauulu o iai ona lava nuʻu, e pei ona faʻailoa mai e lesona o le fausiaina o lenei lauulu.

O lenei hairstyle e mafai ona teuteuina i le tele o auala. Afai e te aveeseina uma manoa i tua atu, ona e maua lea o le faigata afiafi faiga. Ma afai e te puʻea sina lauulu puʻupuʻu, ona avea lea o laulu o lauulu i aso uma.

O le uiga ese o alii "hairstyle" laulu tutusa ma le "tenisi" o se tamaʻi vaega o lauulu ua faia i le palealii.

I le taimi lava e tasi, o mea faʻalelalolagi e teuteuina i seleulu ina ia mafai ai ona fetaui ai laina tutusa ma tutusa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a "kapeta" e mafai e se tamaloa ona foliga susulu sili atu. O lenei fulufulu lauulu fetaui lelei ma mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se ituaiga foliga. Ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona fausia le tenisi, vaʻai i aʻoaʻoga mo tagata amata.

Auala mo le fausiaina "tenisi" ma sitaili metotia

E mafai ona e faia le tenisi puʻupuʻu lauulu lava ia. Ua lava na o le aʻoaʻoina i ni lesona faʻapitoa, ma o le manaʻoga mo le fesoasoani a se fulufulu agavaa e vave mou ese atu.

Mo le faʻatinoga saʻo o lenei lauulu, e tatau ona e saunia le vai i totonu o le spray gun, razor ma le masini. O le polokalame o le a fesoasoani ia te oe e sili mafaufau lelei i le mea e tatau ona e faia.

O le tekonolosi o le faʻatinoina o "tenisi" e manaʻomia, muamua o le mea e fai le mea e faʻatautaia ai le pito i tua o le ulu ma malumalu. O lauulu i nei nofoaga e tatau ona teuteuina ma se masini, seti se puʻupuʻu pito i luga.

Ma e tatau ona e alu i le parietal sone. I lenei taimi, e tatau ona e tuua le umi o le tusa ma le lima centimita.

E tusa ai ma tulafono, o le itulagi o le pale e tatau ona faʻagaioia agai i luga o le ulu.

O le faʻaiuga mulimuli o le fetuutuunai o loka i luga o malumalu ma le pito i tua o le ulu. Ina ia faia lenei mea, e sili atu le faʻaaoga o le tafi masani. Uma teuina tekonolosi o loʻo faʻaalia auiliili.

Tele alii o le a fiafia i lenei sitaili ona e le manaʻomia e teu. O ia la, ua foliga mai e matua manaia ma manaia.

Ae ui i lea, e le afaina le suia laʻasaga o le laʻititi i le fesoasoani o se gel, i nisi o taimi e faʻatupu ai le laulu.

A talafeagai, e mafai ona filifili ni loka. I lenei tulaga, latou te faʻaauupegaina ma solo e faʻamalosia ai lauulu.

Lenei o le a mafua ai loka e tutu mo se taimi umi i se loka tulaga maualuga.

Ae le i faia lenei mea pe o le teuteuina e ulufale ai i le mea na tupu, oe manaʻomia le faʻataʻitaʻi e ala i le suʻesuʻeina o aʻoaʻoga faʻapitoa i luga ole Initaneti.

Afai e i ai i se tagata le au pu, e mafai ona tuʻuina atu i luma, pe a uma ona ia faʻagaioia i mausse. O lenei faʻapipiʻi o le a tosina maia le mafaufau o le isi itupa.

O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faigofie ona selu e ala ile naʻo le vaʻai i lesona talafeagai i luga ole Initaneti.

Ma o le malosi feusuaʻiga, lea na fausia ai le "sikuea" poʻo le "beaver," e tatau ona maua ni lesona i le fausiaina o le Iroquois. E faia e faaaoga ai le gel ma le faʻamaʻi e faʻamamaʻi ese manoa.

Ituaiga o Tenisi: Faʻamatalaga

E toʻatele tagata e manatu o le tenisi ua na o ni puʻupuʻu laʻititi, ae e matua leʻo lea. E i ai le tele o sitaili filifiliga, a o oe mafai filifili lelei le umi o le lauulu, ma maua se atoa fou lauulu e faʻamamafaina ai le taʻitoʻatasi o le tamaloa ma fetuunai foliga foliga. I le faʻataʻitaʻiga, o latou lauulu faʻapipiʻi vaevaeina i ni ituaiga, e taʻitasi ma e i ai ona lava uiga ma aga.

Foaʻai lauʻeleʻele, poʻo le penumbra

O se vaʻaiga iloga o lenei ituaiga tenisi o loʻo faʻaali tele lauulu laʻititi e foliga tutusa i foliga ma nila o le hedgehog. O le metotia o le lauulu i luga o le malumalu e tipi soʻona puʻupuʻu, ae o pale o le faʻaiʻuga e fai sina umi. O le mafuaaga lena o le fulufulu lauulu faateleina le ulu, faaopoopo se ata o le maskulin. Ua fautuaina e le au faʻaavanoa le faia o ia laulu i tagata e ana le foliga faataamilo, talu ai o le aofaʻi o le a fesoasoani o le a uumi ai le mata. Lauulu sitaili e sili ona fetaui lelei mo teuteu.

O le isi suiga o le hedgehog o le i ai o le faaumiumi pa. O le faamamafa atoa o lenei ituaiga 'oti e tuʻu i le muaulu, i le mea e paʻu ai le uumi uumi. O le vaega totoe o le faaputuga, e tipi pipi. Lelei tele mo tama ma tama.

Lauulu matagofie lalelei lauulu

I lenei laʻei lauulu, o le vaega o parietal ua vavaeina foʻi puʻupuʻu, ma o le pale o le ulu ua avea ma tasi itu mafolafola. Ona tipi ese lea e le matai ni manoa mai le pito i tua o le ulu ma malumalu, ma fai ia atili puʻupuʻu nai lo le tumutumu o le ulu. O lenei fesuisuiai e sili atu foliga lelei i luga o foliga lalelei. Ae peitaʻi, o nei sitaili vaʻaia vaʻaia o le ulu, ma i ai laʻititi ia lapoʻa ulu e sili atu le tuʻua i luga o le beaver.

Autalavou Tenisi Faiva

O lenei filifiliga e mo tagata atamamai fou, tagata e sailia se foliga lelei. O le stylistics o sea lauulu lauulu o se tuʻufaʻatasiga o lauulu umi ile pito i luga ma puʻupuʻu puʻupuʻu ile tua o le ulu ma i itu ile tino. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e teu le loka pito i luga i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuiina o manoa i tua e maua ai le faʻatiga o le mamafa, ma le mama mama selu o le tutusa manoa e fai ai sitaili lelei ma talafeagai mo taimi faʻapitoa. E mafai ona e faia i le sitaili i aso uma, faʻaaogaina le solo e tuʻuina atu i loka se faʻatuatuaga ma le faʻatamala. Lenei filifiliga mauaina sili alofa mo lona lautele.

Filifiliga a Kamupani a Tamaloloa

E tatau ona maitauina vave, e 'eseʻese potopoto lauulu ma le fafine. Lenei ona o le mea moni o le male lomiga lona lava faʻatekinolosi faʻapitoa. E tipiina se vaega laʻititi i le pito i luga o le ulu ma o loka tumau na tipi atili, faʻaopopo, ina ia i ai i le iʻuga uma lauulu e tutusa lava le uumi.

O le tenisi lauulu lauulu e matua lauiloa i tama talavou, o le faʻavasega tama o se sikuea e faapitoa. I le uma, ma se lauulu 'ulu e mafai ona e vaʻaia i taimi uma i se auala fou. E tele ituaiga o kapeti i tane:

  • masani
  • faʻalua
  • faauu pe sosoʻo.

Ole tausiga ole faalua e faʻavae ile umi o lauulu ile pale, ole umi ole a mafai ona oʻo atu ile valu senitimita. Faʻauʻuga aliʻi kapeti faʻaalia uiga o se tele-tulaga aafiaga, pe a le umi o le lauulu eseese ma pei lava o sitepu.

O lenei ituaiga tenisi ua fautuaina mo tamaloloa e fiafia i taʻaloga ma pisinisi pisinisi. Ae e tatau ona maitauina o le faʻailoaina o lenei filifiliga tenisi e tele naua le taimi, e le pei o isi tenisi lauluulu. I se faʻaopopoga, o le lauulu laʻau lena e tatau ona faʻafouina a itiiti mai e tasi i le masina.

O foliga manino o soʻo se tenisi laei e:

  1. Lautele Tenisi e fetaui lelei i tagata uma, ma o le tele o ituaiga o le a faʻatagaina le teuteuina i luga o laulu, lurus, mafiafia ma mafiafia lauulu.
  2. Faigofie. O aliʻi e faʻateʻaina le latou tenisi e le vevela i le taumafanafana, tusa lava pe latou te ofuina se pulou. Ma i le taumalulu, a uma ona aveese le pulou, e le mafai ona fefe mo le foliga mai o laulu laulu, e masani ona teuteu lelei.
  3. Faigofie tausiga. E le manaʻomia le laʻei fulufulu. Ua lava le fufuluina o lou lauulu ma ni nai fasi o le selu e toe foliga atoatoa.
  4. Faigofie teuina o tekinolosi. O se faiga e matua faigata, o se mea moni lava e fai na o oe, e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o tupe i luga o se sitaili poʻo se fulufulu tagata.

Polokalame ma faʻatinoga tekonolosi

E mafai ona e fatuina se tenisi lauulu oe lava ia, ua lava e tapena ai mea faigaluega talafeagai, se faʻata tele lapoʻa ma le moli taumatau. O le lisi o mea faigaluega e aofia ai:

  • fulufulu
  • fana o le fana
  • selu
  • lauulu pipi.

Ina ia faia se sili atu lauulu lauulu, e mafai ona e vaʻavaʻai i le video tutorials o matai e manino faʻamatala pe faʻapefea tipi.

Afai e saunia mea uma, e mafai ona e alu sao i le lauulu lava ia:

  1. I le amataga lava, latou amata amata ona galulue ma lauulu i luga o le occipital eria ma malumalu. Ina ia faia lenei mea, ave se masini ma palu puupuu ma faatasi ai ma le fesoasoani a latou tipiina le lauulu. Matou fuaina le umi o loka, ia le tatau ona i lalo ifo o le lima centimita.
  2. O lenei, i le faʻaogaina o se tafi ua saunia, oe manaʻomia le fetuunai o le wiski ma le tua o le ulu.