Lauiloa

Faʻaaliga manino o le agaalofa mai se tagata ese e faigofie ona puʻeina mo soo se teine

Faʻafefea ona malamalama o le tama e fiafia ia te oe? Faʻauiga o le agaalofa e ala i taga, uiga, i talanoaga, i amioga ma gaioiga. Telefoni ma SMS mai se aliʻi alofa. Fautuaga a le fomai mafaufau. O le tele o taimi. O isi gaioiga pe a uma ona iloaina le agaalofa.

Naʻo teineiti e mafai ona nana ma le poto o latou lagona. Guys tuuina atu le alofa mutimutivale ma na o se lua o le sao upu po o le saʻo le gaoioiga. Tagata uma na fuafuaina ina ia le mafai ona fesoasoani ae i tafatafa o lana uo teine. O lea o le muamua faailoga o le tagata e fiafia ia te oe o ana mea na fai.

Leai se tasi ua faʻamutaina faʻavae tauagafau ma le amio lelei, o le mea lea, afai o le tama e fesoasoani ia te oe e aveese lou ofu pito i fafo, ofuina ou lavalava, tatala le faitotoʻa i ou luma, ona ia mautinoa e te popole ia te ia.

O lana tausiga, le manaʻo e fesoasoani ma faʻapaʻiaina lona pele o le a taʻu atu ai ia te oe le mea moni atoa e uiga i lagona o se tagata. Alii o knights, ma afai e te fiafia i se tasi o le a outou auala taumafai uma e faamalie.

Faʻafefea ona faʻailoa mai se lagona alofa i se tamaloa ao laititi?

  • Gaoioiga. Le tamaloa e te fiafia ai le a toe maua lou tua ia te oe pe 'alo. Na o le mulimuli i le gagana a lona tino, ma o le a e malamalama i mea uma.
  • Le tali atu i manatu. Afai e taulaʻi lana vaai ia te oe tusa lava po o le sekone le umi nai lo isi, atonu o se faʻailoga mautinoa lea o le alofatunoa.
  • Talanoaga. O tala e uiga ia te oe e le masani ona faʻaalia ai le manatu faapito. Masalo na oso le fiafia o le tama ma amata loa ona talanoa i le mea na te iloa sili.
  • Paʻi atu. I se taimi, o le ae lagona o ia e fiafia ia te ia, aua o le a taumafai e paʻi atu ia te oe. I lenei tulaga, o fafine uma masani masani e faasee e le aofia ai.
  • Talanoa ma isi teine. E mafai ona flirt ma isi ina ia vaʻaia lau tali atu, e tusa lava pe o le a talanoa ma le isi, o le a tilotilo ia te oe.
  • Feiloaʻiga masani. Afai e iloa muamua e se tama e te fiafia i se ata tifaga ma o le a talanoa e uiga i le auala na ia matamata ai i se ata tifaga ma pe o le a le mea na ia fiafia i ai, ona ua lava lea e faʻafetai i ai oe.
  • O le fiafia. Manao e faia se lelei lagona, e mafai e le tama ona oso le popole.
  • Foliga vaaia foliga. Tagata avea ma faʻata o gaioiga a ia latou te mananaʻo ai.
  • Tausuaga. Afai o oe o le autu o ana ulaga, ia ona faigata lea ona ia manao e faatiga ia te oe, na ia faʻatali mo oe e ataata.
  • Faamalo. Afai ua matauina e se alii ua e faia se manicure fou, iloa e mautinoa lava e i ai lona fiafia ia te oe.

E faʻafefea ona e iloa pe o faʻafesoʻotaʻi se peni uo ma oe?

Mea moni e faʻailoa ai lona agaalofa mo oe:

  1. Soo se tamaititi e avatua ia te oe faʻaaloalo le manaia.
  2. Afai na muamua tusia e le tamaloa le tusitusi ma le faitau tusi, ma ina ua mavae sina taimi sa amata ona ia mulimuli i le vaogagana ma mea sese, ia o se faʻailoga lelei lea.
  3. Leai ni faʻailoga le mautonu!
  4. Faʻaopoopo manatu mamafa i lou olaga.
  5. Faatusatusaina ana uo ma oe, na ia viia oe.
  6. O fuaitau e tele ina faʻaaogaina i le talanoaga, i le mea na te faʻanoanoa ai ona o lou le tu i se nofoaga.
  7. Sa ia tusia na ia misia oe.
  8. Faasea e uiga i isi teineiti (naʻo i le aotelega o aʻoga o aso nei).
  9. Faʻaalia le fiafia i au mea fiafia.
  10. O le fetusiaiga e amata muamua.
  11. E malosi i lau itulau.
  12. Tausuaga, taumafai e foliga malie.

Saili ia e ala!

Afai e toa le tamaloa, o le a e puʻeina lona fiafia mata ia oe lava i minute uma, ae afai e te matamuli, ona aua le ita pe a alu ese le tagata. I le loto e mafai ona pei o ia, pei o ia na te le mafai ona faamatalaina ona lagona.

Afai e te matauina o tamaititi a le tamaititi aʻe faʻavaivaia pe a tilotilo ia te oe, ona toʻafilemu - o se mautinoa mautinoa o le faʻamalosi ma le manaʻo.

Afai o le mata a le tamaʻi taulaʻi atu i lou muaulu, ona e iai lea o se pisinisi faʻamaoni i lou faʻatonuga. Ma afai e tepa mai i mata i laugutu ma tua - iloa o le mea lea o faʻailoga mo le ono faauo. O le ki i le agaalofa o le tilotilo tilotilo ma le agalelei ma se ataata.

I le mafutaga a uo pe i se pati, e masani lava ona e iai i lana vaʻai o mata vaʻaia, aua o se tama e alofa e le faʻatagaina ona ia mai le mea na tupu.

E ala i taga! E mafai ona faʻaalia tele lana gaioiga!

I lenei lomiga, o tulaga e taua. Mulimuli i ana gaioiga pe a ia feiloai ia te oe pe faafeao oe pe ae ulufale i le potu pe savali i luga o le auala. O nei faailo mafai ona taʻu tele oe.

  • Faasaʻo lavalava - O le mea lea e manaʻo ai ia foliga sili atu ona lalelei i ou mata pe fefe e vaʻai faʻaleaga ma oe.
  • Foliga vae. Afai o le tama e tuʻi lona vae i luma, o lona uiga e le lava lona talitonuga ma e saili lava mo se lagolago. I ou luma, o ia e popole.
  • Lulu tauau. O le mea lea, e taumafai le tamaloa e foliga maualuga atu ma sili atu mautu i tafatafa o le teine.
  • Faoosoina o le tua o le ulu ao talanoa. Se faʻailoga mautinoa ua e avea ai ma matamuli ma matamuli. Tama i le alofa e ese uma nai lo le mea masani, o lea aua le popole.
  • Sulu laulu. Afai e te matauina ua ala i luga mata i se talanoaga, ona e mafai lea ona manava filemu - e mautinoa lona fiafia ia te oe.
  • Matua i alafau poʻo auvae. Faʻailoga o le fiafia ma le manaʻo e faʻafiafia oe.
  • Lima i luga o le fusipaʻu . Le tagata manao e faʻaalia le malosi ma ia talitonu ia te ia lava.
  • Vaeluaina laugutu - faʻamaonia o ou foliga faʻatosina le alii talavou.
  • Fufulu le lauulu. Le naunau e foliga lalelei.
  • Suʻe le faʻamau. Lagona le fiafia ma le manao e i ou tafatafa.
  • Lima i luga o le fusipaʻu - Le manaʻo e faʻafiafia.

O auga Ala o le Alofa

O le autu o fegalegaleaiga i le va o ituaiga uma lava ma tumau pea lona talafeagai. O le mea lea, tele galuega lelei o tagata atamamai e tuuto atu i ai. E mafai ona e faitauina le tusi “E faʻafefea ona e malamalama e faʻaalia oe e se tamaloa, se tamaloa. Faailoga, fautuaga, mafaufau loloto. " Ma o le a ou talanoa e uiga i aʻu sailiiliga, lea na ou sau i le masani.

Ina ia faʻafaigofie ona feagai ma uiga o se isi tagata, e tatau ona e vave vaʻai totoʻa i faʻailoga manino o le agaalofa. Ina ia pueina i latou, e le manaʻomia le avea ma fomaʻi. E le gata i lea, o ia "faʻailoga" e faitauina, e tusa lava pe e te le o fesoʻotaʻi ma se tamaloa.

Ma muamua lava, o mata e maua ai le agaalofa. Leitioa a latou fai mai o le faʻata o o tatou agaga. Mai le foliga e mafai ona e mautinoa faʻaiuina o se alii talavou manaia e le faʻatosina ia te oe. Afai e i ai le agaalofa, e faigata i se tama ona aveese ona mata mai le teine. E le gata e suʻesuʻeina o ia, o nisi taimi ma le le gaoia, ae e taumafai foi e puʻeina lana va.

Ae o se taulealea agaalofa, ma le le naunau, manaʻo e latalata i le mataupu o lona viiga. E le manaʻo e fulitua i le teine, na avea o ia ma ona foliga. I le taimi lava e tasi, o le tamaloa taumafai e foliga lelei. O le mea lea, na ia sasaʻo ai ona tauau, faasaʻo lona lauulu ma ofu.

E masani foi i le tagata fiafia, faamemelo i le teine ​​na te fiafia i ai, ma le aunoa amata amata ona kopi lana gaioiga. O le taimi lava na ia tago i le lauulu, ma lona lima e aapa atu i lona ulu. O se tagata e aulelei ia te ia aveina se telefoni feaveaʻi - ma o le tamaloa mafai ona leiloa malamalama lona lava.

Faʻafefea ona fai le sitepu muamua

E manaia pe a faʻamalosi se tagata ma saili ni auala e faʻamasani ai i se tagata na te fiafia i ai. Afai o loʻo iai se faʻatasiga o uo, e mafai ona ia amatalia faamasaniga, ma faʻaaoga tatau soʻo se avanoa. Ae e le masani ona tupu lenei mea!

E moni, o tatou fafine ua masani i mafaufau o se mea faigofie mo se tane le faia o le sitepu muamua. E moni lea? Ioe, tuʻu oe i le mea o iai le tamaloa! E te le o mautinoa pe fiafia o ia i le auala e aua le popole, faʻafefea ona le fefe i le toilalo?

O le mea lea, e leai se mea leaga i le sitepu muamua agai i. Ae uma ane, o le tonu lava le faʻaaliga mai le itu o le tamaʻitaʻi e o nisi taimi e le lava mo le sui o le itupa malosi. Faʻapefea ona amata se talanoaga? E mafai ona na ona e sau i luga ma faʻalauiloa oe lava, aemaise lava pe a fai o oe i taimi uma i se kamupani masani.

E le o tagata uma e mafai ona amio saʻo ma ou te manatu o se mea masani. Ona mafai lea ona e tagofia tulaga. O filifiliga sili ona taatele: i le inisitituti, e mafai ona e mauaina se faʻasologa o tautalaga i se uso aʻoga, i le ofisa, faʻamaonia ni taimi faigaluega, ma mulimuli ane, i luga o le auala, fesili pe o le a le taimi pe faʻafefea ona e alu i le faletusi.

Ou te faamautinoa atu ia te oe, afai e te fiafia ma tosina i se tamaloa, o le a ia pikiina se talanoaga ma fiafia pe faʻamasiasi ai, faia ni laasaga e faʻaleleia atili ai lana masani. Ma afai e leai? Leai se mea e te popole ai! E mafai ona avea na o sau uo lelei e aunoa ma le popole o se tagata o le a mafaufau leaga ia oe.

Mea e te aʻoaʻoina i fesoʻotaʻiga

Ma o le mea moni, ua leva ona i ai i talanoaga ma se alii talavou e sili atu le faigofie le faʻamautinoaina o ia e le faʻatauvaʻa ia te oe. I le taimi o fesoʻotaʻiga, o le aliʻi o le a faʻalogo ma le totoa i soʻo se upu o lana vis-a-vis ma e faʻasolosolo teisi lava i le mataupu o le mapuea.

Fai mai Pose le tele o. A talanoa le tamaloa i se fafine e fiafia iai, na te faʻaalia le matala ma lona tino atoa. E taua foi ia te ia le aʻoaʻo e uiga i uiga: o le tele o mataupu o loʻo talanoaina i le talanoaga. O le tama e naunau i ituaiga mea e fiafia iai le teine, o a ana mea e fai. Na ia manaʻo foi e fesoasoani i le mea sili i se mea: ofo atu se sweater i le tau malulu, ave se avega mamafa.

Moni, o le a ou vave lapataia oe e faapea i fesootaiga e le tatau ona galo o nisi alii e masani ona lototetele ma gauai i tamaitai uma. E leai se mea leaga i lena mea, pau le mea e tatau ona e vaʻai atu i le aliʻi ae e te leʻi faʻaalia o ia e le faʻaituau ia te oe.

Ou te manaʻo e mananaʻo i tagata uma o le au faitau faʻatatau i o latou lagona, ma teine ​​ma teisi faʻamalosi. I nisi taimi na o ia e le lava e amata ai se mafutaga faʻamaoni ma se tama e te fiafia i ai.

Faasoa mea ma uo ma fai fesili e te popole ai! O le a ou fiafia e faasoa atu loʻu poto masani ia te oe!

E tusa ai ma ana gaioiga ma amioga?

Ia malamalama pe o se tamaititi e fiafia ia te oe e ala i ana gaioiga, e tatau ona e mafaufau totoa tuusaʻo i lana amio. Afai o ia o se tagata matamuli, o se ata laititi lava i lau itu o le a avea ma sina faʻailoga alofa. Afai e malosi-naunau le tagata ma malosi, lona uiga, e sili atu le faʻamoemoe e manaʻomia mai ia te ia.

Le tamaloa o le a taumafai e feiloai ma oe, fesoasoani ia te oe, tagata uma auai i lou olaga.

O gaioiga a se tamaloa i le alofa:

  • Vaai ia oe umi atu nai lo le masani.
  • Taumafai e faʻaalu se tele taimi ma oe.
  • Faia gaioiga le masani ai.
  • Manatua mea e te fiafia i ai ma faia meaalofa talafeagai.
  • Taumafai e maua lou mafaufau.
  • E ulagia ai oe.
  • Fesoasoani e foia faafitauli.
  • Faalogo atu i ou uiga.
  • Vaʻai totoʻa i ou manaʻoga.
  • Na te faʻalogologo totoʻa i au tala uma.
  • Taulai atu ile lumanaʻi.
  • O le le magafagafa e ala i lana amio.
  • E fuā lava ia ia te oe.
  • Na ia faafeiloaia oe i uo.
  • E fai mea lelei.
  • Taumafai e faia se lagona lelei.
  • Puipuia oe.
  • Fai le faamalo.
  • Manuia oe.
  • E masani ona telefoni.

E faʻapefea ona foliga? Suiga i ona foliga

O se tamaloa e manaʻo i ai e fiafia i taimi uma e foliga lelei atoatoa ma aulelei. I le taimi lava e tasi, na te taumafai lava e faasaʻo pe faanenefu se mea ina ia foliga sili atu.

Sa faafuaseʻi faʻafetai i lona ofutino, lea sa ia i le feiloaʻiga mulimuli ma e te vaʻai atu o taeao o le a sau i totonu. E faʻapipiʻiina foʻi lona manogi sili ona manogi, ina ia e mautinoa lava e le mafai ona e teteʻe ai.

Masalo e manaʻo o ia e sui lona lauulu pe fetuʻunaʻi lona sitaili. O lona uiga, ma ou foliga vaaia, sa ia maitauina sese ia te ia lava ma manaʻo e faasaʻoina i latou ina ia foliga ai e pei o oe.

Faʻafefea e le tagata agaʻi i le alofa?

  • 1st tulaga. O loʻo taumafai e faʻaali atu ia te oe lou naunau ia te ia. Faʻaali atu le agaalofa ma faʻaauau fesootaiga. O faʻaaloalo ma le faʻaaloalo e taua tele i lenei taimi. E tatau i le tamaloa ona faʻaalia uma ana mafaufauga ma atamai, ina ia e malie ai e alu i le tafaoga faamasani ma ia, ma latou maua le tele o le fiafia mai le faʻagaioiga o le faʻatoʻilaloina le teine.
  • 2 vaega. E faʻateʻese le ulu o le aliʻi i lagona ma e le mafai ona toe taofia ia lava ina ia aua nei faʻalavelaveina lou lava avanoa ae aua le faʻalavelave i telefoni. Le vaitaimi lea e sili ona alofagia mo teineiti - le vaitaimi o fugalaʻau ma le alu i ata tifaga. Ua toe galue ma fiafia le tamaloa.
  • 3 tulaga. I le mauaina o lau nofoaga, e le tuʻulafoaʻi le tagata i mea uma e pei ona i ai nei ma e le tuʻua le pule i ou lima. O le a na fafagaina lau mafutaga ma se mea fou ma alofa. Soʻo se isi sitepu o le a mafaufauina, o le a ia aʻoaʻo atili e uiga i mea e te fiafia i ai ma o le a tuʻuina atu le tele o le taimi ia i latou. Lea la i le isi taimi, nai lo le paka, o le a e alu i se konaseti o lau fiafia i ai.
  • 4th tulaga. I soʻo se mafutaga, e iai le vaitaimi e muta ai fusi ma tagata e toe ola ai o latou olaga, naʻo le faʻaopopoina o le pele ia te ia. I le vaitau lea, o le a faʻamalosi le saua, ae o le a le faʻamamaina le fiafia ma le manaʻo e faʻaalu se taimi ma oe ma faʻamolemole oe i soʻo se auala e mafai.

O talanoaga ma talanoaga e ma oe

Nei o nai faailoga o le alofa e mafai ona vaaia i se talanoaga ma se alii talavou:

  1. Totonu lalolagi. O se tamaloa i le alofa vaʻaia e le gata i ou foliga, ae o loʻo mataʻalia foʻi uiga ma lagona o le teine. E fiafia o ia i lona lagona ma faamalo e faaleleia o ia. E taua tele i teineiti lagona sa latou talisapaia lo latou faamaoni ma le mafanafana, ma ua iloa e tama ia lenei.
  2. Faamaoni ma le faamaoni. O tala e uiga i le laititi, e uiga i taimi malie mai le tafaoga poʻo se ituaiga o lagona faʻaalia o se faʻailoga lea e faʻatuatuaina oe e se tamaloa ma vaʻaia le lagolago ia te oe. O le tama i le alofa e le fefe e foliga mai e mafaufau lelei pe agamalu.
  3. Misia oe. Afai na e alu i le potu malolo ma ina ua e toe foʻi mai, na e vaʻaia le faʻanoanoa i foliga o se taulealea na alu atu se isi tagata i lou toʻesea, ona e ata lea ma le iloa o lea ua ia faʻaaogaina i le kamupani.
  4. E le iloa mea sese. O se tagata i le alofa vaai ia te oe na o uiga lelei. E le o lona uiga o oe e atoatoa, naʻo le le maitauina au mea sese ma e le faʻasaʻoina oe i le talanoaga.
  5. E le o le ma ia te oe. O se uo tama i le alofa o le a le faʻaaloalo soona ma faia se teine ​​matamuli ma matamuli.
  6. Mafaufau alofa. Na te puʻeina upu uma e te fai atu ai, ae na te le faʻailoaina atu. O taimi uma o le taimi talafeagai o le ai ai iina ma faʻalogo i mea uma e te manaʻo e taʻu atu.

SMS ma valaʻau mai le aliʻi alofa

Telefoni ma SMS o le a faʻalavelave, ae le sili atu mo sina taimi, lava e iloa ai po oa mai oe ma le taimi o le ae feiloaʻi ai. A i ai sau faʻafitauli, e mautinoa e faʻalogo mai le aliʻi ia te oe pe a le pisi e se galuega faanatinati.

E i ai se ituaiga ituaiga o tama e le fiafia talanoa i luga o le telefoni. Mai ia latou faʻamoemoe SMS poʻo se valaaulia e savalivali. O tama nei e sili ona lelei e talatalanoa i le ea fou po o totonu o se cafe. E faigofie tele mo i laua ona tatala i le tilotilo atu i mata o le teine.

Fautuaga aoga mai se fomaʻi

  1. Afai e te le o mautinoa o iai se lagona alofa, ona fesili lea e uiga i lea (na o le tama e le matamuli).
  2. O se tama e fiafia ia te oe le a talanoaina lava isi teine ​​ma oe. Na o oe ma oe. E ui lava, e i ai filifiliga o loʻo taumafai ai na o ia e lotoleaga.
  3. Aua le faavaleaina oe lava. I le maitau atu, o loʻo tilotilo mai le tamaloa ia te oe, aua le faʻataʻamilomilo e faʻafiafiaina, atonu o se tali foʻi lea i ou manatu. Sa naʻo lona naunau i lou fia iloa, leai se isi mea.
  4. E le masani ona mafai ona faʻamatala saʻo amioga a se aliʻi, o lea aua le faʻataʻitaʻia oe lava i lou iloa pe faʻafefea ona ia siiina lauulu pe ataata ia te oe. Masalo e naʻo lona agalelei ma agaalofa.
  5. Aua le fesiligia uo e iloa se lagona alofa o se tamaloa. O lenei e mafai ona faʻaleagaina le tulaga.
  6. Afai o taimi o talanoaga e vaʻavaʻai atu i lou tino, ua e naunau ia te ia o se mataupu faʻale-tino. E sili ai le aua le talanoa ma ituaiga tama.
  7. Ia e faʻaeteete tele ma e matamuli tama. Afai e i ai se ofo e savalivali, faʻamatala vave le ituaiga savali lea.
  8. Aua le talanoaina talanoaga ma tagata uma i se laina.Le sootaga malosi e masani ona tupu i le va o le lua, e aunoa ma le faʻalavelave i soʻo se tasi e manaʻomia.
  9. Aua le soona faʻateleina i le matauina. E mafai ona e faafefe gofie se tamaloa ma ou foliga masalosalo.
  10. Talanoa i ou matua. I le amataga, o ou lagona o le a le afaina ai se tasi, ae afai e te manatu ua e matua afaina i lou alofa, talanoa i lou tina.
  11. Avea ma le mautinoa. O teine ​​ataata fiafia i tamaloloa sili atu i le le fiafia.

Tali i isi fesili masani

E faʻapefea ona ou malamalama i le mea e fiafia iai le tagata pe a nana?

Na ona faʻatusatusa lona uiga ia te oe ma isi. O lana amio i nisi taimi atonu e le talafeagai. Nai lo le mafaufau e le o talanoa ia te oe, vaʻai totoʻa pe faʻafefea ona ia talanoa ma tagata. Afai o i ou tafatafa na avea o ia toʻamalie, sili atu, sili atu agaalofa, ona ono avea lea ma faʻailoga o le agaalofa.

Gauai atu i faʻailoga e le o ni upu: gaioiga, foliga vaaia, lavalava, amio. O lo tatou tino e faʻalataina uma o tatou lagona, ae leʻo tagata uma e mafai ona vaʻai i ai.

Faʻafefea ona e iloa le mea e fiafia iai se aliʻi pe a e le masani?

Tago loa ona mata ia te oe. Feiloaʻi ataata ma mea fiafia i mata. O se tama e masani ona lagona e lagona le a pasia oe. O le a taumafai o ia i auala uma e mafai ona talanoa ma oe pe tataʻi lou mafaufau.

Faʻafefea ona iloa e fiafia se tamaloa ia te aʻu e le gata o se uo?

Muamua lava, silasila totoa i suiga i lana amio. I le tagata i le alofa, e oʻo lava i leo ma uiga o le tautala suia. O le a silasila atili ia te oe. E le faigofie le aveeseina mai se talanoaga ma oe.

O le faʻailoga autu i lenei tulaga o le matamuli. O se tamaloa sa mafai muamua ona fusi oe, faafuasei amata ona matamuli ma tilotilo ese? O lenei ua e mo ia, sili atu nai lo se uo, ma ua amata ona sili atu lona malamalama i lana amio.

O le a le isi mea e fai pe a e iloaina le mea e fiafia i ai se tamaloa?

Lava malamalama faʻailo o faʻatonuga, ina ua maeʻa vaʻaia na o lana amio ma gaioiga. Guys le taua faʻatau maua faigofie maua mafutaga, o lea ia taʻalo ma ia mo sina taimi, faʻatupuina se lagona o le le faʻaaogaina e avea ai o ia ma sili atu ona manaia.

Ile tagata lava ia, e tatau ona e malamalama pe ua e sauni mo mafutaga ma le tiute. Afai o lea, ona e alofa ia te oe lava, vaʻavaʻai oe lava, ataata ma faʻatali mo le taimi saʻo o le aliʻi e faʻaalia ai o ia.

O ni aoga aoga fesoasoani i le auala e fesoʻotaʻi ai ma se alii talavou i le vafealoai. o le fesoʻotaʻiga

1) Ia faʻalogo i le talanoa ia te ia.
Aua le avea o ia e mafaufau e uiga i lou le taua. Taumafai i nisi taimi e faʻatalanoa mataupu ogaoga, ae aua le faʻasoaina.

2) Aua e te maitauina.
Afai o lau mafutaga na tumau mo le tele o vaiaso, aua e te fefe ia le itiiti ifo i le tasi le taimi e faʻafuaseʻi ona tuʻua le fesoʻotaʻiga i le ogatotonu o se talanoaga, aʻo e tuʻulafoaʻi. E mafai lava ona e sau ma se faʻamatalaga le saʻo mo lenei mea i le tulaga o le ua gagau Initaneti poʻo se faitotoʻa.

4) Fai mea na te faia.
Aʻo le a le ituaiga musika o loʻo ia faʻalogologo iai, ae o le fea o musika e le o fiafia iai.

5) Ia faauo.
Taumafai ia matala ma ataata i ata uma ma i lau fetusiaiga. Aua le tusia upu ma mea le faʻaogaina. Aua le tautala i mea e ono le fiafia ai pe faʻaluma ia te ia. Ia agalelei. Tuu ia ia lagona le mafanafana i fetusiaiga ma oe.

6) Ia e fiafia i lona olaga.
Fesili ia te ia e uiga i ana uo, mea fiafia ma gaoioiga. Fai i taimi uma e mafai ona e fesoasoani ia te ia pe avatu ni fautuaga. Ae peitai, aua le faʻalavelavea. Tau ina ia ia malolo i fesootaiga ma oe.

7) Aua le faia faʻaauau taumafaiga.
Aua le fesili ia te ia pe a e te talatalanoa i le isi taimi poʻo le a ia tusi atu ia te oe. Tautai ia te ia faigofie ma faigofie. Afai e te fiafia ia te ia, e mautinoa na ia toe tusi atu ia te oe.

E faʻafefea ona e iloa e fiafia se tamaloa i peni?

Mea moni e faʻailoa ai lona agaalofa mo oe:

  • Soo se tamaititi e avatua ia te oe faʻaaloalo le manaia.
  • Afai na muamua tusia e le tamaloa le tusitusi ma le faitau tusi, ma ina ua mavae sina taimi sa amata ona ia mulimuli i le vaogagana ma mea sese, ia o se faʻailoga lelei lea.
  • Leai ni faʻailoga le mautonu!
  • Faʻaopoopo manatu mamafa i lou olaga.
  • Faatusatusaina ana uo ma oe, na ia viia oe.
  • O fuaitau e tele ina faʻaaogaina i le talanoaga, i le mea na te faʻanoanoa ai ona o lou le tu i se nofoaga.
  • Sa ia tusia na ia misia oe.
  • Faasea e uiga i isi teineiti (naʻo i le aotelega o aʻoga o aso nei).
  • Faʻaalia le fiafia i au mea fiafia.
  • O le fetusiaiga e amata muamua.
  • E malosi i lau itulau.
  • Tausuaga, taumafai e foliga malie.

Tusi mai se tamaititi e i ai le agaalofa faamaoni mo se teine ​​o le a:

  • mafai ona tusitusi e mafai, aunoa ma mat ma solitulafono
  • i ai fesili o le a fesoasoani ia te ia iloa lelei oe: e uiga i lou aiga, galuega / suʻesuʻega, mea e fiafia i ai, musika e fiafia i ai, tusi, ata tifaga, ma isi,
  • malie, ma le malie (lelei, ma le laki) malie,
  • liligi mai faʻafetai ma faʻatusatusaga (i lou fiafia, ioe) ma isi teine ​​na te iloa,
  • ma tala i le taulealea e uiga ia te ia lava, e faʻaalia ai lona manaʻo ia e iloa lelei o ia,
  • aofia ai fesili e uiga i le mea e faia i se tulaga tuʻusaʻo - ua uma ona ia fiafia i lou manatu i fetusiaiga,
  • ma faailo manino - e le o le leaga ma le le mafaufau, ae ma le paʻi mai o eroticism,
  • aofia ai ia fuaitau: "Ou te tulimatai atu i lau tali," "Ua ou misia oe," "Ou te fia opoina oe i le taimi nei," "Ou te le mafai ona faatali mo le tatou fonotaga," ma isi,

Ma mafaufau lelei i le faʻaumaina o le tamaloa ana tusi: a faigofie "Fa", "Chao" poʻo "Ia, e tatau ona ou alu" faʻailoa ai e te le lelei tele ia te ia.

O se mataupu e matua ese lava: “Ou te matua faʻanoanoa e faʻalavelavea la matou fetusiaiga, ae e tatau ona ou galue e galue. Vaai oe lata mai ”po o le“ Mea sili, o le a ou misia oe seʻia ou mauaina le isi au tusi. ”

Atonu e te fiafia i se tusitusiga pe faʻapefea ona fautuaina se tama.

Faaiuga

I le taimi nei o le ae le faʻateʻaina se tasi i se masani i fetusiaiga.

Nai lo tusi tusitusi, tusi faaeletoroni ua tusia nei, ma faafetai i le Initaneti, ua mafai ona faalauteleina tele o latou gafatia. Ma e ui lava o feʻau puʻupuʻu ua fai si puʻupuʻu, o fesoʻotaʻiga e tuʻu faʻatasi ai loto e pei ona iai muamua.

Faʻasaina ole mea moni ile olaga moni, ae i luga ole Initaneti e sili le faigata ona iloa se faʻanaunauga o se tamaloa. Ina ia malamalama pe o le tama e te fiafia i ai i luga o le Initaneti fesootaiga, oe manaʻomia le auiliiliga lana auala o fesoʻotaʻiga ma oe.

I lenei tusitusiga, oe o le a maua le faʻailoga autu o le a taʻu atu ai e uiga i le pe a pen pal uo fiafia ia te oe. Afai e alofa se tauleʻaleʻa, na te taumafai e fesoasoani i lana soʻotaga, tulimatai i ona foliga i luga o le fesoʻotaʻiga, e masani ona tusia muamua, ma e faʻafesoʻotaʻi foʻi i aso uma. Afai o le tama e fesili mo se fautuaga, e fiafia o ia i lou lava manatu, ma na ia fesili ia te oe se tele o fesili a le tagata lava ia, ona tatou mafai lea ona fai atu ma le mautinoa e te le o manatu mamafa ia te ia.

O mea na saunia e Dilara faʻapitoa mo agydar.ru

Faailoga numera 1. E fiafia le tamaloa i se talanoaga soofaatasi.

Vaai lelei i lana auala o le uuina, gaoioiga ma le lautele vaega o le talanoaga. O le alii talavou i le alofa faʻatatau i se leo loloto, filemu, tosina pei o se maneta. O se tamaloa e mafai ona faʻaalia o ia ma le iloa lelei ma i se taofi puʻupuʻu, manaʻo e malamalama i sina taimi.

Vaʻai poʻo faʻatumauina e le tauleʻaleʻa mata. Afai e le mafai ona taʻitaʻi atu ona mata i itu, e faʻaalia ai le le-fiafia.

Vaʻavaʻai i amioga a se tama talavou ma tagata ese. E faigofie ona faalavelave mai o ia ma e leiloa le filo o talanoaga? Le tamaloa ua fiu ma leai se naunau. Na te le gauai i se tasi, e taulaʻi i le soʻotaga? Masalo na maua e le tauleʻaleʻa lagona le alofa.

Faailoga numera 2. O loo naunau mai o ia ia te oe.

Afai e taufaalili se tagata, lafoai le tauemu, ae tausua i le ula, ia le faʻagaeʻa. I se tulaga talitutusa, o le alii talavou e taumafai e faʻaosofia se tali, atiaʻe se faʻamalama atoatoa. Ia faamalosi, fai se talanoaga faʻafiafia!

O le faʻailoga manino o le faʻaalia o lagona o se mea e fiafia i ai ia oe lava. O le tamaloa amata ona fesili e uiga i aiga? Saili pe faʻafefea ona alu le aso atoa? Sa e fesoasoani ia te ia.O le isi filifiliga mo le atinaʻeina o le faʻatasiga na faʻaalia ai o le tauleʻaleʻa lava ia o le a amata faʻasoa atu faʻamatalaga a le tagata lava ia, talanoaina mataupu faanatinati ma talosaga mo se fautuaga. O le soona faʻamaoni e taʻu ai le naunau

Le tamaloa faamalo, viia lou mafaufau, ma i se fonotaga fai mai e te foliga manaia? E ia te ia alofa.

Ole manaʻo e faʻaalia mafaufauga moni a le tauleʻaleʻa, faʻalogo i ana amio i totonu o ana uo mamae. Matau atu i ou luma o loʻo taumafai le tamaloa ia aua le tautala i mea mataga ma le taʻu tala leaga? O le manatu o le tamaʻitaʻi o loʻo iai e taua ia te ia. O loʻo ia taumafai e faʻatonutonu lana tautala ae aua le soona saua, e tusa lava pe le taliaina e ana uo. I se tulaga talitutusa, o le alii talavou e taumafai e faʻaali mai e faʻaaloalo ia le tagata talanoa.

E tele taimi e faʻaalia le fiafia o aliʻi i se naunau i tauvaga. Na sau mai mamao mamao ma taumafai e saili pe e te tafafao ma se tasi? Ia, e fiafia o ia ia te oe, a le o lea, o sea fiafia semanu e le tupu. Afai o le tamaloa o loʻo taumafai e aumai le teine ​​i se isi tauleʻaleʻa, o lona uiga, na o lona vaʻai faʻatusa o ia o se teineitiiti.

Faailoga numera 3. Tama le masalosalo i isi teine

Faʻalogo i le vaʻaiga o loʻo ia faʻaalia ai ia lava e uiga i isi teine. Atonu ole fesili a le aliʻi ia te oe mo le ufiufi fautuaga ma faamanino mai e fiafia ia Sveta mai le fanua tuaoi. I lenei mea, o mea uma e manino.

A saga masalosalo le tamaloa i toega o isi fafine, o lona loto e nofoia oe. Afai e fai mai se alii talavou e le mafai ona ia mauaina se soa, o le mea moni e manaʻo o ia e faʻaalia e uiga i lagona faapitoa mo oe.

E i ai se ituaiga o tagata le faamaoni. Na latou vaʻai i tamaʻitaʻi taʻavale ia latou manumalo. Taumafai e puipuia oe lava mai ia ituaiga tagata. O a latou amio e faʻailoaina i le agaleaga aga o talanoaga, pathos, soona faʻamaualuga.

Tele aliʻi e faʻaalia o latou lava o se tamaʻitaʻi fafine, o loʻo manaʻo e puʻeina le teine ​​ma faʻatupu leaga ai. E masani ona talanoa alii talavou e uiga i le fiafia i le alofa i luma? Siaki pe o le mea lea. A leai, o le ae malamalama na te faia na o ia e tosina mai ai le mafaufau.

Faailoga numera 4. Na ia taumafai e faʻaosofia lou mafaufau i lau tusitusi ma tusitusi.

Le tausaga o tekinolosi alualu i luma sao i sootaga interpersonal. E le o faigofie uma ona faʻafesoʻotaʻi tamaloloa uma, tele e fiafia e fesoʻotaʻi e ala i fesoʻotaʻiga lautele pe o telefoni.

I le fetusiaiga na e maitauina ai le sao o faailoga ma le umi mumusu o le fuaitau "Lolomiina se feau ..."? E filifili e le tama upu e faʻaosofia ai le talanoa ma le sipela. Na ia faʻaaluina le taimi e faʻaali ai lona mafaufau ma vave ona mafaufau.

Iloilo pe faafia ona e valaʻau ma o le a le umi na i ai le talanoaga. E popole le aliʻi ile taimi ole talanoaga? Afai o lea, e agaalofa o ia ma fefe e foliga ulavale. Talanoa i luga o le telefoni o se mafutaga vavalalata, aua e le mafai ona vaʻai le tasi i le isi, e tatau ona e faʻaaogaina lou leo. I mataupu e valaʻau atu ai se tauleʻaleʻa ile mataupu, ma ole talanoaga e na o le 2 minute le umi, e le fiafia o ia.

Masani faʻailoga i luga o tusitusiga ma faʻamatalaga i luga o le puipui faʻamaonia ia lagona alofa. Mulimuli i ata o loʻo fiafia iai le tama i luga o fesoʻotaʻiga lautele. Masalo na ia fiafia i le uo teine ​​a Nastya, o loʻo iai i taimi uma o ata.

E faʻaaoga e le tamaloa emoticons i feau pe tusitusi i le gagana matutu? Fesili e uiga i mea taua, manaʻo e faʻalautele le talanoaga? Lafoaia ni ata malie ma ata? Na ia faia se taumafaiga e faʻatalanoa fua. O le tauleʻaleʻa e naunau i le faʻalauteleina atili o mafutaga.

Faailoga numera 5. Guy manao e foliga latalata

Aʻoaʻo ia iloa le gagana o le tino. O e matauina e masani ona ia paʻi mai ia te oe "peʻa"? Uʻuina le lima umi atu nai lo le tulaga e tatau ona i ai? E latalata mai pe a e iai i se kamupani masani? O nei mea moni e iloa ai lona agaalofa.

I le faʻaopopoina o lagona, na e matauina na le aveeseina e le alii talavou ona mata mai ia te oe? Na te fiafia i foliga. Taofi lana vaai, na ia ataata i tua ma iloa ai na maua o ia i le vevela.

Gauai atu ile saini gagana, ole a fesoasoani ia malamalama ai pe e te fiafia i se tama pe leai.I le taimi o le talanoaga, e le sopoia e le tagata talanoa ona lima i luga o lona fatafata ma saoloto lemu? O ia e tatala i talanoaga. O le faʻailoga o le agaalofa o le faʻalooso lea o le tino i luma, i se auala tutusa lava le aliʻi manaʻo e foliga latalata mai. E masani lava ona ia punou e musumusu se mea i lou taliga aʻo paʻi mai lou lima.

Faailoga numera 6. Na te tuuina atu le lagolago atoatoa.

O se tamaloa e alofa i soʻo se auala taumafai e fesoasoani i le teine ​​fiafia i ai. Silasila ane i le mea o loʻo i ai nei le siitaga? Atonu o le tama e aveina oe i le taʻavale i lou nofoaga pe fesoasoani i le faʻagaioi.

Aua neʻi e maitauina e le taua tele faʻamasaniga, lea e faʻaalia i le faʻatauina o lau pele pele pele po o le okaina o pizza i le fale. Le faamaoni i auiliiliga. E faafia le tausiga o le tagata ia oe? O fai e ia ni vailaʻau pe a e maʻi? Faatasi ai ma se tali mautu, e mafai ona e mautinoa faʻaalia o le agaalofa o le tasi.

O se alii talavou fiafia e popole ile mea e manao ai. Manatua e faafia ona ia valaau? Fai fesili e uiga i le mea oei ai? O nei mea moni e iloa ai le ogaoga faamoemoega. E leai se tama e maʻimau taimi i se teine ​​e le fiafia ia te ia. O loʻo i ai tagata pe a manaʻo e atinaʻe se soʻotaga ua iai.

Faailoga numera 7. E le manaʻo le tamaloa i talanoaga ma isi teine

Mataʻitu lana amio ma isi tamaʻitaʻi. E faafia ona latou valaau ma fiva? Afai o e moni fiafia ia te ia, o le a le faʻaupue pe tausua ma se tasi.

Afai e te matauina o le kamupani lautele na te manaʻo e mafuta ma oe, ae le o Tanya, Anya, Sveta, ona na o oe e manaʻomia. Afai o le tamaʻitaʻi e ofi faʻatasi ma tamaʻitaʻi uma i lalo ole sefulu kilomita, e naʻo ia o se fafine fafine.

A oʻo mai la i le talanoa e uiga i isi teine, a ea le talavou e musu e tali fesili? O lenei mea moni faʻaalia ai ua uma ona ia faailoaina oe o se soa. Talanoaga o tuʻinanau muamua poʻo ni uo teine ​​na le mautonu ia te ia, o le tagata na te iloaina lenei mea o se ituaiga o fouvale i lana vaega.

Faailoga numera 8. Na ia faafeiloaʻiina oe ie pele

O le mautinoa mautinoa o le agaalofa o le tamaloa o le iloa o nai ona tei, tuafafine, matua ma uo sili ona lelei. E manao o ia e faʻailoa i tagata uma ua ia filifilia oe e fai ma soa. Tele tama filifili lenei i luga o le ono masina fesootaiga, o nisi taimi sili.

Iloilo mea e te faia faatasi, o a nofoaga e te asia. Afai o se tamaʻitaʻi valaʻaulia le tele o tagata e le masani ai i fonotaga tuʻufaʻatasi, masalo na te vaʻai ia te oe naʻo se teineitiiti.

Mautinoa le tikeri o le fesoʻotaʻiga. O e faia pisinisi masani o ni uo, pe e te misia nisi o aiga gaioiga i le faiga o faʻatau masani pe alu i le fale tifaga? Afai e masani ona e kuka le 'aiga o le afiafi pe alu faʻatasi mo mea faʻatau atu, masalo, ua uma ona manatu oe le alii talavou o oe o se soa i le lumanaʻi.

O le isi faʻailoga o le tama e fiafia i se teine ​​o lenei: na te valaʻauina oe mo se savaliga / i le fale tifaga / i se tafaoga, lea e naʻo le toʻalua o le a iai. I lenei auala, o le alii talavou na toetoe lava a faʻalauiloa faʻaali atu o ia e manaʻo e ausia se tulaga fou.

Faailoga numera 9. O le tamaloa na te filifilia nofoaga faaleuo mo fonotaga

Ole auala pito sili e aoga e suʻea ai le faʻamoemoega moni ole taulealea o le suʻesuʻeina o faʻalapotopotoga o loʻo e faʻaaluina ai lou taimi. Ua e matauina le tele o sogi feusuaiga siomia? O le mea sa masani a, o le tama e le faʻatauvaʻa, o lea na ia filifilia ai le nofoaga talafeagai. Afai e nofo o ia i le iunivesete pe valaʻauina oe i McDonald's, o lau fesoʻotaʻiga e mama faauo.

Valaʻauina i le fale tifaga? Lelei tele, fua le ata tifaga. Afai o se maliega malie malie po o se lootrama melodrama, ia fiafia ia te oe. I tulaga e faʻaoso ai oe e se tauleʻaleʻa e matamata i se tala, taufaamatau, fefe poʻo le itu i sisifo, masalo e leai se isi e alu i le tifaga.

Aua le moe i le po, miti e uiga i se tamaloa? Amata ona amata! Mautinoa le natura o le fesoʻotaʻiga, gauai atu i faamalo, o le leo o le talanoaga ma mulimuli i le tino tino gagana. Iloilo le mea moni pe o le tama e popole ia oe pe leai, pe na ia avatua le lagolago.Mulimuli i ana fesootaiga ma isi teineiti, fai fesili o se uiga patino ma faʻamoemoe se tali auiliili.

Faʻafefea ona e iloaina pe e te fiafia se aliʻi poʻo se tamaloa

Pe faapefea ona ia talanoa ia te oe. O le auala e talanoa ai se tauleʻaleʻa ia te oe e mafai ona tele tala e uiga i lona uiga ia te oe. O lona uiga, e na te tausia oe o se uo teine, pe o se uo foi? Taumafai e faʻailoa mea nei:

  • O ia faʻatumauina mata ia te oe i le taimi o talanoaga, pe na te nana, faʻapaʻu ona mata? Masalo o le mea moni o loo naʻo lona matamuli ia te oe, aua e fiafia ia te oe!
  • O le a le faigofie ona ia tosina ese mai le talanoaga ma mai ia te oe? Atonu i le taimi o le talanoaga ma oe, se tasi ua valaʻauina pe valaʻauina. Afai na maeʻa lena mea, ua vave ona galo le tauleʻaleʻa e uiga i le mataupu o lau talanoaga, masalo ua na ona le fiafia o ia i le mea sa e talanoa i ai, pe na te manatu foi e le o se mea taua lea mo ia lava.
  • Na te faamalo atu ia te oe? Afai o lea, e le gata i lea, e masani ona tupu lenei mea, masalo o le alii talavou e fiafia ia te oe. Pe, mo se faʻataʻitaʻiga, e tele ina faʻaaogaina lou igoa ona e fiafia i ai.
  • Faalogo foi i mea o ia taʻu atu ia te oe. Na ia taufaalili ia te oe? Aua le faatopetope e tiga. O le mea moni, ulaga e ese, ae afai i lana talanoaga e i ai taimi na te faia ai ni tala le aoga ia te oe, e ono faʻaalia mai ai o loʻo na ona faasee pe taumafai e faʻafiafiaina.

  • O ia faʻasoa atu ia te oe se mea totino - o le isi la lea e te malamalama ai pe fiafia se tagata ia te oe? E le o se mea masani mo se tagata le faʻasoaina o lagona faaletagata, o lagona ma faʻafitauli i se tasi. O nisi taimi latou te taofia lagona mo se taimi umi. O le mea lea, afai e faʻasoa e se alii talavou ni mea na tutupu ia te oe, fuafuaga a le tagata lava ia mo le lumanaʻi, faʻafitauli aiga - o lona uiga na e manumalo i lona faʻatuatuaina ma, e foliga mai, na ia manaʻo i se mafutaga ogaoga ma oe.
  • O fiafia o ia i lou taimi ua tuanai? Ile gasologa ole fesoʻotaʻiga, vave pe tuai, o talanoaga e mafai ona alu ile taimi ua teʻa. E uiga i mafutaga ua mavae. O le a le mea ua faʻailoa mai e le talavou o loo lagolagoina lenei mataupu, e le gata i lea, ae o ia lava e fesiligia fesili e uiga i lenei? Lea o loo taumafai e saili pe e te fiafia i isi alii, pe o e saoloto, pe e te manaʻo i se mafutaga fou.

Faʻapea foi i le malamalamaʻaga e fiafia ai se tama i se teine, e taua le faʻailoga o lona uiga i isi teine.

  • Vaʻai totoʻa pe faʻapefea ona ia tuʻuina atu i lou manatu. E taua ma taua ia te ia? Pe o oe na o se isi uo teine ​​mo ia, ma ia te ia, pei o teine ​​uma, amio tutusa?
  • Faalogo i mea o ia lava fai mai e uiga i mafutaga ua tuanai. Afai e puʻupuʻu ana tala, e tumu i malie poʻo upu mataga, masalo o ia foʻi e le manatu mamafa i fegalegaleaiga, ma e le avea oe ma mea e tuʻufaʻatasia ai i lenei. Ae ia e faaeteete, o nisi taimi i tua atu o se uiga faapena e nana ai le manaʻo e faaosoina oe.
  • Faʻafefea ona e tautala pe a le latalata mai? Na ia tusi atu ia te oe, pe na o lona manatuaina mai le fono i le fono? E popole pe a e talanoa i luga o le telefoni, pe atonu fatufatu sms tusi? Ioe, e leʻo le faʻailoga sili lea ona taua, ma atonu e le manaʻomia foi e ia le fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti. O le mea lea, aua le faanatinati ina ia e ita pe a fai e te le fesoʻotaʻi i luga o fesoʻotaʻiga lautele i le tele o taimi e te manaʻo ai. Masalo e fiafia o ia e vaʻai ia oe?

O le isi mea e iloa ai pe faʻafefea ona e filifilia se tama e te suʻesuʻeina le taimi ma le nofoaga e te feiloaʻi ai.

  • O le a se mea e taʻu ai le taimi ma le nofoaga? Manatua, e te vaʻaia e le aunoa le tasi ma le isi i kamupani pisapisao, i pati, asiasi i uo masani, pe na te valaʻauina oe e te savali faʻatasi na o oe? Ma afai e te sau i totonu mo se meaʻai mama, o se leo pisapisao, e tumu i le mea e tau le mafai ai ona e faʻalogologo poʻo le a le tagata o loʻo e talanoa i ai pe na te manaʻo e sili atu le toʻamalie, ma faʻamafanafana faʻamafanafana? Pe atonu foi na ia faʻaalia ia te oe se mea taua - "lona" nofoaga, lea e fiafia e sau e mafaufau i se mea taua.
  • E te feiloai pe a na o lona talafeagai mo ia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa lana galuega, se pisinisi, pe na te amanaia lou tulaga? Afai o mea uma o loʻo i luga tulaga poʻo tulaga e ui i lea e talanoa e fiafia i le mea moni o le tagata e fiafia ia te oe, aua le faanatinati atu i gaioiga. Mautinoa o mea uma nei e foliga mai e le talafeagai ia oe ile faʻagasologa o lou alofa. Afai e te mautinoa e fiafia o ia ia te oe, pe naʻo lou mafaufau e leai se mea e tupu i lea tulaga, e mafai ona e taʻuina atu ia te ia e uiga i ou lagona oe lava.
  • Tusa lava, mea e fai aʻi, a masani lava i se paga lea e i ai le fealofani, e fefefe uma e taʻu i ai, ona o le fefe neʻi le toe lagonaina e le isi nei lagona. Ae aua le soona e i ai ma faailoga o le gauai atu, iloa poʻo faʻaalia lagona, ina ia aua le faʻafefe ai le tagata, e tusa lava pe e fiafia ia te oe. E te ono le fia foliga mai e pei o se tagata valea. Ia o atu mea uma i lona ala, ae le aunoa ma le mafuaaga o loʻo faʻapea mai "o mea uma ei ai lona taimi." Ia faamaoni, ia e tumau, ma lagona, afai latou te i ai moni, e mautinoa lava o le a aliali mai!

Faailoga e fiafia le tamaloa ia te oe

O le gagana tino e mafai foi ona taʻu tele ai sootaga o se tamaloa poʻo se tauleʻaleʻa talavou ia te oe. Taumafai e mafaufau i lona uiga ia te oe:

  • Na tuuaia o ia e "paʻu"? E paʻi lona tulivae pe a e matamata i se tifaga ma na ia "le matauina" na. Poʻo ona lima e uʻu lou lima pe a e lafoina se mea. E ono faʻaalia mai ai o le aliʻi e manaʻo e latalata ia te oe.
  • E masani ona tilotilo malie atu ia te oe? Ua e matauina i totonu o se kamupani pisapisao ma le tele o tagata, e ui i lea, e masani ona tilotilo mai ia te oe. A e maise pe afai e te manatu e te le matauina ona foliga?
  • Ma o le a le mea na te faia mo oe lava? Faapea lava ia ua ia silafia le mea e te fiafia iai, mea e te alofa i ai. Na ia taumafai e faʻaaoga e faʻamalieina ai oe? (O le a le ituaiga o chips o le a fesoasoani i tama e pei o teine, oe mafai ona maua mai le faitauina o le tala luga o le tulaga.
  • E alofa o ia ia te oe? I se afiafi malulu, faanatinati e togi lau peleue ia te oe pe tuʻu i lalo pe a uma ona e suesue / galue ina ia e te le alu i se pisa felauaiga? E masani ona sauni e fesoasoani pe a fai o se mea ua taʻe ma, ioe, faʻapipiʻi ma au mea suamalie? Afai o iai, tusi i lalo nisi manatu mo oe.

  • O ia latalata i taimi faigata? E pei ona matou taʻua, o tamaloloa e 'ese mai fafine. Ma ua uma lava faʻanoanoa loimata o fafine. Ole mea lea, pe a fai ose tama o loʻo lata ane ia te oe, pe a e faʻanoanoa, e soloi ou loimata, ma taumafai e faʻamafanafanaina oe, e mautinoa lava e te le faʻaeteete ia te ia. A leai, semanu e le maumau lona taimi.
  • Auala e siaki pe a fiafia se tagata ia te oe, gauai atu i le tasi foliga - synchronism. O le a ia faʻataʻitaʻi i luga ma le leiloa i ou gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, a e inu mai se ipu tioata, e inu foi o ia. Afai e te nofo faʻataʻavale i luga o vae, ia e faia foi tutusa. Pe e tutusa oʻu lanu, e te nofo i le pose tutusa - o nei mea uma o faʻailoga lelei. Pe a o oulua uma e te ofo ai i mea tutusa, o le tele sili faʻaopoopo lea. Afai e ata o ia i ou tausuaga, o manatu faaopoopo ia.
  • O se tamaloa e masani ona ataata, tilotilo tuusaʻo ia te oe. I le taimi lava e tasi, ua ia te ia se ituaiga faʻapitoa o ataata poʻo ataata e aoga na o oe ma le isi o isi fafine. Ua oso ona fulufulu mata, e leʻo se mea ofoofogia, ae ua lava lea e iloa ai oe o se teine ​​faʻapitoa. Na ata o ia pe a e ata, aua e manaʻo o ia e tutusa le tutusa o le umi.
  • Po o ia taumafai e faʻaali oe sili atu? Faʻataʻitaʻiga, taumafai le kamupani e sili atu latalata ia te oe, e masani ona saili ni mafuaʻaga e feiloaʻi i le ogatotonu o le vaiaso, suʻe poʻo a ni ata e te manaʻo ai, pe o a ni au mea e fiafia iai, o fea e sau ai le maʻila i luga o lou tulivae ma pe o le a le mea e taʻu ai au fagafao, ona e iloa lea - e iai lona sini . E foliga mai, o lenei sini ia latalata atili, sili atu ona fiafia ia te oe.
  • E fiafia tele o ia ia te oe pe a na faʻapea e taʻavale taʻalo pe paʻi lou lauulu. E fiafia alii i lauulu aulelei fafine nai lo lou mafaufauO le umi ona tumau ona lima i luga o lou ulu, ma vaʻai lelei lona lauulu, o le sili atu ona iloga ia faʻailoga e fiafia ai le tagata ia te oe.

  • Ma e faʻapefea ona ia fai ma oe i le sosaiete? Tusa lava poʻo le a le malie e ono lagona ai, ae afai o se tama e fiafia ia te oe, e mautinoa lava na ia maua faʻafitauli ma le auala e faʻailo atu oe i ana uo. Ma o mea uma ona o le faʻalauiloaina o oe o se uo o le a le faʻamaoni atoatoa mo ia, pe a fai o ia lagona e sili atu nai lo le faʻauooa. Ae ua le mafai foʻi ona ia valaʻau se teine, ona e le o mautinoa pe o fai ni ou lagona mo oe. O le mea lea, aua le vave faʻalavelave pe a faʻalotolotolua le tamaloa, taumafai e faʻailoa oe i ana uo ma e masani.
  • E te iloa lona aiga, uo? Agree, e le taua tele le faʻamasani i se uo masani ma lona tina poʻo uo tamaititi, o se teine ​​fiafia. Afai e valaʻauina oe e le tamaloa i le fale mo se taumafataga a le aiga poʻo se meaalofa i lau uo mamae, e foliga mai e iai ana fuafuaga mo lau lumanaʻi.

Faʻafefea ona malamalama o le tama e fiafia ia te oe

Mafaufau i ni faailoga o lona tino o le gagana e fesoasoani ia te ia ia malamalama e fiafia o ia ia te oe. Ui i lea, o se faʻailoga tele o le manaʻo ma le agaalofa o le auala masani ona mafai faʻafeiloaʻi tino.

  • O loʻo taumafai le tama e tuli oe mai tua. E le masani lea, ae atonu o lona uiga e leai se lototele e fusi, pei o se masani i tagata matutua. Ae ua fiafia tele e vaʻai ia te oe ma ua le mafai ona tatali e liliu e toe vaʻai i ona foliga.
  • Ua pipii i lou tulilima.
  • Fusi oe ao savali.
  • Sailia ni alofaga e taʻalo malie ai lou lima pe taofi lou lima.
  • Ua lavea i mea faitino: se kesi aʻoga, laulau, laupapa e mafua ona o le popolevale.
  • Atonu na te faagaloina faamatalaga faʻavae e uiga ia te oe: igoa poʻo le tuatusi, aua o lona popole.
  • Faʻataʻalo i tamatamaʻilima ma ni mama ona o le popole.
  • Toe faatulaga mea uma i luga o le laulau e aunoa ma le mauaina o se nofoaga mo i latou. E manaʻomia ona ia faia se mea ma ia, ona e fefe i ona lagona.
  • Taumafai e foliga matua ma sili atu le ogaoga i ou luma.

  • Ona o le faʻafuaseʻi o le malosi o le tino i le vaʻai a se teine ​​i lona agaalofa, ia mafai ona amio ai pei o se tamaititi laititi: faia le pisa, faʻataʻamilomilo taua, osooso ma isi tamaiti o le vasega. Uma nei o faʻailoga e fiafia ai le tamaloa i le aʻoga ia te oe.
  • Na faafuaseʻi lava ona ia manaʻomia ia faasaʻo se tasi o ona totini ma tosoina o ia - o se mea tuai lea.
  • Faʻamalulu pea lau lauulu i ou luma. Ona o loʻo unaʻiina i latou i le manaʻo ia foliga sili atu, ia tu matilatila mai le vaʻai o isi tauleleʻa.
  • Vaai atu ia oe mo se taimi umi.
  • E manogi faʻapitoa o cologne, aemaise pe afai e leʻi matauina muamua.
  • Na sili atu lona tulaga i le tino ina ia foliga sili atu le mautinoa, malosi, sili atu le lototele.
  • Na ia palu ona laugutu, e masani ona le malamalama.
  • O loʻo taumafai e puipui oe, ona e lagona lona mautinoa ma e manaʻo e te mafaufau ia te ia o se tagata puipui.
  • Matagofie, malie lava, e mafai ona faʻalumaina i ou luma pe faʻaili mai ni fati, aua e fiafia ma maua fua.

Faaiuga

Na e feiloaʻi ma se tamaloa na e amata faia uo, fesoʻotaʻi, peitaʻi o lana amio e le manino, ma e te le o iloaina pe i ai so latou lumanaʻi e ese mai faʻauo. Lenei o se tulaga masani tulaga pe a masani ona e fesoʻotaʻi aʻo le palaʻai i mafutaga ua manatu e sili atu nai lo faʻauooga, ae itiiti ifo nai lo le alofa. O le mea lea, o le mafaufau e tupu i ulu o fafine, e faʻafefea ona e iloaina e fiafia se tamaititi ia te oe? Aua o le tele o tamaloloa, pei ona taʻua muamua, e le o sauni e taʻu saʻo i le teine. A fua i lea mea, e aoga le maitauina o le tino ole gagana o se tamaloa e tele naua tautala nai lo upu o le taʻutaʻu atu.

Ou te fai atu e te matamata i le vitio pe faʻafefea ona iloa pe e te fiafia se tama ia te oe pe leai e le gagana faʻaili a alii.

O faʻailoga autu e mafai ai ona e iloa pe e te fiafia i se tamaloa

E tusa ai ma lana amio ia te oe ma faʻatatau ia te oe

Guys taumafai e vaʻai lelei teine ​​e fiafia iai. Afai na te ofoina atu lau fesoasoani tusa lava pe e te leʻi ole mai ai, o loʻo faʻaalia manino mai ai o loʻo e faia lona fiafia, ma e manaʻo o ia e faia se lelei ia te oe.Mo se faʻataʻitaʻiga, na e taʻua i le taimi o tuʻugamau, e te le iloa pe faʻafefea ona toe fai se galuega i luga o le telefoni - i le tali atu, o le a ia ofo e vaʻai poʻo le a le faʻafitauli. Pe, o le a ia faʻatagaina oe e ofuina lou peleue pe a e vaʻai ua e ofuina faigofie ma vaaia vaʻaia. I se aotelega, soʻo se popolega o se lelei lea faʻailoga.

E le gata foi i lea, o le filifiliga e le aofia ai - e manaʻo o ia e te auai i ana mataupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono fesiligia e ia se filifiliga o se mea, e faʻaalia ai na te talitonuina lou manatu. Na ia talanoa ma oe i luga o mataupu eseese - saunia se meaʻai, o faasologa po o ata tifaga e matamata, ma isi mea faapena.

I le auala e talanoa ai se tagata ma oe

Na te taumafai i taimi uma e faʻatumauina se talanoaga, e tusa lava pe e te fesoʻotaʻi pe na o oe pe ala i fetusiaiga. A iai ni faʻalavelave le mautonu, na te taumafai e faʻatumuina i latou i ni tala pe fai atu ni fesili ia te oe. E faʻapena amioga i agafesootai (faʻafesoʻotaʻi, tamaiti o le vasega, ma isi mea) - tusa lava pe o le feau mulimuli i le talanoaga na sau mai ia te ia, ona, aunoa ma le faʻatali mo lau tali atu, o le a ia toe tusi atu ia te oe.

Ole faʻailoga lelei foʻi e te lelei ai i se aliʻi o le mea moni e manaʻo o ia e togafitia oe i se mea - kofe, apu, suamalie ma isi mea faapena. Afai e te matauina o loʻo taumafai se alii talavou e faʻataʻitaʻia ina ia faʻamalieina ai oe, ona avea foʻi lea ma faʻailoga tele a le tele o gagana - e mautinoa lava lona faamoemoe e faʻaosofia oe.

E ala i ana taga, sioa, ataata

A e sau i totonu o se kamupani, o lana amio suia sina laititi - e mafai ona sili atu lona malosi pe, i se isi itu, amio le sili atu le le gaoia. Ole fesoʻotaʻiga ma oe, o loʻo taumafai e latalata i le mea sili - e faʻalatalata atu ia te oe ma mo ni nai sekone, pe umi foi, e vaʻai ia oe, faʻalogo ma le totoʻa i mea uma e te fai atu ai. Masalo o loʻo taumafai o ia e paʻi atu ia te oe i soʻo se taimi talafeagai - sopoia le auala, faʻaalia se mea i lana telefoni, fetuʻunaʻi lau sikafu, ma isi. E mafai ona aliali mai se ataata i ona foliga pe a ia vaʻai ia te oe - i le taimi o se talanoaga, i le sekone muamua o se fonotaga, pe a ia tilotilo ou mata ia te ia lava.

I foliga vaaia o le tamaloa, suiga o foliga

O loo popole i ona foliga, ma tusa lava pe na te le fesili tuusaʻo pe o loʻo lelei mea uma ia te ia, o loʻo maitauina lava le taua lea mo ia - e taumafai e faʻasaʻo ni vaega o lavalava, paʻi lona lauulu, ma, i nisi taimi, tilotilo i lona ata atagia i le faʻata luga.

Na ia taumafai e nofo saʻo i luga, faʻamaʻimau ona tauau, faliu mai ia te oe - a o lona uiga faʻaalia e foliga mai e faʻaoso teisi. I le ala, pupula tamaiti aʻoga pe a vaʻavaʻai oe mafai ona fai atu tele foi!

Faʻafefea ona e iloaina pe e te fiafia se tama ia te oe e ala ile SMS poʻo le telefoni

O nisi tagata talavou e le mafai ona filifili e faʻailoa atu lo latou agaalofa i fesoʻotaʻiga a le tagata lava ia, sili atu i talanoaga telefoni poʻo SMS.

I lenei tulaga, e tele faʻailoga o loʻo faʻaalia manino ai lona agaalofa:

  • Le tele o taimi, le amataga o telefoni valaʻau mai ia te ia. Tusa lava pe leai sau aga masani, ia talanoa le tasi i le isi pei o lena, o le a ia maua le mafuaʻaga e telefoni ai. Atonu o se ituaiga faʻamaninoga i suesuega poʻo mataupu galuega. E mafai foʻi ona ia faʻapea o loʻo tau sailia ni fesoʻotaʻiga o se masani masani.
  • Gauai atu ile umi o talanoaga. Na vili mai le aliʻi ia te oe mo se mafuaʻaga faʻapitoa, ae a maeʻa ona faʻamanino le mataupu e le o faʻataʻalise e faʻatautau? O se faʻailoga mautinoa lea e fiafia ia te oe ma o le mafuaʻaga o le valaʻauga, e foliga mai, e le aoga tele. Faʻapea foi, pe a na leai se mafuaʻaga faapitoa mo le valaʻau, ma ua e malamalama o loʻo taumafai malosi le tauleʻaleʻa e faʻalautele lau talanoaga, o lona uiga e te lelei ia oe le tagata o loʻo e talanoa i ai.
  • O loʻo taumafai e fesoʻotaʻi ma oe i taimi uma. Afai e leai sau fonotaga faʻatulagaina pe e te leʻi sau i luga o le Network mo se taimi umi, na ia faʻaauau pea fesoʻotaʻiga ma oe e ala i SMS poʻo telefoni.
  • Masalo i fonotaga tumaoti ua matamuli o ia toe talanoa ma oe, ae na te totogia atoa lenei i le talanoa i luga o le telefoni.O nisi tama e matua popole lava, i lo latou latalata i le mea faitino o le agaalofa, o lea i se mamao e sili atu le faigofie mo i latou e faia le saʻo lagona i luga o le teine.
  • Masalo o le faʻailoga sili ona manino o le tamaloa na maua lau numera telefoni i se oe lava faʻamatalaga i luga o agafesootai, maua mai e ala i uo faʻatasi, pe maua i se isi auala e le mailoa. Peitai, tusa lava pe na te fesiligia oe lava mo se numera telefoni, e faʻaalia ai foʻi lona fiafia i lou tagata.

Faʻafefea ona malamalama i le mea e te fiafia ai i au fetusiaiga i luga o fesoʻotaʻiga

O fetusiaiga i luga o le Upega Tafaʻilagi e tele ma tele le taimi, peitaʻi, tusa lava pe leai se "ola" fesoʻotaʻiga ma se alii talavou, e faigofie lava ona iloa o loʻo iai ni ona lagona mo oe.

O loo ia faatali mo oe. Nei, maua e le tele o tagata faʻaaogaina VC le avanoa e i ai i luga o latou itulau i se auala e le masalosalo a latou uo i ai. Afai na e alu i luga o le initaneti ma vaʻai mai o le tauleʻaleʻa foʻi na aliali mai i luga o le upega tafaʻilagi, e ui lava i le mea moni e leʻi i ai iina mo ni nai itula poʻo aso, ma e leʻo le taimi muamua lea na tupu ai lea mea, e foliga mai o loʻo ia faʻatali mo oe. O le mea moni, i le tulaga o le "invisibility", na ia matamata ina ua e sau i VK, ma o le taimi lava na tupu lenei mea, na ia filifili ai e alu na o ia.

Lapataiga O le taimi lava e aliali mai se pou fou i luga o lau "puipui", e masani ona tusia ai ma se pei. O le mea e tasi mo au fou ata. E le gata i lea, e masani ona le le mafaufau i ni manatu i luga o nisi tusitusiga. I se tulaga lautele, soo se gaioiga i luga o lau itulau e le lafi mai lana vaʻai, ma, o le mea moni, o lenei faʻailoa le fiafia ia te oe.

O loo malosi. Tusa lava pe e te leʻi tusia muamua lava ia te ia, e le faigata mo ia le alu i lenei misiona. Atonu o le a ia fiafia i le auala na e alu ai lou aso, na ona togi ese ata malie pe vitiō, lafo oe pese i le "puipui", fesili atu ni fesili eseese. Na ia fesili atu foi ia te oe e uiga i ata o loʻo aliali mai i lau talaaga - taimi na pueina ai, o ai o loʻo iai faʻatasi ma oe ma isi mea faapena.

E fuā o ia. Afai o faʻaaliga mai isi tamaʻitaʻi tamaloa o loʻo aliali mai i lau "puipui", e mafai ona ia faʻafeao maia latou ma ni tala masoa e le tusia pe tusi se mea ia oe ia oe e uiga i lenei mea - faʻataʻitaʻia le pou, fesili na o le tagata, ma isi. E mafai foi ona ia faʻamalamalamaina pe a e fiafia i se tasi. Afai e te le taliina lana feau mo se taimi umi, ia ula pe soona faʻaalia mai o loʻo e fesoʻotaʻi ma se sili atu ona fiafia tagata.

O loʻo taumafai e faʻafiafia. O lana talaaga na avea ma tusitusiga e iloa gofie ia te oe. Masalo i se taimi ua leva na e talanoaina ai se ituaiga o mea tau musika, ata tifaga poʻo faʻaaliga, ma o lenei i lona "pa" o loʻo i ai se faʻamaumauga o atinaʻeina lenei mataupu - o se upusii mai le ata tifaga, se pese, se ituaiga ata.

Le fiafia o ana uo. O ana uo ma aiga na amata faafuasei ona “fiafia” ia te oe nisi ata poo pou, pe na te fia faʻaopopoina foi o ni uo. Lenei mea e le masalomia faʻaalia ai o le aliʻi taʻu atu i isi tagata e uiga ia te oe ma, e foliga mai, o lenei mea e tupu i se tulaga lelei.

E fesoasoani o ia. Na te le o mou atu i le ogatotonu o se talanoaga ma oe mo ni nai aso. Afai e manaʻomia le alu ese, e masani lava ona ia taumafai e lapataia oe e uiga i lea mea. Na ia talanoa foi e uiga i ana fuafuaga, e tusa lava pe e te le fesili e uiga i ai.

O lo o popole. Afai na e i ai mo ni nai aso i luga o le Upega Tafaʻilagi, o lenei mea e leai se mea o le a natia mai ia te ia. Ole taimi e te ulufale ai i le VK, o le a ia taumafai e saili i le muamua talanoaga pe aisea na e toesea ai mo se taimi umi.

Faʻailoga 1. Le faʻaauau ona sau tamaloa i lou olaga

O le faʻailo autu o loʻo fiafia iai se tamaloa ia te oe, o le a amata ona e faʻafetaiaʻi o ia i se mea e masani ai i nofoaga eseʻese, maua oe lava i faʻalapotopotoga e tasi, ma vaʻai pea ia te ia.

Afai e oʻo mai i le mea moni o oe e galulue faʻatasi ma ia suʻesuʻe faʻatasi - i soʻo se tulaga, oe o le a vaʻai ia te ia latalata i kamupani, i le potu 'ai, i se isi mea. Masalo afai e te le o fesoʻotaʻi, ona ia taumafai lea e talanoa ia te oe, e faʻamaonia ai o ia i se isi itu.

O isi taimi o nei fonotaga e foliga mai e masani ai, o nisi taimi e ese lava. Ae i soʻo se mea, o se mataupu, poʻo se faʻaiuga - e mafai ona e taumafai e malamalama, ae o tatou feiloai moni i lenei tagata faʻapena? Po o se mea taʻitaʻi matou i le tasi ma le isi?

Aua le faʻataʻamilomilo e fai ni mea ma fausia fale i luga o le ea, mafaufau faʻafefea ona e faia se faʻaipoipoga ma ia, faia fanau, ma nonofo faʻatasi i le alofa fiafia talu ai nei :)) E oʻo mai i le taimi nei e leai ni mea taua mo lenei, ma e matua lamatia le faia ma miti e uiga i o le a le mea e le moni pe sau moni, ae ma le isi tamaloa.

E oʻo mai i le taimi nei, o lau galuega o le malamalama pe faʻatauaina lava oe e le tamaloa, pe naʻo se mataupu.

Faailoga 2. Meaalofa ma faailoga

Faʻaalia e se tauleʻaleʻa meaalofa O faʻaalia ni fugalaʻau, e faʻafiafia oe i mea laiti aulelei? Afai e le tupu lea mea, ia e tatau ona e mafaufau mamafa i ai, ae pe e alofa moni o ia ia te oe?

I mea uma, o meaalofa ma faʻailoga o le gauai o faʻailoga o le alofa faʻafeiloaʻiga, faʻaaliga o lagona. O se tamaloa e lagona se mea mo oe, ma sa naunau - e mautinoa lava o le a ia te ia se manaʻo e avatu ia te oe se mea, ia faʻafiafia oe i se isi itu, ma ia faia se faʻafetai. E le gata i upu, a o le faʻataʻitaʻi - i foliga o meaalofa.

Afai e avatu e se tamaloa ia te oe se mea, ma o lenei mea e tupu e le gata ia Mati 8, pe a latou faʻafeiloaʻi atu i teine ​​uma, ae faʻapea foʻi ma le leai o se mafuaʻaga - o lea ua maeʻa faʻailoga o le naunau. Ua oʻo i le taimi e faʻafetai faamaoni ai ma foaʻi i le tamaloa. Ma vaai ia te ia lona uiga.

A e vaʻai atu o lau ataata fiafia moni ia te ia, faʻaosofia o ia, ma faʻatumuina i le malosi alu i lana pisinisi - e i ai avanoa i le taua o tane, ma lapoa. Afai e faʻaalia lona faʻaalia o ia, ma na te leʻi tali i ou lagona i se isi auala - lelei, masalo o le a ia faʻamaonia o ia i se isi mea.

E taua foi i le tamaloa e le gata na avatu meaalofa, ae e faateia oe e se mea. Na ofo. E le mafai i taimi uma lea mea i le tulaga lena o le mafutaga, a e leai se fegalegaleaiga, ae a faʻapea e tupu lea mea, ona tupu ai lea o le bingo! O le avanoa a le tama e fiafia ia te oe e maualuga tele.

O auga 3. Manatu ma matauina

Talitonu mai ia te aʻu - a faʻapea e fiafia se aliʻi poʻo se tamaloa ia te oe, ma e te fiafia ia te ia, o le a vaʻai atu ia oe. E fiafia alii i o latou mata, latou te fiafia e vaʻavaʻai i se tamaʻitaʻi le lalelei, o lona alofa tunoa ma ona foliga, foliga, ma isi.

O le mea lea, i lau itu, ina ia iloa ai faʻailoga o le fiafia ma muamua alofa, na o le mea e te manaʻomia o le matua faʻaeteete oe lava. Taumafai e faʻaalu taimi i taimi uma ma faʻafuaseʻi liliu i lona itu. O le a le mea o le a e vaʻai ai?

Afai, o lea taimi ma lea taimi, ua e puʻeina ai lana mata ia te oe lava, o nisi taimi e maasiasi, o nisi taimi e le mautonu, o nisi taimi e fia iloa lava - e mautinoa lava o loʻo tilotilo mai le tauleʻaleʻa ia te oe. Vaʻai i ai, o lona uiga ua fiafia i ai, ma ua leva ona ia fiafia ia te oe. Guys o le a le faʻaalu o latou faʻaaliga ma time on girls e le lelei ia latou.

E te iloa o le a lau fetaui ma se tamaloa?

Ina ia saili, kiliki i le ki i lalo.

Ae o mea latou te fiafia i ai - e tosoina alii i luga e pei o se maneta, pe na pei e te faʻauʻuina i le meli))

E le mafai e se tagata ona teteʻe atu i le faʻaosoosoga e toe liliu i lau taʻitaʻiga ma toe tilotilo atu ia te oe, ma o taimi ia e mafai ai ona "puʻeina" o ia ma ave i vai mama.
Ae afai e te toe tepa i tua ma taʻaʻalo le tama i le potu e tasi ma oe, ae na te leʻi vaʻai ma vaʻai i mea uma, ae le o oe, o se taimi lenei e mafaufau loloto ai: e alofa moni o ia ia te oe? Atonu i se aotelega e te le fiafia ia te ia ma e le faʻaaloalo?

Faʻailoga 4. O le maelega ma le maʻelega o se tamaloa

O se tamaloa e alofa i se teine, pe vaʻai i se teine ​​le tasi lea e fia feiloaʻi ma tumau i taimi uma, e mafai ona amio e pei o se wimp - ma e na o le le leoa ma faia se mea. Pe o le a taumafai.

O le a le uiga o le amata amata ona taumafai? E mautinoa a e lagona ma vaʻai!

Manatua le mea autu - o lau amio e taua tele i se tamaloa, ae afai e leai se fealofani i le maualuga o le tulaga o faʻailoga, ona faʻapea lea o le mafutaga o le a matua vevesi.E sili ona fautuaina e saili le saʻo tonu o lau zodiac faailoga ma le faʻailoga o se tamaloa. O lenei mafai ona faia i le kiliki i luga o le ki i lalo ifo:

O le a ia taumafai e talanoa ma oe, faʻaalu se taimi ma oe, faʻataunuʻuina ou manaʻoga, faʻalogo ia te oe, ma faia mea uma e faʻalagolago ia te ia - pe a na o oe e te mafaufau ia te ia.

O le filiga lenei ma le maʻelega. Ma o iinei e le afaina pe a fai o se tamaloa e mauoa pe leai, e taua lava le tele o lona taumafai i luga o le faʻavae o punaoa sa ia te ia i le taimi. Ae maise foi, aisea e te manaʻo ai e te feiloaʻi ma se tamaloa, e pei o ia, o le mauoa, ae o ia na te le malamalama i ai, ma na ia iloa ai oe o le fafine talitane taugofie, ma o le a le faʻatupeina oe ma faʻaalu tupe, taimi ma isi punaoa ia oe?

Faailoga 5. Tali atu i au talosaga

O le a le tali a le alii i le mea moni na e fesili ia te ia mo se mea? Po o le a ia faʻataunuʻuina lau talosaga, pe o le a ia matua faʻalētonu?

Taumafai e fesili atu ia te ia mo se mea, ma mulimuli i le tali. A faʻapea e taumafai se tama ma e ono alofa ia te oe. Na te leʻi faia se mea, ma na ona ia maua ni 'alofaga mo le mea moni e leai ni mea e maua ai - masalo e te le faʻaaloalo ia te ia.

O se auala faigofie ma aoga lea e faʻaali ai lagona o se tamaloa. Faʻaaoga ma le poto. O le mea taua o le aua le taumafai e tuu uma au faʻafitauli i le tamaloa aʻo leʻi amataina se soʻotaga, ma a latou fofo - a le o lea e ono oti le solofanua, ma na filifili e ia le mea o seoli na te manaʻomia - talu ona vave lele le tele.

Faʻailoga 6. Upu e iloa ai, alofa, faʻafetai

Faatasi ai ma upu o le alofa ma le amanaiaina - e tatau ona e faʻaeteete. I le tasi itu - ioe, latou faʻaalia le naunau o le tamaloa ia oe, ma manino manino ai o loʻo latou sailia oe ma manaʻo e mafuta ma oe. E le faʻatatauina ole aʻai ole tama e le manaʻo tele mo le lelei ole teine ​​e leʻo fiafia ia te ia.

Ae i le isi itu, o loo fai mai e sili atu le le faʻalogo i se tamaloa! Ioe, o le a le tala a tama o se mea faapenei: "bla bla bla." E le gata i lea, e leai se uiga o upu! E naʻo upu ia, ma toetoe o tagata uma e mafai ona taʻu se tala.

Ma o le a le mea e sili ona taua? E taua le mea e faʻatino ai e le tamaloa ma mea na te faia mo oe! Ou te toe fai atu - e faia mo oe, ae le naʻo lena. A uma, afai o ia faia se mea mo se isi fafine, pe mo ia lava - ona a lea o le aoga o ia?

O le mea lea, soʻo se tama tane upu e tatau ona lagona ma le faʻa malie ma malie. Mafaufau ia te aʻu lava, "Tautala, tautala, ae tatou vaʻai i le mea o le ae faia i le mea moni."

Ma vaʻai atili i ai - pe a fai e le tamaloa se mea i le mea moni, ma e te faʻafetaia o ia, poʻo ana upu ua naʻo se fuaitau ua le gaogao, ma le ea ua taʻe - ma e le faʻataunuʻuina ana folafolaga. I lea faʻasili, e sili atu le sola ese mai sea aliʻi. I mea uma, e leʻi avea o ia ma tagata moni, ae le o le mea moni e iai le aso o le a ia faia ai.
Ui i lea, e toatele tamaloloa e matua pisa lava, ma e mafai ona tapunia, ae le teena. E mafai lava ona avea o ia ma tane lelei poʻo se tama i le lumanaʻi, aua o le a ia faia, nai lo le talatalanoa, ma sasaa molasses i ou taliga mai upu matagofie ma faʻafetai.

Faailoga 7. O foliga vaaia, ma le maasiasi

E matua faigata lava ona nana lou fiafia i se tagata e te fiafia iai. Afai o loʻo e talanoa ma se tamaloa, ona e tatau ai lea ona e lagona e le o ia le amio masani lelei.

O nisi taimi e matamuli, e ui e foliga mai e leai se mafuaʻaga, o nisi taimi o ona foliga foliga ua leai se mea pe ua popolevale.

E tele faʻailoga laiti ma le maitauina, i foliga vaaia ma foliga o se taulealea, o le a uunaia ai oe - e leʻo se faigofie lea, ma atonu e moni lona fiafia ia te aʻu, ma lagona le alofa.

O le mea moni, e masani ona malosi lagona o teineiti, ma e lagona ia mea i le tulaga maualalo malamalama. Fegalegaleaiga o se solofanua fafine, lea atonu e tatau ona e na o le talanoa atili ma se tamaloa, ma o le a avea mea uma o le a manino na o ia. Afai e te le fesoʻotaʻi pea, e mafai ona maua ni vaega lona tolu-vaega, ma talanoa e uiga i eseese le loloto autu.Ma vaʻai ile tali atu a le tamaloa, ma o latou lagona.

Faailoga 8. Togafitiga faaaloalo ma le totoa

Afai o le tamaititi na ona "toso oe pigtails", pe faia ni tala mataga, e foliga mai ai faʻaalia lona fiafia, ona o lea o le kindergarten. O se tamaloa moni, pe a fiafia o ia i se fafine, amio ma ia faʻaeteete ma le faʻamalosi.

O lona uiga, o le tamaloa malamalama i lou manaʻoga mo oe e amio faʻaaloalo ma saʻo ma oe, ma o le a tausia nei sauniga. Ae peitai, e le faʻapea o le tane e tatau ona punou i lalo o se fafine, faʻamalosi ma faʻamalosi i mea uma. Ole mea moni, e tatau ona faigata le tagata, ma lona loto, ma o isi taimi e faia ai faaiuga ma amio faʻamaoni, e le mafai ai ona e 'alo iai.

Ae o le tagata e fiafia ia te oe o le a le faia i se faʻaupuga manatu, ae i se auala o oe a oe o le a matua fiafia i ai.

Saini 9. Uiga ma tausuaga e uo

E iai leisi faʻailoga faʻailoga ua fiafia le aliʻi ia te oe. Ma o le amio lea a ana uo. E tupu na fefaʻaaliaʻi e tagata talavou o latou lagona ma uo, poʻo uo maitauina a latou amioga uiga ese, ma malamalama i le mafuaaga.

I lenei la mataupu, afai e te fesoʻotaʻi ma uo tama, e ono mafai e le tele o tausuaga ma tausuaga pauu i lou faʻatonuga.

O nisi taimi e mafai ona matua le afaina, o isi taimi e maai ma le manaia. Ae i soʻo se mea - afai latou te o, ia atonu e iai se mafuaʻaga. Masalo o uo na faʻapea o amioga a le aliʻi, ma e sili atu ia te outou - ma "iloa atu" o ia.

Afai e tupu lenei mea - o le logo lea mo oe e uiga i le manaʻo o se tamaloa. E mafai foʻi ona e talanoa saʻo i uo, ae taumafai e faia ma le faʻaeteete. Aua, toe - latou ona mafai ona faʻaliliuina atu ia te ia, ma faʻalauiloa atu i se pepa faʻaleagaina, o ituaiga e pei o oe fiafia ia te ia. Ma mafai loa ona amata amio le saʻo, le aʻoaʻoina o lau fiafia.

Faʻailoga 10. Afai e fiafia se tagata ia te oe - na te sailia oe

Ma le faʻailoga mulimuli ma le mea lilo, o le sili ona faigofie - ma le mea moni e sili ona aoga. Afai e fiafia se tamaloa ia te oe, ona e le faʻapea lea: "Faʻafefea ona malamalama - e te fiafia pe le fiafia ia te aʻu?".

Aua o le tagata moni e mautinoa lona faʻaalia ona lagona, amata e tausi ia te oe ma saili oe ma lona malosi uma. O le a manumalo i faʻafitauli, faigata, faʻafitauli. O le a tausia oe, avatu meaalofa, valaaulia i se mea.

I se aotelega, o se tamaloa poʻo se tamaloa e sili ona fiafia ia te oe o le a gaoioi! Aua neʻi e nofo i tua ma faitio ia te aʻu lava i le mea moni, o se teine ​​lalelei tele ma manaia, ma o aʻu o se tagata e toʻesea, ma e le mafai ona ou taʻuina ia te ia e uiga i ai.

Ou te toe fai atu - afai e te sailia le tali i le fesili - pe faʻapefea ona malamalama, ona faʻapea lea ma se maualuga maualuga - e le sili le fiafia o le tagata ia te oe. Atonu e foliga faʻalumaina, pe saua - ae e moni.

Pe fiafia foi ia te oe, ae o loʻo matua vaivai lava ma amio pei o se tamaititi, nai lo lona faʻaali o ia lava o se tamaloa. Ma aisea ua e manaʻomia ai ia te ia i lena taimi? Sa matamuli o ia e alu atu ia te oe ma amata tautala, po o ia e maasiasi e amata tausia oe - ma pe a osofaia oe gopniks i le faitotoa, pe o le a laa foi ese ma o le a "maasiasi"?

E te manaʻo e mafuta ma se tagata moni, malosi ma loto alofa, pe faʻatasi ma le le malamalama i ai? Mafaufau e uiga i ai.

Ma e matua mafai lava pe a e malolo ma malamalama e leai se aoga o le ausa faʻafefe e tusa lava pe fiafia se tasi ia te oe pe leai foi, ona ono foliga mai o le tagata poʻo le tagata e te aulelei e mautinoa mautinoa o latou lava! Ma o lea o le a e 100% mautinoa o loo i ai le fiafia i la latou vaega, aua o le a manino!

Manatua le mea autu: e le tatau ona fai le fesili "pe faʻafefea ona malamalama pe o se aliʻi poʻo se tamaloa e fiafia ia te oe?" - e le aoga. Aua o le tamaloa i le va feagai e tatau ona avea ma itu malosi. E tatau ona ia sailia oe, e tatau ona ia faia se mea mo oe ina ia e matauina ai o ia, e tatau ona faʻaali ia te ia lava ma amio e pei o se tagata.

Oe, i lau itu, tatau ona na ona vaʻai i ana amio - ma pe e te faʻamaonia galuega lelei pe teʻena foʻi amioga leaga, aloese mai le saʻo ma le le talafeagai amioga e faʻatatau ia te oe lava. Na pau lava lena! Ma faia na o le faʻauo, pe a iai.

Afai e te sailia se alofa faʻanofo mo se tama e le fiafia ia te oe, atonu e mafai ona e mauaina foʻi ma amata se mafutaga ma ia. Ae i le mafutaga lenei, o le a e masani ona "toso le taʻavale" o lau mafutaga, lea o le a nofo ai lau tama i le moega pepe, ma malolo. E te manaʻomia?

E sili le na ona e toaga, susulu, vaʻavaʻai ou foliga ma lagona - ma e mautinoa e tosina atu lou tagata poʻo se tamaloa i lou olaga, pe a e le fesili ia te oe lava se fesili - e fiafia o ia ia te aʻu? O le a e mautinoa e fiafia o ia ia oe - 100%!

Afai e te manaʻo e mafuta ma lau pele - e tatau ona e iloa pe o talafeagai ma le faʻailoga zodiac?

Saili le tutusa lelei ma se tamaloa - i le kiliki i luga o le ki i lalo ifo:

Faʻafefea ona malamalama o se tamaloa e fiafia ia te oe o faʻailoga autu

E tele ni faʻailoga taua e fiafia ai se aliʻi ia te oe ile aʻoga:

  • Suiga amioga. A fiafia le tamaloa ia te oe, e amata ona suia lana amio. E mafai ona malamalama i ai ile talanoa ma le faʻaoso. Na avea o ia pe soona tautala tele: amata ona ia talanoa tele e uiga ia te ia lava, mitamita e faʻaoso, pe, i se isi itu, tapunia ma avea ma matamuli ma matamuli.
  • Gesticulation - O se gagana faʻapitoa o le tino e fesoasoani i nisi taimi e faʻaalia lagona o tagata. Taumafai e mataʻitu o ia: lona uiga faʻaalia oe e mafai ona faʻaalia e ala i le paʻi atu. E masani lava ona ia paʻi atu i lou lima, lou lauulu - o le faʻailoga manino lea o lou popole mo ia. O le a ia taumafai foʻi e liliu i taimi uma i lau taʻitaʻiga i le aʻoga, faʻalatalata atu ma tele ina ia latalata. Lau galuega o le matauina.
  • O se foliga. E pei ona e iloa, e le pepelo lava mata. Taumafai e faʻafeiloaʻi ona mata ma mulimuli ai i ana isi gaioiga. Afai na te seua ese ona mata, o lona uiga o lona matamuli, pe o lona le faʻamaoni ia te oe. O le tamaloa e fiafia ia oe o le a le faʻatagaina oe mai fafo, o le a ia vaʻavaʻaia oe, ae nana faʻaeteete.
  • Foliga Vaaia. A manao se tamaloa e faamalie se teine, na te faia taumafaiga uma e faʻaosofia ai o ia. O loʻo taumafai e faʻaofu lelei ona laei, e fai ai lona lalelei o le laulu, e toatele foʻi ua amata ona latou faʻaaogaina ato o tamaloloa e faʻaosofia ai.
  • Talanoa ma isi teine. E tele taimi, ina ia fiafia i le teine ​​e fiafia i ai ma tosina le mafaufau, e amata ona faʻaoso e le tamaloa lona lotoleaga. Na ia taumafai e faʻaoso ma faʻataʻitaʻiga ma faʻaoso ma isi teine ​​ina ia faaosofia ai lagona ia te ia.

Afai o le taimi foi lea e tilotilo mai ai le tamaloa ia te oe ma pe a e tuʻua le talanoaga na fai ma teine, o se faʻailoga manino lea sa ia taumafai e tosina lou mafaufau.

  • Faateleina le gauai. O le tagata e fiafia ia te oe o le a faʻaosofia lagona ma saili le mafaufau. E aliali mai lenei mea i le tele o auala. Na te faʻaita ia oe, pipiʻi i luga, pipiʻi, saili masei ia oe, pe faʻafuaseʻi - valaʻau pea i le igoa, fesili mo se mea, fesili, ma o nisi taimi e oo lava fesoasoani.
  • O le le faʻaaloalo. E i ai tulaga faapea o se tamaloa, fefe e faʻailoa ia lava ma tuʻuina atu ona lagona, amata ona nana ma le faʻaeteete latou ma faʻaalia le le faʻaolaina atoa, o nisi taimi e oʻo foi se faʻatagana o le le amanaiaina. Lenei, taumafai e faʻaeteete atili, e mafai ona e faʻaalia le lototele ma fesili faʻaali manino pe o le a le mafuaʻaga o lenei amioga.

Faʻafefea ona malamalama o se peni fiafia ia oe

O le Initaneti e mauaʻa i luga o olaga o tagata ma e le gata o se punavai o faʻamatalaga eseese, ae o se auala matagofie foʻi e faʻamasani ai ma fesoʻotaʻiga. E tele ni auala e malamalama ai pe a fai ose peni fiafia ia oe.

Afai o le tama e tusi soo ia te oe, lafo uma ituaiga o ata ma musika, o loʻo i ai pea i luga o le initaneti, ma e faʻatopetope e manaʻo ia te oe se po lelei - o nei mea uma o le a faʻamatala e uiga i lona manaʻo e fesoʻotaʻi ma oe.

O le auala sili e iloa ai lona agaalofa o le faʻalogo lea i mea na ia tusia ma le ituaiga uiga na te lafoina ai musika. I tusitusiga e mafai ai ona e matea maia le tele o ia fiafia ia te oe.

Afai e faʻaalia e ia le tausiga ma le vaʻai totoʻa, e manaʻo lava i le taimi na e alu ai ma poʻo le a lou lagona - o lona uiga o le faʻailoga manino lea na te le faʻailoga i tagata.

Faʻafetai i fesoʻotaʻiga i luga ole laiga, tagata iloa le tasi ma le isi. O se masani faʻamasani, lea e tupu mai i fesootaiga, e masani ona alu i se aso aso.

Faʻafefea ona malamalama i le foliga o se aliʻi fiafia ia te oe

A o latou fai mai: "mata o le faʻata o le agaga", o lea la, e ala i le suʻesuʻeina e mafai ona e iloa le mea o loo i ai se tagata e faatatau ia te oe. E masani lava, a faʻapea e fiafia se tamaloa i se teine, e suʻe lava e ia se mafuaʻaga e vaʻai ai ia te ia.

Ae e malamalama oe i le vaai, e te fiafia i se tagata? Taumafai e vaai i se tagata mo 1-2 sekone, uuina ou mata. Afai e le tepa ese, ataata - ona ia fiafia loa lea ia te oe. Afai e tepa ese le vaʻai mai le mata, ia e matamuli ia te oe, pe o le le faʻamaoni ia te oe.

Vaai lelei i lana vaai ia te oe i le taimi o se talanoaga. A uma mea uma, o le vaʻaiga o se tamaloa alofa e matua malamalama lelei ma o le a taliina au fesili sili atu nai lo soʻo se upu.

Faʻafefea ona e iloaina pe e te fiafia se aliʻi ia te oe ile aʻoga

Afai e te fiafia i se tama mai le aʻoga ma e te le iloa lona lagona mo oe, taumafai e mataitu o ia. Vaʻai lana vaai ia te oe, le auala e fesoʻotaʻi ai ma oe. Taumafai i se malologa e faʻaali ai ni faʻailoga o le gauai ia te ia. Aumaia o ia e fiafia.

Ia faamanino atu e te fiafia ia te ia. Guys fiafia i faamalo, pei o lenei latou maua ai le mautinoa. Ua latou matamuli i lenei vaitausaga ma ua latou masani e nana o latou lagona. Afai e te lagona e fiafia o ia ia te oe, taumafai e fai le inisiua oe lava.

Ae afai o le tulaga na tumau le le mautonu, ma e te le iloa le auala na ia faia ai oe, taumafai e vili o ia e talanoa. Taumafai e te toe foʻi i le fale, pe tu toʻatasi i le potu aʻoga.

Vaʻai le mea o le a ia talanoa ai. E mafai ona ia nana ma le faʻaeteete ona lagona, faʻaalia lona le faʻaalia, ma mafai ona aveese ona mata, matamuli ma filemu, o lea vaʻai ia te ia.

Faʻafefea ona faʻatupu se tama e malamalama e fiafia o ia ia oe - fesoasoani

Afai e te filifili e faʻaali se tagata i ou lagona ma e te le iloa fai, taumafai faʻaaoga ni nai fesoasoani:

  • Faaali manatu ma le tausiga. E mafai ona e mafaufau i le fesoasoani mai o foliga ma le ataata na faʻatonuina i lona itu.Afai e te le masani i le tamaloa, taumafai e faʻafeiloaʻi atu ia te ia i se tasi aso ma ataata ia te ia. E maua ai se avanoa e faʻamasani ai ma vavalalata.
  • Faaali lou alofa i lou viia. Avatu le faamalo. Ae aua le soona fai!
  • Taumafai e lagolago ia te ia i soo se tulaga. Taulimaina ma faʻauo lagolago o se sili auala e faʻalatalata ai le tagata ia oe.
  • Taumafai e latalata ia te ia (nofo i tafatafa o le tasi kesi, alu i le fale faʻatasi pe o se tafaoga). Ae aua le faamalosia!
  • Faʻaaoga mea malie. O tausuaga e masani ona aumaia faʻatasi tagata. Ia malie, ae faamaoni. E le tatau ona i ai ni faʻalavelave ma sese i a latou amio.
  • Talanoa ma ia masani. Saili mea e fiafia iai. Amata se talanoaga i mataupu e fiafia iai. E mafai ona muamua faia suʻesuʻe faʻamatalaga aoga i lenei mataupu ma faʻaalia lou iloa. O mea e masani ai e aumaia faʻatasi ai tagata. Ma e taua tele pe a fai e i ai ni mea e talanoa ai tagata. Ia atoatoa oe.
  • Ia e fai oe lava. Leai se mea e te taʻalo ai. Ina ia faʻafiafia le tagata, e te manaʻomia ona e masani ma faʻamaoni. E taua tele ma manaia.
  • Afai o oe o se teine ​​lototetele ma le mausali, e mafai ona e tatalaina, ae ia oe lava (atonu e oʻo atu i fafo atu o le aʻoga) faʻaali atu ia te ia ou lagona alofa. Ae aua le faatali mo se mea e tali mai ai. Tau lava o le faʻamaoni ma faamaoni.

Faʻafefea ona e malamalama o le tama e fiafia ia te oe pe a e le fesoʻotaʻi

Afai e te le iloa le tama, ma e te le iloa le malamalama pe a fiafia ia te ia, taumafai e talanoa muamua ia te ia. Amata i faʻafeiloaʻiga, ma o taimi uma, faʻafeiloaʻi ma faʻafeiloaʻi ia te ia, avatua ia te ia le 'ataʻata ma foliga lelei.

O lenei metotia o le a avea ma avanoa lelei e amata ai fesoʻotaʻiga. A uma lena, taumafai e latalata atili ia te ia. E mafai ona o faʻatasi mo le 'aiga o le aoauli, poʻo se fale. O lenei auala o le a faʻatagaina ai oe naʻo oe, ma o le mea lea, ia aʻoaʻo atili le tasi i le isi.

Ia e toa ma ave le faʻamuamua i ou lava lima, aua e matagaʻo ma matamuli tama.

A uma ona e fiafia i se tama ma fai uo ma ia, ona mafai loa ona e amata faʻaalia faʻaeteete ia te ia faʻailoga o le gauai, lea e mafai ona faʻaalia i latou lava i foliga o le tausiga ma faamalo. Ma na e vaʻavaʻai i ona foliga ia te oe, ma lana vaʻai ia oe. Ma faatino!

Faʻafefea ona malamalama o se teineititi e fiafia ia te oe 7 faʻailoga

Afai e te manaʻo i se teine, e le afaina poʻo fea e i ai i le aʻoga poʻo le iunivesete, ma e te fia iloaina po o le a sona lagona mo oe, taumafai e mataituina o ia. Teine e vaʻaia foliga pe a latou mananaʻo i se tasi, ma e le mafai ona nana o latou lagona.

Lea, o nai faʻailoga nei e fiafia se teine ​​ia te oe:

1. O le teine ​​e te fiafia ai o le a faʻaauau ai pea lau vaʻai. E mafai ona ia faʻaalia lona mafaufau i auala eseese: faʻalili, leaga, tausuaga leaga, pe faʻapea, taumafai pea e amata se talanoaga ma oe, ataata, faʻataʻutaʻu ma faʻamalosiʻau.

2. O nisi taimi e tuʻuina atu e se teine ​​ona lagona i lona tago atu. A uma mea uma, ua iloa e leai se teine ​​e paʻi atu i se tama pe a fai e le faʻaosooso ia te ia, o le mea lea, afai e fiafia o ia ia te oe, o le a ia sailia ni auala e paʻi atu ai oe ma le fiafia lou avanoa.

3. O se vaʻaiga. O le teine ​​e te fiafia iai o le a vaʻai atu ia te oe ese. O le foliga o le a sili atu agamalu ma faʻafeiloaʻi. O le a ia vaʻai ia te oe i lea taimi ma lea taimi, o lea, mulimuli i lana vaai.

4. Talanoaga. Vaai lelei i le mea na ia fesili ai ia te oe. Afai na te faʻaalia le fiafia ma fesiligia le tele o fesili, ona manino ai lea o lona naunau ia oe.

5. O le teine ​​e fiafia ia te oe o le a suʻe mo se mafuaʻaga e valaʻau ai, e feiloaʻi. O le a ia tusia oe sms, pe masani ona talatalanoa ma oe i luga o le initaneti.

6. Lagolago mai ia te ia, faʻateleina le mataala, popolega - o nei mea uma e faʻaalia ai e le faʻaituau ia te oe.

Afai o se teine ​​na te lagona le agaalofa poo le alofa, e faigofie lava ona iloa pe faʻapefea ona ia vaʻai ia te oe. O mata e atagia mai ai lagona o le tagata, ia e mataala.

Pei ona masani ai, e faaali e le tamaloa lona lagona alofa

Afai e fiafia se tama ia te oe, ona e vave malamalama ai lea mai nei faʻailoga:

  • E naunau o ia i lau numera telefoni ma pe faʻafefea ona e mauaina i VK. Afai e te feiloai i luga o fesoʻotaʻiga lautele, o le a ia amataina se fonotaga. Masalo o ia, ina ua uma ona talanoa i le tagata lava ia, e aunoa ma nisi fesili, maua lona itulau i VK ia lava - o le faʻailoga foi lea o lona agaalofa.
  • E te taofi pea lava mata ia te oe, i le kamupani lava lea, i le fale tifaga pe savali. O loo taumafai e pulatoa i ou mata. I lenei tulaga, e faafuasei ona ia tepa ese, lagona le maasiasi.
  • E le faʻaosooso, ae o amioga faʻapena e faʻaalia ai foi e fiafia se tauleʻaleʻa ia te oe. Masalo na te le iloa le mea e fai atu ai ia e fiafia ia oe pe na o lou fefe e talanoa i se mea valea, ona ia le taumafai e amata se talanoaga ma oe. I le avea ai o se tulafono, e ono ese se tamaititi i na ituaiga amioga i totonu o le kamupani, ae afai e tuʻua naʻo oe, o le a ia taumafai e faʻamaonia ia te ia lava.
  • E finagalo o ia ia e lagona le mama ma le mafanafana i lona afioaga, ma mo lenei mea na ia manaʻomia ai lona poto uma e fesoasoani. Afai o lenei mea e tupu i se vaega au, ona, faʻatasi ai ma isi mea, atonu e manaʻo le tauleʻaleʻa e faʻamau ia te ia i ou mata, faʻaalia ai e ono avea o ia ma "agaga o le kamupani."
  • A faʻatagaina e se tasi o ana uo ia te ia lava ni faʻatiga ma le faʻaitaula e uiga ia te oe, ua faʻalogo le tama talavou i lea, ma taumafai e faʻaseʻe le talanoaga i se isi itu. Masalo na faʻafuaseʻi ona e tuleia i totonu o le motu o tagata poʻo se isi tagata ese taumafai e amataina se talanoaga ma oe - e ono, o le tagata e te fiafia ai o le a taumafai e faʻalavelave i le tulaga, ia mautinoa e leai se isi e afaina ai oe pe "toe faia" se fou malosi o se ili.
  • O loʻo mafaufau i ai poʻo i ai sau alofa ma pe o le a le umi na faʻamuta ai le mafutaga mulimuli. Atonu o le a ia fiafia i lenei le le mautonu, fesili tuusao fesili. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a ia amata talatalanoa e uiga i se nofoaga mafanafana, faʻaopoopo: "Alu iina ma lau uo tama." O le mea moni, i le tali atu, na ia faʻamoemoe e faʻalogo e te le o iai nei i se mafutaga faʻafeusuaiga.

Auala e faʻamalosia ai le agaalofa

1. Ia e fiafia ia te ia. Fesili atu pe faʻafefea ona alu lona aso, o le a le ituaiga musika e fiafia iai. Taʻu mai foi poʻo a ituaiga ata e fiafia iai, poʻo a mea e fiafia iai, i nofoaga e fiafia e asiasi i ai.

2. A e feiloaʻi ma le manatu alofa, taumafai e vaʻai faʻalelei. Aua neʻi faʻavalea ou lavalava, ae ia e faʻamamafa ou itu sili manumalo. Aua nei galo e uiga i auiliiliga - manicure, lauulu, teuteuga talafeagai. Afai a o tupu lau fesoʻotaʻiga i luga o le Upega Tafaʻilagi, ona e taumafai e faʻaopopo nisi ata sili ona manuia i taimi uma.

3. Ia faʻatele ona ia tala i ai. Viia ana musika, mea mai fafo (lauulu, mata o mata, foliga, ma isi mea faapena), fesili ia te ia e fautuaina se ata, ona faafetai lea mo le filifiliga.

4. Ia e faauo pe a talanoa ma ia - ataata, faʻaalia le fiafia i le mataupu na ia paʻi i ai, aua le faʻalavelave ia te ia ma aua le amanaiaina.

5. Faʻaali atu ia te ia o oe o se tagata e sili ona vavai tagata e le masani i le le fiafia. Saini mo nisi vasega, vasega vasega, vasega faʻamalositino vasega poʻo siva. Ia i nisi nofoaga sili ona masani ai, taʻua le mea lea i se talanoaga ma se alii talavou.

6. Tau atu ia ia iloa e te le i ai i se mafutaga. A e manaʻo i le aliʻi e te manaʻo e fai ni laʻasaga sili ona faʻamalosi, flirt faʻatasi ma ia. O le mea moni, e le faapea e tatau ona e le amanaiaina isi tagata fiafia. Naʻo le faʻaali mai i le aliʻi e sili ai lona fiafia ia te oe.

7. Faaali ia te ia le gauai, ae aua le faʻalavelave, matau le fua. Mai lea taimi i lea taimi, e mafai ona e fiafia i ana mataupu ile VK, ae afai na te le atiaʻe faʻapitoa le autu, ona faʻapipiʻi lea ia te ia. Faʻailoa ia te ia e le faʻaolaina outou ia te oe, ae e te le faʻapolopolo.

8. Afai e foliga mai ia te oe na te tau le taua ia te oe, ma e ono malosi, aua e te tau atu ia te ia e uiga i ai ma aua le faʻaalia tagi ma faitioga. Atonu na te le iloaina o loo e faatalitalia ni amioga sili ona taua mai ia te ia, ma e mafai ona e faʻaalia i lenei le le faitio, ae i le faʻatauvaʻa.

9. Valaauina o ia i se mea - sina kofe i le cafe, i le fale tifaga, i le aisa pe mo se savaliga i le paka. Fai mai e tele itula avanoa, ma sa e iai se manatu e vili pe tusi ia te ia e uiga i lenei. E fautuaina pe a fai o le taimi lea o le a le pisi ai le tamaloa i se mea.

Faʻafefea ona manino lelei e leai se faʻalavelave

E fai saʻo. Valaau atu ia te ia mo se talanoaga le faamaoni ma tautino atu o lou agaalofa e le sili atu i le faauo.

Faailoua leva ona e fiafia i se isi alii talavou, ma e te le manaʻo e fausia se fegalegaleaiga ma se isi tagata.

Aua le faʻaalia ia te ia le gauai, tali fesili puʻupuʻu ma matutu, aua le toe fesiligia faʻataʻitaʻiga.

I agafesootai Aua le vave tali atu i ana savali. Faatali mo sina taimi, ma naʻo le tuʻuina atu o se monosyllabic tali pe leai se tali pe a, i le mataupu, o lana savali e leʻi aofia ai se fesili tuʻusaʻo. Aua neʻi e tusi ia te ia muamua.

Aua le saoloto le faaloaloa ma isi tupulaga talavou ma ia pe talanoa e uiga i le tama e te fiafia i ai.

Tetee fonotaga i nofoaga lilo. Afai e tatau ona e feiloaʻi i se kamupani, ona aua nei e faʻalogo ia te ia nai lo isi.