Lauiloa

Faʻafefea ona faamaʻamulu lauulu i ofu masaesae?

Faʻafefea ona faamaʻamulu lauulu i ofu masaesae? O lenei fesili e talafeagai tusa lava ma le tele o ituaiga o papatusi, curlers, ma stylers. O nisi taimi o tulaga faʻamalosia oe e faʻaaoga le tuai, faʻamaonia auala.

E ui i le faigofie o le auala, o iʻuga e ofoofogia. Ina ua uma ona aveese totoga, o le ulu e teuteuina i sikaili matala, o le lauulu e avea ma sili ona matagofie. Faʻaopopo le "faʻalilolilo" metotia ma se lagona iloga i le auupega o curl metotia.

Metotia lelei

O le "Tinamatua" metotia e tele itu lelei:

  • le ieie "curlers" aua le faaleagaina le lauulu, talafeagai mo le curling manifinifi, vaivai vaivai,
  • mea talafeagai lelei: fasi manoa o le ie vavae, fusi,
  • taunuuga o le curl mulimuli mo se taimi umi (4-5 itula pe sili atu foi, fuafua i le umi o le sitaili ma le lelei o le laulu),
  • e le masani ai ie curlers ie ona talafeagai mo le fausiaina o curls i teineiti,
  • muamua masini o le a fesoasoani i se tulaga pe a faafuasei eletise mou, le curling uila na taʻe, ua galo ia te oe e ave se curling masini.

Aʻoaʻo faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le Mikozoral treatment shampoo.

E uiga i le puipuia o lauulu o Estelle ile fale, faitau lenei tusitusiga.

Faʻamatalaga auiliili

Faʻafou le taualumaga pe faitau ni faʻamatalaga aoga pe a na e le iloa e uiga i le i ai o le togafiti. I tulaga faanatinati, e mafai lava ona e faia ni uila matagofie ma se fusi (masani ie).

Mea e te manaomia:

Faʻafefea ona faamaʻuluʻulu lauulu ile fale ma ni ieie? Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  • tipi se fusi i le 10-15 cm le umi, fai le gaioiga tutusa i se 'ie (lautele 5-6 cm). O mea e fetaui i soʻo se mea, e le o se mea fou. Mo le fatuina o mea muamua curlers, mo se faʻataʻitaʻiga, o se pepa tuai,
  • fufulu lau lauulu, mago, selu, faaaoga le teuteuina pe faia ile fale-fale. A leai se mea e fai, aua le faʻamamago uʻamea e oʻo i le iʻuga, gagau le laulu susu,
  • vaevaeina manoa i ni sone. Fusi le lauulu ma ni faʻapipiʻi ina ia aua neʻi faʻalavelave pe faʻaputuputu ma se ofu mafanafana,
  • vavae ese se maea vaiti, faasaʻo pito o le lauulu i le ogatotonu o le 'ie po o le fusi i se fusi,
  • matagi lauulu i se fasi ie, e pei o curlers masani,
  • taai le vilivae i le umi manaʻomia, nonoa pito o le fusi (fusi) i se nonoa,
  • ufiufi lou ulu i se sikafu: vevela o le a faʻalauteleina le aafiaga. E le tatau i le sikafu e le mafiafia tele, a le o le isi, o paʻu o le a le mamago lelei,
  • faatali se taimi, tatala le nonoa, aveese ma le faaeteete le ieie "curlers",
  • selu ia curls i ou tamatamailima poʻo se malu malulu. O iai le fulufulu mata i lalo o ou lima? Loka le faʻailoaina o mea.

Aoao uma e uiga i le faʻaaogaina o le sunflower suauu mo lauulu.

O le palet o le amonia-leai ni fulufulu lanu e faʻamatalaina i lenei itulau.

I le http://jvolosy.com/uhod/articles/brovi-hnoj.html faitau e uiga i le faʻamalosia ma le faʻaleagaina o laulu mata i henna.

Fautuaga Aoga

O le tele o togafiti o le a fesoasoani e fausiaina sili curls mai mea le lelei. Mulimuli i fautuaga a fafine sa faʻaogaina lelei laupepa poʻo vela.

Faʻafefea ona faamaʻimau lou lauulu i ofu masaesae? Fautuaga mo se sili atu faʻaiuga:

  • savili ia laina i le po. I le 7-8 itula, o le curls o le ai ai le taimi e mago ai, latou te "puʻeina" lelei, ma o le a tumau mo se taimi umi. O le tapulaa taimi mo le "taualumaga" o 3-4 itula,
  • o le faʻaaogaina o styling مرکبات o le a taofia le curl malosi,
  • afai e te matala lou lauulu i le ao, aua le ufiufi lou ulu i se ie ina ia matala o 'ie e sili atu ona mago,
  • mo se moe po, ia mautinoa e ufiufi lou ulu i se moli malamalama: o le auala lea o le a le paʻu ni pulu, latou te faʻalavelaveina itiiti,
  • a maeʻa nisi o toleniga o le ae faʻaaluina sina taimi o le faʻagaioiga o soʻo se ituaiga lauulu,
  • afai e i ai lou paʻu, malo malo le laei, ia mautinoa e faʻaaoga le busa, mousse, togafiti lelei fale (pia, vai suamalie, laupepa malosi ti),
  • "tina matua" faiga curling maua ai le sili atu taunuuga i loka manifinifi,
  • a vali le lauulu, susu faʻamalosi ia manoa: ma le fesuiaiga o fausaga, o potutusi o uila faʻamalie vave. E fautuaina le faʻanusuina o lanu lanu i varnish pe a uma ona liaʻi ie "curlers",
  • Faigofie fulufulu o se auala lelei e fausiaina ai se faʻataʻamilomilo curl i teineiti laiti. O fasi ie (fusi) e le afaina ai lauulu mananaia, aua le susunuina le paʻu pei ole vevela o lauulu (styler, curling iron). Mo matinee i le vasega faʻataʻitaʻi (aʻoga) loka loka mo le po: i le taeao o le a fiafia lau tama teine ​​alo ma le iuga.

Ole galu ile fale ma le fusi poʻo le ieie ose ala faigofie lea e fai ai se lalelei o laʻau ma curls. Faʻataʻitaʻi, ma o le a e alu i fafo o se mea foliga mai ua leai se faamoemoe. O le leai o se eletise, se le aoga uʻamea curling, se susulu fulufuli susunuina o le a le puipuia oe mai le fausiaina mataina mataʻutia.

Fati - Curl Aoga

Afai tatou te faʻatusatusaina ie masani masani ma fagu ma curlers, ona avea lea o faʻamanuiaga o le muamua o le a le mafaafitia:

  • O lenei metotia e manatu e sili ona agamalu ma saogalemu, aua e faʻamamaʻi ese le vevela togafitiga o lauulu,
  • O le talepe e le tupu ai se faʻaletonu, ma ie afu lemu e mafai ona e alu ma le saogalemu i le moega,
  • O le saʻo faʻatinoina o faʻatonuga o le a faʻatagaina oe e maua ni taunuʻuga sili e leai se mea e sili atu i le faʻataʻitaʻiga salon. E te le tau faʻaaluina se taimi ma tupe i auaunaga a matai. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻapipiʻi ia manoa i le ala, aua mo lenei e te le manaʻomia ni isi masini,
  • Ole avanoa e sili atu lona taua. Oi, se mea, ae o se fasi mea e mafai ona maua i totonu o le kapeti o mea matagofie uma.

Faʻafefea ona fai curlers mai ieie?

O lenei auala o lauulu curling ei ai le tele o tulaga le talitonuina:

  • e le faailoaina le lauulu i aafiaga leaga o le maualuga o le vevela,
  • sitaili sitaili ma le fesoasoani a ieie e le manaʻomia ni asiasiga i fale lalelei, e mafai ona e maua ia i tulaga masani - i le fale,
  • i le taimi o lenei faʻatinoga, o le lauulu e le faʻailoaina i ni aʻafiaga leaga o vailaʻau faʻaaogaina mo le faʻataʻitaʻiga,
  • oe mafai foi matagi manoa e faigata ona taʻi i luga ie ie papillots,
  • E le faʻalavelave le auvae i le moe (e le o mea uma e faia e tagata e fulufulu lauulu e mafai ona taʻu atu lenei mea).

I le faʻamamaina o lou laulu i lenei auala, oe manaʻomia e fai avanoa muamua. E mafai ona faʻaaogaina le papillots ie tele taimi. O lenei sefeina tupe. Talu ai o lenei metotia o lauulu curling e agamalu, e mafai ona faaaogaina e oo lava i tamaitai talavou. O le a moe le pepe matagofie i luga o ia "curlers", ma i le taeao matagofie curls ua mautinoa.

Peitaʻi, e tele ni mea sese i lenei faʻailoaina o metotia:

  • afai e te faʻamalieina faʻasologa e aunoa ma le faʻaaogaina o auala e faʻatutuina ai, e vave ona latou malolo,
  • oi latou e leʻi muaʻi faʻailoaina o latou laulu i lenei auala o le a mafatia i sina mea itiiti i le taimi muamua,
  • e afifiina curls i luga o ie papillots, e sili atu le taimi nai lo pe a fai styling na faia i se curling uʻamea.

Faʻafefea ona fai ni ie mo lauulu?

Ina ia faia ia papillots, e te manaʻomia le seleulu, penivali, pule ma se fasi ie vavae. O le mea autu e mafai ona suia i le kasa, fusiua poʻo lipine. Afai e faʻaaogaina ieie nai lo le curlers, e faia ituaiga avanoa i mea nei:

  1. Saunia se fasi ie. E sili atu le aveina o se pipi lapoa, aua o le tamai mea e ono le lava.
  2. Tusi le ie (na o le pau le auala e maua ai le tutusa o laupepa galuega). O tisiki e tatau ona 5-6 cm le lautele ma 15-20 cm le umi.
  3. Oti le ie i luga o tuaoi fuafuaina.

Faʻafefea ona fai curlers mai ieie ma pepa?

E le tele se taimi e alu ai le gaosia o ia papillots. Faia ma fasi pepa curlers lenei:

  1. O 'ie e tipi i fasi, o le umi o le 10-15 cm, ma o le lautele e 2-3 cm.
  2. Rectangles o loʻo faʻailogaina i luga o se fasi pepa (e tatau ona laʻititi atu nai lo fasi ie). Ona vavae eseina lea.
  3. Tuu le ie i le pito o le pepa ma gagau i luga o le faavae o se toso.

Faʻafefea ona faamaʻimau lou lauulu i ni ieie?

I le amataga o lenei faiga, e tatau ona e saunia le lauulu. Ina ia faia lea, fufulu lou lauulu i le faʻamalama, aua o le curling e faia na o luga o le ulu mama. I le faaopoopo atu i le faleʻulu potu, e tatau ona e mafaufau i fautuaga nei:

  1. A o le i faamaapeina ia nonoa, e tatau ona ufiufi i se fau faʻamaʻi. Mo lenei, mousse po o le busa e talafeagai.
  2. Afai e tele naua le taimi, e manaʻomia le faʻatagaina o lauulu e mago i le natura. Ole le mafai ona faʻaaoga se lauulu e fesoasoani ile lauulu e ola maloloina ai umi.
  3. O ufiufi e fai i ofu masaesae e tatau ona lalagaina ma le faʻaeteete tele, a leai o lo latou fausaga matagofie e mafai ona solia.
  4. A uma ona ave ese le papillot, e le fautuaina e faʻaaoga se selu masani. Le filifiliga sili mo le lalagaina o le a ose mea ulu mo nifo nifo poʻo se lima-nofoaga.
  5. Ole fulufulu ua maeʻa ona mafai ona faʻafetauiina ile varnis.

Faʻafefea ona liliuina lauulu i ofuie - sitepu i le sitepu faʻatonuga

O lenei faiga e faia i luga o susu susu. Afai, a uma ona fufuluina lau lauulu, ua uma ona mago lau lauulu, e tatau ona e faʻamalulu lemu i le vai. E i ai foi isi mea lilo e faʻamalamalamaina ai le ala e faʻamalosi lelei ai lou lauulu i ofu masaesae. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lautele o se papillot e aʻafia ai le tele o se curl: o le mafiafia o le curlers, o le tele foʻi o curls. Le gaioiga lava o le faamaapeina o lauulu i ofuie pei o lenei:

  1. Ua fili le filo ma ua tuu se fasi ie i luga o le pito susu.
  2. Matagi le lauulu i luga o se ie, faasolosolo tu i luga. A latou oʻo i le tulaga manaʻomia (o le curl o le a amata iinei), o le 'ie e fusi i le nonoa. O lenei faiga e faia i loka taʻitasi.
  3. E sili le matagi o lou laulu i le po, o lea o le a tatau ona e moe ma ni ieie i luga o lou ulu.
  4. I le taeao, node uma fusiua ma teuteu lelei le lauulu. Ole mea e le manaʻomia ona selu: e mafai ona e faʻatonutonu latou i ou lima, ma ua sauni le laulu.

Faʻafefea ona faamaʻai lauulu i ofuie ma pepa?

O lenei pemita e tatau ona faia i luga mama mama ma mago. Ae e te le i faʻamauina lou lauulu i ofuie ma pepa, e tatau ona e filifili i le manaʻomia o le tele o curls. O le tele papillots o le a faʻaaogaina mo curling, o le laʻititi o curls o le a i tele. I le averesi, mo lauulu o masani masani, 10 i le 15 fale teu pepa ma ie e manaʻomia.

Ae le i faʻamamaina lau laulu matagofie i ni ieie, ua vaevaeina i ni fasi. O gaioiga nei e pei o lenei:

  1. O pito o loka ua feliʻeai lemu i curlers, ona faasolosolo lemu lea maualuga maualuga atu ma maualuga atu. E mafai ona e faʻaosoina i luga i le aʻa o le lauulu: ona umi lea o curls. Pei o se filifiliga - mimilo le lauulu luga o curlers i le ogatotonu (o lenei tuuina atu lauulu laulu malamalama curls).
  2. Nonoa pito o le ie i le nonoa poo le aufana. Lenei ua tatau ona faia e faʻasaʻo ai le curlers.
  3. Luga pito i luga le lauulu i se faʻamausali mousse poʻo le faʻapaʻu. Alu mo le 6-8 itula, ona afe malie ai lea o ni manoa.

Faʻafefea ona faamaʻauʻau umi i luga o ieie?

Ina ia faia curls i luga o ia lauulu, e tatau ona e saunia sili atu fale-faia ie avanoa. E pei o le loka o lauulu i ofu masaesae e tutusa lava ile loka o loʻo uumi. Ae ui i lea, o loʻo iai ni foliga:

  1. E mafai ona faʻamamaina lou lauulu i itu eseese (pe afai e te afifiina i totonu, oe maua ni lalaga mafolafola, i fafo atu - matagofie foliga).
  2. Aua le mimilo manoa i aʻa lava, aua o le a sili atu faigata ona moe ai o latou.
  3. Nai lo le mea teuteu teuteu sui, e mafai ona e faʻaaogaina pia (latou manaʻomia o le faʻailogaina a o leʻi afifiina fulufulu uumi luga o ieie).
  4. Lulu lauulu e tatau ona susu lelei ao le i faia le taualumaga.

E faʻapefea ona manuʻa lauulu pupuu?

Ma se laʻititi uumi o le lauulu, ua faʻaaogaina curlers e fatu ai se masani "gaosia". O manoa e manifinifi i le taimi e tasi. E manaʻomia le matagi laʻau puʻupuʻu i ofu masaesae agai ile ogatotonu, mimilo latou 90 °. Fusiua ia 'aʻai ia manaʻomia ina ia aua neʻi vaivai pe a fusia. Ma, faʻaaoga le mousse i le fulufulu pe faʻapipiʻi i se fofo faʻapipiʻi ma tuʻua mo le 4-6 itula. A maeʻa ona faʻamutaina lemu ia curls ma faasaʻo i latou i lima lima.

Mea manaʻomia ma mea faigaluega

Ina ia suia le foliga i ni nai itula ma ala i luga o le taeao i laupepa matagofie, e mafai ona e faʻaogaina le auala faʻagaloina na faʻaaogaina e o matou tinamatua ma tina. E pei foi o soʻo se mea e fai faʻafuaseʻi, o le teuteuina o ofu ma faʻamaʻi e aofia ai le mimiloina o le mea faʻataʻutaʻu ma lona faʻauiga mulimuli ane. Ole mea lea, mo le faiga, e tatau ona e muamua saunia mea uma e te manaʻomia.

Pusa fufulu pusa fufulu

Ole curling e tatau ona faia i luga o lauulu mama. O le mea lea, ia mautinoa e saunia lau mea e te fiafia ai ile faʻamalama, balm, mask poʻo le conditioner.

Afai e te manaʻo i le laei fou e tumau mo le umi e mafai ai, faʻaoga se mea teuteu talafeagai mo lau lauulu (gel, foam, mousse, etc.).

E fautuaina le i ai o se selu ma se manifinifi manifinifi, e talafeagai mo oe e te vaʻaia loka mai le aofaʻi atoa.

O le ieie e fai ai le faavae, e faʻapitoa nei ona e matau. E sili le ave o se fasi mea fou ma tipi i fasi. Le sili ona lelei o le faamaapeina maea o le 15 × 5 cm. O le a talafeagai mo oe le nonoaina o ia fasi lavalava na o oe, tusa lava pe e te fou i laʻei ma teu mo le taimi muamua o le a e taumafai e aʻoaʻo lenei metotia afifi.

Sulu ia poʻo se pulou e māmā

Ina ia faʻamalosia atili le laulu, oe o le a manaʻomia e vevela i se laulu fulufulu ua uma ona i ai se mimilo, ma o le pulou po o le pulou o le a fesoasoani e tausia le vevela.

Ole faʻagasologa ole laʻau saʻo i totonu o laei

E ui lava i le mea moni e faapea o tamaitai poto masani mafai ona faimamago latou lava i le 10-15 minute, e sili mo se tagata amata ona faʻaavanoa nisi taimi.

E sili le faia o le faʻatinoga aʻo le i moe. O le a i ai se taimi o le faʻataʻitaʻiga seʻia oʻo i le taeao, ina ia mafai ai ona faʻataʻapeʻapeina foliga, ma mafai ai ona e moe filemu. O lea la, sei tatou vaʻai i lea laasaga ma lea laasaga vaʻaiga i le auala e faʻataʻutaʻu ai lauulu ma ofuvae faasee.

Amataga muamua

Taele ile fufulu ma fufulu lelei lou lauulu. E le manaʻomia ni sauniuniga faʻapipiʻi i le curling on rag curlers, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina au laʻau masani mo le tausiga o lauulu ma e oo lava i le faia o taualumaga aoga e faʻamalosia ai lou lauulu (faitau pe faʻafefea ona faʻamalosia lauulu malulu).

A maeʻa ona fufulu, afifi lou lauulu i le solo ia faigofie ona mago ma saunia ni ieie.

Ole numera o fasi pepa e faʻalagolago i le manaʻo. O le manifinifi o le loka, o le sili atu foi o le malulu ia e maua. A faʻapea o lau sini ia pei o Shakira, ona tipi ese lea o le ie e aunoa ma le faʻasaoina. O sitepu i le sitaili a Jennifer Lopez o le a manaʻomia ai le sili atu le laititi o numera o 'ie.

Ia selu ma le faaeteete lau lauulu ma vavae ese le loka o le manaomia mafiafia. Ave se ieie e tasi ma nonoa le nonoa i le ogatotonu. O le a avea ma faavae o lau "curlers." Tuu se curl i luga o lenei faapona ma amata mimilo malie malie. Mautinoa o lauulu taʻitoʻatasi e le paʻu 'ese mai le soʻotaga. E mafua mai ai i le faʻalavelaveina sitaili pe a fai o vaega o le laulu e tumau saʻo. Manatua, e mafai ona e tutoʻatasi fetuunai le maualuga o le amataga o le curl:

  • mai aʻa - e tatau ona faʻamamaina le fuata latalata i le ulu pe a mafai,
  • fatuina - fatu se uluaʻi laʻau lauulu ma ia lototele e aumai i le ola,
  • na o pito - mimilo mimilo manoa e avatua ia i latou le alofa faʻamafanafana.

Afai o lou lauulu e mafiafia tele, e mafai ona e faʻaaogaina pepa mo le faigofie. Gagau se fasi mafanafana lelei ma afifi pepa i autafa o le nonoa i luga o se ie. Ole a avea atili faigofie mo oe e mimilo lou lauulu, pei o pepa o le a avatua le ofuvae curlers le talafeagai malosi ma le malosi.

Ua maeʻa ona vavaeina se tasi o manoa, nonoa se ie i luga o le nonoa, faasaʻosaʻo ai le curlers.

Taualumaga Taualumaga

A uma loa lou ulu pei o se ie masaesae, e tatau ona e ofuina se pulou mama poʻo se solo solofanua lelei.E mafai na ona faʻataʻamilomilo faapena mo sina taimi pe feula lou ulu. O le mea moni o le a i le siosiomaga mafanafana, o le lauulu o le a pupuni sili atu ma ave le tuuina atu foliga o le curler.

A e fiafia e mimilo i le po, e mafai ona alu e moe taumatau i le pulou.

Lauulu sitaili

I le taeao, aua le faatopetopeina e iloa pe mafai ona fai lau siku pe leai. Tatala lemū malie ma tatala lemu ma tatala le loka. A e manaʻo e faʻataʻapeʻapeina lapisi, ona maeʻa lea o le tatalaina, selu se soʻotaga ma le selu ma nifo lapoʻa pe na o lou lima e tufatufa matagofie le laulu.

Afai na e mulimulitaʻi i la matou faʻatonuga tuʻusa-ma-sitepu, ona tatau lea ona e maua se faaputuga o laʻau matagofie oe mafai ona tuʻu a e te manaʻo ai.

A maeʻa ona fai se lauulu, faʻapipiʻi ia curls i le hairspray. Lenei fesoasoani le styling mulimuli uma aso.

O le lelei o curls luga o ieie

Afai e te leʻi faia se faʻataʻitaʻiga i luga o ofu masaesae, o i lalo nei o faʻamaoniga o mea aoga o lenei auala.

Saogalemu - lou laulu e leʻo aliali i se vevela vevela aafiaga.

Avanoa - e te le manaʻomia le faʻaalu o tupe valea i le asiasi atu i fale salalau ma faʻatautaia le faiga o laʻau. E manaʻomia naʻo sina taimi maua fua ma le onosaʻi.

Siosiomaga faauo - e te le manaʻomia vailaʻau vailaʻau e faʻataunuʻuina le taualumaga.

Faigofie - o le faʻaaogaina o ieie e mafai ai ona e moe filemu ma i le taimi e tasi e maua se laʻei manaia.

Tumauina - e te le manaʻomia le faia o ni ie fou i luma o matagi taʻitasi. E mafai ona e faʻaogaina i latou i le tele o taimi e te manaʻo ai.

Taumafai e faʻataʻutaʻu lau uʻu i luga o ieie ma atonu o lenei auala o sitaili avea ai ma au mea lilo mea faʻaolaina matagofie.

Matou te faamaamuina le lauulu i ofu masaesae

Ma o lea, tatou amata le faʻasologa o le afifiina sauni-faia curlers. Muamua e tatau ona fufulu lou lauulu, pe faʻamama i lauulu folo. Afai e te filifili e naʻo le fufuluina o lau lauulu, ona faʻamago lea faʻamalosi (mimilo i luga o susu susu mafai ona faʻaleagaina ou lauulu lauulu). Sosoo ai, na ona afifi a matou papillot, pei ona matou masani ai. E leai se auala faʻapitoa e fusifusi ai ofu masaesae ile laulu, naʻo le faʻamauina ole manoa e tusa ma le metotia tuai. Ma nonoa pito uumi o le ie ma se nonoa, faʻapea ona faʻasaʻoina le curlers.

Faʻamolemole ia matau o ofu i luga o le lauulu e tatau ona tausia mai le 6 itula, o lea la metotia o le curling e talafeagai mo le po. O le moe i ia mea pupuni e matua faigofie lava, ma e te le o manatuaina foi le mea o i lou ulu. A uma mea uma, latou te liliu mai i latou e sili atu lemu, ma laiti.

Faʻafefea ona liliuina lauulu i luga o ieie ata

O le curlers aveeseina mo se taimi umi, ae o curls liliu mai i le lemu, ma manaia. E le gata i lea, o ieie e le afaina ai le lauulu, ma o lenei auala o curling hair ua manatu e agamalu luga o le lauulu. I se tulaga lautele, ou te manatu lava e sili ona lelei lenei metotia. Na faʻaaogaina e o tatou tina, tina matutua, ma tina-tina matutua, ma e oʻo mai i aso nei, e toʻatele fafine ua faʻamalieina i le iʻuga o le curl. Ae e le o se mea faʻateʻia ai lenei mea, aua o le mea sili ua leva ona faʻataʻitaʻia mo le tele o tausaga!

Le lelei o le talotalo solo i ieie

O le talotalo solo i ofu masaesae o se tulaga masani lea o sitaili. O lenei tekinolosi ua i ai le tele o mea le mafaafitia lelei.

  1. Avanoa o tekinolosi. E leai se mea e manaʻomia ai le faʻatauina o mea taugata ma sapalai. Mea uma e te manaʻomia e fai ni curlers mai ieie e mafai ona maua i soʻo se fale.
  2. Le leai o se vevela gaioiga i luga o le folikel. O le mea lea, o le curling hair on rags e le faʻaleagaina le laulu fausaga.
  3. Le lava o mea le lelei. Na e taumafai e moe ile curlers? O le fiafia o se isi mea! Afai e te faia curls ma le fesoasoani a ieie, e mafai ona e alu ma le saogalemu i le moega, i le taimi lava lea e tasi e te le o lagonaina se faʻaletonu.

Manaia! O le saʻo le faʻaogaina o le ie e pei o le curler o le a faʻatagaina oe e fatuina se laei muamua e le laulaufaiva lelei i le sitaili na faia i totonu o se faleoloa taugata.

Sauni e fai ia “ieie” curls

Ae e te lei amataina le curl curls, e tatau ona e saunia le "mea faigaluega" lava. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia ni mea se lua - seleulu ma fausaga faalenatura, lea e tatau ona tipi i luga o laupepa 1-5 cm lautele ma 10-15 cm le umi. E mafai ona e mimilo le lauulu tuusaʻo i luga o le ie, pe e mafai ona e faʻaogaina se isi laupepa i foliga o pepa (tamaʻi fasi laʻititi 5x5 cm).

Ma e mafai ona e faʻaaogaina ie solo pepe:

Laei nai lo curlers - laasaga i lea laasaga faatonuga

Faʻafefea ona faamaʻamulu lauulu i ofu masaesae? Faaaoga lelei la matou ata tutorial.

Laasaga 1. Fufulu lou lauulu i le faʻamalama, aua o curls e "aveina" naʻo le fufuluina o lauulu. Fa’amago latou i le solo.

Laʻasaga 2. Faʻamama lou lauulu ile selu ma faʻaaoga mousse, gel, pulu poʻo se isi lava mea. I maʻi ogaoga, matou te faaaogaina togafiti a le atunuʻu - pia, vai suamalie poʻo laulaʻau lauti.

Laasaga 3. Matou te vaevaeina le lauulu i ni mafiafia mafolafola.

Laʻasaga 4. Matou te faʻasaʻo le pito ole filo i le ogatotonu o le patch ma milo i le maualuga e manaʻomia.

Laasaga 5. Nonoa se ie i luga o le faapona.

Laasaga 6. Matou te faʻamamaina le ulu atoa i lenei auala.

Laasaga 7. Matou te ufiufi o matou ulu i se sikafu poʻo se solo - o se siosiomaga mafanafana o le a faʻateleina le aʻafia.

Laasaga 8. O loʻo matou faʻatali mo le le itiiti ifo 4-5 itula. O loʻo fautuaina e faʻamamalu le laulu ile po, o le sili lea ona faʻamaonia mo se lalelei o sitaili.

Laasaga 9. Tatala ma le faaeteete nonoa i ieie ma tatala lemu ia nonoa.

Laasaga 10. Vavaeʻese tuluʻiga o loʻo i ou tamatamailima.

Laasaga 11. Mo le faʻatuatuaina, vali faʻapipiʻi ma varnish.

Mo nisi teineiti, o lenei faiga e ono foliga faigata tele ma umi. Ae, i le faia o ni nai taimi, oe o le a feagai ma vave ma deftly.

O le isi auala malie:

O le mea moni, o le pisinisi faʻaonapo nei matagofie faʻaosofia ofoina tele tele o ituaiga eseese curlers, uʻamea ma pine, ae leai se tasi o nei masini e faigofie e pei o lelei tuai tuai.

O le a le mea e manaʻomia ina ia faʻaape ai lou laulu i ofu masaesae

E toatele tagata tuufesili pe faʻafefea ona mimiti lauulu i ofu masaesae? O le a le mea e manaʻomia mo lenei? E te manaʻomia naʻo se ie faigofie poʻo se fusi ua masani, seleulu ma selu. Afai e le manuʻa lelei le laulu, e mafai ona e faʻaogaina mea teuteu ina ia mafai ona sili atu uila curl ma tausia o latou foliga umi. A o leʻi afifi ni manoa i ofu masaesae, fufulu lau lauulu lelei ile faʻamalama ma fufulu lelei. E fautuaina e faʻaaoga le conditioner ina ia usitai le laulu. Ona faʻamamago faʻamago lea i se solo ma tuu e faʻamago seia oʻo i le taimi e mago ai.

O le lelei o le uuina lauulu i luga o ieie

Na o mai nai o matou tinamatua ma le auala e mimilo ai o latou laulu i ieie, aua i na aso sa mananao uma tagata e aulelei ma lalelei. Ma o aso nei, o le mea e leaga ai, o lenei filifiliga e toetoe lava a faʻagaloina. Ae e leai se aoga, aua o lenei ituaiga curl e tele mea aoga, e pei o:

- saogalemu mo le lauulu, aua o mea leaga e le afaina ai, pei o faʻailoga,

- le lauulu e le malepe,

- o le metotia e le mafua ai le faalavelave i le taimi moe,

- o lavalava e le manaʻomia ni tau,

- o le faʻaiuga e le itoa i le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Faapefea ona fai

E faʻafefea la ona faʻamamaina lou laulu i ofu masaesae? Naʻo le fai o le ie vavae, tipi i ni tamaʻi fasi pe tusa o le 6 senitimita lautele. Afifio le lauulu ile ogatotonu ole fulu i le umi e te manaʻomia ma nonoa i le tasi sooga. E mafai ona e nonoa se sikafu i luga o lou ulu mo se sili atu faʻalelei, ma ia faʻapea foʻi a o le taimi e moe ai latou te le tatalaina, ma latou le faʻalavelave i le moe. Tusa lava pe oʻo i lalo o le sikafu, o le vevela e teuina, lea o le a saofagā i se lelei sili atu. Faʻafefea ona faʻaʻalu lou lauulu i ofu masaesae ina ia maua ni matagofie matagofie laʻau? Lenei sili ona faia i le po. Ma moe ai ma ieie seia oʻo i le taeao.

Afai e te le manaʻo e momoe ma latou pe leai foi sou taimi, ia e manatua - o ieie e tatau ona teuina mo le itiiti ifo ile 3-4 itula. A leai, o le lauulu o le a le mimilo pe faʻataʻutaʻu, ae matua vaivai lava, ma ona e manaʻomia lea e le gata e faia se laei fou, ae ia toe teuteuina le tuai. Afai oe tu ai mo le 4 itula, ona tusa lea o le taimi lava lea e tasi o le a taofia ai e aunoa ma le milo. Mo le sili atu le tumau faʻaiuga ma le saogalemu o le lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina ni laʻei fulufulu mea e pei o le varnish, mousse, solo ma le ausa. E leʻi maua e o tatou tuaa ni ituaiga faʻaputuga ma faʻaaogaina ai le vai ma le suka poʻo le pia.

Faʻaali pe faʻafefea ona liligi lou lauulu i ieie, ata faʻasalalau i lalo.

Faʻafefea ona aveese 'ieie

Faʻafefea ona faʻataʻamilo lou lauulu i ofu masaesae ina ia faigofie ma faigofie e aveʻesea ia, e aunoa ma le faʻaleagaina o paʻau? Oe manaʻomia le matagi lemu, tutusa ma i le tasi itu. Ma fana - le ala tutusa. O le mea taua o le aua le mimilo, ina ia aua neʻi faapopoleina lou lauulu. O le taimi lava, pe a uma ona ave ese le ieie, e tatau ona lalagaina le curl i le varnish, o le tutusa e tatau ona faia i isi mea o totoe.

O le a le umi e alu ile savili ole lauulu i ofu masaesae

O le liliuina o lauulu i lenei auala e ono foliga umi ma sili ona faigata faiga, ae e leai. Afai e te faia i nisi taimi ni faiga faʻapitoa, ona e mafai lea ona maua le tautau o lea ona fai lea o se fulufulu vave vave. I mea uma, o o matou tinamatua e masani ona paʻu o latou lauulu i ieie. Toetoe o tagata uma ei ai ata o ia lauulu i totonu o le aiga faʻamaumauga. Tele fafine o loʻo faʻaogaina lenei metotia o curling o latou lauulu fai mai o lenei metotia leai se taimi sili atu nai lo curling ma curler.

Ieie o fesoasoani i taimi uma

I se faʻaopopoga i mea uma o loʻo i luga, o lenei metotia o le a fesoasoani lava e oʻo lava i le tulaga sili ona leai se faamoemoe, pe a leai se eletise poʻo se avanoa e te alu ai i le teine ​​fulufulu, ma o loʻo e manaʻomia vave le faia o se laʻei lauulu. Fulufulu - le filifiliga sili ona talafeagai ma le taua, tusa lava poʻo le a le mea e tupu. I soo se tulaga e leai se faamoemoe e te ono maua ai oe, aua e te faʻanoanoa, ia manatua o se mea faʻapitoa o le a fesoasoani pea ia te oe i le faia o se lalelei lauulu. E mafai lava ona e tuuina se fasi pepa i luga o se ieie pe a i ai le fefe o le a fusifusi le lauulu ma o le a saeia pe a aveese.

Neu vaivai curls ua leva ona tuuina atu i le foliga foliga fafine agamalu ma masani. O tagata pasese e masani ona ataata ma tilotilo atu i se teine ​​ua pasi ma le ea lalelei ea. Ma e ui lava o le taimi lelei o le talotalo solo i ofu masaesae ua leva ona i ai, ae o nisi taimi o loʻo iai pea se manaʻo e te fia alu i le taimi tuanaʻi ma togafitia oe i se mea e le masani ai. Ma o le leaga o le ulaula curls o le a maua ai le lagona.

O le mea moni, nei aso ua ofoina mai ia i tatou le tele o auala eseese e fatu ai curls. Eseese curlers, curling uons ma isi mea faigaluega mo sili faaleleia. Ae aua nei galo e uiga i le lelei ofu tuai tuai o le a fesoasoani i taimi uma fesoasoani ma o le a le faʻaleagaina lou lauulu. O le iʻuga o le a faʻafiafiaina ma le faʻateia ai oe, aua o le faʻataunuʻuina o curls o le a le matua ese mai ia i latou na faia i masani masani curlers ma curling uons. Le mea taua - ia faʻaaogaina pea tupe mo mea faʻaopoopo, ona avea ai lea o oe ma tagata e sili ona lalelei.

O mea le lelei i lenei metotia o curling

  • Atonu o le taimi muamua afifi e foliga faigata ma e te manaʻomia le fesoasoani e tutusa tufatufa ma le lulu lau lauulu seia faʻatumuina lou lima.
  • E leai se tasi e sao mai lipine i aʻa! Oe manaʻomia le faʻaeteete tele pe a afifi i papillots.
  • I le faʻamamaina o le lauulu i ofu masaesae, o le a tele atu le taimi nai lo le fausiaina o curls i le curling iron po styler. E tusa la ma le 4-5 itula le umi atoa.

A leai, o lenei curling auala e leai ni faʻaletonu ma o le iʻuga e le maualalo ifo i faʻataʻitaʻiga masani curlers poʻo mea vevela.

Vala o le fatuina o lauulu

Ona o le mea moni o lenei curling metotia e matua saogalemu, e talafeagai mo soʻo se ituaiga o laulu ma toetoe lava soʻo se umi. O le auala pito sili ona faigofie e te lalagaina ai lauulu ile faʻaaogaina o ia mea i tagata e umi ona lauulu, ae afai e te taumafai, e mafai lava ona e faʻataʻuina se sikuea. E moni, o le uumi o le a aʻafia ai le tele o le curls, ae e oʻo laʻititi lauulu o le a mauaina le tele ma le matagofie.

Laasaga ma lea laasaga curling faatonuga

Ae le i faamaapeina, e tatau ona e faia ni papillots:

Ave ni ie vavae ma seleulu, tipi ie fasi ie tusa ma le 10-15 centimita le umi ma pe a ma le 5 centimita lautele.

Ole fua ole fasi pepa e faʻalagolago ile umi ma le mafiafia, faʻapea foi ile iuga e manaʻomia: ia faia ni laʻititi laiti i luga o ofu masaesae, ua lava lelei lipine peʻa, afai e te manaʻo e maua ni curls tetele, faʻaaoga lautele lautele ma mafiafia pepa.

A leai sau mea e fai ma ie mo le solo, e mafai ona e faʻaaogaina lipine, kasa, fusiʻe, e oʻo lava i solosolo masani.

Ae e te leʻi uuina lou lauulu i luga o se ieie, e taua ona saunia lelei. Fufulu lau lauulu ma faʻamago le lauulu i se solo - e tatau ona tumau lemu susu. Ia vaʻai ma le faʻaeteete ma tuʻufaʻatasi ia manoa, faʻaaoga soʻo se mea e fai ma fusi ia latou.

E tatau ona manuʻa lapopo i lauulu laʻititi susu - pe a fai ua solo mago le lauulu, faʻaaoga se fagu fagu e susu ai le loka manaʻo.

  • Vaevae le lauulu i ni manoa. O le manifinifi o le manoa, e sili foi le mimiti.
  • Taofi le pito o le filo i le ogatotonu o le papillot ma amata lote lau lauulu seia e taunuu i le maualuga manaomia. Lenei filifiliga o curling faigofie mafai ai ona e faia se galu mai i aʻa lava pe ufiufi lou lauulu mai le ogatotonu pe na o lalo ifo.
  • A milo filo, toso pito o le 'ie i se nonoa e fai le faaseʻe. O fulufulu lautele e faigofie ona tatala, o lea e sauni ai e 'oti papillos manifinifi i le taeao.

  • I lenei auala, matagi atoa le laulu, ona ufiufi lea o lou ulu i se sikafu poʻo se solo. Lenei o le a taofia le tatalaina o le faasee pe afai e te faia se perm i le po, ma faʻateleina ai foi le aafiaga.
  • Ina ia maua le sili ona taugofie curls, e tatau ona faʻatali e le itiiti ifo ile 5 itula. O le mea lea, e sili atu le lalagaina o lou laulu i le po: a o e moe filemu, o le laulu lauulu o le a faia i le foliga manaʻomia.
  • A maeʻa le taimi curl, alu ese ma le faaeteete matala ie papillots. Aua le faʻataʻalise ma faʻamama galugofie ina ia aua nei fenumiai ma gagau eseʻiviʻi.
  • Lulu lou lauulu i ou tamatamailima e foa i ai le foliga manaʻo, tuʻipepa, faʻalelei ma varnish. Oe filifiliga, e mafai ona e teuteuina i mea e maua.

Se ulugalii o curling tips

  • Afai e te manaʻo i se faʻataʻitaʻiga masani, faʻaoga fasi pepa e ese le lautele i le taimi e tasi.
  • O fulufulu e lalaga i se fulufulu na te faʻatumauina lona foliga pe tusa o le ae faʻatali mo le taimi ae e te leʻi tatalaina. Mo le maualuga aʻafiaga, e fautuaina le matagi i laina i le afiafi, ma fai le lauulu i le taeao.
  • Curls umi mulimuli pe a fai e faʻaaogaina ni sooupu.

E te manao ia maua ni lapopoa tetele? Ma e te manaʻomia le le gata o se ie, ae o ni laupepa laiti o le pepa (masani ofisa pepa mo le Xerox A4 tulaga talafeagai). Oti le laupepa i lautele lautele (e uiga i le 8 cm) - o le tele o le lumanaʻi curl faalagolago i le lautele.

Ona fuli mai lea o le mea e tupu i totonu o pusa, ma afifi i latou i fasi ie o le talafeagai. O le iʻuga, o le ae mauaina se laupepa sili atu ona faʻapipiʻi, pei lava o tagata masani curlers. Fausia se curl i le tutusa auala e pei o oe masani masani ieie e aunoa ma pepa.

O le curling hair on rags o se faʻamaoniga sili lea e le manaʻomia ni fale faʻatau ma mea faigaluega faʻapitoa e manaʻomia mo le lalelei o le laulu, e lava le onosaʻi ma le manaʻo e aulelei. A faʻataʻitaʻi, ona mafai lea ona e faʻataʻavaleina tusa lava pe a leai se eletise ma se uʻamea.