Talotalo

Lulu lauulu galu

Perm prosedur faʻatagaina oe e maua le sili ona tetee atu curls ma curls, ae e le sefe mo le tulaga o le lauulu.

Ina ia faʻaititia ai ni lamatiaga, e taua le filifilia naʻo le maualuga maualuga ma sili ona faʻatuatuaina fofo.

I le aso 8 o Oketopa, 1908, na iloa ai e Karl Ludwig Nessler le miti a le tele o fafine e uiga i lauulu migimigi.

Na muamua faia e le fulufulu le vailaau uila. I aso nei, o le avea o ufiufi e leʻo le talafeagai nai lo le tele o tausaga ua mavae

Fulufulu lauulu ulu

Uma sauniuniga sauniuniga fuafuaina mo se vailaau galu o lauulu, tatau ona faʻamalieina ni manaʻoga taua:

  1. e tuʻuina atu faʻaauau pea ma umi se taimi faʻasao o curls - mo le itiiti ifo i le tolu masina.
  2. Aua le afaina le natura masani o lauulu.
  3. O loʻo i ai i totonu lona tuʻufaʻatasiga vailaʻau faʻapitoa ua fuafuaina ina ia mautinoa le susu lelei ma le faʻapipiʻiina o uaea.
  4. Ia i ai sina manogi o le manogi ma aua le faʻalavelave i se tala teteʻe.
  5. E fufulu gofie.

O le maualuga o lona aoga, o le malosi sili atu i luga o le tulaga o le fulufulu fausaga, ma, o lea, i se tele sili fesoasoani i le faʻaumatiaga o keratin.

Faʻalagolago i lona faʻavae ma le natura o le aʻafiaga i le lauulu, vaʻaia ia ituaiga o vavaeʻese mo se vailaau lulu o lauulu:

  • alkaline tumau
  • masima paleni tumau
  • vaivai alkaline tumau
  • gel-pei oloa
  • foamy tumau.

Mo le lisi o ituaiga taʻitasi faailogaina e la latou uiga taʻitoʻatasi, lelei ma mea le lelei.

E lelei ma leaga o ituaiga eseese o vailaʻau

Alkaline tumau o se filifiliga masani o lona uiga mo se vailaau faʻaalu o curls o soʻo se ituaiga. O lona faʻavae o le thioglycolic acid. Fuafua i le aofaʻi o le amonia, o le pH o ia fesuiaiga e mafai ona eseese mai 8.5 i le 9.5.

Alkaline tumau apalai i matua maloloina tino. O le aoga sili o lenei tuʻufaʻatasiga o faia o ofu elenie le faʻamamaina o latou foliga vaʻaia i se taimi umi.

Ae ui i lea, o fualaau oona ei ai le tele o tulaga le taua:

  1. leaga manogi ma le le lelei e mafua mai i vailaʻau e pei o hydrogen sulfide ma mercaptan.
  2. Aʻafiaga faʻaletonu ile fausaga o lauulu - faʻamalosiina ma faʻavaivaia ai.

Acid Paleni Tumau faavae i luga o glyceryl monothioglycolate. E amata lava ona latou gaoioi pe a maeʻa ona palu faatasi ma le tagata faʻagaioiga - o se faʻaiuga o lenei mea, o se vailaʻau malosi e tupu lea e amata ai ona faʻasaʻolotoina le tele o le vevela ma le faʻaoga o le vevela e oʻo i le tusa ma le 40 tikeri ma, o lea, o le curling faagasologa e matua televave.

Faatasi ai ma mea taua e maua i lenei ituaiga o tuʻufaʻatasiga, e tatau ona maitauina:

  • tulaga o le pH, i le latalata i le masani e mafai ai - mai le 5 i le 7,
  • malie ma sili atu le agamalu gaioiga pe a faʻatusa i alkaline filifiliga,
  • le mafai faʻaaogaina mo le vaivai ma le masani ona valiina lauulu,
  • maua o se taunuuga matagofie ma tumau.

O le faaletonu ole acid-متوازن tumau o le lemu gaioiga, ona o le ala o le taualumaga umi se taimi.

Salu alkaline tumaufaʻavae i luga ole amino acids, o loʻo i lalo mea lelei:

  1. o le leai o se manogi leaga o le manogi ma afaina ai le manava o le tino,
  2. malu ma agamalu aafiaga
  3. le uiga masani.

O le tulaga le lelei o lenei ituaiga e aofia ai le maualalo o le tetee o le faʻaiuga, faʻapea ai ma le i ai o le mea e tupu ai le aʻafia i le i ai o le faʻalilolilo o tagata i vaega.

Tumau gel sooupu, E faʻaaogaina tele i faʻafitauli e manaʻomia e matagofie ai le faʻamalu o aʻa.

O le lelei o lenei ituaiga o curling auala aofia ai:

  • sili atu le aoga - naʻo le faʻasusuina o le manaʻomia o le oloa mai le paipa ma tufatufaina tutusa i luga o le fulufulu ma se pulumu.
  • Faʻaaoga selu ae le o pulu moli e fausia ai faʻapipiʻi o foliga manaʻo.
  • Le leai o ni mea malosi i le tuufaatasiga.

E le maua ni faʻaletonu i lenei mea faigaluega.

O togafitiga sili mo le faʻagaioiga

Tele lauiloa gaosi ofo atu maualuga-lelei permse mafai ona faʻaogaina faʻamalosi e le gata i fale faʻataʻaloʻoto faʻataʻotoʻilagi ma le fale. Mafaufau o fea o mea e sili ona fiafia iai.

    Solomuli tuʻufaʻatasiga Exothermic galuana perm mai le lauiloa Amerika gaosi oloa Paul Mitchell auai i le vaega o exothermic sui.

E faʻavae i luga o mea na maua mai i le amino acids e le afaina ai le laulu fausaga.

O lenei oloa e talafeagai mo lauulu masani ituaiga, malosi ma maloloina e le natura. Ona o le le lava o le amonia, e oʻo foʻi i tagata e ona le laulu ma paʻu e mafai ona faʻaaogaina lea fofo le puipuia. O se faʻaiuga o lona aoga, curls avea pupula ma taofi o latou lanu masani. Ua ofo mai e le kamupani Italia Nouvelle le faasologa o kulimi Volumizing suia mo le perming lauulu o ituaiga 'eseʻese - masani, faigata, faʻaleagaina ma vali.

Nouvelle lauulu curlers o loʻo faʻaalia i lo latou paʻu vaivai lauulu ma malamalama talosaga, lea e mafai ona faʻatusatusa i le "biowaving" ona o le soʻona faʻatonuina sui.

O se e faʻasāina meaʻai e tuʻuina atu i kulimi. Ole faʻaogaina o nei oloa e maua ai foliga matagofie ma tumau. Tagata o loʻo valiina ma vali lona lauulu e fautuaina e faʻaaoga le kulimi. Londawave s mai i le Siamani igoa Londa Professional.

O le oloa o le a faʻaeteete lelei ma lelei le tausia lelei o laina. O le Aqua Care complex ma mea masani masani e puipuia ai lauulu i le umi atoa, e le faia ia sili atu le mamafa, ae ia faʻaʻofuina, susulu ma susulu.

O ona foliga autu o le i ai o betaine ma le Lift-up formula, faʻafetai i le a le lalelei faʻaalu o curls tumau ai i le valu vaiaso. O le italia Italia e lelei tele meatotino. Farmavita le pemitafuafuaina mo umi taimi curling.

Ose mea aoga malosi mo tumau curls, lea e mafai ai ona e maua ni uʻamea eliina, faʻasao foliga ma le tele o lauulu mo se taimi umi e aunoa ma le faʻaleagaina o le lauulu fausaga.

I ai o se manogi manogi fugalaʻau, o lenei mea faigaluega e le afaina ai le fausaga o curls, ae, i se isi itu, avea i latou faʻamalosia ma maua ai le malosi. Maualuga Rusia uiga lelei Concept Bio Curl Former Style aofia cysteamine i lona tuʻufaʻatasiga, ona o lea e le gata o le teteʻe atu o curls ua tuʻuina atu, ae o lo latou agalelei foʻi lemu.

O loʻo i ai le meaola o le allantoin ma le keratin, e faʻamamaina ai lauulu, faʻamama le ulu ma toe faʻalelei le fausaga o lauulu.

O le aafiaga o curling umi mo 3-6 vaiaso.

E le maua i lenei oloa le afaina o le thioglecolic acid.

Pe a filifilia le filifiliga sili mo oe lava, e tatau ona e mafaufau i le ituaiga ma uiga o lou lauulu.

Perm tekonolosi.

Faaiuga

Fulufulu lauulu ulu i ai se fatuga vaivai ma aua le faʻaleagaina o latou fausaga. O le tele o mea gaosi oloa e faʻaalia foliga lelei o tamaitai uma mafai ona faʻaoga e oʻo lava i le fale. Filifili le sili filifiliga ma faʻatosina ma flirty curls!

Faʻaonapo nei ituaiga o perming hair

I nai tausaga ua tuanaʻi, tele fou fou tekonolosi ma fatufatuga ua aliali mai, faatasi ai ma le fesoasoani e mafai ai ona faia ni lalelei tetele curls po o tamai curls mo ni nai masina. O ituaiga uma ituaiga curls lea e ofoina atu i salons i aso nei e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua - classic ma light (agamalu).

Le aoga sili o le curling ma le faʻaaogaina o le vaivai vaega o le tapenaga faʻaaoga le afaina ai le lauulu. Latou faʻatagaina oe e faia ni curls o foliga eseese ma lapopoa, tuʻuina atu se auga malie ma e aunoa ma le faʻaumatia o le fausaga o lauulu. Ae i le taimi lava lea e tasi, o nei onapo nei kemisi mo lauulu e iai sona taua - o se taimi puʻupuʻu. A maeʻa se moli uila, o le curls taofi i luga o le averesi 2-3 masina.

E ui i foliga vaʻaia o tapenapenaga tapenaga, classical chemistry e leʻi leiloa lona aoga. Ole talotalo ma le faʻaaogaina ole vailaʻau malosi e sili ona lauiloa ona o le aoga umi. Curls taofia lo latou foliga mo 6 masina, o le sili aoga lea o lenei kemisi.

Ae talu ai o vailaʻau o loʻo iai le amonia ma isi vailaʻau malosi e faʻaogaina e fausia ai curls, e iai le aʻafiaga o ni aʻafiaga. O vailaʻau malosi e faʻaleagaina ai le tino o le laulu. Ona o lenei, o le lauulu lauulu ina ua uma ona fufuluina le foliga foliga leai ola, o le lauulu avea malulu, le palapala ma ua manifinifi. O le mea lea, pe a uma na taualumaga, e matua tatau lava ona mulimuli i tulafono uma o le tausiga ma faia restorative hair masks.

Acid kemisi

O se tasi lea o metotia lauiloa mo le fausiaina o uʻu. Ole aano o lenei auala ole faʻaaogaina o vailaʻau e faʻavae ile vailaau e taua ole glyceryl monothioglycolate. O vailaʻau malosi ua ulufale i le lauulu, suia lona fausaga. O le faʻaopopoga taua e le mafai ona faʻaleagaina ai vaega ole gaioiga. O lenei faaitiitia ai le leaga faia e mafua ai lauulu. E le fulafula le lauulu, e faʻatagaina ai oe i matagi maʻamaʻai.

E faʻatupuina faʻailoga malosi e ala i le faʻalauteleina o le vevela o le la. O le faʻaopopopoina faʻaopoopoga o loʻo iai foʻi se leaga i vaega o le paʻu. O le mea lea, lenei ituaiga o kemisi e le mafai faʻaigoaina afaina. Ona o le faʻamago aafiaga, o nei vailaʻau e le mafai ona faʻaaogaina mo le manifinifi laulu mago. O sea curl na o mea e mafai ona faia i tagata e malolosi ma soifua maloloina lauulu.

Alkaline galu

Alkaline tumau ua faʻaaogaina e fausia ai curls mo se taimi umi. Ae o vailaʻau agamalu vaivai e leʻi suia lenei ituaiga kemisi. O lenei talotalo e maua ai se le tumau le aoga nai lo le faʻamamaina. Ae e talafeagai mo lauulu mago. O lenei foʻi ituaiga vailaʻau o le fofo e foʻia ai le faʻafitauli o mata ulavale. O se taunuuga, e mafai e fausiaina eli ma natura curls.

Mo lenei pemita, o vailaʻau o loʻo faaaoga i le mea e sili ona malosi e gaosia o le ammonium thioglycolate. A maeʻa ona faʻaaoga i luga o laina, o le tuʻuga e faʻaalia ai se puipuiga o laʻau. Ona o lenei mea, e le gata o se suiga e mafai, ae o le solia foi o le fausaga o lauulu. E i ai le aʻafia o le ofa, faʻamago, vavaeʻese, ma se galuega fulupulu.

Afai e te filifilia i le va o le acid ma alkaline chemistry, ia e iloa o vailaʻau oʻona e galue gofie.

Fomai vailaʻau faasolo

O sea perma faaonapo nei e talafeagai foi mo lauulu vaivai, talu ai e leai se afaina ai. O sauniuniga faʻaaogaina o loʻo i ai keratin, e faʻafilemu ai lago, toe faʻafoʻi le vaega puipuia. I le umi o le aʻafiaga, o lenei chemistry e sili atu i alkaline, ae maualalo ifo i le acid.

E taua le mafaufauina o le netila chemistry ei ai se tasi foliga: pe a uma lenei faʻagaioiga, oe manaʻomia le faʻaaogaina o lauulu oloa ma le le mautonu pH tulaga. A leai, o le curls o le a vave faʻasaʻo, ma o le aafiaga o le a puupuu-taimi.

Amino Acid kemisi

Ina ia fausia curls, faʻaaogaina vailaʻau ma amino acids ma porotini. O loʻo iai foʻi i vailaʻau vailaʻau, ona o loʻo faʻamautinoaina le fausia o curls. Amino acid ma porotini e faʻateʻesea mea leaga o mea e fai ma vailaʻau. I se faʻaopopoga, o na fomaʻi e iai se faʻamalologa ma se faʻamalologa aoga.

Pau lava le mea sese o lenei faʻagaioiga, o le curls mafai ona oʻo atu i le 2 masina.

Biowave

Lenei metotia faaonapo nei o le fausiaina o curls e lauiloa i tamaitai o eseese tausaga. O lenei curl ei ai 3 autu aoga:

  • curls taofi i le ono masina,
  • lauulu foliga masani
  • lauulu lauulu e le faʻaleagaina.

O vailaʻau na faʻaaoga e leʻo iai ni vaega mataʻutia e pei ole amonia. Ona o lenei, o le afaina na mafua mai i curls ua faʻaititia. Mo biowaving faʻaaoga vailaʻau o lona sapalai faʻatusa ia lauulu mole. Ua latou gaoioi ma le agaalofa ma le agamalu i luga o ni manoa, ma faʻatupuina ai uila matagofie. O le laulu e maua ai se aofaʻiga faaopoopo, o curls foliga matagofie ma sili ona teuteuina.

Biochemistry o le a lelei tali mo tagata e iai lauulu lauulu e ala ile natura. I le avea ai o se tulafono, masani natura fausia na o le itu i lalo o le pito o manoa, ma i le aʻa sone o lauulu e saʻo. Biohairing o le a faʻaopopo isi laupepa lapisi ma faia curls mama, e oʻo.

O sea galu e aʻafia ai le faʻaogaina o tolu fuainumera. Muamua, o se porotini kulimi e faʻaaoga e fausia ai curls. Ona faʻataʻamilo ai lea o faʻamatalaga manuʻa i luga o maso poʻo curlers i se porotini gaʻoa. I le taimi mulimuli, o se tuʻutuʻuga e faʻaaogaina e faʻamautuina ai uʻu.

Bio-curling e tatau ona filifilia mo teineiti e masani ile laʻititi pe gaʻoa. Mo i latou e matutu faʻamalosi vaivai vaivai, e le o le sili ona lelei o ituaiga chemistry.

Ati lauulu

Ole isi lea metotia faʻaavanoa foliga e mafai ai ona e faia ni laʻitiiti laiti, faʻataʻamilomilo tetele ma e oʻo foi i uati toso faʻapipiʻi e faʻaaoga ai fatuga malie. O le vaneina o se faiga sili ona saogalemu mo lauulu. I le taimi, e maua ai le 1.5 itula. O lea galu e faia i ni laasaga:

  • O le lauulu e selu ma vaevaeina i ni vaega.
  • Tasi le vaega o loʻo togafitia ise faʻapitoa vaivai vaega.
  • O manoa manifinifi ua manuʻa i luga o curlers.
  • Fai tutusa ma uma manoa.
  • Ina ua mavae se taimi, o le lauulu ua fufuluina i le tele o vai tafe ma ua mago.

Malamalama kemisi foliga masani. O le isi aoga o lenei faiga o le a mafai ona faʻataʻamilomilo curls. O lea e faʻaitiitia ai le manaʻoga e teuteu le laulu. A maeʻa ona fufuluina atoa le fuainumera, o le lauulu foliga tutusa lava aʻo leʻi faia le curling.

E pei o soʻo se ituaiga o kemisi, vaneina faʻatapulaʻa. E le fautuaina e faʻatino i luga ole paʻu mafiafia umi. E le mafai e se kulimi vaivai ona fai ni uumi mafiafia o le a taofi ai i luga o ni seevae mamafa. E le fautuaina foi i ai le ie lea mo ie valea ma paʻu.

E vaneina vaneina e ogatotonu 'umi fulufulu ma' otiʻoti pupuʻu. O le umi o le aafiaga e mai 4 i 8 vaiaso. O fatuga faʻaaogaina e iai se matutu aafiaga.

Ova i le taua mo curls

Le sili faamaonia ma atonu o le auala tuai lea e fatuina ai se curl. Ole togafiti e maua ai se gaioiga tumau ma umi. Tumau lauulu lauulu tumau e oʻo i le ono masina, ma ma le tausiga faʻalelei sili atu.

Ae ui i lea, o lenei auala e avatu ai i lauulu foliga foliga lelei se tele o mea le lelei. O le mea taua o le lauulu dehydration. Ua amata ona mago ma faigata le curls, talu ai o le faʻaaogaina gaʻo tui loloto i totonu o le lauulu ma faaleagaina ai (ua motusia noataga i porotini).

Acid perm e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu, ma e le avea laia lauiloa.

Alkali - o le faafeagai aafiaga

Faʻatusatusa i le muamua metotia e fatu matagofie matagofie, alkaline perm e sili atu agamalu.Ole gaioiga o taualumaga e uiga ile 3 masina ma e le afaina ai le fausaga ole laulu. Curls foliga foliga masani ma masani, lea e le mafai ae fiafia i le afa manaia.

Ae paga lea, o lenei metotia faʻaogaina chemistry i lauulu e le talafeagai mo tagata uma. Tagata e umia saʻo ma faigata manoa e tatau ona faʻaogaina se isi auala curling, talu ai pe a uma ona faʻaaogaina ma alkali o le a latou toe foʻi mai i latou muamua foliga pe a uma le masina.

Leoa le mautonu

O le auala sili ona lautele e maua agamalu, masani curls o le le mautonu auala o curling. E talafeagai mo matua tagata uma, aemaise i le i ai o mea faʻaleagaina.

Po o le a lava le ituaiga o lauulu, o le taunuuga o le a lelei ma tumau.

E le mafai e lauulu pupuni ona faʻatagaina oe e fausia ni curls tetele e faʻavae i le allantoin, aloese mai le soona faʻaalu ma faʻalavelaveina le paleni o le pH.

Thioglycolic Acid talotalo

O le sefe saogalemu sitaili auala o loʻo faia e faʻaoga ai le thioglycolic acid. Tagata faʻapitoa faʻatagaina le faiga e oʻo lava i lanu lanu. Ole auala e tupu ona o le fulafula o lauulu, e puipuia ai i latou mai le manua.

Pau le faʻaletonu o le tautua, o le matagofie e mou atu pe a uma le 5 vaiaso. I luga o le malolo ma le laulu o lauulu, o le aʻafiaga o le a itiiti faʻaalia, o lea o le a tatau ai ona e mafaufau i se faiga faʻalua muamua vave nai lo le masani ai.

Amino Acid - Faʻataʻitaʻiga Soifua Maloloina

Amino acid ituaiga perm o o le sili sili ona talafeagai auala e fatu faʻamalie ai manoa i luga o le laulu pupuʻu. O le faʻalavelave o lenei faiga mo lauulu e faʻaititia, lea e fesoasoani e faʻatumauina lo latou fausaga ia maloloina ma atoatoa.

O le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau o loʻo iai porotini. Latou te fafagaina le lauulu, e matua le afaina ma faia se masani puipui puipuiga. O le mamafa mamafa e le faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le amino acid perm mo le umi ma le mafiafia o laulu.

Atoa - o se aga masani

A atoa fou ma tulaga ese faʻapipiʻi auala ua pateni e Schwarzkopof talu ai nei. Ole togitogiga e faia ma le agamalu auala e le afaina ai le laulu poo le mea ulu.

O le metotia o le fausiaina o manoa o le a fesoasoani e fofo foia foʻi faʻafitauli e pei o le le mautonu, le lava o le tele ma faigata ma le selu. Fetaui lelei mo tagata uma ma soʻo se ituaiga ma le umi o le lauulu.

O ituaiga o perm e tele na fai ma ona faʻataʻitaʻia ma o loʻo avanoa uma i totonu o soʻo se nofoaga faʻapitoa. Ae, a o leʻi faʻaalia lau laulu i vailaʻau poʻo togafitiga mata, e aoga le feutagai ma se tagata tomai faʻapitoa, iloa ai le ituaiga ma le tulaga o le faʻaleagaina i le fausaga.

Lauulu lauulu curler

O le mea muamua e faia e le tagata faʻuluulu aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga o le fufuluina maeʻa lauulu a le tagata faʻataʻitaʻi i se laupepa faʻamama loloto. Ma o le lumanaʻi ufiufi e manuʻa i luga ole pulu faʻapitoa. Ole latou laʻasaga e fuafua ile umi ole laulu ma mea e te fiafia iai. O lea la, afai e te manaʻo e maua ni curls tetele i le faʻagasologa o curling hair, ona e manaʻomia lea o masini o le tapulaa maualuga ma faʻapea.


A maeʻa le tapenaga mo le fulufulu lauulu, e vave ona togafitia le lauulu i se vailaʻau fofo poʻo faʻapitoa mea lamatia sauniuniga. E tofu pulu taʻitasi ua tauʻesea ese ma ufiufi i se faʻamafanafana pulou.

Chemistry i luga o le lauulu e tatau ona faʻatumauina pea mai le 20 i le 35 lauulu. O faʻamatalaga sili ona saʻo e fuafua e le matai mo ituaiga uma o lauulu eseese. A maeʻa taimi, o taʻavale pasi e tatala i nisi nofoaga e siaki ai le aafiaga o le curl.

I le maeʻa o le faʻagasologa, ua fufuluina le lauulu mai toega o le vailaʻau ma togafitia ma se fixative. A maeʻa le 5 minute, ona aveʻesea lea o le pulu lapoʻa ma ua toe faʻataʻuina ona faʻataʻutaʻu ia faʻailo ma se mea faʻapipiʻi. Ina ua mavae ni nai minute, fufulu toe lelei lau lauulu.

O mea sese tele a le matai poo faʻafefea ona e malamalama ua e leaga le faia o kemisi

Ina ua maeʻa le faʻagasologa, e toʻatele o loʻo feagai ma le mea moni e le o oʻu iloa pe faʻafefea ona iloa le lelei o le faʻagasologa.E masani ona nana e le au faataulaitu a latou mea sese ma, mulimuli ane, e le maua e le tagata faatau le mea na ia vaaia i le ata i le lisi lisi tautua.

O le taunuʻu mai i se fale lauulu poʻo se faʻataʻotoʻulu, faʻamuamua lou fiafia i le mea na tupu. Manatua o oe e te talitonuina se tagata ma lou lauulu ma foliga. O se matai lelei tatau ona ofoina atu ia te oe se auala curling e fetaui lelei ma lau lauulu faʻatulagaina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona ia faia se suʻega o manoa mo le talepe ma se suʻega o le mafaufau lelei i le vailaʻau.

Afai o lou lauulu e le talafeagai mo perm, o lona uiga, e i ai i le matai le aia tatau e teʻena ai oe taualumaga. Ole mea lea e faʻapipiʻiina ile fale faʻapipiʻi male le mafaamatalaina ile fouga.

O mea ia o loʻo mulimuli mai o le a fesoasoani ia te oe e faʻatinoina le auala saʻo:

  • o le vailaau faʻaalu i luga o le ulu, mafua ai le ita,
  • e faʻaaogaina e le matai ona fufusi lelei fusi, faʻasaʻo le lauulu tele,
  • lauulu ua vaevaeina i ni lapopoa,
  • ua uma
  • le faʻaaogaina o uamea meafaigaluega ma mea faigaluega.

O nei tamai mea laiti i le galuega o le lalaga pulu o le a mautinoa le afaina ai le faʻaiuga mulimuli. Masini e ono malepelepe ma mago, poʻo le tele o manoa o le a tumau ai le lilo. O le saʻo le faʻapipiʻi o lauulu o le a naʻo le faʻateleina ai faʻafitauli o loʻo i ai nei ma faoa ai le aofaʻi o fausaga ma susulu.

O nei faigofie fautuaga o le a fesoasoani ia te oe ina ia e mataala i taimi uma tusa lava ma se lauiloa stylist, talu ai o le soifua maloloina o lau lauulu o loʻo i ou lima.

Ina ua maeʻa le faʻagasologa

Tusa lava pe e te faia se pemita e tusa ai ma le tele metotia metotia nei, e manaomia pea le lauulu tausiga faapitoa. Ina ia faʻatumauina le aoga, e le fautuaina le fufuluina o lou lauulu ia le itiiti ifo ile lua aso ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga. O lauulu e tatau ona tumau i le malolo, lea o le a faʻatagaina ai le keratin e maua se faʻavae i luga fou fausia. E le gata i lea, puipuia mai i le la, matagi, ma vai faʻamamaina.

Lauulu fufulu ina ua uma perming

Ina ua uma le faʻatulagaina taimi pe a uma le chemistry, o mea uma e tatau ona faʻaleleia uma le mataala ma le tausiga ile lauulu. O mea fou talafeagai e tatau ona aliali mai i totonu o le faletaele. O le filifiliga sili ona lelei o se lavelave o shampoo ma lauulu balm ma le tumau. Mo le leai, e mafai ona e faʻaaogaina se moli malu malu.

Amata i le 4th-5th fufulu, e fautuaina e amata faʻaoga fomai kulimi. Lenei e taofia le faʻatuina o le vaevaega pito ma fesoasoani toe faʻafoʻi lauulu lauulu. Ina ia faʻamau lelei ia curl i ai, patipati lemu i latou i le solo ma faʻavasega curls i ou lima. Taumafai ia aua le faʻaavanoaina i mea e faʻaalu ma fulufulu lauulu. Alu e moe ma le lauulu mago.

Lauulu toe faaleleia

Muamua lava, o le perming محروم le lauulu o le susu. E mafai ona e faʻatulagaina ma faʻamago i le fesoasoani o faleʻoloa ma faleoloa, faʻapea foʻi ma tapenaga o fale. O le mea taua o mea uma e tatau ona maualuga. Aoga maualalo - 10 sauniga.

O le toe faʻaleleia o le paleni vai o le a fesoasoani i fale o fale mo mea ua faaleagaina o lauulu poʻo burdock suauu. E tatau ona fufuluina ile laulu lauulu ile launiu ma porotini. Lenei e toe faʻafoʻi mai ia i latou le leiloa o mea ai.

Manatua e sili lava le puluʻi i luga o le soifua maloloina o lauulu. E te le tau faia ma toe faʻafoʻi mo se taimi umi. Sili atu le faia o le faʻafeagai: fofo, ona faʻasolo lea. Talitonu mai ia te au, o le a e fiafia i le aʻafiaga sili atu!

Tofotofoina o le mea faigaluega

I le mauaina o se mea faigata, muamua lava faia se allergotest i luga o vaega o le vailaʻau. Fufulu se cotton swab i le oloa ma solo le vaega o le paʻu i tua o le taliga. Alu mo le 10 minute, fufulu ma se faʻafefiloi vai ma hydrogen peroxide.

E taua foi le suʻesuʻeina ole iloa ole fualaau ile lauulu. Mo lenei, loka e tatau ona susu i le vai, ia tuu mo ni nai minute ma taumafai e gagau. Afai o le laulu e lagona le masani ai, o lona uiga o la lea talafeagai mo lau lauulu ituaiga. Afai ua amata ona magoto le mata ma maligi loimata, ona faʻasese lea ole oloa ile vai ma faʻataʻitaʻi se faʻataʻitaʻiga tutusa i se isi vaega.

Tatou te faia le curl i tatou lava

Laasaga muamua o le faʻamamaina.Malulu ma mama lauulu, faʻataʻamilo i le faʻataʻamilomilo ole lapoa tusa lava poʻo a ni loka e te manaʻo e ofuina mo le isi masina. Lulu lau lauulu e aunoa ma le tosoina tele.

Liligi le vai i le perming lauulu i keramika poʻo palasitika ipu. Faʻamama le busa sponge i le vaifofo ma apalai i curlers. Alu ese mai tua o le ulu i le muaulu, tufatufa le oloa. Ufiufi lou lauulu i le palasitika afifi ma afifi i se solo. Tausi le taimi na taua i totonu o faʻatonuga.

Fufulu lau lauulu i le vai mafanafana, e aunoa ma le tatalaina o le curls. Blot le curlers ma se solo. Ona faʻaaoga lea o le fixative ma tuʻu mo ni nai minute. Aveese le curlers, toe faʻaaoga le fixer toe lava i le taimi lava e tasi. Fufulu lau lauulu i le vai mafanafana.

O le faiga e fai, e tumau ai le fufuluina o lauulu i se acidified fofo ma faʻaaoga se ufimata faʻapipiʻi. A matutu le lauulu, e mafai ona e fiafia i meaʻai suamalie.

O le ai ai lau sikaili aulelei ma "Hollywood" curls, o ia laʻei lauulu e tumau pea le laʻei ma faʻamamafaina le aulelei o tamaʻitaʻi. I le taimi nei, o le faʻaaogaina o lauulu e le gata ina fesoasoani i fafine faʻafouina ma eseese a latou foliga i aso uma, ae e fesoasoani foi i le faʻamaloloina o latou fausaga. Aua le fefe e faataʻitaʻi, mulimuli i fautuaga uma ma tulafono ma fiafia i lau ata i le faʻata!

Perm po nei ma le siliki masani

E mafai e chemistry ona matua saogalemu mo lauulu? Ioe O se faʻataʻitaʻiga o nei kemisi o le "silika galu". O lenei auala e aofia ai le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo iai ni fualaʻau o le siliki. Latou te le o iai le hydrogen peroxide, amonia ma isi vailaʻau malosi e ono afaina ai lauulu. A maeʻa ona faʻataʻamilomilo, e oʻo i ni manoa ua aunoa ma le susulu, o le a foliga lelei ma matagofie.

E masani ona sili atu le lelei o le perm siliki mo lauulu 'oti ma tagata e umi ona afa. O le siliki o se filo o lona fausaga e tele mea e tutusa ma le fausaga o lauulu. O porotini o lenei alava e iai o latou aoga faʻafofoa, toe faʻafoʻisia le faamaoni o le fausaga o lauulu taʻitasi i le moli fua.

Lenei ituaiga eseese o curling e le gata e faʻatagaina oe e fausia ni uila matagofie uʻamea, ae ia toe faʻaleleia foʻi le leiloa o le soifua maloloina ma le lalelei o le lauulu. Silk chemistry e talafeagai mo tagata e pa'ū lauulu. E mafai ona faia i le taimi o maitaga, i le taimi lactation. E leai ni faʻailoga, vagana le faʻaletagata lava ia i vaega o le vailaʻau. O le mea lea, lalaga lalaga siliva e mafai ona mafaufau lautele.

O le a le umi o le curls e tumau e faʻalagolago i le mafiafia ma le umi o le lauulu. I le averesi, curls e tumau lona tulaga mo 1-2 masina.

Fomai Iapani

Lisiina metotia po nei metotia o kem perm, e tatau ona taʻua Iapani tekonolosi. Na muamua atiaʻe e Goldwell. Ae o nei aso, faʻapena gaosi mai isi gaosi oloa e avanoa mo le faʻatau atu. O le mea aoga tele i na sauniuniga o le matrix. Ole vaega lava lea e tasi ile laulu a tagata. O le matrix galue i luga o le lauulu fausaga, toefuatai s-fusi.

I se faʻaopopoga, o sauniuniga faʻaaogaina o loʻo aofia ai keratin. O lenei amino amino faia lauulu malosi ma ofuvae. Betaine, o loʻo i ai foi i nei fomaʻi, faʻafaileleina curls ma faʻaosofia ai so latou susulu matagofie. Ma o le foliga o curls ua mautu ona o le iai o le silicon-cystine i le tuufaatasiga. O le tulaga ese o le vailaau faʻatagaina e mafai ai ona e faia faʻapipiʻi fusi ma toe faʻaleleia le fausaga lauulu.

E naʻo le tasi le faʻatapulaʻaina: talotalo i luga o Iapani tekinolosi e le mafai ona faia sili atu nai lo le 1 taimi i le 6 masina. E manaʻomia le faʻatagaina o lauulu e malolo mo le itiiti ifo i le 1 masina pe a maeʻa ona faʻataʻatitia ia curls. E taua foi le manatu o le taugata lenei tau. Ae o le saogalemu mo le lauulu ma le umi-le aoga atoatoa le faʻamatalaina o le tau.

O le Chemistry Amerika

Ituaiga ituaiga curls eseese i le tuufaatasiga faaaogaina, faapea foi ma le auala o le faamaapeina o unta. O se tasi o ituaiga eseese faaonapo nei o loʻo talotalo i Amerika tekinolosi. O manoa e lavea i mea faʻapitoa poʻo ni nila kolose. O se mea na tupu, matagofie laupepa lapopoa ua faia ina ua maeʻa le faʻagasologa. Mo lenei pemita, faʻaaogaina paʻu-vaivai. O le mea lea, aua le popole i mea leaga ile lauulu.

A o le vailaʻau faʻamama ua fufuluina ma aʻa tuputupu i tua, o le tuaʻoi i le va o le vaega o manoa ua togafitia ma le bio-faʻavae ma aʻa e le o vaaia. O le mea lea, tusa lava pe a mavae le tele o masina, o lau laulu lauulu o le a tumau pea lelei ma ofoofogia.

Perm e pei o se gaioiga masini o suiga ...

Perm e pei o se faiga

Le faiga o le suia o foliga o le lauulu pe a permed. O le Perm o se faiga, o le faʻaiuga lea e maua ai e le laulu le matagofie ma le faʻapalepale, ma loka ua faʻataʻamilomilo i faʻataʻamilomilo o ituaiga eseese ma le faʻaumiumi. I luga o le faavae o perm, o ituaiga eseese o gaioiga e faia. Ole faʻamoemoe autu ole faiga lea ole faia o lauulu e mafai ona tumau ai se foliga faʻapitoa. O le faʻavae o le faʻagaioi o soʻo se tagata tumau e ulufale i le maketi i aso nei, e tutusa lava ma le 60 tausaga talu ai.

O le lauulu tagata e aofia ai keratin, o se vai e le mafai ona solia vai o loʻo iai spindle-foliga o sela. I le isi itu, keratin e aofia ai amino acids, o se tasi o cyst n, e faʻamalosia le fausaga o le porotini, ae pe a faʻailoaina i perm sauni, e faʻaleagaina i le nofoaga o le cystine fusi:

S - CH2 - CH (NH2) - COOH

S - CH2 - CH (NH2) - COOH

Ina ua uma ona motusia lenei soʻotaga, o lauulu e mafai ona fetuutuunaʻi. Talu ai o le laulu e faʻataʻamilo i luga o pulu, i le satauro vaega latou te faʻatinoina le foliga o se ela. E iloa e faapea o laulu saʻo i se koluse tafatafa e lapotopoto, galugalu i le foliga o se ellipse, ma malosi lauulu lauulu i se uila mafolafola.

Ina ia toe faʻaolaina le faʻamalosia ole laulu, e tatau ona faia le faʻaʻautuina, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le vaivai ole 1-3% hydrogen peroxide solution pe faʻapena foi ma se mea faʻapipiʻi. I lenei tulaga, o le cystine bond ua toe faʻafoʻi. Ae peitai, ona o le hydrolysis o keratin aminoids i lalo o le aafiaga o se perm oloa, e le mafai ona toe suia faʻagaoioiga tupu foi - o se faʻaititia i le tele o le lauulu.

Ole faʻasolosolo ole gaioiga ile pH = 9 - 11, o le maualuga ole pH o loʻo i ai le malosi, o le malosi foʻi lea e galue ai ile lauulu. Ua vave tupu le fulufulu, vave tupu le sisitina S-S fusia, ae o loʻo tupu faʻamalosiʻau lelei le faʻamalosiʻau o le laʻau amino amino. O le mea lea i

O le filifiliga o le faʻaalia taimi ma le tuʻuaʻiina o le vailaʻau e tatau ona faʻataʻitaʻi uma lava, faʻalagolago i le Laulu, La latou fausaga, tulaga (matutu, gaʻoa, masani), i luga o le aafiaga o le oxidative dyes i luga o le lauulu.

Laasaga o perm. E tolu tulaga o le perm. Onā Muamua tulaga Latou gaosia aafiaga vailaau faʻaaogaina fomaʻi ma faʻamalositino aʻafiaga faʻaaogaina faʻaaogaina pertusis. O nei faiga e lua e faʻaigoaina plasticization.

Onā Lua tulaga Latou gaosia se vailaʻau - latou te faʻamutaina fusi fou na faʻavaeina ma le fesoasoani a se fixer.

Onā Tolu tulaga Faia le faʻavaea - faʻamalosia ole keratin.

Le mataupu faavae o perm. Le malosi o le lauulu e mautinoa e le i ai o le bisulphurous alalaupapa e fausia ai se fusi i totonu i filifili keratin ma avatu i le lauulu lona foliga.

I totonu vaega muamua Perm o se vailaʻau deoxidation faagasologa. O le deoxidizer e aumaia hydrogen i le lauulu, e gagau ai le bisulfur alalaupapa. I lenei vaega, e tupu ai se faʻafitauli i le vailaʻau.

I totonu tulaga lua afifi ona tupu. O fulufulu e suia foliga pe a afifi i bobbins. Ua taʻe le auala laupapa o le keratin i le filifiliina o le keratin, ma o le lauulu ua faia i le foliga o le pulu. I lenei laʻasaga, o le gaioiga e tupu ai.

I totonu tolu vaegaE tupu ai le tupe.

Faʻafetai i le faʻatupuina o loʻo aʻafia i totonu o le fixative, o loʻo tuʻuina atu le okesene. Faʻatasi ma hydrogen, e toe fausia ai sulphurous alalaupapa.O lauulu e faʻamautuina i se faiga fou. O lona faamaoni ma lona malosi e toe foʻi mai ai ia te ia, ae i le faiga fou. I lenei vaega, e tupu ai se faʻafitauli i le vailaʻau.

O le lelei pasene o deoxidation o le 30% o le bilobate alalaupapa ua faʻaleagaina, lea e mafai ai ona e maua se uʻamea eleni ma tausisi i le lelei o le lauulu. O le averesi, o lona uiga e tatau ona motusia uma alalaupapa lona tolu. Mo lenei, e taua tele le filifilia o le sao vailaʻau tuʻufaʻatasia ma maitau tonu le taimi faʻaalia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te filifilia malosi se vailaʻau fofoa pe faʻaopopo le taimi faʻaalia, o le a atili ai ona mataala le lauulu ma e le taofiofia lelei. A faʻapea foʻi, afai e te filifilia se vailaʻau vaivai pe faʻaititia le taimi e faʻaalia ai, o le curl o le a matua faʻavaivaia lava, ma o nei vailaʻau e umi se taimi umi.

Alkalinity ma acidity o fofo. Ole faʻaogaina o le acidness poʻo le alkalinity o se fofo e faʻaalia e ala i le pH. PH fua aofia.

E faitau tau i le 0 i le 14, vai mama, e manatu i ai o se vailaʻau paleni, e fetaui ma le taua o le 7 i le ogatotonu o le fua. O se vaifofo ma le pH i lalo ole 7 o le Acidic, ma le fofo luga ole 7 o le Alkaline. O le vaifofo vai mafua ai le faamaluluina ma le fula o le lauulu, a o le acidic mafua ai le paʻu ma faamaaa. E i ai mea fai pepa ma faʻailo pepa ma se faʻapitoa faʻapitoa mo le fuafuaina o le pH o eseese fofo. O lea la, pe a pala se fasi pepa i le masima nitric masima faatofuina i se alkaline auala, ua matauina lona pogisa. I se siama siosiomaga, o le lanu suia e le malosi pe atoa le toese. Afai e te fufuluina lau lauulu i le vai ma siaki le pH, ona faʻaalia lea i le fuainumera mai le 4.4 i le 5.5 o le a fetaui ma le fua faatatau o le tele o le aʻafiaga. Perm formulations mea ei ai le pH o le 10 ma se suiga i le alkaline itu. Ole faʻailoga acidity i le faʻateʻaina mea o loʻo i ai ile 3, o lenei faʻailoga e maua i le vaega oona o le fua. Seʻi vagana e suʻesuʻe e le matai le tulaga o le lauulu o le tagata o tausia ma maua ai faʻamatalaga o mea na fai muamua, faʻaaoga ni mea teuteu teuteu, aua le faʻaaogaina fofo ma le pH latalata atu i le 7. O le le malamalama e mafai ona mafua ai le faaleagaina o lauulu o le tagata o tausia.

Alkaline Perm. O le vaega malosi o le faʻatulagaga mo le gaosia o le alkaline o le amonium thioglycolate - o se vailaʻau oona na fausia o se faʻaiuga o le tali a le amonia ma le glycolic acid, o le pH o le vailaʻau o le ili kulimi e masani lava 8.2-9.6, e fuafua i le aofaʻi o amonia. O lenei tuufaatasiga e ati vave lauulu nai lo le acid-paleni. O isi taimi laʻititi o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se mea mo le taʻalo i le vai, aʻo nisi lauulu e manaʻomia se kapoti palasitika, mo isi e leai.

O le aoga o le alkaline perm o ni malosi curls (e masani ona umi le umi), o le avanoa e fai ai gaioiga i le potu vevela.

O se alkaline perm e faʻaogaina mo le teuteuina o laulu e faigata ona faʻatautaia, faʻapea foi ma le mauaina o le tutu curl, pe a fai o le taimi muamua o le tagata o tausia na matua vaivai tele.

Acid-paleni perm. O le mea aoga tele i le acid-paleni fagu o le glyceryl monotiglycolate. O lona pH laititi e maualalo nai lo le faʻasologa o le alkaline. O lenei tuufaatasiga ei ai se palu malie i luga o le lauulu ma e masani ona maua ai le fufusi curls nai lo se galu malulu malulu. I se kulimi paleni maso, o le pH e tusa o le 4.5-6.5, o le fuainumera e ulu lemu i le lauulu nai lo le ova, o lea laʻau lauulu e umi atu le umi. O le vevela e faʻaaogaina mo lenei mea e mafai ona faia o ni ituaiga se lua: mai le vailaʻau masani lava (exothermic

Chesky metotia), mai i fafo atu faʻamatalaga - masani a climazone poʻo infra-warming pad (endothermic metotia).

Talu ai nei, na fausia ai ni suauʻu-paleni fomaʻi e faʻatagaina ai faʻataʻavale i le potu vevela. E i ai la latou maualuga laʻasaga i lo le masani ai, ma o la latou aoga galue e tutusa.

O le aoga o le acid-paleni perms o lemu curls ma umi, ae pulea taimi gaosi. O le perm e faʻapaleniina o le mea e fai, pe a fai o le laulu e magaugofie e le natura pe lanu, ina ia maua ai curls poʻo galu e latalata i le masani, perm o o le faʻavae o le lauulu. O le faʻaletonu o le perm i luga o le acid base e itiiti umi atu nai lo le masani (i luga o le alkaline faʻavae), pe a uma le 4-6 vaiaso o le lauulu e leʻo le gofie.

Le tuʻufaʻatasiga o le au faʻasese. Neutralizers mo acid-paleni ma alkaline perm e faʻatinoina ia lava galuega: ia toe faʻaleleia ia curls mo se taimi umi. Feteʻenaʻiina o se tulaga taua tele. Afai o le lauulu e le faʻamalosia lelei, o le curl e ono faʻavaivaia pe tupu pe a uma ona tui. Ae ole a foi, e aufaʻi mea e aofia ai ma sina vaega laititi ole hydrogen peroxide, o se mea e faʻasaina ai le toto ma le pHaia tele. O auala mo le faʻaaogaina o mea eseese.

Faʻavaomalo solofanua. Faʻapea foi ma permal-faavae-faʻapitoa, e i ai le pH o le 7.4, ae e sili malie nai lo acid-faavae vailaau.

O saienitisi na atiae le metotia o le le mautonu vailaʻau, e faʻatatau i le mea moni o loʻo iai ni mea e taʻua o le hydro-branch zones (repellents vai) i le lauulu, e faigofie ona mitiia le tele o suavai mo se vailaau, e le pei ole hydrophobic zones. Neutral perm smoothes nei eseesega. E puipuia nofoaga maaleale, ae o nofoaga maloloina e amata faʻaaogaina suavai sili malosi. O le mea ua tupu, ua le maua ai le laulu i faʻaopopoga, ona ua le fufuluina tele. Faʻavaomalo perm e lelei mo tagata faʻatau oe, a maeʻa perming, faʻalavelave ma manaʻomia atili puipuiga. O se keratinoga faʻapitoa e ui lava i perm perm e faʻamutaina le leaga na aliali mai i totonu o le stratum corneum ma vaʻaia lelei le lelei ma le mautu o le laulu.

Le filifiliga tumau. O le filifiliga e uiga i le ituaiga ituaiga tumau e tatau ona faʻaaogaina (acid-متوازن poʻo le alkaline) e faia e faʻavae i luga o le ituaiga o lauulu.

O mea faigaluega i aso nei mo le tumau e fai ma sui. O loʻo i ai ni mea o loʻo i ai le vailaʻau mo le paʻu ua paʻu ma le acid-paleni - Mo faigata, ulavale. E tofu lava i latou ma se iʻuga lelei pe a maeʻa le filifiliga saʻo ma faʻatonuga.

Sauniuniga Sauniuni galuega ma se perm o:

* Sauniuniga i fale faigaluega,

* Valaʻau a le tagata o tausia i le nofoa,

* Fufulu lima ma le faʻamaʻiina o mea faigaluega,

Sauniuniga o faʻamatalaga: lua ipu uʻamea (tasi mo le faʻavae, o lona lua mo le faʻapipiʻi), lua sipika (laititi mo le tuʻufaʻatasiga, lapoʻa mo le fixer), tagata faʻapipiʻi, totigilima, o se ipu fua, o le faʻamafanafana pulou ma manava,

Fatuina o lauulu ma faia faʻataʻitaʻiga: faʻaiuga o le tulaga o le lauulu (masani, valiina, paʻu), iʻuga (mafiafia, ogatotonu, manifinifi), fausaga (gaʻoa, masani, mamago), umi: i luga i le 15 cm pe sili atu, maaleale (suʻega: i luga o le tulilima o le tulilima poʻo tua o le auricle ua faʻaaogaina fatuga ma taofiofi 5-10 minute),

Nofoaga mo le tagata faʻatau,

Fai fufulu mama.

Uma tino oti ma se manino, foliga siosiomaga faia i luma perm.

Ituaiga ma tele o le tale vivini. O le paʻu o batini e faʻaoso ma saʻo. Concave bobbins i le ogatotonu vaapiapi, agai i pito mulimuli malie

Faʻalautele, o le faʻaiuga, o le curl e sili atu le saʻo i le pito ma faʻasaʻoloto i aʻa o le lauulu. O le lautele o le Straight Bobbin e tutusa i le umi atoa, ma o le curl e lamolemole. Ua saunia i le puʻeina fulufulu uila (ofuvae eli) faapipii i le tasi pito ma faʻapipiʻi i le isi pe a ua maeʻa afaina le lauulu.

Pe a filifilia le tele o le pertussis, o le manaʻomia numera o curls ma le tino uiga o le lauulu e tatau ona amanaia. Ole aofai o galu, curls ma le matagofie o lauulu e fuafuaina e le matai ma le tagata o tausia i se uluaʻi talanoaga. O le ituaiga o lauulu e fuafua lava ile tele o le tale malulu, latou numera ma le tuu i luga o le ulu. A filifilia le tele o bobbins, lauulu uiga e pei o le uumi, eli ma le fausaga e amanaia, o le mea mulimuli o le sili ona taua. O lea la, i se auga leaga ma lelei eli, e tatau ona vaeluaina le lauulu i tamai loka ma ave lapopoa tetele. O feololo o loʻo fai ma laʻasaga e manaʻomia le tuueseeseina o lauulu i ni auʻaunaga uumi, e tatau foʻi ona feololo le tele o lapopoʻa. Faatasi ai ma le lelei le fausaga ma le le lelei le faʻamalosiina, e tatau ona e vaevaeina le lauulu i ni mea laiti nai lo le averesi tekstur, filo, bobbins ua ave mai laiti e feololo e puipuia ai le afaina ai lauulu. Mo curling hair i luga o le occipital vaega o le ulu, ave ni fasi pito sili ona vaivai ma sili ona laiti bbbins. Ina ia faia se motusia tumau i luga o Fulufulu uumi umi (sili atu nai lo 15 cm), latou vaevaeina i ni manoa laiti, manuʻa tutusa ma latalata i le ulu. O le vaevaeina i ni tamaʻi manoa e faʻamalosia ai le susu faʻamalositino.

Perm lauulu

Tele fafine miti o matagofie matagofie curls, ae mamao ese mai i soʻo se natura laʻau fulufulu ua tuʻuina. O se tasi o filifiliga e taunuʻu ai le manaʻomia o le faʻapitoa o perm.

O le toʻatele o tatou, e mautinoa lava, sa iai se avanoa e sao ai i le le fiafia i le "klasik" perm. Manaia, le malamalama o lanu laʻei faʻapipiʻi i itu uma ma o le tasi miti o le vave vavae ese uma. O lenei e mafai e faʻaititia le leaga o le chemistry i lauulu, e mafai ona filifili se perm e le gata i faʻailoga i fafo, ae i le ituaiga lauulu.

Moni, o le a faʻalagolago tele ile matai o le a na faia oe ma se pemita. Mai loʻu lava faʻamatalaga e mafai ona ou fai atu, o le galu sili ona faʻamanuiaina o loʻu muamua lava lea. Na faia ma le agaga, ae i tulaga e le masani ona mafaufauina, ma le sili ona masani "Loka". Le mafai ona ou maua sili atu o lenei taunuuga, ae o se alofa.

A polofesa faʻamaoni e mautinoa o le a faia se auiliiliga o le ituaiga lauulu, ma o le a filifilia se curl e tusa ma le iʻuga. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le laulu vaivai, e talafeagai se laʻau vaivai aasa. E le pei o le masani vailaʻau, le pH galu i le va o le 6 ma le 7, lea e toetoe lava a tutusa ma le faʻamalosi faʻaatura ufiufi ufiufi o le paʻu ma lauulu. O lona uiga e le faʻamalosia le lauulu e se galu vevela. A faʻapea e iai lau paʻu faʻaleaga i luga o lou ulu, o se galu e faʻatupu ai le sulfides e talafeagai mo oe ma e agaʻi malie i luga o le ulu. Normal chemistry e fetaui lelei mo naʻo le soifua maloloina poʻo le manifinifi tele. Ae naʻo le pau le aoga, e umi lava se fafine ua oti lana tane nai lo se isi lava vaimalu.

Ae ui i lea, o le filifiliga e a oe.

O lea, mea e tatau ona e mafaufau i ai pe a faia se filifiliga:

Leiga le lelei:

Soo se lauulu e manaʻomia le tausiga ma le tausiga, perm e le faʻasaoina oe mai le faʻalavelave o teuga ma le tausiga, ae o le faʻafeagai. E ui lava i le mea moni o le faia o perm perm mamanu ua atiae, e ui i lea, o le lauulu e vevesi ma le lelei afaina ma e manaʻomia le toe faaleleia togafitiga. Tumau lauulu e manaʻomia le laulu lemu ma le teuteuina

O le agamalu malie e umia itiiti, nai lo masani.

Ile tele o itu, ole manuia e iloa lava ile tomai faapitoa ole matai. E le gata e na te faia se maualuga-lelei perm, ae e fesoasoani foi ia te oe e filifili i le ituaiga o perm e faʻalagolago i le fausaga o lou lauulu, lo latou soifua maloloina, i luga o le faʻamoemoeina tele o curls ma lo latou malo. Afai e te le mautinoa ile matai, e te ono afaina ai lou ulu ma lou ulu.

E tele taimi e le moʻomia e mafai ona faʻaititia ai le iʻuga. Sili atu e uiga i lenei.

Atonu e manaʻomia lou vali o lou lauulu, aua e mafai lava ona leiloa lona uluaʻi lanu.

Afai e te nofo i se eria ma le vevela, mago le tau, e mafai foi ona afaina ai le tulaga o lou lauulu. Latou te manaʻomia le sili atu le faaeteeteina.

Tumau. Afai e suia lou mafaufau, e tatau ona e faʻatali umi se taimi seʻia maua e le lauulu le natura, ma ono vaeluaina ma a latou vaega pa'ū.

Ma o lenei mo tulaga lelei:

Afai e iai lau susu, ma e tatau ona e filifilia ni pulu, aua a o iai i le timu, i le tau malulu o le a mafai ai ona faʻapea, e le mafai ona faʻapea mai se mea e fai i curls.

Toto lauulu tumau e le masani ai.

Ua atili ai ona "usitaʻi" lauulu.

A iai le lauulu suauu, e faʻamamago e le kemisi.

E tuu e Perm i le lauulu.

Tumau. Lenei e mafai ona lelei lelei itu, pe a fai na e faia le filifiliga saʻo.

A faʻapea e te manaʻomia le faia o kemisi ma na e te maua ai le lagona fiafia i lou agaga, ia faia e mafaufau ai uma faʻamatalaga talafeagai mo le filifiliga saʻo.

Aua le faatagaina pe a fai:

  • Ua palasi lou laulu, maʻi ma ua manaʻomia le toe faaleleia togafitiga.
  • ua faʻavaivaia lou tino ile maʻi ua mavae poʻo mafatiaga.
  • o oe o maitaga pe aveina hormonal fualaau faasaina e aafia ai le hormonal talaaga o lou tino, o lona uiga, fausiaina o le aafiaga o se "mafaufau le maitaga".
  • o loʻo e faʻasusu.
  • e i ai ou aso faigata.
  • ua maualuga lou toto maualuga, ma le maualalo taumafai e siitia i luga e ala i le inu i se ipu kofe.
  • i se potu e faia ai le perming i lalo ole 24 ° C i le taumalulu ma 22 ° C i le taumafanafana.
  • o e mai gofie i le vailaʻau.
  • Oe talu ai nei valivali pe vali lou lauulu. A maeʻa le valiina o le lauulu, faʻatali 2-2 vaiaso ma le pemita. Faʻaalu lea taimi le tausiga o lauulu malosi.
  • le aso ae e te leʻi togafitia lou lauulu i se faʻavae o loʻo i ai ni uʻamea poʻo le ursol (mo se faʻataʻitaʻiga, "Hair Color Restorer", etc.)
  • e te faʻaaogaina pea oloa o loʻo aofia ai silicones. Afai o se conditioner shampoos, ona faʻapea lea o le silicones o loʻo i ai i totonu faʻamamaina i le vai, na ona lapataia le faia le laulu e aveʻese mea o totoe o lenei oloa ma se faʻamama samoa. Faitau atili e uiga i silicones lalo.

"Fasioti tagata" pemita?

Silicones i Faʻatasiga Faʻamalama

(O mea e maua i le tusi "500 Hairstyles and Makeup Tips. Tomai Faapitoa")

Mea e taʻu Lua-i-tasi (lua oloa i le tasi fagu) ua amata ona lauiloa. Latou te le tuuaia mo le le manuia perm?

Silicones e ese

1. Water-soluble silicones fausia se mautu tumau ma faʻaaoga faʻapitoa i shampoos. Latou te le teuina i le lauulu.

2. Suauʻu suauʻu faʻaleleia le susulu ma faʻafaigofie sisina. O loʻo maua i latou fulafula, vailaʻau fofo ma i le tele o tuʻufaʻatasiga oloa. O nei suauʻu e le faʻateʻa ile vai, ae e fufulu ese ma faʻamalama. Faatasi ai ma le masani ona faʻaaoga, latou te potopoto i le lauulu.

3. Silika polimini maualuga faʻasaʻo pito o le lauulu. Silicones, muamua latou o se vaega o le vai e tausi ai pito o le laulu, ua teuina i le foliga o se mafiafia ata tifaga luga o le lauulu ma ua aveeseina ma tele faigata.

Vaivai perm, dull lanu ma lauulu tautau susū ina ua uma fufuluina - tele fafine feagai ma nei faigata. Ae toaitiiti latou te iloa le auala e fai ai.

I le taimi nei, o le faʻaaogaina o oloa tuʻufaʻatasi ua faafaigofieina le tausiga o lauulu. Teu ese ma fufulu i le tasi fagu - o se mea ofoofogia na maua. E sefe le taimi, ma e masani ile ituaiga fulufulu lea e taugofie ma taugofie. E le o se mea e ofo ai, e lua-i-tasi oloa o loʻo iai nei ile 15% ole maketi. Ae ui i lea, o le faʻateleina lauiloa o nei oloa faʻatatauina le tele o lauulu lulu."Perm, o fulufulu ma le valiina o lauulu e le aoga e pei ona masani ai. E faitioina e le au pailate i lenei mea," o le tala lea a B. Muller, taitaifono o le komiti o le Central Union o Siamani Hairdressers. O loʻo masalosalo i le au fulufulu mea le mafuaʻaga o mea o loʻo i luga o le silicone lea o loʻo i totonu o le tele o oloa.

Silicones e lautele faʻaaogaina i lauulu tausiga oloa ma, o lona uiga, e le afaina. I le tele o tuʻufaʻatasiga laupepa, o la latou sea e faʻatagaina. Laʻau o silika, ua teu i luga o lauulu, fai latou feololo, susulu ma sili atu le teuteu lelei. Ae peitai, faatasi ai ma le faʻaaogaina pea o le laupepa, o le tele ma sili atu siliketi laupepa e teuina i luga o le lauulu, lea e fausia ai se ata ma tapunia pu. O isi ituaiga vailaʻau togafitiga, pei o le valiina poʻo le perm, e le mafai ona toe afaina lelei le lauulu. Muamua lava, e manifinifi le laulu manifinifi mamafa, ma e le uuina e le curl.

H. Daniel o le Union of Industrial Manufacturers of Hygienic and Detergents, puipuia shampo fou mai osofaʻiga, faatatau i le fale ma suʻesuʻega na faia i Niu Sila ma Scandinavia atunuu ma e leʻi maua se faʻaleagaina o le tulaga lelei o perm ma valiina. Ae, talu mai suesuega amata mai talu ai nei ma o le taunuuga o tofotofoga umi ua le maua, o le masalosalo o lauulu ulu foliga mai e leai se faavae.

E le masalomia, o nisi ituaiga o silicones e teuina i taimi uma ile lauulu. Silicons e faʻapitoa faʻapitoa i totonu o le vai mo le tausiga o pito o le lauulu ina ia mafai ona ausia na o se aafiaga. O le mea lea, afai e te manatu e fai se perm, aua le faʻaoga faʻaaoga oloa o loʻo aofia ai silicones.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o le tuufaatasiga laupepa:

  • faʻaaoga laupepa tuʻufaʻatasi e le tatau ona i aso uma, ae ia le sili atu i le faʻalua i le vaiaso. O aso e totoe, faʻaoga shampoo masani.
  • E manaʻomia le faʻatauina o se mea faʻamalu suamalie e tusa ai ma le ituaiga o laulu ma faʻaalu se laʻititi laititi mo fufulu taʻitasi.
  • mo le fufuluina o lauulu manifinifi laʻititi naʻo tulaga ese, e mafai ona e faʻaoga faʻapipiʻi laupepa. Fulufulu vave avea silicone ma avea le vaivai.
  • mo sili atu le lelei o silikonulu, o le teuteu gaosi oloa e maua ai ni mea faʻapitoa e taofia ai le teuina o le silika i luga o le lauulu. O nei tupe e faigofie mo i latou e le manaʻo e teteʻe ma perm.
  • Liliu atu i le teine ​​fulufulu ma se talosaga e fai perm, vali po o valivali, ia mautinoa ia taʻu atu ia te ia e uiga i le tausiga muamua lauulu.

E tusa perm

O le a le perm?

Perm o le igoa taatele mo le faiga, o le faʻaiuga lea o le lauulu avea matagofie ma lalagaina, o loka e faʻataʻamilomilo i lulu o ituaiga eseese ma le faʻaoso.

O le a le mea e tupu i fulufulu uaea?

O le fulufulu mea e faʻamalulu atu i lalo o gaioiga o le acid (thioglycolic), o lona natura sulfur mea faʻateʻa. I lenei tulaga o curling, o le lauulu i le fesoasoani a curlers po papillots ave se foliga fou ma ua faʻasaʻo i totonu.

O le fea perm e talafeagai mo lou lauulu?

O lenei faalagolago atoa i lo latou mafiafia ma tulaga.

E talitonuina, o le sili ona lelei o le lauulu, o le tele manaʻomia foi mo curlers, talu ai lauulu manifinifi lava ia e malu, vaivai ma sagging vave. O le mea lea, o le curler e tatau ona malosi malosi e faʻasaʻo lauulu manifinifi i se fou foliga. O le laʻau manifinifi mafiafia, i lona natura, e malosi ma sili ona lelei i foliga, o le mea lea, sili atu "malamalama" kemisi ua lava mo i latou. Classic perm e sili mo le soifua maloloina o lauulu. A faʻataunuʻuina saʻo, e na o le tolu i le ono masina.E moni, e le afaina i lauulu, o lea, ina ia faʻatumauina ai o latou susulu ma foliga maloloina, e manaʻomia le faʻaogaina o conditioners faʻapitoa ma balms.

A iai le maʻaleʻale o le ulu, e sili atu le filifilia o se biowave, nai lo le thioglycolic acid o loʻo iai le sulfide ma e galue gofie ma faʻaola le lauulu ma le ulu. O le oloa fou e manaia i le paʻu: e le aofia ai le amonia oona ma le mimilo oona. Nai lo lea, e faʻaaoga le urea masani, i lalo o le faʻafitauli lea e fulufulua ai lauulu aʻo le i faʻaoso. O lenei mea e toetoe lava leai se manogi ma e le filogia le siosiomaga. Ae tutusa uma lava, a aunoa ma le hydrogen peroxide oxidizer, o se vaega o le kulimi mo le faʻamamaina o lauulu, e le faia ni sooga umi. Ma o lenei faʻagaoioiga ofuvae foi lou laulu.

Mo lauulu vaivai, chemistry ma se acid base e talafeagai. E le pei o le vailaʻau o loʻo i ai mo le okaini, o loʻo iai le aoga o le pH i le pH + 6-7, e tutusa lelei ma le pH i le anti-acid coatl o le lauulu ma le paʻu, ma e faʻafaigofieina ona faʻailoaina o masima i le latou fausaga. O le tulaga le lelei o le acid acid o le le sili atu le tetee atu i le alkaline. O le talotalo umi pe tusa o le 'afa e pei o le talotalo masani ma le masani fatu, tusa ma le 4-6 vaiaso. Ae paga lea, o le acid perm e le talafeagai mo lauulu uma. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se aoga o le faʻatinoina o se galu maualuga i luga o le laʻua ua taʻua o laʻau malosi - lamolemole ma matuā saʻo ina ua uma ona taumafai le faia o galu, latou toe foʻi mai i le latou tulaga muamua. Latou te leʻo malamalama i le vailaʻau o loʻo i ai le vai. Afai e leai ni galu, fesili i lou tagata e faʻataʻitaʻi lau lauulu i se masini faʻapitoa pe naʻo le faia o se suʻega i luga o le tasi itu.

Ma le mea mulimuli sooupu e le saʻo - fou. E i ai le le faʻaituau faʻatauga pH, i se vaega laʻitiiti faʻaleagaina le uluulu ma faʻaalia tutusa lelei i vaega uma o le lauulu. I luga o le ulu o tagata taʻitoʻatasi e iai vaega o le lauulu e le soʻona sologa lelei pe faʻaleagaina. O le mea lea, o le tasi vaega o lauulu e nono lelei i perm, ma le isi e leai. Ma o le iʻuga o se galu le mautonu, masani e aunoa ma le susulu mai. O netral neti e iai lona aoga tutusa ile lauulu ma e talafeagai mo ituaiga uma o laulu. E lelei tele mo e e manaʻo e fai ia lava latou: e faʻatau atu i foliga o pulu mo galu ma mea ai tuʻufaʻatasia. O le keratin complex faʻapitoa e oʻo lava ile perm perm smoothes o loʻo afaina ai le mea na tupu ile stratum corneum ma ia vaʻaia lelei le faʻamalosia ole laulu.

A faia lau filifiliga, talanoa i se fulufulu tomai faapitoa. O le a fesoasoani ia te oe iloa le mea e talafeagai mo oe.

ITUAIGA O FAʻAPAULA O FAʻAIʻUGA O FAʻATAʻU

Papillon talotalo

Ole ituaiga curl lea ole mea e tupu ile laulu e fai ai le ulu, e fai ai mimiti momose.

Mo papillon curls, o le lauulu luga e vaevaeina i ni "sitepu". O lenei tuuina atu i le lauulu faaopoopo plasticity. O le teine ​​fulufulu 'eseʻese e tali tutusa laina ma faʻataʻamilo i latou i papillots lapoʻa. E manaʻomia lou faʻatulagaina soʻo. O manoa o lauulu e tatau ona manua i le tasi itu, ae le o tutusa. O le a faia ai se ata o matagofie lalagaina lauulu, e masani lava curly. Ona faaaoga lea o curlers. E filifilia ma vaʻaia lelei le faʻatulagaina ma tulaga o lou laulu.

Lulu mafiafia

Lelei mo le uumi lauulu, ae mafai foi ona faia i le uumi o le laulu i le tautaliga.

O le uiga ese o le sipela "kemisi" o loʻo i foliga o curls. O fulufulu uumi e fili faʻataʻamilomilo i ni soʻoga laiti i ni tioata laiti. Ina ua uma ona faʻataʻamilomilo, latou te faʻataʻamilomilo i mama, ae le mimilo faʻatasi. E ausia foʻi e le tagata fai mea tutusa ona aafiaga ma se galu masani, pe afai na te mimilo muamua ni taʻitoʻatasi i ni fusi.Spiral chemistry ua fautuaina ina ia faʻamago i le vevela vevela poʻo se fulufulu faʻapipiʻi ma se mea faʻaleagaina. E gaoioi pei o se faʻamama, faʻasolosolo ea i totonu o le tele o pu laiti, ma le le mautonu le lauulu.

Fusiʻu

Fetaui lelei mo lauulu i tauau ma lalo. O le uiga ese o lenei vilivae o maʻau faʻaʻai i fusi puʻupuʻu, o ona pito e faʻataʻamilomilo i bobbins, o loʻo faʻagaioia e le vailaʻau. Ae e mafai foi ona taavili le pu atoa. O lea ausia se taunuʻuga manaia.

Perm "i luga o le fulufulu

Foliga lelei i lauulu, tauau o le uumi.

O se mea ua faʻamanino i ai o le mea lea o le lulu o lauulu e fusifusia i luga o le fulufulu manu e faia i mea e le o se uʻamea.

Perm ma faʻalu le lona lua iokluchki

O le uiga ese o le faʻatinoina o lenei ituaiga vailaʻau o le vaega o le manoa o le afifi i luga o se tasi moa, ma o lona lua o le "mimilo". O le iʻuga o curls o ituaiga eseese.

Tamaiti perm

Fautuaina le laulu umi - ile ogatotonu ole taliga.

O le mafuaʻaga o le "tamaiti" perm o le faʻamamaina o mea toto i luga o le ulu ma luga o aʻa.

O lenei curl ua faia e pei o lenei. O le ulu ua ufiufi i se palasitika pulou. Faatasi ai ma se masani matala tapuni, uaea toso i totonu o le pu i le palasitika pulou na faia ma le tutusa crochet. O le isi mea e masani ai.

Perm "Masaga

Fautuaina le laulu umi - i tauau ma lalo.

O lenei ituaiga vailaʻau e ese ai le foliga o le curl: o le afa o le soʻotaga o i ai uʻamea ia foliga o faʻataʻamilomilo curls, ma le afa i le ituaiga o faʻalava.

Faavae Perm

E faʻaogaina i mataupu e tatau ai ona fai se vailaʻau i le vaega o le sooga e latalata i le ulu, mo se faʻataʻitaʻiga, e fatu ai le pu i luga o aʻa pe maua mai curls i aʻa o le lauulu pe a fai o le lauulu na saʻafia muamua i se vailaʻau malosi ua tupu. O le umi o le filifili e tatau ona pipiʻi e filifili.

Ina ia muai fuafuaina le foliga fuafuaina o le curl ma le foliga o le lauulu e faaaoga ai ituaiga e le masani ai vailaau perm, oe mafai ona ufiufi i le susuina o fulufulu lauulu i le vai manino ma le faʻaopopoina pia i le 1: 1 fua faatatau poʻo le faʻaopopoina o le citric acid (faʻaopopo 1/2 o le citric acid i le 1/2 ipu vai pito o le naifi).

Ina ua uma perming, e fautuaina e tipi pito o le lauulu.

Fautuaga mo lauulu tausiga pe a uma le perming:

I ni nai itula pe a uma perming, o le lauulu e tatau ona fufulu i le acidified water (o se sipuni laulau o le vineta i le lita o vai),

I le aso o curling, aua le selu lou lauulu,

I totonu o le 2-4 aso, aua le fufuluina lau lauulu ma aua le vevela i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaoga o se fulufulu laulu, vevela curlers, ma isi e le fautuaina.

Aua le faʻaaogaina laupepa

Aua le fufuluina lou lauulu. Ina ia faia lenei mea, o le selu poʻo le selu ma seisi nifo e sili atu talafeagai,

Aua le faʻamamago lou lauulu, taumafai e aua neʻi e aʻafia i le la susulu, pe a maeʻa ona taele (i le masima poʻo le vai kloriniina), ia mautinoa e fufuluina lou lauulu,

Ina ia mafai ona faʻaleleia le fausaga lauulu, aua le faʻaogaina urin togafitiga, talu ai o le curl mafai vave ona "atiae",

Faʻaaoga pulou faʻapitoa mo le faʻamago o lou lauulu,

E fautuaina e faʻatautaia se toe fuataiga mo lauulu.

Fufulu lauulu malulu. Lelei mo le fufuluina sili-vaivai shampoo mo faaleagaina pe a uma ona pulu lauulu po o le a solo ma conditioner. E malepe foʻi lauulu, pe a faasolosolo ina malo. E tatau ona e faʻafefeteina sampo ma le papala ma lauulu. O fulufulu umi e lava ile faʻamamaina o toega o le sampo e tafe i lalo o le lauulu.

Toe faaola i le po. Ole aafiaga ole vailaʻau pe a faʻataʻitaʻiina e le gata ile laʻititi, ae o le fausaga faʻamalosi ole laulu.Ua leiloa vaega ole porotini, latou te maua ai le malosi o le laulu ma i le taimi e tasi e faia ai fulufulu laulu. O le taunuuga e matutu, malulu lauulu e aunoa ma susulu. O se auala faʻapitoa o togafitiga i ampoules e toe faʻaleleia ai lauulu na faʻaleagaina i totonu o le fitu aso. Faʻaaoga ampoules e pei ona taua i lalo: i le afiafi, o le vai mai le atoa ampoule e faʻapipiʻi i laulu mago ma selu. I le po, e mitiia i le lauulu ma amata toe lipea ua faaleagaina vaega. I le taeao, fufulu lau lauulu lelei.

Le ala o togafitiga ile va. Fua vave, lelei mo fafine e itiiti se taimi. Mo le faia o lenei mea, na ona faʻapipiʻi lauulu i se vai mimita. Lelei faʻaluaina aafiaga: o meaʻai ua faʻaofi i totonu o lauulu mago ma i le taimi lava e tasi, o le faʻailogaina "faʻafouina" le perm. Mo i latou e aʻafia faʻapitoa e ala i pemita, e tatau ona faʻaaogaina le aerosol i aso uma ma mea ai.

Fetuunaiga masani ma le malosi. Tusa pe o le lauulu pe a uma ona puaʻa pe leai, fufulu lelei pe a uma ona fufuluina. Masini lauulu e tatau ona faia pe a uma uma 3 pe 4 lauulu fufulu. O mea fou a le perm e aofia ai meaʻai mama pei o le moisturizing panthenol ma lauulu tuputupu ae faʻamalosia keratin, collagen ma silika porotini. Latou te faʻapea foi ona faʻatupu le susulu.

E faʻafiafiaina foliga malu. E faatatau tele i lauulu umi. Ia manatua: o le vevela ea o se lauulu sulu o se mea. Faʻamamago lou lauulu i le ea mafanafana, faʻaaoga se faʻasoasoaina pulu, a leai, o le lauulu o le a fusifusi ma o le a faigata ona faʻataʻutaʻuina ia curls. Fou: faʻamago i lalo o se moli uila - pei o se lauulu laulu. E faigata ona mafaufau lelei i se mago mago metotia. Afai e te manaʻo e fai ni laʻei tetele "matagi, loka tele o laulu i luga o le vevela" Soft Styler "vevela lauulu curlers. O le aoga o lenei metotia: lauulu tumau matutu, curlers malulu mo 20 minute ma e le manaʻomia ni ata poʻo fulufulu ulu.

O se fofo sili lelei o le suauu vevela. Lenei fou fou: e faʻamalosia le laulu e aunoa ma le tuua ai o ni tulaga oona i luga ia i latou. O lona mea lilo o loo taoto i le fou tuufaatasiga o keratinate ma porotini hydrolyzate mea ma mea vevela. O fagu pupuni ma gaʻo gaʻo e tatau ona faʻamafanaina mo le 2 minute ile vai vevela, ona faʻapipiʻiina lea ma tui i totonu o lauulu susu. Faʻafetai i le vevela, o mea e fai tutusa i luga o le ulu o le ulu ma sili atu ona afaina ai lauulu. Tuu le suauu puaʻu laititi ona fufulu lea ma faʻamalama. Faafetai i lenei faiga togafitiga, lauulu avea maloloina ma sili atu ofu lelei.

Amataga muamua

E mafai ona faia i luga o ou lima ile palama perm perm on medium and large Ina ia amata, tatou vaʻai ile mea e uiga i ai le vailaʻau ma o le a le ituaiga o sauniuniga muamua e tatau ona e faia.

I le ata - o se afifi ma le vailaʻau "Magic Curl"

O lea la, o lenei mea faigaluega e fuafua mo malulu curling ma e lelei mo soʻo se ituaiga o lauulu:

  • masani
  • manifinifi
  • faigata
  • vali uma i vali ma henna, basma,
  • discolored ma isi.

Gauai atu. Ae afai o ou manoa faʻataʻitaʻia o loʻo faia i se sui faʻaititia faʻapitoa, ona e le mafai lea ona faia le curling vave. E manaʻomia le faʻatali seʻi uma le lauulu ma teuteu atoatoa. Faʻapena foi, e mafai ona e faʻaaogaina le vailaʻau mo perm, pe a uma ona vavae ese atoatoa le kemisi muamua.

O le fualaau faasaina talafeagai mo lauulu umi ma pupuu

E fetaui lelei le ausia o le faʻaiuga sili pe afai o le lauulu umi e mai le sefulu i le sefululua centimita.

E mafai foi ona faʻatautuina:

  • afa uumi
  • o manoa o filo uumi.

A faʻataunuʻuina le faʻatulagaga, o nisi mea e faʻasaina lava ona faʻaaoga:

  • uʻamea container mo le fefiloi o auala,
  • uamea curlers ma paʻu curlers, pe afai latou i ai uamea vaega ma vaega,
  • uamea selu.

E mafua mai i le mea moni o le fesoʻotaʻiga ma le uʻamea, e mafai ai se tali e mafua ai le faʻaitiitia o le aoga o le sooupu.

Gauai atu. Ole mea na fai ile curl ole mea lea pe afai e te faʻaogaina i le taimi muamua, ia mautinoa e fai se suʻega muamua mo se ono teteʻe. Ina ia faia lenei mea, i le pito i totonu o le tulilima, e tatau ona faʻaaoga sina tupe ma faʻatali i le aso. Afai i le taimi lea e leai ni mea e fiafia ai, mumu, ona mafai lea ona e faʻaoga saogalemu Lokon.

Aua le faʻaaogaina mea uʻamea, ma curlers sili atu ona filifili atoatoa laupapa

Ui i lea, a o faʻatinoina le perm perm, e taua le ofuina o totini lima, lea e aloese ai le faʻalavelaveina o le paʻu o lima ma faaleagaina ai fao. Ae afai, ona o le faʻatamala, o le paluga ulufale i ou mata, ona e manaʻomia lea e fufulu vave i le malulu vai malulu ma saili fesoasoani mai se fomai.

E i ai nai isi fautuaga ma togafiti e mafaufau ai:

  • mo le faʻamamaina o lauulu, ina ia faʻavavevaveina le gaioiga o le faia o curls, aua le faʻaogaina se lauulu laʻau, ona o le a leaga ai le faʻatulagaina ma le soifua maloloina o le lauulu,
  • aua le faaputu i aso faigata,
  • teu le oloa i se pogisa nofoaga ma taimi uma i totonu o se tapuni tapuni tapuni tapuni.

I le taimi o le palapala masina, curling e sili atu le teena.

Aua le faʻaogaina le vailaʻau pe a fai i luga o le ulu lea ei ai:

Naʻo le taimi e mou ese atoa, e mafai ona faʻaogaina se malulu malulu.

Faʻafefea ona fausia se fulufulu lauulu

Mo le lauulu lauulu, e te manaʻomia, e faʻaopopo atu i le Locon sauniuniga lava ia, faʻapitoa masini ma mea faitino, i totonu o le:

  • pusa mo le paluga - e le manaʻomia mai uʻamea
  • e le faia foʻi le selu i uamea,
  • fulufulu
  • curlers e aunoa ma uʻamea faʻaofi,
  • se tamai solo
  • ofu manifinifi ofuvae manifinifi,
  • anagata totigilima vaivai
  • o le ulu ulu faia o mea susu, ma lelei faia o polyethylene,
  • ono kalama o le konekarate hydroperite masani (o le fa laupepa ia),
  • se ulaʻi tamaʻi sipuni e masani ai, maso citric acid.

Mea ma mea teuteu e tatau i le faʻagasologa.

Gauai atu. E le faigofie i taimi uma ona maua le hydroperite, e ui lava e le seasea lea fofo. E mafai ona suia i se tolusefulu pasene vaifofo o masani masani hydrogen peroxide.

A saunia mea uma, e mafai ona e amata curling:

  • fufulu lou lauulu
  • faʻamamago ma se solo, ae leʻo le atoa, ae ia faʻamalulu teisi ile laulu,
  • ave mea pipi
  • matagi ia manoa i luga oi latou, ae aua le tosoina lauulu soona u, a leai o le a latou faaleagaina,

E mafai ona e faʻatulagaina pupuni i auala eseese, e faʻamoemoe i luga o le manaʻomia lauulu lauulu.

  • faataamilo i se laulu lauulu, nonoa se solo manifinifi afifi i se tourniquet,
  • faʻaaogaina se ie vavae, tufatufa atu le oloa i luga o le fulufulua lauulu,
  • ufiufi lou ulu i se sikafu ma faʻamasania i le solo.

Mo se faʻasologa lelei, valaʻau se fesoasoani.

Gauai atu. Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu. Afai e ui i lea na ia oso i luga o le tino, ona fufulu vave lea o le paʻu i le susu pipi swab.

O le taofiga taimi o le oloa e faʻalagolago i le ituaiga o laulu.

Faʻafefea ona faʻateʻia le vailaʻau

Hydroperite e taua e tui ai le vailaʻau

Ina ia faʻasofia ni gaioiga nei e manaʻomia:

  • ave le afa laititi o sipuni citric acid,
  • faataapeina ia i le tasi kuata o se ipu vai mafanafana,
  • faaopoopo le hydroperite,
  • faʻatumu le vai ina ia avea ma afa tioata,
  • faʻaopopo le afa sipuni o lau sapani masani i le paluga,
  • Faʻasusu lelei le lauulu i le tapena saunia - lelei, e te manaʻomia le alu i le lauulu faalua, ae ina ia i ai pea lau afa gaosi oloa,
  • faatali 10 minute - o le taimi lea e lava mo le tagata liliu mai e galue,
  • aveese ma le faʻaeteete
  • Faʻatasi ai ma mea e totoe, e toe fufulu uma lauulu,
  • faatali pe a ma le fitu minute
  • fufulu le lauulu i le vai mafanafana,
  • faatali mo le lauulu e mago ma selu.

I le faaiuga

O le mulimulitaia o faʻatonuga e mautinoa ai se ao o 'ofuvae uʻamea!

O a matou faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona faʻaaoga le curlers pei o Lokon o le a fesoasoani ia te oe e fatuina se lalelei, manaia laei.

O se faʻamatalaga auiliili ma faʻamatala auiliili i lenei tusitusiga o le a maua ai le avanoa e sili atu ona aʻoaʻo uma fautuaga ma togafiti, ae afai e i ai pea sau fesili, e mafai ona e fesiligia i latou i faʻamatalaga i lalo ifo o lenei mea.

Faamanuiaga o kemisi ma Curl

Lauulu Tumau

Lenei sauniuniga mo se perm wave - o se curl o le lauulu, o se tulafono, e le afaina. Fausiaina o le hairstyles ma o se mea fiafia.

Tautala i upu, o lenei mea faigaluega o loʻo fuafua e fausia ai se faʻavae mo le taoto, ae e mautinoa lava e umi ma umi ona tumau.

O nisi nei o penefiti o pemita.

  • faasao tumau taimi i le faʻapipiʻiina, tausiga tomai faʻataga oe e lafoai lenei faiga,
  • o le perm e tumau e tusa lava pe malulu tau ma tausia le lauulu i taimi uma - pe a fai o isi oloa fiu e aunoa ma se tau,
  • fesoasoani e faʻataunuʻuina le miti a se laʻasaga matagofie mo tagata e iai le laulu manifinifi ma faʻateleina gaʻo mea,
  • O le aafiaga e mafai ona nofo i luga o lauulu mo le ono masina.

Faʻafefea ona faʻaaogaina Lokon ma fai le chemistry

O le usitaʻia o tulafono ma faʻatonuga e agaʻi atu i se taunuʻuga sili.

Faʻatonuga i soʻo se pisinisi, e pei o le Tusi Paʻia mo le tagata faʻatuatua, e manaʻomia le faʻamalosi talosaga ma le faʻatinoina. Ae maise lava ile taua tele o lau faʻaaliga.

Ma le faʻaeteete i tulafono o loʻo i luga - o se taunuuga lelei e mautinoa,

  • Aua e te ita pe a fai o le lauulu ua valivali pe faʻapipiʻi - O se loka o le a fesoasoani i lenei tulaga,
  • lauulu masani e atoatoa mo le curling,
  • mea faʻasolo mulimuli mai o le chemistry e mafai ona faia peʻa fai o le muamua ua maeʻa ua vaʻaia pe tipi ese,
  • pe a galulue ma le vailaʻau, e tatau ona e mafaufau e uiga i le puipuia o le paʻu o lima. Le faia o nei mea, paʻu poʻo ni totini lima palasitika e talafeagai,
  • o se tasi o mea sili ona taua o le faʻasāina i luga o le faʻaaogaina o uamea mea.
    O se faʻasili atoatoa o loʻo taoto i luga o uʻamea uma ma le faʻailoga itiiti o lona i ai i le fausaga:

  • selu
  • ipu ipu
  • tagata curlers.
  • ea aafia le lelei o le galuega, o lea o le fagu ma le oloa e tatau ona pipiʻi tapunia,
  • lauulu, e pei ona masani ai, e tatau ona mama ma mago,
  • Muamua, Lokon o se sauniuniga e leai se lanu, ae i le aluga o taimi o se paolo foliga foliga. I lenei tulaga, o le tagata gaosi oloa e maua mai se faʻamaoniga e le afaina ai le lelei ma e le aumaia se afaina ia te oe.
  • Faufautua!
    Afai e ofoina atu oe e faia chemistry ma uamea bobbins i le salon, ataata suamalie i nei "tagata tomai faapitoa" ma maua oe lava se isi nofoaga.
    A leai, o lou lauulu o le a matua afaina lava, ma o le tupe o le a faʻaalu le aoga.

    Magic Curl mai Galant Cosmetics

    Faigofie ona faʻaaoga, faʻatuatuaina mea faigaluega e aoga mo le faleoloa ma mo tutoʻatasi faʻaaogaina. O le tuufaatasiga e aofia ai se tulaga ese togafitiga lavelave, e aofia ai keratin masani.

    Magic curl suia le foliga mai o lauulu, faia le lauulu maloloina, usiusitai. Faʻafetai i vaega o loʻo ola lelei i luga o laina pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga, ua aliali mai ai le laʻau sili ona paʻu puipui, lea e faʻamoemoe e puipuia pe a maeʻa le vailaʻau. E te manaʻomia le susulu ma silika? Filifili le Magic Lock.

    E i ai le afifi o 100 rubles.

    Curl mai le kamupani Freedom

    Ua fausia e le kamupani o le Liberty se mea faigaluega a le Lockon, o aso nei ua talepe uma faʻamaumauga i tulaga lauiloa. O se vailaʻau faʻaonapo nei e mafai ai ona e maua uma uʻamea susulu ma malamalama, laititi faʻaali atu curls.

    I le mulimulitaia o faʻatonuga, e mafai ona e fauina se malamalama lelei o faʻalenatura mimilo manoa. O le tagata gaosi oloa e faʻamaonia le tuʻuina atu o le malosi i le maeʻa o taualumaga mo le ono masina.Fetaui lelei mo manifinifi laʻititi, paʻu, maloa, paʻu masani.

    O le tuʻufaʻatasiga, faʻaopopo i vailaʻau, e aofia ai vaega puipuia. A maeʻa le faʻagaioiga, o manoa o le a pupula, ma maloloina. E talafeagai mo le tutoʻatasi. Faʻaaogaina e tagata faʻapitoa faleoloa. Lokon tau o 135 rubles.

    Lokon mai le Aromaks

    Aromax ofo atu se Curl curler, lea e iai le malosi o se reagent e mautinoa ai se aoga umi se taimi pe a uma le taualumaga. Talafeagai mo le faʻaaoga-ia lava. Faaaogaina e matai o lalelei matagofie.

    E mafai ona faʻaaogaina mo lauulu uma. Ole tau o le 45 rubles.

    Lokon mai Kalina popolega

    Popole Kalina o loʻo tuʻuina mai se mea faigaluega mo le malulu malulu Lokon.

    O le popolega ua lauiloa mo le maualuga maualuga o ana oloa. Le Lockon meafaigaluega e leai se tuusaunoaga. E mafai ona faʻaaogaina i le fale, e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu.

    E i ai le fagu 70 rubles.

    Mea e manaʻomia mo le faʻaaogaina o le fale

    Ina ia galue, oe manaʻomia mea nei:

    • se selu e seasea nifo, o se maʻai autafa lelei,
    • 'ulu faʻatonutonu e manaʻomia le lapoa poʻo faʻataʻamilomilo ma se tagata taofia. Ua lava naʻo le 50 i le 80 fasi mea i lou lima,
    • palasitika koneteina
    • totigilima, o se pulou ma ni solo.

    Saunia Lokon, vuka 9 po o le 6%, conditioner ma petroleum jelly.

    Lapataiga! O mea uma na faʻatauina mo le taualumaga e tatau ona fetaui ma le ituaiga, o le umi.

    Taualumaga Taualumaga

    1. Matou te faia se suʻega o le mafaufau lelei. O vailaʻau uma e mafai ona oso ai se aafiaga teteʻe. Ae leʻi faia le faiga, apalai nai mataua ile tua o lou lima. Afai o le 15 minute mumu e le aliali i luga o le lima, o le oloa talafeagai mo sili faʻaoga.
    2. Fufulu lou lauulu i se laupepa agamalu. Faʻamago lou ulu i se solo.
    3. Tuu totini lima uʻamea, alu ma le sauniuniga o galuega fofo. Mo le faia o lea mea, sasaa sina vaega laititi o mea o loʻo i totonu ole fagu ma le fofo galue i totonu o se koneteina palasitika.
    4. Toese ma le faʻaeteete le tapuni laitiiti. Faʻaoga se fasilaʻau busa, palu le oloa ma faʻaaoga.
    5. O le lautele o le unto e tatau ona filifilia e tusa ai ma le umi o le bobbin. Muamua, o le pito i luga o le ulu e manua, ma o luma ma le tino e mulimuli.
    6. A faʻataʻamilomilo uma uʻu i luga o le tale maligi, e tatau ona toe faʻasusu i se omomi, ma aloese mai le maua o le oloa i luga o le ulu ma foliga.
    7. Tapuni ma palasitika pulou.
    8. O le sui sooupu e matua 15-30 minute. O le umi o faʻagaioiga e faʻalagolago i le umi ma le tulaga o le laulu, faʻapea foʻi ma le manaʻomia o le faʻamalosia o le lumanaʻi curls.
    9. Ina ia fuafua le taimi talafeagai, alu ese ni nai bobbins i itu eseese o le ulu, vaʻai le iʻuga. Afai e vaivai le curl, faateleina le aafiaga o le fualaau faasaina.
    10. Aveʻese le masima, vaimama maea i le vai mafanafana, e aunoa ma le solia ai le amiosao.
    11. Ave le fixing agent, sasaa i totonu o se ipu ipu. Foam ma se omomi momi. Taulimaina uma manoa ia lelei ma se fixative.
    12. E maua ai le 5-10 minute.
    13. Fufulu lau lauulu i le vai mafanafana mafanafana, apalai se pulu pasene.

    Mo ni nai aso, taumafai e aua le tago i le lauulu, aua le faʻaogaina mo le shampoos.

    Matou te fautuaina oe e faitau: faʻafefea ona fai se pemita i le fale.

    O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

    O le taualumaga, faʻatinoina e tagata tomai faʻapitoa, o le a tumau mo le ono masina. Ole faʻaiuga e fuafua ile mataituina ole tekinolosi gaioiga ma le ituaiga o lauulu. Faigata, ulavale foliga saʻo vave. Ole manifinifi lanumoana, e taofiofi le aafiaga ole curls mo se taimi umi. Ua aʻafia le natura faʻaalia.

    Afai na fai le taotoga ile fale, ole umi e mafai ona faaititia tele.

    Manatua e le mafai ona e toe faia le taualumaga seʻia ave ia curl se foliga masani ma foliga.

    Tipiina pito sili. Latou te le toe foʻi i le pepa. O foliga o pito e faʻaleagaina le lauulu.

    Taunuuga ma lauulu tausiga

    Tagata fai oloa o loʻo faʻaleleia atili le tuʻufaʻatasia. I le maea ai o taualumaga, curls e le gata e mafai ona maua le faʻatulagaina foliga, ae faʻaleleia atili foi foliga. Ae, e le mafai ona faʻalavelaveina se tasi mai le mafaufau i uiga taʻitoʻatasi o le lauulu.

    Mulimuli i faʻatonuga uma ma manaʻoga o tagata gaosi, faʻalogo i le fautuaga a tagata faʻapitoa. O nai gaioiga faigofie o le a fesoasoani e aloese ai mai mea le lelei. lea e tatau ona faia pe a uma ona vela:

    1. Aua le faʻaogaina moli mo 48 itula. Lenei taimi ua lava e tuʻufaʻatasia ai le iʻuga.
    2. E fautuaina e selu se laumei laupapa ma nifo umi, ae seasea tupu. Afai o le pemita sa faia i luga o lauulu umi, e tatau ona e masani ona faʻaogaina lenei selu i taimi uma, ae le o nai aso muamua.
    3. A maeʻa ona fufuluina taʻitasi, faʻaaoga mask, conditioners ma balms. E mafai ona fufulu le lauulu i le sapalai o le chamomile po o le mint. O se mea taua lenei mea! I le taimi o le faʻagasologa, o manoa e fesuiaʻi ai o latou natura fausaga ma faʻalavelave. O mea e puipui ai le fesoasoani o le a faʻaleleia ia filo ia maloloina ma lamolemole, lea e sili ona aʻafia ai le foliga mai o fulufulu.
    4. Aua nei galo e tipi pito i le itiiti ifo i le tasi i le masina. O se lauulu 'ulu o le a fesoasoani e toe faʻaolaolaina le lauulu.
    5. Vailaau faʻaleagaina fausaga. A maeʻa le faʻagasologa, e le mafai ona pisia mo vaiaso. Tulaga lelei, e le tatau ona faia le paleina masina i luma o curling.
    6. O le talotalo e tatau ona faia i potu e iai le ea vevela e le sili atu nai lo le 22 tikeri Celsius.

    Matauina nei faigofie ae taua tulafono, mafai ona e tausia lou laulu i tulaga sili ona lelei tusa lava pe a uma ona afaina i vailaau.

    Aʻoaʻo atili e uiga i tulafono o le tausiga o lauulu pe a uma ona faʻaavanoa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

    O le a mea e faʻaaoga

    Kemisi uila

    E matua malamalama lelei o curlers mo curls e le tatau ona uʻamea:

    • ua fautuaina e faʻaaoga ni curlers faʻapitoa na faia i le palasitika poʻo fafie malosi, o le mea mulimuli e aofia ai oak, beech, hornbeam,
    • latou te eseʻesega i le va o bobbin diameters mai le 4 i le 12 millimeters. Mo lauulu puʻupuʻu ma ni manoa laiti - le manifinifi, lapopoa - pe a faia ni lauulu mo le uumi ma le 'umi-ulu lauulu,
    • bobbins masani ei ai le faʻaititia i le ogatotonu (puʻupuʻu),
    • e faʻatumauina le taʻavale fulufulu ma le fulufulu mafolafola poʻo le fulufulu tagata, e sili le filifiliga mulimuli, e le tuua lipine,
    • hedgehogs ma Velcro mo le tumau e le talafeagai, aua o le lauulu e le mautonu, ma o le curl mafua ai le vevesi,
    • mo curling, e mafai ona e faʻaogaina curlers o se le-tulaga masani foliga, sili ona taua, e le o uamea:
    • uumi manifinifi uumi ma tafe - mo foliga vali,
    • ae leai se "sulugatiti" - mo le pipi i Iapani, mo le fausiaina o uila ma tutusa lapoa,
    • Olivia Garden - fulufulu lauulu, fai i luga o le ulu le tele o vaega ma fausiaina mo "Amerika" curling,
    • fatufatu foliga faʻatuatuaina taʻitoʻatasi mo faʻapitoa lauulu.
    • o le aofaʻi o curlers eseese e faʻalagolago i le tulaga o le lauulu, e masani lava 50 i 80 fasi fasi eseese lapoa ua faʻaaogaina.

    E sili le le faʻaaogaina o uamea oloa!

    Faufautua!
    Po o le a lava curlers e te filifilia, o le taunuuga e faalagolago i luga o le tulaga o polofesa o le na ave lou ulu.
    O le matai o le vasega pito i luga ma masani masani paopao gutu liliu atu oe e avea ma a lalelei lalelei.

    Faʻafefea ona fai le chemistry

    O le faʻalavelave o se fale o se gaioiga faigata

    Perming manaomia le atoatoa, tausiga ma le saʻo.

    Aemaise pe a na tupu mea uma mo le taimi muamua.

    1. Tatou saunia mea talafeagai meafaigaluega ma mea:
      • selu
      • totigilima
      • swabs
      • pepa pepese,
      • pulou palasitika
      • curl
      • soʻofaʻavaʻaina fofo
      • sikoa.
    1. Tatou o ese e fufulu laulu. I lenei tulaga, e le mafai ona faʻaaoga le balms ma conditioners.

    Fufulu lou lauulu e aunoa ma le faʻaaogaina o le balm-conditioner

    1. Matou te feula le matutu pe masani ai, fuafua i le taimi.
    2. Matou te vaeluaina le mama ma mago lauulu i fasi manoa ma, faʻaaogaina Curl mo malulu vailaau perm of hair - matou te faʻataʻitaʻia ma le faʻaeteete soʻo se curl.
    3. Matou te savili atu le lauulu i pulu.

    Masani curling mamanu

    1. Sa matou oofu i se pulou palasitika.
    2. Afifi le ulu ile solo ma se sikafu vaivai.
    3. Matou te tutu mo le 10 i le 20 minute, e fuafua i le ituaiga o lauulu:
      • faigata - 10-12 minute,
      • masani - 16 i le 18 minute
      • vaivai - 18 i le 20 minute.
    1. Le a le tele curl e tatau ona tusia luga o le afifi. Tatou te tausisia le faʻavae i luga o le ulu o le seti taimi.
      Matou te aveʻese le curlers mai le tasi curl, pe afai e le fetaui le lelei o le curl - ua faʻaalu le taimi.
      I le mea lea, e manaʻomia le toe faʻaleleia le puipuiga o le ulu mai le tui i luga o le ea, o lona uiga, toe faʻapipiʻi i luga o se ea uumi pulou ma se sikafu mafanafana (solo) toe. O le faʻaiuga e muta i le faʻaali mai o ofu eleni. O le mea taua o le aua le soona fai.

    Fesoasoani i lenei mataupu e le afaina

    1. A maeʻa le taimi faʻapitoa, matou te fufuluina le vailaʻau mai le ulu, e aunoa ma le aveeseina o le curlers.
    2. Matou te tutuʻi le ulu ile solo.
    3. Matou te faia le tuʻutuʻuina o le curls faʻaaogaina se fofo faapitoa, lea e saunia vave aʻo leʻi faʻaaoga ma o loʻo teuina i luga o le ulu mo le itiiti ifo 15 minute.
    4. Matou te faʻaaogaina le fixer, tuu mo le 5 minute ma fufulu.
    5. Seʻi maeʻa nei gaioiga ona aveʻesea lea o le curlers ma toe faʻaaoga le fixer mo le lima minute, ona fufuluina lea, ma faʻaaoga se sui fesoasoani i lauulu.

    O le iʻuga o le curl "loka"

    Faufautua!
    Afai ua maua le oloa Locon luga o le paʻu, e tatau ona aveese ma se vavae swab fufui i le vai.

    Fuafuaga curler

    Ua saʻo le faʻatulagaina o pulu ulu i luga o le ulu o le galuega autu a le matai.

    Polokalame o le nofoaga o le reoping bativa

    O le ata faʻaalia ai le faʻatulagaina o paʻu tale:

    1. Vailaau. Matou te savili mai le mata i le pito i tua o le ulu.
    2. O le itu e ogatasi ma le lumanaʻi o laulu.
    3. Naʻo vaega o le laulu e lavea.
    4. Faiga faʻavae.
    5. Suiina curlers e ala i lapoa.
    6. Faʻaaogaina ni uila e lua mo le tasi fasi.
    7. Le faʻaogaina o le tolu reoping bativa.

    Ae le i faia lau oe lava perm i le faʻaaogaina o vailaʻau vailaʻau, matou te fautuaina oe ia faʻataʻitaʻi tutusa tutusa le tufatufaina ma faʻataʻamilo lou lauulu.

    Faʻafefea ona savili le laulu i faʻapipiʻi uila

    Ata: lauulu-afifi polokalame ma pepa

    Ina ia maua le atoatoa curl, e tatau ona mulimuli i le tulafono faavae:

    1. O le mafiafia o le filo e lua taimi sili atu le manifinifi nai lo le lapoa, ma o le lautele e teisi laititi nai lo le umi o le faʻaaogaina bobbin.
    2. I le faiga o le fusifusiina o le manoa ua toso laitiiti i luga o foliga.
    3. A faamaʻapeina, e agi malie le fusi i le itu taumatau ma le agavale, ae le o tua ma luma.
    4. O afifi e fai gofie ma fufusi.
    5. O le auala sili e lelei o le faʻaaogaina o pepa. Tatou aveina laina pepa, tipi sikuea 4 * 5 cm. Tatou faia se curl pei ona faʻaalia i le ata. Pepa faia galuega faigofie ma mautinoa lava le tufatufaina atu o le unta.

    Fai-ia-oe lava ofuvae elose

    Sauniuni sauniuniga

    Chem perm i luga o le ogatotonu ma lapoʻa mafai ona faia i ou lima, ae pe a fai o loʻo mulimuli i ai tala. I le amataga, tatou vaʻavaʻai i mea uma e tutusa ma se oloa ma o le a le ituaiga sauniuniga sauniuniga e tatau.

    I le ata - afifiina ma oloa "Magic curl"

    O lea la, o lenei mea faigaluega ua fausia mo se malu curl ma ua atoatoa mo soʻo se ituaiga o lauulu:

    • masani ai
    • vaapiapi
    • faigata
    • vali uma i vali ma henna, basma,
    • discolored etc ..

    Faatonutonu lou mafaufau. Ae afai o ou manoa faʻataʻitaʻia o loʻo faia i se sui faʻaititia faʻapitoa, ona e le mafai lea ona faia le curling vave. E manaʻomia le faʻatali seʻi uma ona tupu le lauulu ma teu atoa. Faʻapea foʻi oe, e mafai ona e faʻaaogaina le oloa mo se vailaʻau pe a maeʻa tipi le selau pasene le vailaʻau muamua.

    O le oloa e talafeagai mo lauulu uumi ma laiti.

    E iloga e ausia se faʻatulagaina talafeagai pe afai o le lauulu umi e mai le 10 i le 12 cm.

    Faatasi ai ma nei mea uma, e mafai foi ona ufiufi:

    • afa uumi
    • fautuaga o ni manoa umi.

    A faʻataunuʻuina le faʻatulagaga, o nisi mea e faʻasaina lava ona faʻaaoga:

    • uʻamea fagu mo le palu faʻatasi auala,
    • uamea curlers ma paʻu uila, pe a fai e i ai uʻamea vaega ma vaega,
    • uʻamea selu.

    E taʻuamiotonuina nei i le mea moni, pe a oʻo i le fesoʻotaʻiga ma le uʻamea atonu e iʻu ai se faʻaitiitia o le lelei o le oloa.

    Faatonutonu lou mafaufau. Ole mea na fai ile galu mo se vailaʻau pe a e faʻaaogaina mo le taimi muamua, ia mautinoa e fai se suʻega sauniuni mo se ono teteʻe. Ina ia faia lea mea, sapalai teisi tupe i le pito i totonu o le tulilima ma faʻatali se aso. Afai i totonu o lenei vaitaimi umi sa leai se ita, mumu, ona mafai lea ona e faʻaogaina saogalemu Lockon.

    Aua le faʻaaogaina mea uʻamea, ma curlers e lelei tele e filifili atoa woody

    I le ala, pe a faia o vailaau fulufulu lauulu, e tatau ona e ofuina mautinoa totini lima, o le a aloese mai le ita o le paʻu o lima ma faaleagaina le fao. Ae afai, ona o le faʻatamala, na palu faʻafefiloi ou mata, ona tatau ai lea ona fufuluina ii i le tele o vai malulu tafe ma saili fesoasoani mai se fomai.

    E i ai lava nisi fautuaga ma fautuaga e tatau ona e mafaufau iai:

    • aua le faʻaogaina se fulufulu fulufulu e faʻamago ai lou lauulu e faʻaletonuina ai le faiga o faia o curls, talu ai o le a matua faʻaleagaina le fausaga ma le soifua maloloina o le lauulu,
    • aua le faaputu i aso faigata,
    • tausia le oloa i se nofoaga uliuli e mautinoa foi i totonu o se tapuni tapuni tapuni.

    I le taimi o le palapala masina, e sili atu le lafoai o le curl.

    Aua le faʻaaogaina oloa pe a fai o le fulu e aofia ai:

    Naʻo le taimi e mou atu faʻatasi e mafai ona faʻaogaina se vailaʻau malie.

    Faʻafefea ona faʻamautuina se oloa

    E manaʻomia le hydroperite e faʻateʻa ai le oloa.

    O gaioiga nei e manaʻomia e faʻaitiitia ai:

    • ave le afa laititi o sipuni citric acid,
    • faataapeina ia i le tasi kuata o se ipu vai mafanafana,
    • faaopoopo le hydroperite,
    • faʻatumu le vai ina ia avea ma afa tioata,
    • faʻaopopo le afa sipuni o au suauʻu masani i le paluga,
    • faʻamamaina lelei lauulu i le tapenaina o le faifai pea - i le faʻavae e manaʻomia e te alu ai i lou lauulu faalua, ae ina ia iai pea lau afa gaosi oloa,
    • faatali 10 minute - e lava mo le tagata liliu mai e gaoioi,
    • aveese ma le faʻaeteete
    • ma mea o totoe o le neutralizer, toe teuteu uma lauulu,
    • faatali pe a ma le 7 minute
    • fufulu lau lauulu i le vai mafanafana,
    • faatali mo le lauulu e mago ma selu.

    I le faaiuga

    O le mulimulitaʻi i faʻatonuga e mautinoa ai le faʻaputuputu o ofu eleni!

    O la matou auiliiliga auiliiliga pe faʻafefea ona faʻaaoga se curl pei o Lokon o le a fesoasoani ia te oe e atiaʻe se laei lalelei, laulelei.

    O se faʻamatalaga aoga ma auiliili i lenei tusitusiga o le a maua ai le avanoa e sili ona aʻoaʻo uma fautuaga ma fautuaga, ae afai e i ai pea sau fesili, e mafai ona e fesiligia i latou i faʻamatalaga i lalo o lenei mea.