Fautuaga Aoga

Faʻafefea ona filifili le saʻo lauulu selu

Soʻo se fafine na te vaʻavaʻaia le soifua maloloina ma le matagofie o lona lauulu. Na o lenei tuʻufaʻatasiga e foliga vaʻaia foliga lelei le tamaʻitaʻi. I le natura, e le o tagata uma e aveina mafiafia ma silky. O le mea lea, ina ia faatumauina i latou i se foliga matagofie, ua faʻaaogaina metotia uma.

E taua le filifili o le selu saʻo

Vala o le filifilia o se selu fulufulu

O le o loʻo iai le selu e faia. E taua le faʻatinoina o le mea masani ma le mea saʻo meafaigaluega. Tidying le lauulu i se selu e le lelei tele, e oo lava i na curls lea e masani ona tausia ma le fesoasoani o cosmetics: shampoos, masks ma balms o le a le foliga maloloina. O le mea lea, e tatau ona e filifilia lau sili scallop. I le filifiliga filifiliga, e aoga le faʻaeteete i le tulaga o eletise eletise, e taua tele se antistatic comb mo lauulu e filifilia.

O le mea o le selu o se mea taua

Mai mea mea meafaigaluega faia ma le mea gaosi oloa alualu i luma ofoina atu, o le a tatou iloiloina auiliili.

Filifilia o le mea tonu tomai faigaluega inisiua

Gaosi oloa ofoina lauulu selu na faia i laupapa, palasitika, sima, uamea ma isi.

Fulufulu lauulu ma uamea bristles

E tofu lava i latou ma itu aoga ma faʻaletonu ma ua fuafuaina mo faʻapitoa mafuaʻaga.

O mea faigaluega na e i totonu o le laina faʻapolofesa. O lona tau e maualuga atu nai lo le tala faʻatusa ma fale moe faʻapipiʻi. Tele taimi e faʻaogaina ai fulufulu puaa. I le gasologa o selu, o pito o le laulu e le vaeluaina, ma e leai se afaina o le ulu. Ole tulaga ole amio e maualalo, o lona uiga ole maualuga maualuga lona tetee. I se faʻaopopoga, o mea faigaluega o lenei fuafuaga e faʻatumauina lelei ai faʻamatalaga.

  • Natura laupapa

Nofoa sisina fafie

O palasi laupapa na faʻaaoga talu mai aso anamua. Latou te lelei aua e le mafai ona latou faʻafesoʻotaʻi ma mea e teu ai lauulu. O se mea faigaluega e faʻaaogaina i le beech poʻo le birch e lelei tele mo le faʻaaogaina o balms ma masks, faʻaopopo foi, latou te saofaga i le faʻamatuʻuina atu o mea ai. Tuʻu tresses faʻatasi ma se pulumu, e te le maua se laʻai. O le Oak e sili ona lelei lona faʻaogaina, ae o le juniper e faʻamaloloina le popole.

Faufautua! Afai e te manaʻo i se selu faʻapipiʻi mo lauulu, filifili se laʻao lauulu.

Palasitika selu

Afai tatou te manatu i le lelei o palasitika selu, ona mafai lea ona tatou faʻailoaina ma le saogalemu se maualuga maualuga o le tumama.

Ole tau maualalo ole selu palasitika o se tasi lea o ana lelei

E faigofie ona fufulu ma tetee atu i vailaau. Mo nei uiga lelei e alofagia tele ai i laʻau laʻau. Ae ui i lea, o le tulaga o le antistatic effect e toesea pe faʻaititia, o lea latou te le fautuaina mo le faʻaaogaina pea.

Ituaiga Comb

Ua fausia kamupani maualuluga o tuʻufaʻatasia mea fou. O lenei ua i ai se fou oloa faia o palasitika ma silicone, e ui lava e sili na masani ona taʻua o silicone. O le vaʻaiga iloga o le meafaigaluega o le lanu - lanu enaena, toetoe lava kulimi. Latou te tumau ma maua ai le maualuga maualuga aafiaga. E le gata i lea, o selu kulimi mo le faʻasaʻoina o lauulu e faigofie ona tumama.

Uamea selu

O le taatele lea o le ituaiga meafaigaluega. E faʻaoga e le silia ma le 80% o teine ​​e tausi o latou lauulu. E faigofie ona ia faʻafoʻia ia tulimanu uʻu ma toetoe lava a leai sona faʻaleagaina. Ae ui i lea, o matai o le lalelei alamanuia latou te le fautuaina e faʻaaogaina soo i latou aua latou te faʻatupuina le malulu o lauulu.

3 lelei uiga

Ole tele o kamupani e gaosia selu faʻapipiʻi. I le pito i luga o lauiloa, tolu-gaioiga gaioiga. A faʻaaogaina, o le faʻaletonu aafiaga e faʻaofia.

Tuu faatasi ma antistatic aafiaga

Tagata tomai faapitoa fautuaina le faaaogaina o lauulu e noatia i le faifai pea vevela faamagoina, valivali po o perm. O le selu e iai se tolu tolu taimi o le antiistatic:

  1. Static faʻaititia e faʻaitiitia e polyester nifo,
  2. O le vaega i totonu o se mea faʻapitoa e faʻasesea ai le totogi,
  3. O se uʻamea ipu faʻamatuʻu moliaga i tua atu o le selu.

Lapataiga! E le tatau ona faʻaogaina le selu antistatic mo faʻamaʻi o le ulu.

Le talaʻaga o le foliga mai o le selu

O uluai uluaʻi selu na aliali mai i le Stone Age. Na faia i mea e ofa atu - iʻa iʻa, ivi o manu, ofe, alatoto o laulaau ma isi auala le mafai.

O uluaʻi selu papalagi Europa sa maua i luga o le teritori o le Anamua Roma. Na tele ina latou faia e pei ona taua i lalo: sa latou aveina le povi povi, ma vaʻai i ai, tipi i le afa, mago ma faʻasaʻo, ona vaʻai ai lea o ufiufi o le fua talafeagai. O le laasaga mulimuli o le faaiila. O mea na maua o ivi o manu, atigi laumei ma 'amu. O tumutumu na teuteuina ma le agaalofa i togitogiga ma maʻa taua e faʻaalia ai ata ma mea faʻafoliga.

Sa faʻaoga e tagata Aikupito selu na faia mai le elefane ma le efoni. E mafai ona e fiafia ia i latou i le New York Metropolitan Museum of Art. Masalo, o fashionistas o aso nei o le a le mumusu e maua ni pulumu lauulu i o latou fale.

I le faʻaiuga o le Vaitau Tutotonu, fulufulu lauulu mai nila hedgehog ma puaa fulufulu mea na faia. Moni, o se talitonu valea na sau mai i se mea e faapea o le selu o se laulu i le selu e toesea ai se tagata o le aulelei pe mafua ai se ulu tiga.

Na manatu tagata Slav o ato e avea ma mea faitino e mamana tele. Manatua talatuu a tagata Rusia: le tamaʻitaʻi tama, o le ua tuli e le malosi o tagata, lafo lona selu, ma i lenei nofoaga ua mafiafia vaomatua tuputupu. I le ma lea, o le selu o se uiga taua tele o togafiti faataulaitu. O mea na avea ma fafie.

I Iapani, o se alii talavou i le alofa na faia se selu ia te ia lava ma avatu i lana pele. Afai e faapipii o ia i lona lauulu, ona ia ioe lea e faaipoipo ia te ia. E malie tele i nisi taimi e faia e le selu e le gata i le teuteuga o lauulu, ae o se auupega foi - o tamaʻi fulufulu i le ituaiga o sitaili na avea ma togiina naifi.

I Farani ma Sepania, o maʻa na manatu o se mea lelei. Ma e leitioa foi - o aau na teuteuina ma le agaalofa i maʻa taua, na faʻatonuina mai mai aliʻi taʻutaʻua. Afai e mananaʻo matua e faʻaipoipo i le afafine, semanu e matua taugata lava ni mea a le fafine.

I le 1862, o le saienitisi Alexander Parks i le faaaliga i Lonetona na faʻaali mai ai i le lalolagi lana galuega tele - palasitika. Mai lenei taimi o le vaitaimi o palasitika selu amata.

Combs mo aso masani

E tusa ai ma tagata tomai faapitoa, le soifua maloloina o le lauulu o le filifiliga saʻo o selu e aafia tonu ai le soifua maloloina o le lauulu. O se filifiliga sili ona lelei mo aso uma o le pulumu ma le sili fulufulu. E toʻatele e le o malamalama i le a le foafoaga ua matua teuteu ai lava le sili faalenatura lava. Ma - o lenei mea o le vao boarles, solofanua lauulu, whaleebone ma pork bristles.

Tulaga lelei o se pulumu:

  • Naʻo le selu o lou ulu, e te faʻafailuina ai le ulu, e fesoasoani e faʻalelei atili ai lauulu.
  • Se pulumu ma fulufulu faalenatura faʻaeteete ma faaeteete fulufulu lauulu, ma ina ua mavae ni nai aso o le faʻaaogaina, o le a avea ma manoa vaivai ma susulu.
  • E le o faia le eletise.
  • E le talafeagai mo lauulu, susu ma mafiafia.
  • E tatau ona fufulu ma fufulu pe a uma le faʻaaoga, talu ai o vaega o le paʻu ma le sebum nofo i luga ia latou.
  • E maualuga le tau, ma ua tumu le maketi i mea pepelo. Ina ia iloagofie lauulu faalenatura poʻo ni fulufulu lima, toso ese nai fusi ma faʻamau i luga o le afi. Afai e alai faʻamalieina le lapopoa i se polo ma faʻalogoina se manogi leaga o synthetics, ona faʻapea lea o se pepelo.

Mo le tausiga lelei o le manifinifi, malu ma paʻu o pulumu, pulumu ma se paʻu laupepa, ua taʻua, o mea e taʻu taʻutaʻua, e lelei. Faʻafetai i le aluga ole paʻu, ua faasolosolo le paʻu, ua puluna lelei le pulumu ma e leʻi saeia ni lauulu manifinifi. Vaʻai e le o laoa le peʻa.

E iai se aoga aoga ole selu laupapa ile ulu ma le lauulu. Curls avea lamolemole ma susulu. Ae o nei selu e mimitiina ai palapala ma afu, e tatau ona fufuluina uma i le afa masina ma suia i le ono masina.

Lauulu teuteu pulumu

E aofia ai taʻamilosaga ma taʻamilomilo sapasapaia o eseʻesega ma lapoʻa mo sitaili paʻu ma pito o le laulu, faʻatupuina le aofaʻi basal, mimilo loka ma fatuina ni mea leaga. Ole faʻavae e masani ona faia i uʻamea, ae e maua foi le palasitika ma le keramika. O fulufulu mata e mafai ona faʻalenatura pe faʻafuaseʻi.

I se faʻaopopoga, o mea e taʻua o selu selu e faʻaaoga, o la latou mafuaʻaga tuʻusaʻo o le teuteuina o se laulu. E i ai palasitika poo uʻamea

Aafiaga selu

E masani ona faʻaaoga i fale fulufulu. O nini ninii ma nifo e seasea lava mo mea faʻapipiʻi ma le vavaeeseina o loʻo faʻaʻofu i mea curlers, uʻamea poʻo palasitika selu mo selu, selu ma nifo e seasea faʻasoasoa gel poʻo mousse i luga o le ulu.

E tatau foi ona tatou taʻua le laser comb. E ala i le laser beams, e faʻamalosia le lauulu, faʻamalosia lo latou tuputupu ae ma faʻamalolo le paʻu. Ua amata ona mafiafia le laulu, mimiti ai le susu.

Ma, manatua ni nai faigofie tuutuuga mo le filifilia o se selu lelei:

  • Afai o le laulu e mafiafia ma malo, e mafai ona e faʻaaogaina ni pulumu na faia i mea faigata. E tusa ai, mo vaivai ma vaivai vaivai suauʻu ma paʻu e sili ona talafeagai.
  • Afai ua paʻu lauulu - vaeluaina, taʻe, matutu - o nifo i luga o le pulumu e tatau ona seisi.
  • Mea masani e sili atu aoga nai lo synthetics.
  • E tatau ona faʻaaogaina le selu uʻamea ma palasitika naʻo le teuteuina o laulu, e saeina le papala, ma vavaeʻese le lauulu ma faʻamama eletise.

I se tulaga lautele, e mafai ona e talanoa e le gata i le autu o selu; e le mafai ona tuʻuina uma faʻamatalaga i se tusitusiga se tasi. O le mea lea, faitau, suesue, feutagai ma polofesa, taumafai. Ma o le a e filifilia le filifiliga o lau lauulu o le a tumau pea maloloina ma lelei teuga.

Tuu faatasi mea

Ina ia filifilia se selu e le tatau ona o ese mai le mea e faʻamuta ai lona aso, ae mai le ala na te tausia ai lau lauulu.

Uamea. O le selu uamea e sili ona tumau, ae e le talafeagai mo le selu o lauulu.
E ufiufi uamea e mafai ona afaina ai le paʻu i luga o le ulu, ma o le a saeia ai lauulu. O nei selu o loʻo tuʻufaʻatasia mo le laʻau faʻaleagaina ma vali, faapea foi ma le itutino malulu.

Laau. O lenei mea e matua talafeagai mo le faia selu. Peitai, e i ai lava ana minus - o se mea sili ona maʻaleʻale lea. E le gata i lea, o siama e sili ona lelei faʻaputu i totonu ole selu, ae o le fufuluina ma le faʻamaʻapeina ole selu e faigata tele.

Palasitika. Le sili ona aoga mea mo le faia selu. E mafai ona e selu ma tuʻu le lauulu i se selu palasitika. O se selu e faigofie lava ona tausia, ae o nifo o se selu e malepe gofie ma ono afaina ai le ulu.

Silicone. O le aafiaga o ia selu e tali tutusa ma le gaioiga a palasitika selu, ae ui i lea, o le palasitika e iai antistatic meatotino.

• Fulufulu faalenatura. O mea e sili ona aoga mo lauulu, e mafai ona avatua ia susulu. E le mafai e le Bristle ona fulufulu lauulu ma puipuia ile vaeluaina ole laulu. Peitai, afai e paʻu le paʻu o lou ulu i ituaiga uma o mageso ma pupuga, e sili atu le le faʻaogaina o ni pulumu.

Faʻaogaina fulufulu mata ma lauulu faalenatura

O lenei pulumu e fetaui lelei i lauulu. Ae ui i lea, ua fautuaina e le au atamamai e faʻaaogaina faʻapitoa i lauulu mago ina ia faia ai le lapoʻa pe faʻatupu ai galu tetele.

I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻamagoina ma faʻaʻauli lou lauulu e faʻaogaina ai le vevela faʻamafanafana, i.e. pulumu lapotopoto ma ufiufi keramika, uamea fale ma pu le ea. Ole a fesoasoani ile faʻamago malie ma faʻalelei lou laulu, ma afai e talafeagai, mimilo pe faʻasaʻo ou loka.

Ina ia mafai ona fausiaina se lamolemole foliga, faʻaaoga se mafolafola pulumu na faia mai fulufulu masani.

O le detenler o se mea faigaluega lautele mo le selu ma le tatalaina o lauulu. O lenei selu e faia i le palasitika ma e eseʻese uumi o fulufulu. Ina ia faʻafetaia ai, e tatau ona e faʻaogaina i le faʻagasologa o le fufuluina o lou lauulu ina ia tufatufaina se ufimata poʻo le balm i lou lauulu, ma i le taimi lava e tasi unravel le sili ona lavelave strands.

E ui o lenei masini e matua le mautonu, lea e i ai taimi e sili atu le le mautonu i lou lauulu. Ae i nisi tulaga, e mafai ona aoga vavega.

Faʻafefea ona selu lou lauulu?

Loto malamalama, o tagata uma e selu mai le pito i luga i le pito i lalo, e ui lava e saʻo ona fai mai le pito i lalo i le pito i luga, o loʻo agai atu mai le matua fesoasoani faasolosolo malie i aʻa. O lenei auala e te puipuia ai lauulu malepe. O lenei tulafono e aoga mo lauulu o soʻo se ituaiga. Atonu e puupuu se tuusaunoaga. E matua le mafai ona faia fulufulu lauulu i se isi auala.

Na e vaaia se mea sese? Filifili ia ma fetaomi Ctrl + Enter

Styling fufulu

  • O le tamai pulumu lapotopoto (Laititi faataamilo fufulu) - le taua tele pe a fai piʻupuʻu lauulu pupuu,
  • Ole lapisi lapoʻa tele (Large Round Brush) e manaʻomia e maua ai ni ie tetele ile laulu umi. Ina ia faia lea mea, e lava ma le faʻamalosi i le soʻotaga i le palu, faʻamafanafana ma se fulufulu fulufulu ma faʻamama faʻaeteete mai ai,
  • O le lapotopoto (faataamilosaga) keramika-faʻavae fufulu faʻataʻutaʻuina lelei le lauulu i le umi atoa, ma faʻamalosia foʻi pito,
  • O le selu semimitara, po o le iva-laina, e i ai 7 pe 9 laina ma nifo mafiafia. E leʻo fusi faʻatatau laina taʻitasi i le tasi ma le isi. Faʻaaoga ia mo le milimili o 'auʻau, faʻailoaina o le bob poʻo le bob-bob,
  • Ole pulumu e iai le mafanafana poʻo se pulumu vevela (Vent Brush) ile pulou umi ma le uumi e faʻatagaina ai oe e vave faʻamago lau lauulu i se laumei. Manaʻomia pe a puʻupuʻu lauulu tuuina atu le tele latalata i aʻa,
  • O le styler pulumu e tuʻufaʻatasia ia galuega o se selu ma lauulu fulufulu. O lona aoga, o curls e le gata na faʻamago, ae e fetaui lelei foʻi,
  • O le Blow Drying Hair Brush ua faʻaauʻuina i se faʻiga, feula i luga keramika. Ona o lenei, o le manaʻoga mo le faʻaaogaina o se fulufulu fulufulu ua mou atu, lea e faʻaleagaina ai le sooga.

O le selusini pulumu e filifilia taitoatasi i le umi o le lauulu. O le umi foʻi e iai, o le lautele foʻi lena o le selu.

Selu selu

Le sili ona lauiloa o ituaiga uma o selu. E tele ona ituaiga:

  • E lapopoa nifo tetele e sefe le saogalemu
  • E manaomia totoga mafiafia mo tausiga i aso uma o lauulu pupuu,
  • Ua uʻu le nifo umi, ae le mafiafia
  • O se selu vaʻavaʻititi ma se auvae manifinifi umi e manaʻomia i le taimi o le pisia, faʻamamafa, vaeluaina i ni manoa,
  • Nai mea manifinifi, uumi umi o 'eseʻese maualuga e manaʻomia e fausia ai tufuga maualuga,
  • Ole mafiafia o le ufiufi o cloves e talafeagai i le taimi o le faʻaaogaina o masks, o le tufatufainaina o mousses, foam.

Fofō (pomu)

O se pulumu mafanafana e talafeagai mo le manifinifi ma le mafiafia o laulu. Na maua lona igoa ona o le mea moni, e faʻaopoopo i le selu, e faʻatinoina le galuega o le faʻailoaina o le ulu, ma faʻateleina ai le toto i le toto ma faʻaleleia ai lauulu. Mo lona saogalemu faʻaaogaina, ua fautuaina e i ai se pomu ma palasitika poʻo silikon polo i luga o fusi. E faigata, agamalu, auala.E eseese foʻi le lapoʻa - mai le lapoʻa i le laʻititi, lea e faigofie ona gagau i le afa ma lalafi i totonu o le tagapepa lima.

Lapataiga! Massage faaosofia ai le gaosia o le sebum, o le mea lea, tagata e masani ona susulu lauulu e tatau ona faaaogaina ma le faaeteete.

Microfiber lauulu fufulu (Microfiber Hair Brush)

E le gata i le seluʻu o curls, ae faʻamago foʻi. Lenei ua ausia le faʻafetai i le microfiber base o loʻo i le va o cloves. Ina ia faʻasaoina le mea mai le faʻaalia o se manogi leaga i luga o ia, na faia e tagata gaosi oloa ni pu laiti i tua o le pulumu, na maua ai le mago o le ie vaega.

Leisa selu (Laser selu)

O loʻo iai se lisi tele o mea lelei:

  • Faalelei le lauulu, silika,
  • Faalauiloa vave lauulu tuputupu ae,
  • E le faaleagaina le maea
  • O feagai ma le faafitauli o le pala,
  • Aveesea le seborrhea.

Lapataiga! A o le i faʻatauina le laser comb, e tatau ona e masani ona e vaʻai i lau fomaʻi.

Masini lauulu Macadamia (selu Macadamia)

Lelei, laititi. E fetaui lelei ile lima, ona ole foliga, e le mapu aʻe. O fusi e eseese lona umi, lea e mafai ai e oe ona selu tutusa curl i aʻa lava. E faʻafetaiaʻi le galuega i luga o fasi ma susu mago e aunoa ma le faʻaleagaina oi latou. Puipuia le lauulu lauulu, fai le lauulu malulu, silika.

Tomai Faapitoa

E le mafai e Stylists, ulu ulu ona mafaufauina la latou galuega e aunoa ma se lisi maʻoti o selu. Le tele o taimi latou faia mai uamea, lea e mafai ai ona e tausia pea meafaigaluega mama.

Lapataiga! Mo le faʻaogaina i aso uma, e le fautuaina e faʻatau oloa uʻamea, aua latou te faʻamalosiina le laulu.

I le auupega o se polofesa poto e tatau ona i ai se vaega o tuasivi ma eseʻese laei. E tatau ona totogia lelei le selu mo unangling strands, o lona fulufulu ua faʻailoaina e uumi umi, malosi faʻapitoa ma fetuʻutuʻunaʻi.

Mo le umi lauulu, oe manaʻomia le faʻatauina ni pulumu maso. O mea pupuu e mafai lava ona tuʻufaʻatasi ma oloa i tamai peimeni, selu ma nisi ituaiga o pulumu.

O se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo le voluma, ma le vali faʻalava, o le a fesoasoani e toe faʻaola, faʻaleleia atili, vaivai vaivai. Aveina le laulu mai static eletise, o le a faia le lauulu lalelei matagofie. Faasaʻo lauulu laulu e mafai ona selu eletise mo le teuteuina, ma se pulumu faʻamalosi. E faigofie ona feula faʻataʻitaʻia e puipuia le loka mai le soona vevela i le taimi o faʻamama gaioiga ma se fulufulu.

Faʻafefea ona filifili le saʻo lauulu selu

Fuafua i le ituaiga o lauulu, e tatau ona e mafaufau lelei i le filifiliga o se selu talafeagai mo oe:

  • Mo se taimi umi, e te manaʻomia lautele, lautele pulumu, fufulu ma masani cengke,
  • O mea pupuu o le a sili ona lelei selu ma selu laiti,
  • O lauulu i tauau e selu ma semicircular brashings,
  • Malosiʻie uu curls o le a tatalaina se selu ma selu ma uumi, nifo manifinifi,
  • Ole manifinifi, e leai ni ola ole a avea le vaʻaiga fou ile pulumu, selu semimuata,
  • Mo gaʻo, e mafai ona e faʻaaogaina uma ituaiga o pulumu, seʻi vagana ai mo le faʻafefeteina ma oloa ma fulufulu faalenatura,
  • Ina ia aua nei faʻaleaga ula galugalu, faʻagalo e uamea,
  • Mea e iai fulufulu masani poʻo nifo faʻapipiʻi faʻapipiʻi e le mafai ona faʻaleagaina lauulu.

Lea selu e sili ona selu lauulu

  1. E le tatau i fafine ona faʻaogaina ni selu o tamaloloa, aua latou te le mafaia ona selu o latou ulu,
  2. E le manaʻomia ona paʻi i loka susu ma se palasi. A iai se manaʻoga faʻapitoa e selu na mea, faʻaaoga se pulumu ma uumi uumi,
  3. Mo aso uma faʻaaoga, aua le faʻatauina oloa uʻamea,
  4. A o le i alu e moe, selu le lauulu ma se tagata fulufulu. O lea o le a e faia ia te ia maloloina ma sili atu.

Faʻafefea ona fufulu lauulu ma palapala

O le selu o se mea faʻapitoa lava mea e le tatau ona ave i isi. Aua neʻi galo e maeʻa le faʻaaogaina o le mea e tatau ona fufulu le fulufulu e faʻaoga se nifo nifo poʻo se pulumu faʻapitoa.

Ina ia faʻamama le selu mai palapala, o le mea faʻatino e tatau ona fufulu ia le itiiti ifo i le tasi i le vaiaso ile vai mafanafana ile fasimoli ma vai pe togafitia ile amonia. E sili le fufulu le faʻavae ma se pulumu nifo. Ole selu e iai meaola faalenatura e manaʻomia ai le tausiga ile togafiti.

Lapataiga! Tausiga lelei pulumu o le a mautinoa lona tumau ma le faʻatuatuaina. A aliaʻe taʻetaʻei ma le auvae, e tatau ona vave lafoaia le mea.

TAGELE TEEZER

Foliga mai i se taimi lata mai, ae ua mafai ona faʻamalieina lauulu laʻititi ma tagata masani. O lona itu autu, o loʻo i ai i le a leai, ma e mafua mai i lona cvex foliga e fetaui lelei i le lima e aunoa ma le seʻe ese mai ai. O le ato e faia i le palasitika, ma nifo e faia i le silicone. Talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. Ua selu manoa motusia. Fofoina le ulu, ma faʻatosina le tuputupu aʻe o lauulu fou. I totonu o ona vaivaiga, na o le tau maualuga e iloga.

TULAGA FAALEAGAIGA

E taua mo le tipiina ma tuuina i le lauulu se foliga ofoofogia. E i ai se antistatic aafiaga. Fuafuaina atili mo faʻaaoga faʻapitoa.

Maua le pulumu i luga o le lelea faavae. O fulufulu vaivai e le faʻaleagaina le ulu, faʻasolosolo le toto. E i ai se tamai drawback - e laititi electrifies le lauulu.

Ia faaeteete pea pe a filifilia se selu. O se oloa na faia mai le lelei mea e le mafai ona taugofie. Aua le faʻasaoina, mafaufau i le matagofie ma le tausiga o lau lauulu.

1. Natura lauulu lauulu

O le a le togafiti: fulufulu manu vao.
Fetaui lelei mo: manifinifi, malepelepe lauulu ma maaleale ulu.
I le ata: Leonor Greyl.

E faʻapefea ona galue: O le faigata o le faaputuga e sulufaʻi i tafatafa o paʻepaʻe - e te le lagonaina. Ma ona o le natura mea, o le selu e aveʻesea ai le eletise eletise ma faʻalelei mulivae lauulu, faʻaalia ai se susulu muamua.

2. Sasi maso

O le a le togafiti: fulufulu vaivai.
Fetaui lelei mo: faʻaleagaina, faʻamomoli faʻamalosi, faʻasaʻo, vali ma tutusa lava - faʻalelei! - lauulu ulu.
I le ata: Leai se Faigamau, Macadamia.

E faʻapefea ona galue: o ona nifo manifinifi e faʻataʻamilomilo i soʻo se itu, ona o loʻo latou fetaiaʻi ma ni laumei laiti, lea, e foliga mai, e leai se mea e ave. E mafai ona e saogalemu faʻatagaina ia alu atu tusa lava ma le laulu susu - ua tauto le au atiaʻeina na te le afaina latou i soʻo se tulaga. By the way, o le a outou matauina matagofie susulu i tua atu o le malamalama - mafaufau, foi, le aoga o la tatou tamaʻitaʻi.

3. Puipuia selu

O le a le togafiti: vavaeina nila i le foliga o se matasele o nylon.
Fetaui lelei mo: uumi, sela fulufulu faʻavavau.
I le ata: Puipuiga fufulu, Acca Kappa.

E faʻapefea ona galue: ia toʻafilemu - tusa lava pe e te moe ma le ulu mimiti, o le taeao e sosoo ai o le a foliga poto o le fulufulu foliga mataga o le "le mautonu tulaga" e aunoa ma leiloa mo oe. Tagata faʻatau atu ua latou fautuaina ia faʻaaogaina mo tamaiti: saogalemu nifo e le afaina! Ma le isi, pe a selu, o le iunite faʻafilemu malie le ulu, faʻamalosia ai le toto. Ma o lenei, pei ona e iloa, e lelei mo lauulu ulu.

4. Vailaau tui

O le a le togafiti: palasitika ma antistatic ufiufi.
Fetaui lelei mo: tu i luga o le eletise eletise.
I le ata: Tangle Fix Brush, Envy Tomai Faapitoa.

E faʻapefea ona galue: oe oe lava iloa le auala e tupu ai - le laulu e amata ona faʻamalosiina ma soʻo se laʻau lauulu "liliu faʻamalosi" i le aoauli. I se tulaga lautele, o le ae le manaʻo i le fili. O le ofu faʻapipiʻi o lenei selu (velvety i le tago) mautinoa mautinoa puipuia oe mai le le faʻamoemoeina faʻamoemoe o le avea e pei o se dandelion. Amata ona suʻi pito.

5. Faʻasolosolo selu

O le a le togafiti: ufiufi pateni o 'eseʻese uumi.
Fetaui lelei mo: susu susu.
I le ata: Le Uluai, Tangle Teezer.

E faʻapefea ona galue: ua fautuaina e le au atamamai e selu soʻo se tasi o nei pulumu ile curls i le taimi lava e fufulu ai, alu muamua mai le pito i tua o le ulu i le muaulu, ona toe foi atu lea. Faatasi ai ma lenei metotia, e leai se lauulu e tasi e pa'ū mai lou ulu. Le mafai ona mafaufau i lou olaga e aunoa ma le uʻamea? A maeʻa ona faʻasaʻosaʻo, savali lemu le Tangle Teezer i le faʻasologa tolu taimi - o loʻo mautinoa le susulu ma le lamolemole.

6. Ulo tootoo

O le a le togafiti: fufulu laiti lapisi - naʻo le 25 mm.
Fetaui lelei mo: ofuvae eleni ma le basal voluma.
I le ata: Faataamilo fufulu, Moroccanoil.

E faʻapefea ona galue: le tele o loʻo manaʻomia i aʻa - i le taimi e faʻamamago ai fulufulu, galue i le faʻavae. Mafaufau e fai ni curls? Faʻamago lou laulu, vaevaeina i ni manoa, ona matagi uma lea i luga o le pulumu ma toe alu i totonu o se fulufulu fulufulu. Curls, tusi saʻo, faʻamanino. Ma faʻaalia foʻi matou tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi Ionion function - o le a galo ia oe o lou loka na fufusi.

Faasoa i agafesootai. fesoʻotaʻiga:

Soʻo se teine ​​e manaʻomia le soifua maloloina ma le lalelei o lauulu, ae ina ia e ausia lea mea, e tatau ona e tausia lelei i latou. O le mea lena i totonu o le auupega o mea e tausia ai lauulu e tatau ona i ai e le gata o le pulupulu, balms, taua suauʻu ma masks, faʻapea foi ma le saʻo filifilia selu. O le aso o le a tatou faʻataʻitaʻia ai le selu e filifili faʻalagolago i le mea, fausaga ma le umi o le laulu ina ia mafai ai ona ausia le sili ona maualuga pe a maeʻa selu.

O le a le selu o nei ona po faia?

O le filifiliga o se selu e le faʻaleagaina ai le laulu e faʻalagolago i le tele o mea, ae o le mea taua o le iloa lea o loʻo i ai ni mea taua o loʻo fai ai nei mea. I faleʻoloa e mafai ona e mauaina le tele tele o lauulu mea e tausi oloa, o lea o le fememeaʻi ma le filifiliga e faigofie tele.

Lauiloa mea mo le faia o pulumu ma selu:

  • Palasitika. O nei mea e taugofie, e mama, faigofie le tausiga. Ae ei ai le tele minus - mai le palasitika lauulu e sili ona eletise. O le umi o le ola, laiti faʻafitauli o mea e mafua ai ona taʻei luga o le palasitika.
  • Uamea O le mea le lelei tele o le uʻamea o le maualuga maualuga o le manua i le ulu. O le tulaga taua o le uʻamea uʻamea uma e tatau ona i ai palasitika, silicone poʻo le paʻu polo polo luga. O nei selu e le mafai ona faʻaaogaina pe a mago, aua e matua vevela lava i lalo ole aafiaga ole ea vevela, e ono faʻaleagaina ai lauulu. Ae o le uʻamea ei ai ona lelei faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga, e faigofie lava le tausiga mo latou, latou te tautua ai mo se taimi umi, e iloga i le maualuga o faʻailo.
  • Fenatura fulufulu. O oloa faapena e faia mai le puaa, solofanua bristles poʻo le paepae. O le lelei o ia selu o le aveʻesea o le static tension, le puipuia o lauulu mai le faʻaleagaina, le leai o se tali atu ma le tausiga oloa ma teuteu teuteu, ma le tufatufaina o vaega o sebum i luga o le umi atoa. Ae mo le paʻu mafiafia o laulu latou te le talafeagai, faapea foi ma le soona uumi lauulu. I se faʻaopopoga, e taugata, e tatau ona faʻamamaina i aso uma o sebum ma lauulu.
  • O se laau. O oloa na faia mai lenei mea e taua o sili sili ona aoga. Faʻafetai ia i latou, o le laulu e pei susulu, susulu, e le filifilia. E fetaui lelei mo le selu i le taimi lava e fufulu ai, aua le tali atu i le vali poʻo le teuteuina o oloa. E le gata i lea, o mea laupapa e le faʻatagaina ai le kolosi o laina o curls.

Taua! Afai e te manaʻomia le sili lauulu lauulu mo lauulu, ona e faʻalogo lea i faʻataʻitaʻiga o le lefulefu, sandalwood, juniper poʻo le birch. Ae ia manatua o na tui e tatau ona tausisi i taimi uma mama, a leai o le mea o le a amata ona oso mai ia luga. Ma le isi, latou te matua maaleale.

  • Silicone O oloa faapena i fafo atu o se mea i le va o se suauʻu ma palasitika selu. O le autu autu: faigofie o le tumama, tumama, le mafai ona faʻaogaina i luga o laulu malulu, e le afaina ai faʻataʻamilomilo curls, le leai o le faʻamalolosi faʻafitauli, umi le ola tautua. Na pau lava lo latou togi o le maualuga tau.
  • Uʻamea Ole mea e gaosia ai le kulite o le graphite microfibers ma le paʻu. O selu ole kaponi e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. E i ai a latou antistatic meatotino, maualuga malosi, tetee atu i le vevela maualuga. O le itu pito i lalo o le tau maualuga.
  • Nylon O pulumu Nylon o se sili lelei sui mo oloa i le masani bristles. E fautuaina e faʻaoga mo latou faasaʻo ma teuteu. O latou lelei lelei o le umi le ola tautua, maualalo le tau, tumama, faʻafaili o le fulufulu ulu, lauulu sili ona lelei, saogalemu mo fusi ma le uluulu.

Taua! Ole manifinifi mafiafia ma ia selu e le mafai ona selu.

  • Mea omea. O oloa faapena ua manatu e sili ona lelei, faʻafetai ia latou, o le laulu e lamolemole, lamolemole, e le filifilia. O nei ona faʻataʻitaʻiga o mea faʻapipiʻi o loʻo i ai se ionization galuega, faʻafaigofie ma faʻavavevaveina le faʻapipiʻiina o le masini, ona o le faʻamalosiʻau mafanafana o le vali keramika, e mafai ona faʻaaogaina pe a faʻamago ma se lauulu. I faʻatau atu oe mafai lava ona maua faʻataʻitaʻiga ma turmaline spraying. O le le lelei o ia selu o le malepelepe, maualuga tau.

Taua! Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻia ma ou foliga vaaia, ma e te manaʻo ia manuia uma aitia, faʻaaoga le faamatalaga mai a matou tusitusiga:

Faʻafefea ona filifili se pulumu fufulu ile ituaiga o lauulu?

I lenei vaega o le a matou faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona filifili se selu, fuafua i le ituaiga o lauulu, aua o lenei vala e taua tele. E i ai le tele o tulafono laiti, faʻatonutonuina e o le a mautinoa ona e faia le filifiliga saʻo.

  • Umi. Mo lauulu o lenei ituaiga, massage massage ma pulumu e talafeagai, o loʻo i ai 12-15 laina o cloves mafiafia totoina ma isi. Ina ia foaʻi le lauulu lauulu pe mimilo faʻavasegaina, e sili atu le faʻaogaina o ni palasi lapoʻa.

Taua! E sili atu i e o loʻo i ai na lauulu e lafoaʻi fulufulu manifinifi ma le nifo faʻatele, aua o le a matua faigata tele ona faʻaogaina.

  • Feololo. O lenei ituaiga lauulu e fautuaina ina ia fufuluina i le laititi lapoʻa pulumu semicircular.
  • Lauga. I lenei tulaga, o mea e faʻaoga ma nifo pupuu e lelei. Ole voluma e mafai ona faʻaopopoina le oloa i foliga o se iʻa.
  • Gaʻimau. E sili le selu o lauulu faapea ma masini e seasea ma umi nifo. Ua fautuaina e le au atamamai ia lafoai atoa le laulu i nifo laiti ma ivi iʻa.
  • Fulufulu, manifinifi, agavaivai. E sili atu le taoto i latou masani masani pulumu.
  • Tuusaʻo Mo ia lauulu, i le mataupu silisili, o ituaiga eseese o selu e talafeagai.
  • Faigata ma mafiafia. I lenei tulaga, e sili atu le faʻaogaina o mea faʻaoga i nifo vaivai ma seasea. E manaʻomia le faia i se siosiomaga maʻaleʻale mea, mo se faʻataʻitaʻiga, carbon poʻo le silicone.

Taua! Oloa ma fulufulu masani e matua le talafeagai iinei.

  • Seasea. E fautuaina le selu o ia lauulu i faʻataʻitaʻiga oloa e fesoasoani e faʻatinoina le folo o lauulu o loʻo faʻapipiʻi.
  • Gaʻoa. E le fautuaina e toe faʻaosofia le uluulu, a leai - o le a amata ona faʻateleina sebum. O le mea lea, e sili atu le filifilia o oloa ma faʻaputuga faalenatura.
  • Pepelepe, matutu. Teine ma a latou laulu e le mafai ona faʻaogaina uʻamea scallops, e sili atu le suia i latou i silikon nifo poʻo fulufulu masani.

Le filifiliga o selu e faʻalagolago i le autu autu o le faʻaaoga

Sei o tatou vaʻai faʻafefea ona filifili se selu, pe a fai o le mafuaʻaga autu o lona faʻaaogaina i le lumanaʻi. Afai e te le amanaʻia le itu lea, ona e ono lamatia ai lea ose mea faʻatau e naʻo lou laulu i aso uma.

Mo le faʻamoemoe o le faʻaaogaina, e fautuaina e filifili selu e pei ona taua i lalo:

  1. Mo sitaili. Semi-lapotopoto iʻa oloa i ai ma se lapoa sili atu talafeagai mo lenei faʻamoemoe.
  2. E aveatu. E lelei mea faʻataʻitaʻiga i ivi.
  3. Ia aveese le eletise. E sili le fiafia i se fafie, ionic, carbon poʻobonite selu.
  4. Mo poli ma susulu. O pulumu mafolafola faʻatasi ai ma le anoanoai o ufiufi ma manulele faʻapipiʻi e maua ai i laulu le susulu atili.
  5. Mo selu malu. Faʻaaoga pulumu suauʻu fautuaina.
  6. Mo faasaʻosaʻo. E masani ona faʻaaoga se selu faʻapitoa.

Lauulu Tausiga Tulafono

O le mea e tupu, ua e iloa nei le selu e filifili ai, ae e tutusa lava le taua o le aʻoaʻo pe faʻapefea ona tausia lelei mo nei oloa, aua o le faʻapitoa o le apalai ma la latou olaga tautua faʻalagolago tasi i lenei.

Motugaafa tausiga o lauulu:

  1. O aso uma, 'ave ese lauulu e pipii i le va o cloves.
  2. Fufulu le oloa faʻatasi i le vaiaso i se fofo faʻamamago vaivai.
  3. Aua le teuinaina ni selu fafie latalata ile mafanafana o meaʻai ma potu o loʻo maualuga le susu.
  4. Afai e te maua le efuefu ma le gaʻo i luga o le palasi, ia togafiti vave ia faʻamamaina le amonia poʻo le hydrogen peroxide.

Taua! A faʻapea ni vai poʻo ni taʻetaʻei i le gaʻo, e tatau ona vave suia se fesoasoani.

Faʻailoga o le sili fulufulu selu

O se sao filifilia mo le selu o laulu o le ki lea i lo latou soifua maloloina ma le lalelei, aua e le gata o le vevela vevela, ae o loʻo fusifusia foʻi ma le saʻo e ono afaina ai lou lauulu.

Le faʻatulagaina o lauulu sili ona lelei selu e tusa ma tagata faʻaaoga iloiloga fesoasoani ia te oe e faʻatau ai se mea sili ona maualuga-tulaga meafaigaluega:

  1. Remington Silk B96PEU. O le mafolafola pulumu ma le ionizing aoga. E talafeagai mo teineiti ma le laulu lurus, faʻasaʻo faʻatonutonu ia curls, fai latou lamolemole ma susulu. Na te selu e oo lava ile manifinifi lauulu saogalemu ile malu malu. E i ai mea keramika ma le paʻu lima, e tufatufa tutusa tutusa le vevela i le taimi ole faʻamago gaioiga.
  2. Brraun Satin Fulufulu Ava. Se palasi ionization ma malu fulufulu e faʻalelei malie lauulu ma maua ai le tausiga malu. E i ai se tamaʻi oloa, ina ia mafai ona e feʻaveaʻi ma oe. O le pulumu e faʻaaogaina ma le maʻa, o lona uiga e te le tau popole i le faʻaauau ona maua i le eletise.
  3. O le Fufulu Fufulu. O lenei selu e mafai ona gafatia tusa lava pe sili ona lavelavea, ona o le mea moni o loo faia i se mea faʻapitoa e puipuia ai le tosoina o lauulu. E mafai ona faʻaogaina e le pule o soʻo se ituaiga o lauulu, e mafai ona e selu uma mago ma susu laulu. Ma le faʻaopopoga, e maua ai le faʻamaluluina faʻamuamu ole paʻu ulu.

Taua! E ono mafai foi ona maua ni a matou fautuaga mo le filifilia o isi lauulu teuteu mea aoga. Faitau a tatou lomiga:

Faʻamatalaga o ata

E pei lava ona matou iloaina, e le faigofie le filifilia o se selu lelei oe lava, ae a e iloa ni tulafono faʻapitoa, ia e matua moni lava. O le mea taua o le faʻamanino manino o lau lauulu ituaiga ma le mafuaʻaga o le faʻaogaina o faʻatau fesoasoani.