Meafaigaluega ma mea faigaluega

3 fesoasoani mo le filifilia o se taʻutaʻua Rovent plaque model

1 Rowenta CF 3345 - sili atu paleni i le va o le lelei ma le tau

2 Philips HP8697 - seti ma faʻaopopo nofoga

2 Philips HP8699 - sili atu meafaigaluega ma gaioiga

3 Rowenta CF 3611 - saogalemu le faʻaogaina: turmaline ufiufi, puipuiga mai le soona vevela

O taimi uma, o teineiti e leai se feteʻenaʻi, aemaise i mataupu o le matagofie ma le tausia o se sitaili manaia. Tagata e ona lauulu lalagaina ma le maelega finafinau taumafai e faʻaliliu i latou i galugalu curls, ma curly hair, i le isi itu, o loʻo taumafai malosi ma faʻasaʻo. Mo na o tagata taumafai mo le lelei tele i le fausiaina o curls, o le a faʻafiafiaina le suesueina o le lauiloa faʻataʻitaʻiga o togafiti ile 2016.

O lenei mea eletise eletise na faia tonu lava ina ia mafai ai ona fausiaina ituaiga uma o laʻititi laʻititi foliga, lauulu i laupepa le mautonu poʻo galu laʻititi e mafua ai le fiafia i le isi itupa e ala i le mimilo o lauulu. I le avea ai o se tulafono, i le faagasologa o le faʻatauina o se mea faigaluega, e seasea ona manatu mamafa se tasi e uiga i ona uiga, seivagana o le aulelei o tagata ulu o polofesa po o stylists. Ae o le mea tonu ia i latou e le gata o le lalelei o lauulu e mafai ona faʻalagolago, ae, faʻapitoa foi, i le soifua maloloina ma foliga o le lauulu.

O tapulaʻa autu e iloga ai lauulu lauulu o:

1 Vaaiga. O le lapoʻa o le lautele o fagu poʻo le taʻutaʻua ia i latou, o le tele ma lapoʻa curls o le a maua ma, e tusa ai, umi umi lauulu e manaʻomia.

2 Meafaigaluega fetaomi. I le amataga, o le uʻamea uʻamea sa iai se uʻamea mafanafana uʻamea, sa latou faʻamisa ma le faʻaogaloto ma faʻamago le lauulu. O nei aso ua leva ona i ai i le taimi ua tuanaʻi, i le taimi nei, ua gaosia e tagata gaosi le mafiafia o le paʻu o se vaega faʻapipiʻi i le laualuga, lea e fesoasoani e tuʻufaʻatasia tutusa le vevela, ma maua ai le tausiga lemu mo loka ma faʻaleleia atili le fausaga o lauulu. A filifilia, e tatau ona e faʻamuamua le faʻapipiʻi o le titanium, keramika poʻo le turmaline. Silver spraying e maua ai se antibacterial aafiaga. E taua foi le mafaufauina o le lauiloa Teflon coat o le a ofuina ese vave atu nai lo isi.

3 Tulafono Faatonutonu o le vevela le saoasaoa ma le vevela. Curling uʻamea mafai ona faʻagaioia i vevela vevela mai le 120 i le 200 tikeri.O le numera o fesuiaiga eseese mai le lua i le ono. I le tulaga o lauulu manifinifi, mafanafana o le curling uʻamea i le 180 tikeri, e te ono lamatia na o le susunuina, ao mo le mafiafia o lauulu o lenei vevela atonu e le lava.

4 Ituaiga o au O mea la e mafai ona faaluaina, tafatolu, i foliga o se maʻa, cone poo se tafatolu, faʻapea foʻi ma le palapala, spiral ma isi. O le foliga o curls o le a faalagolago i le foliga o le filifilia filifilia i le iʻuga, pe o le a latou tetele, pe laiti, o le ituaiga Aferika, buccles, po o spirals o lau filifiliga.

5 Le malosiaga. O le faʻailo sili ona talafeagai o mai le 30 i le 60W, e faʻalagolago uma lava i le mafiafia o le laulu. O le sili malosi le masini, o le itiiti taimi o le a faaaluina i curling a curl.

6 Le iai o se faʻaaliga ma faʻailoga. O lenei faʻatagaina oe e vaʻavaʻaia le faʻamafanafana faʻagasologa ma e talafeagai tele mo le faʻaoga i le fale.

7 E taua foʻi pe a filifilia se mea e sili ona fetaui lelei o ni tapulaʻa pei ole puipuiga mai le soona faʻaalu ma mu, faʻapipiʻi i mea faʻapitoa, pulumu, o le mafai e otometi ona tape, le i ai o se tulaga, tapuni, le mafai o ionization, poloka faamau, uaea umi, o le foliga o le 'au ma o le a lona ergonomic. O le au gaosiga iinei e ofoina atu se lautele lautele ma ua i luga o lau au filifiliga.

O taʻitaʻi o maketi i taimi nei o kamupani ia e pei o Rowenta, Philips, Scarlett. O masini gaosia latou e faʻamalieina uma manaʻoga talafeagai, e faigofie ma faigofie e faʻaaoga ma maua se tau taugofie. Remington e faʻaaoga faʻapitoa meafaigaluega poʻo Babyliss otometi forceps e sili atu taugata, ae o le a umi le umi ma e saogalemu i le tulaga o lauulu faʻaali.

Cone otometi faataitaiga mo curl volume ma curl

O le otometi faʻataʻavale uʻamea mai le rowenta o faʻatinoina galuega nei e manaʻomia e teine ​​uma:

Ioe, o le filifilia o le mea tatau styler e le faigofie, aemaise pe a fai o le ituaiga lauulu o se teine ​​e faigata. Ae o le filifili i luga o lea faʻatasi i le lumanaʻi, o le ae le faʻanoanoa ma e mafai ona e faia ni lauulu eseese mo mea taʻitasi.

Nozzles tuuina atu se isi auala i se lauulu faapitoa

Ituaiga o Stylers

Muamua, matou te fai atu o uʻamea uʻamea e vaevaeina i ni ituaiga se lua: faatasi ai ma le tasi gaioiga ma le seti o tele i le tasi masini. Afai e te iloa mautinoa o loʻo e manaʻomia se curling iron mo le tasi hairstyle o loʻo e fuafua e faia i aso uma, ona sili ai lea ona filifili se masini ma le tasi gaioiga - o le a iʻu e sili atu nai lo se faʻataʻitaʻiga. Ma e leai se mea e totogia ai nisi gaioiga i lenei mataupu, ia e te le faʻaaogaina i le lumanaʻi. Filifilia o se laei uʻamea masani mo fulufulu lauulu e mafai ona e faia ni uʻumi sili ona aulelei ma faʻataʻimata mai i le lulu lauulu.

O ni faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasia faʻataʻavalevale ma le faʻaʻamau faʻapipiʻi i le taimi e tasi, ma o lenei foʻi e le o se filifiliga leaga - ia maua ma fetaui lelei, ma galu faʻatasi ma se tasi masini. A e manaʻo e fai ni laei fou i aso uma, ma e te le manaʻo e tu ai iina, e sili atu le filifili o se mea e tele, e aofia ai filifiliga o loʻo mulimuli mai:

E mafai ona e faʻasaʻo lou lauulu i se uʻamea

Le filifiliga o elite faʻataʻitaʻiga mo matagofie uila: ma ni mea faʻapipiʻi ma ufiufi keramika

Muamua lava, silasila totoa i le thermostat, e lelei pe a i ai. E faʻatagaina oe e seti se vevela talafeagai ae aua le faʻamaloloina le tongs i le vevela e afaina ai le laulu. A sili atu taugofie uʻamea curling mo ringlets mafai ona i ai se lelea faʻapitoa o lauulu, lea ua faʻatulaga e malulu le lauulu pe a uma ona ogatasi. E le gata i lea, o le agi i le malulu malulu, e fai ma sao i le mea moni e faapea, e fusifusia le lauulu, ma foliga laulu foliga e taofiofi ma lelei.

I se faʻaopopoga, vaʻai totoʻa i mea e fai mai ai le nippers poʻo le faʻamama uʻamea; e sili atu le filifiliina o filifiliga mai ceramics. Togi uamea e susunuina lou lauulu, lea o le a taitai atu ai i le mago.

Vavaeese ese le mea e taʻu o le uaea eletise curling, o lenei laina laina laina uʻamea otometi curling galue i luga o maa poʻo luga o kesi laiti kesi. E faigofie lenei mea, ae e tatau ona e faʻaalu e le aunoa ni tupe i sapalai. Ae e iʻu lava ina alu ma oe ile auala, pe a fai e te fuafuaina se malaga.

E mafai ona e aveina ma le le uaea le uaea i se malaga, e faigofie i taimi uma

O le fou fou i tulaga o alofilima o le mea e taʻu o le otometi styler, o ia lava e fausia ai curls, e tatau ona e filifilia se auala. O le faʻavaeina o lauulu e faia i le faasologa, ma e tele ni otometi auala o curling, filifiliga a teine.

Mo se faʻafaigofie, o se timer ua fausia i totonu o se curling iron e faʻailoa ia te oe le taimi e aveese ai le masini mai lou lauulu. I totonu o sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga o otometi stylers Brown, Roventa, Philips - tagata e faʻatau faʻataʻitaʻiga o pads mai nei tagata gaosi oloa e le tuua ni tala le lelei, e sili maualuga-lelei ma maufaatuatuaina. Taulai atu i tau, ia maitauina e na mafua mai i mea nei:

Rovent stylers mo aʻa voluma

E le gata e mafai ona saʻo, ae ia faʻapea foi curls

O oloa taatele i totonu o mea teuteu tino mai Rovent. Stylers mai lenei kamupani e talafeagai mo uma curling ma lauulu lurusina, ma e mafai lava ona filifilia se masini e ala i le faʻaaluina sili atu nai lo $ 50, lea e le sili tele ma o lea ituaiga o ituaiga e sili ona lauiloa. I le masani ituaiga o Rovent taimi uma sau pea:

I le tele o seti mai ia Rovent, o loʻo i ai foi se faʻamafanafana-faʻalavea le ufi, lea pe a vevela o le a faʻaalia le taimi a o le styler e sauni mo le faʻaaogaina.

Uʻamea faʻataʻitaʻi mai Philips

Afai i totonu o faʻataʻitaʻiga a Rovent e le mafai ona e mauaina se mea talafeagai, ona faʻalogo lea i oloa mai ia Philips. O faʻataʻitaʻiga mai lenei kamupani faʻaoga seisi faʻaluʻe keramika o foliga vevela, e mafai ai ona e galue i se auala malu, e aunoa ma le faʻaleagaina o le lauulu.

E sau foi le pusa ma se faʻapipiʻi pulumu e faʻafaigofie ai oe e oo lava i lou laulu, pe a faʻaaogaina, o le curls avea ma malu, a susulu masani masani foliga mai. O fulufulu faʻapitoa o le a fesoasoani e tuʻuina atu le aofaʻi i lauulu, ma se otometi styler o le a mafai ai ona maua ni lalelei matagofie poʻo le uumi luga lauulu.

A uma ona faitau iloiloga ma faʻataʻitaʻiga iloiloga, o le a mafai ona e filifilia le filifiliga e fetaui ma lau lauulu ituaiga. Ole tele o faʻataʻitaʻiga e maualuga lona tulaga ma o le a fetaui foʻi ma e fiafia i tagata e masani ona suia le sitaili ma foliga o latou laulu.

Faʻataʻitaʻiga ua faʻaogaina i se vevela vevela ma se faʻaofi o loʻo faʻatagaina ai oe e faigofie ma soʻo se taimi amata amata ona ogatasi pe faʻataʻoto lou lauulu. Ma fesuiaiga o faʻataʻitaʻiga ma le tele o isi gaioiga e faʻatagaina oe e faia uma ituaiga o lauulu ma ituaiga o laupepa i luga o lou ulu. O le mea lea, afai e te fiafia e faʻataʻitaʻia ma lauulu lauulu, filifili se faʻataʻitaʻiga o le a faʻamalieina au talosaga e uiga i lenei.

Filifili se faʻataʻitaʻiga e te fiafia i ai

A faitau faitau iloiloga o teine ​​e uiga i stylers, uila ma uila curling, gauai atu i le konaseti faataitaiga na ia faatauina. A fai mai le manatua o le Rovent uʻamea e leaga ma e le tatau ona e faʻatau e aunoa ma le taʻu maia faʻapitoa mafuaʻaga, ona aua neʻi e faʻalogo i ai.

Taumafai e faitau faʻamatalaga o tagata e fiafia e faʻataʻitaʻi ma lauulu laʻasaga, ina ia e malamalama atili i le mea oe feagai ma. Ae le o le mauaina o ni tusi faʻaata, e mafai ona tusia faʻapitoa.

E sili le faia o le filifiliga saʻo e matamata i se ata vitio o lou fiafia i ai faʻataʻitaʻi, ina ia e iloa lelei sili atu.

SUPRA HSS-1133

O le SUPRA HSS-1133 faʻataʻitaʻiga mo lauulu laulu e tatala le lisi o paketi paketi i le 2018. E faʻaosofia e ala ile faʻamafanafana vave, taugofie, vave vilivae o faʻataʻamilomilo, faigofie afifiina ona o se maualuga-lelei fagu. Ae paga lea, o le itu uila o le 25 senitimita. Mo le laulu umi, o le faʻataʻitaʻiga e le talafeagai. Ae mo le averesi umi o curls, o le sili sili fofo, lea e faigofie ona feaveaʻi ma faʻagaioia. O le vevela ole vevela ole 170 tikeri. E le gata i lea, o le umi o le paoa eletise e 1.8 mita.

  • tau
  • dipercayai le malosi
  • fetaui lelei,
  • uumi uaea
  • lelei fausia.
  • se vaega laitiiti o curling.

Rowenta CF 3372

Le faʻatulagaina o taugofie taugofie faʻaopoopo faʻaopoopo i se isi faʻataʻitaʻiga mo le taulaʻi o laei. Ole Rowenta CF 3372 e iai le tele o le vevela filifilia (9 modes), faʻapea foi ma le vave faʻamafanafana. E alu i luga 200 tikeri i ni nai sekone. I le taimi lava e tasi, o tagata gaosi oloa na faʻaavaina le oloa i ni uila lelei, o le 1.8 mita umi uaea ma se sitaili manaia. O sea curling iron o le a manino lava le matamuli e faʻaalia i luga o le ala. I le auala, o le aveina i luga o le auala e matua faigofie, aua o le oloa e iai lona laʻititi mamafa. Faaalia le fetaui lelei tau-lelei fua faatatau.

  • 9 faʻamafanafana auala
  • lelei pasese
  • malamalama mama
  • matagofie le mamanu
  • faatuatuaina inisiua.
  • faigofie ona tago i le vevela ki.

Bosch PHC2500

O se meaalofa sili lea mo soo se teine. O le lelei uʻamea mo le lauulu o le umi ma le umi, ma le malosi o 48 watt. Tuuina vave le vevela ile 200 tikeri. E faʻaaogaina i luga o le faavae o le 5 modes ma ua faʻauʻuina i se lisi malamalamaʻaga. O le umi o le paoa eletise e 3 mita, lea e sili atu nai lo le tele mo faʻaaogaina e le gata i le fale, ae faapea foi i fale teuteu. Ui i lea, o le faʻataʻitaʻiga e patino i le vaega o taugofie palau, lea e mafua i le tau taugofie. Faʻavae i suʻesuʻega a tagata, e leai ni faʻaaliga manino.

  • faʻaali
  • tau mo tupe,
  • mana
  • 5 faamafanafana auala,
  • faigofie o taotoga
  • faʻatuatuaina.
  • le faailoaina.

Polaris PHS 2525K

Lauulu curler aoga. Tuʻuina atu faʻapipiʻi toso ma auapalai. Lagolagoina 10 faagaoioia auala. I lenei tulaga, o le maualuga o le vevela eseese lava ile ituaiga mai le 190 i le 200 tikeri. Faʻataʻitaʻiga Polaris PHS 2525K ua iloga ona o le i ai o sima. E le gata i lea, e tosina le puipuiga mai le faʻafefe. E leʻi malolo foʻi le au faʻatupulaia e galulue i le fuafuaina o le oloa fou. Faʻavae i ata ma faʻamatalaga a tagata faatau, o le faʻataʻitaʻiga e matagofie ma lelei.

  • 10 modes
  • teuga sima
  • sili atu le vevela vevela
  • ufiufi uʻamea aofia ai
  • puipuiga ova.
  • e leʻo se lelei uaea,
  • ua milo le maea.

Rowenta CF 3345

O le mea sili ona lelei mo le faʻaleleia o le paketi o le Rowenta CF 3345 faʻataʻitaʻiga ma se sima. Pei o le fofo muamua, o loʻo i ai se faʻaainumera faʻaali lea e faʻaali ai le faiga ma le vevela o le faʻamafanafana. I le taimi o faʻagaioiga, leai se lipine e tupu pe a faʻataʻamilomilo curls. E sau ma totigilima puipuia. Faʻataʻitaʻia ma faʻatonutonu le faʻatinoina, e aofia ai le ergonomic handle ma faʻatuatuaina faatuatuaina. E i ai le faʻamau ki, ina ia aua neʻi faʻalavelave i le vevela i le taimi e faʻagaioi ai. I lenei tulaga, o le oloa e iai se tau talafeagai.

  • mana
  • numera numera
  • teuga sima
  • lelei pasese
  • tau.
  • le faailoaina.

Philips HP8618

Philips HP8618 tatala le pito i luga o fulufulu faʻapitoa mo le faigofie ma le faʻatuatuaina. Faʻapipiʻi i sili-lelei keramika-coated nozzles. O le mea ua tupu, ua amata ona faʻatulagaina uila faʻatasi ma le oloa lenei i se mea e masani ai ma manaia. Ao taofiofi mo se taimi umi. O le taunuʻuga o loʻo ausia ona o le sili atu le mana lelei, vevela faʻamamaina tip ma le faʻamatalaina foliga. O le au atiaʻe faʻatulaga le faʻataʻavale uʻamea ma se loka faʻamau, se mamanu faigofie e aunoa ma se kilipa ma se leo mataala e uiga i le saunia o le mea.

  • uiga ese
  • leo notifikasi
  • polokaina
  • Fiafia mamanu
  • puipuiga tupe faʻaopopo,
  • malosi maualuga.
  • leai se faavaa aofia ai.

Rowenta CF 3611

Ese-lelei curling iron mo spiral hair styling, o le vevela vevela o lea e 230 tikeri. E ese i le gaioiga sili ona faigofie. E mafua mea uma ona o le otometi ona faʻasolo mai le au. E le gata i lea, o le mamafa o le oloa e na o le 0.7 kg. E faʻaosofia foliga lelei o le vali ma mea teuteu lelei. O le tagata gaosi oloa faʻailoa se umi ola auaunaga. Faʻavae i faʻatau a tagata, o faʻamatalaga taua e moni. Leai ni faʻaaliga manino na maua, ae o le foliga mai o se tagata faʻamoemoe.

  • tutoatasi autasi o auila,
  • maualuga le vevela vevela
  • malamalama mama
  • maualuga-lelei faapotopotoga
  • teuga sima.
  • lautele vaaiga.

Braun EC2 Satin Ava Valivali

Malosiaga uʻamea curling mo tagata tomai faapitoa ma ionization. E faʻaogaina i se sitaili faʻaolaina lelei, e faʻaalia ai se tasi o le lima faʻagaoioia auala ma le vevela o le vevela. Ole maualuga ole faʻailoga o 165 ºС. E lei masalosalo Braun mo le tele o tausaga. E le o se mea e ofo ai i le mea fou e tele lona faʻagaioia olaga ma laei paʻu. O loʻo tuʻuina se sima o le mafanafana o elemene mea, e i ai le loka. Vaʻai faʻapitoa e tatau ona totogi atu i le lelei tongs tali atu mo le agamalu curling o curls.

  • tumau
  • mata teuteu
  • 5 faʻagaioiga faʻagaioiga
  • faaeteete tagofia o lauulu
  • faiga ionization
  • polokaina.
  • taugata tele.

Valera Volumissima (647.01)

O se sili ona lelei faʻataʻavaleina uʻamea mo le faʻaogaina o faʻaola, saunia le fausiaina o se ea ea i aʻa o le lauulu umi. O se polofesa faʻataʻitaʻiina fatuina soʻo se fulufulu mea e tatau i se taimi puʻupuʻu. I le taimi lava e tasi, o lauulu teu se atigipusa tuuina atu mo se taimi umi. O aoga autu e aofia ai le fetuutuunai o le vevela tapulaa, se maea umi, le i ai o se faʻamau ma agamalu tausiga. O le eseesega i le va o le sili atu vevela ma le maualuga o le 150 tikeri.

  • faiga ionization
  • corrugation faaeeina atu,
  • e vave vevela
  • maualuga le vevela 230 tikeri,
  • faigofie ona amoina.
  • lalagaina mo se taimi umi.

BaByliss C1200E le

Le sili tomai faʻamoe uʻamea uʻamea i le 2018, ua faʻaauʻuina i naʻo le lua auala vevela. Ae aua le sailia mo se puʻe, o le vaʻai faʻapitoa ua lava lava e fai ai se corugation ma avatu i le lauulu le laʻau talafeagai. Manatu le iai o le taʻamilosaga au. Ina ia faʻaaoga le oloa mo faʻamoemoe aloaia, e te le manaʻomia e iai ni tomai. E oʻo lava i se tagata fou faʻaaogaina mafai ona taulimaina lenei uila faʻataʻavalevale. O le umi o le fesoʻotaʻiga uaea o le 2.5 mita. O le tulaga muamua e mafua ona o le saoasaoa o galuega. Naʻo le 15 minute e lava e faʻatino ai le galuega sili ona faigata.

  • maualuga le saoasaoa
  • ionisasi
  • lelei vaega
  • mana
  • lelei fausia
  • faigofie faagaioiga.
  • leai se faʻamatalaga manino.

Faʻafefea ona filifili se fulufulu lauulu?

Afai e te le malamalama pe faʻapefea ona filifili se curling iron, mafaufau i ni numera taua o mea:

  • le lelei o le ufiufi o papatusi (Teflon - le taugofie, keramika - le sili tau-lelei fua faatatau, tourmaline - mo papatusi faapolofesa),
  • fuainumera ma le lapoa o auvai O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻataʻamilomilo uʻamea ma se seti o pupu,
  • vevela vevela (mai le 50 i le 200 tikeri). Mo manifinifi manifinifi, o le agamalu auala e sili ona talafeagai,
  • faatinoga ma tau.

Ia manatua o loʻo faʻagaioia ia galuega. Faamuamua i le ofuina tetee ma tumau o le oloa.

O le fea curling iron e sili ona faʻatau i le 2018?

Ua leva ona talisapaia e le au polofesa le tulaga lelei o oloa mai kamupani e pei o BaByliss ma Valera. Latou tuutuuga faiga faavae lagolagoina o oloa galulue ma le faigofie o le faʻaaogaina. Tautala e uiga i faʻataʻitaʻiga taugofie, e aoga le faʻalogo i tali pito i luga o ituaiga faʻailoga e pei o Philips, Remington, Rowenta. Sa matou taumafai e faʻafaigofie le galuega mo i latou e le o iloa poʻo fea uʻamea uʻamea e faʻatau e ala i le faʻailoaina o mea e sili ona fiafia iai mo le tele o tapulaa:

  1. O le sili ona taugofie taugofie uʻamea - Rowenta CF 3345,
  2. Ma ionization - Valera Volumissima (647.01),
  3. Le faia o se corugation - BaByliss C1200E,
  4. Mo lauulu lauulu - SUPRA HSS-1133,
  5. Polo curling uʻamea - BaByliss C1200E.

O le lisi e faʻavae i luga o iloiloga a tagata faʻatau!

Le mataupu faavae o le otometi lauulu curler

O foliga o le otometi curling uila tutusa ma tongs masani. O le eseesega autu o le mauaina o se masini mo curling curls. Fuafua i le ituaiga, o masini e ese mai le tasi i le isi. E tuʻufaʻatasia uma masini i le i ai o le liligi mai elemene.

E le pei o le sitaili masani uʻamea, o le styler fou fausia foliga ona o le malosi o tafe malulu pe vevela ea. Vevela vevela - mo le curl lava ia, malulu - mo faʻamautuina. Faafetai i le atamai pulea, o lauulu faaleagaina e aloese. E te maua se lauulu i se taimi puupuu taimi. E masani lava ona faʻaalu le tele o pulou i totonu o le pusa - e fai ni ata eseese. Le masini ei ai tulaga vevela.

Ituaiga o Papatusi

Otometi curling ei ai ni ituaiga:

  1. Tatala. Vaʻai tino, e le tele ese mai le faʻaogaina faigofie o meaʻai, ae o le sitaili faʻasologa otometi. E maua ai se faʻasologa mai le pito. O le sili faʻaopoopo o le faigofie faʻaaoga.
  2. Tapunia. Faaulu lauulu mai aʻa. Faafetai i lenei faiga, teineiti mafai ona fetuunai le umi o le curl.

Stylers e vaevaeina i ni ituaiga ituaiga, e fuafua i le numera o galuega.

  • Lautele faʻataʻitaʻiga, o le seti e aofia ai le tele o namu. I ai, e mafai ona e faia ni curls o ituaiga eseese ma foliga pe faʻasaʻo lauulu. O le masini e multitasking ma o le a feagai ma faʻamago lauulu, faia curls po o soʻo se vevela vevela. Lelei tele mo curls.
  • Faʻapitoa Faʻataʻitaʻiga. Le faʻaaogaina o le styler, e mafai ona e faia e tasi le galuega. E masani lava, faasaʻo lauulu.
  • Fuafua i le faʻatonutonuina, e i ai masini ma masini faʻaeletoroni e faʻatau atu.

E lelei mea fai uʻamea

E tele avanoa lelei o uʻamea uila paʻu, e faigofie ma saogalemu le masini:

  1. O le vaega o le vevela e aveese i lalo o le mataupu ma e te le mu lava.
  2. O le a faʻailo leo e taʻu atu ia te oe ua sauni le curl, o lea o le a e puipuia lou laulu mai le soona vevela.
  3. O se vaega faʻamafanafana faʻapitoa o le a alofia ai le lalagaina o lauulu.
  4. Built-in ionization galuega tauave lauulu malulu ma silky, tuuina se susulu masani.
  5. O le otometi tapunia galuega o le a puipuia ai le fale mai le lamatiaga o le afi.
  6. Sefe taimi a o fai ni lauulu.
  7. Ua saunia le masini mo le faʻagaioia toetoe lava a maeʻa ona fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga.
  8. Faigofie gaioiga e mafai ai ona e fausiaina ni lavelave ma lauulu.
  9. Ona o le lelei o le oloa, o le curling uʻamea o le a tumau mo le tele o tausaga.
  10. I le laina o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se filifiliga faʻapitoa mo tagata femalagaaʻi - laʻititi ma le paʻu. I le fale, e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o se uʻamea faʻataʻitaʻi e galue mai ai.

I inisinia, o le a tatau ona tutoatasi seti le taimi ma le vevela o le masini. O le faʻasalalauga faʻapitoa e faʻafaigofie foʻi le faiga curling i le tele e mafai ai. O le curling uʻamea lava ia setiina uma manaʻomia faʻaalia. Otometi curling o se mea fou masini i le matagofie maketi. E manaʻomia le teine ​​ona fai se faʻatau, ona faia ai lea e le masini toetoe o galuega uma. A otometi styler mo curling lauulu o le a tutoatasi tutoʻatasi se loka ma ma se leo faailo o le a logoina le teine ​​talimalo e uiga i le saunia o le curl.

Ituaiga ma filifiliga filifilia

Tulaga masani, uma otometi curling uamea mafai ona vaevaeina i 2 ituaiga:

O la latou vaitau autu ua taua. Lulu faʻataʻamilomilo matagi ia curls i totonu o le masini. O le manoa oi latou e tuu latalata i le pito o le ulu. Faamaapeina mai luga i lalo. Tele o nei masini. O nei mea uʻamea o ituaiga Babyliss, Saturn, Galaxy, ma isi.

Ma o le Rowenta ituaiga gaosia uma ituaiga o masini, e aofia ai ma uʻamea faʻamalama uʻamea. O le eseʻesega o lena e pei o se mea masani a fafo, ae ua taʻamilomilo lona faavae. O le faʻamamaina ma le fesoasoani a mea faʻapenei e amata i se isi itu, mai le fesoasoani. Muamua, o le pito o le manoa ua faʻapipiʻi, ona siʻiina lea o le uʻamea faʻataʻamilomilo maualuga atu i aʻa, o le lauulu e otometi manuʻa i luga o se vevela vevela.

Fautuaga. A filifilia se oloa, e tatau ona gauai e le gata i lona foliga, ae faapea foi isi ona uiga.

Le ola o le masini ma le lelei o lauulu tausiga o le a faʻalagolago i le ituaiga o ufiufi o le mafanafana elemene.

  1. Uamea O lenei mea-ofu e tatau ona aloese mai le filifiliga. A aunoa ma le puipuia faʻamalosi aasa, o le lauulu o le a susunuina ma, pe a faʻaaogaina masani, o le a vave ona mago.
  2. Mea omea. Le filifiliga sili i le tulaga o le tau ma le lelei. Lenei ituaiga ufiufi e sili atu le faaeteete faasino i le lauulu.
  3. Teflon. O le lauulu e talia lelei e le Teflon curling irons, ae o sea ufiufi e mafai ona vave tineia ma masani ona faʻaaogaina.
  4. Tourmaline. Tourmaline coatings - o se mea fou i le vaʻaiga o le lalelei. E manatu e sili na i lo keramika, ae e na o latou faʻasologa foi o le maualuga maualuga.

Faavae i luga o le uumi ma le lapoa o le lauulu, e aoga le filifili i luga o le manaʻomia o le tele o le faʻataʻamilomilo elemene. O le sili atu lona lautele, o le sili atu ma sili atu matagofie o le a curls le. Aluga o le laʻititi lapoa o le a faia ni laʻititi tetele mafiafia.

Faatulagaina o le vevela vevela

E masani ona galue le uila e ui i le 100 i le 250 tikeri. O le maualuga o le vevela faʻamafanafana, o le sili ona faʻamautuina curls o le a.

Ae i le taimi lava e tasi, o le maualuga o le vevela e mafai ona afaina ai tulaga o lauulu.

Fautuaga. A faʻatau, faʻalogo i le numera o le vevela tulaga e mafai ona faʻatutu i luga o le faʻaali.

Isi tulaga

A filifilia se masini mo curling, ave i ou lima, iloilo pe faʻapefea ona ergonomic. Vaʻai po o le a le mea na faia ai le peni. E mafai ona 'ofu palasitika pe i ai se matapelapeli luga e le sosolo i lima i le taimi faʻaaogaina.

Ole tele o le maea e faʻaogaina foi se sao taua. A o le i faʻatau, fuaina le mamao mai le faʻata (poʻo le nofoaga e masani ona fai ai lou laulu) i le latalata laʻau.

Tulaga lelei ma leaga o le faʻaaogaina

O le lelei o le faʻaaogaina o lenei masini e aofia ai:

  • faigofie ma faigofie ole faʻaoga. Le masini faia uma galuega o le faamaapeina ma le mafanafana o le foe i luga o ia lava,
  • saogalemu E le mafai e susunuina ou lima i se uʻamea curling, aua o le mafanafana o loʻo i totonu o le pusa,
  • le tomai e filifili le manaʻomia o le vevela faʻamafanafana.

I lea lava taimi E i ai foi mea e le atoatoa ai:

  • maualuga atu le tau nai lo masani uila curling,
  • e i ai le tulaga lamatia o fulufulu mata (e ui lava o le tele o masini e iai le fausia-i sensor e taofi le fesuiaiga masini pe a fai o le pau e le o saʻo tulaga).

Ma i se mea lautele, o le mea moni, e tatau ona e mafaufau o soʻo se malosi faʻamafanafana o le laulu e faʻaleagaina ai.

Taua! I le taimi o faʻaaogaina, e taua le faʻaogaina o le puipuiga vevela i le lauulu i le ituaiga o faʻapitoa eseese, mousses, ma isi.

Babyliss curl faalilolilo

O le Babyliss ituaiga e i ai 9 faʻataʻitaʻiga o otometi masini afifi. Ole tau averesi mai le 4000 i le 8000 rubles. Mafai ona fai le vevela - e oʻo i le 230 tikeri. Ole numera o auala galue - e oʻo ile 3. O ni faʻataʻitaʻiga ma ionization.

Faʻatonuga o faʻaaoga

Faʻaogaina se mea faigaluega e pei o le otometi curling iron e fausia ai se lalelei lauulu, O le faʻasologa o gaioiga o loʻo mulimuli mai:

  1. Ae e te leʻi tuuina i lou lauulu se foliga fou, e tatau ona fufuluina, faʻamago ma selu lelei.
  2. Afai e mafiafia le laulu ma e tele naua, vaevae i latou ma ni togafiti i ni vaega tutusa: i itu, luma ma i tua o le ulu. Galulue ma taʻitasi vaega taʻitasi.
  3. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le fesoʻotaʻiga, seti le vaega manaʻo.
  4. Faʻaaoga puipuiga vevela i lauulu uma.
  5. O lenei Vavaeese lauulu se tasi fasi manoa.
  6. E mafai ona e matagi i le umi atoa o le laulu, ma mai le ogatotonu pe na o pito.
  7. Afai o le curling iron ei ai le pulou o le polo, tatala, tufatufa atu le pau i le ogatotonu, tapuni ma faʻatali mo le faʻailoga pe a sauni le curl.
  8. A faʻapea e faʻavavae foliga o le masini, ona tuʻu lea o le pito o le sooga i totonu o faʻamalama ma sisi i luga le uʻamea agai atu i le maualuga e manaʻo iai.
  9. Na faapena ona folasia i le soʻotaga e ala i le toʻulu.
  10. A paʻu uma lauulu, ia faʻa malulu sina laititi. ma tamoe ou lima i luga o vilivili e maua ai latou le matagofie.

Fautuaga. Ole fulufulu ua maeʻa e mafai ona faʻaleleiina ile fulufulu lauulu. Aʻoaʻo atili e uiga i mea faigaluega mo le fausiaina ma le faʻatulagaina o uʻumi luga ole tatou upega tafaʻilagi.

Puipuiga saogalemu

Ina ia avea le fausiaina o se lauulu laulu e le avea ma taunuuga le fiafia Matau le puipuiga nei:

  • pe a ola le masini, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le vai,
  • i le maeʻa o galuega, tapē le meafaigaluega,
  • aua le loloʻu le maea,
  • Aua le taumafai e tuu se tele o se filo i se curling iron.

Otometi curling o le masini lea e fausiaina faʻataʻitaʻiga lauulu e faigofie ma manaia. O le a ia faia mea uma mo oe i le mataupu o minute. O le mea autu o le filifilia o se masini ma le saʻo numera o auala, lelei inisiua ma i totonu o le aofai avanoa.

Isi auala o curling lauulu:

Vitio aoga

O aulelei manaia ma Philips ProСare Auto Curler.

Otometi curling uʻamea Babyliss Curl Secret.

Tourmaline ma sima sima

Mo a latou masini, o le gaosi oloa faʻaaoga turmaline ma sima sima. O keramika e maua ai pea manoa e tutusa le mafanafana, e tufatufaina atu le vevela i luga atoa o le vaega o le mafanafana. Lea faʻaavanoaina e le gata ia maua se matagofie matagofie o le curl, ae ia mautinoa foʻi le tapunia o lauulu flakes i le taimi o laʻei. Tourmaline ufiufi e le gata e faʻamutaina le tapunia o lauulu, ae e matua aveesea foʻi le eletise eletise, o lona uiga, o le lauulu e le "tu i luga o le paʻila" tusa lava pe ua e aveese lou pulou. I se faaopoopoga, tourmaline faamaloloina lauulu. Afai ceramics faia na na susulu foliga, foliga turmaline maua malie ai le tago atu.

Mo faʻataʻitaʻiga o le vaega ogatotonu tau, o loʻo faʻaaoga se tuʻufaʻatasi keramika-turmaline, e faʻaititia ai le tau o le masini, ae i le taimi lava e tasi e faʻamalolo le lauulu.

O le masani i le tepa muamua curling uʻamea, lea, e ui i lea, e sili ona lauiloa i teine ​​ma ei ai le maualuga maualuga faʻavae o 4.5 iunite. Fuafuaina tau o lenei faataitaiga o 3050 rubles. O le uʻamea uila e faʻafefeteina i luga i le maualuga o 200 tikeri ma e iai le vevela fetuunaiga o le 120 tikeri. Ona o lenei mea, e mafai ai ona e faia se moli uila i curls, ma faʻaʻalu lou lauulu i le "mamoe" tulaga. Ina ia siaki le mafanafana, i luga o le mataupu, latalata i le au, o loʻo i ai se faʻaaliga o loʻo faʻaali tikeri. O le taimi lava e oʻo atu le vevela i lona pito sili, ona faʻaliliu ai lea i le thermostat.

O se vaega o lenei faʻataʻitaʻiga o le turmaline coatling o curling irons. Faafetai ia te ia, o le lauulu e le faaputu eletise eletise ma e le faʻaleagaina. I se faʻaopopoga, latou te mauaina se susulu matagofie ma foliga maloloina. O se mea manaia na mafaufauina e le tagata gaosi oloa o le i ai o se maea ma le faʻavili i le masini. O lona uiga, e le tau faʻataʻavale e se fafine le uʻamea uʻamea e tatala ai le maea, o le mea faʻagaioi e faʻataʻavaleina le ua na o ia. I se faʻaopopoga, o faʻamalama e iai le matasele mo le tautau, lea e faʻatagaina ai oe ona teu le masini i luga o le puipui.

O fafine e maitauina le maualuga o le uila o loʻo taofia mo se taimi umi ma e le malolo lava aʻo le i fufuluina o latou lauulu, ae i iloiloga e le faʻamalieina i latou i le le lava o totigilima mo le faigaluega i se curling iron. Ole auvae ato lima e le faʻasaoina mai le mu. Mo sea tau, totigilima mafai ona faaopoopo i le pusa.

O lenei masini o se tagata teu fale laʻititi atoa. Mo le fuafuaina o tau o 3,300 rubles, o le tagata faʻaaogaina e maua se seti o 'au ma tolu nozzles ma isi mea faʻaopopo. O lenei faʻataʻitaʻiga e aofia ai le taʻimata faʻalilolilo, se faitotoʻa masani e faʻatupuina ai ni mea laʻititi faʻaletonu, se faʻauaʻi paʻu e maua ai le lauulu o se aʻa tele, o le uʻamea e faʻasaʻo ai lauulu ma se selu vevela. I se faʻaopopoga, o le tagata gaosia tuʻuina fulufulu ulu ma mea teuteu ma lua paga o maopopo i le mea, e tatau ona faʻafaigofie ona faʻatinoina le fausiaina o se lauulu.

O le mea e leaga ai, o lenei faʻataʻitaʻiga e le o iai se faʻaaliga ma se faʻailoga o le mafanafana o loʻo i ai, ma e naʻo le tasi le ala o le mafanafana - 180 tikeri. Ae o le maea 1.9 mita umi o loʻo i ai se taʻamilosaga faʻavae ma luga o le 'au o loʻo i ai se faʻaopopoga matutu mo tautau. E le gata i lea, o le vevela e tupu vave, lea e sefe ai le taimi ile taeao. E faʻaalia e le au faʻaaogaga le ergonomics o lenei masini, ae maise i le vave fesuiaʻiga i le va o le e faʻasaʻo ma le fala - o loʻo suia le namu i le lima e tasi, aʻo le maualuga le tulaga lelei, e leai ni faʻatautaiga, leai ni tagi. Faʻafetai i le silisiliese ufiufi, curls tumau ai i le 12 itula, corrugation - oo atu i le 48 itula. Lauulu mai le masani ona faʻaaoga e le faʻaleagaina.

Tongs-styler o lenei faʻataʻitaʻiga e sili atu taugata nai lo uso, o la latou tau fuafua o le 4 100 rubles. Na faia i latou e foaʻi se mea taua i lauulu o soʻo se umi, ae i le taimi lava e tasi latou faʻatulaga e pei o curling irons. Ona o le le masani ai foliga o le 'au, e faigofie ma manaia le faʻaaogaina o le masini; e tatau ona toe faʻalelei le loka i totonu o le faʻamau mo tolu sekone, aʻo le curling e otometi. E moni, faatasi ai ma la latou fesoasoani e le mafai ona e fatuina ni uila aulelei poʻo ni mea manaia. Nippers ionize hair, aveeseina static eletise, se mafanafana vevela o 170 tikeri mafai ona feagai uma ma faigata ma malamalama lauulu. Moni, pe a taʻoto, e le mafai ona faʻaogaina sprays vevela.

Mo le mauaina o le atoatoa voluma aunoa lipine i luga o le lauulu, e tatau ona e matua mulimuli i le faʻatonuga, pe a mafai, faʻamasani oe lava i le aʻoaʻoga vitio mai le tagata gaosi.

O se mea lelei mo lauulu-umi lauulu tuu se vavae puʻupuʻu "ato", ae o le lauulu i lalo ifo o tauau e le taofia le tele ona o lona mamafa. Afai o loʻo e uuina forceps i le umi atoa o le lauulu, e mafai ona e faia e le gata o se basal volume mo le kapeti, ae o le masani ai foʻi.

A faigofie conical, ae lē itiiti lauiloa lauiloa mo le fatuina vave ma faigofie sitaili sitaili. E leai ni pamu faaopoopo i le masini, o le mafanafana elemene ma se lapoa o 16 mm o se masani ai foliga ma se kiliva e faigofie ai le savili i le lauulu o le ogatotonu umi. Mo le laulu uumi e sili atu le filifilia o se isi masini.O le uʻamea uʻamea e faʻafefeteina tutusa, e faʻamautuina ai le tutusa o faʻamoe i vaega uma o le soʻo. E le mafai ona vevela atoa le pito o le masini, o lea e mafai ona e faʻaogaina i lima uma e lua. O le mafanafana elemene o loʻo i ai se vali faʻalava e fai ai le lauulu laulu ma foliga maloloina ma susulu. O le faʻatonutonuina o le uʻamea faʻataʻitaʻi e faigofie tele, i luga o le tulaga e na o le tasi luga ma fafo le faʻamau, o loʻo tu tonu i lalo o le tamatamai lima.

O le faʻamafanafana e faia i luga o le 180 tikeri. A vevela le afi ole masini, e moli le sauni.

Ma le mea mulimuli, o le sili ona "suamalie" lava-mimilo faʻataʻitaʻiga mo lauulu lauulu - otometi curling poʻo, pei ona lauiloa foʻi faʻapea, "Tagata aʻoaʻo". E le pei o isi faʻataʻitaʻiga, o le mafuaʻaga o lenei masini, o le fatuina lea o faʻataʻamilosaga tele ma laʻau faʻaʻofu luga o laulu o soʻo se umi. O le masini e tasi ma faʻatasi - o lona uiga, e leai ni faʻapipiʻi faʻapipiʻi i ai mo le faʻasaʻosaʻo, faia faʻalavelave ma isi faʻafouina o curls. O le ata o lenei faʻataʻitaʻiga e uiga ese, e pei o le mallet, ae o le foliga mai e mafua mai i le mea moni o loʻo i totonu o le curling iron o loʻo natia se masini mo otometi faʻamamaina se curl i luga o le pito i lalo. O lona uiga, naʻo le pau le mea e tatau ona fai e le fafine le pipiʻi i loka o laulu, sapasapaia le 4 cm mai aʻa, fetaomi se faʻamau ma le lauulu lava ia e mau i totonu. A maeʻa 6 sekone, ona e maua lea o le atoatoa lelei o le faʻataʻaliʻi o le uʻu.

O le masini e tolu tulaga vevela - 170, 200 ma le 230 tikeri, e mafai ai e fafine ona filifili le vevela e faʻavae i luga o le fausaga o lauulu. O loʻo i ai foʻi ni auala se fa mo le fausiaina o uʻu eseese tikeri o le paʻu - mai le 6 i le 12 sekone. Ole mea autu ile ata ole leo faʻailoa ua saunia le nonoa. O lenei e te le tau matea pe o le a le umi e te teuina ai le laulu ile curling iron ina ia aua le mago.

Faʻafefea ona tapena ae aua le faʻatamaia lauulu

E oʻo lava i meafaigaluega sili ona fou e tatau ona faʻaaogaina lelei ma faʻatonutonu tulafono ma fautuaga a le tagata gaosi mea. Afai e te manaʻo e foliga matagofie ma tausia lou lauulu maloloina, ona faʻasolosolo faasolo lelei:

Saunia lau lauulu. Fufulu, faʻamago ma selu lelei. Ae e te leʻi faʻatautuina, faʻapipiʻi se pulu faʻapitoa ile puipuiga o lou laulu.

Vaevae le lauulu i ni vaega se tolu: temporal, occipital ma parietal. I le faailoaina o vaega o galuega - o le a e aloese mai le lavelavea o lou lauulu. E sili le amata amataina o faʻaola mai tua o le ulu, mimilo mai le ua i le pito i tua o le ulu. Ina ia faia ni filo, filifili ni fusi e le sili atu nai lo le 3 cm.

Le sili paketi fa' curling uʻamea

Faʻaola uila faʻamalosia, o se tulafono, e leai se tele o ituaiga o gaioiga. I le tele o tulaga, o masini ia e tasi le vevela ma le faʻalelaina auala, faʻapea foi ma le faʻamau tulaga. E laititi le mana o ia faʻatusa. Ole sili lea o fofo mo tagata amata ile fesili i le fausiaina o pupuni i le fale.

3 Scarlett TO-HS60596

Scarlett SC-HS60596, e naʻo le tasi le faʻagaoioiga ma le mana o le 30 uati, tapunia le faʻavae o 'au e faʻaaoga mo le fale. E ui i le tau maualalo, o loʻo iai le puipuiga mai le soona vevela, o se ionization galuega, faʻasolosolo o le maea ma le pa faʻailo. O le ufiufi o le mafanafana elemene ma le lapoa o le 25 mm ua faia i keramika, o lea la e talafeagai mo uma lauulu masani ma vali.

Le aoga sili o le fagu o se aulelei manaia ma lanu paʻepaʻe, na fiafia tele i ai teineiti. O le tau e sili atu nai lo le manaia, lea e faʻaaogaina e tagata faʻaaogaina foi i totonu o le lelei faʻafitia lelei. O le uʻamea uʻamea mafai ona faʻaaogaina lelei, vave faʻaalu i luga ma matagofie matagi ia manifinifi laʻititi ma ulavale. E leʻi faʻaalia foi ni sese a teineiti i le paketi faʻatulaga.

2 Polaris PHS 2534K

Polaris curling iron e gaoioi i le malosi o le 46 watt. Ole maualuga ole vevela ole vevela ole 180 tikeri. Tagata e faʻaaogaina fautuaina lenei faʻataʻitaʻiga mo le faʻatauina, ua faʻamamafa ai e talafeagai mo lauulu umi ma pupuu. O le faʻailoga o loʻo i le TOP o mea sili ona lelei i totonu o maketi i totonu o aiga, ma e mautinoa e musuia faʻatuatuaina. O le lautele o le curling tongs o le 25 mm. Lenei o se tasi o sili ona lauiloa diameters - ma i ai, le curls liliu mai e avea o se feololo lapopoa, tele ofuvae ma toe teuteuina. O sea laulu foliga e umi se taimi o iai.

E faʻaaogaina le masini i se moli-i luga o faʻailoga. Taua lava, ua faʻataʻamilosia le uaea, e matua faigofie ai ona faʻasolo i le savili. O le faʻataʻitaʻi uʻamea ua faʻaogaina i le puipuiga mai le soʻona vevela - o le masini e tape vave pe'ā taunuʻu le vevela ogaoga. Ole lapoʻa tele, e tusa ai ma tagata faʻatau, o le mea teuteu sima, e le maua ai se faʻamataʻu ile lauulu. O iloiloga ua matua auiliiliina le galuega a le au malosi, ma faʻamamafa ai o loʻo latou feagai ma a latou galuega muamua o le faʻataʻitaʻiina o curls ma le pa. Lenei faigofie-faʻaaoga, taugofie meafaigaluega o se agavaa sui o le faʻavae.

E tusa ai ma le ufiufi mea, curling uʻamea vaevaeina i uamea, teflon, keramika, titanium ma tourmaline. O a latou lelei ma tulaga eseʻese, ma o a ni mea le sili ona taua - tatou te aʻoaʻo mai se faʻamatalaga auiliili laulau.

Le mea o le a vaʻaia ae e te leʻi galue i se uʻamea curling

Faʻalagolago i le ituaiga o lauulu, tagata poto faapitoa fautuaina le faʻaogaina o eseese vevela modes o le curling uʻamea:

  1. Tagata e ona lauulu laʻititi ma faʻavaivaia lauulu e tatau ona setiina le masini ile laititi le vevela.
  2. Mo malosi ma uumi lauulu, o le vevela e tatau ona i lalo ifo o le 230 tikeri.
  3. Masani ituaiga lauulu e talafeagai mo tulaga vevela tulaga.

O le fea kamupani e filifilia?

O nei aso, faleoloa o loʻo tuʻuina mai se tele tele o mea e fai i le masini e faʻatu ai le teuteu lelei. O le otometi lauulu lauulu o se mea fou masini. E ui i lenei mea moni, tele kamupani ua uma ona sauni e avatu a latou oloa filifiliga. Faatasi ai ma sili ona lauiloa o loʻo manaʻomia:

Stylers mai le kamupani Farani Babyliss. Ua leva ona maua e le faʻailoga le talitonuina ile maketi ma ua avea ma muamua e gaosia fulufulu lauulu fou. O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa - babyliss otometi curling ua faia o mea maualuga tulaga lelei ma ua manatu o se tasi o le sili ona saogalemu.

O le pito sima o Bebilis puipuia lauulu. O se mea e faʻamafanafana ua natia i totonu o se matte mea teuteu, ma faʻaitiitia ai le ono aʻafia o ni mu. I totonu o le faʻaopoopo o se fausia-in leo faʻailo e faʻailo mai ai le maeʻa o galuega. O le faʻagaioiga o le masini e otometi, laititi le taumafaiga e manaʻomia mai le tagata e ona. Na ofoina atu e Babiliss le tele o faʻataʻitaʻiga, mai le faigofie i le sili atu ona poto faʻapitoa. O le filifiliga e faʻalagolago i au tupe tautupe.

Ufiufi faʻapipiʻi mai Rowenta. Faʻataʻitaʻiga ia Curl ma ionization i se mea uliuli. Ae le i amataina galuega, e tatau ona e faʻatulaga ia oe mea uma tapulaa: vevela ma le taimi. Ole itu e mafai ona faʻatulaga e mafai ona faʻatulaga ile otometi, pe o lau filifiliga - mai le mata i le isi. E mafai ona amata galue i luga o le styler 30 sekone pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga. O le filifiliga taugofie o le Curl Activ curling iron mai Rovent. Ua saunia le puʻupuʻu masini e faʻaaoga mo le 1.5 minute ma e naʻo le lua auala faʻamafanafana.

I tua atu o le ituaiga Babyliss ma Rowenta, o loʻo i ai se numera o kamupani ua sauni e tuʻuina atu otometi lauulu curlers. Ae o kamupani nei e tele lava a latou filifiliga mo tofo uma ma paketi. I totonu o ituaiga lauiloa e lauiloa Philips ma le Saturn. Philips o se igoa lauiloa, ua mausali i le maketi.

O lenei e fausiaina le atoatoa foliga ma matagofie lauulu o le a faia na o le 20 minute. Faʻafetai i se mea faʻaonapo e otometi curling iron mo curling hair, ua avea le faʻagasologa ua faigofie ma vave. O aso nei, o le a mafai e teine ​​ona faʻagalo e uiga i curlers susunuina i fulufulu mafanafana fulufulu ma fili i le po. A maeʻa se tasi toleniga vasega ma se masini otometi mo curling lauulu, o le a mafai tamaitai uma ona foliga foliga pe a uma ona alu i se lalelei.