Tapē

Aveesea lauulu kulimi: agamalu, mama mama

Faʻaonaponei faiga masani faʻatonuina le faʻaalia, faʻaalia le tino o fafine, o lea o le paʻu o fafine uma e tatau ona mama ma lamolemole. E moni lenei mea i le taumafanafana, pe a oʻo i le taimi e o ai i tuʻuaga, ofu taele ma laʻei manino. O le mea lea, e tatau ona talanoa e uiga i le faʻaumatia o nofoaga vavalalata.

O le le fiafia i lauulu i nofoaga vavalalata e le gata o se faafitauli mo tamaitai faaonapo nei. E oʻo lava i mea tauagofie a Roma anamua na faʻaalia mai ai vavega o le atamai i le feteʻenaʻi o fualaʻau i nofoaga sese. Na masani ona latou asiasi i le vai taele, lea na latou ave ese ai le lauulu e le o manaʻo e faʻaaoga se auala faʻapitoa: sa fusifusia le lauulu ile filo malo ma sa tosoina i fafo i se gaoioi malosi. O lenei auala o le faavae lea o aso nei depilators. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le tala faʻailoilo na fai mai Cleopatra poʻo Nefertiti saunia se laʻau faʻapipiʻi ma le mafolafola, lea na faʻapipiʻi muamua i le paʻu, ona, a maeʻa ona faʻamalosia, ona aveʻese faʻatasi ai ma lauulu e le tatau ai. Sa faʻataʻitaʻi foʻi teineiti Harem i mea eseese - fualaʻau, mea faʻapipiʻi ma ituaiga uma o minerale, lea na faʻatinoina ai le tutusa o faʻafitauli e faʻaumatia ai nei.

Depilation e le o le sili ona manaia faiga e toe faʻalelei ai le matagofie mo se fafine. Depilation o le aveeseina o le lauulu fuata, o lo o tu i luga aʻe o le itu i luga o le paʻu. Depilation o sone vavalalata (intimilation depilation) o le aveeseina o lauulu i luga o vaega maʻaleʻale vaega o le tino (fusi lima ma le bikini laina), lea e faia e faʻaoga faʻapitoa sauniuniga: kulimi, gel, solo. Le vavalalata vavalalata o le bikini sone o le sili ona taimi e faʻaalu ai taualumaga, ae faʻapea foi ma le sili ona masani ai. Le a le mea e na o le fafine o le a le faia e faʻaeteete ai pea tamaloloa.

Malie.
Waxing o le masani faiga masani mo le aveeseina o le le fiafiaina lauulu, e ui lava e tiga. E mafai ona faʻamalieina solo ma le malosi (vevela) paʻu ma vaivai (mafanafana) solo. O gaʻo malosi e faia i luga o le faavae o pine resin poʻo oloa suauʻu, i se faʻaopopoga, fualaʻau fualaʻauʻaina poʻo le sua o le tipolo ua faʻaopopo i lona tuʻufaʻatasia, ina ia le taʻe le maso ma le pipii tele. Vevela wax ua faʻaaogaina i le itu o lauulu tuputupu ae. I le taimi o lenei faʻagaioiga, o le paʻu e vevela tele, ma pori ua matala, ina ia faigofie ona aveese le lauulu ma le tiga. Talu ai o le paʻu vevela e manaʻomia ai se poto masani, e sili le faʻatuatuaina o se bikini faʻapitoa i luga o le pulu (e faʻateʻieseina ai le ono o se mu), o le na te aumaia faʻataʻitaʻia lauulu e le manaʻomia i nofoaga vavalalata. I le leai o se taimi, avanoa poʻo le faʻatapulaʻa o le asiasi i se cosmetologist, e mafai faʻatauina seti faʻapitoa mo le faʻamutaina o fale, e sili atu faʻafaigofie e faʻaaoga ma e le manaʻomia le vevela. Ae o lenei metotia e le aoga nai lo le faʻatulagaina ma se cosmetologist.

Le faʻavae o le vaivai palu o se faʻafefiloi o paina resin, pi ma lago ma le meli. E vave faigofie ona aveese le lauulu. E le gata i lea, faʻapitoa faʻapitoa ua faʻaaogaina e faʻaititia ma faʻaititia ai le paʻu o paʻu. Ae ui i lea, o lea faiga e le mafai ona faia i le isi aso, ma e matua faigata pe a iai le "le aveesea" lauulu. Lauulu tuputupu aʻe ina ua maeʻa amata ona amata i le 2-3 vaiaso.

Depilation i le fale.
Afai e le lava le tupe a le fafine mo se taimi mo le faʻaumatia o ia ile fale, ona faʻaaoga lea e faateʻa i fale. O le tosoina o se nofoaga mafana foi o se masani masani lea o auala o le pala. E foliga mai e leai se mea e faigofie, ave le masini, ma veleina le vavalalata va fealoaʻi. Ae o iinei e manaʻomia foi ona faaeteete e aloese ai mai le le fiafia i nei faʻatonuga. E fautuaina le faʻaogaina o kulimi faʻapitoa poʻo ni gel mo le faʻaaogaina. Ma seisi mea, mo le tafi, e sili le faʻaaogaina o se lau ua uma ona faʻaaogaina e tafi ai isi vaega o le tino. E fesoasoani foi i le aloese mai lavea, ita poʻo le mageso. Manatua pe a faʻamamaʻi nofoaga faʻapitoa, e tatau ona e taʻitaʻia le lau i le itu o lauulu tuputupu ae. A leai, o le paʻu paʻu e mafai ona toe tupu. A maeʻa le tafi, e sili le faʻaaogaina o minerale suauʻu e faʻamalie ai le paʻu.

Afai o le faʻagasologa e le fetaui ma oe lava, e mafai ona e faʻaaogaina le suka suka faʻi. O lona aano e faapea o le lauulu e aveʻesea ma le fesoasoani o le oona kuka suka suka. Sapalai mafanafana e tatau ona faʻapipiʻi i le paʻu ma saeia faʻatasi ai ma le lalagaina o laʻau. O le faʻavae o le piliina o le suka e faʻapena foi i le pulu depilation, ae o le teuina o le suka ei ai ona lelei: maualalo invasiveness, hypoallergenicity, tau talafeagai, leai se ulu i totonu.

Kulimi mo le faateʻa.
O kulimi faʻapipiʻi faʻapitoa e faʻaititia ai le tiga ona ua i ai a latou faʻamalosiʻaga leaga i le paʻu. Depilation kulimi o se mea taua tele mo aemaise maaleale vaega o le tino, pei o bikini. O lenei kulimi e faʻapipiʻi i le paʻu, tutusa o loʻo tufatufaina ma le spatula teuteu, ma fufulu ma vai pe a uma le taimi faʻatulagaina. O le mea moni, lauulu tuputupu ae ina ua faateʻaina ma se kulimi e tupu i totonu o le 2-3 aso, ae leai ni faʻafitauli i lona faʻatinoina. Ae ui i lea, e tatau ona manatua e mo le faʻaumatia o le bikini eria, e manaʻomia le faʻaaogaina o se kulimi faʻapipiʻi faapitoa mo vaega vavalalata, ae le o se mea e faʻaalu ai le kulimi mo vae po o foliga.

Faʻaliliuga.
O le faʻaaogaina o teisi mo faʻateʻa e leʻo se mea sili ona manaia. Ole faʻaaogaina pea o laʻau e oʻo atu ai i le mea moni o fulufulu manifinifi e liua i le faigata o le faiʻai, ae e sili atu ona faigata ona feagai.

Tusi lesona epilators.
Aveesea lauulu e le manaʻomia ma se lima-vibroepilator e oʻo lava i le sili ona taugata ma matagofie i foliga vaaia, o se faiga e tiga tele, ae le o fafine uma e mafai ona faʻaaogaina lenei auala i se bikini sone ma isi nofoaga maaleale.

I le taua faʻasaga i fualaʻau e le moʻomia i nofoaga vavalalata, e lelei uma auala. E leai se afaina i le mea na fai ai nei faʻatinoga, o le faʻavae autu e fiafia ai alii, aʻo fafine e pei o masiofo.

O le a le eseesega i le va lauulu 'aina ma le faʻaumatia?

Muamua e tatau ona e filifili poo le a le ituaiga tausiga o lou tino manaʻomia. O le mea moni, toetoe o teineitiiti uma iloa le eseesega, ae le mafai ona e taʻua le tusiga atoa e aunoa ma le faamatalaina o nei manatu.

  • Epilation o se faʻagaioiga lea e aveʻesea ai lauulu faʻatasi ai ma aʻa. O lenei ituaiga taotoga e mafai ona faʻamatalaina i luga o le suka, leisa ma le faʻapipiʻi ata. O ia metotia faʻaalia se taunuʻuga tumau. Peitaʻi, e masani lava ona faʻafitauli i le faia o ia gaioiga ile fale, ma e alu i fale salalau ma falemai faʻapitoa e alu ai le taimi ma mea tau.
  • O le taimi lena o le depilation e talafeagai - o le 'aveʻesea o le vaʻaia vaega o le lauulu. O le lelei o lenei faʻatinoga e leai se tiga, ma o le taimi e faʻaalu i le faʻaaogaina o le laititi. E aofia ai le masani o le tafi ma le lisiti ma le faʻaaogaina o kulimi eseese. O le mea le lelei la o le tafi o le toe fai soʻo o le faʻasologa pe a maeʻa le toe tutupu o lauulu.

Se tala o le talafaasolopito

E tusa ai ma tala faasolopito, o le muamua kulimi mo le aveeseina o lauulu mafanafana nofoaga na faia e le faletua o se tasi o Aikupito Aikupito - le matagofie Nefertiti. I le mea sili ua maua e tagata atamamai faʻamaumauga nisi faʻamaoniga e faʻailoa mai ai mo nei mea na ia faia ai se faʻapitoa faʻavae e faʻavae i luga o le sua o laʻau eseese, meli ma solo. Ae peitaʻi, atonu na i ai foʻi le kulimi ninii i luma o le Nefertiti - e leʻi leva ae oʻo mai ia i matou ni molimau. O lenei e foliga mai e le mautinoa mautinoa ...

I le XVII seneturi, i lalo o Louis le Faasefulufa, muamua tweez fausiaina ma faia. Sa faʻaoga i le tino e aveese ai ni pupula 'eseʻese, ma mo le fesiʻifiga o lauulu. Moni, o nei togafiti na matua tiga ai, ma e na o ni nai tagata e talia gofie. O le mea lea, mo sina taimi, o le i ai o lauulu i totonu o nofoaga vavalalata na manatu e sili ona manaia, ae o lenei faiga na le umi le umi. I taimi uma, sa taumafai ai fafine e suʻe se auala e alu ese ai ma le le manaʻomia o vao vao. O le mea latou te leʻi mafaufauina i ai - o le lauulu e le gata ina tipiina, ae na latou taumafai foi e pese! E manino lava o ia faʻatinoga e le mafai ona muta i se mea lelei.

Ua iʻu nei le tausaga o XX ua oʻo mai. O ia lea na aumaia le faʻamama avega mai le tele o faʻafitauli - na fatuina se kulimi faʻapipiʻi. Moni, i le taimi muamua sa le mafai ona faʻaaogaina mo le paʻu paʻu o nofoaga mafana - sili ita agaleaga o se vaega. O le muamua agamalu ma le malu kulimi talafeagai mo epilation o lenei siosiomaga siosiomaga fatuina faatoa faia i 80s o le seneturi talu ai.


O Tolu Taʻitaʻi

O aso nei, o loʻo iai se numera tele o mea faigaluega eseese mo le faʻaumatia - "Vit", "Eveline", "Velvet", "Sally Hansen", "Cliven" - ua na o ni mea sili ona lauiloa! Faʻafefea ona le mautonu ma faia le filifiliga saʻo? Masalo o le mea muamua e mafai ona fai o le faʻalogologo i manatu o latou ua maeʻa taumafai e faʻataʻitaʻia auala eseese. E lei leva na faia, sa faia ai se suʻesuʻega ole maketi, i luga oleʻaiga na tonu ai le "taʻitaʻi e toatolu". Na lavea:

  • Kulimi "Vit" mai le kamupani "Gillette"

O le "Vit" na tulaga muamua i le lauiloa - e le manaʻomia se mafiafia vaega, ma o le taualumaga taimi e faʻaititia faʻatusa faʻatusatusa i isi auala. I se faʻaopopoga, o le tele o fafine ua faʻapea ua talitonu o le "Vit" e sili ona talafeagai mo le faʻamamaina o paʻu maaleale i nofoaga vavalalata. "Vit" e leai se leaga soona leaga. Le Vit afifi e aofia ai le tasi laupepa o le depilation cream i le bikini eria, tasi le tube o le faʻamalieina post-depilation cream ma se spatula faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le oloa.

I le tulaga lua o le “Cream Hair Remover” mai Surgi. E tosina mai i se tau maualalo ma se metotia faʻaoga talafeagai ole faʻaaogaina - o se spatula ma e oʻo foi i se kulimi faʻamaliega o loʻo aofia i totonu o le pusa.

I le tolu nofoaga o le "Extra Strength Crem Bikini Remover" mai ia Sally Hansen. E ui i le maualuga o tau, o lenei lauulu eseʻese kulimi e tosina mai le tele o fafine i le mea moni e oʻo lava i e ona le maaleale paʻu, o se tulafono, e le oʻo i le matutu ma le ita ina ua uma ona faʻaaogaina. O le pusa e aofia ai se sili ona faigofie fufulu mea faʻaaoga. Ioe, e tele isi auala, ae, pei ona faʻaalia e lenei suʻesuʻega, o mea ia e sili ona faʻamaonia.


Le mataupu faʻavae o gaioiga a kulimi

E faʻapefea ona aoga nei faʻailoga ofoofogia? Faigofie tele! O le tuʻufaʻatasiga o soʻo se faʻapaʻu kulimi o loʻo aofia ai ma gaosi faʻapitoa mea e faʻamutaina moni ai lauulu. Ae ui i lea, o oloa taugofie e aafia ai na o le vaega o le lauulu o loʻo i luga aʻe o le paʻu. Ae i mea sili atu ona lelei - mo se faʻataʻitaʻiga, Vit poʻo Faʻateleina malosi crem bikini lauulu remover - o nei mea gaosia i le paʻu i le loloto o le tasi milimita. O le mafuaʻaga lea ua aliali mai ai ua vaʻaia faʻafuaseʻi le laʻau fou - ua fulufulua, manifinifi ma susu le laulu. O lenei kulimi ua faapitoa mamanuina mo le faʻaumatia o le maaleale ma maaleale paʻu o nofoaga vavalalata. I le avea ai o se tulafono, e le mafua ai le ita ma le vevela, pe a uma ona faʻaaoga e leai se mumu.

O le pamu kulimi ei ai foi isi tulaga lelei:

  • saoasaoa ma le matua tiga o le taualumaga,
  • faigofie o le faʻaaogaina
  • le mafai ona tutoʻatasi le faʻatinoina o taualumaga pe a manaʻomia,
  • taugofie
  • tausiga faʻatasi - taumafa ma le sapalaiina o le paʻu.

O a nisi mea e te manaʻomia e iloa e faʻatatau i kulimi faʻamama? Ina ia mafai ai e le faʻagasologa ona aumaia le manaʻo ma pasia e aunoa ma ni mea e le lelei, e tatau ona maitauina ni lapataiga.

  1. Ae e te leʻi faatauina se kulimi, ia mautinoa ua mamanuina faʻapitoa mo nofoaga vavalalata. E tatau ona iai se tusitusiga faapitoa i se mea faʻapipiʻi, e pei o le kulimi "Vit" - mo le talepeina i le bikini. E taua tele lenei - e le saʻo le filifilia o tupe e mafua ai le faʻatiga tele. E tatau foi ona nofouta o le tele o dermatologists e masani ona le fautuaina le faʻaaogaina o se epilation cream i le maaleale sone o le loloto bikini - e tele naua le avanoa o le "susunuina" le membrane mucous.
  2. Faitau lelei ia faʻatonuga. E tofu kulimi ma lona lava faʻamatalaina faʻapitoa taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, "Vit" e mafai ona taofia mo le lima minute, ae o le "Avon" - sefulu. Aua le tuua le lauulu aveeseina kulimi i luga o le paʻu mo sili atu umi nai lo le fautuaina e le au gaosi.
  3. Ia mautinoa e siaki le aafiaga o le kulimi i se tamai vaega o le paʻu. Ae uma ane, e oʻo lava i oloa faʻapitoa na fuafuaina mo paʻu maaleale - mo se faʻataʻitaʻiga, vitamini kulimi - e faʻaliliu ese e tagata uma. Faʻaaoga naʻo le faʻatulagaina ma fufulu le vai mafanafana pe a uma le taimi faʻatulagaina. Faatali mo ni nai itula ma ia mautinoa e te le maua se aʻafiaga teteʻe. Ole taimi lena e mafai ai ona e agaʻi atu i le faʻasologa lava ia.
  4. Ia fufuluina taimi uma le pulu i le vai mafanafana - aemaise mai nofoaga maʻaleʻale pei o le vaega ole bikini. Ona faʻapipiʻi lea o lou paʻu i se solo ma faʻaaoga se kulimi faʻamalieina.

E pei ona e vaʻaia, e le o se mea faigata le filifilia o le kulimi saʻo mo le faʻaitiitia o se soʻona faʻatagofie ma maaleale pei o se bikini. O lea la, e mafai ona e tumau ai pea matagofie ma teuteuina lelei, e tusa lava pe le o asiasi i aso taʻitasi taugata - o le ai ai se manaʻo. Ma tatou maua ai! Ile faaiuga, aisea tatou te leaga ai nai lo Nefertiti?

Le faʻaaogaina o le kulimi kulimi

Aveesea lauulu mai le bikini sone e mamao ese mai se fou masani masani. Tamaitai faia lenei mea talu mai taimi anamua. E lauiloa na o tupu tupu Aikupito, o nisi tagata nonofo i Asia ma Arapi atunuu fiafia e tafi atoa laumei uma e ufitia ai se mafutaga mafana. I na aso ma taimi na faia ai e le gata mo aesthetic mafuaaga, ae faapea foi mo le soifua maloloina o le tagata lava ia. I luga o le pubis luluina luluina, itiiti pathogenic mikroorganisma, efuefu, ma palapala a itiiti ifo - o lona uiga o le avanoa o konekarate thrush po o le alualu i tua pediculosis e sili maualalo ifo.

Afai o ni nai sefulu tausaga talu ai, na o faʻataʻavaleina na faʻaaoga e aveesea ai le le manaʻomia o fualaʻau i le mafanafana o nofoaga, i aso nei o le tele o fafine ua faʻateleina le fiafia i vailaʻau faʻamama metotia - aerosols, kulimi, gel. O le faiga o a latou gaioiga e mafua ai ona pala le lauulu, a maeʻa ona latou aveeseina gofie mai le paʻu i le susu faʻapipiʻi, solo taele poʻo se scapula faapitoa. I le fale, o le faʻagasologa e alu i le 3-7 minute, ma o le faʻaiuga ua lava mo le vaiaso.

Le aoga

Vailaau auala mo faʻamutaina, pe a faʻatusatusa i isi metotia e aveese ai le le manaʻomia o loʻo i le vao, e tele faʻapitoa. O avanoa, o le tele o tagata faʻatau e iloga mea nei:

  • Le tiga faiga. I le taimi o le depilation, e leai se afaina po o se tiga, e pei ona i ai i le taimi e faʻaaoga ai se eletise epilator poʻo tatuta.
  • Faigofie o faaaoga ma lelei. E mafai ona e aveeseina le vevesi lauulu ile fale, ma ua uma ona faitau muamua faʻatonuga. O le aofaʻi umi o taualumaga e oʻo ile 10 minute.
  • Avanoa ma tau sefe. E mafai ona e faʻatauina faʻi i soʻo se faleoloa, fale talavai i St. Petersburg, Moscow poʻo isi taulaga. Ole tau o oloa eseese mai 150 rubles ma luga atu.
  • Saogalemu E te le faʻaleagaina le paʻu, e pei ona tupu pe a faʻaaoga se manava. Lelei kulimi mo le faʻamama o le totino o le tino e le gata fesoasoani fesoasoani tuʻu ese le vao, ae o le faʻafailele ma faʻamalosi o le paʻu vaivai.
  • Mafai o le ulu tiga e aunoa ma se nofoaga e sili ona le masani ai nofoaga.

Le atoatoa

E pei lava o isi oloa uma mo le faʻaitiitia o le mafanafana eria, o le kulimi e le gata na faʻamanuiaina, ae o le tele foʻi o ni tulaga le lelei.O le le atoatoa o lenei metotia o le 'aveʻese mai le le manaʻomia o fualaʻau e aofia ai:

  • Le manaʻomia mo le faʻaaogaina soʻo. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e le aʻafia ai le folika lava ia (lauulu laʻau), ae na ona faʻaleagaina le fausaga o lona pito i luga (vaaia), o lea o le tuputupu ae fou o le "vavalalata fana" amata vave - pe a uma 3-5 aso, ma e tatau ona e toe saili i le fesoasoani a le depilator toe.
  • Manogi faapitoa. O le vaega o vailaʻau vaega e manogi lava leaga, e ui lava o nisi kamupani gaosi oloa ua mafai ona aveese lenei faʻaletonu. Afai e te leʻo taliaina ni mea manogi leaga, faʻatau mea taugata faʻafiafia ma mea manogi faʻaopoopo o tau taugata.
  • O loʻo iai faʻapena e ono tupu mai ia oe se mea e ono tupu mai Vailaau vaega e mafai ona mafua ai le vevela, mumu o le paʻu, mu lagona i le taimi o le talosaga.

O le fausaga foliga o le paʻu i totonu o le mafanafana sone, lona tulaga, lauulu ituaiga - o nei mea uma le faʻatagaina le faia o se oloa lautele mo le faʻaumatia. Ae ui i lea, o le tele o fale gaosi oloa na tausia lelei lea mea ma maua ai le tele o oloa faʻataʻitaʻia e foia faʻafitauli eseese. Fuafua i lenei, soʻo se depilation kulimi mafai ona faʻamatalaina atu i se tasi o vaega:

  • Kulimi e ave ese ai lauulu faigata o le vavalalata vaega o le tino. O loʻo i ai ni vailaʻau malolosi ma e talafeagai mo i latou na faʻaaogaina se manava muamua.
  • Mea teuteu mo vaivai le tino. O loʻo i ai ma le itiiti ifo o le faʻatupuina o vailaʻau, faʻaʻena faʻamalosi ai vaega. E fafagaina malosi le paʻu, puipuia le ita ma le le manaia.
  • Phyto kulimi. Fuafuaina i luga o laau totō. Latou maua le manogi manaia, tausia lelei le paʻu, ia ia lamolemole ma susulu. O oloa faapena e talafeagai mo le aveeseina o le malamalama ma le manifinifi laulu.

Lea kulimi mo le fausiaina o sone vavalalata e sili atu

O le lautele o mea teuteu mo lauulu 'aveʻese i totonu o le aiga vavalalata e matua ese lava. I faʻatau atu e mafai ona e mauaina oloa na mamanuina e le gata mo fafine, ae faʻapea foi mo tamaloloa. A maualuga-lelei depilation kulimi i le bikini eria e tatau ona atoatoa talafeagai mo le ituaiga o le paʻu, lelei ma vave aveese lauulu e aunoa ma le ita. Ina ia filifilia le filifilia o le mea sili meafaigaluega o le a fesoasoani i le lauiloa lauiloa, tuufaatasia e tusa ma tagata faʻatau iloiloga.

Fafine kulimi

A filifilia se auala mo le teuina, faitau ma le faaeteete i le afifiina. E tatau ona faʻailoaina o le oloa e talafeagai mo faʻaaoga i totonu o nofoaga vavalalata. Lenei fesoasoani fesoasoani e aloese ai mai le le fiafia (pe a fai o le oloa e le o feagai ma le faigata o le lauulu o le nofoaga vavalalata), ita ma vailaau mumu. O fafine e faʻateʻaina ai kulimi e ese mai faʻatusatusaga na fuafuaina mo tamaloloa naʻo le i ai o isi vaega i le tino - chamomile, aloe vera sua, glycerin.

O mea e masani ona i ai i le tuʻufaʻatasiga e faʻamalu le paʻu, fesoasoani e puipuia le faʻatupuina o le tino, fai le lalelei o lauulu e manaia. Fofo tamaitai lauiloa e aofia ai:

  • Kulimi mo le faʻaitiitia o le mafanafana sone Veet Suprem Essence - aveese lauulu ma lau paʻu ua susu mo 24 itula. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai: urea, glycerin, manogi, shea pata (SHI). Lelei mo le aveeseina o laulu i vae, lima, keti ma luga o le bikini laina. E le fautuaina e faʻaaoga le oloa mo le faʻamutaina o mata, fatafata ma loloto bikini.

  • Depilator o gaosi oloa I totonu o le atunuʻu Velvetia - mamanuina mo tagata e faigata o latou lauulu, leaga matitiva tetee. O se faʻavae faʻapitoa e fausia e le gata e faʻaosofia le aveeseina o lauulu vave ma leai se tiga, ae o loʻo faʻagesegese ai foʻi le tuputupu ae o lauulu. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai meaʻai lelei ma faʻamalosi lelei: silika microparticles, pepaya, nila fua.

  • Ultralight depilatory cream mai Eveline (Evelyn) Cosmetics 9 i le 1. E fetaui lelei mo paʻu tele i le paʻu, mafua i le ita. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai suauʻu polotini, aloe vera, o se vailaʻau o vitamini, coenzyme Q 10. E i ai le mafiafia o fausaga, o lea e le sosolo ai e oʻo lava i nai minute pe a uma le faʻaaogaina.

  • Sensicare phyto-depilator - e maua i Rusia, talafeagai mo le paʻu tele paʻu. O le fuainumera o le depilator e faʻamalosia i le suauʻu olive, faʻasologa o chamomile, calendula ma le faʻasologa. E vave gaioi - i le 5-10 minute, ae e le manaia lona manogi.

Mo le faaseeina o se loloto bikini

Afai e aliali i lauulu lauulu e le gata i le laina o laei, ae faapea foi ma itupa, e aoga le faʻamuamua i se hypoallergenic kulimi ma le itiiti ifo aofaʻi o vaega malosi. I le taimi o le faʻaaogaina o le oloa, e taua le faʻamautinoaina e le maua le faʻavae i luga o le membrane mucous, i se isi itu e ono afaina ai se vailaʻau matuia e aliali mai. Le kulimi sili ona lelei mo le teea vavalalata, e tusa ai ma fafine:

  • Lowa Lowa - kulimi ma le agamalu aoga. Na te aveese le lalagaina o laʻau i le va o le mafutaga i totonu o nai minute ma taofia le tuputupu aʻe o laulu fou. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai suauʻu taua, faʻaopoopoga o aloe vera, chamomile, calendula, mili. Lowa Lowa e le faʻatupuʻia ita ae le talafeagai mo le aveʻesea o lauulu lauulu.

  • Brush-on Hair Remover - depilator mai le Amerika gaosi oloa o le tino tausiga tino teuteu teuteu SallyHarsen. O le mea faigaluega e talafeagai mo le togafitia o se loloto bikini eria, aveese lauulu foliga. O le tuufaatasiga e aofia ai vitamini, taua suauʻu ma glycerin. Maea-lauulu Remover lelei ma tumau faʻamamaina le paʻu, faʻamama le le fiafia.

  • VOX o se depilator e aveese lauulu e latalata i le aʻa pe a mafai. E le tuʻua se lagona o le faʻamaʻiina o le paʻu, faʻafailele ma faʻamalosi le faʻapipiʻi o pito i luga o le epidermis. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai suauʻu taua, faʻaopoopoga o vailaʻau vailaʻau, vitamini E.

  • Batiste "Ogurechny" - depilator mai le kamupani Rusia "Red Line". O loʻo iai naʻo mea faʻalenatura e te leoleoina lelei le paʻu ile taimi ma pe a maeʻa le gaioiga. Batiste amata ona galue i le 5 minute, ae aveese na o le vaivai ma le manifinifi laulu.

I le taimi o maʻitaga

E tusa lava pe faʻatali mo le pepe, o loo taumafai le fafine e tumau matagofie. I se faʻaopopoga, o le faʻaumatia o le bikini sone e fesoasoani e taofia le atinaʻeina o maʻi le manaʻo e manaʻomia. A filifilia le kulimi sili ona lelei, tatau i tina maitaga ona matua gauai atu i le tuufaatasiga. E le tatau ona iai ni vailaʻau malolosi, ae o loʻo iai atoa le mea masani - aloe, chamomile, calendula, suauu taua.

O le maketi o loo faʻaalia e se lautele o mea teuteu mo le tausiga o le vavalalata nofoaga, talafeagai mo le faʻaaoga i le taimi o maʻitaga. O ituaiga sili ona lauiloa o:

  • Avon Skin So Soft - kulimi mo le fausiaina o le bikini sone o loʻo i ai le mafiafia tumau, lelei ma vave aveese lauulu i luga o le laina o laei. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai: urea, suavai paraffin, malae henna fatu suauʻu, hydrogenated uaea suauʻu, soya porotini, salicylic oona, paʻu paʻu paʻepaʻe ma fagu hazel ese. E vave tele le gaoioi a le Avon Skin So Soft - pe a maeʻa le 8 minute talu ona faʻaaoga le lauulu, e amata ona paʻu laʻau. Na o lona faʻaletonu o se manogi sili le manaia.

  • Creme Hair Remover o se mea teuteu faʻalelei masani mai le Amerika ituaiga BikiniZon. Fai mai le tagata gaosi mea lea e amata ai ona gaoioi lenei kulimi i le 4 minute pe a uma le tusi talosaga. Vaega: lanumeamata lanumeamata, chamomile upu sii, aloe vera.

O le tino lauulu i alii ona o le aʻafia o testosterone e sili atu, gaoa ma mafiafia, o le mea lea, o tane depilatory cosmetics aofia ai sili atu maualuga o gaioiga malosi. Ina ia faʻafiafiaina le aʻafia o le "chemistry", o tagata gaosi oloa e masani ona faʻaopopo vailaʻau i la latou fausaga ia faʻamaluluia, faʻamaluluina, malu ma faʻamafanaina le paʻu, ma fesoasoani faʻatumauina le tulaga ole pH. I alii, o ituaiga nei na manumalo faʻapitoa faʻatuatuaina:

  • Cliven Young - o se oloa faʻavae i luga ole almond oil, lanolin, glycerin e aoga ma vave vave. O vaega e aofia i le tuufaatasiga galue malosi fafagaina, faʻamago le paʻu ma faʻamama avega.

  • Lautele depilator mo vavalalata sone Byly Depil - talafeagai mo fafine ma alii. E le talafeagai mo le paʻu ma maaleale paʻu, i ai se mafiafia o fausaga, e le salalau pe a uma le talosaga. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai le suauʻu kukui suauu.

  • Collistar Depilatory Cream mo alii - o se depilator mai le sili ona lelei teuteu vasega. Na o le pau le aoga o le maualuga tau (e uiga 2000-2500 rubles i le 200 ml). O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai faʻaopoopoga masani e fafagaina malosi le paʻu, vitamini, taua ma suauu masani.

Faʻafefea ona faʻaaoga le depilation cream

I totonu o le afifi, o loʻo faʻapipiʻiina se faʻatonuga i faʻatonu taʻitasi, o loʻo faʻamatala auiliili: pe faʻapefea ona faʻaaoga le oloa, pe fia le uʻu ma pe faʻamamaina. Aoao tulafono sauniuniga o mea nei:

  1. Aʻo leʻi amataina le faʻaogaina, e tatau ona faia se suʻega alergi. Faʻaaoga se tamai fasi oloa i le tulilima, faʻatali mo ni nai minute. A leai se mea e oso ai le mumu pe mumu, e mafai ona e faʻaogaina saogalemu le oloa i le vavalalata nofoaga.
  2. Faʻamamago atoa le vaega i le fasimoli ma solo faʻamago ma se solo vaivai. Aua le faʻataunuuina le faʻasologa peʻa faʻapea na e faʻaleagaina pe afaina lou paʻu.
  3. Afai o le faʻamutaina ma le kulimi i le bikini eria sa faia muamua, i le taimi o le faʻagasologa sa i ai le le fiafia, ae leʻi faʻaaoga, faʻaaoga se vaifofo vai vai poʻo le fulufulu mata.
  4. Ole vaega laitiiti o oloa e tatau ona faapipiiina i luga ole alofilima o lou lima poʻo se spatula faʻapitoa, tufatufaina tutusa i luga o le nofoaga togafiti. Ole mafiafia ole paʻu e ono eseese e fuafua ile gaosi ole kulimi - mai le 1 ile 3 mm.
  5. E tatau ona taofiofi le kulimi i luga o le paʻu mo le 5 i le 10 minute, ona aveese lea o toega ma se spatula (gaioiga mai le pito i lalo i luga) pe fufulu ma vai mafanafana.
  6. Ile vaega mulimuli, e fautuaina e faʻaaoga se kulimi faʻamalieina poo le susu ile mea ole bikini. Tele taimi latou te omai i le pusa, ae a leai, faʻaaoga au mea teuteu mo tausiga i aso uma poʻo tino.
  7. A maeʻa le 2–4 aso talu le faʻagaioiga, togafitia le nofoaga faʻapipiʻi i se siaki malu. Lenei fesoasoani fesoasoani e aloese ai mai lauulu ulu.

Anotusi

Vailaau mo le tuʻufaʻatasia ua manatu saogalemu, ae tusa lava pe latou te tele faʻasaina. Aloese mai le faʻatinoina o taualumaga pe a fai o loʻo mulimuli mai tulaga e faʻaletonu ai:

  • le lava le onosai o vaega mai le tuufaatasiga,
  • ma se faʻataʻitaʻiga tusi, na aliali mai se alergi,
  • luga o le nofoaga o loʻo iai ni 'ie, moli, manuʻa poʻo se mea ua faʻaleagaina i le paʻu,
  • oncological faamaʻi
  • e i ai mea leaga peʻa asiasi atu i matafaga, solarium.

Auala e filifili ai

Faʻatau se kulimi lelei e mafai ona tele se taimi. Ina ia filifilia se mea faigaluega tonu, toʻatele tamaitai ua tatau ona faataʻitaʻi se tele o oloa. Filifiliina o se depilator o le a sili atu faigofie pe a fai e te mulimuli i nei faʻavae:

  1. Gauai atu ile gaosi oloa. Sili atu le aua le faʻataʻitaʻi ma ituaiga e le masani ai. Ave le faʻamuamua i mea ua faʻamaonia mea faigaluega ma lauiloa gaosi oloa - Avon, Bikinizone, Cliven, SallyHarsen ma isi.
  2. Kulimi mo lauulu 'aveʻese i nofoaga vavalalata e tatau ona talafeagai mo oe i le ituaiga o le paʻu. Faʻalogo i nota e tele gaosi faia le tonu i luga o le pusa - mo le mago, masani, maaleale paʻu - ma filifili le vali sili ona talafeagai.
  3. Faitau le tuʻufaʻatasiga. O le a avea o se faʻaopopo pe a faʻaopopo faʻamalosi atili le faʻamaluluina, faʻamalosiina poʻo faʻafailele i le oloa - chamomile, suauu taua, calendula, isi laʻasaga o laupepa poʻo vitamini.
  4. Faʻatau se depilator mamanuina e taulima ai vaʻaiga vavalalata. O oloa e faʻamamalu lelei lauulu i luga o vae, lima, foliga poʻo le faʻaʻi ole pulou e ono le mafai ona taulimaina a latou galuega pe a aveʻese faga vao luga o le pubis. Vaavaai mo depilators lona afifiina faʻaalia ai o latou mo le bikini sone.
  5. A faʻatau, faʻalogo ile taimi muta ole oloa. A kulimi leiloa atonu e le aoga pe mafua ai ni aʻafiaga.

E mafai ona e faʻatauina vailaʻau mo lauʻeleʻele fulufulu i nofoaga vavalalata i fale talavai, filifili supamaketi, fale faʻatau faʻapitoa tino poʻo le faʻatonuga ma le lafoina i meli e ala i le faleoloa i luga ole laiga. Tau eseese e fuafua i le aofaʻi o le oloa, ituaiga ma le faʻamoemoe. O le averesi o tau o mea teuteu tino i Moscow:

Le mataupu faavae o le kulimi

Afai tatou te liliu i le tala faʻasolopito, i le na o le 10-15 tausaga talu ai, o le kulimi mo le faʻamutaina o nofoaga mafana na le faʻamalosia le talitonuina, talu ai o lona faʻatulagaina sa matua agaleaga ma na o se mea talafeagai mo na o tuʻufaʻatasi. Ae ui i lea, o le atinaʻeina o cosmetology i lenei eria ua faʻatagaina e fausia se sili atu agamalu fatufatuga e faʻamutaina moni le le fiafia i lauulu.

Ae ui i lea, tausiga pe a filifilia se kulimi e talafeagai, talu ai taugofie oloa atonu e le maua ai le manaʻo i le faʻamalologa. E le gata i lea, oe manaʻomia le faʻatauina i fale talavai, fale faʻatuatuaina poʻo faleoloa faʻapitoa.

O le aveeseina o lauulu i nofoaga vavalalata o se mea faigata, o lea ia mautinoa e fai se suʻega mo se ono ono afaina ai maʻi a o leʻi faʻaaoga.

Ina ia faia lea mea, sapalai sina kulimi i luga ole paʻu (2-3 cm, leai le sili atu), tuʻu mo le 10-15 minute (pe a fai o faʻatonuga e itiiti le taimi, mulimuli i faʻatonuga). E tatau ona fufulu le kulimi. I se tali masani, e tatau ona lamolemole le paʻu, e aunoa ma mageso pe mumu. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaogaina le kulimi. Afai i le taimi o le suʻega poʻo le maeʻa mumu pe mumu foliga mai, fufulu vave le kulimi ma taumafai e filifili isi auala mo le faʻaumatia o nofoaga vavalalata.

Lauiloa ituaiga

I aso nei, o le tele tele o kamupani e gaosia faʻapitoa kulimi mo lauulu 'aveʻese. I totonu oi latou, tasi e mafai ona iloa ai ni kulimi pei velveteen, vit, cliven ma isi. O le faʻafitauli atonu e pei ona taua i lalo: e tele teineiti latou maua i se tulaga o loʻo iai le tele o ituaiga o fofo talafeagai ma, ona o le le malamalama, e mafai ona e filifili e le talafeagai tele. Ia o le a le mea e fai ina ia aua neʻi fememeaʻi? I le laititi lava, e mafai ona e fesiligia le manatu ai latou na ua uma ona taumafai na kulimi.

Ina ia faʻalauiloa faʻailoga manino, na matou fatuina le pito i luga o nofoaga e tolu i lauiloa.

  • O le nofoaga lona tolu o loʻo nofoia e le kamupani Sally Hansen ma le Extra Strength crem bikini hair remover cream mo nofoaga vavalalata faʻamutaina. E i ai i se tau taugofie, ae ese i tele maaleale gaoioiga, talu ai e oo lava i e ona le maaleale paʻu tumau faamalieina.
  • I le nofoaga lona lua o le Cream Hair Remover, o le tau e maualalo ai, ma o le seti e aofia ai faʻamalieina kulimi ma se spatula faʻapitoa. Faatasi ai ma ia, le aveeseina o nofoaga mafanafana e faigofie ma leai se tiga, o ata i faʻatonuga e faʻamatala ai foʻi mea uma i auiliili.
  • O le nofoaga muamua o loʻo nofoia e Gillette ma kulimi vit mo le loloto faʻateʻa. E i ai vave gaioiga, ma o le aofaʻi o kulimi na faʻaaogaina mo le tasi taualumaga e laititi ifo nai lo tauva. O lona uiga ua lava le faʻaaogaina i se ie manifinifi. Ole seti e aofia ai foʻi le spatula ma le faʻamalieina o kulimi.

Fautuaga Aoga

  • A o le i faʻaaogaina ma faʻaaoga saʻo le kulimi, e manaʻomia ona fufulu le paʻu ole palapala poʻo seisi lava mea mai fafo. O le paʻu lava e tatau ona faʻamamaina atoa aʻo leʻi faʻaaogaina.
  • Leai se mea e faʻamama ai le kulimi ile paʻu, a leai, e mafai ona mafua ai le ita.
  • O auala taʻitasi mo le teʻena o nofoaga vavalalata atonu e eseʻese taimi faʻapitoa, o lea faitau ma le faaeteete faʻatonuga muamua ae le faʻaaogaina ma ia mautinoa e mataitu le taimi i le taimi o le faʻagasologa.
  • Afai e te masalosalo i le saʻo o taualumaga, depilation o vaega vavalalata o le vitio o le a fesoasoani ia te oe, e mafai ona vaʻaia ma suesueina i so o se taimi.

Le aotelega. I totonu o le tulaga le lelei o le faʻamutaina o nofoaga vavalalata ma kulimi, tasi e mafai ona iloa ai la latou manogi le lelei ma le ono aliaʻe o se afaina. Ma le isi, o le taualumaga e tatau ona toe faia soʻo. Ae afai e fetaui ma oe, aisea la e leai? A faʻapea e iai lou faʻaititia ole paʻu pe a uma ona faʻaumatia, ia faʻafetai i a matou manatu fesoasoani faigofie ona e taulimaina.

Faatasi ai ma mea lelei e mafai ona maitauina taugofie, leai se tiga ma ni tipi. O le mea lea, o lenei metotia depilation e sili ona talafeagai mo le maaleale nofoaga vavalalata.

Vaʻaiga lautele o kulimi TOP mo le faʻaitiitia o soʻotaga mafana

A filifilia ni mea teuteu mo depilation, faamolemole ia matau o le afifi tatau ona faailoa mai e mafai ona e faaaogaina "i le bikini eria», «mo nofoaga maʻaleʻale», «mo nofoaga vavalalata". E 'eseʻese mai i kulimi faʻapipiʻi masani i totonu ona o loʻo i ai isi vaega e faʻamalulu ma faʻamama le paʻu.

Luga - 5 sili ona lelei kulimi kulimi i le sini bikini:

  1. «Veete»Se tasi o fofo sili sili ona lelei e ave esea lauulu masaesae. O le kulimi e sau ma se spatula faapitoa ma paʻu tausiga kulimi pe a uma le taualuga. Kulimi Vit mo le fausiaina o nofoaga vavalalata, e sili ona lauiloa i teine ​​ma fafine. E faigofie ona faʻaaoga, e matua afaina ai le aʻa, e mafua ai le faʻatupuina ita. Tele mo i latou e maaleale paʻu.
  2. «Cliven» ese mai isi kulimi i totonu e tuuina atu i le paʻu velvety ma agamalu. E iai le almond oil and glycerin. E leai ni leaga o manogi i ai, faʻatusatusa i isi auala.
  3. «Veli» E taugofie atu nai lo isi oloa, ae i ai lona maualuga maualuga, ae o se manogi faʻapitoa. E lelei ma faigofie ona feagai ma galuega. E ala i le faifai pea, e matua mafiafia, faigofie ona apalai ma aveese faʻaaoga se spatula faʻapitoa, lea e faʻaopopo i le pusa. E le tupu ai ni papala.
  4. «Sallyharsen» e sili taugata o mea uma. Lelei mo teineiti ma lona paʻu maualuga. E le faʻateʻia ai, aua o loʻo i ai le aofaʻi o faʻamalosiʻau o mea moni faʻalenatura. O se mea faʻapipiʻi pulumu faʻapitoa e mafai ai ona e aveese lauulu e oʻo lava i nofoaga e le masani ai.
  5. «Eveline9 i le 1, faasino i le paketi tupe, ae ua maualuga le lelei ma le puipuiga malu. E telegese ai le tuputupu aʻe o lauulu, faia le paʻu lamolemole ma silky. E mapu mai ai le fulafula ma e le mafua ai le ita.

Nei e sili ona lauiloa kulimi, ae e ese mai ia i latou e tele numera o isi:

  • Mafaufauga
  • Batiste
  • VOX,
  • Fito teuteu,
  • Depil Lux 9 i le 1,
  • BikiniZone "Creme Hair Remover",
  • Infinum "Pharma cosmetics",
  • Avon Paʻu Ese Filemu,
  • Saunia
  • etc.

Le kulimi sili ona lauiloaVeli,ufiufimo lauulu vavalalata 'aveʻesea. E talafeagai mo le paʻu maaleale, leai ni manogi leaga, lelei aveese lauulu tusa lava pe faigata ona oʻo i nofoaga.

E le masani ona taugata kulimi e saogalemu mo le tuʻueseina i le bikini eria. Ae paga lea, latou te masani ona mafua ai le soona ita nai lo le taugofie. Ole aogā ole kulimi e fuafua ile latou fausaga. O le sili atu mea masani, o le sili aoga ma saogalemu.

Auala e aveese ai lauulu i le vavalalata mafutaga ma le faʻaaoga o kulimi

Filifilia se metotia o lauulu 'aveʻese i totonu o nofoaga vavalalata, e tatau ona manatua o le paʻu i lenei nofoaga e sili atu le maaleale nai lo luga o vae ma le faʻaʻi. O le mea lea, e tatau i se tasi ona faʻaeteete ia aua neʻi afaina le paʻu. O le mea e sili ona saogalemu meafaigaluega o se tafi ma kulimi mo le faʻamutaina loloto o nofoaga vavalalata. Ae ui i lea, o le faʻapulou ma se nila e mafua ai le uluina o lauulu, paʻu o le itaitagofie ma le pupula i vaega e aafia.

O a metotia o lauulu eseʻese i totonu o mafutaga vavalalata:

Mai metotia uma i luga, o le kulimi mo loloto loloto faʻamutaina o nofoaga vavalalata e sili ona saogalemu ma sili ona aoga. E faʻaleagaina le lauulu laʻau i le aa i minute. Mo le bikini sone, ua laʻititi lava le suiga o le kulimi, o lona uiga, faʻapitoa vaega malu ma le faʻamalosiʻau paʻu i luga ole paʻu paʻu ile vaega lea.

E fautuaina e faʻataʻitaʻi le kulimi aʻo le i faʻaaogaina, masalo o le faʻaletagata lava ia i nisi vaega. Tuu sina mea itiiti i le tulilima punou ma tuu mo le 10-15 minute. A uma ona fufulu ile tele o vai. Afai e le tupu se aʻafiaga i le paʻu i le ao, ona talafeagai lea mo oe.

O le a le mea e fai ai le ata pueata o le faʻaipoipoga? |

Taaloga faʻaipoipoga ma isi tauvaga |

O le a le mea e fai ai le ata pueata o le faʻaipoipoga? |

Faaipoipoga Faanofo |

Taaloga faʻaipoipoga ma isi tauvaga |

O le a le mea e fai ai le ata pueata o le faʻaipoipoga? |

Tusi pese mo se ata puʻe pe faʻapefea ona faia ni faʻamaoni iloga

Faaipoipoga Faanofo |

Amata ona sefe i femalagaaʻiga ma TICKETSBY

E sili ona taʻutaʻua o le faʻaumatia o nofoaga mafanafana, faʻapea foi ma le ituaiga o laulu e faia i le bikini sone. I le mea uma, o le lalelei ma le fafine e lua le mafaamatalaina fesoʻotaʻiga manatu. Fesili i soʻo se mea o ia sauni mo le matagofie. I le tali atu, faʻalogo - mo le tele, a le o le mea uma. Ma e moni. Ua sauni o ia e faʻaalia uma lagona le lelei pe a na o ia e mafai ona faʻatosina i ai le na filifilia.

E leʻi aliali mai i aso nei le faʻaleagaina o nofoaga mafana. O loo taʻua o lenei auala o le tausiga o se fafine o le tino ua faaaogaina talu mai aso anamua. E oʻo lava i le taimi o Cleopatra, o palake na taumafai e faateʻia lo latou matai i ni laei eseese i totonu o nofoaga vavalalata. Ae peitaʻi, e le gata o le lalelei e manaʻomia ai lenei faiga, ae e iai foi le isi ana mea - le tumama. E faʻatagaina oe e aveese lauulu i le bikini sone, lea e faʻafaigofie tele le tausiga o nofoaga vavalalata. Tele fafine ua sauni e onosaʻia soo se mea e le fiafia ai ona o le mama ma le mama e aliali mai i tua atu o le faʻafitauli.

Faʻaogaina gaioiga faaaofiaina aofia ai aveesea lauulu e faavavau i le bikini sone. E tele auala e ausia ai lenei mea. E tofu lava i laʻua ma ona uiga masani, o le mea lea e filifili ai e le fafine le saʻo mo ia.

Lenei o le taualumaga e mafai ona faʻatinoina faʻaaogaina:

  • vailaau
  • 'oti,
  • vibroepilators,
  • faʻaliliuga.

Soʻo se tasi o nei filifiliga e mafai ona faʻatinoina i le fale ma ala i le faʻafesoʻotaʻiina o tautua a le matai. O le mea moni, o le lona lua filifiliga e sili ona lelei, talu ai o le tagata faʻapitoa o le a faʻataunuʻuina soʻo se faʻamamaluina gaioiga vave ma le faʻaaogaina o mea teuteu eseese e le masani ona avanoa i le fale.

Afai e te filifili e fai lenei mea i le fale, ona e tatau lea ona i ai i le sili atu se tasi o mea talafeagai meafaigaluega avanoa - kulimi, toatuga poʻo se paluga o suka ma tipolo. Filifili tasi mea, e tatau ona e mafaufau i uiga o lou tino.

O le faʻaaogaina o kulimi ma kulimi eseese o se sili faigofie lea mo tulaga ile fale, ae pe a fai e te le o teteʻe. E faigofie lava le faʻaaogaina o mea ia - naʻo le apalai na filifilia ile nofoaga e te manaʻo ai, faʻatali sina taimi ma aveʻese ma le scapula faʻapitoa. Ole iʻuga o la latou talosaga e faʻamoemoe i le filifili filifilia. Mo togafitiga lelei, o le gaioiga o le a umi - e tusa o le tolu vaiaso.

E mafai ona taofi e le tafi. Na te manaʻomia se masini ua uma ona faʻaaogaina mo isi nofoaga. Talu mai o le paʻu o lona tino e sili ona maaleale ma ni sasa fou e mafai ona afaina ai o ia. A maeʻa ona tipi, mumu ma le mageso o le paʻu atonu o le a tupu ai, o lea la le aoga o le i ai o se kulimi faʻamalieina ma faʻamalieina lima.

O lenei metotia e sili ona taugofie, ae i le taimi lava e tasi e le aoga. I ai, o le a le fanaina moli, o lea ua tatau ona talisua masani.

Filifiliga o lauulu filifiliga mo le bikini sone i salononi e tele, lea e mafai ai ona e filifilia e tusa ai ma au anatomical foliga. Ma talu ai o nei auaunaga e aofia ai foʻi ma le teʻena o nofoaga mafana, le faʻaiuga e le gata e faʻafiafiaina oe, ae e mautinoa lava o le a maofa ai lau paʻaga.

E aoga le aveeseina o lauulu i mafutaga vavalalata?

O lenei mataupu e taua tele finau. I se tasi itu, tele finau o le aveeseina o lauulu e le na o se auala e avea ma sexier ma sili atu ona tosina: fulufulu lauulu o se faiga e tumama. O e tetee i le aveeseina, e ui i lea, e talitonu o lauulu i nisi nofoaga o le tino o le tagata e le na o iina. Aemaise lava, o loʻo puipuia e le laulu le 'ea siama. E leai se mea na le iloa ai e o matou tinamatua poʻo le a le mea e lalaga ai le lauulu i le mea e nonofo ai, ma latou te leʻi i ai foi ni faʻafitauli i ai: o faʻamaʻi na matua le masani ai, ma o fafine na fananau na tele atu nai lo aso nei, pe a o le tele o fafine faʻateʻa ma le faʻaeteete mai le "pa pupuni masani" i le siosiomaga vavalalata.

Ui i lea, faʻamautinoaina suʻesuʻega e faʻaalia ai o le faʻaumatia o le "maaleale" vaega o le fafine fafine e mafua ai le faʻateleina o le ono mafai e le urogenital siama. O le mea lea, lauulu e mafai ona aveeseina saogalemu (seivagana, a, e te manaʻo i ai).

Faufautua!E mafai ona e faʻatulagaina oe lava i le faʻasaʻoina o lauulu: aveese i latou i itu, ma i le ogatotonu ogatasi ma se trimmer faʻapitoa. Lenei o le a faʻaitiitia ai le tulaga lamatia o le ita.

O le paʻu i totonu o vaega o le tino o le tagata e iloga i le agamalu ma le mafaufau. O le mea lea, e matua faigata lava ona filifilia se metotia o le faʻamatalaina.

O le a le auala e ave ese ai lauulu iina?

O le paʻu i totonu o vaega o le tino o le tagata e iloga i le agamalu ma le mafaufau. O le mea lea, e matua faigata lava ona filifilia se metotia o le faʻamatalaina. I le avea ai o se tulafono, o metotia nei e faʻaaoga e aveese lauulu i totonu o nofoaga vavalalata i le fale:

  • lulu ma se masini,
  • aveesea lauulu ma kulimi faapitoa,
  • aveeseina o lauulu,
  • Fetulaiga
  • faʻaaogaina o se epilator aiga.

Sei tatou talanoa e uiga i se tulaga lelei ma leaga o metotia uma i luga.

Faufautua!Ina ia tuputupu aʻe lauulu lemu, fufulu masani le paʻu ma se nuto decoction: e fesoasoani e faʻaopopoina le taimi i le va o faʻafitauli taualumaga.

Manua

E tele fafine e faʻaaogaina se tafi e aveese ai le le aoga o laʻau ". E matua faigofie tele, ae peitai, ina ia maua ai le manaʻomia finagalo, e taua le matauina o se tele tuutuuga:

  • e mafai ona suluina lauulu i luga o le paʻu uʻamea, e fautuaina e fai pe a uma le taele poʻo le taʻele,
  • e le mafai ona e teena ni kulimi faʻapitoa ma pulupulu mo le aveeseina o lauulu i nofoaga vavalalata: latou faʻaleleia le lauulu ma puipuia le paʻu. A leai, o le ita ma le pupuga e ono tupu.
  • Ina ia puipuia paʻu ulaula mai le ita, e tatau ona tipiina lauulu e le o le lauulu tuputupu ae, pei o le tele, ae toso tafatafa.
O le aoga autu o le faʻasologa e aofia ai le le lava tiga, taugofie ma le mafai ona vave aveese uma lauulu le aoga

O le aoga autu o le faʻasologa e aofia ai le le lava tiga, taugofie ma le mafai ona vave aveese uma lauulu le aoga. Ae o loʻo i ai foʻi ni tulaga le lelei: o le tafi faʻatasi ma se masini e masani ona mafua ai le tele o le pupuga o totoga i le oganuu ona o le mea moni o le a faʻatamaia e paʻu paʻu. O lea la, o le masini e le talafeagai mo tagata uma: fafine o lo latou paʻu e sili ona maaleale o le a faʻaaogaina isi metotia.

Faufautua!Faʻaaoga naʻo masini fou e ave ese ai lauulu i le bikini eria! Afai ua paʻu ua iʻu, e ono e ono afaina ai le paʻu. A faʻapea e tupu pea lenei mea, soloi ia manuʻa i le hydrogen peroxide poʻo se isi vailaʻau. E 'alofia le alualu i luma.

Mafiafia Wax

Ina ia aveese lauulu ma solo, oe manaʻomia wax lava ia, special spatulas mo le faʻaaogaina ma fasi pepa o mea e le lalagaina.

E faigofie lava le faiga: e faʻaaogaina le paʻu i le lauulu, e faapipii i se fasi ie. A maeʻa, e tatau ona saeia le fasi pepa i se gaoioi malosi. O le a foliga mai e leai ni faigata e tatau ona tulaʻi mai. Peitaʻi, e faʻapea foi ona iai soʻotaga poto

  • o lauulu e tatau ona i ai le umi e le itiiti ifo i le 5 mm: a leai, o le solo e le mafai ona "fusi" i latou,
  • ua motusia ese le pito ufiufi ai le tuputupu aʻe o lauulu ma se gaoioi vave. E le o fafine uma e mafai ona feagai i le galuega: pe a sae ese le solo mai le paʻu, e tele lava lagona tiga e tupu mai,
  • i se tasi aso ao leʻi i ai le lauulu i nofoaga vavalalata, e tatau ona matua togafitia le paʻu ma se maanuminumi: o lenei o le a faia sili taualumaga faʻataʻitaʻiga.
E faigofie lava le faiga: e faʻaaogaina le paʻu i le lauulu, e faapipii i se fasi ie. A maeʻa, e tatau ona saeia le fasi pepa i se gaoioi malosi.

Ile faʻaaogaina ole solo, e mafai ona e aveese le lauulu mo se taimi umi: ole paʻe, e le pei ole sefuli, e le gata na tipi ese le lauulu, ae na aveʻese ai ma le aa.

Ae peitai, talu ai o le mea moni o le taualumaga e tiga, tele fafine le mafai ona faia se "fasiotia" ia i latou lava. I se faʻaopopoga, o vaega vavalalata o lo tatou tino o loʻo iai se faʻafitauli e tele lava, "o le mea lea, o le tagofia o lauulu ma le paʻu o se galuega faigata. Afai e te manaʻo e faʻamalieina mafiafia o vaʻaiga vavalalata, asiasi i se lalelei mea faʻafiafia: matai faʻaaoga faʻapitoa formula i le tagata o le paʻu e faʻaititia ai le tiga. I se faʻaopopoga, e mafai ona e aʻoaʻoina faʻavae autu o faʻamalieina ma fesili i le matai i au fesili uma.

Faufautua!E i ai faʻapipiʻi faʻapitoa mo le aveʻesea o lauulu i nofoaga vavalalata: ua uma na faʻaaogaina ia wax ia i latou. O lenei fasi pepa e pipii atu i le paʻu pei o se maʻa ma aveese ma se maamaʻi gaioiga. O le faʻaaogaina o fasi pepa ma le paʻu faʻafaigofie tele le faʻagasologa o lauulu 'oti.

Le sili ona lauiloa lauulu lauulu meafaigaluega i nofoaga vavalalata e le masalomia o le epilator. Aveʻese fulufulu ole va ole mafanafana o loʻo faʻaaogaina se epilator o se faiga e tiga tele, o lea la e fautuaina e faʻatau se ata faʻapitoa e faʻamaloloina ai se epilator e mafai ona galue ile vai. Afai o lou lauulu e mafiafia ma pogisa tele, e tatau ona e lafoaia le epilator.

E faigofie lava le faʻaaogaina o le epilator: e pulu le lauulu ma aveese ma le aʻa. O se mea na tupu, o le paʻu e tumau lamolemole ma lamolemole mo se taimi umi. I se faʻaopopoga, ona o le faʻaaogaina masani o le epilator, o lauulu o le a avea atili ma sili atu manifinifi, ma o le a faʻaitiitia le tiga tele i le taimi. Moni, ina ia mafai ona sili atu le faʻagasologa o le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona paʻu peʻa i le vaʻaiga vavalalata ma faʻamamaina pe a maeʻa le taele, pe a paʻu le paʻu ma faʻapipiʻiina le tino.

E faigofie lava le faʻaaogaina o le epilator: e pulu le lauulu ma aveese ma le aʻa. O se mea na tupu, o le paʻu e tumau lamolemole ma lamolemole mo se taimi umi.

Faufautua!Ina ua uma ona faʻaaogaina epilators, tele fafine lipotia ulu ulu. Ina ia aloese mai ia mea, luluina ma le lilo le paʻu, ma a uma ona taʻele, solo e le solo malosi. Mo faʻaiʻuga sili atu, faʻaaoga le moisturizers ma emollients.

Depilation kulimi

Kulimi mo lauulu 'aveʻese i totonu o nofoaga vavalalata foliga mai o se tasi o le faigofie auala e faʻafofogaina ai le tele o laʻau ma ausia le atoatoa bikini sone. I le uma, mea e mafai ona faigofie faigofie: o le kulimi e faʻapipiʻi i le paʻu, ma i le mavae ai o ni nai minute aveeseina ma le lauulu. Ae ui i lea, o lenei faiga e tele faʻaaliga:

  • Depilation kulimi e le talafeagai mo tagata uma. Afai o lou paʻu e itaitagofie ma maaleale, e tatau ona e lafoa le kulimi: o loo i ai vailaʻau matautia,
  • e le mafai ona faʻaaogaina le kulimi i le mucous membrane: o lenei mea e mafai ona mafua ai le tutupu mai o se tulaga ogaoga
  • ma kulimi e mafai ona e aveese na o le manifinifi lauulu. I se faʻaopopoga, o le latou umi e tatau ona oʻo i le 3-4 mm.
Depilation kulimi e le mo tagata uma. Afai o lou paʻu e itaitagofie ma maaleale, e tatau ona e lafoa le kulimi: o loo i ai vailaʻau faigata

Depilation kulimi e le mo tagata uma. Ae ui i lea, e mafai moni ona aumaia se aulelei mauaʻuga lelei: o le aafiaga e tumau mo se taimi umi, ma o le lauulu olaola atili ma sili atu manifinifi.

Faufautua!Ae le i faʻaaogaina le kulimi na faʻaaogaina mo le depilation, suʻea le mea laititi o le paʻu. Afai ua mumu le paʻu, o le faʻaaogaina o le kulimi e pei ona fuafuaina e tatau ona lafoai.

Aveesea lauulu mai le tino ma le suka suka ua lauiloa talu mai aso anamua. O lenei metotia e aoga tele ma faigofie, aua e mafai ona e saunia se paluga mo shugarning tusa lava ile fale. Ole a e manaʻomia le suka suka, vai ma sina sua o le tipolo. E tuʻufaʻatasia uma mea ma faʻafofoaina i le vai taele seia oʻo le paluga e pei o karamelu. A malolo le lapoʻa, ona faʻapipiʻi lea i le paʻu ma sau ai ma le lauulu.

O le le masalosalo o tulaga lelei o le faʻalauiloaina o:

  • hypoallergenic tuufaatasiga,
  • isi mea faʻaopopo e mafai ona faʻaopopo i le paluga e fafagaina ma faʻafefeteina le paʻu, pei o le meli,
  • o le tuufaatasiga pueina e oo lava i puupuu lauulu,
  • e le mafua le faʻapipiʻi i le paʻu, o se mea e taua tele pe a aveʻesea lauulu i nofoaga vavalalata,
  • o le aafiaga o shugaring umi le umi: e tele fafine faʻatusatusa i lauulu 'aveʻese i nofoaga vavalalata ma le leisa.
Shugaring o se auala tiga tele: le uma tamaitai tetee ai

Ole paʻu lamolemole e tumau mo ni vaiaso, ole taimi lea e toe taliu mai ai pe a maeʻa ni faʻafitauli masani.

Ae ui i lea, ina ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se paluga ma le saʻo lelei, e tatau ona e faʻataʻitaʻi. E le gata i lea, o le faia o faʻamalosi e matua tiga: le o fafine uma e tatalia.

Faufautua!E le mafai ona kuka le pesi mo le luluina o oe, ae faʻatau i se fale teuteu. O pastes faʻatasi ai ma isi mea faʻapipiʻi ua faʻatau atu iina e faʻafailele ma faʻamago le paʻu. I se faʻaopopoga, o le ogatasi o le faʻatauina pasta e lelei mo le faʻagasologa. Peitai, faitau ma le faaeteete le fatufatuga: pe a fai o loʻo i totonu o mea faʻapipiʻi vailaʻau ma vali, e sili atu le teena o le faʻatauga: vaʻai mo se sili atu filifiliga.

O lenei metotia e talafeagai mo na teineiti e le manaʻo e faʻaleagaina o latou paʻu. O le tagata trimmer e tipi malieina lauulu, o lea la o le faʻaititia o le ita poʻo le faʻaitiitia. Le faʻaaogaina o se trimmer, e mafai ona e fausiaina se bikini mamanu e aunoa ma le faʻatupuina se leaga i le paʻu poʻo le membrane mukosa.

Ae ui i lea, o le mea e le talafeagai ai mo tagata uma: e le mafai ona e ausia ai le sologa lelei - o le lauulu e puipuia, ae o le vaega ole bikini e maua ai foliga sili ona manaia, ma teuteuina. Ole mea lea, pe a fai e paʻu lau paʻu, atonu e tatau ona e mumusu e tafi ma filifili se mea e fai ma palu.

O le tagata trimmer e tipi malieina lauulu, o lea la o le faʻaititia o le ita poʻo le faʻaitiitia

Faufautua!I faʻatau atu e mafai ona e mauaina faʻapitoa fafine trimmer ma eseese ni faitele. I le faʻaaogaina o nei mea, e mafai ona e 'aveʻesea lauulu i le fusi, fai ni lauulu vavalalata ma e tipi la ou laulu. O le mea lea, e tatau ai ona faʻalogo i ia masini multifungsi: latou faʻatagaina oe e fofo vave ni faʻafitauli.

Iloiloga a fafine

Afai e te le iloa pe o le a le auala e filifili ai mo lauulu 'aveʻese i nofoaga vavalalata, iloiloga o le a fesoasoani ia te oe folau i le eseese o oloa ofoina e tagata gaosi.

Olga:“Na ou filifili e aveese lauulu i le bikini eria e faaaoga ai se epilator. Teine, ou te leʻi maua muamua se tiga faʻapenei i loʻu olaga - o se gaioiga moni! O le mea lea, na toe foi mai i le tafi: e le afaina, ma vave. "

Tatyana:“Ina ua uma ona ou faia le faʻasologa mo le suʻesuʻeina o nofoaga mafana i totonu o le fale salalau, na ou filifili ai ua ou mauaina laʻu lava auala o le faʻafefeteina. Toeititi a leai se tiga, ma o le paʻu e lamolemole mo le tolu vaiaso, pei ose pepe. O lea ua ou faia pasta i le fale: shugarnig o le sili ona faigofie, sili ona aoga ma aoga auala o le faʻafefeteina, e faʻataʻitaʻi! ”

Svetlana:“O laʻu filifiliga o le masani ai. Ou te faʻaaogaina ni mea fulufulu e aveese lauulu. Oe ou te faʻatau ile supamaketi: tasi le masini - tasi le tafi. Ui i lea, ina ia le tupu le afaina o le paʻu, faʻaaoga suauʻu faʻapitoa mo le tafi. Lenei fesoasoani fesoasoani e aloese ai mai le osooso ma le fiafia. "

E taua le mauaina o lau oe lava lauulu na te faʻaogaina metotia e fetaui lelei mo oe. Ma e naʻo lea e mafai ona faia e ala ile faʻataʻitaʻiga ma mea sese.

Elena:“Sa ou taumafai uma auala o le faʻaaogaina o le loto i totonu o le siata mafanafana. Ona ia filifili ai lea, e sili le le aveeseina atoa o lauulu, ae ia faia se vavalalata vavalalata lauulu ma se tagata e tipiina. Sa ou tafi ese loʻu lauulu na o itu na. E foliga lelei mea uma, e fiafia foʻi loʻu toʻalua ia te aʻu. Na galo ia aʻu le ulu ulu, tiga, ulu, ma i le taimi muamua, pe a ou faʻaogaina ni puletasi, o mea uma ia. ”

Tamara:“Sa oʻo mai ia te aʻu le kulimi mo le faateʻaina, e ui e taugata tele. Taugofie e le i feagai ma le latou galuega. Ou te faia le faʻasologa i le lua i le tolu aso: o le paʻu e lamolemole, pei o pepe. ”

O lea, e naʻo le tasi le mea e mafai ona taʻu atu ma le mautinoa: e taua le sailia o "lou" auala o faufauga, o le mea saʻo mo oe. Ma e naʻo lea e mafai ona faia e ala ile faʻataʻitaʻiga ma mea sese.